Alioşa ” File de Jurnal ”

13/03/2017

Mai este JUSTITIA din ROMANIA impartiala sau nu ???

Filed under: generale — Aliosa @ 10:12 am

15319274_586723341520566_2125114102146920009_nbuon-giorno-cari-amiciGood Morning si o CAFELUTA !
CONSTITUTIA Romaniei, Drapelul TARII mele, ROMANIA !titlul II,capitolul 1,articolul 16″ egaltatea in drepturi) ,alin. (1)      „Cetatenii sunt EGALI in fata legii si a autoritatilor publice,fara PRIVILEGII si fara DISCRIMINARI ” si alin ( 2)        „NIMENI nu este mai PRESUS de LEGE” !  clappinghat

” In vremuri ale inselatoriei universale, a spune ADEVARUL , e un act revolutionar ” (George Orwell)
si de mare CURAJ adaug EU !!! 🙂 🙂 🙂

Stiu, ADEVARUL spus , DOARE 😦
dar, odata spus, el te SALVEAZA 🙂
in sensul ca SUFLETUL, pana MOARE 😦
nu hiberneaza, ci, mereu VIBREAZA !!! 🙂 🙂 🙂

 

„Justiţia să se autosesizeze în cazurile Iohannis şi Koveşi !

Falsificaţionistului „i-au căzut coarnele”.
Felicitări magistraților care au avut verticalitatea revenirii la normalitate a actului de Justiție!
L-au tratat pe Iohannis aşa cum merita!
Ca pe un hoţ, camuflat de acte false!
Un calic şi disperat care a făcut tămbălău fariseic în Parlament, cînd încă nu se aştepa să primească, pe bună dreptate, palma justiţiei.
Iohannis a rămas fără încă o CASA aducătoare de euroi!
Mai are patru case din şase?
Ce ghinion!
Hoţul ăsta striga „hoţii” cu toţi rărunchii, de ciudă că partidul care l-a trambulinizat şi-a dat duhul la alegerile parlamentare, de ciudă că i s-a tăiat din bugetul de huzur.
Corect ar fi ca visul lui Iohannis la al doilea mandat să fie transformat în mandat de aducere!
Deşi acest mandat trebuia să fie în curs, afirma regizorul Constantin Vaeni.
Iohannis să facă pe naiba ghem şi să dea banii înapoi!
Ăia din chiria de pe fosta librărie. Nu toată lumea ştie că, la parterul casei din Sibiu, obţinută cu rea credinţă şi cu acte false, funcţiona Librăria „Eminescu”.
Circarul cu geacă roşie, Herr Iohannis, instigatorul şi pericolul evident pentru Siguranţa Naţională, a evacuat, cu executori, librăria, chiar de ziua poetului naţional, pe 15 Ianuarie, 2001.
În timpul manifestării dedicate „Poetului Nepereche”, oamenii de cultură au fost daţi afară din clădire, spaţiul generos fiind închiriat unei bănci (al cărui director a fost văzut la recentele manifestaţii contra Guvernului) în schimbul unei chirii în avans, pentru cinci ani, a declarat la Rtv Virgiliu Viorel Vulcan, avocatul familiei pe care Iohannis a lăsat-o fără casă.
„Îmi amintesc ceea ce declara Iohannis, într-un interviu, imediat după validarea sa ca preşedinte:

«Justiția trebuie să înceapă cu preşedintele», şi, iată, că justiţia a început cu preşedintele”, a conchis avocatul la Rtv.

Iohannis să dea banii înapoi!

Koveşi ştie prea bine că falsul şi uzul de fals sînt pedepsite de Codul Penal, şi că trebuiau efectuate cercetări de natură penală în perimetrul lui Iohannis.
Iată cum amîndoi au drum întins spre „beciul domnesc”.
Însă, atîta timp cît ambii deţin monedele de schimb în buzunar, îşi pot permite chiar şi un război civil pentru fotoliile lor.

Alo, Justiţia (dacă nu e plecată cu sorcova), ne spune şi nouă cineva, cînd va fi cercetat Iohannis pentru falsul demonstrat cu expertiză grafologică ?

Alo, D.N.A., sînteţi stat în stat şi nu vreţi să vă autosesizaţi în cazul Koveşi şi Iohannis?

Cum mai este lăsată Koveşi să lucreze la dosare, după ce s-a ocupat cu măsluitul şi cu minţitul pe faţă.
Unde au dispărut dosarele fratelui ei şi ale cumnatei?
Servitorii şi figuranţii din piaţa Victoriei au auzit cumva că „penalul” pe care îl susţin a pierdut în instanţă casa din Sibiu obţinută cu acte false şi cu rea credinţă?
Ştiu că Iohannis a făcut averi dintr-o casă care nu i se cuvenea?
Ştiu că Iohannis are să dea Ţării înapoi o grămadă de bani?

Hei, rezistenţilor, cum faceţi voi ca să luăm banii înapoi de la Iohannis?
Nu voi strigaţi sus şi tare că vreţi recuperarea prejudiciilor din punga corupţilor şi penalilor?

Băi, tovarăşi din Piaţa Victoriei, ştiţi că multinaţionala aia, cu nume greu de pronunţat şi de scris, specializată în tăiatul pădurilor Patriei Române, s-a dovedit a avea legături directe cu Iohannis şi va fi anchetată de Ministerul Apelor şi Pădurilor?

Băi, tovarăşi „rezistenţi”, ştiţi voi că Ghiţă a dezvăluit la Rtv legăturile dintre Koveşi, Iohannis şi directorul măcelar al pădurilor noastre?

S.R.I. şi D.N.A., cot la cot, în mari dosare de corupţie :

Koveşi a negat şi a minţit cu neruşinare că nu există un protocol între S.R.I. şi D.N.A., însă documentul numărul 003064 din 4.02.2009, făcut public de Rtv demonstrează că S.R.I. şi D.N.A. au lucrat, în mod abuziv, cot la cot, în mari dosare de corupţie, deşi o lege din 2004 interzice acest lucru.

„Ofiţerii S.R.I. cereau procurorilor să nu pună la dosar documentele folosite la anchete”.
La data semnării protocolului dintre P.I.C.C.J. şi S.R.I.,
şefii instituţiilor erau Laura Codruta Koveşi – Procuror General,
George Maior director al SRI şi Florian Coldea, prim-adjunct al directorului S.R.I.

În ianuarie 2017, Koveşi minţea, prostind cetăţenii români:
„Nu există şi nu a existat niciun protocol de colaborare S.R.I.-D.N.A. şi niciun protocol secret Coldea/Koveşi”
„Generalul S.R.I. Dumitru Dumbravă a precizat că S.R.I. urmărea dosarele penale pînă la soluţia finală.
„Prin lege, D.N.A. nu are atribuţii de cercetare pe fapte de siguranţă naţională, iar S.R.I. nu are atribuţii informative pe fapte de corupţie.

Existenţa unui protocol de cooperare între S.R.I. şi marile parchete în cazul dosarelor penale încalcă flagrant Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, care prevede interdicţii şi sancţiuni severe”, scrie „Lumea Justiţiei”.

Koveşi a minţit, apoi a declarat că este atacată!
Ce ar trebui să înţeleagă poporul?
Că javrele cumpără şi vînd javre!
Iar javrele trebuie să fie legate de stîlpii de la Jilava pentru mulţi ani.

Koveşi, Iohannis, Coldea, şi restul slugilor credincioase unor interese străine României, sînt instrumente ale răului şi trădători de ţară care trebuie să-şi achite urgent „nota de plată”.
După circul de mandat al lui Iohannis şi, mai ales, după confiscarea celei de-a doua case, acesta reuşeşte performanţa unei eroziuni rapide în sondaje, o prăbuşire vertiginoasă de pînă la 20%.

„Rezistenţii” din Piaţa Victoriei trebuie să ia la cunoştinţă despre declaraţiile lui Iulian Fota, ofiţer S.R.I. şi fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu, în prezent, Director al Academiei Naționale de Informații 12744294_1364963183529947_6700412771885484471_n ( N.R.  fotografia de fata a fost adaugata de MINE  din arhiva PC-ului personal)                                                                        care a afirmat la RealitateaTV că războiul început în ianuarie, prin manifestaţii de stradă, este dus de S.R.I. împotriva P.S.D. şi a Ţării:                                                                     „Regizorul şi scenaristul spectacolului din Piaţa Victoriei este S.R.I., iar manipularea manifestanţilor este o reuşită magistrală!”           19
Sursa :

http://www.art-emis.ro/editoriale/4057-justitia-sa-se-autosesizeze-in-cazurile-iohannis-si-kovesi.html

Au trecut  12 zile de la publicarea materialului de mai sus si ………………..,NU s-a intamplat NIMIC  spectaculos in cazul sus tratat ! 😦     cu toate ca, JUDECATORII de la Curtea Constitutionala a Romaniei ( CCR)  au spus cu subiect si predicat in MOTIVAREA de 81 de PAGINI 🙂   la sesizarea presedintelui Senatului versus  ” separarea puterilor in stat ” in cazul OUG nr.13/31/01/2017  si ANCHETAREA ministrilor  care au emis si semnat acea ordonata  ca, PARCHETUL GENERAL ( Augustin Lazar) si DNA ( Laura Codruta Kovesi) si-au DEPASIT atributiile si au INCALCAT  CONSTITUTIA  Romaniei……………..

Au   trecut si mai multe zile  de cand OUG nr.13/31/01/2017  a fost abrogata si de cand Ministrul Justitiei de atunci a DEMISIONAT dar, PROTESTELE initiate in ianuarie  de partidele lui Klaus Werner Johannis si ONG-urile miliardaului americano-ungur ,CONTINUA si ACUM  ca asa li s-a spus de INSTIGATORUL de la Cotroceni , sa PROTESTEZE pana ce  va fi RASTURNAT  😦  🙂   😦   Guvernul PSD&ALDE, legitim si votat in proportie de peste 51 % in 11 decembrie 2016 de ROMANII satui de ciuma PORTOCALIE ( PDL) combinata cu cea GALBENA ( PNL) si VERZUIE ( ONG-urile sorosisto-useriste) ………………….

Mai multe despre  cele postate aici, astept de la Domniile Voastre ! 🙂

O zi de luni buna si-o saptamana perfecta !

Aliosa.

23 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  @ Ministrul Justiției, Toader Tudorel, nu exclude demisia șefei DNA și a procurorului general al României.
  Aseara, la o emisiune tv., domnia sa a declarat că se va întâlni in urmatoarele zile ale saptamanii cu Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazăr și cu sefa DNA, Laura Codruța Kovesi care au spus VREUTE si NEVRUTE versus OUG nr.13/31/01/2017 emisa de Guvernul PSD&ALDE , sugerând că cei doi ar putea demisiona din proprie inițiativă, iar daca NU, in cel mult 10-14 zile, va anunta DECIZIA sa ! 🙂

  În motivarea deciziei prin care a hotărât că DNA a perturbat buna activitate a Guvernului, Curtea Constituțională a Romaniei ,a stabilit că DNA și Parchetul General și-au depășit atribuțiile prin ancheta privind OUG 13.

  Dupa cum era de asteptat avand in vedere faptul ca pe vremea cand era sefa ICCJ participa alaturi de Lazar si Kovesi la chermezele organizate de SRI la vila secreta de la K2 , dar si ca rasplata pentru NUMIREA ei de catre presedintele Klaus Werner Johannis ca judecator la CCR dupa PENSIONARE 😦 🙂 😦 judecătoarea Livia Stanciu a formulat o opinie separată, considerând că autoritatea judecătorească poate investiga activitatea Guvernului, dacă există temeiuri de natură penala……………………………………..

  De unde se VEDE ca NUMIREA judecatorilor la CCR pe criterii ALTELE decat cele profesionale 😦
  DAUNEAZA GRAV actului de JUSTITIE 😦 si-atunci,
  la TITLUL acestui POST, TITLU’ ce-mi apartine 🙂 , domnia ta, ce ai de spus ??? 🙂 🙂 🙂
  O saptamana frumoasa ! 🙂
  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 13/03/2017 @ 10:13 am | Răspunde

  • ” FRICA pazeste bostanaria ” !!! 🙂 😦 🙂
   De unde se VEDE ca ROMANILOR chiar si PRIETENI VIRTUALI, le este pur si simplu FRICA sa COMENTEZE un fapt REAL,
   demonstrat de CASETELE inregistrate din care se poate asculta ca cele afirmate de Ministrul Justitiei
   versus DECIZIA CCR fata de ABUZUL Parchetului General si DNA legata de OUG nr.13/31/01/2017/
   sunt vorbe adevarate nu cuvinte scornite din mintea mea……………………
   Sunt DEZOLAT de atitudinea de LASITATE a bloggerilor care la BANCURI postate se intrec in a COMENTA …………………………
   dar la neregulile din JUSTITIA ROMANA, ba !!! 🙂 😦 🙂
   Asa se intampla cand NU se cunoaste CONSTITUTIA ROMANIEI care asigura LIBERTATEA de EXPRIMARE …………………..

   Comentariu de Aliosa — 14/03/2017 @ 10:42 am | Răspunde

 2. Credo la giustizia manca su tutta la terra… abbi una buona settimana caro Aliosa… ti abbraccio Pif ♥

  Comentariu de Rebecca Antolini — 13/03/2017 @ 10:18 am | Răspunde

  • Hai ragione Pif! 🙂
   Giustizia in tutto il mondo è di pari passo con poltica
   e la giustizia è colui che detiene il potere !!! 😦 🙂 🙂
   Purtroppo, in globalismo universale di oggi, non vi era Corrado Catani
   italiani procuratori dimensione del film mafia italiana ……………….
   Glad tuo regno, anche necunascatoare lingua rumena, a capire il messaggio del fronte articolo e onesto si hanno espresso la vista! 🙂
   Grazie e vi assicuro che il vostro regno sono orgoglioso del fatto che sei uno dei miei amici virtuali di grande valore! 🙂
   Una settimana piacevole in mezzo alla famiglia e gli amici! 🙂
   Con stima e amicizia,
   Aliosa! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 13/03/2017 @ 10:59 am | Răspunde

 3. @ ALLL !!!

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 13/03/2017 @ 11:00 am | Răspunde

 4. Ciao. Un sereno lunedì sera

  Comentariu de newwhitebear — 13/03/2017 @ 7:43 pm | Răspunde

 5. @ ALLL !!!

  Cele mai interesante STIRI si care au LEGATURA cu POSTUL de fata, sunt :

  1) Ministrul Justiției Tudorel Toader susține că are „dreptul și obligația” să verifice eficiența managerială
  a lui Augustin Lazăr și a Codruței Kovesi.
  Tudorel Toader a precizat ieri că nu le-a sugerat celor doi procurori să demisioneze, ci doar a făcut apel la o prevedere din Codul Muncii care spune că nimeni nu este obligat să muncească împotriva voinței lui.

  2) Premierul Romaniei,Sorin Grindeanu a declarat că ministrul justitie,
  Tudorel Toader are „mână liberă” să îndrepte ceea ce i se pare că nu funcționează cum trebuie în domeniul Justiției.

  3) Senatorii juriști discută astăzi proiectul presedintelui SENATULUI, Calin Popescu Tăriceanu care îi exclude pe președintele țării și pe ministrul Justiției din procedurile numire a șefilor DNA, DIICOT și a conducerii ÎCCJ.

  4) Presedintele SENATULUI propune ca numirea și revocarea acestora să revină doar Consiliului Suprem al Magistraturii, astfel încât „să nu mai fie implicat factorul politic”. Senatul este camera decizională în acest caz, proiectul fiind deja adoptat tacit de Camera Deputaților.

  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 14/03/2017 @ 11:20 am | Răspunde

 6. @ ALLL !!!

  Atata timp cat presedintele TARII numeste in cele mai importante FUNCTII de CONDUCERE
  din CCR, ICCJ, CSM, PARCHETUL GENERAL, DNA, DIICOT, SRI , SIE, ANI
  persoane pe alte CRITERII decat cele PROFESIONALE 🙂 😦
  respectivele persoane, VOR FI de fiecare data cand in joc e prestigiul presedintelui,
  de partea presedintelui !!! 😦 😦 😦

  La REFERENDUMUL de DEMITERE a lui Traian Basescu din 29 iulie 2012, desi 7,4 MILIOANE de ROMANI l-au DEMIS 🙂 🙂 🙂 ,
  seful CCR , Augustin Zegrean, numit sef la CCR de Traian Basescu , in cardasie cu o alta numita tot de Basescu,
  au dat vestita „ERATA” care a salvat ” JAVRA ORDINARA ” de la DEMITERE !!! 😦 😦 😦

  La sesizarea CCR de catre presedintele SENATULUI in legatura declaratiile versus OUG 13 /2017 ale Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar numit de presedintele Klaus Werner Johannis si cu ABUZUL DNA de ANCHETARE a ministrilor care au emis si semnat OUG nr.13/2017 , 8 ( opt) din cei 9 JUDECATORI de la CCR au ADMIS sesizarea respectiva si au spus cu subiect si predicat ca atat Procurorul General cat si sefa DNA, si-au DEPASIT atributiile incalcand CONSTITUTIA ………………………
  Singurul judecator care s-a OPUS 😦 se numeste LIVIA STANCIU ,fosta sefa ICCJ numita pe vremuri de Traian Basescu care, in 2016,
  dupa PENSIONARE, in loc sa-si plimbe catelul prin parc 🙂 a fost NUMITA de Johannis judecator la CCR !!! 🙂 😦 🙂

  Si exemplele ar putea continua
  dar mi-e teama ca s-o-nsera,
  iar eu trebuie sa merg la piata,
  sa cumpar un GHEM de ata,
  din care sa construiesc o plasa,
  sa prind in ea lumea cea hidoasa,
  din justitia romana,
  care e din ce in ce mai partinica,
  cu Johannis si Traienica !!! 🙂 😦 🙂

  O zi de MARTI dupa inima fiecaruia !!! 🙂 😦 🙂
  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 14/03/2017 @ 11:28 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!
  Pentru azi am selectat dintre zecile de STIRI din TARA si de AFARA,
  doar pe ccele de la NOI si care au legatura cu postul de fata :

  1) In urma cu cateva zile, Curtea Constitutionala a Romaniei, a spus cu subiect si predicat in MOTIVAREA pe 81 de PAGINI 🙂
  ca, Parchetul General ( procuror sef Auustin Lazar) si DNA ( procuror sef Laura Codruta Kovesi ,
  au INALCAT Constitutia Romaniei si si-au DEPASIT atributiile de serviciu 😦 😦 😦
  prin DECLARATIILE facute in spatiul public dar mai ales in
  ANCHETA PENALA desfasurata impotriva MINISTRILOR din cabinetul GRINDEANU ,
  care, in virtutea COMPETENTELOR conferite de Constitutia Romaniei si a altor LEGI in vigoare
  au elaborat si semnat OUG.nr.13/31/01/2017/…………………………

  Presedintele Romaniei, Klaus Werner Johannis, desi a fost INFORMAT de consilierii sai personali si nu numai
  de DECIZIA si MOTIVAREA CCR 🙂 🙂 🙂
  versus
  ABUZURILE savarsite de seful Parchetului General,Augustin Lazar si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi,
  in legatura cu ANCHETAREA PENALA a MINISTRILOR implicati in elaborarea si semnarea OUG 13/2017 ,

  spre UIMIREA lumii intregi cu „scaun la cap” , conform unor surse prezidentiale,a spus cu subiect si predicat :

  -” Sunt MULTUMIT de activitatea desfasurata de procurorul general Augustin Lazar si de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi ” !!! 🙂 😦 🙂

  De unde se vede cat de mult ii pasa
  celui care a mai pierdut la contestatie inca o CASA 🙂 🙂 🙂
  de Curtea Constitutionala
  si de CONSTITUTIA Romaniei !!! 😦 😦 😦

  2) Fostul presedinte al PSD, fostul premier al Romaniei,
  Victor Viorel Ponta,
  din motive doar de el stiute dar de MINE BANUITE inca din ziua SEMNARII Pactului de Coabitare cu ” JAVRA ORDINARA ”
  a inceput sa SPUNA toate MATRAPAZLACURILE si MARSAVIILE petrecute in acele zile ale verii-toamnei anului 2012
  versus REFERENDUMUL de DEMITERE a lui Traian Basescu din 29 iulie 2012 cand,
  7,4 MILIOANE de ROMANI printre care si subsemnatul ,
  au VOTAT DEMITEREA din functia de presedinte al ROMANIEI
  a INVENTATORULUI binomului care i-a terorizat pe ROMANI si inca ii mai terorizeaza !!! 😦 😦 😦
  iar ei, se intalneau si faceau PACTE de COABITARE ………………………..

  De unde se VEDE ca POLITICA este o CURVA iar POLITICIENII niste AMANTI degradanti,
  lipsiti de caracter, aroganti, agramati, oportunisti, ipocriti, impostori, manipulatori, parsivi,jigodii fara scrupule,
  si TRADATORI de NEAM si TARA in general si de ALEGATORI in special !!! 😦 😦 😦

  Mi-e SILA si SCARBA de TOTI cei care si-au BATUT JOC de VOTUL celor 7,4 MILIOANE de ROMANI …………….

  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 15/03/2017 @ 10:30 am | Răspunde

 8. Bine te-am regăsit, Alioșa! Trebuie să recunosc că le zici bine și în rezonanță cu ce gândește fiecare român rațional. Oameni cinstiți și de încredere nu găsim nici într-o structură și nici într-un partid, oricât i-am schimba și învârti între ei. Toți au păcate și așa va fi încă multă vreme de acum înainte. Ceea ce așteptăm, însă, sunt semnele care să arate că a început schimbarea mentalității românilor, începând de jos, de la noi. Dar mă uit la poporul alegător și mă cuprinde jena când văd cum se calcă în picioare pentru câteva suluri de hârtie igienică la preț redus. Iar acesta e numai un exemplu de decădere morală. 😦
  Dar hai să fim veseli azi și să aud că ai avut o zi senină, din toate punctele de vedere, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 15/03/2017 @ 10:37 am | Răspunde

  • Bine ai revenit Petru !
   Ai atins DOUA puncte sensibile si despre care am vorbit in mai aproapte toate POSTARILE inca de la PRIMA aparitie in bloggosfera ! 🙂
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/03/25/
   Ma bucura aprecierea ta mai ales ca aveai dubii in privinta IMPARTIALITATII in tratarea unor situatii generate de anumiti politicieni ( partide ) ! 🙂
   Am spus-o si o repet :
   – NU sunt inscris in nici un partid si nici nu ma voi INSCRIE 🙂 chiar daca s-ar ploconi in fata mea TOTI LIDERII partidelor din ROMANIA ! 🙂
   De ce ? 🙂
   Pentru ca POLITICA este o CURVA iar politicienii, AMANTII ei libidinosi ,
   pentru ca POLITICIANUL indiferent din ce partid face parte, MINTE si cand RESPIRA,
   spune ce-i spune seful sau de partid,
   lupta doar pentru el si progeniturile lui analfabete , arogante si proaste de da in GROPI ziua in amiaza mare ……………
   Din pacate, PROGENITURILE despre care vorbeam mai sus, cand PARINTII lor sunt ridicati de MASCATI 🙂
   de cele mai multe ori ,iau LOCUL parintilor in PARTID, PARLAMENT si AFACERI iar exemple sunt destule dar mi-e sila sa le pronunt numele …
   Din aceasta cauza, in ” Romania lucrului bine facut ” 😦 lucrurile NU se VOR SCHIMBA asa de repede ………………….
   ” Ce naste din PISICA, SOARECI mananca ” asa si cu PROGENITURILE politicienilor CORUPTI si PENALI ………………

   Cat priveste „POPORUL ALEGATOR ” si care din pacate este format din persoane de varsta a treia
   si din cele FARA SERVICIU dar cu puradei multi si MASINI LUXOASE , si mie imi este JENA dar NU numai atunci cand se imbulzesc la HARTIE IGIENICA cu pret redus ci in toate imprejurarile precum :
   – pomenile ELECTORALE din preajma ALEGERILOR locale, parlamentare, europarlamentare si prezidentiale cand, pentru 3 sarmale, o felie de paine si o posirca ,se CALCA pur si simplu in PICIOARE ;
   – pomenile BISERICESTI ocazionate de HRAMUL nu stiu carei biserici ;
   – momentele cand lumea se calca in picioare la luat APA SFINTITA din butoaie ca vai de mama lor;

   Cum in fata URNELOR de VOT TOTI suntem EGALI ……………………………..,
   ” NU conteaza cine VOTEAZA ! 🙂
   Conteaza cine NUMARA voturile ” ! 😦
   asa ca, din 2 in 2 ani, POPORUL ALEGATOR , VOTEAZA cu cine-i da mai MULT !!! 🙂 😦 🙂
   Seara faina prietene ! 🙂
   Sandu 🙂

   Comentariu de Aliosa — 15/03/2017 @ 8:17 pm | Răspunde

 9. Foarte bine documentata postarea ta , draga Aliosa….
  din pacate vorba aia cu „da-i romanului mintea cea din urma”
  era chiar despre noi romanii si -i foarte adevarata…
  l -am vazut si pe Ion Tiriac criticand ceea ce se-ntampla pe scena tarii…
  sper ca ai vazut si tu , au scris si ziarele
  si mi-a placut reactia lui fata de ce se-ntampla prin tara…
  zi faina in continuare ! 🙂

  Comentariu de mcooper801 — 15/03/2017 @ 11:17 am | Răspunde

  • Mersi pentru apreciere prietene ! 🙂
   Despre ” da-i romanului mintea cea din urma ” 🙂 NU o sa mai vorbesc AICI dar te INVIT sa CITESTI ce i-am RASPUNS mai SUS
   prietenului nostru comun PETRU ! 🙂
   Cat despre cele spuse de maestrul ION TIRIAC , te informez ca am receptat cuvant cu cuvant toata pledoaria lui ! 🙂
   Te rog frumos sa-mi SCUZI lipsa de modestie dar, TOATE cele spuse de cel mai BOGAT ROMAN ,
   au fost SPUSE si de MINE inca din seara cand presedintele Romaniei, Klaus Werner Johannis, OFTICAT ca NU are NICI
   guvernul lui si nici parlamentul lui, a PARTICIPAT contrar CONSTITUTIEI TARII la un MITING NEAUTORIZAT , INSTIGAND protestatarii 😦 miting pus la cale de fortele oculte din tara loiale lui , ca sa RASTOARNE Guvernul PSD&ALDE , crezand in mintea lui ca se va REPETA momentul COLECTIV din nov.2015 cand PUCISTII au provocat DEMISIA fricosului si santajabilului PESEDIT, Victor Viorel Ponta, iar in locul GUVERNULUI PSD , a VENIT de la Bruxelles guvernul de TEHNOCRATI RATATI condusi de Ciolos&Soros …………………….
   La AVEREA care o are, miliardarul ION TIRIAC trebuia sa-si faca de mult un PARTID iar acum , era EL la COTROCENI !!! 🙂 🙂 🙂
   Multam pentru vizita si comentariu ! 🙂
   Seara faina si tie prietene ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 15/03/2017 @ 8:32 pm | Răspunde

 10. @ ALLL !!!

  La bilantul MAI unde a fost invitat, seful SRI , Eduard Hellvig , NUMIT personal de presedintele Klaus Werner Johannis in fruntea spionilor romani, STIIND ca la MITINGUL NEAUTORIZAT din Piata Universitatii din luna ianuarie 2017 nu numai ca a PARTICIPAT si stapanul sau ,
  dar a si INSTIGAT multimea 😦 a LAUDAT actiunile PROTESTATARILOR chiar daca o lume intreaga a VAZUT la televizor ADEVARATE LUPTE de STRADA intre PROTESTATARII ultrasi si JANDARMERIA ROMANA ……………
  Nu degeaba romanul spune : ” Corb la corb nu-si SCOATE ochii ” !!! 😦 🙂 😦
  Seara faina celor ce ajung pe aici ! 🙂
  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 15/03/2017 @ 8:42 pm | Răspunde

 11. @ ALLL !!!
  ” O mana SPALA pe alta, si amandoua OBRAZUL ” ! 🙂

  TRASEISTA de partide si DEVORATOAREA de DOCTRINE politice diferite 🙂 😦
  Liliana Minca ,
  a ajuns vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor !!! 🙂 😦 🙂

  Fosta șefă a Loteriei Române și-a început cariera politică în Partidul Conservator
  pe vremea lui Dan Voiculescu, acum la INCHISOARE ,
  s-a înscris în UNPR în 2011 😦
  a devenit deputat pe listele PPDD în 2012 😦 😦
  s-a întors în UNPR în 2015 🙂 😦 🙂
  a trecut la PSD in acelasi an 🙂 😦 😦 😦
  și apoi la ALDE în 2016 🙂 😦 🙂 😦

  De unde se vede ca , BINE faci, BINE primesti !!! 🙂 😦 🙂
  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 16/03/2017 @ 10:53 am | Răspunde

 12. Buna ziua Aliosa. Politica este cum ai spus, asa-mi spunea si bunica mea sa ma feresc sa fac vreodata politica ca se comporta precum femeile de la crucea de piatra, doar sluga pentru bani ioc sentimente. Parerea mea este ca nu intamplator cei doi prieteni Dragnea – Ponta acum au scos pe ecran ciondanela lor sa fie subiect cam pe la toate televiziunile si presa scrisa. SISTEMUL din care pe la margini si cei doi au facut parte doar ca folosinta pentru servicii acum devenind un fel de victime si tinuti in sah cu dosarele pentru ca inca mai este nevoie de ei, au ca obiectiv terminarea marelui partid PSD care dupa cum se vede nu e usor de daramat de aceia pentru a nu bate la ochi cu pionii jertfa lucreaza la tot felul de scenarii pana cand o sa reuseasca ca apoi au cale libera pentru desfiintarea parlamentului si gata cu Romania si romanasii ei, planul ajunge la finisch dupa cum au batut palma cu ocultii. PNL-ul le-a fost f. usor sa-l termine , sa-si piarda electoratul doar bagand calul troian (PDL-ul) intre ei si spalandu-le creierasele unde le-au varat caltii defaimarii ca doar asta stiu sa faca sa defaimeze si sa se opuna aberant la ce-i bun , sa aplaude ce-i rau. Pacat , mare pacat dar e bine cand e si un pampalau pus tot de sistem in capul tarii ca asa prin ce spune si se tot contrazice singur, putem deslusi si noi ce se intampla cu adevarat sa stim cam ce ne asteapta.

  Comentariu de Beta — 16/03/2017 @ 4:13 pm | Răspunde

  • Dialogul virtual dintre Dragnea si Ponta, pur si simplu ma SCARBESTE ! 😦
   Amandoi au fost SANTAJATI de JAVRA ORDINARA care acum isi ” rade in barba ” desi NU are BARBA dar are NESIMTIRE cat cuprinde ! 😦
   Daca as fi MEMBRU PSD, as CERE oficial DEMISIA celor DOI papagali din PSD dar cum NU SUNT ,
   ma multumesc sa le spun cu toata taria SA LE FIE RUSINE la amandoi !!! 😦 😦 😦
   Amandoi si-au BATUT JOC de VOTUL a 7,4 MILIOANE de ROMANI dat pentru DEMITEREA lui Traian Basescu in 29 IULIE 2012 la REFERENDUMUL de DEMITERE , prin acel BLESTEMAT PACT de COABITARE ! 😦
   Amandoi isi BAT JOC din nou de VOTUL a peste 5,5 MILIOANE de ROMANI care au VOTAT
   coalitia PSD&ALDE in 11 DECEMBRIE 2016 !!! 😦 😦 😦
   De amandoi mi-e SILA si SCARBA ! 😦
   Cat despre ” pampalaul” pus tot de SISTEM in fruntea TARII 😦 😦 😦 ,
   de el mi-e SILA, SCARBA, MILA dar si FRICA caci,
   este de 1000 de ORI mai USOR de MANIPULAT si SANTAJAT de OCULTA interna si externa 😦
   decat cei DOI la un LOC !!! 😦 😦 😦
   As avea multe de spus si pe aceasta tema dar de SILA si SCARBA fata de cei TREI , ma opresc aici .
   Multumesc pentru comentariul facut si CITATUL postat ! 🙂
   Un sfarsit de saptamana placut ! 🙂
   Cu prietenie,
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 16/03/2017 @ 6:09 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: