Alioşa ” File de Jurnal ”

10/01/2017

Un ITERVIU de EXCEPTIE prea putin cunoscut de romani !!!

Filed under: amintiri — Aliosa @ 9:42 am

Motto:
” Cine UITA, nu MERITA ” (istoric Nicolae IORGA)

12744294_1364963183529947_6700412771885484471_nAbsolventii Academiei Nationale de Informatii, ” baieti de baieti”  19  Uitati-va cu mare ATENTIE la fiecare individ in parte si va veti convinge ca indivizii respectivi  formeaza ” sistemul ticalosit”  format di vicepremieri, ministri,parlamentari, generali de armata, politiei magistratura, primari de sector, sefi de institutii de tot felul si nu in ultimul rand , jurnalisti care  publica articole de presa laudative la adresa  ” sistemului ticalosit ” instituit de fostul presedinte al Romaniai .

– Pentru ce avea nevoie de  DIPLOMA de absolvent al Academiei Nationale de Informatii , un jurnalist pupincurist ? – Stie cineva CINE si DE CE  a infiintat Academia Nationala de Informatii ?  ma-scarpin-de-uimire

Si-acum, sa trecem la INTERVIUL dat in anul 2000 de regretatul profesor ANGHEL RUGINA , jurnalistului Marius Tuca :
„La nivel global “cărţile sunt făcute”!( Prof.ANGHEL RUGINA ) .

Pe la începutul anilor 2000, realizatorul tv.MARIUS TUCA a realizat si prezentat seară de seară, un talk-show care avea la acea vreme o audienţă foarte mare.
Într-una dintre emisiuni l-a avut că invitat pe renumitul nostru economist şi academician ANGHEL RUGINA, profesor universitar de anvergură mondială, corespondent al Academiei Statelor Unite, şef de comisii economice şi consilier în diferite guverne americane, dar care,
din păcate, s-a stins din viaţa de ceva timp.
Dezvăluirile profesorului ANGHEL RUGINA de la aceea vreme au fost privite că scenarii SF de catre opinia publică, dar şi de cea mai mare partea a clasei politice de la aceea vreme.
Timpul a trecut, profesorul ANGHEL RUGINA s-a înălţat la ceruri11709640_706847376128657_5256363369757452271_n,
dar mărturisirile lui din acea emisiune ar trebuie să le dea mult de gândit celor care astăzi sunt la butoanele ROMANIEI, precum Klaus Werner Iohannis, dar şi celor care s-au perindat in cei 27 de la LOVITURA de STAT din DECEMBRIE 1989,fie ca se numesc Ion Ilescu, Emil Constantinescu , Traian Basescu, Emil Boc,Victor Ponta , Dacian Julien Ciolos si noul premier, SORIN GRINDEANU ) ! ma-scarpin-de-uimire
Dezvăluirile regretatului ANGHEL RUGINA rememorate astăzi schimbă total VIZIUNEA despre cine conduce lumea şi cine conduce ROMANIA icon_mrgreen
Iata ce spunea atunci regretatul profesor ANGHEL RUGINA :
– “Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de GUVERN MONDIAL,
format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc “ca în sânul lui Avraam”!
Oamenii ăşţia deţ̧in puterea absolută pe planetă.
În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico-ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate tarile lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţîn sub control toate popoarele planetei.
Acestea le indică̆ personajele politice cele mai “potrivite” pentru a “câştiga alegerile”, în mod “democratic” în cele mai importante state ale lumii;
importante nu numai că număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică.
Practic, toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt “aleşi” cu “binecuvântarea” acestui “GRUP”, şi toţi cei aleşi nu fac altceva decât să pună în practică “directivele” trasate de acesta” !
19
Atunci, un telespectator l-a întrebat telefonic dacă şi ROMANIA face parte dintre ţările vizate de “GRUP”?
– “Da. Şi că dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a că̂ştigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită “privată” în Statele Unite, iar la două să̆ptămă̂ni de la că̂şţigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaş̧i lucru.
Au fost amândoi să-şi ia „foaia de drum”…
– „Adică dumneavoastră vreţi să spuneţi că pe preş̧edintele nostru ni l-au ales americanii?”, a replicat telespectatorul.
– “Nu o spun eu. Aş̧a este. Numai că nu americanii, ci “GRUPUL” care conduce. În America a avut loc doar acceptarea şi instruirea personajelor.”
Telespectatorul a fost iritat de replica renumitului economist şi l-a acuzat pe aceste de interese ascunse, dar răspunsul lui Anghel Rugină a fost unul magistral.
– “Dragă domnule, te felicit!… Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb şi că ai trăit până acum cu impresia că ai putere!
Că votul tău contează!
Poţi să mori fericit în cazul ăsta!
Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta şi convingerile dumitale.
Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă şi minte să înţ̧eleagă!..
În ceea ce priveşte votul, nu uitaţi vorbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine şi ce votează, contează doar cine numără voturile!
Astăzi cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program deştept, printr-o simplă atingere a unei anumite taste, voturile in plus ale unui candidat se adună discret la cel care trebuie să iasă.
Îmi spui că nu şţii ce interes am…
Am interesul că POPORUL MEU SĂ̆ AFLE clappinghat
Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ̆!…
Să înţ̧eleagă că la nivel global “cărţîle sunt făcute”!19
Oamenii ăşţia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…”
– Dar cine sunt acei oameni?
– „ Pe oamenii ăşţia nu-i cunoaşte nimeni… Adică nimeni dintre “muritorii de rând”!
Ce, sultan? Ce, Bill Gates?
Ăşţia sunt mici copii, pe lângă cei din “GRUP”!
Trebuie să înţ̧elegeţi că adevăraţ̧îi bogaţi ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei reviste…
Se bucură de anonimat pentru că astfel să aibă libertate deplină de mişcare.
Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane “alese”, cunosc pe altele, şi tot aş̧a.
Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreună…
Nici măcar preş̧edinţîi marilor state ale lumii.
Directivele ajung la ei prin interpuşi.
V-am spus că este vorba despre oameni deosebit de inteligenţi şi despre o organizare perfectă!…”Sunt şi evrei dar nu sunt majoritari!”…
– “Sunt şi arabi? Că ăştia au petrol…”…
– “Dragii mei, sunt reprezentanţi de peste tot, într-o proporţie echilibrată.
În asta şi constă succesul “GRUPULUI”, deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest “GRUP” se moş̧teneşte, pe principii monarhice, cei ce urmează să între fiind foarte bine testaţi şi pregătiţi în acest sens…
Se zice că acest “GRUP” a luat fiinţă cam pe la începutul anilor 1800, cu scopul declarat de a prelua conducerea lumii.
Prima mişcare cu relevanţă la nivel planetar ar fi fost iniţierea valului de revoluţîi din Europa anilor 1848.
Apoi “GRUPUL” a încercat preluarea puterii pe tot globul prin intermediul ideologiei comuniste.”…
Deci , totul este al tuturor şi în particular al nimănui.
Şi chiar dacă nu sunt ale nimănui, după victoria planetară a comunismului, aceste bunuri trebuiesc totuşi “administrate” de cineva. Şi de ce acel cineva n-ar putea fi un “GRUP”, de administratori la nivel mondial de, să zicem… 250-300 de persoane!… “

Toată lumea rămâne mută.
Inclusiv Marius Tucă… icon_cry
Şi renumitul profesor ANGHEL RUGINA a continuat:
– “Toate mişcările de rezonanţă mondială̆ de după̆ 1848, s-ar fi produs cu acceptul acestui “GRUP”. Totul bine studiat. Totul cu un scop precis.
Bineînţ̧eles că au apărut şi evenimente neprevăzute.
La un moment dat, liderii comunişţi, supuşi unei propagande deşănţ̧ate cu scopul creării cultului personalităţîi, pe criterii de marketing politic, au început ei înşişi să creadă în ceea ce propovăduiau şi să se creadă nişte zei în viaţă, aş̧a că au scăpat de sub control.
Şi atunci a fost nevoie de crearea unei ideologii care să contrabalanseze comunismul şi anume fascismul 19
Şi aş̧a a pornit cel de-al doilea război mondial…
Şi când şi fascismul a început să aibă derapaje i s-a opus o coaliţie mondială şi pentru că nu fusese înfrânt comunismul “independent”, a fost nevoie de un “război rece”,
care s-a încheiat aşa cum ştim cu toţîi, cu victoria “GRUPULUI”, asupra copilului rebel – comunismul! Acum suntem în faza în care “GRUPUL” se concentrează asupra unei noi strategii de putere şi anume “GLOBALIZAREA”. razand-cu-gura-panla-urechi
Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept:
– NATO,
– G8,
– G20,
– FMI,
– Banca Mondială̆,
– BERD,
– Comunitatea European, etc…
Trebuie să recunoaş̧tem că acest “GRUP” a avut un rol foarte important în menţinerea unui echilibru strategic la nivel mondial.
În perioada dominaţiei acestuia, nivelul de trai al populaţiei a crescut în mod constant, nu peste tot e drept dar încă se mai lucrează la acest lucru prin intermediul organismelor mondiale controlate de “GRUP”.
De asemenea, nivelul tehnologic a cunoscut un progres uriaş̧ care nu ar fi fost posibil fără direcţionarea resurselor necesare în acest sens.
“Drepturile omului” sunt impuse permanent pe ordin de zi a tuturor reuniunilor la nivel mondial, sau regional, acolo unde acestea nu sunt la înălţimea momentului.
În general se impune o nouă ordine mondială, care încearcă să înlăture haosul, anarhia şi pericolele potenţiale la nivel planetar… V-am spus că este vorba despre persoane deosebit de inteligente.
E drept, uneori sunt mai răi câinii, ca stăpă̂nii, dar sunt sigur că la momentul oportun, stăpănii îşi vor pune căinii cu botul pe labe!…”

Însă, Marius Tucă uimit de afirmaşiile lui Anghel Rugină a incercat să afle dacă acestuia nu îi este frică să facă asemenea dezvăluiri.
Replică renumitul economist a fost:
– “În primul rând, am o vârstă: “mi-am trăit traiul, mi-am mâcat mălaiul”razand-cu-gura-panla-urechi
şi apoi sunt lucruri, repet, deja cunoscute, iar scopul pentru care am făcut-o este de a limpezi cumva apele şi de a potoli spiritele înfierbântate din România, care încă mai cred că tot ceea ce zboară se mănâncă!…”icon_cry
Tucă a insistat
– “Şi noi ce trebuie să facem?”.ma-scarpin-de-uimire
– “Aici am vrut să ajungem cu discuţia noastră!…
Pentru noi, important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru.
Să lăsăm gândurile mari, la scară internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte!
Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt.
Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt:
să ne trăim viaţa liniştiţi…”, a avertizat
ANGHEL RUGINA,Dumnezeu sa-L odihneasca in pace ! 11709640_706847376128657_5256363369757452271_n

– Domniile Voastre, ce parere aveti despre PROFETIILE renumitului profesor ANGHEL RUGINA ??? ma-scarpin-de-uimire
Sursa: motorul de cautare Google.
Aliosa.

17 comentarii »

 1. @ ALLL !!!
  Dintre zecile de STIRI, am retinut pe urmatoarele :

  0) In urma DEZVALUIRILOR facute de SEBASTIAN GHIATA, fost deputat, fost membru in Comisia Parlamentara a SRI, fost prieten cu sefa DNA si adjunctul SRI,
  PARCHETUL GERNERAL al ROMANIEI a deschis un DOSAR PENAL in care, ar putea fi AUDIATI toti care apar in acele dezvaluiri printre care, sefa DNA,Laura Codruta Kovesi, generalulSRI,Florian Coldea , fostul presedinte Traian Basescu si multi altii ! 🙂

  1) Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a convocat in sesiune extraordinara DEPUTATII pentru a desbare si aproba 3 ( tre) Ordonante de Guvern de Urgenta , doua legate de abilitatea Guvernului Grindeanu de a emite in vacanta parlamentara OUG si una, privind ANULAREA OUG date de penalul Gabriel Oprea cand ii tinea locul lui PONTA plecat in TURCIA la operatie,
  OUG prin care, VICEPREMIERUL UNPR, acum TRIMIS in JUDECATA sub CONTROL JUDICIAR pentru UCIDERA din culpa a politistului antemergator coloanei sale de masini, ca SA SE PUNA bine cu Klaus Werner Iohannis i-a TRIPLAT SALARIUL !!! 😦 😦 😦
  Odata cu TRIPLAREA nejustificata a salariului presedintelui , OUG prevedea si TRIPLAREA a inca 48 de demintari printre care se regaseau si sefii serviciilor secrete………………………………..

  2) Tot din initiativa presedintelui PSD, Liviu Dragnea,Comisiile de buget-finanțe ale Parlamentului vor ancheta rectificările bugetare pozitive ale Guvernului Cioloș, care, in 23 noiembrie 2016 a facut o RECTIFICARE bugetara pozitiva, adica, pe intelesul BABEI molestata de interlopul PDL, Fane Fileata ( omul Udrei&Basescu) din NANA, fostul premier al lui Iohannis&Soros, a DAT BANI clientelei politice a iohannistilor, pedelistilor, penelistilor,useristilor si ONG-urilor sorosiste ……….

  3) Școlile din București rămân închise toată săptămâna din cauza gerului, a anunțat primarul general Gabriela Firea. Grădinițele, școlile și liceele vor relua cursurile lunea viitoare, în timp ce universitățile vor lua propriile decizii privind suspendarea cursurilor.

  4) Bursele studenților vor crește de peste două ori în acest an, de la 83 de lei la 201 lei, potrivit ministrului Educației, Pavel Năstase. De asemenea, studenții vor călători gratuit cu trenul de la 1 februarie.

  5) Noul presedinte al SUA,Donald Trump îl va numi pe GINERELE său, Jared Kushner, consilier principal la Casa Albă. Kushner a fost unul dintre strategii campaniei prezidențiale a lui Trump, care a asigurat victoria magnatului in alegeri !🙂

  O zi de MARTI mai putin geroasa ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 10/01/2017 @ 9:43 am | Răspunde

 2. Multumesc mult pentru foarte utilele informatii . Sunt convins ca exista acel grup de care D-l Rugina spunea…asa ca pentru noi, important este să ne facem viaţa mai frumoasă , inclusiv a celor din jurul nostru-tot cum spunea dom’ profesor. Sa ai o ze calda , draga Aliosa, inclusiv prin suflet ! 🙂

  Comentariu de mcooper801 — 10/01/2017 @ 12:05 pm | Răspunde

  • Buna seara Cornel !
   Si eu iti multumesc pentru vizita si comentariu ! 🙂
   Din pacate, acel GRUP esxista iar ceea ce s-a intamplat in TARA noastra dupa „lovitura de stat ” din dec.1989
   si se intampla din nenorocire si AZI in ROMANIA 😦 este DOVADA SUPREMA a existentei acelui GRUP ! 😦
   GRUPUL despre care vorbea regretatul profesor ANGHEL RUGINA actioneaza din umbra dar prin COZILE de TOPOR din TARILE in care actioneaza , numai si numai in folosul sau ! 😦
   Instalarea in ROMANIA la jumatatea lunii nov.2015 a ” Guvernului Meu ” ( Iohannis&Ciolos&Soros)
   este consecinta NEFASTA a actiunii acelui GRUP ! 😦
   Care inca NU a PRICEPUT( nu ma refer la TINE) 🙂 ca guvernul Ciolos&Soros a fost INSTALAT in ROMANIA ca sa NENOROCEASCA pe ROMANI, este demn de MILA si COMPASIUNE ! 😦 In 4 IANUARIE 2017,
   cand MINISTRII Guvernului PSD&ALDE depuneau JURAMANTUL la Palatul Cotroceni,
   ” Guvernul Meu ” , Guvernul TRADATORILOR de NEAM si TARA, trimitea prin fax la UNESCO o SCRISOARE prin care solicita ca ROSIA MONTANA, zona bogata in zacaminte de AUR, ARGINT, CUPRU, URANIU, COBALT si alte minereuri pretioase, SA FIE DECLARATA PATRIMONIU protejat UNESCO !!! 😦 😦 😦
   Sa NU crezi prietene ca chiar in ZIUA cand urma sa PREDEA mandatul de PREMIER, asa, dintr-o data, l-a apucat pe sluga Bruxellesului DRAGOSTEA de NEAM si TARA si a VRUT sa PROTEJEZE natura , mediul inconjurator si INTERESELE ROMANIEI !!! 😦 😦 😦
   NU prietene, Ciolos a executat un ultim ORDIN al miliardarului american de origine ungara,
   acela de a IMPIEDICA statul ROMAN sa EXPLOATEZE in INTERES NATIONAL zacamintele de la ROSIA MONTANA 😦 😦 😦
   ca acelea sa RAMANA in PAMANT pana cand TRANSILVANIA va fi ALIPITA ungurilor , ca dupa aceea, sa scoata ei, acele inestimabile BOGATII !!! 😦 😦 😦 Si s-a mai urmarit ceva prin acea SCRISOARE :
   -UNDA VERDE pentru compania canadiana Gold Corporation ca se actioneze ROMANIA in JUDECATA la Tribunalul International Comercial, pentru a primi MILIARDE de DOLARI despagubiri pentru faptul ca NU POT PUNE in APLICARE contractul incheiat anterior cu partea romana ! 😦 Si uite asa, ” Guvernul Meu ” ( Iohannis&Ciolos&Soros) a dat inca o DOVADA a TRADARII de NEAM si TARA pentru care, intr-un final va trebui sa dea SOCOTEALA in fata POPORULUI ROMAN !!! 🙂 🙂 🙂
   Regretatul profesor ANGHEL RUGINA are DREPTATE si de acolo unde este dar EU,
   pe langa minunatele sale PRINCIPII de VIATA mai am si altele care tin de CONSTIINTA apartenentei la o NATIUNE LIBERA , de SINE STATATOARE si care de-a LUNGUL VEACURILOR TRECUTE , a LUPTAT cu toti DUSMANII de NEAM si TARA ca ROMANIA sa EXISTE si nu oricum, ci DEMNA si PROSPERA !!! 🙂 🙂 🙂
   Eu IERT dar NU UIT ! 🙂
   In conditiile in care ROMANIA este condusa de TRADATORI de NEAM si TARA ca se intrunesc in locatii secrete pentru a HOTARI SOARTA unor OAMENI, EU nu pot TRAI in LINISTE si-n SIGURANTA , oricat de mult m-as stradui ! 😦
   Este de-a dreptul REVOLTATOR ca o LEGE votata de majoritatea parlamentarilor, DECLARATA CONSTITUTIONALA de CCR in urma contestarii ei de catre dusmanii poporului, in loc sa fie PROMULGATA de presedintele Klaus Werner Iohannis,
   sa fie RETRIMISA la PARLAMENT numai asa, din RAZBUNAREA presedinteleui pe PSD&ALDE care au primit in 11 dec.2016 GIRUL ROMANILOR de a-i conduce in urmatorii 4 ( patru) ani !!!:) 😦 🙂
   – Asta NU se numeste TRADARE de NEAM si TARA ??? 😦 😦 😦
   La mine afara,sunt MINUS 17 grade 😦 dar in apartament, am PLUS 22 de grade 🙂
   In suflet, caldura vine la omul bun, chiar daca afara-s multe grade minus ! 🙂
   Seara faina prietene ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 10/01/2017 @ 5:48 pm | Răspunde

 3. Bună concluzia de la finalul interviului cu Anghel Rugină: dacă tot nu putem schimba nimic, nu are rost să ne ofuscăm degeaba, în loc să ne trăim viața cât mai plăcut și sănătos! Oricum e prea scurtă, iar de murit mor și cei din elita mai sus amintită ca și oamenii de rând. Ba uneori chiar mai devreme! 😉
  O zi cum nu se poate mai bună, în ciuda gradelor în minus, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 10/01/2017 @ 1:11 pm | Răspunde

  • Buna seara Petru !
   Concluzia din finalul interviului cu regretatul profesor ANGHEL RUGINA este MINUNATA iar EU o aplic permanent in VIATA ! 🙂
   Dar asta este UNA, iar a-i DEMASCA pe TRADATORII de NEAM si TARA , este alta ,
   ce nu are legatura cu ” ofuscatul” 🙂 ci cu TEMPERAMENTUL fiecaruia in parte ! 🙂
   Dar, ca sa nu spuna detractorii mei ca ” bat campii” 🙂 , cel mai bun RASPUNS la cele spuse de ANGHEL RUGINA in finalul interviului,
   l-a dat POETUL ardelean GEORGE COSBUC in
   ” DECEBAL catre POPOR ” !!! 🙂 ❤ 🙂

   Viata asta-i bun pierdut
   Când n-o traiesti cum ai fi vrut!
   Si-acum ar vrea un neam calau
   S-arunce jug în gâtul tau:
   E rau destul ca ne-am nascut,
   Mai vrem si-al doilea rau?

   Din zei de-am fi scoborâtori,
   C-o moarte tot suntem datori!
   Totuna e dac-ai murit
   Flacau ori mos îngârbovit;
   Dar nu-i totuna leu sa mori
   Ori câine-nlantuit.

   Cei ce se lupta murmurând,
   De s-ar lupta si-n primul rând,
   Ei tot atât de buni ne par
   Ca orisicare las fugar!
   Murmurul, azi si orisicând,
   E plânset în zadar!

   Iar a tacea si lasii stiu!
   Toti mortii tac! Dar cine-i viu
   Sa râda! Bunii râd si cad!
   Sa râdem, dar, viteaz rasad,
   Sa fie-un hohotit si-un chiu
   Din ceruri pâna-n iad!

   De-ar curge sângele pârau,
   Nebiruit e bratul tau
   Când mortii-n fata nu tresari!
   Si însuti tie-un zeu îti pari
   Când râzi de ce se tem mai rau
   Dusmanii tai cei tari.

   Ei sunt romani! Si ce mai sunt?
   Nu ei, ci de-ar veni Cel-sfânt,
   Zamolxe, c-un întreg popor
   De zei, i-am întreba: ce vor?
   Si nu le-am da nici lor pamânt
   Caci ei au cerul lor!

   Si-acum, barbati, un fier si-un scut!
   E rau destul ca ne-am nascut:
   Dar cui i-e frica de razboi
   E liber de-a pleca napoi,
   Iar cine-i vânzator vândut
   Sa iasa dintre noi!

   Eu nu mai am nimic de spus!
   Voi bratele jurând le-ati pus
   Pe scut! Puterea este-n voi
   Si-n zei! Dar va gânditi, eroi,
   Ca zeii sunt departe, sus,
   Iar tradatorii printre noi !”
   Ziua mi-a fost buna si sper ca si sera ta sa-ti fie la fel de buna ! 🙂
   Sandu 🙂

   Comentariu de Aliosa — 10/01/2017 @ 5:55 pm | Răspunde

 4. @ ALLL !!!
  „Saraca TARA bogata ”

  Aliosa 😦

  Comentariu de Aliosa — 10/01/2017 @ 10:12 pm | Răspunde

 5. serena serata, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 10/01/2017 @ 11:11 pm | Răspunde

 6. @ ALLL !!!
  Inainte de-a posta cele mai importante STIRI, va aduc la cunostinta o RETETA originala,de
  ” VIN fiert”
  http://amintiriamintiri.wordpress.com/2017/01/10/
  postata la al 3-lea COMENTARIU de prietenul virtual OLEG de peste PRUT ! 🙂

  Pofta buna ! 🙂
  Aliosa 🙂 ❤ 🙂

  Comentariu de Aliosa — 11/01/2017 @ 10:33 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!
  Dintre zecile de STIRI contradictorii functie de sitte-ul sau trustul de presa difuzate, am retinut pentru tinere minte pe urmatoarele :

  1) Președintele Klaus Werner Iohannis, ca si Mircea Dinescu cu Ion Caramitru in dec.1989, se FACE ca LUCREAZA si in acest sens, l-a chemat la Cotroceni pe PREMIERUL PSD&ALDE, Sorin GRINDEANU, pentru o discuție pe tema bugetului de stat pe anul 2017 despre care a aflat ca a fost prejudiciat cu 10 MILIARDE de lei de OMUL sau, fostul premier trimis de la Bruxelles sa-si BATA JOC de ROMANI:
  – ZERO absorbtie Fonduri Europene ;
  – ZERO km.de AUTOSTRAZI;
  – ZERO investitii in infrastructura TARII;
  – ZERO spitale, dispensare, crese, gradinie , scoli si azile de batrani CONSTRUITE ;
  – ZERO mariri SALARII si PENSII samd

  2) Ca urmare a acele ” gauri negre ” de 10 MILIARDE de lei in bugetul pe 2017 produsa intentionat de
  ” Guvernul Meu” ( Iohannis&Ciolos&Soros) 😦 ;-( 😦
  ca Guvernul PSD&ALDE sa NU isi poata TINE PROMISIUNILE electorale
  si INFAPTUI PROGRAMUL de GUVERNARE anuntat POPORULUI ROMAN,
  presedintele PSD, Liviu DRAGNEA, a cerut CONSTITUIREA unei COMISII de ANCHETA a guvernului Cioloș 🙂 🙂 🙂
  care va fi votata in plenul rParlamentului lunea viitoare !!! 🙂 🙂 🙂

  3) NINSORILE au revenit,
  GERUL e la fel de taios,
  pe strazi, boschetarii au incremenit,
  iar EU va urez sfios,
  o zi de MIERCURI pe placul inimilor voastre ! 🙂
  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 11/01/2017 @ 11:01 am | Răspunde

 8. network marketing activity tracker

  Un ITERVIU de EXCEPTIE prea putin cunoscut de romani !!! | Alioşa

  Trackback de network marketing activity tracker — 11/01/2017 @ 1:03 pm | Răspunde

 9. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Comentariu de octavpelin — 15/01/2017 @ 12:25 pm | Răspunde

  • Multumesc pentru REPUBLICARE, Octav ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 15/01/2017 @ 8:34 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: