Alioşa ” File de Jurnal ”

01/05/2017

Se strange LATUL in jurul ” Javrei Ordinare ” ???

Filed under: generale — Aliosa @ 8:09 am

In loc de motto :

Expresia ” Javra Ordinara ” a fost folosita in toamna anului 2010 de POLITISTII ACTIVI care au PROTESTAT virulent in fata Palatului Cotroceni dupa ce presedintele Traian Basescu a ANUNTAT cu subiect si predicat REDUCEREA salariilor bugetarilor cu 25 % , deci si a POLITISTILOR ………,substituind  pe Emil Boc , premierul ” cazut in CAP ” 🙂  in DIRECT , pe scena,la o emisiune tv modrara de jurnalistul ANDREI GHEORGHE atunci la PRO Tv  .
– JUSTITIA din ROMANIA, desteptarea !

 

 

 

 

 

 

Dosarul lui Traian Basescu a fost GASIT, DESECRETIZAT dar ” binomul ” l-a pus la MACERAT !!

 

 

 

 

 

 

 

 

Fostul SENATOR si JURNALIST ,Sorin Roșca Stănescu susține într-un editorial că fostul președinte Traian Băsescu a fost deconspirat și că se confirmă faptul că acesta a făcut parte din serviciul secret sovietic KGB.
Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a susținut aceste lucruri în editorialul său publicat pe Corect News:

„Inevitabilul s-a întâmplat. Tot ceea ce am scris și am spus despre Traian Băsescu s-a confirmat. Din cele mai oficiale surse. Serviciul secret olandez l-a deconspirat. Fostul președinte al Romaniei a fost, pe rând, turnător al Securității, apoi ofițer de informații al Direcției de Informații Externe și a sfârșit, exact așa cum am scris ani în șir, prin a fi racolat, la Anvers, de către spionajul sovietic.Din 2004, i-a servit pe americani. Care, o vreme, l-au răsplătit. Iar astăzi l-au lăsat din mână.

De ce această dezvăluire oficială provine tocmai din arhivele secrete ale Olandei? Din simplul motiv că, în diviziunea muncii contrainformative a statelor NATO, în perioada în care Traian Băsescu s-a aflat în misiune la Anvers ca șef al Agenției Navrom, Olanda a răspuns de supravegherea unor agenți ai unor state din estul Europei, inclusiv România.

O parte din arhiva de la Haga a fost desecretizată. În cazul Traian Băsescu, desecretizarea s-a produs cu mai multă vreme în urmă, atunci când, în vederea vizitei familiei regale din Belgia în România, a fost întocmit un raport în ceea ce îl privește pe fostul șef al statului român.

Conform acestui raport, Traian Băsescu a devenit ofițer DIE specializat în transportul de armament și spionaj militar, în baza unui document semnat, încă din 1973, de către Nicolae Ceauseșcu prin care șefii misiunilor Navrom din străinătate urmau să devină, automat – desigur, după o instruire adecvată – ofițeri acoperiți ai statului roman, specializați în spionaj militar și trafic de arme.

Când a ajuns șeful Agenției Navrom, Traian Băsescu, rețeaua era condusă de prietenul său Silvian Ionescu. Cel care, recent, l-a și dat în vileag.

Exista un general al fostului KGB urmărit încă și azi, Albert Ignatenko, care, în anii 80, acționa în statele Benelux și, în primul rând, în Olanda, un stat cheie pentru facilitățile sale portuare și o platformă internațională a traficului de armament, dar și de diamante.

Traian Băsescu a lucrat, așadar, o vreme sub dubla comandă, sub comanda lui Silvian Ionescu pentru DIE, și sub comanda lui Albert Ignatenko pentru KGB.

Acolo, la Anvers, el l-a cunoscut, a colaborat indeaproape și s-a împrietenit cu maiorul sovietic Viktor Bout, și el ofițer acoperit KGB, și el specializat în spionaj militar și trafic de arme.

Între timp, Traian Băsescu a ajuns ministru al Transporturilor și, apoi, președinte al României, menținându-și legăturile strânse cu Viktor Bout care, în aceeași perioadă de după 90, până în urmă cu câțiva ani, când a fost capturat de americani, a ajuns cel mai mare traficant de arme din lume. Nu întâmplător, el a inspirat opera cinematografică “Regele armelor”, în care rolul principal l-a jucat Nicolas Cage.

În arhiva de la Haga, Traian Băsescu ocupă un loc de cinste, acestui personaj fiindu-i dedicate zeci și zeci de rapoarte. La aceste rapoarte au avut acces, cum era și firesc, în cadrul parteneriatului NATO, și americanii. Începând din 2004, aceștia, la rândul lor, l-au folosit pe Traian Băsescu.

Astăzi, documentele transpiră din simplul fapt ca nimeni nu mai are nevoie de Băsescu și, pentru serviciile secrete occidentale, a sosit ziua răfuielilor. Ce ar urma să se întâmple? Un lucru foarte simplu.

Dacă ceea ce se afirmă în rapoartele serviciului secret olandez, care astăzi este un partener al serviciilor secrete din România, este real, atunci rezultă că un trădator al statului român s-a aflat, ani de zile, în importante funcții de conducere ale statului, inclusiv în cea mai înaltă dintre acestea.

Iar trădarea de țară trebuie anchetată, judecată și pedepsită ca atare, chiar dacă trădătorul, în mod teatral, săruta, cu lacrimi în ochi, tricolorul atunci când se despărțea de Palatul Cotroceni”,

Versus cele publicate de fostul senator si jurnalist Sorin RoscaStanescu , JUSTITIA ROMANA nu a intreprins NIMIC !!!  😦  😦  😦

 •   Abia acum, in aceste zile si NUMAI  dupa DEZVALUIRILE fostului deputat si membru al Comisiei de Control al SRI, ” FUGARUL” gasit si INCARCERAT de SARBI ,” acoperitul ” de Sebastian Ghita si mai ales dupa SERIALUL de DEZVALUIRI ale fostului CONSILIER personal al lui Traian Basescu in 2009, jurnalistul Dan Andronic, JUSTITIA ROMANA pare a da semnne de VIATA !!!  🙂  🙂  🙂

Parchetul General a deschis ” IN REM ” 🙂 un DOSAR PENAL pentru VERIFICAREA modului cum s-au desfasurat ALEGERILE prezidentiale din toamna anului 2009 cand, dupa ce a ” TOPAIT ” la INCHIDEREA sectiilor de votare de BUCURIA VICTORIEI
” Mihaela dragostea mea …” 🙂
candidatul PSD ” prostanacul ” ( dupa ILIESCU ) , de Mircea Geoana s-a culcat PRESEDINTE si s-a trezit SOMER
https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/11/22/
( la DATA publicarii acelui POST,  eram un NECUNOSCUT in LUMEA VIRTUALA ) 🙂
iar OPORTUNISTUL si SMENARUL de Traian Basescu care NU a INCHIS un OCHI toata noaptea VEGHIND numaratoarea paralela a VOTURILOR , a facut ce a facut si cu sprijinul celor pe care i-a crescut in cei 5 ani de mandat ( 2004-2009)
a CASITIGAT si al DOILEA MANDAT !!! 😦 😦 😦 spre NENOROCIREA romanilor si FALIMENTAREA Romaniei ……………….
Dupa parerea mea , VINOVATII vor ramane NEPEDEPSITI 😦 Traian Basescu NU va PATI NIMIC 😦 ,Gabriel Oprea,generalul cu 4 stele de CARTON primite la ” Apelul de Seara ” 🙂 , ( 2 de la ILIESCU, 2 de la BASESCU ) pentru ” MERITE DEOSEBITE ” 🙂 🙂 🙂 care deja a dat cu SUBSEMNATUL in fata procurorilor DNA fara ca presa mare sa afle ) .Traian Basescu i-a dat ” REEVALUATULUI ” 🙂 9a927-oprea Gabriel Oprea gral cu 4 steleGabriel Oprea cea de-a PATRA STEA dupa INTALNIREA de la CASA traseistului de partide din seara de 6/7 noiembrie 2009 , seara NUMARARII voturilor pentru alegerea presedintelui Republicii ,a Procurorului General , Laura Codruta Kovesi si a adjunctului ei, M.Iacob, a sefului SRI George Maior si a adjunctului sau Florian Coldea , a generalului ” CRUCIULITA ” ( Anghel Iordanescu ) 🙂 a altor GENERALI MApN, SRI, SIE, STS si a jurnalistului BASISTO-PEDELIST Dan Andronic 😦 care,
din MOTIVE doar de el STIUTE 🙂 😦 🙂 i-a ” dat ACUM pe GOARNA pe TOTI ” !!! 🙂 🙂 🙂
Cu MANARIILE facute de cei de mai SUS , cu POMENILE electorale  de MILIOANE de EURO (  8 MILIOANE de  SCRISORI trimise romanilor prin POSTA cu indemnul de a-l vota pe Traian Basescu, milionul de PIXURI, 300.000 de GECI portocalii,sepcute, fulae, esarfe, galeti ,produse agro-alimentare )  DISTRIBUITE populatiei  cu sprijinul nemijlocit al PDL-istilor Adriean Videanu, Radu Berceanu, Vasile Blaga, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Mihai Razvan Ungureanu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Cezar Preda, Cristian Predea, Teodor Baconschi, Teodor Paleologu, Elena Udrea,Anca Boagiu, Sulfina Barbu ,Andreea Paul Vas, Roberta Alma Anastase, Gelu Visan,Marin Coman, Sorin Blejnar,Simona Placinta,Ioan Oltean,Gheorghe Tinel,Gheorghe Stefan si multi altii pe care nu-i mai tin minte (  TAMPLARUL cu BAC-ul luat la 24 de ani desi terminase liceul inainte de 1989  numit  MINISTRU al MAI in guvernarea Boc, DANSATORUL scamator ….) al sponsorilor Florin Anghelescu si Dan Adamescu amandoi MORTI ACUM , primul , oficial s-a spus ca S-A SPANZURAT ( eu nu cred ) , al doilea a fost lasat sa MOARA in PUSCARIE dar si datorita PROSTIEI ” prostanacului ” de Geoana, Traian Basescu si-a mai „facut de CAP ” in fruntea TARII,😦 inca 5 ( cinci ) ani !!! 😦 😦 😦 Multi dintre PEDELISTII din jurul lui Traian Basescu in acea vreme, acum sunt in jurul lui Klaus Werner Johannis , altii in INCHISORI si foarte putini l-au urmat pe basescu in partiduletul sau, PMP
–     Domniile Voastre care iubiti ADEVARUL si DREPTATEA,  fata de cele publicate de Sorin Rosca Stanescu si  Dan Andronic  ce parere aveti ? 🙂

-Va fi TRIMIS in JUDECATA Traian Basescu ? ? ?  – Ii vor fi REDESCHISE DOSARELE ” Flota” , „Casa din Mihaileanu” , ” Spalarea de bani ” versus afacerea cu terenuri cu Casuneanu , ” Mosia NANA” , ” Retrocedarile ilegale de imobile din Bucuresti ” ???
MULTUMESC anticipat pentru raspuns !

 

 

 

 

 

O saptamana cat mai frumoasa si o luna MAI plina de bucurii si realizari ! 🙂

Aliosa .

PS !!!  🙂  🙂  🙂

Cand 2-3 sau mai multi indivizi iti spun ca esti NEBUN ,musai tre’sa-i BAGI in SEAMA ! 🙂

IATA si parerea altora despre FRAUDAREA alegerilor din 2009 :

http://www.cotidianul.ro/sefii-de-la-sts-sie-si-dna-implicati-in-alegerile-2009-299638/

65 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  La Multi Ani de 1 MAI muncitoresc ! 🙂

  Romanilor care inca mai MUNCESC 🙂
  Ca multi dintrei ei, doar CIORDESC 😦
  De pe plaiul Romanesc,
  Chiar si de cei care TRUDESC 🙂
  Pe PAMANTUL stramosesc ,
  Ca sa-si duca TRAIUL pitoresc,
  Si sa-i blesteme pe cei care traiesc,
  In LUX si BOGATIE procurate de unde NU gandesc,
  Cei din JUSTITIA ROMANA !!! 😦 😦 😦
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 01/05/2017 @ 8:10 am | Răspunde

 2. Buna dimineata! Aliosa,am citit stirile interesante 🙂

  O luna sfarseste – Aprilie friguros, capricios cu episoade de iarna adevarata , alta se pregateste sa-i ia locul… Speram ca Mai sa fie o luna cu adevarat de primavara – ultima luna daca mai exista 4 anotimpuri- in care soarele sa ne mangaie si incalzeasca, in care natura sa-si poata etala întreaga frumusete, gradinile sa prinda culoare, iar campul sa aiba totul astfel incat sa putem spera la o toamna imbelsugata … Speram ca mult dorita si asteptata primavara sa zburde pe campii si prin paduri, sa umple sufletele cu bucurie si caldura!
  Si cum e 1 Mai, va doresc o zi frumoasa si implinita oriunde v-ati afla si oriunde ati sarbatori-o ! La multi ani Romaniei muncitoare, oriunde s-ar afla ! La multi ani romani !

  Comentariu de anuska — 01/05/2017 @ 8:16 am | Răspunde

  • Buna dimineata ” anuska” !
   Cele postate in articolul de baza, NU sunt STIRI ci FAPTE REALE foarte GRAVE 😦
   dar abia acum CONFIRMATE 🙂 de spusele celor doi ( Sorin Rosca Stanescu si Dan Andronic) 🙂 🙂 🙂
   fapte PENALE savarsite de Traian Basescu inca de pe vremea lui CEAUSESCU ca marinar caitan de vas,
   ILESCU si CONSTANTINESCU ca MINISTRU al TRANSPORTURILOR ,
   ca Primar General al Capitalei si in mod, in PRIMUL mandat de PRESEDINTE ( 2004-2009) castigat tot prin SMECHERII si PROMISIUNI desarte ” Sa Traiti Bine ” 🙂 🙂 🙂 la care” prostimea a pus botul ” dupa spusele unui jurnalist 😦 😦 😦
   si mai ales in CAMPANIA electorala prezidentiala din 2009 cand,
   mai mult de jumatate din populatia ROMANIEI era imbracata in PORTOCALIU 🙂 😦 🙂
   ( mafiotii cu GECI iar slugile si pupincuristii cu FULARE, ESARFE si COMBINEZOANE ) 🙂 😦 🙂
   OBIECTE procurate de la CHINEZI prin CHINEZII de la ” Dragonul Rosu ”
   ( complexul comercial de la marginea BUCURESTIULUI INAUGURAT in prezenta premierului EMIL BOC ) ,
   FAPTE PENALE pentru care ” JAVRA ORDINARA ” dupa cum i-au STRIGAT politistii ACTIVI in 2010 cand cu REDUCEREA salariilor bugetarilor cu 25 % 😦 😦 😦 INCA NU a dat SOCOTEALA ! 😦

   SPERAM ca macar de DATA aceasta sa faci REFERIRE la problemele GRAVE din postarea de baza 😦
   sau MACAR sa RASPUNZI la INTREBARILE din final …………………….
   De unde se vede ca in 2009 l-ai VOTAT pe Traian Basescu 😦
   asa dupa cum l-ai votat in 2014 pe Klaus Werner Johannis , dupa afirmatiile tale in comentariile de pe
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/04/27/
   In CONCLUZIE, comentariul de mai sus este unul ” OFF TOPIC” !!! 🙂 🙂 🙂

   In numele OAMENILOR MUNCII , multumesc pentru URARILE facute cu ocazia zilei de 1 MAI ! 🙂
   Cat priveste PENULTIMA urare, cu toata dragostea,
   ” Romania muncitoare ” cu sau fara urarea ta ,
   se afla si se va afla in ” Gradina Binecuvantata Maicii Domnului ” 🙂 🙂 🙂 ,
   gradina HULITA de TRADATORII de NEAM si TARA din INTERIOR si din AFARA 😦 in frunte cu Klaus Werner Johannis si Traian Basescu pe care i-ai VOTAT fara sa STII nimic din APUCATURILE lor de maidanezi 🙂
   gradina RAVNITA de STRAINII din toata lumea care, cu ajutorul si prin INTERMEDIUL celor DOI ipocriti care au CONDUS ( Basescu ) si CONDUC ( Johannis ) ROMANIA, au VANDUT pamanturile si PADURILE ARII austriecilor , nemtilor, ungurilor si nu numai ! 😦
   O zi de 1 MAI asa cum ti-o doresti 🙂
   iar rugamintea mea de mai poposesti,
   in casuta-mi virtuala foarte binevoitoare,
   este ca si la postarea de baza sa faci referire,
   si sa-mi raspunzi macar la o singura INTREBARE !!! 🙂 🙂 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/05/2017 @ 9:38 am | Răspunde

 3. Buon primo maggio carissimo Aliosa, un forte abbraccio 💛🌻

  Comentariu de Rebecca Antolini — 01/05/2017 @ 8:49 am | Răspunde

  • Buon primo maggio carrisima Pif anche a te e alla tua famiglia ! 🙂
   Ti mando un grande abbraccio ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/05/2017 @ 9:39 am | Răspunde

   • sempre gentilissimo grazie 😉

    Comentariu de Rebecca Antolini — 01/05/2017 @ 9:58 am | Răspunde

    • 🙂 ❤ 🙂

     Comentariu de Aliosa — 01/05/2017 @ 10:01 am

    • 💋

     Comentariu de Rebecca Antolini — 01/05/2017 @ 10:06 am

 4. O zi de 1 Mai splendida-ti doresc ! ❤

  Eu nu cred ca Basescu si acolitii lui vor pati ceva atat timp cat au batut palma tradarii si au servit intereselor straine. Se face doar un scenariu ca sa tacem noi poporul din gura , s-au prins ca suntem usor de manipulat datorita lipsei de carte si interes de a ne informa. Mai sunt pe ici, colo in justitie glasuri care trag semnale in ideea ca acest popor nelalocul lui de tolerant o sa li se apropie si impreuna vor reusi sa dea de pamant cu tagma tradatoare dar eu una nu cred ca se va intampla in viata asta a mea asa ceva 😦
  In legatura cu alegerile ii dau dreptate lui :

  Mark Twain „Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.”

  Românii au trăit și trăiesc în continuare cu mirajul alegerilor. În timpul regimului comunist, toți își doreau ca votul lor să conteze, iar după căderea lui Ceaușescu au mers la „primele alegeri libere” peste 14 milioane , cu gândul că vor schimba ceva, dar acest lucru nu s-a întâmplat.
  După 25 de ani, în 2014, românii încă nu au învățat nimic și, ca în 1989, au crezut că votul lor contează. Astfel s-a născut aberația sociologică numită „Turul doi al alegerilor prezidențiale din România anului 2014”, care a demonstrat, încă odată, că alegerile sunt un show, iar câștigătorul nu este stabilit de public ci de regizor. De ce se cramponeaza toti sa fie doua tururi de scrutin ? Pentru ca securitatea sa poata face manevra dorita sa le iasa pe cine vor ei sa puna si pentru a multumi fortele care le indica asta, cele din afara in interesul lor.
  S-A VAZUT CU OCHIUL LIBER CA JOHANNIS A FOST FACUT PRESEDINTE DE CATRE SERVICII-CARE AU MOBILIZAT TOATE DIVERSIUNILE SI PROPAGANDA DIN DOTARE.

  http://slide.ly/embed/1740db51c1777f489c24b3679c2e048f/autoplay/0

  De 1 Mai by Slidely Slideshow

  Comentariu de Beta — 01/05/2017 @ 1:08 pm | Răspunde

  • Buna seara Anda !
   Prima zi de MAI a fost destul de frumoasa la mine , MICII au fost gustosi , CEAFA de porc bine fripta , VINUL rozaliu aromat si tare iar LUMEA bine dispusa 🙂 chiar ddaca NORII cenusii puteau oricand sa se GOLEASCA peste oameni si pamant ! 😦
   Cat priveste ” gasca de oameni penali” care l-au scos din nou in 2009 presedinte pe Traian Basescu , asa dupa cum am spus si mai sus,
   NIMENI nu va fi tras la raspundere cum nici cei care l-au scos presedinte pe Klaus Werner Johannis in toamna anului 2014 ! 😦
   Adevarul este ca atat Traian Basescu in 2009 cat si Klaus Werner Johannis au fost AJUTATI sa castige alegerile prezidentiale tot deI aceeasi ” gasca de oameni politici ” si aceeasi oameni din varful nenorocitului de ” binom ” ! 🙂
   Am spuso si-o mai spun inca odata :
   – Atata timp cat presedintele TARII numeste SEFII la CCR, ICCJ, CSM, DNA, SRI, SIE, SPP, ANI si Parchetul GGeneral
   lucrurile vor merge in directia sugerata de presedinte conform intereslor sale personale ! 😦
   SERVICIILE SECRETE care l-au ajutat pe Basescu in 2009 sa ramana presedinte,
   l-au ajutat si pe Klaus Werner Johannis in 2014 ! 😦 pentru ca , cei DOI, in public se BALACAREAU ddar in SECRET planuiau cum sa se RAZBUNE pe PSD si pe candidatul social-democratilor ! 😦
   Nici in 2009 si nici in 2014 VOTUL ROMANILOR nu a CONTAT 😦
   A contat jocul facut de MAFIA din serviciile secrete si MAGISTRATURA ( vezi ” ERATA ” cu INVALIDAREA REFERENDUMULUI din 29 iulie 2012 😦 data de CCR lui Augustin Zegrean numit SEF de Traian Basescu ) ! 😦
   Ar fi multe de spus pe aceasta tema dar nu mai pot continua ca mi se face rau ! 🙂
   multumesc pentru cuvintele si imaginile postate ! 🙂
   Seara linistia si-o luna de MAI calduroasa ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/05/2017 @ 9:44 pm | Răspunde

 5. un sereno prima maggio, Aliosa.
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 01/05/2017 @ 5:20 pm | Răspunde

 6. O lună Mai cât mai frumoasă și plină de bucurii! 🙂
  Cât despre tema articolului…. mă abțin să mai zic ceva. Ce-ar mai fi de zis în plus, când și așa este destul? D-ăștia ne-au condus de 26 de ani încoace și se vede tare de tot ce „bine” ne este pe mâna lor! Halal să le fie! Bleah!

  Comentariu de Alex — 01/05/2017 @ 8:03 pm | Răspunde

  • Multumesc frumos pentru urare Alex ! 🙂
   ” Halal sa le fie” ! Bleah! ” e prea putin spus ! 😦
   Eu le spun scurt si militareste :
   – Sai ia DRACU pe toti de IPOCRITI si HOTI !!! 🙂 🙂 🙂
   Si familiei tale o luna Mai cat mai frumoasa si plina de bucurii ! 🙂
   Aliosa .

   Comentariu de Aliosa — 01/05/2017 @ 9:49 pm | Răspunde

 7. Buna dimineata….cafeaua te trezeste ,
  muzica iti da o stare de bine
  iar florile iti incanta simturile si viata
  …..o zi buna….!!!!!!!!!

  Aliosa ,oare putem noi sa redresam tara cu alti conducatori nepatati ❓

  Comentariu de anuska — 02/05/2017 @ 7:05 am | Răspunde

  • Buna dimineata !
   Ma bucur ca ai luat act de cerintele impuse de mine in RASPUNSUL pe care ti l-am dat la comentariul tau postat la nr.crt.2 ! 🙂
   Sincer, daca NU puneai INTREBAREA din finalul comentariului de mai SUS 🙂 ,
   RASPUNSULmeu de acum era cu totul altfel …………….
   INTREBAREA pusa imi PLACE 🙂 caci imi da posibilitatea sa-mi exprim concret OPINIILE chiar ACUM si AICI 🙂
   avand in vedere faptul ca au mare LEGATURA cu persoanele VOTATE de tine, Traian Basescu si Klaus Werner Johannis ………………………
   Asa ca, voi raspunde la INTREBAREA ta
   cu CONCLUZIILE trase de MINE 🙂 😦 🙂
   inca din
   Ajunul CRACIUNULUI INSANGERAT din 25 DECEMBRIE 1989 cand,
   fostul presedinte al Republicii Socialiste Romania,
   Secretar General al Partidului Comunist Roman si Comandant Suprem al Fortelor Armate ,
   NICOLAE CEAUSESCU,
   omul care s-a IMPOTRIVIT pe fata sefului URSS care ii ceruse sa participe la INVAZIA Republicii Socialiste CEHOSLOVACIA 😦 , OMUL care a ACHITAT toata DATORIA de MILIARDE e DOLARI catre SUA, OMUL care a fost PRIMUL sef de stat dintr-o TARA COMUNISTA care a vizitat SUA, OMUL care a CONTRIBUIT decisiv la DEZVOLTAREA infrastructurii TARII ( autostrada BUCURESTI-PITESTI, Transfagarasanul, Transalpina,Hidrocentralele de la Portile de Fier I si II ,Canalul DUNARE-MAREA NEAGRA,METROUL din BUCURESTI , MII de km.de DRUMURI moderne pe care se CIRCULA acum mult mai BINE decat pe AUTOSTRADA SOARELUI construita in anii postdecembristi, MII de km.de CANALE de IRIGATII acum DISTRUSE si VANDALIZATE de toti ,MII de APARTAMENTE pentru TINERI, COMBINATE chimice,petrochimice, siderurgice, metalurgice VANDUTE pe COMISIOANE grase de iodolul tau Traian Basescu RUSILOR ( vezi ALRO etc ) 😦 MILIOANE de LOCURI de MUNCA in INDUSTRIE, AGRICULTURA, COMERT, TRANSPORTURI, SERVICII etc etc etc.
   a fost ASASINAT 😦 😦 😦
   de o gasca de oameni ( procuror Voinea , judecator Gica Popa ( gasit ulterior MORT in conditii dubioase ) ,general Atanasiu Stanculescu ( decedat recent), ,subofiteri si ofiteri inferiori si superiori din MApN ) civilul dubios ( Virgil Magureanu) ajuns ulterior seful SRI pe timpul lui ILIESCU , sef de partid pe timpul lui Basescu si colaborator devotat basistului necurat 😦

   – Prima CONCLUZIE este ca NICOLAE CEAUSESCU a fost INLATURAT brutal si ASASINAT miseleste dupa un SIMULACRU de proces KGBisto-ILIESCIST ca sa au stabilit mai marii lumii din URSS si SUS ;

   – A doua CONCLUZIE este ca cele stabilite la MALTA de liderii URSC si SUA , au fost PUSE in APLICARE in ROMANIA de COZI de TOPOR romanesti SLUGI devotate OCULTEI MONDIALE care NU l-a VAZUT cu OCHI buni pe CEAUSESCU 😦 😦 😦
   URSS ca a REFUZAT ca ROMANIA sa INVADEZE cu Fortele Tratatului de la VARSOVIA CEHOSLOVACIA care o luase pe DRUMUL DEMOCRATIEI 🙂
   iar SUA ca a RAMBURSAT toata DATORIA baneasca ce-o avea RSR fata de AMERICANI, RAMBURSARE care i-a CONFERIT lui CEAUSESCU statutul de LIDER INDEPENDENT fata de americani ! 😦

   – A treia CONCLUZIE este ca CEI care au CONDUS Romania postdecembrista NU au facut POLITICA poporului ROMAN 😦 ci POLITICA OCULTEI MONDIALE care, avea in PLAN 😦 transformarea ROMANIEI intr-o COLONIE de ” mana a DOUA ” 😦 in care ei, NENOROCITII si PERVERSII , sa-si VANDA brandurile , sa-si implementeze strategiile si sa faca EXPERIMENTE pe ” spinarea POPORULUI ROMAN ” tinut in ” lesa ” pe timpul COMUNIMULUI , SECURITATII, TURNATORILOR, INFORMATORILOR si COLABORATORILOR de tipul celor pe care i-ai VOTAT cu ” amandoua mainile ” 😦 pe Traian Basescu in 2004 si 2009 iar pe Klaus Werner Johannis in 2014 asa dupa cum ai RECUNOSCUT chiar in comentariile facute recent pe BLOGUL meu …………………

   – A patra CONCLUZIE este faptul ca odata INSTITUIT, INSTRUIT, PERFECTIONAT si APLAUDAT timp de 10 ( ZECE ) ani de catre IPOCRITUL , PARVENITUL, OPORTUNISTUL , DEMAGOGUL, MINCINOSUL , DEZBINATORUL si TRADATORUL traian Basescu, idolul tau ,
   acest ” sistem MAFIOT ” 😦 dupa cum l-a numit chiar PARINTELE sau palavragiul de marinar ajuns prin REDISTRIBUIREA VOTURILOR senator in ” Romania lucrului bine ffacut ” 😦 😦 😦 NU va FACE altceva decat POLITICA ” sistemului MAFIOT ” 😦 😦 😦
   ADICA politica LOR, a MAFIOTILOR din SERVICII , MAGISTRATURA, POLITIE si PARTIDE conform proverbului :
   ” CORB la CORB nu-si scoate OCHII ” 😦 🙂 😦

   – A cincea CONCLUZIE rezida din proverbul ” CE se NASTE din PISICA, soareci MANANCA ” 😦 adica,
   din POLITICIENI corupti, penali, evazionisti, lacomi, oportunisti, agramati, infatuati, aroganti , dezbinatori
   si TRADATORI de NEAM si TARA nu se vor APAREA decat PROGENTURI cu aceleasi NEGATIVE calitati ………………..

   – A sasea CONCLUZIE si nu neaparat si ULTIMA ( dar trebuie sa inchid LAPTOPUL ..) 🙂
   ca sa APARA conducatori ” NEPATATI ” trebuie ca sa se INFAPTUIASCA o ADEVARATA REVOLUTIE SOCIALA
   si NU o LOVITURA de STAT ca in decembrie 1989 !!! 🙂 😦 🙂 ,sa fie INCHISE facultatile de ” APARTAMENT ” care FAC pe BANDA RULANTA
   din AGRAMATI fara BAC 😦 LICENTIATI, DOCTORANZI,MASTERANZI
   in DREPT penal, familial, civil si contencios administratv, SOCIOLOGIE, POLITOLOGIE, JURNALISM, PSIHOLOGIE,
   care, POLITIC ,sunt NUMITI de Parlament , Presedintele TARII si sefii de partide
   in FUCTII de mare RASPUNDRE in
   CCR,
   ICCJ,
   CSM,
   DNA,
   Parchet General,
   Tribunale,
   Judecatorii,
   SRI,
   SIE,
   STS,
   SPP,
   POLITIE,
   ARMATA,
   ANI,
   ICR,
   GUVERN,
   Companii de STAT,
   Spitale,
   Scoli generale si Licee samd 🙂 😦 🙂
   si CARE, fac POLITICA celor care i-au NUMIT in FUNCTII 🙂 😦 🙂
   si NICIDECUM politica POPORULUI ROMAN !!! 😦 😦 😦

   Cat priveste INVITATIA la o cafeluta, MULTUMESC dar, o voi ONORA 🙂
   numai si numai dupa ce iti vei EXPRIMA OPINIILE versus CONCLUZIILE de mai sus !!! 🙂 🙂

   O zi de MARTI fara ” cele TREI ceasuri RELE ” ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 02/05/2017 @ 9:40 am | Răspunde

   • Cam tarziu iti raspund draga Aliosa ,dar e bine si acum ,scuze 🙂
    FELICITARI,FELICITARI,FELICITARI ptr. raspunsul dat ,ai mare dreptate ,cand l-a impuscat pe raposat am stat 72h la servici si copiii singuri in casa ,norocul meu a fost ca s-a dus sotul meu dupa vreo 10h care era tot la servici,insa voiam sa spun ca de atunci am zis ca nu va fi bine ptr. tara si tineri,urmasii nostrii ,am plans atunci ,toti erau fericiti ca vezi Doamne au libertate si ce-au rezolvat le-au dat credit prin vot acelor mafioti care l-au linsat pe raposat si dupa aceea si pe noi mai ales in regimul lui basescu cu securistii lui prin minciuni si legile lor idioate care i-au imbogatit pe cei care au cumparat terenurile retrocedate mostenitorilor legali pe bani putini obtinand de la stat prin suprevaluarea intentionata a pretului milioane de euro pe care i-au impartit apoi intre ei si cu care au facut mai ales in 2009 campanie electorala ca sa castige basescu .Legile din acea vreme nu au adus nici un beneficiu noua oamenilor de rand si urmasilor nostrii ca odata cu revolutia s-a nascut diavolul (mafia) de care numai Dumnezeu ne va mai salva .
    O seara linistita Aliosa 🙂

    Comentariu de anuska — 02/05/2017 @ 8:06 pm | Răspunde

   • ” Mai bine mai tarziu decat niciodata ” spune-o vorba din popor ! 🙂
    La commentariul tau de aici am RASPUNS si mai SUS si mai JOS aca ca,
    cum NU-mi place sa ma REPET , te invit sa RECITESTI toate RASPUNSURILE date de mine tuturor persoanelor care au facut un comentariu ! 🙂
    Un singur aspect doresc sa mai scot in EVIDENTA mai ales pentru ALEGERILE prezidentiale din 2009 :
    i-am INTELES pe ROMANII care in 2004 l-au VOTAT pe IPOCRITUL,OPORTUNISTUL si MINCINOSUL de Traian Basescu ” Sa TRAITI bine ” 🙂 😦 🙂
    Dar cand l-au VOTAT din NOU in 2009 , atunci, am INTELES ca ROMANIA este PLINA de PROSTI, ANALFABETI, oameni de NIMIC, usor de PROSTIT si MANIPULAT de o GASCA de POLITICIENI PENALI (Vasile Blaga, Elena Udrea,Ioan Oltean, Adriean Videanu, Gheorghe Stefan ( Pinalti) Cristian Boureanu,traian Igas,Berca, Roberta Alma Anastase in frunte cu MALEFICUL individ ce raspunde la numele de Traian Basescu pe care si dumneata l-ai VOTAT !!! 😦 😦 😦
    Multumesc pentru aprecieri ! 🙂
    Seara linistita ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 02/05/2017 @ 8:57 pm | Răspunde

 8. @ ALLL !!!
  Desi s-au petrecut foarte multe EVENIMENTE placute si mai ales NEPLACUTE in TARA si in LUME in VACANTA de 1 MAI ,
  televiziunile mogulilor ahtiati dupa BANI , RATING si ANHILAEA mediatica a ADVERSARILOR din domeniu 😦
  s-au intrecut in a prezenta STIRI cu nunti de manelisti, evazionisti, impostori, analfabeti,fosti si actuali PUSCARIASI, accidente de circulatie savarsite de ” tinerii liberi ” BETI si DROGATI la VOLAN 😦 , fara PERMIS de CONDUCERE si mari VITEZOMANI 😦 😦 😦
  in timp ce STIRI precum :

  ” Macron a atacat dur programul contracandidatei Marine Le Pen. Favorit la câștigarea alegerilor prezidențiale din Franța, Macron a comparat-o pe Le Pen cu Vladimir Putin și a catalogat programul acesteia ca fiind unul al „protecționismului, izolaționismului și naționalismului”, care vor duce la „război economic, sărăcie și război în sine”.

  Theresa May neagă informațiile privind întâlnirea eșuată cu Juncker, numindu-le „bârfe de Bruxelles”. Potrivit ziarului german FAS, după întâlnirea de săptămâna trecută, șeful Comisiei Europene a spus că este „de zece ori mai sceptic decât era înainte” din cauza pretențiilor nerealiste ale premierului Theresa May.

  Aceasta susține că Marea Britanie nu datorează niciun ban Uniunii Europene, în timp ce UE este dispusă să negocieze condițiile Brexitului doar după ce Marea Britanie acceptă să plătească 60 de miliarde de euro și să garanteze drepturile cetățenilor UE.

  Mii de oameni au protestat la Budapesta în semn de susținere față de Uniunea Europeană. Protestul a fost organizat de o nouă mișcare politică, numită Momentum, care denunță influența Rusiei asupra premierului Viktor Orbán.

  Donald Trump ar fi „onorat” să se întâlnească cu Kim Jong-un „în circumstanțele potrivite”. Deși Trump nu a precizat ce condiții ar trebui îndeplinite pentru a exista o întâlnire cu liderul nord-coreean, purtătorul de cuvânt al Casei Albe a declarat că „aceste condiții nu sunt îndeplinite acum”.
  Replica lui Donald Trump când e confruntat cu propriile afirmații calomnioase: „Ok, ajunge. Mulțumesc!”

  CORUPTIA din FOTBALUL ROMANESC ( astazi Dumitru Dragomir fostul Sef LPF, condamnat la 6 ani de INCHISOARE cu EXECUTARE in Dosarul DEZAFILIERII din Liga I a Universitatii CRAIOVA 😦 😦 😦 va afla ASTZI, 2 MAI, de” Ziua TINERETULUI ” 😦
  daca VA MERGE sau NU dupa GRATII
  ca si prietenul sau Cristi Borcea INVOIT ieri din PUSCARIE pentru a participa la BOTEZUL unui NOU COPIL
  ( cred ca are vreo 4-5 cu tot atatea FEMEI …………….ce-si ZIC vedete !!! 🙂 😦 🙂

  sau DEZVALUIRILE fostului CONSILIER basist despre INTALNIREA la Gabril Oprea ACASA a ” binomului ” ( SRI&DNA) in seara de 6/7 dec.2009( turul DOI de scrutin in care Traian Basescu i-a „TRAS-O lui Mircea Geoana )

  au fost deloc sau prea putin MEDIATIZATE …………………..

  Domniile Voastre, ce PARERE aveti ? 🙂

  O zi de 2 MAI macar la fel de frumoaa ca la MINE unde ,
  SOARELE e SINGUR pe CER 🙂
  VANTU’e tinut in „cusca ” 🙂 de Mana Natura 🙂
  un biet OM cu fizic de RINOCER,
  trece pe strada mea avand in mana o legatura
  de PRAZ verde cumparat de la un sarmn FERMIER ! 😦
  Aliosa 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 02/05/2017 @ 9:51 am | Răspunde

  • Televiziunile ,alta mafie care ne indobitocesc cu toate minunile toturor mafiotilor din tara asta ,imi pun intrebarea ,oare ce ma intereseaza pe mine de botezul lui Borcea sau pitipoancele alea care se ….. cu toti mafiotii si vin si se unduiesc la tv ❓ ,eu as desfiinta manelistii aia care se tot perinda pe la tv-uri si-si arata banii nemunciti si furati ,ah,ah,ah as avea multe de spus dar vreau sa dorm linistita ,asa ca ma voi uita la serialele mele turcesti ,precum tu Aliosa la meci 🙂

   Comentariu de anuska — 02/05/2017 @ 8:15 pm | Răspunde

   • Daca MAFIA pedelisto-pemepisto BASISTA ar citi spusele tale ”
    -……..” eu as DESFIINTA manelistii aia ………………”
    ti-ar VIRUSA calculatorul de la care POSTEZI si CINEVA nevinovat va SUFERI tare mult ! 😦
    ( in nici un caz SUBSEMNATUL …) ! 🙂
    Cum sa DESFIINTEZI maneslistii care au CONTRIBUIT si ei in 2009
    la REALEGEREA mafiotului de Traian Basescu pentru inca un MANDAT de 5 ( cinci ) ani ca presedinte al Romaniei ??? 😦 😦 😦
    Crezi ca numai dumneata l-ai VOTAT in 2009 pe Traian Basescu ? 🙂
    L-au votat TOTI manelistii pe muzica lor de 5 bani ! 😦

    TELEVIZIUNILE sunt societati comerciale care fac BANI din RECLAME , PUBLICITATE , NUNTI, BOTEZURI , INMORMANTARI, PARANGHELII si DESFRAURI ale unor persoane FARA prea multa CARTE dar cu BANI si masini luxoase NUMAI ele STIIND de UNDE si CUM ! 😦
    Cum LIBERTATEA de EXPRIMARE este GARANTATA de CONSTITUTIA TARII 🙂
    fiecare se EXPRIMA cum VREA iar in cazul manelistilor, ANAF trebuie sa-i ia la INTREBARI de UNDE au BANI daca NU LUCREAZA nicaieri ! 😦

    Comentariu de Aliosa — 02/05/2017 @ 8:53 pm | Răspunde

    • De virusi este plina tara si ne viruseaza prin ceea ce fac ei ptr. noi, asa ca nu ma tem am antivirus puternic 🙂 daca as putea as curata tara de toti virusii ,pacat ca nu am in dotare ce-mi trebuie 🙂

     Comentariu de anuska — 03/05/2017 @ 7:00 am

   • TARA este plina nu numai de ” VIRUSI ” 🙂 😦 🙂
    dar si de SMENARI, TALHARI, CRIMINALI, VIOLATORI, CERSETORI, EVAZIONISTI, FRIPTURISTI, DEMAGOGI, DELAPIDATORI, TRADATORI de NEAM si TARA dar si de HOTI 🙂 😦 🙂
    caci, NU te supara, cum se numeste INDIVIDUL care , PRIMAR GENERAL al CAPITALEI fiins, si-a REPARTIZAT spre VESNICA folosinta CASA de LUX din strada MIHAILEANU din BUCURESTI ??? 🙂 🙂 🙂
    dar individul care, PRIMAR de SIBIU fiind si-a CUMPARAT cu ” ACTE FALSE ” ( vezi deciziile CA Brasov, Pitesti si Alba ) 🙂 🙂 🙂
    Casa de la nr.29 de pe strada BALCESCU din SIBIU inchiriind-o pe 60.000 de euro /AN unei banci AUSTRICE ??? 😦 😦 😦
    Stiind ca nu ai CURAJ sa raspunzi, raspund tot EU :
    – Sunt niste HOTI ordinari care fac de RAS POPORUL ROMAN ! 😦

    Comentariu de Aliosa — 03/05/2017 @ 7:56 am | Răspunde

    • Ba eu as fi avut curaj sa raspund ,insa acum am venit de la spital ca am sotul internat de ieri ,da ai dreptate toti sunt hoti ,de aceea te-am si intrebat deunazi cine ne va mai putea salva de hoti si mafioti ,decat Dumnezeu 🙂

     Comentariu de anuska — 04/05/2017 @ 12:38 pm

   • Imi pare rau pentru SOTUL tau ca la spital OMUL se duce sau este dus de NEVOIE 😦 si nicidecum de PLACERE ! 😦
    Sper din toata inima sa se faca bine si sa vina cat mai repede langa tine ! 🙂
    Insanatosire grabnica SOTULUI ! 🙂
    Aliosa .

    Comentariu de Aliosa — 04/05/2017 @ 9:51 pm | Răspunde

    • Multumesc Aliosa ,acum este bine

     Comentariu de anuska — 06/05/2017 @ 6:43 am

 9. Bună dimineața într-o zi de marți cu mai multe ceasuri rele pentru mine! Mai ales pentru faptul că ieri am făcut o gafă monumentală prin care am pierdut locul I la Cupa Primăverii la șah, concurs anual organizat în Seini. 😦 Așa că a fost musai să mă vindec azi cu un pahar de pălincă, după câtă bere am băut ieri. 🙂
  Cât despre asasinarea lui Ceaușescu, aș zice că a fost la fel de motivată (sau nu) precum bombele de la Hiroshima și Nagasaki. Pentru a scădea numărul victimelor de o parte și de alta a taberelor. Cel puțin asta e justificarea oficială în ambele cazuri. Doar că „adevărul e dincolo de noi”!
  Îți doresc să fii plin de veselie și optimism, Sandule! Poate mă molipsești și pe mine! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 02/05/2017 @ 10:02 am | Răspunde

  • Buna dimineata Petru !
   Din toata ❤ iar Dumnezeu sa ma pedepseasca de NU spun ADEVARUL ,
   imi pare SINCER fff RAU ca ai PIERDUT locul I la Cupa Primaverii la SAH ce se organizeazza anula la SEINI ! 😦
   Te INTELEG perfect si te APROB intru-totul caci si EU am trecut de multe ori in activitatea mea de OFITER sef de LOR SPORTIV participant la SPARTACHIADELE MILITARE de IARNA si de VARA, inclusiv la OLILMIADA de SAH pe COMANDAMENTUL Trupelor de GENIU prin asemenea nefericite CLIPE cand, din INVINGATOR 100%, baietii din subordinea mea faceau cate " o GAFA monumentala " si………………..
   care ducea la PIERDEREA locului INTAI !!! 😦 😦 😦
   Nu-i " un capat de TARA " 😦
   SUS fruntea PRIETENE si ghideazte dupa SLOGANUL sportiv :
   – " Ai CASTIGAT, continua ! 🙂 Ai PIERDUT, continua " !! 🙂 🙂
   ATENTIE :
   – Daca la VIITOAREA Cupa a Primaverii la SAH ce se va DESFASURA la SEINI in anul CENTENARULUI REINTREGIRII NEAMULUI ROMANESC ( formarea ROMANIEI MARI la 1 DECEMBRIE 1918 ) prin UNIREA Basarabiei, Bucovinei de Nord, Tinutului Hertei si Transilvaniei cu PATRIA MAMA,
   ROMANIA !!! 🙂 🙂 🙂
   ma vei INVITA cu cel putin 8-10 zile 🙂 inainte de CONCURS 🙂
   voi PARTICIPA si eu chiar daca in SAH sunt INCEPATOR ! 🙂
   Cat priveste " asasinarea " lui CEAUSESCU, cu toata dragostea, PARALELA facuta de tine NU MERGE 😦
   JUSTIFICAREA oficiala a ASASINARII lui CEAUSECU este o " facatura KGB-ista " 😦
   ca sa DISTRAGA atentia ROMANILOR de la ADEVARATUL MOTIV al ASASINARII in vederea PRELUARII PUTERII de catre COZILE de TOPOR din ROMANIA, slugi ale OCULTEI MONDIALE financiaro-poliitico-evreiesti de INSTAURARE a NOII ORDINI MONDIALE ……………
   Dar asta NU este MOTIV de suparare intre NOI caci , fata de JOCURILE FACUTE de altii 😦
   NOI nu avem nici o VINA si nici o PUTERE …
   Nu te mai GANDI la LOCUL INTAI pierdut la SAH caci stresul provocat te va face sa pierzi mai mult ! 😦
   Uita cat mai repede si varsa-ti naduful pe RICA si RODICA !!! 🙂 🙂 🙂
   sau gandeste-te ca faci plaja pe malul MARII NEGRE !!! 🙂 🙂 🙂

   O zi frumoasa ca la mine unde-i CALD si BINE ! 🙂
   Sandu 🙂

   Comentariu de Aliosa — 02/05/2017 @ 10:45 am | Răspunde

 10. Cristos a inviat !
  Buna seara Aliosa ! ❤ Citind prin postarile din aceasta pagina, imi permit si eu sa aduc niste linkuri de unde se spun multe adevaruri despre omorarea lui ceausescu fie-i tarana usoara !

  http://www.bzc.ro/iata-de-ce-a-fost-asasinat-ceausescu-adevarul-iesit-acum-la-iveala-41499

  http://jurnalista.net/iata-de-ce-fost-asasinat-ceausescu-adevarul-iesit-acum-la-iveala/2/

  si cea mai elocventa dupa mine este aceasta dovada, pentru asta a fost omorat Ceausescu si pentru asta nu avem decat tradatori, cei iubitori de tara si popor nu au dreptul decat la inchisoare sau la moarte. Dupa mine numai de noi depinde dar cum dormim in sosoni, cizme, sandale chiar ciorapi nu vom mai reusi sa avem o tara decat sa devenim scursura de slugi euro-americane.

  http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=51826&title=mostenirea-nestiuta-a-lui-ceausescu-america-e-socata-de-ce-a-descoperit-in-romania-br-ultima-ora-dusmanii-tarii-vor-sa-ascunda-adevarul

  Comentariu de Beta — 02/05/2017 @ 11:50 pm | Răspunde

  • Buna ziua Anda si multumesc frumos pentru LINKURI si VIDEO ! 🙂
   O zi superba intregii familii ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 03/05/2017 @ 10:46 am | Răspunde

 11. Buna dimineata Aliosa
  Cand am vazut video cu Salam mafiotul asta care zbiara mai rau ca un magar, mi-a pierit pofta de a zambi 🙂
  O zi linistita si frumoasa sa putem uita de stresul care ne viruseaza creierul 🙂

  Comentariu de anuska — 03/05/2017 @ 7:08 am | Răspunde

  • Dar, in campania electorala a lui Traian Basescu pentru alegerile din 2009 cand ai vazut pentru prima data
   ” video cu Salam mafiotul asta care zbiara mai rau ca un magar ” 🙂 🙂 🙂

   DE CE nu ti-a PIERIT POFTA de a-l VOTA pe ipocritul de marinar-contrabandist ??? 🙂 😦 🙂

   Comentariu de Aliosa — 03/05/2017 @ 10:44 am | Răspunde

   • de proasta 🙂 de atunci am zis ca nu-l mai votez niciodata 🙂

    Comentariu de anuska — 03/05/2017 @ 6:29 pm | Răspunde

   • ” de PROASTA ” poate e prea mult SPUS ! 🙂
    Mergea mai bine daca spuneai de :
    USOR MANIPULATA , INDUSA in EROARE, PROSTITA, PACALITA, FOLOSITA !!! 🙂 🙂 🙂
    Chiar de ai mai fi vrut sa-l VOTEZI 🙂 😦 🙂
    NU ai mai fi avut cum caci, NU mai avea conform legilor in vigoare DREPTUL sa mai CANDIDEZE inca odata la functia de presedinte de TARA !!! 🙂 😦 🙂
    Dupa capul lui plin permanent de bautura dar si dupa SUSTINATORII sai, nemernicul ar fi vrut sa RAMANA PRESEDINTE pe VIATA ca sa beneficieze artificial de IMUNITATE pentru a SCAPA de JUDECATA si PUSCARIE in multele DOSARE PENALE avute si tinute la ” dospit” 🙂 prin sertarele TRIBUNALELOR si JUDECATORIILOR, dosare care pot fi REACTIVATE oricand de ” SISTEMUL MAFIOT ” instituit chiar de el in cei 10 ( zece ) ani de MANDAT pagubos la adresa ROMANIEI 😦 😦 😦
    dar cu folos pentru el, familia, rudele, prietenii, sponsorii si MAFIOTII din PD,PDL, PMP ………………

    Din cele postate versus anume partid, SUNT CONVINS ca la ALEGERILE PARLAMENTARE ai VOTAT partidul lui Traian Basescu,
    adica PMP-ul de „TREI lulele, TREI surcele ” 🙂 🙂 🙂
    si asta INSEAMNA ca l-ai VOTAT din nou pe marinarul MINCINOS ( a PROMIS ca dupa PLECAREA de la COTROCENI se LASA de POLITICA si se APUCA de AGRICULTURA ( mosia de la NANA cumparat in conditii DUBIOASE de PENALA sa FIICA, notar IOANA Basescu )

    Uite si o alta PARERE :
    “Maşinăria PDL de fraudare a alegerilor a folosit toate mecanismele posibile: Poliţie, Jandarmerie, SRI, SIE, Prefecturi, servicii deconcentrate şi agenţi economici de stat. Şi, nu în ultimul rînd, ambasade străine. În campania prezidenţială, Traian Băsescu a folosit Centrul SECI şi proiectul militar MONSAT pentru a-şi vedea visul cu ochii.
    Achiziţionarea şi instalarea echipamentelor speciale pentru reţeaua MONSAT s-au făcut şi cu sprijinul National Security Agency (NSA). Actul de naştere a sistemului MONSAT este Hotărîrea 045/2005 a CSAT. Reţeaua de sateliţi MONSAT de joasă altitudine, la care SRI şi SIE au acces, nu e lansată de Statul Român, ci de SUA, în colaborare cu o serie de ţări europene. România „închiriază“ accesul la aceşti sateliţi, pe baza unor înţelegeri între Serviciile Secrete ale ţărilor NATO. Ei sînt folosiţi pentru pedepsirea dizidenţilor, în mod ilegal, prin urmărirea, monitorizarea şi hărţuirea sau tortura aplicată persoanei vizate.
    Reţeaua de sute de sateliţi care acoperă Europa nu numai că receptează, dar e capabilă să şi transmită, în mod egal. Dispozitive radar, bazate pe unde milimetrice, au posibilitatea de a urmări o persoană, după caracteristicile biometrice, oriunde pe pămînt şi, mai mult de atît, de a vedea omul prin acoperişurile clădirilor în care se află acesta. Cu ajutorul agentului special secret al DEA, din zona Balcani (Drug Enforcement Administration), Harry Giknavorian, Traian Băsescu are acces direct la Centrul SECI.
    Acest Harry Giknavorian este, în fapt, agentul acoperit al CIA, delegat de SUA pe lîngă Traian Băsescu, încă din anul 2004. Este singura persoană din România care nu are numere de identificare la maşina cu care se deplasează prin Bucureşti. El conduce un SUV Ford Explorer blindat, de culoare verde. Agentul american are relaţii strînse cu autorităţile Statului Român, în special cu Traian Băsescu şi cu consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota. Este căsătorit, are 2 copii, băiat şi fată, şi locuieşte în Băneasa, în Complexul ZODIAC; are un cîine labrador. America, prin rezidenţii CIA şi prin Harry Giknavorian, a aservit conducerea structurilor din MAI: DGCCO, SIPI şi DIICOT. Pentru a-şi pune planul în aplicare, a trebuit să-l schimbe pe Dan Nica de la conducerea Ministerului de Interne. Astfel, americanii au putut să utilizeze aplicaţii ale softului de la RASIROM, folosit de Institutul Naţional de Statistică şi agreat de BEJ şi BEC. Agentul CIA din România şi omul său sub acoperire de agent DEA, de la Centrul SECI, au putut să supravegheze, să controleze, să influenţeze şi să centralizeze datele din secţiile de votare în timp real. Totul s-a petrecut cu sprijinul SIE şi STS, deoarece aplicaţii ale acestui soft de la RASIROM sînt folosite şi în lupta împotriva terorismului şi a crimei organizate din Europa. Astfel, Traian Băsescu, prin acoliţii săi şi cu sprijinul guvernului american, foloseşte independent şi fără control parlamentar Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit-MONSAT. Acest sistem are la bază o serie de proiecte realizate în ultimele decenii în Statele Unite şi în Europa, iar sateliţii lansaţi în spaţiu sînt de provenienţă americană şi operează la joasă altitudine. Pentru a intra, cît de cît, în legalitate şi a-şi pune planul în aplicare, SUA au impus Guvernului Tăriceanu adoptarea unui cadru legislativ astfel încît românilor să le fie monitorizate toate convorbirile telefonice şi toate e-mailurile. Aşa a apărut subit Legea nr. 298/2008, promulgată rapid de Traian Băsescu, privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţelele publice de comunicaţii. Legea se referă atît la persoanele fizice, cît şi la cele juridice. MAI, Parchetul General, SRI şi SIE au, astfel, oricînd acces la date pe baza unei simple ordonanţe semnate de orice procuror, fără a mai exista un mandat emis de judecător. Acest sistem MONSAT permite interceptarea poştei electronice utilizate de oameni de afaceri sau politicieni. În timpul campaniilor electorale, mesajele transmise prin Internet pot fi interceptate neautorizat şi folosite de adversarii politici.
    Pregătirea pentru fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2009 s-a făcut în timpul campaniei europarlamentare. Apoi, terminale mobile ale STS au fost amplasate la sediul central SECI de la Bucureşti şi au fost folosite la monitorizarea comunicaţiilor şi a transmisiilor de date-voce tip SMS. Acest lucru a fost posibil pentru că RASIROM (regie aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii) a proiectat un sistem care a putut fi folosit de către prefecţii PDL şi de către membri ai acestui partid, care ştiau numerele de telefon ale fiecărei secţii de votare, transmiţînd date în timp real la Bucureşti. Dispozitivul de ascultare a telefoanelor mobile are un sistem de funcţionare destul de simplu şi poate fi introdus, cu uşurinţă, într-o valiză de voiaj. Agentul trebuie să scaneze codul personal al telefonului care urmează să fie ascultat. Pentru acest lucru, el se apropie de posesorul telefonului mobil, la o distanţă mai mică de 25 de metri, în timp ce acesta are o convorbire. Fiecare celular are un mod de identificare, denumit IMEI, care poate fi aflat tastînd pe telefon steluţă diez 06 diez (*#06#). Rezultă un cod format din 15 cifre. Acesta este personalizat pentru fiecare telefon celular în parte şi nu poate fi acelaşi pentru două aparate. La sediul central al PDL, în noaptea alegerilor, a fost instalat un dulap cu routere. Numărul posturilor ocupate a fost de aproximativ 500; acestea au fost instalate pentru conexiuni interne cu secţiile de votare din ţară, iar la secţiile din afara României nu au fost distribuite terminale STS, deoarece nici măcar Băsescu şi acoliţii săi nu pot transporta aceste terminale fără a atrage atenţia autorităţilor din Uniunea Europeană.
    În ţară, STS, împreună cu prefecţii şi subprefecţii, ajutaţi de membrii PDL, au fost cei care au condus operaţiunile de centralizare a alegerilor (întrucît cele 500 de aparate telefonice mobile ale STS au fost în custodia membrilor PDL), iar aceştia au trimis SMS-uri cu mesaje electorale pe telefoanele speciale. SMS-urile au fost expediate de pe cartele preplătite doar de la nivel judeţean spre centrul din Aleea Modrogan. De altfel, euroalegerile şi Referendumul pentru introducerea votului uninominal au permis Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, să monitorizeze, prin intermediul telefoanelor mobile şi al cartelelor prepaid pe care le-a pus la dispoziţia Biroului Electoral Central şi preşedinţilor secţiilor de votare, întreg procesul de transmitere a rezultatelor şi a prezenţei la vot.
    Conducerea PDL şi Traian Băsescu au avut timpul necesar să întoarcă rezultatul alegerilor cu voturi fictive din străinătate. Aceste voturi nu au putut fi niciodată numărate. Generalii numiţi de Traian Băsescu la conducerea STS au primit sarcina să rezolve această problemă. Este vorba de 3 generali care s-au ocupat de monitorizarea alegerilor: Marcel Opriş (director STS), Corneliu Grigore (prim-adjunct al directorului STS, managerul liniei de urgenţă 112) şi Ioan Balaure (directorul adjunct pe probleme economice al STS). După executarea ordinelor primite de la Cotroceni, generalul cu două stele Corneliu Grigore a mai primit o stea şi a fost trecut în rezervă.
    Au fost concepute planurile de protecţie contrainformativă prin care Traian Băsescu a dispus demararea operaţiunilor de bruiaj online, pe bani publici, încă din luna septembrie a anului 2008. Consilierii loiali au fost însărcinaţi cu crearea unui departament secret pentru protejarea imaginii miniştrilor PDL şi a preşedintelui, pe Internet. Angajaţii acestui serviciu privat, plătit din banii Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, trebuie să pornească o campanie agresivă împotriva celor ce îl blamează pe Traian Băsescu, sau să posteze pe Internet tot felul de comentarii, care să schimbe sensul informaţiilor negative despre acesta din articolele de presă. Sînt vizate în principal marile ziare cu domenii de Internet, agenţiile de presă, blogurile de atitudine care înregistrează trafic etc. Serviciul nu se află în clădirea Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, dar de el se ocupă direct unul dintre consilierii personali ai Elenei Udrea, respectiv Ana Maria Topoliceanu.
    În 2009, am asistat la o fraudă prefabricată, cu CNP-uri inventate, cu voturi ale morţilor, cu semnături în fals, cu Procese Verbale falsificate, cu rezultate inversate, cu mită în sediile electorale şi un proces electoral dirijat. Agenţii STS, SRI şi SIE ai lui Băsescu, ajutaţi de americani şi de agenţii SISROM din afara ţării, au cumpărat, au furat şi dirijat sute de mii de voturi, pentru ca rezultatele să corespundă cu cele din softul comandat de Traian Băsescu, cu 4 minute înainte de exit-poll-uri, live, în faţa naţiunii. Autoritatea Electorală Permanentă, din obedienţă faţă de stăpîn, a muşamalizat informaţia că au fost aproape 14.000 de votanţi multipli, sau că au existat numeroase Procese Verbale măsluite, cu rezultate inversate în favoarea lui Traian Băsescu.
    Referitor la agentul american Harry Giknavorian, acesta are relaţii strînse cu Mafia ţigănească şi cu Serviciul Secret al romilor, pe care îl finanţează din fondurile de stat americane ale CIA. Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor – SISROM este un serviciu secret, protejat şi de către Traian Băsescu şi camarila sa din SRI. Acesta este folosit la controlarea clanurilor şi a grupărilor infracţionale, prin regizarea unor scandaluri între bande. SISROM-ul îl ajută pe Traian Băsescu să cumpere voturi în cadrul etniei (vezi Clanul Bercea Mondialul).
    Serviciul Secret al ţiganilor are, în principal, menirea „să apere interesele şi drepturile etniei romilor, precum şi dezvoltarea unei reţele de informare şi comunicaţii interne şi externe“. El colaborează cu toate Serviciile Secrete clasice, respectiv: Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, structurile de informaţii ale Ministerului de Interne, INTERPOL şi EUROPOL. SISROM, avînd centrul la Bucureşti, funcţionează după reţeta clasică a structurilor de informaţii. Îşi desfăşoară activităţile „în paralel cu serviciile secrete existente şi dă raportul către U.M. 0215 (Serviciul de informaţii şi protecţie a cadrelor din Ministerul de Interne)”. Ca structură informativă, SISROM se ocupă de culegerea de informaţii din domeniile social, politic, cultural şi economic, cu accent pe următoarele problematici: emanciparea socială şi formele de dialog cu organizaţiile non-guvernamentale. Are constituite reţele de informatori, care culeg date şi informaţii din teritoriu. Acestea sînt transmise, apoi, sub formă de Note informative, dar şi de informaţii brute, direct lui Traian Băsescu. ,,Părinţii” acestui sistem sînt Virgil Măgureanu şi Ioan Talpeş, care au înţeles rostul SISROM, permiţînd înfiinţarea lui fără a-i crea probleme. Administraţia Prezidenţială a lui Traian Băsescu a acordat girul membrilor acestei structuri.
    Spionajul Ţigănesc SISROM – Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor din România este o structură particulară, iniţiată şi condusă discret de acelaşi Virgil Măgureanu. Acest Serviciu Secret ilegal, care funcţionează sub protecţia lui Traian Băsescu, a camarilei din SRI şi cu ajutorul oamenilor SIE de la Ambasadele României din marile capitale europene, a schimbat rezultatul alegerilor din exteriorul României, prin implicarea sa activă în direcţionarea voturilor etniei rome din Spania, Italia şi Franţa către candidatul Traian Băsescu.
    Tot agentul Harry Giknavorian este cel ce controlează SIPI – Serviciul de Supraveghere Operativă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.
    SIPI, Serviciul Independent de Protecţie Internă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, folosit şi de către americani, şi de către Traian Băsescu, este beneficiarul unor informaţii ale sistemului MONSAT. Acest serviciu captează ilegal informaţii, operaţiuni care se pot realiza fără probleme de către unii angajaţi politici ai sistemului, dar şi de către beneficiarii legali ai acestuia. Interceptările ilegale se pot efectua de către operatorii MONSAT, care au libertatea aproape totală de a accesa pachete de date transmise prin zecile de sateliţi ce asigură comunicaţiile dintre utilizatorii serviciilor specifice. Acest lucru se datorează tehnologiei avansate şi posibilităţilor reduse de exercitare a unui control pertinent asupra sistemului. El funcţionează după principiile de interceptare a comunicaţiilor clasice, precum telefonia în sistemul naţional. Astfel, operatorii MONSAT pot interveni pentru captarea unor informaţii, imediat după emiterea semnalului antenei de emisie, sau pot să capteze semnalele satelitului de comunicaţii folosit de operatorii de astfel de servicii din România ori din ţara de origine a utilizatorului.
    Cei aproape 2.000 de angajaţi ai SIPI răspund instituţional numai în faţa ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.
    Sistemul MONSAT are aprobarea CSAT şi utilizează informaţii şi aplicaţii americane KOFAX, Microsoft şi XEROX.
    Sateliţii americani sînt rezervaţi pentru situaţiile în care victima iese din raza în care acţionează grupările criminale, deplasîndu-se în afara oraşelor, în campinguri, la ţară etc.
    Reţeaua de sateliţi la care SRI şi SIE au acces este folosită, într-adevăr, în mod ilegal, de către personalul Administraţiei Prezidenţiale, cu acordul deplin şi sub îndrumarea Serviciilor Secrete româneşti, aflate sub comanda serviciilor străine care le-au pus la dispoziţie tehnologia. Elemente corupte din conducerea acestor Servicii Secrete româneşti şi din fruntea Statului Român utilizează, de cîţiva ani buni, în mod ilegal, această tehnologie împotriva propriilor cetăţeni.
    Comunitatea Naţională de Informaţii, din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, deci şi Traian Băsescu, are acces la un Sistem Informatic Integrat, racordat la toate Serviciile Speciale, şi unde sînt stocate informaţiile secrete de importanţă strategică, inclusiv cele obţinute în urma interceptărilor legale sau ilegale pe care le efectuează Serviciile de Informaţii din România.
    Această bază de date, care este permanent actualizată, este pusă la dispoziţia preşedintelui României, iar serverele în care sînt stocate datele se află într-un Centru de Management al Sistemului Informatic Integrat, care, potrivit celor stabilite printr-un document secret (Hotărîrea nr. 0216/27.10.2004, emisă de CSAT), ocupă două spaţii: unul principal, aflat în Bucureşti, şi altul de rezervă. Potrivit unor informaţii neoficiale, Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat este administrat de Serviciul Român de Informaţii.
    Această bază de date în format electronic, aflată în serverele Centrului de Management al Sistemului Informatic Integrat, permite Serviciilor Secrete din România să obţină, în timp real, orice informaţie despre o persoană fizică sau juridică, în funcţie de interesele urmărite.
    Funcţionarea Centrului de Management al Sistemului Informatic a fost reglementată prin Hotărîrea de Guvern nr. 952 din 14/08/2003, contrasemnată de directorul SRI. Accesul operatorilor la date este permis în funcţie de Certificatul de securitate (eliberat de Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat). Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat este stabilit, printr-un document secret (Hotărîrea 0216/27.10.2004, emisă de CSAT) în două sedii: unul principal, aflat în Bucureşti – Centrul SECI, şi cel de rezervă, în cadrul Biroului de Informaţii Militare (BIM) din cadrul DGIA (o structură departamentală formată din Direcţia de Informaţii Militare şi Direcţia Siguranţă Militară, din cadrul MApN). Brigada de Informaţii Militare (BIM) reuneşte, sub comandament unic, cele trei batalioane care funcţionaseră şi pînă acum, respectiv HUMINT, IMINT şi SIGINT.
    Brigada de Informaţii Militare a fost constituită în urma unei Hotărîri a CSAT, din 31 martie 2010, şi este subordonată direct ministrului Apărării, Gabriel Oprea. Serviciile Secrete ale Armatei au primit undă verde pentru înfiinţarea Brigăzii de Informaţii Militare de la directorul Comunităţii de Informaţii a Statelor Unite ale Americii (DNI), James R. Clapper. Beneficiarii acestui Serviciu Secret al Armatei Române sînt: fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, actualul ministru al aceleiaşi structuri, Traian Igaş, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş, consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota, preşedintele României, Traian Băsescu, precum şi ambasadorul SUA, Mark Gittenstein. Chiar dacă, oficial, singura autoritate naţională în domeniul interceptărilor este Serviciul Român de Informaţii (SRI), se ştie că Statul Român, printr-o Hotărîre strict secretă, a autorizat Serviciul de Informaţii Externe (SIE) să îşi procure şi să folosească cele mai sofisticate echipamente pentru ascultarea telefoanelor românilor şi a tuturor comunicaţiilor pe Internet, prin sistemul MONSAT.
    Serviciul de Informaţii Externe face parte din Sistemul Naţional de Apărare al României şi funcţionează în baza Legii nr.l din 6 ianuarie 1998. La 15 aprilie 2004, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a adoptat Hotărîrea nr. 0063, clasificată STRICT SECRET, prin care autoriza Serviciul de Informaţii Externe să desfăşoare activităţi de tip SIGINT (SIGINT – SIGnal INTelligence reprezintă informaţii obţinute din surse care acţionează în spectrul electromagnetic şi constau din mai multe subdomenii), pentru interceptarea comunicaţiilor efectuate prin satelit. Din acest moment, SIE dispune de baza legală pentru a-şi procura cele mai performante dispozitive necesare interceptărilor de voce şi date transmise prin mijloace electromagnetice (telefoane, calculatoare sau orice alt tip de radioemiţător).
    SIE se ascunde în spatele unor legi care îi permit să asculte pe oricine şi oricînd, chiar şi fără mandat.
    DGIA şi DGIPI îşi prezintă rapoartele doar miniştrilor de resort şi nu sînt controlate de Parlament.
    Atît SRI, SIE, cît şi STS, prin Marcel Opriş, au folosit în campania electorală baza sistemului MONSAT, aflat la Centrala Regională SECI de la Bucureşti, condusă din umbră de agentul Harry Giknavorian. MONSAT poate monitoriza orice convorbire telefonică sau transmisie de date-voce care se realizează printr-un terminal cu acces la satelit. Acelaşi lucru este valabil şi pentru telefonia fixă sau tehnologia GSM. Datele centralizate la sediul de campanie din Aleea Modogran au fost, astfel, operate şi trimise, cu ajutorul STS, din Centrala SECI.
    Softul folosit de BEC include o aplicaţie KOFAX, tip vierme sau tip buclă, care are drept scop redistribuirea voturilor în favoarea unui candidat prestabilit. De aceea, toate sondajele de la ieşirea din secţiile de votare care dădeau cîştigătoare PRM sau alte partide din Opoziţie nu au corespuns, deoarece au fost făcute prin luarea în calcul a unei opţiuni reale de vot, de 70%, a populaţiei, cînd în fapt aceasta nu a depăşit cota de 20%.
    Net-Consulting, în colaborare cu firma americană KOFAX (o filială CIA), împreună cu firmele Asesoft şi ASSECO, au construit, pe baza programului de la RASIROM (fosta UM 05099, în fapt, o societate patronată de SRI), un soft folosit în ultimele două campanii ale alegerilor, care conţine o cheie-buclă conspirată, pentru direcţionarea voturilor nule şi a celor de pe listele suplimentare, în favoarea lui Traian Băsescu, la ordinul SUA. Programul dirijează voturile dintre BEJ si BEC la orice candidat ales.
    NOTE:
    * Drug Enforcement Administration (DEA) este o agenţie federală de aplicare a legii în Statele Unite, din cadrul Departamentului de Justiţie American, însărcinată cu combaterea traficului şi consumului de droguri în Statele Unite. De asemenea, DEA, împreună cu alte agenţii americane de investigaţii, are ca responsabilitate exclusivă coordonarea şi urmărirea de către SUA a investigaţiilor legate de droguri – şi nu numai – în străinătate.
    * DGIA- Direcţia Generală de Informaţii a Armatei, se ocupă cu culegerea de date şi informaţii în vederea informării factorilor de decizie asupra fenomenului militar şi politico-militar din zonele de interes pentru România. Totodată, are ca obiect extinderea cooperării cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, precum şi cu Serviciile de Informaţii militare ale statelor membre NATO. Se ocupă şi de îmbunătăţirea reprezentării militare externe (este vorba despre ataşaţii militari) şi de identificarea acţiunilor care ar putea aduce atingere capacităţilor operaţionale, personalului şi patrimoniului Armatei. Are ca sarcină şi descoperirea şi prevenirea actelor de corupţie şi altor activităţi ilegale în care ar fi putut fi implicat personalul Armatei.
    * MONSAT – Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit.
    RASIROM – Regie autonomă aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii, avînd ca principal obiect de activitate proiectarea, realizarea şi instalarea sistemelor de pază şi de alarmare la efracţie şi început de incendiu, stingerea automată a acestuia, controlul accesului persoanelor şi autovehiculelor, controlul biometric şi autentificarea identităţii, TVCI, CATV. Firma mai oferă instalaţii şi echipamente de protecţie fizică şi electronică a incintelor şi a perimetrelor, cu centralizarea informaţiilor în dispecerate specializate, precum şi reţele de comunicaţii voce-date. RASIROM deţine o tipografie proprie.”

    Comentariu de Aliosa — 04/05/2017 @ 7:14 am | Răspunde

 12. Buon giorno

  Comentariu de Please Another Make up by lellaj1005 — 03/05/2017 @ 7:59 am | Răspunde

 13. @ ALLL !!!
  Multe persoane virtuale m-au acuzat de-a lungul timpului ,mai exact din 2009 cand m-am HOTARAT sa imi DESCHIF un BLOG
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/03/25/
  in care sa DEMASC ipocrizia, parsivenia, DEMAGOGIA ,manipularea SLUGILOR lui Traian Basescu in favoarea CONTRABANDISTULUI SECURIST ca sa AJUNGGA presedinte in 2004 😦 si sa fie REALES in 2009 😦 😦 😦
  Voi posta mai jos un videoclip care, in PRIMA PARTE veti AUZI cum un individ scoate pe GUSA tot felul de cuvinte care mai de care mai SPURCATE si de „MAIDAN ” cuvinte adresate VENERABILULUI si ILUSTRULUI OM de LITERE , SCRIITOR,POET,ESEIST,JURNALIST , POLITICIAN si mare PATRIOT ROMAN 🙂
  DECORAT cu ” Steaua Romaniei ” in grad de Mare Cavaler 🙂 🙂 🙂
  OCTAVIAN PALER ( 2 iulie 1926-7 mai 2007 )
  Dumnezeu sa-L odihneasca in PACE si sa-L tina la Dreapta Sa 🙂
  iar pe individul ce scotea atunci pe GUSA la momentul luarii acelui INTERVIU

  sa-L indrume „Pas cu Pas ” spre JILAVA sau RAHOVA unde e posibil sa se SPUNA orice …………………
  iar in PARTEA a DOUA a INTERVIULUI luat de jurnalistul MARIUS TUCA veti AUZI cum PRIMARUL de atunci al Bucurestiului , Traian Basescu , scoatea pe GURA sa mirosind a ALCOOL si KAKA,tot felul de cuvinte IPOCRITE si MINCINOASE despepre COLABORAREA lui cu VIRGIL UNGUREANU fostul SEF al SRI, care, UITAND ca a fost NUMIT sef SRI de ION ILIESCU , a trecut cu tot cu PARTIDUL infiintat de el, securistul-SRI-st in BARCA marinarului contrabasist ! 😦
  INTREBARE :
  – Era Traian Basescu mai IPOCRIT atunci la vremea inregistraii INTERVIULUI ( 2002)
  sau ACUM cand spune ca NU stie cum s-a SINUCIS sponsorul sau de campanie ANGHELESCU 😦 , cum si DE CE au MURIT Erbasu si Adamescu 😦 , cum a FUGIT din TARA condamnatul Omar Haysam,unde este Codrut Marta adjunctul lui Sorin Blejnat fostul sef ANAF care i-a sponsorizat toate campaniile 😦
  sau cati BANI au cheltuit PDL-istti sai in perioada2009-2014 pentru ca el sa fie REALES presedinte in 2009 si sa-si indeplineasca toate MARSAVIILE politico-economice timp de 10 ( zece ) ani !!! 🙂 🙂
  Multumesc anticipat persoanelor virtuale care vor avea CURAJUL sa RASPUNDA
  la INTREBAREA de mai SUS ! 🙂
  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 03/05/2017 @ 9:39 am | Răspunde

 14. @ ALLL !!!
  Dintre toate STIRILE bune si rele de ieri din ” Romania lucrului bine facut ” 😦
  am RETINUT una de-a DREPTUL SOCANTA , HALUCINANTA si care se refera la

  DECLARATIA iresponsabila, fascisto-securisto-basista a europarlamentarului PNL ajuns la BRUXELLES pe LISTELE PDL -ului lui Traian Basescu 😦 , individul cae raspunde la numele de Traian Radu Ungureanu 😦 😦 😦
  care, intr-un ARTICOL semnat de el si publicat in ziarul ” Adevarul” spune cu subiect si predicat :

  – ” PSD trebuie DESFIINTAT chiar si ILEGAL ” !!! 🙂 😦 🙂

  INTREBARE :
  – De ce credeti ca a spus asa ceva PNL-istul fost PDL-ist Traian Radu Ungureanu ??? 🙂 😦 🙂
  Multumesc anticipat persoanelor care vor raspunde ! 🙂
  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 03/05/2017 @ 10:04 am | Răspunde

 15. @ ALLL !!!

  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 03/05/2017 @ 10:40 am | Răspunde

 16. In ultima vreme, se vorbeste tot mai mult de faptul ca romanii se lupta cu romanii, atunci cand se intalnesc, mai ales in institutiile de la Bruxelles, in loc sa apere interesele tarii.
  „Răspunsul în fața unui discurs rău nu este cenzura. Răspunsul în fața unui discurs rău este a ieși în față și a vorbi. Trebuie să exersăm și să răspândim ideea că gândirea critică contează acum mai mult decât oricând, având în vedere faptul că minciunile par să devină foarte populare”, spune Snowden.(fost consultant NSA).
  Cam asta-i si practica pdl-istilor cu care i-a molipsit si pe pnl-isti daca ne uitam la guralivele Gorghiu si Turcan. La toate emisiunile tv-urilor pnl-istii de acum adica PNL+PDL nu fac altceva decat sa loveasca-n PSD. Asta-i directiva PPE care vegheaza si lucreaza „pas cu pas” prin tradatorii votati de oameni neinformati sau incapatanati in prostia lor de a uri niste oameni care nu au legatura cu ce-a fost odata rele, facute de cu totul alti oameni si fara sa fie urmasii lor. Asa daca ne uitam cu atentie cei ce se ocupa de tradari sunt urmasii celor ce au fost alaturi de stalinisti ei, fiind de fapt o nationalitate cica privilegiata si de Dumnezeu si crezand ca ne pacalesc schimbandu-si numele sa para romani.. Acest Ungureanu nu se poate dezice ce a promis si ce primeste sa execute , prin urmare, PSD fiind la putere , ataca PSD cu teme inalte primite probabil si de la Monica Macovei care l-o fi racolat si pe el la Soros miliardarul care e folosit de cei din umbra pentru reusita distrugerii Romaniei. Dureros este ca avem atatea Iude in tara asta iubita de Dumnezeu, tara care a fost binecuvantata cu atatea spre nenorocul nostru al poporului care suntem vesnic priviti cu ura si ni se doreste sfarsitul. Mereu spun, ca tot ce ni se intampla 80% este din cauza noastra si nu trebuie sa mai stam ca Marita pe bancuta la poarta sa ne plangem ci trebuie sa ridicam batul ori ce avem la indemana sa ispravim odata cu tot ce nu-i romanesc prin actiuni, vorbe si tot ce folosesc ca sa ne faca rau si sa ne termine. O zi buna si mereu spun ca ma tin deoparte ca-mi fac rau la sanatate dar nu ma pot abtine, mai bine mor dar macar o infima bucatica din ce fac sa fie de folos.

  Comentariu de Beta — 03/05/2017 @ 2:07 pm | Răspunde

  • Buna dimineata Anda !
   FILMULETUL postat, chiar m-a bucurat iar ZIUA imi va fi mult mai frumoasa ! 🙂

   Ca de OBICEI 🙂 comentariul Domniei Tale este la OBIECT ,PERTINENT si FACUT chiar mai bine decat unii ce-si spun ANALISTI POLITICI 🙂 🙂 🙂 analisti care se DAU dupa cum bate VANTU’ 🙂 🙂 🙂 si dupa cum le DICTEAZA interesul personal ! 😦
   Pe vremea alegerilor prezidentiale din 2009, un anume JURNALIST ce modera o anume EMISIUNE la televiziunea PUSCARIASULUI acum Sorin Ovidiu VANTU , mana-n mana cu mogulul penal, facea POLITICA basistului ordinar 🙂 iar dupa aceea, a trecut la alt POST de televiziune, la alt MOGUL penal si uite asa,
   ” INTERESUL poarta FESUL ” 🙂 😦 🙂
   si chiar daca ” BANUL este OCHIUL dracului ” 🙂
   alearga ai dracului TOTI dupa BANI care, aduc MARIRE, PUTERE, AROGANTA,OBEDIENTA dar si multa, multa PROSTIE 🙂
   avand in vedere faptul ca mai TOTI IMBOGATITII agramati, au SFARSIT SPANZURATI de ei prin SUICID 😦
   sau de ALTII care , pentru a nu fi DEPISTATE cauzele REALE,
   le-au ” facut felul ” legandu-le de GAT o ” cordea” subtire ca un fir de FIDEA !!! 🙂 🙂 🙂
   Am spus-o de zeci de ori si-o mai spun incaodata si aici :
   – PNL e PDL iar AMANDOUA partidele la un loc, fac POLITICA parsivilor Traian Basescu si Klaus Werner Johannis,
   amandoi dusmani ” de moarte ai PSD „declarati oficial chiar de ei ! 😦
   Politrucii, propagandistii, activistii si cele mai credincioase SLUGI din fostul PD si PDL ale IPOCRITULUI si MINCINOSULUI de Traian Basescu in cei ZECE ani de REGIM DICTATORIAL basisto-pedelist 😦 ,dupa trecerea lor in 2014 la PNL , au DEVENIT cei mai INFOCATI aparatori ai PENALULUI Klaus Werner Johannis !!! 😦 😦 😦
   In comentariul nr.14 l-am dat ca exemplu de RASISM, DISCRIMINARE si RAZBUNARE pe EUROPARLAMENTARUL PNL, Traian Radu Ungureanu, fost INFOCAT pupincurist basist , actual PNL-ist pipuncurist johannist care, a SCRIS intr-un editorial din Adevarul ca
   ” PSD trebuie DESFIINTAT chiar si ILEGAL ” !!! 🙂 😦 🙂
   Pana AICI a ajuns URA impotriva celui mai mare si puterni PARTID din ROMANIA 🙂 🙂 🙂
   partid AGREAT si VOTAT de fiecare data de MILIOANE de ROMANI 🙂 🙂 🙂
   spre DISPERAREA celor din PNL, PDL, PMP, USR, a lui Traian Basescu, Klaus Werner Johannie si a Popularilor Europeni in care a TRECUT si ” GASCA de OAMENI politici ” 🙂 🙂 🙂
   din jurul lui Klaus Werner Johannis cel care, este ” COADA de TOPOR” 😦 a OCULTEI din TARA si din AFARA pentru transformarea ROMANIEI intr-o COLONIE de mana a treia 😦 😦 😦
   si DESFIINTAREA celui mai mare PARTID din TARA, Partidul Social Democrat ( PSD) …………………
   Asa dupa cum am specificat in comentariul de la nr.crt 14 , de AS FI membru PSD l-as DA in JUDECATA pe PNL(PDL)-stul Traian Radu Ungureanu pentru INCITARE la URA si INCALCAREA depturilor OMULUI privind LIBERA ASOCIERE dar si pentru inaclarea Legii Partidelor …………Cum NU sunt membru PSD si nici membru al vreunui alt partid 🙂
   raman doar cu POSTATUL si INJURATUL ( nu de la TINE ) 🙂 ci de la POSTACII platiti cu BANI ai ” statulMAFIOT ”
   ca sa ii apere pe Traian Basescu& Klaus Werner Johannis si SLUGILE lor ………………
   Cat priveste FITELE blonde initiala lui Basescu si acum a lui Johannis,
   eu am a le spune doar atat :
   – Iarta-le DOAMNE ca le IA GURA pe DINAINTE si spun MINCIUNI si cand DORM !!! 🙂 🙂 🙂

   In legatura cu cele spuse in ultimele fraze ale comentariului domniei ntale , reamitesc PROVERBUL romanesc
   ” PESTELE de la CAP se IMPUTE ” 😦
   iar CAPUL in acest caz este al presedintelui PSD care, din MOTIVE doar de EL stiute 😦 dar de MINE banuite 🙂
   NU a fost de ACORD ca ELECTORATUL PSD sa faca CONTRAMITING autorizat , aprobat si asumat
   atunci cand ” tinerii liberi si frumosi ” MANIPULATI diabolic de partiduletul NEOFICIAL al SERVICIILOR SECRETE,
   OFICIAL partidul OMULUI ” ocultei mondiale ” in frunte cu miliardarul americano-ungur, George Soros , Dan Nicusor
   care DA in BALBE cand i se PUN INTREBARI de LOGICA 🙂 au PROTESTAT in fata Guvernului PSD&ALDE la INSTIGAREA presedintelui Johannis au cerut DEMISIA cabinetului GRINDEANU ca sa fie INLOCUIT 😦 de cabinetul TRADATORILOR de NEAM si TARA in frunte cu Dacian JULIEN Ciolos , MUL lui Klaus Werner Johannis si George Soros !!! 😦 😦 😦
   As mai avea multe de spus dar trebuie sa ma pregatesc pentru ca azi am PROGRAMARE la Medicul de Familie spre CONSULTARE si ELIBERARE de RETETA lunara ………………….
   O zi de JOI cat mai frumoasa intregii familii draga Anda ! 🙂
   Cu stima si respect,
   Aliosa 🙂 ❤ 🙂

   Comentariu de Aliosa — 04/05/2017 @ 8:35 am | Răspunde

 17. O luna MAI , mai minunata decat cele care au trecut , draga Aliosa ! De s-ar face o data dreptatea cea dreapta, ca suntem de toata „flota” ! O zi cu mult soare ! 🙂

  Comentariu de mcooper801 — 03/05/2017 @ 2:22 pm | Răspunde

  • Buna dimineata prietene !
   Multumesc frumos pentru urare,
   dar, de nu-i cu suparare,
   in VIATA noastra FRATIOARE,
   ” DREPTATEA cea DREAPTA ”
   cu o Justitie Romana CORUPTA,
   cu SEFI numiti de PRESEDINTI
   ca sa ii PERIE pe ei pe DINTI 🙂
   NU se va INFAPTUI 😦
   chiar de NOI vom innebuni ! 😦
   O luna MAI , mai frumoasa ca lunile trecute draga prietene ! 🙂
   O zi cu mult SOARE
   asa cum NU e la MARE,
   dar la mine este ,
   de parca-ar fi POVESTE ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 04/05/2017 @ 7:20 am | Răspunde

 18. @ ALLL !!!
  Dintre STIRILE importante am RETINUT pe urmatoarele :

  1) Fostul presedinte al Romaniei, actual SENATOR prin REDISTRIBUIREA voturilor in urma alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016 ,
  FACE ce STIE el cel mai BINE si mai BINE , adica , MANIPULALAREA ommenilor, in cazu de fata al SENATORILOR di Comisia Juridica a SENATULUI, comisie alcatuita din 10 ( zece ) membri, 5 de la PSD&ALDE, 5 de la OPOZITIA liberalo-pedelisto-useristo-johannista !!! 😦 😦 😦

  Ca sa o SCAPE pe fosta lui PUPILA , Elena Udrea de cei 6 ( sase ) ani INCHISOARE cu EXECUTARE sentinta data in Dosarul ” Gala Bute ”
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/02/03/
  senatorul Traian Basescu i-a PACALIT pe membrii Comisiei Juridice din Senat sa VOTEZE AMENDAMENTELE propuse de el cu DEDICATIE la Legea GRATIERII initiata de el si de senatorul PSD , Serban Nicolae ! 😦 Fiind la PARITATE in COMISIEI ( 5 PUTERE +5 OPOZITIE) , ca sa TREACA amendamentele, 2 ( DOI ) SENATORI de la PNL(PDL)au ABSENTAT INTENTIONAT 🙂 , AMENDAMETELE au fost VOTATE cu 5-3 😦 😦 😦
  iar ipocritul, parsivul si oportunistul de Traian Basescu a CASTIGAT dintr-o data ” DOI IEPURI ” !!! 🙂 😦 🙂
  O poate SCAPA de PUSCARIE pe Elena Basescu si pe toti ai lui !!! 🙂 😦 🙂
  SCOATE lummea INSTIGATA de Johannis in STRADA ca sa RASTOARNE Guvernul PSD&ALDE desi NU GUVERNUL a PROPUS acele AMENDAMENTE puse au DEDICATIE prezenta si viitoare !!! 😦 😦 😦
  – DE CE sa RASTOARNE Guvernul PSD& ALDE ? 🙂
  Ca sa AJUGA el, parintele ” statului MAFIOT ” 😦 PREMIERUL Romaniei !!! 🙂 😦 🙂
  Al DOILEA efect ( IEPURE) a fost PRINS de ” JAVRA ORDINARA ” inca de ASEARA, adica, la CATEVA ore dupa ce s-a VOTAT in Comisia Juridica din SENAT Prioectul egii GRATIERII cu AMENDAMENTELE lui :
  peste 1.000 de persoane au protestat aseară în Piața Victoriei din Capitală, după ce senatorii din Comisia juridică au adoptat un amendament prin care cei condamnaţi la închisoare cu executare pentru dare sau luare de mită, trafic sau cumpărare de influenţă urmează să fie graţiaţi.
  Spre lauda lui, Guvernul nu susține amendamentele la Legea grațierii, iar Liviu Dragnea a „dezaprobat categoric” amendamentele, spunând că va discuta cu membrii PSD astfel încât forma finală a legii să nu permită grațierea corupților.

  Aducandu-si aminte PENALUL ca poate fi CONDAMNAT pentru „ABUZ in SERVICIU ( ministru transporturilor de mai multe ori incepand cu Guvernul ROMAN , primar ggeneral al Bucurestiului doua mandate, presedinte doua mandate 😦 dar si SFATUIT de apropiatii sai, AZI dimineata, ” JAVRA ORDINARA” a mai PROPUS un AMENDAMENT :
  GRATIEREA puscariasilor CONDAMNATI la INCHISOARE cu EXECUTARE pentru ABUZ in SERVICIU !!! 🙂 🙂 🙂
  Mi-este SILA si SCARBA de Traian Basescu 🙂 ::) 🙂
  si MILA de cei care l-au VOTAT in 2004 si 2009 !!! 😦 😦 😦

  2) Si daca tot am reamintit de presedintele CPSD si al Camerei Deputatilor, LIVIU DRAGNEA, ASTAZI,
  Curtea Constituțională a Romaniei dezbate pentru a cincea oară Legea de funcționare a Guvernului, care îi interzice unui condamnat penal să ocupe o funcție în Guvern. Deși jurisprudența CCR arată că legea este constituțională, sentința a fost amânată de patru ori din cauza mizei politice a deciziei.

  3) Premierul ROMANIEI, Sorin Grindeanu se află astăzi în vizită oficială în ISRAEL 🙂
  , unde se va întâlni cu omologul său, Benjamin Netanyahu.
  Cei doi vor discuta probleme economice privind cooperarea în domenii precum transportul de energie electrică şi gaze naturale, cercetare, dezvoltare şi inovare, tehnologii înalte şi investiţii.

  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 04/05/2017 @ 8:31 am | Răspunde

 19. O zi de Joi cat mai frumoasa Aliosa.

  Si mie mi-e sila de oameni-diavoli ca Basescu insa nu mi-e mila de cei ce l-au votat , ci de cei ce nu l-au votat pentru ca li s-au impus timp de 10 ani un om in care nu aveau incredere si nu le-a placut in ce situatie de ultima colonie a adus tara. Apoi ca sa se creada destepti si anticomunisti (manipulare pe fata dar daca nu s-au gandit….) l-au votat si pe namiloiul asta sasesc care tradeaza si jupoaie tara si poporul mai abitir, nefiindu-i frica ca pateste ceva avandu-l exemplu pe Basescu. Nu toti romanii sunt curajosi si majoritatea ,ca asa le este ADN-ul nu se gandesc decat la profit sau sa fie in trend cu telectualii tradatori gen filozoful lui peste prajit care nici de familia lui nu e interesat lasandu-i de izbeliste. Mi-e sila de tot ce se intampla, nu am apartenenta la nici un partid, nu imbratisez pe nici unul dar , pentru cei ce se gandesc si la cei multi si amarati am o bunavointa si incerc sa ma stapanesc sa dau si-n ei cu barda. Ideea este ca nu se poate deodata sa sa destrame tara asta si atunci asa cum spune namiloiul nu intamplator, pas cu pas se face totul. Adica au reusit sa termine practic si sa-l spele la creier pe liberalul istoric, se lucreaza cu tot acest scenariu de necorectitudine la voturi pentru a intipari in mintea romanilor sa nu mai iasa la vot si stiu ei ce stiu. neprezentarea la vot in numar mare nu o sa mai aduca voturi nici PSD-ului si atunci vor fi invingatori distrugand mai usor acest partid si adio apoi parlament , etc. Nu e scenariu este o realitate care se tot difuzeaza peste tot doar cine nu vrea nu vede si nu aude. De aceia spun ca numai Dumnezeu ne mai poate ajuta pentru ca noi ne-am pierdut randul, stam intr-o gara pe unde nu va mai trece trenul. Oricum cand vad latrai din astia ce se plimba pe bloguri si dau din ei ipocrizie fara numar mi-e si mai sila si-mi vine sa las totul balta si sa ma retrag din virtual pentru ca numai stare negativa aduce.
  Sa auzim numai de bine ❤

  Comentariu de Beta — 04/05/2017 @ 11:58 am | Răspunde

  • Buna Anda !
   Cand am spus ca mi-e MILA 😦 de oamenii care l-au VOTAT pe IPOCRITUL si MANIPULATORUL de Traian Basescu ,
   m-am REFERIT la acei OAMENI ” dusi cu pluta” , ANALFABETI si ,ca sa nu mai lungesc vorba, ” PROSTI ca si CURCILE ” 😦
   pentru ca s-au lasat PACALITI cu o SEPCUTA, FULAR, PIX, GEACA , STEAG ,GALEATA toate vopsite in PORTOCALIU
   si l-au votat pe escroc atat in 2004 cat si in 2009 ! 😦
   NIMENI nu mai vorbeste de sutele de AUTOBUZE si AUTOCARE incarcate cu ALEGATORI turmentati care COLINDAU in ZIUA VOTARII de la SAT la ORAS, de la ORAS la SAT in toata TARA ca sa obtina JAVRA ORDINARA ccat mai multe voturi ! 😦
   Iar ca IPOCRIZIA IPOCRITULUI sa fie VAZUTA si de pe MARTE 🙂
   cu HAHAIALA lui caracteristica si cu un TUPEU de CATAR incapatanat,behaie pe la televizor ca ” MORTUL nu poate fi CERCETAT ” 🙂 🙂 🙂 cu referire la cel care i-a SONSORIZAT campania din 2009 cu 1 ( un ) MILION de EURO 🙂 ,cel care dupa REALEGEREA DUBIOASA a lui Basescu, cu o PALARIE MARE de culoare NEAGRA pe ca, cu o GEACA PORTOCALIE pe corp , flutura un imens STEAG PORTOCALIU ( culoarea PDL , partidul basist , gasit MORT in conditii suspecte, pe numele sau real FLORIAN ANGHELESCU …………….
   Mai MARE IPOCRIZIE ca asta, nici ca am auzit ! 😦
   Pentru TOATE RELELE petrecute in ROMANIA din 2004 si pana in 21 decembrie 2014, VINOVATUL principal este Traian Basescu , PARINTELE ,INITIATORUL, PROTECTORUL si MENTORUL ” sistemului ticalosit ” care a functionat sub MANDATELE lui ZECE ani 😦 😦 😦
   TICALOSII care au fost preluate ” PAS cu PAS ” de SLUGILE lui Klaus Werner Johannis , mai IPOCRIT, MINCINOS, DEZBINATOR, INSTIGATOR ( participarea contrar CONSTITUTIEI ROMANIEI la mitingul NEAUTORIZAT din Piata Universitatii cand a INSTIGAT multimea MANIPULATA sa RASTOARNE Guvernul PSD&ALDE ) si TRADATOR de NEAM si TARA
   decat „JAVRA ORDINARA ” numita Traian Basescu ! 😦
   Toate SLUGILE lui Traian Basescu odata cu intrarea lor in PNL 😦 il slujesc acum pe Klaus Werner Johannis iar VIRULENTA lor bolnava asupra PSD este din ce in ce mai mare iar partea proasta este ca unii parlamentari PSD , concret , senatorul PSDC, Serban Nicolae , a cazut in PLASA marinarului cacealmist si i-a votat AMENDAMENTELE introduse la Proiectul Legii GRATIERII ca s-o SCAPE de PUSCARIE pe penala si CONDAMNATA deja la 6 ani de INCHISOARE cu EXECUTARE, Elena Udrea !!! 🙂 🙂 🙂
   Ca sa INTELEAGA si unii si altii, dupa PAREREA MEA 🙂 , Proiectul Legii Gratierii NU trebuia INITIAT ACUM chiar daca CEDO ameninta Romania cu AMENZI ………….
   In Programul de Guvernare cu care PSD a CASTIGAT alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 ,
   Nu era PREVAZUT asa ceva ………………………..
   – DE CE atunci ATATA GRABA din partea unor parlamentari in frunte cu senatorul Traian Basescu ? 😦
   Va raspund tot eu :
   – Ca sa fie GRATIATI toti CONDAMNATII care au FURAT din BANUL PUBLIC 😦 ca sa iasa presedinte in 2009 , traian Basescu ! 😦
   – Care CONDAMNATI ? 🙂
   Tot eu raspund :
   cei care sunt deja dupa gratii , Gheorghe Stefan ( Pinalti ) si Dorin Cocos,
   cei care urmeaza sa intre dupa gratii ,Sorin Blejnar, Elena Udrea, Vasile Blaga, Ioana Basescu , Ioan Olteansi chiar el, Traian Basescu
   Sunt CONVINS ca am uitat multe NUME de slugi basiste deja in PUSCARIE si care urmeaza sa intre asa ca, Domnia Ta i poti nominaliza pe cei
   UITATI fara voie dde mine !
   Si mie imi este SILA de ” latraii din astia care se plimba pe bloguri si dau din ei ipocrizie fara numar ” 😦 dar NU am ce le face ca le da voie CONSTITUTIA ” sa LATRE ” cat cuprinde ! 🙂
   EU i-am taxat de fiecare data cu ARGUMENTE LOGICE 🙂 si cand au constatat ca NU pot RASPUNDE tot cu ARGUMENTE LOGICE 🙂 ,
   multi au RENUNTAT la a mai POSTA pe BLOGUL meu iar altii,
   au postat si posteaza comentarii ” OF TOPIC” !!! 🙂 🙂 🙂
   Seara linistita de JOI iar sfarsitul de saptamana sa-ti fie plin de liniste si bucurii, Anda ! 🙂
   Aliosa 🙂 ❤ 🙂

   Comentariu de Aliosa — 04/05/2017 @ 9:38 pm | Răspunde

 20. @ ALLL !!!

  1) STIREA nr.1 a zilei vine dinspre Parlamentul Romaniei,
  unde, IERI, in culmea victoriei ,
  repurtata in Comisia Juridica de la Senat,
  ipocritul senator Traian Basescu a mai plusat ,
  la Legea GRATIERII inca un AMENDMENT de toti criticat,
  referitor la eliminarea ABUZULUI in SERVICIU de care si el se face vinovat,
  mai ales in ultimul sau nenocit si ilegat mandat !!! 😦 😦 😦
  Ca urmare, in urma VOTULUI de IERI din Comisia Juridica a SENATULUI la care pupila lui Klaus Werner Johhannis , blondina Alina Gorghiu Isar ABSENTA miercuri de la VOT din motive PARSIVE 😦
  ( ca sa TREACA votul iar PSD&ALDE sa se faca de ” kaka” si astfel sa IASA din nou in STRADA lumea INSTIGTA pentru a STRIGA ” JOS GUVERNUL ” 😦 😦 😦 care de data aceasta NU mai are nici o VINA 😦 nefiind el INITIATORUL acelor RUSINOASE AMENDAMENTE basisto-pedeliste 😦 )
  NU a mai LIPSIT din considerente de STRATEGIE politica , iar AMENDAMENTU propus de ipocritul de Traian Basescu a CAZUT la vot 🙂 🙂 🙂
  si mai mult, a fost REVOTAT (la NOI ca la NEBUNI ) 🙂 si AMENDAMENTUL versus
  GRATIEREA faptelor de CORUPTIE care, a CAZUT si el !!! 🙂 🙂 🙂
  In CONCLUZIE :
  – cele doua AMENDAMETE ( GRATIEREA faptelor de CORUPTIE si ABUZUL in SERVICIU ) propuse de ipocritul de senator PMP,
  Traian Basescu cu DEDICATIE SPECIALA ce viza PUSCARIASII actuali si viitori din „gasca de oameni politici PENALI ” din ANTURAJUL sau,
  au CAZUT iar CONDAMNATII pentru CORUPTIE si ABUZ in SERVICIU isi vor ISPASI PEDEAPSA data dde instantele de udecata !!! 🙂 🙂 🙂

  2) A doua STIRE a zilei vine de la PARCHETUL GENERAL condus de OMUL presedintelui TARII 😦 😦 😦 ,
  procurorul sef Augustin Lazar care ,pe vremea cand Klaus Werner Johannis era PRIMARUL Sibiului,
  el,Lazar, profesa la Parchetul de pe langa Judecatoria ALBA unde se JUDECAU si DOSARELE familiei Johannis versus CASA cumparata cu ” ACTE FALSE ” 😦 ( a spus-o Curtea de Apel BRASOV , PITESTI si recent CA ALBA )

  Cu mare discretie, IERI au dat cu SUBSEMNATUL la Parchetul General alti DOI GENERALI facuti la ” APELUL BOCANCILOR ” 🙂 Neculai Ontanu si Anghel Iordanescu , dupa ce alaltaieri, tot pe ” sestache ” 🙂 a fost cemai si intervievat alt GENERAL facut la ” APELUL BOCANICILOR ” 🙂 , Gabriel Oprea, toti TREI in legatura cu MOTIVUL pentru care in seara NUMARARII VOTURILOR la alegerile prezidentiale din 6 decembrie 2009 , impreuna cu Seful SRI , George Maior, adjunctul sau , gl.Florian Coldea, Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi si adjunctul ei procurorul Iacob, Vasile Dancu , jurnalistul Dan Andronic, CONSILIERUL lui Traian Basescu in 2009,plus alti vreo 10-15 GENERALI s-au ADUNAT sa-i faca URARI de SANATATE lui NECULAI Ontanu cu ocazia Sfantului NICOLARE din 6 DECEMBRIE !!! 🙂 🙂 🙂
  Despre PROFILUL si CARACTERUL individului Gabriel Oprea, DAT afara din ARMATA in 1987 cu gradul de CAPITAN 🙂 🙂 🙂
  REACTIVAT cu gradul de MAIOR imediat dupa ASASINAREA lui CEAUSECU de ” gasca de oameni politici si militari ” 😦 din anturajul lui ION ILIESCU, inaintat in grade succesiva ” ca la BALAMUC” 😦 locotenent colonel colonel si-apoi,
  4 STELE de GENERAL ( 2 Iliescu +2 Basescu ) 😦 😦 😦 😦
  pentru MERITE DEOSEBITE doar de ILIESCU si BASESCU stiute 😦
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/06/30/
  Pentru cei care NU stiu sau au STIUT dar au UITAT,inaintea alegerilor prezidentiale din 2009 , deputatul PSD , Gabriel Oprea, fusese exclus din PAS, isi formase un partidul sau UNPR din PARLAMENTARII izgoniti din partidele care i-au ajutat sa intre in Parlament si, RAZBUNATOR cum era,
  a TRECUT de partea lui Traian Basescu ca sa mai PRIMEASCA inca o STEA de GENERAL si sa ajunga la guvernare pentru ca de acolo, venea CIOLANUL gros de SUPT !!! 🙂 😦 🙂
  Daca CASTIGA Mircea Geoana ALEGERILE din 6 decembrie 2009 , deputatul independent Gabriel Oprea, ar fi avut mari PROBLEME si de ACEEA 😦 i-a chemat la el ACASA in seara de 6 dec.2009 ca sa FACA ce sa ACA si sa CASTIGE Traian Basescu
  La fel ca el ar fi patit seful SRI si adjunctul sau , procurorul general si adjunctul lui samd .

  In Dosarul ” Noaptea Generalilor ” ( 6/7 decembrie 2009 cand Mircea GEOANA s-a CULCAT presedinte 🙂 si s-a trezit SOMER 🙂 )
  Parchtul General ” se face cca lucreaza ” ca sa NU mai lucreze Comisia Parlamentara infiintata recent special pentru a CERCETA destainuirile fostului CONSILIER al lui Traian Basescu, jurnalistul Dan Andronic care s-a HOTARAT asa, dintr-o data,
  sa VORBEASCA 😦 la 8 ( OPT ) ani de la acea INTALNIRE conspirativa ! 😦

  De unde se vede cat de PARSIV e OMUL in GENERAL 😦
  si OMUL politic si jurnalist in SPECIAL ! 😦
  – Ce parere ai despre cele DOUA STIRI ? 🙂
  Si PAREREA ta CONTEAZA ! 🙂
  Un sfarsit de saptamana cat mai placut ! 🙂
  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 05/05/2017 @ 9:17 am | Răspunde

 21. @ ALLL !!!

  Prin POSTAREA acestui videoclip opera jurnalistului INDEPENDENT Dragos PATRAU,
  am ” PRINS 2 ( doi ) IEPURI dintr-o data ” !!! 🙂 🙂

  1) Scap de DETRACTORII care m-au acuzat de-a lungul timpului si INCA ma ACUZA ca …………………………,
  ” TIN cu PSD-istii ” lucru NEREAL ca NU APARTIN nici unui PARTID POLITIC 🙂

  Ca si realizatorul VIDEOCLIPULUI SUS postat, II CRITIC pe TOTI si TOATE atunci ccand ” dau cu STANGU’0n DREPTU’ !!! 🙂 🙂 🙂
  indiferent din ce PARTID fac parte cei CRITICATI ! 🙂

  2) Completez cu INFORMATII si din ALTE SURSE 🙂 cele spuse de mine despre Traian Basescu
  atat in postarea de BAZA cat si in raspunsul dat COMENTARIILOR faute !!! 🙂 🙂 🙂

  RABDARE de veti AVEA 🙂
  multe INFORMATII veti AFLA,
  si astfel , NU ma mai veti CRITICA,
  fara TEMEI, adica pe DEGEABA !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 05/05/2017 @ 9:57 am | Răspunde

 22. M-am bucurat și eu când am văzut că au picat amendamentele nelegiuitului Băsescu. Măcar din când în când să ne înseninăm zilele cu știri bune, că de cele rele ni s-a acrit. Subscriu și eu la concluzia de la finalul celei de-a doua știri: cel mai parșâv e omul politic!
  Sănătate și voie bună, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 05/05/2017 @ 11:18 am | Răspunde

  • Buna dimineata Petru !
   Si EU m-am bucurat tare,ca AMENDAMENTELE depuse de ” JAVRA ORDINARA” au cazut se pare,
   datorita interventiei presedintelui PSD ,Liviu Dragnea seara de seara, a facut presiuni asupra parlamentarilor pesedisti din Comisia Juridica din SENAT sa VOTEZE impotriva !!! 🙂 🙂 🙂

   Sincer, eu m-as bucura cel mai tare si mai tare ca JUSTITIA din ROMANIA sa ia DECIZII in EGALA MASURA 🙂
   pentru toti PENALII ,
   NU pentru UNII MUMA iar pentru altii CIUMA ! 😦
   Adica, DECIZIILE luate sa fie in conformitate cu GRAVITATEA INFRACTIUNII si NU cu CULOAREA POLITICA a INCULPATULUI 😦
   sau cu DIBACIA avocatului ” uns cu toate alifiili ” 🙂 si care ,pentru glorie profesionata si BANI 🙂 😦 🙂 ,
   ” da din GURA ” pana convinge COMPLETUL de JUDECATA
   sa dea o SENTINTA FAVORABILA inculpatului sau si mai GRAV 😦
   sa ACHITE criminalul vazut de un SAT intreg cand i-a DAT cu TOPORUL in CAP VICTIMEI …………………….
   Si inca ceva cce m-ar bucura si mai tare si mai tare :
   – De la TOTI cei CONDAMNATI pentru FAPTE de CORUPTIE , TRAFIC de INFLUENTA, ABUZ in SERVICIU si LUARE-DARE de MITA 😦
   😦 😦 indiferent daca sun condamnati la INCHISOARE cu SUSPENDARE sau EXECUTARE ,
   SA SE RECUPEREZE in TOTALITATE PREJUDICIUL adus STATULUI ROMAN de la CONDAMNAT, SOTIE< COPII, NURORI, GINERI,FRATI, SURORI, NASI de CUNUNIE si BOTEZ, NEPOTI, NEPOATE, PRIETENI si AMANTE 🙂 🙂 🙂
   iar MASURA punerii sub SECHESTRU a averilor mobile, imobile, terenuri intravilane si vilane, masini, elicoptere, avioane , yahturi, vile, palate,bijuterii, opere dde arta samd sa fie INSTITUITA odata cu inceperea CERCETARII PENALE 🙂 ca NEMERNICII sa NU mai POATA sa-si INSTRAINEZE AVEREA si sa spuna procurorilor, judecatorilor si JURNALISTILOR ca NU au NIMIC TRECUT pe NUMELE lor 🙂 😦 🙂

   ASA dupa cum a spus in urma cu cativa ani fostul sef al LPF, Dumitru Dragomir CONDAMNAT deja de o PRIMA INSTANTA la 7 ani de INCHISOARE cu EXECUTARE ( a facut APEL…)
   in Dosarul DEZAFILIERII Universitatii CRAIOVA din LIGA I de Forbal tocmai in LIGA a V-a 😦 😦 😦
   De ce am reamintit de Dumitru Dragomir ? 🙂
   Pentru ca si el a fost OM POLITIC iar cele spuse de tine …." cel mai PARSIV e OMUL POLITIC" 😦 i se POTRIVESC de MINUNE ! 🙂
   Iar ca sa mai demonstrez inca-odata acest lucru, IERI, procurorii DNA i-au mai DESCHIS lui Dumitru Dragomir ( fost sef LPF) un NOU DOSAR de CORUPTIE si LUARE de MITA …………….
   Din rechizitoriul procurorilor DNA, rezulta ca Dumitru Dragomir ar fi PRIMIT MITA peste 1( un ) MILION de dolari de la responsabilii firmei de CABLU-TELEVIZIUNE, Rcs&Rds pentru TRANSMITEREA pe canalele DiGi Tv a meciurilor de FOTBAL din LPF ………………
   Multumesc ca ai trecut din NOU pe AICI ! 🙂
   Weekend placut Petru ! 🙂
   Sandu 🙂

   Comentariu de Aliosa — 06/05/2017 @ 7:10 am | Răspunde

 23. Comentariu de Beta — 05/05/2017 @ 7:52 pm | Răspunde

  • Este el jurnalist independent dar acum lucreaza la sursa de unde provine , nu e curat , n-a mai avut loc in sat si s-a intors langa ai lui. (ma refer la Dragos Patraru)

   Comentariu de Beta — 05/05/2017 @ 8:12 pm | Răspunde

  • Buna dimineata Anda !
   Superb video ! 🙂
   Muzica ma linisteste,
   Imaginile imi bucura retina,
   Dejunul ma ispiteste,
   Sa dau o fuga in gradina ! 🙂
   Sa curat MASA de fruze dupa ploaie,
   S-astern fata de masa curata,
   Sa ascult la MP4 o melodie vioaie,
   Sa-mi mearga BINE ziua toata !!! 🙂 🙂 🙂
   Un sfarsit de saptamana la fel de frumos ca si videoclipul postat
   si de TINE si de MINE ! 🙂

   Cat priveste pe jurnalistul independent DRAGOS PATRARU, sincer, NU-I cunosc TRECUTUL si NICI NU ma INTERESESAZA al sau TRECUT 🙂 atata TIMP cat am CONSTATAT ca ii CRITICA pe TOTI fara deosebire de CULOAREA POLITICA ! 🙂 ASA cum si EU ii CRITIC pe TOTI indiferrent de CULOAREA lor politica , ATUNCI cand UNA promit in CAMPANIA ELECTORALA ( locale, parlamentare, europarlamentare si prezidentiale ) si ALTA FAC dupa ce si-au ” vazut SACII in CARUTA ” ! 🙂
   Daca ar fi sa ne ” ghidam ” dupa TRECUTUL lor in JURNALISM , ar trebui sa NU mai URMARIM nici o EMISIUNE la televizor caci, MAJORITATEA JURNALISTILOR si-au INCEPUT meseria de JURNALIST la un anume POST tv iar ULTERIOR ,au PLECAT unii de VOIE dupa un SALARIU mai MARE 🙂 altii de NEVOIE fiind dati AFARA de MOGUL ” X” si ANGAJATI imediat de MOGULUL „Y” samd
   NU dau EXEMPLE de astfel de JURNALISI caci sunt cu ZECILE si-ar fi PACAT sa-l omit pe vreunul ! 🙂

   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 06/05/2017 @ 7:15 am | Răspunde

  • @ ALLL !!!
   Pentru Doamnele, Domnisoarele si Domnii care m-au ONORAT cu vizita, un comentariu , un like , un sfat , o urare sau pur si simplu o intrebare , cu ganduri de sincera prietenie virtuala si multumire ,ma rog la bunul DUMNEZEU ca sfarsitul de saptamana sa le aduca
   doar sanatate, bucurii si impliniri !!! 🙂 🙂 🙂

   Weekend Edenic Tuturor ! 🙂
   Aliosa 🙂 ❤ 🙂

   Comentariu de Aliosa — 06/05/2017 @ 7:20 am | Răspunde

   • Multumim Aliosa si tu sa ai un weekend minunat!

    Comentariu de anuska — 06/05/2017 @ 4:26 pm | Răspunde

   • Ziua de SAMBATA a fost MINUNATA 🙂
    cea de DUMINICA este deja BINECUVANTATA 🙂 🙂
    SOARELE straluceste,
    CAFEAUA se pregateste ,
    in CAFETIERA ce singura lucreaza ,
    ca NATURA ce vibreaza,
    la mirosul FLORILOR de SALCAM de afara,
    ce-a patruns in casuta-mi virtuala !!! 🙂 🙂 🙂

    Aliosa 🙂

    Comentariu de Aliosa — 07/05/2017 @ 8:55 am | Răspunde

 24. psychoterapia kraków

  Se strange LATUL in jurul

  Trackback de psychoterapia — 05/09/2018 @ 1:03 am | Răspunde

 25. terapia małżeńska kraków

  Se strange LATUL in jurul

  Trackback de psychoterapeuta krakow — 15/09/2018 @ 6:18 pm | Răspunde

 26. terapia malzenska krakow

  Se strange LATUL in jurul

  Trackback de psychoterapia — 26/09/2018 @ 5:59 pm | Răspunde

 27. psychoterapeuta kraków

  Se strange LATUL in jurul

  Trackback de psychoterapia — 06/10/2018 @ 9:33 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: