Alioşa ” File de Jurnal ”

26/01/2017

Klaus Werner Iohannis, vrea mai multi BANI pentru ” binom” !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 6:31 pm

In loc de motto:
In 22 decembrie 1989 aflandu-se in balconul TVR,cand a vazut ca sunt FILMATI, actorul Ion Caramitru i-a spus lui Mircea Dinescu :
– ” Mircea, fa-te ca lucrezi ” !19

Astazi, presedintele Romaniei klaus-iohannis-a-fost-prins-cu-minciuna-465x390
desi NU s-a dezbatut in Parlament Proiectul de buget pe anul 2017 ( vineri , 27 ian.se va dezbate ) si cu siguranta va fi APROBAT de majoritatea PSD&ALDE cu toata OPOZITIA partidelor PNL(PDL)si USR, partide ce fac doar ce spune locatarul de la Cotroceni ,
” plagiindu-l pe Ion Caramitru, ” se face ca LUCREAZA ” ! 19
In acest sens, a trimis Premierului Romaniei,sorin-grindeanuSORIN GRINDEANU,
o SCRISOARE din care am selectat cateva fragmente legate de „OFUL” presedintelui Klaus Werner Iohannis care, in loc sa fie prezent la manifestarile organizate la IASI si FOCSANI cu ocazia aniversarii a 158 de ani de la UNIREA Principatelor Romane, MOLDOVA si TARA ROMANEASCA la 24 ianuarie 1859,

https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/01/24/

a participat la summitul Consililui European unde, printre altele a spus ca DEZVALUIRILE  ” acoperitului „fost  deputat ,SEBASTIAN  GHITA versus „binomul”  SRI&DNA , ”  sunt un CIRC mediatic” 🙂  😦  🙂    chiar daca in acelasi timp, la BUCURESTI, seful SRI, liberalul Eduard Hellvig, numit chiar de el , CONFIRMA in fata Comisiei Parlamentare de Control al SRI , faptul ca acele DEZVALUIRI sunt REALE !!!

Iata  fragmentele din scrisoarea trimisa de Iohannis lui Grindeanu dupa ce a aflat  de ” pe surse”  ca in Proiectul de Buget pe anul 2017, ” binomul” lui, va primi BANI mai PUTINI !

„Domnule Prim-ministru,

În contextul dezbaterilor privind alocările bugetare pentru ordonatorii principali de credite, remarc faptul că, pentru domeniul securităţii naţionale, cu excepţia bugetului Ministerului Apărării Naţionale, toate celelalte bugete suferă reduceri faţă de execuţia bugetară a anului 2016, unele dintre aceste reduceri fiind semnificative. În același timp, nu au fost aduse încă argumente necesare, pertinente şi credibile, care să explice această reducere a finanțării.

În condițiile în care proiectul Bugetului General Consolidat pentru 2017 prevede o creștere a cheltuielilor totale, față de 2016, de aproape 31 miliarde lei, ceea ce reprezintă o creștere de peste 15% față de cheltuielile efectuate în 2016, reducerea bugetelor pentru domeniul securității naționale este nu doar nejustificată, ci total inoportuna.” ………………………

(   Inoportuna din cauza faptului ca bugetul ” BINOMULUI ” NU a primit BANI mai multi ca sa se DERULEZE la capacitatea maxima actul semnat in CSAT versus COLABORAREA SRI&DNA in procesul urmaririi penale, adica,  ceea ce spunea un fost general SRI,  ” CAMPUL TACTIC”, actiune NECONSTITUTIONALA si profund ANTIDEMOCRATICA  ) !!!

”  În privința bugetului destinat Ministerului Apărării Naţionale, deşi există o alocare suplimentară faţă de 2016, până la circa 1,5% din PIB, remarc faptul că nu sunt respectate angajamentele ferm asumate, atât de către conducerea Guvernului, cât şi a PSD, de a se asigura un buget de 2% din PIB, conform programului de guvernare şi Acordului din 2015, convenit cu întreg spectrul politic ”  ……………………………………………………………

 •   MINCIUNA pentru nestiutori ! 🙂 In Proiectul de Buget pe anul 2017 pentru MApN,  cabinetul GRINDEANU cabinetul-grindeanu-in-sedintaa alocat 2 % din PIB asa cum a cerut si stafful NATO , n.r.!

” În acest sens, asigurarea securităţii naţionale ar trebui să fie o prioritate absolută, şi nu orgoliile politice de moment. Intenţia Guvernului de a reduce aceste bugete reprezintă un gest iresponsabil şi o gravă eroare. Nu ne putem juca niciodată cu siguranţa cetăţenilor, cu securitatea României „………………………………………………………………………………..

 •  Pura speculatie iohannista caci de fapt este vorba doar de „BINOMUL”  cu care presedintele Iohannis a facut, face si va face tot felul de mizerii actualului GUVERN PSD&ALDE,precum cea legata de MITINGUL neautorizat, ilegal , platit de ONG-urile sorosiste, organizat si condus de partidele fidele lui, PDL(PNL) si USR , n.r.

”  Reamintesc că, în baza cadrului juridic actual, proiectele de buget din domeniul securităţii naţionale trebuie să primească avizul CSAT înainte de a fi aprobate de către Guvern .”  ……………………………………………………………………………………..

 •  Voalat, presedintele tarii, Klaus Werner Iohannis, ii reaminteste Primului Ministru al ROMANIE, Sorin GRINDEANU, ca , ” mingea este in terenul Cotrocenilor si ca , in calitatea sa de sef al CSAT, NU  va AVIZA Prioectul de Buget pe anul 2017  ci il va RETRIMITE la PARLAMENT sau chiar il va CONTESTA la CCR unde stie ca are sprijin de la judecatoarea recent numita de el in completul celor 9 ( noua ) judecatori unii numiti de fostul presedinte ……………NU-i bai caci, indiferent de optiunea care o va lua, TOT va PRPMULGA  Legea Bugetului pe anul fiscal 2017 spre disperarea si panica sa si a partidelor din opozitie !
 • In CONCLUZIE, presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, SUPARAT TARE ca in 11 decembrie 2016 PSD a castigat ALEGERILE PARLAMENTARE iar PNL(PDL) , partidul lui, a fost UMILIT de ROMANI care au mandatat PDS&ALDE sa formeze GUVERNUL si sa conduca in urmatorii 4 ani ROMANIA  🙂  🙂  🙂  aplica vorba lui Caramitru din 22 dec.1989  caci, in final, conform LEGII SUPREME a ROMANIEI care inca mai este in vigoare , CONSTITUTIA, a doua oara venit din PARLAMENT unde coalitia PSD&ALDE detine MAJORITATEA  🙂  🙂  🙂  Proiectul Bugetului pe anul 2017 va fi PROMULGAT si TRIMIS spre PUBLICARE in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I,devenind LEGE ORGANICA iar ”  binomul” lui Iohannis, va avea mai putin BANI pentru a se desfasura cu succes in ” campul tactic”  !   hahaha

Acestea fiind spuse, doresc o SEARA placuta si un WEEKEND BINECUVANTAT  tuturor Doamnelor, Domnisoarelor si Domnilor care ajung pe aici , indiferent daca lasa sau nu un comentariu, o vorba buna sau  o vorba rea !

”  In vremuri ale INSELATORIEI universale, a spune ADEVARUL e un act revolutionar ” ( George Orwell)  si de mare CURAJ adaug de la mine putere !

Aliosa ok

 

15 comentarii »

 1. Bună seara, Alioșa!

  Casc întruna dar nu-i nimic,
  Eu pe la tine tot m-am oprit.
  Să îți las o vorbă bună și să te sfătuiesc,
  Că această politică nu merită vreun stres.

  Numai să ne fure vor,
  Banii îi cer prin televizor.
  Atâta cacealma pentru niște mincinoși,
  Care se dau de gol pe cât îs de „făloși”.

  O seară frumoasă să ai! 🙂

  Comentariu de TinaC — 26/01/2017 @ 10:25 pm | Răspunde

  • Buna dimineata Cristina !
   Ma bucur ca din nou ai trecut,
   Chiar daca afara timpul nu-i placut,
   Dar commentul tau in VERSURI,
   M-a scutit de cele STRSURI,
   Provocate de televiziunile fidele lui Iohannis,
   Si-a PNL(PDL)&USR-ului ahtiat dupa CIOLANIS ! 🙂
   Tot ce-ai postat, e adevarat ,
   Numai ca, din pacatei ai incurcat,
   PREZENTUL Guvernului PSD-ist
   Cu trecutul guvernului CIOLOSIST !!! 🙂 😦 🙂
   Cei care ACUM sunt la GUVERNARE,
   Si sper din ❤ sa nu fie cu SUPARARE ,
   NU vor pe ROMANI sa-i FURE ,
   Ci sa le DEA INAPOI ce ALTII le-au FURAT :
   – PENSII;
   – SALARII;
   – INDEMNIZATII pentru crestera COPIILOR pana la 2 ani;
   – BANII luati ABUZIV de mafia pedelisto-basiste prin IMPOZITAREA pensiilor si CAS ( 5,5%);
   – BANII luati prin cele 102 TAXE nefiscale
   si LISTA masurilor REPARATORII luate de Guvernul PSD&ALDE, ar putea CONTINUA chiar daca au trecut doar cateva saptamani de la instalarea Cabinetului GRINDEANU la Palatul Victoria , spre DISPERAREA presedintelui Klaus Werner Iohannis care a vrut " GUVERNUL lui " 🙂 ," PARLAMENTUL lui " ca sa AIBA el toata PUTEREA desi in campania electorala prezidentiala din toamna anului 2014 cand la GUVERNAREA ROMANIEI se afla GUVERNUL PSD cu Victor PONTA atat premier cat si presedintele PSD dar si CANDIDAT pentru functia de PRESEDINTE al ROMANIEI .
   Atunci, DEMAGOGUL si PENALUL primar de SIBIU ( vezi Dosarul cu ANI …) Klaus Werner Iohannis,
   RECLAMA si SPUNEA la toate TELEVIZIUNILE fidele lui ca :
   – " Nu e bine ca toata PUTEREA sa fie in mainile unui SINGUR om" 🙂 adica, in mainile lui PONTA &PSD …………….
   Dupa ce a ajuns presedintele Romaniei cu ajutorul ingineriilor virtuale facute de diasporenii platiti de OCULTA MONDIALA ca sa-l scoata pe el PRESEDINTE pe motiv ca era usor INFLUENTABIL si SANTAJABIL din cauza CASELOR cumparate cu ACTE FALSE ( vezi DECIZIA definitiva si irevocabila a Curtii de Apel BRASOV ) 🙂 🙂 🙂
   Iohannis, a intors-o ca " la PLOIESTI " 🙂 🙂 🙂 varnd TOATA PUTEREA in mainile lui :
   – " Vreau guvernul meu " 🙂
   – " Vreau Parlamentul meu " 🙂 🙂
   Numai ca DUMNEZEU i-a dat pe cap 🙂 🙂 🙂 " ADVERSARUL MEU politica "
   DRAGNEA&TARICEANU ,
   primul presedintele Camerei DEPUTATILOR, al doilea presedintele SENATULUI,
   singurii politicieni care-i spun lui Iohannis cu subiect si predicat ca este mai PARSIV, DEMAGOG, MANIPULATOR, INSTIGATOR, AROGANT, LACOM, OPORTUNIST, FATARNIC, INFUMURAT si PENAL decat fostul presedinte Traian Basescu !!! 🙂 🙂 🙂
   Din cauza CURAJULUI lor, cei DOI POLITICIENI, al DOILEA ( Tariceanu) si al TREILEA( Dragnea) in STAT,
   sunt supusi ZILNIC de PROPAGANDA penelisto-pedelisto-useristo-iohannista,
   la tot felul de AMENINTARI, PRESIUNI si CALOMINII,
   tupeul lui Iohannis fiind atat de mare si nesimtit incat, s-a dus NEINVITAT la sedinta din 18 ian.2017 a Guvernului PSD&ALDE ( Dragnea era in SUA invitat le ceremoniile de INVESTIRE in functia de presedinte al SUA a republicanului DONALD TRUMP 🙂 in timp ce Iohannis,
   NU a fost INVITAT 🙂 🙂 🙂 ) iar mai inainte si la sedinta CSM unde,
   i-a INSTIGAT pe magistratii de acolo impotriva lui DRAGNEA si TARICEANU !!! 🙂 😦 🙂
   Imi cer scuze ca am REAMINTIT toate aceste fapte si aspecte dar,
   pentru a scoate in EVIDENTA caracterul abject al lui Klaus Werner Iohannis,
   a trebuit sa REITEREZ aceste LUCRURI ADEVARATE si care se pot VERIFICA cu usurinta ca sunt publicate pe INTERNET ! 🙂
   Iar ca sa REVIN la commentul tau in VERSURI,
   versus " Numai sa ne FURE vor " 🙂
   aduc la cunostinta bloggerilor o STIRE nemediatizata,
   mai bine zis o Ordonanta de Urgenta a Guvernului PSD&ALDE care,
   va face VIATA multor ROMANI mai usor de SUPORTAT 🙂 🙂 🙂
   fata de guvernul meu" ( Ciolos7Soros&Iohannis) care NU a facut NIMIC pentru POPOR ! 😦

   Este vorba despre Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) – inițiat în 2013 de Liviu Dragnea,
   pe atunci vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale careprogram,
   va beneficia de un fond de 30 de miliarde de lei în perioada 2017-2020, când se va afla în a doua etapă de implementare.

   In prima etapă (2013-2016), Programul a avut o valoare de 5,5 miliarde de lei.
   ( PNDL a fost INTRERUPT di "Guvernul Meu " ( Ciolos&soros&Iohannis) 😦 😦 😦
   incepand cu LOVITURA de STAT din nov.2015 ( dupa tragedia de la COLECTIV) cand GUVERNUL USL instalat in 2012 in urma alegerilor parlamentare castigate de PSD&PNL cu peste 70 % , impotriva PDL( Basescu ), n.r )

   Decizia de a alimenta PNDL cu 30 de miliarde de lei (circa 6,6 miliarde de euro) a fost adoptată de Cabinetul Grindeanu printr-o Ordonanță de Urgență din 18 ianuarie 2017, publicată în Monitorul Oficial în 25 ianuarie 2017.La acea SEDINTA de GUVERN PSD&ALDE, a participat NEINVITAT 😦 si presedintele Klaus Werner Iohannis care, a MINTIT ca a fost INVITAT !!! 🙂 😦 🙂

   Aceeași OUG mai reglementează si o serie de MASURI promise de PSD in campania electorala de anul trecut , precum
   – majorarea stimulentului de inserție pentru mamele care revin la serviciu din concediul de cresrere al copilului;
   – stimularea mobilității forței de muncă, in sensul ca cei care vor lucra la o distanta mai mare de 50 km de domicilui ,
   vor fi stimulati lunar cu bani;
   – sprijinul financiar oferit organizațiilor românilor de pretutindeni !!! 🙂 🙂 🙂

   Suma de 30 de miliarde de lei oferita de Guvernul PSD&ALDE, ar urma să fie cheltuită pentru;
   – construirea a 2.500 de creșe și grădinițe ;
   – reabilitarea a 2.000 de școli ;
   – extinderea rețelelor de iluminat public, cu prioritate în mediul rural ;
   – reabilitarea dispensarelor medicale, dar și pentru construirea de poduri și podețe." 🙂 🙂 🙂
   Surrsa datelor si cifrelor de mai sus , INTERNETUL ! 🙂
   Dupa cum pun in practica PROMISIUNILE ELECTORALE din 2016 ,
   doar cei indoctrinati 100% de PNL&PDL& USR&Iohannis ,
   mai pot CRITICA si ACUZA PSD&ALDE de minciuna si rea credinta !!! 🙂 😦 🙂

   Weekend placut Cristina ! 🙂
   Aliosa 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 27/01/2017 @ 10:51 am | Răspunde

  • Nu e nimic cu supărare, dar toți sunt din aceeași oală se pare. Unii mai atacanți, alții mai făptuitori … dar tot pun banii în favoarea lor.

   Ar fi bine să fie așa, vorbele să nu sufle în vânt aiurea. Iar cifrele să fie pe bună dreptate. Chiar e nevoie de astfel de schimbări. Și de niște sume de bani cheltuite cu cap! Majoritatea lucrurilor nu le știam, că nu urmăresc politica și nici știrile, dar e bine că acum sunt mult mai informată datorită ție!

   Apreciez că mi-ai urmat stilul poetic. Ai reușit să mă faci să zâmbesc. 🙂

   O seară minunată eu îți vor ura,
   Și noul tău articol îl voi studia.

   😀

   Comentariu de TinaC — 27/01/2017 @ 10:11 pm | Răspunde

   • Eu nu „bag mana in foc” pentru cei care acum guverneaza TARA ! 🙂
    mai ales ca NU-S inscris in partidul lor dar nici in alt partid ! 🙂
    Dar imi place sa postez ceea ce OBSERV ca se INTAMPLA pe scena politica romaneasca ! 🙂
    Iar ce OBSERV eu, poti OBSERVA si tu dacai ai avea TIMPUL necesar si RABDAREA mea ! 🙂
    Astazi de exemplu, am OBSERVAT ca Prioectul de Buget pe anul 2017 a fost FINALIZAT si TRIMIS spre consultare presedintelui Iohannis ca sa CONVOCE CSAT al carui sef este, spre a-l DISCUTA si AVIZA …………..dar,
    ” GHINION” 🙂 🙂 🙂
    Klaus Werner Iohannis, inceput de WEEKEND fiind, a plecat la SIBIU sa-si vada sotioara , sa mearga DUMINICA la SLUJBA bisericii EVANGHELICE ca enorias de relifie protestat0evanghelica , sa INTRE pe USA din fata si sa IASA pe USA din spatele bisericii ca sa NU fie INTREBAT de JURNALISTI ce si cum……………
    Si uite asa, Proiectul de Buget pe anul 2017 va sta in biroul presedintelui de la Cotroceni iar CSAT va fi convocat abia MARTI 31 ianuarie cand,
    dupa cum STIU toti romanii, este o Zi cu GHINION , in termen popular, ” TREI CEASURI RELE ” 🙂 😦 🙂
    cand, se poate INTAMPLA orice cu Proiectul de Buget pe anul fiscal 2017 !!! 😦 😦 😦
    Un lucru insa este SIGUR ! 😦
    Proiectul de Buget pe anul 2017 va fi DEZBATUT in PARLAMENT incepand cu 31 ianuarie,
    adica in ziua cu ” TREI CEASURI RELE” 😦
    dezbaterea se va continua si in prima DECADA a lunii FEBRUARIE urmand apoi TRIMITEREA lui la presedinte pentru PROMULGARE,
    Iohannis il va RETRIMITE la PARLAMENT, parlamentul il va VOTA imediat ca PSD&ALDE au MAJORITATEA,
    vor TRIMITE din nou PROIECTUL de BUGET pe anul 2017 la presedinte care,
    ” GHINION” 🙂 🙂 🙂
    va fi OBLIGAT sa-l PROMULGE 🙂 🙂 🙂
    si va intra in VIGOARE dupa PUBLICAREA lui in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I , ca LEGE ORGANICA 🙂
    dar si dupa elaborarea NORMELOR de aplicare iar asta, INSEAMNA ca toti ROMANII vor SUFERI 😦 😦 😦
    caci , cele 102 TAXE nefiscale si MARIREA SALARIILOR celor din EDUCATIE si SANATATE NU vor fi APLICATE decat incepand cu luna MARTIE , nu cu luna FEBRUARIE !!! 😦 😦 😦

    iar toate aceste lucruri, se datoreaza in EXCLUSIVITATE lui Klaus Werner Iohannis,
    de CIUDA, OFTICA, RAZBUNARE si INVIDIE pe PSD&ALDE ca au CASTIGAT in detrimentul partidelor lui, PNL(PDL)&USR, alegerile parlamentare din 11 dec.2016 🙂 🙂 🙂 si ca, GUVERNEAZA ROMANIA !!! 🙂 🙂 🙂

    La acest comment, MUZA mi-a murit 😦
    Inima si sufletul mi-au impietrit 😦
    Si in VERSURI , mizeria politica n-am mai reusit,
    S-o prezint in versuri scurt si deslusit ! 😦

    Bucuria VIZITEI tale insa, NU mi-o poate lua nimeni,
    Chiar de-ar fi din TARA sau din cei straini 🙂
    O seara minunata din toata ❤ iti voi ura,
    Si la noul meu articol,commenul t-il voi astepta !!! 🙂 🙂 🙂
    Aliosa 🙂 🙂 🙂

    Comentariu de Aliosa — 27/01/2017 @ 11:22 pm | Răspunde

 2. Mie mi-a rămas în minte cuvântul CIRC, pentru că asta e ceea ce se întâmplă de multă vreme în vârful politicii românești. Dacă aș lua în serios vorbele aleșilor, ar însemna să le fac jocul și să mă stresez degeaba în timp ce ei râd de noi în spatele ușilor închise. Refuz să mă las prostit de vreun politician, oricât de mieros ar vorbi, ori din care tabără face parte, dar nu-mi refuz plăcerea de a râde și eu de ei. Măcar cu asta să ne îndulcim. 🙂
  Frunză albă, flori în ceață, să ai bună dimineață, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 27/01/2017 @ 10:31 am | Răspunde

  • Salut Petru !
   Dupa cum usor se poate VEDEA 🙂 , ai COMENTAT inainte ca EU sa postez RASPUNSUL de mai SUS 🙂 😦 🙂
   asa ca, NU o sa mai REPET si AICI ce am spus mai SUS 🙂 dar o sa trec pe la tine sa te rog frumos sa REVII aici si sa CITESTI cele raspnse TINEI si atunci, vei trage cu totul alte CONCLUZII !!! 🙂 🙂 🙂
   ADEVARUL este ca tu vorbesti in general despre toti POLITICIENII si AICI iti dau DREPTATE 🙂
   iar EU ma refer doar la Klaus Werner Iohanni& binom& coalitia PSD&ALDE & Cabinetul GRINDEANU ! 🙂
   Daca ai inteles ca EU
   ” ma las PROSTIT de vreun politician, oricat de mieros ar vorbi, ori din care tabara face parte ” ,
   faci o mare GRESEALA 😦 si DUMNEZEU mi-e martor ca NU mint cum MINTE Klaus Werner Iohannis
   ( vezi participarea la sedinta Guvernului PSD&ALDE cand Dragnea era in SUA…) 🙂 🙂 🙂

   ACUM este vorba DACA Guvernul PSD&ALDE aplica in practica sau nu, PROMISIUNILE ELECTORALE facute in campania electorala anul trecut si daca VIATA ROMANILOR s-a IMBUNATATIT sau NU in comparatie cu cele facute 🙂 🙂 🙂 de „Guvernul Meu ” ( Ciolos&iohannis ) ! 🙂

   Ca sa NU mai lungesc VORBA, PENSIA TA si-a MEA din luna IANUARIE 2017 este MAI MARE 🙂
   ca cea din DECEMBRIE 2016, de pe vremea lui CIOLOS 😦
   iar in luna FEBRUARIE 2017 VA fi si mai MARE 🙂 🙂 🙂
   fiindca ,NU se va mai OPRI ABUZIV CAS 5,5 %
   iar PENSIILE sub 2000 de lei NU vor mai fi IMPOZITATE 🙂 🙂 🙂
   cum erau impozitate pe vremea lui CIOLOS !!! 😦 😦 😦

   In CONCLUZIE, dovada ca ” vorbele alesilor ” 🙂 din 11 decembrie 2016 a peste 4 ( patru ) MILIOANE de ROMANI printre care ma numar si EU 🙂 🙂 🙂 , alesi care acum GUVERNEAZA TARA prin coalitia PSD&ALDE
   NU sunt ” vorbe-n vant ” 😦 ci REALITATI 🙂
   iar PENSIA ta,din IANUARIE 2017 ( GRINDEANU ) este MAI MARE 🙂 🙂 🙂
   decat cea din DECEMBRIE 2016 ( CIOLOS) 🙂

   Daca NU-I ADEVARAT, eu INGHIT si CUPONUL tau si al meu !!! 🙂 🙂 🙂

   – Si-atunci, DE CE NU avem CURAJUL de a spune ADEVARUL ??? 🙂 🙂 🙂

   URAREA ta din final,
   chiar ca se potriveste ,
   caci aici, in punctul terminal,
   DUNAREA-i in CEATA de ma-nnebuneste ! 😦
   Weekend placut Petru ! 🙂
   Sandu 🙂

   Comentariu de Aliosa — 27/01/2017 @ 11:29 am | Răspunde

   • Se știe prea bine că nu din buzunarul lor au mărit pensiile și salariul minim. Ce au dat dintr-o parte, au luat cu două mâini din alta, ca să le mai rămână și lor de un conac, o excursie exotică, o mașină nouă. Să nu uităm că e valabilă zicala „Cine împarte, parte-și face”. Se vede și după bugetul guvernului. 😉
    Hai noroc și numai bine, Sandule! 🙂

    Comentariu de racoltapetru6 — 27/01/2017 @ 11:48 am | Răspunde

   • Normal ca NU din buzunarul lor AU MARIT pensiile ,salariile,alocatiile pentru copii si mamele care-si iau concediul pentru cresterea bebelusilor , elliminat cele 102 taxe, acordat GRATUITATE studentilor pentru transportul pe TREN si ALOCAT in BUGETUL pe anul 2017 BANI pentru DEZVOLTAREA ROMANIEI ( vezi RASPUNSUL dat CRISTINEI.T ) 🙂 🙂 🙂
    Asta o stim cu TOTII ! 🙂
    PROBLEMA e ca cei de AZI DAU, DAU, DAU 🙂 , chiar daca NU dau din buzunarul lor ……….
    INTREBAREA mea este :
    – DE CE ” Guvernul Meu ” ( Cioos& Iohannis ) , NU a DAT NIMIC poporului muncitor ca,
    DOAR nu dadea din ” buzunarul lui ” !!! 🙂 🙂 🙂
    Asta-i PROBLEMA , NU din ce BUZUNAR dau ce-i de acum !!! 🙂 🙂 🙂
    Hai noroc si sanatate dar NU mi-ai RASPUNS la INTREBAREA punctuala versus PENSIA pe luna IANUARIE !!! 🙂 🙂 🙂
    NU vreau sa-mi spui CUANTUMUL pensiei ci, daca ESTE sau NU mai mare fata de cea din luna decembrie 2016 !!! 🙂 🙂 🙂
    Sandu 🙂 🙂 🙂

    Comentariu de Aliosa — 27/01/2017 @ 12:23 pm | Răspunde

   • Conform talonului pe care mi l-a adus poștășița ieri, mi-a crescut pensia cu 49 de lei. Dar dacă luăm în calcul inflația prognozată, puterea de cumpărare o să fie mai mică. 😦

    Comentariu de racoltapetru6 — 27/01/2017 @ 12:29 pm | Răspunde

   • Ideea este ca Guvernul PSD&ALDE, isi TINE promisiunile electorale facute anul trecut ! 🙂
    In rest, ai DREPTATE, marirea facuta in IANUARIE datorita INDEXARII punctului pe pensie cu 5,25% 🙂
    NU acopera INFLATIA 😦 dar PRETURILE nu sunt stabilite de GUVERN ci de PATRONATE …………..
    Pe luna FEBRUARIE 2017 cand CAS de 5,5 % si IMPOZITAREA pensiei tale vor fi ELIMINATE ( si vor fi 🙂 )
    vei avea in BUZUNAR cu peste 100 de lei castig NET ……………………….
    REPET, aici de vorba de CREDIBILITATEA Guvernului PSD&ALDE ” franat, obstructionat, santajat,amenintat ” 😦
    ZI de ZI de presedintele tarii, Klaus Werner Iohannis de CIUDA si OFTICA ca NU-I la GUVERNAREA ROMANIEI ,
    guvernul lui( PNL(PDL)&USR ci GUVERNULU PSD&ALDE !!! 🙂 🙂 🙂
    In rest, NOI safim sanatosi PETRU ca EI, politicienii, fac tot ce STIU ei cel mai bine iar
    SCANDALUL pe tema ” BINOMULUI ” este suprema DOVADA !!! 😦 🙂 🙂
    Multam pentru raspunsul la INTREBARE ! 🙂
    Ia ca sa nu-ti raman DATOR, mie mi-au ramas in buzunar cateva sute de lei dar asta-i alta problema !!! 🙂 🙂 🙂
    Toate cele bune ,Petru si sa TRAIM ani multi si sanatosi sa ne RECUPERAM banii 🙂 🙂 🙂
    pe care STATUL ni i-a OPRIT de-a lungul anilor de munca pentru CAS si IMPOZIT !!! 😦 😦 😦
    Sandu 🙂 🙂 🙂

    Comentariu de Aliosa — 27/01/2017 @ 12:50 pm | Răspunde


 3. O zi reusita si buna,placuta langa cei dragi!
  Toate cele bune si sa auzim de bine,desi …e cam jale!?

  Comentariu de anitanna — 27/01/2017 @ 11:32 am | Răspunde

  • Buna ziua si bine ai revenit in casuta-mi virtuala Anitanna ! 🙂
   In primul rand, MULTUMESC frumos 🙂 pentru superba IMAGINE postata ! 🙂
   Daca ma uit cu mai mare atentie la EA,imaginea, si fac o ANALOGIEI , pot spune ca :
   – GAINA cu PALARIE pe cap e JUSTITIA 🙂
   cele doua coji de OUA umplute cu FLORI sunt TALERELE DREPTATII 🙂 🙂
   numai ca, NU sunt la acelasi NIVEL ci UNUL mai mai mare pentru Iohannis 🙂
   si unul mai MIC pentru Dragnea ! 🙂
   De unde se vede ca JUSTITIA imparte DREPTATEA dupa „GREUTATEA politica ” 🙂 😦 🙂 unui sau alta …………..
   In al doilea rand, multumesc frumos pentru vizita 🙂 vand in vedere ca NU ai mai trecut de mult pe la mine ! 😦
   …” e cam JALE ? ”
   – DA, e mare JALE in inima lui Klaus Werner Iohannis ca nu are la CARMA TARII ,
   ” Guvernul lui ” 🙂
   ” Parlamentul lui ” 🙂 ,
   ca l-a MIROSIT lume ca MINTE mai tare ca Basescu 🙂
   si ca in Proiectul de Buget Fiscal pe anul 2017, DRAGNEA&TARICEANU&GRINDEANU ( PSD&ALDE)
   NU au prevazut pentru ” binomul ” lui , MAI MULTI BANI pentru ” CAMPUL TACTIC” !!! 🙂 🙂 🙂

   Toate cele bune si Domniei Tale ! 🙂
   Cu respect,
   Aliosa 🙂
   PS ! 🙂
   In spiritul ADEVARULUI la care TIN foarte mult, va rog sa-mi permiteti
   o intrebare NEINDISCRETA, la care vreau un DA sau un NU ! 🙂
   – PNSIA pe luna IANUARIE 2017 , ESTE mai MARE sau NU, fata de PENSIA pe luna DECEMBRIE 2016 ??? 🙂 🙂 🙂
   Multumesc ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 27/01/2017 @ 12:02 pm | Răspunde

 4. sereno week end, Aliosa.
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 27/01/2017 @ 7:58 pm | Răspunde

 5. Obrigada pela sua visita, Aliosa
  Feliz fim de Semana, beijos,
  Araan.

  Comentariu de araanz50 — 29/01/2017 @ 1:33 am | Răspunde

  • Multumesc din toata ❤ ARAAN pentru vizita, imaginea postata si urarile facute ! 🙂
   O DUMINICA cat mai frumoasa ! 🙂
   Si eu te imbratisez virtual cu drag 🙂
   iar de te-as vedea la usa-n prag 🙂
   in brate iute te-as lua 🙂
   si peste prag in casa te-as ducea !!! 🙂 ❤ 🙂
   Aliosa 🙂 ❤ 🙂

   Comentariu de Aliosa — 29/01/2017 @ 1:55 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: