Alioşa ” File de Jurnal ”

07/08/2017

În ^ România lucrului bine făcut ^, zilnic se încalcă drepturile și libertățile fundamentale și constituționale ale cetățenilor !

Filed under: generale — Aliosa @ 4:18 pm

În loc de motto:

^ ART.15
Universalitatea .
(1) Cetătenii beneficiază de drepturile si de libertătile consacrate prin Constitutie si prin alte legi si au
obligatiile prevăzute de acestea.
(2) Legea dispune numai pentru viitor, cu exceptia legii penale sau contraventionale mai favorabile.
ART. 16
Egalitatea in drepturi
(1) Cetătenii sunt egali in fata legii si a autoritătilor publice, fără privilegii si fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.
(3) Functiile si demnitătile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, in conditiile legii, de persoanele
care au cetătenia romană si domiciliul in tară. Statul roman garantează egalitatea de sanse intre femei si
bărbati pentru ocuparea acestor functii si demnităti.
(4) In conditiile aderării Romaniei la Uniunea Europeană, cetătenii Uniunii care indeplinesc cerintele
legii organice au dreptul de a alege si de a fi alesi in autoritătile administratiei publice locale ^ ! 🙂

În cele ce urmează voi publica cu ghilimelele de rigoare ^…………..^ și cu indicarea la sfârșit a sursei, un material care VA JUSTIFICA în mare măsură TITLUL de mai sus ! ok

^ Prin subminarea autorității propriei armate și încălcarea grosolană a drepturilor și libertăților fundamentale și constituționale ale militarilor români, puterea politică actuală a creat premisele perfecte pentru declanșarea unui război civil! În care fiecare român „va jugăni” pe cine poate!

Un războiul civil este inevitabil a nu se declanșa. Cauza?
Nu mai are nici o legătură cu pensiile militare desființate la modul practic, de actuala putere politică (prin modificările aduse de guvern prin ordonanță de urgența, din pensiile militarilor români, nu a mai rămas decât titulatura). Aceste pensii fiind de fapt, doar fitilul menit a detona o bombă deosebit de distructivă și care planează de mult timp, în societatea românească. Cauza reală a războiului civil imposibil de evitat, este de fapt nerespectarea drepturilor și libertăților fundamentale și constituționale în România – pentru toți cetățenii în egală măsură, precum și practicarea unor politici civice discriminatorii la adresa unui grup de cetățeni sau altuia!

Totul pleacă de la un compromis care a fost efectuat cu mulți ani în urmă, între societate și armată, în privința acceptării de către militarii români, a interzicerii unor drepturi și libertăți fundamentale.

Așa a apărut Secțiunea a 3-a din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare (aplicată identic și soldaților/gradaților profesioniști prin efectele Art. 25 din Legea nr. 384/2006), o secțiune anacronică la acest moment, care cuprinde

cca. 15 categorii de interdicții și/sau restricționări de drepturi și libertăți fundamentale și constituționale, exercitate asupra militarilor români continuu, începand încă de acum 22 ani.

Atenție!

Cele 15 categorii de categorii de interdicții și/sau restricționări de drepturi și libertăți fundamentale și constituționale, se aplică inclusiv militarilor în rezervă pensionați și persecutați acum prin afectarea profundă a drepturilor de pensie stabilite inițial. În contextul reactivării acestora în situații de mobilizare/război/campanie, obligație care opereaza până la împlinirea vârstei de 63 ani (bărbați și femei).

O obligație civică profund discriminatorie în raport cu obligațiile similare inexistente în cazul majorității tuturor celorlalți cetățeni. Cum aceste interdicții și/sau restricționări de drepturi și libertăți fundamentale și constituționale nu pot fi impuse niciunui cetățean fără acceptul acestuia, indiferent că acel cetățean este civil sau militar, rrom sau dintr-o altă etnie, societatea românească o oferit militarilor români de-a lungul celor 22 ani, o compensare rezonabilă.

O compensare la care i se poate spune la fel de bine și mită legislativă, acordată în cunoștință de cauză de societate și de statul român, militarilor români, pentru a nu reclama încălcarea drepturilor și libertăților fundamentale.

Neexistând reclamație, nu există nici încălcare a drepturilor și libertăților fundamentale, ca atare România a putut poza până acum cu mândrie în fața organismelor internaționale, faptul că a evoluat din punct de vedere democratic, oferind tuturor cetățenilor săi, aceleași drepturi și libertăți fundamentale precum în statele autentic democrate.

Mita legislativă acordată militarilor români pt. a accepta/a nu reclama încălcarea drepturilor și libertăților fundamentale, a fost concretizată în acordarea a 2 compensări rezonabile, respectiv dreptul la o salarizare specială și dreptul la un regim special de pensionare. Acesta a fost compromisul realizat între societate și armata, astfel încât militarii să accepte/să nu reclame impunerea unor serii de interdicții și/restricționări de drepturi și libertăți fundamentale sau a unor prevederi discriminatorii privind obligațiile civice cu caracter general.

Problema de fond este că ultimele evenimente demonstrează că societatea românească a uitat de compromisul realizat cândva, eliminând din legislație, ambele compensări acordate militarilor români pt. a accepta/a nu reclama impunerea acelor interdicții și/restricționări de drepturi și libertăți fundamentale, precum și pentru acceptarea unor prevederi discriminatorii privind obligațiile civice cu caracter general. Neeliminând însă din legislațiile și interdicțiile și/restricționările de drepturi și libertăți fundamentale impuse militarilor români.

Astfel încât la acest moment în România se produc grave încălcări ale drepturilor și libertăților fundamentale, exercitate exact asupra militarilor români. Încălcări de drepturi și libertăți fundamentale și în cazul cărora – spre deosebire de trecut când exista acea compensare rezonabilă pe care am menționat-o, acum sunt reclamate, nu doar de militarii români, ci și de un segment important al societății civile.

Pentru că și societatea civilă cuprinde o parte care a evoluat și care este conștientă pe deplin de faptul că la acest moment în România, drepturile și libertățile fundamentale sunt călcate în picioare în cazul unui grup. Acest grup fiind al militarilor. Deocamdată al militarilor, urmare a faptului că precedentul odată creat, poate să apară oricând și un al 2-lea grup persecutat – care poate fi o etnie, și un al 3-lea – care poate fi al agricultorilor ș.a.m.d.!

Clasa politică românească dovedește prin modul haiducesc recent de acțiune și faptul că aceasta este perfect inconștientă. Inconștientă că prezența acesteia în structurile statului care au luat decizii nefaste contra armatei, are și un caracter complet ilegitim.

Urmare tot a unei interdicții de drepturi fundamentale și constituționale impuse militarilor, respectiv aceea de NU CANDIDA  și a NU fi ALEȘI  în funcții de demnitate publică.

Poporului român în întregimea lui, fiindu-i restrâns astfel și un drept fundamental și constituțional, de a alege în funcții de demnitate publică pe oricine are încredere că îi reprezintă interesele – inclusiv pe militari, și nu doar dintr-o paletă restricționată artificial de persoane și grupuri care sfidează/tolerează/încurajează încălcările drepturilor fundamentale și constituționale elementare, pe care le acordă selectiv, cui consideră de cuviință.

Revenind la iminența unui război civil cauzat de nerespectarea drepturilor și libertăților fundamentale și constituționale în România. Fitilul fiind deja aprins, bomba nu mai are cum să nu explodeze!
Este o bombă care nu mai poate fi oprită din gură sau prin mimetism asupra democrației, urmând la fel cum se întâmplă ciclic în România în astfel de situații, ca fiecare român „să jugănească” pe cine poate, în funcție de cum înțelege sau nu, gravitatea încălcării într-un stat a drepturilor și libertăților fundamentale și constituționale!^
Sursa :
http://r-26500.blogspot.ro/2017/08/prin-subminarea-autoritatii-propriei.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+AsociaiaMilitarilornRezervr-26500+(Asocia%C5%A3ia+Militarilor+%C3%AEn+Rezerv%C4%83+%22R-26500%22)
Comentariile le las pe seama dumnavoastră ! 🙂
Alioșa ! 🙂

32 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  ^ Luni, 7 august 2017
  CURTEA CONSTITUTIONALA S-A PRONUNTAT ASUPRA PENSIILOR MILITARE DE STAT!

  –    In atentia membrilor Guvernului care fac pe genunchi Ordonante de Urgenta neconstitutionale –

              Doamna si domnilor,

              V-ati permis sa marcati aniversarea unui veac de la eroica rezistenta si marea biruinta a militarilor romani la Marasesti printr-un val de minciuni si laturi politice aruncate cu toata forta de reactie a Statului si a trompetelor dvs., infiltrate, in televiziunile private asupra componentelor Sistemului de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala!

              Dupa ce ne-ati plans pe umar 7 ani si v-ati jurat ca indreptati nedreptatile si blamul aruncate asupra noastra de Basescu si Boc, ati redeclansat brusc exact acelasi program, cu aceleasi metode pestilentiale de manipulare a opiniei publice si ne-ati anulat, practic, Legea nr. 223/2015 a pensiilor militare de stat.

  O lege care nu este a lui Oprea si nici n-a fost facuta “pe genunchi” cum spune Dragnea,
  ci a fost gandita si elaborata, timp de 3 ani, cu concursul tuturor cadrelor militare in activitate si in rezerva de majoritatea parlamentara PSD-PNL, coordonatori fiind ministrii Apararii
  – Corneliu DOBRITOIU (PNL) si Mircea DUSA (PSD). In iunie 2015,
  legea a fost votata in unanimitate de toti membrii Parlamentului, majoritate si opozitie, cu exceptia fostului consilier al lui Victor PONTA, Remus CERNEA.
  Promulgata in iulie 2015, legea, care trebuia sa anuleze toate discriminarile din sistem, nu a fost aplicata niciodata,
  deoarece Victor PONTA a decis amanarea aplicarii pentru 01.01.2016,
  creind premizele distrugerii legii prin Art. 40 al OUG 57/2015, a Guvernului Ciolos.

  Distrugerea definitiva a rezervei, prin decuplarea soldei de rezervist de la soldele celor aflati in activitate se face astazi prin Ordonanta Vasilescu, cea care legifereaza absurdul, dubla impozitare, discriminarea militarilor si politistilor fata de civili si discriminarea in cadrul aceleiasi categorii.
              Totalitatea incalcarilor Constitutiei de catre Ordonanta Vasilescu, insultatoare, nedreapta si anticonstitutionala, va face obiectul adresarii noastre catre Presedintele Romaniei, ca arbitru, pe care il vom contacta in virtutea atributiei d-sale de sesizare directa a CCR. In Avocatul Poporului, deputati si senatori, nu mai avem incredere.
              Ca ultim gest de bunavointa fata de dvs., fostii nostri aliati, astazi pasibili de a fi considerati drept tradatori ai nostri, ai Romaniei si ai Aliantei Nord-Atlantice, va atentionam ca ati batut campii si in privinta deciziilor CCR. Drept dovada, publicam cateva fragmente, referitoare la pensiile militare de stat din…

  DECIZIA NR. 20/02.02.2000 A CCR
  (in dosarul 5A/2000)

  „Curtea Constitutionala retine ca instituirea pensiei de serviciu pentru cadrele militare si pentru magistrati nu reprezinta un privilegiu, ci este justificata in mod obiectiv, ea constituind o compensatie partiala a inconvenientelor ce rezulta din rigoarea statutelor speciale carora trebuie sa li se supuna militarii si magistratii.
  Astfel, aceste statute speciale stabilite de Parlament prin legi sunt mult mai severe, mai restrictive, impunand militarilor si magistratilor obligatii si interdictii pe care celelalte categorii de asigurati nu le au. Intr-adevar acestora le sunt interzise activitati ce le-ar putea aduce venituri suplimentare, care sa le asigure posibilitatea efectiva de a-si crea o situatie materiala de natura sa le ofere dupa pensionare mentinerea unui nivel de viata cat mai apropiat de cel avut in timpul activitatii.
  ………………………………………………………………………………………………
  Un alt element comun care justifica in mod obiectiv si rezonabil un tratament juridic asemanator al magistratilor si al cadrelor militare, inclusiv in ceea ce priveste regimul de pensionare, il reprezinta riscul pe care il implica exercitarea profesiilor respective, ambele avand un rol esential in apararea drepturilor omului, a ordinii publice, a valorilor statului de drept. In considerarea riscurilor la care se expun in exercitarea atributiilor lor militarii si magistratii.
  ………………………………………………………………………………………………
  Curtea Constitutionala constata, pe de alta parte, ca reglementarea in vigoare a pensiei de serviciu pentru militari, ca si cea a pensiei de serviciu pentru magistrati, cu diferentele pe care aceasta pensie le prezinta fata de pensia comuna de asigurari sociale, nu constituie o incalcare a principiului egalitatii cetatenilor in fata legii, principiu prevazut de art. 16 alin. (1) din Constitutie. Aceasta constatare se bazeaza pe specificul comun al activitatii militarilor si magistratilor, care, astfel cum a rezultat din analiza anterioara a dispozitiilor constitutionale si legale aplicabile, impune celor doua categorii profesionale obligatii si interdictii severe, precum si riscuri sporite, ceea ce justifica in mod obiectiv si rezonabil o diferentiere a regimului juridic de pensionare fata de regimul stabilit pentru alti asigurati care nu sunt supusi acelorasi exigente, restrictii si riscuri.
  ………………………………………………………………………………………………
  Curtea Constitutionala constata ca, fata de asemanarile subliniate anterior intre situatia cadrelor militare si cea a magistratilor, avandu-se in vedere si caracteristicile comune ale statutelor aplicabile acestor categorii profesionale, care au determinat in mod obiectiv reglementarea prin lege, in mod aproape identic, a pensiei de serviciu, nu se poate identifica o ratiune suficienta care sa justifice aplicarea unui tratament diferit magistratilor fata de cadrele militare permanente, astfel cum s-a procedat prin art. 198 din noua lege a pensiilor, care abroga reglementarea privind pensia de serviciu a magistratilor.
  ………………………………………………………………………………………………
  diferenta de regim juridic ce se creeaza intre pensia magistratilor si pensia militarilor constituie, in conditiile infatisate prin considerentele anterioare, o incalcare de catre legiuitor a egalitatii de tratament juridic, ceea ce, in absenta unei determinari obiective, este contrar prevederilor art. 16 alin. (1) din Constitutie, in intelesul conferit acestui text constitutional prin dispozitiile actelor internationale privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care Romania este parte. Intre acestea figureaza si prevederile referitoare la nediscrimieste ale art. E din partea a V-a a Cartei sociale europene revizuite, al caror cuprins, conturat prin dispozitiile corespunzatoare ale anexei, cuprinde si dispozitia conform careia „O diferenta de tratament pe un motiv obiectiv si rezonabil nu este considerata ca discriminatorie”.

              Doamna si domnilor,

              Intr-o tara normala, condusa de oameni normali, nici n-ar mai trebui sa ne adresam CCR pentru ca raspunsul exista si ar fi trebuit sa-l cunoasteti. Intr-o tara insa, condusa de ambuscati si tradatori, spre disparitie statala, suntem obligati nu atat prin prisma intereselor noastre, cat datorita juramantului de credinta si de sange facut Patriei, sa intervenim.
              Pentru a evita declansarea pe fata a unui conflict deschis, rezervisti-Guvern si majoritatea parlamentara, cu grave pierderi politice pentru dvs., va rog respectuos sa retrageti urgent anticonstitutionala, ticaloasa si tradatoarea Ordonanta de Urgenta Vasilescu si sa-i retrageti, de asemenea, pe toti acoperitii dvs., mancatori de dejectii pe seama militarilor, care actioneaza in media pe post de “jurnalisti” si “analisti”. Altfel, vom fi obligati sa le dezvaluim interesele, averile, gradele si apartenenta … externa.

  Honor et patria! Vae victis!
  Presedintele S.C.M.D.Col. (r) dr. Mircea DOGARU ^ ! 🙂
  Sursa: YahooMail ! 🙂

  O săptămână cât mai frumoasă și răcoroasă ! 🙂

  Alioșa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 07/08/2017 @ 4:38 pm | Răspunde

 2. @ Drag PRIETEN virtual ! 🙂

  Acum la mine e RĂCOARE,
  aproape că stă să PLOUĂ ,
  din S-V vine câte-o boare,
  de VÂNT cu o mireasmă nouă ! 🙂

  Te-am așteptat la sfârșit de săptămână,
  să-ți spui părerea despre ale mele postări,
  dar se pare că , nefiind în ^ mână ^
  și având alte preocupări,
  ți-ai spus în gând c-o să treci altădată ! 😦

  O zi de MARȚI fără ^ cele trei ceasuri rele ^ ! 🙂
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 08/08/2017 @ 9:02 am | Răspunde

 3. Salutare din depărtare, Alioșa! 🙂
  Nu mă bucur deloc că ai ajuns la aceleași deziluzii politice cu care eu m-am obișnuit de ani de zile. Pentru că ne doare și ne taie din speranțele cu care ne-am înarmat la începutul unui drum ce se voia spre democrație. Dar, după cum te cunosc eu, vei trece peste aceste momente și vei găsi puterea să alegi în continuare un drum spre viitor, așa cum ne-ai sfătuit mereu că trebuie să facem. Încercăm de o mie de ori, dacă e cazul, și poate odată tot vom reuși. 😉
  Îți urez și eu o zi plăcută, cu gânduri mai bune și realizări frumoase, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 08/08/2017 @ 10:39 am | Răspunde

  • Salutare frățioare ! 🙂
   Ca să NU mai REPET cele spuse în postarea cu.nr.crt . 4 , dacă mai treci din nou pe AICI,
   te rog frumos să treci și pe acolo unde-s detaliile ! 🙂
   ADEVĂRUL este că m-am SĂTURAT de MINCIUNILE , IPOCRIZIILE, MATRAPAZLÂCURILE, ARANJAMENTELE și PROMISIUNILE lor polotice așa că , VOI merge la VOT în continuare dar NU VOI mai VOTA pe nimeni ( voi ANULA deliberat VOTUL )
   că să NU fiu PĂRTAȘ la MÂRȘĂVIILE lor !!! 🙂 😦 🙂
   Din 2012 și până în prezent, am trăit numai și numai DEZILUZII dpd vedere al VOTULUI ! 🙂
   Am VOTAT în 2012 USL ( PSD&PNL) ca să scap de băse și PDL și ce-am obținut ? 😦
   – PNL a fuzionat cu PDL ! 😦
   – Șantajabilul de Crin Antonescu a PREDAT fără luptă PNL lui Klaus Werner Johanis ;
   – Acoperitul de pesedist Victor Viorel Ponta a DEMISIONAT pe feisbuk din funcția de președinte al PSD după care și din funcția de premier al României lăsând CALE LIBERĂ oamenilor ( Cioloș, Pralog, Guseth, Prună etc etc etc ) americanului George Soros, evreu ungur, să ajungă la GUVERNAREA ȚĂRII ;
   Și lista nemulțumirilor ar putea continua dar mi-e teamă că iarăși VORBESC de unl singur………………..
   Mersi pentru URARE ! 🙂
   Ziua de azi chiar a fost PLĂCUTĂ din toate punctele de vedere : sentimental, material și termic !!! 🙂 🙂 🙂
   Zilele care urmează să-ți fie pe plac Petru ! 🙂
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 08/08/2017 @ 7:05 pm | Răspunde

 4. Sa ne fereasca Dumnezeu de un razboi civil….sper sa nu se-ntample asa ceva niciodata ! Poate ne-o mai paste si pe noi, romanii , norocul de oamenii care sa „paseasca” pas cu pas alaturi de interesele poporului roman… o zi faina sa ai , draga Aliosa ! 🙂

  Comentariu de mcooper801 — 08/08/2017 @ 1:14 pm | Răspunde

  • La felul cum a DEZBINAT poporul SUSPENDATUL de două ori ( 2007 și 2012) Traian Băsescu în cei ZECE ani de MANDAT prezidențial ,
   la felul cum se CONTINUĂ DEZBINAREA aceluiași POPOR nefericit de către actualul președinte al Românie :
   – ^ Am în STRADĂ câteva MII de oameni de-ai mei care vor rezolva urgent problemă ^ ( KWI când cu PROTESTELE din luna februarie a.c.de la COTROCENI împotriva lui și din Piața Victoriei pentru el )
   este POSIBIL ORICE în ^ România lucrului bine făcut ^ !!! 🙂 😦 🙂
   Și……………………………., LUPTELE dintre HOȚII de LEMNE și JANDARMI&MASCAȚI&POLIȚIȘTI nu un fel de ^ RĂZBOI CIVIL ^ ??? ca să dau doar un singur EXEMPLU……………….
   Mersi pentru vizită, comennt și urare prietene ! 🙂
   O seară răcoroasă, o noapte frumoasă și, toate ce-ți dorești, să ți se âmplinească ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 08/08/2017 @ 7:13 pm | Răspunde

 5. serena serata, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 08/08/2017 @ 6:52 pm | Răspunde

 6. O seara placuta sa ai si daca vrei sa te mai binedispui te poftesc sa faci acest test. La mine s-a nimerit, au spus bine…….parca m-au cunoscut de la nastere pana acum…..

  https://betasare.wordpress.com/hello-wold-3/comment-page-150/#comment-9964

  Comentariu de Beta — 08/08/2017 @ 7:05 pm | Răspunde

 7. Bună Anda ! 🙂
  Aceeași mare rugăminte am și la Domnia Ta ca să nu repet ce-am spus în postarea cu nr.crt 4 și în răspunsul dat lui PETRU,
  treci te rog frumos pe acolo ! 🙂
  Sunt de ACORD în totalitate cu ce-ai spus ! 🙂
  Fiecare însă, procedează cum crede de cuviință ! 🙂
  Voi merge și EU la următoarele VOTĂRI dar VOI ANULA buletinul de VOT că NU vreau să fiu PĂRTAȘ la DISTRUGEREA totală a ROMÂNIEI ! 😦

  Cât priveșe ARMATA în general și PENSIONARII MILITARI în special,
  prin emitrea UOG nr.59/04/08/2017/

  ^ ART. VII
  – Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 556 din 27 iulie 2015, cu modificările și completările ulterioare se modifică după cum urmează:

  1. La articolul 3 se introduc două noi litere, literele l) și m), cu următorul cuprins:

  “l) solda/salariu lunar net – solda/salariul lunar brut prevăzut la art. 28 alin.(1) din care se deduce contribuția individuală la bugetul de stat, contribuția individuală la bugetul asigurărilor sociale de sănătate și impozitul pe venit, potrivit legislației în vigoare;
  m) pensia militară de stat netă – pensia militară de stat stabilită în cuantum brut din care se deduce impozitul pe venit, potrivit legislației în vigoare.”

  2. Articolul 59 se modifică și va avea următorul cuprins:

  “Art. 59
  – Cuantumul pensiilor militare de stat se actualizează, din oficiu, în fiecare an, cu rata medie anuală a inflației, indicator definitiv, cunoscut la data de 1 ianuarie a fiecărui an în care se face actualizarea și comunicat de Institutul Național de Statistică. Dacă în urma actualizării rezultă un cuantum al pensiei mai mic, se păstrează cuantumul pensiei aflat în plată.”

  3. Articolul 60 se modifică și va avea următorul cuprins:

  “Art. 60
  – Cuantumul net al pensiei militare de stat, nu poate fi mai mare decât media soldelor/salariilor lunare nete corespunzătoare soldelor/salariilor lunare brute cuprinse în baza de calcul a pensiei.”

  Guvernul PSD&ALDE a REUȘIT să facă ce NU a reușit Traian Băsescu cu toată mafia lui din PDL ( actual PNL ) !!! 😦 😦 😦

  Ca sî înțeleagă și CIOBANUL Gheorghe de pe vârf de munte 🙂
  aceasta este o UMILINȚĂ gratuită la adresa ARMATEI ROMÂNIEI 😦
  iar dacă avem în VEDERE faptul că,
  MAGISTRAȚILOR ( procurori și judecători ) NU li se aplică OUG 59/04/08/2017/
  iar MEDICII vor fi SCUTIȚI TOTAL de IMPOZITUL pe VENIT începând cu 01 ian.2018 ,

  avem DOVADA supremă că TITLUL articolului de față ce-i opera MEA 🙂 și nu-i PLAGIT de undeva,
  se JUSTIFICĂ total !!! 😦 😦 😦

  Săru mâna pentru imaginea postată, Anda ! 🙂
  Zilele ce urmează să-ți aducă doar SĂNĂTATE și BUCURII alături de cei dragi ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 08/08/2017 @ 7:40 pm | Răspunde

 8. Buna dimineata,domnilor si doamnelor!
  Buna dimineata,Aliosa!
  Oare,ma intreb,dar fara sa te superi,ai ajuns la concluzia pe care ,odata ,mi-am exprimat-o ! 😕 ,cum ca toti sunt o apa si -un pamant ! ?! 😀
  ca cine se cocoata acolo SUS are grija doar de buzunarelul lui si printre degete mai strecaoara si cate o firimitura pentru noi ,muritorii de rand????
  Uite,acesta-i motivul pentru care nu mai vreau sa aud de ei si de nimeni…
  Mi-e lehamite,doar promisiuni desarte !

  De ce sa-mi fac nervi si sa ma amarasc de poamana???
  Nu rezolvam nimic cu toata nemultumirea strigata si cu toate cate se fac…revoltandu-ne !
  Sunt orbi,muti…imuni!
  O sleahta care se cearta la televizor si in realitate fura cot la cot… 😕
  Despre militari…nu pot sune nimic;doar de bine !
  Am in familie,baiatul militar si un cumnat colonel in rezerva..asa ca ce se face pentru ei ma bucura !
  O zi minunata langa frumoasa familie !

  Comentariu de anitanna — 11/08/2017 @ 7:46 am | Răspunde

  • Bine ai revenit pe blogul meu Anitanna ! 🙂
   Nu m-am supărat deloc mai ales că și EU am spus de mai multe ori că ^ TOȚI politicienii sunt o APĂ și-un PĂMÂNT ^ 🙂
   că toți sunt IPOCRIȚI, DEMGOGI, AROGANȚI, unii chiar ^ duși rău cu pluta ^ 🙂 , mulți dintre ei PENALI, EVAZIONIȘTI, AGRAMAȚI șamd.
   Și MIE îmi este LEHAMITE de ei și am afirmat în NU ȘTIU ce articol că VOI MERGE la VOTĂRILE viitoare ca să NU SEMNEZE vreun NEISPRĂVIT în locul meu 🙂 😦 dar VOI pune ȘTAMPILA pe 2-3 ca să mi se ANULEZE VOTUL ! 🙂
   Cât privește ARMATA ȚĂRII în general și PENSIONARII MILITARI în special,
   actuala coaliție de guvernare ( PSD&ALDE) a făcut o mare GREȘEALĂ și o grava NEDREPTATE pensionarilor militari din MApN versue cei din MAI iar ca să NU spună lumea virtuală că imi apăr ^ BREASLA ^ 🙂 postez o adresă de site care arată cu subiect și predicat ADEVĂRUL nu MINCIUNILE ministresei LOV :
   http://romanialibera.ro/special/dezvaluiri/decalaj-major–pensionarii-din-politie–mult-peste-cei-din-armata-463468
   Să-ți TRĂIASCĂ și BĂIATUL și CUMNATUL iar toată FAMILIA domniei tale să se bucure de EI 🙂
   și să fie MÂNDRĂ de EI !!! 🙂 🙂 🙂
   Un sfârșit de săptămână binecuvântat întregii familii ! 🙂
   Mulțumesc pentru vizită și comentariul postat ! 🙂
   Cu stimă,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/08/2017 @ 7:55 pm | Răspunde


   • Buna dimineata,Aliosa!
    Ne apropiem cu pasi repezi si de sfarsilul acestei luni…care este cam bogata in sarbatori religoase.. ❤ ,iar vremea tine inca cu noi daca excludem faptul ca ar trebui sa ne dea de gandit si sa ne ingrijoreze temperaturile mult prea ridicate pentru aceasta perioada din an.
    Sa ne bucuram de ce primim de SUS ca cei de..JOS sunt o apa si-un pamant nu au decat grija lor….si sa ne rugam pentru bine si frumos in viata noastra a fiecaruia (fiecareia) !
    Cat despre ARMATA ..iti sustin opiniile fiindca am in familie cumnat pensionar si fiu care lucreaza inca in cadrul ei si trebuie sa-i apar drepturile ;
    Multumesc pentru raspuns..sa ai o zi pe cinste !
    O zi binecuvantata pentru intreaga familie !

    Comentariu de anitanna — 18/10/2017 @ 8:43 am | Răspunde

 9. Bun gasit !
  O zi frumoasa o saptamana la fel fiindca zilnic avem si aici ploi,dar de scurta durata si linistite ,ceea ce este imbucurator pentru noi!
  Sa ai zile bune si vacanta placuta ,concediu placut alaturi de cei dragi !

  Comentariu de anitanna — 02/07/2018 @ 11:03 am | Răspunde


 10. Bun gasit,Aliosa!
  O zi de toamna frumoasa iti doresc cu veselie ,liniste si bucurii in ea daca este posibil ca si eu tot asa mi-o doresc.. ca nu e posibil uneori asta este alta poveste :
  Nu e dupa vrerea noastra ci a Domnului,o stim !
  Nu am trecut de multisor pe aici din lipsa de timp mai ales… dar nu te-am uitat !
  Las aceste ganduri bune si tot respectul si consideratia pentru ce ne oferi.
  Multumesc !

  ……………….
  Cu prietenie virtuala si cu mult drag !

  Comentariu de anitanna — 07/09/2018 @ 7:44 am | Răspunde


 11. O seara placuta !

  Comentariu de anitanna — 14/10/2018 @ 5:17 pm | Răspunde


 12. Sarbatori fericite !
  CRACIUN CU BUCURIE SI SANATATE !
  La mutli ani !

  Comentariu de anitanna — 26/12/2018 @ 10:20 am | Răspunde

  • Crăciun BINECUVÂNTAT, Anitnna ! 🙂
   La Mulți Ani ! 🙂
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 27/12/2018 @ 5:59 am | Răspunde

 13. Botezul Domnului sa va aduca in case si suflete,credinta,liniste,sanatate si iubire…
  O zi cu binecuvantarile astea toate de SUS !
  Cu drag !
  La multi ani !

  Comentariu de anitanna — 06/01/2020 @ 8:47 am | Răspunde

  • La fel și Domniei Tale , Anitanna ! 🙂
   La Mulți Ani, 2020 ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 06/01/2020 @ 8:55 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Anitanna ! 🙂
   Îndemnul Domniei Tale este GENEROS 🙂
   dar SUFLETUL mei este prea lovit de MÂRLĂNIILE mârlanilor care conduc astăzi , ” România normală ” 😦 ca să mă pot BUCURA de MĂRȚIȘOR ! 😦
   Cum să mă pot BUCURA când :
   – MOARTEA atacă ” pas cu pas” prin CORONAVIRUSUL ucigaș 😦
   – Klaus WERNER Johannis ,
   care a REFUZAT să semneze în urmă cu ceva timp LEGEA PĂDURILOR care INTERZICEA tăierile ilegale și TRIMITEREA BUȘTENILOR întregi în Austria de apropiatul său austriac , i s-a făcut dintr-o dată MILĂ de PĂDURILE coloniei ROMÂNIA 😦
   – DEMAGOGII și IPOCRIȚII din PNL(PDL) NENOROCESC ” pas cu pas” ȚARA ??? 😦 😦 😦
   Dacă vrei și mai multe MOTIVE,
   intră te rog ȘI pe :

   https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/03/06/

   Mulțumesc frumos pentru cele sus postate ! 🙂
   Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 07/03/2020 @ 8:11 am | Răspunde

 14. Lasa sufletul sa zburde incotro doreste si urmeaza-l zambind…esti pe calea cea buna.
  O zi frumoasa !
  Cu multumiri si cu pretuire !

  La noi .,la mine in sud de Moldova….a venit..PRIMAVARA !

  Suntem in luna lui ..MARTISOR !
  sa ne bucuram !

  ……………………………………………………….

  Comentariu de anitanna — 04/03/2020 @ 8:14 am | Răspunde

  • Bună seara , Anitanna , în seara Botezului Domnului ( Boboteaza-Dumnezeiasca Arătare ) ! 🙂
   Din motive neimputabile mie, COMENTARIUL Domniei Tale din 04/032020 a intrat direct în ” SPAM” 😦 și abia acum l-am văzut ! 😦
   Cum PRIMĂVARA a trecut
   cu PANDEMIA cea nemiloasă în frunte 😦
   nu-mi rămâne de făcut ,
   decât să-ți MULȚUMESC fierbinte 🙂
   pentru superbele imagini postate ! 🙂
   Sănătate multă ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 06/01/2021 @ 8:56 pm | Răspunde

 15. Comentariu de anitanna — 06/01/2021 @ 5:01 pm | Răspunde

  • Superbe imaginile sus postate ! 🙂
   Mii de MULȚUMIRI, stimată doamnă ! 🙂
   Cu speranța că nu vă veți supăra , fac următoarele precizări :
   – SUNTEM în 6 IANUARIE 2021 iar Domnia Voastră ați postat la URL-ul din 07/08/2017/…………………
   – De ce nu ați postat pe :
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2021/01/03/
   Sincer , nu înțeleg cauza ……………
   O să accesez blogul dumneavoastră pentru a posta și URL-ul ultimului post ! 🙂
   Până atunci însă, SEARĂ BINECUVÂNTATĂ! 🙂
   Cu respect,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 06/01/2021 @ 9:12 pm | Răspunde


   • Seara cu pacea sufletului!
    Un an cu binecuvantari!

    Comentariu de anitanna — 16/01/2021 @ 6:24 pm | Răspunde

    • Mulțumesc ! 🙂
     Aceleași urări și din partea mea ! 🙂

     Comentariu de Aliosa — 16/01/2021 @ 6:33 pm

    • Pentru ca s-a deschis Blogul aici, continui, cu…:
     Buna ziua din sud de Moldova unde e cald, vreme insorita, luminoasa cu 34 de grade la umbra ferestrei….
     Concedii plăcute, vacante reusite și sa auzim de bine!
     Azi, ceva mai bine ca ieri, de asta am plecat prin vecini!
     Tuturor pace și armonie sufleteasca!

     Comentariu de anitanna — 28/07/2021 @ 9:58 am

 16. O zi buna alaturi de cei buni…
  Nu gasesc pagina actuala, la zi….
  Dar sper sa fiu vazuta.
  Salutari dragi si sa auzim de bine! 🍀

  Comentariu de anitanna — 04/10/2021 @ 12:07 pm | Răspunde

 17. Revolta unui actor…

  Nu stiu daca se va deschide…
  E preluat de pe, Facebook…
  Zi buna!

  Comentariu de anitanna — 04/10/2021 @ 12:08 pm | Răspunde

  • Bună dimineața ! 🙂
   Ieri, 4 octombrie, Facebook-ul nu a funcționat 😦 dar azi, 5 oct, FUNCȚIONEAZĂ ! 🙂
   VIDEOCLIPUL
   ” Revolta unui actor ”
   după Domnia Ta,
   a fost postat de mine încă din data de 3 oct. la un COMENTARIU lăsat chiar pe POSTUL pe care Domnia Ta nu l-ai GĂSIT ,
   adică, POSTUL menționat în RĂSPUNSUL dat la comentariul de mai SUS ! 🙂
   Mulțumesc pentru postarea interesantului DISCURS al actorului FLORIN ZAMFIRESCU , aici ! 🙂
   O zi BUNĂ ! 🙂
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 05/10/2021 @ 8:50 am | Răspunde

 18. O, vesti bune, guvernarea data pe mana unui general de armata! O fi bine, rău, ce zici!?
  Sa avem ceva speranțe de altfel!? Nu pot vedea nimic actual, și o fac de pe telefon.. Zi buna! Voi mai încerca!

  Comentariu de anitanna — 21/10/2021 @ 4:56 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: