Alioşa ” File de Jurnal ”

10/05/2018

Cel mai ”CINSTIT” dintre ROMÂNI …………………

Filed under: amintiri,generale — Aliosa @ 8:50 am

În loc de motto:

 • De ce acest TITLU ? 🙂
 • Răspunsul este deja în MINTEA ROMÂNILOR care NU au UITAT că în campania electorală prezidențială din anul 2014, candidatul PNL(PDL) primarul de SIBIU oraș unde în perioada anilor 1969-1972  ca student la Școala Militară de Ofițeri Activi ” NICOLAE BĂLCESCU ”                                                                                                                                                                                                                https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/27/                                                                                                                                                                                                                                                                             mergeam DUMINICA  să vizionez filmele istorice românești la Cinematograful PACEA , acum sediul unei BĂNCI străine , mai exact CASA cumpărată de familia Iohannis cu ” ACTE FALSE ” fapt DOVEDIT de DOUĂ CURȚI de APEL (  Brașov și Pitești) după cum se arară în materialul de mai jos ,printre multele promisiuni electorale făcute atunci,actualul președinte al României,Klaus Werner  Iohannis,a spus cu subiect și predicat și :
 • –   ”  Declar RĂZBOI deschis PSD-ului ”  și uite că SE ȚINE   de cuvânt ……..
 • –  ”   Dacă voi ajunge președintele României, voi RENUNȚA la IMUNITATE ”  și uite că NU SE ȚINE  de cuvânt…………………..
 • Pentru cei/cele din țară și din afară, care-l VENEREAZĂ pe românul Klaus Werner Iohannis ,fost PRIMAR de SIBIU timp de trei mandate, ajuns PREȘEDINTE al ROMÂNIEI cu sprijinul direct și nemijlocit a ocultei interne și externe care și-a programat să manipuleze societatea românească în INTERESUL EI, președinte care, în loc să fie MEDIATOR conform CONSTITUȚIEI s-a dovedit a fi un INSTIGATOR periculos
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/02/01/
  președinte care recent a fost AMENDAT cu 2000 de LEI de către Consiliul Național pentru Combaterea Discrimnării ( CNCD) pentru adresarea repetată a cuvântului ” PENALI” ignorând ” PREZUMȚIA de NEVINOVĂȚIE” prevăzută de CONSTITUȚIE , le sugerez să acceseze URL-ul de mai jos pentru a se CONVINGE că cele ce urmează a fi postate în continuare, NU sunt INVENȚIA mea ci DOCUMENTE oficiale, legale, ștampilate și semnate de cei în drept la vremea respectivă ! 🙂 Lecturare plăcută ! 🙂
  https://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/foamea-saseasca-320-000-euro-dintr-o-lovitura-iata-contractele-de-inchiriere-ale-lui-klaus-iohannis-cu-raiffeisen-bank-pentru-imobilul-din-sibiu-declarat-de-justitie-ca-fiind-dobandit-cu-rea-credinta-prin-acte-false-cand-va-da-presedintele-klaus-iohannis-

” FOAMEA SASEASCA – 320.000 euro dintr-o lovitura! Iata contractele de inchiriere ale lui Klaus Iohannis cu Raiffeisen Bank, pentru imobilul din Sibiu, declarat de Justitie ca fiind dobandit cu rea-credinta, prin acte false. Cand va da Presedintele Klaus Iohannis inapoi Statului roman banii obtinuti necuvenit? De ce DNA-ul nerevocatei Kovesi nu investigheaza frauda? (Documente)
Marţi, 8 mai 2018 18:17 | Scris de L.J. | pdf | print | email
Dezvaluiri – Anchete
Presedintele Romaniei Klaus Iohannis perturba linistea natiunii si provoaca vrajba printre romani, atacandu-si adversarii politici in maniera grobiana, fara sa inteleaga ca functia il obliga la echilibru, impartialitate si responsabilitate. Aplicand etichete de “penali” adversarilor sai politici, moralistul Klaus Iohannis si-a facut o prioritate in a o apara cu orice pret pe Laura Kovesi, in pofida evidentelor abuzuri ale DNA, si a problemelor disciplinare si de imagine ale acesteia. Ce sa vezi insa, la randul ei DNA l-a ocolit sistematic pe Klaus Iohannis si nu a catadicsit sa cerceteze imprejurarile – dezvaluite repetat de presa – privind modul scandalos in care presedintele si sotia sa Carmen Iohannis au pus mana pe mai multe imobile in Sibiu, care apartineau Statului roman, imobile de pe urma exploatarii carora sotii Iohannis si-au bagat in buzunare sute de mii de euro. Inactiunea DNA este cu atat mai suspecta cu cat s-a stabilit prin hotarare civila irevocabila ca sotii Iohannis au dobandit cu rea credinta doua imobile de lux in centrul Sibiului, care apartineau Statului roman, in urma unor certificate de mostenitor si acte de vanzare frauduloase, care au fost anulate cu autoritate de lucru judecat.

Redactia Lumeajustitiei.ro va inregistra curand la DNA o sesizare penala cu privire la modul de dobandire a unor imobile din Sibiu de catre Klaus Iohannis, ca urmare a unor falsuri in serie, precum si a unor sume uriase de bani obtinute din inchirierea acestora, bani care se cuveneau Statului roman, proprietarul de drept al imobilelor. Vom analiza si comenta prestatia DNA!

Ce coincidenta! In februarie 2017 Iohannis si-a pus geaca rosie si a iesit in strada impotriva Guvernului PSD pe care tocmai il investise, numindu-i “penali” pe guvernanti. In piata a manifestat si Steven van Groningen – presedintele Raiffesen Bank Romania, banca care l-a umplut de bani pe Iohannis

Doua imobile de lux din centrul Sibiului – aflate in administrarea Primariei Sibiu – situate la adresele: str. Nicolae Balcescu nr. 29 si str. Gheorghe Magheru nr. 35 au fost smulse din posesia statului roman ca urmare a unor testamente false (anulate ulterior de instante) de asa-zisii mostenitori Ioan Bastea, Carmen Iohannis si mama acesteia Georgeta Lazurca.

Deosebit de importanta este dobandirea a jumatate din imobilul din Sibiu, str. Nicolae Balcescu nr. 29, inscris in Cartea Funciara cu nr. 9331, prin actul de vanzare-cumparare nr. 924 din 1 iunie 1999, incheiat la BNP Bucsa Radu Gabriel intre Ioan Bastea (vanzator) si Klaus Werner Iohannis si Carmen Georgeta Iohannis (cumparatori).

Pretul platit pentru jumatate din imobil a fost unul ridicol de mic – 50 milioane lei (echivalentul a 3200 dolari la data tranzactiei). Ulterior si acest act de vanzare-cumparare avea sa fie anulat irevocabil de instanta ca fiind incheiat prin frauda, cunoscandu-se provenienta ilicita a acestuia.

Asadar, la 1 iunie 1999, sotii Iohannis pun mana pe jumatate din imobilul din buricul Sibiului contra sumei modice de 3200 dolari. Asta dupa ce, cu trei saptamani inainte, la 8 mai 1999, Klaus Iohannis a obtinut o procura generala de administrare de la vanzatorul Ioan Bastea, ca in numele lui sa poata sa inchirieze cealalta jumatate de imobil. Practic, Klaus Iohannis dobandise control absolut pe intregul imobil.

La 18 iunie 2000, Klaus Iohannis este ales primar al Sibiului. Un an mai tarziu, intrat in lumea buna a orasului, Iohannis da lovitura si reuseste sa inchirieze intregul imobil Bancii Raiffeisen SA.

Primul contract pe sediul din Balcescu: 20.000 dolari/an (vreme de 5 ani)

Prin contractul nr. 357/30 noiembrie 2001, Iohannis inchiriaza imobilul catre Banca Agricola-Raiffeisen SA pentru suma de 20.000 dolari/an. Contractul a fost incheiat pe 5 ani, incepand de la 1 februarie 2002, pana la 1 februarie 2007.

Conform contractului, banca i-a platit anticipat chiria pe 3 ani la incheierea contractului – adica 60.000 dolari, banii jos.

Al doilea contract pe sediul din Balcescu: 60.000 euro/an (vreme de 9 ani)

La 29 decembrie 2006, inainte de expirarea contractului, Iohannis incheie un act aditional cu Raiffeisen Bank SA prin care se prelungeste durata inchirierii cu inca 10 ani, pana in data de 1 februarie 2017.

Este majorat si pretul chiriei, la 5000 euro/lunar, adica 60.000 euro/an.

Conform art. 3 din actul aditional, lui Klaus Iohannnis i s-a platit la data semnarii chiria anticipat pe 3 ani – adica suma de 180.000 euro. O mica avere.

In total, conform unor calcule simple pe sumele din aceste acte, Klaus Iohanis si mandatarul lui Ioan Bastea, au incasat in perioada 2002 – 2015 inclusiv, cat au detinut imobilul, pana la anularea actelor de dobandire in mod irevocabil de catre Tribunalul Brasov si Curtea de Apel Brasov, urmatoarele sume:

– 100.000 dolari pe primii 5 ani;

– 540.000 euro pe ultimii 9 ani;

Daca punem egal intre dolar si euro, putem afirma ca sotii Iohannis au bagat rotunjit in buzunat impreuna cu Ioan Bastea suma totala de 640.000 euro. O adevarata avere!

De mentionat, ca potrivit propriilor declaratii televizate, Klaus Iohannis a marturisit publicului ca din banii obtinuti din inchirierea imobilului din Nicolae Balcescu nr. 29 si-a extins proprietatile, cumparand alte trei case tot in Sibiu la adresele:

– str. Somesului nr. 13 ; – str. Magura nr.9 ; – str. Magura nr. 11

Klaus Iohannis a fost ales de trei ori consecutiv primar al Sibiului, pana in data de 16 noiembrie 2014 cand a fost ales Presedintele Romaniei.

Ne punem intrebarea legitima daca nu cumva suma platita pe inchiriere depaseste cu mult valoarea imobilului? La fel cum ne intrebam de ce sa fi acceptat Raiffeisen Bank SA sa sara de la o chirie initiala de 20.000 dolari/an, la una de 60.000 euro/an???

Cert e ca in februarie 2017, ca un facut – simpla coincidenta desigur – presedintele Raiffeisen Bank Romania, Steven van Groningen, tipa de mama focului in Piata Victoriei impotriva Guvernului PSD, loc in care Klaus Iohannis isi pusese geaca rosie si cerea demisia guvernului de “penali”.

Ghinion! Instantele brasovene ii lasa pe sotii Iohannis fara produsul fraudei

Lovitura avea sa cada ca un traznet la 16 mai 2014, cand Tribunalul Brasov (Dosar 262/62/2014) prin decizie civila definitiva a hotarat:

“Constata nulitatea absoluta a contractului de vanzare-cumparare autentificat sub nr. 924/01.06.1999 de BNP Bucsa Radu Gabriel, incheiat intre paratii Bastea Ioan – decedat, mostenitor fiind Bastea Rodica, in calitate de vanzator, si Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner, in calitate de cumparatori. Dispune rectificarea CF nr. 9331 Sibiu sub nr. top 45/1 in sensul radierii dreptului de proprietate al paratilor Bastea Ioan, Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner inscris sub nr. B9,10 si 11 asupra imobilului de la A+1”.

In motivarea deciziei, Tribunalul Brasov a retinut ca sotii Iohannis au fost cumparatori de rea-credinta:

“Cauza ilicita izvorata din fraudarea legii ce a invalidat certificatul de mostenitor se extinde si asupra contractului de vanzare-cumparare subsecvent, tertii – in speta doar paratul Johannis Klaus Werner – nefiind aparati de prezumtia de buna-credinta, fata de amploarea operatiunii ilicite rezultata din hotararile judecatoresti definitive pronuntate, consecintele juridice produse, succesiunea actelor juridice atacate si coparticipantii la intocmirea lor. Actul juridic subsecvent, intemeindu-se pe un act juridic incheiat prin fraudarea legii si fondat pe o cauza ilicita, nu ar putea fi validat prin simpla invocare a bunei-credinte a tertului, mai ales ca acesta este sotul celeilalte parti contractante care la randul sau a participat la intocmirea actului nul initial. In consecinta, petitul avand ca obiect constatarea nulitatii contractului de vanzare-cumparare este intemeiat, urmand a fi admis. Consecinta desfiintarii certificatului de mostenitor nr. 90/1999, prin decizia civila irevocabila mai sus-mentionata, si a contractului de vanzare-cumparare autentificat sub nr. 924/1999, prin prezenta decizie, acte juridice inscrise in cartea funciara nr. 9331 Sibiu sub B 9, 10, si 11, o constituie radierea dreptului de proprietate al paratilor Bastea Ioan, Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner din cartea funciara, potrivit art. 34 pct. 1 din D-L nr. 115/1938 preluat de art. 36 pct. 1 din Legea nr. 7/1996″.

Decizia definitiva a Tribunalului Brasov a devenit irevocabila prin decizia civila nr. 655/12 noiembrie 2015 a Curtii de Apel Brasov, care a respins recursul sotilor Iohannis cu urmatoarea motivare:

„Chiar daca adeverinta mentionata a fost declarata falsa si anulata dupa incheierea contractului de vanzare-cumparare avand ca obiect cota de ½ din imobilul din Sibiu str. Nicolae Balcescu nr. 29, iar nulitatea absoluta a certificatului de mostenitor nr. 90/1999 s-a declarat tot dupa incheierea actului, cauzele de nulitate absoluta invocate si pentru contractul de vanzare-cumparare trebuie sa existe in momentul incheierii actului, or, instanta de apel a retinut ca nu poate fi considerat valid actul subsecvent certificatului de mostenitor declarat nul, cu atat mai mult cu cat intimatii-parati Bastea Ioan si Johannis Carmen Georgeta, parti in contractul de vanzare-cumparare in calitate de vanzator si cumparator, au figurat si in calitate de beneficiari ai certificatului de mostenitor, neputandu-se retine buna-credinta a sotilor cumparatori.”

In concluzie, din exploatarea unui imobil cumparat cu rea-credinta, cunoscandu-i provenienta ilicita, sotii Iohannis au bagat in buzunar 320.000 euro in 14 ani, bani care se cuveneau Statului roman. Pana sa fie preluate prin frauda, imobilele se aflau in administrarea Primariei Sibiu, al carui primar in perioada iunie 2000 – noiembrie 2014 a fost acelasi Klaus Iohannis, existand probe ca in unele situatii Primaria Sibiu nu si-a aparat interesele in aceasta speta, pe care le vom prezenta in editii viitoare.

Cand vor da Klaus Iohannis si Carmen Iohannis banii inapoi statului?

De ce DNA nu investigheaza acest caz in care s-a produs un prejudiciu insemnat Statului roman, caz in care sotia presedintelui nu se bucura de imunitate si poate fi cercetata!

Care sa fie motivele reale pentru care presedintele Klaus Iohannis nu vrea sa o revoce pe sefa DNA Laura Kovesi?

Cititi aici integral

Dă clic pentru a accesa decizie_CA_Brasov_Klaus_Iohannis.pdf


decizia civila nr. 655/R/12.11.2015 a Curtii de Apel Brasov (dosar nr. 262/62/2014)

Comentariile le las pe seama bloggerilor CURAJOȘI ! 🙂
Alioșa .

16 comentarii »

 1. ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  Bună dimineața lume virtuală ! 🙂
  1) Curtea Constituțională a României ( CCR) ,
  judecă astăzi conflictul constituțional dintre Guvernul României și președintele României,
  privind refuzul lui Klaus Werner Iohannis de a o revoca pe pupila sa, șefa DNA, Laura Codruța Kovesi !!! 🙂 🙂 🙂
  2) https://www.activenews.ro/stiri-social/Scrisoarea-unui-roman-catre-Europa-Eu-nu-sarbatoresc-nimic-pe-9-mai-150764
  3) http://euromedia-ucraina.blogspot.ro/2018/05/toti-elevii-etnici-romani-de-clasa-i.html
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 10/05/2018 @ 8:58 am | Răspunde

 2. Buna ziua, Aliosa !
  … asteptam sa vedem ce se intampla …

  Comentariu de lacrimaroua — 10/05/2018 @ 3:03 pm | Răspunde

 3. Salutare, frățioare Alioșa! 🙂
  Uite că eu sunt unul dintre curajoșii care-ți spune franc că am încredere în președintele pe care l-am ales. Îți dai seama ce se întâmpla dacă acum era Ponta președinte și Dragnea prim-ministru! Ne-a ferit Dumnezeu să decădem atât de rău în fața românilor onești, a Europei și a lumii mai civilizate. Oricum suntem corigenți la multe capitole, pe care tot Dragnea, prin vocea slugilor acostate, nu le recunoaște, sub diferite motive puerile: ba că nu-i bine informat Consiliul Europei, ba că Greco e influențat, ba că ambasadele au interese ascunse, ba că sunt de vină unii sau alții, nicidecum politica demolatoare pe care o impune. Vom vedea sigur, când, peste puțin timp, vom intra într-o criză inevitabilă. Președintele, și o mare parte a lumii, o întrevăd și trag semnale de alarmă, dar ei sunt pe principiul „după noi potopul”, că oricum mai sunt locuri în Costa Rica. Doar noi vom suferi în timp ce ei vor sta cu burțile la soare, cum au mai stat de fapt, tot din banii statului.
  Dar hai mai bine să bem un pahar de pălincă sau de bere, că e o zi de joi frumoasă, Sandule! Să trăiești și să fii iubit! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 10/05/2018 @ 4:08 pm | Răspunde

  • Bună dimineața , frățioare Petru ! 🙂
   Mă bucur SINCER din toată INIMA că ești ” franc” 🙂 și-ți expui OPINIILE la obiect și cu patos ! 🙂
   Și tot SINCER îți mărturisesc că EU nu l-am VOTAT nici pe UNUL din candidații la prezidențialele din toamna anului 2014 din MOTIVE pe care le-am spus de zeci de ori în postările anterioare ……………………….
   Am fost la VOTARE și am pus DOUĂ ȘTAMPILE ca să se ANULEZE VOTUL ! 🙂
   Și dacă tot ai adus vorba de ” PISICUȚ ” 🙂 făcătura de DOSAR PENAL făcută de DNA&SRI a fost DEZAMORSATĂ abia IERI când ” PENALUL” ( după Iohannis) Ponta, a fost ACHITAT de judecătorii de la ÎCCJ !!! 🙂 🙂 🙂
   De unde se vede că Ponta a fost ACUZAT la ” comandă politică ” ca de FRICĂ să DEMISIONEZE și-n locul său să AJUNGĂ omul lui Iohannmis
   Din cele spuse de tine să ÎNȚELEG că de-ar fia AJUNS PREȘEDINTE al ROMÂNIEI, Victor Viorel Ponta,
   am fi DECĂZUT ” atât de rău în fața românilor onești, a Europei și a lumii mai civilizate ” ??? 😦 😦 😦
   – Despre care ROMÂNI onești vorbești ? 🙂
   Despre cei care în campaniile electorale prezidențiale ale lui Traian Băsescu ( PDL) pentru o GEACĂ PORTOCALIE și-un PAHAR de POȘIRCĂ se lăsau DUȘI la VOT cu AUTOCARELE mânați din spate precum OILE la MULS 🙂
   de către POLITRUCII și ACTIVIȘTII PDL-iși care în 2014 au trecut la PNL-ul lui Iohannis ? 🙂
   – Nici acum NU te-ai CONVINS că AMBASADORII țărilor care-l SPRIJINĂ pe Iohannis prin COZILE de topor românești din SERVICIILE SECRETE își urmăres ” pas cu pas ” SCOPURILE lor ? 😦
   – De ce ambasadorul SUA decorează doar reprezentanții DNA& ONG-uri ANTIROMÂNEȘTI ? 😦
   Că să NU rămâi cu impresia că am ceva cu PREȘEDINTELE tău, citește URL-ul de mai jos !!! 🙂 🙂 🙂
   https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/iohannis-banii-inapoi-redactia-lumeajustitiei-ro-a-depus-sesizare-penala-la-dna-impotriva-sotilor-klaus-si-carmen-iohannis-pentru-dobandirea-frauduloasa-a-unor-imobile-in-sibiu-aflate-in-administrarea-primariei-sibiu-de-pe-urma-carora-au-bagat-in-buzunare
   Cât despre ” raportul GRECO” frățioare,
   cu MARE DURERE în SUFLET îți mărturisesc ,
   că și TU ai ” căzut în PLASA ” 😦 celor care,
   pe TRĂDĂTORII de NEAM și ȚARĂ i-ai CREZUT ! 😦
   Iar ca să NU mă ACUZI că-l APĂR pe DRAGNEA,
   sau că fiind din PĂDUREA NEBUNĂ ” din TELEORMAN îmi protejez URBIA,
   intră și CITEȘTE te rog OPINIA unui CLUJEAN
   care-i ARDELEAN și NU TELEORMĂNEAN !!! 🙂 🙂 🙂
   http://www.napocanews.ro/2018/05/capitalism-si-justitie-dar-nu-pentru-romani.html
   Cum MINTEA-mi merge încă bine,
   îmi ADUC bine aminte că atunci când am vorbit depre ÎNDEPLINIREA visului parșiv al Klaus Werner Iohannis versus
   ” Vreau GUVERNUL meu ” 😦
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/11/26/
   și că Dacian L.Cioloș este NU numai OMUL lui Iohannis dar și al lui SOROS 😦 am fost catalogat în toate felurile …….
   După ce Cioloș a plecat de la Palatul Victoria cu ” COADA între picioare ” 🙂 🙂 🙂
   după ce Guvernul PSD&ALDE a început să PUNĂ în APLICARE PLANUL de GUVERNARE,
   UITE ce face Dacian L.Cioloș despre care mi-ai SPUS ” să nu mă leg” ………………..
   https://bogdanstoica.ro/blog/item/21315-bai-ciolose-bai-daciane-babaiatule-tu-esti-sanatos-la-cap
   Ar mai fi multe de spus dar mă opresc aici ,
   dorindu-ți din toată inima un sfârșit de săptămână pe placul tău, Petru ! 🙂
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 11/05/2018 @ 10:16 am | Răspunde

 4. dreno giovedì sera

  Comentariu de newwhitebear — 10/05/2018 @ 9:13 pm | Răspunde

  • Grazie, Gian Paolo ! 🙂
   Buon Weekend a Te e alla tua Famiglia ! 🙂
   Con amicizia,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 11/05/2018 @ 10:18 am | Răspunde

  • Grazie mille, Gian Paolo ! 🙂
   Un sereno fine settimana anche a te e alla tua famiglia ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/05/2018 @ 9:12 am | Răspunde

 5. Buna ziua Aliosa. Degeaba te straduiesti sa-i faci pe oameni sa intelega daca securistii impreuna cu ticalosii de afara care au pus ochii pe Romania si au purces la distrugerea ei pentru a-i lua bogatiile gratuit au aplicat diversiunea , spalarea creierelor, manipularea prin postarea peste tot in retele de socializare, radiouri, emisiuni TV obladuite lor, minciuna despre PSD si Dragnea in special. Asa cum a reusit Basescu defaimarea si infigerea in creierii multora ideea ca Voiculescu, Nastase si tot ce apartine de social democrati sunt niste hoti niste distugatori de tara si nimeni nu-i mai poate convinge de ce-i adevarat cu toate probele si etalarile adevarurilor, la fel se intampla si acum. Frica si grija pentru averile lor, pentru ca incet, incet iese adevarul la suprafata despre tot ce s-a intamplat cu adevarat si de ce este Romania in halul de acum (desigur si cu concurenta multor politicieni PSD-isti, nu exista padure fara uscaturi) le da fiori reci si lupta din rasputeri sa se inchida aceasta guvernare pana nu-i prea tarziu pentru ei si faptele lor marsave. Majoritatea romanilor in ura lor (lipsa de armonie cu Dumnezeu) nu mai vad si nu mai vor sa inteleaga ca cei ce au facut rau multora dintre noi au fost comunistii cu adevarat sub si chiar placandu-le presiunea stalinista, drept pentru care unii au adus-o pana-n zilele noastre nu sunt aceiasi cu socialistii democrati de astazi. Degeaba se cauta lamurirea ca sunt incapatanati si indoctrinati de slugoii intelectuali care au mare priza fiind mai putini numeric decat prostimea si pot usor manipula, unii fiind chiar cu state bine umflate pentru aceasta mizerabila munca. Asa se intampla si cu Iohanis, continuatorul lui Basescu, e la fel de adulat si nu i se gaseste nici o vina, e pentru destul de multi orbi, surzi si incapatanati „Fat frumos rupt din soare” caruia nu i se percepe limitarea inteligentei , rautatea si ticalosia.
  Oamenii n-au inteles nici pana acum ca el e pus acolo de forma, nici el nu intelege de aceia gafeaza de regula, ca Basescu conduce in continuare. Cand vede ca e in imposibilitatea de a hotari ceva iese pe sticla si-i enunta ce-ar face el daca ar fi in locul lui si ca una si ca alta sa priceapa incetinatul la toate. De ce nu i se intampla nimic pentru cate rele a adus pe capul Romaniei ? Pentru ca sistemul ce a pus gheara pe solul si subsolul nostru mai are nevoie de el si a inteles greseala facuta cu alegerea lui Iohanis presedinte. In urma celor aflate in acesti ani nu cred ca ar fi fost bine nici cu Ponta mai ales ca deja-si formase echipa de lucru si fiind inteligent ar fi stiut sa acopere si sa ascunda bine rahatul, pisicutul lui Basescu(au facut blat amandoi si ne-au pacalit pe multi, de aceia e bine sa nu mai avem incredere in nimeni chiar de cunoastem bine familia pentru ca nu se mai potriveste in ziua de astazi ).
  Eu de regula merg pe intuitie si dupa ce ma documentez atat cat am posibilitatea pentru ce ma intereseaza , tocmai pentru a nu face greseli care sa dauneze si altora nu numai mie. Zilnic ma rog la Dumnezeu sa-mi lumineze mintea sa fac in asa fel incat sa nu aduc suparare nimanui prin gandurile, vorbele, faptele mele. Cu aceste comentarii la politica noastra distrugatoare de oameni si caractere uite ca ma ambalez si-mi fac mari pacate. ma feresc eu dar uneori nu ma pot abtine din cauza indignarii. Dumnezeu o sa-mi dea putere sa-mi tin vorbele si gandurile sa nu ma mai implic ca-mi fac tot mie rau d.t.p.d.v. Cam asa inteleg eu ce se intampla astfel incat nu cred ca se intampla mare lucru deocamdata cu dosarele lui Iohanis, e de asteptat si numai daca Dumnezeu ne asculta rugaciunile si ne ia de pe spinarea tarii dusmanul vazut si mai ales pe cel nevazut .
  O zi buna in continuare si spor in tot ce faci ❗ ❤

  Comentariu de Beta — 11/05/2018 @ 2:00 pm | Răspunde

  • Bună dimineața ,Anda ! 🙂
   Ca de obicei, COMENTARIUL Domniei Tale este pertinent, la obiect și imparțial iar pentru asta, îți
   MULȚUMESC

   cu sinceritate din toată INIMA !!! 🙂 🙂 🙂
   Despre sintagma ” COMUNIȘTI” nu doresc să vorbesc mai ales că PARTIDUL COMUNIST ROMÂN a fost SCOS în afara LEGII de ” Cel mai IUBIT ” 🙂 KGB-ist din ROMÂNIA postdecembristă……………………………..
   AZI trebuie să VORBIM despre SECURIȘTI, BĂSIȘTI, PEDELIȘTI , PENELIȘTI, USERIȘTI , haștagrezist și IOHANNIȘTI căci EI sunt CEI care FRÂNEAZĂ dezvoltaea ROMÂNIEI opunându-se prin exponentul lor de VÂRF, Klaus Werner Iohannis, ajuns PREȘEDINTELE ROMÂNIEI în decembrie 2014 😦 😦 😦
   cu sprijinul DIRECT al CELOR SUS ENUMERAȚI și cu sprijinul NEMIJLOCIT a OCULTEI INTERNE reprezentate de SRI&DNA 😦 😦 😦
   ” PUNKT și de la CAPĂT” !!! 😦 😦 😦
   Despre ” Cel mai CINSTIT dintre români ” 😦 🙂 😦
   MĂ ABȚIN a mai posta ACUM și AICI CEVA 😦
   dar POSTEZ SCRISOAREA unui tânăr târgoviștean care,din motive doar de el știute
   , în decembrie 2014, l-a VOTAT pe Klaus Werner Iohannis președinte ! 😦

   ” DOMNULE PREŞEDINTE,

   Încep prin a vă spune că MI S-A LUAT, o expresie ce va fi foarte des folosită în această scrisoare.

   Mi s-a luat să văd zilnic pe stradă oameni cu feţele triste, capetele plecate şi pline de griji pentru ziua de mâine. Mi s-a luat să întâlnesc persoane de vârsta mea resemnate, cu un viitor sumbru şi pentru care singura soluţie de a avea un trai decent este să plece în străinătate. Mi s-a luat să mă zbat să deschid o mică afacere şi să mă lovesc de uşi închise şi sfaturi de la cei din domeniu (să stau liniştit pentru că statul mă va îngropa prin taxele, impozitele sale şi şpăgile care trebuiesc date la administraţia publică).

   Mi s-a luat ca pentru a accesa fonduri europene să trebuiască să dau şpagă aceloraşi români, iar cei care le accesează îşi bat joc de noi şi construiesc parcuri de joacă pentru copii în zone inundabile şi pe câmp, fac săli de sport şi terenuri de fotbal ( în pantă) în sate fără gaze şi canalizare, străzi în mijlocul cărora se află stâlpi de electricitate şi multe altele. De ce nu lăsăm micii dezvoltatori şi comercianţi să supravieţuiască? Se presupune că este o piaţă liberă, să nu o facem una coruptă şi pe care au monopol marile companii şi magazine!

   Mi s-a luat să lucrez pe un salariu, conştient că el va fi acelaşi şi peste 5 ani. Şi dacă vrei un loc de muncă mai bine plătit te loveşti de aceleaşi şpăgi, pile şi relaţii din sistemul nostru bolnav.

   Mi s-a luat să mă duc în spital pentru a face o analiză şi să fiu nevoit să mă interesez pe cine cunosc acolo pentru a nu sta la cozi interminabile şi a fi tratat ca cel mai josnic om, chiar dacă plătesc taxe, impozite şi asigurări la sănătate. Acelaşi lucru care se întâmplă la orice instituţie a statului, acelaşi tratament dispreţuitor din partea angajaţilor către populaţie, care de fapt le plăteşte salariile. Mi s-a luat să văd mai multe persoane în farmacii decât în supermarket-uri.

   Mi s-a luat de multe. Mi s-a luat să mănânc roşii cu gust de cauciuc, importate din cine ştie ce ţară şi la ce preţ! Acelaşi lucru care se întâmplă cu majoritatea fructelor şi legumelor din magazine, în condiţiile în care potenţialul nostru agricol este imens, dar nu se vrea dezvoltarea lui.

   Fiind copil de cadru didactic mi s-a luat să văd cum sunt batjocoriţi profesorii în şcoli de către elevi care nu ştiu să scrie bine.

   Mi s-a luat să văd cum vindem toate fabricile şi uzinele străinilor şi în câţiva ani ele ajung să fie demolate şi vândute la fier vechi, plus miile de persoane rămase fără loc de muncă.

   Mi s-a luat să văd drumuri proaspăt asfaltate, iar apoi sparte pentru conducte de apă şi gaze. De ce la noi se face totul pe dos? Mi s-a luat să văd gropi pe autostradă, să văd cum la o ploaie torenţială apa se strânge în mijlocul autostrăzii şi eşti nevoit să tragi pe dreapta. Nu le facem aşa din prostie, ci din ignoranţă şi din dorinţa de a băga cât mai mult în buzunar. Avem oameni care lucrează în toată lumea la cele mai mari firme din orice domeniu, nu suntem proşti, ci doar ignoranţi.

   Mi s-a luat să văd politicieni sau oameni de afaceri arestaţi pentru câteva zile, fără a li se confisca averile FURATE din banii oamenilor de rând. Nu ne încălzeşte că sunt la puşcărie, ne încălzeşte dacă am lua acei bani înapoi şi am creşte salariile cadrelor didactice şi doctorilor în primul rând.

   Mi s-a luat să văd cum elitele din facultăţi, şi nu numai, pleacă în străinătate pentru a munci. Trebuie să le dăm cel puţin un motiv să rămână aici, în primul rând financiar, iar apoi să nu mai vedem acest sistem corupt şi şpăgar, de care ne lovim zilnic.

   Haideţi să controlăm societatea şi să vedem de unde au unele persoane atâţia bani fără să facă nimic, să le cerem impozit sau să confiscăm acei bani!

   Nu vreau ca după 18 ani de şcoală să devin spălător de vase în Anglia, îngrijitor în Italia sau curăţător în Germania.

   Vrem elitele noastre de tineri în Parlament şi în Instituţiile Locale, care să aibă dreptul la opinie şi să decidă în favoarea populaţiei, nu tot în favoarea celor corupţi şi mânjiţi de acte de corupţie până peste cap.

   Vrem locuri de muncă şi să plătim impozite pentru o societate curată şi care ne ajută. Vrem ca acele legi care în momentul de faţă sunt stufoase şi pline de interpretări şi ocolişuri să fie orientate pe obiect, pe dreptate şi corectitudine.

   Nu vreau ca pentru copiii mei un trai decent să fie sinonim cu plecarea din ţară!

   Suntem în secolul în care foarte mulţi dintre noi au fost în străinătate sau văd zilnic pe internet ce se întâmplă acolo, DE CE LA EI SE POATE ŞI LA NOI? Nu este vorba că nu se poate, ci că NU SE VREA. Dacă totul ar fi făcut ca la carte nu ar mai putea fura.

   Suntem o generaţie foarte deschisă şi foarte informată, NE RIDICĂM ŞI NOI DIN RUTINA ZILNICĂ SĂ SCHIMBĂM CEVA? Nu doar ceva, TREBUIE SĂ SCHIMBĂM TOT.

   Toate astea le putem face cu ajutorul dumneavoastră, Domnule Preşedinte. Haideţi să facem arestări, dar să confiscăm şi averi, haideţi să punem accent pe dezvoltarea Sistemului Educaţional, Sanitar şi Agricol, pentru început. Sunt conştient că nu se pot face aceste schimbări peste noapte, dar încă mai avem puţină răbdare, foarte puţină. Populaţia trebuie să iasă din letargie şi din resemnarea că nu se mai poate face nimic. Nu vrem doar demisii, vrem şi anchete şi cei care au greşit să plătească.

   Să impozităm veniturile BOR, ca acei bani să se regăsească în creşterile salariale făcute pentru noi, pentru viitor, pentru copiii noştri.

   Nu ne faceţi să regretăm că v-am ales, că am ieşit şi atunci în stradă. Am votat pentru o societate pe care trebuie să o schimbăm de la fundaţie, să o construim de la zero, să facem o societate curată şi modernă.

   La TÂRGOVIŞTE am doborât un dictator, suntem conştienţi că putem schimba orice şi suntem mulţi, din ce în ce mai mulţi, plini de furie, frustrare şi dorinţă de schimbare.

   Suntem unica ţară din lume cu foarte mulţi conducători, printre ei şi fostul Prim-Ministru, anchetaţi pentru fapte de corupţie. Majoritatea încă nu înţelege de ce se iese în stradă, primesc răspunsuri de genul: Şi dacă demisionează ăştia, vor veni alţii în locul lor care sunt la fel. NU. NOI VOM VENI ÎN LOCUL LOR, NOI CEI CARE NE DORIM O VIAŢĂ DECENTĂ ŞI NU MAI ACCEPTĂM COMPROMISURI.

   Cu respect,

   Paul Tudorache (27 de ani) şi toţi cei care sunt în asentimentul meu.” !!! 🙂 🙂 🙂
   Sursa :
   http://adevarul.ro/locale/targoviste/scrisoarea-unui-tanar-targoviste-iohannis-nu-faceti-regretam-v-am-ales-1_563b83baf5eaafab2c54c408/index.html

   Weekend plăcut dragă Anda ! 🙂
   Cu simpatie și prietenie,
   Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/05/2018 @ 8:50 am | Răspunde

 6. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  INCREDIBIL dar ADEVĂRAT 🙂
  CSM Craiova la handbal feminin a CÂȘTIGAT 🙂
  după 25 de ani de SECETĂ pentru HANDBALUL ROMÂNESC FEMININ,
  Cupa EHF după un RETUR DRAMATIC cu mult mai TITRATA echipă norvegiană, Vipers KRISTIANSAND
  ( în tur scorul a fost 26-22 pentru norvegience ) !!! 🙂 🙂 🙂

  În ultimele SECUNDE ale RETURULUI , la scorul de 30-25 pentru CSM CRAIOVA 🙂 norvegiencele erau în POSESIA MINGII iar de MARCAU, scorul devenea 30-26 iar Cupa EHF ar fi intrat în vitrina cu trofee a lor din cauza NUMĂRULUI mai mare de GOLURI marcate în deplasare ( 25 ) în RETUR față de 22 în TUR de căte CRAIOVENCE ……………………
  Aseară însă, în fața a 4000 de suporteri OLTENI, DUMNEZEU a fost OLTEAN 🙂
  dîndu-i ARIPI de ÎNGER OCROTITOR portăriței CSM , DUMANSCA , care,
  a PARAT două LOVITURI 🙂 🙂 🙂 spre poarta ei în ultimele ZECE SECUNDE ale RETURULUI
  care s-a încheiat cu scorul de 30-25 iar CSM CRAIOVA,
  a câștigat după 25 de ani de SECETĂ în HANDBALUL feminin românesc 😦 😦 😦
  În minutul 59 , secunda 40 , când o jucătoare de la Vipers Kristiansand a ARUNCAT la POARTA CSM CRAIOVA,
  INIMA-MI bătrână S-A OPRIT o CLIPĂ 😦 ,
  CERUL parcă căzuse pe CAPUL MEU 😦
  căci ȘTIAM că MARCA norvegianca, scorul ar fi devenit 30-26 iar CUPA EHF ar fi intrat în posesia lor …………..

  Din toată INIMA , sincere FELICITĂRI tururor JUCĂTOARELOR, antrenorilor și personalului auxiliar
  care au contribuit la realizarea celei mai MARI PERFORMANȚE ROMÂNEȘTI după 25 de ani ,
  CÂȘTIGAREA Cupei EHF !!! 🙂 🙂 🙂
  Weenend plăcut ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 12/05/2018 @ 8:14 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!
  Bună dimineața lume virtulă ! 🙂
  Dintre sutele de ȘTIRI care mai de care mai ” nașpa” , am selectat doar câteva :

  1) Aflat la BLAJ chipurile cu ocazia împlinirii a 170 de ani de la ” Proclamația de Blaj” dar în REALITATE aflat în CAMPANIE ELECTORALĂ prezidențială NEOFICIALĂ ,președintele ROMÂNIEI, Klaus Werner Iohannis a ATACAT VERBAL din NOU coaliția de guvernare PSD&ALDE îndemnând voalat pe SUSȚINĂTORII săi ( #rezist&USR&PNL&PDL ) să IASĂ în STRADĂ ca să………………….PROTESTEZE ,
  crezând în MINTEA lui RĂZBUNĂTOARE că se va AJUNGE iarăși în situația din 2015 când, PREMIERUL PSD&ALDE, Victor Viorel Ponta ȘANTAJAT de ”statul paralel ” și-a dat DEMISIA iar la GUVERNAREA ROMÂNIEI a ajund OMUL lui și al lui Soroș , Dacian ,Cioloș care, timp de UN AN de ZILE a DUS ROMÂNIA ÎNAPOI cu 20 de ani…………………………….
  MESAJUL subtil al președintelui Iohannis a avut IMEDIAT EFECT căci, în câteva ZECI de minute locația din fața GUVERNULUI PSD&ALDE s-a UMPȘLUT de tot felel de ACOPERIȚI, FRUSTRAȚI, PLĂTIȚI, ASMUȚIȚI , haștagrezișteni și bucureșteni PNL&PDL&USR&SRI…………………..,
  ÎNARMAȚI cu BORDURI și STÂLPI din țevi METALICE ca să ÎNCONJOARE după spusele lor …………..,perimetrul Guvernului PSD&ALDE ………………..
  dar care, CONTONDENTE fiind, la o ÎNCĂIERARE provocată TOT de EI 😦 puteau deveni INSTRUMENTE ale MORȚII………………..

  2) Astăzi la Ierusalim are loc deschiderea oficială a ambasadei Statelor Uniteale Americii.
  La recepția de ieri, organizată de ministrul de Externe al Israelului, au lipsit reprezentanții Europei occidentale,
  însă ,au fost prezenți oficiali din Ungaria, Cehia și România.

  3) ITALIA ,țară membră NATO și UE ca și ROMÂNIA ,
  , țara în care locuiește și FIICA mea CĂSĂTORITĂ în 2001 cu un inimos și onest ITALIAN 🙂
  țara în care am fost de mai multe ori pentru a-mi vedea NEPOȚELUL EMANUEL
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/13/
  se îndreaptă către o guvernare populistă !!! 🙂 😦 🙂
  După două luni de blocaj politic, Mișcarea 5 Stele și partidul anti-imigrație Liga Nordului au ajuns la un acord în privința unui program comun de guvernare. Liderii celor două partide îi vor PREZENTA astăzi președintelui Sergio Mattarella propunerea pentru funcția de premier…………….

  O săptămână mai BUNĂ și mai FRUMOASĂ decât cea trecută
  în SPECIAL persoanelor virtuale care au COMENTAT și dat LIKE acestui NECOMENTAT ARTICOL 😦 și în general, tuturor ! 🙂
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 14/05/2018 @ 8:10 am | Răspunde

 8. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Comentariu de octavpelin — 28/07/2018 @ 11:07 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: