Alioşa ” File de Jurnal ”

12/06/2017

^ Nu GURA este sursa respirației urât mirositoare ^ ……………

Filed under: generale — Aliosa @ 7:31 am


^ NU GURA ESTE SURSA RESPIRAȚIEI URÂT MIROSITOARE
03.06.2017
Dr. Mihai Petrescu
Directorul Institutului Național de Boli Parazitare. Dr. Petrescu a publicat mai mult de 60 de lucrări de cercetare în Parazitologie Moleculară. 21 ani de experiență.

Institutul Național de Boli Parazitare a descoperit o nouă cauză a halitozei (gură urât mirositoare): infestarea. Un studiu recent finalizat arată că produsele reziduale ale paraziților sunt toxice și creează un teren propice pentru bacteriile proteolitice din stomac. Acesta este motivul pentru care persoanele infectate cu paraziți au respirație urât mirositoare.

Vom discuta această problemă medicală cu Dr. Mihai Petrescu, Directorul Institutului Național de Boli Parazitare.

— Dr. Petrescu, vă mulțumesc că ne-am putut întâlni. Voi începe cu problema principală.
Este adevărat că cea mai mare parte a populației din România este infestată cu paraziți?

Da. În comparație cu alte țări, ocupăm una dintre pozițiile de frunte în ceea ce privește infestarea cu paraziți. Din cauza situației ecologice extrem de precare, a lipsei de acțiune a autorităților și indiferenței față de oameni.

— Dr. Petrescu, rezultatele studiilor cu privire la relația dintre infestarea cu paraziți și respirația urât mirositoare sunt corecte?

Până în urmă cu câțiva ani, comunitatea medicală a crezut că respirația urât mirositoare se formează în cavitatea bucală. Cu toate acestea, studii recente au indicat faptul că problemele de stomac și de ficat (care sunt întotdeauna prezente atunci când suntem infestați cu paraziți) cauzează și ele respirație urât mirositoare. Oamenii de știință au raportat, de asemenea, că acest aparent „simptom normal” nu ar trebui să fie ignorat. Infestarea conduce la apariția aproape a tuturor bolilor grave din corpul uman.

Personal, am încredere în rezultatele cercetării care a fost efectuată în cadrul Institutului nostru. Respirația urât mirositoare atât de des întâlnită poate ascunde, de fapt, o boală gravă. Aproximativ 92% din decesele umane sunt cauzate de infecțiile parazitare. Și nu este vorba doar despre decese din cauza unor boli.

Noi, de obicei, vorbim despre viermi intestinali, atunci când vorbim despre paraziți. Pot aceștia provoca cu adevărat respirația urât mirositoare și chiar moartea?

De fapt, aceasta este o mare greșeală – să presupunem că paraziții sunt doar viermi. Există o mare varietate de paraziți care trăiesc în diferite organe ale corpului. Și ei provoacă diverse probleme. Și, apropo, viermii – pentru a fi mai precis, viermii intestinali – sunt foarte periculoși. Ei distrug literalmente intestinele, cauzând descompunerea acestora și, în cele din urmă, decesul. Chiar și viermii sunt destul de dificil de localizat și de distrus.

Alături de aceștia, există mii de paraziți, care pot trăi în ficat, creier, plămâni, sânge, și stomac. Și aproape toți sunt mortali. Unii dintre ei încep imediat să acționeze agresiv și să distrugă organismul. Alți paraziți trăiesc neobservați până când numărul lor devine atât de mare încât organismul nu le mai poate rezista și persoana decedează.

În același timp, pot spune cu toată încrederea că, practic, toată lumea este infestată cu paraziți. Problema este că majoritatea acestora sunt extrem de dificil de detectat. Iar atunci când consecințele unei infecții parazitare devin vizibile, specialiști încearcă sa le elimine. Chiar și în timpul unei autopsii, sunt necesare teste speciale pentru a detecta paraziții. Sau, cel puțin, în cele mai multe situații.

Există mii de paraziți care pot trăi în ficatul, creierul, plămânii, sângele, stomacul nostru. Și aproape toți sunt mortali. De obicei, totul începe cu binecunoscuta respirație urât mirositoare.

— Ne puteți da vreun exemplu concret de infestare?

Vă pot povesti despre sute de cazuri.
Dar poate că mă voi concentra asupra acelor exemple care arată clar care sunt pericolele paraziților.

În primul rând, se pare că unele tenii pot cauza cancer. Mai mult, viermii sunt cei care contractează inițial boala, nu oamenii. Dar celulele maligne ale acestora se răspândesc în întregul organism, infestându-l pe om. Acest lucru se întâmplă atunci când larvele viermilor ajung din intestine în nodulii limfatici ai omului. Ca urmare, aceștia se transformă în tumori canceroase, otrăvind rapid organismului omului. Decesul survine, efectiv, în câteva luni. Săptămâna trecută s-a înregistrat încă un caz de deces cauzat de o astfel de tumoare.

Un alt caz des întâlnit este infestarea creierului uman. Aceasta conduce la nevroze, oboseală extremă, iritabilitate excesivă și schimbări bruște de dispoziție. Și, în stadiile mai avansate, pe măsură ce creierul se umple cu paraziți, se dezvoltă afecțiuni mai grave, conducând, în cele din urmă la deces .

În al treilea exemplu putem vedea infestarea unui cord uman. Se crede că această afecțiune este foarte rară. Dar, de fapt, viermii cardiaci sunt prezenți la aproximativ 23% dintre oameni. Aceasta înseamnă o persoană din patru. Într-un stadiu incipient, aceștia sunt complet invizibili și au impact zero asupra organismului. Dar, cu cât trece mai mult timp, cu atât devin mai vizibili viermii din cordul uman. Aceștia provoacă numeroase afecțiuni cardiace și, când vine vorba despre decesul subit cauzat de stopul cardiac, acești paraziți sunt responsabili pentru aproape 100% din cazuri.

— Mai există și alte consecințe periculoase ale infestării?

La bărbați, paraziții provoacă prostatită, impotență, adenom, cistită, calculi la rinichi și vezica urinară.
La femei, aceștia cauzează dureri și inflamarea ovarelor, fibroame, fibroame uterine, boala fibrochistică mamară, precum și inflamarea glandelor suprarenale, a vezicii urinare și a rinichilor. Și, bineînțeles, aceste probleme sunt însoțite de îmbătrânirea prematură a pielii, apariția pungilor sub ochi, negi și papiloame pe față și pe corp.

— Cum ne putem proteja de paraziți? Există teste, medicamente?

Din păcate, se poate spune că nu există metode sigure de diagnosticare a paraziților din interiorul corpului omenesc. Parțial, acest lucru se datorează existenței unui număr atât de mare de tipuri de paraziți (peste 2000 de specii cunoscute) și, parțial, unui nivel foarte mare de dificultate în detectarea acestora. Un examen parazitologic complet poate fi efectuat în numai câteva locuri din România și costă extrem de mult.

Simptomele unei infecții cu paraziți sunt următoarele:

Respirație urât mirositoare;
Alergii (iritație, ochi umezi, rinită);
Iritație și roșeață la nivelul pielii;
Răceli frecvente, durere în gât, congestie nazală;
Oboseală cronică (obosim repede, indiferent ce facem);
Dureri de cap frecvente;
Constipație sau diaree;
Dureri articulare și musculare;
Nervozitate, insomnie și tulburări de apetit;
Cercuri întunecate, pungi sub ochi.
Dacă observați cel puțin unul dintre simptome, există o posibilitate de 99% să existe paraziți în corpul dumneavoastră. Și trebuie să scăpați de ei cât mai repede posibil!
Continuarea pe
http://blogchanie.com/ft/ro/detoxic/?utm_source=leadbit&utm_medium=cpa&utm_campaign=227&TID=593BC2A57EED7B4624079D58

@@@

Extrapolând în PLAN POLITIC, nu GURA politicianului este VINOVATĂ de TÂMPENIILE ce le debitează,

ci CREIERUL politicianului lingău și ceea ce-l MOTIVEZĂ,

să scoată pe GURA lui SPURCATĂ,

doar inepții și vorbe URÂT MIROSITOARE laolaltă !!!19

Aliosa

25 comentarii »

 1. @ ALLL !!!
  Dintre toate ȘTIRILE din weekendul abia terminat,
  cu migală și pasiune pentru dvs.am selectat,
  pe cele mai relevante,
  și mai importante !!! 🙂 🙂 🙂

  1) Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus într-o emisiune tv.la o oră de maximă audiență că EVALUAREA guvernului GRINDEANU continuă până MIERCURI când se va anunța CONCLUZIA FINALĂ ! 🙂
  După ce premierul Sorin Grindeanu a postat pe pagina sa de fb. că
  „România are nevoie de stabilitate”,
  președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că
  „stabilitatea țării nu stă într-o singură persoană” 🙂 🙂 🙂
  și că PREMIERUL potrivit pentru aplicarea actualului program de guvernare trebuie să fie
  ”nebun de harnic, cu capacitate de înţelegere foarte mare şi fără lene”!!! 🙂 😦 🙂

  Președintele PSD spune că evaluarea internă a miniștrilor s-a încheiat,Odată încheiată evaluarea internă a miniștrilor cabinetului Grindeanu,urmează să fie finalizat pachetul de propuneri pentru remedierea întârzierilor în aplicarea programului de guvernare. Aceste propuneri vor fi dezbătute într-o ședință a Comitetului Executiv Național în această săptămână.

  2) Ieri, 11 iunie, în 5 municipii , 9 orașe și 35 de sate și comune din ȚARĂ , au avut loc ALEGERI LOCALE PARȚIALE pentru funcțiile de PRIMAR rămase vacante din varii motive : primarii aleși au devenit SENATORI sau DEPUTAȚI precum Lia Olguța Vasilescu de la CRAIOVA 🙂 , alți primari au AJUNS în PULCĂRII, unii au DECEDAT, alții au DEMISIONAT samd .

  AMSENTEISMUL a fost în TOP iar REZULTATELE SURPRIZĂ s-au ^ ținut LANȚ ^ ! 🙂
  – La Târgu JIU unde PSD a condus permanent PRIMĂRIA , de data aceasta a câștigat candidatul PNL(PDL) , Marcel Romanescu pe fondul unei PREZENȚE la VOT de ^ râsu-plânsu^ !!! 🙂 😦 🙂
  – la CRAIOVA, a câîștigat social-democratul Mihail Genoiu pe fondul unei prezențe la vot de sub 19% !!! 😦 😦 😦
  În concluzie, PNL(PDL) care spara la mai mult, a câștigat alegerile în doar 16 din cele 49 de localități, printre orașele Târgu Jiu , Roman, Râșnov și orașul-sat Jilava ! 🙂

  3) Partidul președintelui FRANȚEI, Emmanuel Macron a câștigat primul tur al alegerilor legislative.
  Potrivit primelor estimări, La République en Marche (LREM) a obținut 32% din voturi, în condițiile unui absenteism masiv. Dacă tendințele de vot se vor repeta în turul doi, atunci LREM și aliații centriști MoDem vor avea o majoritate parlamentară confortabilă, peste 400 din cele 577 de mandate de deputat.

  4) Săptămâna aceasta, mai exact pe 17 IUNIE,PNL care de fapt e fostul PDL, partidul care împreună cu OCULTA din ȚARĂ și din AFARĂ l-a ÎMPINS in toamna anului 2014 pe fostul primar penal de Sibiu , Klaus Werner Johannis, își va alege PREȘEDINTELE dintre doi candidați care mai de care mai lingușitor în campania electorală prezidențială din 2014 față de Klaus Werner Johannis ………………..
  Ipocrizie, lipsă de viziune, greșeli aberante, soluție de compromis, criză ideologică – acestea sunt doar câteva dintre expresiile pe care analiști și surse din rândul liberalilor le folosesc ca să descrie situaţia din PNL(PDL).
  După ce în 2014, a reușit împreună cu pedeliștii lui Traian Băsescu , slugile miliardarului americano-ungur George Soros și ^ tinerii liberi și frumoși ^ PĂCĂLIȚI și MANIPULAȚI de OCULTA din ȚARĂ și din AFARĂ 😦 😦 😦
  să dea preşedintele țării pentru prima dată în istoria sa postdecembristă,
  PNL( PDL) a ajuns într-o criză mai acută ca oricând, mai ales după anul electoral 2016, marcat de rateuri, gafe și diviziuni interne din cauze multiple generate atât de bâlbele Alinei Gorghiu ISAR ( PNL) și Vasile Blaga ( PDL) în gestionarea problemelor interne de partid dar și de stângăciile actualului președinte interimar , fosta PDL-istă Turcan Raluca !!! 🙂 😦 🙂
  Ca urmare, pe 17 iunie a.c. liberalii și pedeliștii au de ales între un politician descris ca foarte ușor influențabil − Cristian Buşoi − cel RETRAS din cursa pentru primăria generală a capitalei în 2014
  și unul perceput drept lingău autoritar
  ( ^ Cine-i GENERALUL care va câștiga președinția tării ^ ………………..🙂 😦 🙂
  fostul INCULPAT − Ludovic Orban care ,
  și el s-a retras în 2014 din cursa pentru câștigarea funcției de primar general al capitalei !!! 🙂 🙂 🙂
  În vreme ce taberele se grupează după criterii bazate pe mize personale, o dilemă rămâne:
  poate fi vreunul dintre cei doi soluția salvatoare pentru principalul partid de opoziție?

  O săptămână pe placul Domniilor Voastre ! 🙂
  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 12/06/2017 @ 7:33 am | Răspunde

 2. Mulțumiri pentru informații.
  O săptămână minunată vă doresc!

  Comentariu de thetruthsofsilence — 12/06/2017 @ 9:14 am | Răspunde

  • Și eu îți mulțumesc Cathy pentru vizita virtuală matinală 😦
   cât și pentru urările făcute ! 🙂
   O săptămână minunată

   și eu îți doresc din toată INIMA ! 🙂
   Cu simpatie,
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/06/2017 @ 9:20 am | Răspunde

   • Cu multă plăcere!
    Mulțumesc mult urare/ și pentru videoclip – îmi va prinde bine pentru toată săptămâna, 🙂
    Cu admirație,
    Cathy

    Comentariu de thetruthsofsilence — 12/06/2017 @ 9:32 am | Răspunde

    • Mă bucur din toată inima ca ți-a plăcut videoclipul postat ! 🙂
     Sper să ne ^ prindă bine ^ la amândoi 🙂
     să ne fereasca Dumnezeu de strigoi 😦
     de oameni răi și perfizi,
     de tembeli și indivizi stupizi,
     la miez de zi sau ceas de seară,
     când , sunt bine îmbrăcași pe dinafară ,
     dar, au o GURĂ urât mirositoare,
     precum matrăguna, planta cea otrăvitoare ! 😦
     Aliosa 🙂

     Comentariu de Aliosa — 12/06/2017 @ 9:45 am

    • Inspirația și respirația – o condiție indispensabilă creației poetice 😀
     Să ne fie bine, tuturor!🙂

     Comentariu de thetruthsofsilence — 12/06/2017 @ 10:03 am

   • Să te audă DUMNEZEU ! 🙂
    O după amiază cât mai frumoasă ! 🙂
    Aliosa 🙂

    Comentariu de Aliosa — 12/06/2017 @ 5:59 pm | Răspunde

 3. Buon lunedì caro Aliosa 🌻

  Comentariu de Rebecca Antolini — 12/06/2017 @ 10:40 am | Răspunde

  • Grazie Pif ! 🙂
   Buon LUNEDI anche a te ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/06/2017 @ 6:23 pm | Răspunde

   • 😉 abbi una buona serata bussi

    Comentariu de Rebecca Antolini — 12/06/2017 @ 7:17 pm | Răspunde

 4. Multumiri sincere pentru informatiile foarte pretioase…tot nu te-ai putut abtine sa ajungi si la politicienii nostri cu gura urat mirositoare 🙂 ….sa ai o zi excelenta si o saptamana plina de bucurii ! 🙂

  Comentariu de mcooper801 — 12/06/2017 @ 1:07 pm | Răspunde

  • Și eu îți mulțumesc pentru vizită, comentariu și urări ! 🙂
   Așa este, ai DREPTATE ! 🙂
   Cum să te ABȚII
   desre POLITICIENI să nu spui,
   că au GURA urât MIROSITOARE ,
   când, ii auzi permanent frățioare,
   cum MINT la fel ca Băsescu ,
   dar ÎNVÂRT banii ca Isărescu
   și lista ar putea contnua,
   dar mi-e frică că s-o-nopta ,
   și CINA o voi amâna,
   spre miezul nopții…………………….
   Să ai o SEARĂ excelentă,
   și-o săptămână minunată ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/06/2017 @ 6:31 pm | Răspunde

 5. O zi buna Aliosa. Multumesc tie si sotiei tale pentru apreciere. Saptamana ce a inceput sa va fie frumoasa si plina de bine. ❤

  La cata manipulare se intrec televiziunile sa faca si majoritatea impotriva PSD nici nu ma mir ca prezenta la aceste voturi este asa mica. Oamenii daca vor sa le fie bine si sa scapam de ce-i rau trebuie sa inteleaga ca numai votand vor reusi si cu rugaciune multa sa scapam de lichelele care sunt ca o caracatita peste tara asta. PNL-ul asta in care influenta o are fostul PDL nu stiu daca-si va mai reveni vreodata eu doar sper sa nu mai castige alegeri prea curand ca nu vreau sa-mi aduca aminte de chinul ce l-am trait in perioada celor 10 ani cand au facut numai stricaciuni avandu-l pe Basescu pus in frunte. Au fost si pnl-istii adevarati la putere dar nu au putut lupta cu mafiotii, la fel si psd-istii mai ales ca era si secu de peste tot pe capul lor asa ca s-a facut numai ce a promis ocultelor dictatorul ticalos si tradator de tara. Nu stiu ce si cum va fi, dar ma rog la Dumnezeu sa nu ne paraseasca pentru ca suntem exagerat de trufasi si ipocriti, sa ne ajute sa curatam tara asta de oameni rai ce o vor pierduta si vanduta.

  Comentariu de Beta — 12/06/2017 @ 1:08 pm | Răspunde

  • Bună ziua Anda !
   E de notorietate faptul că TELEVIZIUNILE se întrecîn a DISCREDITA PSD că, chiar Klaus Werner Johannis le-a INSPIRAT 😦 atunci când, în DIRECT a DECLARAT RĂZBOI TOTAL PSD ! 😦
   Mă surprinde neplăct că în chiar FIEFUL PSD Gorj care l-a ales DEPUTAT pe Victor Viorel Ponta ,
   PREZENȚA la VOT a fost atât de mică âncât a câștigat partidul lui Johannis ! 😦
   De unde se vede că Victor Viorel Ponta este tare SUPĂRAT pe actualul președinta PSD………………………
   PNL-ul actual care-i de fapt PDL-ul ^ găștii de oameni politici PENALI ^ ai fostului președinte Traian Băsescu , NU va mai câștiga NICIODATĂ alegerile parlamentare în maniera PSD 2016 🙂 dar cu SIGURANȚĂ este în stare să FACĂ ALIANȚE post-electorale cu partide și formațuni politice TRADĂTOARE de NEAM și ȚARĂ și să AJUNGĂ la GUVERNARE mai ales în actuala conjunctură favorabilă lor din cauza DISENSIUNILOR la nivel înalt din PSD și mai cu seamă din cauza EVALUĂRII miniștrilor cabintului Grindeanu de către președintele PSD cât și din cauza REPLICILOR deloc sănătoase dintre DRAGNEA și GRINDEANU …………………………
   De aceea am PUBLICAT materilalul de mai sus despre GURA urât MIROSITOARE 🙂 😦 🙂
   căci este de mare actualitate și binne ancorată și în POLITICA dâmbovițeană dar și în concordanță cu proverbele :
   ^ GURA bate fundul ^ 🙂 😦 🙂
   ^ GURA păcătosului ADEVĂR grăiește ^
   ^ Vai de PICIOARE unde nu-i CAP^ !!! 🙂 😦 🙂
   Pe MINE Dumnezeu m-a scăpat de ^ RÂIA ^ ce m-a sâcâit vreo două săptămâni dar pe ROMÂNIA nu știu dacă o va ajuta să o SCAPE de
   ^ oanenii răi care o vor pierdută și vândută ^ !!! 😦 😦 😦
   Mulțumesc frumos pentru pertinentul comentariu și pentru SUPERBA ilustrație postată !!! 🙂 🙂 🙂
   Din toată inima îți doresc și eu o săptămână frumoasă ca și melodia de mai jos !!! 🙂 🙂 🙂

   Cu drag ,
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/06/2017 @ 6:22 pm | Răspunde

 6. Multumim, am citit articolul dimineata, fdoarte interesant, multumim !
  O zi minuanta si toate ce bune ! 🙂

  Comentariu de lacrimaroua — 12/06/2017 @ 6:17 pm | Răspunde

  • Și eu îți mulțumesc Lăcrimioara pentru continuarea dialogului nostru virtual 🙂
   cât și pentru URĂRILE făcute 🙂 la care, NU pot răspunde decât așa :

   Numai de BINE vom auzi
   Doar atunci când POLITICIENII nu vor mai MINȚI 😦
   C-atâta vreme cât ei MINT 😦
   BINE, nu vom avea pe PĂMÂNT !!! 😦 😦 😦
   Iar ca LUMEA virtuală să NU spună ca bat câmpii,îți reamintesc de AUDIERILE Comisiei Parlamentare făcute persoanelor participante la ÎNTÂLNIREA din 6 dec.2009 (seara ALEGERILOR prezidențiale) ACASĂ la politicianul Oprea Gabriel a șefilor SRI și Parchetului General de atunci,a altor generali FĂCUȚI la APELUL BOCANCILOR .
   TOȚI care au fost AUDIAȚI până ACUM, au MINȚIT ca la ^ ușa cortului ^:) 😦 iar ieri, fostul de atunci sef al SRI , George Maior, cel NUMIT în 2004 de Traian Băsescu în fruntea spionilor români iar în 2014 AMBASADOR în SUA de către Klaus Werner Johannis,
   a RECUNOSCUT că a FOST ACASĂ la Oprea dar, ^
   fiind o ^ ÎNTÂLNIRE PRIVATĂ ^ NU poate SPUNE NIMIC !!! 🙂 😦 🙂
   – Ipocrizie, aroganță, șmecherie, trufie,golănie, NESIMȚIRE și
   SFIDAREA membrilor COMISIEI în SPECIAL și a PARLAMENTULUI României în GGENERAL 😦
   asta s-a putut CONSTATA ……………………
   O Zi Minunată și Multă Sănătate Lăcrimioara ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 13/06/2017 @ 7:00 am | Răspunde

   • Urmaresc cu viu interes ce se intampla cu audierile Comisiei si, sunt PLINA DE MANIE 😦 😦 de atat MINCIUNA, SFIDARE, AROGANTA !!! 😦 😦
    Multumesc pentru urari , chiar am nevoie de sanatate ( pentru ca se „baga prea mult in seama cu mine meteorologii de serviciu ” 🙂 🙂 ) .
    O seara faina !
    Cu drag – Lacrimioara 🙂

    Comentariu de lacrimaroua — 13/06/2017 @ 5:58 pm | Răspunde

   • Cei chemați la AUDIERI își bat pur și simplu JOC 😦 nu numai de MEMBRII Comisiei Parlamentare ci de întreg PARLAMENTUL ROMÂNIEI ! 😦
    Adevărul este că LEGEA ROMÂNEASCĂ este VINOVATĂ de SFIDAREA de care au dat dovadă ȘMECHERII cu stele de GENERAL primite POLITIC precum Gabriel Oprea, Neculai Onțanu, Anghel Iordănescu , fostul sef SRI, George Maior, adjuctul să din 2009 generalul Florian Coldea, fostul Procuror General , Laura Codruța Kovesi , actualente seful DNA 😦 și adinuctul ei din 2009, procurorul Marius Iacob și alții ca ei.
    Într-un STAT MAFIOT după cum chiar Traian Băsescu a spus , MAFIOȚII fac LEGEA !!! 😦 😦 😦
    Mulțumesc pentru revenirea în căsuța-mi virtuală ! 🙂
    O seară cât mai frumoasă , Lăcrimioara ! 🙂
    Cu drag,
    Aliosa 🙂

    Comentariu de Aliosa — 13/06/2017 @ 7:24 pm | Răspunde

 7. una serena serata, Aliosa.
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 12/06/2017 @ 10:36 pm | Răspunde

 8. @ ALLL !!!
  Multă lumea virtuală iși incheie comentariul pe pagina mea de blog cu sintagma :
  ^ S-auzim numai de BINE ^ 🙂
  gest FRUMOS și OMENOS dar……………………………,

  Dintre zecile de ȘTIRI mai mult RELE decât BUNE , am selectat pentru astăzi pe următoarele :

  1) În timp ce se înapoia dintr-o misiune de ZBOR de rutină ( antrenament) , la vreo 5 km.de PISTA de ATERIZARE a Aeroportului internațional Mihail Kogălniceanu, un MIG 21 Lancaster , s-a PRĂBUȘIT 😦 iar PILOTUL s-a CATAPULTAT !!! 🙂 🙂 🙂
  Din cele auzite și citite în mass media , CAUZA prăbușirii se pare că a fost generată de OPRIREA BRUSCĂ a MOTORULUI.
  Pilotul care s-a CATAPULTAT a fost dus imediat la spital cu un elicopter dar, din PĂCATE 😦 😦 😦 la ora aceasta,
  NU își poate mișca picioarele și va fi supus unei intervenții chirurgicale la coloană.
  Din nenorocire pentru FLOTA AERIANĂ de LUPTĂ a ROMÂNIEI,din cele 27 de AVIOANE MIG-21, în ultimii 13 ani , săau ORĂBUȘIT 8 ( opt) AERONAVE !!! 😦 😦 😦
  2) Ieri, Comisia Parlamentară pentru AUDIEREA persoanelor care s-au ÎNTÂLNIT în seara alegerilor prezidențiale din 2009 ACASĂ la politicianul Gabriel Oprea pentru ^ O CINĂ PRIVATĂ ^ 🙂 😦 🙂 MINT în COR cu TOȚII 😦
  l-a AUDIAT pe fostul sef al SRI din 2009 ( numit de Băsescu în 2004) , George Maior, acum AMBASADOR în SUA numit de Johannis 😦
  care, a RECUNOSCUT că în seara NUMĂRĂRII Voturilor ( 6/7 dec.2009) a fost ACASĂ la Oprea dar,
  ca ^ HOTUL prins cu RAȚA-n GURĂ ^ 🙂 😦 sub PRETEXTUL ÎNTÂNIRII PRIVATE, NU a vrut să SUNĂ NIMIC despre ceilalți participanți deși a
  fost ÎNTREBAT insistent de catre deputatul Pleșoianu și ceilalți ……………………
  De unde se vede cât de RESPECTAT este PARLAMENTUL ROMÂNIEI de către băieții ȘMECHERI și car ASCUND fărădelegile făcute ……….
  O mai mare SFIDARE a Parlamentului României am mai văzut doar la Klaus Werner Johannis care,
  a spus despre LEGISLATIVUL ȚĂRII :

  – ^ O gașcă de oameni politici PENALI vrea să SCHIMBE LEGILE ȚĂRII, sa slăbească STATUL de DREPT ^ !!! 😦 😦 😦

  3) Astăzi ,ICCJ judecă CEREREA procurorilor DNA de REDESCHIDERE a Dosarului FLORA versus RETROCEDAREA ILEGALĂ în 2003 a 40.000 de metri pătrați de către Traian Băsescu pe vremea când era primarul general al capitalei……..
  Mai mult ca sigur că ICCJ va APROBA cererea procurorilor DNA de REDESCHIDERE a Dosarului FLORA dar………………….,cum în Ministerul Public încă mai lucrează foarte mulți procurori și judecători NUMIȚI de Traian Bsescu în cei 10 ani de mandat, mai mult ca sigur că
  PENALUL de Traian Băsescu NU va fi TRIMIS în JUDECATĂ !!! 😦 😦 😦

  4) Aproape o mie de protestatari au fost reținuți în Rusia, în urma manifestațiilor împotriva președintelui Vladimir Putin și a corupției elitelor. Liderul opoziției, Alexei Navalnîi, a fost arestat înainte de a se alătura protestelor și condamnat la 30 de zile de închisoare ! 😦

  5) Poliția britanică anchetează asasinarea unui finanțist rus „la ordinul direct al lui Vladimir Putin” 😦

  6) Procurorul general al SUA, Jeff Sessions, va fi audiat public astăzi în Senat în legătură cu întâlnirile avute cu oficiali ruși în timpul campaniei electorale din 2016. Sessions s-a întâlnit de cel puțin două ori cu ambasadorul Rusiei la Washington, Serghei Kisliak ! 🙂

  O zi de MARȚI fără ^ cele 3 ceasuri rele ^ ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 13/06/2017 @ 7:36 am | Răspunde

 9. Ne mananca viermii de vii si nu ne mai saturam de putere si bani. Mai bine sa ne traim viata si sa ne bucuram de partea frumoasa a lucruilor. Zi frumoasa !

  Comentariu de Cristina Chifu — 13/06/2017 @ 10:47 pm | Răspunde

  • Bună dimineața Cristina ! 🙂
   Așa este numai că..,
   remarca ta este valabilă doar pentru POLITICIENII avizi de PUTERE și BANI ………..
   și NU pentru OAMENII de rând ca NOI………….
   ÎNDEMNUL tău este bun și frumos
   dar NU pentru politicianul arogant și libidinos,
   care ,și-n somn VISEAZĂ doar la BANI ,
   deși în realitate, politicienii sunt niște golani ,
   agramați peste măsură,
   unii chiar cu CAȘ la gură,
   alții fără chiloți pe șolduri,
   dar cu gândul mereu la SOLDURI
   din CONTURILE grase făcute din FURĂCIUNI,
   ei, care de fapt, sunt niște SPURCĂCIUNI !!! 😦 😦 😦
   Zi frumoasă și ție domniță ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 14/06/2017 @ 8:22 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: