Alioşa ” File de Jurnal ”

20/09/2017

^ LUMEA e CONDUSĂ prost ^ !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 9:07 am

Motto: ^ VIITORUL are nevoie de IDEI noi ^ ( Martin Schulz )

^ În Statele Unite, atinse până acum de două uragane de o forţă şi o amploare nemaivăzute de zeci de ani, procurorul Robert Mueller, fost director al F.B.I. (2001-2013), şi comisia sa specială de investigaţie continuă să ancheteze amestecul Rusiei în alegerile americane din 2016.

Hegemonul se face de râs zi de zi în toată presa mondială din propria sa voinţă.
Chiar dacă Putin l-ar fi pus cu mâna la Casa Albă pe Donald Trump (ipoteză ridicolă !), lucrul ar fi trebuit ascuns, şi nu expandat pentru a justifica eşecul lui Hillary Clinton, al neoconservatorilor, al neoliberalismului global, şi a minimaliza triumful evident al protecţionismului, al naţionalismului zis reacţionar, al unui populism fără limite, pe măsura lui Donald Trump.
Anchetatorul Robert Mueller se pregăteşte să-i audieze şi pe numeroşii consilieri care l-au părăsit pe Trump sau au fost eliminaţi de Trump şi de anturajul său.
Aceştia îi vor spune procurorului ce vrea el să audă. Povestea ridicolă cu amestecul Rusiei şi al lui Putin în politica americană la vârf nu se va opri deci mâine.
Clanul Clinton, contributor important la confuzia politică de azi din America, a ajuns la a doua carte semnată de Hillary care îi explică eşecul şi nu vrea în ruptul capului să-şi recunoască sfârşitul carierei. Ultimul vinovat indicat de Hillary Clinton e chiar Bernie Sanders, foarte iubit de tinerii americani.

Dar nu numai noul preşedinte american e contestat şi nu reuşeşte să-şi intre în rol pentru a-şi îndeplini cu succes obligaţiile.
Noul preşedinte francez,
Emmanuel Macron, a coborât brutal în sondaje şi e la rândul său contestat virulent.
Până şi „New York Times”, neoliberal şi pro-Clinton, într-un lung editorial, îl face praf. La fel ca principalii analişti independenţi din Franţa.
Economistul Jacques Sapir scrie, comentând cele două derapaje de la ambasada Franţei din Bucureşti şi din adunarea de la Atena, în care îi atacă inadmisibil pe francezii săi de pe teritoriu străin :
Macron „a fost ales printr-un qui pro quo, cu un număr mic de voturi.
Emmanuel Macron e preşedinte în lipsă de ceva mai bun.
Toată lumea o ştie, e evident, mai puţin pentru el însuşi. […]
Tinereţea preşedintelui merge în această direcţie, ca şi viaţa protejată pe care a dus-o până la alegeri.
Să fii premiantul clasei, un om pe care cei puternici îl reperează şi protejează, să lucrezi cu un alt preşedinte, François Hollande, şi apoi să devii ministru, în fine, să-ţi trădezi protectorul dar nu fără să-ţi fi găsit protectori noi şi, în sfârşit, să ajungi la vârful puterii, toate acestea nu te pregătesc neapărat pentru adversitate”.

Chris Bickerton, în editorialul său din 7 septembrie din „New York Times”,
îi face lui Emmanuel Macron un portret cu vitriol.
Constatând prăbuşirea lui în sondaje, se întreabă dacă acest preşedinte nu suferă cumva de aroganţa unui copil răsfăţat.” ;
„Regina Maria-Antoaneta n-a spus, probabil, niciodată, „dacă n-au pâine, să mănânce cozonac”.
Dar această frază s-a lipit de ea şi a condamnat-o în ochii opiniei publice chiar înainte de a fi fost judecată. Emmanuel Macron, în schimb, chiar a pronunţat vorbele care îi vor fi în veci reproşate (i-a insultat pe francezi la Atena, spunând : „voi fi absolut hotărât,
n-o să cedez nimic, nici leneşilor, nici cinicilor, nici extremiştilor” – n.a.).
N-are deci de ce să se mire că provoacă ură şi furie.
N-are a se mira nici că, printr-o nenorocire, capul i-ar putea ajunge până la urmă într-o ţepuşă…”.

Nici în Germania,
motorul şi liderul incontestabil al U.E., ca să nu spunem „centrul imperiului”, lucrurile nu par să stea mai roz înaintea alegerilor din 24 septembrie.
Angela Merkel e epuizată politic, în afară de austeritate şi migranţi nu prea mai are multe de propus.
Mulţi germani o contestă chiar violent.
Celălalt candidat, al S.P.D., o fostă stângă, preluată şi ea de neoliberalismul global, nu are un candidat credibil. Martin Schulz a făcut deja o carieră mult peste puterile sale, împins de la spate, foarte probabil, de deep state-ul german.
Aşa a ajuns preşedinte al Parlamentului European, în dauna unui Adrian Severin, între alţii, un politician mult mai pregătit, mai complex decât foarte modestul socialist german.

În Marea Britanie,
forţele statu quo-ului luptă din răsputeri pentru blocarea Brexit-ului.
La mai bine de un an de la votul stupefiant al britanicilor (din 23 iunie 2016), lira scade constant, pierderile economice şi dezastrul social care se prefigurează în rapoarte vor fi, probabil, enorme şi greu suportabile.
Mândria britanicilor de a se fi eliberat de sub tutela germană şi franceză, mai ales germană, are un preţ foarte mare şi nu aduce încă beneficii palpabile.

Donald Trump a anunţat deja măriri de taxe pentru maşinile germane importate.
Recent, ministrul francez al Economiei şi Finanţelor, Bruno Le Maire, a anunţat la rândul său măriri de taxe pentru giganţii I.T. americani Google şi Amazon.
Miniştrii de Finanţe ai Germaniei, Italiei şi Spaniei susţin schimbările propuse de francezi.
Războiul economic S.U.A.-UE poate începe deci.
Cu consecinţe incalculabile.
O urmare directă va fi şi pentru ţările din Estul Europei, printre care România.

Vom cumpăra arme de la americani sau de la francezi ?
Ambele propuneri sunt pe masă.
Ministrul român al Apărării şi-a prezentat într-un mod destul de misterios demisia.
Preferinţa românească pentru americani se loveşte de realitatea că noi aparţinem economic U.E., principalele schimburi comerciale ale României sunt cu U.E., şi nu cu S.U.A. ale lui Donald Trump.
La fel, principalele investiţii în România sunt europene, începând cu foarte reuşita Dacia-Renault.

Toamna lui 2017 se anunţă foarte periculoasă pentru toată lumea, începând cu americanii, care suferă pierderi colosale de pe urma uraganelor ce s-au abătut asupra lor în Texas şi în Florida.
Nu numai că economic lucrurile merg foarte prost, dar nici liderii mondiali nu au idei noi,cum scrie pe afişul de campanie al lui Martin Schulz
(„Viitorul are nevoie de idei noi.”).
Se întrevede un viitor fără idei noi şi fără oameni politici consistenţi.^
Sursa :
http://anonimus.ro/2017/09/lumea-condusa-prost/

Lumea este condusă PROST dar și RĂUTĂCIOS ! 🙂

 • De ce VATICANUL a tinut la STRICT SECRET o mulțime de documente cu REFERIRE directă  asupra ISTORIEI străvechi a DACIEI lui DECENEU, BUREBISTA și DECEBAL dar și a TRACIEI  ???   😦  😦  😦    Dacă veți asculta clipul de mai jos, veți afla  multe.

  Alioșa ! 🙂

28 comentarii »

 1. @ Bună Dimineața Lume Virtuală ! 🙂

  Dacă cele SUS postate,
  NU te îndeamnă a COMENTA,
  cu siguranță ȘTIRILE de mine SELECTATE,
  a COMENTA te vor MOTIVA !!! 🙂 🙂 🙂

  1) Președintele SUA, Donald Trump, de la tribuna oficială a ONU, a amenițat COREEA de NORD cu DISTRUGEREA dacă NU va înceta experimentele NUCLEARE !!! 😦 😦 😦

  2) Ieri, colonelul SRI, Daniel Dragomir,fostul adjunct al generalului Florian Coldea, directorul executiv al SRI, a fost AUDIAT de Comisia de Control al SRI 🙂 🙂 🙂 în urma DEZVĂLUIRILOR devastatoare versus ILEGALITĂȚILE săvârșite de BINOMUL ( SRI&DNA) înființat , crescut , protejat și perfecționat de Traian Băsescu în cei ZECE ani de mandat prezidențial ! 😦
  Pe langă VORBE grele ( RECHIZITORIILE dosarelor penale trimise de procurorii DNA în INSTANȚE,
  erau făcute de OFIȚERI SRI și semnate de PROCURORII DNA ) 😦 😦 😦
  colonelul SRI, Daniel Dragomir a înmânat COMISIEI și PROBE CONCLUDENTE și DOVEDITOARE printre care și o LISTĂ cu 65 de persoane importante din politică ( un fost PREȘEDINTE al Camerei Deputaților, un fost PREȘEDINTE
  de Consiliu Județean ) OFIȚERI SRI activi, JURNALIȘTI care au colaborat cu binomul de-a lungul timpului.

  După părerea mea, DEZVĂLUIRILE colonelului SRI Daniel Dragomir sunt o altă ^ FĂCĂTURĂ ( diversiune ) a OCULTEI INTERNE 😦
  ca să se ABATĂ atenția opiniei publice românești și internaționale de la Proiectele celor 3 LEGI ale JUSTIȚIEI propuse de Ministrul Justiției, Tudorel Toade, PRIOECTE care de vor deveni LEGI, vor LOVI ca TRAZNETUL pe MAGISTRAȚI, președintele ȚĂRII și BINOMUL blestemat ! 😦
  TOTUL va RĂMÂNE ca la ÎNCEPUT , adică,
  – ^ CÂMPUL TACTIC ^ nu numai că va FUNCȚIONA încontinuare 😦 dar,
  va funcționa mult mai BINE și mai DISCRET ( acoperit ) ,
  – Coldea și Dragomir vor ÎNCASA lunar PENSII de INVIDIAT dar complet NEMERITAT ,
  – procurorii DNA vor face ce le va spune ȘEFA lor car are IMUNITATE completă în fața jutiției,
  – JUSTIȚIA ROMÂNĂ va ÎMPĂRȚI DREPTATE după DEVIZA : ^ Frate , frate, dar BRÂNZA-I pe bani ^ ,
  – ^ ACOPERIȚII din MEDIA( Dan Turturică, Dan Tăpălagă și Sorina Matei, devoalați de colonelul SRI, Dragomir
  vor PUBLICA ce vor PRIMI spre PUBLICARE,
  – Ministerul Public va face TOT ce-a făcut și până acum , adică, NIMIC ,
  – Ministrul JUSTIȚIEI va ieși tot mai puțin în evidență
  – iar prședintele României, Klaus Werner Johannis, își va FACE CAMPANIE ELECTORALĂ pentru a mai sta degeaba la Cotroceni pe BANII NOȘTRI încă 5 (CINCI ) ani după încheierea în 2019 a actualului mandat !!! 😦 😦 😦

  3) JUSTIȚIA din ROMÂNIA împarte DREPTATEA cu JUMĂTĂȚI de MĂSURĂ !!! 😦 😦 😦
  Cel mai răsunător exemplu este cazul Marin ȘUNDREA condamnat la 11 ani de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE pentru o CRIMĂ pe care NU a COMIS-O 😦 😦 😦 în timp de ADEVĂRATUL CRIMINAL depistat ulterior și condamnat la ani grei de ÎNCHISOARE ,a fost ELIBERAT CONDIȚIONAT după doar 5 ani de pușcărie ………………………
  Un alt exemplu este procesul INCULPATULUI general cu 4 stele ( 2 de la Iliescu, 2 de la Băsescu , TOATE primite la ^ APELUL BOCANCILOR ^ 🙂 Gabriel Oprea ,
  TRIMIS în judecată pentru UCIDEREA din CULPĂ a subofițerului motociclist ANTEMERGĂTOR coloanei oficiale care-l ducea pe atunci, MINISTRU MAI undeva, la CEVA treburi în afara FIȘEI POSTULUI ,
  PROCES care,se va RELUA de la ZERO 🙂 😦 🙂 ca urmare a pensionării unuia dintre judecătorii din complet,
  mai exact a doamnei judecător ANA MARIA DASCĂLU !!! 🙂 🙂 🙂

  INTERESANT dar și DOVADA SUPREMĂ a ^ JUMĂTĂȚII de MĂSURĂ ^ în care JUSTIȚIA ROMÂNĂ împarte DREPTATEA, judecătoarea Ana Maria Dascălu a fost prezentă, IERI la finalizarea proceselor în care au fost JUDECAȚI
  fostul senator Dan Șova și fostul deputat Sebastian Ghiță, cei doi urmând să afle sentința pe data de 25 septembrie.

  Despre DRUMUL în care s-a ÎNDREPTAT JUSTIȚIA ROMÂNĂ din momentul ajungerii la Palatul Cotroceni a MALEFICULUI individ numit Traian Băsescu,am postat în urmă cu mai mulți ani iar CELE SPUSE de MINE ATUNCI, acum se DOVEDESC iar cei/cele care ATUNCI m-au CRITICAT , ar TREBUI ca ACUM să-și CEARĂ PUBLIC SCUZE ! 🙂
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/04/03/
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/04/25/

  4) Un cutremur de 7.1 grade pe scara Richter a lovit ieri centrul Mexicului ! 😦
  Aproape 150 de oameni au murit după ce numeroase clădiri s-au prăbușit în capitala Ciudad de Mexico și în alte orașe din apropiere.
  INCREDIBIL dar ADEVĂRAT,
  cutremurul de ieri s-a produs CHIAR în ZIUA în care se împlineau 32 de ani de la cutremurul devastator din 1985,
  care a făcut peste 10.000 de victime în Mexic.

  5) Premierul României, Mihai Tudose a fost IERI la Timișoara pentru a stabili cu factorii locali de răspundere, valoarea PAGUBELOR produse de FURTUNĂ în orașul de pe Bega . Deși a promis AJUTOR GUVERNAMENTAL de 10 ( ZECE ) MILIOANE lei 🙂
  primarul Nicolae Robu, VREA MAI MULȚI BANI !!!! 🙂 😦 🙂
  Cum MINTEA îi bubuie uneori, primarele timișorean s-a GÂNDIT probabil ca
  TOT GUVERNUL să DESPĂGUBEASCĂ și
  familia TÂNĂRULUI student de la medicină,
  OMORÂT 😦 😦 😦 de un PANOU PUBLICITAR
  montat chiar lucrătorii de la PRIMĂRIA condusă de excentricul primar Nicolae Robu care,
  înainte ca FURTUNA să se DEZLĂNȚUIE asupra Timișoarei, pentru URCA în SONDAJE,
  a CÂNTAT la o CHITARĂ împrumutată de la un TRUBADUR al străzii…………………..

  6) La MINE ,ziua de IERI a fost frumoasă,
  pe BALCON am făcut și PLAJĂ 🙂
  dar ASTĂZI, este destul de dubioasă
  și mă obligă să stau în casă de strajă ! 🙂
  CERUL este complet acoperit
  PLOAIA stă să cadă,
  VÂNTUL deja s-a întețit,
  Iar CIORILE fac mare zarvă !!! 🙂 😦 🙂
  ^ De-o fi una, de-o fi alta,
  ce e scris și pentru noi,
  bucuroși le-om duce toate ^
  cu sau fără VÂNT și PLOI !!! 🙂 😦 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 20/09/2017 @ 9:10 am | Răspunde

  • Buna dimineata, Aliosa ! 🙂
   … le-om duce toate, doar ne-am invatat … cu capul plecat si spatele incovoiat … 😦
   Zi senina, la mine in Cehia, cerul tare trist era dar, e mare inima !!! 😉

   Comentariu de lacrimaroua — 20/09/2017 @ 9:43 am | Răspunde

   • Bună ziua, Lăcrimioara ! 🙂
    Dacă în commentul de mai SUS spunem pe la ora 09 și 10 minute că VREMEA este DUBIOASĂ,
    în urmă cu câteva minute, mai exact la ora 17 și 30 de minute, a venit din CERURI și CONFIRMAREA ,
    din NENOROCIRE nu oricum
    ci cu forme neregulate de bucăți ENORME de GHIAȚĂ care timp de vreo 3-4 minute a ALBIT pământul, SPART PLASE și GEAMURI de la balcoane și PARBRIZE de mașini , ACOPERIȘURILE SOLARIILOR cu legume și zarzavaturi șamd ! 😦
    Mărturisesc cu toată sinceritatea și responsabilitatea că până ACUM,
    NU am VĂZUT bucăți așa de MARI de GHEȚĂ căzând în RITM AMEȚITOR din CERURI ! 😦
    NOROCUL nostru a fost că PRĂPĂDUL a durat doar 3-4 MINUTE căci altfel, era JALE MARE ! 😦
    Mulțam pentru vizită și informații ! 🙂
    Seară faină alături de cei dragi ! 🙂
    Alioșa ! 🙂

    Comentariu de Aliosa — 20/09/2017 @ 6:02 pm | Răspunde

    • Am vazut pe internet ce prapad a fost ! 😦
     Cu mare drag ! Multumesc pentru urari ! 🙂
     Seara faina si linistita !!! 🙂

     Comentariu de lacrimaroua — 22/09/2017 @ 7:43 pm

   • Seară faină și domniei tale Lăcrimioara ! 🙂
    Mulțumesc frumos pentru trecerea din nou pe aici ! 🙂
    Cum deja a început weekendul, dă-mi voie să-ți urez un afârșit de săprtîmână cât ma frumos și plăcut ! 🙂
    Cu drag,
    Alioșa ! 🙂

    Comentariu de Aliosa — 22/09/2017 @ 8:03 pm | Răspunde

    • Buna dimineata ! 🙂
     Multumesc asemenea !
     Toate cele bune !!!
     Cu drag – Lacrimioara 😉

     Comentariu de lacrimaroua — 23/09/2017 @ 10:04 am

 2. Buona giornata Aliosa , un saluto Pinuccia 🙂

  Comentariu de Pinuccia Dattoli — 20/09/2017 @ 10:30 am | Răspunde

 3. Trist , dar adevarat…lumea este condusa prost de prosti !
  Ganduri alese din Mures si o zi cu mult senin,
  draga Aliosa ! 🙂

  Comentariu de mcooper801 — 20/09/2017 @ 2:42 pm | Răspunde

 4. Așa este dragă Cornel ! 🙂
  ^ Lumea este condusă PROST de PROȘTI ^ 😦
  dar ^ PROSTUL nu e PROST destul dacă NU e și FUDUL ^
  și de-aceea, vrând să se DEA MARE ,
  PROSTUL atacă cu-nverșunare,
  și pe PROST și pe DEȘTEPT,
  iar în FINAL, TOȚI au de PIERDUT ! 😦
  Mulțam pentru vizită, comment și urări ! 🙂
  Alioșa ! 🙂
  PS ! 🙂
  În urmă cu câteva minute am TRECUT pentru prima dată pe la tine
  ^ ACASĂ ^ 🙂
  unde ți-am lăsat câteva cuvinte spre aducere aminte ………………

  Comentariu de Aliosa — 20/09/2017 @ 6:09 pm | Răspunde

 5. serena serata, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 20/09/2017 @ 7:15 pm | Răspunde

 6. @ ALLL !!!
  Vântul, GRINDINA și ploaia,
  au făcut prăpăd în SUD,
  cel mai tare plânse OAIA,
  peste care căzu un DUD ! 😦

  Trei OAMENI au MURIT ieri pac-pac,
  din cauza FURTUNII venite din CER :
  unul în București lovit MORTAL de un COPAC 😦
  și DOI din Vaslui trăsniți de FULGER ! 😦

  Dumnezeu să-i odihnească
  și ROMÂNIA s-o ferească,
  de GRINDINĂ și TRĂDĂRI,
  venite din CERURI și PARCĂRI !!! 🙂 😦 🙂

  O Zi de Joi fără Vijelii și Ploi ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 21/09/2017 @ 7:56 am | Răspunde

 7. Bună ziua, Alioșa! 🙂
  Cât o fi lumea de rea,
  Tot vrem să trăim în ea,
  Iar de-o să se prăpădească,
  Altă specie-o să crească.
  Noi suntem doar trecători,
  Înaintemergători. 😉

  Seară bună și fără furtună, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 21/09/2017 @ 4:04 pm | Răspunde

  • Bună seara, Petru !
   Eu nu zic că n-ai dreptate,
   Dar, nu te supăra măi frate,
   ^ Lumea e condusă PROST ^
   Nu-i un TITLUL fără rost,
   Ci e unul cu folos,
   Pentru OMUL ce fricos
   Ce nu are sânge-n vene ,
   Ca să spună DE CE GEME
   Și de cine-i este FRICĂ,
   De nu spune ce-l furnică,
   De la creștet la picioare,
   Noaptea și în ziua mare ………………..
   Seară bună și eu îți doresc ! 🙂
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 21/09/2017 @ 8:55 pm | Răspunde

 8. @ ALLL !!!
  Dacă vrei să AFLAȚI împrejurările în care s-au PRĂBUȘIT
  în 11 SEPTEMBRIE 2001 cel DOUĂ TURNURI GEMENE din New York,
  înarmați-vă cu RĂBDARE vreo 90 de minute și vă veți LĂMURI ! 🙂

  Vizionare ATENTĂ ! 🙂
  Alioșa ! 🙂
  PS !!! 🙂 🙂 🙂
  Dacă vi se va întâmpla vreodată să descărcați un film NETRADUS în LIMBA ROMÂNĂ,
  începeți redarea filmului,
  dați click pe roata dințată din colțul din dreapta-jos al ferestrei video,
  iar din lista care va apărea alegeți Subtitles/CC și Romanian !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 21/09/2017 @ 7:54 pm | Răspunde

 9. @ ALLL !!!
  Pentru cei/cele care NU au COMENTAT versus TITLUL de mai sus,
  din MOTIVE doar de EI/ELE știute dar de MINE bănuite ,
  ȘTIRILE ce vin din de la NOI și cel vestit APUS 🙂
  sunt DOVADA unei LUMI bântuite,
  de CONDUCĂTORI cu orgolii diferite !!! 🙂 😦 🙂

  1) În urma adoptării de către Parlamentul de la Kiev a unei noi legi a educaţiei, care restricţionează predarea în limba minorităţilor naţionale, vrând s-arate că ii pasă de ROMÂNII ce trăiesc în UCRAINA vecină, Klaus Werner Iohannis și-a ANULAT vizita ce era programată a fi efectuată luna viitoare…………………

  2) Președintele PSD și al Camerei Deputaților de comun acord cu președintele ALE și al Senatului , respectiv Liviu Nicolae Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, pentru a-și păstra SPRIJINUL URMR în PARLAMENT ( voturile parlamentarilor maghiari ) le-au făcut TRĂDĂTORILOR de NEAM și ȚARĂ, prima concesie majoră versus folosirea limbii materne în comunităţile unde există cel puţin 15% minoritari !!! 😦 😦 😦
  Prioectul legii actuale cerea 20%, în timp ce liderii maghiari solicitau ca pragul să fie coborât la 10% !!! 🙂 😦 🙂
  În cele din urmă, liderii coaliției de guvernare și liderul UDMR Kelemen Hunor au căzut de acord cu pragul de 15 % !!! 🙂 😦 🙂

  De unde se vede că UDMR a ȘANTAJAT, ȘANTAJEAZĂ și va ȘANTAJA pe oricine va fi la GUVERNAREA ROMÂNIEI,
  în SCHIMBUL susținerii PARLAMENTARE ………………………

  3) Premierul britanic Theresa May va ține astăzi un discurs la Florența. May este așteptată să le prezinte liderilor Uniunii Europene „o ofertă deschisă și generoasă”, în încercarea de a scoate din impas negocierile privind Brexitul.
  Presa britanică scrie că May va propune o perioadă de tranziție de doi ani după 2019 și va face o ofertă de 20 de miliarde de lire pentru a acoperi gaura din bugetul UE.

  4) Angela Merkel are toate șansele să obțină al patrulea mandat de cancelar al Germaniei în alegerile parlamentare de duminică. Partidul Angelei Merkel, Uniunea Creștin Democrată, conduce clar în sondaje, singura necunoscută fiind componența viitoarei coaliții de guvernare.
  Potrivit sondajelor, Alternativa pentru Germania este pe poziția a treia și ar putea deveni primul partid de extremă-dreapta care intră în Parlament după Al Doilea Război Mondial.

  5) LISTA dată de colonelul fost SRI-st, Daniel Dragomir, Comisiei Palamentare de CONTROL al SRI cu cele 65 de persoane bănuite de colaborare cu BINOMUL SRI&DNA cuprinde următoarele categorii socio-profesionale :
  – foști și actuali OFIȚERI SRI = 11;
  – acoperiți din presă= 11 ;
  – oameni de afaceri = 13;
  – oameni din justiție = 12;
  – politicieni= 15;
  – oameni din administrație = 3 !!! 🙂 😦 🙂

  Și-atunci, poți spune dragă CITITOARE și CITITORULE că ROMÂNIA este CONDUSĂ bine ??? 🙂 😦 🙂

  NUUUUU… !!!!! 😦 😦 😦 😦 😦

  ROMÂNIA este condusă în STIL MAFIOT și totul a pornit din 2005 când președintele Traian Băsecu i-a dat mână liberă BÂRFITOAREI de serviciu la UE, procuroarei COMUNISTO-SECURISTE Monica Macovei care a făcut cele TREI CODURI PENALE după chipul și asemănarea ei și a mentorului ei, maleficul de Traian Băsescu …………………………………..

  Cum ASTĂZI începe WEEKENDUL iar eu nu voi mai avea rimp de URĂRI ocupat fiind cu PETRECEREA organizată pentru nepoțelul ANDREI cu ocazia împlinirii vârstei de 3 ( TREI ) ANIȘORI
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/26/
  vă urez încă de acum un sfârșit de săptămână frumos și binecuvântat !!! 🙂 🙂 🙂
  Cu stimă și prietenie,
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 22/09/2017 @ 8:27 am | Răspunde

 10. Bun gasit Aliosa !
  Buna dimineata!
  La mine in sud de Moldova ,a venit toamna.. dupa ce aproape toata tara a fost rascolita de furtuni extreme,nemai intalnite pe aici…acum este frig la cele 12 grade,e putin vant,dar parca prea rece…asa dintr-o data ! 😛
  Ziua este mohorata ,urata asa ca am cautat sa o inveselesc cu alte lucruri… care sa-mi bucure macar sufletul.. ! ❤
  deci, 😀 …
  Te invit si pe pagina stirilor diverse care sunt altfel…astazi! 😀
  https://anitanna.wordpress.com/diverse-stiri-si-informatii/comment-page-134/#comment-188699
  E frumos la tine si interesant asa ca revin de fiecare data cu drag si multa placere !
  O zi binecuvantata si speram sa rasara iarasi soarele sus pe cer…

  Comentariu de anitanna — 22/09/2017 @ 9:04 am | Răspunde

  • Bună seara Anitanna !
   Și la mine în sudul extrem a venit TOAMNĂ ! 🙂
   Ca urmare, ziua a fost mohorâtă, vântul și-a făcut de cap, eu am rezolvat toate cele planificate iar acum,
   deschizând laptopul, îți răspund cu mulțumire la cele sus postate ! 🙂
   Din păcate, sunt în mare criză de timp așa că mă opresc aici .
   Weekend plăcut ! 🙂
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 22/09/2017 @ 6:21 pm | Răspunde

 11. Toti stim ca-i condusa lumea prost dar atat timp cat doar stim si nu facem nimic pentru a mai indrepta cat de cat lucrurile prost facute , mie una mi-e lehamite sa mai tot fac referire la acest subiect . Oricum majoritatea o da ocolita iar cei ce scriu pentru a se lua stiinta de lucruri pe care poate nu au timp sa le caute unii, cad cam ridicoli in ochii lor tot repetand de 10 ani ce nu se vrea sa se stie si recunoasca. De aceia suza-mi micimea comentariului. Sunt si pe graba pentru ca trebuie sa plec si eu la Targoviste la buna mea prietena care e considerata de mine ca si fetita mea eu nefacand decat un baiat pentru care-i multumesc lui Dumnezeu ca a vrut sa-l am.
  LA MULTI ANI ! pentru nepotelul Andrei, sa fie sanatos si Dumnezeu sa-i astearna o viata binecuvantata fara nori, fara furtuni, inconjurat doar de oameni buni ❤

  Comentariu de Beta — 22/09/2017 @ 11:02 am | Răspunde

  • Bună seara Anda ! 🙂
   EU știu că lumea știe că-i condusă prost 😦
   dar mai știu și că ROMÂNUL de sărăcie, foame și prostie UITĂ repede ce-a fost 🙂
   și de aceea, e MUSAI ca cineva să-i REAMINTEASCĂ ROMÂNULUI că-i condus din RĂU înspre și mai RĂU ! 😦
   Aș avea multe de spus dar timpul nu-mi permite căci mâine dimineață plecăm la nepoțelul ANDRE
   și trebuie să-i pregătim CADOURILE ! 🙂
   Mulțumesc din toată inima pentru URĂRILE adresate nepoțelului ANDREI 🙂
   dar și pentru superbele ilustrate-citate postate ! 🙂
   Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT alături de cei dragi
   din TÂRGOVIȘTEA lui MIRCEA cel BĂTRÂN , fostul Domn al ȚĂRII ROMÂNEȘTI ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 22/09/2017 @ 6:29 pm | Răspunde

 12. @ ALLL !!!

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 22/09/2017 @ 6:37 pm | Răspunde

 13. @ ALLL !!!
  Motto:
  ^ TREI de-ai mei, au fost săltați de alți TREI de-ai mei ^ spuse HĂHĂIND în urmă cu ceva timp fostul președinte al României, traian Băsescu ! 😦

  Acum, mai MULȚI de-ai PSD, sunt CERCETAȚI de PROCURORII DNA
  aflați în subordinea Ministrului JJustiției din Guvernul PSD & LDE !!! 🙂 😦 🙂

  Actualul VICEPREMIER în Guvernul PSD& ALDE ,Sevil Shhaideh şi ministrul Rovana Plumb,
  sunt implicate în ancheta DNA privind modul în care insula Belina din județul TELEORMAN , trecută LEGAL de la STAT la STAT, adică din administrarea Regiei Apelor Române în administrarea Consiliului Județean TELEORMAN , a ajuns la PATRU LUNI de la publicarea în Monitorul Oficial al României în administrarea societăţii Tel Drum.

  Sevil Shhaideh (52 de ani) este viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene,
  iar Rovana Plumb (57 de ani) este ministrul delegat pentru fonduri europene.

  Sevil Shhaideh a fost pusă sub acuzare pentru abuz în serviciu, fapte care ar fi fost făcute în 2013, când era secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) condus la acea vreme de Liviu Nicolae Dragnea , care deţinea şi funcţia de vicepremier.

  În cazul Rovanei Plumb, ancheta vizează o posibilă infracţiune de complicitate la abuz în serviciu în exercitarea funcţiei ministeriale.

  Șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi a transmis procurorului general al României referatul cauzei, în vederea sesizării Camerei Deputaţilor, pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Rovana Plumb, care este şi deputat în Parlamentul României. Plumb ocupa în 2013 funcţia de ministru al Mediului şi Schimbărilor .

  De unde se vede că afirmația președintelui Klaus Werner Iohannis din campania electorală prezidențială din toamna anului 2014 versus DECLARAȚIA de război total PSD, se ÎNFĂPTUIEȘE ^ pas cu pas ^ nu nnumai prin acțiuni și metode POLITICE dar și prin acțiuni și proceduri juridice !!! 🙂 😦 🙂

  La Noi ca la Nimeni ! 😦
  La Noi ca la Balamuc ! 😦
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 23/09/2017 @ 8:13 am | Răspunde

 14. Cred că lumea a înnebunit de tot! Totul este aiurea, aiurea! Cum de s-a ajuns la așa ceva?
  Cât despre realitățile de la noi… parcă am fi „zona crepusculară”! Ufffff!
  O zi minunată vă doresc!

  Comentariu de Alex — 23/09/2017 @ 9:26 am | Răspunde

  • Nu LUMEA a ^ înnebunit de tot ^ 😦
   ci oamenii care o CONDUC !!! 😦 :- 😦

   O zi minunată și eu îți doresc Alex ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 26/09/2017 @ 8:43 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: