Alioşa ” File de Jurnal ”

26/06/2017

77 de ani de la invazia sovietică în ROMÂNIA de nord, nord-est …………………

Filed under: amintiri — Aliosa @ 7:54 am

COCOȘUL salută lumea !buon-giorno-cari-amiciGood Morning si o CAFELUTA !

Motto:
1) ^ Cine UITĂ, nu merită ^ ( istoric Nicolae Iorga)
2) “De aici nu ne mai retragem!
Peste Putna nu se trece!
Mergeţi la unităţi, organizaţi-vă poziţii de apărare şi, dacă ruşii mai înaintează un pas,
DIN ORDINUL MEU ŞI PE A MEA RĂSPUNDERE, deschide-ţi FOCUL !” ( Maior VALERIU CARP, comandantul batalionului 3/Regimentul 16 Infanterie/Divizia7/                                    3)    MILITARII luptă pentru NEAM și ȚARĂ  ok ,                                             POLITICIENII pentru CIOLAN !   19                      ( Aliosa)

In plină CRIZĂ POLITICĂ , în chiar ziua când la Palatul Cotroceni președintele României, Klaus Werner Johannis va purta DISCUȚII cu toate PARTIDELE politice PARLAMENTARE și formațiunea ANTIROMÂNEASCĂ , UDMR, pentru DESEMNAREA noului PREMIER al ȚĂRII , scârbit de toate cele ce se-ntâmplă-n ȚARĂ   icon_crym-am GÂNDIT să REAMINTESC în primul rând celor ce au TRĂIT accele NENOROCITE timpuri   dar și să-i ATENȚIONEZ pe  ^ tinerii liberi și frumoși ^  care NU ȘTIU decât să pună în practică în STRADĂ la mitingurile NEAUTORIZATE ,SLOGANURILE scrise de OCULTA internă și externă ca,                                     PATRIA e mai presus de TOATE ! clappinghat

La Mulți Ani Români de Ziua DRAPEULUI NAȚIONAL, TRICOLORUL secular  ! Ziua-Drapelului-Nationaldrapelul-national-text

^ 26 iunie 1940 – ultimatum sovietic
Episod Putna
In memoriam Mr. Valeriu Carp.
„Din ordinul meu şi pe a mea răspundere, deschideţi focul!”

La 23 august 1939, împăraţii Răsăritului şi Apusului şi-au dat mâna încheind, prin intermediul miniştrilor lor de externe, Molotov şi Ribbentrop, un “pact de neagresiune” care prevedea, în secret, împărţirea Europei.

Unul (Adolf Hitler) îşi adjudeca, în numele “uniunii europene” naţional-socialiste, partea occidentală şi centrală a continentului, celălalt (I.V. Stalin), în numele “uniunii europene” comuniste, Răsăritul şi partea central-răsăriteană.

O frontieră a ruşinii brăzda harta Lumii Vechii, de la Nord spre Sud, smulgând Finlandei regiunile estice, desfiinţând Ţările Baltice,împărţind Polonia în două şi pulverizând România Mare.

Ruşii pretindeau nordul şi estul Moldovei, arbitrar denumite de “hoţii de pământuri” ai veacurilor precedente “Bucovina” (în 1786) şi “Basarabia” (în 1807), urmând să dispună, în favoarea satelitului lor, Bulgaria, şi de Dobrogea, iar germanii, interesaţi de petrolul românesc, dar şi de menţinerea în Axă a celui ce se declarase primul “fascist” al lumii postbelice, bătrânul amiral de Bálaton, Miklos Horthy aveau libertatea de a decide în privinţa restului.

Urmare a trocului de popoare din august 1939, în prima jumătate a lunii septembrie 1940, Polonia a fost invadată de armatele nazisto-sovietice, Finlanda şi Ţările Baltice cotropite de ruşi.
Marea Britanie şi Franţa au declarat război celor doi agresori pe care Societatea Naţiunilor i-a condamnat.

În aceste condiţii, România a primit notele ultimative

din 26 şi 27/28 iunie 1940

şi sub presiunea Germaniei, regele Carol al II-lea (1930-1940) şi miniştrii săi au cedat.

Pentru armata română a început umilinţa retragerii fără un foc de armă de la hotarele întemeiate de Muşatini şi, în acelaşi timp, calvarul.
Pentru că bandele de cazaci şi trupele regulate ale “Armatei Roşii” nu au respectat nici măcar termenul de 4 zile, impus de Moscova, hărţuind trenurile regimentare, batjocorind, în scopul provocării, ofiţerii şi trupa.
Şi nu au respectat nici măcar noua linie de frontieră impusă tot de Moscova, depăşind-o şi înaintând pas cu pas în adâncimea teritoriului.
Aşa a căzut, în Nord, Herţa şi invadatorul şi-a început înaintarea spre Putna şi Suceava, localităţile-simbol ale mândriei şi vitejiei de odinioară ale românilor, în epoca marelui Ştefan.
De nestăvilit, pentru că la Bucureşti îşi făcuse loc deruta, frica şi trădarea!

Regele nu a îndrăznit să reacţioneze, guvernul nici atât, astfel că, de la ministrul de război nevenind nici un ordin, Divizia 7 a generalului Stavrat şi-a continuat retragerea spre nicăieri.
Unde s-ar fi oprit invadatorii, stimulaţi de obedienţa generalilor, de trădarea oştirii române de către elita politică, numai Dumnezeu ştie!

Din fericire pentru un popor în al cărui cod genetic este înscrisă supravieţuirea, în astfel de momente apar Eroii! Adevăraţii eroi, cei cărora le datorăm parte din însăşi fiinţa noastră, cei care-şi fac mai mult decât datoria, dovedind că şi românii pot supune voinţei lor vremurile, dar care nu pătrund în cartea de aur a istoriei neamului pentru că impostura şi ticăloşia, neputând suferi comparaţia, fac tot ce pot spre a le arunca numele în uitare!
Curajul lor fără egal rămâne să fie povestit urmaşilor de către martori, dacă aceştia au şansa să supravieţuiască.

Un astfel de EROU a fost atunci maiorul Valeriu CARP,
comandantul Batalionului 3 din Regimentul 16 Infanterie al Diviziei 7,
cel care şi-a asumat o răspundere pe care nici comandanţii regimentului şi diviziei, ministrul de război, guvernul şi regele nu au îndrăznit să şi-o asume.
Aflat în ariergardă, a lăsat regimentul să-şi continue ruşinoasa retragere şi,
cu de la sine putere,
a ordonat ofiţerilor batalionului său:
– “De aici nu ne mai retragem!
Peste Putna nu se trece!
Mergeţi la unităţi, organizaţi-vă poziţii de apărare şi, dacă ruşii mai înaintează un pas,
DIN ORDINUL MEU ŞI PE A MEA RĂSPUNDERE, deschide-ţi focul!”

Astfel, “mareea roşie” a fost oprită cu foc pe aliniamentul care a devenit, în Nord, graniţa României, aliniamentul Valeriu Carp.
Incidentul odată produs, ameninţând să se transforme în scandal internaţional, ruşii au trebuit să cedeze.
Un ofiţer oarecare, un comandant de batalion, a decis astfel, în locul politicienilor şi capilor armatei, oferindu-ne o frontieră şi scăpându-ne de ruşinea de a vizita astăzi, cu paşaport, mormântul lui Ştefan cel Mare!

Pentru curajul său maiorul Valeriu Carp a fost declarat de sovietici şi a rămas până astăzi…
criminal de război!
I s-a atribuit vina de a fi judecat ulterior, condamnat şi executat, în conformitate cu legea marţială, două duzini de cetăţeni români trădători, care i-au întâmpinat cu pâine şi sare pe invadatori, au atacat trupele române, acţionând ca o coloană a V-a sovietică.
Din nenorocire făceau parte din categoria “supraoamenilor”, a adepţilor unei anumite religii care le permite să se considere mai oameni decât oamenii.
Nimic nou sub soare!
Vlad Ţepeş a executat 341 de catolici şi a rămas până astăzi simbolul Satanei.
Gabriel Bethlen şi Ştefan cel Mare au tras în ţeapă mii de români ortodocşi, în Transilvania şi Muntenia şi, ultimul, zeci de mii de tătari şi nimeni nu s-a sesizat, dovadă că, în ochii unora, nu suntem toţi egali în faţa lui Dumnezeu!

Cei care l-au acuzat pe maiorul Carp de moartea agenţilor lor sunt aceiaşi cu cei care, chiar în acele zile, au atras, sub pretextul acordării dreptului de strămutare în România, populaţia străvechilor sate româneşti de pe Siret şi Siveţel (Tărăşeni, Suceveni, Bănila, Poiana Mare, Boian, Igeşti, Cireş, Adâncata, Hliboca, Volcineţ, Crasna, Ciudei, Sinăuţii Vechi, Bahrineşti etc.) la Fântâna Albă (Belaia Kriniţa) şi i-au masacrat fără milă. Dar ce contează, în cumpăna justiţiei lumii “civilizate”, 15.000 de români, populaţie civilă, bărbaţi tineri şi bătrâni, femei, copii, ucişi pentru singura vină de a se fi născut români, pe pământul strămoşilor lor, în comparaţie cu 20-25 de terorişti “aleşi”, reprezentanţi ai Dumnezeului-BAN?

Exonerat de răspundere de Conducătorul României şi el recomandat încă memoriei colective drept “fascist” şi “criminal de război”, pentru vina de a fi încercat să ne apere “sărăcia şi nevoile şi neamul”,
maiorul Valeriu Carp a avut şansa pe care o au numai eroii autentici
– aceea de a cădea în luptă pentru patria sa, în iulie 1944, la Paşcani.

Neputându-se răzbuna pe trupul său, neputându-l executa sau târî prin gulag-uri pe cel ce le interzisese, prin gestul eroic de a nu se conforma ordinelor primite, înaintarea în adâncimea teritoriului românesc, bolşevicii s-au răzbunat pe amintirea sa.
Pentru 55 de ani, Valeriu Carp a fost aruncat în uitare!
Şi ar fi fost poate, asemeni multor eroi autentici, definitiv şters din memoria colectivă a neamului său, intoxicat cu “eroi” de teapa unui Filimou Sârbu, I.M. Pacepa sau Mircea Răceanu,
dacă un bătrân şi suferind veteran de război, astăzi în vârstă de 86 de ani,
pe vremea aceea tânăr locotenent, în subordinea maiorului Valeriu Carp,
nu şi-ar fi adunat ultimele puteri, pentru a-şi aşterne pe hârtie, amintirile, în folosul generaţiilor tinere, născute spre neşansa lor în minciună, hrănite cu iluzii şi promisiuni deşarte de adepţii lui Iuda.

În ianuarie 1999, colonelul(r) Ioan Ambrosă îşi publica parţial memoriile la Editura “Fiat Lux”,
unul dintre punctele forte ale lucrării sale –
“Cavaler al Ordinului Mihai Viteazul”
– fiind relatarea odiseei maiorului Valeriu Carp.
Ca “Motto”, bătrânul cavaler ne transmite în cuvinte simple o constatare tulburătoare, care se constituie într-un adevăr de un cumplit tragism pentru militarii români ai tuturor timpurilor:

“Celor ce şi-au servit cu credinţă patria, dar au fost lipsiţi de recunoştinţa ei”.

Iată de ce, tocmai pentru a repara această nedreptate într-un caz concret, cu valoare de simbol pentru toţi aceia care mai simt româneşte, am scris aceste rânduri, în atenţia colegilor de generaţie şi a camarazilor de front ai maiorului Valeriu Carp.
“Asociaţia Naţională Cultul Eroilor” are datoria de onoare de a face postum dreptate, în pofida a ceea ce ar putea spune diverşi senatori din SUA, CSI, Insulele Capului Verde sau Bangladesh, în cazul Valeriu Carp!

ARMATA ROMÂNĂ îşi va recăpăta demnitatea pe care i-au terfelit-o elita politică în vara anului 1940 şi nu numai,
abia atunci când singurul militar şi român care a avut curajul să-şi asume în acele clipe de cumpănă,
răspunderea unei decizii româneşti îşi va primi locul pe care-l merită,
în galeria eroilor autentici ai neamului!
Abia atunci când bustul maiorului Valeriu Carp va străjui hotarul pe care el l-a fixat şi apărat,
pentru NOI, cei de astăzi, împotrivindu-se, ca David lui Goliat, celui mai cumplit flagel al secolului XX!
Autor,Colonel dr. MIRCEA DOGARU ^
Sursa : internetul .

Multumesc frumos !anticipat doamnelor, domnișoarelor și domnilor care-mi vor fi alături de Ziua DRAPELULUI Drapelul TARII mele, ROMANIA !NAȚIONAL ! 🙂

 

 

 

 

 

Aliosa .

25 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  În loc de ȘTIRI care să vă ÎNTRISEZE 😦
  mai bine un BANC care să vă DISTREZE ! 🙂

  Un tip isi savureaza berea intr-un bar.
  Din dorinta de a conversa, se apleaca spre femeia solida de linga el si ii spune:
  – Vrei sa auzi un banc traznet cu blonde?

  Cu o voce ragusita, ea ii raspunde:
  – Pina sa te apuci sa spui bancul, cred ca ar fi bine sa clarific citeva detalii:
  sint blonda, am 1,80 m, 88 kg si sint campioana balcanica la judo.
  Blonda de linga mine are tot 1,80 m, 78 kg si este ofiter de poliție .
  Cea care sta linga ea are 1,85 m, 85 kg, este halterofila si, ai ghicit deja, este tot blonda.
  Ei bine, acum mai vrei sa ne spui bancul acela cu blonde? Omul sta ceva timp si se gindeste.

  – Nu prea, spune el. N-am chef sa explic poanta de trei ori !!! 🙂 🙂 🙂

  O săptămână perfectă ! 🙂
  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 26/06/2017 @ 8:05 am | Răspunde

  • Cu blonedele nu te pui, le spui bancuri ! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de florialbastredemareblog — 26/06/2017 @ 11:30 am | Răspunde

   • Așa este, ai dreptate ! 🙂
    De ^ te pui cu BLONDELE ^,
    te prelucrează procurorii ,
    te saltă mascații ,
    te înjură președinții de partide
    și te ^ cântă^ maneliștii ………….
    Mersi pentru vizită și comentariu ! 🙂
    O săptămână plină de FLORIALBASTRE ! 🙂
    Aliosa 🙂

    Comentariu de Aliosa — 26/06/2017 @ 5:22 pm | Răspunde

 2. Bună dimineața și la mulți ani de Ziua Drapelului Național, Alioșa! 🙂
  Așa cum am bănuit, ne-ai oferit astăzi spre lectură o pagină mai puțin cunoscută din istoria poporului nostru, cu un erou despre care prea puțini dintre noi au auzit. Am parcurs cu emoție și interes materialul, pentru care te felicit și îți mulțumesc! Nu știu ce se predă azi la școală, dar faptele maiorului Valeriu Carp ar trebui neapărat incluse în lecțiile de istorie.
  O zi de luni deosebit de plăcută, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 26/06/2017 @ 10:37 am | Răspunde

  • Bună ziua Petru și mulțam pentru URARE
   ce-i pentru MINE o mare ONOARE ! 🙂
   Despre adevărații EROI ai NEAMULUI ROMÂNESC ,
   în ^ România lucrului bine făcut ^ NU se prea VORBEȘTE 😦
   vorbindu-se în schimb de bine despre cei care JIGNESC 😦
   MEMORIA martirilor NEAMULUI ce pe zi ce trece pălește
   dn cauza ^ COZILOR de TOPOR ^ ce jinduiesc ,
   cu sprijin OCULT să acceadă la PUTERE 😦
   și chiar să aibe un PREMIER de neam băsesc ! 😦
   În zilele noastre, în SCOLI ,în manualele de ISTORIE alternativă NU se regăsesc NUME de EROI ADEVĂRAȚI 😦
   ci NUME de tot felul de personaje ajunse vedete prin SERVILISM și LINGUȘISM , în fond, niște AGRAMAȚI ,
   de OCULTA internă și externă plătiți și ÎNCURAJAȚI ,
   să DEFĂIMEZE România și pe Români
   ca să se creadă că ROMÂNII sunt niște nebuni ! 😦

   Ca EROUL maior VALERIU CARP au fost în acele clipe de GROAZĂ și NEPUTINȚĂ pentru POPORUL ROMÂN,
   zeci și sute de OFIȚERI ai ARMATEI ROMÂNE dar care, în loc să fie ca EROI ai NEAMULUI tratați 🙂
   după încetarea celui de Al Doilea Război Mondial au fost CONDAMNAȚI 😦
   de ^ COZILE de TOPOR românești ^ la ORDINUL tătucului Stalin și DEPORTAȚI 😦
   departe in gulaguri sovietice de unde puțini s-au mai ÎNTORS în ȚARĂ neafectați ! 😦
   O seară de LUNI suportabilă 🙂 caci la mine, AERUL te FRIGE ! 😦
   Sandu 🙂

   Comentariu de Aliosa — 26/06/2017 @ 5:42 pm | Răspunde

 3. “Celor ce şi-au servit cu credinţă patria, dar au fost lipsiţi de recunoştinţa ei”. Frumos,Aliosa!

  Comentariu de ane — 26/06/2017 @ 10:43 am | Răspunde

  • Bună Ane ! 🙂
   Vizita domniei tale mă bucură,
   aprecierea mă onorează,
   din păcate, ROMÂNIA e la o mare cotitură,
   iar STRĂINII de NEAM și ȚARĂ jubilează ! 😦
   Doar ARMATA e la DATORIE
   cu gând curat și onorant ,
   iar de-o fi să fie 😦
   ARMATA e singurul GIRANT
   al SUVERANITĂȚII și INDEPENDENȚEI
   ROMÂNIEI și pământului ei SFÂNT !!! 🙂 🙂 🙂
   O seară de vis! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 26/06/2017 @ 5:48 pm | Răspunde

 4. O saptamana cu bucurii si reusite sa ai Aliosa ! ❤ Bun bancul, multumesc ❤ Felicitari pentru postare, ma intreb cand nu vom mai avea istorici (si mai ales militari) ce-o sa se aleaga de eroii uitati si blamati de straini ca i-au deranjat pe ei nu ca nu ar fi eroi ai neamului nostru ? F.f. multi romani leat cu mine habar nu au de nimeni si nimic asa ca tinerii nostri , ii numaram pe degete pe cei care s-au silit sa invete temeinic despre tara lor, nu au de unde sa stie. Sunt preocupati sa primeasca bani murdari , sa ocupe fara aprobare Piata Victoriei si sa raga precum magarii lozinci fabricate in dauna tarii lor. Durerea e mai mare cand observi ca printre ei sunt si multi oameni de cultura, oameni care spun ca sunt liberali prin formatie, etc si-i incurajeaza fara sa clipeasca.In ce tara traim ? ma intreb de fiecare data, ce i s-a intamplat acestui popor ? cum de s-a lasat pacalit si tarat intr-o asa prapastie ? Plang de pe acum soarta nepotilor mei care nu vor mai avea patrie si vor fi calatori prin lumea mare la porti straine sa slujeasca. :mrgreen:

  Comentariu de Beta — 26/06/2017 @ 11:12 am | Răspunde

  • Bună ziua Anda ! 🙂
   Răspunsul la întrebarea domniei tale versus ce-o să se întâmple cu EROII neamului când n-or mai fi ISTORICI și mai ales MILITARI ADEVĂRAȚI ,ni l-a dat cu ceva timp în urmă chiar președintele țării, neamțul Klaus Werner Johannis care, la propunerea legislativă a unui parlamentar ROMÂN de a-l declara EROU NAȚIONAL pe CRAIUL Munților Apusei, AVRAM IANCU ,
   cel care a băgat SPAIMA și GROAZA în armatele ungurești la 1848 🙂 🙂 🙂
   Ca un ADEVĂRAT președinte ^ al tuturor ROMÂNILOR ^ 😦 , locatarul de la Palatul Cotroceni,Klaus Werner Johannis, NU a fost de ACORD ca AVRAM IANCU să fie DECLARAT EROU NAȚIONAL 😦 😦 😦
   din MOTIVE doar de el șiute și pe care NICI până ACUM nu ni le-a EXPLICAT !!! 😦 😦 😦
   – Ce i s-a întâmplat acestui popor ? 🙂
   Răspunsul il ȘTIM cu TOȚII dar sunt foarte puțini cei care-l RECUNOSC PUBLIC ! 😦
   POPORUL ROMÂN a fost DEZBINAT, PĂCĂLIT,MINȚIT, MANIPULAT, UMILIT, BATJOCORIT și FOLOSIT după decembrie 1989 de
   ^ o GAȘCĂ de oameni politici PENALI ^ 😦 😦 😦
   în INTERESUL lor, al partidelor din care făceau parte, al rudelor, prietenilor, sponsorilor , serviciilor secrete românești și străine și nu în ultimul rând al MAFIEI și OCULTEI interne și externe ! 😦
   E de prisos să dau EXEMPLE căci sunt atât de multe și n-aș putea să-i NOMINALIZEZ pe TOȚI ! 😦
   Unul dintre ei, de fapt MANIPULATORUL nr 1 POSTDECEMBRIST urmează să NEGOCIEZE peste câteva minute cu Klaus Werner Johannis ,funcția de PREMIER al ROMÂNIEI 😦 😦 😦 deși a INTRAT în PARLAMENT cu GAȘCA lui de ACOPERIȚI abia DUPĂ REDISTRIBUIREA VOTURILOR ……………………………………..
   Cât privesște TINERII de AZI , VIITORUL de MÂINE,
   îi PLÂNG de MILĂ României VIITOARE ! 😦
   Mulțumesc pentru vizită și pertinentul comentariu ! 🙂
   Seară faină ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 26/06/2017 @ 6:11 pm | Răspunde

 5. Buona settimana carissimo Aliosa 💋🌻

  Comentariu de Rebecca Antolini — 26/06/2017 @ 12:15 pm | Răspunde

  • Grazie Pif ! 🙂
   Buona settimana anche a te e alla tua famiglia ! 🙂

   Ti mando un grande abbraccio ! 🙂
   Tante belle cose ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 26/06/2017 @ 6:12 pm | Răspunde

   • ..grazie caro Aliosa 🌻

    Comentariu de Rebecca Antolini — 26/06/2017 @ 8:10 pm | Răspunde

   • Felice serata, Pif ! !!! 🙂 🙂 🙂

    Comentariu de Aliosa — 27/06/2017 @ 7:22 pm | Răspunde

 6. LA MULTI ANI si TIE , draga Aliosa ! Faina si interesanta postarea , iar bancul pe masura…sa mai radem , ca mare nevoie avem de asa ceva…avem o vara tare fierbinte in politichia romaneasca …o zi faina !

  Comentariu de mcooper801 — 26/06/2017 @ 3:25 pm | Răspunde

  • Mulțumesc prietene ! 🙂
   Așa este , ^ avem o vară fierbinte în politichia românească ^ 🙂
   toți ROMÂNII ONEȘTI mulți ani să trăiască 🙂
   dușmanii ȚĂRII în IAD să putrezească 🙂
   iar pe TRĂDĂTORII de NEAM și ȚARĂ, bolile să nu-i OCOLEASCĂ ! 🙂
   O seară pe placul tău prietene ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 26/06/2017 @ 6:17 pm | Răspunde

 7. La multi ani, Aliosa de ziua Drapelului National ! 🙂
  Multumesc pentru articol , lucruri interesante pe care nu le stiam, multumesc pentru banc ! 🙂
  O saptamana sa speram linistita cu vesti bune pentru popor si tara ! 🙂

  Comentariu de lacrimaroua — 26/06/2017 @ 5:56 pm | Răspunde

  • Și eu îți mulțumesc Lăcrimioara că ai trecut pe aici ! 🙂
   ISTORIA modernă a ROMÂNIE este plină de multe lucruri interesante dar din păcate,
   cei care ar trebui să le aducă la cunoștința ELEVILOR și STUDENȚILOR în primul rand și tuturor ROMÂNILOR,
   au alte preocupări pe AGENDA lor de lucru 😦 unele chiar DĂUNĂTOARE poporului român și ROMÂNIEI ! 😦
   O săptămână cât mai răcoroasă și plină de bucurii ! 🙂
   Să sperăm că CIRCUL politic iscat de binomul Grindeanu& Ponta se va încheia în seara aceasta ! 🙂
   Aliosa .

   Comentariu de Aliosa — 26/06/2017 @ 6:38 pm | Răspunde

   • Mare dreptate ai, Aliosa !!!
    Da sa speram ca lucrurile in tara se vor aseza pe fagasul lor … speranta moare ultima !!! 😉

    Comentariu de lacrimaroua — 27/06/2017 @ 5:08 pm | Răspunde

   • Da, am avut DREPTATE inclusiv în cele spuse în ULTIMA frază a comentariului meu versus CIRCUL………..
    Aseară, ața după cum am BĂNUIT , președintele Johanni a fost de ACORD cu PROPUNEREA de PREMIER făcută de coaliția PSD&ALDE 🙂 🙂 🙂 și astfel, CIRCUL iscat de Grindeanu Ponta s-a TERMINAT 🙂
    cei doi indivizi la GROAPA de GUNOI a ISTORIEI în CAP s-au ARUNCAT 🙂
    ofticosul de Traian Băsescu care se și vedea PREMIER a luat ȚEAPĂ 🙂 🙂 🙂
    pe ^ gașca de politicieni ^ frustrați din PNL(PDL)&USR&PMP s-a lăsat o groasă CEAȚĂ !!! 🙂 🙂 🙂
    Seară faină ! 🙂
    Aliosa 🙂

    Comentariu de Aliosa — 27/06/2017 @ 7:31 pm | Răspunde

 8. Felice nuova settimana, Aliosa.

  Comentariu de newwhitebear — 26/06/2017 @ 5:59 pm | Răspunde

 9. @ ALLL !!!


  Mie mi-au plăcut amândouă videoclipurile ! 🙂
  Ție, care ți-a plăcut mai mult ? 🙂
  Seară faină tuturor vizitatoarelor și vizitatorilor de mai sus ! 🙂
  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 26/06/2017 @ 6:41 pm | Răspunde

 10. ALLL !!!
  Bună Dimineața Lume Vituală ! 🙂

  1) De departe ȘTIREA zilei vine de la Cotroceni ,
  ea fiind pe bune produsă de ai noștri politicieni,
  UNUL mai AROGANT și IPOCRIT ca altul,
  Și toți la un loc , frați de sânge cu necuratul !!! 🙂 😦 🙂

  Ieri, de Ziua Drapelului Național,
  Președintele țării într-un gest rațional,
  Spre OFTICA ipocritului de Traian Băsescu,
  Informatorul securității lui Nicolae Ceaușsecu,
  A fost de ACORD cu propunerea PSD&ALDE
  Ca Mihai Tudose să fie PREMIERUL ȚĂRII care arde 😦
  De când ACOPERIȚII de Ponta și Grindeanu,
  Sprijiniți de adversarii politici ai lui Tăriceanu,
  Au provocat acea uriașă CRIZĂ POLITICĂ,
  Ca atunci când U.CRAIOVA a fost EXCLUSĂ din Liga I de Sandu și Mitică !!! 😦 😦 😦

  De OTFICĂ și RĂZBUNARE, ^ Javra Ordinară ^ de Traian Băsescu,
  care se și vedea al ȚĂRII premier deși-i urmașul lui securescu,
  aseară pe toate posturile TV a ^ tunat și fulgerat^
  că președintele Johannis s-a înțeles anticipat
  cu președintele PSD și că, de-aceea l-a DESEMNAT,
  pe Mihai Tudose ca Prim Ministrul ROMÂNIEI,
  ducându-l astfel pe băse ipocritul în culmea NEBUNIEI !!! 🙂 🙂 🙂

  Spre OFTICA ipocritului de Traian Băsescu, lingușitorului de Ludivic Orban și a trădătorului de Dan Nicușor,
  social-democratul Mihai Tudose propus de Coaliția PSD&ALDE,
  a fost desemnat prim-ministru al ROMÂNIEI de președintele Klaus Werner Johannis ! 🙂
  În vârstă de 50 de ani, Mihai Tudose este la al cincilea mandat de deputat de Brăila 🙂
  și a fost ministru al Economiei atât în Cabinetul Grindeanu, cât și în Cabinetul Ponta.

  2) Culmea IPOCRIZIEI și NESIMȚIRII :
  Dosarul privind OUG 13/31/01/2017/ care a SCOS în STRADĂ în febr.2017 la un MITING NEAUTORIZAT 😦
  ZECI de MII de ^ tineri liberi ^ și FURIOȘI dar MANIPULAȚI 100%
  cât și pe președintele Klaus Werner Johannis care a INSTIGAT
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/02/01/
  mulțimea MANIPULATĂ de OCULTA internă și cea externă la RĂSTURNAREA Guvernului PSD&ALDE ( cabinetul Grindeanu )

  a fost CLASAT 🙂 😦 🙂

  de Parchetul General, condus de Augustin Lazăr, omul președintelui 🙂 😦 🙂
  din cauză că CCR a hotărât că DNA nu are dreptul de a ancheta legalitatea și oportunitatea adoptării unei legi.

  De unde se vede că MOTIVUL participarii la acel MITING NEAUTORIZAT al președintelui ȚĂRII,
  Klaus Werner Johannis ,
  NU a fost OUG13 😦
  ci RĂSTURNAREA Guvernului PSD&ALDE 😦
  ca să aibă la Palatul Victoria ^ Guvernul Meu ^ !!! 🙂 😦 🙂
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/07/31/
  La Noi ca la Nimeni continuă și sub forma de COMENTARII personale ! 🙂
  O zi de MARȚI pe placul Domniilor Voastre ! 🙂
  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 27/06/2017 @ 8:20 am | Răspunde

 11. @ ALLL !!!

  1) De departe ȘTIREA zile vine dinspre Parchetul General al României condus de omul lui Johannis care,
  INCREDIBIL dar ADEVĂRAT 🙂 😦 🙂
  constatând cu îngrijorare că s-a ajuns prea sus cu AUDIERILE Comisiei Parlamentare
  versus ALEGERILE PREZIDENȚIALE din 6/7 dec.2009
  și că , în conformitate cu Decizia CCR ,
  este OBLIGATORIE PREZENȚA în fața comisiei de audieri a TUTUROR persoanelor din Dosarul ^ Noaptea Generalilor ^ 🙂
  adică, inclusiv a Laurei Codruța Kovesi fost Procuror General în 2009 🙂 acum procuror șef DNA 🙂
  și al lui Florian Coldea fost adjunct în 2009 al SRI condus atunci George Maior NUMIT de băsescu 🙂 😦 🙂
  acum AMBASADOR al României în SUA numit de Johamnnis 🙂 🙂 🙂

  a CLASAT dosarul cu nume de cod ^ Noaptea Generalilor ^ 😦 😦 😦 și astfel, cei care l-au FAVORIZAT pe Băsescu Traian să RĂMÂNĂ președinte ca lor să le fie BINE , vor SCĂPA ^ basma curată ^ ………………………

  2) Spre DISPERAREA și OFTICA lui Traian Băsescu ce se și vedea PREMIERUL României 🙂 🙂 🙂
  având în vedere faptul că președintele Johanni a fost de ACORD din PRIMA 🙂 🙂 🙂
  cu propunerea făcută de PSD versus Mihai TUDORE premier ,
  ca să fie VALIDAT de parlamentari înaintea plecării lor în VACANȚĂ NEMERITATĂ de DOUĂ luni dde zile 😦 😦 😦
  LIDERII din teritoriu ai PSD se întâlnesc astăzi pentru a STABILI componența Guvernului Tudose.
  În mare, Noul Executiv condus de social democratul MIHAI TUDOSE ,
  va fi format în mare parte din miniștrii vechilui guvvern precum:
  Sevil Shhaideh, Carmen Dan și Olguța Vasilescu de la PSD și cei 4 ( patru ) foști miniștri de la ALDE 🙂 la care, cu siguranță se va adăuga și independentul 🙂 Tudorel Toader la Miniterul Justiției , agreat atât de PSD cât și de ALDE ! 🙂

  Sunt create toate condițiile ca la sfârșitul săptămânii ,
  cu toată OPOZIȚIA partidelor TRĂDĂTOARE de NEAM și ȚARĂ precum USR&UDMR&PMP&PNL(PDL) 😦
  Noul Guvern al Coaliției PSD&ALDE care a câștigat detașat ALEGERILE parlamentare din 11 dec.2016 🙂 🙂 🙂
  să fie VOTAT în plenul Parlamentului României 🙂 🙂 🙂
  și VALIDAT prin depunerea jurământului în fața președintelui țării !!! 🙂 🙂 🙂

  O zi frumoasă ca la MINE 🙂
  unde VÂNTU nu bate 🙂
  vietățile pământului se simt BINE 🙂
  iară SOARELE-ncălzește-n rate !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 28/06/2017 @ 11:20 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: