Alioşa ” File de Jurnal ”

22/05/2017

Să NU uiți ROMÂNE, să nu UIȚI !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 10:26 am

 

In loc de motto:
Perioada 2004-2014 cand ROMANIA a fost condusa de Traian Basescu cu OAMENI inventati, crescuti, instruiti, perfectionati si manipulati de el, a fost ,este si va fi cea mai neagra perioada postdecembrista !
Ceea ce s-a intamplat in ” Romania lucrului bine facut ” din 21 decembrie 2014 cand OAMENII lui Traian Basescu si OCULTA MONDIALA l-au inscaunat pe Klaus Werner Iohannis in fotoliul de presedinte al Romaniei si pana azi cu SCANDALUL provocat de DEZVALUIRILE lui Sebastian Ghita, fost deputat si membru in Comisia Parlamentara de Control a SRI , este CONSECINTA ” sistemului ticalosit ” instituit de fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu 😦  iar daca mai adaug si  DEZVALUIRILE fostului consilier al lui Traian Basescu , jurnalistul Dan Andronic  versus ÎNTÂLNIREA malefica a sefilor SRI si Parchetului general din 2009 ACASA la parlamentarul Gabriel Oprea, GENERALUL facut la APELUL de SEARĂ de Iliescu ( 2 stele) si Băsescu  o stea  pana atunci si a doua ulterior,culmea COINCIDENTEI ,chiar in seara de 6 decembrie 2009 cand se NUMARAU VOTURILE  dintre MIRCEA GEOANA si TRAIAN BASESCU , avem in față TABLOUL exact al MIZERIEI politice implementate de regimul basisto-pedelist in ROMÂNIA  😦  😦  😦  MIZERIE care a inceput sa iasa la suprafata cu SUBIECT si PREDICAT chiar in aceste zile !!! 🙂  🙂  🙂


– Iata mai jos materialul   postat de pe internet fara NICI o ADAUGIRE ,SCOATERE de cuvinte sau nume care   este DOVADA suprema a ticalosiei ticalosului care ,pentru a fi REALES in 2009 a apelat nu numai la manelisti

 

dar si la cei numiti de el in primul mandat in functii de conducere din  SRI&DNA&Parchet General si inaintati in gradul de GENERAL pentru merite doar de el si dracu stiute !!!  😦  😦  😦

” Dosar Cotidianul:
O nenorocire pentru România – Traian Băsescu

Dezinvoltura și tupeul cu care fostul președinte al României se insinuează în competiția politică ne obligă la o evaluare mai amplă a prestației sale. Cariera lui Traian Băsescu este plină de victime, de erori, de stagnări, de minciuni relansate sub formă de noi adevăruri, de fantezii cu pretenții democratice, dar cu consecințe dramatice pentru țară. Starea pădurilor decimate, țara rămasă pe drumuri, lumea subdezvoltată și măcinată de accidente, dezvoltări urbanistice aberante, afaceri cu restituirile, toate alcătuiesc un peisaj dramatic. La un loc, ele fac parte dintr-o operă politică egală cu o nenorocire.
La toate acestea se adaugă destine frînte, oameni compromiși, ridiculizați, dislocați sau dispăruți din viața publică. Inventarul de față a limitat numele și cazurile invocate din lipsă de spațiu. Efectele colaborării, prieteniei sau serviciilor făcute pentru Traian Băsescu pot lua proporția unui alt mare dosar, cam cât a fost cel de condamnare a comunismului, în care comunistul devotat și activ s-a transformat în principalul incriminator al acestuia.
Inventarul nenorocirii generate de Traian Băsescu este departe de a fi complet.
Însoțitoare de campanie electorală promovate spectaculos
Roberta Anastase
Adriana Săftoiu
Lavinia Șandru
Elena Udrea
Anca Boagiu
Sulfina Barbu
Stana Anghelescu
Ce frumos era în prima campanie electorală şi ce tinere eram
Rînd pe rînd, doamnele și fetele folosite în campanie au fost folosite și promovate și mai apoi date afară, alungate sau ridiculizate (Lavinia Șandru, după o campanie lungă și grea, a fost reciclată în categoria „centură“).
Sponsori
Florian Anghelescu
Mihai Erbașu
Anghelescu, producător ilegal și distribuitor de țigări, face parte dintre sponsorii care l-au ajutat pe Traian Băsescu să ajungă la Cotroceni. Imediat după alegeri, soția sa a fost promovată la Preşedinţie, iar Florian Anghelescu a sfîrşit într-o sinucidere suspectă. Aceeași soartă a avut-o constructorul Erbașu, găsit mort în piscina sa de pe malul Lacului Snagov.
Presă
Dan Tapalagă
Mircea Marian
Mălin Bot
Andreea Pora
Sabina Fati
Dan Turturică
Radu Moraru
Dan Andronic
Robert Turcescu

Doi dintre cei mai celebri şi agresivi băsişti
Lista este mult mai mare. Am reținut doar cîțiva dintre corifei. Din cauza faptului că s-au produs în văzul lumii și pentru că au nenorocit publicații, emisiuni sau demersuri media, mă abțin să-i portretizez și să fac dezvăluiri despre interesele lor.
Familie
Elena Băsescu – EBA
Ioana Băsescu
Radu Pricop
Mircea Băsescu
Dragoș Mircea Băsescu
EBA

Dintr-o nevinovată absolventă de liceu și cu o facultate pe care e greu de crezut că a absolvit-o, Elena Băsescu a ajuns manechin preferat de creatori, membră în organizația de tineret, apoi parlamentar european. Operațiunea de strîngere a voturilor pentru Elena Băsescu poate fi considerată un model de măsluire legală a alegerilor pentru un candidat fără suport popular. Promovarea Elenei Băsescu în Parlamentul European este una dintre operațiunile electorale care au implicat oameni de la Cotroceni, din servicii și din PD. Este cea mai spectaculoasă operațiune electorală de promovare în Parlamentul European. Campania Elenei Băsescu este și o mostră de folosire a unui om din PD, mai apoi condamnat pentru frauda comisă în sprijinul Elenei Băsescu. Monica Iacob Ridzi încă se află în penitenciar. EBA a fost și subiectul unei afaceri sentimentale cu iz de colectă publică sau de bani negri cu aparență de dar de nuntă. Circulă, mai mult ca o glumă, suma de 500.000 de euro încasată din darul de nuntă; în fapt, zvonurile trimit la sume de 10 ori mai mari.
Ioana Băsescu

Dacă EBA a fost pupila dragă, Ioana a fost omul de sprijin și de încredere. Prin ea s-au făcut afaceri importante (pământurile de la Nana, în care nu am clarificat proprietatea terenurilor cumpărate de Elena Udrea), sau contracte cu dedicație ori „cu cheie“. Acestea (benzinăriile Gazprom) poartă cu ele secretul actelor semnate la notariatul Ioanei Băsescu. Casele Ioanei Băsescu au aceeași soartă neclară și neinvestigată. Afacerile lui Radu Pricop sunt și ele nenumărate și ascunse. Bănuiala că unele aparțin familiei Băsescu nu folosește la nimic.
Mircea Băsescu
Cazul Băsescu Mircea versus clanul ţiganilor din Drăgănești – Olt este celebru, este public și a fost sancționat de justiție. Merită subliniată legătura clanului Băsescu cu clanurile țigănești, măcar din perspectiva sprijinului electoral pentru Traian Băsescu. De clarificarea strîngerii banilor și folosirii lor se ocupă altcineva.
Dragoș Mircea Băsescu
Dosar pe rol, de unde au scăpat către presă practici care trimit la scandalul Mircea Băsescu – Bercea Mondial.
SRI
Gen. Florian Coldea
Gen. Dumitru Dumbravă
Primul a condus Apărarea Constituției și a stat alături de Laura Codruța Kovesi în celebrul cîmp tactic al proceselor în care SRI se prelungea în justiție. Al doilea, Dumbravă, secretar general al SRI, este autorul celebrei aberații numite „cîmpul tactic“ în justiție. Și care n-a cutremurat în niciun fel nici serviciul, nici regimul Băsescu.
Colaboratori ai sistemului
Silvian Ionescu
Marin Antonescu
Mircea Nicu Toader
Adriean Videanu
Elena Udrea
Marin Anton
Andrei Moldoveanu
Sorin Blejnar etc.
Grup de mare forță și influență în procesul de exercitare a puterii. Piese-cheie ale puterii lui Traian Băsescu. Silvian Ionescu a devenit, cu vremea, dușman de moarte, Marin Antonescu, partener și coleg în servicii, s-a mulțumit cu mai puțin, iar toți ceilalți s-au avîntat fie cu linguroiul (și acum o trag prin procese), fie cu buldozerul. Și acum sînt înjurați.
Gașca PD, la un pas de bandă politică
Vasile Blaga
Radu Berceanu
Adriean Videanu
Anca Boagiu
Sorin Frunzăverde
Alexandru Sassu
Bogdan Niculescu-Duvăz
Radu F. Alexandru
Paula Ivănescu etc.

Radu Berceanu
Floarea PD devenit PDL a ratat o carieră istorică. Unii au evadat repede (Sassu, Duvăz, Paula Ivănescu, Rafu F. Alexandru), alții au aplicat mai fin sau mai grosolan ce-au văzut la Trăienel (Blaga, Videanu, Boagiu). Radu Berceanu pare să fi scăpat de ghearele sistemului, dar și de înțepătura de scorpion a lui Băsescu.
Justiție
Monica Macovei
Livia Stanciu
Laura Codruţa Kovesi
Alina Ghica
Oana Schmidt Hăineală
Cristi Danileț
Camelia Bogdan
Horia Georgescu
Iulian Dragomir (ICCJ)

O echipă prin care puterea și influența lui Traian Băsescu s-au regăsit în justiție. Ei au aplicat la sînge lupta pentru statul de drept care pe unii i-a nenorocit, pe alții i-a apărat. Justiția ca problemă de proiect ratat și de carnaval bine interpretat li se datorează în mare parte. (Cornel Nistorescu)
________________________________________
Afacerile văzute ale familiei Băsescu
Traian Băsescu a trecut de la afacerile făcute la Anvers în numele statului român la afacerile făcute în și pentru interesul personal și al familiei, în România.
Fabrica de înghețată
Prima afacere despre care presa a menționat este cea referitoare la fabrica de înghețată. Se întâmpla în anii 1999-2000, înainte ca România să intre în Uniunea Europeană. Afacerea a fost închisă ulterior, fiindcă nu îndeplinea cerințele UE. Firma Prod Cros SRL era deținută de Mircea Băsescu (80%) și Maria Băsescu (20%). Societatea avea patru angajați, câte doi pe schimb, și dispunea de minimul de echipamente.
2008-2009, procesarea cărnii de pui
După ce a abandonat afacerea cu îngheţată, Mircea Băsescu şi-a îndreptat atenţia spre procesarea cărnii de pui. El a preluat afacerea de la Agigea a unor englezi și a schimbat denumirea firmei din „Plusfood“ în „Fattoria Terrantica“. Fabrica producea de la cordon bleu de pui, şniţel de pui până la snack sau burgeri. Peste 90% din produse mergeau la export: în Italia, Anglia, Belgia şi Olanda. „Noi avem certificat de export inclusiv pentru ţările arabe şi pentru trupele NATO“, spunea, în urmă cu un an, Mircea Băsescu. Director al societății a fost numită Adriana Opreanu, o apropiată a familiei Băsescu.
Suspecți de trafic de armament
În anul 2009, familia Băsescu este implicată într-un scandal internațional. Firma Ice Age SRL, în care acționari erau Raluca Băsescu (fiica lui Mircea Băsescu) și un membru PDL Constanța, Sorin Trașcă, a adus prin Portul Constanța Sud Agigea 1.884 de tone de armament expirat din Taiwan. Muniția trebuia să ajungă în Bulgaria pentru a fi distrusă. Unul dintre vapoare însă a sosit în România în baza unui contract încheiat cu firma Oxo Network Corporation, patronată de Cornel Purcărea. Muniţia a fost depozitată în depozitul firmei Ice Age SRL și ulterior transportată la Uzina Mecanică Băbeni, judeţul Vâlcea.
Surse din Portul Constanța spuneau că o parte din muniție a ajuns și la cealaltă firmă patronată de Raluca Băsescu și Laurențiu Mironescu, Interprest Trading SRL, aceasta din urmă având licență pentru depozitare armament și muniție.
Asociatul Ralucăi Băsescu, Laurenţiu Mironescu, a ajuns în 2011 secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor, sub mandatul lui Traian Igaş. În luna mai a aceluiaşi an, DNA a început urmărirea penală împotriva lui Laurenţiu Mironescu, a senatorului PDL Mircea Banias, a fostului șef al Portului Constanța Eugen Bogatu, dar şi a altor 27 de persoane, pentru infracţiuni de corupţie în legătură cu activităţile de import-export de mărfuri provenite din afara graniţelor Uniunii Europene.
Afaceri imobiliare
În ianuarie 2009, Dragoș Băsescu decide să apară în față și cumpără 85% din acțiunile firmei SC Global Business & Investments SRL, deținută de Adriana Opreanu, fostă apropiată a lui Mircea Băsescu. Schimbarea acționariatului a dus și la aducerea unor oameni capabili în societate. Cenzori au fost numiți Raluca Băsescu și Sorin Trașcă. În decembrie 2006, firma Global Business & Investments a încheiat un contract de asociere în participațiune cu o instituție de stat, Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Constanța, pe modelul Puiu Popoviciu. În contract se prevedea că stațiunea de cercetare participa cu un teren de 30 ha, terenul Fermei nr. 10 Agigea, situat între Agigea și Eforie Nord, pe Drumul European 87 Constanța-Mangalia, iar firma familiei Băsescu promitea că va finanța activitatea asociației.
Afacerea Nana
Preşedintele Traian Băsescu a cumpărat în anul 2013, prin intermediul fiicei sale Ioana, 290 de hectare de teren arabil, în judeţul Călăraşi. Terenul, compact, se află pe raza localităţii Nana. Cele 290 de hectare se aflau în posesia unor firme cu capital italian şi erau arendate către o asociaţie agricolă din comună, a cărei şefă era secretara Consiliului Local Nana, Tudorița Nicolae. Terenul a fost luat cu credit bancar în valoare de un milion de euro, iar diferența de 300.000 de euro ar fi fost achitată cash de Ioana Băsescu.
În luna februarie 2015, Parchetul General a declanșat o anchetă pentru a verifica modul în care mai multe persoane din localitatea Nana și-au reconstituit dreptul de proprietate, luând măsura sechestrului asigurător asupra loturilor comasate care constituie moșia achiziţionată de Ioana Băsescu, prin credit de la CEC. Ulterior, toate parcelele cumpărate de Ioana Băsescu de la firma Berfige au fost puse sub sechestru. În urma afacerii, la sfârșitul anului 2015, 11 persoane din cadrul Primăriei Nana au fost trimise în judecată pentru constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată, conflict de interese, spălare a banilor şi fals în declarații.
Casa din Băneasa și casa din Mihăileanu
Pe 9 august 2000, pe vremea când era primar general al Capitalei, Traian Băsescu a cumpărat un teren de 3.700 de mp în Aleea Privighetorilor 86 din cartierul Băneasa, cu suma de aproximativ 70.000 dolari. Tot pe 9 august 2000, omul de afaceri Costel Cășuneanu a cumpărat un teren învecinat, cu o suprafață similară, însă la un preț de trei ori mai mare decât cel plătit de Băsescu.
Pe 14 august 2002, primarul Băsescu își dă casă de la Primărie pe strada Ștefan Mihăileanu. Locuia pe atunci în Prezan nr. 4, unde își prelungise contractul până în martie 2003.
Pe 21 octombrie 2002, Traian Băsescu a cumpărat o vilă situată pe Șoseaua București-Ploiești, cu suma de 280.000 dolari. Trei săptămâni mai târziu, la 12 noiembrie, a donat-o fiicei sale Ioana. El a locuit însă acolo până când, ca șef de stat, s-a mutat la Vila Lac 3.
Însă în timp ce se mută în Băneasa, primarul Băsescu își cumpără și etajul de vilă din Mihăileanu. Ulterior, în octombrie 2002, Traian Băsescu a vândut terenul din Aleea Privighetorilor către Gabriela Blaj, cumnata lui Costel Cășuneanu, în schimbul sumei de aproximativ 300.000 de dolari.
________________________________________
Personaje folosite și abandonate
Este recunoscută deja ca fiind o obișnuință a lui Traian Băsescu ca, după ce a numit anumiți oameni în poziții-cheie, iar aceștia și-au dovedit din plin loialitatea, să ajungă să-i critice vehement.
„Infirmul! Andrei Pleşu, o minte sclipitoare din care adesea pătrund în spaţiul public idei geniale. Cu toate acestea, Andrei Pleşu are o mare infirmitate. Îi lipseşte caracterul“, a scris Traian Băsescu într-o postare pe Facebook, despre fostul său consilier prezidențial.
„Cozmin Gușă este omul lui Plahotniuc, îi mânca din palmă pe la Chișinău cu alții“, a spus fostul preşedinte despre fostul său colaborator.
„Cel mai urât lucru este, după ce te-a luat cineva dintr-un purtător de cuvânt, te-a numit consilier prezidențial, ți-a poftit suflețelul să-ți fie soțul șef de serviciu secret, ți l-a făcut președintele șef de serviciu secret. Și când constați că e căciula mai mare decât poate să ducă capul domnului șef de serviciu secret, să te superi că ți l-a schimbat“, a afirmat în 2009 Traian Băsescu despre Adriana Săftoiu.
„Mă proslăveau când eram la Cotroceni. N-am avut niciun aranjament cu Tapalagă, Bot, Marian, Ciocăzanu sau Tolontan. Pozițiile mele de acum nu sunt împotriva instituțiilor, ci a unor oameni din instituții. Am atacat unele persoane, pentru nerespectarea drepturilor fundamentale. Kovesi a fost una dintre ele. Hoardele de propagandiști au reacționat“, a spus Băsescu. „Subiectul postării de azi nu e dna Kovesi, subiectul este legat de propagandiștii care nu înțeleg că un om nu înseamnă o instituție“.
Întrebat care sunt propagandiștii care îl proslăveau, Băsescu a adăugat: „Cartianu, Tapalagă, Ciocăzanu și Mircea Marian, dar mai sunt și alții“.
Teodor Baconschi: „Am trăit un sentiment de deja vu, pentru că exact așa cum la PDL intelectualii au fost, ca sa zic așa, puși în vitrină și apoi evacuați, s-a întâmplat un fenomen similar și în evolutia PMP. Președintele Băsescu, la capătul a zece ani de mandat, și-a ales urmașul, este vorba de doamna Elena Udrea și evident că partidul va merge acum pe această linie“.
De bine în 2012: Laura Codruța Kovesi este decorată cu Steaua României „Pentru merite deosebite în îndeplinirea actului de justiție în România“.
De rău în 2016: „Nu ai caracter când sacrifici oameni ca să fii renumită pe funcţie sau ca să te consolidezi pe funcţie sau să-ţi curgă lacrimile ca să te decoreze câte un ambasador“. (Mihai Boeru)
________________________________________
Justiţia prezidenţială
Traian Băsescu s-a lăudat mereu că nu este un „președinte spectator“, ci unul „jucător“. În privința raporturilor sale cu justiția, exact asta a și fost: un președinte care, de-a lungul celor două mandate, s-a „jucat“ cu justiția, exact după cum i-au dictat interesele personale ori ale apropiaților. Încă din vremea primei campanii prezidențiale, a lansat un semnal arțăgos la adresa adversarilor din PSD: „Ne vedem la țepe, în Piața Victoriei“. Bineînțeles că „țepele“ respective nu au existat niciodată. În schimb, au existat războaie cu adversarii politici, în cursul cărora el a jucat rolul de mare apărător al justiției. Rol în care s-a folosit de toți oamenii pe care i-a considerat utili. Iar atunci când nu a mai avut nevoie de ei, i-a aruncat peste bord, fără să clipească.
La începutul primului său mandat, a susținut-o pe Monica Macovei, pe care a prezentat-o ca pe omul de fier care va aduce face dreptate în România. Pe 29 decembrie 2004, atunci când noul cabinet rezultat în urma alegerilor a depus jurământul, Traian Băsescu i-a mulțumit personal Monicăi Macovei: „O mențiune specială fac pentru ministrul Justiției. Îi mulțumesc doamnei Monica Macovei că a acceptat să fie membră a Guvernului României, dânsa fiind un om neangajat politic. Am dorit ca prin desemnarea ei în funcția de ministru al Justiției să dăm Justiției un semnal de neangajare politică. Eu cred că Justiția trebuie să înțeleagă că, începând de astăzi, nu mai este o anexă a politicienilor, ci este în slujba legii“. Dar, 12 ani mai târziu, în martie 2016, aceeași Monica Macovei devenise pentru el un veritabil dușman al democrației: ,,Pe asemenea informație nu pot decât să remarc că a rămas procuror comunist. Un europarlamentar care pune sub semnul întrebării obligativitatea respectării drepturilor omului a rămas procuror comunist“.
Schimbător după cum bate vântul penal
Pe 11 mai 2014, luat de valul admirației pentru reușitele înregistrate de justiția care îl scăpase de mulți dintre adversarii lui politici, Traian Băsescu a ținut să menționeze, pe un ton triumfalist: „Astăzi, vedem o justiție care nu are niciun complex să ancheteze și să condamne un ministru, un prim-ministru, un președinte de Consiliu Județean, dar prin atribuțiunile prezidențiale am putut să mă implic, prin numirea la Înalta Curte de Casație și Justiție, la DNA, la DIICOT, la SRI, la SIE, oameni de calitate care au înțeles să-și facă treaba fără să fie membri ai partidului. Asta a însemnat continuitate, a permis și justiției să funcționeze, și SRI, și DNA, și DIICOT, iar astăzi, instituțiile cele mai respectate sunt exact aceste instituții, instituțiile în care românii încep să aibă tot mai multă încredere. Niciodată n-ați fi crezut că, în România, Serviciul Român de Informații va ajunge să beneficieze de încredere mai mare decât primăria, mai mare decât Președinția, mai mare decât Parlamentul. Iată că am ajuns aici pentru că au fost profesioniști“.
Un an mai târziu, după ce Inspecția Judiciară din CSM l-a acuzat de imixtiune în problemele justiției, fostul președinte a sărit la beregata celor care l-au pus la punct: „O să fiu foarte direct și pe înțelesul tuturor. În momentul de față, Inspecția Judiciară și CSM au devenit o măciucă care se aplică prin gură direct oricărui om care vrea să exprime ceva despre justiție. În spatele acestei agresivități a Inspecției Judiciare și a CSM se află o mare de corupție. Am susținut acest sistem al justiției, am susținut forța lui în raport cu politicienii, dar vreau să clarificăm niște lucruri. Sistemul este departe de a fi unul perfect, așa cum încearcă a fi prezentat de liderii justiției“.
Sursa : Internetul.

Comentariile le las pe seama Domniilor Voastre iar concluziile vor veni de la sine ! 🙂

O saptamană cat mai rodnică si frumoasă doresc din toată inima persoanelor care vor citi, comenta sau lasa un like aici ! 🙂
Alioșa.

31 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  STIREA nr.1 a ZILEI are mare legatura cu postarea de fata intrucat, este legata de ALEGERILE PREZIDENTIALE din 2009 in care,presedintele Romaniei de atunci, ipocritul si oportunistul Traian Băsescu a fost REALES se pare, dupa o MARE FRAUDARE a respectivelor alegeri in care s-au folosit nu numai manelistii

  milioanele de euro MURDARI ( ILEGALI ) bagati in campania electorala de PEDELISTII si BASISTII acelui timp precum Gheorghe Stefan zis PINALTI care aum este in PUSCARIE sau seful de campanie Vasile Blaga trimis in JUDECATA , dar si
  OAMENII din SISTEMUL TICALOSIT instituit chiar de el 😦 care, s-au ÎNTALNIT in SEARA ALEGERILOR ( 6 dec.2009) in CASA GENERALULUI facut la APELUL de SEARĂ, numitul Gabriel Oprea , acum in asteptarea SENTINTEI din Dosarul Uciderii din Culpa a politistului ANTEMERGATOR coloanei personale !!! 😦 😦 😦

  https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/11/22/

  1) După multe controverse si amânari nefondate,astăzi încep audierile în ancheta privind alegerile prezidențiale din 2009. Primul invitat în comisia de anchetă parlamentară este patronul ziarului Evenimentul Zilei, Dan Andronic,fost CONSILIER al lui Traian Băsescu in acea perioadă, cel care susține că în seara turului doi al alegerilor din 2009 a fost acasă la Gabriel Oprea, unde se mai aflau, printre alții,procurorul general Laura Codruța Kovesi,adjunctul sefului SRI Florian Coldea, seful SRI la acea vreme George Maior si multi alti GENERALI făcuti la APELUL de SEARĂ de in regimul basist 😦 😦 😦

  2) Presedintele SUA, Donald Trump le-a cerut liderilor musulmani să lupte împotriva extremismului. Aflat la Riad, capitala Arabiei Saudite, Trump și-a schimbat discursul anti-islamic din campania electorală și le-a cerut celor 55 de lideri ai unor state musulmane să conducă lupta împotriva terorismului.
  „Nu suntem aici pentru a da lecții și nici pentru a le spune altora cum să trăiască, ce să facă sau cum să-și practice credința. În schimb, le oferim o alianță bazată pe valori și interese comune cu obiectivul de a construi un viitor mai bun”, a spus președintele Donald Trump.

  3) Presedintele TURCIEI,Recep Erdogan a fost ales la conducerea partidului Justiție și Dezvoltare, aflat la guvernare în Turcia. Reforma constituțională aprobată la referendumul de luna trecută îi permite lui Erdogan să devină primul turc din ultimii 70 de ani care este atât președinte de țară, cât și de partid.

  4) Acoperitul si descoperitul de SEBASTIAN GHIȚA ce se afla acum in arest preventiv in SERBIA , NU vrea sa fie EXTRĂDAT de teama ca va fi PERSECUTAT POLITIC !!! 🙂 🙂 🙂

  5) Ministrul Justitiei Tudorel Toader, a ANUNTAT cu subiect si predicat ca va da PUBLICITATII LISTA cu persoanele care au INTRAT in ARHIVA SIPA, arhiva cu DOCUMENTELE compromitatoare la adresa JUDECATORILOR care se pare ca au fost SANTAJATI sa ia HOTĂRÂRI judecatoresti conform presiunilor facute de unii si altii …………………………..

  O saptamana cat mai rodnica si frumoasa prietenelor si prietenilor din blogosfera care vor trece pe AICI ! 🙂
  Cu prietenie,
  Alioșa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 22/05/2017 @ 10:36 am | Răspunde

  • Pe langa slugile lui din PDL si manelistii l-au sustinut pe Base

   Comentariu de anuska — 23/05/2017 @ 6:04 pm | Răspunde

 2. Buon lunedì caro Aliosa 😉

  Comentariu de Rebecca Antolini — 22/05/2017 @ 12:31 pm | Răspunde

  • Grazie Pif ! 🙂
   Buon LUNEDI anche a te e a tutta la famiglia ! 🙂
   Un abbraccio grande,
   Alioșa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 22/05/2017 @ 4:54 pm | Răspunde

 3. Mai ceva decat Ceausescu…chiar ca „lucru bine facut/construit/ticluit” ….impotriva noastra , din pacate ! Draga Aliosa, sa ai o zi cu mult senin prin suflet ! 🙂

  Comentariu de mcooper801 — 22/05/2017 @ 1:56 pm | Răspunde

  • Cu toata dragostea prietene,
   Traian Băsescu este de departe un mai mare ticalos decat Ceausescu care ,
   daca stam STRÂMB si JUDECĂM drept .
   avand in vedere cate a CONSTRUIT si cum a APARAT ROMANIA in fata tavalugului sovietic care in august 1968 voia sa se rostogloesca spre CEHOSLOVACIA rasculata 🙂 trecand prin TARA noastra ,
   a fost un mare PATRIOT fata de TRADATORUL de NEAM si TARA despre care se face vorbire in acest material .
   TOATE cate se intampla acum in ROMANIA sunt URMAREA facaturilor si matrapazlacurilor lui Traian Basescu ! 😦
   In rest, multumesc pentru vizita si frumoasele urari facte ! 🙂
   O saptamana cat mai frumoasa ! 🙂
   Alioșa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 22/05/2017 @ 5:02 pm | Răspunde

 4. Foarte buna postarea. In aceste cuvinte ,Dosarul Cotidianul a spus absolut totul despre Romania condusa de Basescu : „O nenorocire pentru Romania – Traian Basescu”. Mai rau este ca nenorocire continua cu Iohannis care prin mutenia lui si datul cu castane-n geam pe unde merge si vorbeste in numele Romaniei, ne face de rusine .

  Comentariu de Beta — 22/05/2017 @ 2:04 pm | Răspunde

  • Adevarat a Înviat ! 🙂
   Asa este Anda, NENOROCIREA care s-a abatut asupra ROMÂNIEI odata cu instalarea JAVREI ORDINARE la Palatul Cotroceni 😦
   s-a AMPLIFICAT si mai RĂU odata cu plecarea lui Traian Basescu din frunta SISTEMULUI MAFIOT instituit chiar de el 😦
   si instalarea cu ajutorul STRAINILOR de NNEAM si ȚARĂ si a BINOMULUI a lui Klaus Werner Johannis !!! 😦 😦 😦
   ROMÂNIA merge din RĂU in mai RĂU ! 😦
   Multumesc frumos pentru imaginea postata si pertinentul comentariu ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 22/05/2017 @ 2:18 pm | Răspunde

 5. … nori grei deasupra acestui colt de lume ce poarta numele de Romania, datorita „minunatilor” reprezentanti care nu au urmarit decat sa traiasca cat mai confortabil ei familiile lor, uitand de cei care i-au ales …
  … din pacate , nu vad nici o „raza de soare” … 😦 😦
  O saptamana spornica ! 🙂

  Comentariu de lacrimaroua — 22/05/2017 @ 2:10 pm | Răspunde

  • Toti care au ajuns sa conduca destinele ROMANIEI post-decembriste au LUPTAT nu pentru BINELE ALEGATORILOR 😦
   ci pentru BINELE lor, al familiilor lor, rudelor,prietenilor, sponsorilor , numitillor in functii de conducere in CCR, CSM, ICCJ, DNA, SRI, SIE, ANI, Parchete Generale,Judecatorii, Tribunale si SLUGILOR care i-au AJUTAT sa ajunga la BUTOANE ! 😦
   Asa este stimata Lacrimioara, nici EU nu vad nici o RAZA de SOARE versus schimbarea in BINE in ROMANIA !!! 😦 😦 😦
   O saptamana binecuvantata ! 🙂
   Cu stima,
   Alioșa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 22/05/2017 @ 5:08 pm | Răspunde

 6. Te salut iar Aliosa ,mi-a placut relatarea de astazi ,insa eu as vrea sa o dea afara si pe Kovesi asta si pe multi care au fost in perioada basista ,parca acum sunt altii mai buni dar macar sa-i alunge pe toti sa se sature de minciuni ,poate ia aminte si altii care sunt in guvernare si care nu-si iubesc tara ,ci banii.
  Adevarat se scrie in aceste citate:

  „Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice.” — Esop

  „Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei.” — Mihai Eminescu

  Comentariu de anuska — 22/05/2017 @ 3:45 pm | Răspunde

  • Citatele sunt foare NIMERITE si adevarate ! 🙂
   Cat priveste SCHIMBARILE despre care pomenesti, daca ar fi VOINTA si CURAJ politic ar fi TRIMISI multi la PLIMBARE dar…………….,
   cum in ROMANIA politicienii sunt la MÂNA magistratilor iar FRICA PAZESTE BOSTĂNĂRIA
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/07/09/
   NU se DERANJEAZA deloc unii pe altii ! 😦
   Ceea ce se DISCUTA acum in AGORA despre Dosarele SIPA 😦 este DOVADA SUPREMA a spuselor mele ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 22/05/2017 @ 5:16 pm | Răspunde

 7. Felice inizio di settimana, Aliosa.
  leggo che Felip, un giocatore rumeno,giovane è nel mirino della squadra della mia città.
  Un caro saluto !

  Comentariu de newwhitebear — 22/05/2017 @ 7:19 pm | Răspunde

  • Buon giorno caro Gian Paolo !
   Come tradotto Google Translate, ho capito che nella vostra città della squadra del giocatore gioca un giovane romano di nome Felip! 🙂
   Capisco che si tratta di un forbal squadra? 🙂 Se sì, come squadra Chiam in campionato giocare? 🙂
   Non siete obbligati a rispondere a me, ma se volete maggiori informazioni sul giocatore romeno Felip, ho bisogno di avere maggiori informazioni su di lui di trovarlo nel database della Federcalcio rumena e la Professional Football League della Romania! 🙂
   Questo è solo se si desidera! 🙂
   Grazie per gli auguri e le testimonianze fato! 🙂
   Vorrei che il giovane romano onore Felip per rappresentare la Romania e essere di uso reale nella vostra squadra natale! 🙂
   Una settimana così bello! 🙂
   Con simpatia e prieenie,
   Alesa! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 23/05/2017 @ 7:55 am | Răspunde

   • Scusa Aliosa. Steliano Filip (non Felip) non gioca in Italia ma in una squadra rumena di Bucarest – Dinamo Bucaresti. Hanno scritto che la SPAL di Ferrara è interessata al suo acquisto.

    Comentariu de newwhitebear — 23/05/2017 @ 3:33 pm | Răspunde

   • Ora ho capito tutto! 🙂
    Lo conosco bene Steliano Filip giocare Dinamo Bucuresti .Da quello che so, la leadership del team italiano ha offerto 600.000 euro Steliano Filip, ma il proprietario della Dinamo Bucarest, ha rifiutato l’offerta così, ma il trasferimento è bloccato.
    La verità è Steliano Filip è un giocatore giovane, di valore e
    di grande prospettiva così posso capire perché la Dinamo ha rifiutato i 600.000 euro!
    Vogliono più di 1 (uno) milioni di euro! 🙂
    Il fatto che hai scritto Felipe mi ha confuso ma ero pazza! 🙂 Mi piace il vostro dialogo con lui e l’oggetto! 🙂
    Purtroppo, il mio computer portatile traduce automaticamente 😦 solo in lingua inglese e le altre lingue parlate nel mondo, a comprendere la necessità di ricorrere a copia incolla e Google Translate non del tutto mi soddisfa come tradurre! 😦
    Molte grazie per il chiarimento! 🙂
    Una serata piacevole Gian Paolo! 🙂
    Aliosa 🙂

    Comentariu de Aliosa — 23/05/2017 @ 5:24 pm | Răspunde

 8. Comentariu de anuska — 23/05/2017 @ 6:55 am | Răspunde

  • Multumesc pentru frumoasa imagine postata ! 🙂

   Era mult mai bine daca in loc de DEDICATIA sus postata,
   era una de felul :

   – DNA sa te GASEASCA,
   CATUSELE sa nu te OCOLASCA ,
   Iar ce e URÂT si RĂU in PUSCARIE ,
   La TRADATORII de NEAM si ȚARĂ in CELULĂ permanent să fie !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 23/05/2017 @ 8:48 am | Răspunde

 9. @ ALLL !!!
  Cele mai importante ȘTIRI ale ZILEI sunt :

  1) INDIVIDUL despre care se vorbeste in postarea de fața si apare in diferite ipostaze in fotografiile postate,
  BEHĂIE si HAHĂIE 🙂 🙂 🙂
  pe la unele posturi de televiziune ca el NU ȘTIE NIMIC despre intâlnirea procurorului ggeneral Laurei Codruța Kovesi , adjunctului ei,Marius Iacob, seful SRI ,George Maior,adjunctul sau, Florian Coldea, PSD-istul Vasile Dâncu, consultantul presedintelui Traian Basescu, jurnalistul cu două fețe Dan Andronic si alți GENERALI facuti la APELUL de SEARĂ precum Neculai Onțanu, Anghel Iordănescu
  si alții ……………………. ACASA la PARLAMENTARUL Gabriel Oprea , fost SEF al MAFIEI personale a lui ADRIAN NĂSTASE ,
  ulterior PLECAT ( Oprea) din PSD pentru a INFIINȚA UNPR ( Uniunea Nemernicilor Proscriși din România ) 🙂
  Un mai mare MINCINOS ca Traian Băsescu NU a existat, NU exista si nu va exista in ROMÂNIA !!! 😦 😦 😦

  2) Atac terorist la un concert în Manchester. 19 oameni au murit și alți 50 au fost răniți în urma unor explozii care au avut loc în afara sălii Manchester Arena la finalul unui concert al solistei pop Ariana Grande. Majoritatea spectatorilor erau copii și adolescenți. Poliția britanică tratează incidentul drept un atac terorist.

  3) Germania construiește discret o armată europeană, la care participă și România și Cehia, potrivit unei analize Foreign Policy. În acest an, cele două țări își vor integra câte o brigadă în armata Germaniei. Brigada Mecanizată 81, care este dislocată în garnizoana Bistriţa, se va alătura în următoarele luni Diviziei Forţelor de Răspuns Rapid a Bundeswehr.

  4) Astăzi expiră termenul în care proiectul legii grațierii ar fi trebuit dezbătut și aprobat în Senat.
  Asta înseamnă că legea grațierii va fi adoptată tacit în forma concepută de fostul ministru Florin Iordache,
  care prevede, printre altele, grațierea infracțiunii de mărturie mincinoasă !!! 😦 😦 😦

  O zi de MARȚI fară cele TREI CEASURI RELE ! 🙂
  Alioșa !

  Comentariu de Aliosa — 23/05/2017 @ 8:22 am | Răspunde

  • Alte idiotenii facute pe sestake ,iar INDIVITUL Base,securistul, informatorul, colaboratorul si turnatorul securitatii care in cele doua mandate a facut tot ce a vrut ,acum vrea sa se descotoroceasca de hotiile si minciunile fecute

   Comentariu de anuska — 23/05/2017 @ 6:12 pm | Răspunde

 10. Bună dimineața de marți, Alioșa! Am gustat și pilula amară de azi, pentru că atunci când e vorba de politică, numai gusturi neplăcute simțim. Mai pică uneori și ceva dulce, când unii dintre mulții corupți își primesc pedeapsa, dar asta se întâmplă foarte rar.
  Ghiță persecutat politic?! Asta chiar că-i bună! 😀
  În așteptarea unor vești bune, eu îți doresc o zi de toată frumusețea, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 23/05/2017 @ 8:47 am | Răspunde

  • Buna ziua de marti Petru !
   INTREBAREA despre GHIȚA este nu numai justificată dar si foarte nimerită ! 🙂
   Mafiotul , acoperitul, cel care JUCA la doua capete, oportunistul si afaceristul cu SERVICIILE SECRETE pe BANII NOȘTRI ,
   a cerut judecatorilor sârbi sa NU FIE EXTRĂDAT ca va fi PERSECUTAT POLITIC ! 😦
   Asta chiar că-i buna ! 🙂
   E ca si cum HOȚUL striga HOȚUL ziua in amiaza mare ca pilitaiul sa FUGA după ALTUL …………………..
   VESTILE bune ar veni daca PARCHETUL GENERAL ar INVESTIGA si CERCETA cu CELERITATE 🙂 😦 🙂 😦
   toate DECLARAȚIILE consultantului lui Traian Băsescu din 2009, jurnalistul cu două fețe, Dan Andronic in legatură cu ÎNTRUNIREA din seara alegerilor prezidentiale ( 6 dec.2009) 😦 de ACASA de la Gabriel Oprea si ……………..vezi punctul 1 din COMMENTUL de la nr.crt.9 ! 🙂
   O Zi de Toată Frumusețea si Eu iți Doresc ! 🙂
   Sandu 🙂

   Comentariu de Aliosa — 23/05/2017 @ 10:11 am | Răspunde

  • Ma intreb Aliosa ,oare se va termina cu mafia asta vreodata ❓

   Comentariu de anuska — 23/05/2017 @ 6:14 pm | Răspunde

 11. O seara frumoasa sa ai !

  Comentariu de anuska — 23/05/2017 @ 6:14 pm | Răspunde

 12. […] de la COTROCENI , dar ” oamenii lui ” din acei nefaști ani pentru ROMÂNIA postdecembristă https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/05/22/sa-nu-uiti-romane-sa-nu-uiti/ s-au ÎNROLAT în masă în PNL-ul lui Klaus WERNER Johannis 😦 😦 😦 pentru a ROADE o […]

  Pingback de La Noi ca la Nimeni ! ( P.a-70-a) !!! | Alioşa ” File de Jurnal ” — 05/04/2021 @ 9:19 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: