Alioşa ” File de Jurnal ”

31/01/2019

” Fabrica de DOCTORATE ” sau ,pe înțelesul tuturor, DOCTORATUL vs.PLAGIATUL !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 9:15 am

În loc de motto:

AGRAMAȚI cu CEAFA groasă ,
Ce în pene nu-și ÎNCAP,
Cu-o PRIVIRE dușmănoasă,
Precum BOII în proțap,
Dau cu PUMNUL în cea masă,
De-i ÎNTREBI ce au în CAP…………………………

Zi buna de JOI !
NU mă INTERESEAZĂ cine SCRIE și PUBLICĂ 🙂
mă INTERESEAZĂ dacă cele SCRISE și PUBLICATE sunt de INTERES GENERAL !!! 🙂 🙂 🙂
Ca urmare, mai


voi posta prin ” COPY PASTE” fără NICI o ADAUGIRE sau ȘTERGERE de CUVINTE în cele ce urmează ,
un MATERIAL INTERESANT despre OPORTUNISMUL unor NIMENI ajunși prin tot felul de ” ȘMECHERII ” și ILEGALITĂȚI cu iz PENAL 😦
DOCTORI și DOCTORANZI


ROMÂNII de bună credință,
ROMÂNII onești,
ROMÂNII ” cu CARTE dar fără PARTE ”
trebuie să ȘTIE că…………………..,
LUCEAFĂRUL poeziei ROMÂNEȘTI, Mihai EMINESCU va dăinui în MEMORIA COLECTIVĂ ROMÂNEASCĂ , nu numai prin POEZIILE sale 🙂 ci și prin JUDECĂȚILE de MARE VALOARE emise la vremea respectivă 🙂 dar DUREROS de ACTUALE și ACUM ! 🙂

”Fostul ministru Radu Stroe,
în noul lot de doctori reclamați de Academia SRI pentru plagiat
Emilia Şercan
30.01.2019
Fostul ministru de Interne Radu Stroe, un fost senator liberal, un fost ofițer SRI și un fost comandant de unitate militară a MApN compun noul lot de doctori proprii pe care Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” (ANIMV) îi reclamă, sub suspiciunea de plagiat, la Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Cu acest lot, Academia SRI înregistrează și o premieră: își reclamă un fost cadru didactic.

Numărul sesizărilor de plagiat făcute de Academia SRI împotriva unor persoane cărora le-a acordat titlul științific de doctor în domeniile Științe militare și Informații sau Informații și Securitate națională ajunge astfel la 30.

41,1% este, în acest moment, ponderea tezelor plagiate din totalul doctoratelor susținute la ANIMV.

În cifre absolute, vorbim despre 35 dintre cele 85 de lucrări pentru care s-a acordat titlul de doctor în perioada 2010-2017. De exemplu, 10 din cei 13 doctoranzi coordonați de Gabriel Oprea la Academia SRI au fost reclamați până acum la CNATDCU pentru plagiat.

Școala Doctorală a Academiei SRI a fost înființată în jurul tripletei Gabriel Oprea – Gheorghe Toma – Constantin Onișor, la dorința expresă a fostului director SRI George Maior.

Toți cei trei profesori se găsesc printre conducătorii de doctorat care au validat teze plagiate. Lor li se adaugă Cristian Troncotă.

Ministrul uns doctor în cabinetul lui Oprea
În 2013, când și-a susținut teza de doctorat, Radu Stroe era ministru de Interne în guvernul USL și deputat PNL.

Cel care i-a succedat lui Stroe în poziția de ministru, în decembrie 2013, a fost Gabriel Oprea, adică tocmai coordonatorul său de doctorat.

Din 2015 și până la încheierea mandatului de deputat (2016), Radu Stroe a fost membru în Comisia parlamentară pentru controlul SRI.

Teza sa se intitulează, surpriză, „Controlul parlamentar asupra activității Serviciului Român de Informații”.

Președintele comisiei de susținere a lucrării a fost Gheorghe Teodoru Ștefan, fost rector al ANIMV, iar referenții care au decis să-i acorde lui Stroe titlul de doctor au fost Teodor Frunzeti − fost rector al Universității Naționale de Apărare și actual consilier în Departamentul Securității Naționale de la Administrația Prezidențială, Mihail Vasile-Ozunu − președinte de onoare al Colegiului Național de Apărare și fost secretar de stat în MApN în mandatul lui Gabriel Oprea, și Gheorghe Toma − care este secretar general al Academiei de Științe ale Securității Naționale (ASSN).

În martie 2016, după apariția primelor articole privind plagiatele coordonate de Gabriel Oprea, Radu Stroe și alte opt persoane au făcut cerere de renunțare benevolă la titlul de doctor. (Detalii, aici.)

În cartea „Fabrica de doctorate sau Cum se surpă fundamentele unei nații”, publicată în 2017 la editura Humanitas, am relatat un episod straniu referitor la susținerea publică a tezei lui Radu Stroe: evenimentul nu a avut loc la Academia SRI, cum era firesc, ci în biroul de la Guvern al lui Gabriel Oprea, pe atunci vicepremier.

Adică: ministrul de Interne în funcție și-a susținut teza în biroul vicepremierului României, care îi era și șef în Guvern, dar și coordonator de doctorat.

Senatorul avansat de la soldat la locotenent-colonel
Medic de profesie, Liviu Câmpanu a fost deputat PNL în legislatura 2004-2008, apoi senator (2008-2012), tot din partea liberalilor.

În 2009 a demisionat din PNL și s-a înscris în UNPR, formațiune politică înființată și condusă de Gabriel Oprea.

A fost exclus din UNPR în 2010 și a revenit în PNL în februarie 2011, dar numai pentru 21 de zile: în martie 2011 s-a reînscris în UNPR.

Liviu Câmpanu este una dintre miile de persoane pe care Gabriel Oprea le-a avansat ilegal în calitate de ministru al Apărării: în 2010, el a fost avansat de la gradul de soldat la cel de locotenent-colonel.

Liviu Câmpanu a fost parlamentar din 2004 până în 2012. (Captură YouTube)

În 2006, Câmpanu primise verdict de colaborare cu Securitatea. A făcut contestație, după care Colegiul CNSAS a decis că el nu a făcut poliție politică.

Câmpanu a declarat că i se ceruseră note informative despre studenții arabi cu care era coleg la Facultatea de Medicină, dar că refuzase să îi toarne.

Numit consul al României la Tel Aviv în 2013, Câmpanu a renunțat după un an atât la funcție, cât și la cariera diplomatică, pe fondul unui scandal izbucnit în presa de limba română din Israel.

Titlul de doctor la Academia SRI l-a obținut în același an cu scandalul, 2014, cu teza intitulată „Sănătatea, element de securitate umană − dimensiune a securității naționale”.

Conducător de doctorat i-a fost Gheorghe Toma, omul de încredere a lui Gabriel Oprea din Academia SRI, cel pe care Oprea l-a însărcinat să se ocupe și de Academia de Științe ale Securității Naționale (ASSN).

Președintele comisiei de susținere a fost Ella Magdalena Ciupercă, iar referenții care au decis să-i acorde lui Câmpanu titlul de doctor au fost Diana-Loreta Păun, conferențiar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Costică Ţenu, profesor la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, și Constantin Romanoschi, profesor la Academia SRI.

Diana-Loreta Păun este, din 2015, consilier de stat la Departamentul de Sănătate Publică din cadrul Administrației Prezidențiale. În 2017, ea a obținut titlul de doctor în Informații și Securitate națională la Academia SRI, și tot sub coordonarea lui Gheorghe Toma, care îi fusese îndrumător lui Liviu Câmpanu.

Teza ei are titlul „Modernizarea legislației naționale în domeniul sanitar și implicațiile asupra securității naționale”.

Ofițerul operativ devenit prorector
Iulian Lăzărescu s-a aflat în prima promoție de doctori ai Academiei SRI. A obținut titlul științific în 2010, sub coordonarea lui Constantin Onișor.

El a fost angajat ofițer în SRI în 1994. Anterior fusese cercetător la Institutul de Cercetări și Inginerie Tehnologică pentru Irigații și Drenaje Băneasa, Giurgiu.

Din 1994 până în 2008, Lăzărescu a fost ofițer operativ, având diverse funcții de conducere. În 2008 s-a transferat la Academia SRI și a devenit șeful Secției de Masterat, iar în 2010, după ce a obținut titlul de doctor, a dat concurs pentru un post de lector universitar.

În 2013, în urma unui alt concurs public, a câștigat poziția de conferențiar universitar. Trei ani mai târziu, devenea prorector al Academiei SRI.

Titlul tezei sale de doctorat este „Complex strategic fluvio-maritim − un nou heartland al Europei. Implicații asupra integrării și securității”.

Comisia de susținere a fost condusă de Gheorghe Toma, din poziția de președinte. Cei trei referenți care au decis să îi acorde lui Lăzărescu titlul de doctor au fost Luca Iamandi, profesor la Academia de Poliție, Marius Hanganu, profesor la Universitatea Națională de Apărare, și Gheorghe Teodoru Ștefan, profesor la ANIMV.

Comandantul de unitate militară
Al patrulea de pe noua listă a doctorilor reclamați la CNATDCU este locotenent-colonelul (r) Romică Udeanu, fostul comandant al unității de radiolocație din Giarmata, județul Timiș.

Teza sa, coordonată de Constantin Onișor, are titlul „Supravegherea spațiului aerian și complexitatea amenințărilor. Cooperarea pentru securitatea aeriană”.

Lucrarea a fost susținută public în 2012.

Președintele comisiei de susținere a fost Gheorghe Toma, iar cei trei referenți care au decis să-i acorde titlul de doctor sunt Florian Răpan, profesor la Universitatea Națională de Apărare, Vasile Bucinschi, profesor la Universitatea Națională de Apărare, și Constantin Romanoschi, profesor la Academia SRI.

Această comisie de susținere, la fel ca multe altele, a fost formată cu încălcarea Legii Educației 1/2011 și a Codului Studiilor Doctorale.

Cele două acte normative prevăd expres faptul că din comisia de susținere a unei teze de doctorat nu pot face parte doi profesori din aceeași universitate.

Lista propriilor doctori pe care Academia SRI i-a reclamat la CNATDCU pentru plagiat
1. Neculai Onțanu – 2010, conducător: Gabriel Oprea;
2. Ionel Goian – 2010, conducător: Constantin Onișor;
3. Iulian Lăzărescu – 2010, conducător: Constantin Onișor;
4. Aurelian Cezar Ţolescu – 2010, conducător: Cristian Troncotă;
5. Gabriel Naghi – 2010, conducător: Gheorghe Toma;
6. Florian Severin Lungu – 2010, conducător: Gheorghe Toma;
7. Sorin Gabriel Cozma – 2010, conducător: Gheorghe Toma;
8. Mihai Stănișoară – 2011, conducător: Gabriel Oprea;
9. Adela Popescu – 2011, conducător: Gabriel Oprea;
10. Vasile Toma Rus – 2011, conducător: Gabriel Oprea;
11. Ioan Șandru – 2011, conducător: Gabriel Oprea;
12. Călin Radu Nae – 2011, conducător: Constantin Onișor;
13. Mihai Gogancea Vătășoiu – 2011, conducător: Constantin Onișor;
14. Romeo Oiță – 2011, conducător: Constantin Onișor;
15. Ionel Claudiu Pasăre – 2011, conducător: Gheorghe Toma;
16. Cătălin Chivu – 2011, conducător: Gheorghe Toma;
17. Ionelia Valentina Morcovescu – 2011, conducător: Gheorghe Toma;
18. Victor Adrian Vevera – 2011, conducător: Cristian Troncotă;
19. Dumitru Dumbravă – 2012, conducător: Constantin Onișor;
20. Romică Udeanu – 2012, conducător: Constantin Onișor;
21. Ana-Maria Oana Goleanu – 2012, conducător: Gheorghe Toma;
22. Daniel Andrei Moldoveanu – 2013, conducător: Gabriel Oprea;
23. Radu Stroe – 2013, conducător: Gabriel Oprea;
24. Corina Michaela Jîjîie – 2013, conducător: Gheorghe Toma;
25. Marius Sticlaru – 2013, conducător: Gheorghe Toma;
26. Cătălin Ștefan Ibănescu – 2013, conducător: Gheorghe Toma;
27. Florina Vevera – 2013, conducător: Cristian Troncotă;
28. Liviu Câmapanu – 2014, conducător: Gheorghe Toma;
29. Alexandru Marius Tudor – 2015, conducător: Gheorghe Toma;
30. Ana Maria Tudor – 2015, conducător: Gheorghe Toma.

Titluri retrase de CNATDCU
1. Florica Diaconescu – 2011, conducător: Gabriel Oprea.

Teze despre care presa a scris, dar asupra cărora Academia SRI nu s-a pronunțat încă
1. Bogdan Licu – 2011, conducător: Gabriel Oprea;
2. Mihai Tudose – 2010, conducător: Constantin Onișor;
3. Gabriel Vlase – 2010, conducător: Constantin Onișor;
4. Loredana Radu – 2010, conducător: Gabriel Oprea.”
Sursa :
https://pressone.ro/fostul-ministru-radu-stroe-in-noul-lot-de-doctori-reclamati-de-academia-sri-pentru-plagiat/

– Domniile Voastre care,
întâmplător sau intenționat ACCESAȚI blogul de față 🙂 🙂 🙂
NU vă REVOLTĂ moral faptul că niște ” DOCTORI” făcuți la ” APELUL de SEARĂ ” de fostul ministru al MApN, ulterior al MAI ,Gabriel Opreamedia-144560193306149400
fost CĂPITAN de INTENDENȚĂ TRECUT în REZERVĂ disciplinar 🙂 😦 🙂 înainte de LOVITURA de STAT din DECEMBRIE 1989 ,ajungând GENERAL cu 4 ( patru )STELE ,
2 date de ILIESCU
2 date de BĂSESCU pentru ALTE MERITE decât cele de COMPETENȚĂ și CULTURĂ 😦 😦 😦
au AJUNS datorită funcțiilor PRIMITE 😦 de la cei pe care i-au SLUJIT 😦
să CONDUCĂ
structuri VITALE pentru SIGURANȚA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI și RESPECTAREA drepturilor și libertăților fundamentale ao OMULUI prevăzute expres în CONSTITUȚIA ȚĂERII ??? 😦 😦 😦

Cum MÂINE pășim într-o nouă LUNĂ din anul 2019, luna FEBRUARIE în care în urmă cu 69 de ani am apărut și EU pe LUME
https://aliosapopovici.wordpress.com/2018/02/09/
dați-mi voie să urez din toată INIMA persoanelor NĂSCUTE în ” FĂURAR” :):) 🙂 51337426-2264542980534451-7669721570905948160-n
Nu mă AȘTEPT la prea multe COMENTARII,
c-așa-i în ” România lucrului BINE făcut ” 🙂 😦 🙂
unde toți AGRAMAȚII ,chiar și PARLAMENTARII,
au TITLURI de ” DOCTOR ” deși pe la FACULTATE n-au TRECUT !!! 🙂 🙂 🙂
Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

20 comentarii »

 1. @ ALLL !!!
  ” VARA nu-i ca IARNA ” !!! 🙂 😦 🙂
  VARA se cântă MAREA 🙂
  IARNA se cântă NINSOAREA !!! 🙂 🙂 🙂

  O zi de JOI plină de BUCURII 🙂
  și-apoi, un WEEKEND plin de benefice SINDROFII !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 31/01/2019 @ 9:59 am | Răspunde

 2. sereno giovedì sera, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 31/01/2019 @ 10:20 pm | Răspunde

 3. Salutari calde din Seini, Alioșa! 🙂
  E tragic să vezi cât de multe personalități române s-au pretat la furt intelectual, dar și mai dureros este tupeul cu care își arogă drepturi și beneficii nemeritate, în dauna națiunii. Cine și-a însușit astfel un titlu, va proceda la fel și în obținerea unor bunuri, pentru ei și tot clanul din care fac parte. 😦
  Eu zic și sper ca, totuși, să auzim mai multe de bine, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 01/02/2019 @ 6:05 am | Răspunde

  • Salutări matinale dar sincere și calde, Petru ! 🙂
   Așa este, ai dreptate ! 🙂
   ” E TRAGIC să vezi cât de multe ” JIGODII românești ” s-au pretat la FURT INTELECTUAL ” 🙂 😦
   Cum la ROMÂNI proverbul ” PROSTUL nu e PROST destul dacă nu e și FUDUL ” 🙂 😦 🙂
   la cei despre care facem vorbire ” NU le ajungi cu PRĂJINA la NAS ” 😦 iar TUPEUL este MÂNĂ în MÂNĂ cu NESIMȚIREA ! 😦
   Ceea ce NU ȘTIU mulți români este faptul că JIGODIILE respective PRIMESC lună de lună de la BUGETUL ȚĂRII ,
   o ÎNDEMNIZAȚIE bănească mai MARE decât PENSIA LUNARĂ a vreo 2,5 MIIIOANE de pensionari și asistați sociali ………………..
   Cât privește cele spuse de tine în ultima frază,
   în România lucrului pe DOS făcute 😦
   lucrurile BUNE sunt atât de PUȚINE 😦 încât, trebuie să le CAUȚI cu LUMÂNAREA !!! 🙂 😦 🙂
   Cum EU NU am TIMP de CĂUTAT ” acul în CARUL cu FÂN” …………………….
   sunt SLABE SPERANȚE ca pe blogul meu ” să AUZIM mai multe de BINE ” 😦 🙂 😦
   câd RĂUL, promovat ” PAS cu PAS” chiar de președintele țării, Klaus WERNER Iohannis 😦 😦 😦
   TREBUIE promovat tot ” PAS cu PAS” 🙂 😦 🙂
   până când, și cel mai ÎNRĂIT fan ( suporter, simpatizant ) ROMÂN 😦
   va ÎNȚELEGE că ROMÂNIA nu are nevoie de un ASEMENEA președinte…………………
   Am înțeles de ce este ÎMPOTRIVA PSD ,

   dar NU am înțeles DE CE a băgat și ARMATA în JOCUL său MURDAR , JENANT și ANTIROMÂNESC mai ales că ,

   ARMATA este GARANTUL INDEPENDENȚEI ROMÂNIEI 🙂 și nu trebuie IMPLICATĂ în CAMPANIA electorală prezidențială ! 😦

   Culmea NESĂBUINȚEI constă în faptul că președintele Iohannis WERNER Klaus ,
   NU se comportă ca un adevărat șef al CSAT ci ca un jalnic politician care VREA cu ORICE PREȚ un NOU MANDAT de PREȘEDINTE al ROMÂNIEI 😦 😦 😦 în timp ce ,AVIOANELE SUPERSONICE de VÂNĂTOARE-BOMBARDAMENT RUSEȘTI

   se APROPIE ” pas cu pas ”
   de GRANIȚA de EST a ROMÂNIEI provocând pur și simplu AVIOANELE NATO ce survolează spațiul aerian al ROMÂNIEI din Marea Neagră……………………..

   IERI,Curtea de Apel Bucureşti ( CAB) a admis j CEREREA depusă de MApN prin care se solicită SUSPENDAREA decretului semnat de preşedintele Klaus WERNER Iohannis prin care a fost prelungit mandatul şefului Statului Major al Apărării (SMAp), generalul Nicolae Ciucă.

   “Respinge cererea de repunere pe rol ca nefondată. Respinge excepţia inadmisibilităţii cererii de suspendare, excepţia lipsei calităţii procesual active a reclamantului şi excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei Administraţia Prezidenţială ca nefondate. Ia act de renunţarea reclamantului la judecata capătului de cerere privind anularea Decretului nr. 1.131/2018.

   Admite cererea în parte. Dispune suspendarea executării Decretului nr. 1.131/2018 până la pronunţarea instanţei de fond.
   Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. În cazul declarării, cererea de recurs se va depune la Curtea de Apel Bucureşti.
   Pronunţarea hotărârii se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”!!! 🙂 🙂 🙂
   Sursa : decizia CAB.

   Cum am intrat într-o NOUĂ LUNĂ calendaristică a anului 2019,
   dă-mi voie prietene Petru ,să-ți UREZ o LUNĂ FEBRUARIE mai BUNĂ ca cea trecută ! 🙂
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/02/2019 @ 7:13 am | Răspunde

 4. @ ALLL !!!
  NU am postat acest VIDEOCLIP pentru MINE 🙂
  ci pentru PRIETENII mei VIRTUALI care,
  mă SUSPECTEAZĂ că ,
  prin POSTĂRILE mele fac JOCUL MURDAR al unora sau altora dintre POLITICIENII ROMÂNI,
  toți ” o APĂ și-un PĂMÂNT ” 😦
  IPOCRIȚI, OPORTUNIȘTI, LACOMI, AROGANȚI, MINCINOȘI, DEMAGOGI,DEZBINATORI, MANIPULATORI șamd.
  după MINE ! 🙂
  Cine va CITI cu ATENȚI ce -i SCRIS pe acele pancarte fluturate de PENSIONARII MILITARI în fața Camerei Deputașților ,
  va ÎNȚELEGE ce-am vrut să se ÎNȚELEAGĂ 🙂 🙂 🙂 cine NU, „ DUMNEZEU cu MILA” ! 🙂

  EU nu sunt PORTAVOCEA niciunui partid sau politician ! 🙂
  EU sunt PORTAVOCEA ADEVĂRULUI !! 🙂 🙂
  EU nu vreau decît DREPTATE și SĂNĂTATE pentru TOȚI ROMÂNII !!! 🙂 🙂 🙂

  Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT persoanelor virtuale care vor ajunge pe AICI cu CITITUL ! 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 01/02/2019 @ 7:44 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!!

  ” BINE FACI, BINE GĂSAȘTI ” spune-o vorbă ROMÂNEASCĂ ! 🙂
  Un taximetrist grăbit a văzut pe dreapta sensului său de mers ,
  o LIMUZINĂ parcată în afara carosabilului .
  Fără a sta pe gînduri, taximetristul respectiv a OPRIT și l-a AJUTAT pe șoferul limuzinei parcate, să REPARE o PANĂ de CAUCIC ! 🙂
  Această întâmplare a avut loc în anul 1993.

  ” Într-o noapte, un tânăr rus care locuia în New York și lucra ca șofer de limuzină,
  trecea pe Garden State Highway (șoseaua care duce în Atlantic City) și a observat o limuzină parcată.
  Aceasta arăta exact ca cea a eroului nostru, dar era avariată, cu un cauciuc dezumflat.
  Bărbatul putea să meargă mai departe, fără să se oprească,
  doar primise o comandă, însă el nu a putut să-l ignore și să nu-l ajute pe colegul său.
  Tânărul șofer s-a oprit, l-a ajutat pe colegul său american să monteze cauciucul de rezervă
  și a observat cum pasagerul singuratic al limuzinei care făcuse pană ,
  urmărea cu mult interes ceea ce se petrecea și acțiunile altruiste ale șoferului rus .

  – De ce îl ajuți? 😦 – a întrebat pasagerul.

  – Este ceva firesc să te oprești ca să ajuți un om aflat în necaz! 🙂
  Pe drum este necesar să ne ajutăm unul pe altul – a răspuns eroul istoriei noastre.

  Șoferii și-au luat rămas-bun, și-au strâns mâinile și au plecat, fiecare grăbindu-se să-și îndeplinească sarcina sa.
  ***
  De obicei, pe limuzine sunt inscripționate datele companiei proprietarului, pentru reclamă, sau un număr de telefon.
  De aceea, pasagerii îi pot găsi cu ușurință pe șoferi.
  Cât de mare a fost uimirea eroului nostru când peste două zile, când, întorcndu-se acasă de la serviciu,
  a găsit-o pe soția sa uluită și rămasă complet fără cuvinte.

  Ea ținea în mâini o scrisoare de la banca la care IPOTECASERĂ CASA ,
  scrisoare în care era un aviz scris în limbajul sec al funcționarilor:

  „Mortgage-ul (creditul ipotecar) dumneavoastră pentru casă a fost achitat complet”!!! 🙂 🙂 🙂

  Au început să caute cine este „vinovatul”.

  Au aflat.

  PASAGERUL limuzinei avariate era DONALD TRUMP ! 🙂

  Ceea ce nu spune presa, este că Trump a fost un filantrop de a lungul timpului, făcând foarte multe donații oamenilor.” !!! 🙂 🙂 🙂
  Sursa : Yahho Mail .
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 01/02/2019 @ 8:28 am | Răspunde 6. O seara buna si o luna februarie plina de bucurie si iubire alaturi de cei dragi ❗ ❤

  Comentariu de Beta — 01/02/2019 @ 7:35 pm | Răspunde

 7. Bonjour mon ami(e) ou bonsoir ALIOSA

  Une jolie cascade de Bonheur

  Arrive sur ton univers
  Comme une fontaine magique
  Elle t’imprègne de son doux parfum
  Appelé „Amitié”
  Sur une rivière de tendresse
  Ou tombe une pluie de bisous
  Je te souhaite une bonne journée​
  Belle journée ou soirée​
  Bisous
  Bernard

  Comentariu de bernard25 — 02/02/2019 @ 1:59 pm | Răspunde

  • Bonjour, mon ami,Bernard25! 🙂
   Les paroles sont belles 🙂
   et pour cela, je vous félicite! 🙂
   Une semaine de santé, de joie et des paroles aussi belles que celles affichées ci-dessus! 🙂
    https://youtu.be/r1Fx0tqK5Z4
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 04/02/2019 @ 7:39 am | Răspunde

 8. @ ALLL !!! 🙂 😦 🙂
  Din MOTIVE doar de EA știute,dar de MINE BĂNUITE 🙂 🙂 🙂
  LUMEA VIRTUALĂ care altădată COMENTA cu SUBIECT și PREDICAT cele ce POSTAM 🙂 🙂 🙂

  la postarea de față intitulată ” DOCTORATULvs.PLAGIATUL ” nu prea de ÎNGHESUIE !!! 😦 😦 😦

  – De ce oare, de ce oare ??? 🙂 😦 🙂

  Când fostul ministru al apărării, Gabriel Oprea, ajuns GENERAL cu 4 stele 🙂 😦 🙂 😦
  pe CRITERII POLITICE 😦 și NICIDECUM PROFESIONALE ( intelectuale)
  COORDONA și SEMNA doctorate pe bază de lucrări PLAGIATE 😦 😦 😦

  ministrul ARMATEI R.P. CHINA , făcea cu totul ALTCEVA ! 🙂

  https://www.descopera.ro/dnews/17858878-tun-electromagnetic-arma-navala-china-teste?utm_source=newsletter&utm_medium=li699_mi173259&utm_content=articol&utm_campaign=China+a+testat+cea+mai+puternica+arma+din+lume%2C+iar+asta+provoaca+panica+americanilor.+Ce+poate+face+%27%27jucaria%27%27+care+doboara+o+tinta+aflata+la+200+de+km+in+mai+putin+de+2+minute&utm_term=li699_mi173259_s371164

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 04/02/2019 @ 7:22 am | Răspunde

 9. Buna ziua Aliosa, am rezolvat problema, am explicat la mine ce s-a intamplat. O saptamana plina de bucurii si realizari sa ai prieten bun.

  Comentariu de Beta — 04/02/2019 @ 4:32 pm | Răspunde

  • Bună Dimineața, Stimată Doamnă Anda ! 🙂
   Mă BUCUR de TREI ori 🙂 ca ai REZOLVAT PROBLEMA !!! 🙂 🙂 🙂
   PRIMA , pentru ADEVĂR ! 🙂
   A DOUA, pentru BLOGGEI !! 🙂 🙂
   A TREIA, pentru CINSTEA mea !!! 🙂 🙂 🙂
   Mulțumesc frumos pentru frumoasa IMAGINE postată 🙂 și pentru URĂRILE făcute ! 🙂
   O săptămână BINECUVÂNTATĂ ! 🙂
   Cu respect,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 05/02/2019 @ 8:11 am | Răspunde

 10. @ ALLL !!!

  TUPEU de PITZIPOANCĂ ! 😦
  – Pentru cine NU cunoaște ce înseamnă ” PITZIPOANCĂ ” să INTRE pe :

  http://iasivezi.com/definitie-cocalar-si-pitzipoanca/

  Nici NU s-a ȘTERS complet CERNEALA pe cererea de RENUNȚARE la GRADUL de COLONEL 😦
  primit la APELUL de SEARĂ de la Gabriel Oprea 😦 😦 😦
  ca și TITLUL de ” DOCTOR” reclamat pentru PLAGIAT 😦 🙂 😦 😦
  https://evz.ro/kovesi-plagiat-doctor.html
  dar ÎNCĂ NEREZOLVAT 😦
  nici NU s-a ȘTERS bine CERNEALA de pe DECRETUL de REVOCARE din funcția de PROCUROR ȘEF al DNA 🙂 🙂 🙂
  că…………………………………………………,
  Laura Codruța Kovesi ,
  MIZÂND pe OCULTA EXTERNĂ manipulată și influențată PERMANENT de procuroarea comunisto-securisto-băsisto-iohannistă,
  Monia Macovei , DENIGRATOAREA de SERVICIU a ROMÂNIEI , eurodeputat în Parlamentul European 😦 😦 😦 ,
  VISEAZĂ și JINDUIEȘTE la funcția de procuror-șef al Parchetului European,
  instituție ce va începe să funcționeze din 2020 ……
  RECENT REVOCATĂ din funcția de ȘEF al DNA 🙂 🙂 🙂
  Laura Codruța Kovesi,
  ACUM într-o funcție mare la Parchetul General condus de ” taica Lazăr” OUML ei și-al lui Klaus WERNER Iohannis 😦 😦 😦
  puternic SPRIJINITĂ de un COMPLET SPECIAL din cadrul PE
  care NU cunoaște ADEVĂRUL despre ABUZURILE și ILEGALITĂȚILE făcute de ea ca șef DNA 😦 😦 😦 😦 😦
  a INCLUS-O pe o LISTĂ expediată la Parlamentul European și Consiliul UE pentru candidarea la șefia PARCHETULUI EUROPEAN ……………

  Spre ” GHINIONUL ” ei, Ministrul Justiției, Prof.Unv. Tudorel Toader,
  ȘTIIND că membrii ” comisiei de selecţie ”
  NU CUNOSC ÎNCĂ abuzurile comise de fosta ȘEFĂ a DNA, Laura Codruța Kovesi,
  va trimite omologilor săi europeni printre altele 🙂 🙂 🙂
  și DECIZIA Curții Constituționale a României ( CCR) 🙂 🙂 🙂 privind demiterea lui Kovesi de la șefia DNA………………………….

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 05/02/2019 @ 8:56 am | Răspunde

 11. Este o rușine ce se întâmplă cu aceste titluri academice! Bine spus că s-au dat… „la apelul de seară”. Oameni care nu au nimic cu cercetarea științifică, cu rigoarea academică, cu publicarea de opere de valoare, după ani petrecuți prin biblioteci și școli, se împăunează cu titluri pe care nu le merită. Aștia sunt mai rău decât Ceaușeasca, care se credea „savant de renume mondial”! Așa că ce ne mai mirăm de cum merg lucrurile în țara asta? De-atâția doctori și savanți în funcții publice…. ne mai trebuie și oameni simpli, gospodari onești, care să pună osul la treabă în ridicarea acestei țări!

  Comentariu de Alex — 07/02/2019 @ 10:08 am | Răspunde

  • Bună seara, Alex ! 🙂
   Mă bucur din toată INIMA 🙂 că ai ajuns și pe AICI 🙂 unde ai avut ocazia să VEZI o

   LISTĂ a RUȘINII NAȚIONALE 😦 😦 😦

   cu indivizi fără scrupule , fără prea multă CARTE 😦 dar cu o mare POFTĂ de TITLURI de DOCTOR în tot felul de specialități !!!:-( 😦 😦

   Cea ce NU ȘTIU mulți ROMÂNI este faptul că pe lângă LAUDA de SINE ,
   FALȘII DOCTORI din LISTELE de mai SUS 😦 primesc LUNAR o ÎNDEMNIZAȚIE NETĂ
   mai mare decât SALARIUL MINIM BRUT pe ECONOMIE !!! 😦 😦 😦

   Mi-e SILĂ și SCÂRBĂ de TOȚI nesimțitii care au ajuns DOCTORI prin PLAGIAT ! 😦
   Weekend plăcut întregii FAMILII , Alex ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 08/02/2019 @ 6:28 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: