Alioşa ” File de Jurnal ”

09/03/2019

ARMATA României, ÎNCOTRO ??????????????

Filed under: generale — Aliosa @ 9:39 am

În loc de motto:
ȘTIU că în ” România lucrului bine făcut ” 😦 😦 😦
în care mulți ” PENALI ” ,IPOCRIȚI, DEMAGOGI și AGRAMAȚI s-au COCOȚAT 😦
în FUNCȚII de CONDUCERE prea mari pentru CAPUL lor de URĂ și TRĂDARE de NEAM și ȚARĂ , infestat 😦 😦 😦
nici un LUCRU bun FĂCUT de cei de la GUVERNARE NU rămâne NESANCȚIONAT 🙂 😦 🙂
la fel cum nici REPUBLICAREA prin ” copy paste ” a materialului ce urmează a fi POSTAT ,
SIGUR, NU va fi de mulți/e COMENTAT !!! 😦 😦 😦

– DE CE am REPUBLICAT materialul de mai JOS ? 🙂
RĂSPUNSUL este lesne de GHICIT :
– despre STAREA în care a ajuns ARMATA ROMÂNIEI


FALNICĂ și tare MÂNDRĂ odată,
sub comanda ca șef al CSAT a lui Traian Băsescu ( 2004-2014) și a lui Klaus WERNER Iohannis ( 2014-2019)
au ajuns de ” RÂSU-PLÂNSU” !!! 😦 😦 😦
– De ce am REPUBLICAT aceste material ? 🙂
Fiindcă am CURAJUL ca și AUTORUL materialului , să spun SINCER ce GÂNDESC 🙂
adică ,
ADEVĂRUL și numai ADEVĂRUL despre TOȚI și TOATE ,
chiar dacă, ADEVĂRUL spus SUPĂRĂ și DOARE tare RĂU 🙂
și ALUNGĂ COMENTATORII !!! 🙂 🙂 🙂

În ultimii ani, în timp ce președinții sus postați LUCRAU din PLIN pentru INTERESUL familiilor, rudelor, prietenilor, sponsorilor, partidelor care i-au susținut și chiar și în sprijinul unor INTERLOPI și STRĂINI de NEAM și ȚARĂ
download
PREȘEDINȚII altor ȚĂRI lucrau tot din plin ,
dar NU pentru EI ci pentru SECURITATEA țării lor …………………………….

” Armata despuiată a României
7 martie 2019 Scris de neacsu marin

Motto: UN STARE ÎNGRIJIRE NU ESTE ÎN CURSĂ SĂ ÎȚI ÎNTREȚINĂ PROPRIA ARMATĂ, O VA ÎNTREȚINE PE ALTUIA! ”

Când am venit la ideea de scriere a acestui articol,
m-am gândit la câteva puncte care vor împinge subiectul,
dar când am început să le pun pe hârtie pentru a nu-mi pierde șirul, am înțeles că am umplut o pagină doar cu punctele care fac obiectul articolului, fără a scrie un cuvânt în susținerea lor.

Și nu garantează că am atins toate aspectele problemei.

Abia atunci am realizat grozăvia situației și tragediei
prin care trece arma și cu ea întreaga țară și mă întreb ce viitor mai avem.

Deși fiecare punct, sau aspect în parte, din cele ce vor fi expuse ar merita să devină un subiect de anchetă, unele ale serviciilor altele direct ale procuraturii, de analizat, eventual găsite posibilități de remediere, revenire, redresare sau redirecționare, o să mă limitează într-o enumerare și spune doar câteva cuvinte despre fiecare, ca să nu lungesc subiectul până la plictiseală.

Ideea este că Armata Română a devenit o vacă de muls nu numai pentru strategii de parteneriat, ci și pentru politica clasică, aleșii locali din diferite localități, diferite structuri, servicii, instituții, personalități și persoane cu acces sau conexiuni la butoane chiar interlopi notorii care s -au utilizat, se folosesc sau au intrat în posesia unor bunuri ale armatei.

Situația este prea gravă și poate fi văzută în ansamblu numai dacă se face o enumerare succintă a aspectelor și formelor de manifestare.

Sunt convins că oricare om cu scaun la cap va găsi cel puțin un exemplu care să argumenteze pe cei înșiși aici. Ideea este că Armata Română a devenit o vacă de muls nu numai pentru strategii de parteneriat, ci și pentru politica clasică, aleșii locali din diferite localități, diferite structuri, servicii, instituții, personalități și persoane cu acces sau conexiuni la butoane chiar interlopi notorii care s -au utilizat, se folosesc sau au intrat în posesia unor bunuri ale armatei.

Armata a fost pur și simplu despuiată, lăsată în curul gol chiar de cei care trebuiau să îngrijească, echipați, doteze, înzestreze, instruiască, întăriți.

Iată câteva din căile prin care sa realizat acest furt / viol / colectiv:

Destructurarea

– sub pretextul necesității formării unui armat modern, reorientarea spre politică, structuri și tehnică occidentală, armata a fost practic desființată, au fost desființate fără capace unități militare și structuri, au fost „disponibilizați” militari cu experiență și expertiză care nu au au găsit locul în garnizoanele de reședință pentru că nu au convocat comandanții și astfel au fost nevoiți să formeze actuala pătură de disponibilizați, „fericiții” ieși la pensie la vârste mici de care acum joacă un joc de clasă politică.

Da, printre cei care ieșiseră la pensie atunci au fost și cei care, oricum, nu căutau prin armată și au folosit momentul pentru a umple cariera. Dar, aici e vorba de distrugerea armatei așa de bine-proastă cum era ea. Cine a dat ordinul și banii pentru disponibilizări?
Cei care au avut interes să facă din armata română sluga intereselor lor, înlocuind militarii români și unitățile militare cu baze și militari proprii; .

Devalizarea bunurilor armatei :

-A început imediat vinderea tehnicii de la ștoc (și nu numai), pe motiv că mașinile nu mai sunt bune, sunt vechi, uzate morale și astfel au fost vândute comandanților unităților, rudelor, pilelor, cunoștințelor, secretarilor de partid, din servicii, ori ori le-au luat să le folosească singuri ori le-au vândut apoi pe bani buni.

A fost vândut astfel și tehnică de geniu unicat, sau aproape imposibil de înlocuit.
Toate astea fără să se aducă ceva în schimb.
Vă amintiți de afacerea Tofan și schimbul cauciucuri-armate?
Aproximativ 4.200 de astfel de blindate, unele din ele echipate cu stații radio sau / și roentgoenometre de bord (deși ordinea era să se dezechipeze), aproape gata de luptă, au fost date pe 3.300 de cauciucuri.
Un orat a fost evaluat la trei sferturi de cauciuc.

-Unități militare desființate distruse, mii de terenuri date pe nimic acelorași profitori.

În Covasna un astfel de teren este folosit de grupurile paramilitare maghiare din țară și din Ungaria.

În Predeal, familia lui Mihai Viteză revendica o unitate militară, din patriotism.

– Depozitele strategice de combustibil, muniție și armament, echipament și alimente au fost golite, unele dintre ele abandonate, unele vândute nu se cunosc cui, ci „privatizate”.
Armata nu mai are nevoie de ele, au fost deconspirate locațiile secrete, cazemate blindate la care muncit ani în șir prin munți, și arma la această oră este lipsită de resurse umane și materiale cu care să ducă o eventuală război de uzură sau sub ocupație .
Asta în condițiile în care președintele Ucrainei, făcând o scurtă prezentare a trupelor rusești, se presupune că va fi dislocat numai în Crimeea, la două pași de noi, ne face să ne punem întrebarea,
DAR NOI CU CE NE APĂRĂM?
Cu Scutul?
Sau cu niște avioane de îngrijire la mâna a doua au fost deja defecte înainte de a fi ?

-Vinderea armelor și muniției, oficial sau neoficial, de către traficații cu patalamă sau nu, chiar de oameni cu legături la nivel foarte înalt, cu țările cu conflicte, uneori chiar cu cele împotriva cărora luptau proprii noștri soldați.
România a fost nominalizată de comisiile ONU sau unele ONG-uri pentru trafic cu armament, chiar și după 89, nu doar înainte.
De ce?
Pentru că aveau același calibru cu cele folosite de ruși iar „lumea” trebuia să vadă că „rușii” îi alimentează pe teroriști.
Pe de altă parte, România trebuia să înceapă să producă singure armament și muniție, armament românesc înlocuit de cel occidental.

Distrugerea industriei militare .

Aici nu mai e nevoie de nici un exemplu.
Înainte de 89 România își produce necesitățile de tehnică și armament de infanterie în proporție de 90%. Astăzi mai producem doar scandaluri.
Dar, dacă ar fi cineva să socotească ce profit au scos cei care au „distrus” munițiile și armamentul „vechi” odată cu schimbarea calibrelor la unele categorii de armament, ar muri de invidie.

Vinderea soldaților.

În România se implementează un sistem folosit în șah: rocada.
Militarii români au făcut rocă mare cu cei ai altor țări NATO.
Asta probabil pentru sprijinirea acelui schimb cultural despre care vorbea domnul Cuc.
Soldații români sunt trimiși să lupte și să moară pe alte meleaguri, pentru a apăra interesele partenerilor strategici, iar în România sunt aduși militari ai altor state, polonezi, canadieni, britanici, americani, pentru apărarea acelorași interese, nu ale noastre, ei sunt atât de prosti să ne apără pe noi sau cimitirele noastre, că avem mai mult de apărare de valoare, în rest totul este dat, vândut, concesionat. Știți ce este cel mai frustrant aici? Și soldații noștri din Afganistan și americanii din România sunt considerați plecați în teatru, dar deși unii se bat în deșert și ceilalți în baruri,

Vinderea eroilor, un valorilor morale.

Eroii ai neamului, cu greșelile lor dar și cu merite deosebite în păstrarea ființei și integrității statale, au fost demonizați, demonetizați, etichetați și condamnați, trecuți pe lista criminaliștilor de război, iar trădătorii ridicați la rang de preț, reabilitați, reevaluați.
Să le fie rușine celor care au acceptat așa ceva,
SĂ NE FIE RUȘINE TUTUROR CĂ NU AM LUAT ATITUDINE ȘI AM ACCEPTAT CA NIȘTE LAȘI!

Cum adică, vine una la mine în țară și îmi spune cine e patriot și cine trădător?

Vinderea gradelor și decorațiilor a devenit un politică troc.
Generali și miniștri ai armatei s-au făcut înainte la ușa politrușilor sau au luat inițiativa și au început să împartă rătăcirea, elevii, turnătorii din presă, politică, partide, grade și funcții militare, contra voturi. Cineva, un politician din PSD, inițiază chiar un proiect prin care aceste grade să fie vândute oficial contra unor sume, oricui dorea, cică pentru finanțarea armatei.
Și generalii din armată se adună conștiincioși în comitet de analiză
și avizare dacă sunt conștienți că prin acest gest se prostituie.

Cedarea drepturilor militarilor către magistrați a fost făcută printr

-o lege, cadou făcută de politicienii magistrați, pentru achiziționarea „voturilor” acestora și a fost aprobată prin decizia 20 din 2000 a CCR prin care magistrații li s-au acordat drepturi la pensie de serviciu, în aceleași condiții ca militarii, pentru că -văz Doamne

– lucrează în aceleași condiții și sunt supuși la aceleași privațiuni.
Apoi, încet-încet aceste drepturi au rămas aplicabile doar magistraților, militarii fiind despuiați de ele. Astăzi militarii nu mai beneficiază de actualizarea pensiilor cu creșterea soldelor, dar magistrații da.
Astăzi militarii nu fac politică și nu au dreptul să protesteze, magistrații da.

Confiscarea banilor de pensii al militarilor în favoarea politicienilor a fost făcută în mod clar de aceiași politicieni.

În vara lui 2017 deja celebra LOV, pe vremea a ministrului muncii, actualmente îngrijorată de auto-propunere, conform declarațiilor președintelui de consilier al partidului „onorific” al primului ministru emitea ordonanță 59 prin care anula actualizarea pensiilor militarilor.

Dar, dacă până în vara anului 2017, un parlamentar primea ca suma lumpără 11.500 lei, de la 1 iulie, odată cu legea salarizării, suma a crescut la 19.500 lei din 1 ianuarie 2018, aceasta a ajuns la 25.600 lei.De unde au venit acești bani? De la înghețarea pensiilor militarilor.

Deturnarea banilor „dați armatei” este o șmecherie din care nu armata sunt profit, ci cu totul alții. De două ori suntem bombardați cu creșterea bugetului armatei la 2% din buget, bani ce cică ar duce la armată, apărare și militari. Dar de unde, banii respectivi intră în buzunarele dealerilor și producătorilor de armament de peste gârlă, care dau în schimb râșnițe, că altfel nu poți să le spui utilajelor pe care le trimite doar râșnițe de bani, pentru că atât avioanele „multi-rol” cât și rachetele Patriot datează în schimb, până să fie puse în funcțiune își pierd și bruma de proprietăți pe care le mai aveau la naștere. NIMENI ÎN LUME NU MAI CUMPĂRĂ F-16 ȘI PATRIOT, doar noi, pentru că am devenit groapa de gunoi a UNIVERSULUI. Astfel, banii de îngrijire au fost îndreptate către binele armatei au fost de fapt deturnați și au ajuns în buzunarele unor oameni de afaceri și politicieni.

Cumpărarea capilor armatei până la șefii statului major a început de la primul șef de stat major de după revoluție, Vasile Ionel, care, pe lângă faptul că a fost cumpărat de ruși pe parcursul studiilor la Moscova, a fost cumpărat de Iliescu, apoi a fost recompensat, numit consilier pentru sprijinul acordat la mineriada din 90. Așa a început „selecționarea”, cumpărarea, manipularea și folosirea capilor armatei în folosul clasei politice și a unui comerciant fără frontiere. După folosire, au fost dați pe mâna justiției. Asa se face cp 5 dintre ei sunt deja condamnați. Ultimul a fost tras în proces, pentru că a refuzat să facă jocuri politice, dar a făcut fără să vrea, pentru că odată ajuns acolo, trebuie să fii unul sau altul, dacă nu ești vânat.

Vinderea tradițiilor armatei vine la pachet cu vinderea eroilor.
Nu numai persoanele și sentimentele militarilor au fost furate.
Se umblă adânc la distrugerea culturii și a tradițiilor atât pe plan moral, cât și fizic.
Muzeul aviației este cel mai bun exemplu.
Se face eforturi și pentru cedarea Spitalului Militar Central,
care va avea probabil final aceeași forță ca și Muzeul Aviației, dacă nu chiar mai rea.

Cumpărarea elitelor,

fie prin trecerea lor în civil, fie prin trecerea în alte structuri, mai … profitabile.
Este cazul în primul rând al spitalelor militare care au-au pierdut … rolul.
Nici nu știu de ce le spunem spitale militare, deoarece dacă intră în ele peste 70% din pacienți sunt civili, politicieni, artiști, sportivi, oameni de televiziune. Până și medicii au început să fie civili, pentru că medicii buni, cu experiență, care aveau respect față de pacient, au emigrat spre spitalele MI sau SRI, care păstrează încă specificul, sau spre spitale civile care plătesc mai bine și nu te dau afară pentru că ai grad și nu ai funcție.

Înlocuirea principiilor luptei armate ,
încălcarea doctrinei fără ao înlocui cu alta.
Este vorba despre o luptă împotriva terorismului internațional și despre „apărarea democrației” în zone și țări în care interesele nu sunt de instaurare a păcii, ci de menținere a chaosului, pauperizare, dominare, jefuire.

Cumpărarea liderilor asociațiilor militarilor
este atât de clară și de vizibilă încât nu mai are rost să exemplificăm.
S-au desfășurat până acolo că au fost înființate structuri, prin oameni din servicii, având ca scop canalizarea nemulțumirilor și nemulțumiților activi sau din rezerva, pe direcțiile divergente și controlate de lideri de mucava.

Adormirea conștiinței îmbracă diferite forme,
de la manipulare, la fals-știri, revoluție, dezinformare, umilire, saturare, exasperare etc.

Răsturnarea sistemului de valori
se completează și completează cu activitățile care țin de moralul, tradițiile, instruirea armatei. Nu mai e nevoie de explicații. Uită-te în jur.

Vinderea arhivei și serviciilor secrete militare
cu strategii secrete cu tot este un fapt oficial, făcut pe față, nu poate fi nici măcar contestat.
În 2013, pe site-ul MApN a fost anunțat că Ministrul Dușa va pune la dispoziția unei organizații civile, MApN arhiva până în anul 1963, pentru a fi studiată.
Doar studiată?
Și când mă gândesc că recent Veorica a fost învinuită că a trădat țara doar pentru că a făcut o vizită în Israel, mă apucă râsul.
Să mai pomenesc de conducerea serviciilor secrete române de „consilieri” americani, despre biroul vecinului doamnei Kovesi.
De fapt chiar Iliescu și Talpeș au recunoscut că au dat avizul înființării CIA Centru la București, încă din 2003. Punct!

Demilitarizarea și deprofesionalizarea

„militarilor prin învățământul militar este o altă modalitate prin care armata a fost văduvită de profesioniști încă de la” nașterea „lor.
Astfel, în așa-numitele Academii militare, poate mai puțin la aviație, unde se face specialitatea și poate și Academia Tehnică, se se confruntă cu peste 80% școală civilă.
După Academie, absolvenții merg 6 luni să se pregătească militar în centrul de instruire specializat.
Eu nu înțeleg la ce mai dăm banii pe cazarea, hrănirea, echiparea și instruirea lor, când le putem lua din facultăți, mame cu salarii mai mari decât în civilie și aduce 6 luni în centre de instrucție, având posibilitatea de a alege vârfurile.
Dar nu, noi scoatem, după ani grei și efort financiar enorm, civili cu aere de profesioniști, când ei nu știu nici unde este cuiul cătării.

Batjocorirea profesiei de militar

prin încadrarea profesiei de militar angajat sub un muncitor la salubritate, deși acesta este responsabilități mult mai mari și tehnică complicată de acțiune, este o altă modalitate prin care a fost descurajat accesul românilor la armele meseriei și ridiculizarea armatei.
Așa a ajuns șeful Statului Major al Apărării să aibă salariul și pensia mai mici decât ale unui consilier cu numărul la primăria din Las Fierbinți.

Înlocuirea unităților române cu baze militare străine

începe să capete profil. După ce au fost desființate unități și mari unități, date primăriilor pentru a construi „cartiere rezidențiale” dar de fapt s-au folosit pentru construirea de mall-uri, acum cele care au rămas au început să fie preluate, apoi lărgite ca baze militare – deocamdată americane.
Târgu Mureș, Deveselu Kogălniceanu, Arad, Craiova, Câmpia-Turzii, București sunt tot atatea exemple de sedii ale unităților militare naționale care au fost schimbate în comenzi sau în baze americane de parcă România nu mai este stat independent sau stat aflat sub ocupație.
Și în curând ne vom lăuda cu un nou comandament, de nivelul Corpului Armatei, pentru că a fost dat ordin să aleagă praful de Armata Română.
Pot pune pariu că în curând ne vom trezi și cu alte trupe străine,
poate germană, poate franceză, că, dacă e un os de ros,

Mă opresc aici cu enumerarea, alte acțiuni de distrugere a armatei naționale, alte metode, alte exemple.

Culmea este că cu cele mai multe dintre cele de mai sus, politicienii se bucură, ca și când noțiunea de trădare a intereselor țării ar fi devenit, ca și dosarul penal, obligatoriu în CV ul politicianului român.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE este imnul național.
Nici nu se poate invoca mai realist, pentru ca, asa cum spun eu intr-un articol foarte apreciat acum 8 ani, românii dorm, se fac că nu văd și nu știu ce se petrec în propria lor țară.
Îmi e teamă că până la urmă cineva va veni cu ideea de a schimba imnul, pentru că unii se simt înfuriați, alții sunt amenințați de această îndemnare și, probabil, vom canta la Ziua Națională „Somnoroase păsărele” sau „Ioane, Ioane”.

Armata României nu mai are nimic din ceea ce o făcea cândva o armată dacă nu de temut, atît de respectată pentru modul în care putea să lupte, pentru valorile ei, pentru eforturile de dotare cu tehnică proprie, independența ei, calitatea umană, învățămîntul militar profesionist .

Astăzi, armata României a ajuns la cheremul „partenerilor” care iau terenurile, secretele, tehnica oamenilor și le folosesc după bunul plac, în afara granițelor, aducând în țară „polițiști aerieni”, tehnica de mâna a doua numai bună de casat dar proaspăt vopsită . care se strică înainte de a fi folosit, pe care nu o vând la prețul de ultimă invenție.

Armata României a rămas în pielea goală.
Din ea a luat, furat, folosit, vândut, amanetat, cine a vrut, fără a avea nici un cap, fără a se sesizeze vreun serviciu secret sau procuratură, ca și cum așa trebuia să se întâmple. Dar dacă așa trebuia să se întâmple?

Și cu toate acestea, nici chiar militarii nu reacționează,
parcă ar fi masochiști sau au dezvoltat Stockholm Vai de noi, SOMNOROASE PĂSĂRELE.

https://www.dcnews.ro/gadea-dezvaluiri-firma-lui-mircea-basescu-cara-lezi-de-armament_492584.html

https://www.mapn.ro/cpresa/14171_Extinderea-accesului-reprezentantilor-Consiliului-Memorial-al-Holocaustului-din-SUA-la-documentele-din-arhiva-M.Ap.N

https://punctochitpunctlovit.blogspot.com/2011/08/urmasii-lui-bastus.html

https://punctochitpunctlovit.blogspot.com/2011/12/scrisoare-deschisa-poporului-roman.html

Sursa : Internetul! 🙂

IARTĂ-MĂ că GENEROASĂ FEMEIE
că 8 MARTIE,de Ziua Ta 🙂
pe la Domnia Ta ,virtual NU am trecut 😦
să-ți UREZ un sincer și călduros La Mulți Ani,
dar
din MOTIVE independente de voința mea,
pe 3 MARTIE de-ACASĂ neplanificat am PLECAT 😦
la un spital de top din BUCUREȘTI pentru ANALIZE și EVALUAREA stării de SĂNĂTATE ……….

Domniilor Voastre, stimate FEMEI ce întâmplător sau voit intri și-n căsuța-mi virtuală 🙂
De Ziua MAMEI de Osho !
da059fd3ab310aa2fa22845565f82d3d
care, de la MĂRȚIȘORUL oferit ANUL TRECUT și până astăzi au COMENTAT și dat LIKE articolelor postate pe BLOGURILOR MELE
http://amintiriamintiri.wordpress.com/
și
http://aliosapopovici.wordpress,com/
vî doresc dragi FEMEI azi, chiar dacă cu o zi ÎNTÂRZIERE 😦

1Arr3QJ
maxresdefault
multă sănătate, împlinirea tuturor dorințelor , bucurii și ,
TOATE cele BUNE împreună cu tradiționalul
La Mulți Ani, de 8 MARTIE !!! 🙂 🙂 🙂

Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT persoanelor VIRTUALE care VOR TRECE pe AICI ! 🙂

Alioșa ! 🙂

13 comentarii »

 1. COUCOU L AMI

  Je viens sur la pointe des pieds te déposer un café

  Que ce soit après un doux réveil ou après un bon repas
  Il est d’un gout
  Au doux breuvage légèrement corsé et fruité
  Pour bien commencer en douceur ta journée ou autre
  IL réchauffera ton cœur
  Sous sa douce chaleur dans ces subtils arômes
  De mon café s’échappe une petite fumée aux milles et une douce saveurs parfumées
  Pour un doux réveil après une douce nuit ou après une moment de repos
  Que les arômes de ce doux café
  Viennent en ta demeure s’évaporer
  Pour y laisser ces douces notes parfumées en embaumant ta demeure
  Bonne journée à toi que j’apprécie sincèrement
  Que tu vives avec tes proches de délicieux moments

  Bisous , Bernard

  Comentariu de bernard25 — 09/03/2019 @ 2:27 pm | Răspunde

  • Bonjour, Bernard25! 🙂
   Merci pour la superbe photo et les paroles postées! 🙂

   Un dimanche des plus agréables, beaux et utiles! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 10/03/2019 @ 7:32 am | Răspunde

 2. serena domenica Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 09/03/2019 @ 10:16 pm | Răspunde

 3. @ ALLL !!! 🙂 😦 🙂

  Așa după,cum am INTUIT și SPECIFICAT în cuprinsul articolului sus postat ,
  ROMÂNII nu s-au ÎNGHESUIT la COMENTAT 😦
  ADEVĂRURILE sus SPUSE 🙂 atât de AUTORUL materialului REPUBLICAT , cât și de MINE ……………..

  De unde se VEDE că TANDEMUL de președinți ai României ultimilr 15 ani 😦 😦 😦
  au ÎNCĂ mulți SUSȚINĂTORI 😦 😦 😦 spre DEZAMĂGIREA mea……………………………….

  PĂCAT de ROMÂNIA !!! 😦 😦 😦

  Astăzi 10 MARTIE,
  în ” DUMI(NICA Izgonirii lui Adam din RAI ”
  a
  ” LĂSATULUI SEC de BRÂNZĂ ” 🙂

  ROMÂNII consumă atâta BRÂNZĂ cât să.le AJUNGĂ până la PAȘTI !!! 🙂 😦 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 10/03/2019 @ 7:48 am | Răspunde

 4. Un mare si dureros adevar. Mi-am imaginat ca deja cu neobligativitatea parcurgerii stagiului militar ceva necurat se pregateste dar nu m-am gandit ca o sa fie adusa la acest stadiu brava noastra armata romana. E groaznic si neputinta ma revolta si mai mult dar cu un asa roman care s-a lasat spalat pe creier , manipulat ci adus in forma de semicerc pentru a nu mai auzi, vedea si a se revolta nu ma mai mira nimic. Cum am spus, ma repet, numai Dumnezeu mai poate indrepta ceva in tara asta , romanii sunt fani mafia, ticalosilor ce uneltesc impotriva tarii si fac prietenii cu tradatorii asa ca la ce sa ne mai asteptam……

  Comentariu de Beta — 11/03/2019 @ 9:36 am | Răspunde

  • Bună, Anda ! 🙂
   Ca UNUL care de la 16 anișori am fost ADMIS( 1966) în urma unui greu și sever EXAMEN de ADMITERE în
   Liceul Militar ” Ștefan cel Mare ” din CÂMPULUNG MOLDOVENESC
   http://alioșapăopovici.wordpress.com/2013/09/23/
   ca ABSOLVENT de Școală Militară de OFIȚERI ACTIVI ” Nicolae Bălcescu ” în 1972
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/27/
   ca ABSOLVENT al Academiei de Înalte Studii Militare în 1987
   http://alioșapopovici.wordpress.com/2012/08/14/
   ca UNUL care am SLUJIT cu DĂRUIRE și DEVOTAMENT PATRIA și POPORUL decenii de-a rândul 🙂 🙂 🙂
   NEAMUL și TRICOLORUL permanent 🙂 🙂 🙂 peste 34 de ani 🙂 🙂 🙂

   MI-E SILĂ să mai spun ceva despre STAREA în care a fost ADUSĂ ARMATA după LOVITURA de STAT din DECEMBRIE 1989,
   iar TASTAREA literelor numelui celui care a REFUZAT să PUNĂ în APLICARE
   DECIZIA ÎCCJ versus numirea noului ȘEF al Statului Major al APĂRĂRII ROMÂNIEI,

   îmi PROVOACĂ GREAȚĂ așa că, mă opresc ACUM și AICI ! 🙂

   Zi liniștită Anda ! 🙂
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 12/03/2019 @ 9:53 am | Răspunde

 5. Buna dimineata, Sandu!
  „Te-am cautat pe acasa”, dar nu erai! Acum am inteles! Sper ca esti bine, sanatos!
  Multumesc pentru urarile si video-clipurile postate de ziua doamnelor!
  Cat despre continutul articolului, voi spune doar „vai si-amar de biata tara si de biet popor”!
  Si totusi, sa auzim numai de bine!

  Comentariu de ecoarta — 11/03/2019 @ 11:21 am | Răspunde

  • Bună dimineața, Aurora ! 🙂
   Cele sus spuse, mi-au schimbat în BINE starea psihico-morală 🙂 mai ales că ” AFARĂ PLOUĂ” 🙂 😦 🙂
   iar contemporanului citatului, BEHĂIE și HĂHĂIE pe l TELEVIZOR ca-n ZILELE lui de MAXIMĂ DEMAGOGIE și IPOCRIZIE ! 😦
   Sunt SIGUR că ți-ai dat seama că-i vorba de Traian Băsescu,
   ” JAVRA ORDINARĂ ” după POLIȚIȘTII protestatari în 2010 când le-au REDUS SALARIILE cu 25 % …………….
   Ai pus punctul pe ” I” 🙂 versus expresia :
   ” Vai și-amar de biata ȚARĂ și de biet POPOR ” 😦 😦 😦
   care a fost BLESTEMATĂ de NU ȘTIU CINE 😦 să fie CONDUSĂ de doi indivizi UNUL
   mai DEMAGOG, IPOCRIT , OPORTUNIST, DEZBINATOR, MANIPULATOR și LACOM ca ALTUL 😦 😦 😦
   Traian Băsescu ( 2004-2014) și Klaus WERNER Iohannis ( 2014- 2019) …………………..
   DA, sunt BINE SĂNĂTOS ! 🙂 🙂 🙂
   Am fost la SCUMC doar pentru EVALUAREA ANUALĂ a stării de SĂNĂTATE și NU pentru altceva ! 🙂
   Să dea DUMNEZEU să AUZIM NUMAI de BINE 🙂
   dar după cum se comportă ZI de ZI și ” pas cu pas” TRĂDĂTORUL de NEAM și ȚARĂ,
   președintele României, Klaus WERNER Iohannis 😦 😦 😦
   SLABE SPERANȚA să AUZIM NUMAI DE BINE !!! 😦 😦 😦
   O săptămână BINECUVÂNTATĂ dragă AURORA ! 🙂
   Cu drag,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/03/2019 @ 7:26 am | Răspunde

 6. Bonjour ou bonsoir
  voici mon petit message de ce jour
  Pour embellir ta journée ou ta soirée
  Où les mots ne sont que bonheur
  Pour une douce journée en douceur ou une nuit de rêves
  Avec tendresse et amitié
  L’amitié c’ est comme l’oiseau
  $i tu la laisses s’envoler
  tu auras du mal à la rattraper
  L’amitié est un joyau
  Comme les battements du cœurs
  Le bonheur, comme tous les délices
  N’est entier que lorsqu’il est partagé
  Je te souhaite une agréable journée OU soirée
  bisous.Bernard

  Comentariu de bernard25 — 30/03/2019 @ 8:28 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: