Alioşa ” File de Jurnal ”

11/02/2017

A mai TRECUT un AN …………..

Filed under: generale — Aliosa @ 7:57 am

In loc de motto :

Se spune in AGORA ca ,” Pe masura ce OMUL imbatraneste, devine mai intelept ” clappinghat  Cum pe 12 februarie a.c. evidenta arata ca am mai  adăugat în buchetul  VIEȚII încă  un fir  de TRANDAFIR

m-am gandit sa  postez altceva decat despre politica, ceva despre SANATATEA fizica si mentala, ceva care sa contribuie la acea stare sufleteasca  de bine  si relaxare pentru toate  persoanele virtuale  care, de la precedenta ANIVERSARE a zilei mele  de nastere

https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/02/09/

au binevoit sa-mi viziteze blogul .Ca sa nu mai lungesc vorba, maine,

pe 12 FEBRUARIE  ,este Ziua Mea de Nastere Prietene si Prieteni !

 

buon-giorno-cari-amici2509dd104be1692c5bdb4945feeee89c buna-dimineata-si-weekend-placut
viata-nu-este-asa-cum-ne-o-dorimviata-noastraCitat-Ralph-Waldo-Emerson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specialistii din intreaga LUME au CERCETAT zeci de ani fiecare particica a VIETII noastre si au ajuns la CONCLUZIA ca NU doar ” GENELE BUNE ” ne tin SANATOSI pana la 100 de ani 🙂 , ci, si cateva alte mici OBICEIURI precum urmatoarele !

ok

1. Mănâncă mai multa *coajă de pâine* . Ea contine de până la opt ori mai multă lizină, antioxidant care luptă impotriva cancerului decât miezul.
2. Fă *sport cu greutati* . Universitatea Michigan a demonstrat că bărbatii care fac antrenament de fortă regulat si-au scăzut cu opt puncte presiunea diastolica. Indeajuns pentru a reduce cu 40% riscul de atac cerebral si cu 15% pe cel de infarct !
3. Liber la ulei de măsline si otet. Pune in salată sau in mâncare oricat vrei ! Cu ajutorul lor vei reduce riscul de cancer, imbătrânirea prematură, obezitatea si diabetul.
4. Ia un supliment de *magneziu zilnic * . Vei fi cu 40% mai putin predispus la deces produs de orice fel de afectiune fizică.
5. Bea *opt pahare de apă pe zi* , spun cei de la Universitatea Loma Linda. Specialistii au descoperit că „băutorii de apă” sunt cu 55% mai putin predispusi imbolnăvirilor de orice natură.
6. Mănâncă *zilnic un grepfruit rosu* si, pe cât de des posibil, *fructe de pădure* . Aminoacizii si antioxidantii din ele te vor ajuta să previi cancerul si bolile mentale.
7. *Râzi mai mult* . Alege o comedie, in locul unui film de actiune sau horror, deoarece o ora de râs iti relaxează corpul si mintea indeajuns incât să se regenereze după atacurile de stres.
8. *Căsătoreste-te* .merita-pusa-in-icoana Contrar multora care văd viata de familie un iad, specialistii au demonstrat că persoanele căsătorite au o rată de deces mult mai apropiată de parametrii normali, decât cei care au ales burlăcia! Prin urmare, datorită confortului psihic si protectiei partenerului de viată, căsătoritii trăiesc mai mult.
9. *Nu mai duce boala pe picioare* . Cei care isi pun sănătatea pe locul doi si nu se menajează in perioada cronica a unei răceli sau altei boli sunt de două ori mai predispusi la atacuri de cord fatale si la complicatii serioase ale afectiunilor. Dacă esti răcit, rămâi in pat!
10. *Savurează una-două cesti de cafea pe zi*poftiti-la-o-cafea , daca vrei să previi cu până la 55% aparitia infarctului sau a bolilor cardiovasculare.
11. *Stinge focul din stomac* . Daca suferi des de usturimi in piept, mergi la medic si tratează-te. Aceste arsuri slăbesc puterea inimii, spun specialistii de la International Journal of Cardiology.
12. *Parfumează-ti dormitorul cu  lacramioare  LACRA MIOARE, pentru a avea un somn linistit. Cei care nu se odihnesc corespunzător sunt mult mai predispusi bolilor de inimă, mentale si diabet.
13. *Nu sări de un pahar de alcool pe zi* eu-cu-cine-votez. Expertii de la Harvard spun că aceasta este reteta ideală pentru o sănătate deplina.
14. Mănâncă *cinci portii de legume si fructe 646x404 pe zi fara a te grabi veverita_zps1hbq11ih.Sănătatea ta

 

 

 

 

va fi intactă chiar si la vârsta de 100 de ani ! 🙂

15. *Fii relaxat* ok *Oamenii stresati trăiesc cu 20 de ani mai putin decât un om cu o stare psihică normală.Dacă adăugăm si fumatul la această formulă. NE putem explica de ce foarte multi oameni suferă decese premature. *
16. *Nu te mai stresa la munca* . 70% dintre sinucigasi au ales să-si ia viata din cauza stresului de la serviciu. Alege să fii calm si să nu iei problemele de lucru acasă. Astfel te vei feri de multe boli mentale.
17. *Fă miscare in aer liber si ia-ti un CATEL si o PISICA care să te motiveze* Pisica &catelul! Vei reduce orice formă de depresie până la
100%, iar corpul tău se va simti cu 50% mai bine !
18. * Consuma   saptamanal ARDEI  rosu  IUTE 🙂 ardeiul rosu iute   Nici NU stii cate  BENEFICII ai daca  il CONSUMI rational  ! 🙂

https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/07/04/
19. *Bea ceai de mentă.* Contine antioxidanti puternici care reduc cu 60% inflamatiile organelor si previn aparitia diabetului.
20. *O oră de somn la prânz face minuni* pentru trup si suflet. Efectul lui este imediat, iar remediu pentru boli sau afectiuni mai bun decât somnul nu există !” Sursa : internetul .

Si tot SPECIALISTII in materie  SPUN despre  PERSOANELE nascute in luna FEBRUARIE, urmatoarele :

 1.     Onestitate fara margini – oamenii nascuti in aceasta luna sunt extrem de sinceri, chiar daca uneori asta presupune sa renunte la diplomatie. Cei nascuti in luna februarie sunt prieteni adevarati, pe care te poti baza oricand.

2.     Originalitate – persoanele nascute in luna februarie ies in evienta prin originalitatea de care dau dovada.

3.      Loialitate – devotamentul de care dau dovada cei nascuti in luna februarie ii face sa fie oameni de incredere, pe care te poti baza oricand.

4.      Entuziasm – incantate de orice e nou si dornice sa dovedeasca intotdeauna ca sunt capabile, persoanele nascute in luna a doua sunt caracterizate de entuziasm.

5.       Generozitate – acestea ofera o mana de ajutor oricui are nevoie, fie ca li se cere, fie ca nu.   Sursa : Diana Stilpeanu în MONDEN

si din alta sursa  8 calităţi ale oamenilor născuţi în februarie

1. Originalitate

O persoană născută în februarie nu poate fi acuzată de plagiat. Ea este autentică şi crede în învăţare din propriile experienţe, mai degrabă decât prin a-i urma pe alţii orbeşte.

2. Inovaţie

Oamenii născuţi în februarie sunt pioneri în domeniul lor. Ei sunt capabili să gândească în afara cutiei şi nu sunt preocupaţi de status quo. Nu e de mirare că mulţi mari oameni de ştiinţă s-au născut în această lună.

3. Sinceritate

Aceşti oameni sunt cinstiţi prin structura lor şi nu se tem să spună adevărul, indiferent de consecinţe. Ei îţi vor sublinia greşeala fără să clipească. Astfel, ei sunt prieteni foarte buni şi îţi oferă critici constructive în toate domeniile vieţii.

4. Mister

Este greu să judeci ceea ce se întâmplă în mintea acestor oameni. Ei au o aură de mister în jurul lor, care îi face atractivi pentru sexul opus.

5. Voinţă

Oamenii născuţi în februarie sunt cunoscuţi că posedă o imensă putere de voinţă şi curajul pe care îl au chiar şi în cele mai adverse situaţii îi face de admirat pentru mulţi.

6. Unicitate

Dacă întâlneşti pe cineva născut în februarie, se poate să observi că este vizibil diferit de restul mulţimii. Modul lor de a fi, felul de a se îmbrăca, totul este unic într-un fel sau altul.

7. Filantropie

Aceste persoane au o venă filantropică în corpul lor şi pot lucra necontenit pentru egalitate şi fraternitate şi pentru tot ceea ce cred ei că poate fi de ajutor maselor. Nu sunt egoişti şi, prin comportamentul lor generos câştigă admiraţia colegilor lor.

8. Devotament

Cei născuţi în februarie sunt foarte devotaţi celor apropiaţi şi dragi Fidelitatea lor îi face parteneri perfecţi şi pot fi de încredere.
Autor:   ENACHE   ;Sursa:MAGFORWOMEN.COM

In speranta ca cele sus postate v-au binedispus, va invit maine 12 februarie la ceas aniversar,la un pahar cu sampanie sa-curga-sampaniaLa Multi Ani  celor ce isi serbeaza Ziua de Nastere Duminica 12 februarie ! 🙂

 

 

Weekend plin de viata !

Aliosa  razand-cu-gura-panla-urechi

26 comentarii »

 1. @ ALLL !!!
  Cum in acest WEEKEND vreau sa ma distrez ,
  m-am gandit sa va postez,
  ceva sa va antrenez
  si chiar sa va motivez
  sa-mi tineti virtual companie cand maine voi serba,
  Ziua Mea de Nastere !!! 🙂 🙂 🙂

  ” George este tipul de om pe care ţi-ar plăcea să-l urăşti:
  e întotdeauna bine dispus şi are întotdeauna ceva pozitiv de spus.
  Dacă cineva îl întreabă cum ii merge, el răspunde:

  „Dacă ar fi mai bine de atât, ar fi nevoie de doi oameni pentru atâta bine!”

  E un optimist! Dacă un coleg are o zi rea, George reuşeşte întotdeauna să-l facă să vadă partea pozitivă a situaţiei.
  Am devenit curios şi într-o zi l-am intrebat:

  „Nu înţeleg, nu este cu putinţă să fii optimist în toate zilele, tu cum reuşeşti?”
  George îmi răspunse:

  „În fiecare zi când mă trezesc, ştiu că am două posibilităţi: Pot să aleg să fiu bine dispus sau pot să aleg să fiu rău dispus. Şi aleg să fiu bine dispus. Când mi se întamplă ceva rău, pot să aleg între a fi o victimă sau pot să aleg să învăţ din ce mi s-a întâmplat. Şi eu aleg să învăţ. De fiecare dată când cineva vine la mine să se lamenteze pentru ceva, pot să aleg între a-i accepta plângerile sau pot alege să-l ajut să vadă latura pozitivă a vieţii. Şi eu aleg întotdeauna partea bună a vieţii.”

  „Dar asta nu este întotdeauna aşa de usor” i-am spus.

  „Ba da, zise George, întreaga viaţă este o problemă de opţiuni. Când îndepărtezi din viaţă tot ceea ce nu contează cu adevărat, totul devine o chestiune de opţiuni. Depinde de tine să alegi cum să reacţionezi la diverse situaţii, tu trebuie să decizi cum să-i laşi pe alţii să-ţi influienţeze atitudinea faţă de viaţă. Tu alegi să fii bine sau rău dispus. Până la sfârşit tu eşti acela care decizi cum să-ţi trăieşti viaţa”.

  Dupa această discuţie am pierdut legătura cu George, fiindcă mi-am schimbat locul de muncă, dar adesea, când mă regăseam gândindu-mă la cuvintele lui, atunci optam pentru ceva în viaţă în loc să reacţionez la evenimente.

  Apoi am aflat că George a avut un accident groaznic la locul de muncă, a căzut de la 18 metri înălţime şi după o operaţie de 8 ore şi după o îndelungată spitalizare a ieşit având o placă de oţel în spate.

  M-am dus să-l văd şi l-am întrebat dacă se simte tot atât de bine.

  „Vrei să vezi cicatricile mele?”

  „Dar cum faci să rămâi pozitiv dupa ce ţi s-a întâmplat?

  „În timp ce cădeam, primul lucru care mi-a venit în minte a fost fetiţa mea.
  Apoi, în timp ce zăceam pe pământ, mi-am zis că pot să aleg între a muri şi a trăi. Şi am ales să trăiesc.”

  „Dar nu ţi-a fost frică?”

  „Atunci când m-au dus la spital şi am văzut expresiile feţelor surorilor şi doctorilor, mi-a fost frică, fiindcă era de parcă se uitau la un om mort. Apoi un infirmier m-a întrebat dacă am alergie şi am răspuns: DA! Toţi m-au privit şi atunci am urlat: sunt alergic la gravitaţie! Toţi au izbucnit în râs şi eu le-am spus: acum operaţi-mă ca un om viu, nu ca pe unul care e deja mort!”

  George m-a învăţat că în fiecare zi avem posibilitatea de a alege să trăim o viaţă deplină. Şi este inutil să fim mereu îngrijoraţi pentru mâine, fiindcă fiecare zi vine cu problemele ei cu care trebuie să trăim, şi mâine ne vom gandi la problemele de mâine.

  La urma urmei, azi este ziua de mâine pentru care îţi făceai probleme ieri.

  Îţi spun ce am ales eu: voi trăi din plin fiecare zi, fiecare răsuflare, şi mai presus de toate, fiecare prietenie” .

  Este de la sine inteles ca e important să luăm partea bună
  din toate cele sus postate !!! 🙂 🙂 🙂
  Weekend placut ! 🙂

  Aliosa 🙂 ❤ 🙂

  Comentariu de Aliosa — 11/02/2017 @ 9:19 am | Răspunde

 2. Un sfarsit de saptamana asa cum ti-l doresti Aliosa. Este interesant ce ai postat numai ca, de curand la tv. au anuntat ca tocmai ce-ai postat tu la punctul 1, coaja de paine este cea mai toxica si duce la imbolnaviri chiar cu cancer. Acum daca stau si ma gandesc oamenii de stiinta, medici savanti, farmacisti de valoare toti se cam contrazic unii cu ceilalti de pana la urma , nu-ti mai vine sa mananci nimic ca-ti imprima frica de boala. Parerea mea este ca fiecare trebuie sa ascultam de propriul organism pentru ca el este cel care ne spune ce, cat si cum trebuie sa ne alimentam , ce ne prieste si ce ne deranjeaza. In toate domeniile calea de mijloc este cea mai buna asa ca e bine sa incercam sa o urmam. Problema la noi in tara este ca nu de noi depinde sanatatea ci de cei ce fac experiment pe noi pentru ca nimic nu se vorbeste de faptul ca suntem singura tara din Europa unde a fost aprobat „Codex Alimentarius”.Boc a fost plin de zel si s-a grabit fara sa intrebe populatia daca este de acord. Pe langa asta s-a umblat si la pamantul tarii de avem numai porumb modificat genetic. Nu a iesit nimeni in strada pentru asta ca si pentru alte nenorociri strecurate pe N.V pentru ca securitatea nu avea interes. Cam atat pentru ca privitor la mostenirea genetica este adevarat ca mostenim si boli dar la ora actuala avem posibilitatea sa le preintampinam daca vrem si sa ducem o viata curata si de bine daca am fi lasati sa o traim asa cum dorim.

  Comentariu de Beta — 11/02/2017 @ 1:01 pm | Răspunde

  • Buna seara Anda !
   In primul rand multumesc pentru frumoasa felicitare -URARE ! 🙂
   In al doilea rand, POSTAREA de fata a fost facuta intentionat ca sa UIT de POLITICA
   pentru o clipa acum la sfarsit de saptamana ,
   mai ales maine, 12 februarie cand ,
   ” Cu un OCHI voi RADE 🙂
   iar cu ALTUL voi PLANGE ” 😦
   voi RADE ca am mai TRAIT inca UN AN 🙂 🙂 🙂
   si voi PLANGE ca am mai IMBATRANI cu inca UN AN 😦 😦 😦
   Sfaturile sus postate,
   de pe NET de mine adunate,
   NU-s obligatorii de urmat,
   ci raman asa, un sfat ! 🙂
   Parerea ta e si parerea mea,
   dar in final, fiecare face ce vrea ! 🙂
   Atat, caci mi-am propus sa NU mai postez nimic pana LUNI despre POLITICA ! 🙂
   Un sfarsit de saptamana cat mai frumos intregii familii ! 🙂
   Cu stima,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 11/02/2017 @ 7:03 pm | Răspunde

 3. Multumiri pentru minunatele tale sfaturi draga Aliosa ! ❤ … Iar pentru ziua de maine , iti doresc un sincer LA MULTI ANI impreuna cu tot binele din lumea asta ! 🙂

  PS…apropo de ziua ta de nastere, draga Aliosa…avem un lucru comun amandoi-tot pe 12.02. este ziua de nastere a uneia dintre fiicele mele ! 🙂 Sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa , bucurii si mult noroc alaturi de cei dragi sufletului tau ! ❤

  Comentariu de mcooper801 — 11/02/2017 @ 8:51 pm | Răspunde

  • Buna dimineata draga Cornel !
   In primul rand, multumesc din toata ❤ pentru urarile facue de Ziua Mea de Nastere 🙂 ,
   pentru videoclipul minunat postat 🙂 🙂 si pentru DESTAINUIREA facuta versus FIICA ta,
   nascuta in aceeasi Zi de 12 februarie ca si minne !!!:) 🙂 🙂
   Cifra 12 poarta NOROC persoanelor nascute in aceasta frumoasa data ! 🙂
   iar realizarile si legaturile ce le are un VARSATOR in VIATA ,
   sunt de INVIDIAT de catre celelalte ZODII ( persoane) !!! 🙂 🙂 🙂
   Inseamna ca ASTAZI, 12 FFEBRUARIE, in Sfanta Zi de DUMINICA,
   familiile noastre au MOTIVE excelente de BUCURIE si DISTRACTIE ! 🙂
   Eu imi voi serba Ziua de Nastere la cel mai bun restaurant din oras,
   un local la care eu si sotia mergem cel putin ODATA la doua saptamani pentru ca are un MENIU foarte BUN si DIVERSIFICAT 🙂
   cu preparate culinare atat din bucataria ROMANEASCA traditionala 🙂
   cat si din cea ITALIANA care ne place foarte mult ! 🙂
   De 1 si 8 MARTIE ziua FEMEII, de Ziua de Nastere a sotiei, PATRONUL, un OM deosebit de respectuos,
   ordona chelneritelor sa puna FLORI proaspete in vaza de pe masa noastra 🙂
   iar patronul, vine personal si-i OFERA un TRANDAFIR doamnei mele ! 🙂
   De Ziua Barbatului si de Ziua mea de Nastere, patronul odata cu felicitarile si urarea de La Multi Ani ,
   spune aratand spre frapiera frumos ornata :
   – " Din partea CASEI, vinul ce va place " !!! 🙂 🙂 🙂
   Astazi, impreuna cu familiile prietene invitate, vom petrece din nou la acelasi restaurant select cu PATRONUL lui deosebit !!! 🙂 🙂 🙂
   Sa-ti dea Dumnezeu atat tie cat si frumoasei tale FAMILII , multa SANATATE, bucurii si mult NOROC in toate ! 🙂
   Pentru FIICA ta nascuta ca si mine in 12 FEBRUARIE 🙂
   un sincer si calduros La Multi Ani 🙂 🙂 🙂

   multa sanatate, bucurii, impliniri si toate ce-si DORESTE de la VIATA !!! 🙂 🙂 🙂
   Da-mi voie PRIETENE drag , ca macar de Ziua Mea,
   sa te strang in brate frateste chiar daca numai virtual
   si sa-ti multumesc inca odata pentru BUCURIA oferita de Ziua Mea acum la prima ora a zilei mele de nastere !!! 🙂 🙂 🙂
   Am onoarea sa te salut ! 🙂
   Aliosa 🙂 ❤ 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/02/2017 @ 8:50 am | Răspunde

   • Stiam ca esti un OM frumos,draga Aliosa,
    confirmarea am primit-o si acum prin tot ce mi-ai spus ca faceti, tu si cei dragi tie , cu ocazia unor evenimente speciale din viata asta trecatoare.
    Si-apoi, coincidenta legata de zilele de nastere, ma face sa cred ca nimic nu este intamplator pe lumea asta…asa ca astazi sarbatorim amandoi…
    LA MULTI ANI cu sanatate multa si noroc cu carul , si…

    Comentariu de mcooper801 — 12/02/2017 @ 11:47 am | Răspunde

 4. Tanti Auguri , Aliosa ! 🙂
  Una serena domenica ! 🙂

  Comentariu de newwhitebear — 11/02/2017 @ 11:14 pm | Răspunde

 5. Înainte de toate, vreau să-ți urez un călduros LA MULȚI ANI, prietene din sudul țării! Cu sănătate și virtute, să ai bani și toate cele vrute! Să fii fericit și vesel mereu, alături de familie și prieteni buni, ca pâinea lui Dumnezeu! Promit că primul pahar de pălincă de azi am să-l beau în cinstea ta! 🙂
  Excelente sfaturile din articolul de mai sus, multe dintre ele chiar le urmez, cum ar fi preferința pentru coaja de la pâine. La cea cu însurătoare nu am nimerit-o, dar aș zice că-i mai bună viața singur, decât cu o nevastă care îți face zile fripte. Norocul celor care au reușit să-și găsească una BUNĂ! 😉
  Distracție plăcută și nu te gândi că ai mai îmbătrânit, ci mai bine să fii mândru că ai făcut-o frumos! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 12/02/2017 @ 9:35 am | Răspunde

  • Buna dimineata Petru !
   Multumesc frumos pentru vizita, cuvintele adresate si urarile facute ! 🙂
   Ma bucur ca sfaturile sus postate care, bineinteles NU-S OPERA MEA 🙂 ti-au fost de folos ! 🙂
   Cat priveste ” coaja de paine ” EU eram PRIMUL din familiie care LUAM COAJA si lasam MIEZUL spre disperarea COPIILOR care NU intelegeau la vatsta lor frageda DE CE procedam in felul acela !!! 😦 🙂 😦
   Sincer, in urma cu vreo 25-30 de ani, NU stiam de SFATUL de la nr.crt.1 dar,
   IMI PLACEA mai MULT COAJA decat MIEZUL painii !!! 🙂 😦
   La cele spuse de tine versus sfatul cu INSURATOAREA ,ma ABTIN in a comenta deoarece latinul a spus inca din antichitate :
   – ” De GUSTIBUS, et COLORIBUS ,non DISPUTANDUM ” 🙂 😦
   iar ROMANUL inca de pe vremea lui DECEBAL ca :
   ..” Inainte de a lua o hotarare, gandeste de o MIEI de ori ” 🙂 🙂 🙂
   Ultima fraza este de departe coloralul postarii tale asa ca, SINCER, iti multumesc pentru SFATUL dat acum la CEAS ANIVERSAR !!! 🙂 🙂 🙂
   O Duminica cat mai frumoasa si tie iar la masa de pranz, NU uita de PALINCA cai EU, sugur nu voi bea PALINCA la restaurant ca NU are 😦
   dar la APERITIV , un pahar cu” WISYKI cu 4 cuburi de GHEATA ” cu siguranta ca voi bea ! 🙂

   Sandu 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/02/2017 @ 10:36 am | Răspunde

 6. @ ALLL !!!
  Pe pagina ei de socializare de pe fb. FIICA mi-a urat La Multi Ani cu sanatate 🙂
  iar pe langa cuvintele drept multumire , i-am postat si videoclipul tare drag mie,
  ” Nu uita ca esti ROMAN” !!! 🙂 🙂 🙂

  mai putin pentru EA care NU UITA nici o clipa 🙂 🙂 🙂
  cat mai mult pentru ROMANII care-i viziteaza pagina !!! 🙂 🙂 🙂
  O Duminica Binecuvantata Tuturor Persoanelor care-au postat mai sus cat si celor care vor posta ceva de-aici inainte 🙂
  caci, NU voi mai reusi sa raspund decat dupa intoarcerea acasa de la petrecerea
  de la restaurantul unde sper sa fiu la inaltimea asteptarilor invitatilor mei !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa 🙂 ❤ 🙂

  Comentariu de Aliosa — 12/02/2017 @ 10:46 am | Răspunde

 7. La mulți ani cu sănătate și numai bucurii, alături de toți cei dragi!
  Fiecare aniversare este o nouă treaptă pe scara vieții.
  Și fericit e omul care numără treptele vieții sale cu bucurie și folos.
  Mulțumiri pentru prețioasele sfaturi de viață lungă.
  De luat aminte, căci e de folos să știm cum să trăim cât mai frumos.
  Numai bine și zile frumoase! 🙂

  Comentariu de Alex — 13/02/2017 @ 12:18 am | Răspunde

  • Buna draga Alex ! 🙂
   Vorbele Domniei Tale imi mai ridica putin moralul,
   zdruncinat de faptul ca , chiar de Ziua Mea de Nastere ,
   prietenele si ptietenii din TARA si din AFARA, n-au dat ghes precum ogarul,
   si au UITAT 😦 sa-i spuna subsemnatului spre motivare,
   doar CINCI cuvinte :
   La Multi Ani cu SANATATE !!! 🙂 🙂 🙂
   Multumesc pentru vizita ,aprecieri si urari ! 🙂
   Cu respect si prietenie,
   Aliosa .

   Comentariu de Aliosa — 13/02/2017 @ 12:27 pm | Răspunde

 8. @ ALLL !!!
  Buna Dimineata Lume Virtuala din ROMANIA si din AFARA !!! 🙂 🙂 🙂
  SINCER, sunt SOCAT de cate LIKE si URARI de bine mi-ati POOSTAT !!! 😦 😦 😦
  Multumesc frumos prietenelor si prietenilor virtuali de pe WordPress.com/ si Facebook.com/
  dar si prietenilor REALI care, prin retelele de telefonie mobila si fixa din Romania 🙂
  mi-au fost alaturi la ANIVERSAREA Zilei de Nastere
  cu GANDURI sincere si URARI de SANATATE !!! 🙂 🙂 🙂
  Sarut mana Doamnelor si Domnisoarelor !!! 🙂 ❤ 🙂
  Multumesc frumos Domnilor !!! 🙂 ❤ 🙂
  O saptamana fructuoasa si placuta TUTUROR !!! 🙂 ❤ 🙂
  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 13/02/2017 @ 8:53 am | Răspunde

 9. LA MULTI ANI ! Aliosa ❤ Multa sanatate sa poposeasca in buchetul vietii tale. Sa fii fericit alaturi de ai tai dragi , sa ai zilele luminate si linistite. N-am reusit ieri sa intru, nu s-a simtit prea bine sotul asa ca el fiind prioritatea mea …..

  Comentariu de Beta — 13/02/2017 @ 1:44 pm | Răspunde

  • Buna Anda ! 🙂
   NU trebuie sa te SCUZI ,
   ca NU erai obligata sa-mi urezi ,
   ceva de Ziua Mea ,
   si nici nu vreau ca sa pozezi ,
   in aliata mea !!! 🙂 😦 🙂
   Daca ai simtit reprosul,
   din commentul de mai sus,
   iti spune raspicat mosul ,
   ca NU domnia ta m-ai „ofuscat” ! 😦
   Dar asta, NU-i problema ta ,
   ci e problema MEA ,
   caci DUMNEZEU a vrut asa,
   sa spun deschis VARIANTA ce se vrea ! 🙂
   EU spun mereu ce GANDESC,
   si ce cu mult CURAJ indraznesc,
   sa SPUN ce gandesc fara frica ,
   chiar daca unora BINE nu le PICA !!! 🙂 🙂 🙂
   Mersi pentru cele spuse ! 🙂
   O saptamana cu multa SANATATE intregii familii ! 🙂

   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 13/02/2017 @ 4:34 pm | Răspunde

 10. O saptamana plina de iubire si intelegere, pace si caldura sufleteasca ❗ ❤

  Comentariu de Beta — 13/02/2017 @ 1:58 pm | Răspunde

  • ” DEMISIA unui ministru e prea putin”
   Alegeri Anticipate e prea mult ” !!! 🙂 😦 🙂
   spus-a IPOCRITUL blestemat ! 😦
   Adica, pe ROMANESTE, vreu individul DEMISIA Guvernului PSD&ALDE ca sa-si instaleze la Palatul Victoria,” guvernul lui ” 😦 de TRADATORI de NEAM si TARA ……….

   Comentariu de Aliosa — 13/02/2017 @ 5:31 pm | Răspunde

 11. @ ALLL !!!
  In 22 ianuarie a.c. la MITINGUL NEAUTORIZAT la care a participat si INSTIGAT prostimea,
  penalul de Sibiu, Klaus Werner Johannis,
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/02/01/
  fostul presedinte, Traian Basescu,
  ” JAVRA ORDINARA ” 🙂 🙂 🙂
  conform spuselor POLITISTILOR ACTIVI in 2010 cand li s-au REDUS salariile cu 25 % 😦
  a spus cu SUBIECT si PREDICAT ca isi da DEMISIA din functia de PRESEDINTE al pertidului de ce-l conducea ( pmp) !!! 🙂 😦 🙂
  Dupa protestele penelistilor-pedelistilor-useristilor-ciolosistilor-sorosistilorv SI iohaninistilor, a SCHIMBAT macazul si se ERIJEAZA nemernicul in MESIA binomului NENOROCIT:-( pe care el. JAVRA ordinara l-a infiintat prin BINOMUL blestemat !!! 😦 😦 😦

  http://www.activenews.ro/stiri/Fascismul-civic-si-succesul-SRI-in-Piata-Victoriei-cauze-si-efecte-140929
  Aliosa 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 13/02/2017 @ 5:35 pm | Răspunde

 12. @ ALLL !!!

  0) Ambasadorii Germaniei si SUA vor merge la Palatul Victoria sa-i faca ” JOCUL ” antiROMANULUI si antiORTODOXULUI presedinte al Romaniei Klaus Werner Johannis care, TURBAT de furie si ciuda ca NU are ” parlamentul lui ” si ” guvernul lui ” se duce cu JALBA-n PROTAP pe la toti FUNCTIONARII catolici din AMBASADELE straine di Romania ……………………,
  ASMUTINDU-i impotriva Guvernului PSD&ALDE …………

  a) Premierul Sorin Grindeanu merge astăzi la Cotroceni pentru a discuta cu presedinteleKlaus Werner Johannis ,
  bugetul de stat pe 2017 . Mai mult ca sigur ca Johannis, NU va aproba BUGETUL pe 2014 numai asa, de CIUDA si OFTICA ca nu la GUVERNUL lui ………………………………..

  b) Președintele Comisiei Juridice, senatorul PSD Șerban Nicolae, a dat-o afară pe reprezentanta Parchetului General, acuzând-o pe un ton obraznic că a venit neinvitată la o ședință la care el face invitațiile.

  c) Curtea de Apel Alba Iulia anulat o pedeapsă pentru abuz în serviciu pe motiv că prevederi ale acestei infracțiuni au fost dezincriminate. Pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare a fostului secretar general al Consiliului Județean Hunedoara a fost anulată în baza deciziei CCR din iunie 2016, potrivit căreia abuzul în serviciu presupune încălcarea unei legi, nu a unei hotărâri de guvern.

  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 14/02/2017 @ 11:03 am | Răspunde

 13. @ ALLL !!!

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 14/02/2017 @ 8:18 pm | Răspunde

 14. O seara frumoasa si o bomboana pentru fiul meu ❤

  Comentariu de Beta — 14/02/2017 @ 8:41 pm | Răspunde

  • Buna Anda !
   BOMBOANA pentru fiul tau mi-a facut o asa mare POFTA incat, am dat fuga,
   fuguta la frigiderul cu de toate si-am mancat pe nerasuflate NU o BOMBOANA , ci………………
   DOUA !!! 🙂 🙂 🙂
   Multumesc si pentru vizita si pentru BOMBOANA dar si pentru FOTOGRAFIA in care, SINCER,
   imi place cum arati si mai eles cum ZAMBESTI ! 🙂
   O seara cat mai frumoasa ! 🙂
   Aliosa 🙂 ❤ 🙂

   Comentariu de Aliosa — 14/02/2017 @ 9:08 pm | Răspunde

 15. @ ALLL !!!
  Multumesc frumos persoanelor virtuale care m-au FELICITAT de Ziua Mea ! 🙂
  Multumesc frumos si fostilor colegi de liceu militar, scoala militara de ofiteri activi,
  academie militara, cursuri postacademice , colegi de munca , prieteni
  si rude care m-au FELICITAT telefonic de Ziua Mea de NASTERE !!! 🙂 🙂 🙂

  Aliosa 🙂 ❤ 🙂

  Comentariu de Aliosa — 15/02/2017 @ 7:50 am | Răspunde

 16. Great post! Thanks.

  Comentariu de SHON Stylish Healthy Organic Natural — 16/02/2017 @ 2:00 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: