Alioşa ” File de Jurnal ”

24/02/2018

Sa nu uiti camarade, sa nu uiti ………………..

Filed under: generale — Aliosa @ 11:28 am

28167312_1553794228022451_2816766207343964045_n
” Cine UITA, nu merita” ( Nicolae Iorga) .

Iohannis, îți predau CHEIA SUCCESULUI !

La propunera Ministrului Justitiei, prof.univ.dr.Tudorel Toader versus REVOCAREA din functie al procurorului sef DNA, presedintele Klaus Werner Iohannis, stiind ca LEGEA SUPREMA il obliga s-o REVOCE, se prevaleaza contrar FISEI POSTULUI ,de asa zisa ” OPORTUNITATE POLITICA” !!!ha-ha-ha !

Șefa D.N.A. , Laura Codruta Kovesi ( foto SUS intre cei doi…) este individa care,

atunci când era procuror general al Romaniei(2010), numita fiind de ipocritul  de Traian Basescu,( foto sus, dreapta )ajuns presedinte prin FRAUDAREA ALEGERILOR PREZIDENTIALE :

https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/11/22/

a intentat recurs contra pensiilor militarilor, respectiv în favoarea legilor politice emise de Boc/Băsescu/Oprea contra ARMATEI  ROMANIEI  in general si a PENSIONARILOR MILITARI in special !!!  😦   😦  😦
„Asociatia Militarilor in Rezerva „R-26500″

”     Legat de activitatea D.N.A., rugăm pe interlocutorii noștri să își pună întrebarea simplă, de ce sub aspectul aparent nobil al numitei lupte anticorupție, făptașii prinși de D.N.A. sunt doar cetățeni români și niciodată și partenerii lor din multinaționalele provenite din afara României?

Nu de alta, dar analizat la nivel macro, pe baza rezultatelor concrete ale D.N.A., rezultă că misiunea D.N.A. este de a îndepărta orice hoț român de banul public! Banii economisiți prin anihilarea hoților români, ajungând astfel în mod nestingherit, în buzunarele hoților din multinaționalele alimentate prin diverse contracte de la bugetul statului român. D.N.A. eliminând astfel orice concurență internă abonată la furtul banului public, în favoarea hoților de la multinaționale și care niciodată nu sunt prinsi de D.N.A.!

De asemena, legat de sistemul justițiar, în general! Îi rugăm pe interlocutorii noștri să ne ofere măcar un singur exemplu, dacă există vreo acțiune a procuraturii deschise contra statului, urmare a emiterii și aplicării de către instituțiile statului a unor legi politice, care au produs și produc victime printre cetățeni! Cum ar fi, tăierea salariilor cu 25% în 2011 sau desființarea pensiilor militare – în ambele situații, legislația respectivă producând victime umane!

Mare zarvă și 2 tabere în aceste zile, legate de demiterea șefei D.N.A.! Fapt pentru care vă readucem aminte că Laura Codruta Kovesi este individa care in calitatea sa de procuror general (2011), a intentat recurs in interesul statului, la I.C.C.J., contra … pensiilor militarilor. În terminologia juridică românească, recursul procuraturii în interesul apărării legilor politice îndreptate de stat contra cetățenilor, având denumirea înșelătoare de … recurs în interesul legii (RIL). Acest RIL este în realitate, calea juridică supremă prin care justiția reacționează contra acelor cetățeni intrați în conflict cu statul și care au obținut în demersurile lor, decizii judecătorești definitive contra diverselor legi politice, legi ostile cetățenilor! Prin urmare, în astfel de situații când diverse instanțe independente acordă câștig de cauză cetățenilor, prin decizii definitive, statul utilizează ca ultim instrument de executare a legilor politice, procuratura, prin acele numite recursuri în interesul apărării legilor politice, îndreptate contra cetățenilor, dar și impotriva magistraților care au îndrăznit să pronunțe sentințe favorabile cetățenilor în lupta lor cu legile politice strâmbe!

Pentru conformitate, vă readucem aminte că la finele anului 2010, un grup de militari de la Cluj a castigat definitiv la C.A. Cluj, contra desființării pensiilor militare de către Boc/Băsescu/Oprea, grupul obtinand prin decizie judecătorească irevocabilă și definitivă, anularea desfiintarii pensiilor militare. Atunci, actuala șefă a D.N.A. – respectiv moțata de Kovesi, a introdus în calitatea sa de apărător al legilor statului contra cetățenilor (procuror general), RIL contra grupului de la Cluj care câștigase definitiv.

Pe Kovesi durând-o în … bască faptul că legea politică pe care a aparat-o cu frenezie stalinistă, a produs inclusiv victime umane printre militarii în rezervă/retragere care s-au trezit peste noapte cu pensiile reduse la jumătate sau mai mult! Atât a înteles marea șefă a DNA atunci din justiție, respectiv să intervină in favoarea legilor lui Boc/Basescu care au ucis rezervisti!

Prin urmare, sugerăm ca în aceste zile să nu pună nici un rezervist palma unei individe care în cursul carierei sale, nu a înteles absolut nimic din democratie! Kovesi la fel ca și M. Macovei, fiind o simpla portocala mecanica. Ambele odrasle de foști magistrați comunisti si cu apucături asemenea, respectiv înverșunate pentru apărarea cu orice chip, a legilor politice emise de stat contra cetățenilor! În condițiile în care în democrațiile autentice, noțiunea de justiție independentă presupune a apăra în primul rând, cetățeanul în fața legilor politice abuzive și nicidecum invers!

Sugerăm acelor cetățeni care au tendința de preaslăvire a avocaților statului în acțiunile lor contra cetățenilor, să ia la cunoștință despre faptul că în marea majoritate a statelor autentic democrate, procurorii nu au și statut de magistrat! România fiind o excepție de la regulă, în condițiile în care școala juridică românească este construită în mae parte, pe bastioanele foștii școli juridice stalinist-comuniste!

De asemenea, sugerăm militarilor în rezervă/retragere să analizeze profund, lipsa de drepturi pe care o au cetățenii în relațiile cu procuratura! În sensul că pe fondul unor puteri practic nelimitate, în atingerea scopurilor pozitive (identificarea și anchetarea unor fapte reprobabile), instituția aduce frecvent prejudicii unor cetățeni perfect neinovați!

Două exemple preluate din realitățile cotidiene:

– Primul exemplu! Un oarecare cetățean, este invitat de procuratură sau de D.N.A. pentru a fi interogat în calitate de … martor. Invitat la sediul unei procuraturi pentru detalii legate de un banal accident rutier, sau la sediul D.N.A., pentru activități din sfera instituției. În realitate, presupusa invitație este dispoziție fermă, cu iz stalinist! Întrucât dacă cetățeanul-martor nu se prezintă exact la data și ora precizate de procuratură/D.N.A. – din diverse motive obiective, de exemplu, nu este învoit de angajator la serviciu – fiind indispensabil la acea oră și dată sau persoana nu este efectiv în localitate sau nu are bani de transport pt. deplasarea la sediul procuraturii/D.N.A., cetățeanul respectiv este adus în faza a 2-a, cu duba la procuratură/D.N.A. Procuratura/D.N.A. nefiind interesate de prejudiciile produse cetățeanului, cum ar fi faptul că acel cetățean-martor este dat afară pentru absență de la locul de muncă, din cauza dispoziției ferme de a se prezenta la sediul procuraturii/D.N.A., în timp ce ar fi trebuit să presteze la propriul loc de muncă! Abuzul de putere asupra cetățeanului, fiind creat astfel de procuratură/D.N.A. – instituții complet dezinteresate de faptul că exercitarea în mod imperativ a propriei puteri, aduc prejudicii cetățenilor, unele cu urmări grave pentru cetățean și familia sa.

– Al 2-lea exemplu! Cetățeanul-martor menționat anterior și care este și cardiac/diabetic/alte probleme medicale, este invitat la sediul aceleiași procuraturi sau la D.N.A. Nu îl întreabă nimeni despre starea de sănătate, dacă are sau nu medicamentele necesare s.a.m.d. Iar după 4 ore de interogatorii (nu există termen de interogare, poate dura si … 16 ore), cetățeanul respectiv … face infarct sau intră în comă diabetică și moare. Exact în sediul procuraturii sau în sediul D.N.A. Instituțiile nefiind interesate decât de faptul că l-au interogat pe cetățean, nu și de faptul că interogatoriul l-a ucis pe cetățean! Cele 2 instituții – apropo de statul de nedrept existent în România, neavând nici o responsabilitate legală în acest caz, la fel cum nu avea nici procuratura stalinistă de pe vremuri!

Cu convingerea că materialul prezent a reliefat cealaltă față a unui sistem așa zis justițiar, un sistem care nu dă 2 bani pe abuzurile statului în relația cu cetățenii! Motiv pentru care justiția în ansamblul ei, are pe merit o cotă redusă de încredere în rândul populației! Respectiv, la egalitate relativă cu (ne)încrederea generalizată în formațiunile politice!”   C.C.O.M. „R-26500 Elita” .
Sursa : internetul.

In CONCLUZIE , presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, NU o va REVOCA pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi  de teama sa nu-i  SCOATA de la naftalina vechile DOSARE PENALE precum……………………

thumbnail

dar si pe faptul ca are SUSTINEREA  penalior din PNL(PDL)&USR si a celor din                      ” # REZIST ” !!!   😦  😦  😦

media-148695866467174000echipa-declic-1000x600

https://www.cotidianul.ro/cine-se-afla-spatele-petitiei-catre-iohannis/

Celor care serbeaza Ziua Indragostitilor conform traditiilor romanesti, un sincer
si calduros  La Multi Ani de DRAGOBETE   !!!  🙂  🙂  🙂  !

iar pentru 1 MARTIE 1-martie-semnificatia-martisorului-365641

un martisor traditional tuturor Doamnelor si Domnisoarelor care vor ajunge pe AICI !!! 🙂  🙂  🙂
Aliosa .

44 comentarii »

 1. Buon Weekend caro Amico Aliosa

  Comentariu de Rebecca Antolini — 24/02/2018 @ 5:08 pm | Răspunde

  • Grazie mille, cara amica Pif ! 🙂
   Buon weekend a te e alla tua famiglia ( Gianni e Tatanka ) ! 🙂

   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 24/02/2018 @ 10:05 pm | Răspunde

   • Anche alla tua famiglia 🌻💛

    Comentariu de Rebecca Antolini — 24/02/2018 @ 11:39 pm | Răspunde

  • Grazie ,Pif ! 🙂
   Buona domenica a tua famiglia ! 🙂
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 25/02/2018 @ 6:28 am | Răspunde

   • 🌻🌷🌹💋

    Comentariu de Rebecca Antolini — 25/02/2018 @ 6:39 am | Răspunde


  • Aliosa !!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 25/02/2018 @ 7:16 am | Răspunde

   • grazie 😉

    Comentariu de Rebecca Antolini — 25/02/2018 @ 8:54 am | Răspunde

 2. La multi ani ! DE DRAGOBETE.

  Pe Kovesi nu o doare nicaieri pentru tot ce se lupta unii sa scape de abuzurile staliniste pe care Macoveia le-a adus odata cu schimbarea legilor justitiei peste nioapte si nimeni, atunci nu a iesit in strada sa arunce cu lozinci sterile si fara obiect , nimeni nu a adus manute galbene care te fac sa zambesti amar la ce nivel sunt spalati pe creier tinerii pentru un pumn de arginti. Constat cu mare dezamagire (ca de obicei) cum fara sa citeasca multi se grabesc sa-l judece pe Tudorel Toader si sa-l improste cu noroi. Acest om le-a dat o lectie multor politicieni, le-a aratat ce inseamna un adevarat om de stat, un politician de valoare si un om cu un inalt grad de profesionalism. Asa ar trrebui sa-i recunoastem pe toti cei trimisi care dorm pe ei si la propriu si la figurat in fotoliile de parlamentari pe bani frumosi. Nu mai vreau sa mai scriu ca iar incep sa-mi fac rau si nu o duc deloc bine cu sanatatea. Cu tot regimul si tratamentul am tensiunea din ce in ce mai mare si mi s-a instalat si dibetul de tip 2 de care m-am zbatut de ani buni sa nu-l primesc in custodie.
  O seara frumoasa si un sfarsit de saptamana minunat desi vremea s-a rasucit si in loc de primavara abia acum ne-am pricopsit cu zgruipturoaica de iarna. ❤

  Comentariu de Beta — 24/02/2018 @ 7:03 pm | Răspunde

  • P.S Am citit intr-un articol al tau , ca Augustin Lazar a fost adus de sas de la Sibiu. Nu de la Sibiu a fost adus ci de la Alba Iulia unde este prieten la catarama sasul cu primarul orasului exact cum Lazarica a fost bun prieten cu tatal lui Kovesi si are si el un dosarel asa ca nimic nu-i nou sub soare si desigur are si el interese in aparare ca si mai toti din Alba, Sibiu si filiera poate continua intovarasiti in rele si sprijinindu-se pana cand Dumnezeu le va pocni marele balon umflat cu nemernicii.

   Comentariu de Beta — 24/02/2018 @ 10:31 pm | Răspunde

  • Buna seara Anda ! 🙂
   Ca un facut, dupa ce Ministrul Justitiei, Prof.Univ.Dr. Tudorel Toader a prezentat magistral
   RAPORTUL privind activitatea DNA si a procurorului sef, Laura Codruta Kovesi
   incheindu-si pledoaria cu fraza :
   – ” Declansez procedura de REVOCARE din functie a procurorului sef DNA ” 🙂 🙂 🙂
   am si deschis LAPTOPUL sa postez in sinteza toate cele 20 de puncte ale RAPORTULUI Domniei Sale cand………………………, SURPRIZA !!! 😦 😦 😦
   LAPTOPUL nu a vrut sa mai PORNEASCA DELOC !!! 😦 😦 😦
   Si uite asa, NU am mai postat NIMIC din DISCURSUL ministrului justitiei ………..
   Dupa UN MILION de NERVI, astazi in jurul orei 11.00 un tanar specialist in IT, mi-a REZOLVAT problema INSTALANDU-MI din nou Windows-ul……………………….care, dupa cum bine se vede,
   NU mai are setata optiunea cu folosirea diactricelor ……………….
   Ca sa NU lungesc vorba, RAPORTUL prezentat de ministrul justitiei a fost intocmit CORECT si numai pe FAPTE CONCRETE, decizii ale CCR, LEGI ale TARII si ABUZURI ale procurorilor DNA si ale sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, cea PROMOVATA de Traian Basescu si tinuta-n brate ACUM 😦 😦 😦
   de Klaus Werner Iohannis si de procurorul general Augustin Lazar adus de neamt de la CA Sibiu ca RECOMPENSA pentru ca l-a scapat DOSARUL ANI……………
   dar…………………, in loc de REVOCARE, binomul Iohannis&Lazar a si facut SCUT in jurul Codrutei iar cei din #REZIST&USR&PNL(PDL) urla ca disperatii strigand DEMISIA ministrului justitiei pentru ca ………………,
   a CERUT REVOCAREA pupilei lor din functia de procuror sef DNA,
   ca mi-e si SILA sa mai postez ceva despre ei…….
   Imi pare rau ca ai probleme de sanatate dar, mare-i DUMNEZEU, le vei rezolva pe toate ! 🙂
   La Multi Ani de DRAGOBETE ! 🙂

   Weekend BINECUVANTAT draga prietena virtuala , Anda ! 🙂
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 24/02/2018 @ 10:41 pm | Răspunde

  • Buna dimineata ,Anda !:)
   Versus APARATORUL Codrutei, ai DREPTATE, recunosc ! 🙂
   Cum in mintea mea s-a cimentat numele orasului SIBIU inca din perioada cand
   eram student la Scoala Militara de Ofiteri Activi ” Nicolae Balcescu ”
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/14/
   coroborat cu superACTIVAREA memoriei dupa ce fostul primar penal de SIBIU ( vezi procesul de INCOMPABILITATE intentat de ANI in 2013 ) 🙂 🙂 🙂 a ajuns presedintele Romaniei 😦 😦 😦
   desi avea MILIOANE de BUBE pe cap
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/
   am scris din GRABA Sibiu 😦 in loc de ALBA IULIA ………………………….
   Dar NU asta CONTEAZA 😦
   ci IPOCRIZIA si DEMAGOGIA de care unsul lui Iohannis, APARATORUL Codrutei, da DOVADA …………..
   Mersi pentru CORECTARE ! 🙂
   O duminica cu suprema DELECTARE ! 🙂
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 25/02/2018 @ 7:00 am | Răspunde

 3. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  Buna dimineata lume virtuala ! 🙂
  Azi, de DRAGOBETE,
  cand sute de mii de FETE,
  serbeaza ziua cu multa fervoare ,
  va propun sa incepeti ziua cu 10 MIGDALE ! 🙂

  ” Migdalele sînt o comoară naturală,sănătoasă,o gustare prietenă cu talia,
  conține acizi grași nesaturați care ajută la ajută la reducerea colesterolului.

  Bogat în magneziu, calciu,vitamina E și potasiu, ajută la scăderea tensiunii arteriale și întărirea oaselor.
  Are avantajul de a echilibra zahărul din corp și de a ameliora arsurile din stomac.
  Îmbunătățește elasticitatea pielii și chiar dispoziția
  Femeile gravide se bucură de consumul de migdale prăjite pentru a ameliora greața asociată cu sarcina.
  În plus, migdalele conțin vitaminele B1, B2, B3, E, zinc ,acid folic, magneziu și fibre dietetice.
  Migdalele pot fi adăugate în mîncăruri de la dulce la sărat,fie că sînt boabe întregi sau zdrobite.
  Uleiul de migdale ,deși scump este considerat foarte bun și folosit pentru masaj corporal,calmează și ușurează uscarea pielii,reîmprospătează celulele,reduce ridurile și cicatricile,restaurează elasticitatea pielii.
  Consumul de migdale ajută la îmbunătățirea memoriei și a concentrației,iar laptele organic de migdale conține mai puține calorii și, prin urmare, poate fi consumat în timpul unei anumite alimentații. Laptele de migdale ajută și la scăderea în greutate.
  Începeți ziua cu ZECE migdale ,sînt o sursă bună de antioxidanți, proteine ​​și grăsimi esențiale…”
  Sfaturile sus postate,
  sunt cu voia mea preluate,
  de pe blogul prietenei virtuale MAGDA
  https://yousef59.wordpress.com/2018/02/
  prietena care, desi-i foarte departe,
  o simt in INIMA mereu aproape 🙂 🙂 🙂
  iar pentru ce posteaza pe BLOGUL domniei sale,
  i-as dedica zilnic osanale !!! 🙂 🙂 🙂

  Pofta Buna la MIGDALE ! 🙂
  Aliosa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 25/02/2018 @ 7:07 am | Răspunde

 4. Buna dimineata, Aliosa ! O zi de duminica linistita , plina de binecuvantare , iti doresc din toata ❤ ! 😉
  Cat despre noile evenimente, astept cu viu interes sa vad FINALUL …

  Comentariu de lacrimaroua — 25/02/2018 @ 9:29 am | Răspunde

  • Buna ziua , Lacrimioara ! 🙂
   Pana acum, a fost RECE 😦
   a NINS mult FULGUIT 😦
   mi-a pierit si cheful de-a PETRECE ,
   chiar de am avut un motiv bine definit ! 😦
   Acum, NINSOAREA a-ncetat 😦
   dar bate tare VANTUL 😦
   CAINII s-au cam speriat ,
   si tac chitic ca mutul ! 😦
   Noroc ca mi-am rezolvat problema
   cu LAPTOPUL cel VIRTUSAT 😦
   si-am dezlegat si dilema,
   cu IMPRIMANTA ce s-a BLOCAT !!! 🙂 😦 🙂
   Cat despre NOILE EVENIMENTE ,ca sa nu ma mai barfeasca DETRACTORII mei ,voi posta mai jos in GHILIMELELE de rigoare MESAJUL presedinteleui Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR),care, dupa cum poate vedea si un CHIOR,
   îl CRITICA dur pe procurorul general Augustin Lazăr după ultima sa declarație,
   transmițându-i că are obligația să investigheze fiecare dezvăluire, nu să găsească scuze procurorilor !!! 😦 😦 😦

   Potrivit presedintelui UNJR , dacă dacă dezvăluirile din aceste zile cu privire la practicile procurorilor DNA se dovedesc a fi adevărate,
   atunci ,suntem în prezența unor fapte de o gravitate excepțională, ce reprezintă „un real atac” 😦 😦 😦
   la statul de drept și democrația din România, compromițând însăși justiția și lupta anticorupție !!! 😦 😦 😦

   Iată mesajul presedinteleui UNJR, distinsa si curajoasa JUDECATOARE, Dana GARBOVAN :

   „Procurorul General, domnul Augustin Lazar, are obligatia nu de a gasi mereu scuze si de a emite slogane despre “penali” pentru a minimaliza fiecare clamat abuz al procurorilor expus in spatiul public, ci de a investiga cu celeritate absolut fiecare astfel de dezvaluire, pentru a dovedi ca procurorii pe care-i are in subordine respecta legea.

   Aceasta este practica in orice tara democratica si reteta de succes pentru a mentine credibilitatea oricarei institutii: daca acuzatia se dovedeste a fi nereala, dovedesti ca ai mecanisme de verificare si control care functioneaza in timp util, dar daca acuzatia se dovedeste a fi reala, poti lua masuri pentru a opri abuzurile la timp, fara a discredita iremediabil o institutie.

   Obligatia Procurorului General de a investiga cu celeritate aceste dezvaluiri rezulta din statutul sau de conducator al Ministerului Public, autoritate de rang constitutional ce „reprezinta interesele generale ale societatii si apara ordinea de drept, precum si drepturile si libertatile cetatenilor”.

   Or, ceea ce vedem ca e dezvaluit de presa in ultimul an, cu privire in special la practicile procurorilor DNA, nu are legata nici cu interesul societatii ori apararea ordinii de drept, nici cu apararea drepturilor si libertatilor cetatenilor.

   Procurorul General are obligatia fata de fiecare cetatean al Romaniei de a da socoteala si explicatii despre absolut fiecare clamat abuz al procurorilor pe care-i are in subordine.

   Daca dezvaluirile din aceste zile cu privire la practicile procurorilor DNA se dovedesc a fi adevarate, atunci suntem in prezenta unor fapte de o gravitate exceptionala, ce reprezinta un real atac la statul de drept si democratia din Romania, compromitand insasi justitia si lupta anticoruptie.

   Este usor de observat cum, de fiecare data cand apar dezvaluiri publice despre practicile abuzive ale procurorilor, sunt voci care muta discutia de la continut, de la fond, la forma: de ce au iesit acum inregistrarile, sunt livrate cu rea credinta, protejeaza interese personale, sunt atacati procurorii DNA pentru ca „isi fac treaba” etc. Si, bineinteles, aceleasi voci ne asigura ca nu este cazul sa ne facem griji, deoarece acestea sunt livrate de „penali”.

   O asemenea abordare este nu doar gresita, ci de-a dreptul distructiva, compromitand pe termen mediu si lung tocmai activitatea procurorilor, cu precadere a celor din structurile anticoruptie.

   Daca se dovedeste a fi adevarat ca dosare ce privesc un fost premier al Romaniei si al Marii Britanii se bazeaza pe denunturi inventate de procurorii DNA, asa cum transpare din inregistrarile prezentate de presa in seara zilei de 21 februarie, evident ca te intrebi cate dosare DNA sunt afectate de practici similare si ce garantii de credibilitate mai exista ca anchetele anticoruptie au fost si sunt facute cu respectarea stricta a legii, asa cum se clameaza?

   Exista o ratiune pentru care zeita justitiei apare legata la ochi: pentru a nu vedea cine este in fata sa.

   „Penal” sau monument de moralitate, sarac sau bogat, Stat sau cetatean – este irelevant; toti sunt egali in fata legii si a justitiei, vocea fiecaruia trebuind a fi, deopotriva, ascultata.

   Asa ar trebui sa fie, deoarece realitatea de azi ne arata cat de departe suntem de insasi idea de justitie, chiar si la nivel de mentalitate.

   „Se presupune ca noi lucram legal” – ne spune Procurorul General. “DNA respecta legea” – ne asigura procurorul sef DNA. “Cetatenii trebuie sa dea un cec in alb magistratilor” – ne indeamna judecatorul Cristi Danilet.

   Cu cat o institutie sau o persoana are o putere mai mare, cu atat aceasta trebuie sa fie verificata mai temeinic, este regula ce se practica in tarile cu democratii consolidate. Exact cum spunea presedintele american Ronald Reagan: “trust, but verify” (ai incredere, dar verifica).

   Personal am cerut inca din 2014-2015 sa fie verificat fiecare clamat abuz, fiecare plangere privind un abuz. Am spus inca de atunci ca fiecare abuz va avea efectul unui bumerang ce va lovi la temelia increderii in justitie si va discredita lupta anticoruptie.

   Lipsa de reactie imediata a Procurorului General in a investiga cu celeritate aceste dezvaluiri, ori fluturarea de slogane de genul „activitatea conducerii DNA-ului este in mod clar una performanta. Ei au fost foarte eficace”, cum a sustinut Procurorul General intr-o relatare de presa in dimineata zilei de 22 februarie, nu fac decat sa adanceasca neincrederea in activitatea procurorilor DNA, in loc sa o consolideze.

   Cum sa mai aiba incredere cetatenii in justetea dosarelor penale, in lupta anticoruptie, daca in fata acestor dezvaluiri ceea ce li se transmite este sa stea linistiti la locurile lor, ori sa aiba incredere ca statul vegheaza la binele lor?

   Nu cu astfel de slogane si practici functioneaza o justitie intr-o democratie si nu asa functioneaza statul de drept.

   Fiecare cetatean are dreptul la adevar, iar adevarul se refera la fapte. Pentru acest motiv adevarul se descopera cu efort, prin cercetari reale si anchete serioase, iar nu prin slogane gen “noi respectam intotdeauna legea”.

   Intr-o conferinta de presa tinuta anul trecut, in contextul modificarilor la legile justitiei, Procurorul General dadea asigurari intregii societati romanesti ca procurorii pe care-i are in subordine sunt la standarde europene.

   Practicile unor procurori DNA devoalate de presa, daca se confirma, nu doar ca sunt straine standardelor europene, dar par a fi copiate din practicile procuraturii sovietice care nu ar trebui sa-si mai aiba locul in Romania.

   In fata acestor dezvaluiri publice, Procurorul General are obligatia de a investiga cu celeritate absolut fiecare astfel de dezvaluire, pentru a dovedi ca procurorii pe care-i are in subordine respecta legea si merita increderea cetatenilor in activitatea lor”.
   Sursa : pagina domniei sale de socializare de pe fb.

   Multumesc pentru vizita si urari, Lacrimioara ! 🙂
   O dupa amiaza placuta, o seara minunata , o noapte linistita si-apoi, o saptamana fericita alaturi de cei dragi domniei tale ! 🙂
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 25/02/2018 @ 5:27 pm | Răspunde

   • Buna dimineata, prieten drag ! ❤ 😉
    Mai intai de toate, iti doresc multa sanatate, liniste si o saptamana binecuvantata, alaturi de cei dragi ❤ !!! 😉
    Urmaresc cu inters EVENIMENTELE din aceste zile si, ASTEPT sa se ivesca O LUMINITA CAT DE MICA LA CAPATUL TUNELULUI !!!
    Tara asta care a fost ODATA FRUMOASA SI BOGATA MERITA ALTA SOARTA !!!!

    Comentariu de lacrimaroua — 26/02/2018 @ 9:59 am | Răspunde

  • Buna seara, Lacrimioara ! 🙂
   Multumesc frumos pentru URARILE facute la inceput de saptamana ! 🙂
   Aceleasi URARI si din partea mea pentru domnia ta ! 🙂
   La MINE a NINS toata ziua pe nerasuflate 😦
   stratul de ZAPADA masoara peste 35 de centimetri 😦
   DRUMURILE judetene sunt blocate 😦
   iar DRUMARII stau in case la cumetri ! 🙂
   Cat despre EVENIMENTELE in curs ,
   EU as avea foarte multe de spus 🙂
   dar ma ABTIN ca tot DEGEABA spun,
   ca NU ma mai CITESTE nici macar un OM NEBUN !!! 🙂 😦 🙂
   Concluzia mea este clara :
   Kovesi, nu va fi data AFARA !!! 😦 😦 😦
   Seara faina, draga prietena ! 🙂
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 26/02/2018 @ 6:45 pm | Răspunde

   • Buna dimineata, Aliosa ! 😉
    Si la mine ninge de trei zile , simt ca ma oboseste si ma deprina aceasta ninsoare, imi e dorrr de soare si caldura sa !!!
    Si la mine drmurile sunt nepracticabile, drumarii isi fac simtita prezenta cam putin … 😦
    … speranta MOARE ULTIMA asa ca , SPER …
    Zi linistita !!! 🙂

    Comentariu de lacrimaroua — 27/02/2018 @ 10:45 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  Daca nu ai a raspunde despre cele sus postate,
  iti sugerez din inima si complet dezinteresat,
  sa intri pe URL-ul de mai jos stimate
  https://www.activenews.ro/stiri-social/Ambasada-SUA-in-parteneriat-cu-activistii-LGBT-vrea-sa-duca-ideologia-gender-liceenilor-din-Focsani.-Protestul-APOR-Vrancea-149492
  sa vezi ce-a facut un DIRECTOR de ATENEU curajos !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 25/02/2018 @ 5:47 pm | Răspunde

 6. felice domenica, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 25/02/2018 @ 6:57 pm | Răspunde

 7. Buna seara tarzior, acum am reusit sa ajung si eu pe bloguri . Parerea mea este ca Lazar nu o sa faca decat ceva superficial care sa acopere ce s-a descoperit insa nu-i va iesi si ca si Ko
  vesi sper ca ne va parasi. Numai un procuror cinstit , care nu are tinichele de coada si care este patriot cu adevarat poate sa faca curatenie in gradina asta jurizoologica pe care au construit-o Macovei si cu Basescu, SRi si oculta externa care i-a sprijinit si nu conteneste cu sprijinul doar sunt interese economice si apoi dau socoteala ca nu si-au indeplinit sarcinile
  O saptamana cu mult bine chiar daca vecinii ne-au trimis gerul lor suberian. Bine ca nu tine mult si poate era necesar cateva zile de geruiala avand in vedere gripa care a rapus 53 de vieti.

  Comentariu de Beta — 25/02/2018 @ 10:27 pm | Răspunde

  • Buna dimineata, Anda ! 🙂
   SIGUR, seful Codrutei o va sustine 😦
   de frica DOSARELOR in care este implicat ,Iohannis, NU o va REVOCA 😦 😦 😦
   desi LEGEA SUPREMA il OBLIGA dupa cum a spus chiar fostul presedinte CCR, domnul VAIDA 🙂 🙂 🙂
   Ceea ca ma ingrijoreaza cel mai tare si mai tare este faptul ca multi romani sub 45 de ani
   fara a INTELEGE ceva 😦
   protesteaza si STRIGA lozinci facute de
   TRADATOAREA de NEAM si TARA 😦 😦 😦
   fosta procuroare SECURISTO- COMUNISTA,
   fosta ministresa a justitiei basisto-pedeliste,
   Monica Macovei 😦 😦 😦 care a MODIFICAT in 2005
   prin OUG toate LEGILE JUSTITIEI din 2004 ca sa-i fie ei si lui Traian Basescu bine 😦 🙂 😦
   si de POLITUCII frustrati si RATATI din PNL(PDL)USR&PMP…………………….
   Cat despre MORTII din cauza GRIPEI, Dumnezeu sa-i ierte dar, de ce nu si-au facut VACCINUL ANTIGRIPAL gratuit oferit de M.Sanatatii ??? 😦 😦 😦
   Multumesc frumos pentru vizita, comentariu, ilustrata postata si urarile facute ! 🙂
   O saptamana binecuantata intregii tale FAMILII, draga Anda ! 🙂
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 26/02/2018 @ 9:32 am | Răspunde

 8. @ ALLL !!!
  Buna dimineata, lume virtuala ! 🙂
  STIRI importante nu am a va comunica
  caci toate au fost de rasu-plansu 🙂 😦
  dar, pentru a fi la curent cu realitatea,
  si a alunga suspansu 🙂
  iata cateva :

  1) Ieri, 25 februarie,s-au incheiat JOCURILE OLIMPICE de IARNA desfasurate in COREA de SUD ! 🙂
  Stima si respect ORGANIZATORILOR 🙂
  RUSINE delegatiei OLIMPICE a ROMANIEI care a obtinut ca cel mai BUN LOC,
  locul 7 ( sapte) la SANIE fete !!! 😦 😦 😦
  Au auzit oare cei din # REZIST de MEDALIILE de STRALUCITOARE obtinute in vechiul regim de BOBERII ROMANI la JOCURILE OLIMPICE de IARNA de la Saporo si nu numai ??? 🙂 🙂 🙂
  La cum URLA si INJURA seara de seara in PITELE din TARA, miram-as !!! 🙂 🙂 🙂

  2) Aseara, publicul din ROMANIA si-a DESEMNAT prin APELURI TELEFONICE melodia ce va reprezenta ROMANIA la LISABONA, la concursul EUROVISION 2018….

  3) La mine ieri , a NINS linistit toata ZIUA 😦
  asta noapte a nins fulguit 😦
  Campia Deliormanului e alba,
  acoperita de-o zapada imaculata ! 🙂
  Doar DUNAREA batrana
  curge linistita,
  ducand spre Marea Neagra,
  povestea ei nestiuta ! 🙂
  O saptamana asa cum v-o doriti ! 🙂
  Aliosa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 26/02/2018 @ 9:14 am | Răspunde

 9. @ ALLL !!!
  Hotarat lucru:
  Ca sa COMENTEZI propunerea ministrlui justitiei,
  Tudorel Toader versus
  REVOCAREA procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi,
  subordonata si protejata procurorului general, Augustin Lazar
  si procuroarea sefa in care presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis ARE ” mare incredere” 😦 🙂 😦

  iti trebuie mult CURAJ ………………….

  Iar dupa numarul de COMENTARII sus postate, doar DOUA DOAMNE din ROMANIA au mult CURAJ !!! 🙂 🙂 🙂
  Le MULTUMESC din toata inima si le doresc multa sanatate
  si sa ramana la fel de CURAJOASE si IMPARTIALE !!! 🙂 🙂 🙂
  Sarut mana, ” BETA” ! 🙂
  Sarut mana ” LACRIMIOARA ” ! 🙂
  O zi fara GER si VISCOL ! 🙂
  Aliosa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 27/02/2018 @ 6:54 am | Răspunde

 10. @ ALLL !!!
  Din fericire pentru mult barfita noastra ROMANIE 😦 😦 😦
  atat in interior cat si in afara
  de TRADATORII de NEAM si TARA 😦 😦 😦
  mai SUNT si ROMANI care iau ATITUDINE fata de jalnicii URLATORI profesionisti in slujba diavolului
  pentru DENIRAREA si SABOTAREA Romaniei 😦 😦 😦
  iar postarea ce urmeaza cu ghilimelele de rigoare si indicarea la sfarsit a SURSEI ! 🙂

  ” Anti-corupția ca agregator al frustrării în mișcarea #rezist

  Cred că toți idioții care au sărit în apărarea Kodruței și a DNA (că fac un tot unitar!) nu înțeleg un lucru simplu: Raportul ăla este echivalentul șocului simțit de curtenii cei slugarnici la auzul mirării copilului: ”Dar împăratul este gol!” De fapt, știau că este gol, dar și-au impus să-l vadă îmbrăcat cu cele mai minunate haine. Nici măcar strategie de supraviețuire nu e. Că Nici CTP ul, nici Liiceanu și nici alții ca ei nu depind de milostivenia duducii. E mai degrabă vorba despre dușmanul dușmanului meu este prietenul meu.

  Acești indivizi, scăldați în ura lor față de niște politicieni, sunt în stare să-l aduleze și pe Hitler, dacă mustăciosul, prin cine știe ce minune, ar reveni printre noi. Sigur, cu condiția să-i belească pe Dragnea și ai lui. Acum. Mâine apar alți și alți dușmani, care trebuie beliți.
  De fapt, este un soi de transfer de ură. Ura de sine a indivizilor este proiectată asupra celorlalți, vinovați de eșecurile lor personale. Pentru că tipii sunt niște eșuați, niște neterminați, chiar după propriile lor standarde. Și, în loc să-și asume eșecul personal, caută țapi ispășitori. Și văd în Lulutza instrumentul răzbunării lor.

  Cam la fel și cu #rezist. Este o mișcare a frustraților. Care au găsit un agregator al frustrării: anti-corupția. Eșecurile lor sunt întotdeauna vina altuia. Vi se pare că liderii mișcării ăstea sunt niște terminați, niște lideri în domeniul lor profesional, niște generatori de idei și de valori morale și politice? Bădiță? Ce rezolvă mersul în chiloți prin metrou? Sau agitatul lozincilor ălora stupide în piață? Cătușele sunt răspunsul lor la toate problemele României?

  Ura lor de sine este ferment pentru disoluția socială și pentru democrație. Și lașitatea asumării eșecului personal întărește dorința de răzbunare pe ceilalți. Care, în felul lor, au reușit, sau au tăria să-și asume greșelile, să schimbe ce e de schimbat, și să meargă înainte.

  Ei cred că ne fac, dar mai ales își fac, un bine, dacă Lulutza rămâne șefă la DNA. Doar că eșecul personal nu dispare doar pentru faptul că rămâne faraoanca la locul ei. Sursa eșecului este bine-mersi, și acționează în continuare. Așa că vor căuta mereu și mereu noi țapi ispășitori, ura și frustrările cresc. Iar viața trece peste ei.” !!! 🙂 🙂 🙂
  Autor: Constantin Gheorghe
  Sursa:
  https://gandeste.org/adevaruri/anti-coruptia-ca-agregator-al-frustrarii-in-miscarea-rezist/86055?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+gandeste-org+%28gandeste.org%29
  este doar un singur exemplu !!! 🙂 🙂 🙂

  Aliosa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 27/02/2018 @ 6:59 am | Răspunde

 11. @ ALLL !!!

  Dintre toate STIRILE din ultimele zile, am selectat pe urmatoarele :

  1) Cand a fost sa REPREZINTE Romania la Jocurile Olimpice de VARA din BRAZILIA , 2016 si la RECENTUL meci deTENIS de FED CUP cu CANADA ,
  Simana Halep a AVUT DURERI la GLEZNA !!! 🙂 😦 🙂
  IERI, pe un GER cumplit, A2 INZAPEZITA , ca sa PRIMEASCA din partea primarului general al Capitalei TITLUL de cetatean de onoare al BUCURESTIULUI , Siona Halep a UITAT de DUREREA de la GLEZNA si…………, cu o intarziere de o ORA, s-a prezentat fara nici un fel de REMUSCARI sa-si primeasca LAUDELE de la primarul PMB ,Gabriela Vranceanu Firea
  care a inceput deja CAMPANIA ELECTORALA pentru anul 2019………

  2) Vocalul , ANTISTELISTUL si excentricul antrenor al echipei FC DINAMO BUCURESTI
  guralivul Vasile Miriuta a fost DEMIS de patronul ” CAINILOR ” pentru RATAREA calificarii in PLAY OFF ( stabilirea CAMPIOANEI Romaniei) !!! 🙂 🙂 🙂
  Si astfel , DINAMO va JUCA pentru EVITAREA RETROGRADARII 🙂 🙂 🙂
  cu mai slabii fotbalisti de la CHIAJNA, COLENTINA si nu numai………………

  3) Astazi, procurorul sef al DNA , Laura Codruta Kovesi va fi AUDIATA in Sectia de Procurori a CSM versus RAPORTUL ministrului justitiei care cere REVOCAREA ei………………..
  NOROC ca AVIZUL CSM este CONSULTATIV caci altfel…………………….
  Ministrul Justitiei, prof.univ.dr.Tudorel Toader a anunțat că va participa și domniasa la ședință !!! 🙂 🙂 🙂

  4) Pentru cine NU STIE 😦 😦 😦 In SIRIA se confrunta TEHNICA de lupta sofisticata a celor doua mari puteri militare ale LUMII, RUSIA si SUA !!! 😦 😦 😦
  In ultimele zile ale CONFRUNTARILOR peste 500 de CIVILI NEVINOVATI au fost UCISI in urma BOMBARDAMENTELOR din AER ale avioanelor celor doua mari ARMATE adversare politic 😦 😦 😦
  Presedintele edaratiei RUSE, imprevizibilul Vladimir Putin , a CERUT încetarea parțială a bombardamentelor în Ghouta Orientală, ORDONAND fortelor RUSE o „pauza umanitara ” de cinci ore pe zi 🙂 😦 🙂 ca sa…………….

  – Ca sa ce ??? 😦 😦 😦
  – Ca CIVILII ucisi si raniti sa fie EVACUATI ………………….
  HALAL oferta UMANITARA ……………………………

  5) Guvernul PSD&ALDE, a ADOPTAT o LEGE care va SPORI autoritatea ( puterea ) politistilor versus ………………………………………..
  http://cursdeguvernare.ro/guvernul-adoptat-legea-care-le-acorda-mai-multa-autoritate-politistilor.html
  – Daca am UITAT vreo STIRE ce ti se pare IMPORTANTA, postez-o fara FRICA ! 🙂
  Aliosa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 27/02/2018 @ 8:09 am | Răspunde

 12. Buna seara Aliosa. Acesti #Rezist au fost inventati mai peste tot pentru ca oculta mondiala sa-si desavarseasca planul. Sa nu uitam ca si-n America deranjeaza democratia si societatea. Deci daca-n tara unde traieste mama democratiei se intampla la noi e ceva firesc mai ales ca avem pe cap experimente peste experimente.
  Pentru ca o tara sa poata fii daramata complet si sa traiasca ce-o mai ramane din ea , sub gheara cuceritorului sau exploatatorului , nici nu stiu cum sa mai numesc pe nenorocitii care ne tot omoara incet si sigur, trebuie sa nu mai aiba nici un partid solid, oamenii sa fie demoralizati intr-atat incat sa nu le mai arda sa vina la vot sau sa simpatizeze cu cineva. Apoi nemaifiind oameni alesi nu o sa mai existe Parlament ca acesta este sustinut de oamenii alesi de popor indiferent din ce formatiune fac parte. Se constata cine vrea sa vada, sa-si dea valul de pe ochi ce lupte se duc tocmai pentru acest motiv. De ce acesti # Rezist nu au existat de acum 3-4 ani ci tocmai acum cand s-a demascat doar 2 % din mafia creata in tara tocmai in acest scop sa desfiinteze fara ca oamenii sa-si dea seama Parlamentul si atunci chiar nu o sa se mai poata face nimic . Aceasta-i parerea mea urmarind de-a lungul timpului tot ce s-a intamplat in toate formatiunile politice si cum au fost desfiintate mai usor sau mai greu de s-a ajuns aici. PNL este deja in umbra destul de bine doar cateii PDL-isti ce se mai arata mari democrati si salvatori de tara si popor (prost e cine-i mai crede). partidele micute nici nu prea respira iar USR-ul o sa reuseasca sa ademeneasca tinerii oferindu-le bani, promitandu-le locuri la scoli inalte in strainatate si beneficii multiple in tara asa ca vor castiga adepti destui care probabil vor proceda la santaj fata de parinti, bunici asa cum le-a aratat SRI-ul ca trebuie sa procedeze ( a nu se uita ce s-a intamplat la alegerile din 2014 unde s-a schimbat procedura, nu se mai putea aplica aceia ca pentru Basescu) ca sa castige ei nu ce-i drept pentru popor ca sa plece cine poate si cei ramasi oricum se vor curata incet, incet ca au avut grija sa ne otraveasca din toate punctele de vedere.
  Atat timp cat CCR-ul nu este luat in seama si ii sunt batjocorite sau sarite deciziile nu-i de mirare ca sasul probabil se va baza pe masoneria lui germana din care face parte, pe ajutorul de la Soros si sorosistii din tara si asa nu o sa dea aviz favorabil pentru revocare. Deja tradatorii si nenorocitii care vor distruge tara au facut anunt pe f.b ca-n 6 martie sa se adune in fata Parlamentului. Alba Iulia (va spune ceva :?:) deja si-a anuntat descinderea la Bucuresti. Vom trai si vom vedea dar daca nu ne vom ruga in toate momentele cand vom putea pentru tarisoara asta nu o sa mai ramana celor din urma nimic. Deja pe sub masa se exploateaza aurul , se taie in continuare padurile desi la TV se dau toti mari salvatori, aproape toti au semnat in sensul asta chiar de curand.
  Ma opresc ca si asa nu mi-e bine la astfel de nemernicii ce se tot intampla zi de zi.
  Noapte buna ❗

  Cand intri la mine poate te uiti si pe aceste pagini, cred ca o sa vezi ceva ce te-ar interesa:
  Haideti sa aflam impreuna…
  Cafeluta cu aroma de iubire pr…
  Nu am pus linkurile sa nu se interpreteze ca vreau sa-mi fac reclama.

  Comentariu de Beta — 27/02/2018 @ 10:48 pm | Răspunde

 13. Buna dimineata draga, Anda ! 🙂
  Ca de fiecare data, un COMENTARIU amplu, la obiect si ce-i mai important CORECT din punct de vedere al realitatilor universale si locale ! 🙂
  Sincere FFELICITARI ! 🙂
  Ca nu cumva fereasca SFANTUL sa UIT 😦 trebuia sa postezi adresele de URL ale celor doua superbe PAGINI 🙂 tocmai pentru a ” CRAPA ” 🙂 de CIUDA si OFTICA frustratele , plagiatoarele si insistentele persoane virtuale care, NEAVAND niimic a SPUNE 🙂 preiau de pe internet tot felul de LUCRARI interesante dar PRODUSE de ALTII 🙂 si le POSTEAZA ca si cum ar fi OPRA lor 🙂 😦 🙂
  prin „copy paste” pe unde au fost BINE PRIMITE, LINGUSITE si fals APRECIATE,
  ca sa TREACA de2-3 ori prin acel LOC cu LINGUSEALA si PUPATURILE libidinoase …………….
  Spre CIUDA si DISPERAREA lor, postez aici adresa domniei tale de BLOG
  http://betasare.wordpress.com/
  iar cine vrea sa acceseze cele doua PAGINI, le poate accesa cu usurinta ca-s VIZIBILE inca din start ! 🙂

  Cat priveste miscarea ANTIDEMOCRATIE universala ” # rezist ” ,
  asa zisii ” tineri liberi si frumosi” dar FRUSTRATI, NEPUTINCIOSI, fara SERVICIU, cu BAC si LICENTE luate pe bani , usor de MANIPULAT si IMPINSI din urma de OCULTA interna din SERVICII, procuratura,USR&PNL&PDL&PMP ca OIOLE la MULS 🙂 😦 🙂 ea, a AP{RUT in ” Romania lucrului bine facut ” 😦 😦 😦 ODATA cu aparitia lui Iohannis la Cotroceni si cu intrarea in Parlamentul Romaniei a formatiunii politice care-si zice USR , dupa mine, USR insemnand Uniunea SABOTATI Romania 😦 😦 😦
  iar cine ma CONTRAZICE, sa urmareasca actiunile parlamentarilor useristi care, SUNT IMPOTRIVA TUTUROR propunerilor LEGISLATIVE ale Guernului PSD&ALDE chiar si impotriva DECIZIILOR CCR iar in prostia lor, chiar si impotriva mentorulului lor , KWI, daca acesta , uneori, de FRICA POPORULUI, face anume COMPROMISURI cu cei DOI presedinti de camere parlamentare si premierul in functie !!! 😦 🙂 😦
  Iar ca afirmatia de mai sus versus USR sa fie si mai clara, REAMINTESC antiPSD&ALDE -lor ca, SABOTAREA a tot ce-i BUN a devenit VIZIBILA si in ochii CHOIRULUI !!! 🙂 🙂 🙂
  In urma cu ceva timp, CONSILIRII generali useristi au BLOCAT initiativa primarului general al CAPITALEI versus CONSTRUIREA in BUCURESTI a unui SPITAL METROPOLITAN cu FONDURI de la UE ……………….
  Maine, poimiane, aceeasi JALNICI si TRADATORI de NEAM si TARA useristi la care din pacate au ADERAT si consilierii generali ai PENALULUI penelist Ludovic Orban si slugile JAVREI ORDINARE vor URLA ca DROGATII ca PMG nu a ATRAS FONDURI EUROPENE ……………………

  Aceeasi TRADATORI de NEAM si TARA sunt de partea sefei DNA si a lui Iohannis iar PROTESTELE ce se anunta nu au la baza decat FRUSTRAREA, RAFUIALA politica si TRADAREA de NEAM si TARA ……………..
  In mintea lor infierbantata, plina de URA si RAZBUNARE, isi dau seama NENOROCITII ca odata NECURATUL imbratisat, e musai sa mearga cu el pana la capat 😦 😦 😦 iar daca MAJORITATEA PARLAMENTARA nu se va TREZI si NU va MODIFICA cat mai urgent LEGILE JUSTITIEI facute de procuroarea securisto-comunista in 2005 la ORDINUL penalului dintotdeauna, Traian Basescu 😦 😦 😦
  DEMOCRATIA din ROMANIA va PIERI 😦 😦 😦
  dictatura sasului se va inteti 😦 😦 😦
  anarhia va spori 😦 😦 😦
  REPUBLICA procurorilor se va instaura 😦 😦 😦
  NEAMURILE PROASTE se vor bucura 😦 😦 😦
  PENALII de PUSCARIE vor scapa 😦 😦 😦
  iar TRADATORII de NEAM si TARA vor jubila 😦 😦 😦
  caci in ROMANIA anarhia se va instala 😦 😦 😦
  in chiar ANUL CENTENARULUI
  spre satisfactia dusmanului !!! 😦 😦 😦

  Din NENOROCIRE pentru ROMANIA , IERI,27 februarie,timp de mai multe ore, in plenul sectie de procurori ai CSM unde s-a dezbatut Raportul Ministrului Justitiei, Tudorel Toader,
  versus propunerea de REVOCARE din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi ,
  s-a facut DOVADA faptului ca PROCURORII care statutar sunt in SUBORDINEA MINISTRULUI JUSTITIEI ,
  au APARAT ilegalitatile, ABUZURILE si INCALCARILE repetate ale DECIZIILOR Curtii Constitutionale a Romaniei de catre sefa DNA dand AVIZ negativ propunerii de REVOCARE…………….
  NOROC ca acel AVIZ este CONSULTATIV caci altfel, Iohannis SCAPA iarasi ” basma curata ” 😦
  SIGUR , presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis NU o va REVOCA ccaci altfel,
  Codruta va SCOATE imediat de la NAFTALINA dosarele penale ale familiei Iohannis si……………………….

  In CONCLUZIE :
  – Ca ROMANIA sa SCAPE de NENOROCIREA abatuta asupra ei din partea OCULTEI interne si externe, MAJORITATEA PARLAMENTARA trebuie sa SCHIMBE legile justitiei ori in LEGISLATIV prin VOT 🙂 🙂 🙂 ori in EXECUTIV prin ASUMAREA RASPUNDERII GUVERNAMENTALE cum a facut ministresa justitiei din 2005, procuroarea securisto-comunisto-basisto-pedelista, Monica Macovei …………………..

  Multumesc frumos pentru amplul si pertinentul comentariu, darga prietena virtuala, Anda ! 🙂
  O zi mai BUNA si mai FRUMOASA ca IERI !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 28/02/2018 @ 9:40 am | Răspunde

 14. @ ALLL !!!

  Despre ” facatura ” PROCURORILOR din Sectia CSM versus REVOCAREA sefei DNA,
  mi-e lehamite sa mai SPUN ceva …………………
  Legat AVIZUL NEGATIV dar CONSULTATIV al procurorilor SUBORDONATI procurorului general, Augustin Lazar dar CONTRA ministrului justitiei,
  reamintesc ca astazi,președintele Klaus Werner Iohannis , cel care a spus de „N” ori ca :
  – ” Am incredere in DNA ”
  – ” Sunt MULTUMIT de conducerea DNA ”
  va fi PREZENT la şedinţa de prezentare a raportului de activitate a DNA pe anul 2017 , unde, Ministru Justitiei, Tudorel Toader a anuntat inca de IERI ca NU va PARTICIPA ………….

  IERI, Sectia de procurori a CSM ,cu toate ca ARGUMENTELE constitutionale invocate de ministrul Justiției în raportul de săptămâna trecută au fost INTELESE si de CIOBANUL Ghita cu doar 4 clase primare,
  au invalidate de procurorii CSM asa dupa cum se astepta insusi ministrul justitiei,
  Tudorel Toader care , la ultima sa interventie,
  a spus cu subiect si predicat spre DISPERAREA pupincuristilor sefei DNA ca :

  „Indiferent ce va decide CSM, ce va decide președintele, ce va decide Curtea Constituțională dacă va fi sesizată pe conflict, dezbaterea va continua privind managementul DNA.”

  – Domnia Ta, Romane, ce parere ai despre AVIZUL negativ-CONSULTATIV al CSM ??? 🙂 😦 🙂
  – O va REVOCA presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis pe Codruta ??? 🙂 😦 🙂

  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 28/02/2018 @ 10:59 am | Răspunde

 15. @ ALLL !!!

  In august 2012, seful CCR si seful CSM,si-au BATUT JOC de VOTUL a 7,5 MILIOANE de ROMANI care l-au DEMIS pe Traian Basecu din functia de presedinte al Romaniei, dupa ce ipocritul ,
  a castigat al doilea mandat in 2009 prin FRAUDAREA ALEGERILOR ! 😦
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/11/22/
  Cei doi sefi, numiti anterior in acele functii chiar de Traian Basescu,
  au INVALIDAT REFERENDUMUL din 29 IULIE 2012 de DEMITERE din functia de presedinte al Romaniei …

  Anul trecut, succesorul luiTraian Basescu si-a batut joc de SEMNATURILE a peste 3 ( TREI ) MILIOANE de CREDINCIOSI ROMANI care LUPTA pentru FAMILIA TRADITIONALA ROMANEASCA ………..
  https://www.activenews.ro/stiri-social/Coalitia-pentru-Familie-denunta-%E2%80%9Ecaracterul-organizat-al-implementarii-in-Romania-a-unui-program-de-promovare-a-homosexualitatii-pentru-minori-in-scoli-si-acuza-instaurarea-unei-dictaturi-impotriva-a-milioane-de-romani-care-apara-valorile-fundamentale-149543

  Si uite asa, ROMANIA se scufunda ” PAS cu PAS” 😦 😦 😦
  in PRAPASTIA din care NU va mai IESI niciodata ! 😦 😦 😦

  VONOVAT de NENOROCIREA care s-a abatut asupra ROMANIEI incepand cu 2004 din cauza celor doi presedinti TRADATORI de NEAM si TARA, esti si TU ROMANULE
  care ai TACUT in regimul lui Basescu
  si TACI si acum versus actiunile ANTIROMANESTI ale lui Iohannis…………..

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 28/02/2018 @ 9:25 pm | Răspunde

 16. Seara buna Aliosa. multumesc pentru tot. Desigur ca vinovati sunt si cei ce au tacut si au aplaudat toate nedreptatile si miscarile ticalose ce s-au facut in perioada lui Basescu dar acum fac si mai rau, acum li s-a slobozit gura si actiunile, nu se mai tem ca doar au fost si sunt incurajati desigur tot pe la tv de noul presedinte ca de aici se fac anunturile pentru ce trebuie facut ori ba. S-a mostenit aproape tot din vechiul regim. Am citit astazi pe acest site si cred ca exista mare adevar in articolele postate . Daca e adevarat suntem chiar pierduti si nu mai avem cale de intoarcere. Ma tot gandeam ce tot au mai toti ca merg imediat dupa ce sunt alesi in America si Israel.
  https://vremuritulburi.com/category/distrugerea-romaniei/

  Comentariu de Beta — 01/03/2018 @ 12:12 am | Răspunde

  • Buna dimineata, Anda ! 🙂

   Desi AFARA-i GER cumplit 😦
   iar PRIMAVARA e departe 😦
   pe ultima ta postare am gasit 🙂
   o SUPERBA dedicatie de 1 MARTIE !!! 🙂 🙂 🙂
   Toate MARTISOARELE acolo postate,
   toate urarile si gandurile tale curate 🙂
   da-mi voie sa ti le ofer drept MARTISOR
   cu asigurarea ca in INIMA mea, intr-un coltisor,
   ai LOCUL tau de ONOARE ce nu va disparea,
   decat odata cu FIINTA mea !!! 🙂 🙂 🙂
   La Multi Ani de 1 MARTIE ! 🙂

   Cat priveste pe cei care au TACUT cand gasca pedelisto-basista
   a JUMULIT in perioada 2009-2014 prin ANRP Romania 😦 😦 😦
   cat priveste pe cei care acum TAC cand gasca securisto-penelisto-pedelisto-iohannista
   BATJOCORESTE Romania 😦 😦 😦
   decat sa fi POSTAT sau sa POSTEZE pe blogul meu
   ADEZIUNI de SLUGARNICII si PUPINCURISME pentru
   TRADATORII de NEAM si TARA, au facut bine ca au TACUT si vor TACE caci altfel,
   le DAM cu „DELETE ” comentariilor lor ……..
   Ce ma amuza cel mai tare si mai tare,
   este faptul ca unele persoane virtuale fara pic de CARTE
   dar cu NASUL pe SUS desi n-au nici o VALOARE ,
   preiau de pe INTERNET tot felul de ILUSTRATE si CITATE
   si le POSTEAZA pe blogurile altora ca si cum ar fi OPERA lor !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu drag, respect si recunostinta,
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/03/2018 @ 9:31 am | Răspunde

 17. @ ALLL !!!

  Ma bucur ca GERUL persista in ROMANIA 🙂
  caci astfel ,poate disparea si PROSTIA
  ce TARA a INFESTAT
  de cand Klaus Werner Iohannis a fost parasutat
  edill SEF la Palatul Cotroceni
  bantuit de tot felul de semeni
  TRADATORI de NEAM si TARA
  din interior si din AFARA !!! 😦 😦 😦
  IERI, la bilantul DNA,presedintele Iohannis,
  si-a reinoit din nou ANGAJAMENTUL fata de Codruta
  si , ca sa nu tina lumea in suspans,
  a LAUDAT-O din start pe cuconita
  ce a ajuns procuror sef prin TROC rusinos
  intre ipocritul Basescu si premierul Ponta cel fricos !!! 😦 🙂 😦
  Nici nu s-a PUBLICAT continutul BILANTULUI DNA caci,
  prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans,
  si-a si ANUNTAT VIZITA pentru AZI 1 MARTIE la Bucureşti,
  sa-i OFERE un MARTISOR sefei DNA ,Codruta boss,
  pentru ACHITAREA celor 92 de INCULPATI
  TRIMISI in JUDECATA de procurorii sai de real folos !!! 🙂 😦 🙂
  Prim -vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans
  se va intalni la inceput cu presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis
  apoi, cu premierul Romaniei,Viorica Dăncilă,
  cu liderul Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea,
  şi cu cel al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu‎ ,
  ca sa DISCUTE despre ……………………………..,

  – Despre ce OAMENI BUNI ??? 🙂 🙂 🙂

  In nici un caz despre INDOLENTA organizatorilor din SIBIU versus CURATIREA de ZAPADA a STADIONULUI municipal unde urma sa se dispute MECIUL de FOTBAL din CUPA ROMANIEI,
  dintre echipa locala
  si echipa FCSB din capitala ………………………..

  Daca doriti cu ADEVARAT de ce-i atat de PORNIT presedintele Iohannis impotriva PSD&ALDE,
  intrati pe

  http://adevarul.ro/news/politica/motivarea-ccr-legilejustitiei-intelesul-tuturor-cata-putere-mai-klaus-iohannis-numireaprocurorilor-sefi-1_5a96c6dfdf52022f751251e1/index.html
  Aliosa !!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 01/03/2018 @ 8:42 am | Răspunde

 18. Am trecut repejor, sa aduc un martisor muzical pentru sotia ta si unul pentru vizitatoarele si prietenele de pe pagina ta . o primavara minunata tuturor, sa fim sanatosi si sa ne ajute Dumnezeu sa scapam de nenorocitii care au tradat tara si poporul ! ❤
  Pentru sotia ta :

  Pentru doamnele si domnisoarele de pe acest blog :

  Comentariu de Beta — 01/03/2018 @ 3:55 pm | Răspunde

  • Buna seara, Anda ! 🙂
   Din partea SOTIEI, mii de multumiri pentru MARTISORUL muzical oferit ! 🙂
   Din partea mea , mii de multumiri pentru MARTISORUL oferit vizitatoarelor acestui articol ! 🙂
   MARTISORUL oferit de MINE pentru TINE 🙂
   se gaseste pe
   http://amintiriamintiri.wordpress.com/2018/02/28/
   O seara frumoasa ca si MARTISOARELE oferite ! 🙂
   Cu drag si prietenie,
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/03/2018 @ 5:55 pm | Răspunde

 19. Salutare, frățioare Alioșa! 🙂
  Recunosc că am tot evitat să comentez la această postare, pentru că am altă părere decât a ta și nu aș vrea să intrăm într-o polemică neplăcută. Eu zic că doamna Koveși merită toată aprecierea pentru activitatea din fruntea DNA, apreciere pe care a primit-o și pe plan extern, dar și pe plan intern. Îmi închipui cât de ingrată misiune are dumneaei și câți dușmani puternici și-a făcut de-a lungul timpului, prin acuzațiile aduse unor oameni politici influenți și avuți. Nu văd pe nimeni altcineva care să fi fost în stare a rezista unor presiuni atât de mari și atâta timp. De altfel s-a văzut cât de logic și cursiv a știut să răspundă acuzațiilor și întrebărilor, adesea tendețioase, venite din toate părțile. Departe de semianalfabeții din guvern, care nu pot lega două fraze fără să spună o prostie. Ar fi multe de spus, dar nu sunt un om pătimaș în a susține o persoană. Mă limitez la cauze și principii.
  Îți doresc un sfârșit de săptămâna cu liniște în suflet și pace cu toți prietenii, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 03/03/2018 @ 11:50 am | Răspunde

  • Salutare , fratioare Petru ! 🙂
   Mi-am dat seama ca ai ” tot EVITAT sa COMENTEZI la aceasta postare ” 🙂 😦 🙂
   si tocmai asta a fost motivul RASPUNSULUI direct la comentariul tau de pe
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2018/03/02/
   cum foarte bine mi-am dat seama ca de nu-ti spuneam ce-am spus acolo,
   EVITAI in continuare sa-ti expui OPINIA ……………

   Ti-am mai spus-o ODATA si-o REPET :

   – Faptul ca avem OPINII DIFERITE versus anume tematici,
   asta nu inseamna ca NU trebuie sa mai COMENTAM unul la altul ………………….
   Din POLEMICA in POLEMICA iese la iveala ADEVARUL iar EU, asta urmaresc :
   ca ADEVARUL oricat de dureros ar fi, musai trebuie scos la IVEALA pentru a fi cunoscut de tot romanul !!! 🙂 🙂
   In cazul Kovesi, situatia este urmatoarea :

   1) Laura Codruta Kovesi fost numita PROCUROR GENERAL al ROMANIEI de catre presedintele Traian Basescu asa dupa cum a spus-o chiar el , pentru ca era TANARA si neimplicata politic in mintea lui .

   2) Dupa incheierea mandatului de PROCUROR GENERAL, a primit temporar o functie la Bruxelles dupa care,Traian Basescu si-a adus aminte ca Kovesi i-a INFUNDAT rand pe rand pe ADVERSARII sai politici si……………………., in cardasie cu ” PISICUT” ce era atunci prim ministru ,a NUMIT-O in functia de PROCUROR SEF DNA pentru a fi sigur ipocritul ca NU va pati si el ce-a patit mogulul Voiculescu …………..

   3) Succesorul lui Traian Basescu la Palatul Cotroceni, fostul primar penal de Sibiu ( vezi FOTO-document in articolul de fond ) i-a REINNOIT CONTRACTUL din mai multe motive iar este chiar DOSARUL de mai sus ca
   sa nu mai REAMINTSC de DOSARUL cu CASA cumparata de familia Iohannis cu ACTE FALSE dovedite de CA Brasov si CA Pitesti care , prin sentinta DEFINITIVA si IREVOCABILA i-a LUAT CASA ………………
   Si daca tot am amintit de Iohannis, intra te rog pe

   http://www.justitiarul.ro/sind romul-slugoiului-indobitocit-h ermannstadt-loc-de-sibiu/

   si vei AFLA ce nici prin VIS nu ti-a aparut vreodata, daramite la televizor !!! 🙂 😦 🙂

   Asta DA ,LOIALITATE !!! 🙂 😦 🙂
   Acum imi este si mai CLAR de ce Iohannis era atat de INVERSUNAT impotriva EROULUI NATIONAL Avram Iancu si DE CE NU organiza festivitati de Ziua Nationala a Romaniei………………………..

   4) Pe buna dreptate, L.C.Kovesi , prin SUBORDONATII sai, PROCURORI din DNA, a TRIMIS in JUDECATA multi INCULPATI care au fost dovediti de JUDECATORI vinovati si ca atate CONDAMNATI lucru pe care l-am LAUDAT si-l LAUD in continuare ! 🙂

   Dar , tot de ADEVARAT este si faptul ca prin PROCURORII DNA gen „portocala”, Onea, Papici, Stoinea,Uncheselu si multi altii ca ei care NU au fost DEVOALATI si COMENTATI in tot felul de emisiuni,
   au fost TRMISI in JUDECATA oameni care, dupa ce li s-au terfelit si distrus CARIERA 😦 😦 😦
   au fost ACHITATI de catre INSTANTELE SUPERIOARE iar numarul celor ACHITATI ( a se INTELEGE NEVINOATI ) este de 92 iar astea,NU sunt CIFRE scornite de mintea mea ci spuse in RAPORTUL ministrului justitiei si confirmat de JUDECATORII de la CCR ,ICCJ si CEDO ………….

   5) Ai DREPTATE, nici EU nu vad pe NIMENI in stare sa fi rezistat in functie atat de mult cu toate ACUZELE EVIDENTE si confirmate de cele 92 de ACHITARI 🙂 😦 🙂 dar……………….,
   STII DE CE ???
   – Pentru ca Laura Codruta Kovesi a fost, este si va fi APARATA de cei de peste OCEAN care au si DECORAT-O pentru activitatea ei de NETRIMITERE in JUDECATA a nici unui AMERICAN care are AFACERI in ROMANIA iar CLASAREA dosarul MICROSOFT in care sunt implicati granzii de peste OCEAN este dovada SUPREMA a faptului ca Kovesi a REZISTAT, REZISTA si va REZISTA pana la sfarsitul mandatului cand STRAINII pe care i-a COCOLOSIT ii va oferi un POST caldut si FFFoarte BANOS la UE cum a facut si Basescu dupa incheierea mandatului de PROCUROR GENERAL ……………………

   In CONCLUZIE fratioare :
   – Din POLEMICA in POLEMICA se naste ADEVARUL ! 🙂
   – Chiar daca avem OPINII diferite, asta NU inseamna ca NU mai COMENTAM unul la altul !! 😦 😦
   – Cat de CORECT a lucrat Kovesi, rezulta din cele 92 de ACHITARI ale INCULPATILOR trimisi in judecata de PROCURORII din subordinea ei pe care-i APARA cand o TARA intreaga a VAZUT si-a AUZIT ce-au facut Negulescu, Onea, Stoinea, Papici, Uncheselu si multi altii ……………………

   In final ,o logica si prieteneasca INTREBARE, Petru, fratioare :

   – Daca cineva din FAMILIA ta ar fi fost TRIMIS de procurorii lui Kovesi in judecata pe baza de
   ” suspiciuni rezonabile ” 🙂 🙂 🙂
   plimbat prin fata camerelor de luat vederi IN CATUSE 😦 😦 😦
   plimbat luni si chiar ani de zile prin tribunale, curti de apel si ICCJ 😦 😦 😦
   timp in care CARIERA i-ar fi fost complet terminata 😦 😦 😦
   ONOAREA si DEMNITATEA compromisa 😦
   FAMILIA distrusa 😦 😦 😦
   tot la fel de FRUMOS vorbeai despre ea ??? 🙂 🙂 🙂

   Multumesc pentru COMENTARIUL la obiect ! 🙂
   Un sfarsit de saptamana frumos si cu pace si tie, Petru ! 🙂
   Sandu ! 🙂
   PS ! 🙂
   Daca OPINIA mea o gasesti „PATIMASA” 🙂 🙂 🙂 intra te rog pe :
   http://www.justitiarul.ro/laura-codruta-kovesi-este-o-infractoare-iv/
   si vei AFLA multe despre Laura Codruta Kovesi ………………………..

   Comentariu de Aliosa — 03/03/2018 @ 5:12 pm | Răspunde

 20. Răspunsul meu e scurt și fără echivoc: DA!
  Nu am pus niciodată mai mare preț pe legăturile de sânge, decât pe cele de prietenie. Cu alte cuvinte, prietenul mi-l prețuiesc mai mult decât fratele sau sora. Dat cinstea e și mai presus. Și niciodată nu iese fum, fără foc.

  Comentariu de racoltapetru6 — 05/03/2018 @ 9:58 am | Răspunde

  • Multumesc pentru SINCERITATE, Petru ! 🙂
   Vezi, de aceea te PRETIUESC ! 🙂
   SINCERITATEA conteaza foarte mult pentru mine ! 🙂
   Sper ca INTREBAREA mea nu te-a determinat sa tragi concluzia ca CINEVA din FAMILIA mea a avut ceva de suferit din cauza PROCURORILOR DNA sau a sefei lor …………………caci, ar fi pacat si nedrept ! 🙂
   DA, si CINSTEA conteaza foarte mult in economia unei durabile PRIETENII 🙂
   iar EU, am fost SINCER si CINSTIT in toate DIALOGURILE noastre virtuale ! 🙂
   Asa dupa cum am mai spus, din POLEMICA in POLEMICA,
   dusa in limtele BUNULUI SIMT , se naste ADEVARUL p care-l iubesc si pretuiescla fel de mult ca SINCERITATEA si CINSTEA !!! 🙂 🙂 🙂
   Ultima REMARCA este atat de EVIDENTA si fara ECHIVOC incat,
   merita PUSA in RAMA aurie si AFISATA la INTRAREA principala la :
   Palatul Cotroceni,
   Palatul Parlamentului,
   Palatul Victoria ,
   toate sediile MINISTERELOR, PARTIDELOR,
   formatiunilor politice, ONG-urilor, REDACTIILOR de PRESA,TELEVIZIUNILOR
   si chiar si la intrarea in Catedrala Mantuirii Neamului !!! 🙂 🙂 🙂

   Asa este , ” NU iese FUM fara FOC ” 🙂 😦 🙂
   iar motivul LINK-ului sus postat
   http://www.justitiarul.ro.
   este tocmai acest frumos PROVERB !!! 🙂 🙂 🙂
   O zi mai frumoasa si mai calduroasa ca cea de IERI ! 🙂
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 05/03/2018 @ 11:04 am | Răspunde

 21. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Comentariu de octavpelin — 28/07/2018 @ 11:10 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: