Alioşa ” File de Jurnal ”

26/09/2017

ROMÂNIA mai este sau nu o ȚARĂ independentă ???

Filed under: generale — Aliosa @ 9:06 am

Dacă pe
https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/09/20/
spuneam că
^ LUMEA este condusă PROST ^ 😦
ROMÂNIA este condusă și mai  PROST !!!  😦  😦   😦
„Cel mai mare pericol pentru sănătatea şi viaţa oamenilor este stresul,
iar cel mai important factor de stres este statul.
Statul, cel care controlează tot mai mult viaţa cetăţenilor,
care le impune obligaţii noi şi le restrânge drepturile lor naturale,
care creează nedreptate, care îi jefuieşte, îi umileşte şi îi chinuie” ( Dan Cristian Ionescu )
iar pentru a vă lămuri, vă invit să CITIȚI cu atenție materialul de mai JOS,
material postat fără a ADĂUGA sau ELIMINA vreun cuvânt ! 🙂

^ Hans Klemm, jos labele de pe justiţia română !
Eugen Zainea
Miercuri, 20 Septembrie 2017 17:32

Nici nu a apucat bine ministrul Justiţiei, prof. univ. dr Tudorel Toader, să expună public propunerile pe care se va baza proiectul de modificare a Legilor Justiţiei, abuziv concepute de sinistra Monica Macovei şi la fel de abuziv impuse de Băsescu şi guvernul său prin asumare de răspundere, că diverşi nechemaţi (Iohannis, Taica Lazăr, bretonata Luluţa, Horodniceanu şi alţi – vorba lui nenea Iancu Caragiale -„moftangii”) au sărit ca loviţi de streche la beregata ministrului, urlând ca din gură de şarpe că „independenţa justiţiei este pusă sub semnul întrebării”, că „lupta împotriva corupţiei este în pericol de moarte”, „se doreşte politizarea actului de justiţie” şi alte asemenea baliverne la care nu mai pun botul în România decât câteva mii de slugi corporatiste care îşi trag „seva” educaţiei, instrucţiei şi informaţiei exclusiv din „tezaurul feisbook-ist”.

Moralul domn Iohannis se face că uită că nu doar traficarea de copii români în străinătate, dar mai ales însuşirea de bunuri necuvenite cu acte false, despre care domnia sa şi consoarta ştiau exact că sunt contrafăcute, după cum ne învaţă motivarea deciziilor definitive şi irevocabile a două Curţi de Apel, sunt categoric pe contrasens cu „lupta” eroică a parchetarilor cu epoleţi pe sub rochii şi costume şi cu telecomanda la S.R.I. şi Cotroceni împotriva corupţiei.

Ce să mai zic de faptul că Taica Lazăr, dositorul dosarelor multe şi grele ale seniorului şi juniorului Lascu (tăticul şi frăţiorul baschetball-istei cu breton de la D.N.A.) pentru multe şi bănoase afaceri de ţepuire a TRANSGAZ, dar şi posesorul (la momentul depunerii dosarului de candidatură la şefia Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie) al unui dosar penal de corupţie la D.N.A. Alba Iulia, cu propunere din partea procurorului de caz de continuare a cercetărilor cu suspectul în stare de arest, dosar transferat de bretonată la structura centrală şi…închis cu N.U.P. (!!!)

şi multdecorata de ambasadele occidentale baschetball-istă n-au aflat încă nici că, potrivit Constituţiei României, justiţia este înfăptuită de Înalta Curte şi celelalte instanţe, nu de procurori, care sunt, ca şi avocaţii, auxiliari ai justiţiei, nici că, potrivit aceleiaşi Constituţii, vocaţie legislativă au doar Parlamentul şi Guvernul, nu Ministerul Public şi secţiile lui, D.N.A. şi D.I.I.C.O.T., acestea şi procurorii încadraţi în ele având obligaţia de a interpreta şi aplica legea, nu de a-şi construi şi vota ei înşişi cadrul legal de activitate.

Este cum nu se poate mai limpede faptul că procurorii, care de 12 ani au căpătat ilegal, prin protocoale secrete semnate cu serviciile de informaţii şi aprobate nelegitim de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, care a modificat şi completat astfel legi, deşi nu are acest drept, au ajuns să fie stat în statul mafiot (aşa cum l-a definit creatorul lui, Traian Băsescu), terorizând întreaga societate la ordin politic sau la cel al şefilor oculţi din serviciile secrete şi terorizând, totodată, judecătorii de la toate nivelurile, ceea ce face ca definirea exactă a acestui stat să fie aceea de stat terorist! Este stupefiant tupeul imens al celor trei şefi de parchete şi al procurorilor din Consiliul Superior al Magistraturii, care se fac că ignoră nenumăratele abuzuri grosolane comise (şi mă refer numai la cele mai grave, ajunse la cunoştinţa opiniei publice, dintre care citez doar câteva):

cazurile Rarinca,
Ţundrea,
Andreea Ciucă,
Adam Burzo
– aceştia doi judecători, trimişi abuziv în judecată şi care şi-au găsit dreptatea la C.E.D.O.! -,
Voiculescu (despre care am aflat din gura păcătosului Băsescu cum a fost condamnat, prin „luarea” din complet-pein arestare!-a judecătorului Mustaţă, cu câteva zile înaintea pronunţării sentinţei definitive şi irevocabile şi înlocuirea acestuia, chipurile „aleator, pe calculator” cu Camelia Bogdan, apropiata Monicăi Macovei-între timp eliminată din magistratură de C.S.M.-, lucru de care îl asigurau pe Băsescu, anticipat, la el în cabinet,

generalul Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovessy!)

Ca o supremă dovadă a dimensiunii apocaliptice a abuzurilor procurorilor, avem stupefianta declaraţie inconştientă a lui Taica Lazăr (fiindcă, deh, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Vorba dlui ministru Toader, „unii spun ce ştiu, alţii ştiu ce spun”!), care se întreabă, în varianta de propunere a dlui ministru, de creare în ministerul justiţiei a unui departament care să se ocupe de abuzurile procurorilor dacă „sutele de mii de plângeri împotriva procurorilor” (şi acest individ nu se înspăimântă de numărul uriaş al cetăţenilor care reclamă abuzurile subordonaţilor lui!) care acum sunt procesate la parchete-adică de cei reclamaţi!-, după modificare vor fi cercetate de minister!

În fond, de ce nu?

În acest context, aş avea un îndemn către Domnul profesor universitar doctor Toader.

Domnule ministru, mergeţi până la capăt cu această curajoasă, demnă şi necesară reformă!
Şi, pe drum, ca să o citez pe baschetball-ista cu breton de la D.N.A., „decapaţi-i instituţional” pe Lazăr, Kovessy şi Horodniceanu!
Revoltător este însă faptul că în acest cor al abuzivilor afoni s-au înscris, de fapt s-au oferit solişti, recidivistul Hans Klemm, ambasadorul Americii, chipurile, ambasada Germaniei şi reprezentanţa la Bucureşti a Comisiei Europene.
O structură birocratică nealeasă de nimeni şi care decide, la fel de abuziv ca şi procurorii români, în probleme în care nu ar trebui să-şi aroge competenţe pe care nu le are.

O menţiune specială pentru recidivistul Klemm.
Am spus „chipurile” fiindcă, după alegerea lui Donald Trump, echipa de tranziţie a acestuia a solicitat tuturor ambasadorilor numiţi de Obama să-şi dea demisiile înainte de inaugurarea noului preşedinte.
Ceea ce zeci de ambasadori americani, demni, au şi făcut.
Nu a fost cazul şi al acestui american cu nume cu rezonanţe teuton-naziste, care a rămas, sub pretextul că el nu e numit politic, ci că e diplomat de carieră.
După 20 ianuarie, Departamentul de Stat a repetat solicitarea retragerii tuturor ambasadorilor numiţi de precedenta administraţie.

Din nou acest Klemm a refuzat, cu aceeaşi justificare penibilă.

Ceea ce mă face să mă întreb pe cine mai reprezintă, de fapt, el, la Bucureşti…
Dar, dacă tot îngroaşă obraziul nu doar în raporturile cu preşedintele său şi cu ministerul pe care zice că-l reprezintă, dar şi în cele cu statul român care i-a acordat acreditatea şi cu poporul român, pe care îşi permite, mârlăneşte, să-l sfideze repetat, încă din prima săptămână a prezenţei sale la post, să ne ocupăm puţin de el.
Zice acest americano-teuton, care se crede un soi de gaulaiter trimis să administreze colonia penitenciară americană România:

„Instaurarea fermă a statului de drept are nevoie de un sistem judiciar puternic şi independent, precum şi de procurori independenţi care pot urmări activităţile infracţionale fără imixtiuni politice sau limitări ale actului legal de justiţie.
Statele Unite au luat cunoştinţă de propunerile Ministerului Justiţiei din 23 august cu îngrijorare pentru independenţa sistemului judiciar.
Îndemnăm toţi actorii executivi, legislativi şi judiciari din România să colaboreze pentru a continua lupta ţării împotriva corupţiei şi pentru a asigura credibilitatea instituţiilor sale”.

Ce zici, Franţ (Hans)?

Dacă tot nu poţi dormi sau muri de grija corupţiei din România, de ce taci ca mortu’-n păpuşoi când e vorba să ne spui cum e cu faptul că ambasada în care îţi freci fundul de un fotoliu capitonat este construită pe o parte a celor peste două sute de hectare de teren pe care un escroc român,

totodată cetăţean american, Puiu Popoviciu,

s-a cam înstăpânit prin subevaluarea gravă (cam la a 70-a parte din preţul de piaţă al acelui teren!), lucru pentru care a fost condamnat prin sentinţă definitivă şi irevocabilă la o lungă perioadă de detenţie, de la care se sustrage, ascuns prin Marea Britanie şi apărat de un avocet american, fost demnitar de rang înalt (dl Froh), care îşi permite, ca şi domnia ta, să-şi dea cu părerea despre justiţia română?

Sau de ce nu ne spui mătăluţă cum devine cazul cu cel mai grav caz de corupţie şi corupere-reală, nemânărită!-din istoria României, în care se vehiculează că mita oferită ar fi fost de vreo 70 de milioane.
De euro!
Nu de alta, dar pe această afacere, numită MICROSOFT, s-a aşternut un suspect văl al tăcerii.
Şi, dacă nu mă păcăleşte pe mine memoria, mituitoarea MICROSOFT e o firmă…americană!

Se cuvine să le reamintesc dlui Klemm şi colegului său german de la Bucureşti că în urmă cu vreo 10 ani, în „epoca de aur Băsescu, creatorul statului mafiot-terorist”, justiţia americană a descoperit o firmă străină, exportatoare de autobuze, care oferea mită în Statele Unite pentru a-şi vinde produsele.

Şi, potrivit legislaţiei americane, ca să evite urmări-penale-grave pentru şefii firmei, respectiva societate a primit o amendă usturătoare (900 milioane de dolari!), fiind obligată să declare justiţiei americane lista ţărilor în care mai oferise mită în acelaşi scop.
Era o listă de vreo 23 de ţări.
Între care şi România.
Şi tot din sursa – publică!
– americană, am aflat şi preţul real al autobuzelor în cauză. 90.000 de dolari bucata.
În România, la Bucureşti (primar băsist Adriean Videanu), ele s-au vândut cu… 200.000 de dolari bucata.

O „mică” diferenţă de 110.000 de dolari de autobus.
Şi a fost vorba de…o mie de bucăţi!
E, vorba parchetarilor români, o suspiciune rezonabilă că o parte a celor 110.000 de dolari pe bucată au fost mită pentru partea română!
Iar firma în cauză era…germană.
Şi se numea Daymler, dle ambasador al Germaniei la Bucureşti!
Asta, vorba lui Ghiţă Pristanda, curat corupţie!
Şi nu doar românească! Româno-germană!
Aşa că, ruşine, domnule ambasador, că de pe o asemenea poziţie,
ne daţi nouă, românilor, lecţii de morală. Şi de…combatere a corupţiei!

Şi o solicitare către domnul ministru Meleşcanu.

Dovediţi că România e o ţară suverană şi independentă.
Şi îndemnaţi-i pe unii astfel de ambasadori să-şi facă bagajele şi să părăsească teritoriul României!
Alte state, de dimensiuni mai mici, au făcut – unul chiar foarte recent! – astfel de gesturi.
31 august 2017
Sursa :
http://www.art-emis.ro/analize/4401-hans-klemm-jos-labele-de-pe-justiti-romana.html

Dacă NU aveți CURAJUL a răspunde la întrebarea din TITLUL postării de față, poate veți  COMENTA cele ce se spun în :

http://www.cotidianul.ro/despre-lupta-anticolonialista-din-romania-e-simplu-de-vorbit-nu-exista-307138/

http://www.cunoastelumea.ro/incendiar-alex-mihai-stoenescu-istoric-premiat-de-academia-romana-cartile-lui-boia-si-djuvara-sunt-acumulari-de-falsuri-istorice-da-share/

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-revista_presei_international-22037414-magyar-hirlap-partide-din-transilvania-considera-exista-paralela-intre-transilvania-catalonia-comunicat-cnmt-transilvania-nu-este-romania.htm

Comentariile le las pe seama persoanelor virtuale CURAJOASE !
Alioșa .

25 comentarii »

 1. @ Bună dimmineața lume virtuală ! 🙂

  După o petrecere fenomenală generată de o DUBLĂ ANIVERSARE
  ( ziua de naștere a nepoțelului ANDREi
  http://aliosapopovici.wordress.com/2013/09/26/
  și a TATĂLUI său , am revenit ACASĂ reluîndu-mi îndeletnicirea de a văaduce la cunoștință cele mai importante ȘTIRI ! 🙂

  1) Conducerea PSD a discutat luni cazul vicepremierului Sevil Shhaideh și a ministrului Rovana Plumb, cercetate în dosarul care vizează transferul insulei Belina în administrarea CJ Teleorman.

  Președinttele PSD, Liviu Nicolae Dragnea:
  ^ Mă aştept să fiu chemat la DNA. Dosarul Belina este o ficţiune, un atac violent al DNA la adresa Guvernului.
  Nu vor să se limiteze la mine, vor să îmi ia şi copilul ^ !!! 😦 🙂 😦
  Președintele ALDE și al SENATULUI, Călin Popescu Tăriceanu
  ^ DNA a ajuns să fie un instrument care face poliţie politică în România. Se încearcă o lovitură de stat .^

  2) Angela Merkel a câștigat un nou mandat de cancelar, însă victoria sa este umbrită de rezultatul peste așteptări obținut de partidul naționalist Alternativa pentru Germania (AfD). Atât conservatorii lui Merkel, cât și social-democrații lui Martin Schultz au pierdut procente față de alegerile din 2013, în timp ce AfD a devenit a treia forță politică din Parlamentul german.

  3) Inspecția Judiciară a început cercetarea disciplinară a șefei DNA,Laura Codruța Kovesi și a altor doi procurori, în urma sesizărilor făcute de foștii procurori Țuluș și Moraru Iorga.
  Revocaţi din DNA la începutul lunii iulie, cei doi au sesizat Inspecţia Judiciară, acuzând că procurorul-şef al DNA se implică în ancheta privind înregistrarea unei şedinţe a DNA, făcând presiuni asupra procurorilor şi solicitând teste cu detectorul de minciuni.

  4) Preşedintele Ucrainei Petro Poroşenko a promulgat controversata Lege a Educaţiei, care a fost adoptată de Rada Supremă de la Kiev în 5 septembrie şi care restricţionează predarea în limba minorităţilor naţionale.
  Reforma sistemului de învăţământ din Ucraina a stârnit un val de critici, comunitatea de români din Ucraina vorbind despre un proces de lichidare a şcolilor româneşti şi de ucrainizare a minorităţilor etnice.

  http://rgnpress.ro/rgn_17/categorii/politic/25885-2017-09-27-08-14-32.html

  http://rgnpress.ro/rgn_17/categorii/politic/25881-ungaria-promite-c-va-bloca-orice-demers-al-ucrainei-de-apropiere-de-ue-dup-ce-preedintele-poroenko-a-promulgat-legea-educaiei-.html

  5) Curtea Constituţională a României (CCR) va DEZBATE astăzi 26 sept. de la ora 12:00 ,
  SESIZĂRILE formulate de preşedinţii celor două camere ale Parlamentului,
  Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu,
  prin care cei doi cer ca şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, să fie OBLIGATĂ să răspundă la întrebarea

  dacă a fost sau nu

  acasă la Gabriel Oprea în seara celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 6/7 decembrie 2009 şi,
  de asemenea,
  ca Parchetul General
  să transmită o copie a dosarului către comisia parlamentară de anchetă privind scrutinul din urmă cu opt ani.

  O zi de MARȚI fără cele ^ TREI CEASURI RELE ^ ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 26/09/2017 @ 9:08 am | Răspunde

 2. Nu mai e de muuuult tare !
  La mulţi ani ! Să ne trăiască Andreii şi să ne bucure în fiecare zi !

  Comentariu de Mădălina lu' Cafanu — 26/09/2017 @ 12:26 pm | Răspunde

  • Bună seara Mădălina ! 🙂
   Frumoasă și ălinnă de speranță URAREA domniei tale ! 🙂
   Doar EI, ANDREII mai pot schimba ceva în BINE în ROMÂNICA noastră plină de politicieni IPOCRIȚI, OPORTUNIȘTI, DEMAGOGI și TRĂDĂTORI de NEAM și ȚARĂ …………………….
   Am trecut mai înainte pe la tine și………………….,
   – am dat iute un ^ REBLOG^ 🙂
   – am luat toate PROVERBELE JAPONEZE de la TINE 🙂
   pentru a le posta și la MINE !!! 🙂 🙂 🙂

   1. Cedează proștilor și nebunilor.
   2. Dacă femeia va dori, va trece și prin stânci.
   3. Nu-l reține pe cel ce pleacă, nu-l alunga pe cel ce vine.
   4. Repede este același lent, dar fără întreruperi.
   5. Mai bine e să fii dușmanul unui om bun, decât prietenul unui om rău.
   6. Fără oameni simpli nu există oameni mari.
   7. Cine cu adevărat dorește să se ridice sus, va inventa scara.
   8. Soțul și soția trebuie să fie asemenea mâinii și ochilor: când mâna doare, ochii plâng, iar cînd ochii plâng, mâna șterge lacrimile.
   9. Marea e mare pentru că nu desconsideră râulețele mici.
   10. Și drumul lung începe cu cel scurt.
   11. Cine bea, nu știe despre daunele vinului; cine nu bea, nu știe despre avantajele lui.^ 🙂 🙂 🙂
   Mulțam fain ! 🙂
   Seară cât mai frumoasă ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 26/09/2017 @ 5:56 pm | Răspunde

   • Bună seara, Alioşa ! Mulțumesc de „reblogarea reblogării), nu era postarea mea 😉
    Andreii… să sperăm că Andreii vor salva lumea ! Iar de la japonezi avem numai de învățat !

    Comentariu de Mădălina lu' Cafanu — 26/09/2017 @ 8:21 pm | Răspunde

   • Bună dimineața Mădălina ! 🙂
    Chiar dacă NU era POSTAREA TA,
    cum EU la tine am văzut-o pentru prima dată,
    mi s-a părut normal să-ți mulțumesc cu inima curată 🙂
    și să-ți urez o ZI MINUNATĂ ! 🙂

    Alioșa ! 🙂

    Comentariu de Aliosa — 27/09/2017 @ 7:38 am | Răspunde

 3. serena nuova settimana, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 26/09/2017 @ 9:56 pm | Răspunde

 4. @ ALLL !!!!

  0 ) În plin SCANDAL mediatic generat de DEZVĂLUIRILE colonelului SRI, Daniei Dragomir
  versus IMPLICAREA ofițerilor SRI în întocmirea RECHIZITORIILOR în unele DOSARE
  trimise apoi la DNA pentru ÎNCEPEREA URMĂRIRII PENALE,
  în condițiile în care CCR a spus cu subiect și predicat că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi și procurorul general Augustin Lazăr și-au DEPĂȘIT atribuțiile când au CERCETAT ABUZIV miniștrii cabinetului Grindeanu versus OUG nr 13/31/01/2017/ emisă LEGAL ,
  la doar câteva zile după ce președintele SENATULUI și al Camerei Deputaților
  au SESIZAT CCR pe motiv de CONFLICT de INTERESE între puterile statului,
  și la doar două zile după ce FUGARUL Sebastian Ghiță a fost ACHITAT într-un DOSAR instrumentat de DNA Ploiești
  CEL LĂUDAT de Kovesi 🙂 😦 🙂
  președintele Klaus Werner Iohannis care, NU ESTE nici pe departe ^ UȘĂ de BISERICĂ ^
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/
  într-o CONFERINȚĂ de presă organizată IERI la Cotroceni , a spus :

  – Sunt mulţumit de activitatea DNA !!! 🙂 😦 🙂
  – Am încredere în CSM !!! 🙂 😦 🙂

  1) DNA a făcut ieri plângere la CSM împotriva Ministrului Justiției Tudorel Toader, după ce acesta a declarat că procurorii nu pot verifica legalitatea hotărârilor de guvern. DNA susține că ministrul a indus în opinia publică ideea că activitatea procurorilor nu se desfăşoară în limitele cadrului legal.

  2) Comisia de buget-finanțe din Senat a desființat trei măsuri importante adoptate recent de Guvern.
  Senatorii au decis ca măsura privind plata defalcată a TVA să fie obligatorie doar pentru firmele care au contracte cu statul, au eliminat supra-acciza la carburanți și au dat un raport negativ ordonanței care îi obligă pe angajatori să plătească contribuții la nivelul salariului minim pentru angajații part-time.
  În toate cele trei cazuri, rapoartele întocmite de Comisia de buget-finanțe vor ajunge în plenul Senatului, pentru dezbatere și vot,
  însă Camera Deputaților va avea ultimul cuvânt ! 🙂

  3) Viziunea președintelui Franței, Emmanuel Macron pentru reformarea din temelii a Uniunii Europene a fost în centrul atenției într-un discurs ținut la Universitatea Sorbona din Paris.
  Planurile președintelui francez Emmanuel Macron se bazează pe aprofundarea integrării europene în domenii precum
  securitatea și apărarea, politicile privind migrația, economia, clima și noile tehnologii.

  4) Colonelul SRI Daniel Dragomir a fost din nou AUDIAT ieri de Comisia Parlamentară a SRI dar,
  președintele României,
  Klaus Werner Iohannis ,
  ÎNTREBAT ieri la Cotroceni de către ZIARIȘTII INVITAI acolo de oamenii săi, a RĂSPUNS zâmbind :
  – care SCANDAL ??? 🙂 🙂 🙂
  – Altă ÎNTREBARE !!! 🙂 🙂 🙂

  5) ^ Săracă ȚARĂ bogată ………………………

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 27/09/2017 @ 8:46 am | Răspunde

 5. Bună dimineața, cu salutări călduroase, Alioșa! 🙂
  Complicată e politica asta a noastră și mulți români încearcă să o descifreze! Vedem cu toții că ne îndreptăm spre prăpastie, dar fiecare dintre noi vede alți vinovați, căutând să justifice nelegiuirile unora prin faptul că și ceilalți au călcat pe bec, deci e scuzabil. Deocamdată, cei care împart banii aceia puțini, de care ne tot plângem, e guvernul lui Tudose (de fapt al lui Dragnea, că dacă nu ascultă de el, îl schimbă imediat). Executivul e cel care ne-a dat mereu bătăi de cap, prin incompetență sau corupție. De aici trebuie pornit pentru a începe o asanare a economiei și a societății. Atâta vreme cât vom avea miniștrii cretini, care nu au habar decât să se dea în spectacol cu legile lor de tot râsu-plânsu, nu vom reuși decât să ne facem de rușine în fața lumii, a Europei. Care, dacă nu ar fi cu ochii pe noi, am fi alunecat într-o dictatură mai dură decât cea comunistă.
  Ar fi multe de spus, dar o las pe seama ta, a analiștilor politici, economici, sociali, a istoricilor și a altor profesioniști. Opinia mea o știi prea bine, și te rog să mă ierți dacă mi-am expus-o iar. E ca o răbufnire de care avem nevoie fiecare, pentru a nu trăi într-un stres continuu. 😉
  Îți doresc o zi cum nu se poate mai plăcută, cu multe bucurii și spor în tot ce ți-ai propus, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 27/09/2017 @ 9:47 am | Răspunde

  • Bună seara Petru ! 🙂
   În primul rând, mulțam pentru comentariul OFF-TOPIC postat ! 🙂
   În al doilea rand, ai DREPTATE când afirmi :
   …………….. ^ Complicată e politica asta a noastră …………^
   ……………….^ fiecare dintre NOI vede alți vinovați ………..^
   La ora actuală, Guvernul lui TUDOSE vrea să pună în APLICARE programul de GUVERNARE al COALIȚIEI PSD&ALDE
   DAR…………………..
   NU este LĂSAT de președintele României , Klaus Werner Iohannis care,
   încă din CAMPANIA ELECTORALĂ prezidențială din 2014 ^ țipa ca din GAURĂ de ȘARPE ^
   că vrea GUVERNUL său,
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/07/31/
   Profitând de NENOROCIREA de la COLECTIV ( oct.2015) BINOMUL loial președintelui Iohannis împreună cu ONG-urile TRĂDĂTOARE de NEAM și ȚARĂ ,au SCOS lumea în STRADĂ în nov.2015 , ȘANTAJABILUL de Victor Ponta a DEMISIONAT ,
   la guvernarea ROMÂNIEI a ajuns Dacian Julien Cioloș,
   OMUL lui Iohannis, Soros și al Bruxelles-ului care,
   TIMP de UN AN de zile a FĂCUT ROMÂNIEI mai mult RĂU 😦 😦 😦
   decât CDR-ul lui Emil Constantinescu în perioada 1996-2000 !!! 😦 😦 😦
   Au urmat ALEGERILE PARLAMENTARE de la sfârșitul anului 2016 iar
   PSD -ul a CÂȘTIGAT DETAȘAT alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 ,
   dându-i lui Iohannis ^ LOVITURA de GRAȚIEI^ și spulberându-i din NOU visul de a avea guuvernul său …………….
   Consecvent GÂNDULUI OBSESIV de a avea GUVERNUL său, președintele Klaus Werner Iohannis ,
   NU VEDE PARUL din OCHIUL său 🙂
   dare vede PAIUL din așa zisă balta lui Dragnea care de fapt și de drept NU este a lui DRAGNEA ci a
   Consiliului Județean Teleorman care, LEGAL ,a ÎNCHIRIAT-O unei societăți comerciale ……..

   Astăzi după masă, șefii mai multor ONG-uri TRĂDĂTOARE de NEAM și ȚARĂ au fost convocați de președintele Iohannis la Cotroceni
   ca pună la cale PLANUL de IEȘIRE în STRADĂ ca în NOV.2015 și FEBR.2017 a MANIPULAȚILOR sorosiști-cioloșiști-iohanniști
   pentru DĂRÂMAREA Guvernului PSD&ALDE ca să-și instaleze ^ guvernul lui ^ la Cotroceni în perspectiva creării tuturor CONDIȚIILOR penru a mai MANEVRA de la COTROCENI politichia româneacă și în perioada 2019-2024,
   adică, și pe înțelesul CIOBANULUI GHIȚĂ noul DENUNȚĂTOR al binomului ,
   să câștige ALEGERILE PREZIDENȚIALE din 2019 caci ALTFEL,
   încă din seara CRĂCIUNULUI din 2019 vor CURGE precum DUNĂREA bătrână
   PLÂNGERILE PENALE și DENUNȚURILE împotriva cetățeanului român de origine săsească, Klaus Werner Iohannis pentru toate cele făcute pe vremea când era PRIMARUL Sibiului și președintele ROMÂNIEI………………..

   În al treilea rând, Guvernul Coaliției PSD& ALDE a REPARAT multe din FĂRĂDELEGILE guvernului Boc și Cioloș iar
   ELIMINAREA CAS-ului pentru PENSIONARI,
   NEIMPOZITAREA PENSIILOR sub 2000 de lei,
   GRATUITATE pe CFR pentru STUDENȚI,
   mărirea SALARIULUI minim ,
   mărirea ajutoarelor sociale
   SUNT doar CÂTEVA din ele !!! 🙂 🙂 🙂

   În CONCLUZIE,
   președintele Klaus Werner Iohannis CERCETAT PENAL în 2012 ,
   cel care ca PROFESOR de FIZICĂ ( bugetar la stat ) și-a CUMPĂRAT 6 ( șase ) CASE în SIBIU cu
   ” BANII din MEDITAȚII ” 🙂 🙂 🙂
   vrea CU ORICE PREȚ guvernul său,
   vrea să DISTRUGĂ actuala COALIȚIE de GUVERNARE PSD& ALDE
   ca să-și IMPUNĂ oamenii săi în frunte cu Dacian Julien Coloș !!! 😦 😦 😦

   În rest Petru, DUMNEZEU fie cu NOI și ROMÂNIA ! 🙂
   Seară faină,
   Sandu ! 🙂
   PS !!!
   Încă din anul 2009 postam pe blog despre MAFIA pedelisto-băsistă care gestiona și măsluia toate LICITAȚIILE că odată și odată BUBA se va SPARGE iar FĂRĂDELEGILE și ILEGALITĂȚILE acele mafii vor ieși la suprafață ! 🙂
   Iar ASTĂZI avem DOVADA !!! 🙂 🙂 🙂
   Fostul ministru al Comunicațiilor Gabriel Sandu,
   fostul jucător de tenis Dinu Pescariu,
   omul de afaceri Claudiu Florică
   și Călin Tatomir, fost director general al Microsoft România SRL,
   au fost TRIMIȘI în judecată de procurorii anticorupție în dosarul „Microsoft 3” !!! 🙂 🙂 🙂

   Și tot ASTĂZI, pușcăriașul Gabriel Sandu ,TRIMIS în JUDECATĂ într-un nou dosar,
   i-a DENUNȚAT pe TOȚI cei cu care a LUCRAT la PREJUDICIEREA statului român
   cu vreo 57 de MILIOANE de DOLARI în Dosarul MICROSOTF 3 😦 😦 😦
   printre cei DENUNȚAȚI regăsindu-se Traian Băsescu, Emil Boc, ambasadorii SUA din acea vreme dar………………,
   mai bine INTRAȚI pe
   https://www.luju.ro/magistrati/dna/explozivul-denunt-fostul-ministru-gabriel-sandu-a-detonat-bomba-la-dna-microsoft-a-facut-trafic-de-influenta-fiind-sustinut-de-un-grup-consistent-de-oameni-politici-in-frunte-cu-traian-basescu-ambasadorii-sua-austriei-si-germaniei-fmi-de-generalii-sri-zam
   și dacă veți citi cu atenție cele 15 pagini ale DENUNȚULUI făcut de PEDELISTUL-BĂSIST, fost ministru, Gabriel Sandu ,
   vă veți CONVINGE că ce am POSTAT pe blogul meu încă din 2009 2009 și până în zilele noastre
   despre MAFIA pedelisto-băsistă NU erau INVENȚII ci ADEVĂRURI ! 🙂
   Iar ce postez ACUM despre STRĂDANIILIE lui Klaus Werner Iohannis cu ÎNCĂLCAREA Constituției României care spune ca PREȘEDINTELE ȚĂRII este MEDIATOR între PUTERILE STATULUI și NU INSTIGATOR
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/02/01/

   STRĂDANII pentru a-și INSTALA la Cotroceni ^ guvernul său ^ ,
   se vor materializa în PENAL după ce va pleca de la Cotroceni ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 27/09/2017 @ 8:14 pm | Răspunde

 6. Din pacate, intotdeauna am depins de ce spun altii ! 🙂

  Comentariu de mcooper801 — 27/09/2017 @ 2:13 pm | Răspunde

  • ” Întotdeauna am depins de ce spun alții ” 😦
   din cauza PUPINCURIȘTILOR care au CONDUS România postdecembristă ! 😦
   Ei, cei care au condus România sunt VINOVAȚII principali 😦
   ei, cozile de topor ale străinilor de NEAM și ȚARĂ ,:-(
   ei, slugi loiale celor care i-au AJUTAT , MENȚINUT și CONSOLIDAT la putere 😦

   Comentariu de Aliosa — 28/09/2017 @ 6:17 pm | Răspunde

 7. @ ALLL !!!

  1) Guvernul României va SESIZA Curtea Constituțională ( CCR )în legătură cu acțiunile procurorilor DNA asupra unor MINIȘTRI ai Cabinetului Tudose versus TRANSFERUL legal a bălții BELINA din proprietatea STATULUI ( Regia Apelor Române )
  în proprietatea STATULUI ( Consiliul Județean Teleorman ) …………………..

  2) Curtea de Apel București a suspendat ordinul semnat de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi prin care PROCUROAREA Mihaiela Iorga a fost revocată din funcția de procuror al DNA. De asemenea, instanţa a decis sesizarea Curţii Constituţionale în privinţa articolului de lege legat de procedura de revocare a procurorilor DNA. Decizia nu este definitivă.

  3) Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin și președintele Turciei ,Erdogan se întâlnesc astăzi la Ankara pentru a discuta problemele regionale din SIRIA și IRAK .Vizita președintelui rus are loc la trei zile după referendumul din Kurdistanul irakian, în care 92% dintre votanți au optat pentru independență……………………………………………

  4) Câțiva CONSILIERI prezidențiali au purtat ieri după amiază DISCUȚII cu câțiva ȘEFI ai unor ONG-uri SUBVENȚIONATE de OCULTA EXTERNĂ prin intermediul OCULTEI INTERNE în legătură cu VIITOARELE proteste din fața Guvernului României ( Piața Victoriei)
  cu GÂND ASCUNS, CRIMINAL, ANTIDEMOCRATIC și ANTICONSTITUȚIONAL
  pentru a FORȚA ca în NOV.2015 și FEBR.2016 DEMITEREA actualului Guvern PSD&ALDE
  ca să-i ÎMPLINEASCĂ visul președintelui Klaus Werner Iohannis , acela de a avea GUVERNUL său !!! 😦 😦 😦
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/07/31/
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/08/30/
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 28/09/2017 @ 9:49 am | Răspunde

 8. @ ALLL !!!
  Accesați LINK-ul de mai JOS
  https://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Fondatorul-Source-Institute-%E2%80%9ETineti-i-pe-cei-dragi-DEPARTE-de-facebook-.-O-pledoarie-care-ne-da-fiori-140447
  că veți CITI ceva de MARE FOLOS !!! 🙂 🙂 🙂
  Lecturare plăcută și MĂSURI urgente ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 28/09/2017 @ 10:02 am | Răspunde

 9. Buna ziua Aliosa, o zi de joi placuta sa ai ❗ ❤ Am citit postarea ta si cred ca stii parerea mea ca nu mai suntem o tara cam de multisor. Fara sa ma mai lungesc cu scrierea ca si asa stau cam rau cu timpul, am ascultat indemnul tau si am accesat linkul postat de tine asa ca in mare raspunsul meu este cam la fel ca articolul cestui jurnalist. Multumesc si sa fim iubiti de Dumnezeu, este singura dorinta ce ne-a mai ramas si salvatoare totodata.

  https://www.activenews.ro/stiri-locale/Jurnal-de-colonie-146211

  Comentariu de Beta — 28/09/2017 @ 3:08 pm | Răspunde

  • Bună seara Anda ! 🙂
   În primul rând, mulțumesc frumos pentru urarea -ilustrată ! 🙂
   În al doilea rând, mulțumesc și pentru LINKul sus postat pe care l-am accesat, citit și trecut prin filtrul gândirii mele de CĂTANĂ cu multă experiență în a ÎNȚELEGE ce MESAJ vrea să transmită autorul ! 🙂
   În al treilea rand, România NU numai că NU mai este INDEPENDENTĂ 😦
   dar este DEPENDENTĂ de politica liderilor țărilor puternice și care,
   GĂSIND pe plaiurile dâmbovițene COZI de TOPOR gata să le ÎNDEPLINEASCĂ ORDINELE 😦
   au CEDAT ” pas cu pas ” din SUVERANITATEA și INDEPENDENȚA țării iar acum este în situația în care ESTE !!! 😦 😦 😦
   ” VINOVAT nu este cel care CERE 🙂 , VINOVAT este cel care DĂ 😦 spune-o vorbă româneadcă ! 🙂
   În cazul de față , VINOVAȚI sunt cei care au condus ROMÂNIA posdecembristă ! 😦
   http://www.art-emis.ro/istorie/2230-nicolae-ceausescu-a-vrut-sa-i-ridice-statuie-maresalului-ion-antonescu.html
   Ar fi foarte multe de spus pe această temă dar mai sunt câteva minute și începe meciul de fotbal din EUROPA LEAGUE , etapa a II-a, dintre FC Lugano ( ELVEȚIA) și FCSB ( ROMÂNIA) , meci de la care aștept multe dar în primul rând un JOC frumos și o VICTORIE care să aducă ROMÂNIEI înca 3 ( TREI ) PUNCTE absolut necesare în RIDICAREA COEFICIENTULUI UEFA 🙂
   dar și instalarea FCSB pe PRIMUL loc în grupă ! 🙂
   Seară faină, noapte liniștită și un sfârșit de săptămână binecuvântat ! 🙂
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 28/09/2017 @ 7:51 pm | Răspunde

 10. @ ALLL !!!

  1) Ieri, Consiliul Superior al Magistraturii ( CSM) a dat AVIZ NEGATIV
  propunerilor făcute de Ministrul Justiției , Tudorel Toader, ” tehnocrat” 🙂 la LEGILE JUSTIȚIEI ! 😦
  INTERESANT de reținut este faptul că magistrații din CSM sunt DEJA ÎMPĂRȚIȚI în două tabere ! 🙂
  O tabără formată din 10 PROCURORI care NU DORESC punerea de acord în NOILE LEGI ale JUSTIȚIEI a DECIZIILOR CCR de NECONSTITUȚIONALITATE a peste 200 articole din CODURILE PENALE declarate ca NECONSTITUȚIONALE 😦
  și o tabără formată din 8 JUDECĂTORI care doresc punerea în CODURILE PENALE a DECIZIILOR CCR ! 🙂
  În urma votului, CSM a dat AVIZ NEGATIV cu SCORUL de 10-8 , aviz care este din fericire CONSULTATIV 🙂 iar PROCURORII
  care au votat în bloc împotriva propunerilor din
  „dorinţa de conservare a actualelor privilegii pe care magistraţii le au” 🙂 după spusele ministrului Tudorel Toader,
  vor rămâne cu ” BUZA UMFLATĂ ” căci VOTUL care va CONTA va fi VOTUL dat de Parlamentul României !!! 🙂 🙂 🙂

  2) La președinția României, vestea cu AVIZUL NEGATIV dat de CSM versus PROIECTELE legilor justiției a AJUNS IMEDIAT 🙂
  iar purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis era să se ” înnece ” în propria-i salivă de grăbită ce era să anunțe că DECIZIA CSM coincide cu GÂNDIREA iohannistă 🙂 😦 🙂 care, prin gura președintelui Klaus Werner Iohannis a spus jurnaliștilor :
  – ” Sunt mulțumit de activitatea DNA ” ! 🙂 😦 🙂
  – ” Am încredere în CSM ” ! 🙂 😦 🙂

  De unde se vede că VOTUL din CSM a fost un VOT POLITIC ( 10-8) pentru iohanniști !!! 🙂 🙂 🙂

  3) China va închide toate companiile nord-coreene care operează pe teritoriul său.
  Regimul de la Phenian are la dispoziție 120 de zile pentru a opri activitatea companiilor sale din China,
  aceasta măsură făcând parte dintr-un set de sancțiuni adoptate de Consiliul de Securitate al ONU.

  4) Așa după cum mi-am DORIT dar și GÂNDIT, echipa de fotbal FCSB a câștigat cu 2-1 🙂 🙂 🙂
  meciul disputat în DEPLASARE cu echipa elvețiană FC LUGANO luând astfel o serioasă OPȚIUNE pentru CALIFICAREA în PRIMĂVARA EUROPEANĂ în Europa League ! 🙂
  Bravo BĂIEȚI ! 🙂
  Felicitări DICĂ !!! 🙂 🙂 🙂

  Weekend plăcut și PRIETENILOR și DUȘMANILOR 🙂
  și celor care COMENTEAZĂ și celor care NU COMENTEAZĂ !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 29/09/2017 @ 9:50 am | Răspunde

 11. O seara de vineri minunata sa ai draga Aliosa alaturi de ai tai dragi. Ma bucur ca ai avut fericirea castigarii meciului de catre FCSB. Un sfarsit de saptamana asa cum ti-l doresti si sper ca ti l-ai pregatit. Vreme frumoasa sa mai avem ca sa ne mai plimbam un pic prin urbea noastra ca vom sta destul in casuta dupa cum arata meteorologii pe la TV =o iarna f.grea.

  Comentariu de Beta — 29/09/2017 @ 5:48 pm | Răspunde

  • Bună seara Anda ! 🙂
   După planurile făcute ,weekendul se anunță frumos, rodnic și tare vesel ! 🙂
   Mulțam pentru urarea în sincere cuvinte și sclipitoare imagini ! 🙂
   Ți-am spus-o și ți-o mai spun :
   – POSTĂRILE domniei tale îmi fac blogul mai frumos și atractiv dacă nu pentru alte persoane 😦 pentru MINE cu siguranță ! 🙂
   Am reținut și eu că IARNA va fi foarte GREA 😦 dar, sincer, NU-MI fac probleme pentru că toată VARA și TOAMNA m-am pregătit pentru EA ! 🙂
   Am CĂMĂRILE pline cu de toate 🙂
   lada frigorifică este plină ochi 🙂 🙂
   congelatoarele de la cele două combine duduie 🙂 🙂 🙂
   dacă NU vor fi GAZE NATURALE 😦
   va fi CURENT electric iar PLITA ELECTROMAGNETICĂ va fi pe post și de ARAGAZ și de CALORIFER 🙂 🙂
   dacă nu va fi nici una , nici alta, am PEREȚII apartamentului CAPITONAȚI și tot voi avea ceva CĂLDURĂ ! 🙂
   Un sfârșit de săptămână cât mai plăcut și frumos și familiei tale, Anda ! 🙂

   Cu stimă și prietenie,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 29/09/2017 @ 8:55 pm | Răspunde

 12. Vă doresc un sfârșit de săptămână liniștit!
  Cu admirație!

  Comentariu de Noiembrie — 29/09/2017 @ 10:02 pm | Răspunde

  • Mulțumesc frumos din toată INIMA stimată vizitatoare pentru VIDEOCLIPUL postat și URAREA făcută ! 🙂
   Să de Bunul Dumnezeu să ți se ÎNDEPLINEASCĂ toate DORINȚELE ! 🙂
   Cu stimă și prietenie virtulă,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 02/10/2017 @ 10:30 am | Răspunde

   • Cu admirație!
    Mulțumesc mult! Din toată inima vă doresc și eu bucurii și zile senine! Vă îmbrățișez, cu prietenie, cu drag!
    Cathy! ❧

    Comentariu de Noiembrie — 02/10/2017 @ 8:11 pm | Răspunde

   • Bine ai revenit Cathy ! 🙂
    Sincer, NU mă aștettam la asemenea calde cuvinte dar odată exprimate ( postate) de domnia ta,
    BUCURIA mea e fără limite 🙂
    INIMA îmi palpitează 🙂 🙂
    BUNUL SIMȚ mă îndeamnă să-ți spun că și EU te îmbrățișez cu prietenie, cu drag
    și speranța în continuarea dialogului nostru virtual ! 🙂
    Seară frumoasă

    noapte bună 🙂

    și o săptămână pe placul inimii tale ! 🙂
    Te-aștept cu comentarii și la următoarele postări ! 🙂
    Alioșa ! 🙂

    Comentariu de Aliosa — 02/10/2017 @ 10:25 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: