Alioşa ” File de Jurnal ”

25/10/2018

CORUPȚIA la LIBERALI a fost ” cântată ” inclusiv de EMINESCU !!!

Filed under: amintiri — Aliosa @ 7:03 am

În loc de motto:
Cum TIMPUL e ” DUȘMANUL meu ” 😦 las IMAGINILE postate mai JOS să VORBEASCĂ 🙂 lumea virtuală să CÂRCOTEASCĂ 🙂 dar musai,
ARMATA ROMÂNIEI să TRĂIASCĂ !!!:) 🙂 🙂

25-octombrie-ziua-armatei-romane-1ziua-armatei-romane_66462400


uoBHn1B
LUCEAFĂRUL poeziei românești, GENIUL din CARPAȚI, inegalabilul și inconfundabilul MIHAI EMINESCU , poetul ” fără de pereche ”

poetul TRĂDAT și HULIT chiar și de cei mai buni prieteni ai săi , JURNALISTUL foarte bine DOCUMENTAT versus TRĂDĂTORII de NEAM și ȚARĂ ,INTERNAT la Spitalul de PSIHIATRIE cu PROCES-VERBAL semnat de Titu Maiorescu și I.L.Caragiale și OTRĂVIT lent cu ARSENIC
https://aliosapopovici.wordpress.com/2011/10/31/
https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/01/08/
https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/01/14/
https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/01/07/
https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/01/12/
https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/01/11/
https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/01/13/
https://aliosapopovici.wordpress.com/2018/01/14/

a ” CÂNTAT” în VERSURI corupția LIBERALILOR și a TRĂDĂTORILOR de NEAM și ȚARĂ după cum se va observa din materialul publicat mai jos în GHILIMELELE de rigoare fără ADĂUGIRI de ma mine :

” Eminescu şi Căile Ferate Române.
Jefuirea României prin afacerea Strousberg.

În prima ediţie a volumului POESII de Mihai Eminescu (editată de Titu Maiorescu, în 1883),
din poezia DOINA lipseşte un vers:

”Şi cum vin cu drum de fier”

(„De la Turnu-n Dorohoi
Curg duşmanii în puhoi
Şi s-aşează pe la noi;

Şi cum vin cu drum de fier

Toate cântecele pier,
Zboară păsările toate
De neagra străinătate etc.”).

Absenţa acestui vers nu este nici întâmplătoare, nici nevinovată.

Titu Maiorescu era un tip extrem de scrupulous şi de pedant când era vorba de textul tipărit, mai ales în cazul unei personalităţi uriaşe ca Eminescu. Absenţa versului este o omisiune intenţionată iar explicaţia, oricât ar părea de forţată, îşi are explicaţia în celebra afacere Strousberg. Prin această neinspirată tranzacţie, statul român concesionase construcţia căilor ferate unuia dintre cei mai mari escroci internaţionali de la vremea aceea, Bethel Heinrich Strousberg, mai exact concernului german condus de acesta…………………………..

Afacerea, iniţiată cu acordul şi sprijinul regelui, a fost o hoţie fără precedent în istoria României iar scandalul a fost atât de mare, încât l-a adus pe Carol în pragul abdicării. El picase, de fapt, într-o capcană întinsă de conaţionalii săi germani şi de răii sfătuitori corupţi din guvern, în special liberalii. Scandalul a durat 12 ani: de la 10 septembrie 1868, când a fost ratificat de Parlament contractul cu concernul Strousberg (cu sprijinul guvernului liberal condus de Ştefan Golescu), până în la 11 aprilie 1880, când s-a format „Direcţiunea princiară a Căilor Ferate Române”, iar sistemul feroviar a început să fie răscumpărat şi să intre în administrarea statului.

Poziţia lui Eminescu, ziarist extrem de bine informat, în legătură cu jaful colosal asupra României, pe care l-a constituit afacerea Strousberg, a fost fermă şi clară, şi o exprimase încă din 1876, în “Curierul de Iaşi”: „Drumurile noastre de fier, în fine, au fost construite cu totul în interesul străinilor. Ele nu raportează decât 2.000.000 pe an şi se cheltuieşte cu ele peste 40.000.000; diferenţa toată iesă din ţară din punga a 700.000 contribuabili pentru preumblarea mai comodă a 30.000. Dacă s-ar fi făcut un drum de fier de la Galaţi la Marea Neagră şi acolo un port pentru esportul grânelor noastre, s-ar fi servit într-un alt mod interesele ţărei”. (observăm aici şi nuanţările economice făcute de Eminescu între „CFR Călători” şi „CFR Marfă”).

Şi totuşi, ce legătura este între Titu Maiorescu şi cenzurarea versului „Şi cum vin cu drum de fier”? – ar putea întreba cineva. Există o asemenea legătură? Există! Maiorescu, care era lider al Partidului Conservator (duşmanul liberalilor) şi care, în Parlament, pleda împotriva afacerii Strousberg, în particular era avocat al firmei Strousberg ÎMPOTRIVA STATULUI ROMÂN. Oricât ne-ar reţine anvergura culturală a „protectorului” lui Eminescu, nu putem evita concluzia care se impune de la sine: Titu Maiorescu a fost un trădător de ţară. Ceea ce Eminescu nu putea fi, mai ales că ştia în detaliu toate dedesubturile afacerii Strousberg. Iar Titu Maiorescu ştia că Eminescu ştie… Aşa că, la scurtă vreme după ce marele poet naţional era băgat în cămaşa de forţă şi închis la spitalul Şuţu, Maiorescu îi tipărea, la Editura Socec, primul volum de „Poesii”. În care, dintr-o excesivă prudenţă ardelenească, a eliminat acel vers „periculos”, ce putea fi interpretat ca o aluzie la afacerea Strousberg. Căci, în 1883, ecourile scandalului încă nu se stinseseră.

Experienţa dramatică a afacerii Strousberg a făcut ca, începând cu 11 aprilie 1880, statul român să renunţe definitiv la concesionările care generaseră dezastrul economic al României şi nenumăratele scandaluri politice. De fapt nu chiar definitiv, ci doar până astăzi. Căci decizia iresponsabilă a unui ministru liberal, pe nume Relu Fenechiu, readuce Căile Ferate Române la momentul afacerii Strousberg…

Cine era industriaşul escroc Strousberg?

Bethel Henry Strousberg (20 noiembrie 1823 – 31 mai 1884) a fost un industriaș evreu din Germania. Dintre antecedentele sale infracţionale cea mai răsunătoare s-a petrecut în 1847 în Anglia. Fiind angajat ca agent al mai multor companii de construcţii, a sustras o parte din banii destinaţi plăţilor şi a fost arestat de poliţie în momentul în care voia să fugă cu vaporul în America. A fost judecat şi condamnat la şase luni de muncă silnică (cu executare!).

A urmat marea lovitură din România, dar nici aceasta nu s-a terminat prea bine pentru că, în 1875, a intrat în faliment, în plină derulare a contractului. A mai încercat o escrocherie financiară cu o bancă din Rusia, dar a fost din nou prins, judecat şi “retrocedat” Germaniei. Ultimii ani şi i-a petrecut scriindu-şi memoriile şi încercând să-şi reabiliteze imaginea prin diverse proiecte. N-a mai apucat. A murit pe 31 mai 1884, la Berlin.

Prin vanzare pe „doi lei” a CFR – Marfa a unei companii „falimentare”, statul roman a „rezolvat” privatizarea tarii…mai au de vandut doar centralele electrice – alea „nerentabile” – si gata, putem sa „plecam” ( plecati, plecati , ne tot indeamna „seful statului” !), sa vina altii care pot face mai mult …!
Cat priveste „rentabilitatea unei comapnii nationale – „pixul” este doar in mana guvernului – cedl impiedica sa „scoata” o lege din buzunar prin care pe drumurile publice pot circula doar autovehicule cu o capacitate max de 10 tone ?
In felul acesta rezolva doua probleme – problema banilor pt CFR – marfa si problema drumurilor din Romania – ca tot nu a vrut „toarasu’ Base'” sa ne faca autostrazi – ca nu avem mesini destule pe sosele patriei ” !!!
Sursa :
http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/eminescu-si-caile-ferate-romane-jefuirea-romaniei-prin-afacerea-strousberg-titu-maiorescu-tradator-de-tara
Alioșa .
PS !!! 🙂 😦 🙂
Incredibil dar adevărat, ca să evite ÎNTREBĂRILE incomode ale JURNALIȘTILOR versus afirmațiile Ministrului Justiției ,prof.univ. TUDOREL TOADER,despre EXISTENȚA la dosarul de CONCURS al procurorului de ALBA, Augustin Lazăr, pentru funcția de procuror general al României a unei DECIZII de CLASARE a DOSARULUI de urmărire penală de pe vremea când era PRIMARUL Sibiului, DOSAR CLASAT chiar de Augustin Lazăr 🙂 😦 🙂 ,președintele României , Klaus Werner Iohannis,s-a INTERNAT la Spitalul Clinic de Urgență Militar Central ” Dr.Carol Davila ” SCUMC) din BUCUREȘTI ,pentru o BANALĂ intervenție chirurgicală la UMĂRUL STÂNG !!! 🙂 🙂 🙂
– Oare , la fel ca și LIBERALUL Ludovic Orban, președintele PNL(PDL) și președintele României,Klaus Wernerr Iohannis,tot LIBERAL în gândire și acțiune, îi consideră NAIVI pe ROMÂNI ??? 🙂 😦 🙂 Poate pe ” tinerii liberi și frumoși ” ,#rezist,useriști,pedelisto-peneliști,pemepisto-securiști și pesedisto-frustrați, mai pe scurt,poate pe ADEPȚII lor 🙂 😦 🙂
că pe MINE,ofițer de GENIU de COMANDĂ și STAT MAJOR toată cariera militară imageResize LICENȚIAT în CONSTRUIREA PODURILOR pe USCAT și pe APE
2008.1înfrățit cu DUNĂREA bătrână,NU mă PĂCĂLESC ei ” nici în ruptul capului ” !!!

26 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  Ministrul Justiției, prof.univ.TUDOREL TOADER ,
  la finalul DECLARAȚIEI de presă ținută aseară la Ministerul Justiției timp de o ORĂ ,
  versus RAPORTUL de EVALUARE a procurorului general, Augustin Lazăr,
  a declanșat procedura de REVOCARE din funcție a procurorului general .
  https://www.activenews.ro/stiri/Ministrul-Justitiei-Tudorel-Toader-Declansez-REVOCAREA-procurorului-general-153186
  Sunt convins că președintele României , Klaus Werner Iohannis al cărui DOSAR de cercetare penală a fost CLASAT
  pe vremea când era primarul Sibiului, chiar de Augustin Lazăr șef la Curtea de Apel Alba,
  SE VA GÂNDI MULT și BINE până va semna REVOCAREA cerută pe bună dreptate de Ministrul Justiției ………………..
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 25/10/2018 @ 7:15 am | Răspunde

 2. O zi buna Aliosa ❗ ❤ Felicitari pentru postare .


  Sărbătorile sunt pentru oameni, iar omul-soldat are astăzi bucuria de a fi sărbătorit aşa cum merită, de întreaga ţară.
  Cu ocazia Zilei Armatei României, se cuvine ca tuturor eroilor neamului şi veteranilor care au înfruntat gloanţele şi vitregia războiului, celor care şi-au dat viaţa pentru libertatea, unitatea şi integritatea României, să le aducem un călduros şi pios omagiu şi să le transmitem, de peste timp, gânduri de recunoştinţă veşnică din partea generaţiilor de azi, a noastră, a tuturor!

  Comentariu de Beta — 25/10/2018 @ 12:55 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, în Sfântă Zi de DUMINICĂ, dragă Anda ! 🙂
   Așa după cum am postat și la MINE și la TINE ,
   TIMPUL este ” DUȘMANUL meu nr.1 ” 😦 😦 😦 iar RĂSPUNSUL acum DAT 😦 este DOVADA SUPREMĂ a celor spuse anterior ! 😦
   Mulțumesc din toată INIMA pentru FELICITĂRI chiar dacă,
   din cauza TIMPULUI ce TRECE NEMILOS de repede 😦 PAGINA de față NU-I realizată așa după cum ar fi trebuit ………………….
   COMENTARIUL Domniei Tale nu este doar RESPECT pentru persoana MEA , ci pentru ÎNTREAGA ARMATĂ a ROMÂNIEI 🙂 🙂 🙂
   formată după LEGE din MILITARI activi și în rezervă 🙂
   căci cei care au depășit vârsta de CHEMARE sub ARME în caz că PATRIA ar fi ATACATĂ ( ferească DUMNEZEU )
   deși sunt cu ” TRUP și SUFLET ” ROMÂNIEI 🙂 🙂 🙂 se NUMESC militari în RETRAGERE 😦 😦 😦
   și NU mai sunt LĂSAȚI să-și DEA VIAȚA pentru NEAM și ȚARĂ 🙂 🙂 🙂
   pe motiv c-ar fi BĂTRÂNI 😦 uitîndu-se că …………………….,
   ” BĂTRÂNUL pe măsură ce ÎMBĂTRÂNEȘTE 😦 devine tot mai ÎNȚELEPT 🙂 🙂 🙂
   Îți MULȚUMESC din toată INIMA pentru URĂRILE și IMAGINILE sus POSTATE ! 🙂
   SĂNĂTATE multă ARMATEI ROMÂNIEI 🙂 și celor DRAGI Domniei TALE ! 🙂
   Cu stimă și respect,
   Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 28/10/2018 @ 9:19 am | Răspunde

 3. … vom trai si vom vedea ce se intampla …
  Toate cele bune, Aliosa ! 😉

  Comentariu de lacrimaroua — 25/10/2018 @ 2:21 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Lăcrimioara ! 🙂
   La cum VORBESC, GÂNDESC , ÎNVRĂJBESC, DEZBINĂ, MANIPULEAZĂ și ACȚIONEAZĂ acum LIBERALII în frunte cu alesul lor 😦
   care NU-I și alesul MEU 🙂 🙂 🙂 EU ȘTIU ce se va ÎNTÂMPLA dar, nefiind MEMBRUL nici unui partid politic ,
   NU pot INFLUENȚA mersul evenimentelor ce se prefigurează ! 🙂
   Toate cele bune, Lăcrimioara ! 🙂
   Cu stimă și respect,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 28/10/2018 @ 9:23 am | Răspunde

   • Buna dimineata, Aliosa ! 😉
    Din asta, nu are decat de suferit „biata tarisoara” si cei simpli ce locuiesc pe aceste meleaguri !!!!!! 🤔
    O zi senina ! 😉

    Comentariu de lacrimaroua — 28/10/2018 @ 9:43 am | Răspunde

  • Așa este, stimată Lăcrimioara ! 🙂
   Suferim NOI și ” biata noastră ȚĂRIȘOARĂ ” 🙂 dar și GENERAȚIILE viitoare !!! :-(:-( 😦
   O DUMININCĂ BINECUVÂNTATĂ ! 🙂
   Alioșa ! 🙂
   PS !!! 🙂 🙂 🙂
   Și MIE îmi PLACE muzica COREEANĂ 🙂
   iar dovada supremă este mai JOS !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 28/10/2018 @ 10:14 am | Răspunde

  • Bună dimineața, Lăcrimioara ! 🙂
   Să dea bunul DUMNEZEU ca urarea Domniei Tale , să se și ADEVEREASCĂ ! 🙂
   Din nenorocire pentru ROMÂNI și ROMÂNIA,
   la orizont NU se zăresc decât
   CONVULSII SOCIALE,
   DEZBINĂRI și MANIPULĂRI în MASĂ ,
   ÎNVRĂJBIRE și URĂ implementate OCULTA INTERNĂ și EXTERNĂ 😦 😦 😦
   partidele de opoziție 😦 😦 😦
   și chiar de președintele țării, Klaus Werner Iohannis,
   care i-a ÎMPĂRȚI pe ROMÂNI în ” românii mei ” ( KWI) și ROMÂNII NIMĂNUI
   deși în campania electorală prezidențială din 2014 a PROMIS că va fi PREȘEDINTELE tuturor ROMÂNILOR…………………..
   Mult mai grav este însă faptul că președintele țării, Klaus Werner Iohannis ,ÎNCALCĂ permanent prevederile CONSTITUȚIEI ROMÂNIEI prin faptul că se AMESTECĂ în POLITICA PARTIDELOR politice 😦 😦 😦 LĂUDÂND partidele care-i sunt ALĂTURI 😦 în speță ,PNL(PDL)
   și ÎMPROȘCÂND cu NOROI urât mirositor partidele opozante, în cazul de față PSD care-i la GUVERNARE …………..
   Se pare că NICI PÂNĂ ACUM Klaus Werner Iohannis NU a CITIT capitolul II , art.80-101 din CONSTITUȚIA ROMÂNIEI,
   iar DACĂ l-a CITIT,
   ori NU a ÎNȚELES NIMIC 🙂 😦 🙂
   ori se FACE că NU a ÎNȚELES 😦 🙂 😦
   cum nici HITLER nu a vrut să ÎNȚELEAGĂ că ,
   ODATĂ cu ASEDIEREA Berlinului de către ARMATELE SOVIETICE în primăvara anului 1945,
   MOARTEA se apropia de el ” PAS cu PAS” ………………………………………………………
   SINCER, eu NU mă mai AȘTEPT la NIMIC BUN în VIITORUL apropiat !!! 😦 😦 😦
   Fie ca ultima SĂPTĂMÂNĂ din OCTOMBRIE și PRIMA din NOIEMBRIE,
   să-ți aducă TOATE cele BUNE ! 🙂
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 29/10/2018 @ 9:33 am | Răspunde

   • Buna dimineata, Aliosa ! 😉
    Ai dreptate dar, sincer nu stiu ce sa mai spun ! 😦 😦 😦
    Multumesc pentru urari, asemenea si domniei tale ! 🙂
    Toate cele bune iti doresc si, sper ca bunul Dumnezeu sa ne OCROTEASCA !!!

    Comentariu de lacrimaroua — 30/10/2018 @ 9:04 am | Răspunde

  • Bună, Lăcrimioara ! 🙂
   SINCER, nici EU nu ȘTIU ce să mai spun așa că,
   postez cele SPUSE un
   .
   MESAJ SPECIAL al PAPEI FRANCISC și NU trebuie să fii catolic precum președintele României,Klaus Werner Iohannis ,
   PENTRU a-l ÎNȚELEGE :

   ” Pe măsură ce îmbătrânim și devenim înțelepți, ne dăm seama încet că:

   – Un ceas de 3000 € marchează același timp cu un ceas de 30 €.
   – Un portofel de 300 EUR conține aceeași sumă ca și portofelul de 30 EUR.
   – Solitudinea într-o casă de 70m2 sau 300m2 este aceeași.
   Sper că într-o zi veti realiza că fericirea voastră interioară nu vine din lucrurile materiale ale lumii.
   Nu contează dacă călătoriți la clasa întâi sau la economic; este același tarif dacă avionul cade.
   Sper că îți dai seama că atunci când ai prieteni și frați și surori cu care să vorbești, să râzi și să cânți, este o adevărată fericire ! 🙂

   5 fapte incontestabile ale FERICIRII :

   1- Nu vă educați copiii să fie bogați, educați-i să fie fericiți, astfel încât ei să vadă valoarea lucrurilor și nu prețul lor.
   2 – Mâncați mâncarea ca și cum ar fi medicamentul, altfel ar trebui să vă luați medicamentul ca și cum ar fi fost alimente.
   3 – Persoana care te iubește nu te va părăsi niciodată. Chiar dacă există 100 de motive să renunțe, va găsi un motiv pentru a rămâne.
   4 – Există o mare diferență între a fi un om și a fi uman. Foarte puțini o înțeleg.
   5 – Erai iubit când te-ai născut și vei fi iubit când vei muri. Între cele două depinde de tine ! 🙂

   Cei mai buni MEDICI din lume sunt:

   Lumina soarelui, odihna, exercițiul, dieta, încrederea în sine și … prietenii.
   Păstrați-le în toate etapele vieții și bucurați-vă de o viață sănătoasă.
   E greu pentru o ființă umană – ea nu cere să se nască, ea nu poate trăi, iar ea nu vrea să moară !!!!!!!
   Cel mai bun dar pe care-l poți da cuiva este timpul tău și trebuie întotdeauna să fie dat familiei sau unui bun prieten” !!! 🙂 🙂 🙂

   DUMNEZEU să ne OCROTEASCĂ și să ne APERE de TRĂDĂTORII de NEAM și ȚARĂ ! 🙂
   Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 30/10/2018 @ 3:55 pm | Răspunde

 4. sereno giovedì sera, Aliosa. Un saluto

  Comentariu de newwhitebear — 25/10/2018 @ 6:41 pm | Răspunde

 5. Un sfarsit de saptamana asa cum ti-l doresti. LA MULTI ANI! pentru sarbatoriti daca ai ❤

  Comentariu de Beta — 26/10/2018 @ 11:21 am | Răspunde

  • Bună dimineața, Anda ! 🙂
   Mulțumesc pentru URARE ,
   dar de nu-i cu SUPĂRARE ,
   la MASA de PRÂNZ voi mânca ceva TARE !!! 🙂 🙂 🙂

   O zi de DUMINICĂ binecuvântată ! 🙂
   Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 28/10/2018 @ 10:10 am | Răspunde

 6. Bună dimineața, frate român! 🙂
  Cel mai rău e când penalii ajung la putere și fac legi pentru ei, subjugând parlamentul, poliția, jandarmeria și justiția. Doar armata e cea în care mai are poporul încredere.
  Îți doresc o duminică cu soare și gânduri bune, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 28/10/2018 @ 10:11 am | Răspunde

  • Bună dimineața, Petru ! 🙂
   De ACORD 100 % cu cele sus spuse ! 🙂
   Din 2004 încoace, la CONDUCEREA României au AJUNS doar PENALII !!! 😦 😦 😦
   Mi-e SILĂ să le mai TASTEZ NUMELE dar ROMÂNII cu SÂNGE de ROMÂN în VENE , știu despre cine este vorba ! 🙂
   Tot din 2004 încoace, la GUVERNAREA României au AJUNS din 4 în 4 ani ( ponta nu se pun e ) 🙂
   reprezentanții PARTIDELOR care au câștigat ALEGERILE PARLAMENTARE 🙂 iar MINIȘTRII au fost NUMIȚI ca să FACĂ JOCUL celor care i-au NUMIT ! 🙂
   Așa este, PENALII partidelor care au GUVERNAT România de după 2004 , și-au FĂCUT LEGI în primul rând doar pentru ei …………..
   Monica Macovei (PDL) a făcut LEGI pentru băsisto-pedeliști 😦 , MODIFICÂND prin OUG toate CODURILE PENALE ……………………………….
   Raluca Prună ( Cioloș&Soroș&Iohannis ) a făcut LEGI pentru cioloșisto-soroșisto-iohanniști 😦 😦
   Tudorel Toader ( independent ) dorește ca SĂ SE legifereze cele 100 de ARTICOLE din CODURILE PENALE găsite NECONSTITUȚIONALE de Curtea Constituțională ( CCR) 🙂 🙂 🙂 ,
   dar MAFIA pedelisto-penelisto-useristo-macovisto-ciloșisto-iohannistă îl CONTESTĂ peste TOT 😦
   iar Iohannis îi CERE DEMISIA ca papagalul …….
   Atât de ” ORBI” sunt cei din OPOZIȚIE că NU GUVERNEAZĂ ei ȚARA 🙂 🙂 🙂
   încât dau VINA pe ministrul independent al JUSTIȚIEI, prof.univ.dr.TUDOREL TOADER ,
   când de fapt, PARLAMENTUL este PROMOTORUL noilor LEGI ale JUSTIȚIEI………

   Cît privește ARMATA, ai mare DREPTATE ! 🙂
   ARMATA ROMÂNIEI este SINGURA INSTITUȚIE a ȚĂRII în care POPORUL mai are ÎNCĂ ÎNCREDERE !!! 🙂 🙂 🙂

   Ca să NU mă repet, te INVIT să CITEȘTI și …………………………… răspunsul dat astăzi,în urmă cu câteva minute Doamnei LĂCRIMIOARA ! 🙂

   O săptămână cu SOARE ca la MINE 🙂 gânduri de sănătate 🙂 🙂 și TOATE ce-ți dorești , Petru ! 🙂
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 29/10/2018 @ 10:02 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!
  Spre ȚINERE minte 🙂
  și nicidecum spre LAUDĂ de SINE:
  – la vreo câteva SECUNDE după producerea în dimineața zilei de 28 OCTOMBRIE 2018 ( 03.00 și 38 de minute )
  la o adâncime de 151 de KM.în zona VRANCEA a
  CUTREMURULUI de 5,8 grade pe scara Richter 😦 😦 😦
  am fost TREZIT din SOMN de UNDUIREA lină a patului conjugal cu OCHII PIRONIȚI pe limbile
  CEASULUI ELECTRONIC de la picioarele patului și GÂNDUL spre FUGĂ …………………
  Cum PATUL și-a OPRIT unduirea 🙂
  am renuțat la FUGA deja GÂNDITĂ ,
  și-am îndreptat GÂNDIREA 🙂
  spre URMĂRILE CUTREMURULUI DEVASTATOR din 4 MARTIE 1977 la care,
  cu MILITARII din subordine la acea vreme,am contribuit PERSONAL,
  la ÎNCEPUT ca ofițer de SERVICIU pe R.2 Po.” Eftimie CROITORU ”
  iar începând cu ziua de 5 MARTIE 1977 orele 10 .00
  la SALVAREA de BUNURI MATERIALE în orașul ZIMNICEA distrus în proporție de 85 % ………………….
  Doamne,
  FEREȘTE-I pe ROMÂNI în GENERAL și pe BUCUREȘTENI în SPECIAL,
  de un CUTREMUR ca cel din 4 MARTIE 1977 !!! 😦 😦 😦

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 28/10/2018 @ 10:38 am | Răspunde


 8. O frumoasa si minunata saptamana prieten drag , roman adevarat ❗ ❤

  Comentariu de Beta — 29/10/2018 @ 10:53 pm | Răspunde

  • De pe malul DUNĂRII bătrâne,
   din toată INIMA și cu toată SINCERITATEA,
   doar gânduri curate de SĂNĂTATE și PROSPERITATE ! 🙂
   Cu deosebită considerațiune,
   Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 30/10/2018 @ 3:59 pm | Răspunde

 9. @ ALLL !!!

  0) ” De Ziua Relațiilor Publice MILITARE”
  urez cadrelor militare responsabile cu RELAȚIILE cu PUBLICUL din toate STRUCTURILE MILITARE,
  un sincer și călduros La Mulți Ani !!! 🙂 🙂 🙂

  1) Astăzi, 30 octombrie 2018 se ÎMPLINESC 3 ( TREI) ani de la INCENDIUL încă NEELUCIDAT nici până acum 😦
  de la clubul de distracții ” COLECTIV” soldat cu MOARTEA INSTANTANEE a 26 de de OAMENI mai mult INTOXICAȚI cu GAZE decât ARȘI ….
  ( ulterior NUMĂRUL celor MORȚI ridicându-se la 67 !!! 😦 😦 😦
  După acea NEFASTĂ seară, GUVERNUL condus de Victor Viorel Ponta a DEMISIONAT ,
  în locul lui venind guvernul de tehnocrați conduși de OMUL lui Iohannis&Soroș, pe numele său adevărat Dacian Julien Cioloș ,intrat în ISTORIA postdecembristă a ROMÂNIEI ca ” guvernul ZERO ” ………………………………
  Deși au TRECUT 3 ( trei)ani de-ATUNCI, VINOVAȚII încă NU au fost PEDEPSIȚI :-(:-( 😦
  iar patronii de CLUBURI NEAUTORIZATE de ISU , scot PROFITURI URIAȘE de pe urma PETRECĂREȚILOR ……

  2) Când vine vorba și de INTERESUL lor , parlamentarii PNL(PDL)&usr&PMP&UDMR votează alături de parlamentarii PSD&ALDE , fără NICI o REȚINERE 🙂 😦 🙂 iar președintele PNL(PDL) nu mai face DENUNȚURI la PARCHETE …………………
  Pentru CEI /CELE care nu ȘTIU încă, îi INFORMEZ că Senatul ROMÂNIEI a adoptat o lege care i-ar scăpa

  pe INFRACTORII condamnați deja
  și pe cei care vor fi condamnați până la 5 ani de ÎNCHISOARE cu executare,fără fapte de violență,
  dar și pe femeile condamnate până la 10 ani de închisoare care au minori în întreținere ………..

  să EXECUTE condamnarea la DOMICILUI, adică, ACASĂ , în PALATE, VILE și APARTAMENTE super LUXOASE,
  multe din ele construite cu BANI NECURAȚI ………………………

  Dacă LEGEA va fi APROBATĂ și PROMULGATĂ , atunci…………………….

  JUSTIȚIA nu va mai fi JUSTIȚIE ……………………

  Să aibă cumva această LEGE vreo LEGĂTURĂ cu fosta ministresă Elena UDREA condamnată deja la ÎNCHISOARE cu EXECUTARE și care, înainte de SENTINȚA DEFINITIVĂ a FUGIT în COSTA RICA după condamnata Alina BICA , fosta șefă DIICOT ??? 🙂 🙂 🙂
  CULMEA justiției , Elena UDREA are și MINOR în ÎNTREȚINERE așa că……………………………..

  3) După mai multe zile de la anunțul PUBLIC versus SOLICITAREA de REVOCARE din funcție a procurorului general Augustin Lazăr,
  ministru JUSTIȚIEI, prof.unv. TUDOR TUDOREL , va PUBLICA astăzi dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr.

  ÎNTREBARE :

  – CINE a INDUS în EROARE opinia publică, ministrul JUSTIȚIEI sau procurorul general ??? 🙂 😦 🙂

  4) Pentru ȘTIINȚA persoanelor virtuale care NU știu ÎNCĂ adevăratele MOTIVE ale ATACURILOR și AMENINȚĂRILOR verbale ale unor responsabili din Parlamentul European versus cele ce s-au întîmplat în ROMÂNIA ultimilor 2 ( doi ) ani, le SUGEREZ să CITEASCĂ :
  https://www.dcnews.ro/borza-dezvaluie-de-ce-s-au-pus-tunurile-pe-romania-la-bruxelles-video_616949.html
  Lecturare plăcută ! 🙂

  Alioșa 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 30/10/2018 @ 7:29 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: