Alioşa ” File de Jurnal ”

26/02/2019

Un ContraAMIRAL de Flotilă cum ar trebui să fie toți AMIRALII și GENERALII din Armata ROMÂNIEI !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 9:06 am

Bună Dimineața, ROMÂNI din ȚARĂ și din Lumea Întreagă ! 🙂

salut-lumea-virtuala

 

 

 

 

 

 

Motto:
” În vremuri ale ÎNȘELĂTORIEI universale, a spune ADEVĂRUL, e un ACT revoluționar ” ( George Orwell) 🙂
și de foarte mare CURAJ adaug EU !!! 🙂 🙂 🙂
În cele ce urmează voi posta prin ” COPY PASTE” un MATERIAL ce mi-a ” MERS la INIMĂ ” 🙂  și mi-a făcut ZIUA mai FRUMOASĂ 🙂
chiar dacă pe malul DUNĂRII bătrâne este CEAȚĂ ! 😦

ziua-armatei-romane_66462400

” ROMANIA la început de  AN (6) . ARMATA Va urma JUSTITIA

de Romulus Hâldan

A. Armata este elementul maxim de siguranță al unei țări.
Atunci când este națională.
Să vedem ce înseamnă o armată națională.
Și să vedem dacă noi avem o armată națională.
În dreptul fiecărui criteriu care definește o armată națională,

vom pune DA
sau NU.

1. Existența unui sistem national de apărare
–NU ARGUMENTE:
– Ministerele și departamentele care au în organică structuri militare sau cu regim militar
(Ministerul Apărării,
Ministerul de Interne,
Departamentul pentru Situații de Urgență)
și alte structuri tip militar
(Serviciul de Protecție și Pază,
Serviciul Român de Informații,
Serviciul de Informații Externe,
Serviciul de Telecomunicații Speciale)

nu au stabilită o strategie comună, o doctrină comună și planuri de acțiune comune pentru a putea fi subsumate sintagmei de forte armate naționale.
Nu există un sistem unitar de pregătire pentru apărarea națională.

Documentele elaborate, de regula cu foarte mare intarziere, de catre cei cu obligatii in acest sens (Președinție, Guvern, Parlament, ministere), sunt doar vorbe alambicate si nimic altceva.
Nimic concret!
Nimic aplicabil!
Nimic ancorat in realitate! Nimic constructiv!
Si totul datorită faptului ca sunt elaborate de farseuri diletanti si semnate de persoane care, deși au functia prevăzută de lege, nu au pregatirea potrivită sau nu au nivelul de pregătire potrivit sau nu au o consiliere adecvată, mai ales din punct de vedere calitativ.

Sistemul este, încă, infestat de foști UTC-iști care,

după revoluție s-au transformat în experți în mobilizare, resurse umane și, mai ales în strategi de cabinet.
Și fac ce au învățat, adică să înșire vorbe, nu idei.
Și le este tare ușor, deoarece indivizii cu funcții în stat, datorită incompetenței lor, au nevoie de ei. Unii au ajuns chiar ministri sau consilieri de stat.

2. Existența unei concepții unitare de apărare a țării în care să nu fie luate în calcul alte elemente decât capacitățile naționale existente
–NU

Toate concepțiile privind apărarea națională sunt croite pe principiul alianței, neexistând varianta când alianța nu funcționează, așa cum s-a întâmplat și se întâmplă în majoritatea cazurilor;

3. Cetățenii țării participă, sub diferite forme, la realizarea sistemului national de apărare, în structuri militare, economice, administrative sau sociale cu atribuții și sarcini în acest domeniu
– NU ARGUMENTE:

– Nu există structuri militare destinate, în exclusivitate, misiunii de apărare a țării. Toate structurile militare, sub o formă sau alta, sunt destinate executării de misiuni în teatre de operații, sub comandă străină, deși sunt considerate contingente naționale.

– Structura armatei române nu corespunde intereselor naționale și nevoilor de apărare și securitate națională;

– Bugetul alocat armatei este destinat pentru îndeplinirea obiectivelor alianței, nu pentru îndeplinirea obiectivelor naționale. Cheltuim bani pentru interoperabilitate, dar nu și pentru operabilitate;

– Principala formă de serviciu militar nu este serviciul militar obligatoriu. Predominantă este forma de serviciu militar pe bază de contract, care este o formă mascată de mercenariat.
Militarii angajați pe bază de contract sunt lefegii care, în orice moment, pot să își dea demisia din cu totul alte motive decât cele care țin de domeniul militar: oferte materiale mai bune în diferite structuri civile românești sau străine; faptul că, după parcurgerea perioadei de instrucție, pot pleca, deținând un document care să ateste că au făcut pregătire militară (cerut la angajare în foarte multe țări, dar și în diferite structuri de securitate și pază).
De asemenea, acești militari nu pot fi reținuți peste program în unitate, decât în condițiile când sunt plătiți suplimentar sau primesc zile libere, care, cumulate, devin adevărate concedii de durată.
Apariția rutinei, care, în timp, coroborată cu înaintarea în vârstă, duce la erodarea deprinderilor inițiale, practic, militarii angajați pe bază de contract, parazitând sistemul.

Normal ar fi ca, acești militari, începând cu vârsta de 30 de ani să fie pregătiți pentru a devein maiștri și subofițeri sau, funcție de studii, chiar ofițeri, bineînțeles, în urma unor cursuri și, mai ales, în urma unui examen extrem de riguros.

Cei ce nu trec acest examen, să mai fie menținuți în armată încă cinci ani, iar la vârsta de 35 de ani (când , în mod evident, nu mai pot face față, fizic, în structuri de luptă), să fie integrați în structuri logistice sau, de ce nu? Să părăsească sistemul.
Trebuie înțeles o data pentru totdeauna că armata nu este instituție de protecție socială.
Tot timpul, acești militari angajați pe bază de contract au revendicări de sorginte sindicală, transformând armata în altceva decât cee ace ar trebui să fie.

Și tot timpul sunt obosiți, blazați, nervoși și revendicativi, deoarece, majoritatea au și un al doilea loc de muncă în diferite structure civile, la unitate venind să se odihnească. Practic, parazitează sistemul.

Un raport corect și efcient de militari angajați pe bază de contract și militari în serviciu militar obligatoriu, este, în opinia mea, de 1/5.

– Voluntariatul este o mare eroare. Este un fel de azil pentru tot felul de amatori de senzații tari care, cum nu le convine ceva, imediat pleacă și uită de voluntariat.

Mulți confundă armata cu air softul sau tot felul de comicării militare din mass media.

– Armata este condusă de cadre militare a căror pregătire pentru funcții de conducere este, predominant, în străinătate, în special SUA.
Se repetă situația din perioada stalinistă când cei care au condus armata erau școliți în URSS.
Ulterior, s-a dovedit că majoritatea acestora fusese recrutată de serviciile secrete sovietice.
Cazul generalilor Șerb, Militaru etc.
Din păcate, pregătirea în străinătate nu aduce nimic nou, deoarece, logic, instituțiile unde se instruiesc ofițerii străini trimiși la studii, nu asigură decât o pregătire superficială, mai mult politică decât militară, unde se însușesc notiuni eminamente teoretice, ce pot fi găsite și pe internet.
Este un fel de „ai noștri tineri la… învață, la gât cravatei cum se leagă nodul…”
Cine crede că fac afirmații gratuite, să studieze cazul diferitelor state, membre sau nu NATO, europene sau din alte zone ale lumii.

B. Nu avem o concepție unitară

și continuă privind componența armatei, misiunile acesteia pentru apărarea națională și, mai grav, nu avem variante de apărare, pornind de la ideea greșită că singurul inamic probabil (ba, chiar sigur) este Rusia și că NATO rezolvă problema. Nu am învățat lecția istorică, trăită de multe ori, că alianțele sunt cele mai nesigure forme de apărare. Sunt valabile politic, dar nu și militar. Primii care sar la gâtul tău, sunt vecinii. Ei, întotdeauna, vor avea destule de împărțit cu tine.

C. Armata română nu are rezervă.

Singurii rezerviști ai armatei române sunt pensionarii și aceștia, bineînțeles, pentru foarte scurt timp, deoarece, datorită vârstei, sunt scoși din lucrările de mobilizare.
O armată normală are rezerviști care râmân în ștatele de mobilizare cel puțin 20 de ani, nu câțiva ani (nu mai mult de 5). Mai grav, armata română nu are ofițeri, subofițeri și maiștri în rezervă. Cei existenți sunt cei care parăsesc sistemul înainte de vârsta de pensionare . Singura categorie de rezerviști unde avem excedent este cea a gradelor mari (locotenent-colonel, colonel, general), dar cea stringent necesară, grade mici și vârste tinere, cei care instruiesc nemijlocit trupa, nu există. Fiindcă, dispărând noțiunea de serviciu militar obligatoriu, a dispărut și noțiunea de militar cu termen redus, adică, acea categorie care asigura ofițeri de rezervă instruiți.
Avem Centre Militare Județene și Zonale, cu destul personal, dar care nu au obiectul muncii. Practic, acestea se ocupă cu evidența pensionarilor.

D. Nu avem planuri de mobilizare a economiei reale și viabile,

deoarece componenta strict națională a economiei românești este insignifiantă.
În caz de război, o să ne trezim că trebuie să facem licitații. Că, de, suntem în economia de piață. Firmele străine, mai mult decât majoritare în țara noastră, vor face ce le dictează interesele lor nu cele ale noastre. Și este logic. Vedeți, cumva, Luk Oil-ul furnizând carburanți armatei române? Sau MOL-ul? Sau chiar Petromul? Am fi naivi să credem asta!

E. Reducerea efectivelor armatei s-a făcut de către politicieni total aserviți unor interese străine.

Peste noapte ne-am trezit că orice analfabet din politică se ocupă de strategii militare. Reamintesc doar un exemplu – machedonul electrician Costică Canacheu care chema generalii la ordin că, de, era la comisia de apărare și siguranță națională. Sau de metresele târâte după ei de către miniștrii apărării, în fața cărora generalii trebuiau să aibă grijă cum mișcă. Mai rău este că aceste hoarde hămesite erau mereu prezente în unități operative, împreună cu te miri cine suită, pentru a se bucura de viață, petrecând fără rușine pe banii cadrelor militare și pe norma de hrană a trupei. Puteai să zici ceva? Puteai să faci ceva? Poporul i-a ales, armata este datoare să suporte aleșii poporului!
Apar tot felul de pițifelnici care declamă emfatic: „De ce generalii nu își prezintă demisia în semn de portest?” Dar nu se întreabă de ce ei, prin votul lor exprimat ca la galeria de fotbal, au băgat pe gât generalilor aceste gunoaie nule, lacome și nesimțite și că pe aștia îi doare undeva chiar dacă toți generalii și-ar da demisia.

S-au desființat unități și mari unități de-a valma, fără nicio logică, cu complicitatea unor generali făcuți la apelul de seară. Orice opoziție față de această frenetică demolare a fost stârpită din fașă.
S-au facut greșeli grave, ireparabile.

Dau un singur exemplu – în Munții Apuseni a mai rămas doar un batalion de vânători de munte, iar de la Curtea de Argeș până la Turnu Severin, unde munții întâlnesc Dunărea (250 Km.) nu există nicio unitate de vânători de munte. Exemplele pot continua. Nu mai este necesar să fac comentarii.

După reducerile masive și prostești, norocul nostru a fost că au fost generali care au reușit să convingă nulitățile politice și sociale care au decis soarta apărării țării și, implicit, a armatei, că este neapărat necesar să se reînființeze unele structuri. Așa a fost cazul, spre exemplu, cu reînființarea brigăzilor din Banat și Dobrogea, unde nu prea mai era nimic pe zona terestră. Oricum, sunt județe în Romania unde nu mai există unități militare, în afara inutilelor centre militare.

Nimeni nu ne-a obligat să facem reduceri și nimeni nu ne-a spus oficial cât să reducem. Dar noi am redus mai mult decât oricine. Interesele au fost mari.
Practic, au fost vizate terenurile si clădirile armatei.

A urmat jaful la drumul mare, fiecare șmecher implicat servind o felie cât mai mare din acest tort primit gratis.

Din pacate, aceste terenuri și clădiri sunt iremediabil pierdute.
Și nu numai acestea. A fost jefuit ștocul de mobilizare, astfel că, la această data, armata română, efectiv, nu mai are ștocuri de mobilizare viabile.
Dar are structuri care mănâncă, încă, pâine albă gestionând și ținând evidențe fantomă.
ARMATA ROMANA NU MAI ARE CE MOBILIZA. NICI RESURSE UMANE, NICI MATERIALE!

F. Avem structuri expandate,

gen Brigada 30 Gardă și Protocol, care se ocupă de spectacolul drag capilor politici ai României, gen „Onorul, Zgomotul și Focul”, deoarece avem o droaie de doritori de astfel de spectacole, care nu ar înființa o companie de infanterie în plus, dar ar avea nevoie de o divizie de protocol. Această structură de protocol era suficient să aibă dimensiunea unui batalion, dar, atunci, nu mai putea presta pentru toți clienții politici și s-ar lasat cu supărare mare. În locul unei astfel de structuri costisitoare și total inaptă în caz de război (unde nu se fac spectacole cu arma, ci se moare cu adevarat) putea fi creată o mare unitate de luptă.

G. Nu avem industrie de apărare.

A fost distrusă cu bună știință, dotându-ne cu ce nu mai trebuie altora. Și mai facem și ceremonii când introducem în dotarea armatei române second handurile refurbișate ale altora. Orice încercare de producție internă este strivită în fașă. Importurile sunt prioritare. Și de aici, veșnicele scandaluri și amânări și refaceri ale planurilor de dotare. De exemplu, de peste 20 de ani vrem să dotăm forțele navale cu corvete. A văzut cineva vreuna? Să nu mai vorbim de șpăgile enorme încasate de tot felul de „patrioți” Își mai adduce aminte cineva de generalul Croitoru care a fost demis pentru un motiv de doi lei, dar motivul real era că s-a opus cu tărie achiziționării de avioane second hand. Și exemplele sunt multe.

H. Nu există o concepție de dotare a armatei stabilă și viabilă.

Noi ne dotăm funcție de ce ne cer alții, nu de ce avem noi nevoie. Practic, orice schimbare în spectrul politic sau în conducerea armatei, duce la schimbări de opțiuni și, practic, totul se ia de la capăt. Practic, acești decidenți politici și militar își bat joc de apărarea țării. Dacă se răsfoiește istoria modernă a armatei române, se va vedea că politicienii, indiferent de partid, în cârdășie cu unii generali și cu cel din fruntea statului, au subminat apărarea națională. Două războaie mondiale ne-au prins nepregătiți și rezultatul au fost masele mari de militari morți pe câmpul de luptă. Și nimeni nu a plătit pentru această gravă tradare de țară. Cum nu va plăti nici acum. Vinovați vor fi morții.

I. Conducerea armatei este politizată și falsificată.

Dacă armata română are, în majoritate, generali meritorii, patrioți și cu conștiință de neam și țară, există o categorie de falși generali, a căror singură rațiune de a exista este de a parveni. Pentru asta, execută orbește decizii politice care sunt evident dăunătoare țării, deși au jurat ca țara și neamul asta amărât să fie stăpânul lor suprem. Aceste false valori se strecoară prin viață și carieră pândind orice oportunitate și valorificând-o la maxim, bineînțeles că numai în interes personal. Orice încercare de a te ridica împotriva lor este sortită eșecului. Scutul politic al acestora, este mai ceva decât cel de la Deveselu.

J. Există o structură în cadrul Universitații Naționale de Apărare de o nocivitate extraordinară pentru armata nțională, așa zisul Colegiu Național de Apărare.

Aici coloneii, predau viitorilor generali pe filiera scurtă, lecții sterile și fără să contribuie cu nimic la formarea unor generali adevărați, ci la formarea unor viitori ocupanți de funcții. Tot aici, găsești cursanți cu diferite ocupații – politicieni, popi, cârciumari, actori etc. Admiterea se face pe baza prezentării unui referat, teoretic, dar, practic, pe baza unei decizii politice. Când hotărăști politic cine va deveni general, este clar că nu vei avea generali, ci slugi sau, în cel mai bun caz, dar tot nefericit, vei avea complici la diferite măgării politice.

Aici se incubează viitoare găști care se vor sprijini și ridica unii pe alții pentru a parazita această țară. Aici nu există selecție, ci clientele. Aici nu există școală, ci plimbări de colo colo, chermeze și chefuri, uneori monstruoase și se nasc cumetrii politico-militare. Nu există examene și nu există prezență. Bineînțeles că nu toți viitorii generali care trec pe aici sunt corupți sau coruptibili, mulți dintre aceștia fiind oameni de valoare, dar contactul cu mocirla politică, cu tot felul de interlopi care fac acest colegiu, bineînțeles că alterează.
Dau un singur exemplu din mlaștina atât politică, cât și interlopă

– Elena Udrea, deși sunt foarte multe exemple.

Acești indivizi și individe, după absolvirea acestui colegiu, au dreptul să se înscrie la doctorat în cadrul Universității Naționale de Apărare. Aici intervine fabrica de doctori, care a scos pe bandă rulantă un număr uriaș de falsuri grosolane care nici măcar nu știu titlul tezei lor de doctorat, iar conținutul este făcut de fabricanți de profesie de doctorate și abundă în plagiate și literatură de proastă calitate științifică. Ancheta declanșată în acest sens, cu sunete și trâbițe, nu numai că nu a rezolvat nimic, dar de ani buni nu se mai știe nimic despre ea și, mai ales despre concluziile ei. Aproape toți escrocii politici ar fi rămas fără doctorate și asta nu permite sistemul.
Exista și un Colegiu de Război, unde viitorii candidați la gradul de general erau admiși în baza unui examen extrem de greu și care învățau la greu, dând tot timpul examene și întocmind o mulțime de documente de stat major la nivel strategic, corespunzătoare diferitelor viitoare funcții de acest nivel, până la cea de șef al Statului Major al Apărării.

Acum, acest colegiu nu mai există.
A ramas numai un curs în cadrul Facultății de comandă și stat major.
De ce?
Raspunsul este simplu – nu se vrea generali adevărați, ci generali politici.
Normal este ca la un curs de pregătire pentru viitorii generali să predea generali, nu niște colonei care în toata cariera lor s-au ocupat de latura didactică, mulți dintre ei necomandând nici măcar la nivel batalion. Norocul este că armata română are destui ofițeri capabili care sunt în stare să se pregătească singuri, mai ales prin exercitarea practică a comenzii la diferite eșaloane ierarhice. Și, mai ales, are destui oameni cu caracter, cu educație înaltă și care își iubesc țara și poporul necondiționat.
Educația primită în Liceul Militar, care nu a avut nimic politic în ea, nu poate fi dislocată de nicio pregătire politico-militară și adevarul, deși acoperit de gunoiul politic și de ofensiva masivă contra ființei naționale și spiritualității acesteia, va fi păstrat, ocrotit și scos la iveală de acești oameni.
Deși există excepții și acestea se cațără cât mai sus, în cârdășie cu gunoaiele politicii și jefuitorii economici ai țării, adevărul există și va învinge! S-a mers prea departe!

K. România este singura țară unde se fac avansări ale militarilor aflați în rezervă sau retragere.

Ba, mai mult, se dau grade și civililor.
Gradele în rezervă se acordă, în toate țările, numai militarilor care parcurg diferite forme de perfecționare, sunt activați pentru o perioadă sau sunt vizați pentru conducerea anumitor structuri în caz de război.
Avem generali fotbaliști, generali tenismeni și generali Onțani. Rivalul din tinerețe al golanului fals general Năstase, americanul Stan Smith, era caporal în armata SUA și așa a rămas. Nastase, care este un analfabet, pur și simplu, a ajuns general. Pe când și Simona Halep general? Că Lipă a ajuns chestor!
Trebuie terminată golănia asta cu generali de operetă. Armata este armată și generalii sunt generali. Pentru sport sunt destule alte recompense.
Avem o armată de generali în rezervă și retragere, majoritatea dintre aceștia necomandând niciodată o structură al cărui comandant să aibă funcția de general. Nu avem armate, dar avem făcuți, după revoluție, cel puțin 60 de generali de armată.

Practic,
în toată România, nu trebuie să existe decât un general activ cu gradul de general de armată și acela să fie șeful Statului Major al Apărării.

Numai la Cotroceni sunt două funcții de general și ambele cu stele multe, când normal, secretarul CSAT trebuie să fie cel mult general de brigadă, atribuțiile sale fiind profund birocratice, de secretariat.

Consilierul pe probleme de apărare națională al președintelui poate să fie orice general în rezervă sau retragere, fiind dreptul președintelui de a-l alege. Am luat exemplul președenției, deoarece peștele de la cap se împute. Și Iliescu a fost primul crap. După care, după el, toți ceilalți.

L. O altă boală gravă în armata română, este împuternicirea.

Invenție pur românescă și de certă sorginte comunistă.

O împuternicire durează 6 luni, după care trebuie reânoită sau trebuie făcută numirea pe funcție. Armata română este plină de împuterniciți. Unii sunt la a treia sau chiar a patra împuternicire consecutivă. De ce?
Din trei motive. Unul – Incompetența de a găsi omul potrivit a unor decidenți militari și politici, Doi-neîncrederea în subordonați a unor decidenți militari și politici, derivată din propriile tare de caracter și din incompetență și Trei – teama ca cel numit să nu ia locul decidentului. Toate trei, în concluzie, au ca bază incompetența celor care generează împuternicirea.

Ar mai fi și o a patra variantă, care nu este imposibilă, deși refuz să o accept, și anume accea a faptului că împuternicitul nu face parte din gașcă (numită frumos echipă) sau nu a înțeles că trebuie să cotizeze, să sensibilizeze decidentul (decidenții)
Sunt foarte multe de spus si, în mod sigur, voi reveni pe subiecte punctuale,
de exemplu Generalii Armatei Romane
Dar, până atunci, următoarea abordare va fi JUSTIȚIA ” !!! 🙂 🙂 🙂
Sursa :

https://ziarulrealitatea.ro/romulus-haldan-20-ore-%C2%B7-romania-la-inceput-de-an-6-trimis-de-col-dr-ionel-pintilii/
Pentru persoanele virtuale CUNOSCUTE și NECUNOSCUTE care întâmplător sau voit ajung pa AICI 🙂 și se ÎNTREABĂ ce l-a APUCAT pe ALIOȘA, să REPUBLICE acest interesant și DUREROS de ADEVĂRAT material 🙂  ( 😦   😦

în care este CRITICATĂ ARMATA, instituția în care a ACTIVAT din septembrie 1966
https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/23/
https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/27/
https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/14/
și până în 15 IULIE 2001 când , SCÂRBIT și REVOLTAT de NEPOTISMUL ,FAVORITISMUL și NEDREPTĂȚILE din ARMATĂ 😦 😦 😦 am trecut la CERERE în REZERVĂ 🙂 🙂 🙂

RĂSPUNSUL este următorul :

– Îmi place să promovez ADEVĂRUL oricât de DUREROS ar fi !!! 🙂 😦 🙂

– GÂNDESC la fel ca Domnul CONTRAAMIRAT de FLOTILĂ
Romulus HÂLDAN 🙂
autorul ARTICOLULUI de față, POSTAT prin ” copy paste” fără NICI o ADĂUGIRE sau ȘTERGERE de CUVINTE !!! 🙂 🙂 🙂

Ceea ce s-a PETRECUT în ARMATĂ de la LOVITURA de STAT din DECEMBRIE 1989 și până în zilele noastre 😦 😦 😦 este CORECT și CONCRET materializat în ARTICOLUL sus REPUBLICAT ! 🙂

Iar ca DELATORII mei să NU spună că ” BAT CÂMPII ” 🙂
le spun doar atât :
a) Versus VÂNZAREA terenurilorîn care au funcționat UNITĂȚILE MILITARE abuziv DESFIINȚATE de politicienii timpului 😦 😦 😦
– Să vină pe malul DUNĂRII bătrâne să VADĂ cum a AJUNS fosta CAZARMĂ în care a funcționat pe o suprafață de 140.000 de metri pătrați ,
EMBLEMA ARMEI GENIU, REGIMENTUL 2 PONTONIERI ” Eftimie Croitoru” unde am ACTIVAT ca OFIȚER de COMANDĂ și STAT MAJOR din PRIMA ZI ( 14 septembrie 1972-15 iulie 2001) !!! 🙂 🙂 🙂

b) Versus ÎMPUTERNICIREA cadrelor militare cărora le EXPIRASE MANDATUL,

gestul președintelui României de a-i PRELUNGI politic și din RĂZBUNARE împotriva GUVERNULUI PSD ,mandatul generalului Ciucă a conducerea SMG al Apărării , este DOVADA SUPREMĂ a FOLOSIRII ARMATEI în scopuri POLITICE, ELECTORALE și PERSONALE !!! 😦 😦 😦 Dacă generalul Ciucă era la fel de VERTICAL precum CONTRAAMIRALUL ce=a PUBLICAT articolul sus REPUBLICAT 🙂 l-ar fi REFUZAT pe Klaus WERNER Iohannis și NU s-ar fi LĂSAT MANIPULAT 😦 și folosit ca PARAVAN 😦 de către așa zisul comandant suprem ,AROGANT și RECE 😦
și RĂZBUNĂTOR pe PSD care GUVERNEAZĂ ROMÂNIA după câștigarea DETAȘATĂ a ALEGERILOR PARLAMENTARE din toamna anului 2016 !!! 🙂 🙂 🙂
https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/12/07/
https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/12/14/
Sunt CONVINS că MULTĂ LUME VIRTUALĂ indiferent de OPINIILE POLITICE, din MOTIVE de MINE ȘTIUTE 🙂 nu se va ÎNGHESUI să LASE COMENTARII din cauza
ADEVĂRULUI sus SPUS 🙂 🙂 🙂 dar care-i DUREROS de TRIST      😦    😦    😦
și DUREROS de ADEVĂRAT …………..
Cu toate acestea,

cum PRIMĂVARA se apropie ” pas cu pas” 🙂
iar până la 1 MARTIE ,

puține zile au mai rămas,
ofer tuturor VIZITATOARELOR blogului meu ,

din toată INIMA mea de ROMÂN adevărat

 

 

 

 

 

un simbolic și virtual MĂRȚIȘOR 1513780_1394371764210201_3313385761360278797_nși  la alegere o ZMBILĂ 17191033_10203024306243844_1529622899139483262_npe ritm de splendidă MELODIE !!! 🙂 🙂 🙂

Cu stimă și Vreau doar RESPECT !am onoarea să SALUT pe toată lumea virtuală vizitatoare ! 🙂  Alioșa .DSCN0735

16 comentarii »

 1. Felicitari domnului ContraAmiral de flotila si tie draga Aliosa pentru postare. ❤
  Sa ne fereasca Dumnezeu sa se intample si cu armata ce este in justitie, zapacita si pusa pe butuci de Macovei si Basescu. Sa-i pedepseasca Cel de Sus pentru toate nemerniciile aduse de ei in aceasta tarisoara sfanta.

  Comentariu de Beta — 26/02/2019 @ 10:07 am | Răspunde

  • Bună dimineața, Anda ! 🙂

   În primul rând, mulțumesc pentru frumoasele cuvinte ADRESATE 🙂 și FELICITAREA personalizată postată ! 🙂

   În al doilea rând, ai DREPTATE 100% ! 🙂
   JUSTIȚIA română a fost
   ” zăpăcită și pusă pe butuci ” 😦 😦 😦
   încă din anul 2005 de BLESTEMATUL de tandem, băsescu&macovei ,
   primul din TANDEM, Traian Băsescu ajuns președintele țării în 2004
   și mai ales în 2009 prin tot felul de MÂRLĂNII ordinare 😦
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/11/22/
   și a doua persoană din TANDEM,
   ministresa pedelisto-băsisto-comunisto-securistă,Monica Macovei care,
   din NENOROCIRE pentru ROMÂNIA , lucrează din greu și ACUM , în 2019,
   la DEFĂIMAREA, DENIGRAREA și ACUZAREA țării din calitatea ei de EUROPARLAMENTAR trădător de NEAM și ȚARĂ !!! 😦 😦 😦

   Pentru DETRACTORII și DELATORII mei, cât și pentru PRIETENII prietenilor TANDEMULUI băse&macovei,
   le reamintesc ACUZELE și MINCIUNILE macovistei spuse ASEARĂ în Comisiile MĂSLUITE ale Parlamentului European
   cu ocazia INTERVIULUI luat PENALEI și MINCINOSEI foste șefe DNA care ,
   ajunsă la BRUXELLES cu 11 ZILE înaintea AUDIERII,
   a FĂCUT ce-a FĂCUT și i-a MOLIPSIT complet pe EUROPARLAMENTARII din Partidul Popularilor Europeni ( PPE)
   s-o SUSȚINĂ pentru OCUPAREA fără CALIFICAREA NECESARĂ a funcției de PROCUROR șef european……………………..

   În al treilea rând, mă ALĂTUR rugii Domniei Tale
   ” să-i PEDEPSEASCĂ Cel de Sus pentru toate NEMERNICIILE aduse de ei în această țărișoară SFÂNTĂ ” !!! 🙂 🙂 🙂

   În al patrulea rând,
   să-ți fie ziua de MIERCURI la fel de frumoasă ca MELODIA de mai JOS !!! 🙂 🙂 🙂

   Cu drag,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 27/02/2019 @ 7:39 am | Răspunde

 2. sereno martedì, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 26/02/2019 @ 5:06 pm | Răspunde

 3. @ ALLL !!!

  După MINE, știrea zilei a venit de la Bruxelles, din Comisiile LIBE și CONT ale Parlamentului European
  și este legată de AUDIEREA româncei cu mai multe cetățenii ,Laura Codruța Kovesi , pentru funcția de procuror șef european !

  Ce-am VĂZUT și ASCULTAT ieri în locația e la BRUXELLES în care s-a desfășurat AUDIEREA și VOTAREA celor trei candidați,
  mi-a ÎNTĂRIT CONVINGEREA că BRITANICII au AVUT MOTIVE SERIOASE de de DECLANȘA ” BREXITUL ” !!! 🙂 🙂 🙂

  Nici cei mai ÎNRĂIȚI, LACOMI și PERICULOȘI cămătar și interlopi NU s-au TOCMIT VREODATĂ în lunga lor carieră ILEGALĂ 😦
  precum s-au TOCMIT parlamentarii din Partidul Popular European ( PPE) cu europarlamentarii ROMÂNI din PDL(PNL)
  Monica Macovei, Traian Ungureanu, Cristian Preda ca FAVORITA lor ,
  dar și a GERMANILOR, Laura Codruța Kovesi SĂ CÂȘTIGE cât mai multe VOTURI ……………………….

  S-a AJUNS până într-acolo încât, 4 ( PATRU) MEMBRI străini de ROMÂNIA din COMISIA LIBE, membri TITULARI,cu DREPT de VOT ,

  au RENUNȚAT la VOT în FAVOAREA a 4 ( PATRU ) europarlamentari ROMÂNI PDL(PNL) , trădători de NEAM și ȚARĂ !!! 😦 😦 😦

  GERMANIA care are INTERES ca Kovesi să AJUNGĂ procuror șef european ca RECOMPENSĂ că fostul procuror general al României și ulterior procurorul șef al DNA,Laura Codruța Kovesi a CLASAT dosarul EADS în cre erau CERCETAȚI pentru FRAUDAREA FONDURILOR EUROPENE pe lângă mulți oficiali ROMÂNI ai timpului , și mulți oficiai GERMANI ,i-a RETRAS SPRIINUL candidatului ei ,
  iar un eurodeputat german l-a DELEGAT pe un eurodeputat ROMÂN să VOTEZE în locul său……..
  pentru ca românca să câștige ! 😦

  Și uite așa, în comisia LIBE,Kovesi a OBȚINUT 26 de voturi iar francezul 22 ! 😦

  MÂNĂRIA este CLARĂ până și pentru un COPIL de GRĂDINIȚĂ 🙂
  care ȘTIE că ,
  daca SCADE cele 4 ( PATRU) voturi PRIMITE CADOU de cei 4 eurodeputați ROMÂNI:-( 😦 😦
  din 26 ( voturile lui Kovesi), rămân 22 ,
  iar candidatul FRANCEZ ar fi fost SIGUR ÎNAINTA româncei …………..

  Ca RIDICOLUL să fie și mai la VEDERE, europarlamentarul PDL, Monica Macovei,
  cu BULETINUL de VOT băgat la SÂN precum florăresele 🙂 🙂 🙂
  se PLIMBA în jurul URNEI de votare , precum ” CURCA plouată ” spre DELICIUL celor din jur !!! 🙂 🙂 🙂

  În comisia CONT, diferența dintre româncă și francez a fost de un VOT !!! 🙂 😦 🙂
  În comisia Consiliului europea, FRANCEZU a obținut50 de VOTURI în timp ce româna doar 29 !!! 🙂 😦 🙂

  Kovesi a CÂȘTIGAT o BĂTĂLIE , dar NU și RĂZBOIUL ! 🙂

  RĂZBOIUL politic se anunță LUNG și DUR iar în FINAL va CÂȘTIGA tabăra care va JUCA cât mai MURDAR !!! 😦 😦 😦

  Urmează ca președintele PE să DESEMNEZE un NEGOCIATOR care va NEGOCIA mutt TIMP de aici înainte 🙂
  cu TOȚI responsabilii ȚĂRILOR din UE ,
  cine va fi candidatul UNIC care va fi PROPUS pentru funcția de procuror ȘEF european …………….

  Și încă ceva DEMN de LUAT în SEAMĂ :
  – CINE va fi PROPUS, sigur va AJUNGE procuror șef european ,dar MANDATUL său va ÎNCEPE abia din MARTIE 2010 🙂 🙂 🙂
  iar până ATUNCI, pe 23 MAI 2019 vor avea loc ALEGERI EUROPARLAMENTARE
  și SIGUR se va MODIFICA configurația PARLAMENTULUI EUROPEAN 🙂 🙂 🙂
  iar madam Merkel poate avea o SURPRIZĂ de INFARCT 🙂 😦 🙂
  și Kovesi, una de INCULPAT …………………

  Cele SUS POSTATE, NU sunt de la LUME ADUNATE cum CRED unii ! 😦
  Sunt CONCLUZIILE mele care am URMĂRIT în DIRECT toată MÂNĂRIA
  ce a avut loc ăn cele DOUĂ COMISII ale Parlamentului European 😦 😦 😦
  COMISII care au ACȚIONAT MURDAR și la VEDERE 😦 😦 😦
  precum haltagrezistii&peneliștii&pedeliștii&useriștii&orbaniștii și iohaniștii în ROMÂNIA ……………

  Mi-e SILĂ și SCÂRBĂ de toate cele petrecute în acele comisii ! 😦

  Pe bună dreptate,BRITANICII s-au PRINS de JOCUL nemților din UE și de aceea au hotărât să PĂRĂSEASCĂ UniuneaEuropeană …………..
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 28/02/2019 @ 8:46 am | Răspunde

 4. Bună ziua și bună să-ți fie starea de spirit, frate Alioșa! 🙂
  Multe adevăruri reies din articolul postat de tine și multe măsuri s-ar impune. Eu îmi adaug doar părerea mea: anume că justiția trebuie făcută de magistrați, nu de politicieni, iar ea ar putea condamna multe încălcări ale legii dacă ar fi liberă, așa cum a făcut-o înainte de modificările făcute de Toderică cel slugarnic. Mulți corupți au fost prinși cu mâța-n sac și au plătit pentru asta, deși nu prea mult. Dar acum, judecătorii sunt terorizați de politicienii ce iau decizii din cele mai aberante, pe care toată lumea le vede, iar dacă sunt făcute publice de cineva din interiorul PSD, acesta este imediat exclus din conducere și marginalizat. Avem un mic Ceaușescu la putere, care vrea să-i calce pe urme, dar multora le convine o dictatură în care să aibă câte o picătură de miere din borcanul promis. 😦
  Vreme și vremuri mai bune îți doresc, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 28/02/2019 @ 1:47 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Petru și bună să-ți fie Ziua de 1 MARTIE,
   zi cu mare conotație în economia sărbătorilor tradiționale românești 🙂
   ZI în care DOAMNELE și DOMNIȘOARELE din ROMÂNIA primesc în DAR de la cei DRAGI,
   MĂRȚIȘOARE de toate felurile și gusturile !!! 🙂 🙂 🙂

   SINCER, mă așteptam să-ți dai cu PĂREREA despre cele SUS REPUBLICATE
   despre STAREA ARMATEI ROMÂNIEI de după LOVITURA de STAT din DECEMBRIE 1989 ,
   despre RĂZBOIUL politic ROMÂNO-ROMÂN începute de FRUSTRATUL și IPOCRITUL de președinte de țară
   RESPINGE tot, 😦 AMÂNĂ tot 😦 😦 CRITICĂ tot 😦 😦 😦
   și CONTESTĂ 😦 😦 😦 😦
   toate DECIZIILE Guvernului PSD7&ALDE ,Parlamentului și chiar și ale Curții Constituționale a României( CCR )………..
   ARMATA NU trebuia târâtă în MIZERIA în care a fost TÂRÂTĂ de Iohanni care se crede în anul 2014 când era în CAMPANIE ELECTORALĂ pentru funcția de președinte al României………………

   Despre cele sus postate versus RĂZBOIUL politic DECLANȘAT de președintele Klaus WERNER Iohannis
   împotriva ARMATEI ROMÂNIEI, apărătoarea INDEPENDENȚEI , SUVERANITĂȚII și INTEGRITĂȚII PATRIEI 🙂 🙂 🙂
   de fapt, RĂZBOIUL politic declanșat de Iohannis împotriva ROMÂNIEI 😦 😦 😦
   ȚARĂ membră NATO care la ora actuală NU are TITULAR în fruntea Statului Major al APĂRĂRII 😦 😦 😦 din cauza RANCHIUNOSULUI președinte,
   postez mai jos sursa unor site-uri care-s ÎMPOTRIVA PSD și ca atare, NU mai pot fi ACUZAT că………………………..
   https://www.cotidianul.ro/razboiul-pe-spinarea-armatei-batalie-in-instanta/
   https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22902326-mapn-trimis-presedintiei-plangere-prelabila-care-cere-anularea-decretului-pentru-seful-statului-major.htm
   https://www.stiripesurse.ro/ministrul-apararii-scrisoare-catre-iohannis-ce-rugaminte-a-avut-gabriel-le-catre-pre-edinte_1330262.html
   Din PĂCATE , dar sigur din MOTIVE și de TINE și de MINE ȘTIUTE 🙂 😦 🙂
   ai trecut la TEMA la fel de DRAGĂ ție cât și președintelui Klaus WERNER Iohannis ,
   adică RĂZBOIUL politic TOTAL ( declarat încă din 2014) împotriva PSD care l-a FĂCUT MARE pe actualul PRIMAR al orașului BAIA MARE,
   primar BĂGAT în PUȘCĂRIE de JUSTIȚIA creată de Traian Băsescu în cei ZECE ani de mandat ANTIROMÂNEAC ( vezi REDUCEREA salariilor bugetarilor cu 25 % , IMPOZITAREA dublă a PENSIILOR șamd) 😦 😦 😦
   JUSTIȚIE preluată și FOLOSITĂ de Iohannis în SCOP personal, electoral , ANTIROMÂNSC și antipsd ,
   adică, JUSTIȚIA la care face REFERIRE deși SUBIECTUL PRINCIPAL era despre ARMATĂ 😦 🙂 😦

   Culmea JUSTIȚIEI băsisto-iohanniste, actualul PRIMAR al orașului Baia Mare, CHIRICHEȘ, în ZIUA VOTULUI era la ÎNCHISOARE pe ” suspiciuni rezonabile ” 🙂 🙂 🙂 dar spre CINSTEA lor, a BĂIMĂRENILOR 🙂 🙂 🙂 VOTUL dat atunci l-a SCOS din NOU PRIMAR pe CHIRICHEȘ 🙂 🙂 🙂
   iar ulterior, la APEL, DREPTATEA a ÎNVINS 🙂 🙂 🙂
   primarul CHIRICHEȘ a FOST ACHITAT și ELIBERAT din ÎNCHISOARE 🙂 🙂 🙂
   dar …………………………………,
   TRAUMA PSIHICĂ i-a RĂMAS ………………
   JUDECĂTORII care l-au ACHITAT atunci, ACTIVEAZĂ și ACUM 🙂
   dar NU PROTESTEAZĂ ca magistrații PROMOVAȚI de băsescu și preluați de iohannis……..
   ” Toderică” la care faci REFERIRE tendențioasă,
   NU face ALTCEVA decât să ÎNDREPTE enormitățile , ilegalitățile și abuzivele LEGI ale JUSTIȚIEI promovate la ÎNCEPUTUL primului mandat de președinte al marinarului care a ” MĂTRĂȘIT ” FLOTA comercială a ROMÂNIEI ……………………..,
   LEGI promovate prin OUG fără DEZBATERI PARLAMENTARE 😦 de procuroarea securisto-băsisto-pedelistă Monica Macovei 😦 😦 😦
   sub ATENTA ÎNDRUMARE a ”JAVREI ORDINARE ” ! 😦

   Din păcate pentru NEAM și ȚARĂ 😦 😦 😦 ………………
   chiar dacă Traian Băsescu a PLECAT de la COTROCENI în 21 decembrie 2014 🙂 🙂 🙂
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/02/24/
   MIZERIA instituită de el în JUSTIȚIE, NU a PLECAT 😦 😦 😦
   ci a fost ÎMBRĂȚIȘATĂ și dusă pe cele mai ÎNALTE CULMI ale IOPCRIZIEI !!! 😦 .-( 😦

   Magistrații PROMOVAȚI de Traian Băsescu au RĂMAS în continuare în ” sistemul ticăloșit ” tot de băse INSTITUIT 😦
   iar ACUM , chiar cu PREȚUL ÎNCĂLCĂRII LEGII versus INTERZICEREA participării la PROTESTE,
   PROTESTEAZĂ peste tot unde li se PERMITE de primarii respectivi……………….
   Ca să VEZI că ” nu bat câmpii ” , uite DOVADA :
   https://jurnalul.antena3.ro/special-jurnalul/anchete/miscarea-rezist-din-justitie-si-a-trecut-averea-la-secret-801289.html?utm_source=antena3.ro&utm_medium=referral&utm_campaign=Antena%203
   ȘTIU, o să spui că SEMNATARUL articolului de mai SUS este PSD-ist, este omul lui Dragnea șamd ………………….

   NU te supăra, ” acum, JUDECĂTORII nu sunt TERORIZAȚI de POLITICIENI ” 😦 😦 😦
   ci de PROCURORII lui kovesi&băse&iohannis&tarcea&zegrean&hăineală șamd.

   Ce se întâmplă în PSD,
   se întâmplă și în usr,plus, pdl, pnl, pmp , dar tu prietene, ai OCHI și URECHI numai pentru PSD și
   ” asta NU e BINE , dom-comisarșef” 🙂 🙂 🙂

   E treaba ta iar EU nu ÎNCERC a te CONVINGE de altceva ! 🙂
   EU citesc și trec prin FILTRUL MINȚII MELE încă TREZĂ și ACTIVĂ 🙂 🙂 🙂
   toate ce s-au
   SPUS, SPUN și se vor SPUNE despre o TEMĂ sau alta apărută în mass media scrisă și vorbită, apoi,
   CONCLUZIONEZ și POSTEZ spre LARE la CUNOȚTINȚĂ de către persoanele ce-mi VIZITEAZĂ blogul ! 🙂
   UITE și o POSTARE despre care sunt SIGUR că NU ai AUZIT de ea :
   https://romaniabreakingnews.ro/kgb-vs-dss-comploturile-politico-militare-date-istorice-dezvaluiri-si-controverse-in-conferinta-publica-de-la-irrd89/

   Astea fiind spuse,
   îți doresc ca PRIMA ZI din MĂRȚIȘOR să-ți ADUCĂ mărțișorul DORIT ! 🙂
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/03/2019 @ 7:33 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Cu ocazia Zilei de 1 Martie,
  Ziua MĂRȚIȘORULUI 🙂
  de pe meleagurile DUNĂRII bătrâne,
  Câmpiei Deliormanului și Pădurii Nebune ,
  pe lângă MĂRȚIȘORUL oferit TUTUROR Doamnelor și Domnișoarelor vizitatoare 🙂
  și MĂRȚIȘORUL -floare, ZAMBILA ( foto ultima) oferit PRIMELOR ȘASE vizitatoare care vor LĂSA un COMENTARIU 🙂 🙂 🙂
  din toată INIMA mea de OSTAȘ-PENSIONAR ADRESEZ și
  un sincer și călduros
  La Mulți Ani, Doamnelor și Domnișoarelor
  care au TRECUT, TREC și vor TRECE
  prin ” CĂSUȚA-MI VIRTUALĂ ” 🙂
  unde SIGUR, nu-i a AFARĂ !!! 🙂 🙂 🙂
  1 Martie Fericit ! 🙂

  Iar EU , de 1 martie, MĂRȚIȘOR,
  mai am doar un singur DOR :
  DREPTATEA să ÎNVINGĂ 🙂

  https://www.cotidianul.ro/razboiul-pe-spinarea-armatei-batalie-in-instanta/

  https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22902326-mapn-trimis-presedintiei-plangere-prelabila-care-cere-anularea-decretului-pentru-seful-statului-major.htm

  https://www.stiripesurse.ro/ministrul-apararii-scrisoare-catre-iohannis-ce-rugaminte-a-avut-gabriel-le-catre-pre-edinte_1330262.html

  dușmanii ROMÂNIEI, ” pas cu pas ” să se STINGĂ 🙂
  și toți ROMÂNII să ÎNȚELEAGĂ 🙂 🙂

  că ROMÂNIA trebuie să rămână ÎNTREAGĂ !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 01/03/2019 @ 8:32 am | Răspunde

 6. Buna ziua Aliosa. Ai tratat foarte obiectiv si bine subiectul cu adorata Kovesi. Nu mai am nimic de adaugat mai ales ca sunt si in criza de timp pentru ca-l pregatesc pe sotul meu sa plece maine la rude sa se mai vada ca nu se stie cand vor mai avea ocazia(varsta, bolile s.m.a.).
  În prag de Primăvară, Mărţişorul să alunge spiritele rele şi să-ţi umple sufletul de bucurie şi speranţa. O luna martie cu sanatate si reusite in tot ce-ti doresti ❗ iar pentru sotia ta un martisor cu noroc, voie buna si multa sanatate ❤

  Comentariu de Beta — 01/03/2019 @ 10:27 am | Răspunde

  • Bună dimineața, Anda, în a doua zi de MĂRȚIȘOR ! 🙂

   Mulțumesc pentru aprecierea COMENTARIULUI despre fosta BASCHETBOLISTĂ străină de NEAM și ȚARĂ ! 🙂
   Cât despre MĂRȚIȘOARELE ilustrate postate,
   SOȚIA , mare IUBITOARE de PISICUȚE și PISOIAȘI
   ( ÎNGRIJEȘTE la cel mai înalt nivel 5 PISOI , unul mai frumos ca altul,
   pe numele lor :
   TOM, TONI, MIKE, MITZI și RĂDUȚ ) 🙂 🙂 🙂
   a PLÂNS de BUCURIE atunci când a VĂZUT mărțișorul cu SUPERBA FELINA 🙂
   și aflat cu SUBIECT și PREDICAT că i-a fost special DĂRUIT de Domnia Ta ! 🙂

   SOȚIA îți MULȚUMEȘTE sincer și din toată INIMA ei de PROFESOARĂ PENSIONARĂ
   care de-a lungul CARIEREI DIDACTICE de peste 30 de ani 🙂
   a PRIMIT de la ELEVI și COLEGII PROFESORI, MII de MĂRȚIȘOARE 🙂
   dar NICI UNUL la fel de FRUMOS ca cel OFERIT de DOMNIA TA !!! 🙂 🙂 🙂

   ÎNȚELEPT gestul SOȚULUI Domniei Tale de a-și VIZITA RUDELE, căci, nu-i așa,
   ” PAZA bună trece PRIMEJDIA rea ”
   și
   ” Nu aduce ANUL ce aduce CEASUL ” !!! 🙂 😦 ! 🙂

   Iar EU, tot sincer și tot din toată INIMA de pensionar militar,
   îi DORESC soțului Domniei Tale, ANI mulți și sănătoși 🙂
   iar Domniei Tale, SĂ TRECI cu BINE peste TOATE 🙂
   de SĂNĂTATE și BUCURII să ai MEREU PARTE 🙂 🙂
   DUMNEZEU să-ți călăuzească și îndrume PAȘII ”pas cu pas ” 🙂
   MULȚI ANI ÎNAINTE ca cei DRAGI să se BUCURE de
   GENEROZITATEA, BUNĂTATEA și ACURATEȚEA SUFLETULUI generos, altruist și DEMN de URMAT !!! 🙂 🙂 🙂

   Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT întregii FAMILII, Anda ! 🙂
   Cu drag și mult respect,
   Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 02/03/2019 @ 8:31 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!

  CREDEAM că președintele României, Klaus WERNER Iohannis , are ce are cu PSD și DRAGNEA ,
  dar……………………………….,
  UITE că ARE ce ARE și cu CEDO în persoana președintelui ei , GUIDO RAIMONDI …………………..

  Mai CONCRET, președintele REFUZĂ TOT, Klaus WERNER Iohannis i-a transmis prin consilierii săi preşedintelui CEDO că NU îl va PRIMI 😦 🙂 😦
  la Cotroceni în vizita oficială pe care o va efectua în ROMÂNIA în zilele de 7 și 8 MARTIE 2019 😦 😦 😦
  pe MOTIV de ” DOI LEI” 🙂
  precum că are AGENDA de LUCRU plină în datele de 7 si 8 martie 🙂 😦 🙂

  FĂRĂ a PRECIZA cu ce este PLINĂ agenda lui de INSTIGATOR

  https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/02/01/

  De pe site-ul Administrației Prezidențiale am aflat că președintele CEDO,Guido Raimondi se va întâlni cu PREMIERUL ROMÂNIEI,Viorica Dancilă,
  cu Ministrul Justiției, Prof.Univ. Tudorel Toader și reprezentanți ai Parlamentului.

  IATĂ ce se spune pe site-ul administrației prezidențiale versus REFUZUL lui Iohannis :

  „În răspuns la adresa dumneavoastră din 21 februarie 2019,
  referitor la solicitarea primirii de către Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis,
  a domnului Guido Raimondi, preşedintele Curţii Europene a Drepturilor Omului,
  cu ocazia vizitei pe care acesta o va efectua în România în perioada 7-8 martie 2019,
  vă informăm că Preşedintele României nu va putea da curs solicitării de primire a înaltului oficial din motive legate de agendă” !!! 😦 😦 😦

  – GHINION , nu-i așa ? 🙂 😦 🙂
  Pe bună dreptate, REFUZUL președintelui Klaus WERNER Iohanni de a-l PRIMI la COTROCENI pe președintele CEDO. Guido Raimondi,
  dă naștere la tot felul de ÎNTREBĂRI precum:
  – De ce se TEME, Iohannis ? 😦
  – Îi este oare RUȘINE de cele PREZENTATE opiniei publice de către celebra JUDECĂTOARE,
  Gabriele BALTAG versus NOULUI SCANDAL din JUSTIȚIA română ? 😦
  https://www.dcnews.ro/ancheta-dupa-conferinta-siij-judecatoarea-baltag-ne-au-tulburat-nu-mi-pot-imagina_640132.html
  – Să aibă vreo legătură cu IMPLICAREA sa în SUSȚINEREA procurorilor care au FABRICAT dosare la comandă politică pentru care CEDO a AMENDAT România cu MILIARDE de lei în perioada 2012-2018? 😦

  WEEKEND plăcut celor care ajung pe AICI ! 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 02/03/2019 @ 8:47 am | Răspunde

 8. Comentariu de Beta — 04/03/2019 @ 1:08 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Anda ! 🙂
   Îmi cer PUBLIC SCUZE pentru RĂSPUNSUL ÎNTÂRZIAT 😦
   dar sincer , pe 4 MARTIE 2019 eram DEJA INTERNAT 😦
   la Spitalul Clinic de Urgență Militar Central din București pentru EVALUAREA ANUALĂ programată anterior ,
   a STĂRII de SĂNĂTATE …………….
   SOȚIA, fostă profesoară de liceu de LIMBA RUSĂ , a VĂZUT și APRECIAT mult de tot FELINELE sus postate 🙂
   dar NU și-a PERMIS să-ți MULȚUMEASCĂ personal răspunzând în LOCUL MEU ………………………
   MULȚUMIM pentru superbele imagini postate ! 🙂
   O săptămână BINECUVÂNTATĂ, dragă ANDA ! 🙂
   Cu respect,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/03/2019 @ 7:58 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: