Alioşa ” File de Jurnal ”

03/02/2017

Lupta pentru PUTERE naste MONSTRI !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 12:41 am

Motto:
Citat din ILEANA VULPESCU.

Eminescu&

”  O  gasca de oameni  cu probleme penale, vor sa schimbe LEGISLATIA si sa slabeasca STATUL de DREPT ”  ( KW Johannis ) la mitingul neautorizat din 22 in.2017 la care a participat INSTIGAND iohannis-instigand-multimea-in-22-ian-2017multimea manipulata …  Adica, in   capul lui Johannis, PARLAMENTARII si MINISTRII PSD&ALDE, SUNT ” o gasca de oameni cu probleme penale” 19   ”  Rade HARB de  OALA  sparta ”  🙂  🙂  🙂

In  CONSTITUTIA Romaniei,capitolul IV,art. 115 la ” Delegarea legislativă ”                                            se STIPULEAZA  cu subiect si predicat si pe intelesul CIOBANULUI cu doar 4 clase primare  ce-i  doar cu MIOARELE lui pe varf de munte fara televizor , INTELEGE  🙂  daramite parlamentarii PNL(PDL) &USR  si politrucii  Johannisti……………………………

(1) Parlamentul poate adopta o lege specială de abilitare a Guvernului pentru a emite ordonanţe în domenii care nu fac obiectul legilor organice.
(2) Legea de abilitare va stabili, în mod obligatoriu, domeniul şi data până la care se pot emite ordonanţe.
(3) Dacă legea de abilitare o cere, ordonanţele se supun aprobării Parlamentului, potrivit procedurii legislative, până la împlinirea termenului de abilitare. Nerespectarea termenului atrage încetarea efectelor ordonanţei.
(4) Guvernul poate adopta ordonanţe de urgenţă numai în situaţii extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată, având obligaţia de a motiva urgenţa în cuprinsul acestora.
(5) Ordonanţa de urgenţă intră în vigoare numai după depunerea sa spre dezbatere în procedură de urgenţă la Camera competentă să fie sesizată şi după publicarea ei în Monitorul Oficial al României. Camerele, dacă nu se află în sesiune, se convoacă în mod obligatoriu în 5 zile de la depunere sau, după caz, de la trimitere. Dacă în termen de cel mult 30 de zile de la depunere, Camera sesizată nu se pronunţă asupra ordonanţei, aceasta este considerată adoptată şi se trimite celeilalte Camere care decide de asemenea în procedură de urgenţă. Ordonanţa de urgenţă cuprinzând norme de natura legii organice se aprobă cu majoritatea prevăzută la articolul 76 alineatul (1).
(6) Ordonanţele de urgenţă nu pot fi adoptate în domeniul legilor constituţionale, nu pot afecta regimul instituţiilor fundamentale ale statului, drepturile, libertăţile şi îndatoririle prevăzute de Constituţie, drepturile electorale şi nu pot viza măsuri de trecere silită a unor bunuri în proprietate publică.
(7) Ordonanţele cu care Parlamentul a fost sesizat se aprobă sau se resping printr-o lege în care vor fi cuprinse şi ordonanţele ale căror efecte au încetat potrivit alineatului (3).
(8) Prin legea de aprobare sau de respingere se vor reglementa, dacă este cazul, măsurile necesare cu privire la efectele juridice produse pe perioada de aplicare a ordonanţei.”
Sursa : Constitutia Romaniei .

Si-atunci, DE CE o asemenea  MURDARA si ORDINARA  manipulare pe care am  vazut-o la tv. din 22 ian.2017 de la MITINGUL neautorizat la care a participat CONTRAR CONSTITUTIEI si presedintele Romaniei, Klaus Werner Johannis iohannis-instigand-multimea-in-22-ian-2017 INSTIGAND protestatarii, versus Ordonanta de Urgenta a Guvernului PSD&ALDE  privind MODIFICAREA unor articole din Codul Penal si Codul de Procedura Penala  , articole DECLARATE ca NECONSTITUTIONALE  de catre Curtea Constitutionala a Romaniei ( CCR) ???  😦  😦   😦  Anul trecut, cand ministresa  cabinetului Ciolos , Raluca Pruna, a emis o OUG  si a MODIFICAT  peste 100 de articole din CP si CPP , fara AVIZ de la CSM, fara sa o fi trecut prin Parlament , presedintele Klaus Werner Johannis a tacat ” malc”  🙂 iar acum cand NU mai e „guvernul lui ” si GUVERNUL PSD&ALDE, STRIGA, INSTIGA, se plange la cei unde banuieste ca va fi ascultat ( CSM, Procuror General  si sa va plange si la Bruxeeles ca procuroarea comunisto-securisto-basista vs. FURTUL a 2 MILIOANE de voturi la DEMITEREA lui Basescu in 29 iulie 2012 )  ………                                                                               Parlamentari  PNL(PDL) si USR, johannistii si ciolosistii,  din  31 ianuarie 2017 ” latra ”  precum cainii cand se apropie CUTREMURUL  ca………………………………………………… „s-a dat OUG ca sa… De ce nu lege? A! inseamna ca au avut ceva de ascuns, au vrut sa…” sa ce? ……..

DA, este urgenta REDUCEREA  puterii statului politienesc !
Ceea ce asta a si  FACUT  guvernul PSD&ALDE prin OUG nr.13/31.01.2017 publicata in MO nr.92/01.02.2017 pana la aprobarea prin lege.Numai ca ,indrazneala Guvernului PSD&ALDE l-a infuriat atat de tare pe Johannis si adeptii lui incat,de 3 ( trei) zile, ies in STRADA ” acoperiti” sau „descoperiti” INSTIGAND multimea ca sa DARAME GUVERNUL legal instalat la Palatul Victoria ca urmare a VOTULUI popular si democratic din 11 dec.2016 si sa AJUNGA ei la guvernarea tarii………………
Pentru cei care NU STIU, legea se adopta mai greu pentru ca urmeaza niste proceduri mai complicate.
Pana la aprobarea prin lege (orice OUG se aproba de Parlament si devine lege sau nu se aproba, conform art.115 din Constitutia Romaniei) opereaza OUG.

Atunci in ce consta ISTERIA ???
Ca s-a adoptat o masura urgenta pentru o situatie urgenta (slabirea puterii statului politienesc)?
Ca n-am mai stat inca vreun an pana se aproba legea?
Ca mai avea statul politienesc timp inca vreun an sa opereze abuzuri ca in vara anului 2012 cand ii obligau pe BATRANI si BATRANE sa JURE pe BIBLIA asezata pe capota masinii samd.

DA, este urgenta eliminarea inamovibilitatii JUDECATORILOR sau responsabilizarea judecatorilor pentru ca nu vreau sa platesc EU, cetatean roman,platitor de TAXE si IMPOZITE nu la TIMP , ci in AVANS 🙂  🙂  🙂 , la inceput de AN ( dupa Sfantul ION) pentru niste SENTINTE pe care un JUDECATOR le-a dat contra ,parandarat sau pentru a servi interesele politice ale statului politienesc …………………….

Haideti sa ” stam STRAMB si sa judecam DREPT ”  🙂  🙂  🙂
NU Ordonanta de Urgenta a Guvernului PSD&ALDE este  MOTIVUL  situatiei in care se regaseste acum ” Romania lucrului bine facut ”  ci  URA lui Johannis impotriva presedintelui PSD, Liviu Dragnea,  si DORINTA  lui bolnava  de a avea ” Parlamentul Meu ”  , ” Guvernul Meu”  , PUTEREA totala in mainile lui iar PSD , cosmarul lui ce-i macina si intuneca judecata,sa  dispara din viata politica a Romaniei.  Interesant este si faptul ca lui i s-au alaturat  si  cei mai virulentitrompetistul1, infocati, ipocriti, demagogi si manipulatori din fostul PDL al  lui Traian Basescu , pedelisti care au aderat in 2014 la PNL lui Johannis si care l-au ajutat sa ajunga presedintele Romaniei in 2014 spre NENOROCIREA  majoritatii ROMANILOR si DESTABILIZAREA TARII in conditiile in care in jurul ROMANIEI miroase a praf de pusca  iar iredentistii unguri din Ungaria si extremistii maghiari din Romania sensibilizati si motivati de miliardarul american de origine ungureasca, sunt cu ochii pe TRANSILVANIA pe care o vor AUTONOMA si incorporata la Ungaria  !

Presedintele Romaniei, Klaus Werner Johannis , in loc sa fie MEDIATOR cum prevede

CONSTITUTIA RomanieiHarta fizica a ROMANIEI !Drapelul TARII mele, ROMANIA !,capitolul II,articolul 80,aliniatul 2 , prevede fara echivoc, cu subiect si predicat , Rolul Presedintelui Tarii :
” Presedintele Romaniei vegheaza la RESPECTAREA Constitutiei si la buna FUNCTIONARE a autoritatilor publice .In acest scop,Presedintele exercita functia de MEDIERE intre puterile statului , precum si intre STAT si SOCIETATE ” !

https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/02/01/

este INSTIGATOR iohannis-instigand-multimea-in-22-ian-2017iar daca nu-i va veni rapid la cap ” mintea romanului de pe urma ” ROMANIA , va fi in PERICOL de MOARTE ! icon_cry

Aliosa.

21 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  Dintre sutele de STIRI din TARA si din AFARA,
  am RETINUT pentru anii care vin,
  STIRILE legate de MANIPULAREA ordinara,
  ce-o fac politrucii PNL(PDL)&USR& plini de venin,
  la adresa Guvernului PSD&ALDE, legitim si votat,
  in 11 dec.2016 ,de MILIOANE de ROMANI !!! 🙂 🙂 🙂

  1) Guvernul PSD&ALDE, NU renunta la OUG.nr.13/31/01/2017 privind punerea de ACORD a cerintelor Deciziei CCR care a constatat ca unele ARTICOLE din CP si CPP sunt NECONSTITUTIONALE 😦
  chiar daca deputatii din PNL(PDL) &USR PROTESTEAZA cu pancarte si vorbe URATE in holurile Palatului Parlamentului ,
  chiar daca HULIGANII platiti si scosi in STRADA de activistii si INSTIGATORII lui ( un huligan prins cu mai multe STICLE INCENDIARE ) 😦 asupra lui, a declarat ca a PRIMIT 50 de lei ca sa aduca in Piata Victoriei acele STICLE INCENDIARE ) 😦 ca sa …………….
  – Ca sa ce ??? 🙂 😦 🙂
  – Ca sa arunce 😦 😦 😦 cu ele asupra JANDARMILOR ce aparau conform FISEI POSTULUI, sediul Guvernului ,
  OBIECTIV de importanta vitala pentru TARA 🙂 PROTEJAT de LEGE ! 🙂
  – De ce sa ARUNCE in JANDARMI ? 😦
  – Ca JANDARMII sa RIPOSTEZE iar ei, multimea sa „turbeze” iar ei,NENOROCITII, imbracati la fel, cu GLUGI pe CAT si FATA ca sa NU fie RECUNOSCUTI 😦 sa aiba MOTIV de a OCUPA in forta cladirea GUVERNULUI , in vederea DARAMARII cabinetului GRINDEANU , VOTAT in PARLAMENT, confirmat de chiar INSTIGATORUL nr.1 al TARII ( vezi FOTO din articolul de fond)
  iar in locul actualului guvern, Johannis sa-si instaleze ” Guvernul lui ” !!! 😦 😦 😦 guvern care, instalat la Palatul Victoria pe fondul EMOTIEI COLECTIVE provocate de MOARTEA unor tineri in INCENDIUL provocat la clubul de noapte de la COLECTIV ( 30 oct.2015) si pana in ian.2017 NU a facut NIMIC BUN pentru ROMANIA, dimpotriva, NUMAI RAU ! 😦
  Asta-i MOTIVUL principal al PROTESTELOR actuale ……………………
  DARAMAREA guvernului PSD&ALDE si INLOCUIREA lui cu guvernul lui Klaus Werner Johannis !!! 😦 😦 😦

  2) Pentru a-si indeplini diabolicul sau VIS 😦 ” Parlamentul meu” , ” Guvernul Meu ” 😦
  presedintele Romaniei,Klaus Werner Johannis , cere ajutor inclusiv nu numai de la PNL(PDL) &USR ci si unor institutii ale statului care ar trebui sa VEGHEZE la respectarea CONSTITUTIEI Romaniei , precum CSM ,Parchetul General, Avocatul Poporului si Popularilor Europeni , mai RAU ca basistii in 2012 cand cu REFERENDUMUL din 29 iulie 2012 cand procuroarea comunisto-securisto-BASISTA, Monica Macovei a spus in plentl Parlamentului European ca sa-l DEMITA pe Traian Basescu, initiatorii REFERENDUMULUI, USL , adica PSD si PNL 🙂 🙂 🙂
  care acum PNL este PDL 🙂 🙂 🙂 Aceeasi procuroare, EUROPARLAMENTAR acum , dar PRO-Johannis mai rau ca PRO-Basescu in 2012,
  a spus in plenul PE ca GUVERNUL ROMANIEI, este „un guvern de BANDITI ” !!! 🙂 😦 🙂
  si ca urmare, UE trebuie sa sanctioneze GUVERNUL PSD&ALDE !!! 😦 😦 😦
  Monica Macovei s-i schimbat STAPANUL ” dar NARAVUL , ba ” ! 🙂

  3) Constatand cu profunda INDIGNARE , OFICA si CIUDA mare ca in noaptea de miercuri spre joi ( 01/02/02/2017 )
  huliganii „ULTRAS” nu au REUSIT sa treaca de JANDARMI ca sa OCUPE cladirea GUVERNULUI ROMANIEI ,
  ACTIVISTII si politrucii johannisti au trecut la provocarea acelei
  ” EMOTII COLECTIVE ” 🙂 😦 🙂
  despre care vorbea idolul lor de la Cotroceni, periculosul si controversatul fost PRIMAR PENAL de Sibiu ( vezi Decizia Definitiva si Irevocabila a CURTII de APEL Brasov in DOSARUL casei cumparate de familia Johannis cu ACTE FALSE ” ,cel care in 1990 cand EU imi faceam DATORIA fata de PATRIE si POPOR 🙂 ❤ 🙂
  intermedia ADOPTIA de COPII romani SARMANI pe comisioane GRASE 😦
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/

  CONCRET, aseara, JANDARMILOR li s-au OFERIT FLORI …………..
  chiar daca in cursul zilei de ieri, Johannis i-a atacat verbal pentru ca i-au DEJUCAT planul parsiv !!!
  in loc sa-i FELICITE pentru PROFESIONALISMUL cu care i-au "pus la punct" pe huliganii "ULTRAS" !!! 🙂 🙂 🙂
  adica, COPILASI inocenti, dusi la un MITING NEAUTORIZAT de catre mama iresponsabila ca situatia putea DEGENERA si COPIII ar fi fost in mare PERICOL 😦 😦 😦 le-au OFERIT FLORI JANDARMILOR care aparau Palatul Victoria de furia multimii PROVOCATE si INSTIGATE de huliganii "ULTRAS" componenti ai echipelor de fotbal din BUCURESTI, huligani care sunt in CONFLICT PERMANENT inca din 1990 cu JANDARMII
  care-i DISCIPLINIZEAZA 🙂 🙂 🙂 de fiecare data cand pe stadioane JOACA echipele lor favorite iar ei ARUNCA pe GAZON cu PETARDE, TORTE arzand si alte OBIECTE CO NTONDENTE ( odata, la un MECI de fotbal dintre STEAUA si Dinamo, 3-0 pentru stelisti, 🙂 🙂 🙂
  pe Arena Nationala fiind ca spectator linistit, m-am TREZIT cu o STICLA cu APA PLATA in cap pentru ca m-am RIDICAT in picioare cand RUSESCU a UMILIT vreo 4-5 mijlocasi si aparatori DINAMOVISTI si a INSCRID un GOL de a ramas UIMITA toata EUROPA, GOL care a stat la baza transferului stelistului la o echipa de TOP dinPRIMERA DIVISION ( Spania )

  4) In CONCLUZIE :
  – Klaus Werner Johannis poate crapa de OFICA si CIUDA ca NU guveneaza " tehnocratii " lui dar,
  Guvernul PSD&ALDE, tot nu va RENUNTA la OUG.nr.13/31/01/2017 care NU esta altceva decat PUNEREA de ACORD a DECIZIEI CCR vs.vreo cateva ARTICOLE din CP si CPP declarate NECONSTITUTIONALE !!! 🙂 🙂 🙂
  – Motivul real al ISTERIEI penelisto-pedelisto-useristo-ciolosisto-johanniste Nu este OUG 🙂 🙂 🙂
  ci OFTICA lor ca NU-s la GUVERNARE iar pentru a GUVERNA, sunt in stare de orice,
  chiar si de a PROVOCA un RAZBOI CIVIL in ROMANIA spre bucuria hienelor iredentiste si extremiste car vor AUTONOMIA totala a TRANSILVANIEI 😦 😦 😦 adica, DEZMEMBRAREA ROMANIEI si IMPARTIREA ei !!! 😦 😦 😦
  " LUPTA pentru PUTERE naste MONSTRI " 😦 😦 😦
  iar MONSTRI odata NASCUTI, Nu pot fi OPRITI prin VRAJITORII ci prin aplicarea si respectarea LEGILOR din TARA 🙂 🙂 🙂
  si nu a legilor din AFARA ( PPE-UE-SUA) 😦 cerute de TRADATORII de NEAM si TARA !!! 😦 😦 😦

  Weekend placut ! 🙂
  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 03/02/2017 @ 7:38 am | Răspunde

 2. Multumim pentru toate aceste informatii !!!
  😦 😦 😦 … cat de usor se manipuleaza oamenii, ce pacat ca nu ne informam sa vedem care din parti are dreptate, sa vedem ce este in avantajul omului de rand si ce nu este, inainte de a iesi in strada … 😦 😦 😦

  Comentariu de lacrimaroua — 03/02/2017 @ 8:16 am | Răspunde

  • Buna dimineata stimata Lacrimioara ! 🙂
   MANIPULAREA este o metoda de influentare a MASELOR de OAMENI cu sau fara CARTE ,
   ce a fost folosita de DIKTATORII timpurilor inca din ANTICHITATE ! 🙂
   Reamintesc doar de Imparatul NERO care a ordonat INCENDIEREA capitalei IMPERIULUI sau, vestita ROMA 😦 de Imparatul NAPOLEON, Tarii Rusiei, Sultanii Imperiului Otoman, Imparatii Imperiului habsburgic , Traian Basescu permanent in cei ZECE ani de DIKTATURA basisto-pedelista cand au fost PROMOVATE prin OUG de catre Boc&PDL toate CODURILE PENALE actuale 😦 😦 😦 pline de ARTICOLE NECONSTITUTIONALE sesizate nu de MINE 🙂 🙂 🙂
   ci de CCR care are in compunerea ei ( cei 9 judecatori) multi basisti si johannisti 😦 😦 😦
   Ca ceea ce se intampla acum pe scena politica romaneasca este o MANIPULARE 😦 😦 😦
   GROSOLANA MIZERABILA, MURDARA , ORDINARA si DAUNATOARE tarii 😦 😦 😦
   se VEDE si de catre cei care n-au OCHI sa VADA dar AU URECHI sa AUDA indemnurile frustratului locatar de la Cotroceni care, de CIUDA si OFTICA ca NU GUVERNEAZA TARA PNL(PDL) & USR 🙂 🙂 🙂
   INSTIGA lumea la PROTESTE violente care, in mintea lui infierbantata, crede ca s-ar PUTEA REPETA momentul COLECTIV ( 30 oct.2015) care a dus la DARAMAREA Guvernului USL pe fondul acelei ” EMOTII COLECTIVE ” ce a cuprins intrat in mintea unora,
   ca ALCOOLUL dimineata pe gatul ALCOOLICULUI !!! 🙂 🙂 🙂 \
   ” EMOTIE COLECTIVA ” 😦 😦 😦
   care i-a permis sa-l desemneze ca PREMIER pe individul de la Bruxelles, Dacian Julien Ciolos,
   ce a IMPUS ROMANILOR timp de un AN cat a GUVERNAT ,
   programul facut de stapanii lui si ai lui Johannis de la Bruxelles si nu numai !!! 😦 😦 😦
   Dumneavoastra,care pe luna IANUARIE 2017 ati primit o PENSIE mai mare cu 5,25 % ( GRINDEANU ) 🙂 🙂 🙂 fata de decembrie 2016 ( Ciolos) 😦 😦 :-
   iar pe luna FEBRUARIE si mai MARE( GRINDEANU) 🙂 🙂 🙂
   ca nu vi se va mai OPRI cei 5,5 % CAS abuziv luati in 2010 de guvernarea portocalie,basescu&boc 😦 😦 si NU vi se va mai IMPOZITA deloc PENSIA pana la 2000 de lei 🙂 🙂 🙂
   toate aceste MARIRI fiind OPERA Guvernului PSD&ALDE 🙂 🙂 🙂 instalat LEGITIM la Palatul VICTORIA ,pe care,o GASCA de PARLAMENTARI din PNL(PDL)&USR frustrati, ofticati si suparati ca au PIERDUT alegerile parlamentare din 11 dec.2016 si NU guverneaza ei TARA 🙂 🙂 🙂
   NU puteti fi MANIPULATA DOAMNA 🙂 🙂 🙂
   dar cei fara de SERVICIU si care STAU pe BANII din PENSIA parintilor sau BUNICILOR ,
   toata NOAPTEA prin baruri, discoteci, bordeluri si cluburi unde PROSTTUATELE le fac AVANSURI sexuale ,pot fi foarte USOR MANIPULATI lucru dovedit in noaptea de MIERCURI spre JOI ( 01/02/februarie) 😦 😦 😦 cand, la TERMINAREA mitingului NEAUTORIZAT 😦 dar PASNIC 🙂 pana spre MIEZUL NOPTII , huliganii „ULTRAS” ai echipelor bucurestene de fotbal,i-au ATACAT pe JANDARMI casa OCUPE cladirea GUVERNULUI,ca asa li s-a spus de cei
   INTERESATI in DARAMAREA GUVERNULUI !!! 😦 😦 😦
   – Pai, DACA o MINORITATE frustrata ” DARAMA ” un GUVERN legitim, instalat in urma VOTULUI DEMOCRATIC 🙂 , atunci, sa se RENUNTE la ALEGERILE PARLAMENTARE 🙂 😦 🙂
   care SI asa costa TARA sute de MIIOANE de EURO iar MILIOANE de ROMANI MOR de FOAME acasa la ei dar si in SPITALE din cauza LIPSEI BANILOR pentru ALOCATIA de HRANA !!! 😦 😦 😦
   OAMENI ca NOI, cu credinta in DUMNEZEU si in CONSTITUTIA Romaniei 🙂
   NU se lasa MANIPULATI 🙂 🙂 🙂
   dar huliganii „ULTRAS” si altii ca ei, se lasa MANIPULATI si pentru 100 de lei !!! 😦 😦 😦

   Multumesc pentru vizita si cele postate ! 🙂
   Un sfarsit de saptamana cat mai placut si calduros ! 🙂
   Cu respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 03/02/2017 @ 10:16 am | Răspunde

   • Buna dimineata … desi la ce „fierbere” este in tara ( datorita neinformarii si manipularii ) nu este buna ; aveti mare dreptate in tot ceea ce afirmati, din pacate … avem foarte multi oameni in jurul nostru fara „coloana vertebrala” !!! 😦 😦 😦
    Multumesc pentru urari, un sfarsit de saptamana linistit alaturi de cei dragi !
    Cu drag ❤
    Lacrimioara 🙂

    Comentariu de lacrimaroua — 03/02/2017 @ 10:33 am | Răspunde

   • Buna seara !
    Imi cer SCUZE 😦 ca raspuns asa tarziu dar n-am avut timp pentru asa ceva , problemele planificate din timp spre a fi rezolvate azi, Nu mi-au permis sa ma apropii de laptop ! 😦
    Stimata doamna, NU ma refer la dumneavoastra caci stiu ca ATI INTELES perfect 🙂
    situatia actuala din TARA , ci ma refer la cei care SUNT in STRADA impinsi de insusi presedintele ROMANIEI care, NU a INTELES nici pana acum ca partidul lui, PNL(PDL) a PIERDUT alegerile parlamentare din 11 dec.2016 iar PSD ,
    le-a CASTIGAT datorita VOTULUI zdrobiltor al MILIOANELOR de ROMANI !!! 🙂 🙂 🙂
    OFTICAT si TURBAT de CIUDA pe liderul PSD ,
    Liviu DRAGNEA pe care-l considera ADVERSARUL sau de temut in 2019 la alegerile prezidentiale ,
    innebunit de faptul ca NU are la Palatul Victoria guvernul lui ( Ciolos&Soros) ci acolo se afla
    Guvernul PSD&ALDE care , prin aplicarea ad-literam a PROMISIUNILOR electorale din toamna anului 2016 ,
    CRESTE zi de ZI in SONDAJE datorita faptului ca DA inapoi ROMANILOR 🙂 🙂 🙂
    ce le-a LUAT ABUZIV in 2010 guvernul portocaliu la indemnul lui Traian Basescu 😦 😦 😦
    VREA cu ORICE PRET sa DARAME Guvernul PSD&ALDE 😦 😦 😦
    ca sa-si realizeze VISUL sau dictatorial ” Guvernul Meu ” !!! 😦 😦 😦

    NU OUG nr.13/31/01/2017/ emisa de Guvernul PSD&ALDE este MOTIVUL protestelor din ultimele 3 zile !!! 😦 😦 😦

    ADEVARATUL motiv este ca presedintele Klaus Werner Johannis vrea sa DARAME Guvernul PSD&ALDE 😦 😦 😦
    Johannis se afla deja in CAMPANIE electorala pentru prezidentialele din 2019 pentru inca un MANDAT de 5 ( cinci ) ani 😦
    iar pentru a-si indeplini VISUL de a fi inca un MANDAT la Cotroceni ,
    vrea sa AIBA la Palatul Victoria „Guvernul lui ” 😦 ,
    GUVERN care sa-i asigure LOGISTICA castigarii prezidentialelor din 2019 😦

    OAMENII care protesteaza de trei zile, zi de zi,in BUCURESTI si in marile orase ( Cluj, Timisoara ………………)
    unde baronii locali sunt PENELISTI -_PEDELISTI – johannisti sunt foarte bine INFORMATI de catre propaganda johannista 😦
    STIU exact pentru ce sunt acolo iar ” LATRATURILE ” 🙂 si cele scrise pe PANCARTELE lor 😦
    sunt suprema DOVADA a spuselor mele ! 🙂

    Atat de mult i-a INDOCTRINAT si MANIPULAT JohaKlaus Werner Johannis pe sustinatorii lui incat,
    un JURNALIST johannist a PUBLICAT pe o retea de socializare ADRESA presedinteleu PSD, LIVIU DRAGNEA………………
    ca sa……………………….,
    – ca sa ce , doamna ? 😦
    – Ca sa-i ofere FLORI ??? 🙂 🙂 ::)

    Alt suporter johannist, a PUBLICAT pe aceeasi rete de socializare NUMERELE de TELEFON ale PREMIERULUI si MINISTRILOR Guvernului PSD&ALDE ………………………., ca sa………………..,
    – ca sa ce ,doamna ? 😦
    – ca sa-i SUNE spunandu-le ” NOAPTE BUNA ” ??? 🙂 🙂 🙂

    ” STRADA nu reprezinta POPORUL ” 🙂
    a spus in urma cu vreo 75 de ani Tache IONESCU, un contemporan cu marele LIBERAL ,
    Ionel BRATIANU , seful PNL de atunci ! 🙂

    – Ce face acum fostul SEF al PNL, actualmente presedintele tarii ? 😦
    – INSTIGA simpatizantii sai sa DARAME Guvernul PSD&ALDE 😦
    ca sa-si puna la Palatul Victoria, ” Guvernul lui ” sa-i faca JOCURILE murdare ! 😦

    Astazi la summitul informal al CE de la MALTA, presedintele Romaniei ,Klaus Johannis,intrebat de situatia din tara lui,
    a spus cu subiect si predicat LIDERILOR din UE :

    – ” ….avem in strada cateva SUTE MII de romani DE-AI MEI in care am deplina INCREDERE „……………….:-( 😦 😦
    ” GURA pacatosului ADEVAR graieste ” se spune in BIBLIE ! 🙂

    ” Pacatosul ” care vremelnic conduce Romania 😦
    ” pacatosul ” care a participat la MITINGUL NEAUTORIZAT din 22/01/2017/ INSTIGAND ” romanii lui ” 😦 sa DARAME Guvernul PSD&ALDE, LEGITIM si CONSTITUTIONAL 🙂 rezultat al VOTULUI ROMANILOR-romani 🙂 NU rezultat al unei ” EMOTII COLECTIVE ” 😦 ca in nov.2015 ” Guvernul meu” ( Ciolos&Soros&johannis) 😦 😦 😦
    a spus JURNALISTILOR prezenti la summitul CE de la MALTA :

    – ” avem in STRADA cateva SUTE de MII de ROMANI de-ai MEI in care am incredere …” 😦

    adica, PROTESTATARII care PROVOACA si ATACA cu PETARDE si alte OBIECTE CONTONDENTE
    JANDARMII ce APARA conform LEGILOR in vigoare SEDIUL GUVERNULUI 🙂 ca ei,
    HULIGANII „ultras” sa patrunda in cladirea guvernului OBIECTIV PROTEJAT de LEGE ? 😦

    SUNT ai lui …” romani de-ai mei ” 😦
    dar CEI care NU protezteaza , ai cui or fi ??? 🙂 🙂 🙂

    Nu a spus el, fostul primar penal de Sibiu in campania prezidentiala din 2014 ca va fi
    -” presedintele TUTUROR romanilor ” ??? 🙂 😦 🙂
    Acum, este doar PRESEDINTELE celor cateva sute de mii de ROMANI care PROTEZTEAZA impotriva GUVERNULUI PSD&ALDE, GUVERN pe care el l-a CONFIRMAT prin DECRET prezidential ??? 🙂 😦 😦

    Mai mare DEMAGOGIE si IPOCRIZIE ca la Johannis , NU am vazut nici macar la Traian Basescu in toti cei ZECE ani de mandat prezidential ……………………………………

    In CONCLUZIE:
    Klaus Werner Johannis conduce direct si prin ” cateva SUTE de MII de ROMANI ” de-ai lui si prin slugile din binomul blestemat ,
    LOVITURA de STAT pentru DARAMAREA Guvernului LEGITIM al PSD&ALDE 🙂
    ca el si oamenii lui cu ajutorul OCULTEI MONDIALE sa PREIA PUTEREA in Romania !!! 😦 😦 😦

    Va multumesc sincer si din toata ❤ mea de ROMAN nesluga NIMANUI 🙂
    ca mi-ati oferit oportunitatea de a-mi expune OPINIA PERSONALA versus LOVITURA de STAT:-( 😦 😦
    planificata, organizata si condusa de Klaus Werner Johannis prin OAMENII lui din TARA si din AFARA .

    Cand ROMANII adevarati vor INTELEGE manipularea la care sunt supusi din 14 dec.2016 cand PNL(PDL) ,
    partidul lui Johannis a fost UMILIT la VOT de ROMANI in 11 dec.2016 iar PSD a CASTIGAT si primit dreptul de a GUVERNA,
    va fi prea TARZIU ………………………….

    Seara linistita si frumoasa stimata doamna ! 🙂
    Cu respect,
    Aliosa ! 🙂

    Comentariu de Aliosa — 03/02/2017 @ 10:03 pm | Răspunde

 3. Aveți dreptate că „lupta pentru putere naște monștri”, ceea ce se întâmplă și la noi. Sunt însă politicieni și politicieni.Am urmărit conferința de presă a lui Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu.M-a impresionat situația în care se găsesc:sub presiunea străzii, a acuzațiilor nedrepte făcute de președintele țării, punându-le în cârcă ceea nu este al lor, ci al tehnocraților, mesaje și telefoane cu injurii, amenințări la adresa lor și a familiilor, cu un limbaj sub orice critică, fiindcă cineva a publicat numerele de telefon ale tuturor miniștrilor din guvern, încât unul dintre a ceștia, n-a mai îndurat și a demisionat.Până acolo s-a ajuns?! Cu toate acestea, ei au explicat cu calm și multă sinceritate ce este cu aceste proiecte de ordonanțe de care se face atâta caz, de ce le-au dat l-a o oră târzie, de ce nu renunță la ele.Ar fi bine să fie lăsați să-și vadă de munca lor, că nu e o muncă ușoară și răspunderea pe care o au este destul de mare.

  Comentariu de victoriaetveritas — 03/02/2017 @ 12:42 pm | Răspunde

  • Buna ziua doamna Victoria !
   O sa va rog sa ma SCUZATI ca NU va RASPUND punctual la cele corect si logic postate de dvs.! 🙂
   Fac acest lucru din cauza faptului ca si ASA 😦 🙂 😦
   multe persoane virtuale ce CITESC ce postez eu din cand in cand ,
   CRED ca sunt membru PSD:-( desi,
   ma JUR in fata bunului DUMNEZEU ca NU sunt !
   Asta insa, NU ma impiedica sa va spun cu toata sinceritatea urmatoarele :
   1) SUNT de ACORD ca trebuie continuata lupta anticoruptie, iar cei vinovati trebuie sanctionati 🙂
   , deoarece hotia si furtul degradeaza societatea in plan moral si material;
   2) Lupta impotriva coruptiei nu trebuie folosita in scopuri politice partinice, iar sanctionarea si folosirea penitenciarelor nu trebuie confundata cu exterminarea, deoarece scopul acestora este indreptarea si reintegrarea sociala a celor care conform SENTINTELOR primite isi ispasesc PEDEAPSA ;
   3) PROTESTELE care se desfasoara in Piata Victoriei de vreo 4 ( patru) zile NU au ca OBIECTIV 😦
   principal LUPTA ANTICORUPTIE 😦 😦 😦
   dovada suprema fiind faptul ca PROTESTATARI de BUNA si REA credinta , MANIPULATI sau NEMANIPULATI, PLATITI sau NEPLATITI de activistii PENELISTI_PEDELISTI_USERISTI)CIOLOSISTI sau johannisti , NU au SCRIS pe PANCARTELE ce le poarta OSTENTATIV prin fata camerelor de luat vederi si NU ” latra ” in COR ca „ULTRASII ” echipelor bucurestene de fotbal :
   ” Jos Coruptia ” ;
   ” Coruptia UCIDE ”
   ci au SCRIS de altii, de INSTIGATORIII platiti ,pe pancarte si „LATRA” minute in sir :
   – ” PSD, Ciuma ROSIE” ;
   – ” DRAGNEA la puscarie ” ;
   – ” JOS GUVERNUL ” samd
   ci AU, ele, PROTESTELE , ca OBIECTIV principal trasat indirect de presedintele Romaniei Klaus Werner Johannis,prin SLUGILE lui din propaganda antiPSD-ista si binomul ce-l sustine 😦
   DARAMAREA GUVERNULUI ROMANIEI 😦 😦 😦
   instalat la inceputul anului ca urmare a CASTIGARII alegerilor parlamentare din 11 dec.2016 de catre coalitia PSD&ALDE 🙂 🙂 🙂
   adica, de partidele DUSMANILOR politici ai locatarului de la Cotroceni,
   NIMENI altii decat Presedintele CAMEREI DEPUTATILOR si Presedintele SENATULUI,
   LIVIU DRAGNEA ( presedinte PSD) si Calin Popescu TARICEANU,( presedinte ALDE )
   pe care Johannis ii vrea la PUSCARIE doar pentru faptul ca cei DOI oameni din STAT ,
   sunt SINGURII care-i SPUN ADEVARUL in fata , ADEVAR stiut de toata lumea :
   – Johannis PENAL ( vezi Decizia Definitiva si Irevocabila a Curtii de Apel BRASOV vs.CASA cumparata cu ACTE FALSE ) ( Tariceanu );
   – Johannis va raspunde in fata LEGII ca toti ceilalti ( Dragnea)
   Multumesc pentru vizita si comentariu ! 🙂
   Un sfarsit de saptamana binecuvantat ! 🙂
   Cu respect,
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 04/02/2017 @ 11:48 am | Răspunde

 4. Buna seara Aliosa. Ai facut o expunere extraordinara. nici nu se mai poate adauga altceva dar ce sa facem ca jocurile sunt facute si proiectele pentru distrugerea tarii de multa vreme. S-au bazat pe acest papusar namila care nu vede prea mult ca prin caracterul lui jalnic si severitatea acumulata din meseria de profesor, invatat cu copii care i se supuneau, o sa reuseasca sa se impuna si politicienilor doar ca le-a iesit din vedere ca nu are o minte agera si selectiva asa cum a avut-o predecesorul sau. Chiar daca incearca sa-l sprijine din umbra si mai apare pe la tv. sa-i dea ponturi cu ce ar putea face , plinatatea lui nu intelege asa ca se lasa purtat de ce i se induce de altii si da mereu cu mamaliga-n geam crezand ca a marcat un gol in poarta sau la cos. Sunt de acord cu ce a scris doamna Victoria dar lumea nu vrea sa fie obiectiva din ura care li s-a servit timp de 27 de ani impotriva acestui partid doar ca l-a avut o perioada presedinte pe Iliescu. Fata de ce se intampla acum in tara chiar cand erau comunistii nu am vazut atata ura a romanului impotriva romanului , se gaseau portite de intelegere si toleranta pentru ceva care nu era asa de grav. Raul nostru cel mare a fost ca din randul doi al securitatii ceausiste au fost pregatiti oameni care sa fie formati sa manipuleze in asa fel incat cum ajungea un partid socialist la putere sa fie infrant in proiecte si sa nu fie lasat sa conduca pana la capat legandu-le mereu tinichele de coada si zi noapte sa fie facuti comunisti hoti, corupti , etc astfel incat si tinerii care habar nu au cum a fost pe vremea comunistilor sa eticheteze si-n zilele noastre pe cei socialisti drept comunisti si vazuti ca fiind cei mai rai posibil. Nemernicii astia se bazeaza ca pot scoate ori de cate ori vor si au ceva de stricat in strada acesti tineri unii f.bine situati cu servicii bune, castiguri nu mai vorbim, pe derbedeii care traiesc asa cum ai spus pe spinarea parintilor sau a bunicilor, pe oamenii strazii care pentru o ciorba te si lovesc si galeriile de fotbal care la fel pentru 50-100 de lei distrug tot in jurul lor fara sa tina cont ca nu sunt in stare sa faca ceva folositor pentru tara si nu au dreptul sa distruga ce se face din banii munciti cu sudoare de altii. PSD-ul nu a invatat nimic din greselile din 2012 cand trebuia sa ia legatura cu toate ambasadele, sa scrie si la Bruxelles la PS de care apartin , sa ia consultatii ca trebuiau sa se gandeasca ca nu vor fi lasati sa faca nimic si sunt urmariti ca la cea mai mica greseala sa vina potopul pe capul lor stiindu-se ca nu au sustinere din afara tocmai din lipsa comunicarii. Mai exista si acest motiv pe care citindu-l mi s-a parut plauzibil:

  http://gandeste.org/adevaruri/misiunea-secreta-a-lui-klaus-iohannis-altceva-vrea-sa-impiedice-nu-gratierea/76790
  Acest link este pentru documentare sa mai afli cate nenorociri sunt peste acest popor.

  http://bindiribli.ro/2016/06/23/ultrasii-pot-schimba-guverne/

  Comentariu de Beta — 03/02/2017 @ 11:26 pm | Răspunde

  • Buna ziua Anda !
   Ca de obicei, comentariul domniei tale este de departe cel mai cuprinzator, documentat si argumentat NU numai cu OPINII PERSONALE care, SUNT corecte si perfect logice 🙂 dar si lu LINK-uri ce duc spre OPINNILE altor oameni ! 🙂
   Legat de cel ajuns presedinte al Romaniei cu ajutorul fortelor OCULTE din TARA si STRAINATATE 😦
   cel care din 14 dec.2016 cand BEC a dat publicitatii REZULTATELE FINALE ale alegerilor parlamentare din 11 dec.2016 cand PSD a fost declarat CASTIGATOR ( peste 45 % ) 🙂 TURBAT de CIUDA si FURIE , OFTICAT si INNEBUNIT ca partidului lui , PNL(PDL) a PIERDUT intr-un mod RUSINOS si DEGRADANT 🙂 🙂 🙂
   INSTIGA pe ” romanii lui ” la PROTESTE ca sa DARAME GUVERNUL PSD&ALDE ca in locul lui sa-si puna guvernul lui de TRADATORI de NEAM si TARA !!! 😦 😦 😦
   Despre el, penalul Klaus Werner Johannis
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/
   il las sa VORBEASCA de DINCOLO , din RAI,
   pe TRIBUNUL -PATRIOT , Cornelui Vadim TUDOR,
   Dumnezeu sa-L odihneasca in pace ! 🙂

   ” CĂPŞUNĂ VODĂ
   E un munte de slănină
   Şi-are-o faţă ca de sodă
   Toţi românii se închină:
   Iată-l pe Căpşună Vodă!
   Îl votară căpşunarii
   Risipiţi în patru zări
   Ne-au cam dat cu flit, hoinarii:
   Votul marii răzbunări!
   Ei au pedepsit o ţară
   Ce-n pustiu i-a alungat
   Pentru pîinea lor amară
   Ne-au dat un handicapat.
   Straşnică mobilizare
   Pe Facebook şi Internet!
   Hai la ţară de vînzare
   Are banner şi-n closet!
   A vîndut copii, turbatul
   Plîng familii după ei
   Na rinichiul, ia ficatul
   Inima? 5.000 de lei!
   N-am crezut că ne va bate
   Dumnezeu aşa de rău:
   Ne-a arătat că se poate
   După Chior – un Mutălău.
   E mutant, n-are charismă
   Zici că-i zombi împăiat
   Berlinul ne-a tras o cizmă
   Fiindcă prea des l-am trădat.
   Reichul IV se-nfiripă
   La Dunăre şi-n Carpaţi
   Şmecherul n-are echipă
   Doar nişte băsişti mascaţi.
   Iese Dosia la bătaie
   Trei piftii-s la guşa ei
   Sar în curul gol, din baie
   Pleşu şi cu alţi lachei.
   Doi beţivi îşi cer răsplata
   Buldogul şi Orban L.
   Numai sapa şi lopata
   Mai vindecă PNL.
   La fasole cu ciolannis
   Stau la coadă interlopi –
   La Putere tot golanii-s
   Aţi votat de-aţi dat în gropi.
   Aţi vrut să scăpaţi de Chiorul
   Dar, de fapt, voi l-aţi salvat
   Vă înjură tot poporul
   Mai bine v-aţi fi-mpuşcat.
   Hai, veniţi acum acasă
   Luaţi-vă ţara-napoi!
   Ah, ce farsă dureroasă
   Şi ce baie de noroi!
   Iar e-n lanţuri ţara asta
   Ticăie bomba cu ceas
   Ne-a lovit, din nou, năpasta
   După un tătar – un sas.
   Plîngi pînă îţi crapă buza
   Tu, nefericit norod:
   Pe tronul lui Vodă Cuza
   Stă Căpşună Voevod!
   Sceptrul lui Mihai Viteazul
   E la neamţul second-hand
   Exilul beleşte prazul
   Ce ruşine! Ce mai brand!
   Biată Ţară Românească
   Eşti la capăt de destin…
   Adolf Hitler să trăiască
   Şi nepotul lui cretin!
   Corneliu Vadim Tudor
   (Pamflet scris în noaptea de 3 spre 4 decembrie 2014)” !!! 🙂 🙂 🙂
   Sursa : motorul de cautare Google ! 🙂

   Cat despre liderii PSD care NU au INVATAT nimic din GRESELILE trecutului ,
   cu mare durere in suflet, recunosc ca ai DREPTATE 100% !!! 🙂 🙂 🙂
   Nu-mi pare de RAU liderii lor ,imi pare RAU de MILIOANELE de ROMANI care SUFERA acum din cauza GRABEI sau PROSTIEI unor liderii PSD care au emis cele DOUA blestemate ORDONANTE care au constituit un bun prilej pentru Johannis de a-si pune in aplicarea DIABOLICUL sau VIS din campania electorala prezidentiala din 2014 :
   -” Guvernul me” 😦
   -” Parlamentul meu” 😦
   cu ajutorul multimii INDOCTRINATE si MANIPULATE
   de propaganda penelisto-pedelisto-useristo-SOROSISTO-Joannnista in scopul DARAMARII GUVERNULUI LEGITIM al ROMANIEI , sa ajunga ei,
   TRADATORII de NEAM si TARA la guvernarea TARII
   ca sa IMPLEMENTEZE in ROMANIA programul de AUSTERITATE impus de popularii europeni ce vor ca ROMANIA sa ramana o TARA saraca, cu OAMENI supusi si usor de condus !!! 😦 😦 😦

   Cele DOUA ORDONANTE, care NU ma afecteaza
   nici in BINE,
   nici in RAU,
   puteau ASTEPTA in sertare macar cateva LUNI,timp in care Guvernul PSD&ALDE isi punea in practica promisiunile electorale si Johannis, pierdea ZI de ZI din simpatii , LIKE-URI si voturi …………..

   Dupa MINE, liderii coalitiei PSD&ALDE care GUVERNEAZA ROMANIA,
   ca sa strice planurile frustratului de la Cotroceni si sa-si RETRAGA cele ” cateva sute de mii de romani de-ai mei ( KWJohannis) din STRADA manipulata si intoxicata ,
   ar trebui sa RETRAGA imediat blestemata de OUG 13/31/01/2017
   iar dupa aceea, daca ar mai continua PROTESTELE aranjate si platite de gasca PNL(PDL)&USR&Cilos&Soros&Johannista si OCULTA MONDIALA ,
   factorii din GUVERN cu atrbutii pe linia RESPECTARIi ordinii CONSTITUTIONALE si de STAT,
   sa treaca in starea de ” ALERTA MAXIMA ” !!! 🙂 🙂 🙂

   O Duminica Binecuvantata din ❤ iti doresc batat domniei tale cat si celor dragi ! 🙂
   Cu inalta consideratiune,
   Aliosa 🙂 ❤ 🙂

   Comentariu de Aliosa — 04/02/2017 @ 12:29 pm | Răspunde

 5. Trist ce se intampla, pentru toti romanii…bu trebe sa vina rusii , multinationalele sun pe aici, dar ne sfasiem noi intre noi….prietenii de pe blogosfera sau FB si-au schimbat afinitatile unii fata de ceilalti…saraca tara bogata ….este de admirat tenacitatea ta ,
  dublata de o vasta si corecta motivare a tuturor evenimentele…
  multi vad , putin pricep, ….sau altii nici nu mai vor sa vada………….
  sa ai o seara linistita , draga Aliosa !

  Comentariu de mcooper801 — 04/02/2017 @ 5:35 pm | Răspunde

  • Buna seara prietene !
   In primul rand, multumesc pentru vizita, sinceritate si pertinenta analiza ! 🙂
   In al doilea rand, SUBSCRU in totalitate celor spuse de tine ! 🙂
   In al treilea rand,da-mi voie sa -mi exprim sincer opiniile mele ,
   opinii care nu-s izvorate din INTERES meschin ca al propagandistilor si postacilor platiti ,
   ci din grija fata de VIITORUL ROMANIEI in care m-am NASCUT, CRESCUT, FORMAT, PERFECTIONAT si INVATAT
   in spiritul DRAGOSTEI de NEAM si TARA 🙂 🙂 🙂
   inca de pe bancile LICEULUI MILITAR
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/23/
   in spiritul RESPECTULUI fata de CONSTITUTIA si LEGILE TARII 🙂 🙂 🙂
   al RESPECTULUI fata de OM si VALORILE lui morale si spirituale 🙂 🙂 🙂
   Este mult mai mult decat ” TRIST ce se intampla .” ,
   este pur si simplu REVOLTATOR si JIGNITOR pentru TOTI ROMANII de buna credinta in general
   si pentru MILIOANELE de VOTATI ai PSD in special !!! 😦 😦 😦
   DEMOCRATIA presupune RESPECTAREA votului MAJORITATII 🙂
   iar PERDANTII au dreptul sa fie NEMULTUMITI ca au fost UMILITI in alegeri dar,
   NU au dreptul sa INCALCE LEGILE ce guverneaza TARA,
   NU au dreptul sa INSTIGE multime la ATACAREA GUVERNULUI legitim al TARII
   doar pentru faptul ca GUVERNUL nu este al PERDANTILOR ci al INVINGATORILOR !
   Oamenii au dreptul sa PROTESTEZE dar NU au dreptul sa AMENINTE cu MOARTEA 😦 😦 😦
   pe cei care au CASTIGAT alegerile si GUVERNEZA legal TARA ! 🙂 🙂 🙂
   Politrucii si activistii celor care au PIERDUT, NU au dreptul sa PUBLICE ADRESELE INVINGATORILO si nici NUMERELE lor de telefon ca HULIGANII si INTERLOPII platiti sa-i AMENINTE, INTIMIDEZE, SANTAJEZE samd………….
   NICIODATA, dar absolut NICIODATA , NU trebuie FOLOSITI COPIII, SOTIILE si RUDELE INVINGATORILOR
   ca mijloc de SANTAJ si PRESIUNE in realizarea unor SCOPURI politice individuale sau de grup !!! 😦 😦 😦
   Ceea ce se intampla acum in ROMANIA,
   NU este DEMOCRATIE,
   este ANARHIE
   pusa la cale de masina infernala a propagandei PERDANTILOR alegerilor parlamentare din 11 dec.2016 🙂 🙂 🙂
   penelisti-pedelisti-useristi-ciolosisti-sorosisti si johannisti care,
   NESUPORTAND infrangerea in alegeri, au MANIPULAT si INSTIGAT sub inaltul patronaj al locatarului de la Cotroceni,

   ” cateva SUTE de MII de ROMANI de-ai MEI ” ( Johannis la summitul CE de la MALTA) 😦 😦 😦

   ca sa PROTESTEZE nu impotriva OUG nr.13/31/01/2017 ,
   ci impotriva Guvernului LEGITIM PSD&ALDE care GUVERNEZA in BINE TARA 🙂 🙂 🙂
   si da INAPOI ROMANILOR drepturile furate de cloaca PEDELISTO-basista in 2010 😦 ;-( 😦 ,
   cloaca PDL care in 2014 s-a imbarligat cu cea din PNL si impreuna cu cea din USR ,
   vor sa DARAME guvernul PSD&ALDE ca sa vina ei la guvernare spre a TARII ruinare 😦 😦 😦

   Aceeasi DIABOLICA si MALEFICA propaganda johannista, a INVRAJBIT nu numai PRIETENNII virtuali din BLOGOSFEREA 😦 😦 😦
   ci si SOTI, PARINTI, BUNICI, FRATI, SURORI, RUDE,PRIETENI si VECINI intre EI !!! 😦 😦 😦
   iar daca ai fi curios, ai constata acest lucru chiar in casuta-mi virtuala cand INTRAU de-a valba si johannistii, si basistii, si pedelistii si penelistii, si pesedistii si useristii iar acum cand am pus punctul pe „I” 🙂 ,ma ocolesc …..dar………….., STII de ce ? 🙂
   -Ca NU au CURAJUL sa spuna ADEVARUL 😦 sau le este FRICA sa RECUNOASCA ca am DREPTATE !!! 🙂 🙂 🙂
   Nu-i bai, fiecare face ce vrea ! 🙂
   Eu voi merge inainte cu sau fara comentariile lor !!! 🙂 🙂 🙂
   – Stii care-i CULMEA protestelor ? 🙂
   – 99,99 % dintre PROTESTANTI nici NU au CITIT OUGnr13/31/01/2017/ 🙂 🙂 🙂
   si vreo 50-60% dintre PROTESTATARI nici NU au fost la VOT in 11 dec.2016 🙂 🙂 🙂
   Seara faina de sambata si-apoi, o DUMINICA cat mai frumoasa prietene ! 🙂
   Aliosa 🙂

   PS !!!
   ORDONATA cu pricina,
   sigur va fi ABROGATA,
   dar ULTRASII si multimea,
   diabolic MANIPULATA,
   tot va mai PROTESTA,
   ca asa i-a spus propaganda
   sperand ca GUVERNUL va CADEA ………
   Iar daca PROTESTELE neautorizate
   vor CONTINUA desi MOTIV de a mai PROTESTA nu mai este,
   atunci, prietene draga, e alta POVESTE ,
   poveste ce trebuie TRATATA,
   conform LEGILOR in vigoare,
   iar VOTANTII pesedisti ,
   pana acum stand acasa LINISTITI ,
   vor IESI si ei in STRADA
   sa isi arate NEMULTUMIREA profund MERITATA ,
   ca VOTUL lor din 11 dec.2016 se vrea ANULAT 😦
   de cei care pana acum in STRADA au PROTESTAT 😦
   adusi din TARA si scosi din casele din Bucuresti ,
   de cei care au PIERDUT alegerile din 11 dec.2016,
   in frunte cu „tatucul” lor, Klaus Werner Johannis,
   care vrea guvernul lui, guvernul TRADATORILOE de NEAM si TARA
   din INTERIOR si din AFARA , guvern care anul trecut a EXPERIMENTAT pe ROMANI,
   programul impus de oculta mondiala …………..

   Comentariu de Aliosa — 04/02/2017 @ 7:50 pm | Răspunde

 6. sia un felice sabato sera, Aliosa.
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 04/02/2017 @ 7:40 pm | Răspunde

 7. @ ALLL !!!

  URA si INVRAJBIREA indusa in INIMILE romanilor de chiar presedintele TARII,
  Klaus Werner Johannis, NEAMPACAT cu gandul ca PNL(PDL),
  partidul care in 2014 l-a sustinut si votat sa ajunga locatar de vaza la Palatul Cotroceni ,
  A PIERDUT balegerile prlamentare din 11 decembrie 2016 si NU guverneaza ROMANIA in folosul lor 😦 ,
  este atat de puternica incat se CEARTA intre EI soti, parinti, bunici, frati, surori, rude, prieteni si vecini 😦 😦 😦
  indiferent de varsta, sex, religie, etnie, confesiune, secta , ONG, partid, zone ale TARII 😦 😦 😦

  Din 22 ian.2017 de la MITINGUL neautorizat si ILEGAL la care a PARTICIPAT 😦
  contrar CONSTITUTIEI ROMANIEI, art.80, alin.2 ,( in loc de MEDIATOR 😦 a iesit in STRADA ca INSTIGATOR ) 🙂
  contrar fisei postului 😦
  promisiunii facute in campania electorala prezidentiala din 2014 😦
  -” VOI fi presedintele tuturor ROMANILOR ” 🙂 😦 🙂 ,
  prin activistii, politrucii, ongistii, ciolosistii, sorosistii, pedelistii, penelistii, johannistii, HULIGANII din GALERIILE echipelor de fotbal bucurestene, al suporterilor echipei de baschet din Sibiu, a unor tineri care in 11 dec.2016 NU au IESIT la VOT, a unor tineri fara nici un pic de cultura CIVICA si JURIDICA, a unor tineri corporatisti care nici NU stiu sa bata un CUI intr-o scandura de gard, a unor pensionare ” cu buzele rujate si ochii iesiti din orbite ” ( Basescu ) ,a unor pensionari incapatanati si turbati de furie ca idolul lor, fostul primar penal de Sibiu
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/
  dar, din NENOROCIRE pentru ROMANIA 😦 😦 😦
  si cu sprijinul indirect dar vizibil si de pe LUNA 🙂 a unor PERSOANE 🙂 😦 😦 din ICCJ, CSM, SRI, DMA, Parchetul General, STS si din si mai MARE NENOROCIRE si cu sprijinul tacit al unor AMBASADORI si lideri de stat din Europa si nu numai 😦 INVIDIOSI ca ROMANIA este un ADEVARAT
  ” … colt de RAI ” ” 🙂 🙂 🙂

  este intr-o CONTINUA FIERBERE si gata, gata, sa intre intr-un RAZBOI intre ROMANI !!! 😦 😦 😦
  MANIPULAREA, DEZINFORMAREA si INDOCTRINAREA a mers atat de departe incat, astazi,
  in „Romania lucrului bine facut ” 😦 😦 😦
  MIROASE a SANGE nevinovat si PRAF de pusca blestemat !!! 😦 😦 😦
  VINERI, 3 ffebruarie, la summitul liderilor europeni de la MALTA ,
  presedintele ” TUTUROR ROMANILOR ” 😦 😦 😦
  Klaus Werner Joohannis, intrebat de JURNALISTI despre situatia politica din ROMANIA,
  a dat un RASPUNS raspuns , revoltator , INGRIJORATOR,
  – ” avem in STRADA cateva SUTE de MII de ROMANI de-ai mei ! Am incredere deplina in ei ” !!! 🙂 😦 🙂
  INCREDIBILdar ADEVARAT !!! 🙂 🙂 🙂
  Presedintele Romaniei,Klaus Werner Johannis, a RECUNOSCUT in fata JURNALISTILOR lumii acreditati la summitul liderilor europeni de la MALTA ( nume FATIDIC pentru ROMANIA inca de pe vremea ” Cavalerilor de la Malta” care au JINDUIT la FRUMUSETILE si BOGATIILE pamanturilor ROMANESTI , de pe vremea diktatorului STALIN, pragmaticului CHURCHILL si enigmaticului ROOSEVELT …)
  ca , ROMANIA, este DIVIZATA si MANIPULATA 😦 😦 😦
  , ca PROTESTATARII din BUCURESTI si din orasele ( Timisoara, Sibiu, Brasov s.a.) in care propaganda penelisto-pedelisto-ciolosisto-sorosisto-johhanista
  este mai puternica si baronii locali cu mai mare teama de PSD&ALDE,
  SUNT ” cateva SUTE de MII de ROMANI de-ai mei ” 😦 😦 😦 a spus Klaus Werner Johannis la MALTA ca sa POTENTEZE sprijinul lumii occidentale in favoarea lui 😦 😦 😦
  uitand in trufia, aroganta si ignoranta lui ca ROMANIA ,
  are 22 de MILIOANE de ROMANI 🙂 🙂 🙂
  si NU doar ” cateva SUTE de MII de ROMANI de-ai mei ” 😦 😦 😦
  si ca el , este presedintele TUTUROR ROMANILOR ,
  si Nu doar a catorva sute de mii de romani
  MANIPULTATI, INVRAJBITI , plini de URA si FRUSTRARE care, au strigat cuvinte ce nu pot fi postate aici 😦 au AMENINTAT cu MOARTEA pe liderii partidelor care au CASTIGAT alegerile parlamentare din 11 dec.2016 iar acum, GUVERNEAZA ROMANIA 🙂 🙂 🙂
  spre DISPERAREA, CIUDA si OFTICA lor si a idolului lor ce LUPTA prin toate mijloacele ca sa aiba GUVERNUL lui de TRADATORI dde NEAM si TARA bazandu-se din nefericire pentru ROMANIA si pe sprijinul indirect al OCULTEI MONDIALE orchestrate de miliardarul americano_UNGUR care , prin ONG-urile lui din Romania , vrea sa DEZBINE si sa IMPARTA ROMANIA prin OBTINEREA autonomiei totale a TRANSILVANIEI in perspectiva ALIPIRII ei 😦 😦 😦 la Ungaria intr-un viitor NU prea indepartat ,
  poate din NENOROCIRE chiar in in 2018 cand se IMPLINESC 100 de ani de la faurirea ROMANIEI MARI !!! 🙂 🙂 🙂
  RASPUNSUL dat de Johannis jurnalistilor la MALTA,
  este DOVADA suprema a capacitatii lui de analiza, sinteza, discernamant si intelegere a fenomenului politic 😦 🙂 😦 dar si DOVADA diabolica a setei de PUTERE caci individul, a spus cu subiect si predicat, NU odata 🙂 ci de mai multe ORI 😦 😦 😦
  -” Vreau sa conduc Romania 10 ani ” 😦
  – ” Vreau guvernul meu ” 😦 😦
  -” vreau guvern liberal care sa guverneze Romania 10 ani ” 😦 😦 😦
  -” Vreau parlamentu meu” 😦 😦 😦 😦
  Bina ca NU a spus si :
  VREAU JUSTITIA meu!!! 🙂 🙂 🙂
  – Pai bine,OMULE, cand in 2014 CANDIDA la presedintia ROMANIEI, presedintele PSD si PREMIERUL ROMANIEI, Victor Viorel Ponta, te PLANGEAI la posturile de televiziune basisto-johanniste ca :
  – ” ar fi un lucru tare RAU pentru Romania ca TOATA PUTEREA
  sa AJUNGA in MAINILE unui singur OM ” !!! 😦 🙂 😦

  – Curat Murdar coane Johannis ! 😦
  Mai mare IPOCRIZIE si DEMAGOGIE ca a ta,
  nu am vazut nici la Traian Basescu in cei ZECE ani de regim basisto-pedelist !!! 🙂 😦 🙂

  RASPUNSul dat de ” Primul Infumurat al Tarii” ( titlul de fata nu-mi apartine …)
  este DOVADA de netagaduit ca MOTIVUL real al PROTESTELOR de STRADA din ultimele zile din ROMANIA ,
  NU este acea blestemata de OUG .nr 13/31/01/2017 de PUNERE a unor ARTICOLE din CODURILE PENALE declarate de CCR ca NECONSTITUTIONALE in cadrul LEGAL, CONSTITUTIONAL !!! 🙂 🙂 🙂
  ci…,
  DARAMAREA Guvernului coalitiei PSD&ALDE 😦 😦 😦
  instalat LEGITIM 🙂 si confirmat de chiar Johannis in persoana cu ocazia DEPUNERII juramantului in fata sa la Palatul Cotroceni de catre MINISTRII cabinetului GRINDEANU ,
  ca sa-si INSTALEZE guvernul lui condus mai mult ca sigur de OMUL lui si al sorosistului de peste OCEAN , nimeni altul decat fostul premier „tehnocrat ” 🙂 🙂 🙂
  din perioada 16 nov.2015-3 ian.2017 ,
  cel care , in ultima zi de mandat a IMPARTIT clientelei politice si primarilor PNL(PDL) banii ramasi necheltuiti la sfarsitul anului 2016 si le-a prelungit INTTENTIONAT oamenilor lui din guvernul „tehnocrat” 🙂 contractele de munca , ca sa aiba SPIONII lui in Cabinetul GRINDEANU, lucru ce s-a dovedit benefic pentru clica lui si nefericit pentru coalitia PSD&ALDE care s-a CONFRUNTAT cu DEMISIA suspecta a unui MINISTRU ……………………

  OUG a fost emisa NU din MOTIVELE mincinos si propagandistic vehiculate de propaganda johannista 😦 😦 😦 ci pentru faptul ca asa a cerut Curtea Constitutionala a Romaniei !!! 🙂 🙂 🙂
  adica,
  PUNEREA in cadrul LEGAL a unor ARTICOLE neconstitutionale din CODURILE PENALE opera procuroarei comunisto-securisto-pedelisto-basiste , pupila lui Traian Basescu ,

  http://m.cotidianul.ro/biografia-necenzurata-a-monicai-macovei-295941/
  CODURI PENALE aprobate de guvernul Basescu&Boc I, prin ASUMAREA RASPUNDERII GUVERNAMENTALE 😦
  si NU dezbatute si aprobate de PARLAMENT !!! 🙂 😦 🙂
  Ca sa NU arunce ROMANIA intr-un RAZBOI CIVIL sangeros,
  ca sa opreasca LOVITURA de STAT pusa la cale de Klaus Werner Johannis ,
  ca sa elimine MOTIVUL invocat de STRADA care PROTESTEAZA impinsa de la spate de ADEPTII lui Johannis care, vrea guvernul lui,
  liderii coalitiei de GUVERNARE, PSD&ALDE, au CERUT sambata seara ( 19.00-20.00)
  premierului ROMANIEI, timisoreanul Sorin GRINDEANU ,
  sa RETRAGA OUG nr.13/31/01/2017/
  La ora 20.30 , intr-o scurta conferinta de presa desfasurata la Palatul Victoria,
  premierul Sorin GRINDEANU a anuntat ca ORDONANTA va fi ABROGATA chiar a doua zi,
  adica, astazi,duminica 5 ianuarie 2017 !!! 🙂 🙂 🙂
  Cum intotdeauna ” INTELEPCIUNEA CEDEAZA ” 🙂 🙂 🙂
  LIDERII PSD&ALDE,, instiintati ca SUTE de MII de SIMPATIZANTI si MEMBRI PSD &ALDE din toate COLTURILE TARII vor sa VINA saptamana viitoare la BUCURESTI la un MITING AUTORIZAT 🙂
  in care sa-si manifeste SOLIDARITATEA si SPRIJIUNUL fata de GUVERNUL PSD&ALDE 🙂 🙂 🙂
  ca sa nu IMPARTA ROMANIA in ” romani de-ai mei ” ( KWI) si ROMANI de-ai PSD&ALDE ,
  ca sa EVITE un RAZBOI CIVIL cu urmari incalculabile si regretabile,
  ca sa NU ofere posibilitate iredentistilor unguri si extremistilor maghiari din TARA si din AFARA sa -si indeplineasca visul lor perfid ce-l au in cap din 1920 de la Pacea de la TRIANON ( Franta) care consfintea UNIREA Transilvanie cu ROMANIA 🙂 🙂 🙂 si faurirea ROMANIEI MARI ,
  din DRAGOSTE de NEAM si TARA si din o mare INTELEPCIUNE 🙂
  au cerut PREMIERULUI lor sa ABROGE acea blestemata de ORDONANTA care ,
  dupa parerea mea a fost cea mai mare greseala casa nu spun prostie ,
  OUG nr.13/31/01/2017 ce a constituit un bun prilej pentru clica penelisto-pedelisto-useristo-ciolosisto-sorosisto-johannista
  sa-si scoata in STRADA oamenii ACOPERITI si NEACOPERITI pentru a PROTESTA oficial IMPOTRIVA OUG ,
  dar NEOFICIAL pentru DARAMAREA guvernului PSD&ALDE ,
  casaUVERNEZE ei prin Dacian Julien Ciolos,
  omul ocultei mondiale si a lui Johannis !!! 😦 😦 😦

  Astazi ,mai mult ca sigur ca se va desfasura sedinta de GUVERN PSD&ALDE care va ABROGA OUG nr.13/31/01/2017 🙂 🙂 🙂
  Ca urmare,MOTIVUL oficial protestelor disparand ,
  PROTESTELE in BUCURESTI si in TARA ar trebui sa inceteze 🙂
  NORMAL si LOGIC ar fi ca spiritele sa se potoleasca 🙂
  iar ROMANIA sa-si regaseasca linistea si pacea greu incercate de
  cand Klaus Werner Johannis a ajuns cu sprijin OCULT din TARA si din AFARA, presedintele ROMANIEI ,
  ” Colt de RAI ”

  Singura SOLUTIE ca PROTESTELE sa INCETEZE ar fi ca cel care le-a PROVOCAT si INSTIGAT
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/02/01/
  sa iasa in conferinta de presa la Palatul Cotroceni si sa SPUNA cu subiect si predicat :

  – ADRESEZ celor ” cateva SUTE de MII de ROMANI de-ai mei ” 🙂 😦 🙂

  RUGANMINTEA de a inceta PROTESTELE deoarece ORDONANTA care a fost MOTIVUL iesirii in STRADA 🙂
  a fost ABROGATA !!! 🙂 🙂 🙂

  In caz contrar, avem DOVADA ca NU OUG a fost MOTIVUL ci ,
  DARAMAREA Guvernului PSD&ALDE 😦 😦 😦
  ca sa aiba la Palatul Victoria, guvernul lui 🙂 oamenii lui 🙂 🙂
  care sa-i DEA bani pentru plimbari , avioane si protocoale 🙂
  si NU sa-i REDUCA bugetul prezidential ca Guvernul PSD&ALDE 🙂 🙂 🙂

  Daca nu va iesi sau daca nu le va spune activistilor si politrucilor lui sa inceteze cu MANIPULAREA multmii,PROTESTELE vor CONTINUA, situatia va DEGENERA,
  in BUCURESTI vor veni foarte multi din cei peste 4 ( patru) MILIOANE de ROMANI care in 11 dec.2016 au VOTAT PSD&ALDE,
  lumea intreaga va fi cu OCHII pe ROMANIA care,
  in situatia geopolitica acuala INCORDATA , cu MIROS de SANGE nevinovat si PRAF de pusca belestemat la GRANITELE ei estice si nord-estice 😦 😦 😦
  dar si cu ochii plini de URA si REVIZIONISM din partea de nord-vest a granitei 😦 😦 😦
  se poate transforma intr-un teatru de RAZBOI CIVIL 😦
  cu consecinte NEFASTE pentr NEAM si TARA !!! 😦 😦 😦
  Nu am pomenit nimic despre JUSTITIA din ROMANIA care-i si ea DIVIZATA ca si ROMANIA inca de pe vremea ” JAVREI ORDINARE ” ce a creat in 2009 prin ministresa lui , procuroarea comunisto-securisto-pedelisto0basista,Monica Macovei ,
  ” sistemul ticalosit ” 😦 si CODURILE PENALE cu multe NEREGULI constatate de-a lungul anilor de catre CCR cca NECONSTITUTIONALE si,
  datorita faptului ca Guvernul PSD&ALDE a dorit sa PUNA intr-un CADRU LEGAL acele ARTICOLE gasite NECONSTITUTIONALE ,
  ministrul Justitiei s-a grabit ( ” GRABA strica TREABA ” ) 😦
  si a emis acea blestemata de ORDONANTA ………..
  De ce NU am vorbit nimic despre implicarea JUSTITIEI in DEGRADAREA situatiei din ROMANIA ? 😦
  Pentru faptul ca NU am INCREDERE in JUSTITIE ! 😦
  Am INCREDERE doar in DUNEZEU pe care-L rog in fiecare ZI sa-i PEDEPSEASCA 🙂 🙂 🙂
  pe TRADATORII de NEAM si TARA din INTERIOR si din AFARA .
  Doamne OCROTESTE-I pe romani !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 05/02/2017 @ 10:17 am | Răspunde

 8. Am plăcerea să-ți urez o duminică plăcută, Alioșa! 🙂
  Măcar în acastă zi din săptămână să profitm din plin de viață, de sănătate și de compania plăcută a celor veseli, indiferent că sunt în apropierea noastră sau la un click distanță! Să dăm liber la distracție, cu țuică, vin, o masă bogată și variată, dar mai ales voie bună cât cuprinde! Hai noroc și s-auzim de bine, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 05/02/2017 @ 10:41 am | Răspunde

  • Multumesc frumos pentru URARI,Petru ! 🙂
   Sa dea Dumnezeu s-auzim mereu de bine ! 🙂
   Sandu 🙂

   Comentariu de Aliosa — 05/02/2017 @ 10:32 pm | Răspunde

 9. @ ALLL !!!
  Din cate am vazut si auzit la TELEVIZOR si in ” AGORA ” ( pentru cine NU stie,
  ” AGORA „, cuvant de origine GRECEASCA , inseamna in ROMANESTE , locul, PIATA, unde LUMEA se ADUNA si vorbeste vrute si nevrute ” )
  incepand cu 11 decembrie 2016 cand PSD&ALDE au castigat ALEGERILE PARLAMENTARE 🙂
  si incepand cu 03 ianuarie 2017 guvernul COALITIEI PSD&ALDE
  conduce ROMANIA prin cabinetul GRINDEANU 🙂 🙂 🙂 ,
  am tras CONCLUZIA ca sunt enorm de multi ROMANI care ,
  NU stiu ce inseamna DEMOCRATIE si ANARHIE !!! 🙂 😦 🙂
  Ca urmare, m-am gandit ca prin DICTIONARELE de specialitate a mai multor POPOARE,
  sa arat ROMANILOR care inca NU stiu ce inseama
  DEMOCRATIE, ANARHIE ,MANIPULARE !!! 🙂 🙂 🙂
  Lamurirea conceptelor de mai SUS nu o voi face AICI ci in urmatorul articol !!! 🙂 🙂 🙂

  Ceea ce se intampla acum in……………………… " Romania lucrului bine facut " in care , cateva …………….." ………………SUTE de MII de ROMANI de-ai mei " 🙂 😦 🙂 PROTESTEAZA impotriva PSD 😦 doar pentru ca a CASTIGAT alegerile parlamentare din 11 dec.2016 🙂 si GUVERNEAZA impreuna cu ALDE , prin cabinetul GRINDEANU TARA 🙂 🙂 🙂
  NU este DEMOCRATIE 😦 😦 😦
  ESTE pur si simplu ANARHIE !!! 😦 😦 😦

  Din nefericire pentru ROMANIA , PROTESTELE din Piata Victoriei,
  puse la cale de presedintele Klaus Werner Johannis
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/02/01/
  care este in RAZBOI TOTAL cu PSD doar pentru ca PSD a CASTIGAT alegerile parlamentare din 11 dec.2017 iar partidul lui, PNL(PDL) le-a PIERDUT rusionos 🙂 🙂 🙂
  sunt DOVADA suprema a faptului ca ROMANII confunda DEMOCRATIA cu ANARHIA !!! 😦 😦 😦
  Nu se vor termina decat atunci cand Johannis” MAIDAN” le va spune PROTESTATARILOR ca OUG nr.13/31/01/2017 fiind ABROGATA , motivul pentru care au fost scosi in STRADA indeplinit 🙂 🙂 😦
  este timpul sa mearga acasa si sa se apuce de munca NU de „latrat” ! 🙂

  DEMOCRATIA inseamna RECUNOASTEREa de catre INVINS a INVINGATORULUI in ALEGERILE DEMOCRATICE ! 🙂

  ANARHIA, inseamna NERECUNOASTEREA de catre INVINS a INVINGATORULUI in alegeri 😦

  CONCRET, in urma alegerilor parlamentare din 11 dec.2016 MILIOANE de ROMANII au VOTAT democratic PSD&ALDE care GUVERNEAZA acum ROMANIA 🙂 🙂 🙂
  iar PNL(PDL)&USR si presedintele Klaus Werner Johannis au PIERDUT acele alegeri dar,
  NU vor sa RECUNOASCA si de aceea, au provocat ANARHIA ce-i acum in ROMANIA 😦 😦 😦
  ca sa DARAME Guvernul PSD&ALDE , guvern LEGAL, ca in locul lui,sa GUVERNEZE el, Johannis,
  ROMANIA cu partidele lui , TRADATOARE de NEAM si TARA !!! 😦 😦 😦

  C) MANIPULAREA .
  MANIPULÁRE, manipulări, s. f. Acțiunea de a manipula și rezultatul ei; mânuire, manevrare. ♦ Fig. Influențare a opiniei publice printr-un ansamblu de mijloace (presă, radio etc.) prin care, fără a se apela la constrângeri, se impun acesteia anumite comportamente. – V. manipula.
  sursa: DEX ’09 (2009) .
  – Sunt sau NU sunt MANIPULATI
  protestatarii din Piata Victoriei si de la Palatul Cotroceni ??? 🙂 😦 🙂

  D) PROSTIA.
  PROSTÍE, prostii, s. f. 1. Starea celui lipsit de inteligență sau de învățătură, starea omului prost; (concr.) faptă, comportare, vorbă care denotă o astfel de stare. 2. Vorbă, faptă sau lucru lipsite de seriozitate, de importanță; fleac; absurditate, inepție. – Prost + suf. -ie.
  sursa: DEX ’09 (2009)
  In discursul tinut astazi 7 febr. intre orele 12.05-12.20 in fata parlamentarilor OPOZITIEI,ALDE PMP,UDMR si minoritati ( PSD-istii au parasit sala ) , presedintele Klaus Werner Johannis a MULTUMIT si FELICITAT ( ca si Ion ILIESCU in 13-15 iunie 1990 MINERII ) 🙂 😦 😦
  PARINTII care si-au DUS COPIII ( de 5-9 ani ) 😦
  in Piata Victoriei ca sa ” reaprinda FLACARA democratiei ” 🙂 🙂 🙂
  lucru INTERZIS de
  Legea 272/2004/care, la art. 27 , alin.4 , prevede cu subiect si predicat urmatoarele :

  (4) COPIII NU pot fi folosiţi sau expuşi de către PRINITI ,
  reprezentanţi legali, alte persoane responsabile de creşterea şi îngrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, instituţii publice sau private,
  în SCOPUL de a OBTINE avantaje personale/instituţionale
  sau de a INFLUENTA deciziile autorităţilor publice „!!! 🙂 🙂 🙂

  La MITINGUL neautorizat din Piata Victoriei PARINTII sustinatori ai presedintelui Klaus Werner Johannis si-au dus COPIII sa PROTESEZE si sa le dea JANDARMILOT flori pentru a crea acea EMOTIE COLECTIVA de care avea nevoie locatarul de la Cotroceni ca sa RASTOARNE Guvernul PSD&ALDE instalat la Palatul Victoria in 5 ianuarie 2017 🙂 🙂 🙂
  ca in 2015 cand , pe fondul EMOTIEI COLECTIVE de la clubul de distractii ” COLECTIV ” unde AU MURIT in INCENDIU pe loc 27 de spectatori iar 37 ulterior 😦 😦 😦 ,
  a RASTURNAT Guvernul PSD&UNPR si si-a instalat guvernul lui,
  condus de omul lui si-al lui Soros, ‘tehnocratul” Dacian Julien Ciolos !!! 😦 😦

  Daca Ion ILIESCU este urmarit penal pentru ca i-a felicitat pe MINERII care in 1990 au salvat DEMOCRATIA , DE CE n-ar fi cercetat si Johannis pentru ca le-a MULTUMIT parintilor care si-au dus COPIII la MITINGUL neautorizat in Piata Victoriei sa salveze DEMOCRATIA ??? 🙂 😦 🙂

  Prin ducerea COPIILOR la acele PROTESTE unde HULIGANII echipelor bucurestene de fotbal
  „ultrasII” s-au LUPTAT cu JANDARMII ,s-a pus sau NU in PERICOL viata MINORILOR ??? 😦 😦 😦
  EU zic ca DA ! 😦
  -Tu, ce zici ? 🙂
  Comentariile le las la aprecierea domniilor vostre ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 06/02/2017 @ 10:29 pm | Răspunde

 10. @ ALLL !!!
  De zeci de ori m-am INTREBAT de ce Teodor MELESCANU
  ” CADE si se RIDICA ”
  ca HOPA MITICA !!! 🙂 😦 🙂
  RASPUNSUL l-am GASIT AICI :

  https://bergdoe1.wordpress.com/2014/10/27/conspiratia-impotriva-romaniei/comment-page-1/#comment-10
  EU am CITIT intreg MATERIALUL……….

  Comentariu de Aliosa — 15/02/2017 @ 9:55 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: