Alioşa ” File de Jurnal ”

15/10/2019

La Noi ca la Nimeni ( P.a 42-a) !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 9:49 am

În loc de motto:
Comentariul postat pe

https://amintiriamintiri.wordpress.com/2019/10/14/tine-minte-romane/

în care distinsul bloggerr FLORIN a postat vrute și nevrute 🙂 🙂
mi-a sugerat IDEEA de a da REPUBLICARE prin ” copy paste” 🙂
acum și aici 🙂 a materialului intitulat :

” Circul ”de Stat”
13 octombrie 2019   Scris de neacsu marin

( fost PSD-ist . acum antiPSD-ist, în tabăra lui Victor Viorel Ponta ) N.R. !!!  🙂 🙂 🙂

https://aliosapopovici.wordpress.com/2019/10/11/

Pe vremuri pe când eram copil, în lipsă de internet, televiziune, telefoane mobile, spectacole ale diferitelor Andree, Aline sau Ramone, românii, în special cei de la sate așteptau câte un sfânt, unde, la bâlciuri venea câte unul cu ”lanțuri” sau tiribombe, urși pitici sau piticanii, cocoși care făceau ouă, fel de fel de drăcovenii și nelipsitul circ, unde unde se produceau scamatorii, și măscări, de rămâneau copii cu gurile căscate iar babele se închinau și își scuipau în sân.
Bărbații, mai învățați cu ”pericolele”, se foloseau de moment pentru a se răcori cu un vermut Zarea sau un țap.
Dar ca Circul de Stat, nu era nici unul.

Circul de Stat era unul singur
și ăla nu dădea spectacole decât la București, acolo lucrau profesioniștii, șerpii erau adevărați, nu de cauciuc, gimnaștii făceau salturi reale și te durea gâtul privind la ei, dar merita efortul.

Uneori Circul de Stat dădea spectacole și în orașele mari sau chiar mai micuțe, pe la periferiile orașelor și mereu cortul era plin.
Unii mergeau la fiecare reprezentație sperând că cine știe, a doua sau a treia oară, vor vedea ceva ce nu au văzut prima oară, sau se va întâmpla ceva nemaivăzut, poate chiar un accident și nu voiau să scape ocazia, să se poată lăuda apoi, că a fost acolo, a văzut tot , ei erau ”știriștii” satului, ceva în genul breaking-newsurilor de azi, unde ”corespondentul nostru știe tot”.

Astăzi, Circul de Stat are cu totul alt înțeles,
nu este ”Marele Circ” din sectorul 2,
acuma prin circul de stat se înțelege circul pe care îl face zilnic statul român, reprezentanții săi, circ la care vrei nu vrei ești spectator și plătești și dacă te uiți și dacă nu te uiți, dar circari sunt tot niște piticanii sau huidume, care se declară normali, cică trăiesc și vor să trăiască într-o Românie normală, dar numai normali nu sunt, sau care vor să facă totul pentru om, dar pentru ei, oameni sunt doar cei care gândesc ca ei, iar circul lor este mai prost decât cel pe care îl vedeam la bâlciuri, făcături de doi bani în spatele unor perdele slinoase.

Moțiunea de cenzură nu a fost altceva decât un număr de circ prost făcut, în care a fost nevoie de 3 încercări pentru ca numărul să reușească și asta cu ajutorul publicului.

Culmea este că până să se voteze moțiunea fiecare parte umbla cu sticla cu ”ulei” nesfințit pe la rotițele și angrenajele celuilalt, pentru a ”unge” sau înțepeni un dinte, strigând că celălalt face ceea ce făcea și el. Hoți care strigau hoții și de o parte și de alta, în timp ce rața le măcănea în traistă.

După moțiune, care a consfințit și încununat trădările din PSD din ultimii 3 ani, circul a continuat la fel de penibil și amatoristic.

Iohannis, probabil știind că nu mai poate fi suspendat, sau pur și simplu inconștient, habarnist, miserupist și total indiferent la ce cred românii despre el, a declarat sus și tare că în sfârșit a reușit să dea joc cu guvernul PSD, că urmează să numească EL un premier Al Lui și că sarcina acestuia și a guvernului SĂU va fi una singură, aceea de a organiza alegerile AȘA CUM VREA EL.

Pe el asta îl durea de fapt, faptul că PSD ar fi putut fura în teritoriu, la numărătoarea manuală, mai mult decât putea fura el prin sistemele computerizate dirijate.

Cu toate angajamentele și înțelegerile făcute ( în sistem ucrainian) cu Trump, când a primit în semn de ”respect” cipilica, îi era teamă că PSD-ul va fura mai mult. Acuma poate dormi liniștit, se va fura pe o singură direcție, nu are cum să mai piardă.

Orban, un alt circar, poate cel mai penibil din câți a avut vreodată PNL-ul, o vuvuzea spartă, fără personalitate, fără inițiativă, fără conștiință și fără glas, care nu se dă îndărăt din a deveni caraghios de dragul șefului, tremură vârtos la gândul că va trebui să fie premier, dar se bucură că această funcție îi va încununa cariera politică și lumea îi va spune și lui ”domnule prim ministru”,

cum îi spune lui MRU, Grindeanu, Cioloș, Ponta, Tudose și alți premieri a căror carieră a ținut cât pauza de schimbare a mingilor la turneul de la Wimbledon.

Dar nici asta nu e sigur, parcă văd că Iohannis îl va lăsa mască pe Ludovic și îl va nominaliza pe celălalt circar, mai nou în profesie, Rareș Bogdan.

Să nu uit, scena aducerii unui deputat ”de pe masa de operație” numai ca să se obțină numărul de voturi necesare moțiunii, spune totul despre starea clasei politice românești și a României în general. Ar fi de râs dacă nu ar fi dramatic.

Barna, marele câștigător al alegerilor de la europarlamentare, continuă circul pe care partidul lui îl face de când a intrat în parlament cu tricouri, mesaje, și defilări de toată jena și cere un singur lucru, alegeri anticipate, convins fiind că ar obține mai multe voturi decât orice partid și astfel va fi partidul care va dirija formarea majorității parlamentare.

Nu vrea să înțeleagă că una e să lupți cu PSD-ul aflat în cădere liberă și alta cu toate celelalte partide, toate, și că voturile pe care le-a luat în mai nu au fost voturi pentru USR ci anti PSD și chiar anti PNL.

Odata vede nașuuuuu …… I s-a urcat succesul la cap și acuma ridică pretenții, vrea hegemonie.
Dănuțe, Dănuțe, nu uita că cine crește pe ură, de ură va cădea, așa cum a căzut și Dragnea.

În PSD însă circul este total.
După căderea din Parlament unde soarta a fost decisă de trădări, dar nu trădarea lui Ponta, ci a propriilor parlamentari, PSD- ul este în colaps.
Imediat după moțiune, media vorbea de puciuri, revolte, bătăi și înlocuiri în PSD. Unii dădeau ca sigură îndepărtarea Vioricăi, aripa Vasilescu ridica vocea, încât ai fi crezut că PSD-ul se va rupe în zeci de bucăți. Și brusc, toată floarea cea vestită a PSD-ului se declară solidară cu Viorica și o susține în campania electorală. Ăsta da circ. Circ de Stat.
Este limpede faptul că Viorica nu va avea nici o șansă să câștige Cotroceniul, puțin probabil să intre în turul doi și totuși marii oponenți ai Vioricăi o strâng în brațe mai-mai să o sugrume.
Poate asta și vor.
Nu știu eu multe, dar pentru mine e clar că Olguța, Gabriela, Paulică, convinși fiind că Prezidențialele sunt pierdute fără dor și poate, pentru a câștiga sprijinul colegilor de partid după prezidențiale, au decis să o ajute pe Veorica să își rupă gâtul declarându-se fideli ”intereselor partidului”, dar așteptând votul final pe Cotroceni după care vor cere demiterea acesteia de la conducerea partidului.

Este de tot circul să crezi că Firea-de exemplu- care mersese până acolo încât își anunțase candidatura ca independent, să fie acuma, după ce Dăncilă a compromis total șansele partidului la prezidențiale, să fie în stafful de campanie al acesteia. Poți crede că Firea o susține pe Dăncilă să câștige alegerile?
Sau Olguța?
Bă ești prost?
Eu nu!
Cel mai șifonat însă a ieșit Fifor, cel care la un moment dat șe și vedea comisar ioropean.
”Săracu de el”, a pierdut și ministeriatul și locul călduț de lângă Viorica, și postul de șef de campanie, dar stă cu ochișorii ăia micuți și așteaptă o minune, nici nu știe pe lângă cine să se dea să prindă și el un loc în viitoarea conducere a partidului.
Nu va mai prinde nici măcar un loc eligibil pe listele partidului la viitoarele parlamentare.
Ar fi mai înțelept să candideze pe un post de consilier la o primărie, acolo ar mai avea șanse.

Și la fel ar trebui să facă și Viorica
despre care proprii colegi cred că a bătut palma cu Iohannis să distrugă PSD-ul.
Greșit!
Palma o bătuse de mult, Dragnea, de când l-a dat jos pe Ponta.
Acolo a fost marea trădare din PSD, dar nu zic nu, Ponta o merita, ăsta a fost blestemul lui Antonescu, trădat de Ponta, dar care și el la rândul lui a trădat PNL-ul în favoarea lui Iohannis la îndemnul austriecilor. Lucruri cu dichis. Fiecare pasăre pe limba ei piere.

Și totuși, deși aparent, marele învingător ar părea a fi Iohannis, prin scoaterea din cursă a Vioricăi, care e clar că nu va avea mai mult de 15% voturi, pentru că nu mai are nici cu ce-i momi, nici cu ce-i amenința pe cei din teritoriu, pe baronii locali mai mici sau mai mari, problema nu stă chiar așa.

Dacă PSD-ul ar fi rămas la guvernare, am fi asistat la o prezență mai mare la vot, și clar a celor anti-PSD, iar Iohannis ar fi primit mai multe voturi, fiind recunoscut ca principalul oponent al PSD-ului.

Acuma însă, când PSD-ul, Viorica nu mai reprezintă o amenințare, când aceștia nu vor mai putea fura sau manipula alegerile la urne nemaifiind la butoane, oponenții acestora din rândul electoratului o vor lăsa mai moale, PSD-ul nu mai reprezintă un pericol, nu mai e nevoie de ei la vot.

În schimb vor merge PSD-iștii nu de dragul Vioricăi ci din ură împotriva celorlalți, oricine ar fi ei.
Deci electoratul pesedist format din pesediștii convinși, cei care nu fac jocuri politice, se va răzbuna și va merge la vot, fără chiar a fi mobilizat.

Pe de altă parte, campania celorlalți candidați, alții decât Iohannis, se va îndrepta sau redirecționa împotriva lui Iohannis, pentru că nici pentru ei Dăncilă nu mai reprezintă un pericol.
Bătălia se va da între Iohannis și ceilalți și asta cu ajutorul lui Iohannis, sau mai bine spus din vina lui.
Toți ceilalți candidați se vor certa pe același electorat.
Cel mai mult va pierde însă PNL-ul care va prinde cea mai grea perioadă posibilă de guvernat, presat de ”greaua moștenire” dar și de pretențiile lui Iohannis, pe care îl interesează practic decât să câștige EL alegerile, indiferent ce se întâmplă cu PNL-ul.

Nu ar fi exclus ca după alegeri, Iohannis, îmbătat și el de victorie, ca și Barna, mai ales dacă PNL-ul nu va reuși să formeze o majoritate parlamentară solidă, să admită, sau chiar să împingă către alegeri anticipate blocând inițiativele PNL, așa cum a făcut cu ale PSD-ul.

Dacă însă Barna, ajuns în turul doi îl va învinge pe Iohannis, vom avea anticipate, pentru că un guvern minoritar PNL ar cădea la prima moțiune.

Circ de stat,
sau mai bine spus circ cu Statul Român
adus în bâlci nu pentru a fi vândut, că e deja vândut, ci pentru a fi făcut de râs” !!!
Sursa : motorul de căutare Google ! 🙂
Alioșa ! 🙂

16 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  Dacă cele sus postate NU vă îndeamnă a COMENTA 🙂
  după accesarea (LECTURAREA ) 🙂 LINK-urilor ce urmează

  https://pressone.ro/primii-14-plagiatori-ai-academiei-sri-raman-fara-titluri-dar-isi-pastreaza-diplomele

  https://www.romaniaregala.ro/jurnal/discursul-custodelui-coroanei-la-institutul-clingendael-din-haga/

  https://www.stiripesurse.ro/lovitura-de-teatru-in-procesul-elenei-udrea-i-ioana-basescu-judecatorul-se-pensioneaza-ce-se-intampla-cu-dosarul_1358932.html

  https://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-va-fi-prezenta-la-curtea-de-apel-dupa-revenirea-din-costa-rica_1382458.html

  https://www.stiripesurse.ro/instanta-dezbate-probele-apararii-elenei-udrea-in-dosarul-in-care-este-judecata-si-fiica-fostului-presedinte-basescu_1392207.html

  https://www.stiripesurse.ro/radu-cristescu-vine-cu-noi-dezvaluiri-despre-traian-basescu-i-elena-udrea-nu-po-i-sa-ii-bagi-la-p_1362440.html

  dar și articolele publicate pe

  http://gandeste.org
  de :
  Dan Diaconu:
  ”Nu uitaţi, până să preia puterea şi imediat după ce au obţinut controlul,
  băsescu şi pedeliştii au repetat până la obsesie că nu se taie pensiile şi salariile!”

  Ion Cristoiu:
  “Vom vedea în perioada următoare o lovitură de imagine pe Justiție!”

  ”Vin la putere PDL-PNL după 7 ani de opoziție – să vezi jaf ! ”

  cu siguranță, pofta de a COMENTA vă va MOTIVA ! 🙂

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 15/10/2019 @ 10:19 am | Răspunde

 2. Alioșa, îți mulțumesc deși comentariul meu era strict financiar – deprecierea monedei naționale.
  Fiindcă n-ai făcut-o, vă spun eu bancul la care te referi. Pe vremea lui ceașcă circula următorul banc politic, era destul de dur și în consecință, periculos de „șeruit”:
  <>
  Scurt și cuprinzător. S-au schimbat multe? Nu cred.
  În ce-l privește pe Cârlan, cred ca va re-prelua psd. E normal și bine să avem un partid de stânga. E normal ca acest partid să aibă oameni autentici de stânga. Asta nu s-a întâmplat din 1921 încoace. Au fost doar agenturi, analfabeți și clică.
  Pot explicita dar, depășesc postarea ta.

  Comentariu de Florin — 15/10/2019 @ 11:51 am | Răspunde

  • – Florine, nu văd BANCUL, unde l-ai postat ? 😦
   ” În ce-l privește pe Cârlan”
   un ” acoperit” șarlatan,
   NU CRED că va ” re-prelua psd” …………………
   Ai dreptate versus cele spuse în penultima FRAZĂ ! 🙂
   Dacă până și președintele TINERETULUI pesedist a VOTAT moțiunea de cenzură depusă de DUȘMANII POLITICI ai PSD ,
   ce PRETENȚII să mai ai de la NEA CAISĂ de la COADA VACII ??? 🙂 🙂 🙂
   -Ori mai marii PSD nu-și ALEG oamenii POTRIVIȚI 😦
   ori ” statul paralel ” lucrează cu MOTOARELE la turația maximă ! 🙂
   Poți ” explicita ” chiar dacă DEPĂȘEȘTI postarea MEA că tot NU MĂ SUPĂR ! 🙂
   Pentru TINE 🙂
   doar pentru TINE 🙂 🙂
   ceva frumos de la YouTube ,prin MINE !!! 🙂 🙂 🙂

   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 16/10/2019 @ 8:02 am | Răspunde

   • Nu știu ce s-a întâmplat, cred ca „agenturili”. Iată bancul:
    Circul de Stat s-a desființat. Acum se numeste Circul de Stat și de Partid.

    Comentariu de Florin — 16/10/2019 @ 9:44 am | Răspunde

  • Acum am văzut și BANCUL și pentru postarea lui îți mulțumesc !!!:) 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 18/10/2019 @ 7:48 am | Răspunde

 3. Bună ziua, Alioșa! 🙂
  Au, au, politica asta ne sfâșie sufletele?! … 😉

  Comentariu de AureliaAlbAtros — 15/10/2019 @ 11:54 am | Răspunde

 4. Bună dimineața, Aurelia ! 🙂

  Din păcate, ai dreptate ! 🙂
  POLITICA ne mănâncă tot timpul și ” ..ne sfâșie sufletele ” ! 😦

  Dar, NU te SUPĂRA,
  dacă
  EU tac,
  TU taci,
  EL ( ea) tace,
  NOI tăcem,
  Voi tăceți,
  Ei ( ele ) tac ,

  CINE să-i DEMAȘTE pe politicienii IMPOSTORI, IPOCRIȚI și TRĂDĂTORI de NEAM și ȚARĂ ??? 🙂 😦 🙂

  – ” Statul paralel ” ? 😦


  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 16/10/2019 @ 7:45 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!!

  – Știți care-i CULMEA BLESTEMULUI după ASASINAREA lui CEAUȘESCU ? 😦

  La 30 de ani de la ASASINAREA lui CEAUȘESCU în Sfînta Zi de CRĂCIUN ( 25 decembrie 1989 )
  ROMÂNIA ORTODOXĂ este condusă de un președinte de altă religie decât cea majoritară 😦
  care l-a DESEMNAT ca PREMIER pe un șef de partid tot de la o religie minoritară !!! 😦 🙂 😦

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/cine-este-ludovic-orban-noul-premier-desemnat-al-romaniei-si-al-optulea-presedinte-post-decembrist-al-pnl-1201665

  https://adevarul.ro/news/politica/culise-plan-iohannis-orban-respins-parlament-partidele-voteaza-noul-guvern-1_5da5e59d892c0bb0c69aa06c/index.html

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 16/10/2019 @ 8:58 am | Răspunde

 6. Buna ziua Aliosa si celor ce posteaza aici. Nu scriu pentru ca m-as simti ofensata sau altceva ci doar pentru a puncta ca nu este un blestem atat timp cat religiile au fost inventate de oameni nu lasate de Dumnezeu Daca privesc in jurul meu cata ipocrizie, trufie, minciuna, rautate, rezbunari si lipsa de toleranta si iubire nu ma mir ca se intampla ce se intampla. Daca ar fi iubire pentru Dumnezeu oamenii ar reflecta si s-ar stradui sa faca cele placute Domnului si mai ales sa lasa orgoliul cela deoparte ca mandria nu este o virtute ci un mare pacat. Am preluat de la Lupul dacic un articol despre Orban. Nimic nu este intamplator si nu ne mai miram la politicienii de frunte care provin din fostii securisti care au batut palma sa tradeze tara sa o puna pe butuci ei asigurandu-si familia si prietenii. Chiar daca argumentam si venim cu exemple clare celor ce le-a fost spalat creierul , celor incapatanati si purtati de ura si razbunare nu le putem invinge convingerile si nici sa le cerem sa fie drepti pentru ca ne lovim de ziduri groase si inalte. Eu nu mai am speranta decat in Dumnezeu si ma rog ca pana la urma aceasta tara sa fie salvata prin mila si indurarea Lui.😢❤
  https://betasare.wordpress.com/2019/10/16/l-orban-este-fiul-cpt-imre-orbancare-a-fost-loctiitor-al-sefului-securitatii-raionului-stalin-intre-anii-1948-si-1956-lupul-dacic
  O zi de miercuri cu reusite si numai bine ❗ ❤

  Comentariu de Beta — 16/10/2019 @ 12:32 pm | Răspunde

  • Mulțumesc frumos pentru LINK-ul sus PPOSTAT 🙂
   pe care, după ce l-am CITIT cu atenție l-am REPUBLICAT 🙂 🙂
   pr My Blog
   http://amintiriamintiri.wordpress.com/2019/10/18/
   un fel de catalog,
   unde dau REBLOG
   celor mai tari postări,
   din blogosfera celor patru zări ! 🙂
   Weekend BINECUVÂNTAT, Anda ! 🙂
   Cu stimă,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 18/10/2019 @ 7:52 am | Răspunde

 7. Site not translating today. Oct 16.

  Comentariu de doublegenealogytheadoptionwitness — 16/10/2019 @ 10:36 pm | Răspunde

  • Thank you very much for visiting! 🙂
   Unfortunately, you are right:
   for reasons independent of my will,
   WordPress.com/
   DO NOT TRANSLATE IN THE ENGLISH THE ones posted on my blog! 😦
   For the same reasons, not even your articles have been translated into Romanian ……………
   To understand what it is, I take the „paste copy” those posted and take them on GOOGLE TRANSLATION! 🙂
   All the best ! 🙂
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 18/10/2019 @ 8:02 am | Răspunde

 8. Bună dimineața, Anda ! 🙂
  Spre marea mea bucurie, Domnia Ta pui mereu ” PUNCTUL pe I” 🙂
  și m-aș bucura și mai tare dacă cele sus postate ar fi CITITE și ÎNȚELESE cum trebuie și de cei/cele
  care , de la prima mea apariție pe WordPress.com
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/03/25/
  m-au catalogat în fel și chip de băsiștii și băsistele cu MINTEA ÎNDOCTRINATĂ de CIUMA PORTOCALIE 😦

  la fel cum sunt catalogat în fel și chip și mai SUS de băsiștii trecuți în tabăra penelisto-iohannistă
  dar mai cu seamă pe
  http://amintiriamintiri.wordpress.com/2019/10/16/
  ( VEZI răspunsul meu postat azi, 17 octombrie )
  Așa ESTE 🙂
  NU DUMNEZEU a inventat RELIGIILE ci OAMENII ! 😦

  Îți MULȚUMESC din toată INIMA pentru postarea LINK-ului despre ”papagalul” 🙂 care striga ca obsedatul de diavol :

  -” Cine NU sare, ia CONDAMNARE” !!! 🙂 😦 🙂

  Sper din toată INIMA ca Domnia Ta să NU fii confundată 😦
  cum am fost EU confundat cu autorul unui ARTICOL pe care l-am REPUBLICAT ieri pe
  http://amintiriamintiri.wordpress.com/2019/10/16/

  Mai NOU, simțind că ” guvernul meu” NU va fi VALIDAT în PARLAMENT,
  SLUGILE iohanului
  CONTESTĂ tot la CCR 😦
  RETRIMITE la Parlament toate proiectele VOTATE de majoritatea PSD ,
  BLOCHEAZĂ după PLECAREA ” guvernului meu-1) din ianuarie 2017
  ” pas cu pas ” GUVERNUL PSD 😦 😦 😦

  Politrucii și politicienii Rareș Bogda și Ludovic Orban ,URLĂ ca din GAURĂ de ȘARPE
  că PSD vrea INSTABILITATE în ROMÂNIA !!! 😦 😦 😦

  Câtă IPOCRIZIE ! 😦
  Până Și BOSCHETARII, alcoolicii, DROGAȚII, prostituatele și cei /cele DUȘI/duse cu PLUTA ȘTIU că ,

  chiar președintele Klaus WERNER Iohannis a INSTAURAT din FRUSTRARE și RĂZBUNARE din ianuarie 2017
  instabilitatea în ROMÂNIA 😦 😦 😦
  iar recenta DECIZIE a CCR versus CONFLICTUL juridic de natură CONSTITUȚIONALĂ
  dintre președintele Klaus WERNER Iohannis și GUVERNUL PSD este doar un exemplu :

  ” Ca urmare a SESIZĂRII Curții Constituționale a României ( CCR) în 5 septembrie 2019
  de către Premierul României, Viorica Dăncilă a CCR
  în legătură cu un posibil conflict juridic de natură constituţională între GUVERN și președintele României,
  Klaus WERNER Iohannis ,

  CCR a admis miercuri,18 septembrie, parțial,conflictul dintre premier și președinte,
  obligându-l pe președintele Klaus WERNER Iohannis ,
  să emită ” DE ÎNDATĂ ” 🙂 🙂 🙂
  – decretele de revocare din funcție a miniștrilor,
  – decretele de desemnare a miniștrilor interimari propuși,
  – și să răspundă în scris și motivat cu privire la refuzul numirii miniștrilor propuși de prim-ministru.

  Decizia a fost luată cu 7 voturi ”pentru” și 2 voturi ”împotrivă” (Simina Tănăsescu și Livia Stanciu,
  judecătoarele NUMITE la CCR chiar de Iohannis ) ” .
  Sursa : site-ul CCR

  O zi de JOI cât mai frumoasă 🙂 și un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT, Anda ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 17/10/2019 @ 8:12 am | Răspunde

  • Buna Aliosa ❗ Multumesc pentru urari, la fel sa ai si tu o zi de joi minunata si un sfarsit de saptamana pe cinste mai ales ca avem vreme frumoasa inca….❤

   Comentariu de Beta — 17/10/2019 @ 10:30 am | Răspunde

  • Bună dimineața, de VINERI, Anda ! 🙂
   Și de la MINE pentru TINE 🙂
   o CAFELUȚĂ amăruie 🙂
   și-o frățească ÎMBRĂȚIȘARE !!! 🙂 🙂 🙂
   Weekend BINECUVÂNTAT ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 18/10/2019 @ 8:06 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: