Alioşa ” File de Jurnal ”

16/03/2018

ADEVARURI ascunse cu grija de cei INTERESATI…………..

Filed under: generale — Aliosa @ 6:43 pm

In loc de motto:

Daca altii ” dau cu BATA-n balta ”  🙂  😦  🙂  presedintele PNL(PDL) Ludovic Orban, vrea sa dea cu PARU-n PSD_isti !!!  🙂  😦  🙂

grota-333
Nu-l cunosc pe AUTORUL materialului de mai jos 😦
dar dupa felul in care descrie cu subiect si predicat toate cate s-au intamplat dupa LOVITURA de STAT din DECEMBRIE 1989 pe care am PRIVIT-O in DIRECT la postul public de televiziune de la acea vreme , INCAZARMAT fiind la o unitate militara ,
as zice ca il cunosc foarte bine ………..
Si-atunci , DE CE am preluat cu „copy paste” materialul ce urmeaza ? 🙂
Raspunsul este unul singur :
-Sa afle si cei/cele care inca n-au aflat,
toate asa cum s-au intamplat,
dupa DECEMBRIE 1989 cand dusmanul pe CEAUSESCU suparat,
LOVITURA de STAT a orchestrat,
iar un frustrat INDOCTRINAT
si un profesoras MANIPULAT ,
puterea in ROMANIA au acaparat,
scotand TARA rapid la mezat !!! 😦 😦 😦

” Un secret periculos – Puterea din spatele Puterii.
De când am trecut de la socialismul multilateral dezvoltat (comandat de la Răsărit) la democraţia multilateral dezvoltată (impusă de Apus) ne-a procopsit Dumnezeu cu o mulţime de prim-miniştri.

Persoane importante.
Adevăraţii creatori, arhitecţii construcţiei statale româneşti. Numărându-i, constatăm că împreună cu interimarii au fost vreo douăzeci şi trei. Cum de s-a potrivit să fie tocmai ei cei aleşi? Ale cui interese au servit şi servesc ei? De ce, odată ajunşi acolo sus, n-au mai văzut ţara şi n-au mai înţeles nevoile ei adevărate? Sunt întrebări la care nu s-a răspuns niciodată.

O enigma care induce frica?

Într-o împrejurare nu tocmai fericită, nu cu mult timp în urmă, l-am întrebat pe unul dintre foştii premieri aflat deja în dizgraţie, veche cunoştinţă de altfel:
– La comenzile cui, de fapt, răspunde un prim-ministru român? Cine sunt aceia care vă impun pe funcţie şi care stabilesc ceea ce aveţi cu adevărat de făcut?
Vădit deranjat, m-a privit cu o anumită milă şi, luându-mă pe după umeri, mi-a şoptit:
– Nici mie n-aş îndrăzni să-mi răspund dacă mi-ar trece prin minte să-mi pun o asemenea întrebare.

Începuturile

Vedeţi?
Această teamă reprezintă motivul pentru care nu ştim nici astăzi de ce întâiul prim-ministru de după 1989, un profesoraş de duzină, ajuns în mod absolut surprinzător pe înalta funcţie şi nu a plecat până nu a detonat bomba plasată la baza structurii economico-industriale a ţării. O bombă care spărgea o ţară pe care el o primise întreagă!
Tot din acelaşi motiv, nu cunoaştem de ce al doilea prim-ministru, mare specialist în economie şi finanţe, nu a părăsit importantul fotoliul până nu a distrus sistemul bancar autohton, nu a confiscat valuta intreprinderilor şi a puţinelor societăţi comerciale abia născute şi nu a subminat moneda naţională prin aducerea inflaţiei la cote astronomice. Cei care au trăit acele zile îşi amintesc cum cu ceea ce cumpărai azi un frigider, mâine nu mai puteai cumpăra o pâine…

Trăim, încă, şi nu am aflat de ce al treilea prim-ministru, economist cu studii înalte, premier aproape patru ani, a plecat numai după ce a adus marea majoritate a intreprinderilor de stat supravieţuitoare într-o situaţie economico-financiară dezastruoasă, numai după ce a pregătit legislativ desfiinţarea singurei bănci româneşti de comerţ exterior şi numai după ce a împins România până în pragul incapacităţii de plată.
Nu ne-a spus nimeni, poate din aceeaşi teamă, de ce următorul premier, reprezentant al unui important partid istoric, fost judecător, mare lider sindical şi fost primar al capitalei, nu a plecat nici el de pe înalta funcţie decât după ce a parafat o devastatoare campanie de privatizare în masă – pentru cei nelămuriţi, vinderea pe nimic a ceea ce mai rămăsese rentabil în economie – şi numai după ce a iniţiat procesul menit să desfiinţeze în totalitate industria extractivă naţională. Act consfinţit prin concedierea forţată, pentru început, a 100.000 de mineri! Nu am aflat nici de ce acelaşi premier, jurist cu înaltă pregătire, acum Avocat al Poporului (!), a plecat numai după ce, prin semnarea Tratatului cu Ucraina (7 iulie 1997), a consfinţit cedarea către statul vecin a unor străvechi şi întinse teritorii româneşti. Cu locuitorii lor cu tot! Acest gest, apreciat de multe personalităţi ale vremii ca trădare naţională, ne dovedea că avântul „democratic” din anii ’90 a depăşit până şi viziunea marelui Eminescu despre puşlamalele politice: „Oricât de mulţi oameni răi s-ar găsi în această Ţară, nu se găseşte nici unul care ar cuteza să pună numele său sub o învoială prin care am fi lipsiţi de o parte din vatra strămoşilor noştri”. Au cutezat: Emil Constantinescu – preşedinte de ţară, Petre Roman – preşedinte al Senatului, Victor Ciorbea – prim-ministru, Adrian Severin – ministru de externe.

O privire prin gaura cheii

Şi, tot aşa, n-am aflat nici până azi de ce următorul, un prim-ministru fost infirmier, profesor de istorie şi poet, a plecat doar după ce prin măsuri economice dezastruoase a determinat declanşarea celor două „mineriade”. Răscoale muncitoreşti care au adus ţara în pragul războiului civil (în anul 1999, ambasadele străine îşi strânseseră lucrurile şi erau deja pe picior de plecare…) Cu toate „meritele” sale, poate, s-ar cuveni să-i mulţumim premierului istoric şi poet. De ce? Fiindcă, la doi ani după demitere, el a fost singurul care a avut îndrăzneala să ridice, timid, un colţ al vălului sub care se ascunde răspunsul la întrebările ce ni le tot punem inutil de la începutul acestei noi epoci. Aşadar, ne-a invitat să privim pentru o clipă prin gaura cheii spre lumea aceea plină de enigme şi stăpânită de frică. Dar, să-l ascultăm, cu mare atenţie: „Un om politic, dacă vrea să mişte cât de cât, nu numai că este silit să se supună coerciţiei exercitate de Structuri, dar, mai mult, el este obligat să facă parte din Structuri. Cine nu face parte din Structuri este un pion a cărui eficienţă este nulă. Aceasta este teza mea: nu te poţi păstra la putere dacă nu faci parte din Structuri, tot aşa cum nu te poţi mişca eficient pe tabla de şah dacă nu te foloseşti de câmpurile de forţă ale ei”.

Sunt cuvinte scrise în anii 2001-2002. Au trecut de atunci 15-16 ani. S-a schimbat ceva? Nu. Au urmat alţi premieri, supuşi „Structurilor” descrise mai sus sau aflaţi, poate, sub puterea altor „Structuri” mult mai sofisticate. Fără excepţie, ei nu s-au abătut cu nimic de la drumul prefigurat de predecesorii lor. Indiferent de vârstă, provenienţă de partid sau de trăsăturile psihice proprii, aparent inexplicabil pentru orice observator cu mintea întreagă, s-au comportat ca şi cum ar fi fost fiii aceleaşi mame şi au întregit cu sârg şirul de decizii ce vizau destructurarea statului român. Părea un proces atât de exact, continuat cu atâta îndârjire, încât, vrând-nevrând, azi te duce gândul spre un plan minuţios elaborat. Un proiect cu direcţii şi scopuri precise, cu autori pe cât de anonimi pe atât de puternici şi de neiertători. Ca şi cum ar trebui confirmată concluzia de mai sus, printre prim-miniştrii nou aleşi s-a aflat şi un preşedinte de partid, fost ministru de externe, om cu ridicate pretenţii de fin intelectual. Odată instalat la palatul numit (sper că nu uşor ironic…). Victoriei, el a oferit străinilor, pe mai nimic, tot petrolul şi aproape toate exploatările de gaze româneşti. Tot el, printr-un act profund antiromânesc, a cedat unui afacerist din Asia de Sud-Est, la valoarea unei cutii de conserve, pilonul industriei siderurgice din România care valora miliarde.

Iadul…

L-a urmat premierul care, pe fondul finalizării efortului de transformare în ruine a tot ce mai rămăsese valid din economie, a declanşat un proces incredibil de învrăjbire a membrilor societăţii româneşti. Ţara devenise un iad în care erau asmuţiţi tinerii contra bătrânilor, slujbaşii contra pensionarilor, civilii contra militarilor, orăşenii contra ţăranilor, ignoranţii contra intelectualilor, bolnavii contra medicilor. Un demers care, prin dimensiunile efectelor sale sociale, a făcut (şi face încă, prin urmările sale) mai mult rău României decât un război civil. El, acest prim-ministru acum ferice primar de urbe, a definitivat destructurarea iremediabilă a Armatei, a închis zeci de spitale, a desfiinţat mii de şcoli de la sate, a lăsat pe drumuri sute de mii de intelectuali, a afectat grav pensiile şi salariile tuturor românilor, a alungat din ţară milioane de tineri apţi de muncă, a dus România în pragul dezastrului economic şi social. Dar nu a fost suficient!

După acest adevărat cutremur, a ajuns la palatul guvernamental un premier, fost şef de serviciu secret, care a încurajat pe faţă dezmembrarea ţării, a cedat Ungariei o legitimă moştenire românească valorând câteva miliarde de dolari şi a contribuit la distrugerea din temelii a agriculturii, atât cât mai rămăsese din ea. Tot el, istoric şi filozof, vorbitor de ebraică şi de maghiară, în cele 78 de zile cât a condus guvernul, a reuşit să aducă mai multe deservicii României decât alţii în două mandate. A urmat, apoi, cel mai tânăr prim-ministru din Europa. Un fost procuror, preşedinte de partid social-democrat. Înainte de a se retrage în mod inexplicabil de la conducerea guvernului, el a condus România spre o criză politică şi guvernamentală fără precedent şi, fapt ce ne readuce în minte teoria „Structurilor” care manevrează din umbră, a pierdut într-un mod absolut ciudat cursa pentru preşedinţia ţării cu toate că în primul tur de scrutin conducea detaşat. Nu-l putem uita nici pe „premierul guvernului meu”, pe omul adus la cârma guvernului (de cine oare?) cu cursa aeriană Bruxelles-Bucureşti. El a fost horticultorul care a destabilizat iremediabil Justiţia şi care a dat liber exploatării nemiloase de către companii extranaţionale a pădurilor ţării.

Să fie acesta adevărul?

Indiferent de câte „realizări” atribuite premierilor României am enumera, căutând răspunsuri, rămânem la fel de neştiutori. Poate, ca ţară, nici nu vrem un răspuns. Poate, ca popor, ne este frică să-l aflăm întrucât durerea ar fi prea mare. Eu, ca cetăţean interesat de direcţia în care se îndreaptă ţara mea, cred că a sosit timpul să ne alungăm teama. Socot că a venit vremea şi să ne dorim adevărul! Oricât de întristător ar fi, avem nevoie de răspunsuri. Dacă nu spre a pedepsi vinovaţii, măcar pentru a ne fi învăţătură de minte. Fiindcă, România nici nu începe şi nici nu se sfârşeşte cu noi.

Până atunci, până vom găsi răspunsul, cu ochii atenţi şi la ceea ce se întâmplă azi cu Justiţia românească (întâmplări probabil parte a aceluiaşi proiect…), să-l mai ascultăm încă o dată pe premierul poet. Pe acela care, acum un deceniu şi jumătate, înainte de a pleca definitiv în lumea de dincolo, descria Puterea din spatele Puterii şi desena cu tuşe groase chipul acelora care, pesemne, conduc şi astăzi din umbră România: „Dumnezeul lor de acum e banul, iar în mintea lor nu poate încăpea gândul că există oameni care să nu poată fi cumpăraţi, şantajaţi sau intimidaţi. Sunt latenţi, dar ies la suprafaţă prin prelungiri pseudopodice, pe care fireşte că le poţi tăia, însă degeaba, se regenerează miraculos ivindu-se din nou, printr-o nouă prelungire pseudopodică al cărei chip e altul, deşi structura din care a răsărit e aceeaşi […]. Cine crede că-i poate schimba intrând în sistemul lor şi modificând lucrurile dinlăuntru uită că o dată intrat acolo va semăna leit lor, împrumutându-le mândria de castă, dispreţul şi lipsa de scrupule. Mass-media, serviciile secrete, partidele politice sunt toate controlate de ei. Procentual, cam 80% din clasa politică românească este expresia Structurilor. De aceea ea nu merită să existe, cum nici Parlamentul României de după 2000 nu-şi merită numele. Când privesc acest for legislativ, aşa cum apare el azi, îmi dau seama că există viaţă după moarte. Oamenii aceştia au murit de mult şi totuşi mai trăiesc”.

Pare, nu-i aşa, un text extrem de actual. Surprinzător sau nu, cartea din care am citat a fost scrisă de fostul premier Radu Vasile şi se numeşte „Cursa pe contrasens”. Titlul cărţii (dar şi mare parte din cuprins) indică aproape fără eroare mersul de ieri al României, prefigurându-l cu mare exactitate pe cel de azi: „Pe contrasens”! Premierul poet, aproape şters ca politician, reuşeşte să ne arate fără menajamente cursa oarbă, spre neştiut, împotriva firii, de neoprit, la care cei ce „au murit de mult şi totuşi mai trăiesc” împing Ţara. Să fie acesta răspunsul? Să fie acesta adevărul?
Autor: Teo Palade.
Sursa :
http://www.art-emis.ro/analize/4714-un-secret-periculos-puterea-din-spatele-puterii.html
Aliosa .

14 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  Buna Seara Lume Virtuala ! 🙂
  Dintre zecile de STIRI,
  am ales pentru Domniile Voastre,
  una plina de MULTUMIRI
  si alte trei ………………….

  – Sa ne traiesti TIBI ani multi si plini de bucurii 🙂
  Drapelul Sfintei ROMANII,
  din nou sa-L arborezi pentru TINE si NOROD ,
  tocmai sus la POLUL NORD !!! 🙂 🙂 🙂
  https://pressone.ro/tibi-useriu-pana-la-capat-a-castigat-a-treia-oara-cursa-infernala-de-la-polul-nord/
  – Din NENOROCIRE pentru Sfanta ORTODOXEI,
  evanghelistul protestant,
  sfatuit de cei aflati la periferie ,
  https://www.activenews.ro/externe/Somnul-ratiunii-naste-monstri-O-companie-aeriana-australiana-INTERZICE-folosirea-termenilor-%E2%80%9Emama-%E2%80%9Etata-%E2%80%9Esotul-%E2%80%9Esotia-pentru-a-nu-ofensa-comunitatea-LGBT-149792
  la Parlament din nou a RETRUNAT,
  Legea REFERENDUMULUI pentru Familia TRADITIONALA ORTODOXA !!! 😦 😦 😦
  https://www.activenews.ro/stiri-politic/Presedintele-Iohannis-mai-blocheaza-o-data-desfasurarea-Referendumului-pentru-familie-a-trimis-inapoi-la-Parlament-noua-lege-a-Referendumului-149804
  Rusinica domn presedinte ! 🙂
  Daca Legea Romaneasca n-are cum a te sanctiona,
  Puterea DUMNEZEIASCA sigur te va CONDAMNA !!! 🙂 🙂 🙂
  – Hotarat lucru :
  fostul premier basisto-pedelist, acum PNL-ist , pe numele sau adevarat Emil Boc, primar de Cluj ,
  de FRICA sa nu mai CADA din NOU in CAP pe scena vreunei televiziuni din BUCURESTI cum a facut-o in urma cu ceva ani in emisiunea lui ANDREI GHEORGHE cand,
  INFUMURAT si cu CAPU-N NORI a pasit direct in SUBSOLUL scenei cazand in CAP 🙂 😦 🙂
  propune din NOU, ca pe vremea ” JAVREI ORDINARE ” presedinte de TARA,
  REGIONALIZAREA ROMANIEI 🙂 😦 🙂

  https://www.activenews.ro/stiri-politic/Primarul-Clujului-Emil-Boc-cere-regionalizarea-tarii-%E2%80%9Ein-acceptia-europeana-.-Mihail-Neamtu-sustine-ideea-149824

  ca, poate, poate, va ajunge si el LIDER de CENTRU-NORD la PNL(PDL) ,
  dupa modelul PSD !!! 🙂 🙂 🙂

  – De 18 ani INCOACE,
  gura lui Vladimir PUTIN nu mai tace !!! 🙂 😦 🙂
  Ea spune cu subiect si predicat,
  ca Federatia RUSA s-a saturat,
  sa mai fie CRITICATA,
  de puterile cu fata PATATA
  si ca atare, DUMINICA care sta sa vina,
  ii va mai aduce GURII lui Putin inca o duzina
  de OXIGEN siberian,
  mai tare decat Calul TROIAN,
  cu care OCCIDENTUL sa-l sfideze,
  si puterea RUSIEI s-o consolideze !!! 🙂 🙂 🙂
  http://adevarul.ro/international/rusia/infografie-prezidentiale-final-asteptat-rusia-contracandidatii-putin-video-1_5aaa9de1df52022f759b54de/index.html
  Un sfarsit de saptamana BINECUVANTAT
  persoanelor virtuale care SUS au COMENTAT
  off-topic sau la obiect,
  cele sus postate cu predicat si subiect !!! 🙂 🙂 🙂
  Weekend placut ! 🙂
  Buon weekend !! 🙂 🙂

  Aliosa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 16/03/2018 @ 6:53 pm | Răspunde

 2. Multumim !
  O seara linistita si, un sfarsit de saptamana binecuvantat ! 😉

  Comentariu de lacrimaroua — 16/03/2018 @ 7:39 pm | Răspunde

  • Buna dimineata Lacrimioara ! 🙂
   Multumesc frumos pentru urare ! 🙂
   Un sfarsit de saptamana BINECUVANTAT si domniei tale ! 🙂
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 17/03/2018 @ 8:55 am | Răspunde

  • O Duminica Binecuvantata intregii FAMILII !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu drag,
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 18/03/2018 @ 8:07 am | Răspunde

 3. Interesanta postarea. In completare la articolul domnului Palade e bine sa citesti si acesta postare din blogul aceluiasi domn. Eu am mai citi si mi se pare destul de la obiect si pertinent ce expune domnul.
  Un sfarsit de saptamana asa cum il doresti ❗ ❤ Ii doresc putere caisului tau, sa nu sufere pentru ca iarna vad ca nu vrea sa plece fara sa ne mai dea un episod din rautatea si vitregia ei. Se pare ca sufera de amnezie si cand se trezeste pleca in lume asa cum a facut acum, ha, ha,

  Comentariu de Beta — 17/03/2018 @ 6:19 pm | Răspunde

  • Buna dimineata draga Anda ! 🙂
   DUNAREA batrana, imi este SORA si stapana,
   de rautatea IERNII cu drag ea ma fereste,
   SOARELE spre CAISUL meu il indeamna
   sa -i incalzeasca FLORILE ca sa nu inghete,
   ci sa ” mearga ” tantos spre maturitate
   ca in final sa RODEASCA spre a da roade bogate !!! 🙂 🙂 🙂
   Cat priveste POSTAREA domnului Teo Palade al carui URL din graba nu l-ai specificat,
   voi umbla cum numai eu stiu cum si voi gasi acel articol pe care l-ai citit si ti-a placut ! 🙂
   Multumesc din toata inima ca ai trecut din nou pe la MINE 🙂
   caci, SINCER, eram ingrijorat de faptul ca de vreo cateva zile bune,
   nu mai dadusesi nici un semn de viata in casuta-mi virtuala ……………
   O Duminica Binecuvantata intregii tale FAMILII iar nepotelului,
   doar ganduri curate si urari de SANATATE si sa-i faci CADOU atatea LEGO-uri macar
   cate i-am facut si eu nepotelului ANDREI in ultimii trei ani !!! 🙂 🙂 🙂
   Sarut mana, draga prietena virtuala, Anda ! 🙂
   Dumnezeu sa te BINECUVANTEZE si sa te TINA-N VIATA sanatoasa ANI multi de-aici inainte !!! 🙂 🙂 🙂
   La VIDEOCLUPUL minunat mai sus postat,
   eu nu am cum a raspunde delicat,
   decat cu o nevinovata INVITATIE la DANS
   tandru si plin de suspans !!! 🙂 🙂 🙂

   Cu cea mai inalta pretuire si consideratiune,
   Aliosa !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 18/03/2018 @ 8:03 am | Răspunde

  • Scuze, chiar din graba cum bine ai spus, sunt asa aglomerata cu de toate dar nu pot sa nu trec pe la tine sau ceilalti prieteni macar in graba.
   Am de umblat pe la policlinici sa caut acul in carul cu fan ca asa-i la noi ca sa te impiedice gasesc ei ce sa-ti ceara stiind ca se obtine greu sau deloc. Uite aici linkul :
   http://teopal.ro/index.php/2018/03/06/restart-romania-peste-o-suta-de-mii-de-soldati-fara-uniforma-fonduri-externe-asigurate-de-5-state-cu-scopul-de-a-schimba-starea-de-fapt-din-rom/

   Comentariu de Beta — 18/03/2018 @ 11:33 am | Răspunde

  • Sincer, sunt bucuros si placut surprins de rapiditatea cu care ai „rezolvat problema ” in discutie ! 🙂
   Multumesc din toata inima pentru postarea link-ului cu pricina 🙂 mai ales ca m-ai scutit de a mai consuma TIMP pretios intrand in arhiva distinsului Teo Palade spre a gasi articolul respectiv pe care, datorita Domniei Tale l-am CITIT, ANALIZAT si INTELES cum trebuie ! 🙂
   Este atat de mult ADEVAR in cele postate acolo incat, il voi prelua prin „COPY PASTE ” si-l voi posta ca articol de sine statator cat de curand spre a fi CITIT si de BASISTII si BASISTELE care ,
   in 2012 cand am postat pe blogul meu ca „JAVRA ORDINARA ” a scapat de DEMITEREA din functia de presedinte al Romaniei
   desi a fost DEMIS de 7,5 MILIOANE de ROMANI in 29 IUILE 2012 si datorita AMESTECULUI in TREBURILE INTERNE ale ROMANIEI ale ambasadorului SUA la Bucuresti, Gitenstein 😦 😦 😦 ,
   m-au catalogat in fel si chip …………………………
   Dar asta-i alta poveste si-i numai povestea mea din cauza faptului ca spun DIRECT si fara OCOLISURI ceea ce gandesc , vad, aud si simt 🙂 🙂 🙂
   cu riscul de a PIEDRE audienta pe BLOG !!! 🙂 🙂 🙂
   O seara BINECUVANTATA intregii tale FAMILII, generoasa prietena virtuala , Anda ! 🙂
   Cu respect,
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 18/03/2018 @ 6:18 pm | Răspunde

 4. felice sabato sera

  Comentariu de newwhitebear — 17/03/2018 @ 7:06 pm | Răspunde

 5. Bună dimineața, Alioșa! 🙂
  Unii spun că suntem blestemați să avem doar conducători cretini, corupți sau marionete conduse de oportuniști corupți. Ieri am văzut un film românesc cu Dorel Vișan, Horațiu Mălăiele, Mircea Diaconu ș.a., care se numește „Ticăloșii” și care arată cât de murdară e politica noastră. Mafia din acest domeniu e atât de bine consolidată, încât niciun om cinstit nu poate ajunge la guvernare, pentru ca să nu le strice apele. Și toate afacerile oneroase se nasc și sunt patronate de parlament și cei care au pus mâna pe majoritatea lui. Nouă nu ne rămâne decât să lătrăm la lună, în timp ce caravana trece nestingherită. Mă tem că va fi și mai rău, pentru că ei pot să facă asta, tot mai ușor.
  Lăsând la o parte acest aspect, îți doresc să te bucuri de ziua de azi, de viață, pe cât se poate, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 18/03/2018 @ 9:12 am | Răspunde

  • Buna seara, Petru ! 🙂
   NU, nu NOI
   ” suntem BLESTEMATI sa avem parte doar de conducatori cretini, corupti sau MARIONETE conduse de oportunisti corupti ” 🙂 😦 🙂
   ci aceea care i-au sustinut, ajutat, cocolosit si incurajat pe acei politicieni , adica, OCULTA interna si externa ………………
   Asta NU inseamna cu tu NU ai DREPTATE versus cei care ne-au CONDUS si ne CONDUC inca ! 😦

   Stiind ca POLITICA in general este ” MURDARA ” dar pe meleagurile romanesti si MAI MURDARA 😦
   dupa TRECEREA in REZERVA ( 15 IULIE 2001) 🙂 am REFUZAT toate ofertele presedintilor filialelor de PARTIDE din localitate
   de a INTRA in POLITICA …………………………iar ACUM, sunt MANDRU si BUCUROS ca nu-s SLUGA niciunui SEF de PARTID !!! 🙂 🙂 🙂
   Asa dupa cum foarte bine a spus si distinsul AUTOR, Teo Palade in MATERIALUL ce face obiectul acestui dialog virtual,
   TOTI politicienii POSTDECEMBRISTI si toti PRESEDINTII de TARA s-au comportant lamentabil
   inseland asteptarile ALEGATORILOR ROMANI 😦 😦 😦 iar comportarea presedintelui Klaus Werner Iohannis versus ILEGALITATILE si ABUZURILE savarsite de procurorii DNA de sun comanda credicioasei Laura Codruta Kovesi este nu numai LAMENTABIL dar si EXTREM de PERICULOS la adresa DREPTURILOR si LIBERTATILOR fundamentale ale cetatenilor romani !!! 😦 😦 😦

   ” PESTELE de la CAP se IMPUTE ” 😦 iar CAPUL salasuieste pe Dealul Cotrocenilor ………………

   Multumesc frumos pentru urarile facute ! 🙂
   Seara faina , o noapte linistita si-o saptamana rodnica in toate chiar daca suntem in POSTUL PASTELUI ! 🙂
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 18/03/2018 @ 6:46 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: