Alioşa ” File de Jurnal ”

06/06/2018

La Noi ca la Nimeni ( P.a-32-a ) !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 7:34 am

Motto :

Suntem un stat de necesitate europeană. Răzimată pe cetatea carpatică şi veghind asupra Gurilor Dunării, străjuind aici în numele şi interesul întregii Europe din spatele ei, ba încă şi mai departe, se cheamă că România noastră trăieşte şi vorbeşte aici nu numai pentru dânsa singură. Statul nostru este deci în atenţia estului şi vestului, nordului şi sudului deopotrivă şi în tot timpul. El deţine, cum s-a spus, o poziţiune cheie, iar atenţia aceasta a altuia pentru tine poate fi grijă şi simpatie, poate fi ocrotire, dar poate fi şi apetit sau primejdie. Un stat cu o astfel de situaţie în care te urmează în tot locul vânturile valurile, dator este cel dintâi să cunoască această situaţie, să-şi dea permanent seama de toate, bune şi rele, câte se ascund într-însa. Toţi membrii acestui stat şi în primul rând pătura lui conducătoare trebuie să-şi aibă gândul mereu aţintit la ele.

Boala cea mai gravă, care macină societatea românească, este lipsa caracterelor.

Independenţa nu este un dar pe care ni-l face Europa, ci o recunoaştere a drepturilor străbune ale românilor, în conformitate cu sacrificiile lor.

În vecii vecilor, cât va mai dăinui suflarea românească pe acest pământ, 
să nu-i ierte Dumnezeu pe netrebnicii şi făcătorii de rele.

” Cui îi mai pasă?
1 iunie 2018 Scris de Marin Neacsu

 

 

 

 

 

 

Lucrurile au luat-o razna de mult în România.

Deși pare simplist și lipsit de sens, sau de răspundere pentru cineva anume, situația nu poate fi aruncată pe spatele unuia sau altuia, de vină sunt toate partidele care au condus și conduc România, toți președinții pe care i-am avut, toți prim miniștrii și miniștrii care au adus țara în situația în care se află acum.

De ce?

Pentru că ei au dus-o pas cu pas unde este acum, îndrumați sau nu de alții,plătiți sau nu, dar susținuți de toți cei care au dorit să ne aducă la stadiul de blastulă. De vină suntem și noi, cei care de tot atâția ani votăm aceiași măscărici. Dar noi am mai avea o scuză, ne-a trebuit ceva timp să vedem ce fac și să înțelegem că orice partid ar veni la putere, țara merge în aceeași direcție: către dezastru. Dar acum, acum când e clar și pentru un orb că ne scufundăm, ce așteptăm? Cui îi pasă?

Decizia CCR privind demiterea Luluței a luat mințile lui Iohannis și acoliților săi.

Ludovic Orban, măscăriciul de serviciu al președintelui strigă sus și tare că președintele nu trebuie să se supună acestei decizii.

Dulapul național, laș ca întotdeauna, tace ca mutu și se face că nu știe că despre el e vorba, deși normal ar fi fost să iasă și să spună ce are de gând să facă.

Lașitatea lui asmute și mai mult taberele.

Posturile tv slugarnice celui ce îl susțin pe Iohannis nici nu mai țin cont de legi, Constituție, normalitate, caută argumente, oricât de anticonstituționale ar fi ele, să împiedice măsura.

Împricinata, Luluța, cea care s-a făcut de râsul lumii după atâtea cazuri în care a luat-o peste bot de la instanțe pentru caricaturile de dosare instrumentate, dar mai ales după începerea cercetării favoriților de Prahova, face pe proasta, și face bine, adică cu talent, adoptând și ea poziția mutului dar punându-și portocalele care i-au mai rămas prin coș, să protesteze și să se declare ei amenințați dacă le cade propteaua.

Adică, dacă un procuror este găsit vinovat și înlăturat din funcție, este un atac la democrație.

Dar când procurorii au ridicat și scos din funcție un membru al CCR, pentru că așa au vrut mușchii lor, de ce nu a făcut nimeni scandal?

Acum partida prezidențială consideră că este normal și democratic să atace decizia CCR și pe membrii acestora, pe motiv că ar face jocuri politice, dar în 2012 când lumea a ieșit în stradă și a spus că CCR a făcut jocul lui Băsescu păstrându-l în funcție printr-o minută ilegală, în ciuda votului cetățenilor, toată clasa politică care acum vrea să curgă sânge CCR, a sărit în sus că se urmărește un atac asupra statului de drept, că moare democrația în România și a cerut intervenția Europei. Acum aceiași oameni cer sprijinul celor pe care îi slujesc, pentru a da jos aceeași structură care făcuse același lucru în 2012, dar în favoarea lor.

Și toate astea se întâmplă sub ochii noștri, cei care am trăit și trăim cele mai tâmpite evenimente pornind din 89 încoace, sub numele aceleiași democrații. Când Ceaușescu a fost dat jos și condamnat de o instanță soră geamănă, sau mai bine spus mama instanțelor de azi, nu a sărit nimeni, nici din țară, nici din Europa, să condamne bătaia de joc și atacul asupra statului de drept. Dar acum când trebuie schimbat un procuror care a făcut de râs noțiunea de justiție, se revoltă toți cei protejați de această ”justiție”. Să facem o simplă enumerare a câtorva din faptele doamnei Kovesi :

Episodul sufrageria
Episodul Coldea
Episodul Ghiță
Episodul Portocală
Sunt numai cele mai cunoscute și tot atâtea motive de demitere. Că Iohannis nu vede, nu e de mirare, că doar ea l-a scăpat de dosarele cu retrocedarea bunurilor tuturor asociațiilor naziste, cu casele luate prin declarații false, cu traficul de copii, și cine știe câte alte asemenea. Dar să iasă lumea în stradă pentru a susține o asemenea caricatură de procuror, mi se pare de neînțeles.

Nu contest faptul că judecătorii( dintre care unii sunt și ei judecători doar cu numele) din CCR sunt numiți politic, indiferent cine îi numește, că toți sau aproape toți au schelete pe care le țin alții în fișete, că toți votează cum le cer cei ce i-au numit, dar asta se întâmplă de la înființarea CCR și asta se întâmplă și în CSM și în DNA și în ICCJ și în SRI, și în MI și în toate structurile care au un amestec sau interferează cu viața politică. Până și amărâții de generali și comandanți de brigadă au fost numiți cu sprijin politic, și unitățile militare au fost înființate sau desființate la ordin politic, pentru ca unii primari să poată fi primiți cu onoruri militare sau unii preafericiți să beneficieze de fanfară la sărbătorirea zilei de naștere. Dar cui îi mai pasă?

Asta se întâmplă de 29 de ani și mulți oameni, o parte din media, cea neaservită a tot spus asta, dar toți s-au făcut că plouă, pentru că știau că mai devreme sau mai târziu, când ei vor fi la putere, le va veni rândul să profite, să își impună voința și să se adăpostească sub umbrela acestor instituții de forță, nu democratice. Nici una din aceste structuri nu este democratică, asta o știe orice român, totul este putred, corupt, plecând de la procurori, judecători, care se consideră Dumnezei, până la ultimul Piedone din poliția locală a unui orășel de provincie. Aud că domnii procurori vor să se ”elibereze”, că vezi doamne se simt amenințați. Ei amenințați? De cine? Dacă pleacă Luluța nu mai sunt liberi? Dar nu realizează că susținând acest lucru se autoincriminează? Păi ce, toată justiția română stă într-un singur om? Luluța conduce justiția în România? Ei toți își pierd libertatea, serviciul și drepturile dacă mama portocalelor pleacă? E grav, e foarte grav, pentru că semnatarii recunosc astfel că depind de ea, că ea îi ține acolo unde sunt iar dacă ea pleacă, ei îți pot pierde .. funcțiile, poate și libertatea, pentru că serviciile pe care i le-au adus ei i-a ținut acolo. Dar cui îi mai pasă?

Iar românii, aceiași români care pretind că anul ăsta își serbează centenarul Unirii, au toate șansele să serbeze cea mai mare dezbinare dirijată din afară, dar înfăptuită prin cozile de topor din interior. Cel mai vinovat din toți însă este președintele Iohannis care pune interesele personale -și poate și altele străine- în fața intereselor nației, făcând un joc laș, murdar, antinațional. Îi convine sau nu, deocamdată decizia CCR nu poate fi încălcată, este cea mai înaltă instanță chiar dacă clownul Orban declară că există o instanță mai mare decât CCR, ”poporul” adică un referendum. A uitat domnul Orban că referendumul este o consultare fără putere juridică, are rol consultativ iar Parlamentul, ca și CCR –ul în 2012, pot ține sau nu cont de părerea populației? Și atunci, de ce atâtea cheltuieli? Cine le plătește? Tot prostul de român. Ar trebui să plătească cel care pierde și atunci să vedem cine mai cere. Cui îi mai pasă?

Ce va face Iohannis?

Ca și până acum își va bate joc de români.

Va aștepta ca alții să îi rezolve situația, poate Ambasada SUA, poate UE, poate muther Merkel, poate ONG-urile, poate rezistenții(ups, am uitat că e tot una cu ONG-urile), poate Soros, ( ups, iar am uitat, e tot una cu ONG-urile și cu rezistenții) poate Dragnea, care acum are ocazia să joace cea mai mare carte, anunțând că orice decizie ar lua Iohannis nu se pune problema suspendării (e maestru în această direcție) dar numai dacă va primi garanția achitării în toate procesele. E în stare, e exact de aceeași teapă cu Iohannis, îl doare în fața Belinei de români. Acești doi indivizi i-au depășit pe Ponta și Băsescu. Ne ducem pe un drum fără întoarcere, dacă un președinte de stat stă ascuns în palat atunci când toată țara îi așteaptă reacția și decizia care nu poate fi decât una singură, oricât de neplăcută ar fi, altfel aruncă în aer Constituția. Că trebuie făcute modificări ale Constituției, este adevărat, chiar dacă nu așa cum ar vrea unii și alții. Că trebuie restructurate toate instituțiile statului? Da dar nu văd cine le-ar schimba când toți decidenții sunt la fel. Că trebuie să intrăm în rândul LUMII și să scoatem procurorii din tagma magistraților?

DA, pentru că suntem singura țară în care procurorii se trag de șireturi cu judecătorii, ba chiar îi trag ei pe judecători, că judecătorii nu își pot permite. Dar cine să facă astea, când toată clasa politică, toate instituțiile sunt corupte? Repet, mă tem că suntem pe un drum fără întoarcere. Cine să facă toate astea? Cui îi mai pasă?

Licuricii își freacă palmele, au reușit să ne colonizeze, să ne desființeze armata, să ne distrugă economia, să ne exploateze resursele, să ne învrăjbească încât nu m-ar mira să văd zilele astea român mușcând la propriu din român. Știți ce este culmea? Cică firma austriacă Schweighofer, cea care simțind cutremurul și-a vândut pădurile, ca să nu mai poată fi învinuită de defrișări, este cercetată pentru că a cumpărat lemn tăiat ilegal. Unul din directorii firmei declara că nu ei sunt de vină, ci autoritățile (pe care ei le mituiseră, unul dintre cei care le-au pus palma, nu fără interes, fiind chiar domnul Iohannis) pentru că nu au luat măsuri să îi verifice și oprească pe cei de la care ei au cumpărat. Și bomboana pe colivă o pune faptul că un alt austriac, vezi Doamne îngrijorat de soarta pădurilor din România, vrea să fie pedepsită România pentru afacerile nașilor lui Iohannis. Cui îi mai pasă?

Aud că în încercarea disperată de a scăpa de decizia CCR, slujbașii din Penitenciare, prin sindicatele lor s-au trezit tocmai acum să îi reclame pe Todiraș pentru abuzuri. Uite,vezi cum apar la suprafață sforile?
Cred că nici Toader nu știa cine dirijează sindicatele din penitenciare. Acum știe. Păi dacă tot vorbesc de abuzuri, de ce nu vorbesc sindicaliștii din penitenciare de abuzurile pe care le comit ei asupra condamnaților, că s-ar scrie romane timp de 10 ani non stop dacă s-ar apuca cineva.

Domnilor sindicaliști penitenciariști, una din două, ori sunteți vânduți, ori total lipsiți de orientare.

Dar cui îi pasă?

Mai aud că România a fost condamnată la CEDO pentru închisorile CIA din România de pe vremea lui Băsescu, care declarase că nu există așa ceva în România.
Păi Nu ar fi cazul să se deschidă o anchetă pentru a se afla cu a cui aprobare, la a cui cerere și cine se face vinovat de aceste fapte?
Nu, pentru că s-ar ajunge peste ocean și s-ar supăra Ambasada SUA pe noi, iar dacă se supără portarul de la Ambasada SUA pe noi, sau poate chiar și a celor cu care a făcut Dragnea afaceri suspecte, cine ne mai sprijină? Așa că noi plătim, dăm bani deținuților care s-au plâns,

Băsescu behăie pe la televiziuni, domnul Klemm ne dă lecții de democrație, CEDO ne dă condamnare după condamnare, iar noi ne uităm la tv, dăm laicuri, ne scuipăm pe facebook unii pe alții fără să știm măcar pe cine.

Luluța are și ea un amestec aici deoarece a declarat cu gurița ei că așa ceva nu a iezistat în România ei.

Dar cui îi pasă?

PS: Și ca turul să fie complet, în plin conflict instituțional cauzat de orgoliul nemăsurat al unui ”mărginit” din Sibiu, individul lasă românii să se sfâșie între ei ca proștii, iar el pleacă în mutherland să primească 10000 de euro pentru o treabă bine făcută. păi ce să facă cu ei, că pe lângă banii primiți de(la) Schweighoffer, cei 10000 E sunt bani de hârtie igienică. Dar așa ne trebuie!

Domnul președinte s-a manifestat de ziua copilului în Germania și s-a oferit să doneze banii primiti de la structurile de specialitate germane, unei asociații, un ONG, care se ocupă de copii, dovada a legii lui Lavoisiere că în natură nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se spală. Domnia sa declară : „Am decis să nu iau eu aceşti bani, ci să îi donez pentru un scop caritabil.

Am găsit o fundaţie – Fundaţia «Un copil, o speranţă», care are rezultate foarte frumoase şi va primi această sumă de bani”.Mă dădură lacrimile.

”Un copil, o speranță” oare se referă la speranța unei noi adopții?
Nu m-ar mira să aud că fundația se ocupă și de adopții, eventual în Canada.
Pas cu pas !
Întrebare:
când a găsit domnul Iohannis fundația respectivă, că se pare că nimic nu e întâmplător și nici așa de….la plesneală?

Doamna CARMEN IOHANNIS ESTE PRETINĂ CU DOAMNA MIRUNA TUDORACHE, FONDATOARE FUNDAŢIEI «UN COPIL, O SPERANŢĂ» (U.C.O.S.) din Sibiu.

Așa spun gurile rele, și mai spun și că Werner, în calitate de primar,a favorizat această fundație încă de acum 11 ani, prin Hotărârea nr. 292 din 27.09.2007 pentru prelungirea cu titlu gratuit a imobilului din Sibiu, Aleea Streiu, nr. 8, unde funcţionează fundaţia. Ei, iată cum a găsit domnul Iohannis această fundație ”.
Sursa :
http://evz.ro/inchisorile- secrete-cia-in-romania-sri-a- primit-bani-de-la-cia-pentru- a-permite-utilizarea-unor- locatii-secrete-ca-centre-de- interogare-si-tortura- adevarul.html

 

 

 

 

 

Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

PS !  🙂

Dacă totuși VĂ PASĂ de NEAM și ȚARĂ , de ROMÂNIA românilor  și de VIITORUL copiilor, nepoților și strănepoților noștri , CITIȚI  și articolul de pe

http://www.certitudinea.ro/articole/presa/view/adevaratul-portavion-e-tinutul-sasesc-nu-tinutul-secuiesc

 

25 comentarii »

 1. ALLL ! 🙂

  1) Curtea Constituțională a României ( CCR) a SESIZAT Comisia de la Veneția și Consiliul Europei

  pentru „atacurile virulente” 😦 😦 😦

  declanşate împotriva EI după DECIZIA privind REVOCAREA din funcție a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

  Curtea consideră că punerea la îndoială a obligativității deciziilor sale pune în pericol democraţia, statul de drept şi funcţionarea justiţiei constituţionale.

  În legătură cu situația judecătorului Petre Lăzăroiu, numit judecător la CCR de Traian Băsescu 😦 😦 😦
  președintele CCR Valer Dorneanu spune că o schimbare a statutului acestuia n-ar avea consecințe decât pe VIITOR 🙂
  și n-ar afecta deciziile pronunțate anterior de Curte.

  2) NAȚIONALA de FOTBAL a ROMÂNIEI formată din ACTORI ,
  a CUCERIT Cupa Mondială la FOTBAL-ACTORI 🙂 🙂 🙂
  după ce în FINALĂ a învins naționala RUSIEI la loviturile de la 11 metri !!! 🙂 🙂 🙂
  Felicitări fotbaliștilor-ACTORI și antrenorilor lor !!! 🙂 🙂 🙂 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 06/06/2018 @ 8:30 am | Răspunde

 2. Bun gasit, Aliosa ! 😉
  Articolul tau ca de fiecare data este foarte interesant, multumim!
  … cat despre „mutarile” viitoare … sincer nu am nici o idee de ce se va intampla … 😦 😦
  Numai bine iti doresc ! 😉

  Comentariu de lacrimaroua — 06/06/2018 @ 3:52 pm | Răspunde

 3. Nici nu stiu ce sa mai spun de tot ce se intampla in tara asta , daca mai este cu adevarat o tara. Dupa o scruta privire se pare ca experimentul ocultei externe si interne a castigat destul teren avand in vedere stadiul la care s-a ajuns acum sa ne luptam romani cu romani, sa nu acordam atentie ungurilor care profita din plin ca ni s-au luat mintile si ne-am indreptat spre lucruri fara forma si fond iar ei cat de curand nu vor mai fi in doliu pentru decizia de la Trianon. Vinovati suntem noi, am spus-o mereu dar nu pentru ca votam ce votam ci pentru ca lasam sa se intample lucruri puse cu interes la cale de ticalosi. Daca ma uit in urma la o postare pe care o ai pe blog s-a adeverit ca votul nostru a fost de florile marului pentru ca securistii nenorociti au avut toate parghiile ca sa apara ca rezultat ce au planuit ei, ajutati de licuriciul al mare . Poate ca schimbarea din America ne va fi si noua de ajutor macar sa-i mai luam din respiratie nenorocitei de caracatite care ne-a mancat tara si poporul de nu mai au speranta multi dintre noi ca o sa fie si aici ceva bun vreodata.
  O seara frumoasa draga Aliosa , sa ne auzim cu bine si sanatate. Am scris la mine de ce nu prea am timp de calatorit pe bloguri.

  Comentariu de Beta — 06/06/2018 @ 9:13 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, generoasă și fidelă Doamnă ANDA ! 🙂
   Ca de obicei, comentariul Domniei Tale este la OBIECT 🙂 și plin de imagini și urări care mai de care mai frumoase și adecvate ! 🙂
   Cât privește cele spuse versus situația politică din ȚARĂ,l
   vorba proverbului :
   ” Când DOI se CEARTĂ, al TREILEA câștigă ” 😦 😦 😦

   Cei DOI care se CEARTĂ sunt ȘTIUȚI de toată lumea VERTICALĂ din ROMÂNIA 🙂 😦 🙂
   iar al TREILEA care CÂȘTIGĂ din CEARTA celor DOI ( președintele României,Klaus Werner Iohannis și formațiunile politice PSD&ALDE care GUVERNEAZĂ ȚARA în virtutea CÂȘTIGĂRII detașate a ALEGERILOR PARLAMENTARE din toamna anului 2016
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/12/12/
   este DUȘMANUL de MOARTE al ROMÂNIEI,
   statul care ,NICI la ORA ACTUALĂ nu a RECUNOSCUT Tratatul de PACE din 1920 de la TRIANON 😦 😦 😦
   prin care, puterile europene ÎNVINGĂTOARE în Primul Război Mondial ,
   au CONSFINȚIT unirea TRANSILVANIEI cu Regatul ROMÂNIA ………….

   Factorii de RĂSPUNDERE și DECIZIE din ROMÂNIA ( președinția și guvernul PSD&ALDE se CEARTĂ 😦
   iar UNGURII fac ce ȘTIU ei cel mai bine , ce-au făcut de fapt tot timpul, adică,
   DENIGRAREA României, INSTIGAREA la URĂ etnică, DESTABILIZAREA României ca să se ajungă la FEDERALIZAREA EI 😦 😦 😦
   prin obținerea AUTONOMIEI TOTALE a Transilvaniei…………………….

   – Care este MOTIVUL real al CERTEI dintre cei DOI ??? 😦 😦 😦

   Răspunsul îl ȘTIE și
   SURDUL din vîrf de munte,
   ORBUL din câmpie ,
   AGRAMATUL din suburbie
   și PUȘCĂRIAȘUL din pușcărie !!! 🙂 🙂 🙂

   http://evz.ro/revocarea-kovesi-scenarii-politice.html?utm_medium=email&utm_campaign=Suntem+%C3%AEn+pragul+unei+crize+catastrofale.&utm_content=Suntem+%C3%AEn+pragul+unei+crize+catastrofale.+105344&utm_source=conectoo&utm_term=++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Revocarea+lui+Kovesi.+Scenarii+politice+%C8%99i+electorale+++++++++++++++++++

   Zi plină de bucurie 🙂
   sănătate că-i mai bună decât toate 🙂 🙂
   iar de-aici, de la mine din câmpie,
   doar GÂNDURI de BINE,sincere,curate !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu drag,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 07/06/2018 @ 8:10 am | Răspunde

 4. @ ALLL !!!

  Bună dimineața, lume virtuală ! 🙂
  Ca să NU mă critici c-am venit în fața ta cu MÂNA goală 🙂
  am selectat din atmosfera virtuală,
  cele mai importante știri
  fără prea multe comentarii și adăugiri !!! 🙂 🙂 🙂

  1) FUGITA și CONDAMNATA la 6 ani și 4 luni de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE,
  pupila lui Traian Băsescu mai bine de 10 ani, pe numele ei adevărat de Elena Udrea,
  face PLAJĂ în Republica COSTA RICA, alături de o altă CONDAMNATĂ și FUGITĂ din ROMÂNIA, fosta șefă DIICOT, Alina Bica ………………

  2) Curtea Constituțională a României (CCR) va publica astăzi MOTIVAREA DECIZIEI în cazul revocării lui Kovesi…………………….

  3) Camera Deputaţilor a adoptat ieri proiectul de lege privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții
  (FSDI),
  o Societate pe Acţiuni al cărei capital social de pornire va fi format din pachetele pe care statul le deţine
  la 33 de societăţi de importanţă naţională, plus suma de 9 miliarde de lei.
  Proiectul de lege a fost adoptat cu 174 de voturi „pentru”, 98 de voturi „împotrivă” şi 3 abţineri ………
  Partidele lui Klaus Werner Iohannis( PDL&PNL&USR ) au ANUNȚAT ca vor ATACA la CCR proiectul de lege respectiv…….

  Cel mai VIRULENT și VEHEMENT critic al ÎNFIINȚĂRII FSDI ,
  a fost cel care și-a ANUNȚAT pe site-ul care MANIPULEAZĂ datele personale ale UTILIZATORILOR săi,
  site care a fost DAT în JUDECATĂ de SUA în această speță 🙂 🙂 🙂

  DEMISIA

  din funcția de președintae al PSD și din funcția de PREMIER al României,
  nimeni altul decât ușor ȘANTAJABILUL și PREFĂCUTUL deputat PSD,
  Victor Viorel Ponta , copreședinte al unui nou partid politic alături de un minuscul individ pe nume Daniel Constatin,
  CRESCUT și PROMOVAT de mogulul de presă Dan Voiculescu………………………………..

  4) SIMONA HALEP ( locul 1 WTA ):) 🙂 🙂
  va disputa astăzi , mai mult ca sigur după ora 16.00, SEMIFINALA turneului de ” GRAND SLAM ”
  de la ROLAND GARROS în compania jucătoarei din SPANIA,
  Gabrine Muguruza ( 3 WTA)! 🙂
  Hai SIMONA !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 07/06/2018 @ 8:46 am | Răspunde

 5. sereno fine settimana, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 07/06/2018 @ 9:30 pm | Răspunde

 6. @ ALLL !!!
  Bună dimineața lume virtuală ! 🙂

  A) A fost PUBLICATĂ în Monitorul Oficial al României, Partea Întâi,
  decizia CCR privind REVOCAREA procurorului șef DNA, Laura Codruța Kovesi de la conducerea DNA !!! 🙂 🙂 🙂
  În REZUMAT din cele peste 130 de pagini am reținut următoarele :

  1) CCR a constatat că președintele României, Klaus Werner Iohannis, a făcut „o evaluarea a evaluării” ministrului Justiției !!! 🙂 😦 🙂
  2) CCR a stabilit că președintele KW Iohannis NU ESTE abilitat constituțional să facă o analiză decizională asupra modului în care este motivată propunerea de revocare.
  3) CCR a spus cu subiect și predicat că președintele României este OBLIGAT să o REVOCE pe Kovesi din funcție !!! 🙂 🙂 🙂

  Cu toate acestea, Klaus Werner Iohannis face ce ȘTIE el cel mai bine 😦
  sau ce i-au spus ALȚII să facă………………………

  Dar CUI îi PASĂ ??? 🙂 😦 🙂

  ȘTIU că nu-ți prea pasă 😦
  Dar conștiința NU mă LASĂ 🙂
  Să TAC când lume vede
  Că binomul Iohannis&Kovesi crede 😦
  Că ei sunt DREPTATEA 😦
  Și mai grav PUTEREA 😦
  În ” România lucrului bine făcut ” !!! 😦 😦 😦

  SLUGILE iohanniste,
  HOARDELE fasciste,
  TRĂDĂTORII de NEAM și ȚARĂ,
  Din ROMÂNIA și din AFARĂ,
  ATACĂ verbal JUDECĂTORII 😦
  Apărând procurorii 😦
  Pe care ” Luluța ”
  Inocenta și drăguța ,
  PROMOVATĂ de Traian Băsescu,
  ADOPTATĂ imediat de Iohannis săsescu,
  Spune sus și tare ,crezând c-o apreciem ,
  Că ” NOI suntem DNA și NU ne LĂSĂM ” !!! 🙂 🙂 🙂

  Pentru SUSȚINĂTORII ei,
  pentru cei?cele din ” # rezist” ,
  pentru usr-iști,
  iohanniști,
  cioloșiști,
  trădători de NEAM și ȚARĂ și NU în ultimul rând
  pentru șeful PNL(PDL) Ludovic Orban
  care-i SUGEREAZĂ președintelui Klaus Werner Iohannis să NU aplice DECIZIA CCR versus REVOCAREA procurorului șef DNA,

  IATĂ însă ce spune PRESA britanică despre Laura Codruța Kovesi și CORUPȚIA din ROMÂNIA :

  ” Presa britanica: SUA si UE au gresit, anticoruptia si Kovesi fac jocul lui Putin

  26 mai 2018
  Potrivit unei analize a ediției online a publicației britanice “The Telegraph”,
  România seamănă din ce în ce mai mult cu un “Stat Mafiot, cu procurori anti-corupție corupți,
  care închid disidenți și un serviciu de informații scăpat de sub control”.
  Un material difuzat de România liberă și care ar trebui să dea serios de gîndit tuturor românilor.

  “În Europa, Marea Britanie trebuie să-și folosească toată înțelepciunea pentru a ajuta SUA și UE să scape de un dezastru.
  Amândouă au urmărit politici de securitate în Estul și Centrul Europei care pot oricând să cadă pradă foarte ușor unor consecințe nedorite, să creeze un „blowback” care, pe termen lung, nu ar face nimic altceva decât să servească intereselor Rusiei lui Putin.

  Încercările Statelor Unite de a plănui în mod central eforturile anti-corupție din Europa de Est, pentru a-și întări propriile obiective de apărare și securitate, se întorc acum împotriva lor într-un mod spectaculos, în special în România”, scrie Damien Phillips, specialist în relații internaționale și afaceri publice pe siteul The Telegraph.
  Philips consideră că

  procurorul general al DNA, Laura Codruța Kovesi, este principal răspunzătoare de problemele sistemului judiciar din România, iar susținerea de care beneficiază din partea Statelor Unite este atât în detrimentul țării cât și al partenerilor strategici.

  “’Copilul de pe poster’”, ales de ei (SUA – n.r.) pentru a placa problema corupției în România, Laura Kovesi,
  se poticnește acum în scandaluri aproape zilnic, iar alianța ei nesfântă cu serviciile secrete corupte, care recunosc că văd Justiția ca pe un „câmp tactic de intervenție”, a subminat în mod fatal Domnia Legii și Statul de Drept.

  De câte ori se fac încercări de a o înlătura din funcție pe Kovesi, SUA intervine pentru a-l susține pe încercuitul procuror stalinist.

  Fără nicio urmă de gândire critică, UE și-a pus toată greutatea în spatele planului american,
  în ciuda relatărilor media care scot la iveală, zilnic, amploarea crizei din România.

  Între timp, România arată to mai mult ca un „Stat Mafiot”, cu procurori anti-corupție corupți,
  care închid disidenți și un serviciu de informații scăpat de sub control, mai puternic decât Parlamentul ales al țării”, se spune în analiză.

  Creșterea sentimentelor anti-occidentale și a naționalismului din România sunt principalele efecte ale neîncrederii în justiție, crede analistul The Telegraph, care spune că “Descoperirea că acest lucru s-a întâmplat, în parte, ca urmare a intervenționismului stângaci al SUA și al UE, și că Parlamentul Român este în incapacitatea de a pune cu fața la pământ aceste agenții distructive, a dus la o predictibilă creștere a naționalismului.

  Sentimentele anti-occidentale cresc pe măsură ce apar noi revelații și este clar că vecina Rusie are cel mai mult de câștigat”.
  Principalul beneficiar al crizei din România este Rusia lui Putin

  “Serviciile de informații ale lui Putin sunt deja implicate în „măsuri active” maligne în toată Europa
  – în special,
  și-au extins tentaculele naționalismului reacționar peste fostele sfere de influență din Europa de Est – și,

  cu Turcia lui Erdogan, care devine din ce în ce mai pro-Rusia,

  Ungaria care alunecă înspre autoritarism

  și Polonia, care în mod sistematic își subminează statul de drept, UE și SUA nu-și permit mișcări greșite.

  Încrederea în Domnia Legii, Democrația Parlamentară și în instituțiile cheie ale societății civile sunt erodate în sir de-alungul întregului continent”.
  The Telegraph oferă și o soluție.

  Implicarea mult mai activă a Marii Britanii post-Brexit în strategiile de securitate în Europa Centrală și de Est

  “Angajarea, pregătirea și investiția în noi servicii de securitate și informații trebuie să înceapă.
  Orice rămășiță a culturii organizaționale sau a personalului din zilele Securității, Stasi sau StB ar trebuie eradicate.

  Supravegherea și răspunderea adecvate, modelate după propriul nostru Serviciu de Informații și Securitate (SIS), trebuie puse în funcțiune, iar Marea Britanie să acorde expertiză și experiență”, crede Phillips.

  “Pentru a întări statul de drept în Europa și pentru a neutraliza amenințarea crescândă a unui răboi legal, „lawfare” – folosirea sistemului legal pe post de armă – Marea Britanie ar trebui să ofere asistență în transformarea sistemelor judiciare compromise, bazate pe propria noastră istorie unică. Dreptul comun englez, independența noastră judiciară, proces cu juriu și habeas corpus – toate pot forma fundația pentru o reformă eficientă a sistemului judiciar.

  Cererile de extrădare sunt lansate frecvent de țări corupte, cu judecători maleabili și folosite ca o unealtă a represiunii, precum Rusia care-și lovește inamicii din Europa cu Notelele Roșii ale Interpol, prin interpuși ca Bulgaria sau România care-și urmărește disidenții prin Mandatul de Arestare European”,
  conchide analiza Telegraph.
  Sursa :
  http://inpolitics.ro/presa- britanica-sua-si-ue-au-gresit- anticoruptia-si-kovesi-fac- jocul-lui-putin_18439617.html

  B) A fost dat PUBLICITĂȚII rezultatul INVESTIGAȚIILOR Comisiei SIPA versus ILEGALITĂȚILE comise deMONOICA MACOVEI,
  foostul ministru al justiției din primul msndat al lui Traian Băsescu, cea care, FĂRĂ nici o DEZBATERE PUBLICĂ și PARLAMENTARĂ 😦 😦 😦
  a MODIFICAT cele 3 ( trei) CODURI PENALE pe GUSTUL ei și al lui Traian Băsescu, PĂRINTELE binomului și protocoalelor SECRETE dintre DNA și IOCCJ, Parchetul General, DIICOT, SRI etc etc etc …………..

  http://evz.ro/evz-2017-monica-macovei.html?utm_medium=email&utm_campaign=Medic%3A+%E2%80%9EOpri%C8%9Bi+aceste+crime%21+Vaccina%C8%9Bi-v%C4%83+copiii%21%E2%80%9D&utm_content=Medic%3A+%E2%80%9EOpri%C8%9Bi+aceste+crime%21+Vaccina%C8%9Bi-v%C4%83+copiii%21%E2%80%9D+105475&utm_source=conectoo&utm_term=++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Parlamentarii+confirm%C4%83+dezv%C4%83luirile+EVZ+din+2017.+Monica+Macovei+a+%E2%80%9Evizita

  C) Pentru o mai bună ÎNȚELEGERE a REFUZULUI președintelui Klaus Wernrr Iohanns versus REVOCAREA din funcți a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror șef al DNA ca urmare a DECIZIEI CCR , merită ACCESAT și :

  http://evz.ro/iohannis-scila-caribda.html?utm_medium=email&utm_campaign=Medic%3A+%E2%80%9EOpri%C8%9Bi+aceste+crime%21+Vaccina%C8%9Bi-v%C4%83+copiii%21%E2%80%9D&utm_content=Medic%3A+%E2%80%9EOpri%C8%9Bi+aceste+crime%21+Vaccina%C8%9Bi-v%C4%83+copiii%21%E2%80%9D+105475&utm_source=conectoo&utm_term=++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Iohannis%2C+%C3%AEntre+Scila+%C8%99i+Caribda++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Un sfârșit de săptămână după INIMA fiecăruia ! 🙂
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 08/06/2018 @ 6:48 am | Răspunde

 7. Buna ziua Aliosa, desigur ca nu se vor inghesui multi sa comenteze ce postezi pentru ca majoritatea sunt adeptii si simpatizantii lui Basescu, Iohanis, Ciolos, Orban, Kovesi, Augustin Lazar , Macovei etc. Sa nu uitam ca in sondaje poporul roman este cel mai snob popor de pe planeta. Mereu ce-i rau sau strain este la superlativ in viziunea si placerile lui. Tot ce a venit din afara sau cei ce s-au tot plimbat pe afara vin cu ifose de mari cunoscatori ai democratiei , liberalis mului si bunastarii, a frumosului si le pute ce-i aici dar nu misca un deget pentru a ajuta tara si poporul sa se uneasca la a face bine. La critica si imprastiat cu noroi suntem cei mai priceputi dar sa punem coada la munca pentru a face bine e mai greu si nu ne pricepem sau nu ne intereseaza, etc. Lozinci, spuneri ba unii zic ca si principiu….. of Doamne ❗ :mrgreen: http://www.world-of-lucid-dreaming.com/forum/images/smilies/icon_mrgreen.gif Nu voi intelege niciodata cum oameni cu scoala si educatie nu vad pericolele ce pandesc din umbra si se lasa tarati in nenorocirea tarii doar pentru ca au o ura viscerala impotriva unui partid. Nu e bine ca asa cum nu exista padure fara uscaturi sau om fara de pacat si partidele sunt la fel insa nu ma intereseaza pe mine partidul sau de cine-i condus, ma intereseaza ce-i bun acolo in rest Dumnezeu are grija de fiecare. Nu se poate cu un asa popor usor de manipulat si spalat la creier sa reusesti sa salvezi tara de netrebniciile hulpavilor care dupa ce-si vor fi dus planul la capat si vor goli tot ce i-a interesat aici vor pleca si sunt sigura ca vor trage si un mare scuipat pe noi la cat de prosti si neuniti suntem , lipsiti de dragoste pentru pamantul acesta cel mai bun si roditor din lume pe care ni l-a daruit Dumnezeu.
  Un sfarsit de saptamana minunat sa ai draga Aliosa ❗ ❤

  Comentariu de Beta — 09/06/2018 @ 11:36 am | Răspunde

  • Bună după amiază, Anda ! 🙂
   Ca să nu-mi stric bucuria versus VICTORIA Simonei HALEP în FINALA WTA de la Roland Garros 🙂 🙂 🙂
   care coincide cu câștigarea PRIMULUI trofeu de ” Grand Slem ” din cariera ei 🙂

   http://amintiriamintiri.wordpress.com/2018/06/09/
   mă rezum în a-ți spune că ai DREPTATE 100% ! 🙂
   După TREI ghinioane,
   în atâtea TREI FINALE,
   SIMONA HALEP ,de pe meleaguri dobrogene,
   la ROLAND GARROS a câștigat PRIMUL ei trofeu de ” Grand Slam ” !!! 🙂 🙂 🙂

   Cât privește cele spuse,
   despre BĂSIȘTI, IOHANNIȘTI, USR-iști, # rezistiști,PNL(PDL)-iști,
   mai devreme sau mai târziu,lDUMNEZEU îi va pedepsi atât pe ei cât și pe TRĂDĂTORII de NEAM și ȚARĂ ……..
   Așa să ne ajute DUMNEZEU ! 🙂
   O după amiază perfectă și-o duminică BINECUVÂNTATĂ ! 🙂
   Cu drag,l
   Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 09/06/2018 @ 7:37 pm | Răspunde

 8. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  OMUL cât TRĂIEȘTE, ÎNVAȚĂ ! 🙂
  EU trăind, învăț mereu !!! 🙂 🙂 🙂

  O DUMINICĂ plăcută tuturor ! 🙂
  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 10/06/2018 @ 8:24 am | Răspunde

 9. Salutare, frate Alioșa! 🙂
  Uite o bucurie care ne bucură și unește pe toți românii, indiferent de culoarea politică! Ieri am fost și eu extrem de fericit pentru victoria micuței noastre Simona, dar și măreței sportive ce face cinste țării. Îmi amintesc de meciurile în care a trecut la milimetru pe lângă acest trofeu, iar eu am zis să nu fim supărați, căci va veni și ziua când o să-l ia. Ambiția și munca ei de o viață au dat rezultate în cea mai frumoasă zi din viața ei, cred. De acum, fie ce-o fi! Ea va rămâne în istorie ca un excelent ambasador al României, la fel ca Nadia! 🙂
  Bucurii de toate cele, s-ajungă la Măgurele, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 10/06/2018 @ 9:18 am | Răspunde

  • Salutare, Petru, frățioare ! 🙂

   BUCURIA oferită de câștigarea de către SIMONA HALEP a PRIMULUI trofeu de ” GRAND SLAM ”
   din toată cariera ei de LIDER MONDIAL WTA 🙂 🙂 🙂 a fost cea mai MARE și FRUMOASĂ BUCURIE din acest AN 🙂 🙂 🙂
   măcinat de DEZBINARE,URĂ și TRĂDARE ! 😦
   Am urmărit meciul cu ” SUFLETUL la GURĂ ” 🙂 , INIMA în CHINGI de SÂRMĂ GHIMPATĂ 😦 și CONCENTRAREA la MAXIMUM ! 🙂
   SINCER, am CREZUT în VICTORIA SIMONEI iar PARIUL făcut la o casă de pariuri unde pentru 2-1 pentru EA ,
   unde avea o COTĂ de 3,80 , este DOVADA supremă ! 🙂

   ” De-acum , fie ce-o fi ” ??? 🙂 🙂 🙂
   DE-ACUM, Simona va JUCA degajat , va câștiga MECI după MECI și se va menține LOCUL 1 WTA mult timp de AICI ÎNAINTE ! 🙂

   Pentru MINE, Simona HALEP ,după soție, fiică, soră, noră , cumnată și verișosră,

   este singura FIINȚĂ FEMININĂ pe care o IUBESC, RESPECT și ADMIR necondiționat !!! 🙂 🙂 🙂

   Este singurul exemplu de URMAT iar când s-a INTONAT IMNUL ROMÂNIEI,
   odată cu SIMONA am PLÂNS și EU , ” cătană bătrână ” !!! 🙂 🙂 🙂

   DUMNEZEU să ne-o ȚINĂ sănătoasă în VIAȚĂ 🙂 ca să ne mai OFERE asemenea CLIPE de BUCURIE ! 🙂

   O săptămână pe placul inimii tale, Petru ! 🙂
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 11/06/2018 @ 6:49 am | Răspunde

 10. Buona domenica 🙂

  Comentariu de With Love — 10/06/2018 @ 10:46 am | Răspunde

  • Grazie mille, ” With Love ” della visita e desideri ! 🙂
   Buona settimana a TE e alla tua FAMIGLIA ! 🙂
   Con simpatia e amicizia,
   Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 11/06/2018 @ 6:51 am | Răspunde

 11. @ ALLL !!!

  În loc de VORBE despre MITINGJURILE de IERI din BUCUREȘTI ,
  postez cu MARE DURERE în suflet,
  vobele CÂNTĂREȚEI despre ………………

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 11/06/2018 @ 7:16 am | Răspunde

 12. O zi de luni frumoasa draga Aliosa. Bucurie mare in toata tara pentru Simona. Versurile cantecului sunt pline de adevar dar acum nu mai avem ce face decat sa ne luptam sa nu ramanem si fara ce ne-a mai ramas dar romanii nostri sunt buni la taclale si impresii, critici si lovituri sub centura pe bune sau mai pe mai putin bune nu sa se uneasca si sa-si castige dreptatea si libertatea.

  Comentariu de Beta — 11/06/2018 @ 2:14 pm | Răspunde

 13. Bună dimineața, dragă ,Anda ! 🙂
  Dimineața și după amiaza zilei de ieri,11 IUNIE a.c. a fost pentru MINEși FAMILIA mea, FRUMOASĂ din toate punctele de vedere ! 🙂
  SEARA însă, mai exact începând cu ORA 20.00 a fost una deosebit de TRISTĂ 😦
  din cauza OCULTEI INTERNE potrivnică a TOT ce se întâmplă BINE în ROMÂNIA ,
  care și-a TRIMIS
  slugile,
  politrucii,
  activiștii,
  pupincuriștii,
  jegoșii,
  drogații,
  agramații
  pe ARENA NAȚIONALĂ pentru a UMBRI, ÎNTINA și STRICA bucuria zecilor de mii de ROMÎNI care s-au dus cu SOȚIILE și COPIII,
  să se BUCURE împreună LIDERUL MONDIAL la TENIS FEMININ,
  eroina ROMÂNIEI 🙂
  recent câștigătoare a PRIMULUI ei TROFEU de ” GRAND SLAM ” în turneul WTA de la ROLAND GARROS,
  pe numele ei , SIMONA HALEP ……………
  În loc să mă BUCUR, m-am ÎNTRISTAT la gândul că o o ” GAȘCĂ de PENALI ” , borfași,manipultați și plătiți,
  au HUIDUIT în momentul DECERNĂRII de către primarul general al capitalei a unor DISTINCȚII Simonei Halep !!! 😦 😦 😦
  Aș avea multe de SPUS 🙂
  dar mă OPRESC aici din cauza ” COZILOR de TOPOR ” 😦 care au trimis în DERIZORIU festivitatea de prezentare de către SIMONA HALEP a TROFEULUI câștigat la ROLAND GARROS ……………….

  Să spun ” IARTĂ-I Doamne că NU ȘTIU ce FAC ??? 😦 😦 😦
  NUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!! 🙂 🙂 🙂
  SPUN doar atât :
  – DOAMNE, doar TU îi poțiJUDECA și PEDEPSI 🙂 că JUSTIȚIA din ROMÂNIA este ” mână în mână” cu ei !!! 😦 😦 😦
  O zi pe placul și inima ta, dragă Anda ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 12/06/2018 @ 7:31 am | Răspunde

 14. @ ALLL !!!

  ” VANGHELIOANE ” ……….preluate de pe………….” GOOAGĂL ” !!! 🙂 🙂 🙂

  Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a facut acuzatii de o gravitate extrema la adresa
  fostei sefe a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, actuala judecatoare CCR Livia Stanciu …………….
  Marian Vanghelie sustine nici mai mult, nici mai putin ca Livia Stanciu, numită șefă la ICCJ de Traian Băsescu ,
  pensionată dar NUMITĂ judecător la CCR de către Klaus Werner Iohannis care a preluat de la Băsescu Traian tot ” statul paralel” 😦 😦 😦
  ar fi fost aprovizionata cu droguri de catre un lider interlop si apoi chiar de catre ofiteri SPP.

  Duminica seara, 10 iunie 2018, la un minuscul post de televiziune , Marian Vanghelie a precizat ca Livia Stanciu ar fi avut legaturi cu un lider interlop, care se ducea saptamanal la ea acasa si ii vindea droguri. Vanghelie afirma ca respectivul lider interlop a fost prins de ofiterii SPP care o monitorizau pe Livia Stanciu, moment din care acestia i-au luat locul si au inceput sa o aprovizioneze ei insisi pe fosta sefa ICCJ cu droguri. De asemenea, fostul edil i-a cerut actualei judecatoare CCR sa isi faca analizele pentru a dovedi public daca este sau nu consumatoare de droguri.

  IATĂ ce a declarat la acel post tv, stimabilul ” GOOAGĂL ” !!! 🙂 🙂 🙂

  “Eu stiu ca sunt judecatori care vor sa dea declaratii ca doamna Kovesi i-a santajat ca sa bage niste oameni la puscarie.
  Mi-a spus Mos Craciun, in parc, in Cismigiu.
  Astea erau formulele de santaj asupra judecatorilor.
  Santaj cu dosarele de la SIPA, santaj urmarindu-le familia zi cu zi, asteptau sa vada daca gresec cu ceva, si dupa le faceau un dosar si tineau acel dosar, urmarindu-le activitatea pe care o aveau zi cu zi.

  Am sa va zic un lucru, poate o sa fie putin cam dur, dar cred ca este un moment…
  In urmatoarea perioada voi spune lucruri si mai complicate, pentru ca eu cred ca trebuie sa ne dam seama cu totii cu ce oameni am avut de-a face.
  Este vorba de doamna Stanciu. Doamna care este partener cu DNA, fosta sefa a Inaltei Curti, numita la CCR unde in continuare sustine acelasi parteneriat.
  Am niste informatii, si nu de acum, de foarte mult timp, destul de complicate despre ea.
  Dansa avea o legatura putin ciudata cu un lider care vindea droguri.
  Lider interlop, inteleg mai spalat.
  Se ducea saptamanal la dansa acasa si ii vindea niste droguri.
  Suna urat, suna dur, dar m-am hotarat sa mergem pana la capat.
  Eu cred ca ar trebui sa-i intrebam si pe cei de la Antidrog, de la Inspectoratul General al Politiei, caci cunosc bine situatia.
  Ei il monitorizau pe lider, nu aveau treaba cu domna Stanciu.
  In schimb, niste ofiteri de la SPP o monitorizau pe doamna Stanciu, monitorizau pe marea majoritate a judecatorilor de la Inalta Curte.
  Urmarind si vazand ca acest lider se duce catre doamna de mai multe ori, urmarindu-l separat dupa aceea pe dansul, vazand cu ce se ocupa, evident ca au pus mana pe el, dupa care s-au dus la doamna, i-au batut la usa si i-au spus ‘de acum incolo ne ocupam noi’.
  Sa aiba grija de securitatea doamnei Stanciu, incat sa nu mai apara liderul si se ocupa un ofiter delegat de la SPP.

  Cred ca ar fi o chestie interesanta sa o sunam pe Elena Udrea sa ne aducem aminte de mesajul cu nasul !!! 😦 🙂 😦
  E important sa vedem daca doamna Udrea a avut mesajul catre doamna Stanciu. (…)
  Cred ca doamna ministru de Interne ar trebui sa intrebe oamenii din subordine, ‘bai baieti, stim noi de asemenea lucruri?’
  Cel mai corect ar fi ca doamna Stanciu sa se duca undeva, la o institutie, sa-si faca analizele, sa demonstreze ca nu e asa. (…)
  Eu ce va spun este real t0t .

  SPP urmareste judecatorii de la Inalta Curte, chiar si de la Curtea de Apel.
  Si incearca sa vada ce tipuri de probleme au in viata familiile lor, ca sa poata sa fie santajati. (…)
  Eu nu stiu daca doamna Stanciu mai are si alte tipuri de probleme unde poate fi santajata.
  Eu v-am dat o speta in care este 99,99% asa”.

  Sursa : internetul .
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 12/06/2018 @ 7:40 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: