Alioşa ” File de Jurnal ”

27/04/2017

Punctul pe „I” ……………………………….

Filed under: generale — Aliosa @ 8:57 am

Motto:
” In vremuri ale INSELATORIEI universale, a spune ADEVARUL, e un ACT revolutionar ” ( George Orwell)
si de mare, mare, MARE CURAJ 🙂 🙂 🙂 adaug de la mine !

Daca ai CURAJ , lasa un COMENARIU versus cele spuse de AUTORUL acestui material ……………

“Să ne pregătim pentru ce urmează!

Când 50 de organizaţii media străine trimit echipe de jurnalişti, angajând uriaşe resurse financiare, umane şi tehnice de transmisie pentru un eveniment extern, aici la noi în #România, eveniment care nu avea cum să aibă un potenţial de dezvoltare sau o durată care să justifice sutele de mii de euro alocate atunci mă tem că altceva este pe cale să se întâmple.
Numai un eveniment cu impact emoţional major în pregătire mai poate motiva şi explica, în opinia mea, prezenţa prelungită a trusturilor media aici la noi la un „protest spontan” deja desumflat care nu mai beneficiază de prezenţa oamenilor în stradă.
Uriaşa majoritate a oamenilor care au ieşit la proteste, între timp, au început să-şi pună întrebări şi să găsească propriile răspunsuri.
Au început să iasă la iveală diversele interese „nevinovate” utile pentru „exercițiului democratic” a neromânilor implicaţi în aceste manifestări.
Ştiţi că sunt artist şi că “aud voci” şi atunci mă întreb dacă nu cumva singurul eveniment cu impact emoţional major posibil în condiţiile date este “terorismul” aici la Bucureşti, în faţa Guvernului României, la un protest paşnic pentru, nu-i aşa, un ideal fumos ce poate seduce pe oricine, oricând, de pe oricare meridian al lumii, generator de empatie, deci audienţă deci publicitate deci bani. Anticorupţia deci.

Nu am fost la proteste în Piaţa Victoriei.
Politicieni la protest urlând că au pierdut puterea?!
Ce protest este acesta susţinut de giganţii bancari cu probleme de dosar la DNA?!
Un preşedinte iohannis-instigand-multimea-in-22-ian-2017 ( N.R.) care încalcă grav constitutţia şi legile securităţii naţionale mergând la un protest neautorizat pentru a instiga români contra români împotriva ordinii de drept constituţională, consfinţită prin exerciţiul democratic al alegerilor.
Ce fel de şi al cui este de fapt acest protest?! Oamenii din stradă, “democraţii” rămaşi fără ţel – mincinos şi acela al OUG 13 -, cer anularea democraţiei şi anularea votului.
Nu cred în acest protest dar cred neclintit în proteste ca fiind anticorpul perfect pentru imperfectul organism care se numeşte democraţie.
Nici la protestul de la Cotroceniimage-2015-11-6-20566015-0-protest-bucuresti-e1446832727983 ( N.R.) nu am fost şi nu pentru că nu cred în el, ci pentru că nu am vrut să iau partea nimănui.
Nu am vrut să fiu de partea cuiva în care e drept, cred, în defavoarea celuilalt.
Ambii sunt români şi eu ţin cu amândoi.
Asta mi s-a părut corect şi normal să fac eu, ca artist.
Să nu abandonez pe nici unul dintre cei care sunt în stradă de o parte sau de cealaltă a unei întâmplări nefireşti.
Pe măsură ce amploare protestelor scade, văd cum cresc numărul, anvergura şi gălăgioasa insistenţă a celor care îndeamnă oamenii să iasă în stradă.
Oare de ce nu-i îndeamnă pe oameni să respecte votul care este esenţa democraţiei?!
Am prieteni şi cunoscuţi care protestează în faţa guvernului.

Unii dintre ei merg cu copiii mici acolo.
Nu sunt de acord cu ei dar asta nu mă va face niciodată să îi urăsc sau să le doresc răul numai pentru că avem opinii şi convingeri diferite pe un subiect sau altul.

Prietenii mei verzi cu antenuţe, şi nu alea vândute lu’ Voiculescu, îmi şoptesc în ureche cum că acum toate piesele sunt pe tabla de joc deja, la vedere şi mă tem că până la un cumplit deznodământ nu mai este mult.
Cred că am un preşedinte inconştient klaus-iohannis-a-fost-prins-cu-minciuna-465x390 ( N.R.)pentru că numai un inconştient poate îndemna cetăţenii împotriva propriilor concetăţeni.
Numai un delir înspăimântător sau o frică teribilăcase_fam_iohannis_07 ( N.R.) de eventuale consecinţe îngrozitoare ale unui ordin primit şi neexecutat de la stăpâni poate face un preşedinte să aducă ţara în pragul uni război civil, alegând între români pe ai lui, restul fiind astfel declaraţi duşmani.
Iohannisraifaizan-d7624wt1sp ( N.R.) ar trebui arestat şi condamnat pentru asta.
Extratereştrii mei mici şi verzi din urechea dreaptă îmi spun că preşedintele va sparge PSD-ul din interior pentru “Guvernul meu 2”.
Sincer, nu îl cred capabil pe d.nul preşedinte de o aşa inteligenţă.
Cineva care lucrează 3 zile pe săptămână ca preşedinte ( N.R.)nu poate fi atât de inteligent decât prin delegare.
Pur şi simplu nu cred.
Nu fără un ajutor iar singurul ajutor care poate face asta şi care are la îndemână toate pârghiile necesare – din nefericire pentru România – aliatul şi creatorul de drept şi de fapt al preşedintelui Iohannis – este SRI-ul, cunoscut altfel ca Serviciul Român de Informaţii.
Numai SRI poate face asta, ajutat, nefiresc de alte servicii secrete, ale altor state “democratice” europene.
Iohannis klaus-iohannis ( N .R. )nu, sub nici o formă.
Eu încă cred şi mă agăţ de speranţa că nu întregul SRI este de partea unui ansamblu de politici care nu au nimic de-a face cu binele României ci cu răul ei.
Mai cred că Sebastian Ghiţă este de partea disidenţilor din SRI care ţin cu România.
Patriot nu este adjectiv şi nu cred că patriotismul a murit pentru noi, pentru toţi românii!
Asta cred eu şi faptul că cele spuse de el legate de apartenenţa la alte servicii secrete străine a unor vârfuri de putere ale structurilor de forţă româneşti, nu sunt discutate absolut deloc, îmi întăreşte această convingere. Extraterestru fiind şi eu deja, aud despre Maidan cum că ar fi fost opera serviciilor secrete franceze, noi l-am avut pe Cioloş ciolos ( N.R.) pentru ca Colectiv.
Omul fără steag, dar cu o mărturie nelegală la Ministerul Agriculturii în faţa unei judecătoare excluse din magistratură pentru diverse.
Cioloş, omul care a băgat în puşcărie oameni nevinovaţi, şi odată cu ei, pe patronul unei instituţii de presă, singura care îl putea bloca eficient.
Cioloş, omul cu legături apropiate de serviciile secrete franceze, fără slujbă, pus în fruntea unui guvern zero, cu prea multe miliarde pe minus în gestiune la plecare.
Cred că acum în România, în Bucureşti se bat pe un câmp de bătălie ca o rană tot feluri de interese financiare, pentru că despre bani este vorba în cele din urmă.
Potrivit aceluiaşi scenariu extraterestru al meu, este evident că lovitura de stat a fost anulată de americani în noaptea de dinaintea discursului preşedintelui KWI1 ( N.R.)din parlament pe motiv de Deveselu. Deveselu este capul lor de pod din Europa spre Asia, apoape de Rusia.
Dacă veşnicia s-a născut la sat, atunci România a fost salvată de război civil în satul ăla amărât. Altă explicaţie eu unul nu găsesc în afara intervenţiei americane.
Protestele erau la apogeul lor şi tot ce mai lipsea era ordinul de anulare a alegerilor prin alungarea guvernului.
Ordinul acela nu a mai venit, spre norocul nostru. Un cuvânt a fost înlocuit.
Atât.
Demisia guvernului ar fi fost prea “MULT”.
Cuvântul acesta ne-a salvat, cred eu.
Omuleţii verzi îmi spun că Europa, cu tot ce înseamnă ea ca interese coloniale în ceea ce ne priveşte, este în conflict cu America şi că din păcate intersecţia intereselor americane, europeneiohannis_viata_anterioara_99629500 ( N.R.) (franceze şi germane), englezeşti sau ruseşti este acum aici la noi.
Cumva tocmai cu Rusia nu ar trebui să fim în relaţii “reci” acum şi asta nu mai ţine de extratereştri. Fie şi numai pentru că este vecină cu noi, imediat chiar aici lângă casa noastră.
Păcat nu avem oameni de stat care să vadă că este o imensă forţă mondială sau că poate reprezenta o uriaşă piaţă de consum pentru noi dacă am reuşi să intrăm cu puţinele noastre produse pe piaţa lor. Lumea nu mai este deloc cea de acum 5 ani, cu atât mai puţin cea de acum 50 de ani şi dacă mergi mereu cu privirea întoarsă spre înapoi, spre trecut, sigur nu ai să vezi prăpastia ce poate apărea înaintea paşilor tăi.
Revenind la extratereştri, în contextul în care geopolitica înseamnă un fel de bani, interesele coloniale, alt fel de bani, şi profiturile imediate, mici, meschine, dar vitale, înseamnă cu totul alt fel de bani, eu unul mă tem de cei din urmă.
Omuleţii verzi văd coincidenţe şi sunt sceptici când văd prea multe coincidenţe.
Colectiv, Bamboo, apariţia preşedintelui iohannis-instigand-multimea-in-22-ian-2017 ( N.R.)în mijlocul protestatarilor şi instigarea lor la lovitură de stat.
Coincidenţe fireşti desigur. Sunt 50 de organizaţii media străine mmgs ( N.R.)cu echipe de jurnalişti, echipamente, cu resurse financiare, umane şi tehnice de transmisie uriaşe dislocate aici şi încă nu au plecat!
Cum se vor putea justifica în faţa proprietarilor uriaşele sume de bani alocate unui eveniment în care nu se întâmplă nimic?!
Protestele, deşi fără obiect, continuă.
Ce se aşteaptă?!
Al Jazeera în Bucureşti la proteste în Piaţa Victoriei?! Ce trebuie să ajungem să fim?!
Deja, cineva a început să se joace cu alertele de bombă la Galaţi parcă pentru a pregăti terenul.
Sper să nu fie un semnal de începere a adevăratei demenţe.
Ştiu că un aşa scenariu vine de la extratereştri şi că un aşa scenariu extraterestru nu este credibil aici în lumea reală, însă eu unul, ca artist nebun ce mă aflu ‘n treabă, v-aş ruga să nu mergeţi la proteste o vreme.
Nu atâta vreme cât trusturile de presă străine vă pot transforma în sursă de profit. Lăsaţi să plece străinii şi reluaţi protestele după aceea. Ideea de anticorupţie nu poate dispărea de la noi din nefericire de pe o zi pe alta. Vor mai fi ocazii.
Ştiu însă că nu mă veţi asculta, aşa că vă rog să fiţi foarte atenţi la cel de lângă voi.
Prea lesne se poate găsi un dement cu un rucsac în spate care să faca un gest necugetat şi să producă o nenorocire.
Prea este linişte în Europa şi parcă prea toată lumea stă să se întâmple ceva.
Prea mă tem că unii şi-ar putea justifica neputinţa contracarării unui asemenea scenariu prin scăderea bugetelor.
Un aşa scenariu ar rezolva mult prea bine şi convenabil problemele prea multora.
Mă tem tare mult că scenariul ăsta extraterestru îl reprezintă pentru nişte minţi bolnave apariţia terorismului aici la Bucureşti.
Singurul eveniment cu impact emoţional major posibil care să justifice uriaşele sume de bani alocate în condiţiile date este, în opinia mea, “terorismul” aici în faţa Guvernului României.
Prefer să scriu asta cu omuleţii mei verzi din cap, încercând să previn o nenorocire, şi să mă fac de râs eu şi antenuţele mele, decât să se întâmple ceva rău cuiva, chiar dacă are o credinţă sau o părere diferită de a mea.
Vă rog, fiţi cu grijă! ”
Florin Chilian .
Sursa : internetul.
NOTA :
1) Fotografiile postate cu specificatia ( N.R.) le-am postat cu de la mine putere iar SURSA lor este internetul .
2) NU am ADAUGAT nici un CUVANT in PLUS , NU am STERS nici un CUVANT . Totul a RAMAS conform cu ORIGINALUL ! 🙂

Zi buna de JOI !

 


Aliosa.

39 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  In cele ce urmeaza, am selectat pentru astazi din zecile de STIRI din TARA si de peste hotare,
  doar cele care au LEGATURA cu postarea de fata !!! 🙂 🙂 🙂

  1 ) Ieri, Curtea de Apel ALBA, a mai ARATAT inca ODATA romanilor si lumii intregi ca familia Johannis a CUMPARAT o CASA in SIBIU cu ACTE FALSE ( Deciziile Curtilor de Apel BRASOV si PITESTI ) ! 🙂
  PROPRIETARII de BUNA CREDINTA, au INVINS in lupta lorala cu CUMPARATORII de REA CREDINTA ( fam . Johanns )

  Mi-e RUSINE cu un asemenea presedinte pe care NU l-am VOTAT in 2014 caci STIAM o groaza de LUCRURI URATE despre el ! 😦
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/

  2) In TURCIA dictatorului ERDOGAN, au fost SUSPENDATI din FUNCTII 9.100 de POLITISTI si RETINUTI peste 1000 de SUSPECTI pentru presupuse legaturi cu Fethullah Gulen, clericul islamist exilat in Statele Unite.
  In total, regimul ERDOGAN a ARESTAT in jur de 47.000 de persoane dupa puciul esuat din iulie 2016 😦 😦 😦
  si cu toate acestea, TINERII TURCI nu au iesit in STRADA 🙂 😦 🙂

  asa cum au IESIT ” tinerii liberi si frumosi ” 😦 din ” Romania lucrului bine facut ” care,
  la INDEMNUL presedintelui Klaus Werner Johannis participant ACTIV la MITINGUL neautorizat si ILEGAL din Piata Universitatii de la inceputul anului , au incercat sa RASTOARNE Guvernul PSD&ALDE pentru EMITEREA legala si CONSTITUTIONALA ( vezi Decizia 68 a CCR /2017/) OUG nr.13/31/01/2017/ pentru a PUNE de ACORD anumite ARTICOLE din CODURILE PENALE cu DECIZIILE CCR versus NECONSTITUTIONALITATEA unor articole ……..

  De unde se vede ca DEMOCRATIA este VAZUTA diferit deoparte si de alta a DUNARII batrane si Marii Negre !!! 🙂 😦 🙂

  3) Pe 9 MAI ( de Ziua VICTORIEI asupra ” fascistilor ” inaintasi ai ” neamtului ” nostru) ,
  IPOCRITUL si OPORTUNISTUL de Traian Basescu VA AFLA daca i se va REDESCHIDE Dosarul ” FLORA” prin care a PREJUDICIAT statul roman cu 100 de MILIOANE de euro pe vremea cad era EDILUL CAPITALEI ( 2003) printr-o RETROCEDARE DUBIOASA a peste 40.000 de matri patrai ( 4 HECTARE)
  de teren INTRAVILANin MOGOSOAIA unor SAMSARI de teapa lui …………………

  Cum din NENOROCIRE pentru ROMANIA in MAGISTRATURA inca mai OCUPA functii de DECIZIE multi din cei 3000 de MAGISTRATI numiti de ” JAVRA ORDINARA ” SLABE sperante ca Dosarul ” FLORA ” sa fie REDESCHIS chiar daca
  ” binomul” deranjat de ACUZELE tot mai frecvente si virulente din ultima vreme,
  ale lui Traian Basescu il vrea in tinuta vargata de puscarias !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 27/04/2017 @ 9:04 am | Răspunde

 2. Ciao Aliosa caro amico, abbi una buona giornata ti abbraccio

  Comentariu de Rebecca Antolini — 27/04/2017 @ 9:16 am | Răspunde

  • Mille grazie carissima Pif ! 🙂
   Una Buona Giornata anche a Te ! 🙂
   Ti mando un grande abbraccio ! 🙂

   Con simpatia,
   Aliosa 🙂 ❤ 🙂

   Comentariu de Aliosa — 27/04/2017 @ 9:22 am | Răspunde

   • grazie 🌻

    Comentariu de Rebecca Antolini — 27/04/2017 @ 9:26 am | Răspunde

    • 🙂 ❤ 🙂

     Comentariu de Aliosa — 27/04/2017 @ 9:41 am

    • 🌻

     Comentariu de Rebecca Antolini — 27/04/2017 @ 11:44 am

   • Serena Giornata Pif ! 🙂
    Aliosa 🙂 ❤ 🙂

    Comentariu de Aliosa — 28/04/2017 @ 7:45 am | Răspunde

  • ” Cu toata dragostea ” STIREA zile la care sus faci referire ,
   este o alta „facatura basista” , o „cacealma ordinara” vehiculata de un ziarist basist ca sa-l REINVENTEZE pe Traian Basescu,
   cel numit in 2010 de catre POLITISTII ACTIVI protestatari pentru REDUCEREA SALARIILOR cu 25 % 😦
   ” JAVRA ORDINARA ” 🙂 🙂 🙂
   iar cele scrise acolo, sunt de fapt niste PLAGIATURI basiste din deliberarile Comisiei Juridice
   a Senatului in momentrul dezbaterii proiectului Legii Gratierii initiata de Guvernul PSD&ALDE !!! 🙂 😦 🙂

   Daca ai fi CITIT toate STIRILE de pe
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/04/25/
   la nr.crt.8 🙂 🙂 🙂 ai fi AFLAT de ce Traian Basescu a fost de acord cu PSD&ALDE ! 😦

   In perspectiva PIERDERII iminente a APELULUI facut de avocatii Elenei Udrea
   condamnata deja la 6 ani de INCHISOARE cu EXECUTARE in Dosarul ” Gala Bute ” 🙂
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/02/03/
   IPOCRITUL sustine GRATIEREA puscariasilor condamnati pana la 10 ( zece ) pentru PUPILA lui, blondina din Plescoi 😦 😦 😦
   si NU pentru ca ar face ALIANTA cu PSD asa dupa cum spune ziaristul pupinbasist …………………….

   In CONCLUZIE,
   ” uite colea stirea zilei ” 🙂 NU e STIREA zilei DELOC ! 🙂
   STIREA zilei este cea postata mai SUS 🙂 (la comentariul nr.crt.1 ) 🙂 🙂 🙂

   STIREA zilei este ca JUDECATORII de la Curtea de Apel ALBA, i-au „tras-o ” din nou lui Klaus Werner Johannis !!! 🙂 🙂 🙂
   in sensul ca au dat CASTIG de CAUZA adevaratilor PROPRIETARI din CASA de la SIBIU de pe strada BALCESCU nr.29 ,
   CASA pe care familia Johannis a CUMPARAT-O cu ACTE FALSE , pe cand neamtul era PRIMARUL Sibiului ,
   fapt dovedit de DOUA CURTI de APEL ( Brasov si Pitesti ) 🙂 🙂 🙂

   De unde se vede ca PROVERBUL ROMANESC
   ” Cine RADE la urma, RADE mai bine ” 🙂 este al dracului de actual !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 27/04/2017 @ 10:01 pm | Răspunde

   • Adevarat Aliosa ,niste parsivi penali 🙂

    Comentariu de anuska — 28/04/2017 @ 6:11 am | Răspunde

   • Buna dimineata ” anuska” !
    E prea putin spus ” parsivi PENALI ” 😦
    dupa mine, niste indivizi ORDINARI,
    fara INIMA si SUFLET ca niste SACALI 🙂
    plini de orgolii meschine de speta unor GAINARI ,
    ce din LACOMIE si OPORTUNISM ca niste COIOTI,
    s-au FOLOSIT cand erau la putere ,
    de persoane cu apucaturi bolnave de HOTI,
    pentru a AGONISI AVEREA altor persoane
    si a-i umili pe unii tratandu-i ca pe niste IDIOTI !!! 😦 😦 😦

    1) Pe vremea cand era PRIMARUL Bucurestiului, Traian Basescu pentru COMISIOANE doar de el STIUTE 🙂
    a ” LASAT de DRUMURI ” zeci de FAMILII care LOCUIAU in CASE NATIONALIZATE cumparate LEGAL de acei oameni de-a lungul timpului cu BANI munciti din GREU ! 😦 Individul asta, NU este OM ci intruchiparea NECURATULUI pe PAMANT !!! 😦 😦 😦
    Daca vrei sa vezi cea mai puternica DOVADA de PARSIVEIE si IPOCRIZIE basista, iti reamintesc ca in campania electorala prezidentiala din toamna anului 2009 pentru castigarea celui de-al DOILEA MANDAT, Traian Basescu s-a folosit NU NUMAI de blestematul de BINOM infiintat chiar de el 😦 dar si de MANELISTI dupa cum se vee din videoclipul de mai jos :

    Ce a facut Traian Basescu dupa ce a CASTIGAT al DOILEA mandat ? 😦
    I-a DENIGRAT si DISCRIMINAT pe TIGANII care l-au VOTAT ” in corpore” 😦
    – ” Auzi Maria, TIGANCA asta IMPUTITA nu ne lasa in pace nici la cumparaturi…” ! 😦
    Despre BINOM, ce sa mai spun? 🙂
    Cel mai VIRULENT politician versus sefa DNA( promovata de el Procuror GGeneral cand tipa se intalnea la Gabriel Oprea acasa impreuna cu seful si adjunctul SRI, George Maior, respectiv Florian Coldea ( amandoi NUMITI de el ) 😦 PSD-istul Vasile Dancu,generalul facut la ” Apelul de Seara ” :)ca NU-I absolvent de Scoala Militara si Academie Militara, cel cu ” cruciulita ” la gat sa-i ajute Dumnezeu sa castige cu NATIONALA de FOTBAL a ROMANIEI meciurile ce le juca ( daca NU-l recunosti, INTREABA-MA si-ti SPUN) 🙂 repet, cel mai VIRULENT ADVERSAR al actualului BINOM este chiar individul numit Traian Basescu……..
    2) Pe vremea cand era PRIMARUL Sibiului, actualul PRESEDINTE al TARII votat si de domnia ta 🙂 😦 🙂 ( de MINE nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu) 🙂 🙂 🙂 a” CUMPARAT ” chipurile LEGAL dar in realitate cu ” ACTE FALSE ” ( a spus-o TREI CURTI de APEL : Brasov, Pitesti si recent Alba ) 🙂 🙂 🙂 CASA din Sibiu de pe strada BALCESCU 29 in care LOCUIAU oameni care CUMPARASERA legal acea CASA …….In LACOMIA si AVATITIA lui ” Noi NU avem COPII . NOI am investit in IMOBILIARE ” !!! 🙂 🙂 🙂
    – Cu ce BANI ? 🙂 a intrebat JURNALISTUL ! 🙂
    – ” Cu BANI din MEDITATII ” 🙂 😦 🙂 a raspuns MINCINOSUL ! 😦
    NEVASTA mea a fost PROFESOARA de Limba Romana care era OBLIGATORIE la TOATE examenele de ADMITERE in FACULTATI si de Limba Rusa care era la mare CAUTARE 🙂 in acea perioada si…………………….
    NU si-a CUMPARAT nici o CASA precum Johannis profesor de Fizica la care NU se prea inghesuiau absolventii de liceu sa faca MEDITATII pentru a intra la facultate ………………

    Mi-e SILA si GROAZA sa REAMINTESC toate ” FACATURILRE ” celor DOI INDIVIZI din perioada mandatelor de PRESEDINTI ai REPUBLICII :
    – Traian Basescu in perioada dec.2004-21 dec.2014 😦 😦 😦
    – Klaus Werner Johannis in perioada 21 dec.2014- in prezent 😦 😦 😦

    Reamintesc doar faptul ca, dupa JUSTITIA din ROMANIA,
    amandoi au avut DOSARE PENALE si in CONCLUZIE sunt asa dupa cum BINE ai precizat si domnia ta,

    ..” niste parsivi PENALI ” !!! 🙂 😦 🙂

    Ma bucu ca ai fost de ACORD cu cele spuse de mine in COMENTARIILE de mai SUS dar si in ARTICOLUL de fond ! 🙂
    O zi de VINERI cat mai calduroasa si un WEEKEND cat mai frumos ! 🙂
    Aliosa 🙂

    Comentariu de Aliosa — 28/04/2017 @ 8:20 am | Răspunde

 3. una serena serata

  Comentariu de newwhitebear — 27/04/2017 @ 11:26 pm | Răspunde

 4. Un bel post Aliosa Buona notte carissimo amico

  Comentariu de pinuccia513 — 28/04/2017 @ 12:09 am | Răspunde

  • Buongiorno carissima Pinuccia ! 🙂
   Grazie mille della VISITA ,DESIDERI e FOTO bellissima ! 🙂
   Buon Fine Settimana a Te e alla tua Famiglia ! 🙂

   Ti mando un grande abbraccio ! 🙂
   Aliosa 🙂 ❤ 🙂

   Comentariu de Aliosa — 28/04/2017 @ 8:39 am | Răspunde

   • Grazie Aliosa Buon pomeriggio, ricambio i saluti con simpatia Pinuccia

    Comentariu de pinuccia513 — 28/04/2017 @ 2:09 pm | Răspunde

   • Buongiorno, Pinuccia !
    Ricambio i saluti con simpatia anche io ! 🙂 Aliosa 🙂

    Comentariu de Aliosa — 30/04/2017 @ 12:25 pm | Răspunde

 5. Buna dimineata! Aliosa
  Iti doresc un sfarsit de saptamana binecuvantat si ti-am adus un vals frumos pe care eu abia ieri l-am ascultat ptr. prima data ,sper sa-ti placa 🙂

  Comentariu de anuska — 28/04/2017 @ 6:17 am | Răspunde

  • Buna dimineata ” anuska ” ! 🙂
   Multumesc frumos pentru cuvine si videoclipul postat ! 🙂
   Fara ipocrizie si suparare,
   dar cel mai tare si mai tare,
   dintre VALSURILE puse pe YouTube spre ascultae,
   MIE imi place cel mai tare VALSUL care,
   se numeste „Valurile Dunarii ” !!! 🙂 🙂 🙂

   Daca te intrebi DE CE ? 🙂
   Raspunsul este unul LUNG dar nu am timp sa spund decat atat :
   – Prima Mea ” IUBITA ” 🙂 a fost DUNAREA 🙂
   caci dupa absolvirea in august 1972 a Scolii Militare de Ofiteri Activi ” Nicolae Balcescu ” din SIBIU
   onorata prin prezenta la a 40-a ANIVERSARE in 2012 🙂 🙂 🙂
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/27/
   am solicitat sa fiu repartizat in Regimentul 2 Pontonieri ” Eftimie Croitoru ” pentru ca mi-a placut, imi place si-mi va place cel mai mult si mai mult,
   APA CURGATOARE 🙂
   APA de VIATA datatoare si fara de care , OMUL de nu o consuma permanent, MOARE ! 😦
   Fara MANCARE omul poate REZISTA foarte multe zile ( dupa organismul si antrenamentulfiecaruia ) 🙂
   dar fara APA, dupa cateva zile ………………..DISPARE ! 😦
   Un sfarsit de saptamana cu bucurii si soare asa cum este acum la mine ( ieri la pranz au fost 31 de grade Celsius ) 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 28/04/2017 @ 9:20 am | Răspunde

 6. Buna dimineata, va doresc un sfarsit de saptamana binecuvantat , alaturi de cei dragi sufletului !!! 🙂

  Comentariu de lacrimaroua — 28/04/2017 @ 8:09 am | Răspunde

  • Buna dimineata stimata Lacrimioara ! 🙂
   Si eu va doresc un sfarsit de saptamana BINECUVANTAT alaturi de cei DRAGI ! 🙂
   felicitari pentru recenta POSTARE,
   plina de INTELEPCIUE si CULOARE ,
   din care TOATA LUMEA are de invatat,
   inclusiv TINERETUL de azi AROGANT si INFUMURAT 😦
   care pe internet a postat
   ca BATRANII n-ar trebui sa mai VOTEZE 😦
   iar pe ei sa nu-i mai DERANJEZE ,
   chiar daca le-a dat BANI de s-au DISTRAT
   pana ce in ” COLECTIV” cu FUM s-au INECAT ……………………
   Aliosa .

   Comentariu de Aliosa — 28/04/2017 @ 10:56 am | Răspunde

   • Va doresc cer senin in suflet si multe bucurii ! 🙂

    Comentariu de lacrimaroua — 28/04/2017 @ 11:21 am | Răspunde

   • Bine zis ” CER senin in SUFLET ” 🙂
    mai ales ca AFARA sta sa PLOUA
    spre disperarea ” tinerilor liberi …” dar FRUSTRATI ,
    care, NEAVAND un loc de MUNCA dar BANI de la PARINTI si BUNICI din belsug,
    au plecat in grupuri pe TREN fara BILETE ca niste defavorizati,
    sa se DESTRABALEZE la MARE cu muzica , lautari , alcool si ” IARBA ” pentru cosciug,
    pana ce vor intra in COMA si vor fi ridicati,
    de slavatorii de pe plaja sau cei de la SMURD ……………………
    ” VIITOR de AUR, TARA noastra are …………” 😦
    Ai grija te rog DOAMNE de a noastra ROMANIE,
    Nu o mai lasa in GRIJA unora care,
    Se-ntalnnesc ” sa puna TARA la cale ” la MARE sau in VIE !!! 😦 😦 😦
    Un weekend cu CER SENIN si-n SUFLETUL tau ” anuska ” ! 🙂
    Aliosa .

    Comentariu de Aliosa — 29/04/2017 @ 7:58 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!
  Constatand ca ” anuska” a ramas IMPRESIONATA de postarea de pe
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/27/
  avand in vedere faptul ca de la PUBLICAREA ei in august 2012 si pana AZI numarul
  Doamnelor , Domnisoarelor si Domnilor care mi-au VIZITAT blogul s-a MARIT CONSIDERABIL 🙂 🙂 🙂 ( multumesc frumos ) 🙂
  luand in CONSIDERARE faptul ca de POTRIVESTE PERFECT cu TITLUL articolului de fata
  ” PUNCTUL pe I ” 🙂 🙂 🙂
  si NU in ultimul rand din RESPECT pentru Domniile Voastre care ati VIZITAT acest POST ( multumesc frumos) 🙂
  postez mai jos in GHILIMELELE de rigoare fara nici o modificare respectiva SCRISOARE care,
  ERA VALABILA si atunci ( aug.2012″ 🙂
  dar si acum in ” Romania lucrului bine facut ” !! 🙂 🙂 🙂

  „Scrisoare către Nicolae Ceauşescu

  Fost „ Iubite şi Stimate”
  Care azi te odihneşti
  Între patru scânduri late,
  Pentru faptele-ţi prosteşti,

  Află de la subsemnatul,
  Că la noi e la putere
  Fratele lui Necuratul,
  Mincinos, dar cu avere.

  Mulţi ne amintim de tine,
  Mulţi regretă timpul tău,
  Sunt puţini care-o duc bine,
  Cei mai mulţi o ducem rău.

  Azi sunt mai puţini atei,
  Cei mai mulţi sunt credincioşi,
  Dar să nu te-ncrezi în ei
  Căci sunt cei mai furăcioşi.

  Aşa au făcut avere
  Şi-au ajuns „să ne conducă”,
  Ei au butoiul cu miere,
  Iar poporul se usucă.

  Au distrus economia,
  Toată ţara e vândută,
  Ţara noastră, ROMÂNIA,
  A fost dată… pe valută.

  Astăzi carte nu se face,
  Se dau diplome pe bani,
  Ţara ca să aibă pace,
  Se închină la duşmani.

  Tinerii, peste hotare
  Au plecat, pentru o pâine,
  Vor pleca-n continuare,
  Nu ştim câţi vor mai rămâne.

  Rămân cei ce au pereche,
  Dar şi „ucenicele”,
  Ei au sârmă în ureche,
  Ele… doar buricele.

  Îndeletniciri şi modă,
  Sigur, nu de înţelepţi,
  Unde eşti Tu, Ţepeş Vodă,
  Să-i pui sus… şi să-i „îndrepţi”! 🙂 🙂 🙂

  Sursa: Yahoo ! Mail de la prietenul VD caruia ii multumesc din toata ❤
  pentru REDIRECTIONARE spre PUBLICARE ! 🙂

  Un sfarsit de saptamana cu cer senin in ❤ Domniilor Voastre !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa 🙂 ❤ 🙂

  Comentariu de Aliosa — 29/04/2017 @ 8:14 am | Răspunde

 8. Buna dimineata, Aliosa!
  Un gand frumos pentru un weekend minunat! Cu aroma de cafea si cat mai naturala din inima, pentru tine cu drag!

  Comentariu de anuska — 29/04/2017 @ 10:03 am | Răspunde

  • Tentanta urare,frumoasa imagine si superb videoclipul ! 🙂
   Multumesc frumos ! 🙂
   O Duminica fara PLOAIE asa cum este ACUM 🙂 la mine ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 30/04/2017 @ 12:35 pm | Răspunde

   • Si la mine este nor cred ca o sa ploua 😦

    Comentariu de anuska — 30/04/2017 @ 3:26 pm | Răspunde

   • Pe la ora 12.00 la mine era soare 🙂 dar la ora asta, a inceput sa ploua, marunt si incet numai bine sa te tina in casa ! 😦

    Comentariu de Aliosa — 30/04/2017 @ 7:19 pm | Răspunde

 9. Bună dimineața, Alioșa! 🙂
  Uite că nu pot fi întotdeauna primul la comentarii, ba chiar se întâmplă să ajung printre ultimii, după cum se dovedește de data asta. Din motive obiective, de fiecare dată, te asigur! 🙂
  Din ultimele cercetări și mărturisiri, Justiția s-ar părea că ar avea dovezi cum că la alegerile din 2009 s-au făcut niște mișmașuri, prin care Băsescu a fost reales, deși nu ar fi întrunit numărul de voturi. Uite de ce ii este frică fostului președinte, pentru că, dacă se poate proba aceasta, el ar ajunge în pușcărie, alături de cei care l-au ajutat (chiar din rândurile PSD).
  La fel cum ar merita să ajungă și Iliescu.
  Multe nedreptăți și ilegalități se petrec în politică, dar și în viață. Dar noi știm că viața a fost mereu nedreaptă cu unii și prea bună cu alții. 😉
  Îți doresc să ai parte de cât mai multe bucurii și cât mai puține dezamăgiri, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 29/04/2017 @ 11:25 am | Răspunde

  • Salut Petru !
   Vizita ta este BINEVENITA oricand ! 🙂
   Important este faptul ca NU trebui sa lasam TIMPUL sa faca ce vrea cu NOI iar ” dusmanii VIRTUALI ” sa creada ca intre NOI a intervenit CEVA sau CINEVA care sa ne „indeparteze ” unul de altul !!! 🙂 😦 🙂

   Dupa DEZVALUIRILE fostului deputat si membru al Comisiei de Control al SRI, ” FUGARUL” gasit si INCARCERAT de SARBI ,
   ” acoperitul ” de Sebastian Ghita si mai ales dupa SERIALUL de DEZVALUIRI ale fostului
   CONSILIER al lui Traian Basescu in 2009, jurnalistul Dan Andronic,
   Parchetul General a deschis ” IN REM ” 🙂 un DOSAR PENAL pentru VERIFICAREA modului cum s-au desfasurat ALEGERILE prezidentiale din toamna anului 2009 cand, dupa ce a ” TOPAIT ” la INCHIDEREA sectiilor de votare de BUCURIA VICTORIEI
   ” Mihaela dragostea mea …” 🙂
   candidatul PSD ” prostanacul ” ( dupa ILIESCU ) , de Mircea Geoana s-a culcat PRESEDINTE si s-a trezit SOMER
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/11/22/
   ( la DATA publicarii acelui POST, noi nici NU stiam UNUL de ALTUL ) 🙂
   iar OPORTUNISTUL si SMENARUL de Traian Basescu care NU a INCHIS un OCHI toata noaptea VEGHIND numaratoarea paralela a VOTURILOR , a facut ce a facut si cu sprijinul celor pe care i-a crescut in cei 5 ani de mandat ( 2004-2009)
   a CASITIGAT si al DOILEA MANDAT !!! 😦 😦 😦
   Dupa parerea mea , VINOVATII vor ramane NEVINOVATI 😦
   Traian Basescu NU va PATI NIMIC 😦 ,
   generalu cu 4 stele de CARTON primite la ” Apelul de Seara ” 🙂 , 2 de la ILIESCU, 2 de la BASESCU pentru ” MERITE DEOSEBITE ” 🙂 🙂 🙂 Traian Basescu i-a dat cea de-a PATRA STEA dupa INTALNIREA de la el ACASA a Procurorului General , Laura Codruta Kovesi si a adjunctului ei, Iacob, a sefului SRI George Maior si a adjunctului sau Florian Coldea , a generalului ” CRUCIULITA ” ( Anghel Iordanescu ) 🙂 a altor GENERALI MApN, SRI, SIE, STS si a jurnalistului BASISTO-PEDELIST Dan Andronic 😦 care,
   din MOTIVE doar de el STIUTE 🙂 😦 🙂 i-a ” dat ACUM pe GOARNA pe TOTI ” !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu MANARIILE facute de cei de mai SUS , cu sprijinul nemijlocit al PDL-istilor Videanu, Berceanu, Blaga, Boc, Flutur, Oltean,al sponsorilor Anghelescu si Adamescu amandoi MORTI ACUM , primul cica S-A SPANZURAT ( eu nu cred ) , al doilea a fost lasat sa MOARA in PUSCARIE dar si datorita PROSTIEI ” prostanacului ” de Geoana, Traian Basescu si-a mai „facut de CAP ” 😦 inca 5 ( cinci ) ani !!! 😦 😦 😦
   Ai dreptate, TOTI merita sa intre la PUSCARIE ! 🙂
   Din PACATE, nu va INTRA NICIUNUL pe considerentul ca JUSTITIA ROMANA este CORUPTA !!! 😦 😦 😦
   O zi de Duminica frumoasa macar ca la mine ACUM 🙂
   unde SOARELE a IESIT dintre NORI si INCALZESTE PAMANTUL dupa ce a fost UDAT bine de la orele 10.45-11.30 !!! 🙂 🙂 🙂
   Sandu 🙂

   Comentariu de Aliosa — 30/04/2017 @ 1:15 pm | Răspunde

 10. Cristos a Inviat !
  Seara buna Aliosa. Sper ca nu supar ca incep comentariul cu urarea crestineasca pe care o voi folosi pana la Inaltare cand se schimba urarea care o sa fie si ea valabila pana la Rusalii cand se sfarsesc sarbatorile pascale. Asa am invatat de mica si asa voi face pana mor chiar daca poate sunt hilarizata pentru asta. La postarea ta nu mai are sens sa adaug nimic pentru ca deja datorita imprejurarilor ai facut o descriere mai mult decat completa. Eu am citit aceasta scrisoare a lui Chilian si am avut cunostinta de ideile si temerile sale din emisiunea lui Mihai Gadea cand a fost invitat acolo si inca de la alte televiziuni unde a fost invitat in acea perioada. La noi nu numai oamenii se copiaza vad ca si televiziunile in alergarea lor pentru cat mai multi auditori incep sa devina ridicole cu asta. Eu nu pot sa inteleg de ce trebuie sa fac neaparat ceva ce deja a facut altul sau care deja a dat lumii spre stiinta o idee, un proiect ❓ la ce mai foloseste sa vada acelasi lucru de 2 ori un pic pe ici , colo cosmetizat…. ma depaseste dar fiind o furnica in aceasta lume mare raman sa-mi dau singura raspunsul sau sa-l primesc de la Duhul Sfant care daca vrea ne lumineaza capul tuturor sau unora, ha, ha, ha.
  Un weekend minunat, o sambata seara frumoasa si sa speram ca nu o sa ne tina vremea in casa la acest sfarsit de saptamana prelungit cu 1 Mai muncitoresc – sarbatoarea muncii !

  https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18194231_1436746256345570_9200725181151953024_n.jpg?oh=7e7af54062998ed145b0ef53c5cd8773&oe=59813F87

  Comentariu de Beta — 29/04/2017 @ 8:12 pm | Răspunde

  • Adevarat a Inviat ! 🙂
   Nu-i nici o suparare, stiu inca din copilarie ca din prima zi de Sfinte PASTI si pana la INALTARE ( adica la 40 de zile ) formula de salut este cea cu care ai inceput comentariul tau 🙂 iar raspunsul este cel cu care am inceput comentriul meu ! 🙂
   In legatura cu postarea AICI si ACUM a ” Scrisorii catre Ceausescu ”
   motivul l-am explicat mai sus caci de NU aveam un MOTIV, sincer, NU a mai postam ! 😦
   Ziua se SSAMBATA a fost destul de frumoasa la mine, pe la ora 10.00 am fost in PIATA pentru a VEDEA , PIPAI si CUMPARA tot felul de LEGUME, FRUCTE si VERDETURI de la FERMIERII zin zona care vin SAMBATA cu de toate din GOSPODARIA lor , SOTIA a ramas sa gateasca mancarea pentru PRANZ si sa hraneasca cele 3 ( trei) PISICI ( o PISICUTA si doi mOTANEI ) 🙂 , seara ne-am plimbat in parc si uite asa, timpul a trecut frumos !
   Astazi pana in PRANZ a PLOUAT 🙂 , pe la ora 12.00 a aparut SOARELE 🙂 care a incalzit PAMANTUL pana acum seara cand a INCEPUT din nou sa PLOUA ! 🙂
   Una peste alta, WEEKENDUL a fost destul de reusit ! 🙂
   Multumesc pentru comentariu si urari ! 🙂
   O seara de Duminica Binecuvantata intregii tale Familii, Anda ! 🙂
   Cu stima,
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 30/04/2017 @ 7:36 pm | Răspunde

 11. Hristos a Inviat !
  Doamnelor, domnisoarelor si domnilor care pana la aceasta ora au TRECUT pe AICI,
  le urez din toata ❤
  o Duminica Binecuvantata !!! 🙂 🙂 🙂

  Aliosa 🙂 ❤ 🙂

  Comentariu de Aliosa — 30/04/2017 @ 8:30 am | Răspunde

 12. Cristos a inviat ! O Duminica placuta si cu multa relaxare, nu stiu daca de plimbare ploate fi vorba. la mine ploua si nu e prea tentant de iesit poate maine daca o fi vremea buna . ❤

  Comentariu de Beta — 30/04/2017 @ 12:18 pm | Răspunde

  • Adevarat a Inviat ! 🙂
   Frumoasa MELODIE, sugestive si reusite IMAGINI , gingasa PASARICA,dragalasa FETITA ,superba Domnisoara ( Doamna ) !!! 🙂 ❤ 🙂
   Iar APA curgatoare si GARGARITA din final ,
   ce mandra isi ia ZBORUL ,
   e ca un dar astral,
   trimis de Domnul !!! 🙂 🙂 🙂
   Multumesc din toata ❤ pentru URARI si minunatul VIDEOCLIP , Anda ! 🙂
   Seara de Duminica Binecuvantata , NOAPTE linistita si-o SAPTAMANA ce urmeaza, cat mai REUSITA ! 🙂

   Cu drag si prietenie,
   Aliosa 🙂 ❤ 🙂

   Comentariu de Aliosa — 30/04/2017 @ 7:42 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: