Alioşa ” File de Jurnal ”

01/10/2018

În 6 și 7 OCTOMBRIE ,mergi cât mai BINE INFORMAT la REFERENDUM ROMÂNE!!!

Filed under: generale — Aliosa @ 9:09 am

Motto :
” În vremuri ale ÎNȘELĂTORIEI universale, a spune ADEVĂRUL, e un act REVOLUȚIONAR ” ( George Orwell) 🙂
și de foarte mare CURAJ, adaug de la MINE !!! 🙂 🙂 🙂

În acest sens, postez mai jos în ghilimelele de rigoare , un INTERESANT articol pe care, orice ROMÂN de bună credință și care vrea să fie BINE INFORMAT versus SUBIECTUL REFERENDUMULUI din 6 și 7 OCTOMBRIE 2018 , trebuie să-l CITEASCĂ cu mare ATENȚIE și DETAȘARE 🙂 pentru ca , pe BULETINUL de VOT din secțiile de votare organizate în ȚARĂ și în STRĂINĂTATE, să PUNĂ ȘTAMPILA pe ” DA” sau ” NU” în deplină CUNOȘTINȚĂ de cauză 🙂

” În 2018 nu e „politic corect” să spui că eşti împotriva a ceva sau anti cineva.
Astfel de poziţii atrag etichete neplăcute: „intoleranţi”, „bigoţi”, „înapoiaţi”, „medievali” şi altele asemenea. E mai diplomatic să spui că eşti pentru sau în favoarea a ceea ce detestăm.
Un exemplu e avortul.
E mai diplomatic să spui că eşti „pentru dreptul la viaţă al copiilor nenăscuţi” decît că eşti „împotriva avortului”.
Afirmaţia din urmă atrage reacţii negative.
Sînt însă evenimente şi lucruri foarte serioase, care trebuie discutate pe faţă şi fără ambiguităţi, pentru a fi înţelese de către toţi.
Legalizarea ori interzicerea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex sînt astfel de subiecte.

Pe 6 şi 7 octombrie românii vor vota asupra unui aspect social unic în istoria omenirii, a creştinismului şi a civilizaţiei în general.

Asupra instituirii ori nu a unei instituţii sociale în întregime necunoscute istoriei omenirii şi experienţei umane de pînă acum: căsătoriile homosexuale.

Acest subiect aparţine bătăliilor spirituale cu care se confruntă generaţia noastră în raport cu un secularism agresiv, care caută să treacă peste noi asemenea unui buldozer şi să elimine valorile creştine………………………….

1) O opoziție fermă
Trecem deci la subiect şi spunem din nou, aşa cum am tot spus-o din 2005 încoace, că sîntem ferm ÎMPOTRIVA căsătoriilor homosexuale. Nu ne e ruşine să abordăm subiectul din această perspectivă. Deseori, din 2005 încoace, am scris o mulţime de articole şi comentarii în care ne-am exprimat fără echivoc poziţiile împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex ori ale parteneriatelor civile (atît între persoane de acelaşi sex, cît şi între persoane de sex opus). Am făcut acelaşi lucru şi la nivel european şi internațional. De fapt, prima intervenţie internaţională pe care am făcut-o, la Agenţia Europeană pentru Drepturi Fundamentale, în 2008, a fost o pledoarie împotriva „căsătoriilor între persoane de acelaşi sex”. A fost un comentariu care ne-a atras multă critică din partea Agenţiei, care de fapt ne-a şi penalizat după cîţiva ani, respingînd cererea AFR de admitere în Platforma Consultativă a Agenţiei.

Cert e că ori de cîte ori ne-am exprimat opoziţia faţă de căsătoriile homosexuale am făcut-o în mod respectuos şi pe baza unor argumente lucide, raţionale şi fondate pe studii şi rapoarte sociologice şi de altă natură, peste care am dat de-a lungul anilor. Cu alte cuvinte, nu am exprimat opinii subiective, ci poziţii ferme şi clare, bazate pe date şi dovezi obiective. Astăzi vom face un scurt tur de orizont al acestor argumente, afirmînd din nou, în pragul referendumului, că ne opunem categoric căsătoriilor homosexuale şi că recomandăm tuturor românilor să voteze pe 6 şi 7 octombrie pentru căsătoria şi familia naturală…………………………………

2) Irlanda la un pas de descreștinare
Căsătoriile homosexuale sînt un factor care facilitează descreștinarea Europei.
Irlanda e un caz de studiu lucid în această privinţă. În mai 2015 irlandezii au decis, cu un vot de aproape două treimi pentru, legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex în ţara lor. Asta a însemnat, într-un sens, că irlandezii au votat să nu mai fie o ţară creştină. Pentru că a decreta în societatea civilă opusul a ceea ce Dumnezeu a rînduit, şi anume că bărbatul şi femeia alcătuiesc, prin căsătorie, „un singur trup” (Facerea 2, 24), înseamnă a respinge instituţia care păstrează şi transmite de la o generaţie la alta creştinismul şi credinţa în Dumnezeu: căsătoria şi familia creştină. Trei ani mai tîrziu, în mai anul acesta, irlandezii au votat, tot cu o majoritate similară, dezincriminarea avortului, adică uciderea copiilor nenăscuţi, fără consecinţe penale. Şi această lovitură dată doctrinei creştine a constituit un pas decisiv către întoarcerea Irlandei la păgînism…………………………………………………………………………………………

3) Căsătoriile homosexuale nu au nici o utilitate socială
Am spus-o de mulţi ani şi o reamintim astăzi: căsătoriile între persoane de acelaşi sex nu au nici o utilitate socială. Nici un rost. La ce folosesc ele? Căsătoria naturală e utilă societăţii, datorită funcţiilor ei procreative şi parentale, asigurînd succesiunea în mod ordonat a generaţiilor umane. Nu am dat încă peste nici un comentariu ori articol care să fi explicat utilitatea socială a căsătoriilor homosexuale, motivul fiind acela că… nu există. Chiar şi homosexualii cu integritate intelectuală au scris şi afirmă curent că nu există motive întemeiate pentru instituirea căsătoriilor homosexuale.

4) Căsătoriile homosexuale nu sînt decît o modă frivolă
Tot de mai mulţi ani am explicat frivolitatea căsătoriilor homosexuale. Ele sînt o modă trecătoare şi un stil de viaţă care nu poate dăinui. Pentru primii 2 sau 3 ani după legalizarea căsătoriilor homosexuale, homosexualii se căsătoresc în număr relativ mare, din motive uşor de înţeles. Dar după 2 sau 3 ani, numărul lor scade vertiginos. Asta a fost experienţa Canadei, Marii Britanii, Franţei şi Noii Zeelande. Pe parcursul anilor v-am dat date statistice privind descreștarea constantă a numărului homosexualilor care se căsătoresc. Căsătoria e incompatibilă cu modul de viaţă promiscuu al homosexualilor. Majoritatea lor nu cred în monogamie şi nici n-o practică, ci practică „căsătoriile deschise”, care permit relaţii sexuale cu persoane terţe.

5) Căsătoriile homosexuale dăunează copiilor
De-a lungul anilor v-am semnalat o sumedenie de articole şi studii sociologice care atestă foarte clar efectul toxic, nociv şi nefast al căsătoriilor homosexuale asupra copiilor. Date statistice obţinute în ultimii 20 -25 de ani reflectă numeroase efecte negative. Copiii crescuţi de cupluri homosexuale, căsătorite ori nu, sînt mai slabi la învăţătură, au o incidenţă de recidivism mai ridicată, suferă de confuzie sexuală, tind să fie mai dependenţi de alcool, droguri şi tutun decît ceilalţi copii şi le lipseşte stima de sine.

6) Căsătoriile homosexuale cauzează confuzie sexuală și predispun la suicid
În ultimii ani explozia confuziei sexuale la copii şi adolescenţi a crescut enorm. Majoritatea covîrşitoare a acestor copii şi adolescenţi parvin din famlii „ne-tradiționale”, adică formate din doi bărbaţi ori două femei.

De asemenea, incidența suicidului e extrem de ridicată la copiii transgender. Recent a fost emis în Statele Unite un studiu conform căruia 50% din fetele care se consideră băieţi, ori şi-au schimbat sexul din fete în băieţi, au încercat să se sinucidă în ultimele 12 luni. La băieţii care se consideră fete, ori şi-au schimbat sexul în cel feminin, procentul a fost de 30%. Studiul a fost de amploare şi a cuprins 120.000 de tineri americani între 11 şi 19 ani. În 2017 aproximativ 150.000 de adolescenţi americani se identificau ca fiind transgenderi. Asta reprezintă o epidemie catastrofală, cauzată în primul rînd de modificările artificiale făcute de societatea seculară în relaţiile de familie şi căsătorie, care nu se conformează firescului şi naturii. Un alt articol, abia publicat, discută explozia transgenderismului în Western Australia, unde în ultimii partu ani numărul copiilor şi adolescenţilor care se identifică drept transgenderi a crescut de 350 de ori! Cu alte cuvinte, explozia transgenderismului se transformă într-un fenomen global.

7) Căsătoriile homosexuale ne subminează drepturile
Peste tot unde căsătoriile homosexuale au fost instituite, ele au dus la subminarea şi înăbuşirea libertăţilor şi drepturilor celorlati cetăţeni. Libertatea religioasă a suferit, creştinii care nu sînt de acord cu căsătoriile homosexuale fiind penalizaţi, excluşi din universităţi, de la locul de muncă, stigmatizaţi, excluşi din programe guvernamentale de interes public. De-a lungul anilor v-am dat sute de exemple de acest gen. Căsătoriile homosexuale au şubrezit şi libertatea de conştiinţă, creştinii fiind constrînşi, împotriva conştiinţei lor, să oficieze căsătorii homosexuale. Cei care s-au opus, într-un fel sau altul, au fost sancționați. Cazul lui Kim Davis, care a făcut un tur prin România anul trecut, e probabil cel mai cunoscut la noi. În vară, universitatea creştină canadiană Trinity Western University a pierdut un caz la Curtea Constituţională Canadiană pentru că nu permitea studenţilor să întreţină relaţii homosexuale. Ca urmare, era pe punctul să-şi piardă acreditarea şi Universitatea a cedat.

8) Căsătoriile homosexuale şi „gayspato”-ul homosexual
Știm bine că există o mişcare globală de penalizare a persoanelor care se opun căsătoriilor homosexuale, inclusiv intelectuali (academicieni, teologi, psihologi). În literatura on-line această mişcare anti-valori e numită „gayspato”. Intelectualii nu pot să-şi publice materialele care contrazic dogmele homosexuale ori transgenderiste. În România mişcarea homosexuală merge mînă în mînă cu CNCD, cele două avînd în comun o ură înverşunată faţă de creştini şi mişcarea pro-familie din România, urmărind, prin hărţuire şi denigrare, eliminarea noastră de pe scena publică.
Un ultim exemplu parvine recent din publicaţia britanică „The Spectator”, unde a apărut un articol despre atacurile înverşunate ale transgenderilor împotriva celor care nu sînt de acord cu ei, cerînd ca oamenii de bună-credinţă, ca şi cititorii acestor rînduri,. să fie internaţi în gulaguri de tipul celor staliniste!!! Iar în Statele Unite a fost publicată ştirea că un profesor american transgender a întocmit o listă a profesorilor care se opun transgenderismului, cu scopul de a-i ataca online!

9) Căsătoriile homosexuale cauzează declinul căsătoriei şi al familiei
Se pune persistent întrebarea: Au căsătoriile homosexuale un impact asupra familiei şi căsătoriei ca instituţii în general? Răspuns: fără îndoială. De cînd societatea experimentează căsătoriile homosexuale, numărul căsătoriilor în lumea occidentală a scăzut drastic. Tinerii au optat pentru concubinaj ori parteneriate civile. În schimb, asta a redus numărul căsătoriilor, a cauzat un declin demografic, a cauzat creşterea numărului copiilor care cresc fără mamă ori tată, ca şi instituirea familiilor sociale în detrimentul familiilor naturale. Ultimul studiu peste care am dat în această privință este „No Ring, No Baby: How Marriage Tends to Impact Fertility” („Fără verighetă, fără copii: căsătoria afectează fertilitatea”), de Lyman Stone. Articolul a fost publicat în martie 2018.

Conform autorului, „one vital driver of birth rates is marriage” („un factor decisiv care afectează rata naşterilor este căsătoria”). După Stone, fertilitatea în America a atins punctul de vîrf în 2009, iar apoi a scăzut vertiginos. Nivelul fertilităţii a rămas mai în întregime neschimbat la persoanele căsătorite, dar a scăzut vertiginos la persoanele necăsătorite care trăiesc în concubinaj ori parteneriate civile. Motivul principal, conform studiului lui Stone, e că „the changing cultural norms and values about sex, family, and religion […] may have reduced the value of marriage” („schimbarea normelor culturale şi a valorilor privind sexul, familia şi religia […] au redus valoarea căsătoriei”). Între 2006 şi 2013 procentul tinerilor americani care doreau să se căsătorească a scăzut de la 73% la 64%. Neîndoielnic, există o corelaţie palpabilă între ascensiunea parteneriatelor civile, iar apoi a căsătoriilor homosexuale, şi declinul drastic al interesului tinerilor pentru căsătorie şi al numărul celor care se căsătoresc.

10) Căsătoriile homosexuale schimbă vocabularul curent
În Occident, căsătoriile homosexuale au forţat o modificare drastică a vocabularului, modificări care au devenit şi mai ridicole în era transgenderismului. În unele ţări cuvintele „soţ” şi „soţie” au fost abolite din actele oficiale. La fel cuvintele „mama” şi „tata” sau „băiat” şi „fată”. Pînă unde vom ajunge?!
Sursa :

https://www.stiri-extreme.ro/casatoriile-homosexuale-si-descrestinarea-europei/#

Atenție , ROMÂNI !!!  🙂 🙂 🙂


mail (27)

La REFERENDUM-ul din 6 și 7 octombrie 2018 trebuie să votăm masiv cu DA, cel puțin din două motive:
        1. Ca să ne salvăm ultima redută, adică familia naturală alcătuită din Un bărbat și O femeie, salvând astfel dreptul la   credința și la moralitatea noastră.
        2. Participarea la REFERENDUM pentru a vota masiv cu DA este în momentul de față încă un test reprezentând capacitatea noastră de a răspunde și în continuare provocărilor.
A ne refugia fiecare în deznădejdea aducătoare de nepăsare și indiferență va arăta prădătorilor noștri că am pierdut orice capacitate de a mai reacționa
și ne vor zdrobi curând fără milă.
La fel de mortală este ideea că în schimbul acceptărilor noastre, așa zis progresiste, vom beneficia de  clemență și o vom duce mai bine.
RAȚIONAMENT FALS ! 😦
Este clasic cazul al cetății Cartagina, care a crezut că sub stăpânirea romană în
expansiune va prospera prin lărgirea în tot Imperiul Roman a comerțului său.
Numai că după cucerire Roma, care nu avea nevoie de competitori, a distrus Cartagina, iar pământul pe care dăinuise până atunci a fost arat cu plugul.
Al nostru va fi cianurat  ”  !!!  😦 😦 😦
Iar dacă cele SUS postate, în GHILIMELELE de rigoare pentru că-s REPUBLICATE , NU v-au CONVINS pentru a MERGE pe 6 sau 7 OCTOMBRIE 2018 le REFERENDUM 🙂 🙂 🙂
cele ce veți AUZI  de veți DORI în VIDEOCLIPUL de mai JOS, sper să vă LĂMUREASCĂ și să vă fie de FOLOS !!!  🙂 🙂 🙂

MERGI la REFERENDUM , creștine !!!  🙂 🙂 🙂

Cum astăzi 1 OCTOMBRIE  este  ZI  de sfântă sărbătoare ” ACOPERĂMÂNTUL Maicii Domnului ,

 

 

 

 

 

 

voi pregăti ca DESERT  pentru MASA de PRÂNZ, plăcintă de POST din MERE dulci din MĂRUL plantat de MINE 🙂 în GRĂDINIȚA din spatele blocului în care locuiesc !!!

 

 

 

 

 

Alioșa 

 

PS !  🙂

În ”  România lucrului bine făcut ” 😦 unde MIROASE peste tot a TRĂDARE de NEAM și ȚARĂ 😦  iar ” cozile de topor românești ” 😦  puse în slujba STRĂINILOR  zilnic  se duc cu ” JALBA-n proțap ” 😦  la STĂPÂNII  lor cu  PÂRA, DEFĂIMAREA și DENATURAREA adevărului 😦 😦 😦  de pe plaiurile mioritice ODATĂ 🙂  , infestate ACUM 😦 cu droguri, prostituție,ură, învrăjbire, calomnie,tâlhărie,suicid,omoruri, PROSTIE, MINCIUNĂ  și  DEZBINARE de la cel mai ÎNALT NIVEL  😦 😦 😦

sunt mulți FRÂNARI

http://teopal.ro/index.php/2018/10/01/franarii/

ce la ” gâtul meu o să sară ” prin COMENTARII de OCARĂ 😦  dar SINCER ,puțin  îmi pasă 🙂 știind din start că prin REPUBLICAREA articolululi de mai SUS 🙂 am săvârșit o faptă CREȘTINEASCĂ !!!  🙂 🙂 🙂

16 comentarii »

 1. Bun articol draga Aliosa. Incepi luna octombrie cu fapte si ganduri bune drept pentru care iti transmit sincerele mele felicitari. Omenirea nu sesizeaza cat de usor este manipulata tocmai pentru a o distruge, plan pus la care de netrebnicii noii ordini mondiale care nu se stie cine sunt dar au lasat sa se cunoasca mici pioni din grupul lor. Pe langa bolile pe care le fabrica in eprubete si apoi le dau drumul in lumea cea mai saraca ca sa nu bata la ochi ca sunt rodul unor minti bolnave, schimbarile manuale ale climei ca se pierd destule vieti pe aceasta linie, distrugerea tinerilor cu industria drogurilor, etc. lovesc omenirea si prin aceasta aiureala cu casatoriile intre oameni de acelasi sex , tocmai a lovi in natalitate care si asa se produce greu astazi din motive tot de nemernicii acestia inventate si aruncate in lume dar cu asta castiga doua batalii, nenasterea copiilor, reorientarea altora catre sexualitate nenaturala si distrugerea bastionului care tine omul in parametri care nu conduc la animalism si decadere spirituala RELIGIA. Cand omul nu il mai are pe Dumnezeu e jale mare si asa prin inventarea sectelor si a altor forme de a scoate omul din religia de baza a crestinismului au ramas putini care pot fi amintiti ca veritabili crestini. Asta e ce trebuie sa se intample se va intampla chiar daca vrem sau nu vrem.
  Iti doresc o luna octombrie plina cu roade in tot ce intreprinzi si-ti doresti alaturi de ai tai dragi ❗ ❤

  Comentariu de Beta — 01/10/2018 @ 8:09 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Anda ! 🙂
   CUVINTELE sus postate,
   sunt DOVADA VIE
   că forțele OCULTE din străinătate ,
   ajutate de ” cozile de topor ” românești
   vor ca și ROMÂNIA să fie,
   o ȚARĂ cu APUCĂTURI SPURCATE 😦 😦 😦
   bazate pe ANOMALII de diavol INOCULATE 😦
   în gurile lor de mult cu ORAVĂ infestate !!! 😦 🙂 😦
   Nu te supăra că te CONTRAZIC ,
   dar SE ȘTIE cine sunt cei care vor o ALTĂ ORDINE MONDIALĂ ! 😦
   De vei INTRA pe
   My Blog
   http://amintiriamintiri.wordpress.com/
   din CITIREA ultimelor două articole chiar azi ,2 octombrie,
   REPUBLICATE ,
   vei AFLA totul despre ei………………………….
   În altă ordine de idei, mă BUCUR că ai trecut din nou pe AICI 🙂
   fapt pentru care îți mulțumesc din toată INIMA ! 🙂

   Sănătate și bucurii întregii tale FAMILII ! 🙂
   Cu drag,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 02/10/2018 @ 9:34 am | Răspunde

 2. A republicat asta pe Elena Muteanu.

  Comentariu de Elena Muteanu — 01/10/2018 @ 11:54 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Doamna Elena Munteanu ! 🙂
   Mulțumesc frumos pentru REPUBLICARE ! 🙂
   Gestul Domniei Tale este pentru mine o CONFIRMARE 🙂
   a faptului că în ROMÂNIA majoritar ORTODOXĂ mai sunt și FIINȚE care ,
   JUDECĂ cu MINTEA limpede și la un nivel foarte MARE 🙂
   pentru păstrarea în limitele normalului a LUCRĂRII lui DUMNEZEU versus CĂSĂTORIA dintre un BĂRBAT și o FEMEIE !!! 🙂 🙂 🙂
   Toate cele BUNE ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 02/10/2018 @ 9:19 am | Răspunde

 3. Buna dimineata! Articolul pune punctul pe i si merita sa fie redistribuit de sute de ori.
  O saptamana minunata!
  Elena

  Comentariu de Elena Muteanu — 02/10/2018 @ 9:24 am | Răspunde

  • Bună dimineața ! 🙂
   Mulțumesc încă odată pentru cele sus spuse ! 🙂
   Așa este , articolul pune punctul pe
   ” I ” 🙂 🙂 🙂
   ” și merită să fie REDISTRIBUIT ” 🙂
   lucru pe care DEJA eu l-am și FĂCUT ! 🙂
   O săptămână MINUNATĂ și Domniei Tale ! 🙂
   Cu stimă și respect,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 02/10/2018 @ 10:12 am | Răspunde

 4. @ ALLL !!!
  Dacă NU ar fi avut LEGĂTURĂ cu cele postate în ARTICOLUL de fond REPUBLICAT 🙂
  și cu cele spuse de MINE în COMENTARIILE de mai SUS ,
  ȘTIREA ce urmează NU ar fi fost postată AICI și ACUM !!! 🙂 🙂 🙂

  Din cauza ” COZILOR de TOPOR românești ” adică,
  a EUROparlamentarilor români din PNL(PDL) care în plenul Parlamentului European
  DEFĂIMEZĂ permanent România,
  DENATUREAZĂ adevărul ,
  promovează MINCIUNA
  și INSTIGĂ împotriva ROMÂNIEI pe EUROparlamentarii din PPE ,
  astăzi, începând de la această ORĂ,
  în Parlamentul European , va avea loc o DEZBATERE în care PREMIERUL ROMÂNIEI,
  Viorica Dăncilă,
  TIMP de 5 ( CINCI ) MINUTE 🙂 😦 🙂
  ( premierul Estoniei va avea 30 ( TREIZECI ) de minute 🙂 😦 🙂 😦
  va prezenta poziţia Guvernului ROMÂNIEI versus MINCIUNILE europarlamentarilor români din PNL(PDL)
  despre LEGILE JUSTIȚIEI , REFERENDUMUL din 6 și 7 OCTOMBRIE și NU NUMAI …………
  Opinia Comisiei Europene va fi prezentată de către comisarul european pe Justiţie, Vera Jourova.

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 03/10/2018 @ 10:11 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!!

  Chiar dacă NINGE,chiar dacă PLOUĂ,
  chiar dacă nu mai COMENTEAZĂ nici măcar cei care mi s-au DECLARAT odată ” PRIETENI ” și ” FRAȚI”,
  EU tot imi voi posta OPINIILE, GÂNDURILE și SENTIMENTELE față de NEAM și ȚARĂ 🙂 🙂 🙂
  în CIUDA și DISPERAREA ” cozilor de topor românești ” 😦 😦 😦
  care, făcând PACT NESCRIS cu diavolul și DUȘMANUL ROMÂNIEI de-AFARĂ 😦 😦 😦

  cu OCHII injectați, cu BUZELE rujate, cu SUFLETUL plin de URĂ asupra ROMÂNILOR 😦 😦 😦
  MINT, DENIGREAZĂ, DEZINFORMEAZĂ, DENATUREAZĂ în general realitatea din ROMÂNIA 😦 😦 😦

  și GUVERNUL PSD&ALDE în SPECIAL 😦 😦 😦
  pentru că,

  acest GUVERN ,rezultat al VOTULUI popular din 16 DECEMBRIE 2016 ,

  odată ajuns la GUVERNAREA ROMÂNIEI 🙂 🙂 🙂
  în conformitate cu DECIZIILE CCR versus NECONSTITUȚIONALITATEA a peste 200 de ARTICOLE din CODURILE PENALE
  modificate de Monica Macovei în REGIMUL băsisto-pedelist prin ASUMAREA RĂSPUNDERII MINISTERIALE 😦 😦 😦

  ADICĂ, și pentru ÎNȚELESUL tuturor ,

  FĂRĂ DEZBATERE publică, în comisiile parlamentare , în cele DOUĂ CAMERE parlamentare și-apoi în plenul PARLAMENTULUI 😦 😦 😦

  a INIȚIAT în urmă cu UN AN și o LUNĂ acțiunea de PUNERE de ACORD a DECIZIILOR CCR și ale Comisiei de la Veneția
  cu LEGILE JUSTIȚIEI ciuntite de ministresa lui băsescu în 2006 😦 😦 😦

  Monica Macovei care, acum, EUROPARLAMENTAR din partea PDL ( PNL) fiind 😦 😦 😦
  a spus IERI în Parlamentul European cu gura-i spurcată , tot felul de MINCIUNI la adresa ROMÂNIEI și a Guvernului PSD&ALDE ………….

  Numai că, băsista-pedelistă-penelista-europarlamentar Monica Macovei,
  tot IERI , în plenul,PE , a fost PUSĂ la PUNCT 🙂 de PREMIERUL ROMÂNIEI, Viorica DĂNCILĂ ,
  care, i-a spus cu subiect și predicat :
  -” Doamna Macovei, ȘTIU că DEZINFORMAȚI ……………….”

  Și tot IERI în plenul PE, Premierul Viorica DĂNCILĂ,
  chiar dacă i s-au ALOCAT doar 5 ( CINCI) minute 😦 😦 😦 pentru CUVÂNT
  și doar 2 ( DOUĂ ) minute pentru RĂSPUNS la multele ÎNTREBĂRI ale POPULARILOR EUROPENI dezinformați versus SITUAȚIA REALĂ din ROMÂNIA de către EUROPARLAMENTARII ROMÂNI din PDL&PNL care sunt în ” RĂZBOI TOTAL” 🙂 cu SOCIAL-DEMOCRAȚII europeni ,

  adică și cu PSD din ROMÂNIA ,

  cu CURAJ, DEMNITATE, ONESTITATE, FERMITATE și PATRIOTISM mai rar întâlnit ,
  a spus :

  -” NU am venit AICI să dau SOCOTEALĂ ”

  Sincere felicitări, Doamnă Prim Ministru !!! 🙂 🙂 🙂

  INTERESANT că tot IERI, fosta MINISTRESĂ băsisto-pedelistă, Elena Udrea ,cea care în regimul BĂSISTO-PEDELIST trăia pe ” CAI albl MARI ” și care ÎMPĂRȚEA BANII românilor după ” mușchii ei de mare PUPILĂ ” a lui Traian Băsescu cu care se ÎNTÂLNEA pe la ora 2 ( două) NOAPTEA la Palatul Cotroceni, individa condamnată la ÎNCHISOARE cu EXECUTARE pentru fapte de CORUPȚIE șamd ,
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/12/17/
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/02/03/
  FUGITĂ din ROMÂNIA înaintea aflării SENTINȚEI tocmai în COSTA RICA ,
  unde era și fosta șefă DIICOT,Alina Bica CONDAMNATĂ și ea la ÎNCHISOARE cu EXECUTARE pentru mai multe ILEGALITĂȚI ,
  a fost REȚINUTĂ de INTERPOL și predată poliției COSTARICANE !!! 🙂 🙂 🙂

  ASEARĂ, Ministrul Justiţiei, prof.univ.dr.Tudorel Toader,
  a anunţat că a primit acceptul Comisiei de la Veneţia pentru modificarea legilor justiţiei prin OUG,
  urmând ca astăzi să trimită draftul ordonanței la CSM !!! 🙂 🙂 🙂

  Iar în final,
  de ești CREȘTIN ROMÂNE ,
  și-L iubești pe DUMNEZEU ,
  MERGI la REFERENDUM poimâne ,
  să-i înfurii pe ” #boicot ” tare rău !!! 🙂 🙂 🙂
  EU nu-ți SPUN cum să VOTEZI ,
  că NU am nici un drept asupra TA ,
  dar de-L iubești pe DUMNEZEU ,
  înseamnă că iubești FAMILIA
  ce-i alcătuită dintre un BĂRBAT și o FEMEIE
  ce-aduc pe LUME COPILAȘI !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 04/10/2018 @ 8:41 am | Răspunde

 6. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  De-aș fi SPUS eu ce urmează a POSTA cu ” copy paste ”,
  m-ar fi ÎMPROȘCAT cu NOROI toți vizitatorii și vizitatoarele blogului meu ………………….
  Dar așa, puțin îmi pasă ce GÂNDEȘTE una lumea mult prea FRICOASĂ ! 🙂

  ” Monica Krueger
  29 minute ·
  Serban Nicolae, senator PSD, liderul grupului PSD in camera senatului:

  FRANS TIMMERMANS, DEMISIA!

  Declarațiile făcute ieri în cadrul dezbaterilor din a Parlamentului European au umplut paharul răbdării.

  Să te declari îngrijorat de legi ce n-au produs încă vreun efect, de presupuneri și predicții stupide și vădit subiective, dar să ignori cu nonșalanță rele grave care deja s-au produs, abuzuri concrete, întâmplate și dovedite, asta arată că ești nedemn de funcția pe care o ocupi.

  Ce înseamnă „dreptul la un proces echitabil” când hotărârea de condamnare e dată de un judecător obligat să nu divulge inculpatului și avocatului acestuia, o parte din probe?

  Ce înseamnă „dreptul la un proces echitabil”, când se aplică proceduri secrete care derogă sau chiar încalcă direct garanțiile procesuale prevăzute de Constituție și lege?

  Ce înseamnă „independența magistraților” când procurorii sunt subordonați, prin protocoale secrete, ofițerilor de informații în cadrul unor echipe comune de anchetă penală?

  Ce „pași înainte” au fost făcuți când ai în fiecare an sute de persoane achitate pentru că „fapta nu există” și zeci dintre aceste persoane înainte de a fi achitate au fost și în arest preventiv?

  De ce trebuie apărați de lege cei care au încălcat-o?

  Când susții abuzurile, ar trebui să ai măcar decența de a nu o face din postura de prim-vicepreședinte al Comisiei Europene și Comisar european pentru statul de drept și Carta drepturilor fundamentale. Ar trebui să ai bunul-simț de a nu rosti asemenea absurdități în Comisia pentru libertăți civile din Parlamentul European. Ai demonstrat că nu ai nici una, nici alta.

  Noi, în România, am mai văzut mentalități ca a ta.
  În anii ’50. Sunteți puțini, dar în poziții-cheie ale deciziei.
  O fostă procuroare, școlită doctrinar în cei mai negri ani ai lui Ceaușescu, te aplaudă și gândește ca tine în Parlamentul European.
  Și mai sunt câțiva.

  Totuși, de unde atâta infatuare, atâta aroganță și dispreț la un socialist?

  Acum înțeleg de ce în țara ta, partidul tău (Partidul Muncii) nu obține nici 6% din voturile cetățenilor.

  Ei te cunosc mai bine decât te cunosc concetățenii mei.

  Te-ai acoperit deja de rușine.
  Demisionează, Frans Timmermans!
  Urgent!
  Sursa:Facebook ” !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 04/10/2018 @ 9:18 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  În continuarea celor precizate în comentariul de la nr.crt. 5 VERSUS fugara din ROMÂNIA 😦
  după CONDAMNAREA la ÎNCHISOARE cu EXECUTARE 🙂
  , sentință NEDEFINITIVĂ la ora FUGII ,pe numele ei Elena Udrea ,
  postez NOI informații adunate de pe internet :

  ” Şeful Interpol Costa Rica:
  Udrea şi Bica sunt în arest, autorităţile române au două luni să obţină extrădarea ! 🙂

  Elena Udrea şi Alina Bica vor sta 2 ( două) luni în arest preventiv, perioadă în care autorităţile române trebuie să obţină extrădarea lor.

  Extrădarea nu e împiedicată de faptul că Elena Udrea are un copil născut în Costa Rica, a declarat şeful Interpol din Costa Rica ” ! 🙂

  Pentru cei/cele care NU ȘTIU ÎNCĂ 😦 😦 😦 Elena Udrea şi Alina Bica ,
  au depus cerere de azil, dar nici acea cerere nu împiedică operaţiunea de extrădare ! 🙂

  DUPĂ SPUSELE OFICIALULUI costarican, CHIAR DACĂ Elena Udrea are şi un copil, acest fapt NU constituie un impediment pentru fi EXTRĂDATĂ !!! 🙂 🙂

  După umila mea părere, EXTRĂDAREA Elenei Udrea, condamnată în ROMÂNIA la 6 ( șase ) ani de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE 🙂 🙂 🙂
  depinde NU NUMAI de JUSTIȚIA din Costa Rica ci și de JUSTIȚIA din România ……………

  Weekend plăcut tuturor în GENERAL 🙂
  și BINECUVÂNTAT vizitatoarelor și vizitatorilor care ,
  pe 6 sau 7 OCTOMBRIE 2018 vor participa la REFERENDUM și vor pune ȘTAMPILA pe ” DA ” !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 05/10/2018 @ 6:30 am | Răspunde

 8. Salutare din depărtare, Alioșa! 🙂
  Eu o să mă mai duc la referendum când o să se respecte rezultatul aceluia în care poporul a decis să se reducă numărul de parlamentari. Se pare că aceia care organizează astfel de sondaje, țin cont de rezultat numai dacă le convine. 😦
  Să fii iubit și mereu iubitor, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 05/10/2018 @ 6:33 am | Răspunde

  • Salutare, Petru ! 🙂
   NU te SUPĂRA, dar, ce legătură are UNA cu ALTA ??? 🙂 😦 🙂
   La REFERENDUMUL la care faci referire , și EU am participat 🙂 și EU am VOTAT pentru 300 de PARLAMENTARI !! 🙂 🙂
   NU s-a respectat VOTUL acelui REFERENDUM nu din cauza FAMILIEI TRADIȚIONALE ci a POLITICIENILOR de la TOATE PARTIDELE !!! 😦 😦 😦
   Dacă POMENEAI de REFERENDUMUL din 29 IULIE 2012 când 7,4 MILIOANE de ROMÂNI au VOTAT demitrrea lui Traian Băsescu din funcția de președinte al României 🙂 🙂 🙂 mai era CEVA 🙂 dar AȘA…………………………………..
   La REFERENDUMUL din 6 și 7 OCTOMBRIE a.c. NU este vorba despre POLITICĂ și POLITICIENI ,
   ci de REDEFINIREA clară, fără ECHIVOC în CONSTITUȚIA ROMÂNIE a sintagmei
   ” FAMILIA TRADIȚIONALĂ ” 🙂
   care se BAZEAZĂ pe CĂSĂTORIA dintre UN BĂRBAT și O FEMEIE 🙂 așa după cum este în ORTODOXIE ! 🙂
   Hotărârea ta Petru, mă DEZAMĂGESȘTE profund 😦 😦 😦
   dar FIECARE procedează după cum îi DICTEAZĂ CONȘTIINȚA ………………………..
   EU voi MERGE 🙂 și voi pune ștampila pe ” DA” !!! 🙂 🙂 🙂
   Weekend plăcut ! 🙂
   Sandu .

   Comentariu de Aliosa — 05/10/2018 @ 7:26 am | Răspunde

 9. terapia malzenska krakow

  În 6 și 7 OCTOMBRIE ,mergi cât mai BINE INFORMAT la REFERENDUM ROMÂNE!!! | Alioşa

  Trackback de psychoterapia krakow — 05/10/2018 @ 5:59 pm | Răspunde

 10. Buna seara Aliosa ❗ ❤
  Eu cand am scris ca nu se cunosc ocultistii ce conduc lumea am spus-o din citite si filmuletele vazute pe internet unde s-a facut vorbire de cum sunt organizati acesti "iluminati" pentru ca la ei m-am referit . Dintre ei fac parte grupurile Bilderberg, Rockefeller si altii pe langa masoneriile din toata lumea desigur insa capul lor nu l-a vazut si nu l-a cunoscut nimeni ei doar primesc informatiile si hotararile luate de cap iar apoi executa de aceia i-am numit pioni. Poate nu e asa dar cu mintea mea putina asa am inteles din cate am tot citit si vazut pe internet. Desigur nu tot ce circula este si adevarat dar daca pun cap la cap multele informatii ce se deruleaza pe net se cam intrevede si mai ales simtim ca acesta-i adevarul iar noi am fost alesi ca prim experiment pentru ca suntem un popor cinstit, credem si devenim prieteni fara sa stim ca dam mana cu dusmanul. Ce se reuseste la noi se extinde in urmatoarele tari care sunt mai putin combatante si mai pupincuriste , asemanatoare cu noi ca pana-ntr-un final sa cuprinda toate tarile si nimic nu se mai poate face atunci, ei castigand lupta. Desigur ca ceea ce scriu eu este un plan general iar noi suntem acum cu ochii si auzul pe ce ne este mai apropiat. De la cozile de topor masonii si dusmanii nostri vor porni distrugerea, pe langa crestinism o lupta mare se vede clar se duce pentru terminarea PSD-ului pentru ca este singurul partid mare si puternic care avand adepti multi nu se lasa usor doborat. Dupa ce vor reusi acest fapt, vor trece degraba la dizolvarea Parlamentului pe care au incercat sa-l denigreze dar fara succes tocmai ca avea majoritate cele doua partide puternice PNL si PSD. Acum ca PNL este cam terminat a mai ramas PSD-ul cu care racnesc din toti rarunchii ca inca nu au reusit. De aceeia manipularea si transmiterea de lozinci impotriva presedintelui acestui partid care e mana de fier, de aceia l-au transformat in cel mai hulit om politic , de aceia au insuflat atata ura impotriva acestui partid cu minciuni si bazandu-se pe lipsa de informatie si pregatire a populatiei majoritare. Nu inteleg cum au reusit cu intelectualii sa-i pacaleasca-n asa masura dar nu mai e loc de mirare. Zarurile au fost aruncate iar lupta este murdara si crancena.

  Un sfarsit de saptamana asa cum ti-l doresti !

  Comentariu de Beta — 05/10/2018 @ 9:41 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Anda ! 🙂
   Ca să nu lungesc vorba, îți M ULȚUMESC din n ou pentru INTERESANTELE, PDERTINENTELE și la OBIECT comentarii făcute ! 🙂
   Sunt de ACORD cu 99,99% din cele POSTATE 🙂
   și NU sunt de ACORD cu expresia :
   ” …cu MINTEA mea PUȚINĂ …………”
   Prin toate cele POSTATE pe blogul Domniei Tale
   http://betasare.wordpress.com/
   dar și prin COMENTARIILE postate pe blogul meu,
   Domnia Ta, ai DOVEDIT că ai MAI MULTĂ MINTE decât mulți alții care-și FLUTURĂ diplomele de LICENȚĂ cumpărate pe BANI grei și NEGRI 😦 😦 😦 în văzul lumii și numără MASTERATELE precum TRAFICANȚII de DROGURI și MANELIȘTII banii………………
   Astea fiind spuse,închei AICI și ACUM comentariul meu căci TREBUIE să MERG la VOT 🙂
   să-i ENERVEZ pe cei din # boicot !!! 🙂 🙂 🙂
   Un weekend BINECUVÂNTAT întregii FAMILII !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu drag și stimă,
   Alioșa ! 🙂
   PS !!! 😦 😦 😦
   Din păcate, REFERENDUMUL a fost BOICOTAT 😦
   chiar și de LOCATARUL de la COTROCENI înscăunat 😦 😦 😦
   de aceleași OCULTE FORȚE
   ce ARD mereu ca niște TORȚE 😦
   când ROMÂNII vor să facă o FAPTĂ BUNĂ 🙂
   în LUMEA asta VICLEANĂ, PERFIDĂ, IPOCRITĂ și NEBUNĂ !!! 😦 😦 😦
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 06/10/2018 @ 9:05 am | Răspunde

 11. @ ALLL !!!
  Ca o COMPLETARE a celor spuse în ” commentul” de mai SUS ,
  mi-am dat seama că mai am ceva de SPUS !!! 🙂 🙂 🙂
  https://razboiulinformational.ro/site/2018/10/toate-minciunile-despre-referendum/
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 15/10/2018 @ 8:03 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: