Alioşa ” File de Jurnal ”

30/07/2018

Un material ce trebuie citit, analizat și înțeles cum trebuie !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 8:58 am

Motto:

”  Am mare ÎNCREDERE în DNA și în conducerea ei …” ( Klaus WERNER Iohannis ) .

kovesi1kovesi2

07-iohannis-orban-evz-465x390

 

uyvdk1no5tsmt0sghxpifdji1me4bb0oc_2erqsfsynigbzgDSCN0476 DSCN0474

dna-procuror-sef-1024x683

”     Testul de foc al DNA:

aflăm dacă instituția poate fi însănătoșită sau trebuie desființată/ANALIZĂ
Autor: Sorin Rosca Stanescu.

În 2014, un ofițer SRI din sediul DNA Prahova redacta și trimitea adrese, ca și când ar fi fost scrise de procuror, prin care îi solicita serviciului secret date despre diferite persoane.

Maiorul SRI Daniel Florea, intrând în rolul unui avertizor de integritate, a reclamat acest fapt scandalos șefilor săi. Și a fost dat afară din SRI.
De atunci, se judecă cu instituția. Și tot de atunci, DNA Prahova a parcurs unul dintre cele mai rușinoase trasee din istoria procuraturii române.

În această săptămână, în fine, Lucian Onea, șeful „unității de elită” DNA Prahova, cum s-a exprimat de mai multe ori Laura Codruța Kovesi, și unul dintre conducătorii DNA central, cel care mesteca gumă în fața președintelui României la bilanțul instituției, devine inculpat.

Împotriva subordonatului său Mircea Negulescu, zis Portocală, dar și împotriva sa, este în curs de finalizare un dosar penal. Principala acuzație care li se aduce celor doi este că au falsificat probe.

Miercuri, domnul Onea a fost la un pas de a fi reținut cu propunere de arestare. A scăpat utilizând un truc. Recuzând-o pe procuroare. Iar până la soluționarea cererii, tema reținerii sale rămâne în suspans.

Din mai multe motive, acest caz revoltător din Prahova merită să fie analizat și mediatizat pe toate fețele.
De ce?
În primul și în primul rând, pentru că ceea ce s-a întâmplat acolo reprezintă o acțiune cotinuată tipică de poliție politică.
În al doilea rând, pentru că nu e deloc întâmplător că doamna Laura Codruța Kovesi a declarat în mai multe rânduri că această unitate DNA „de elită” este emblematică pentru instituția pe care a condus-o.
Mai mult sau mai puțin emblematică, fapt este că, fără a exista dezvăluiri la fel de concludente, opinia publică are în prezent suficiente informații care demonstrează că și în alte unități DNA din țară, destul de multe, s-au petrecut fapte asemănătoare.

Și, în fine, fără pretenția că am enumerat toate motivele, voi mai menționa faptul că dacă cinevași imaginează că DNA, o instituție lovită năprasnic de cangrenă, mai poate fi însănătoșită, acest proces nu poate fi declanșat decât dacă, în prealabil, se face un bilanț real al fărădelegilor și al procurorilor care au participat la ele.
Dar să vedem care sunt pistele unei analize atât de necesare.

1). Servind patria, a se citi binomul, executând întocmai și la timp prevederile protocolului ilegal SRI-DNA, precum și cele învățate în taberele de instrucție organizate în unitățile secrete ale principalului serviciu secret al țării, reprezentanții DNA Prahova au dat peste cap un întreg județ. În primul rând, sub aspect politic. Un județ dominat de PSD. În al doilea rând, i-au fugărit pe aproape toți oamenii de afaceri distrugând ceea ce aceștia au construit. Sub aceste două aspecte, prejudiciile sunt uriașe. Pentru că politicenii locali au fost pedepsiți pentru vina de a fi primit mai multe voturi decât reprezentanții celorlalte partide. Iar electoratului i s-a indus ideea falsă că aceștia sunt necinstiți. În plus, prin prigoana penală declanșată împotriva oamenilor de afaceri, procurorii DNA Prahova, care evident nu au acționat de capul lor, au demonstrat că cine nu cotizează unde trebuie va avea de suferit. Lumea afacerilor a fost astfel împinsă către partidele rivale PSD-ului.

2). Pentru a fi atinse cele două obiective de mai sus, au fost inventate cazuri, iar acestea au fost transformate în cauze penale. Metoda utilizată a fost pe cât de rudimentare pe atât de eficientă. S-a recurs la falși denunțători. Personaje obscure, constrânse de procurori să dea declarații false despre personajele țintă. Uneori acești denunțători primeau statutul de martori protejați, iar statutul era multiplicat astfel încât într-un singur dosar penal un singur denunțător real a făcut declarați în fals, ca și când el ar reprezenta doi martori protejați, două persoane cu identitate falsă, dar și unul sau mai multe denunțuri în nume propriu. Denunțurile susținându-se unele pe altele și creând asfel o plasă a miniciunilor, ușor de înghițit de către instanțele de judecată aflate la acea dată în „câmpul tactic” al SRI.

3). Aceste practici, care reprezintă infracțiuni deosebit de grave, săvârșite de procurori în complicitate cu ofițeri de anchetă judiciară, nu aveau cum să nu fie cunoscute la nivelul structurii centrale și direct de către doamna Laura Codruța Kovesi, în condițiile în care în DNA nu există decât câteva asemenea structuri și, după cum a declarat ferm Lucian Onea, avea săptămânal discuții cu șefa DNA. În plus, Lucian Onea a lucrat și încă lucrează și în structura centrală.

4). În fine, cazul este emblematic și trebuie în continuare analizat, pentru că importanți oameni politici, beneficiari direcți ai unor asemenea anchete false, în frunte cu Klaus Iohannis, președintele României, au aflat de peste un an de zile, prin intermediul presei, detalii revoltătorare despre falsa justiție practicată la Prahova și nu au făcut altceva decât să apere asemenea practici și să o apere pe șefa DNA.

Ceea ce este însă cu adevărat uluitor e că, deși a demarat cu o scandaloasă întârziere o anchetă penală împotriva lui Lucian Onea, și în ciuda faptului că acesta are calitatea de inculpat, el este menținut în calitate de șef DNA Prahova și de membru al structurii centrale DNA. Având acces fix la dosarele și la anchetele pentru care este incriminat. Este ca și când un hoț prins în flagrant într-un imobil pe care îl pradă, e lăsat în continuare să-și facă de cap în același imobil. În timp ce victimele sunt în continuare terorizate.

Din toate motivele invocate mai sus, cărora li se pot adăuga multe altele, cazul Onea în special și DNA Prahova în general constituie un important test. La capătul căruia vom ști dacă această instituție, căreia tocmai i se caută un șef, poate fi însănătoșită sau trebuie desființată.” ( Sorin Roșca Stănescu, jurnalist ) .
Sursa : internetul .

 

 

 

 

 

Pentru a vă forma o imagine și mai clară asupra  DNA & Kovesi, intrați și pe :

http://teopal.ro/index.php/2018/07/28/lck-un-fenomen-care-trebuie-urgent-elucidat-pentru-nerepetare-exista-vointa-politica-necesara/

Alioșa ! 🙂

15 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Dacă NU ați AFLAT încă, DE CE ministrul justiției, TUDOREL TOADER i-a REFUXAT pe TOȚI cei PATRU candidați la ȘEFIA DNA,
  accesati LINK-ul :
  https://adevarul.ro/news/eveniment/de-refuzat-ministrul-tudorel-toaderprimii-patru-candidati-sefia-dna-1_5b5de9d0df52022f75c35086/index.html
  Lecturare plăcută ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 30/07/2018 @ 9:34 am | Răspunde

 2. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Comentariu de octavpelin — 30/07/2018 @ 10:04 am | Răspunde

  • Bună dimineața, domnule Octavpelin ! 🙂

   Mulțumesc frumos pentru REPUBLICARE 🙂 ,
   dar de nu-i cu SUPĂRARE,
   și având în vedere umila mea CONSTATARE ,
   DE CE NU faci Domnia Ta și o mică COMPLETARE 😦
   la acest material SUPER-TARE ??? 🙂 🙂 🙂
   Toate cele BUNE , în CASA Domniei Tale să se ADUNE 🙂
   iar toate cele RELE, la TRINOMUL blestemat Băsescu&iohannisși&KOVESI să MEARGĂ ca pe CAP cu ele să se spele !!! 🙂 🙂 🙂
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 31/07/2018 @ 7:34 am | Răspunde

 3. un sereno inizio di settimana, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 30/07/2018 @ 4:05 pm | Răspunde

 4. @ ALLL !!!
  Pentru astăzi, 31 IULIE,ultima ZI din luna lui ” CUPTOR” 🙂 🙂 🙂
  am hotărât să postez o TRIMITERE spre un LINK care are mare legătură cu materialul sus postat

  http://teopal.ro/index.php/2018/07/28/lck-un-fenomen-care-trebuie-urgent-elucidat-pentru-nerepetare-exista-vointa-politica-necesara/
  și DOUĂ știri :

  1) De IERI și până AZI la această ORĂ matinală,
  MULȚI FRUSTRAȚI și TRĂDĂTORI de NEAM și ȚARĂ 😦
  au IEȘIT în față ca PĂDUCHII pe FRUNTEA omului NESPĂLAT 😦
  și pe la posturile de televiziuni ANTIROMÂNIA au debitat ,
  milioane de CUVINTE pline de URĂ la adresa poporului român GREU ÎNCERCAT 😦
  începând cu al lui Traian Băsescu prim MANDAT ,
  de președinte de ȚĂRĂ mai tot timpul ” afumat ”
  care președinte la sfârșit de MANDAT ” ciumat ” 😦 ,
  odată cu MANDATUL de președinte lui Klaus Werner Iohannis i-a PREDAT 😦 😦 😦
  și ”statul paralel ” de el ÎNFIINȚAT ………………………………….

  La ora când postez aceste GÂNDURI,
  ”PĂDUCHII ” ANTIROMÂNIA au ieșit din nou din rânduri ,
  și ROD ” pas cu pas ” 😦 😦 😦
  SPERANȚA românilor ce a rămas 🙂
  încă INTACTĂ privind VIITORUL ,
  versus JUSTIȚIA și PROCURORUL…………………

  IERI, secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturi,
  cu INIMA frântă și OCHI-n lacrimi,
  a DECIS SUSPENDAREA din funcție a ” locotenenților ” fostei ȘEFE DNA, Laura Codruța Kovesi care, CULMEA tupeului, NESIMȚIRII și SFIDĂRII românilor de BUNĂ CREDINȚĂ, se PLIMBĂ prin parcurile din AUSTRIA păzită de un SPP-ist 😦 🙂 😦 deși în CSAT nu s-a DISCUTAT sfidătoarea ei CERERE !!! 😦 🙂 😦 Este vorba de SUSPENDAREA din MAGISTRATURĂ 🙂 🙂 🙂 a celor doi PROCURORI de ELITĂ 🙂 😦 🙂 de la DNA Prahova,
  Lucian Onea și Mircea Negulescu, după ce Parchetul General i-a plasat sub control judiciar.

  Mircea Negulescu , zis ” PORTOCALĂ ” 🙂 zis ” ZDREANȚĂ ” 🙂 este URMĂRIT PENAL 🙂 🙂 🙂
  pentru participație improprie, sub forma complicității, la săvârșirea infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare și complicitate la infracțiunea de represiune nedreaptă. El are, alături de Lucian Onea, interdicție de a-și exercita profesia de procuror.

  Parchetul General susține că, în anul 2015, Lucian Onea și Mircea Negulescu au determinat prin constrângere un martor, Vlad Cosma, amenințându-l în mod direct că o vor inculpa pe sora acestuia, Andreea Cosma, să întocmească în fals o sesizare pe un alt nume și tabele/liste cu alegători din Republica Moldova, documente din care să rezulte că alegătorii ar fi primit bani drept „mită electorală”.

  Atât Lucian Onea cât și Mircea Negulescu au fost plasați sub CONTROL JUDICIAR 🙂 🙂 🙂
  pe o perioadă de 60 zile pentru infracțiunile de inducere în eroare a organelor judiciare și complicitate la infracțiunea de represiune nedreaptă.

  Cei DOI PROCURORI ” ridicați în SLĂVI ” atât de fosta ȘEFĂ DNA, Kovesi cât și de președintele României, Klaus Werner Iohannis, PENALUL penalilor ( vezi cele două SENTINȚE definitive și irevocabile ale CA RAȘOV și CA PITEȘTI în DOSARUL casei din SIBIU cumpărate cu ACTE FALSE pe timpul când era PRIMARUL Sibiului ) 😦 🙂 😦 NU au VOIE să COMUNICE între ei 🙂 🙂 🙂
  și NICI cu anumite persoane menționate în ordonanțele de URMĂRIRE PENALĂ 🙂 🙂 🙂
  NU au VOIE să mai EXERCITE profesia de procuror 🙂 🙂 🙂 și nu au voie să dețină, să folosească sau să poarte arme !!! 🙂 🙂 🙂
  Mai DEVREME sau mai TÂRZIU, și fosta lor ȘEFĂ DNA va păți la fel ca ei !!! 🙂 🙂 🙂

  2) Pentru toți posesorii de PERMISE de CONDUCERE în GENERAL 🙂
  și pentru PRIETENUL VIRTUAL , Racolța Petru în SPECIAL 🙂 🙂 🙂

  începând cu data de 24 AUGUST a.c. va INTRA în vigoare un nou model de proces-verbal de contravenție
  pentru NERESPECTAREA Codului Rutier !!! 🙂 😦 🙂

  Cele mai importante NOUTĂȚI se referă la elementele obligatorii din PROCESUL VERBAL de CONSTATARE și SANCȚIONARE ,
  funcţionalitatea acestuia şi termenul în care se poate achita amenda la jumătate din minimul legal.

  Este vorba despre LEGEA nr.203/2018 privind măsurile de eficientizare a achitării amenzilor contravenţionale care
  a fost publicată miercuri, 25 iulie, în Monitorul Oficial.
  Potrivit acestui act normativ, este vorba despre următoarele elemente obligatorii al PROCESULUI VERBAL :

  – data şi locul unde este încheiat;
  – numele, prenumele, calitatea şi instituţia din care face parte agentul constatator;
  – numele, prenumele, domiciliul şi codul numeric personal (CNP) ale contravenientului;
  – descrierea faptei contravenţionale cu indicarea datei, orei şi locului în care a fost săvârşită, precum şi arătarea împrejurărilor care pot servi la –
  aprecierea gravităţii faptei şi la evaluarea eventualelor pagube pricinuite;
  – indicarea actului normativ prin care se stabileşte şi se sancţionează contravenţia;
  – indicarea societăţii de asigurări, în situaţia în care fapta a avut ca urmare producerea unui accident de circulaţie;
  – posibilitatea achitării, în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării procesului-verbal, a jumătate din minimul amenzii prevăzute de actul normativ;
  – termenul de exercitare a căii de atac şi instanţa la care se depune plângerea.
  Aşa cum se întâmplă şi acum, deşi toate elementele de mai sus trebuie să fie detaliate în procesul-verbal,
  LIPSA doar a UNEIA dintre ele ,va duce la nulitatea documentului !!! 🙂 🙂 🙂
  Astfel, conform legii noi, lipsa vreunuia dintre aceste elemente va putea determina anularea procesul-verbal:
  Mai MULTE despre cele versus Legea 203/2018, veți AFLA de veți CĂUTA ………………………..

  O Zi de MARȚI fără cele ” TREI CEASURI RELE ” ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 31/07/2018 @ 8:06 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  1) INCREDIBIL dar ADEVĂRAT !!! 🙂 😦 🙂

  a) Foarte mulți utilizatori de pe ” fb ” care au DAT o stea pe pagina Poliției Române care i-a REȚINUT unui individ român PLĂCUȚELE de ÎNMATRICULARE cu un MESAJ vulgar, de NEAM PROST ( ” muie………..” )
  s-au TREZIT cu CONTURILE de le acel sitte, BLOCATE 😦 😦 😦
  chiar dacă Autoritatea de Transport din SUEDIA a ANULAT acele PLĂCUȚE de ÎNMATRICULARE
  eliberate pentru circulația pe drumurile publice de acolo ………………………………

  b) După ” ROMÂNIA lucrului BINE făcut ” 😦 😦 😦 condusă după decembrie 1989 de tot felul de TRĂDĂTORI de NEAM și ȚARĂ 😦 😦 😦
  a RĂMAS fără FABRICI, UZINE, COMBINATE siderurgice, metalurgice, de ciment și de ANIMALE DOMESTICE, PETROL , GAXZE, IRIGAȚII, ÎNGRĂȘĂMINTE chimice șamd 😦 😦 😦
  că AȘA a VRUT oculta EXTERNĂ ajutată de ” cozile de TOPOR românești ”
  ca ȚARA să devină PIAȚA de DESFACERE pentru produsele lor 😦 😦 😦
  ACUM , este în PEFRICOL să rămână și FĂRĂ PORCII pe DOUĂ PICIOARE ……………………

  https://www.capital.ro/alerta-de-gradul-0-un-milion-de-porci-vor-fi-incinerati-din-cauz.html

  pe motivul bine instrumentat de CEI INTERESAȚI , numit
  PESTA PORCINĂ………………….

  2) Dintre toate minunile NATURII, cel mai mult iubesc
  FLORILE, ALBINELE , CÂINII și …………..
  CAII !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 01/08/2018 @ 10:06 am | Răspunde

 6. @ ALLL !!!

  1) Ministrul JUSTIȚIEI, independentul Tudorel Toader a anunțat asearăla un post de televiziune că va propune în GUVERN,
  o OUG pentru revizuirea sentințelor date în baza PROTOCOALELOR încheiate în mandatele de tristă amintire ale lui Traian Băsescu ( 2004-2014) între Parchetul General, DNA și ICCJ și SRI sau a unor interceptări făcute de SRI.

  Ministrul Justiției a declarat că o astfel de ordonanţă va fi dată „într-un timp scurt, imediat ce se vor termina concediile”, iar prin aceasta îi va fi DATĂ încredere românului că „justiţia se înfăptuieşte aşa cum cere Constituţia”!!! 🙂 🙂 🙂

  Ministrul Tudorel Toader a mai spus că le va CERE socoteală procurorului general, Augustin Lazăr, și procurorului-șef interimar al DNA, Anca Jurma, în legătură cu recenta întâlnire a acestora cu ambasadorul SUA în România:

  „Voi încerca să am o discuţie cu ei cât de curând, să îi invit la Ministerul Justiţiei, să întreb cât de normal este ca un procuror-şef să se ducă la o ambasadă că l-a chemat nu ştiu care ambasador să-l felicite pentru faptul că a fost soare astăzi şi n-a plouat.”

  2) …” Vine o vreme când fiecare trebuie EVALUAT …..” ( Ministrul Justiției, Tudorel Toader ) .
  http://evz.ro/augustin-lazar-nabab-banii.html?v=347635&page=2

  3) De RÂSU – PLÂNSU !!! 🙂 🙂 🙂
  La ÎNCEPUT i-a AMENDAT , apoi a SEMNAT…………………..

  După ce pe data de 22 mai.a.c. primarul Timișoarei , Nicolae Robu ( PNL(PDL) i-a AMENDAT de STRÂNGĂTORII de SEMNĂTURI ,
  recent, a SEMNAT și el INIȚIATIVA „Fără penali în funcţii publice”…………………………………..

  Pe 15 iunie, primarul Timișoarei PNL(PDL)-ul Nicolae Robu s-a prezentat la sediul DNA Timişoara pentru a fi audiat într-un dosar privind anveloparea a 65 de blocuri în cadrul unui proiect în valoare de 10 milioane de euro, bani din fonduri europene. Acesta a anunţat ulterior că are calitate de martor în dosar.
  Contractul a fost semnat de Primăria Timişoara în 2013 cu firma Proiect C&A SRL, deţinută de Cristian Palade.
  Ulterior, acesta a reclamat că trebuie să execute lucrări în valoare mult mai mare, în baza unui contract generic de 15.000 de euro şi a refuzat să mai semneze devize, contractul cu Primăria Timişoara fiindu-i reziliat.
  Proiectele au fost depuse apoi de Primăria Timişoara la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, fiind obţinute fonduri europene de zece milioane de euro pentru reabilitarea termică a celor 65 de blocuri.

  Pentru o astfel de REABILITARE TERMICĂ a unor blocuri din CRAIOVA, primarul capitalei OLTENIA,
  PSD-ista Lia Olguța Vasilescu,

  a fost SCOASĂ din sediul DNA și PLIMBATĂ în fața camerelor de televiziune cu CĂTUȘELE șa MÂINI ………….

  Pe primarul PNL(PDL) , Nicolae Robu,DE CE nu ??? 🙂 🙂 🙂

  4) Ca să dispară DISCORDIA dintre vechii PDL-iști acum PNL-iști 🙂 😦 🙂 și PNL-iștii-peneliști ,
  ADICĂ,
  discordia dintre ” buldogul ” PDL-ist Vasile Blaga și ” bufonul ” PNL-ist, Ludovic Orban ,președintele României, Klaus WERNER Iohannis i-a ADUNAT la un loc și……………………………..
  http://evz.ro/iohannis-liniste-pnl-prezidentiale.html?

  5) A fost PROMULGATĂ de către președintele țării ,
  Legea care OBLIGĂ autoritățile publice locale și Serviciul de Eliberare a CĂRȚILOR de IDENTITATE ( buletinelor)
  ÎNLOCUIREA în DENUMIREA străzilor și localităților și a DOCUMENTELOR de IDENTITATE ,

  a literei ” Î ” cu ” Â ” !!! 🙂 😦 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 02/08/2018 @ 8:56 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!

  1) În urma RECTIFICĂRII BUGETARE POZITIVE de IERI ,
  ministerele care NU au CHELTUIT banii ALOCAȚI 🙂 , au RĂMAS fără ei 🙂 🙂 🙂

  Printre MINISTERELE de la care au fost tăiate fonduri se REGĂSESC :
  – Economia, Energia, Dezvoltarea, Turismul ,Cercetarea , SRI,SIE, SPP și administrația prezidențială !!! 🙂 🙂 🙂
  Președinția și serviciile secrete. Mai mulți bani vor fi alocați pentru pensii, autorități locale, Sănătate, Agricultură, MAI și ANAF.

  Au PRMIT BANI în PLUS ,ministerele SĂNĂTĂȚII, EDUCAȚIEI, MUNCII ,AGRICULTURII ,MAI și ANAF !!! 🙂 🙂 🙂

  NU au mai PRIMIT nici un BAN, serviciile secrete și de pază( SRI, SIE, SPP ) 🙂 🙂 🙂 și dministrația prezidențială !!! 🙂 🙂 🙂

  De unde se vede că GUVERNUL PSD&ALDE i-a ” PARADIT ” 🙂 pe cei care îl ” PARADISE ” …………………..

  Weekend FĂRĂ ploi, vijelii și viituri ! 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 03/08/2018 @ 7:15 am | Răspunde

 8. Salutări din Seini, Alioșa!
  Lăsând politica la o parte, dătătoare de dureri de cap – mai ales pe căldura asta -, vreau să-ți doresc un sfârșit de săptămână minunat, în care să te răcorești cu câte o bere și o adieri plăcute dinspre Dunăre! 🙂
  Toate cele bune și frumoase, alături de oameni dragi și voioși, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 03/08/2018 @ 8:21 am | Răspunde

  • Salutări de pe malul DUNĂRII bătrâne, racoltapetru6 ! 🙂
   NU te supăra prietene, dar cele spuse cu mult discernământ și profesionalism de SRS,
   sunt ADEVĂRURI cunoscute de toată LUMEA ” cu scaun șla CAP ” 🙂 🙂 🙂
   dar NERECUNOSCUTE de lumea ce clocăie în jurul lui Iohannis&LKovesi&Cioloș&Soros&usr și a STATULUI PARALEL ……………………………
   În rest, DUMNEZEI cu mila ! 🙂
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 04/08/2018 @ 9:32 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: