Alioşa ” File de Jurnal ”

20/02/2020

ROMÂNII-români, nu trebuie să UITE ( Partea a II-a) .

Filed under: generale — Aliosa @ 8:45 am

Motto :
” În vremuri ale ÎNȘELĂTORIEI universale, a spune ADEVĂRUL, e un ACT revoluționar” ( George Orwell)
și de mare CURAJ adaug de la mine !!! 🙂 🙂 🙂

Dacă vă întrebați DE CE

strategia PNL(PDL)&Orban&Johannis  se ÎNDREAPTĂ ” pas cu pas ” spre ” LADA de GUNOI a ISTORIEI”

INTRAȚI pe

https://adevarul.ro/news/politica/s-a-umflat-orezulin-liberali-1_5e4d7a5b5163ec42713ecf5f/index.html

iar dacă vă ÎNTREBAȚI  DE CE fostul PDL-ist, acum PNL-ist Cătălin Predoiu REPROPUS în ” guvernul meu-3” de Ludovic Orban , a PRIMIT 37 de voturi ÎMPOTRIVĂ 🙂 🙂 🙂
adică, AVIZ NEGATIV la AUDIERILE din 18 februarie ( VEZI ultimul comentariu de pe
https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/02/18/
RĂSPUNSUL îl veți GĂSI dacă veți CITI cu mare ATENȚIE articolul de mai jos,
publicat asăzi, 20 februarie ,prin ” COPY PASTE” !!! 🙂 🙂 🙂


” Reacţii la tentativa de desfiintare a S.I.I.J.
– modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul justitiei
Uniunea Națională a Judecătorilor din România 16 Februarie 2020
Protest impotriva desfiintarii SIIJ

Ca urmare a publicării de către Ministrul Justiției Cătălin Predoiu a proiectului de lege privind
desființarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (S.I.I.J.)
și modificarea și completarea unor acte normative din domeniul justiției,

Asociația Magistraților din România (A.M.R.),
Asociația Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului (A.J.A.D.O.),
Uniunea Națională a Judecătorilor din România (U.N.J.R.)
și Asociația Procurorilor din România (A.P.R.),

transmis următorul comunicat de presă:

Ministrul Justiției Cătălin Predoiu a publicat pe dată de 4 februarie 2020 proiectul de Lege privind desființarea S.I.I.J. și modificarea și completarea unor acte normative din domeniul Justiției.
Prin acest proiect de lege, anchetele privind judecătorii și procurorii vor depinde de bunul plac al Procurorului General, a cărui numire și revocare în/din funcție depinde, la rândul ei, în mod direct, de înțelegerea politică dintre Ministrul Justiției și Președintele României.

Una din criticile cele mai des rostogolite și manipulatoare la adresa SIIJ a fost că această secție ar reprezenta „un instrument de presiune la adresa magistraților” ce vor fi puși astfel sub control politic.
În realitate, S.I.I.J. este singură secție din Ministerul Public în care șefii acesteia nu sunt numiți prin niciun fel de implicare a politicului.
Toți procurorii care activează în S.I.I.J. sunt selectați prin concurs, doar de către Consiliul Superior al Magistraturii.
Ca atare, prin acest proiect, Ministrul Justiției Cătălin Predoiu ne spune că această secție, complet independența de politic, trebuie desființată, iar în locul ei trebuie pusă puterea discreționară a Procurorului General, numit în urmă unor înțelegeri politice.

A da putere Procurorului General, numit politic, să autorizeze punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva unui magistrat înseamnă că acesta va putea oferi impunitate absolută unor judecători și procurori sau, dimpotrivă, va putea da liber anchetelor – chiar abuzive – fără niciun control și fără nicio explicație.

Totul va depinde de voință unei persoane numite în funcție prin decizie esențialmente politică.

Proiectul de lege reflectă, de altfel, în mod vădit, ipocrizia Guvernului și a Ministrului Justiției, prin nerespectarea independenței judecătorilor și procurorilor, dar și a drepturilor fundamentale ale cetățenilor.
Vom argumenta punctual în cele ce urmează câteva dintre viciile proiectului de lege:

Prin comunicatul de presă, afișat pe site-ul Ministerului Justiției, se arată că
„proiectul va fi transmis către Consiliul Superior al Magistraturii (C.S.M.)
pentru procedura de avizare, imediat după afișare”

În același timp, proiectul este publicat cu mențiunea că este supus dezbaterii publice, „în temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparență decizională în administrația publică, republicată”.

Or, art. 7 la care face trimitere Ministrul Justiției Cătălin Predoiu prevede în alin. 8 în mod explicit că:

„Proiectul de act normativ se transmite spre analiză și avizare autorităților publice interesate numai după definitivare, pe baza observațiilor și propunerilor formulate potrivit alin. (4)”.

Ca atare, „consultarea publică” este praf în ochii cetățenilor, afectați în mod direct de acest proiect, câtă vreme proiectul va fi trimis spre avizare „imediat după publicare”, opinia cetățenilor părând a fi complet indiferență Ministrului Cătălin Predoiu.

De altfel, nu este stabilit niciun termen limita de trimitere a propunerilor cu privire la textul proiectului de lege, fapt ce demonstrează, o dată în plus, că aceste consultări sunt doar un simulacru.

Ipocrizia consultărilor rezultă și din modul în care, în expunerea de proiect,
Ministrul Predoiu face referire la consultarea magistraților

„În urmă centralizării punctelor de vedere ale instanțelor și parchetelor,
a rezultat faptul că 85,47% din procurorii respondenți și 72,22% din judecătorii respondenți au opinat în sensul abrogarii prevederilor privind Secția”, susține Ministrul Predoiu.

Ministrul Justiției Cătălin Predoiu omite cu bună-știință să precizeze procentul de judecători respondenți,

adică mai puțîn de o treime din numărul total al judecătorilor.

De altminteri, și în cazul consultării procurorilor, numărul celor care au participat la vot a fost jumătate din numărul total al acestora. Majoritatea largă a judecătorilor și procurorilor au refuzat să răspundă ministrului, considerând că nu au fost consultați într-un cadru ce corespunde rigorilor legale.

De asemenea, Ministrul Predoiu „uită” să facă referire la opinia exprimată de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție și ai Curții de Apel București, instanțe cu competența cea mai extinsă și la cel mai înalt nivel în a judeca cauze de competența D.N.A.

Aceştia au făcut în mod special obiectul anchetelor D.N.A., peste 100 de judecători ai C.A.B .și 75 de judecători de la I.C.C.J. având dosare deschise la D.N.A. în perioada 2014-2018. Or, opinia acestora a fost în sensul menținerii S.I.I.J. cu modificări, nicidecum în sensul desființării acestei structuri, dovadă clară a faptului că aceștia apreciază că secția reprezintă o garanție sporită a independenței individuale a judecătorilor.

Faptul că Ministrul Cătălin Predoiu ascunde aceste date demonstrează că nu a fost în mod real interesat de rezultatul consultării, cu atât mai mult cu cât decizia de desființare a S.I.I.J. era deja luată la dată respectivă, iar Ministrul doar a manipulat acest rezultat pentru a-și valida decizia deja luată.

Tot în expunerea de motive se arată: „Prin modul de organizare și funcționare a SIIJ s-a creat de facto o categorie de cetățeni care beneficiază de imunitate de jurisdicție penală totală, respectiv procurorii din cadrul S.I.I.J.”.

În realitate, soluțiile de clasare ce ar viza inclusiv procurorii din cadrul SIIJ sunt supuse cenzurii instanțelor de judecată, astfel încât o astfel de imunitate categoric nu există.
În schimb însă, prin proiectul Ministrului Cătălin Predoiu s-a creat cu adevărat o imunitate de jurisdicție penală atât a Procurorului General, cât și a membrilor din cadrul celor două Secții din cadrul C.S.M. și, poate, chiar şi pentru alți magistrați.

Astfel, în expunerea de motive a proiectului, pretinsă imunitate a procurorilor S.I.I.J. derivă din faptul că, „fiind compusă dintr-un număr extrem de redus de procurori, își pot da ei înșiși, reciproc, orice soluție […] indiferent de situația de fapt sau de drept și indiferent de ce abuz ar putea fac.

Or, Secția pentru procurori din cadrul C.S.M. cuprinde un număr de 5 procurori, de trei ori mai mic decât schemă S.I.I.J.
Ca atare, raționamentul pe care își întemeiază Ministrul Predoiu desființarea S.I.I.J. este perfect aplicabil în cazul soluției legislative propuse de acesta: membrii Secției de procurori ai C.S.M. vor aviza vreodată trimiterea în judecată a vreunuia dintre ei, în condițiile în care nu există niciun control judecătoresc asupra unui eventual refuz, așa cum ar există în cazul clasării date de un procuror S.I.I.J.?

Prin urmare, argumentul Ministrului Cătălin Predoiu pentru desființarea SIIJ, privind pretinsă imunitate a procurorilor din această secție, insistent preluat că atare și rostogolit apoi și în documentele europene, este acum demonstrat că fiind unul fals și abia prin proiectul propus se creează în mod real premisele impunitatii unor magistrați.

Cetățenii nu vor avea nicio cale de atac efectivă împotriva refuzului Procurorului General de a autoriza punerea în mișcare a acțiunii penale

Potrivit art. 16 alin. (1) lit. a) Cod procedura penală, „acțiunea penală nu poate fi pusă în mișcare, dacă lipsește autorizarea organului competent, prevăzută de lege”. Cu alte cuvinte, plângerii unui cetățean împotriva unui judecător sau procuror pentru infracțiuni contra înfăptuirii justiției, infracțiuni de serviciu sau infracțiuni de corupție, i se poate sau nu da curs doar prin manifestarea de voință a Procurorului General. În lipsa autorizării punerii în mișcare a acțiunii penale date de Procurorul General, procurorul de caz nu are altă opțiune decât să claseze cauza sau să țînă dosarul deschis, fără a dispune o soluție, așa cum a constatat Inspecția Judiciară că făcea D.N.A. Prin această prevedere Ministrul Justiției Cătălin Predoiu încalcă flagrant dreptul cetățenilor de a beneficia de un proces echitabil atât cu privire la urmărirea penală, cât și la activitatea instanței de judecată.

În prezent, în cazul soluțiilor dispuse de procurorii din cadrul S.I.I.J., persoană interesată poate formulă plângere către procurorul ierarhic superior, iar ulterior către instanța de judecată, care poate exercită un control deplin cu privire la actele procurorului. Prin această nouă prevedere, Ministrul Cătălin Predoiu le confisca practic cetățenilor dreptul de acces la instanța, în cazul în care aceștia susțin că au fost vătămați prin săvârșirea de către magistrați a unor fapte penale.

„Mecanismele propuse contribuie la sporirea garanțiilor de independența recunoscute magistraților”, se arată în expunerea de motive

În realitate, acestea reprezintă un măr otrăvit, pentru că o justiție puternică nu va există niciodată fără încrederea cetățenilor, ale căror drepturi fundamentale trebuie să le apere.

Mai mult, noile prevederi din proiectul de lege încalcă în mod flagrant independența procurorului în activitatea de urmărire penală, cu efect negativ direct asupra urmăririi penale.

Dincolo de faptul că Secția pentru judecători sau Secția pentru procurori din cadrul C.S.M. nu sunt instanțe de judecată penală, să aprecieze cu privire la temeinicia și legalitatea unui rechizitoriu, nouă atribuție acordată celor două secțîi din cadrul C.S.M. – de încuviințare a trimiterii în judecată a magistraților – va avea că efect scăderea încrederii cetățenilor în judecători și procurori, pe care ii vor bănui că se ascund în spatele unei „superimunităţi”.

Acestea sunt doar câteva dintre viciile grave ale unui proiect de lege injust,

ipocrit și născut din campanii de manipulare de o intensitate fără precedent, proiect care,

dacă va deveni lege,

va însemna o lovitură grea dată în mod direct actului de justiție și în mod indirect statutului și independenței judecătorilor și procurorilor.

În expunerea de motive se recunoaște, pe bună dreptate, necesitatea unei protecții adecvate a magistraților împotriva presiunilor exercitate asupra lor.

În loc însă să perfecționeze cadrul legislativ actual, care oferă exact aceste garanții, Ministrul Justiției Cătălin Predoiu a decis distrugerea acestor garanții, punând în loc prevederi abuzive, cu vicii de constituționalitate și care instaurează controlul politicului asupra justiției.

Asociațiile semnatare vor trimite în zilele următoare către C.S.M. și Ministerul Justiției o analiză amănunțită, articol cu articol a proiectului de lege și vor sesiza instituțiile internaționale pentru a le aduce la cunoștință faptul că actualul guvern dorește instaurarea unui control politic asupra justiției[1].

Jud. dr. Andreea Ciucă – A.M.R.
Jud. Dana Gîrbovan – U.N.J.R.
Jud. Florica Român – A.J.A.D.O.
Proc. Elena Iordache – A.P.R.” !!! 🙂 🙂 🙂
Sursa :
https://www.art-emis.ro/jurnalistica/reactii-la-tentativa-de-desfiintare-a-s-i-i-j-modificarea-si-completarea-unor-acte-normative-din-domeniul-justitiei
Comentariile le las pe seama persoanelor virtuale CURAJOASE și iubitoare de ADEVĂR și DREPTATE 🙂 🙂 🙂

și care vor fi RECOMPENSATE la alegere, cu PRĂJITURI de CALITATE !!! 🙂 🙂 🙂

83731510_10207205906501237_908568488581267456_o

Artistul TUDOR GHEORGHE  spune în VERSURI pe o frumoasă melodie

” Au înnebunit salcâmii” 🙂 🙂 🙂

dar VIAȚA ne demonstrează că  au înnebunit de POFTA PUTERII cu ORICE PREȚ ,

cei din PNL(PDL) !!! 😦 😦 😦

646x404

 

Când PSD era la GUVERNARE,președintele României, Klaus WERNER Johannis, striga în GURA MARE , că la STAT au șanse de ANGAJARE, doar FINII baronilor locali din PSD ….

 • IATĂ dovada IPOCRIZIEI locatarului de la Cotroceni  versus  ACUZELE aduse din 2014 și până în prezent liderilor PSD   privind ANGAJAREA în funcții publice a  copiilor, FINILOR , RUDELOR baronilor locali și sponsorilor :

https://bpnews.ro/2020/02/18/caracatita-polisano-directorul-spitalului-din-sibiu-este-finul-lui-iohannis/#.Xk7G2ygzbIU

” ……………………………..Este de notorietate și  relația specială pe care Huber o are cu Gerald Schweighofer, managerul controversatei companii austriece învinuite de implicarea în jaful din pădurile românești. Andreas Huber, sas din localitatea Cristian (județul Sibiu), întors în țară după 1990, face parte din grupul lui Iohannis, fiind văzuți împreună la petreceri private, mai ales de Revelion.

Amintim faptul că Iohannis a refuzat, în 2015, să promulge Codul Silvic care punea stavilă defrișărilor pădurilor României, dar aducea prejudicii companiei  Holzindustrie Schweighofer, susținute puternic de finul său ” !!!  😦 🙂 😦

Influențe, interese, jocuri de culise. Clanul finilor lui Klaus Iohannis


Cu  Vreau doar RESPECT !

Alioșa .

PS!  🙂

Dacă NU voi RĂSPUNDE PROMPT  comentariilor Domniilor Voastre , motivul  va  fi plecarea la BUCUREȘTI să-mi revăd NEPOȚELUL 🙂 🙂 🙂 și  de  dorința  de a vizita  și Târgul de Turism al ROMÂNIEI organizat  în BUCUREȘTI în perioada 20-23 februarie 2020  !!!  🙂 🙂 :

Alioșa .

 

 

 

13 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  Pentru astăzi, 20 februarie , doar DOUĂ ȘTIRI :

  A ) Ultimii cinci miniștri din ” guvernul meu-2) PROPUȘI de Ludovic Orban pentru a face parte ” guvernul meu-3”
  au fost AUDIAȚI ieri, 19 februarie , în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

  Ca să NU mai lungesc vorba 🙂 din cei 5 ( cinci) PROPUȘI , doar UNUL a primit AVIZ POZITIV iar ceilalți patru, AVIZ NEGATIV ………

  1) Adrian Oroș – ministrul propus al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale , aviz POZITIV ,
  2) Victor Costache – ministrul propus al Sănătăţii ,aviz negativ
  3) Marcel Boloș – ministrul propus al Fondurilor Europene ,aviz negativ
  4) Violeta Alexandru – ministrul propus al Muncii , aviz negativ
  5) Lucian Bode – ministrul propus al Transporturilor ,aviz negativ

  Votul de învestitură ar trebui dat luni, în 24 februarie.
  dar………………………………………………..,
  ” GHINION” însă ! 🙂
  Planul lui Ludovic Orban, premierul DEMIS de 261 de PARLAMENTARI 🙂 🙂 🙂
  și REPROPUS de Klaus WERNER Johannis ca PION de SACRIFICIU ,
  ca ” guvernul meu-3” să fie RESPINS în Parlament și astfel ,
  să fie făcut încă un pas către ALEGERILE ANTICIPATE ,
  pofta locatarului de la Cotroceni ,să fie pe ” REPEDE DEÎNDATĂ” 🙂 🙂 🙂 sunt SORTITE EȘECULUI 🙂 🙂 🙂
  din cauza STRATEGIEI PSD de a NU PARTICIPA la VOT 🙂 🙂 🙂
  fapt care va duce la NEREALIZAREA CVORUMULUI 🙂 🙂 🙂
  și implicit la AMÂNAREA VOTULUI ” pas cu pas”
  ca să turbeze de ciudă un anume sas…………………………

  În CONCLUZIE :
  Din cei 16 miniștri PROPUȘI de Orban la ORDINUL lui Johannis,
  ca să se facă de RÂS în fața OPINIEI publice din ” ROMÂNIA normală” 🙂 🙂 🙂

  doar 4 ( PATRU) au primit AVIZ POZITIV ………………,

  lucru care spune multe despre ceilalți 11 care au primit AVIZ NEGATIV ……………………

  B) Așa după cum corect am prevăzut și spus în ultimele DOUĂ COMENTARII de pe
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/02/18/
  ieri, 19 februarie,
  plenul SENATULUI a RESPINS OUG privind ALEGERILE ANTICIPATE 🙂 🙂 🙂
  ordonanță dată de ” guvernul meu-2” ca să-i facă POFTA locatarului de la Cotroceni, Klaus WERNER Johannis …………….

  De unde se VEDE că ceea ce PRONOSTICHEZ ,
  spre OFTICA unora ce se învârt în jurul lui Johannis ca un ”TITIREZ ”
  se și ÎNFĂPTUIEȘTE 🙂 🙂 🙂
  chiar dacă UNA lume virtuală ÎNNEBUNEȘTE !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 20/02/2020 @ 8:49 am | Răspunde

 2. Bună dimineața, Alioșa! 🙂
  Ce comentarii să mai facem, la câtă incompetență asistăm? 🙂
  Dacă i-am urmări pe toți, singurul lor țel este să scape de legi incomode,
  dacă le-ar respecta le-ar majuscula și mai mult nivelul de incompetență în guvernare. 😉
  Au criticat vehement pesedeul că fac tot felul de nelegiuiri pe care le va schimba în favoarea poporului, cică…
  Și acum ei fac mai multe, dar ale lor nu sunt nelegiuiri! 🙂
  La noi ca la nimeni!
  Vin ai noștri, pleacă ai voștri și totul rămâne un carusel teatrului prost la care îți este silă să mai asiști!
  Să ai o zi binecuvântată! 🙂

  Comentariu de AureliaAlbAtros — 20/02/2020 @ 9:24 am | Răspunde

  • Bună dimineața, Aurelia ! 🙂
   Ești prea generoasă în exprimare față de cei care au AJUNS la GUVERNAREA ROMÂNIEI nu în urma VOTULUI POPULAR ,
   ci în urma unei MOȚIUNI de CENZURĂ inițiată de FRUSTRAȚII de la PNL(PDL)
   și SUSȚINUTĂ la vremea respectivă de alți FRUSTRAȚI din UDMR, ProRomânia și UDMR !!! 😦 😦 😦
   Culmea IRONIEI, IPOCRIZIEI și DEMAGOGIEI , după ajungerea la guvernare,
   Ludovic Orban și miniștrii săi de ” DOI lei” au UITAT că tot timpul și ” pas cu pas” precum șeful lor sas,
   au spus că PSD și-a ANGAJAT la STAT ( ministere, departamente, agenții, societăți cu capital majoritar de stat șamd)

   ” amantele, copiii, ginerii, nurorile, finii, finele , rudele, prietenii și sponsorii ”
   LIDERILOR și baronilor locali ai PSD …………………..

   CULMEA NESIMȚIRII,
   ei,
   PNL(PDL)știi
   împinși din spate de Klaus WERNER Johannis și manipulați de papagalul galben-portocaliu cu un trecut dubios
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2019/10/18/
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/02/07/
   au ANGAJAT la STAT nu numai pe cei nominalizați mai sus în GHILIMELE ,

   ci și PIȚIPOANCE analfabete precum cea care a spus :
   – ” Domnul BRÂNCUȘI …………………” de parcă ilustrul sculptor ar fi COLEG cu ea !!! 😦 😦 😦

   În CONCLUZIE :
   Mi-e SCÂRBĂ de scârbele care conduc astăzi România !!! 😦 😦 😦

   Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT, Aurelia ! 🙂
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 21/02/2020 @ 8:20 am | Răspunde

   • Bună dimineața, Alioșa! 🙂
    Știi cum este, arăți cu degetul spre alții
    să-ți ascunzi sub preș propriile tale mizerii! 😉
    Nici nu mă gândeam că va fi altfel! 🙂
    Să ai o zi de vineri frumoasă și un sfârșit de săptămână binecuvântat!

    Comentariu de AureliaAlbAtros — 21/02/2020 @ 8:53 am | Răspunde

 3. Bună ziua dragă Aliosa, pentru mine o adevărată plăcere să te văd din nou aici, în WordPress … Ihug tine Rebecca ♥

  Comentariu de Rebecca Antolini — 20/02/2020 @ 10:11 am | Răspunde

  • Bună dimineața, dragă Rebecca ! 🙂
   Am fost permanent în WordPress 🙂 dar din MOTIVE încă neelucidate, NU ne-am mai VĂZUT VIRTUAL ! 😦
   ADEVĂRUL este că , trecând în REVISTĂ articolele postate de mine anul trecut, te-am REGĂSIT și……………….,
   iute-iute, ,a tine VIRTUAL am POPOSIT !!! 🙂 🙂 🙂
   Mă BUCUR că la VIZITA mea virtuală ai răspuns IMEDIAT !!! 🙂 🙂 🙂
   Sper să continuăm DIALOGUL nostru VIRTUAL mai ales că avem doar de câștigat AMÂNDOI ! 🙂
   Un sfârșit de săptămână plăcut ! 🙂
   ” Buon Weekend” !!! 🙂 🙂
   Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 21/02/2020 @ 9:02 am | Răspunde

 4. Buon pomeriggio Aliosa 🌷🌷🌷

  Comentariu de Pinuccia Dattoli — 20/02/2020 @ 4:35 pm | Răspunde

  • Buon pomeriggio e poi, buon weekend , Pinuccia !!! 🙂 🙂 🙂
   Alioșa 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 21/02/2020 @ 9:05 am | Răspunde

 5. sereno giovedì sera

  Comentariu de newwhitebear — 20/02/2020 @ 5:17 pm | Răspunde

 6. Seara buna Aliosa.
  De ce mentionezi ” guvernul meu-3”, in noiembrie a fost Orban 1 si acum e demisionar cand a fost cel de-al doilea ?
  Am uitat eu ceva ?
  Sau poate te referi si la primul guvern al meu cand l-a avut premier pe Ciolos si a ramas in istorie guvernul 0 ?
  Oricum postarea este perfecta dar ce folos ca ma uit si constat ca romanii au prins lipici la pantofi si nu reusesc sa se mai miste sa iasa in strada si sa sustina judecatorii, medicii si toti cei improscati cu noroi de pnl-istii acestia care s-au dat drept Alba ca zapada dar se vede ca sunt scaraoschii din infern. O seara placuta Doamne ajuta ❗ ❤👍

  Comentariu de Beta — 20/02/2020 @ 7:53 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Anda ! 🙂
   Mă bucură ÎNTREBAREA pusă de tine ! 🙂
   Mi-ai dat astfel ocazia să fac PRECIZĂRILE necesare 🙂 mai ales că un CÂINE frustrat este ” pas cu pas” pe URMELE postărilor mele ………….
   Spre aducere aminte, fostul primar penal al Sibiului,
   Klaus WERNER Johannis,
   a spus încă din campania electorală prezidențială din 2014
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/
   că vrea la guvernarea țării, un guvern liberal ,
   adică, ” guvernul meu ” !!! 😦 🙂 😦
   Cum în 2016 ROMÂNII au VOTAT MASIV cu PSD
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/12/12/
   SPULBERÂNDU-I visul lui iohannistului penal
   ( VEZI decizile CURȚILOR de Apel din BRAȘOV și Pitești , versu CASA cumprată cu ACTE FALSE )
   în 30 OCTOMBRIE 2015 ,
   INCENDIUL de la barul de distracții ” COLECTIV” soldat cu UCIDEREA a zeci de consumatori de toate vârstele 😦 😦 😦
   i-a OFERIT ocazia locatarului de la Cotroceni să aibă ăn guvernul lui Dacian Julien Cioloș, omul lui și al lui Soroș
   ” GUVERNUL MEU” 😦 😦 😦
   pe care EU l-am botezat ” guvernul meu-1 ” ……………….
   Apoi, după trecerea MOȚIUNII de CENZURĂ depusă de FRUSTRAȚII de la PNL(PDL) împotriva GUVERNULUI PSD,
   în 4 noiembrie 2019 Johannis și-a văzut din nou VISUL de a avea guvernul lui ,
   pe care EU l-am botezat ” guvernul meu-2” …………………….
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2019/11/05/

   Acum, de ” RÂSU-PLÂNSU” 🙂 😦 🙂 😦 🙂 😦
   după DEMITEREA de către 261 de PARLAMENTARI a ” guvernului meu-2) 🙂 🙂 🙂
   Johannis l-a propus din nou PREMIER tot pe Ludovic Orban , DEMISUL 🙂 🙂 🙂
   care i-a propus din nou pe aceeași miniștri de ” DOI lei” ca
   ” guvernul meu-3” să CADĂ 😦 😦 😦
   ca FOAMEA și GRABA iohannului de ALEGERI ANTICIPATE să fie ” pe REPEDE ÎNAINTE” potolită ……………….
   De unde se vede IPOCRIZIA ipocriților !!! 😦 😦 😦
   https://bpnews.ro/2020/02/18/caracatita-polisano-directorul-spitalului-din-sibiu-este-finul-lui-iohannis/#.Xk7G2ygzbIU
   În loc să se OCUPE de SIGURANȚA NAȚIONALĂ conform CONSTITUȚIEI și FIȘEI postului VREMELNIC ocupat

   https://www.justitiarul.ro/timisoara-un-punct-al-planului-de-secesiune-primarul-nicolae-robu-va-fi-inlocuit-cu-dominic-samuel-fritz-un-
   activist-progresist-cu-cetatenie-germana/

   președintele României, Klaus WERNER Johannis FACE politica PNL(PDL) contrar CONSTITUȚIEI ………………….

   Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT, Anda ! 🙂
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 21/02/2020 @ 9:33 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!

  NEȚINÂND cont de recomandările Comisiei Europene privind raportul MCV pentru ” România normală ” ,
  dar pe ” repede înainte” și ținând cont de PROPUNERILE ministrului justiției, Cătălin Predoiu,
  fost băsist ZECE ani ,
  johannist de CINCI ani 🙂 😦 🙂
  preşedintele Klaus WERNER Iohannis a semnat IERI, 20 februarie , decretele de numirea în funcțiile de conducere de la
  Parchetul General de pe lângă ÎCCJ ,DNA și DIICOT , funcții ținute VACANTE de locatarul de la Cotroceni special ca să ajungă la GUVERNAREA ROMÂNIEI ” guvernul meu-2” 😦 😦 😦
  care să-i PROPUNĂ pe ” oamenii lui ” !!! 😦 😦 😦
  Astfel,
  – în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie( PG de pe lângă ÎCCJ)
  pe
  Gabriela Scutea ;

  – în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA)
  peCrin-Nicu Bologa ;

  – în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism ( DIICOT)
  pe Elena-Giorgiana Hosu .
  Mandatul durează 3 ( TREI ) ani iar în acești TREI ANI, Klaus WERNER Johannis își va vedea împilinit VISUL
  de a SCĂPA de pesediștii care îi fac de 5 ( CINCI) ani ” pas cu pas” SOMNUL un COȘMAR !!! 🙂 🙂 🙂

  Cu toate că ,
  Gabriela Scutea
  şi Giorgiana Hosu

  au avut AVIZE NEGATIVE din partea CSM,

  președintele României, Klaus WERNER Johannis, a semnat fără a sta prea mult pe gânduri …………………………

  https://bpnews.ro/2020/02/18/caracatita-polisano-directorul-spitalului-din-sibiu-este-finul-lui-iohannis/#.Xk7G2ygzbIU

  Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT persoanelor virtuale care sus au COMENTAT și lăsat LIKE !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 21/02/2020 @ 8:48 am | Răspunde

 8. @ ALLLLL !!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  1) Ca să NU mai fiu ” mușcat”
  de prietenul meu ” cap de câine” frustrat,
  în JUSTIFICAREA celor postate în comentariul de la nr.crt.7 ( șapte)
  voi POSTA următoarele precizări de alții PUBLICATE !!! 🙂 🙂 🙂

  ” Decizia președintelui Klaus Iohannis de a semna decretele pentru numirea șefilor Parchetului General, DNA și DIICOT,

  în condițiile în care candidații nominalizați la PG și la DIICOT aveau avizul negativ al CSM, se izbește de revolta magistraților.

  Întrebat de ce i-a numit, în pofida avizului negativ al CSM,
  Iohannis a declarat, la Bruxelles, că i-a făcut plăcere să-i numească pe procurorii propuși de ministrul Cătălin Predoiu pentru șefia marilor parchete,

  iar „avizele CSM denotă superficialitate”.

  Vineri, Asociația „Inițiativa pentru Justiție” a anunțat că va contesta la instanța de contencios administrativ

  decretele de numire a Gabrielei Scutea în funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

  ca și a Giorgianei Hosu procuror-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism,

  deși CSM a emis aviz negativ în aceste cazuri.

  Sursa :

  https://www.activenews.ro/stiri/Revolta-procurorilor.-Klaus-Iohannis-atacat-in-justitie-de-magistrati-dupa-ce-a-semnat-decretele-de-numire-a-procurorilor-sefi-160200

  2) Din cauza lor, a celor care CONDUC astăzi ” România normală ” 🙂 🙂 🙂
  – LEUL românesc se prăbușește ” pas cu pas” 😦 😦 😦
  – EURO galopează ” pe repede înainte” ( 4, 8026 lei) 😦 😦 😦
  – EXPLOZIA în lanț a PREȚURILOR la facturi, electrocasnice,electronice, medicamente, produsele din carne de import șamd ,
  – MĂRIREA ratelor la CREDITELE în EURO
  asta, ca să-i NENOROCEASCĂ și să-i SĂRĂCEASCĂ 😦 😦 😦
  și mai tare pe ROMÂNI cărora nu le-a mai rămas decât izbăvirea DUMNEZEIASCĂ !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 22/02/2020 @ 9:55 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: