Alioşa ” File de Jurnal ”

04/01/2020

Anul 2020 a ÎNCEPUT rău și se va TERMINA și mai rău.

Filed under: generale — Aliosa @ 7:31 pm

În loc de motto:
Dacă EU aș fi SPUS ce SPUNE Sorin Roșca Stănescu,
CINEVA, știu CINE dar NU SPUN,
mi-ar fi spus că-s PE-SE-DIST nebun
că-l regret pe Băsescu
sau și mai grav pe Ceaușescu ,
că am ceva cu Klaus WERNER Johannis ,
că mi s-a pus pata pe Ludovic Orban
și pe miniștrii ” guvernului meu-2) ……………………
În cele ce urmează, postez prin ” copy paste” un articol FĂRĂ nici o MODIFICARE ,
ce-ar trebui ÎNȚELES corect de toate persoanele virtuale care vor ajunge pe aici ! 🙂

Ca să justific cât de cât TITLUL  postării de față, dau doar câteva EXEMPLE :

” Guvernul- meu-2” ajuns la putere printr-un rușinos blat între liderii PNL(PDL) și ALDE , ProRomânia, PMP, USR-plus, UDMR , au trecut fără nici o remușcare la DEMOLAT 😦
tot ce fusese înainte cu MAJORITATE în PARLAMENT votat !

Fostul băsist , acum johannist ,Cătălin Predoiu ,
fost ministrul PDL-ist al Justiției , acum ministrul PENELIST convins 😦 🙂 😦
versus CONSULTAREA magistraților în legătură cu
DESFIINȚAREA Secției de Investigare a Infracțiunilor MAGISTRAȚILOR ( SIIJ) din Justiție s-a FĂCUT că LUCREAZĂ 🙂 😦 🙂

https://jurnalul.antena3.ro/special-jurnalul/anchete/predoiu-a-consultat-magistratii-la-misto-in-legatura-cu-desfiintarea-siij-decizia-era-luata-deja-de-16-zile-831688.html
spunând ” vrute și nevrute” dar toate pe placul premierului Ludovic Orban, omul lui Klaus WERNER Johannis :

https://www.g4media.ro/cum-motiveaza-catalin-predoiu-desfiintarea-siij-in-fata-guvernului-s-au-retras-recursuri-facute-de-dna-in-mari-dosare-de-coruptie-au-fost-deschise-actiuni-impotriva-magistratilor-care-criti.html

Și IATĂ reacția unor MAGISTRAȚI :

https://www.activenews.ro/stiri-justitie/Mai-multe-asociatii-ale-magistratilor-%E2%80%9Eau-luat-act-cu-consternare-de-continutul-incomplet-si-inexact-al-Memorandumului-referitor-la-Sectia-speciala-adoptat-de-Guvern-Solicitam-Guvernului-Orban-sa-lase-de-o-parte-jocurile-politice-159462

Un deputat din USR ( Uniunea SABOTAȚI România) a postat pe pagina lui de socializare atâtea INEPȚII, TÂMPENII și BLASFEMII la adresa Maicii Domnului și a lui DUMNEZEU încât, MI-E SILĂ să mai spun ceva așa că, las pe ALȚII să VORBEASCĂ :

https://www.activenews.ro/prima-pagina/Deputat-USR-spulberat-de-internauti-dupa-ce-a-postat-un-mesaj-de-Craciun-in-care-spune-ca-Iisus-a-fost-un-copil-%E2%80%9Eprovenind-dintr-o-familie-ciudata-cu-%E2%80%9Eo-mama-surogat-si-cu-un-tata-care-%E2%80%9En-a-contribuit-la-paternitate-159417

Ca să ARATE că LUCREAZĂ în FOLOSUL și spre BINELE românilor 😦 🙂 😦
controversatul ministru al finanțelor publice , a FĂCUT dovada IPOCRIZIEI, DEMAGOGIEI și MINCIUNILOR care i-au IEȘIT pe gură în campania de ÎNLĂTURARE a GUVERNULUI PSD de la GUVERNAREA ROMÂNIEI :

https://www.activenews.ro/economie-finante-banci/Finantele-au-modificat-in-ultima-zi-a-anului-fara-nicio-baza-legala-accizele-la-carburanti-promulgate-cu-o-zi-inainte-de-presedintele-Iohannis-majorandu-le-cu-9-159476

” Sorin Rosca Stanescu
2020 începe rău. Și se termină și mai rău
Scris de Sorin Rosca Stanescu in 02 ianuarie 2020 la 11:17, in Politics.

Am prezentat înainte de Anul Nou o prognoză în materie de politică externă.
Deloc întâmplător.
Pentru că izolarea fără precedent a României va amplifica
până la paroxism problemele interne cu care ne vom confrunta.
Foarte pe scurt, va exista tendința ca populației să i se ia ce i s-a dat.
Cetățenii vor reacționa, iar instituțiile de forță vor intra în priză.
În final vom avea un an al unor grave tulburări sociale și politice.

Aici nu mai este vorba despre Stânga sau despre Dreapta în materie de politică internă.
Și nici despre cine va fi mai puternic după locale și parlamentare.
Discordia politică și socială va fi generată de cu totul și cu totul altceva, care nu are niciun fel de legătură cu doctrinele.
Despre ce este vorba?

S-a întâmplat ca PSD, aflat la guvernare, să facă eforturi încununate de succes pentru a crește valoarea forței de muncă.
Aceasta s-a concretizat în principal prin mărirea salariilor, a indemnizațiilor pentru copii și a pensiilor, ultimele două măsuri fiind și ele de natură să amelioreze bugetul familiilor și, implicit, micșorând presiunea asupra masei salariale, să contribuie la creșterea valorii pe oră lucrată a forței de muncă.
Adăugând și alte soluții implementate de PSD, cum ar fi controlul asupra ROBOR-ului, implicit asupra dobânzilor practicate de bănci, precum și impozitarea cu un procent fix din cifra de afaceri a societăților din domeniul energetic, rezultă că acest partid, indiferent ce obiective politice a urmărit, a creat ce puțin două consecințe.

1). A creat o piață a forței de muncă, dacă nu mai atractivă pentru investitorii străini, în orice caz mai concurențială și a permis societăților cu capital românesc, dacă nu să le concureze pe cele străine, ce puțin să supraviețuiască la periferia economiei de piață.

În paranteză trebuie precizat că și agricultura a cunoscut un oarecare reviriment prin încurajarea micilor producători, dar și a fermelor mai mari deținute de români să-și aducă produsele pe o piață în care coșul zilnic al cetățeanului a crescut.

2). A doua consecință este că PSD și-a urcat literalmente în cap capitalul străin.
Pentru că acesta înregistra inevitabil o diminuare a profiturilor și se simțea din ce în ce mai constrâns să renunțe la unele dintre ingineriile financiare prin care veniturile erau externalizate.
Ca urmare, acest capital a utilizat toate căile posibile pentru a facilita răsturnarea PSD-ului de la putere și pentru a aduce la guvernare un regim mai prietenos.
La această operațiune au contribuit și serviciile secrete, care și-au pierdut de mult rațiunea de a funcționa sub semnul interesului național.
Subordonându-se, sub pretextul parteneriatului euroatlantic, serviciilor secrete ale altor state.

Grozăvia acestui an 2020 constă în faptul că PNL, la putere fiiind, e constrâns de angajamentele sale anterioare, evident fără a recunoaște asta deschis, să scadă din nou prețul forței de muncă.
Ceea ce va însemna în plan intern o contractare a pieței de desfacere, iar în plan extern o relansare a exodului românilor în afara granițelor, care vor furniza astfel și în alte state europene mână de lucru ieftină.
Pentru a fi mai ușor de înțeles acest fenomen, voi da un singur exemplu, altul decât cele cunoscute în urma primelor măsuri întreprinse de Guvernul Orban.

Programul „Prima casă”, însoțit de programele adiacente, a constituit indiscutabil un motor cu o eficiență extraordinară, deja dovedită al dezvoltării construcțiilor și pieței imobiliare.

Oficial, PNL nu a pus capăt acestui program.
Neoficial însă, l-a îngropat.
Iar dovada este nealocarea de resurse în acest scop în viitorul buget.
Pentru o întreagă industrie, efectele spre jumătatea anului vor fi devastatoare atât din perspectiva producției în sine cât și a păstrării la standardele de azi a forței de muncă angajate.

Cea mai mare lovitură de acum, extrem de vizibilă și prezentată statistic de toate institutele de prognoză, dată bugetului cetățeanului român este că, prin diferite măsuri adoptate de Guvernul Orban, inclusiv împrumuturile masive și fără noimă operate,
inflația va crește,
valoarea leului în raport cu euro se va diminua
iar măririle de salarii, pensii și alocații nu se vor mai regăsi
treptat decât în mică măsură sau nu se vor mai regăsi deloc în buzunarul românilor.

Consecința acestei realități sociale se va materializa în plan politic printr-un reviriment al unui partid care nu mai vrea să facă nimic și care în realitate este incapabil să se revigoreze și printr-o diminuare a impactului electoral a unui partid care știe să taie, dar nu știe să pună la loc.

Cu alte cuvinte,
în formula actuală, PSD nu manifestă nicio dorință reală de a reveni la butoane, întrucât este confruntat pe de-o parte cu o competiție internă, pe de altă parte cu o imixtune gravă la vârf a serviciilor secrete,

iar PNL este constrâns de logica celor două runde de alegeri care urmează să rămână la butoane, indiferent cât de complicat și de suprasolicitant se dovedește acest lucru.

Soluția alegerilor anticipate, admițând că a putea fi implementată, nu-i va asigura PNL-ului o repoziționare fermă în angrenajul puterii legislative și în orice caz nu este de natură să atenueze șocurile sociale și politice generate în societate.

Dar, evident, dacă se va ajunge la anticipate, aceasta va reprezenta o nouă traumă pentru populație și un semnal grav de instabilitate pentru partenerii externi și pentru investitori.

Din punct de vedere social, peste România a fost turnată o uriașă cantitate de produs inflamabil. Inevitabil, mai devreme sau mai târziu, se va declanșa un incendiu la nivel național.
În această situație, partidele politice se vor dovedi a fi depășite.

PNL se va zbate în patul lui Procust al guvernării, alergând de colo-colo buimac într-o încercare disperată de a domestici focul,
în timp ce PSD la început se va bucura, alintându-se în logica „după noi potopul”,
în cea de-a doua fază se va concentra lansând acuze grave la adresa binomului Iohannis-Orban,
iar în a treia fază va mima un comportament de partid în opoziție, pregătit să preia din nou puterea.
Va fi mult prea târziu, pentru că între timp Ciolacu se pregătește – și probabil cu succes – să rupă partidul.

Prin urmare, forțele politice, care în mod normal reprezintă coloana vertebrală a unei democrații,

se vor dovedi incapabile să răspundă cât de cât coerent și convingător nemulțumirilor din ce în ce mai accentuate ale populației, presa arondată diverselor formațiuni politice sau captivă a statului subteran va genera o veritabilă hărmălaie, crescând gradul de incoerență, iar vidul de credibilitate creat va trebui umplut cu altceva.

Iar la dispoziție nu mai există decât factorul intern și factorul extern.
Instituțiile de forță din România și instituțiile, inclusiv cele statale, din proximitatea României. Intuind acest deznodământ, Klaus Iohannis a inițiat două măsuri.
1). A impus Guvernului Orban mărirea bugetului tuturor instituțiilor de forță, pentru a-și asigura fidelitatea acestora într-o confruntare cu nemulțumirile previzibile ale românilor.
2). Și-a consolidat angajamentele, unele dintre ele iresponsabile și extrem de costitisitoare față de oficialii europeni și euroatlantici.

Dacă noi în mod deliberat am ajuns să nu mai avem o politică externă, Klaus Iohannis blocând din această perspectivă inițativele nici ele prea consistente ale Guvernului PSD și ulterior, după victoria PNL, forțând Guvernul să depună efectiv toate armele și să se predea, înseamnă că ceea ce urmează să se întâmple în acest an bun, dar mai ales rău în România, va fi orchestrat de forțele externe. Firește, cu sprijin intern tipic pentru starea de vasalitate.

În acest an 2020 este nu numai posibilă, ci și previzibilă o explozie socială.
Sau chiar mai multe.
Toate vor fi anunțate în primul rând de sindicate.
Dacă vor fi mai multe, poate că se vor disipa.
Dacă va fi una singură, România va fi proiectată înapoi cu cel puțin zece ani.!
Sursa :

Pentru Sfânta și Binecuvântata  Sărbătoare ,

Botezul Domnului

boboteaza-13088

Boboteaza -Dumnezeiasca Arătare 🙂

doresc tuturor persoanelor virtuale care vor ajunge pe AICI 🙂
o zi binecuvântată de RECULEGERE, POCĂINȚĂ , TREZIRE la REALITATE și PROSPERITATE ! 🙂
Iar pentru ziua de 7 ( șapte) ianuarie,UREZ românilor care poartă numele Sfântului Proroc IOAN Botezătorul,  le UREZ încă de pe acum   🙂 🙂 🙂

mare5393

Alioșa .

25 comentarii »

 1. La multi ani Aliosa!

  Comentariu de ioansperling — 04/01/2020 @ 8:38 pm | Răspunde

  • La Mulți Ani, IOANE !!! 🙂 🙂 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 05/01/2020 @ 7:01 am | Răspunde

 2. Chestia cu reculegere, pocainta, adaug smerenie, cuviosenie, mi-a placut. Aliosa, doca oi apuca, sigur, vei deveni un sfant – pesedeu, poate primul.

  Comentariu de Florin — 04/01/2020 @ 9:54 pm | Răspunde

  • @ ALLL !!!

   Cu individul care SEMNEAZĂ comentariul de mai sus,
   EU nu mai am ce DIALOGA VIRTUAL din cauza CARACTERULUI său infect ! 😦

   Mărturisesc cu toată sinceritatea că aș fi TRIMIS în SPAM comentariul ” OFF TOPIC” de mai sus 😦 😦 😦
   semnat de Florin ( cap de câine )
   dar, i-am dat APROBARE numai și numai din RESPECT pentru Domniile Voastre, persoanele virtuale care ,
   CITIND cele postate la
   ” În loc de motto” 🙂 🙂 🙂
   poate v-ați pus ÎNTREBAREA …………………………,

   la ce CINE mă REFER când am spus ce-am spus ………………

   DOVADA SUPREMĂ a faptului că ” nu bat câmpii ” 😦 🙂 😦
   ne-a fost OFERITĂ chiar de individul respectiv căruia,
   deși i-am spus ” să LATRE” 🙂 pe la alte CASE VIRTUALE, se ține de mine , ” ca SCAIUL de CÂINE ” !!! 🙂 🙂 🙂

   CITIȚI Domniile Voastre și sigur veți concluziona că individul SCOATE în același timp pe GURA-I SPURCATĂ mai multe TÂMPENII decât toți cei pe care-i APĂRĂ VIRTUAL , mă refer aici la Klaus WERNER Johannis, Ludovic Orban, Rareș Bogdan,
   care ,
   UNA au PROMIS înaintea alegerilor prezidențiale și instalării ” guvernului meu-2 ” la Palatul Victoria 🙂
   și ALTA au FĂCUT, FAC și vor FACE după ce și-au ” văzut SACII în CĂRUȚĂ” ……………………

   Semnatarul comentariului OFENSATOR la adresa MEA 😦
   în loc să COMENTEZE pe marginea REPUBLICĂRII prin ” copy paste” a articolului jurnalistului Sorin Roșca STĂNESCU 🙂
   în care se SPUN multe lucruri BUNE despre guvernarea PSD 🙂
   și destule lucruri RELE despre guvernarea PNL(PDL) ,
   a spus ce MINTEA lui INFESTATĂ de URĂ și FRUSTRĂRI a putut debita în AJUN de BOBOTEAZĂ !!! 😦 😦 😦

   Spre INFORMAREA Domniilor Voastre, îi aduc la cunoștință individului ” cap de câine”
   pentru ultima dată și AICI 🙂 dar și ACUM 🙂 🙂
   că PREZENȚA lui pe blogul meu este ca ” CIUMA galben-portocalie ” într-o sănătoasă COLECTIVITATE !!! 😦 😦 😦

   Domniilor Voastre ( exclus Florin) care ați TRECUT și veți mai TRECE pe AICI,
   vă doresc din toată inima o zi de BOBOTEAZĂ binecuvântată 🙂 🙂 🙂
   iar pentru mâine, de Sfântul Proroc IOAN Botezătorul ,
   un sincer și călduros La Mulți Ani,
   persoanelor ce poartă NUMELE de ION, IOAN, IONUȚ, IONEL,IONELA și IOANA !!! 🙂 🙂 🙂

   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 05/01/2020 @ 7:37 am | Răspunde

   • Bravo, Aliosa.
    Iti multumesc pentru atentia acordata. 🙂

    Comentariu de Florin — 05/01/2020 @ 10:24 am | Răspunde

    • P.S. Nu-mi mai spune „cap de caine” – eu sunt chiar un caine, am declarat-o repetat. O duminica binecuvantata. 🙂

     Comentariu de Florin — 05/01/2020 @ 10:27 am

  • @ ALLLLL !!!!!

   Bună dimineața, dragă lume virtuală ! 🙂

   SAUTUL nu-l privește și pe ” cap de câine” 🙂 care , de când m-a DESCOPERIT VIRTUAL mă tot ” mușcă ” și ” înțeapă” cu CUVINTE ce le-am mai întâlnit și la # rezist, useriști, plușiti, peneliști, pedeliști, pemepiști, băsiști, johanniști și SECURIȘTII care-i SLUJESC 😦 pe FRUSTRAȚII și OFTICAȚII din cauza NEÎMPLINIRILOR personale și profesionale ! 😦

   I-am dat APROBARE la cele trei COMENTARII numai și numai pentru tine, dragă LUME VIRTUALĂ 🙂
   ca să VEZI cu OCHII TĂI ce-i IESE pe gura-i spurcată individului ” cap câine” ! 😦

   Mă bucur să constat că Doamna ce semnează ” BETA” 🙂 a sesizat corect manevrele individului respectiv și chiar mi-a dat și unele sfaturi ! 🙂
   ( VEZI mai jos comentariul semnat ” BETA” !!! 🙂 🙂 🙂

   Deși i-am spus cu SUBIECT și PREDICAT să ” LATRE” pe la POARTA altor ” CASE VIRTUALE” ,
   individul ce lasă să se înțeleagă că este mai DEȘTEPT din cauza unor deplasări pe DINCOLO ,

   CONTINUĂ să mă DERANJEZE nu pentru faptul că ar avea ceva personal cu mine 🙂 ,
   ci pentru faptul că PUBLICși REPUBLIC articole în care se spun ADEVĂRURI dureroase despre stăpânii săi morali ,
   începând cu Klaus WERNER Johannis și terminând cu miniștrii de finanțe și ai muncii din ” guvernul meu-2” ………
   Atât el cât și cei pe care-i SLUJEȘTE virtual prin ATACAREA prin cuvinte a tuturor postărilor mele
   despre ” gașca penelisto-pedelisto-useristo-pemepisto-băsisto-johannisto-SECURISTĂ 😦 😦 😦
   ce conduce acum ” ROMÂNIA normală ” 😦 🙂 😦
   și
   ” ROMÂNIA educată ” 😦 🙂 😦
   vor duce la ” ÎNDOBITOCIREA generațiilor viitoare ” !!! 😦 😦 😦
   https://www.activenews.ro/stiri-educatie/Acad.-Ioan-Aurel-Pop-despre-indobitocirea-generatiilor-viitoare-prin-eliminarea-culturii-nationale-si-generale-din-educatie-Nu-stiu-ce-cine-este-%E2%80%9EFat-Frumos-din-lacrima-nu-mai-stiu-ce-sa-creada-despre-Mihai-Viteazul-dar-stiu-sigur-de-Pokemoni-148749

   Încă de pe vremea când eram ELEV la Liceul Militar ” Ștefan cel Mare ” din Câmpulung Moldovenesc
   https://aliosapopovici.wordpress.com.2013/09/23/
   am SUFERIT MORAL din cauza unor TURNĂTORI 😦 așa că,
   dacă mai ” bate câmpii” și comentează ” OFF TOPIC” și cu TENDINTE acuzatoare și jignitoare la adresa mea ,
   NU-l voi RAPORTA la WordPress.Com /ci-l VOI TRIMITE în SPAM ! 🙂

   De ” Botezul Domnului ” ( BOBOTEAZA-Dumnezeiasca Arătare ) 🙂
   îți doresc dragă LUME VIRTUALĂ ( exclus ” cap de câine” ) o zi BINECUVÂNTATĂ !!!:) 🙂 🙂
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 06/01/2020 @ 6:27 am | Răspunde

 3. Ciao, c’è inseamna „partidul meu – 2”? Grazie, Liliana

  Comentariu de lilianadream — 04/01/2020 @ 10:10 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Liliana ! 🙂

   EXCELENTĂ întrebare ! 🙂

   Individul ce pozeză la ” NIKNAME ” cap de CÂINE” 🙂
   ar fi în stare să spună că EU te-am inspirat în a pune această logică, de bun simț și nimerită ÎNTREBARE !!! 🙂 😦 🙂
   Ca să nu te plictisesc, voi fi foarte scurt și sper că și edificator în același timp ! 🙂

   1) Președintele României, Klaus WERNER Johannis și-a DORIT încă dinaintea primului mandat ( 21 /12/2014/)
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/
   să aibă la Palatul Victoria OAMENII lui, adică ” GUVERNUL MEU”
   adică un guvern PNL și NU un GUVERN PSD …………………..dar………………….., NU a fost să fie !!! 🙂 🙂 🙂
   La guvernarea ROMÂNIEI a rămas guvernul USL ( PSD&PNL) condus de Victor Viorel Ponta .

   2 ) La sfârșitul lunii OCTOMBRIE 2015 , pe fondul ” EMOȚIEI COLECTIVE” generată de INCENDIUL de la barul de distracții ” COLECTIV” soldat cu MOARTEA a ZECI de oameni 😦 președintele Klaus WERNER Johannis ,
   apelând la ” statul paralel” 😦 😦 😦 și-a VĂZUT ÎMPLINIT visul cu OCHII, acela de a avea GUVERNUL LUI ……………….

   Premierul USL ( PSD&PNL) de atunci , ” acoperitul SIE” Victor Viorel Ponta, ȘANTAJAT de ” băieții cu OCHII albaștri” 😦
   a DEMISIONAT iar la Palatul Victoria s-a INSTALAT ” guvernul meu-1 ” 😦
   adică guvernul lui Klaus WERNER Johannis 😦
   condus de Dacian Julien Cioloș, omul miliardarului americano-ungur, George Soroș !!! 😦 😦 😦

   3) La alegerile parlamentare din 2016
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/12/07/
   ” GUVERNUL meu-1 ” 🙂 🙂 🙂 adică guvernul lui Johannis,
   a fost nevoit să părăsească Palatul Victoria
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/12/12/
   fiind ÎNLOCUIT de GUVERNUL PSD&ALDE !!! 🙂 🙂 🙂

   4) După câștigarea prin metode mai puțin ortodoxe a alegerilor EUROPARLAMENTARE din 26 mai 2019
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2018/05/29/
   PNL care între tim se ” ÎMPREUNASE” cu PDL( fost al lui Traian Băsescu )
   și mai ales după câștigarea alegerilor prezidențiale pentru al doilea mandat , Klaus WERNER Johannis a ” pas cu pas” a SABOTAT,BLOCATși RETRIMIS la PARLAMENT toate LEGILE votate de Alianța PSD&ALDE ,
   și a CONTESTAT la CCR toate OUG și OG emise de Guvernul PSD&ALDE ca să-și INSTALEZE la Palatul Victoria
   guvernul lui , ADICĂ ” guvernul meu-2” ………………
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2019/11/05/
   Pentru a-și atinge scopul versus alegerile parlamentare ANTICIPATE ,
   Klaus WERNER Johannis va trebui să PROVOACE demisia ” guvernului meu-2” și
   va veni la guvernarea ROMÂNIEI , ” guvernul meu-3 ” 🙂 😦 🙂 șamd.

   În CONCLUZIE :

   ” guvernul meu-2 ” este guvernul președintelui Klaus WERNER Johannis 😦
   care LUCREAZĂ pentru el și stăpânii lui din AFARA ROMÂNIEI 😦 😦 😦

   și NU pentru BINELE românilor și al ROMÂNIEI !!! 😦 😦 😦

   O zi de BOBOTEAZĂ BINECUVÂNTATĂ, Liliana ! ! ! 🙂 🙂 🙂
   Cu stimă, Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 05/01/2020 @ 8:25 am | Răspunde

   • Multumesc mult pt aceasta lamurire detaliata. Putem spune Ca’ firul lui Arriana Este mai simplu de explicat🤫🤫🤫. Iti comunic cum o sa se desfasureze o decizie pe care am luat- o pt tara mea: vreau sa propun La Consulatul Roman din Torino sa devin „Mediator politic si social „. Am terminat de Putin un Master in Mediazia conflictelor. Cine stie poate Romania, incepe sa fie mai respectata si considerata in Italia. Restituesc cu afect urarile de Buna Sarbatoare! Liliana

    Comentariu de lilianadream — 05/01/2020 @ 2:33 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Liliana ! 🙂
   În primul rând, sincere FELICITĂRI pentru susținerea și obținerea MASTERATULJUI în MEDIEREA confictelor ! 🙂
   INTENȚIA ta de a solicita Consulatului Român din TORINO să te RECUNOASCĂ ( angajeze ) 🙂 ca
   ” Mediator politic și social ” este nu numai LĂUDABILĂ dar și FOLOSITOARE României și celor peste 1.200.000 de ROMÂNI ( printre care și FIICA mea CĂSĂTORITĂ încă din 2001 cu un antreprenor ITALIAN) 🙂 care lucrează în ITALIA ! 🙂
   M-aș BUCURA tare mult să aud că INTENȚIA ta s-a transformat din VIS în REALITATE ! ! ! 🙂 🙂 🙂
   ” In Bocca Al Lupo” ! 🙂

   Convins fiind ca INIMA ta BATE tot ROMÂNEȘTE 🙂 îți urez la rândul meu ca BOBOTEAZA să-ți UMPLE INIMA de BUCURIE ! 🙂
   Pe curând, Liliana ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 06/01/2020 @ 6:39 am | Răspunde

 4. Sa ai sfintele sarbatori ce urmeaza plin de intelepciune, iubire si binecuvantari draga Aliosa. O buna inspiratie sa postezi ce a scris Rosca Stanescu. Cat priveste individul ce te supara, pacat ca are ca avatar un animal ce este cinstit si iubitor, eu l-as baga in spam si nu m-as necaji pentru un om bolnav ca nu este altceva daca tot insista in a te supara , indiferenta este cea mai buna cale si daca nu se linisteste reclama la WP, ca te hartuieste.
  Pentru cei ce poarta numele de Ioana, Ioan, Ion si cei cu nume inrudite, aceasta Sarbatoare sa va ocroteasca, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. Sa-ti traiasca sarbatoritii draga Aliosa.

  Comentariu de Beta — 05/01/2020 @ 3:18 pm | Răspunde

  • Bună Dimineața, dragă Anda ! 🙂
   La cele din INIMĂ și cu mare dragoste postate,
   NU pot a RĂSPUNDE decât cu o SUPERBĂ și EDIFICATOARE melodie !!! 🙂 🙂 🙂

   Fie ca Botezul Domnului , BOBOTEAZA-Dumnezeiasca Arătare 🙂
   să-ți UMPLE INIMA și SUFLETUL de IMENSA BUCURIE a MARIK SĂRBĂTORI !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu drag și prietenie,
   Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂
   PS ! 🙂
   Referitor la sfaturile date versus ” cap de câine” , vezi te rog COMENTARIUL de mai SUS de la
   @ ALLLLL 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
   publicat azi dimineață la ora 06.27

   Comentariu de Aliosa — 06/01/2020 @ 8:00 am | Răspunde

 5. serena seratadomenicale

  Comentariu de newwhitebear — 05/01/2020 @ 9:40 pm | Răspunde

 6. @ ALLL !!!

  1) TUPEU de ” cocălari” !!! 🙂 😦 🙂
  După ce au PUS hotărâtor UMĂRUL la INSTALAREA la Palatul Cotroceni a ” guvernului meu-2 ” ( Orban&Johannis) ,
  VOTÂND moțiunea de cenzură depusă de PNL(PDL) împotriva GUVERNULUI PSD .
  șeful formațiunii ALDE ,Călin Popescu Tăriceanu ,
  șeful formațiunii de parlamentari TRASEIȘTI de partide, ” acoperitul SIE” , Victor Viorel Ponta ,
  și fostul COLABORATOR al SECURITĂȚII și președinte Traian Băsescu, acum eurodeputat,

  cu un TUPEU nemaiîntâlnit decât la MARII IPOCRIȚI postdecembriști ,
  SUPĂRAȚI și FRUSTRAȚI din motive doar de ei ȘTIUTE dar de MINE BĂNUITE 🙂 🙂 🙂 pe premierul Ludovic Orban,
  dau tot felul de SFATURI membrilor ” guvernuljui meu-2” !!! 😦 : 😦

  https://www.capital.ro/tariceanu-prevesteste-dezastrul-ce-se-va-intampla-in-romania.html

  https://www.stiripesurse.ro/basescu-ii-da-indicatii-lui-orban-romania-se-va-prabusi-daca-nu-se-iau-masuri-care-sa-compenseze-imprumuturile_1408283.html

  2) CULMEA ipocriziei și demagogiei ipocritului și demagogului de Ludovic Orban , premierul ” guvernului meu-2” :
  Numărul 2 din Ministerul de Interne condus de Marcel Vela
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/01/02/
  Bogdan Despescu, chestorul șef de poliție și numărul DOI 😦 😦 😦
  ( secretar de stat în Ministerul de Interne)
  începând cu 29 noiembrie 2019 😦 🙂 😦 folosind cel păuțin PATRU surse bibliografice ,
  a PLAGIAT cel puțin 157 de PAGINI din cele 345
  ale tezei de doctorat susținute în anul 2010 la Academia de Poliție.
  Toate DETALIILE se regăsesc pe :
  https://pressone.ro/numarul-2-din-ministerul-de-interne-chestorul-bogdan-despescu-a-plagiat-peste-150-de-pagini-din-teza-sa-de-doctorat

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 06/01/2020 @ 8:29 am | Răspunde

 7. Bună dimineața, Alioșa! 🙂
  Nu știu cum a început anul pentru alți români, dar eu am speranțe mai mari în acest an decât în anul trecut, mai ales în ceea ce privește viitorul țării. Cu toate dificultățile și moștenirile rămase, dacă punem cu toții mâna și votul potrivit, se pot recupera și îndrepta multe neajunsuri. Ăsta e crezul meu și al majorității care a votat la europarlamentare și care sper să confirme și la alegerile din acest an. 🙂
  Gânduri bune și urări pe măsură, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 06/01/2020 @ 9:17 am | Răspunde

  • Bună seara, Petru ! 🙂
   În primul rând, mulțumesc pentru comentariul la obiect ! 🙂
   În al doilea rând, îți respect OPINIA 🙂 dar NU SUBSCRIU ei ! 😦
   Cu tot respectul ce ți-l port 🙂 cei care au votat la EUROPARLAMENTARE cu gașca penelisto-pedelisto-johannisto-SECURISTĂ 😦
   NU reprewzintă MAJORITATEA alegătorilor ROMÂNI , ci doar o 1/3 din ei !!! 😦 😦 😦
   Până și un ELEV de la GRUPA ZERO știe că 6 milioane de alegători este de TREI ori mai MIC decât 20 de MILIOANE de ALEGĂTORI …….
   – Și-atunci, Petru , despre ce vorbim ??? 🙂 🙂 🙂
   NOI nu suntem POLITRUCI ,
   NOI nu facem POLITICA nimănui ,
   atunci, hai să fim IMPARȚIALI !!! 🙂 🙂 🙂
   Așa este, PNL(PDL) & Johannis au câștigat EUROPARLAMENTARELE din 26 mai 2019 dar după o CAMPANIE extraordinară de
   DENIGRARE a PSD și de MANIPULARE ordinară a opiniei publice românești !!! 😦 😦 😦
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2019/05/29/

   Spui că ………….,
   ” se pot recupera și îndrepta multe neajunsuri ……” 🙂 😦 🙂
   dar se vede de la o poștă că ” guvernul meu-2 ” duce ” pas cu pas” ROMÂNIA într-un HAOS TOTAL !!! 😦 😦 😦
   Nu este doar OPINIA mea , ci și a multor SPECIALIȘTI în ECONOMIE,bănci,FINANȚE și a tot mai multor JURNALIȘTI de profesie :
   http://amintiriamintiri.wordpress.com/2020/01/06/

   Dacă o va ȚINE tot AȘA până la alegerile LOCALE ,
   PNL(PDL) va PIERDE majoritatea despre care vorbești ! 🙂
   Gânduri bune și urări pe măsură , Petru ! 🙂
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 06/01/2020 @ 6:55 pm | Răspunde

 8. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  La mulți Ani românilor și româncelor ce poartă numele Sfântului Proroc IOAN Botezătorul !!! 🙂 🙂 🙂

  La Mulți Ani, prietenului meu virtual ” ioansperling” 🙂 🙂 🙂
  un adevărat MAESTRU în compunerea unor VERSURI pline de ÎNȚELEPCIUNE !!! 🙂 🙂 🙂

  ” Sfantul Ioan Botezătorul
  este cel ce-a botezat
  pe Iisus Mântuitorul,
  Omul fără vre-un pacat!

  Din ceruri peste Iisus
  Duhul l-a vazut tot el!
  Coborând din nor de sus
  în zbor, ca un porumbel.

  Ioan, e cel ce-a auzit
  pe Tatăl care a vorbit:
  „Ăsta-i Fiul meu iubit
  în Care am binevoit!”.
  6.01.2020 ” !!! 🙂 🙂 🙂
  Sursa :
  https://vrabiute.blog/2020/01/07/epifanie/comment-page-1/?unapproved=3505&moderation-hash=65fbd312dd2781430b6493f9d3902b08#comment-3505

  La Mulți Ani,2020 ,ROMÂNI, din ȚARĂ și din AFARĂ !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 07/01/2020 @ 7:52 am | Răspunde

 9. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Fraților de peste PRUT ,
  sârbilor, ucrainenilor și rușilor
  ce muncesc și trăiesc în ROMÂNIA 🙂
  cu ocazia sărbătoririi CRĂCIUNULUI pe stil vechi 🙂

  CRĂCIUN FERICIT ! ! ! 🙂 🙂 🙂


  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 07/01/2020 @ 8:44 pm | Răspunde

 10. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  Cu GÂNDUL doar la distracții ,prafuri, mâncare și băutură
  cu OCHII doar pe ” cazul de la CARACAL” 😦
  ROMÂNUL, a uitat că unii politicieni sunt plini de ură 😦
  și fomiști de BANI precum flămândul șacal …………………..

  Ca urmare a VOTĂRII și de către parlamentarii lui Victor Viorel Ponta a trecerii moțiunii de cenzură pentru CĂDEREA GUVERNULJUI PSD ,
  ” Guvernul meu-2” ,
  ȘANTAJAT fiind , a ACCEPTAT un AMENDAMENT la BUGETUL de stat prin care,
  doar în anul 2020 😦 🙂 😦
  vor PRIMI FINANȚARE de la stat TOATE partidele care au parlamentari,
  și nu doar cele care au participat la alegerile din 2016.

  Pentru cei/cele care NU ȘTIU, ” ProRomânia ”partidul lui Victor Viorel Ponta,
  NU a PARTICIPAT la ALEGERILE PARLAMENTARE din toamna anului 2016 și ca atare,
  conform legilor în vigoare, NU PRIMEA BANI de la guvern !!! 😦 😦 😦

  Amendamentul respectiv a fost negociat direct cu președintele PNL(PDL) Ludovic Orban și
  controversatul ministru al FINANȚELOR, Florin Câțu, cel care ,
  în COMISIILE de SPECIALITATE ale PARLAMENTULUI nu a primit AVIZ POZITIV și trebuia ÎNLOCUIT ,
  iar mai târziu, DEMIS de PARLAMENT în urma TRECERII moțunii simple de cenzură
  cu..,NIMENI altul decât,
  Victor Viorel Ponta,
  fost președinte al PSD,
  fost premirer al României,
  fost ” ACOPERIT” SIE 😦
  și actual președinte al unui partid alcătuit din parlamentari

  declarați pe bună dreptate ” PERSONA NON GRATA” 🙂 🙂 🙂
  de către PARTIDELE pe LISTELE cărora ,din NIMENI , au AJUNS parlamentari ai ROMÂNIEI !!! 😦 😦 😦

  De unde se vede că AMENDAMENTUL respectiv
  „E preţul moţiunii de cenzură“, după cum a susținut chiar unul dintre parlamentarii PNL!!! 😦 😦 😦

  https://adevarul.ro/news/politica/lege-dedicatie-l-a-mufat-premierul-orban-victor-ponta-banii-statului-e-pretul-motiunii-cenzura-1_5e14b7e15163ec4271d2473e/index.html

  – Asta este ” România Normală ” și ” România Educată” a lui Klauss WERNER Johannis ??? 🙂 😦 🙂

  – Dacă DA, atunci, ROMÂNIA REALĂ, condusă de niște indivizi UȘOR de ȘANTAJAT 😦 😦 😦
  se ÎNDREAPTĂ ” pas cu pas” spre o mare CATASTROFĂ și un HAOS GENERALIZAT !!! 😦 😦 😦

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 08/01/2020 @ 7:45 am | Răspunde

 11. Pariu ca Botezul Domnului nu ajuta ? ?

  Comentariu de 4k PC Gaming — 14/03/2020 @ 12:52 pm | Răspunde

 12. […] Anul 2020 a ÎNCEPUT rău și se va TERMINA și mai rău. GATA, s-a PARAFAT distrugerea ” pas cu pas” a ROMÂNIEI ……………….. […]

  Pingback de După 14 luni de SECRETOMANIE , s-a aflat componența Grupului de Comunicare Strategică ( GCS ) care ” pas cu pas” de la înființarea lui de către ”guvernul meu”PNL(PDL) condus de Ludovic Orban ,a MANIPULAT poporul cu TELEVIZORUL versus COVID-1 — 16/04/2021 @ 9:27 pm | Răspunde

 13. […] Anul 2020 a ÎNCEPUT rău și se va TERMINA și mai rău. GATA, s-a PARAFAT distrugerea ” pas cu pas” a ROMÂNIEI ……………….. […]

  Pingback de După 14 luni de SECRETOMANIE , s-a aflat componența Grupului de Comunicare Strategică ( GCS ) care ” pas cu pas” de la înființarea lui de către ”guvernul meu”PNL(PDL) condus de Ludovic Orban ,a MANIPULAT poporul cu TELEVIZORUL versus COVID-1 — 16/04/2021 @ 9:37 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: