Alioşa ” File de Jurnal ”

27/03/2018

Sesizare impotriva unui senator ……………..

Filed under: generale — Aliosa @ 5:45 am

In loc de motto:
Dupa 5 ( cinci) zile de RELAXARE, bancuri si UMOR 🙂 mi-am reamintit de ” JAVRA ORDINARA ”

https://www.luju.ro/opinii/interviu/exclusiv-cum-a-fost-ingropat-dosarul-flota-fostul-procuror-general-adjunct-al-pna-av-adrian-horia-miclescu-dezvaluie-mecanismul-inducerii-in-eroare-a-inaltei-curti-la-restituirea-dosarului-inculpatului-traian-basescu-gheorghe-suhan-era-delegat-sa-confirme?pdf
si-am GASIT pe internet  o SESIZARE impotriva lui Traian Basescu senator,
care ,din tinerete a cochetat cu contrabandistii ,
iar in cei 10 ( zece ) ani de mandat s-a aliat cu toti securistii
pe care i-a folosit dupa bunul sau plac in interes personal
,familial si al statului paralel !!! 😦 😦 😦

https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/11/22/
Iohannis, îți predau CHEIA SUCCESULUI !basescu-605xmedia-147479621760179200

media-1417794105818862009a927-opreabasescu-preoti-in-groapa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

” luni, 26 martie 2018
SESIZARE Impotriva declaratiei parlamentare a d-lui. senator Traian Basescu, din data de 13.03.2018

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Adresa: Bucuresti, str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, cod postal 013152, Of. Postal 26 Cont:BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410,
Cod fiscal:26096263
Adresa e-mail: sindicatulmilitarilor@gmail.com
Nr. 300. din 26.03.2018

Catre
Colegiul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii

SESIZARE
Impotriva declaratiei parlamentare a d-lui senator Traian Basescu, din data de 13.03.2018

Doamnelor si domnilor,
Legal constituit la 19.08.2009 si grupand rezervisti din toate structurile Sistemului National de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala,
Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)
se adreseaza dvs. in mod statutar, prin subsemnatul, in calitate de presedinte,
in baza Art.52, Al.(1) din Constitutia Romaniei, ca parte vatamata,

sesizandu-va asupra declaratiei parlamentare discriminatorii fata de categoria socio-profesionala a militarilor activi, in rezerva si in retragere, sustinuta in Parlamentul Romaniei, in ziua de 13 martie 2018, de catre senatorul Traian Basescu.

Lezati de o autoritate publica, in speta Camera Senatului, care nu a reactionat, consideram declaratia respectiva, pe care o anexam prezentei,

drept o grava incalcare a Art.16, Al (1) si Art.22, Al.(2) din Constitutia Romaniei, discriminatorie fata de militari si politisti si, facuta de la inaltimea functiei unui senator care a fost si presedintele Romaniei, drept un indemn la un tratament degradant la care sa fie supusa categoria noastra socio-profesionala.

Din punct de vedere militar, consideram ca numitul senator, discriminand si insultand nemeritat structurile militare, se face vinovat si de incalcarea grava a Art.54 din Constitutia Romaniei, care prevede ca “Fidelitatea fata de tara este sacra”.

Cu atat mai grava este declaratia senatorului Traian Basescu, fost presedinte, cu cat discriminarea si insulta sunt insotite de minciuni si o vadita incitare la ura impotriva cadrelor militare active, in rezerva si n retragere.

Doamnelor si domnilor,

Noi, militarii, politistii, cadrele din serviciile speciale ne-am desfasurat activitatea nu de capul nostru ci in conditii strict reglementate prin legi organice, extrem de restrictive, in baza unor contracte incheiate cu Statul si pecetluite prin Juramantul militar privind indeplinirea ordinelor “chiar cu riscul vietii”.

Am prestat in folosul Statului si natiunii, nu “munci”, ci “activitati pentru indeplinirea indatoririlor militare”.

Constitutional (Art.42, Al.(1) si Al.(2)), ele nu constituie “munca fortata” desi, aparent, se pot asimila acesteia.

Prin Juramant, militarul si politistul isi asuma, la pace, constrangeri si restrictii care anuleaza pentru el majoritatea drepturilor omului si cetateanului, in indeplinirea activitatilor de pregatire permanenta / actiune si interventii, riscandu-si viata prin interventia in regim militar, direct in caz de accidente majore, calamitati, salvare, acte de insurgenta sau teroriste etc.

Mai mult, din 2004, anul aderarii Romaniei la NATO,
militarii si politistii romani sunt obligati sa-si desfasoare activitatea la ordin, in interes general – umanitar si in strainatate, sub stindard NATO, activitati si riscuri noi asumate prin noi legi organice, conform Art.55 din Constitutia Romaniei.

Pe cale de consecinta, restrangerea activitatii cadrelor militare si politistilor “la munci agricole”,

care, DA, fac parte, strategic, din pregatirea la pace a economiei de razboi si a teritoriului pentru aparare, ca si asumarea marilor constructii (autostrazi, poduri, magistrale, obiective industriale si strategice etc.) este denigratoare si mincinoasa,

senatorul amintit catalogand-o drept cauza unica pentru care militarii

“deodata si-au dat seama ca le trebuie pensii speciale”.

Tinandu-si armele, nu “la picior” sau “in pat” ci in rastele, in putinele unitati si depozite scapate furiei distructive a politicienilor tip Basescu,
militarii au avut dintotdeauna si trebuie sa aiba legi organice separate de civili privind drepturile, obligatiile, salarizarea, inclusiv soldele de rezervist cunoscute drept “pensii”.

Este, la noi, o cutuma dintotdeauna, legiferata dupa 1864 de generatia care a faurit Statul Roman modern.

Militarul roman, ca toti militarii lumii, nu actioneaza de capul lui, nu face ce ii place ci executa ordine si indeplineste misiuni in mod identic in Romania, SUA, Germania, Franta etc.

“Munca” militarilor nu are legatura cu regimul socialist ci cu sistemul militar identic in toate statele membre, astazi, UE si NATO, activitatile sale specifice, ca si asumarea restrictiilor, renuntarilor la drepturi si a riscului pierderii vietii, fiind relegiferate astazi ca urmare a aderarii Romaniei la NATO in 2004.

Or, diatriba senatorului Basescu incalca, sub aspectul legislatiei militare si nationale si Art.11, Al.(1) si Art.20, Al.(1) si Al.(2) privind raportarea Romaniei la tratatele internationale si la legislatia UE si NATO care prevaleaza.

“Marea …. contribuie la securitatea Romaniei”

a constat dintotdeauna, consta si va consta in insasi existenta structurilor militare, in permanenta lor instruire si pregatire pentru lupta, nu in razboiul in sine, pe care nici un om intreg la minte nu si l-ar putea dori, adica exact in activitatile batjocorite de Traian Basescu, in efortul sau denigrator si discriminator, prin expresii de genul

“ne povestesc cum sunt ei cu arma la picior”
sau cum
“dorm cu pusca in pat” etc.

Uita senatorul ca, la marile dezastre, intreaga societate este unanima in a-i chema pe militarii MApN si MAI sa salveze civilii, asa cum au fost chemati si in 1989 sa apere valorile democratiei impotriva dictaturii.

Fara batjocoritii rezervisti de astazi, Traian Basescu nu ar fi ajuns niciodata politician, senator, primar general, presedinte de partid si de Tara!

Doamnelor si domnilor,
Pensiile militare de stat nu sunt “speciale”, ci legale, stabilite constitutional prin legi organice, in baza obligatiilor asumate prin contracte cu Statul, militarii fiind in exercitiul functiunii 24 de ore din 24, fara concedii si sarbatori legale, chiar daca soldele li se platesc numai pentru 8 ore prestate. Sunt in exercitiul functiunii in tara si in afara, in baza tratatelor de aderare ale Romaniei care stabilesc, inclusiv, modalitatile de salarizare si acordare a pensiilor, niciodata aplicate din 2004 incoace.

Discriminandu-i pe militari fata de pensionarii civili ai sistemului public, fostul presedinte califica pensiile militare, drept “furt”, invocand lipsa de contributivitate.

Or, militarii, ca si alte categorii socio-profesionale (exemplu cei din UCECOM), au contribuit dintotdeauna, dar in propriul sistem, prin bani, munca sub ordin, interventii in orice imprejurare si sange, adica mai mult decat orice contributor, dovada numarul urias al deceselor “la pace” din cadrul acestei categorii socio-profesionale.

Doamnelor si domnilor,
Considerand ca toate dejectiile pe care le varsa inveninatul senator asupra rezervistilor se datoreaza jalnicei tentative de acoperire a actiunilor neconstitutionale, antidemocratice, antieuropene si a ilegalitatilor comise impotriva noastra si a tuturor categoriilor socio-profesionale si de varsta din Romania de catre regimul personal si tiranic al carui promotor a fost,

SCMD va solicita sa interveniti impotriva acestei noi tentative de discriminare a militarilor, prin restrangerea unui drept fundamental – dreptul la pensie (Art.53, AL.(1) din Constitutia Romaniei) si sa decideti obligarea autorului iresponsabilei declaratii facuta, la scuze publice fata de rezervisti si la daune morale.

Consideram prezentul demers imperios necesar deoarece, o astfel de abordare ne-a costat, in perioada 2010 – 2013, cca. 32.000 de vieti, mortalitatea la rezervisti continuand sa fie de 500/luna datorita razboiului imagologic si psihologic declansat impotriva noastra, pe tema “pensiilor nesimtite”, tocmai de catre recidivistul de astazi, Traian Basescu.

Rog dispuneti,

Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU ” .
Sursa : Yahoo Mail .

Comentariile le las pe seama Domniilor Voastre ! 🙂
O zi de MARTI, fara ” cele TREI ceasuri rele ”
pentru vizitatorii si vizitatoarele mele 🙂 🙂 🙂
dar musai ,pe CAP base cu ele sa se spele 🙂
ca-n 10 ( ZECE ) ani de mandat prezidential, a facut numai belele !!! 😦 😦 😦

Maine  28 MARTIE este ziua de nastere a sorei mele ,

Georgeta POPOVICI Stratthumb_LANSARE_CARTE_GEORGETA_STRAT_-_2015_11_08_-_0027autoarea volumului de versuri

„HIEROGLIFA in ZENIT ”  DSCN8514

ii urez inca de astazi, un sincer si calduros La Multi Ani   🙂  🙂  🙂

si cat mai multe volume de poezii !!!  🙂  🙂  🙂

https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/11/10/

Pe  28 MARTIE, ROMANII de pe ambele maluri ale PRUTULUI strabun  sarbatoresc 100 de ANI 🙂  de la semnarea DECLARATIEI de UNIRE a BASARABIEI ( actuala Republica MOLDOVA ) cu Patria MAMA, ROMANIA , in loc de alte cuvinte ce pot fi usor rastalmacite 😦  de DETRACTORII mei , postez cu ghilimelele de rigoare,VERSURILE  unei ELEVE  de la un liceu de dincolo de PRUT ……..

”   M Ă I C U Ț Ă !

                            de Lucia  Stegărescu – (elevă în clasa XII-a, Chișinău)

Sunt un cuvînt rănit de soare

Cu dorul răstignit în mare.

Mă descompun în două șoapte;
Sunt ca o ziuă fără noapte.

              Și lacrimile mă apasă…

              Te rog măicuță ia-mă acasă.

              Mi-e inima însângerată

              Fiindcă mi-au pus sărmă ghimpată.

De-ai ști de cîte ori am vrut

S-alerg spre tine peste Prut

Dar pusu-m-au s-aștept la vamă

Căci ei nu cred că tu-mi ești mamă.

               Mi-a ars și dragostea în foc

               De cînd lui Dumnezeu mă rog.

               Cînd viu la tine nu suport

               Să mi să ceară pașaport.

        

Și sufletul, mamă, îmi plînge

Că-s sînge din al tău sînge…

Cînd tu ești tristă eu suspin,

Cînd sufăr eu tu zaci în chin.

               Adesea lumea mă întreabă:

               Tu ești orfana basarabă,

                Cea despărțită pe nedrept

                De la al mamei sale piept ???

 

Și le răspund cu jale grea

Că România-i mama mea

Că tată-mi este tricolorul

Iar frați mi-s muntele cu dorul.

                 Mă poartă marea prin cuvinte

                 Dar eu le spun ca și-nainte:

                 Un singur vis, mamă, m-apasă:

                 Să vii și să mă iei acasă ! ”   🙂   ❤   🙂  

Sursa : internetul .

Despre UNIREA in urma cu 100 de ani a BASARABIEI cu Patria MAMA, ROMANIA si despre UNIONISM 646x404si ROMANISM, gasiti mai multe pe :

http://adevarul.ro/moldova/politica/despre-unionism-bune-intelegerea-tolerarea-acceptarea-unui-fenomen-natural-obiectiv-peren-1_5ac61855df52022f757521cc/index.html?utm_source=newsletter&utm_campaign=Istoricul+%C5%9Eerban+Papacostea+a+murit+%2F+Au+descoperit+o+adev%C4%83rat%C4%83+comoar%C4%83+la+c%C3%A2%C5%A3iva+kilometri+de+Cluj+%2F+Nereguli+descoperite+de+ANPC+%C3%AEn+prag+de+Pa%C5%9Fte&utm_content=Newsletter-580170-20180406&utm_medium=email

  Pentru ca voi fi plecat de-acasa fara LAPTOP  iar la sfarsit de saptamana  credinciosii ORTODOCSI sarbatoresc ”  Duminica Floriilor ” urez inca de pe acum din toata ❤  DOAMNELOR si DOMNISOARELOR ce poarta NUME de FLORI, un sincer si calduros La Multi Ani !!!   🙂  🙂  🙂 

floriile_poarte_pasii_drumul_vietii_flori_sufletul_vibreze_dragoste_armmonieAnimated-gif-wallpaper-for-iPhone-6-130cuc_97678400_01075200

”  Vin FLORIILE cu SOARE si SOARELE cu FLORII ”   !!!  🙂  🙂


Aliosa !!!  🙂  🙂  🙂

26 comentarii »

 1. Buona settimana santa caro Aliosa 💛🌻

  Comentariu de Rebecca Antolini — 27/03/2018 @ 6:03 am | Răspunde

  • Buon giorno, caro Pif! 🙂
   Grazie per la tua visita mattutina! 🙂
   Pensavo di essermi svegliato solo la mattina presto 🙂
   ma vedo che anche il tuo regno ti risveglia! 🙂
   Grazie per il tuo desiderio! 🙂
   A differenza di te, gli italiani, che in questa settimana santa celebrano lo Sapraman delle passioni di Gesù Cristo e domenica 1 aprile, l’INVITO di Gesù Cristo: 🙂 🙂 🙂
   noi, i Romani ortodossi, celebriamo i FIORI DELLE FIERE 🙂 🙂 🙂

   e via 8 aprile, Pasqua !!! 🙂 🙂 🙂
   Serena giornata ! 🙂
   Con simpatia ,
   Aliosa !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 27/03/2018 @ 6:41 am | Răspunde

   • io mi alzo sempre alle 4:00 😀

    bella l’idea dei fiori delle fiere …mi piace 🐇 🐣 🐑 🌻 🕊

    Comentariu de Rebecca Antolini — 27/03/2018 @ 7:28 am | Răspunde

  • 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 27/03/2018 @ 9:51 pm | Răspunde

  • Grazie mille, Pif ! 🙂
   Buona PASQUA !!! 🙂 🙂 🙂
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/04/2018 @ 10:51 am | Răspunde

   • Ancora buona Pasqua alla tua famiglia

    Comentariu de Rebecca Antolini — 01/04/2018 @ 10:53 am | Răspunde

 2. @ ALLL !!!

  1) Spre DISPERAREA opozitiei PNL(PDL&USR 🙂 🙂 🙂
  IERI, SENATUL Romaniei , for decizional,a ADOPTAT toate cele 3 ( trei) LEGI ale JUSTITIEI 🙂 🙂 🙂 care, cu SIGURANTA vor fi ATACATE la Curtea Constitutionala a Romaniei de aceeasi OPOZITIE unita dar FRUSTRATA tare RAU 🙂 🙂 🙂 in nfrunte cu liderii ei, Ludovic Orban si ………………….

  OFTICAT peste masura este si presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis care, a fost ELIMINAT din procedura de numire a conducerii Curții Supreme !!! 🙂 🙂 🙂

  2) Din MOTIVE doar de el STIUTE dar de MINE BANUITE 🙂
  presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis, NU va PARTICIPA 😦 😦 😦
  la SEDINTA SOLEMNA a Parlamentului TARII,
  dedicata aniversarii a 100 de ANI de la semnarea la 27 MARTIE 1918 a DECLARATIEI de UNIRE a BASARABIEI cu PATRIA mama, ROMANIA !!! 🙂 🙂 🙂

  – Domnia ta, ce parere ai despre REFUZUL presedintelui Romaniei de a participa la sedinta solemna a PARLAMENTULUI ROMANIEI ca INVITAT de onoare ??? 😦 😦 😦

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 27/03/2018 @ 6:28 am | Răspunde

 3. Bună dimineața, Alioșa! 🙂
  Mă bucur că mi-ai adus la cunoștință ultimele evenimente (scandaluri) politice, din care fiecare extrage ce-l duce mintea și, mai ales, cum îl îndeamnă inima. Pentru că, la noi, se poate face foarte ușor din alb, negru, și invers, doar să știi cum să abordezi persoanele. Așa cum s-a dovedit că știu anumite organisme, care au preluat datele navigatorilor de pe internet și le trimit tot felul de mesaje propagandistice, în funcție de slăbiciunile fiecăruia. Eu știu că orice informație trebuie verificată din mai multe surse și gândită la rece înainte de a trage o concluzie.
  Judecând după caracterul lui de om cu judecată dreaptă și logică, sunt sigur că Johannis are un motiv întemeiat pentru a lipsi de la ședința „solemnă” a parlamentului fantomă. Eu aș prefera o întâlnire cu oamenii adevărați, chiar și în stradă, decât în mijlocul unei haite de hiene manevrate din culise. Asta e părerea mea și sunt sigur că rezonează cu alte câteva milioane.
  Îți transmit gânduri bune și salutări prietenești, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 27/03/2018 @ 9:07 am | Răspunde

  • Buna dimineata, Petru ! 🙂

   Nu degeaba romanul spune : ” Unde dai si unde crapa ” !!! 🙂 😦 🙂
   Articolul de fond se refera la
   „Sesizare impotriva unui senator ”
   iar comentariul tau doar la Klaus Werner Iohannis vs.PARLAMENTUL ROMANIEI…………..

   Ai dreptate 100% in privinta preluarii dateleor navigatorilor de pe internet si bombardarea acelor navigatori de catre „POSTACII ” platiti cu tot felul de ” MESAJE PROPAGANDISTICE ” 🙂 😦 🙂
   cum de altfel s-a intamplat in pauza dintre TURUL intai si TURUL doi al alegerilor prezidentiale din Romania anului 2014 cand, dupa TURUL intai candidatul Victor Viorel Ponta avea peste 1 ( un ) MILION de VOTURI in fata candidatului Klaus Werner Iohannis care, dupa TURUL doi, a adunat el peste 1,5 MILIOANE de VOTURI fata de Ponta !!! 🙂 😦 🙂
   Nu ma intereseaza cum procedeaza altii dar, EU intai verific INFORMATIILE in 2-3 locuri si-apoi, dupa o analiza profunda trag CONCLUZIILE si purced la publicarea lor ! 🙂

   Ca sa NU mai lungesc vorba, daca presedintele Klaus Werner Iohannis VA PARTICIPA la SEDINTA SOLEMNA a PARLAMENTULUI ROMANIEI legal ales in 11 DECEMBRIE 2016 🙂

   si NU a ” parlamentului fantoma ” 😦 😦 😦

   sedinta solemna DEDICATA aniversarii a 100 de ANI de la SEMNAREA DECLARATIEI de UNIRE a BASARABIEI cu ROMANIA in 27 MARTIE 1918 🙂 🙂 🙂
   atunci, imi asum rasunderea pentru informatia sus postata ! 🙂

   Un presedinte cu DRAGOSTE de NEAM si TARA ,
   NU poate avea NICIODATA,
   dar absolut NICIODATA
   ” un motiv intemeiat pentru a LIPSI de la o sedinta solemna ” 😦 🙂 😦
   a PARLAMENTULUI tarii lui ,
   dedicata UNIRII unei PROVINCII luate cu JAPCA de altii cu TARA al carui presedinte este !!! 😦 😦

   Sa inteleg ca TOTI PARLAMENTARII actualului PARLAMENT al ROMANIEI sunt
   ” o HAITA de HIENE manevrate din CULISE ” ??? 😦 🙂 😦

   Daca este asa, atunci, ROMANIA este condamnata la moarte lenta si sigura !!! 😦 😦 😦

   Ganduri bune si salutari prietenesti si eu iti transmit Petru,
   chiar daca raspunsul meu la ” commentul ” tau pare prea dur dar,
   n-are legatura una cu alta ! 🙂
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 27/03/2018 @ 9:47 am | Răspunde

  • Buna dimineata, Petru ! 🙂

   PS !

   INFORMATIA sus postata versus REFUZUL presedintelui TARII de a parricipa la SEDINTA SOLEMNA a PARLAMENTULUI ROMANIEI dedicata aniversarii a 100 de ANI 🙂
   de la SEMNAREA declaratiei de UNIRE de catre SFATUL TARII de peste PRUT
   a BASARABIEI cu ROMANIA 🙂 🙂 🙂
   asa dupa cum SIGUR eram 🙂 a fost CORECTA 🙂 si REALA !!! 🙂 🙂 🙂

   De unde se vede ca cele spuse de tine versus presedintele Klaus Werner Iohannis pe care-l aperi precum o APARA el pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi ,
   au fost acuze NEFONDATE 😦 😦 😦

   In rest, SANATATE si succes in toate ,Petru ! 🙂
   Aliosa .

   Comentariu de Aliosa — 28/03/2018 @ 5:52 am | Răspunde

 4. Buna dimineata, Aliosa !
  Ca de fiecare data primim stiri „calde” si revoltatoare ( tara in care traim … 😦 )!
  Multa sanatate si un sincer : La multi ani, pentru draga sora ! 💐
  Iti doresc o zi minunata … in curand primavara se arata !!! 🙂

  Comentariu de lacrimaroua — 27/03/2018 @ 10:03 am | Răspunde

  • Buna seara, Lacrimioara ! 🙂 Multumesc frumos pentru gandurile si urarile adresate surioarei mele ( e mai mica ca mine cu 8 ( opt ) ani ! 🙂
   Maine ii voi fi alaturi la aniversarea zilei de nastere ce va avea loc in „Micul Paris ” la un restaurant de top ce parta numele fluviului de traverseaza PARISUL ! 🙂
   Seara faina si noapte linistita ! 🙂
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 27/03/2018 @ 9:40 pm | Răspunde

 5. Doamne ajută !

  Comentariu de Mădălina — 27/03/2018 @ 10:07 am | Răspunde

 6. sereno martedì, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 27/03/2018 @ 6:19 pm | Răspunde

 7. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  Astazi 28 MARTIE, 2018,in INIMA si SUFLETUL meu e dubla SARBATOARE :

  a) Emisiunea militara de televiziune ” Pro PATRIA ” implineste frumoasa varsta de 50 de ani ! 🙂

  La Multi Ani, „Pro PATRIA ” ! 🙂

  b) Sora mea Georgeta POPOVICI Strat, autoarea volumului de poezii
  ” HIEROGLIFA in ZENIT ”
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/11/10/
  isi SERBEAZA ziua de nastere !!! 🙂 🙂 🙂
  La Multi Ani, surioara !!! 🙂 🙂 🙂

  Aliosa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 28/03/2018 @ 6:00 am | Răspunde

 8. Buna seara Aliosa, printre picaturi m-am gandit ca nu este rau sa dau o fuga pe la tine. In primul rand LA MULTI ANI ! ❤ pentru surioara ta

  apoi LA MULTI ANI ! si revistei pe care o citesc de cate ori am ocazia sa fie mereu obiectiva si cu editoriale minunate asa cum o stiu eu ❤
  In al treilea rand ma bucur ca se ia atitudine impotriva ineptiilor, provocarilor si nemerniciilor pe care le tot debiteaza acest Iuda al Romaniei si Scaraoschi al poporului. Ticalosul asta nu are leac vad si se amesteca bagand si manipuland in dreapta si-n stanga tot felul de nerusinari si magarii care pe plan international ne pot costa. Ca si cum nu a terfelit suficient aceasta tara mai ales in UE si CE. Pana cand tradatorul asta mai este lasat sa distruga ? Dumnezeu sa ne dea putere si sa ne umple de speranta ca o sa vedem si pentru tara asta si popor soarele stralucind asa incat sa se vindece toate stricaciunile facute de tradatori, sa ajungem sa traim visul frumos al libertatii, ridicarii tarii acolo unde-i este locul si poporul zambind nu oftand si stand cu capul in pamant ca acum. Un sfarsit de saptamana frumos ca si vremea ce-a venit si Florii fericite alaturi de cei dragi. Ma bucur ca ti-au placut imaginile de pe blogul meu. Eu am raspuns dar nu stiu unde s-a dus comentariul de acolo, se petrec ceva ciudatenii pe care inca nu le-am descifrat in mersul blogurilor. Numai bine si sanatate tuturor ❗ ❤

  Comentariu de Beta — 30/03/2018 @ 8:37 pm | Răspunde

  • Buna Dimineata, Anda ! 🙂
   In primul rand,
   asa dupa cum am spus mai sus 🙂
   si dupa cum am postat in deataliu la prima ora a diminetii pe
   http://amintiriamintiri.wordpress.com/2018/04/01/
   in perioada 27-31 MARTIE a.c. am fost PLECAT la……………
   ( INTRA te rog pe LINK-ul de mai sus ) ! 🙂

   In al doilea rand, MULTUMESC frumos pentruURAREA si COSUL cu TRANDAFIRI oferit SURIOAREI mele , Georgeta POPOVICI Strat
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/11/10/
   cu ocazia sarbatoririi ZILEI de NASTERE ( 28 martie ) ! 🙂
   Ca fapt divers, in dupa amiaza zile de 28 MARTIE,
   impreuna cu familia si invitatii ei, am petrecut clipe frumoase la Restaurantul SENA 🙂 ( din apropierea statiei de METROU ” Aurel VLAICU ” din Bucuresti ) !!! 🙂 🙂 🙂

   In al treilea rand, NU se merita ca in zi de Sfinte PASTI 🙂
   sa vorbesc despre ” javra ordinara ” asa ca. ma opresc ! 🙂
   La Multi Ani intregii tale FAMILII de Sfintele PASTI !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu stima si respect,
   Aliosa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/04/2018 @ 8:35 am | Răspunde

 9. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  Pentru ” IUBITII mei ITALIENI ”
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2018/03/20/
  si pentru blogerri ITALIENI care azi sarbatoresc Sfintele PASTI 🙂 🙂 🙂
  ” Buona PASQUA a tutti ” !!! 🙂 🙂 🙂

  Aliosa 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 01/04/2018 @ 8:37 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: