Alioşa ” File de Jurnal ”

17/09/2017

Despre tehnologia HAARP , războiul climatic și unele catastrofe nelămurite încă……

Filed under: generale — Aliosa @ 9:36 pm

Motto:
OMUL cât TRĂIEȘE, ÎNVAȚĂ, eu TRĂIND, INVĂȚ mereu !!! 🙂 🙂 🙂

^ HAARP- acum si in Romania!

Astazi,mi-am propus sa scriu despre HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia.
De ce am ales sa vorbesc despre HAARP !
Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,
trecute de 50 de ani.
– Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla.
-Sa stii…cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.
Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:)
Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:”Teoria Conspiratiei”.

In urma cu cativa ani,cand am aflat despre HAARP,
credeam ca este rezultatul imaginatiei exagerate a vreunui nebun,dornic de afirmare,ulterior,cand am citit rapoartele provenite din diferite colturi ale globului,cand am vazut in mediul online dovezi intangibile ce argumenteaza existenta si daunele provocate de tehnologia HAARP,am inteles ca totul este real,si daca te-ai fi asteptat sa existe sisteme HAARP oriunde in lumea asta,insa nu si in tara noastra,te-ai inselat,acum avem si in Romania!

Dar ce este HARP?
Programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program,
în traducere
Programul Activ Auroral de Cercetare folosind Frecvenţe Foarte-Înalte)
reprezintă cea mai perfecţionată şi eficientă tehnologie contemporană în domeniul războiului.

Este un program demarat în 1992 la Institutul de Geofizică al Universităţii Alaska din Fairbanks de către Departamentul Apărării al Statelor Unite.
Acest program ştiinţific are un buget anual recunoscut oficial de 30 de milioane de dolari, deşi se pare că în realitate finanţarea este mult mai mare.

HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume,
iar sistemul propriu-zis se află într-o bază militară de lângă Gakona, Alaska.
Acesta constă dintr-un sistem de antene speciale, de mare putere, care constituie o teribilă armă (geofizică, strategică şi cosmică) de energie dirijată.

Tehnologia utilizată în cadrul HAARP foloseşte un tip de antene care trimit semnale în loc să le primească.
Acestea trimit fascicule de unde radio extrem de puternice care încălzesc unele zone ale ionosferei pentru a le împinge în sus.
Undele electromagnetice sunt apoi reflectate către Pământ, penetrând totul.
Ceea ce se spune public este că acest proiect are ca scop modificarea ionosferei în vederea îmbunătăţirii comunicaţiilor, dar unele documente ale armatei americane arată

că de fapt HAARP are scopul de a descoperi metode de „exploatare a ionosferei în folosul Departamentului de Apărare”.

Titularul de proiect este Departamentul Apărării al Statelor Unite, respectiv US Navy și US Air Force.
Într-o zonă arctică aflată la 320 de kilometri est de oraşul Anchorage din Alaska, Pentagonul a ridicat un puternic transmiţător proiectat să trimită mai mult de 3.000 de megawaţi în straturile superioare ale atmosferei.

HAARP utilizează un echipament terestru constituit dintr-o reţea de antene.
Acest sistem de antene speciale de mare putere este descris de către unii oameni de știinţă drept „o teribilă armă geofizică, strategică şi cosmică de energie dirijată”, „o reeditare a proiectului Star Wars într-o formă mult mai economică și, în acelaşi timp, mult mai periculoasă, capabil să provoace schimbarea vremii, producând ploi torenţiale, uragane, inundaţii și chiar cutremure”.

Într-o formulare simplificată, dispozitivul HAARP este un radiotelescop inversat, în sensul că antenele trimit semnale în loc să le primească.
Această tehnologie foloseşte fascicule de unde radio extrem de puternice care încălzesc unele zone ale ionosferei pentru a le împinge în sus.
Undele electromagnetice sunt apoi reflectate către Pământ, penetrând absolut orice, cu sau fără viaţă.

Proiectul similar european numit EISCAT, acronim al European Incoherent Scatter Scientific Association,
este amplasat în Norvegia şi Suedia.
Ţările participante sunt Marea Britanie, Germania, Norvegia, Suedia, Finlanda, China și Japonia.

Rusia a dezvoltat propria bază de cercetare a ionosferei, denumită SURA, la Vasilsurk.
Numeroşi savanţi şi experţi în armament, cât şi deputaţi ai Parlamentului European, se arată deosebit de preocupaţi de dezvoltarea acestui proiect.
Gratan Healy, expert în energie și consilier al OSCE, a dezvăluit că este foarte posibil să reprezinte „arma finală” ce poate duce la sfârşitul civilizaţiei umane, mărturisind faptul că „războiul geoclimatic a devenit o realitate”.

Richard Williams, de la Laboratorul Davis Sarnoff, Princeton, este mult mai categoric:

„HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global.
Pe lângă experimente de modificări climaterice s-au realizat pene totale de curent și suspendarea comunicaţiilor fără ca nimeni să fie tras la răspundere datorită secretizării totale a operaţiunilor militare.
Practic, prin programul HAARP se experimentează manipularea vremii, uriaşe explozii în scoarţa terestră declanşatoare de mişcări tectonice, plus utilizarea sistemelor de comunicaţii şi de energie electrică drept arme strategice.
Nu întâmplător administraţia Bush a refuzat să semneze Acordul de la Kyoto privind combaterea încălzirii generale a temperaturii pe Terra.”
Dr. Daniel Winter, fizician din Waynesville, Carolina de Nord, afirmă că „este foarte probabil ca asocierea dintre emisiile de înaltă frecvenţă ale sistemului HAARP şi frecvenţele naturale extrem de joase ale Terrei să declanşeze efecte secundare imprevizibile cum ar fi dereglarea echilibrului ecologic sau folosirea sa ca terorism ecologic”, remarcând faptul că „de la descoperirea tehnicii radiofonice direcţionale se constată dispariţia coniferelor şi a foioaselor”.

Datorită faptului că toate instalaţiile se află dispuse la sol efectele sunt infinit mai mari, atât în mediul terestru cât şi în spaţiul cosmic.
Antenele HAARP sunt capabile de acţiuni inspăimântătoare precum dezintegrarea obiectelor, inducerea combustiei instantanee, schimbarea tiparelor cerebrale, inducerea unui comportament anume, provocarea diferitelor boli biologice. Aceste antene pot distruge orice obiect staţionar sau în mişcare în orice loc de pe Pământ şi pot creea găuri în ionosferă, având ca efect mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive.

Acest sistem are o multitudine de întrebuinţări malefice, putând fi folosit deopotrivă la sol, în aer şi în apă.
El poate servi ca armă cu energie dirijată, sistem de comunicaţie pentru submarine, mijloc de comunicaţie intersatelit şi în/din spaţiul cosmic, sistem de producere a razelor X foarte puternice (aşa-numitele „raze ale morţii” descrise de Tesla), mijloc pentru producerea de fulgere artificiale în orice punct de pe glob, sistem de detectare şi de distrugere a navelor extraterestre în spaţiu, instrument pentru producerea de schimbări climatice şi dezastre „naturale”, mijloc de influenţare şi manipulare a conştiinţei umane individuale sau la nivel de masă.

SUA mai deţin două astfel de sisteme în Puerto Rico lângă Observatorul Arecibo şi în Alaska.

Proiectul similar european numit EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) este amplasat în Norvegia şi Suedia. La acesta participă Norvegia, Suedia, Finlanda, Japonia, China, Anglia şi Germania.
Fosta Uniune Sovietică a dezvoltat propria baza de cercetare a ionosferei la Vasilsurk, în nordul Rusiei.
Alte asemenea sisteme sunt situate în Jamaica, în Peru, lângă Moscova – la Nijni Novgorod, lângă Harkov în Ucraina şi în Duşanbe, Tadzhikistan.

Razboiul climatic este astăzi o realitate.
Avansate în acest extrem de periculos domeniu militar sunt Statele Unite, Rusia (moştenire de la fosta URSS), China, India şi alte câteva state.
Deoarece însă experienţele în domeniul războiului climatic lovesc, în prezent, zone întinse ale planetei, aceste experienţe sunt ţinute departe de mass-media şi de opinia publică. În 1992, la Gokona (Alaska), a demarat unul din programele cele mai secrete ale SUA: programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program).

Programul HAARP este condus de Air Force Research Laboratory’s Space Vehicles Directorate, şi constă într-un sistem de antene speciale, de mare putere, prin care se realizează „controlul modificărilor din ionosferă”, care afectează ulterior grav atmosfera şi scoarţa terestră.

„HAARP este conceput ca să inducă modificări mici de temperatură în ionosferă, ale căror rezultate şi influenţă pe Terra, sunt apoi analizate cu ajutorul instrumentelor HAARP” se declară nonşalant pe site-ul HAARP.
Nicholas Begich (un adversar activ al programului HAARP) explică:
„HAARP este, în realitate, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afectează diverse zone ale planetei.
Undele electromagnetice revin pe pământ din ionosferă şi penetrează totul pe scoarţă – viu sau mort – generând fenomene absolut devastatoare.
Richard Williams de la Laboratorul Davis Sarnoff, din Princeton, este mult mai categoric:
„HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global”.

Chiar documentele Pentagonului sugerează că scopul HAARP este „exploatarea ionosferei în scopurile Departamentului Apărării”. În acest scop, pe lângă experimente de modificări climaterice, HAARP a realizat, chiar în SUA, „pene totale de curent”, intreruperea curentului pe regiuni întregi, suspendarea comunicaţiilor etc, fără să fie tras la răspundere, datorită secretizării totale a operaţiunilor militare. Practic, din 1992, prin programul HAARP, Statele Unite experimentează manipularea acoperită a schimbărilor climatice, uriaşe explozii în scoarţa terestră declanşatoare de mişcări tectonice, utilizarea sistemelor de comunicaţii şi de energie electrică drept arme strategice, care vor permite Statelor Unite şi Noii Ordini Mondiale să domine regiuni întinse ale Terrei.

Oamenii de ştiinţă trag semnalul de alarmă

Numeroşi savanţi şi experţi în armament, cât şi deputaţi ai Parlamentului European se arată deosebit de preocupaţi de dezvoltarea acestui proiect. Unul dintre aceştia, expertul în energie Gratan Healy, consilier al OSCE şi Magda Hallvoet, deputat, şeful grupului parlamentar al Verzilor din Parlamentul European, au dezvăluit că acest proiect este „arma finală” ce poate duce la sfârşitul civilizaţiei umane, a lumii însăşi. Cei doi au prezentat un raport în care afirmă că acest tip de armament considerat în stadiul actual neletal („non lethal weaponery”) are consecinţe dezastruoase asupra mediului înconjurător şi, mai mult decât atât, pune în pericol libertatea individuală şi democraţia. „Este evident că avem de-a face cu o armă strategică, dar nu este destul de clar dacă acesta are un scop defensiv sau ofensiv şi împotriva cărui inamic potenţial va fi folosită” – afirmau aceştia. Aceste aşa-zise baze de cercetări sunt extrem de periculoase prin amploarea efectelor pe care acţiunile lor le pot avea asupra întregii planete şi a umanităţii. După părerea unor oameni de ştiinţă efectele folosirii abuzive ale acestor niveluri de intensitate în scutul nostru natural – ionosfera – nu sunt cunoscute şi pot fi catastrofale. Dr. Rauscher explică faptul că ionosfera este predispusă la reacţii catalitice: dacă se modifică o mică parte, se poate produce o schimbare majoră în întregul ei. Tehnologia dezvoltată în secret de armată şi de guvernele secrete este mult mai avansată decât ne imaginăm. Există posibilitatea de a crea fenomene de rezonanţă identice „rezonanţei Schumann” şi de asemenea capacitatea de a anihila „Rezonanta Schumann” a Pământului. Experimentele făcute la scară planetară tulbură reţeaua geomagnetică a Pământului, „taie felii” din ionosferă, supraîncălzesc Pământul şi straturile care îl înconjoară, produc „precipitaţii” de electroni în magnetosferă, pot produce schimbări dăunătoare în câmpul electric al Pământului.

Exista si in Dobrogea noastra, aceeasi porcarie dar la scara mai mica, Kogalniceanu e aproape de Constanta, pe Kogalniceanu sunt stabiliti soldatii americani din NATO, organismul care NU ADUCE PACEA IN LUME , CI INVERS!!!
Ei au adus chemtrails-urile in tara, eu au adus deseurile radioactive in portul Constanta, in vase, acolo s-au facut ca vine marfa din strainatate si de fapt era din tara si vanduta la pret de import, si tot de acolo ni se face cel mai mare rau.Ca sa nu uitam, din America nu au venit numai cele enumerate, ci si avionele proaste si periculoase pentru piloti, puii tinuti in congelatoarele armatei americane cu anii, guma, Coca -Cola prin al carui consum atat de mare se finanteaza razboaie, asezari de guverne si daramari de guverne; AU MAI ADUS SEMINTELE DIRECT DE LA MONSANTO!!!

Instalaţia HAARP, aflată lângă localitatea Corbu din judeţul Constanţa, a intrat în funcţiune pe la sfârşitul lui august, 2010 iar de atunci, seismologii români sunt din ce în ce mai alarmaţi cu privire la activitatea faliei de la Vrancea, dar, atenţie, a faliei din Dobrogea de la Sabla, dar şi a faptului că se înregistrează seisme în Marea Neagră. Baza din Dobrogea este şi foarte aproape de centrala nucleară de la Cernavodă, ceea ce dă alte elemente de neliniştire a opiniei publice. Ministerul Apărării a refuzat să răspundă la cererile adresate în legătură cu această instalaţie, iar temerile ruşilor în ceea ce o priveşte sunt justificate.
Din Dobrogea se poate emite cu o frecvenţă uriaşă înspre ionosferă, cu o reflexie asupra Iranului, de pildă, tara în care ar putea fi induse schimbări majore climaterice, cutremure, implicit foamete, dar şi, ceea ce e cel mai important Mind Control (control asupra minţii) cetăţenilor de aici. Deja se zvoneşte că în lumea musulmană, actualele revolte, începute în Tunisia şi Egipt, ca şi războiul din Libia, dar şi starea de fapt din Yemen, au la bază inducerea electromagnetică de energii care să contribuie la determinarea voinţei indivizilor într-un plan de acţiune unitar şi susţinut,ceea ce face proiectul HAARP. Şi este foarte posibil ca toate acestea să vină de la antenele din Dobrogea, mai ales că revoltele locale au izbucnit după instalarea acestora şi după cele câteva luni de probe.
Sistemul este format dintr-un ansamblu de aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri, aflate în vecinătatea unor “containere militare”, care ar constitui centrul de comandă. HAARP-ul românesc se pare că i-a deranjat destul de tare pe ruşi, care, la scurt timp după amplasarea sistemului, pe 16 august 2010, au declanşat scandalul mediatic în care diplomatul român Gabriel Grecu a fost acuzat de spionaj. În replică, la două zile, partea română a explulzat la rândul său un diplomat rus.
Generalul dr. Emil Străinu, specialist în domeniul armelor geofizice este de părere că sistemul este ceva nou, nemaivăzut până acum.

Daca faptele enumerate pana acum,nu v-au convins,haideti sa facem o cronologie a evenimentelor in care a fost implicata tehnologia HAARP:
12 mai 2008 – Cutremur cu magnitudinea de 7,9 grade pe scara Richter în China, provincia Sichuan. La o lună de la catastrofă, autorităţile estimează în jur de 28.000 morţi. Dispăruţii încă nedescoperiţi nu se mai pot afla în viaţă după atâta vreme. Martori oculari declară că au observat lumini ciudate pe cer înainte cu câteva minute de începerea seismului.
12 ianuarie 2010 – Cutremur cu magnitudinea de 7,0 grade pe scara Richter în Haiti, epicentrul în apropiere de capitala Port-au-Prince. Numărul total de victime apreciat la 230.000 morţi, 300.000 răniţi și 1.000.000 de oameni rămași fără adăpost. Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, declară că nu este vorba decât despre un test scăpat de sub control al marinei americane. Politologul Claudia von Werlhof din cadrul Universităţii de Politologie din Innsbruck susţine că seismul a fost provocat în mod artificial.
11 martie 2011 – Cutremur cu magnitudinea 9,0 grade pe scara Richter în Japonia, epicentrul în regiunea Tohoku, Oceanul Pacific. Seismul, considerat drept cel mai puternic din istoria Japoniei, provoacă valuri tsunami înalte de zece metri. Centrala nucleară de la Fukushima devine o bombă cu ceas. O ipoteză șocantă circulă pe forumurile de specialitate: Japonia nu a fost victima unei catastrofe naturale, ci a fost atacată chiar în timpul unei proceduri ciclice de „revizie” a reactorului, când multe dintre protocoalele de securitate erau dezactivate. La prima vedere, totul pare un scenariu SF, dar adepţii teoriei conspiraţiei susţin că un astfel de atac nu ar fi o noutate. Suspecţii principali: SUA, Rusia şi China. Arma folosită? Mult controversatul dispozitiv HAARP.

Pe 10 decembrie 2009, o spirală albastră ciudată şi-a făcut apariţia pe cerul Norvegiei. Unii oameni de ştiinţă afirmă că n-a fost decât rezultatul unui experiment HAARP care a găurit ionosfera, producând pătrunderea şi mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive.

Pe 25 iunie 2011, un ciudat nor rotativ pe orizontală a fost vizibil pe o plajă din Florida, un fenomen care apare tot mai des pe tot globul.
În ultimii ani, asistăm la modificări drastice din punct de vedere climatic. Ploi torenţiale, vânturi puternice, căderi masive de zăpadă, secetă, uragane, cutremure, alunecări de teren. Singura explicaţie pe care o primim este încălzirea globală a planetei. Posibilitatea folosirii fenomenelor meteo ca armă şi manipularea acestora în interes propriu pare a fi pură ficţiune. Însă după decenii de controverse, comunitatea ştiinţifică internaţională recunoaşte astăzi aproape unanim primejdia catastrofală a schimbărilor climatice provocate de mâna omului. Manipularea fenomenelor meteorologice ar putea deveni cea mai devastatoare tactică în războaiele viitorului.

Deşi rareori se recunoaşte în reuniunile ştiinţifice, există în momentul de faţă o nouă generaţie de arme electromagnetice sofisticate. Conform unui document al US Air Force, intitulat AF 2025 Final Report, războiul climateric oferă o vastă aplicaţie în domeniul manipulării climei, punând inamicul să se confrunte cu inundaţii devastatoare, uragane de mare intensitate, secete prelungite şi cutremure cu grad mare pe scara Richter.

„Modificările artificiale ale climei au devenit acum parte componentă a securităţii interne şi internaţionale, având inclusiv aplicaţii defensive și putând fi utilizate în scop de descurajare. Capacitatea de a provoca artificial precipitaţii intense, ceaţă densă şi furtuni de mare intensitate, ori de a produce o climă artificială în anumite zone precise sau un cutremur de mare intensitate fac parte acum din setul de tehnologii disponibile”.

Până la urmă, tehnologiile revoluţionare pot fi utilizate pentru vindecarea şi ajutorarea umanităţii.
Oamenii și-au dorit dintotdeauna să poată controla vremea pentru a nu mai depinde de capriciile unor zei neîndurători. De la săgeţile trimise în văzduh și până la rachetele moderne pentru spargerea norilor,
mulţi au încercat să influenţeze clima.
Dar ce se întâmplă dacă ne jucăm cu lucruri pe care nu le putem controla?
Răspunsul acestei întrebări este probabil vital pentru supravieţuirea rasei umane.
Sursa :
http://adevarulesubochiitai.blogspot.ro/2013/09/haarp-acum-si-in-romania_14.html
Comentariile le las la aprecierea Domniilor Voastre ! 🙂
Alioșa ! 🙂
PS ! 🙂
Și tot de peste OCEAN, un renumit analist politic,
VORBEȘTE despre ROMÂNIA mai documentat decât TOȚI cei care au CONDUS ROMÂNIA postdecembristă ! 🙂
De vreți a vă CONVINGE, intrați pe :

http://www.certitudinea.ro/articole/dezvaluiri/view/teoria-conspiratiei-fara-sa-vrea-nasa-a-aratat-imagini-din-satelit-care-dovedesc-manipularea-climatica
https://thraxusares.wordpress.com/2016/02/24/romania-o-piedica-pentru-iesirea-rusiei-la-adriatica-si-pentru-ungaria-mare/
OMUL cât TRĂIEȘTE, ÎNVAȚĂ, eu TRĂIND, ÎNVĂȚ mereu ! 🙂

Alioșa ! 🙂

21 comentarii »

 1. Tanti saluti Aliosa Buona notte 🙂

  Comentariu de pinuccia513 — 17/09/2017 @ 10:23 pm | Răspunde

  • Buon giorno, Pinuccia ! 🙂
   Grazie della visita e desideri ! 🙂
   Buona settimana a te e alla tua famiglia ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 18/09/2017 @ 8:09 am | Răspunde

 2. @ ALLL !!!
  Dintre evenimentele BUNE și RELE din weekendul abia trecut,
  am REȚINUT pentru ținere minte, următoarele :
  a) Cele BUNE 🙂 🙂 🙂
  1) Ieri, 17 septembrie , nepoțelul meu italian EMANUEL
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/13/
  a ÎMPLINIT frumoasa vârstă de 13 ANIȘORI ! 🙂

  2) Echipa Feminină de TENIS de MASĂ a ROMÂNIEI a câștigat TITLUL continental învingând în finală pe mai titrata națională a GERMNIEI ( 7 titluri anterioare ) ! 🙂
  Sărut Mâîna Doamnelor și Domnișoarele Camioane ale EUROPEI la TENIS de MASĂ !!! 🙂 🙂 🙂

  3) Fără jucătorii de bază Alibec, Budescu, Pintilii, Morais, Golofca , Bălașa și Teixeira,
  în ECHIPA de start,FCSB a învins aseară la fotbal pe Arena Națională cu 4-0 pe Gaz Metan Mediaș ! 🙂

  b) Cele RELE 😦 😦 😦

  1) Trei militari din Batalionul 280 Infanterie Protecția Forței din Focșani au fost răniți vineri, 15 septembrie, în Afganistan, în jurul orei 10.00, ora României, în timpul unei misiuni în zona de responsabilitate.
  Militarilor li s-a acordat primul ajutor la fața locului, după care au fost evacuați la cel mai apropiat spital militar. Doi sunt în stare stabilă, al treilea , grav rănit, a DECEDAT !!! 😦 😦 😦
  Militarii se aflau într-un convoi de patru autovehicule MRAP (Mine-Resistant Ambush Protected), în regiunea Kandahar, când un autovehicul capcană (VBIED – Vehicle-Borne Improvised Explosive Device) a intrat în blindatul lor.

  Și când te gândești că LOV ( Olguța Lia Vasilescu) ministresa MUNCII i-a UMILIT pe PENSIONARII MILITARI, ce VINĂ au cei DOI RĂNIȚI care vor fi PENSIONAȚI ??? 😦 😦 😦

  2) După o dimineață cu SOARE și temperaturi de VARĂ pe la prânz, dintr-o dată, pe la orele 15.00 asupra VESTULUI ȚĂRII ( județele Timiș, Arad, Clu și Alba ) s-a pornit FURTUNA cu peste 100km/oră care a PROVOCAT mari daune materiale, a UCIS 8 oameni și a RĂNIT 137 de persoane printre care și copii……………

  3) Constatând că DENUNȚUL e pe ducă iar DENUNȚĂTORII pe marginea PRĂPASTIEI 🙂
  în ^ România lucrului bine făcut ^ a REVENIT metoda ^ pixelilor albaștri FOLOSITĂ cu SUCCES 🙂 😦 🙂 în mandatele președintelui Traian Băsescu de chiar ^ JAVRA ORDINARĂ ^ !!! 😦 😦 😦
  După BĂTAIA dintre senatorul USR , Mihai Goțiu și sociologul Mirel Palada de la b1tv ,
  ieri, la o NUNTĂ din Giurgiu, fostul PDL-ist,UNPR-ist, PMP-ist iar acum PNL-ist ,Marin Anton ( cel care ,PREZENT la incident , a SPUS că NU a VĂZUT în 2010 cum președintele PDL CURCANI, interlopul Fane Fileață a TRÂNTIT-O de pământ pe o BĂTRÂNĂ ce voia s-o întrebe pe Elena Udrea DE CE i s-a LUAT cu japca PĂMÂNTUL pentru a fi încorporat în MOȘIA lui Traian Băsescu de la NANA ) 😦
  participant NEINVITAT de NIMENI la acea NUNTĂ,l-a PROVOCAT pe președintele executiv al PSD,
  Nicolae Bădălău și de AICI…………..
  dar mai bine CITIȚI singuri :
  http://www.national.ro/news/pixelul-albastru-revine-in-politica-597665.html/

  c) Și BUNE și RELE !!! 🙂 😦

  1) DENUNȚĂTORUL din dosarele Ponta, Ghiță și Cosma,pe numele său adevărat Răzvan Alexe,
  a RECUNOSCUT ca a făcut DENUNȚURILE respective la COMANDA binomului ……………….

  2) Avocatul Poporului din România se va adresa Împuternicitului Parlamentului de la Kiev pentru drepturile omului (Ombudsman), pentru a cere clarificări privitoare la discriminarea românilor în noua lege a educației din Ucraina
  Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și cere clarificări Ombudsman-ului ucrainean în legătură cu adoptarea noii legi a Educației din Ucraina, care afectează învățământul în limba maternă în cazul comunității etnicilor români.

  „Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și se va adresa Împuternicitului Parlamentului de la Kiev pentru drepturile omului (Ombudsman), doamna Valeria Lutkovska, pentru a cere clarificări în legătură cu adoptarea noii legi a Educației din Ucraina, care, în esență, desființează sistemul de învățământ în limba maternă, afectând, implicit, comunitatea celor aproximativ 400.000 de etnici români aflați pe teritoriul Ucrainei”, informează un comunicat al Avocatului Poporului transmis, vineri, Agerpres.

  Sesizarea din oficiu a Avocatului Poporului vizează posibila încălcare a drepturilor cetățenilor români din Ucraina, astfel cum sunt acestea reglementate în art. 7 din Constituția României privind românii din străinătate, art. 2 al Protocolului Adițional nr. 1 din 20 martie 1952 la Convenția pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale, art. 14 din Convenția cadru pentru protecția minorităților naționale, art. 8 din Carta Europeană a limbilor regionale sau minoritare și art. 13 din Tratatul cu privire la relațiile de bună vecinătate și cooperare între România și Ucraina.

  La rândul lor, Ministrul de Externe Teodor Melescanu, alaturi de omologii sai din Bulgaria, Grecia si Ungaria, a transmis ministrului Afacerilor Externe al Ucrainei, Secretarului General al Consiliului Europei si Inaltului Comisar al OSCE pentru Minoritati Nationale o scrisoare comuna prin care isi exprima ingrijorarea fata de adoptarea recenta de catre Rada Suprema a Ucrainei (Parlamentul) a proiectului de Lege a Invatamantului din Ucraina si cer asigurarea protectiei drepturilor minoritatilor nationale.

  Noua lege a educaţiei din Ucraina – care va fi trimisă pentru promulgare presedintelui Petro Porosenko – prevede introducerea treptata a noului sistem si, prin aceasta, inlocuirea materiilor care se predau in limba română cu discipline care vor fi predate in limba ucraineană.

  Prima faza a reformei va avea loc incepand cu 1 septembrie 2018 (reforma claselor primare si a gradiniţelor). Predarea materiilor in limba româna se va pastra doar in clasele primare (1-4).
  De la 1 septembrie 2022, reforma va fi implementata in cazul claselor medii, iar din 2027-in clasele superioare (9-12).
  Această aşa zisă reformă a sistemului de invatamant din Ucraina a starnit un val de critici, comunitatea de români din Ucraina vorbind despre un proces de lichidare a scolilor romanesti si de ucrainizare a minoritatilor etnice.
  In acest sens, a fost semnat un apel catre presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, prin care se solicita respingerea prin veto a acestei legi, considerata a fi una care ar putea genera noi conflicte si instabilitate in tara.
  Datele Ministerului Afacerilor Externe din Ucraina arata ca, in prezent, in aceasta tara locuiesc peste 400.000 de etnici romani, potrivit TVR Moldova.

  O săptămână pe placul domniilor voastre ! 🙂
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 18/09/2017 @ 8:10 am | Răspunde

 3. @ ALLL !!!
  Dacă tot n-am a RĂSPUNDE
  că lipsesc cele comentarii,
  m-am gândit că ar fi BINE ,
  cu altceva să motivez CITITORII !!! 🙂 🙂 🙂

  ^ – Condamnarea la toamnă

  Nu e toamnă cum ești tu,
  vara mea de suflet, nu,
  pe pământ,
  vara decăzu.

  Dacă pădurea ne condamnă
  la nostalgie, fără rost,
  e toamnă, vara mea, e toamnă,
  așa cum poate n-a mai fost.

  Atâtea taine nepătrunse
  ne cad în brațe la un semn
  și suntem îmbrăcați în frunze
  și căptușiți c-un fel de lemn.

  În râu sunt două lăzi de bere,
  pe foc s-a pus un ultim vreasc,
  trec cerbi frumoși, bolnavi de fiere,
  către cerboaice care nasc.

  Și ziua e atât de mică
  încât n-ai vreme de-un salut,
  și-un fum noptatec o complică
  și săptămâna a trecut.

  Mai e în tot un pic de vară,
  dar pături aspre ne-nsoțesc,
  la orice drum mai lung afară
  prin clai de aburi nefiresc.

  Mai am senzația că toate
  pot fi și altfel decât sunt,
  dar munții-mi pun poveri în spate
  și simt că port pe tălpi pământ.

  Acum și fiarelor li-i foame
  și ies lunatice la drum,
  pădurea este numai drame
  și-o mai salvăm cu câte-un fum.

  Dar ea, deodată, ne condamnă
  la nostalgii și la păcat,
  e toamnă, vara mea, e toamnă,
  și-atât de singur m-ai lăsat. ^
  Adrian Păunescu .
  Sursa : Motorul de căutare Google ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 18/09/2017 @ 7:43 pm | Răspunde

 4. Foarte interesanta postarea.
  Eu il citesc si-l urmaresc ori de cate ori apare la tv pe domnul general Emil Strainu.
  Daca esti interesat pentru carti :
  ^ Emil Strainu ,44 cărți
  Emil Străinu (n. 30 aprilie 1957, București) este un general de armată în rezervă și fost politician român, președinte al Partidului România Mare în perioada 2015-2016, autor unor cărți de specialitate și specialist în radiolocație. Este membru fondator al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate (ASFAN). A publicat numeroase cărți, articole și studii în domeniul cercetării spațiului aerian prin intermediul metodelor radiolocației, arme geofizice, climatologice, fenomenul OZN și a participat la realizarea unui mare număr de emisiuni televizate, fiind scriitor de literatură științifico-fantastică ^ .

  https://www.xn--librrie-c4a.ro/autor/emil-strainu–i230

  Multumesc si pentru poezie, pacat ca astfel de valori ne parasesc mult prea repede cand mai au atat de multe sa ne spuna ❗

  Comentariu de Beta — 18/09/2017 @ 9:49 pm | Răspunde

  • Bună dimineața Anda ! 🙂
   Mulțumesc pentru cele două ilustrate cu dedicație 🙂
   mulțumesc pentru prețioasa informație versus Generalul Emil Străinu , un GENERAL ADEVĂRAT nu ca Gabriel Oprea făcut la ^ APELUL BOCANCILOR ^ 🙂 general cu 4 stele…………..
   L-am URMĂRIT la tv.de foarte multe ori pe Generalul Străinu, un OM cult, inteligent, onest și bun cunoscător al FENOMENELOR atmosferice ce AU mare LEGĂTURĂ cu ARTICOLUL de față !!! ::) 🙂 🙂
   Nici Domni Sa dar nici SUBSEMNATUL la vremea respectivă , nu am CREZUT că AMERICANII au AJUNS pe LUNĂ………..
   Domnia Sa explică cu lux de amănunte și pe baze ȘTIINȚIFICE acest lucru în CARTEA cu TITLUL :
   ^ Americanii nu au ajuns pe LUNĂ ^ .
   O zi cât mai frumoasă și ferită de cele ^ TREI CEASURI RELE ^ ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 19/09/2017 @ 8:21 am | Răspunde

 5. felice serata, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 18/09/2017 @ 10:25 pm | Răspunde

 6. @ ALLL !!!
  De RÂSU-PLÂNSU !!! 🙂 😦 🙂

  1) Colonelul Daniei Dragomir, fost adjunct al generalului SRI, Florian Coldea, conducătorul OPERATIV al SRI,
  a dezvăluit NUMELE jurnaiștilor credincioși și SLUGI BINOMULUI SRI&DNA, așa-zișii ^ACOPERIȚI ^ din PRESĂ :
  – Dan Turturică,
  – Dan Tăpălagă,
  – Sorina Matei .
  De unde se vede DE CE cei ^ trei CRAI ^ din PRESĂ, scriau PERMANENT de BINE despre Băsescu și BINOM și NUMAI de RĂU pe ADVERSARII celor doi ( băs&binom) !!! 🙂 😦 🙂

  2) Ca urmare a DEZVĂLUIRILOR făcute la un anume post tv.,
  colonelul SRI, Daniei Dragommir , VA fi AUDIAT astăzi de Comisia Parlamentară de Control al SRI ! 🙂
  El a spus cu subiect și predicat că RECHIZITORIILE DNA erau întocmite și SEMNATE de OFIȚERI SRI iar procurorii DNA sub semnătura Laurei Codruțăa Koveși , începeau URMĂRIREA PENALĂ a ^ NOROCOȘILOR ^ …………………

  3) Deputatul PNL de Alba, cel care a fost făcut de KAKA de președintele Senatului în plenul reunit al celor două camere pentru LIMBAJUL neacademic folost la tribună oficială a parlamentului , a FĂCUT ieri 18 sept. timp de TRI ORE 🙂 , între PRÂNZ și CINĂ 🙂 🙂 🙂
  GREVA FOAMEI ……………………
  http://recorder.ro/un-deputat-liberal-a-facut-greva-foamei-trei-ore-intre-pranz-si-cina/

  4) Ca să NU spună cei care l-au VOTAT că NU a avut nici o INIȚIATIVĂ parlamentară,

  deputatul PNL ( PDL) Daniel Fenechiu ,

  a depus în primăvara anului trecut PROPUNEREA de RELAXARE a Legii ANITFUMAT ,propunere care va fi dezbătută astăzi de către Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților !!! 🙂 😦 🙂
  În condițiile în care în ^ România lucrului bine făcut ^ MOR zilnic MII de persoane care FUMEAZĂ ,

  PROPUNEREA deputatului PNL(PDL) Daniel Fenechiu

  mi se PARE că SERVEȘTE intereselor industriei tutunului 😦 😦 😦 și NU sănătății românilor!!! 😦 😦 😦

  5) După uraganul IRMA care a DEVASTAT Florida ( SUA) un alt URAGAN pe nume de MARIA, va lovi America ……………………

  – Să aibă oare vreo legătură cu tehnologia HAAR ??? 🙂 😦 🙂

  O Zi de Marți Fără Vijelii și Ploi ca-n VESTUL ȚĂRII duminică după amiază ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 19/09/2017 @ 8:49 am | Răspunde

 7. Bine te-am regăsit, Alioșa! 🙂
  În primul rând, vreau să-i urez și eu la mulți ani nepoțelului tău, Emanuel!
  Chiar dacă nu am reușit să o fac la timp, e cu aceeași intensitate și sinceritate, de parcă ar fi azi ziua lui. 🙂
  M-a impresionat mult articolul despre tehnologia HAARP, un instrument malefic la îndemâna unor persoane ce pot fi instabile emotiv, și chiar diabolice, după cum îi vedem pe unii conducători.
  Dar, după cum se tot prezice, cu o apocalipsă tot suntem datori.
  Rămâne de văzut dacă specia umană va supraviețui în vreun fel sau altul.
  Din partea mea, îți doresc toate cele bune și frumoase, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 19/09/2017 @ 11:10 am | Răspunde

  • Bine ai revenit pe blogul meu, Petru ! 🙂
   Mulțumesc pentru URĂRILE făcute nepoțelului mei EMANUEL cu ocazia împlinirii vârstei de 13 ANIȘORI ! 🙂
   Cât privește tehnoloia HAARP, prea multe NU s-au spus până acum dar,
   fără nici o exagerare, este o ARMĂ foarte puternică , PERICULOASĂ și PERVERSĂ în același timp ! 😦
   Cum un RĂZBOI NUCLEAR este puțin probabil din cauza CONSECINȚELOR deosebit de GRAVE
   asupra PLANETEI în care locuiesc peste 7 ( ȘAPTE) MILIARDE de SUFLETE ,
   mai simplu și mai ușor este să se UTILIZEZE TEHNOLOGIA HAARP …………………………..
   Specia UMANĂ va SUPRAVIEȚUI dacă LIDERII țărilor care posedă atât ARME NUCLEARE cât și TEHNOLOIA HAARP,
   vor da dovadă de DISCERNĂMÂNT , LOGICĂ, OMENIE și RESPONSABILITATE !!! 🙂 😦 🙂
   Și eu îți doresc toate cele bune și frumoase , Petru ! 🙂
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 19/09/2017 @ 7:21 pm | Răspunde

 8. Înfiorătoare lucruri! Mai auzisem despre aceste proiecte ciudate și periculoase, dar faptul că unii le pot folosi ca „arme”, este lucrul cel mai grav. Omul crede că se poate juca cu natura, că se poate socoti un fel de „Dumnezeu” al planetei, dar natura se răzbună, în felul ei, iar omul mult prea semeț va culege roadele prostiei lui, atunci când nu va putea controla fenomenele iscate…
  Multă sănătate și un weekend frumos, alături de cei dragi! 🙂

  Comentariu de Alex — 23/09/2017 @ 9:24 am | Răspunde

  • Bună dimineața Alex ! 🙂
   WEEKENDUL a fost SUPERB căci am SĂRBĂTORIT duminică atât Ziua deNaștere a FIULUI cât și a NEPOȚELULUI Andrei ! 🙂
   De-a lungul ISTORIEI am avut destule DOVEZI ale INTERVENȚIEI omului asupra NATURII și decele mai multe ori, REZULTATUL a fost în DEFAVOAREA OMULUI ……………………….
   Din păcate, CEI care CONDUC LUMEA, sunt și cei care ÎNCURAJEAZĂ tot felul de experiențe și intervenții asupra NATURII care de cele mai multe ori au REPERCUSIUNI RAVE asupra TUTUROR locuitorilor PLANETEI chiar dacă sunt NEVINOVAȚI …………….
   O săptămână cât mai frumoasă, Alex ! 🙂
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 26/09/2017 @ 9:19 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: