Alioşa ” File de Jurnal ”

05/07/2017

Manipularea OTRĂVEȘTE !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 8:02 pm

Motto:
^ In vremuri ale ÎNȘELĂTORIEI universale a spune ADEVĂRUL e un act REVOLUȚIONAR ^ ( George Orwell)   și de mare CURAJ adaug cu de la mine putere ! ok

 

 

 

 

^ A cunoaste adversarul, a-i cunoaste tehnicile de manipulare, este indispensabil pentru a ne elibera de robie!!!
Lingvistul nord-american Noam Chomsky a stabilit lista celor
^ Zece strategii de Manipulare ^
prin mediile de informare în masa. Evreu si de sensibilitate anarhista, semnase o petitie pentru a apara libertatea de exprimare a lui Robert Faurisson.
Pentru Chomsky, ^ libertatea de exprimare este mai importanta decât orice versiune a faptelor sustinuta de ordinea stabilita, oricare ar fi raportul pe care aceasta îl întretine cu adevarul faptelor în sine.^
Chomsky evoca diferitele tehnici de manipulare si, în primul rând, strategia diversiunii.

Strategia diversiunii consista în deturnarea atentiei publicului de la problemele importante si de la schimbarile hotarâte de elitele politice si economice, printr-un potop continuu de distractii si de informatii neînsemnate.
Chomsky analizeaza diferitele tehnici de SPĂLARE a CREIERULUI , pe care o îndura poporul nostru .
( după ^ lovitura de stat ^ din decembrie 1989 , n.r.)! 😦

^ Zece strategii de manipulare a poporului nostru

1. ’’A distrage în permanenta atentia publicului, departe de adevaratele probleme sociale, captivata de subiecte fara importanta adevarata. A tine mereu publicul ocupat, ocupat, ocupat, fara nici’un timp pentru gândire” scrie Chomsky.

2. A cauza probleme si apoi, a oferi solutii.
Aceasta metoda se mai numeste si ’’ problema – reactie – solutie”. La început, se creeaza problema, sau „situatia”, prevazuta pentru a suscita o anume reactie a publicului, pentru ca tocmai acesta sa ceara masurile mai dinainte stabilite pentru a fi acceptate. De exemplu: dezvoltarea intentionata a violentei urbane sau organizarea de atentate sângeroase, pretinse antisemite, pentru ca publicul sa ceara legi represive, în detrimentrul libertatii.

3. Strategia „în degradeu”.
Pentru ca publicul sa accepte o masura inacceptabila, este de ajuns sa fie aplicata în mod progresiv, în ’’degradeu”, pe o durata de zece ani. În acest fel, au fost impuse conditii sociale si economice absolut noi au fost impuse din 1980 pâna în 1990. Somaj masiv, imigratie – invazie, precaritate, flexibilitate, delocalizari, salarii care nu mai asigura un venit decent, iata schimbarile care ar fi provocat o revolutie daca ar fi fost aplicate în mod brutal.

4. Strategia actiunii cu date diferite.
O alta maniera de a obliga publicul sa accepte o hotarâre nepopulara este de a o prezenta ca “dureroasa, dar necesara’’, obtinând acordul publicului în prezent, pentru aplicarea în viitor. Este mult mai usoara acceptarea unui sacrificiu viitor decât al unuia apropiat. În primul rând, pentru ca efortul nu trebuie facut imediat, apoi, pentru ca publicul are mereu tendinta de a nadajdui ’’totul va merge mai bine mâine” si ca sacrificiul cerut va putea fi evitat. În fine, aceasta maniera lasa publicului timp pentru a se obisnui cu ideea schimbarii, pe care o va accepta cu resemnare la momentul venit. Exemplu recent: trecerea la Euro si pierderea suveranitatii monetare si economice, acceptate de tarile europene între 1992 – 1995 si aplicate în 2002.

5. A se adresa publicului ca unor copii mici.
Cea mai mare parte a publicitatilor destinate marelui public folosesc discursuri, argumente, personaje si un ton absolut copilaresti, aproape debile, ca si cum spectatorul ar fi un copil mic sau un handicapat mental. De ce oare ? ’’de 12 ani.”Daca ne adresam unei persoane ca si cum ar avea 12 ani, atunci aceasta, prin sugestibilitate si cu o oarecare probabilitate, va avea un raspuns sau o reactie tot atât de lipsita de simt critic ca al unui copil de 12 ani” analizeaza Chomsky.

6. A face apel mai mult la partea emotionala decât la gândire.
Este o tehnica clasica pentru a opri analiza rationala si, deci, simtul critic al oamenilor. Ïn plus, folosirea emotionalului deschide accesul la subconstient, pentru implantarea unor anumite idei, dorinte, spaime, pulsiuni sau comportamente.

7. Mentinerea poporului în nestiinta si prostie.
A face în asa fel ca poporul sa nu înteleaga tehnologiile si metodele folosite pentru controlarea si robirea lui. Calitatea educatiei data claselor inferioare trebuie sa fie cât mai slaba, încât prapastia de nestiinta, care separa clasele de jos de cele de sus sa fie si sa ramâna de neînteles de cele dintâi.

8. A încuraja publicul sa se complaca în mediocritate.
A încuraja publicul sa creada ca e ”bine” de a fi prost, vulgar si incult. A-l îndopa cu seriale americane si emisiuni de tele-realitate, niste dobitocenii monstruoase.

9. A înlocui revolta cu învinovatirea.
A face omul sa creada ca numai el singur este vinovat de propria’i nenorocire, din cauza unei inteligente insuficiente, sau a capacitatilor si eforturilor necorespunzatoare. Astfel, în loc sa se ridice împotriva sistemului, individul se sub-estimeaza si se învinovateste, ceea ce creaza o stare depresiva, având ca efect abtinerea de la actiune. Si, fara actiune, nu exista revolutie !

10. Si, ultimul punct, a cunoaste oamenii mai bine decât se cunosc ei însisi.
Ïn ultimii 50 de ani, progresele fulgeratoare ale stiintei au sapat o prapastie crescânda între cunostintele publicului si acelea detinute si folosite de elitele conducatoare. Multumita biologiei, neurobiologiei si psihologiei aplicate, ”sistemul” a ajuns la cunoasterea avansata a fapturii omenesti, fizic si psihic. Sistemul cunoaste individul mediu mai bine decât el însusi. Aceasta înseamna ca, în majoritea cazurilor, sistemul detine un control mai mare si o putere mai importanta asupra oamenilor decât ei însisi.
sursa:
https://gandeste.org/politica/cele-10-strategii-de-manipulare-a-maselor/15955

În ^ România lucrului bine făcut ^ 🙂 😦 🙂
până și președintele României, Klaus Werner Johannis MANIPULEAZĂ !!! 🙂 😦 🙂


Aliosa .

24 comentarii »

 1. Buona serata Aliosa un caro saluto a te e famiglia da Pinuccia

  Comentariu de pinuccia513 — 05/07/2017 @ 8:59 pm | Răspunde

  • Buona serata Pinuccia ! 🙂
   Grazie mille per la visita il video ! 🙂
   Un caro saluto a te e alla tua famiglia ! 🙂

   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 06/07/2017 @ 6:11 pm | Răspunde

   • Grazie Aliosa un caro saluto a te. Buona serata.😊

    Comentariu de pinuccia513 — 06/07/2017 @ 6:59 pm | Răspunde

   • Felice giornata Pinuccia e poi, un sereno fine settimana a te e alla tua famiglia ! 🙂
    Ti mando un abbraccio forte ! 🙂
    Aliosa 🙂

    Comentariu de Aliosa — 07/07/2017 @ 7:33 am | Răspunde

 2. @ ALLL !!!
  În cele ce urmează, NU-I vorba de MANIPULARE ,
  ci de ȘTIRI reale, ce -s SELECTATE cu mare grijă,
  de pe INTERNETUL ce are,
  de toate pentru toți spre buna INFORMARE !!! 🙂 🙂 🙂

  1) JURNALIȘTII prezenți la RECEPȚIA oferită pe 4 iulie de ambasadorul SUA la București ,
  au formulat ÎNTREBĂRI punctuale atât președintelui Klaus Werner Johannis cât Laurei Codruța Kovesi referitoare la SUSPENDAREA și DEMISIA din funcția de procuror șef al DNA a lui Kovesi , recent cercetata de către CSM ca urmare a PLÂNGERII făcute de procurorii DNA, Doru Țuluș și Mihaela Moraru Iorga .
  La întrebarea respectivă Klaus Werner Johannis a spus ușor iritat :
  -^ NU văd nici un motiv de SUSPENDARE ^ !!! 🙂 😦 🙂
  iar Laura Codruța Kovesi tare nervoasă, a spus :
  – ^ NU, nu-mi dau nici o DEMISIE : n-am MOTIVE ^ !!! 🙂 🙂 🙂
  – DE unde se VEDE că TRINOMUL Johannis&Kovesi&Klemm FUNCȚIONEAZĂ perfect !!! 🙂 😦 🙂
  Iar ca să ^ închidă GURA PRESEI ^ , președintele României, Klaus Werner Johannis,
  a spus jurnaliștilor cu SUBIECT și PREDICAT următoarele :
  – ^ Sunt foarte mulțumit de activitatea celor două instituții
  ( PG și DNA) și de conducerile celor două instituții^ !!! 🙂 😦 🙂
  ADICĂ,președintele României, Klaus Werner Johannis este FOARTE MULȚUMIT 🙂 😦 🙂
  șefa DNA , Laura Codruța Kovesi care NICI până acum NU a răspuns la ÎNTREBAREA Comisiei Parlamentare de AUDIERE a dacă a FOST sau NU în seara zilei de 6 dec.2009 ( numărarea VOTURILOR lui Băsescu )
  în CASA politicianului Gabrile Oprea ……………..,
  cât și
  de Procurorul General al României , Augustin Lazăr ,
  chiar dacă ca în ^ AGORA ^ se spun multe lucruri despre felul cum a AJUNS procurorul de ALBA ,
  Augustin Lazăr, în FUNCȚIA de Procuror General al României ………………
  http://www.national.ro/news/lazar-tovarasul-lazar-588981.html/

  2) Consiliul Superior al Magistraturii ( CSM) a avizat revocarea din DNA a procurorilor Doru Țuluș și Mihaela Moraru Iorga. După ședința CSM de ieri, Țuluș a spus că DNA a ajuns „o caricatură” și că în ultimul timp „nu au mai fost dosare mari”, iar procuroarea Mihaela Moraru Iorga a dat de înțeles că tensiunile dintre ea și Kovesi au apărut după ce a refuzat să dea curs unor solicitări ale șefei DNA, dând ca exemplu reținerea Elenei Udrea.
  Doru Țuluș și Mihaela Moraru Iorga ,cei doi procurori din DNA care au RECLAMAT-o la Inspecția Judiciară pentru ABUZ în SERVICIU pe șefa lor, controversata și aroganta
  ( Noi suntem DNA și nu ne e teamă de NIMENI ) 😦 🙂 😦
  Laura Codruța Kovesi ,au fost REVOCAȚI ieri de către CSM urmând ca să PLECE de unde au venit !!! 🙂 😦 🙂
  Cum SENTINȚA nu este DEFINITIVĂ , CIRCUL din DNA va continua căci cei DOI REVOCAȚI,
  au făct CONTESTAȚIE la Curtea de Apel București .
  ÎNTREBAT de jurnaliștii cu COLOANĂ VERTICALĂ 🙂 dacă Kovesi va fi SUSPENDATĂ 🙂 ,
  președintele României, Klaus Werner Johannis despre care în ^ AGORA^ se vorbește că ar fi ȘANTAJAT versus Dosarul CASEI cumpărate de SOȚIA sa cu ACTE FALSE ( fapt dovedit de CA Brașov și CA Pitești ) 🙂 🙂 🙂 a răspuns :
  -^ Nu văd nici un motiv de SUSPENDARE ^ !!! 🙂 😦 🙂

  3) După ce au GESTIONAT tăierea ABUZIVĂ , ILEGALĂ, IRAȚIONALĂ și INTENȚIONATĂ a PĂDURILOR din Covasna,Harghita și Mureș pentru a TRIMITE lemn BRUT și IEFTIN în Ungaria pentru PRELUCRARE ca să fie VÂNDUT apoi sub formă de MOBILĂ SCUMPĂ în România 😦 TĂIERE care a însemnat DISTRUGEREA HABITATULUI URȘILOR din CARPAȚII ROMÂNIEI 😦 😦 😦 NEVOIȚI să COBOARE în sate și orașe după MÂNCARE 🙂 , lideri ai UDMR din cele 3 județe au PROTESTAT ieri în fața Ministerului MEDIULUI până ce au OBȚINUT ce-au dorit, ADICĂ, VÂNAREA ( uciderea) 😦 😦 😦 a 175 de URȘI ………………
  Și uite așa,
  – după ce l-au BĂTUT și MALTRATAT la Târgu Mureș pe ROMÂNUL Mihai COFARIU ( martie 1990):-(
  spunând presei occidentate că
  MALTRATAUL cu BESTIALITATE din fotografie este MAGHIAR maltratat de ROMÂNI 😦
  și NU ROMÂN maltratat de maghiari 😦 😦 😦
  – după ce și-au BĂTUT joc de EFIGIA EROULUI NAȚIONAL AVRAM IANCU,
  pe care un IREDENTIST maghiar turbat de furie a SPÎNZURAT-O ,
  – după ce au dat FOC ostentativ Drapelului de Stat al ROMÂNIEI, Sfântul Nostru TRICOLOR,
  – după ce au DEVASTAT centrul istoric al BUCUREȘTIULUI 😦 😦 😦
  cu ocazia MECIULUI de FOTBAL ROMÂNIA-Ungaria 3-0 🙂 🙂 🙂

  ACUM, vor să ne OMOARE și URȘII din CARPAȚI pe motiv că le VIOLEAZĂ proprietățile !!! 🙂 🙂 🙂

  4) ) De ^ RÂSU-PLÂNSU ^ 🙂 😦 🙂
  Deputatul Raluca Turcan ( PDL) 🙂 , fost preşedinte interimar al PNL ( PDL) , despre TVR HD:
  – „De ce domnilor, îmi puteţi explica şi mie de ce are nevoie România
  de un post TV Hunedoara, chiar aşa am ajuns?” 🙂 😦 🙂
  Îi răspundem noi OPINIA publică :
  – din acelaşi motiv pentru care România are nevoie de un deputat atât de idiot 🙂
  încât să confunde High Definition cu Hunedoara !!! 🙂 😦 🙂

  5) Curtea Constituțională a României ( CCR) a RESPINS contestațiile PNL(PDL)&USR
  versus NECONSTITUȚIONALITATEA
  Legii CENTENARULUI UNIRII ( 1 Dec.1918) și
  Legii executării pedepselor !!! 🙂 🙂 🙂
  CCR a declarat că cele DOUĂ LEGI inițiate de PSD sunt CONSTITUȚIONALE !!! 🙂 🙂 🙂

  De unde se vede că PNL(PDL) condus de Ludovic Orban și USR condus da Dan Nicușor,
  CONTESTĂ tot ce inițiază și votează PSD&ALDE 🙂
  și toate CONTESTAȚIILE celor două partide de opoziție ,
  sunt RESPINSE de CCR pe bună dreptate 🙂 ca fiind NEFONDATE ca să NU spun OSTILE poporului ROMÂN ! 😦

  La mine SOARELE a început să ARDĂ ,
  PĂSĂRILE au intrat din nou în ALERTĂ,
  Din POMII FRUCTIFERI loviți anterior de grindină au început să CADĂ,
  FRUCTELE ce nu mai pot fi TRATATE decât cu APĂ FIARTĂ !!! 🙂 😦 🙂
  O zi de JOI
  fără VIJELII și PLOI
  dar musai cu multă DRAGOSTE și IUBIRE !!! 🙂 🙂 🙂

  Aliosa 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 06/07/2017 @ 7:27 am | Răspunde

 3. Bună dimineața! Bun articol, despre o temă atât de actuală. Dacă nu au calități de adevărați gospodari ai țării, politicienii noștri sunt buni experți în manipulare!Asta fac de 27 de ani încoace, iar momentul Revoluției este primul model de manipulare. Și-au bătut joc de un popor întreg și au confiscat acea libertate, pentru care au murit atâția oameni.
  Toate cele 10 puncte sunt valabile, dar 7 și 8 sunt cumplit de vizibile. Prostirea unui popor și menținerea în cruntă mediocritate, le-a ieșit cel mai bine politicienilor.De câte ori mai mă avânt în discuții cu oameni simpli, pe teme politice, observ cu tristețe că sunt într-o cumplită neștiință. Iau de bune minciunile de la televiziunile specializate în manipulare și… „doar ăsta e adevărul!”, că așa a zis cutare sau cutare. Refuză să gândească cu capul lor și să vadă care este de fapt adevărul de care ne lovim cu duritate… Cât despre cei tineri – „viitorul națiunii” – cei mai buni pleacă peste hotare, unde strălucesc pe la alții, iar cei rămași sunt atât de indiferenți ca să se implice în salvarea acestei țări. Iar cei care se implică totuși, sunt așa de repede „modelați” de balaurii cei vechi…
  Faza cu R. Turcan – TVR Hunedoara, a întrecut-o pe Irina Loghin cu „domnul Rasdaq”! Ăștia ne conduc țara???
  Mă tot întreb dacă mai este un strop de speranță…
  Numai bine și o zi minunată! 🙂

  Comentariu de Alex — 06/07/2017 @ 8:58 am | Răspunde

  • Bună dimineața Alex ! 🙂
   Prin cele postate în comentariul de mai SUS 🙂 mi-ai dovedit că ești un OM deosebit 🙂 ,
   un blogger ce se RESPECTĂ 🙂 și care CITEȘTE nu numai articolul de fond și și comentariile administratorului blogului ! 🙂
   Mai rar OAMENI ca Domnia Ta ! 🙂
   Sunt unele persoane care nici măcar NU CITESC tot materialul postat și………………………..,
   infestate cu RĂUTATE , INVIDIE și RANCHIUNĂ din motive că le CRITIC idolii care au AJUNS vremelnic sau prin FRAUDAREA alegerilor
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/11/22/
   la conducerea țării și a poporului român,
   ÎMPROAȘCĂ cu NOROI puturos 😦 munca mea de DEMASCARE a FĂRĂDELEGILOR nelegiuiților de politicieni
   AGRAMAȚI , CORUPȚI, OPORTUNIȘTI, LACOMI, DEMAGOGI , TRĂDĂTORI de NEAM și ȚARĂ
   preocupați NU de BINELE și PROPĂȘIREA României ci de IMBOGĂȚIREA lor, a familiilor, prietenilor și sponsorilor lor ,
   din BANUL PUBLIC, adică din BANII românilor onești SCÂRBIȚI de POLITICĂ și POLITICENI !!! 😦 😦 😦
   Din cauza lor, a POLITICIENILOR postdecembriști, ȚARA a ajuns în RUINĂ 😦
   tinerele talente au PLECAT afară și muncesc pentru STRĂINI 😦
   MATURII cu sau fără CARTE și CALIFICĂRI înalte au plecat să MUNCEASCĂ în străinătate fiind transformați în SCLAVI de patronii lipsiți de caracter și scrupule iar EXEMPLE de acest gen sunt cu SUTELE și MIILE ! 😦
   Mi-aduc aminte că la alegerile prezidențiale din 2009 de la PARIS unde acționa PDL-istul Baconschi , VOTURILE pentru Traian Băsescu VENEAU din minut în minut iar pe străzile ROMEI, un alt PDL-ist PLĂTEA prostituatele românce de pe linia de centură a orașului etern să meargă la VOT pentru cel care timp de 10 ( zece ) ani a OTRĂVIT sufletul ROMÂNILOR 😦 iar acum , în loc să fie acolo unde-i este locul pentru DOSARELE PENALE avute dar CLASATE de MAGISTRAȚII numiți de el în cele două mandate ( 3000 de magistrați) 😦
   BEHĂIE și HĂHĂIE pe la televiziunile fidele, tot felul de INEPȚII , INJURII, AMENINȚĂRI și CALOMNII inclusiv la adresa CELOR numiți de el în funcții de conducere în regimul de tristă amintire când POLIȚIȘTII ACTIVI îi strigau ^ Ieși afară JAVRĂ ORDINARĂ ^ ( 2010 când cu REDUCEREA SALARIILOR cu 25 % ) ………………..
   Traian Băsescu este politicinul care a MANIPULAT și MINȚIT cel mai mult poporul român !!! 😦 😦 😦
   Cât privește TINERETUL ^ viitorul ȚĂRII ^ ,
   la cât de UȘOR se lasă MANIPULAT 😦 ( reamintesc JOCUL de LUMINI tricolore din Piața Victoriei a ZECI de MII de tineri corporatiști SCOȘI în STRADĂ împotriva Guvernului Grindeanu pe MOTIV ca a emis ilegal OUG nr.13/31/01/2017/
   care OUG s-a DOVEDIT ulterior de către CCR perfect LEGALĂ ) 🙂
   sunt slabe speranțe ca să se SCHIMBE în BINE ceva în VIITORUL apropiat ! 😦
   Chiar dacă ^ SPERANȚA moare ULTIMA ^ 🙂
   poate Domnia Ta să apuci timpurile când SARA și ANDREI
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/05/16/
   PARLAMENTARI fiind vor SCHIMBA ceva 🙂 căci EU unul, mai mult ca sigur,NU o să le mai apuc………………………
   Mulțumesc pentru pertinentul comentariu ! 🙂
   O zi de JOI cât mai frumoasă, Alex ! 🙂
   Cu stimă și prietenie,
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 06/07/2017 @ 10:53 am | Răspunde

 4. caro Aliosa, abbi una buona giornata e un buon weekend un abbraccio 😉

  Comentariu de Rebecca Antolini — 06/07/2017 @ 11:18 am | Răspunde

  • Buon giorno cara Pif ! 🙂
   Abbi una buna giornata e un buon weekend anche a te a alla tua famiglia ! 🙂
   Ti mando un abbraccio ,
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 06/07/2017 @ 5:20 pm | Răspunde

 5. O frumoasa zi de joi sa ai Aliosa ! ❤ Foarte buna postarea si la obiect cu timpurile de acum. Manipulare este peste tot, de ea ocupandu-se mai abitir SRI -ul prin oamenii sai infiltrati peste tot. Desigur si politicienii recurg la manipulare dar cel mai mult media care este cea de unde se porneste si care este cel mai putin banuita datorita programelor care trebuie sa cuprinda diversitate. Daca ne amintim de ticalosul tarii cum indemna populatia sa nu se mai uite la Antena 3 macar o saptamana e de inteles motivul(acolo era demascat seara de seara si fiind informati oamenii nu-i era usor la magariile pe care le facea ) Asa cum ai scris, este mare pacat ca unii oameni se incapataneaza si se simt deranjati cand altii au inteles si cauta sa imprastie adevarul, sa ajute pentru a se putea merge pe drumul cel bun fara manipularea grosolana si intretinerea ignorantei in randul majoritatii. Nu avem ce face macar sa scriem si sa argumentam pentru opiniile noastre desi nici asa datorita manipularii oamenii nu vor sa inteleaga nu degeaba sunt asemuiti cu oile.

  Comentariu de Beta — 06/07/2017 @ 12:49 pm | Răspunde

 6. Bună ziua Anda ! 🙂
  MANIPULAREA a existat dintotdeauna atât la ROMÂNI cât și la STRĂINI ! 🙂
  Dar așa MANIPULARE ca la alegerile prezidențiale din 2009 când ecranele tuturor televiziunilor probăsescu erau PORTOCALII ,
  NU mai văzusem !!! 🙂 😦 🙂
  Acea grosolană MANIPULARE a fost posibilă numai și numai cu SPRIJINUL direct al serviciilor secrete în care ȘEFI erau OAMENII lui băse marinarul care, așa după cum RECUNOAȘTE acum în PUBLIC, a înființat, crescut și perfecționat ^ STATUL MAFIOT ^ 😦 care l-a AJUTAT să câștige în 2009 un al DOILEA MANDAT prezidențial ! 😦
  Ca să RĂMÂNĂ la PUTERE încă 5 ( cinci ) ani , a făcut tot felul de COMPROMISURI , ȘMECHERII , ILEGALITĂȚI promițând ^ marea cu sarea ^ 😦 ca în final să UITE tot ce a PROMIS în campania electorala prezidențială din 2009
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/11/22/

  Și ne mai întrebăm că DE CE maneliștii au fost OCOLIȚI de ANAF-ul condus de omului lui băsescu,
  Sorin Blejnar acum INCULPAT …………..
  Acum când băse nu mai e la putere 🙂 iar ANAF-ul condus de oamenii PSD&ALDE controlează AVERILE maneliștior PROTEJAȚI
  10 ani de MAFIA pedelisto-băsistă, a intrat NU numai FRICA în maneiști dar și GROAZA !!! 🙂 🙂 🙂
  Când în urmă cu ceva timp Comisia Parlamentară de AUDIERE a persoanelor care au fost în seara de 6/7 dec. ACASĂ la politicianul ( atunci ) Gabriel Oprea a ajuns la fostul procuror ggeneral al României anului 2009, Laura Codruța Kovesi,
  BINOMUL a făcut ce-a făcut și-a SCOS urgent pe PIAȚA media alt SUBIECT 🙂 😦
  ca să se UITE de ^ NOAPTEA GENERALILOR^ în care șeful SRI, adjunctul său, procurorul general , adjunctul său , jurnalistul băsist Dan Andronche au făcut ce-au făcut și băse a fost REALES ! 😦
  Din nefericire pentru ROMÂNIA sunt destui români care încă mai CRED în ^ JAVRA ORDINARĂ ^ dovada fiind faptul că, deși avea vreo 5-6 DOSARE PENALE, NU a fost TRIMIS în JUDECATĂ în nici unul din ele ! 😦
  Dar asta-i o altă problemă iar noi nu putem face decât să ne rugăm la DUMNEZEU să-i PEDEPSEASCĂ cum știe EL mai bine pe cei care au DEVALIZAT, VÂNDUT și FURAT România postdecembristă .
  O seară de JOI cât mai plăcută termic și un weekend binecuvântat întregii familii, Anda ! 🙂
  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 06/07/2017 @ 5:39 pm | Răspunde

 7. felice serata, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 06/07/2017 @ 6:08 pm | Răspunde

  • Felice Giornata ,Gian Paolo e poi, un sereno fine settimana a te e alla tua famiglia ! 🙂
   Un caro saluto,
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 07/07/2017 @ 7:29 am | Răspunde

 8. @ Bună Dimineața Lume Virtuală ! 🙂
  Ieri , s-au petrecut multe atât în țară cât și-n afară,
  dar dintre toate cele mai mult sau mai puțin mediatizate,
  am ales doar câteva ȘTIRI cu mare încărcătură spirituală,
  ce sigur merită a fi COMENTATE !!! 🙂 🙂 🙂

  1) Comisia Parlamentară de Audiere a persoanelor care în seara ALEGERILOR PREZIDENTIALE din 6 dec.2009
  ^ au pus ȚARA la cale ^ 🙂 😦 🙂
  in CASA politicianului Gabriel Oprea, a TRIMIS pentru a treia oara SCRISOARE de INVITATIE
  sefei DNA, Laura Codruta Kovesi care, DACA VA REFUZA prezentarea in fata comisiei,
  se va trezi cu PLANGERE PENALA la Parchetul General 🙂 🙂 🙂
  adica, la Procurorul General, SUSTINATORUL ei, Augustin Lazar !!! 🙂 🙂 🙂

  2) Guvernul îngheață angajările în administrația publică centrală până la sfârșitul anului. Ministerul Dezvoltării a lansat în dezbatere publică un proiect de OUG prin care se suspendă până la 31 decembrie 2017 ocuperea prin concurs a posturilor vacante din cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice centrale şi se cere efectuarea unui audit de management în cadrul acestor instituţii.

  3) Donald Trump și Vladimir Putin se întâlnesc astăzi pentru prima dată, în marja summitului G20 de la Hambrug, care reunește șefii de stat și de guvern ai celor mai prospere țări din lume.
  În ciuda suspiciunilor legate de implicarea Rusiei în campania electorală din Statele Unite în favoarea lui Trump, președintele american a solicitat Rusiei să înceteze activitățile „destabilizatoare” din Ucraina și să nu mai sprijine regimuri ostile, precum cele din Siria și Iran.
  Totodată, în discursul său de ieri din Polonia, Trump a afirmat că
  Statele Unite susțin cu fermitate Articolul 5,
  angajamentul reciproc de apărare al statelor membre NATO.

  Weekend Placut Lume Virtuala !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 07/07/2017 @ 7:47 am | Răspunde

 9. Bună dimineața, prietene Alioșa! 🙂
  Faptul că am fost și suntem manipulați, e un lucru cât se poate de evident și… firesc. Necazul este că ne-am obișnuit cu asta, iar o mare parte dintre români chiar se complac în această situație, adesea din comoditate. Ne prostesc producătorii de bunuri, comercianții, băncile, mass-media și, cel mai dureros și grav, politicienii. Cei din urmă ne agită pe unii împotriva celorlalți, bazându-se pe înclinația cunoscută a românilor de a fi fidel unui partid sau al unor lideri, indiferent ce ar zice sau ar face acesta. Foarte rar găsești pe la noi un om care să-și recunoască greșeala unui vot dat, a unei acțiuni. Pentru el asta ar fi echivalent cu recunoaște că e cretin. Părerea mea e că tocmai cei care-și recunosc greșelile sunt oameni de valoare. 😉
  Mulțumiri călduroase pentru știrile fierbinți pe care ni le oferi de fiecare dată! 🙂
  Weekend cum nu se poate mai frumos, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 07/07/2017 @ 10:07 am | Răspunde

  • Bună seara Petru !
   Așa după cum am precizat în răspunsul la commentul 6, MANIPULAREA oamenilor a existat încă din cele mai vechi timpuri, INCLUSIV la ROMÂNI și-n toate sferele activității economico-sociale și politice ! 🙂
   Și înainte de 1989 se MANIPULAU oamenii dar MANIPULATORUL era unul singur 🙂 , Partidul Comunist ! 🙂
   Din păcate. după 1989, au apărut o puzderie de PARTIDE POLITICI și implicit o puzderie de MANIPULATORI 😦 care mai de care mai ORDINARI, IPOCRIȚI ,MINCINOȘI, LĂUDĂROȘI, PUGAȘI, OPORTUNIȘTI, AROGANȚI, AGRAMAȚI ,EVAZIONIȘTI, JURNALIȘTI acoperiți samd. Nu-i bag în seamă pe MANIPULATORII din COMERȚUL CAPITALIST,FOTBAL, TEATRU, CIRC samd că NU MERITĂ să-mi pierd timpul cu ei ?-( ci mă rezum la MANIPULATORII din POLITICĂ ! 😦
   De la EI pornesc toate NENOROCIRILE care s-au abătut asupra ROMÂNILOR după1989 ! 😦
   În mai multe ARTICOLE și COMENTARII ți-am spus de mai multe ori că NU SUNT fidel NICI UNUI PARTID politic din ROMÂNIA din mai multe MOTIVE pe care nu am timp să le reamintesc ! 😦
   Dacă cineva VOTEAZĂ un PARTID sau ALTUL , NU înseamnă că acel VOTANT este FIDEL partidului pe care l-a votat 😦 ci poate, unei DOCTRINE, IDEI sau PROMISIUNI electorale ………
   De unde se vede că în
   ^ România lucrului bine făcut ^ 🙂 🙂
   NU avem politicieni de valoare 😦 😦 😦
   pentru simplul fapt că NICI un POLTICIAN nu a recunoscut când a GREȘIT, FURAT, MINȚIT, TRĂDAT, DEZBINAT, PROMIS una și făcut alta samd………………
   Weekend frumos și ție Petru ! 🙂
   Sandu 🙂

   Comentariu de Aliosa — 07/07/2017 @ 9:17 pm | Răspunde

 10. Un sfarsit de saptamana asa cum ti -l doresti. Sa fie liniste si pace atat in natura cat si intre oameni ❤

  Comentariu de Beta — 07/07/2017 @ 11:27 am | Răspunde

  • Bună seara Anda ! 🙂
   LINIȘTE și PACE în NATURĂ cu siguranță VA FI ! 🙂
   Între OAMENI însă, PACE nu va mai fi după câtă URĂ și DEZBINARE a băgat Traian Băsescu și Klaus Werner Johannis între ROMÂNI !!! 😦 😦 😦 În 2009 , în preajma alegerilor prezidențiale și mai ales după,
   SOȚIA se certa cu SOȚUL, BUNICA blestema NEPOATA, TATĂL își bătea FIUL, CUSCRII se înjurau între ei, CUSCRELE se încăierau ,PRIETENII se ocoleau, DUȘMANII se împăcau, BEȚIVII , BOSCHETARII , ANALFABETELE și MANELIȘTII se BUCURAU și asta, NUMAI și NUMAI din cauza lui Traian Băsescu care i-a PĂCĂLIT și pe ROMÂNI și pe ȚIGANI ca să le obțină VOTUL !!! 😦 😦 😦
   VEZI videoclipul de mau SUS cu salam ……………
   Din nenorocire pentru ROMÂNIA de după Băsescu, noul președinte , Klaus Werner Johannis, a MANIPULAT și DEZBINAT poporul și mai TARE ( rău) !!! 😦 😦 😦
   ………………^ câteva SUTE de MII de ROMÂNI de-ai MEI vor face ORDINE ….^ ( KW Johannis la summitul CE de după MITINGUL ilegal și neautorizat din Piața Universității la care a PARTICIPAT și INSTIGAT mulțimea MANIPULATĂ !!! 😦 😦 😦
   Mă opresc aici că m-am săturat și de Băsescu și de Johannis ! 😦
   Seară plăcută, noapte liniștită și un WEEKEND BINECUVÂNTAT !!! 🙂 🙂 🙂

   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 07/07/2017 @ 9:34 pm | Răspunde

 11. @ ALLL !!!
  M-am trezit ca de obicei la ora 6( șase) fix ,
  am băut deja CAFEAUA rece și amară,
  iar pentru lista de cumpărături luai o coală de hârtie și un pix,
  că nu mai aveam cerneală-n călimară ! 😦
  Când să încep pe coală a așterne,
  toate ce aveam de cumpărat,
  mintea mi-a fost cuprinsă de o așa lene,
  încât de listă m-am debarasat ! 😦
  Sunt atât de dus pe gânduri,
  încât de listă am uitat,
  iar acuma printre rânduri,
  mintea mi-am descătușat ! 🙂
  Ascult pierdut cu gându-ntro pădure ,
  o melodie dureros de tristă

  mă văd ca-n vis înconjurat de mure,
  dar urmărit de-o cioară tupeistă ! 😦
  Cum MELODIA tristă s-a terminat,
  MINTEA-mi a revenit la cele actuale,
  și fără LISTA de cumpărături am plecat,
  la PIAȚA să cumpăr niscai portocale ! 🙂

  Un sfârșit de săpămână binecuvântat,
  persoanelor virtuale ce sus au comentat ,
  despre cum politicienii lu^ PEȘTE 🙂
  au folosit MANIPULAREA care OTRĂVEȘTE !!! 😦 😦 😦
  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 08/07/2017 @ 9:30 am | Răspunde

 12. @ ALLL !!!

  1) Se pare că toate Doamnele, Domnișoarele și Domnii care până mai IERI intrau pentru o SECUNDĂ sau poate chiar și mai multe în CĂSUȚA-mi virtuală 🙂 ori au UITAT 🙂 dumul spre EA 😦 și asta MĂ DOARE TARE 😦
  ori au PLECAT în weekend la MUNTE, MARE sau la CONCERTEîn aer liber !!! 🙂 🙂 🙂
  ORIUNDE-AȚI fi, DISTRACȚIE la maxim !!! 🙂 🙂 🙂

  2) În ^ România lucrului bine făcut ^ MASS MEDIA scrisă și vorbită dar,
  100% ASERVITĂ mogulilor, escrocilor și ipocriților care o SUBVENȚIONEAZĂ că altfel DISPARE ,
  ZILNIC se VORBEȘTE și se SCRIE despre DISPARIȚIILE MISTERIOASE ale unor persoane DUBIOASE precum CODRUȚ MARTA ,
  fostul aghiotant al șefului ANAF, Sorin Blejnar acum undeva într-un ^ BECI DOMNESC ^ 🙂 🙂 🙂
  dar,
  mai puțin sau chiar deloc despre MORȚILE SUSPECTE ale unor POETI ai NEAMULUI nostru ROMÂNESC precum
  talentatul și promițătorul POET NICOLAE LABIȘ decedat în CONDIȚII SUSPECTE precum veți constata de veți acceasa LINKUL de mai jos :

  http://adevarul.ro/locale/suceava/moartea-suspecta-apoetului-nicolae-labis-am-vazut-clar-l-a-imbrancitcel-spatele-lui-continuandu-si-drumul-timp-poetul-disparuse-1_5953956b5ab6550cb89a3d6d/index.html

  Nu sunt fan ziarul ADEVĂRUL și nu-l cunosc pe autorul articolului respectiv,
  iar de m-a MANIPULAT și pe MINE 😦 😦 😦
  cum a MANIPULAT poate și pe alții înaintea mea 😦 ,
  rog cititorii să ma atenționeze cu trimiteri la LINKURI ce-l DEMASCĂ ! 🙂

  3) Iar dacă cele sus postate,
  NU vă îndeamnă a COMENTA
  ȘTIREA de ^ RÂSU-PLÂNSU ^ ce urmează,
  SIGUR vă va MOTIVA !!! 🙂 🙂 🙂
  – Un maramureșean de 23 de ani,din BORȘA renumită,
  vrând să împiedice mașina Gărzii de Mediu ce urma să-i ridice LEMNUL FURAT,
  a ÎNȚEPAT cauciucul mașinii respective cu multă ură,
  și EXPLOZIA instantanee a pneului UZAT,
  în GARDUL vecinului a făcut ditamai spărtură,
  prin care imprudentul tânăr cu capu-i năucit a INTRAT
  spre a lui viitoare de minte învățătură !!! 🙂 😦 🙂

  O DUMINICĂ cât ma frumoasă și răcoroasă ! 🙂
  Aliosa 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 09/07/2017 @ 9:36 am | Răspunde

 13. @ ALLL !!!
  ȘTIREA zile vine de la BINOM și OCULTA externă care, așa cum a procedat de fiecare dată când în mass media din România
  era în PLIN SCANDAL vreo FAPTĂ, ȘTIRE,EVENIMENT sau AUDIERE într-una din Comisiile Parlamentare inființate special pentru a-i AUDIA pe cei IMPLICAȚI 🙂 🙂 🙂 , ÎNTÂMPLĂTOR după EI ( binom&ocultaexternă) dar 100% INTENȚIONAT după MINE 🙂 🙂 🙂
  apăreau în mass media scrisă și vorbită un alt SCANDAL politico-juridico-moral , ca să se DISTRAGĂ atenția OPINIEI PUBLICE românești și internaționale 😦 de la SCANDALUL anterior ce luase AMPLOARE !!! 🙂 🙂 🙂

  CONCRET în ^ România lecrului bine făcut ^ 😦 😦 😦

  – Când ,în urma DEZVĂLUIRILOR publicate în jurnalul condus de el ,Dan Andronic a scris NNEGRU pe ALB că în noaptea dde 6/7 decembrie 2009 când se STABILEA președintele ȚĂRII dintre traian Băsescu ( PDL) și Micea Geoană ( PSD) la traseistul de partide Gabriel Oprea, ^ șeful MAFIEI personale a lui Adrian Năstase ^ , după T.Băsescu , s-au ÎNTÂLNIT la CEAS de mare TAINĂ, procurorul general , Laura Codruța Kovesi, aghiotantul ei, procurorul Marius Iacob, șeful SRI , George Maior , adjunctul său gl.Florian Coldea și veo câțiva generali făcuți la APELUL BOCANCILOR ^ , Neculai Onțanu și Anghel Iordănescu, COMISIA PARLAMENTARĂ de AUDIERI a ajuns la a TREIA CHEMARE a Laurei Codruța Kovesi , a cărei PREZENȚĂ de data aceasta era OBLIGATORIE 🙂
  actuala ȘEFĂ a DNA, Laura Codruța Kovesi, DESCOPERITĂ în 2005 de Traian Băsescu la primul său mandat de președinte și NUMITĂ tot de el procuror ggeneral al României când avea doar 28 de ani și vreo 3 ( trei) DOSARE PENALE finalizate cu TRIMITEREA în judecată a inculpaților ,

  a TRIMIS în AGORA dosarul^ TELDRUM ^ intrumentat de DNA încă din februarie 2016 🙂 😦
  în care este VIZAT președintele PSD și președinte al Camerei Deputaților , LIVIU DRAGNEA …………………………

  Nefiind înscris în nici un partid politic,
  nefiind sluga sau pupincuristul cuiva,
  nu apăr corupția , hoția, minciuna ,
  MANIPULAREA care OTRĂVEȘTE ,
  DIVERSIUNEA care ORBEȘTE
  și nici PROSTIA care în ^ România lucrului bine făcut ^ 😦
  INFLOREȘTE pe zi ce trece 😦
  dar, aruncarea în MASS MEDIA scrisă și vorbită a dosarului ^ TELDRUM^ ,
  ACUM în plin SCANDAL din DNA ,
  MIROASE de departe a DIVERSIUNE și MANIPULARE a OPINIEI PUBLICE 😦 😦 😦
  ca să se UITE de DEZVĂLUIRILE devastatoare din DNA 😦 făcute de Sebastian Ghiță și continuate de fostul consilier din 2009 al lui Traian Băsescu, jurnalistul Dan Andronic care a PARTICIPAT efectiv în seara zilei de 6/7 decembrie 2009 la operașiunea codificată ^ Noaptea Generalilor ^ oficial să-i spună lui NECULAI onțanu La Mulți Ani de Sfântul NICOLAE 🙂
  dar NEOFICIAL , pentru ………………………………
  – pentru CE credeți Domniile Voastre ??? 🙂 😦 🙂

  și nu în ultimul rînd, miroase puternic a RĂZBUNARE împotriva lui Dragnea și a PSD care GVERNEAZĂ România 🙂 🙂 🙂
  spre CIUDA și OFTICA TRĂDĂTORILOR de NEAM și ȚARĂ din INTERIOR și din AFARĂ care vor să CONDUCĂ România prin COZILE de TOPOR autohtone în folosul lor, al STRĂINILOR ce vor să ȚINĂ România în stare de COLONIE de mâna a treia !!! 😦 😦 😦

  Ca să NU fiu ACUZAT de unele persoane virtuale că-l apăr de Dragnea cu care NU am nici un fel de legătură ,
  redau cu GHILIMELELE de rigoare chiar DECLARAȚIA sa versus noua situație în care
  a fost BĂGAT ( lucrat) de cei pe care i-a SUPĂRAT !!! 🙂 😦 🙂

  ^ E o campanie împotriva mea și a PSD. E clar că nu se poate, vor să mă înlăture și să distrugă PSD.
  Noi am vrut pace în România, se pare că ei nu vor pace. Nu știu cine sunt ei. O să aflăm.
  Nu vom mai sta ca până acum. Nu vreau să mai ramânem într-o situație în care doar să încasăm, vrem să guvernăm. (…)
  În ultimele luni de zile, am avut poziţii destul de dure şi le am în continuare vizavi de acest personaj malefic, care este George Soros şi îi transmit şi acum: nu o să cedez. Totul pleacă de acolo, totul pleacă de la George Soros ^ . ( Liviu Dragnea, președinte PSD) .

  COMENTARIILE le las pe seama Domniilor Voastre ! 🙂
  O săptămână la fel de frumoasă ca a mea care va fi dominată de BUCURIA revederii în perioada 13-17 IULIE a.c.
  a COLEGILOR din Clasa a XII -a D a Liceului Militar ^ Ștefan cel Mare ^ din Câmpulung Moldovenesc , promoția 1969 ! 🙂
  http://absolvenți1969.wordpress.com/
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/23/

  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 10/07/2017 @ 8:45 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: