Alioşa ” File de Jurnal ”

13/09/2017

Dedesubturile DEMISIEI senatorului-ministru Adrian Țuțuianu din fruntea Ministerului Apărării Naționale ….

Filed under: generale — Aliosa @ 10:11 am

De veți CITI cu atenție materialul de mai jos postat fără nici o INTERVENȚIE din partea subsemnatului ,
veți înțelege DE CE a DEMISIONAT Adrian Țuțuianu din funcția de MINISTRU al MApN :

^ marți, 12 septembrie 2017
A P E L
CATRE SECRETARUL GENERAL NATO SI MINISTRII APARARII DIN STATELE MEMBRE NATO
Subiect: Amenintarea in Romania a stabilitatii flancului estic al Aliantei
– P r o i e c t –
Domnilor,
Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD),
infiintat in 2009 in baza Recomandarii nr. 1572/2002 a Consiliului Europei,
grupeaza cadre militare in rezerva provenite din toate structurile Ministerului Apararii, Ministerului de Interne si Serviciilor speciale din Romania.
In majoritate, membrii nostri sunt fosti participanti in Teatre de Operatii, sub stindard NATO, ori absolventi ai unor cursuri de pregatire in politici de aparare, urmate in SUA si Canada sau in alte state membre NATO.

Celor care au fost pregatiti in America de Nord li s-a pus, cu obstinatie, intrebarea:
“De ce militarii romani, pregatiti la Moscova sau la Garmish sunt la intoarcere avansati in grad si postati in functii de comanda, in timp ce aceia pregatiti in America de Nord, la intoarcere, sunt trecuti in rezerva?”.
Reamintim in acest sens, ancheta pe teren, efectuata in anul 2000, de o echipa mixta canadiano-americana.

In conexiune cu posibilul raspuns la aceasta intrebare, va informam prin prezenta, ca, incepand cu luna mai a acestui an, s-a declansat un razboi imagologic si psihologic fara precedent in Romania si in lume, impotriva structurilor militare romane.
Fara precedent, deoarece, experimentul declansat in 2010 de presedintele Traian Basescu
a fost incomparabil mai putin periculos.

In 2010, va reamintim, am fost injositi, insultati, supusi oprobiului public, printr-un val de minciuni propagandistice si transformati in asistati social, traind (imagologic) din mila publica, numai noi, rezervistii. Astazi, in 2017, sunt atacati si demonizati, in egala masura, militarii si politistii activi si rezervistii.

In 2010, ne agresau doar o parte a clasei politice si o parte a mass-media, astazi suntem obiectul ofensivei tuturor. Nimeni nu vrea sa constientizeze ca incriminatele legi privind salarizarea si pensionarea militarilor au fost elaborate in conformitate cu legislatia specifica din statele membre NATO. Sunt aparate, cu indarjire, statutele structurilor militare, vechi, din perioada Tratatului de la Varsovia.

Varful de lance al ofensivei impotriva militarilor si politistilor este ministrul Muncii care, legal, nu mai are de la 1 ianuarie 2016, nici o competenta asupra sistemului militar de care raspunde in mod nemijlocit, in Guvern, ministrul Apararii.

Aceasta este explicatia demiterii, printr-o diversiune tipic KGB-ista, a ministrului Apararii

– Adrian TUTUIANU,

exact in momentul in care cei care puteau sa-l protejeze,
negociau la Washington intalnirea domniei sale cu omologul american.
Ministrul a incercat sa-si faca datoria,
impotrivindu-se masurilor abuzive luate de ministrul Muncii, la comanda externa.

Prin Legea nr. 153/2017 a salarizarii unitare,
au fost coborati coeficientii de salarizare a militarilor si politistilor, in bataie de joc, la cote ce fac meseriile respective neatractive pentru tineri.

Astfel, Seful Statului Major al Armatei Romane are coeficientul de salarizare 4,36,
similar unui balerin angajat la Opera de Stat sau unei secretare de primarie.

In ceea ce-i priveste pe rezervisiti, a caror Lege a pensiilor militare de stat, a fost déjà distrusa de Ordonanta 57/2015 a Guvernului Ciolos, care i-a denaturat intregul sens, acestia au fost complet decuplati de structurile active, prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 59/2017, care legifereaza, impotriva lor, discriminarea fata de civili si dubla impozitare.

Data in luna iulie a.c., aceasta ordonanta anunta ca va intra in vigoare cu 15 septembrie, indemnandu-i, practic, pe profesinistii din Armata, Jandarmerie, Politie si Servicii sa treaca rapid in rezerva.

Fortele Armate Romane au suferit, asadar, o adevarata hemoragie de cadre si luptatori, acestia pensionandu-se cu miile, pana la data de 14 septembrie, data declansarii celei mai mari aplicatii, din Istorie, a Armatei Rosii, la flancul estic al NATO.

Masura a fost si este considerata de noi un act de tradare nationala fara precedent dar si un act de tradare a intereselor NATO, prin demantelarea flancului estic al Aliantei, exact in fata unei demonstratii de forta care poate fi considerata o amenintare.

Bataia de joc mediatica la adresa structurilor militare continua, intr-un secret absolut ministrul Muncii pregatind o lege a sistemului unitar de pensii care, in dispretul intregii legislatii de profil din statele membre NATO si UE, va distruge complet rezerva structurilor militare romanesti.

Ca sindicat al rezervistilor, noi ne-am facut si ne facem in continuare datoria.
Drept care, va atragem atentia ca astfel de experimente au avut loc, fara succes, in mai multe state europene, iar in 2010, cand experimentul parea a fi reusit in Romania, o legislatie identica a aparut in Ungaria, scotand armata ungara in strada, in perioada februarie-mai 2011.

Sindicatul nostru a luat, atunci, legatura ca camarazii unguri, propunand un plan comun de actiune in interesul ambelor armate si tari dar si al NATO si a organizat in intreaga Romanie ample manifestatii stradale si actiuni in justitie.
Intr-o situatie infinit mai grea, astazi, vom incerca din nou sa rezistam, atragandu-va insa, respectuos, atentia ca, daca vom pierde noua batalie si noul experiment va reusi in Romania, el se va extinde rapid asupra tutuor armatelor statelor membre NATO (a se vedea motivele recentei demisii a ministrului Apararii francez) si colapsul NATO va fi iminent.

Pe cale de consecinta, va transmitem rugamintea de a ii interpela pe Presedintele Romaniei si pe Primul Ministru, pe tema nerespectarii conditiilor asumate, inclusiv in Anexe, de Romania, prin Tratatul de aderare la NATO si a inlocuirii legislatiei de tip european si nord-american cu masuri de inspiratie clar populist-sovietica, mai mult decat staliniste.

Consideram ca fluctuatia si oscilatia legislativa, in privinta militarilor si politistilor romani, pericliteaza orice strategie si investitie NATO in Romania, prin lipsa de predictibilitate a carierei cadrelor militare si de politie déjà pregatite si care au colaborat eficient cu fortele Aliantei, in cadrul misiunilor NATO.

Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D. ,Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Sursa : Yahoo Mail .

Dacă vă întrebați DE CE am postat acest material, răspunsul este  simplu :  SUNT de ACORD în totalitate cu cele scrise  și îl SUSȚIN cu toată ființa mea de ROMÂN cu DRAGOSTE de NEAM și ȚARĂ plin de URĂ față de TRĂDĂTORII interni și COTROPITORII din afară ! 🙂
Doamne, ocrotește-i pe ROMÂNI ! 🙂

Alioșa ! 🙂

19 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  1) Moţiunea simplă depusă de PDL(PNL) & USR împotriva ministrului Justiţiei , Tudorel Toader , inițiatorul celor 3 ( trei ) PROIECTE de LEGI ale JUSTIȚIEI NEAGREATE de TRĂDĂTORII de NEAM și ȚARĂ din interior și din afară,
  MOȚIUNE care a fost DEZBĂTUTĂ ieri , va fi votată azi de plenul Camerei Deputaţilor.
  În moțiunea depusă de PDL(PNL) & USR, ca să arate opiniei publice interne și externe că OPOZIȚA lucrează ^ din GERU ^ 🙂 🙂 🙂
  ministrul JUSTIȚEI care nu-i MEMBRU PSD , Tudorel Toader ,
  este acuzat că face jocurile PSD, care ar căuta să-și subordoneze justiția !!! 🙂 🙂 🙂

  2) Zeci de imigranți au fost salvați dintr-o navă eșuată pe Marea Neagră.
  Nava a fost remorcată de o ambarcațiune a Gărzii de Coastă, după ce a transmis prin radio mesaje de ajutor din cauza vântului puternic. În weekendul trecut, alte două nave, cu peste 200 de imigranți la bord, au fost interceptate în Marea Neagră.De unde se VEDE că TRASUL imigranților SIRIENI, AFGANI și de alte naționalități s-a SCHIMBAT iar ROMÂNIA a fost ALEASĂ intenționat sau întâmplător ,
  drept LOC SIGUR de TRANZIT spre EUROPA CENTRALĂ și de VEST ………………………….

  3) Astăzi 13 SEPTEMBRIE 2017 se ÎMPLINESC 169 de la LUPTELE EROICE de pe Dealul SPIRII
  purtate de OȘTIREA ROMÂNĂ și un Detațament de POMPIERI VOLUNTARI cu trupe regulate și bine instruite ale Imperiului Otoman venite în Țara Românească să ÎNĂBUȘE Revoluția Românilor de la 1848 ………………..
  http://www.certitudinea.ro/de-la-lume-adunate/view/13-septembrie-1848-batalia-de-la-dealul-spirii-in-viziunea-lui-dimitrie-papazoglu
  Dumnezeu să-i ODIHNEASCĂ în PACE pe POMPIERII și OSTAȘII ȚĂRII care și-au DAT VIAȚA pentru NEAM și ȚARĂ ! 🙂

  4) În timpul unei bătălii cruciale, un GENERAL a hotărât să atace,
  cu toate că ARMATA sa era cu mult depăşită numeric de cea inamică.
  El era încrezător în victorie, dar oamenii săi erau cuprinşi de îndoială.
  În drum spre câmpul de luptă s-au oprit la un altar.
  După ce s-a rugat împreună cu soldaţii săi, GENERALUL a scos o monedă şi a zis:

  “Voi arunca acum moneda.
  Dacă iese CAPUL, vom câştiga 🙂 dacă iese PAJURA vom pierde 😦
  Acum e momentul pentru ca DESTINUL să ni se arate.”

  Zis şi făcut.
  A aruncat moneda în aer.
  Toţi aşteptau cu nerăbdare să vadă ce le-a hotărât soarta.
  A ieşit CAPUL !!! 🙂 🙂 🙂
  Soldaţii au răsuflat uşuraţi. Plini de încredere au atacat armata inamică şi au ieşit VICTORIOȘI ! 🙂

  După bătălie un LOCOTENENT remarca:
  – “Nimeni nu poate schimba destinul!”

  – “Într-adevăr!” i-a replicat GENERALUL şi i-a arătat locotenentului MONEDA ! 🙂
  Aceasta avea CAPUL pe ambele părţi !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 13/09/2017 @ 10:28 am | Răspunde

 2. @ ALLL !!!
  Dacă tot NU am a RĂSPUNDE la vreun COMENTARIU,
  ( de unde se vede că ARMATA din 2017
  NU mai este cea din 22 DECEMBRIE 1989 # Armata e cu Noi # )
  postez videoclipul cu Nenea IRMA, Uraganu,
  să vadă tot ROMÂNU ,
  prin ce-a trecut AMERICANU………………..

  și poate astfel, voi RĂSPUNDE la vreun COMENTARIU ………..
  Seară liniștită lume virtuală ! 🙂
  Alioșa 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 13/09/2017 @ 7:13 pm | Răspunde

 3. @ ALLL !!!
  Dacă nici la COMMENTUL de mai SUS,
  NIMENI nu va avea ceva de SPUS,
  sigur la PERSONAJUL din videoclipul de mai JOS ,

  se va găsi cineva să facă un comment spumos !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 13/09/2017 @ 7:23 pm | Răspunde

 4. sereno mercoledì sera, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 13/09/2017 @ 10:31 pm | Răspunde

 5. @ ALLL !!!
  # GANDURI DESPRE DEMITEREA MINISTRULUI APARARII NATIONALE

  – In atentia tuturor rezervistilor si a jurnalistului greu de manipulat Tudor Barbu –
  Destructurarea Romaniei a inceput,

  Cu 2 luni in urma, S.C.M.D. anunta ca, la conclavul secret al KOMINTERN-istilor, desfasurat la Timisoara in primele zile ale lunii iulie si prezidat de principalul manipulator (comunist din tata in fiu) al Departamentului de Stat american, in privinta realitatilor romanesti, s-a decis strategia destructurarii PSD si ALDE si desfiintarii tuturor sindicatelor si ONG-urilor independente de Soros, in vederea promovarii unui fals Guvern de Uniune Nationala care sa patroneze destructurarea Romaniei.

  In acest scop s-a declansat, inca de atunci, ofensiva impotriva singurelor structuri romanesti in masura sa opuna o rezistenta eficienta si organizata: Biserica Nationala (prin Diversiunea Pomohaci, care se rostogoleste), structurile militare (prin Art. 40 din proiectul Legii salarizarii unitare, scaderea in bataie de joc a coeficientilor de salarizare la militari si razboiul de imagine si psihologic, declansat impotriva rezervistilor) si, mai nou, Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, prin puciul impotriva presedintelui legitim.

  In ceea ce ne priveste pe noi, rezervistii, la solicitarea S.C.M.D., conducerea PSD a intervenit atunci impunand renuntarea la Art. 40 din Legea salarizarii.
  A fost ultima actiune independenta a lui Liviu Dragnea. Doboratoarea Guvernului Grindeanu a intervenit si, de atunci, impotriva intregii conduceri a partidului, Liviu Dragnea o sustine.
  Rememorati recentele imagini cu un Dragnea insingurat, comentand poticnit si speriat demisia ministrului Apararii, sub ochiul vigilent al Vasileascai.
  A nu se intelege ca LOV ar fi noua Dalila care i-ar fi taiat Samson-ului autohton nu pletele, ca n-are, ci mustata. Ea este doar cureaua de transmisie intre adevaratii decidenti din Romania, care au speriat-o aratandu-i catusele, pentru a o putea folosi eficient si castigatorii alegerilor. Slaba speranta ca Dragnea sa-si regaseasca in final curajul si sa faca ce-a facut Samson!
  Acestea sunt imprejurarile in care a fost numit ministru al Apararii Nationale, spaima SRI-ului,
  senatorul Adrian TUTUIANU.

  De ce trebuia demis ministrul Apararii?

  Pentru ca, abia numit, a facut ceea ce nu a facut nici un ministru.
  A vrut sa afle adevarul despre mafia penala basista care inca trage sforile in M.Ap.N. si a chemat si dintre activi si dintre rezervisti persoanele in masura sa i-l spuna.

  A aflat despre bataia de joc la adresa militarilor si politistilor prin pozitionarea lor in Legea salarizarii unice, despre pericolul pentru tara a Art. 11 din aceasta lege, despre suprematia mafiei financiar-juridice strans, legata de fortele politice antinationale prin Departamentul de Relatii cu Parlamentul, despre falsurile comise in 2011 cu ocazia OUG 1, despre boicotarea sistematica a Proiectului, apoi a Legii pensiilor militare de stat, de catre vinovati, despre situatia reala a militarilor angajati din Armata, SRI si Interne si multe altele.

  A aflat si a promis masuri, inclusiv avizul pentru Guvern pe raportul comun al comisiilor parlamentare intrunite pe OUG 57/2015, pentru ca Art. 40 care a distrus Legea 223/2015 sa poata fi respins prin vot in Camera Deputatilor.

  Am fost de fata!

  A incercat ruperea legaturilor juristilor militari cu politicul, prin restructurarea departamentului mentionat si infiintarea unei Directii juridice separate.
  A deschis in sedintele de Guvern, problema discriminarii salariale a militarilor si s-a impotrivit Ordonantei 59/2017, ca anticonstitutionala si anti-NATO.
  Avea tot dreptul sa o faca pentru ca, de la 1 ianuarie 2016, ministrul Muncii nu mai are nici o competenta in ceea ce priveste salariile si pensiile militarilor si politistilor, singurul in masura sa initieze ordonante si sa propuna masuri in acest sens fiind coordonatorul sistemului, ministrul Apararii.

  Tudose i-a inchis gura la fiecare sedinta si el si Dragnea fiind manipulati de numita LOV.
  Ar fi interesant de stiut daca, in particular, Olguta ii numeste si pe ei ca pe Grindeanu.
  Consecintele se vad!
  S-a produs cea mai mare hemoragie din sistemul militar, timp de doua luni, mii de cadre din Armata, Interne si Servicii, fiind stimulate sa treaca in rezerva, astfel ca flancul sudic al NATO sa ramana cu chilotii in vine, taman in ziua in care Armata Rosie desfasoara cele mai mari manevre din istorie.

  Pentru ca Adrian Tutuianu si-a luat rolul in serios, simtindu-se sprijinit atat de protestele rezervistilor cat si ale activilor, trebuia demis inainte ca Marele Licurici, care, in urma actiunilor S.C.M.D., a inceput déjà sa puna intrebari, sa-i consolideze pozitia in urma preconizatei vizite la Washington.
  Este greu chiar si pentru un american sa nu sesizeze ca destructurarea Armatei, Politiei si Serviciilor romane, seamana al dracului de tare cu ce a facut Stalin in Rusia, dupa proclamarea Victoriei Definitive a Socialismului, in perioada 1936-1939.
  Cu alte cuvinte, in Romania atator sperante de castiguri financiare si suprematie militara pentru Donald Trump, cineva se pregateste sa intre ca in branza, asa cum au intrat nemtii in Rusia lui Stalin.

  O diversiune stalinista de doi bani – inexistentul Komunicat!

  Diversiunea prin care a fost inlaturat Adrian Tutuianu a fost incropita, in pripa, pentru a nu se rata oportunitatea – ministrul Apararii era descoperit, intreg staff-ul Serviciului de informatii al Armatei fiind plecat in strainatate pentru a pregati istorica vizita a ministrului Apararii.

  Un jurnalist a primit, nu se stie de unde, un comunicat prin care se anunta ca Armata nu are bani pentru a plati salariile pe luna septembrie.
  Vazand pleasca, omul i-a dat drumul la Antena 3.
  Numai ca s-a constatat ca, de respectivul comunicat, nici ministrul nici altii indreptatiti nu stiau nimic, si nici pe site-urile Ministerului Apararii nu aparea.
  Nimeni nu l-a vazut, nimeni nu l-a citit, fiind exclusiv opera mafiei penale kaki dar …si-a facut efectul.
  Degeaba a declarat Adrian Tutuianu ca nu stie de nici un comunicat, ca nu sunt probleme financiare, ca sunt bani pentru achizitii, salarii si pensii, ca mecanismul de manipulare media a intrat in actiune si, cu sula-n coaste bagata de Olguta, Dragnea si Tudose i-au decis demisia de onoare.
  Concomitent a inceput ofensiva impotriva staff-ului Serviciului de Informatii al Armatei care inca sta cu degetul in gura, siderat de amploarea tradarii, in fata calului de bronz a lui Washington.
  Poate si bunul Dumnezeu sa declare ca Armata nu duce lipsa de bani, ca fatucile televiziunilor care “stiu totul” rotunjesc gurita si dau drumul la prostii tintite de genul:

  Armata este in criza de bani din cauza pensiilor speciale, care s-au inmultit in ultimele doua luni.
  Asadar, ofensiva se muta, profesionist, impotriva victimelor, adica a rezervistilor din Armata, Interne, Servicii.

  Si pentru ca nu se gaseste nici un purtator de cuvant al structurilor militare active sa puna punctul pe “i”,
  imi asum acest rol ca istoric, transmitand celor care isi bat joc de noi, romanii, de peste 75 de ani, din tata in fiu, ce le-a transmis la scara avionului,
  Johnny Raducanu jigodiilor comuniste care il acuzau de colaborationism
  – “Hai sictir”!

  Ce este de facut?

  Ce este de facut, in conditiile in care este limpede ca, loviti in mod nemeritat si miseleste de cei ce vor distrugerea Romaniei, loviti tocmai de fostii nostri aliati, via Olguta Vasilescu, noi, rezervistii, vom fi calcati in picioare fara drept de apel?
  Pentru ca, declansat pentru a doua oara in Romania, experimentul distrugerii structurilor militare ca premisa a distrugerii statului, se preconizeaza a reusi, indiferent de mijloacele folosite.
  In conditiile in care avem, prin santaj si manipulare impotriva noastra, de data aceasta, intreaga reprezentare politica si intreaga media si sperante nu avem decat intr-o interventie constienta si ferma a partenerului strategic, nu ne ramane decat sa procedam conform Statutului de integrare si sa rezistam pentru a-i oblige pe aliati sa intervina.
  S.C.M.D. va transmite, asadar, stimati camarazi,
  sa adoptati o atitudine de maxima prudenta,
  sa respingeti toate provocarile la actiuni, aparent spontane, toate indemnurile isterice, pentru ca asta se doreste
  si sa ne pregatim pentru o rezistenta si legala si profesionista.

  Comitetul Director al S.C.M.D. se va intruni peste cateva zile,
  va analiza toate datele stiute si mai putin stiute, spuse si nespuse
  si va adopta un program de actiune cu sorti de izbanda.
  Acesta va fi comunicat tuturor aliatilor nostri, militari si civili
  (care asteapta, saracii, degeaba, mariri de pensii si salarii),
  pentru ca miza este de data aceasta, nu interesul nostru personal, de grup socio-economic, profesional sau categorie de varsta,

  ci insasi existanta Romaniei ca Tara!

  Honor et patria! Vae victis!
  Presedintele S.C.M.D.
  Col. (r) dr. Mircea DOGARU # !!! 🙂 🙂 🙂

  Tu ROMÂNE de ROMÂN care ai CITIT atât materialul din ARTICOLUL de fond cât și pe acesta
  scris de același AUTOR, ce PĂRERE ai ??? 🙂 🙂 🙂

  Dacă NU ai NICIO părere, este treaba TA dar nu e BINE deloc
  nici pentru TINE,
  nici pentru NEAM și ȚARĂ !!! 😦 😦 😦

  Colonel ( rtg) ,
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 14/09/2017 @ 7:51 am | Răspunde

 6. @ ALLL !!!

  1) Incredibil dar adevărat ! 🙂
  Fondatorul Misa, Gregorian Bivolaru a fos ELIBERAT
  din închisoare după ce a EXECUTAT
  doar 6 ( ȘASE) luni de PUȘCĂRIE,
  din cei 6 ȘASE) ani dați de o judecătorie !!! 🙂 😦 🙂
  Cum PROCURORII nu au contestat sentința de ELIBERARE,
  gurul Bivolaru a IEȘIT IERI din ÎNCHISOARE,
  cu cel puțin 10 SACOȘE foarte grele și mari ,
  cărate de niște găligani cu fețe zâmbitoare,
  și gânduri ascunse către cei demnitari ………

  2) Incredibil dar adevărat ! 🙂
  # Regele # țiganilor Cioabă , a fost ieri la DIICOT
  în calitate de AVOCAT 🙂 să-și APERE soția săltată de mascați,
  dar ,după furtunoasa sa pledoarie ,soția acasă a plecat,
  dar regele-avocat , în # beciul domnesc # a înnoptat
  acuzat fiind de SPĂLARE de BANI și EVAZIUNE FISCALĂ
  ce a prejudiciat statul român cu o SUMĂ colosală
  ( vreo 5 ( cinci ) MILIOANE de LEI ) ……………….

  3) Aseară la B1tv într-o pauză publicitară,
  senatorul USR , Goțiu, cel care a fost surprins de mai multe ori de camerale jurnaliștilor DORMIND la ședintele în plen ale Parlamentului ,
  a fost BĂTUT la propriu după spusele sale 🙂 😦 🙂 de sociologul Mirel Palada pentru DISCUȚIILE AVUTE în timpul unei dezbateri pe teme doar de ei ȘTIUTE !!! 🙂 🙂 🙂
  Dacă și ROMÂNII persoane publice se BAT la TELEVIZOR cu PUMNII ,
  DE CE nu s-ar BATE și INTERLOPII în stradă cu SĂBII , MACETE, TOPOARE, FURCI și PISTOALE ??? 🙂 🙂 🙂

  4) Președintele Camerei Deputaților Liviu Nicolae Dragnea și președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu au sesizat IERI
  Curtea Constituțională a României ( CCR ) pentru un presupus CONFLICT JURIDIC
  între Parlament și Ministerul Public.
  Sesizarea a fost făcută după ce sefa DNA , Laura Codruța Kovesi a REFUZAT de mai multe ori să se PREZINTE în faţa Comisiei Parlamentare de anchetă privind PREZENȚA sa în CASA politicianului Gabriel Oprea în seara zilei de 6/7 DECEMBRIE 2009 ( NUMĂRAREA voturilor din TURUL doi pentru alegerea președintelui țării din 2009 ) şi după REFUZUL procurorului general al României, Augustin Lazăr,de a lua măsuri împotriva acesteia.

  . 5) Un TÂNĂR din județul Neamț patronat mulți ani de zile de PDL lui Traian Băsescu și pușcăriașul Gheorghe Ștefan ( Pinalti),
  a fost arestat pentru TERORISM , fiind suspectat că plănuia atacuri cu bombă care vizau trupele speciale ale MAI. TÂNĂRUL nemțean se convertise la RELIGIA musulmană în perioada în care s-a aflat într-un penitenciar din Germania și făcea parte dintr-o grupare care falsifica documente pentru refugiați.

  6) După recentele și masivele PROTESTE ale locuitorilor din CATALONIA care vor REFERENDUM pentru INDEPENDENȚA provinciei lor, PARCHETUL GENERAL din SPANIA a citat în JUSTIȚIE peste 700 de PRIMARI catalani care sprijină organizarea referendumului pentru independență. Parchetul general spaniol a precizat cu subiec și predicat că,

  PRIMARII care refuză să se prezinte în fața autorităților ar putea
  fi ARESTAȚI și puși sub ACUZARE pentru deturnare de fonduri publice !!! 🙂 😦 🙂

  ÎNTREBARE :
  – Domnia Ta, crezi că exemplul Parchetului General Spaniol ar putea fi APLICAT și în # România lucrului bine făcut # unde PRIMARII și liderii Consiliilor Județene din Harghita, Covasna și Mureș folosesc BANI PUBLICI pentru susținerea ideii de AUTONOMIE a așa zisului # ținut secuiesc # 😦
  care de FAPT și de DREPT este pământ ROMÂNESC 100% 🙂
  încă de pe vremea lui BUREBISTA, DECENEU și DECEBAL !!! 🙂 🙂 🙂

  OFER o frumoasă și dragă mie MELODIE persoanei care VA RĂSPUNDE prima la această LEGITIMĂ și FIREASCĂ întrebare !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 14/09/2017 @ 8:48 am | Răspunde

 7. Seara buna Aliosa. ma bucur ca am reusit acum seara sa pot sa-ti las cateva vorbe. Am incercat si dimineata dar probabil erau multi care se perindau aici si nu am reusit sa stabilizez chenarul unde sa-mi postez raspunsul, se ducea mereu in sus, asta insemna ca era aglomeratie pe aici (incarcatura). Eu pentru jurnalistul moralist care si-a urmarit interesul Tudor Barbu nu am nici un fel de respect, atat despre el. Ce s-a intamplat la B 1 aseara nu ne mai miram, educatia unde lipseste nici mirarea nu mai trebuie afisata. Bivolaru eliberat, regele Cioaba retinut, scenarii ca sa nu ne preocupam de realitatea dureroasa si sa nu observam facaturile pentru ca nu se lasa caracatita asa usor decapitata. Pana la urma cred ca si ce s-a petrecut la B1 ma tem sa nu fie ceva dinainte pregatit (desi nu ridic la rang pentru a fi respectat nici pe unul nici pe celalalt personaj) tot pentru a crea” vorbe de discutii „, cum mai spuneam noi la birou cand ne relaxam dupa o lucrare terminata care urma sa o trimitem la Comisia de Rezerve Geologice. Sunt asa multe pe care sa le aduca media in discutie, pentru o buna informare a acestui popor tinut nu numai in ceata dar si in umbra…… In domnul Dogaru am mare incredere si respect nu numai ca locuieste in apropiere de mine (zona Garii de Nord – Bd.Dinicu Golescu a fost repartizata pentru constructia blocurilor destinate cadrelor militare) dar mai ales pentru ca este istoric militar si acestia au o pregatire, o intuitie si o minte cam greu de intalnit in general. Acum se scriu destule si despre dumnealui dar cum nici cel mai marunt om nu scapa de cleveteala (asta-i obiceiul cel rau al romanilor) eu nu iau in seama decat ce stiu eu, ce intuiesc eu si ce vad cu ochii mei. Fie-mi iertata aducerea deasa a prenumelui „eu” desi nu-mi place sa fac asta si nu este stilul meu. Sper sa nu fie cumva trimis pe cai gresite tocmai pentru a nu afla adevarul adevarat. Nu ma prea pricep si nu am citit prea multe ca sunt ocupata cu conservele, cumparaturile, mai e si sotul, casa, e cam mult pentru mine care sunt si in criza de nici eu nu mai stiu ce este ca nu am ajuns la doctor sa stiu un diagnostic precis asa ca nu spun decat ca nu e prea bine dar nu-i ceva grav si e ceva specific varstei si osteoporozei mele neglijate. O seara placuta si sa auzim de bine si sanatate ❗ ❤

  Comentariu de Beta — 14/09/2017 @ 8:24 pm | Răspunde

  • P.S
   Am uitat sa-mi spun parerea despre Parlamentul General Spaniol care a procedat corect, au mers ani buni impreuna sub steagul spaniol si acum deodata vor separare. Nu sunt ei de vina, ci la fel ca si la noi se doreste independenta pe regiuni istorice fiindu-le globalistilor mai usor de furat si manipulat aceste tari unde exista aceasta posibilitate. Mi-as dori sa existe si la noi curajul sa fie dati spre judecata toti ticalosii care vor trunchierea tarii si sa ia cu japca ce nu li se cuvine. Ungurii niciodata nu vor renunta pentru ca stiu ce exista in subsolul Ardealului in afara de aur care este mereu pus pe tapet pentru a nu se deschide ochii romanilor pe ce bogatie stau si calca. Interese f. mari si cu toata vigilenta si omorurile facute de securitatea de dinainte si cea de acum adevarul tot iese la suprafata doar ca nu iese poporul in strada sa ceara nationalizarea tuturor resurselor tarii ca sa nu se mai fure ca in codru. Armata de aceia se doreste a fi pusa pe butuci sa nu mai intampine greutati din nici o parte, sa treaca la jaful suprem ca si-au pierdut rabdarea ticalosii. Nu am intrat sa postez pentru premiul pe care aveai de gand sa-l dai si eu citesc atat cat pot si la fel inteleg cat pot insa am deslusit destule, le-am scris si le-am postat in f.b mai mult unde raspundeam platitilor si nelegiuitilor pusi special sa jigneasca si sa intimideze pe cei ce cunosteau adevarul. Am facut-o cu placere si cat am putut si pe aici si pe unde am avut ocazia insa am mai scris si mai scriu in continuare ca nu se face primavara cu cat scriu si spun eu pentru ca sunt destui lasi si multi care nu vor sa-si complice viata, ocolind sau spunand raspicat : -nu fac politica pentru ca nu ma pricep sau nu-mi place- si sunt de inteles, eu nu condamn pe nimeni ca si pentru Dumnezeu avem in toate liberul arbitru si facem ceea ce credem si simtim.

   Comentariu de Beta — 14/09/2017 @ 9:03 pm | Răspunde

   • Bună seara Anda ! 🙂
    Știu că NU ai INTRAT SĂ POSTEZI PENTRU PREMIU ofertat de mine,
    DOVADĂ supremă fiind ZECILE de COMENTARII făcute de Domnia Ta în acest an pe blogul meu
    fără ca EU să fi PROMIS CEVA ! 🙂
    Cum la mine PROMISIUNEA făcută e DATORIA curată 🙂
    e musai să mă țin de cuvânt iar PREMIUL la care făceam referire este
    o MELODIE tare dragă MIE încă din ADOLESCENȚĂ

    și pe care ți-o ofer din toată INIMA 🙂 și cu toată DRAGOSTEA ! 🙂
    Voi CONTINUA mâine cu RĂSPUNSUL și la acest COMENTARIU și la cel de mai SUS căci mă pregătesc să urmăresc la televizor
    meciul de FOTBAL din Grupele Europa League dintre FSCB și Viktoria Plzen care va începe la ora 22.05 ! 🙂
    Seară plăcută și noapte liniștită,
    Alioșa ! 🙂

    Comentariu de Aliosa — 14/09/2017 @ 9:47 pm | Răspunde

  • Bună dimineața Anda ! 🙂
   Ai mare DREPTATE în TOATE ce spui ,
   și DUMNEZEU mi-e martor că spun ADEVĂRUL,
   c-aici, NU e vorba de a fi pe placul NUȘTIU cui,
   ci a RECUNOAȘTE cinstit când AUTORUL
   unui ARTICOL sau COMENTARIU ,
   este onest iar BÂRFITORUL,
   cade tot timpul în DERIZORIU !!! 🙂 😦 🙂
   Mulțumesc din toată INIMA pentru pertinentul și amplul COMENTARIU ! 🙂
   Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT întregii tale FAMILII ! 🙂
   Cu respect deosebit,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 15/09/2017 @ 9:51 am | Răspunde

 8. Bună dimineața, Alioșa! 🙂
  Am lecturat mai târziu materialul prezentat de tine, din cauză că ieri, de la ora 8.00, nu am mai avut Internet. Subscriu cu toată convingerea opiniei tale și nădăjduiesc ca demersurile cadrelor militare să aibă ecou în vârful guvernării și să se ia măsuri de remediere a situației. Deși e greu de crezut, după cum decurge goana după bani a miniștrilor, precum și lipsa lor de capabilitate. 😦
  Weekend plăcut și să auzim cât mai multe de bine, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 15/09/2017 @ 9:03 am | Răspunde

  • Salut Petru !
   ^ Mai bine mai târziu decât niciodată ^ ! 🙂
   Din păcate, RĂUL făcut deja CADRELOR MILITARE ACTIVE, în REZERVĂ și în RETRAGERE
   de fosta guvernare PEDELISTO-băsistă în 2010 😦
   coroborat cu RĂUL făcut recent de coaliția de guvernare PSD&ALDE 😦
   NU mai poate fi REPARAT niciodată, dar niciodată !!! 😦 😦 😦
   Deja în MENTALUL ^ asistaților sociali ^ ,
   al pensionarilor ce primesc de la STAT PENSIE SOCIALĂ fără să fi MUNCIT măcare vreo secundă ,
   al LENEȘILOR care în loc SĂ MUNCEASCĂ indiferent unde ( la STAT sau la PRIVAT ) fac COADĂ la ghișeele unde se ACHITĂ niște SUME protestatarilor de SERVICIU împotriva GUVERNULUI chiar dacă acesata a EMIS OUG legale și constitușionale ( vezi Decizia CCR versus OUG 13/31/01/2017/ ) și chiar și în MENTALUL unor ^ TELECTUALI ^ mai AGRAMAȚI decât BEIZADELELE pe care CICĂ le EDUCĂ 🙂 😦 🙂

   s-a INOCULAT ideea că MILITARII au PENSII SPECIALE chiar dacă EI au PENSII MILITARE de STAT încă de pe vremea COLONELULUI Domnitor , ALEXANDRU Ioan CUZA ( 1864)
   Mi-e lehamite a mai vorbi despre acest RĂU așa că mă opresc aici.
   Weekend plăcut și ție prietene 🙂
   dar musai fără PLOI torențiale și VIJELII distrugătoare cum anunță meteorologii în nord-vestul ȚĂRII …..
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 15/09/2017 @ 9:15 am | Răspunde

 9. @ ALLL !!!

  0) De astăzi, BENZINA s-a SCUMPIT cu 16 BANI ca urmare a măririi ACCIZEI……………….
  Guvernul se face că NU VEDE dar ROMÂNUL VEDE că la 100 de LITRI achită cu 16 lei mai mult ca IERI !!! 😦 😦 😦
  Ce înseamnă 16 lei ? 🙂
  ÎNSEAMNĂ mâncarea pe o ZI a unui ROMÂN de rând ………………….
  sau,
  Înseamnă CONTRAVALOAREA celor TREI MESE pe zi alocate unui BOLNAV în spitalele de stat 😦 🙂 😦
  PLUS câteva KILOGRAME de ROȘII și ARDEI GRAS ( la mine ROȘIILE se vând și cu 1 ( un ) LEU /Kg iar ARDEIUL GRAS chiar cu 1-2 lei/kg)

  1) Singura echipă românească de FOTBAL participantă în FAZA GRUPELOR Europa League ,
  fosta echipă a ARMATEI, STEAUA 🙂
  acum numindu-se FCSB 😦
  vicecampioana ROMÂNIEI în ediția trecută,
  a ÎNVINS aseară pe Național Arena în fața a peste 25.000 de FANI ( CINSTE lor ) 🙂 🙂 🙂
  cu scorul de 3-0 pe vicecampioana CEHIEI , Viktoria Plzen ,
  prin golurile înscrise de BUDESCU și ALIBEC ambii CUMPĂRAȚI de la Astra Giurgiu !!! 🙂 🙂 🙂
  Următorul meci se va disputa în ELVEȚIA , cu echipă FC LUGANO , pest 2 săptămâni ! 🙂
  Succes băieți ! 🙂

  2) DENUNȚĂTORUL de profesie, fostul TENISMEN Dinu Pescariu, l-a DENUNȚAT în 2014 pe fostul premier PDL, Emil Boc DAR,
  cea NUMITĂ de fostul președinte al țării, Traian Băsescu în COMPLICITATE ( prin TROC ) cu fostul premier Victor Viorel Ponta la ȘEFIA DNA,
  a ȚINUT dosarl la SERTAR iar acum , o PROCUROARE revocată din funcție de PUPILA lui Băsescu&Ponta, a vorbit cu subiect și predicat la CSM despre această TĂRĂȘENIE !!! 🙂 🙂 🙂

  3) Coreea de Nord a lansat o nouă rachetă. Din primele informații, racheta a avut o traiectorie similară cu cea lansată luna trecută, zburând peste insula Hokkaido și prăbușindu-se în Oceanul Pacific, la 2.000 mile marine de teritoriul Japoniei.

  4) Germania lui Merkel&Johannis, Austria și Olanda se opun aderării României la Schengen ! 😦
  Cele trei state au reacționat dur după ce președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker,
  a pledat pentru admiterea României și Bulgariei în spațiul Schengen și extinderea zonei euro către toate statele UE.
  Viziunea federalistă a președintelui Comisiei a fost criticată de premierul olandez Mark Rutte, care a declarat că Juncker este
  „un romantic” și că „atunci când cineva are viziuni trebuie să consulte un doctor”.

  5) Ca să se mențină la GUVERNARE în condițiile în care MAJORITATEA PSD&ALDE scade zi de zi ,
  PSD CEDEAZĂ pas cu pas pretențiilor UDMR …………….
  IERI, Comisia de muncă din Camera Deputaților, condusă de pesedistul Adrian Solomon și în care PSD deține majoritatea,
  a AVIZAT favorabil, în regim de urgență 🙂 😦 🙂
  proiectul de lege al UDMR care ar permite extinderea folosirii limbii materne,
  prin scăderea pragului (de la 20% la 10%) de la care autoritățile locale sunt obligate să asigure acest drept.

  Cu câteva zile în urmă, președintele PSD, Liviu Nicolae Dragnea,
  susținea că „sub nicio formă” nu va fi de acord cu scăderea pragului de compoziție etnică la 10%, așa cum dorește UDMR …..

  De unde se vede că ^ INTERESUL poartă FESUL ^ dar în cazul acesta, MIROASE tare a TRĂDARE !!! 😦 😦 😦

  6) Banca Națională a României ar putea limita gradul de îndatorare pentru populație pentru că expunerea băncilor a depășit pragul de semnal. Un oficial BNR spune că există bănci care permit unui CLIENT să acceseze un împrumut a cărui RATĂ ajunge până la 70% din venitul său lunar !, lucru INTERZIS de LEGE care prevede un prag de cel mult 33 % ( o TREIME din SALARIU ) ! 🙂

  Weekend plăcut ! 🙂
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 15/09/2017 @ 9:14 am | Răspunde

 10. Dar e ceva care să nu fie încâlcit de… „dedesupturi” oculte și periculoase, în țara asta? În spatele fiecărei persoane publice și fiecărei acțiuni politice, sunt atâtea și atâtea interese oculte, dubioase și mai ales păguboase pentru acest popor. Binențeles că nimeni nu-i află pe acești „oculți”, iar de sancționat…niciodată! Trist de tot….
  O duminică frumoasă, cu multe bucurii! 🙂

  Comentariu de Alex — 17/09/2017 @ 9:28 am | Răspunde

  • Bună seara Alex ! 🙂
   Ai perfectă DREPTATE ! 🙂
   Majoritatea acținunilor politice intreprinse în cele DOUĂ MANDATE băsiste 😦
   au fost pline de dedesubturi și interese oculte !!! 😦 😦 😦
   Din păcate,
   Traian Băsescu a PLECAT de la COTROCENI 🙂 dar IPOCRIZIA , NU !!! 🙂 😦 🙂
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/02/24/
   O seară de duminică frumoasă și familiei tale , Alex ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 17/09/2017 @ 9:23 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: