Alioşa ” File de Jurnal ”

07/09/2017

^ Cu toată dragostea………..^ jurnalistului Bogdan Chirieac ………………

Filed under: generale — Aliosa @ 1:01 pm

În loc de motto:
Materialul postat  mai jos cu ghilimelele de rigoare  este un ^ APEL către REZERVIȘTI ^ după SPUSELE autorului dar,
după SPUSELE subsemnatului, poate fi un APEL și către Domniile Voastre care , indiferent dacă aveți sau nu în FAMILIE pensionari militari sau FII, FIICE,SOȚI, SOȚII, NEPOȚI, NEPOATE și RUDE
în structurile militare ( MApN, MAI, SRI, STS, SPP ),
PUTEȚI să vă EXPRIMAȚI liber și sincer OPINIILE personale  !!! 🙂 🙂 🙂

^ SA-L DETENSIONAM PE NELINISTITUL DOMN
BOGDAN CHIRIEAC
– Apel catre rezervisti –

Doamnelor si domnilor,
De 3 luni de zile, militarii si politistii, activi si in rezerva,
sunt tinta unei ofensive imagologice si psihologice fara precedent, deoarece,
spre deosebire de anii 2009-2013, acum participa intreaga zisa clasa politica si intreaga Media,
in frunte cu cei care sustin astazi ceea ce combateau ieri.

Dintre toti, se distinge, ca cel mai vehement, noul Guru al presei romanesti, mai vitriolant si mai omniprezent decat au fost odata Silviu Brucan, Ion Cristoiu si C.T.P. la un loc.
Cel putin debutul lunii septembrie ne-a lasat siderati, datorita valului enorm de neadevaruri lansat manipulator de domnia sa la Antena 3 si RTV.

Periculosul Guru,
A-i da vreo replica domnului Chirieac “sa sparie gandul”, vorba cronicarului.
Este spaima de necunoscut si de neinteles, deoarece d-sa are sange kaki.
Col. Chirieac senior v-a fost profesor de tactica si strategie la Academia Militara, multora dintre dvs., pe vremea dominatiei estice.
Domnia sa nu stim ce grad are si unde, ca pe lista coloneilor basisti, publicata de Dobritoiu, nu se regaseste iar cea a generalilor este inca la secret. Prostiile care s-au scris in presa despre apartenenta la oaresce servicii rasaritene sau din Orientul Mijlociu nu pot fi luate in calcul decat ca barfe tipic dambovitene, ca si faptul ca ar fi fost sau ar fi partenerul rusilor de la ALRO Slatina sau ca l-ar fi imprumutat pe SOV cu un milion de euro. Ca a purtat negocieri, ca intermediar, in scopul vinderii unor gadget-uri, cu diverse structuri militare, am aflat, dar nu stim sumele castigate. Si nu stim daca personajul este intai om de afaceri sau formator de opinie.
Intrucat de dimineata pana seara bantuie televiziunile in calitate de Mafalda, banuim ca afaceri face noaptea.
Oricum noi l-am ajutat, in urma cu 5 ani, cand a lansat pe bani europeni un proiect inutil de reconversie profesionala si a noastra, a rezervistilor.
Inutil, pentru ca Basescu ne limitase dreptul la munca prin Legea 329/2009, pentru ca astazi sa constatam ca, sfidand Art. 41 din Constitutia Romaniei, principalul adversar al dreptului la munca al pensionarilor este … dl. Bogdan Chirieac.
Pe noi ne-a inspaimantat ceea ce am vazut cu ochii nostri.
Trei zile dupa crima odioasa de la COLECTIV, intreg poporul roman, intr-o superba solidaritate,inca isi plangea copiii rapusi.

Doar doi nelinistiti agitau apele incercand sa deturneze evenimentul prin aparitii furibunde si stridente…
Traian Basescu si Bogdan Chirieac.

In timp ce primul indemna fatis la revolta stradala, al doilea, profesionist, afirma la toate posturile de televiziune, din ora in ora, un lucru aparent fara legatura:
“Doar un privat si-a dat demisia, doar patronul unei discoteci a avut bunul simt sa demisioneze”.
Noi am replicat atunci “De unde ma-sa demisoneaza un patron de discoteca, de la nevasta sau de la soacra?”.
Dar tinerii frumosi si liberi au pus botul la manipulare si, dupa trei zile,
au inceput sa strige…
“Demisia!, Demisia! Demisia!”.
Demisia lui Piedone, demisia lui Oprea, demisia lui Ponta!

Asa ne-am procopsit cu Guvernul Ciolos, a carui prima masura a fost ca, pe post de Art. 40 a unei OUG (57/2015) sa bage o intreaga ordonanta de urgenta in 30 de articole, care ne-a facut praf Legea pensiilor militare de stat.
Iar ceea ce a mai ramas valid din lege este desfiintat astazi, cu sprijinul furibund al aceluiasi Bogdan Chirieac, de catre Lia Olguta Vasilescu (OUG 59/2017).

De ce noul Guru al presei si politicii romanesti s-a constituit in adversar de moarte
al rezervistilor, militari si politisti?
Nu stim!
Sa execute oare ordine externe, din partea celor care vizeaza destructurarea Romaniei?
Nu stim!
De aceea va propunem, stimati rezervisti, ca, pana la aflarea adevarului, sa-l luam cu duhul blandetii, ca poate omul este pur si simplu dezinformat.
Si sa incercam sa-i deschidem ochii, demontandu-i cu politete afirmatiile, ori de cate ori il intalnim.
Demontarea axiomelor d-lui Bogdan Chirieac, despre rezervisti,
Zice Guru Chirieac:
Sunt pensii speciale de peste 400 de milioane, in timp ce pensia medie in sistemul public este 9 milioane;
100.000 de pensii speciale costa statul mai mult decat 4 milioane de pensii minime etc. iar referirea este de fiecare data tintita – pensiile militare, dl. Chirieac propunand desfiintarea tuturor pensiilor speciale si o lege unica pentru toata lumea.
Raspuns politicos: in Romania exista, ca in toate statele lumii, doua tipuri de pensii – civile si militare; pensiile militare nu sunt speciale ci pensii militare de stat, constituite legislativ ca atare in toata lumea si la noi de la 1864, intrucat activitatea militarilor si politistilor, daca este prevazuta mascat in Constitutia Romaniei drept “munca fortata” (Art. 42 Al. 1 si 2) nu este prevazuta in Codul Muncii.

Cum sa prevezi si sa normezi activitatea de pregatire pentru lupta, interventie si lupta?
Prin numarul de inamici omorati sau numarul de infractori arestati pe minut?
Militarii si politistii sunt in slujba 24 de ore din 24 dar platiti au fost, intotdeauna, numai pentru 8 ore.
Pentru restrictiile de viata impuse si uzarea psihica si fizica, ies dintotdeauna, la noi si la altii, cu minim 7 ani mai devreme la pensie iar solda de rezervist, adica pensia, este strans legata de si putin mai mica decat solda de activ, intrucat obligatiile militare continua si dupa trecerea in rezerva.
Ca respectivele solde sunt mai mari decat pensiile minime se explica prin pretul sangelui.
Dar sunt de cel putin de zece ori mai mici decat pensiile stabilite pentru slugile politice.

Pensionari militari (din Armata, Interne, Servicii) au fost 184.000 dar gratie ordonantei de urgenta tradatoare a NATO si a interesului national, adica a OUG 59/2017 emanata, in dispretul Constitutiei, de la Ministerul Muncii, numarul lor a sarit déjà peste 200.000, structurile militare fiind in pragul colapsului, exact cand Armata Rosie pregateste cele mai mari manevre din istorie, la granite rasariteana a NATO.
Pensiile civile sunt numai 2 milioane, pe Legea 263/2010, si inca 8 mii, de asa-zise pensii speciale, pe legile separate ale magistratilor, grefierilor, pilotilor, diplomatilor, functionarilor publici din Parlament si din Curtea de Conturi.
Acestea sunt pensiile iar pensii minime nu exista. Referirea d-lui Chirieac si a altor manipulatori este la cele 3,3 milioane de prime si pomeni pe care statul le plateste, in dispretul oricarei contributivitati, ca rente viagere sau indemnizatii viagere, cum au sportivii renumiti
(ex. Leonard Doroftei 9000/luna)
sau parlamentarii ori ajutoare sociale, mergand pana la venitul social minim garantat, dat ca pomana pentru nemunca.
Pensiile de peste 40.000 lei, atribuite propagandistic militarilor apartin in fapt magistratilor si sunt date pe Legea civila a magistratilor nr. 303/2004, nu pe Legea militara 223/2015. Bagandu-se artificial si propagandistic in randul pensiilor militare si media acestora este umflata de la 2000 la 3200 lei.
In incheierea acestui raspuns, va rugam sa-i atrageti atentia celebrului Guru ca ne-am integrat in NATO si in UE nu in CSI, cum se numeste astazi fosta URSS si ca, in primul rand, prin legislatia militara ne-am aliniat la Occident. A insista ca Romania sa fie singura tara din lume in care structurile militare, cu obligatii, restrictii si activitati separate de ale civililor, sa nu aiba legi separate, inseamna a fi ori dus cu pluta ori tradator.

Zice dl. Chirieac – pensiile nesimtite, adica cele speciale, nu se bazeaza nici macar pe contributivitate.
Raspuns politicos:
Maestre, toate pensiile, inclusiv cele medicale, presupun contributivitate.
Inclusiv cele militare! Civilii au contribuit toata viata lor la Casa Nationala de Pensii, al carui fond excedentar a fost deturnat si a disparut dupa 2009, potrivit declaratiilor d-lui Tariceanu.
Cu exceptia depunerilor si fondului de la Casa de Pensii a Cooperatiei mestesugaresti, desfiintata si jefuita dupa 1990.
Militarii au contribuit cu 10,5% din brut si 25% din net (pensia privata sau suplimentara) la casele lor sectoriale de pensii, fondul imens al acestora incercand sa-l sterpeleasca Boc dupa 2010 cand i-a transformat pe rezervisti in asistati social.
Nu s-a putut datorita luptei S.C.M.D. in justitie, in Parlament, in strada si in Media.
S-a recunoscut atunci, si avem documentele, ca inclusiv rezervistii continua sa alimenteze acest fond prin moartea lor, cate 500/luna in medie, decesul fiindu-le inregistrat drept mari economii la bugetul de stat, fond pensii.
Astazi se incearca din nou sterpelirea fondului de pensii militare si aruncarea noastra peste Casa de pensii a civililor.
Contributivitate n-au avut exact cei 3,3 milioane de premiati sau pomanagii ai statului, carora li se stabilesc din burta, sumele platite de la bugetul de stat si pe care ticalosii, tradatorii sau naivii insista sa le numeasca abuziv… “pensii”.
Zice Guru Chirieac:
militarii primesc pensii calculate cu 80% din salariul brut si ajung sa depasesca 100% in timp ce pensia militarilor americani se calculeaza la 50%.
Raspuns politicos:
Informeaza-te maestre, nu mai bate campii!
Pensia militarilor americani este media celor mai mari salarii primite consecutiv 36 de luni la alegere, din intreaga cariera. Ca sa ramanem in cadrul NATO, la militarii belgieni este 80% din ultimul salariu brut, la francezi 75% din media ultimelor 6 salarii brute, la nemti 75% din ultima solda bruta, la italieni 80% din ultimul salariu brut, la englezi se dau 60% din cel mai mare salariu din primii 18 ani de serviciu militar, adaugandu-se cate 3,3% pe an, efectuat in plus.
Deci la 30 de ani de slujba, sar de 90%; la olandezi pensia este ultimul salariu brut la care se adauga 1,75% inmultit cu numarul anilor de serviciu; la polonezi este 75% din ultimul salariu brut; la turci 85% din ultimul salariu brut etc.

In Romania, pensiile militare au fost stabilite pe baza a 80% din media a 6 luni din ultimii 5 ani, fara sa se depaseasca 100%. Aceasta baza o au astazi magistratii si toti ceilalti pana la femeile de serviciu din Parlament, nu si militarii, ei nemaifunctionand dupa legislatia NATO, gratie OUG 57/2015 si OUG 59/2017.
La rezervisti, baza de calcul este de 65%, mai putin decat pe vremea lui Ceausescu, ce dadea 66% la care se adauga pensia privata de 16% si Ordinul meritul militar de 20%. Mai mult, in baza de calcul se adauga, fara a putea depasi limita de 85%, adica ni se fura si grupele de munca si sporurile si pensia privata (suplimentara) si anii munciti si banii castigati dupa trecerea in rezerva, incat ne punem tot mai firesc intrebarea… de ce Dumnezeu l-om fi impuscat noi pe Ceausescu? Ca sa dam Tara gratis tuturor banditilor externi si complicilor lor interni?
Linistiti-l pe Guru!
Stimati camarazi, concluzia noastra este ca

dl. Bogdan Chirieac,

cel care pozeaza in portavocea privatilor si privatelor din Romania, adica a celor care au jumulit statul din 1990 incoace, pretinzandu-se mari oameni de afaceri, s-a speriat urmarind evenimentele ultimilor 2 ani:
sub Ciolos, multinationalele si-au adjudecat milioane de euro drept ajutor de la statul roman, caruia, oricum, nu-i platesc redeventele cuvenite;
Franta si Germania vor ce ne-a mai ramas (TAROM, porturi, aeroporturi, institute de cercetare, hidrocentrale, termocentrale etc.);
dupa Ciolos, americanii, englezii, germanii, francezii se intrec in a ne vinde avioane, fregate, elicoptere, tancuri etc. scoase din uz sau stifturi etc.
Drept care, si-a zis domnia sa, care a incheiat in trecut afaceri profitabile cu structurile militare, ca, daca si nesimtitii de militari activi vor salarii mari, si nesimtitii de rezervisti vor pensii onorabile, din amaratii aia de 2% din PIB, n-o sa mai ramana nimic pentru gadget-urile lui.

Linistiti-l, ca suntem in Romania, unde, oricand se gaseste ceva pentru un prieten si ca, fondul nostru de pensii inca exista iar daca sefii structurilor militare ii vor da flit o sa-i cumparam noi, rezervistii, jucariile ca sa ne semnalizeze drumul spre casa atunci cand ne va lovi dementa senila sau trimisul special al doamnei Merkel, baronul Alzheimer.
Dar, vorbiti-i “cu toata dragostea” ca sa “auzim numai de bine”!
In rest, stimati camarazi pregatiti-va de lupta pentru ca ordinul venit de la Bruxelles este sa ne ingroape pe toti si, odata cu noi sa ingroape si Tara!
Honor et patria! Vae victis!^
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Sursa : Yahoo Mail prin redirecționare ! 🙂
Comentariile le las pe seama Domniilor Voastre iar răspunsurile vi le voi da după ce ma întorc de la București unde voi participa la sfârșit de weekend la PETRECEREA ce va avea loc la un localselect din București  🙂  🙂  🙂
cu ocazia ANIVERSĂRII a 30 de ani de la absolvirea Academiei de Înalte Studii Militare,
Facultatea Arme , profil Comandă Stat Major, secția GENIU !!! 🙂 🙂 🙂
https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/14/

Cu stimă și respect,
Alioșa ! 🙂

14 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  Dacă cele SUS postate NU vă-ndeamna a comenta,
  sigur ȘTIRILE ce urmează,vă vor motiva ! 🙂

  1) Ca urmare a GAFEI făcute de subordonații de la comunicare ( postarea pe SITE-ul MApN a știrii că NU MAI SUNT BANI pentru SALARIILE MILITARILOR ACTIVI ) 😦 😦 😦 , ministrul apărării naționale ADRIAN ȚUȚUIANU și-a dat DEMISIA, premierul TUDOSE a înaintat-o președinției iar președintele țării, Klaus Werner Johannis, a validat-o !

  2) Guvernul Ungariei CONDUS de Viktor Orban,prietenul lui Traian Băsescu ,și-a retras sprijinul pentru aderarea României la OCDE, invocând faptul că autorităţile române ar fi decis suspendarea cursurilor Liceului Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş. Totuși, premierul Tudose nu crede că „Ungaria va strica în asemenea hal relațiile diplomatice” cu România.
  În realitate, clădirea în care a funcționat Liceul Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureș , a fost RENOVATĂ în 2015 prin alocarea de către Consiliul Județean Mureș a sumei de 1,5 milioane de lei, bani alocați ilegal după procurorii DNA care au determinat Tribunalul din Târgu Mureș să hotărască inchiderea clădirii ……………..

  Comunitatea maghiară din Târgu Mureș a organizat ieri un miting de protest la care au luat parte câteva sute de oameni,
  printre care și numeroși parlamentari UDMR în frunte liderul lor, Kelemen Hunor.
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/09/03/
  Oamenii au cerut ca Liceul Teologic Romano-Catolic, desfiinţat prin hotărâre judecătorească în vara aceasta, să fie repus în funcţiune.
  În media scrisă a apărut în aprilie un articol despre felul în care UDMR prin liderul ei, Kelemen Hunor,
  folosește liceul maghiar din Târgu Mureș pentru a inflama tensiunile etnice din zonă.

  3) Comisia parlamentară pentru ANCHETAREA FRAUDĂRII alegerile prezidențiale din 2009
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/11/22/
  a ajuns la concluzia că scrutinul a fost fraudat pentru a-l scoate pe PEDELISTUL Traian Băsescu președinte pentru încă un mandat de 5(CINCI ) ani cu sprijinul nemijlocit al MAFIEI pedelisto-băsiste dar și al BINOMULUI SRI&DNA ai căror șefi s-au ÎNTRUNIT în seara ALEGERILOR ( 6/7/12/2009 / acasă la politicianul CORUPT și TRASEIST de partide, Gabriel Oprea………..

  Cum era de așteptat, parlamentarii PEDELIȘTI( acum peneliști) din respectiva COMISIE,
  au PĂRĂSIT sala în faza VOTULUI FINAL iar ulterior,
  COMPLICI cu Traian Băsecu știindu-se ,
  au început să BEHĂIE pe la toate televiziunile mai TARE ca cel pe care în seara zilei de 6 decembrie 2009 l-au AJUTAT prin FRAUDĂ să se MENȚINĂ ca președinte al României încă 5 ( CINCI ) ani 😦 😦 😦
  spre NENOROCIREA a MILIOANE de ROMÂNI și pentru DESTRUCTURAREA completă a României !!! 😦 😦 😦

  O zi de JOI fără vijelii și PLOI ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 07/09/2017 @ 1:05 pm | Răspunde

 2. Felicitari pentru Diploma si nota 10! Mult senin in suflet,Aliosa!

  Comentariu de ane — 07/09/2017 @ 1:31 pm | Răspunde

  • Mulțumesc frumos, Ane ! 🙂
   Mult senin în suflet și eu îți doresc ! 🙂
   Un sfârșit de săptămână binecuvântat ! 🙂
   Cu drag,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 07/09/2017 @ 7:31 pm | Răspunde

 3. Te salut călduros, române de peste Carpați! 🙂
  Profit de această postare pentru a-ți aduce la cunoștință că operațiunea „Oficiul Poștal Seini” a fot efectuată astăzi. La momentul potrivit, aștept vești despre efectul ei. Sper să nu intre pe fir SRI-ul, crezând că-i o acțiune subversivă! 😀
  O zi bună, în continuare, și o seară mirifică, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 07/09/2017 @ 3:14 pm | Răspunde

  • Și eu te salut călduros , române de peste Carpați ! 🙂
   Mă bucur că operațiunea ^ Oficiul poștal Seini ^ a demarat cu succes iar când ^ COLETUL ^ va ajunge la Oficiul Poștal DESTINATAR,
   voi fi anunțat de POȘTAȘUL care mi-e prieten iar SUBSEMNATUL te va ÎNȘTIINȚA imediat telefonic ! 🙂
   Cum mâine plec la București pentru PETRECEREA organizată la Cercul Militar Național cu ocazia împlinirii a 30 ( treizeci) de ani de la ABSOLVIREA Academiei Militare în august 1987 🙂 , voi intra în posesia COLETULUI mai mult ca sigur săptămâna viitoare ! 🙂
   Cât privește pe cei care mereu ne ASCULTĂ convorbirile telefonice și ne citesc DIALOGURILE virtuale, e treaba lor dar, bine ar fi să LASE și câte două-trei vorbe sau măcar un LIKE …………….
   O seară perfectă și-un weekend binecuvântat , Petru ! 🙂
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 07/09/2017 @ 7:41 pm | Răspunde

 4. @ ALLL !!!
  1) Ca să dezamorseze inepțiile unora din opoziția USR,PMP,PNL(PDL) , premierul României, Mihai Tudose a precizat cu subiect și predicat că PILONUL II de PENSII Pilonul II nu va fi DESFIINȚAT 🙂 🙂 🙂
  , dar va deveni opțional .În acest sens, Cuvernul PSD&ALDE , analizează posibilitatea ca, din 2018,
  românii să decidă singuri dacă vor sau nu ca pensia lor să fie administrată şi de fonduri private, nu doar de către stat.

  2) Dacă Simona Halep s-a făcut de RUȘINE șa US Open, iată că conaționalul nostru HORIA TECĂU care face pereche cu ROGER , s-a calificat în FINALA de dublu la US Open 🙂 🙂 🙂 după ce ăn SEMIFINALĂ i-au învins pe favoriții numărul 1, perechea Kontinen/Peers, scor 1-6, 7-6, 7-5 și vor juca în finală cu Feliciano Lopez și Marc Lopez, care au trecut de frații Bryan.
  Bravo TECĂU ! 🙂
  Broco ROGER ! 🙂
  Hai BĂIEȚI , câștigați trofeul US Open 2017 !!! 🙂 🙂 🙂
  Weekend plăcut tuturor celor ccare ajung pe AICI ! 🙂
  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 08/09/2017 @ 7:12 am | Răspunde

  • URAREA mea a fost de bun augur căci HORIA și cu ROGER trofeul US OPEN au CÂȘTIGAT și LUMII ÎNTREGI au arătat că fac un CUPLU VALOROS în TENISUL MONDIAL masculin în proba de DUBLU !!! 🙂 🙂 🙂
   Felicitări FLĂCĂI ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 10/09/2017 @ 9:37 am | Răspunde

 5. un felice fine settimana, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 08/09/2017 @ 11:21 pm | Răspunde

 6. Distractie faina sa ai, draga Aliosa ! Sunt convins ca te vei simti excelent intre prietenii tai….in rest se ocupa Doamne , Doamne ! Respect ! 🙂

  Comentariu de mcooper801 — 09/09/2017 @ 12:59 pm | Răspunde

  • Distarcția a fost la faină, bucatele și băuturile alese, desrvirea excelentă și artiștii la mare înâlțime ! 🙂
   Într-un cuvânt, EXECENȚA a făcut DIFERENȚA iar
   Restaurantul de la Cercul Militar Național ar trebui COTAT cu 6 ( ȘASE ) STELE !!! 🙂 🙂 🙂
   Duminică faină prietene ! 🙂
   Respect și prietenie,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 10/09/2017 @ 9:33 am | Răspunde

 7. O dimineata senina pana si in suflet iti doresc!
  Am nimerit dupa distractie ..si ma bucur ca a fost faina… dupa cate inteleg din ce postezi .
  Asa sunt toate chiar daca mai simple, altele… ambianta,placerea ,bucuria,emotia de a te afla
  alaturi de cei cu care ai impartit ani si ani de scoala,e mult prea frumoasa…
  Si eu am participat pe 1 septembrie la o agapa si a fost minunat !
  O zi excelenta alaturi de minunata familie si multumesc pentru treceri…
  Ma onoreaza!

  Comentariu de anitanna — 12/09/2017 @ 9:41 am | Răspunde

  • Bună ziua Anitanna ! 🙂
   Mulțumesc pentru vizită, gândurile exprimate și urările făcute ! 🙂
   Și eu îți doresc o zi excelentă alături de cei dragi ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/09/2017 @ 10:27 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: