Alioşa ” File de Jurnal ”

29/02/2020

ROMÂNII-români, nu trebuie să uite ( P.a V-a) că………….., ” O nenorocire nu vine niciodată singură ” !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 8:29 am

Țn loc de motto :
Pentru astăzi, 29 FEBRUARIE, am selectat pentru persoanele virtuale interesate, doar 3 ( trei VEȘTI ) una mai GRAVĂ ca ALTA 😦 și toate 3( TREI) cu efecte DEVASTATOARE pentru ROMÂNUL de RÂND 😦 😦 😦
precum
” asistatul social” 😦
cel cu pensia minimă plafonată la 704 lei 😦 😦 ,
cel cu CREDITE bancare în EURO 😦 😦 😦
cel BĂTRÂN , bolnav și SINGUR !!!! 😦 😦 😦 😦

Prima veste-rea este că, în MARAMUREȘUL istoric , în urmă cu vreo 5 ( cinci ) luni de zile,
UN PĂDURAR a fost BĂTUT cu bestialitate și-apoi , ÎMPUȘCAT MORTAL de reprezentanți
ai MAFIEI tăierii ilegale a PĂDURILOR
https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/01/28/
iar CRIMINALUL sau CRIMINALII sunt încă în LIBERTATE 😦 😦 pentru că……………………,
procurorii NU AU AVUT TIMP să-l( să-i ) DEPISTEZE !!! 🙂 🙂 🙂
😦 😦 😦 iar ACUM , au scos la ” ÎNAINTARE ” un dosar penal pentru managerul  Spitalului Județean de Urgență , BAIA MARE, care ,a fost ridicat ” DEÎNDATĂ” de procurorii   din subordinea ministrului DEMIS dar INTERIMAR al Administrației și Internelor ,liberalul Marcel Vela

E oficial. Șeful MAI riscă 7 ani de pușcărie

și DUS la DNA central ,acuzat  fiind de luare de mită versus achiziționarea de materiale și aparatură pentru spitalul ce-l gestionează ……………………………………….

A doua veste -bombă vine din spectrul politic intern și extern :

– Virusul ucigaș este CONFIRMAT ” pas cu pas” în ” România normală ” 😦
– EURO a ajuns la 4,8127 lei 😦 😦 😦
asta însemnând COSTURI și mai mari la telefonie mobilă și credite bancare în EURO șamd ;
– SPECULANȚII au mărit PREȚURILE la MĂȘTILE de protecție contra ” COVID”=19” de sute de ori 😦 😦 😦
– Dinspre granița de SUD, SUD-VEST , mai exact de la GRANIȚA dintre TURCIA și SIRIA vine MIROS de praf de pușcă și se AUD ZGOMOTELE sutelor de MII de PAȘI făcuți de MIGRANȚII SIRIENI plecați din țara lor din cauza RĂZBOIULUI CIVIL
( tabăra actualului președinte sirian ajutat de ” țarul ” PUTIN și tabăra OPOZANȚILOR actualului președinte sirian ………….)
În urma UCIDERII a 30 de militari TURCI în urma BOMBARDAMENTELOR ruso-siriene asupra unor forțe ale TURCIEI , țară membră NATO ,ca să pună presiune pe țările din UE membre NATO ,președintele turc a DAT LIBER MIGRANȚILOR sirieni ( peste 4 MILIOANE) să MIGREZE spre EUROPA……..

https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/turcia-nu-va-mai-opri-refugiatii-sirieni-sa-ajunga-in-europa-dupa-uciderea-a-zeci-de-soldati-in-siria-1267512

https://www.businessmagazin.ro/actualitate/este-stare-de-alerta-in-europa-decizia-luata-de-turcia-care-sperie-pe-toata-lumea-grecia-si-a-dublat-patrulele-bulgaria-sporeste-controalele-18904919

La rândul lor, șefii de state și de guverne ai țărilor membre UE , le-a cerut turcilor să …….

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ue-cere-turciei-sa-si-respecte-angajamentele-in-materie-de-imigratie-dupa-anuntul-ca-refugiatii-sirieni-nu-vor-mai-fi-opriti-la-granit-1267897

iar cei din NATO s-au REUNIT URGENT ca să stabilească măsurile ce urmează a fi luate :

https://www.dw.com/ro/reuniune-extraordinar%C4%83-nato-dup%C4%83-escaladarea-situa%C5%A3iei-din-siria/a-52572751

În CONCLUZIE,
ca să INTRU direct în miezul problemei mai JOS REPUBLICATE prin ” copy paste” fără MODIFICĂRI ,
din cauza trinomului Johannis&Orban&Cîțu

 

 

 

 

” ROMÂNIA a INTRAT în teatrul ABSURD total ” !!! 😦 😦 🙂

IATĂ materialul care JUSTIFICĂ cele spuse de mine mai SUS !!! 🙂 🙂 🙂

” O nenorocire nu vine niciodată singură
27 februarie 2020 Scris de neacsu marin

Așa spune o vorba din bătrâni și iată, se confirmă. Astăzi a fost zi mare. Domnul Iohannis un fel de Katrina al României, a gestionat astăzi cu calm, două probleme majore în viața românilor.

 

În ordine cronologică, a … prezidat ședința CSAT privind Coronavirusul, pe numele de botez Covid-19 și a anunțat noua opțiune a sa privind cel mai indicat om de a se așeza pe scaunul Vioricăi.

Habemus Coronavirus

Când am auzit că azi este programată ședința CSAT pe tema Coronavirusului, am fost convins că :

 • Va anunța să stăm liniștiți tovarăși, că e bine, nu e cazul să ne îngrijorăm, și asta pentru că el nu poate veni să ne dea vești rele, el are grijă să ne anunțe doar ce crede el că vor românii.
 • – Imediat după anunțul lui, în maxim 12 ore vom avea și noi virusul nostru, că la cât de inconștienți suntem ca națiune și în special ca administrație a statului, ar fi imposibil să nu facem și noi rost de un virus cât de mic, că doar nu o fi noi mai proști ca frații noștri de gintă latină.
 • – Ședința nu a adus nimic nou, nu a stabilit mare lucru, doar a dat ocazia domnului președinte să vorbească LI-NI-ȘTIT despre virus, pentru că după ce s-a declarat oficial ca instalat, el nu va mai ieși pe post, că doar nu e fraier.
 • Încerc să realizez ce greu îi este domnului președinte și cât va suferi el că nu își va mai putea cheltui bugetul pe tradiționalele plimbări europene și mai ales nu va mai putea suge indicații prețioase de la muthermerk.

Revenind la Covid, m-au lăsat pe spate declarațiile și glumele sinistre ale unora care afirmau că nu are rost să ne îngrijorăm că în definitiv și acest virus este tot un virus ca oricare având doar particularitatea că nu avem vaccin pentru el. DOAR atât. Chiar dacă ar fi DOAR ATÂT ar fi suficient pentru a fi îngrijorați, nu neapărat panicați dar nu e numai atât. Este absolut criminal cum oameni care ar trebui să analizeze toate aspectele noii amenințări, pentru a-și ascunde incompetenți, lipsa unor preocupări, interes, organizare și puterea de a face ceva, vin și spun că nu e cazul să ne alarmăm că noi stăm bine în comparație cu alții.

Tare îmi e mie teamă că alții au mai multe cazuri tocmai pentru că au fost mai vigilenți și și-au controlat, verificat și gestionat mult mai serios și încă de la primele semne, cercul posibililor bolnavi au luat lucrurile în serios și și-au izolat și identificat din timp cazurile.

Tare îmi e mie teamă că la noi, dacă nu am avut până acum cazuri este nu pentru că nu există, ci pentru că din inconștiența autorităților, acestea nu au fost împiedicate nu au fost monitorizate din fașă, la noi au intrat în țară persoane contaminate pe o simplă declarație pe proprie răspundere, pur și simplu pentru că autoritățile nu erau pregătite, nu aveau ce și cum să acționeze și nu aveau pregătite centre de carantină așa cum –spuneam într-un articol acum 10 zile- au făcut alții care au conștientizat că dacă o persoană contaminată intră în țară poate contamina în 24 de ore sute de persoane care la rândul lor pot contamina alte câteva mii, în câteva zile iar procesul se multiplică în progresie geometrică.

Asta nu au înțeles ”specialiștii noștri” autoritățile, care au mers pe plici, adică, vedem dacă se întâmplă și atunci… dăm vina pe … virus, pe cei care l-au adus, pe PSD, pe Ceaușescu, pe chinezi, pe vânt, pe lipsa materialelor, pe oricine numai pe ei nu.

Asta nu au înțeles sau nu i-a interesat și dacă am dreptate, în două săptămâni vom depăși întreaga Europă ca număr.
Pe mine nu numărul victimelor sau evoluția bolii mă îngrijorează ci reacția autorităților și a cetățenilor, care acoperă rahatul sub presupusa grijă de a nu crea panică.
Ca să înțeleagă fiecare cât de periculos este, rog pe cei care vor citi ca la sfârșitul zilei să își facă o socoteală simplă, o statistică, în care să treacă :
câte persoane au întâlnit,
cu câte au dat mâna,
cu câte persoane au discutat la o distanță de 2 m,
cu câte persoane au stat într-un spațiu închis mai mult de 15 minute,
câte au tușit sau strănutat în apropierea lor dar,
MAI ALES,
CINE SUNT ACELE PERSOANE,
pentru că toate aceste persoane sunt virtuale purtătoare de virus sau le puteau contamina ei,
dacă ar fi avut ar avea sau au virusul.
Sunt tare curios la ce număr veți ajunge, dar mai ales dacă veți putea face lista.
Iar riscul unei contaminări este direct proporțional cu … inconștiența guvernanților care abia acum a început să dea soluții, să anunțe oamenii să se spele pe mâini, să evite pe cât posibil aglomerațiile, să organizeze locuri de carantină.

Culmea este că chiar domnul Arafat spunea după CSAT că au organizate centre de … carantină în fiecare județ ți odăi speciale în fiecare spital județean, dar după ”detectarea” primului caz, spune că familia celui descoperit, sau mai bine spus cele 7 persoane cu care locuia acesta vor fi menținute în carantină acasă că ”acolo e cel mai bine”, să stea în suc propriu, sub pază, păziți de poliție.

Și culmea este că încă se vorbește de 14 zile de carantină,
deși se știe că de fapt perioada de risc este de 28 de zile.
Deci o altă inconștiență criminală. Dacă toți cei intrați în țară din zonă de risc ar fi fost băgați Obligatoriu în carantină la intrarea în țară, nu ar mai fi fost cazul să ne întrebăm sau să încercăm să aflăm cu cine a intrat în contact și să refacem traseul, așa cum s-a întâmplat cu italianul. Este de râs și de plâns cum se repezeau … cei cu care a intrat în contact omul de afaceri italian ”să dea mâna cu italianul”.
Unde ești Giani ?

O altă … ”veste bună” pe carene-o servesc acum știriștii este că bărbatul se simte bine, este asimptomatic, adică nu are simptome, deci este posibil să ”fie o formă mai ușoară”.
Da de unde, cum poți să fii așa de prost să nu realizezi că de fapt e vorba de modul în care reacționează și luptă organismul fiecăruia, că același virus cu o ”formă ușoară” poate doborâ un om cu sistemul imunitar scăzut.

Până și marele specialist Cercel, care pe la prânz îi lua peste picior pe toți cei care erau ”panicarzi”, acum, în plină noapte avea o altă voce, nu mai era atât de plin de el și optimist.
Optimist?
Nu doar inconștient.
Am ajuns să facem și din sănătatea oamenilor o problemă de politică și propagandă electorală.

Dar nimeni nu vorbește despre
specula cu măști,
cu dezinfectanți,
cu alimente,
nimeni nu spune că măștile se vând la prețuri de 1000 de ori mai mare,
că marile magazine și-au vândut toate produsele,
la unele alimente și pe cele pregătite să fie aruncate ca expirate pentru că nu s-a mai uitat nimeni la data de valabilitate,
nimeni nu a spus înainte de a se goli farmaciile,
că măștile nu pot fi purtat decât maxim 2 ore în condiții de utilitate,
că de fapt ele sunt pentru cei bolnavi,
pentru a nu răspândi.. mucoasele, nu pentru cei sănătoși,
că practic cei care au câștigat sunt speculanții,
de la micul bișnițar la marii hoți din lanțurile de magazine.

Iar dacă autoritățile nu au intervenit prin pedepse aspre care se iau

în situațiile de urgență împotriva hoților și speculanților care profită de cei loviți de soartă, așa cum spune legea, asta este pentru că cei care speculează și vor specula de pe urma acestei situații sunt tot ei, prin firmele lor pe care le învârtesc la negru, care au contracte cu autoritățile adică tot cu ei, de pe urma cărora își dau bani de la stat, la prețuri însutite din banii de la buget, pentru folosirea și reaprovizionarea rezervelor spitalelor, ministerului sănătății, etc.
Bună afacere.
Așa se îmbogățesc unii de pe urma prostiei sau dramei românilor.

Unii spun că nu e bine să ne facem prea multe griji, că panica este mai periculoasă decât virusul în sine, că uite , în București un Asiatic a fost bruscat în metrou sau nu știu unde un primar a luat măsura interdicției pentru nu știu cine, sau o nevasta nu și-a primit soțul venit din Europa, tirist, probabil pentru a-și proteja copii.
De acord cu femeia, așa trebuie protejat, carantina, pentru că bărbatul nu moare două săptămâni, în carantină, dar dacă e infectat, riscurile sunt mult mai mari.
Celelalte cazuri de reacții oricare vor fi, țin de educație, și mă refer și la acea educație pe care trebuia să o facă autoritățile înainte de a ne trezi cu primul caz, dar nu au făcut-o, iar în celebra ordonanță dată în ”noaptea strigoilor” din PNL, trebuiau să fie incluse pe langă sfaturi, măsuri, sarcini și mod de acțiune, și sancțiuni împotriva celor care exagerează și ies din tipare sau măsurile necesare, atât în ceea ce privește comportamental cât și speculative.
Pe cei care profită acuma de situație și vând materiale farmaceutice la prețuri de speculă i-aș judeca în regim de urgență și condamna la ani depușcărie fără milă.
Altfel ne vom trezi că la un cutremur vom asista la crime pe față și prețuri mai mari decât cele de pe timp de război in numele ”dreptului la o piață liberă”.

Că am adus vorba de propagandă electorală, credeam că le-am auzit pe toate, dar nu e așa.

Imediat după decizia CCR privind nominalizarea lui Orban, Iohannis a ieșit pe post să se explice.
Și ne-a spus el că va face tot ce ține de el în limitele Constituție, că el vrea stabilitate, că el l-a numit pe Orban cu bună intenție, dar pesediștii ăștia vor răul și au făcut plângere la CCR, încercând să ne convingă că … este o crimă să te adresezi Curții Constituționale.

Și asta nu e tot, dar unele televiziuni au preluat mesajul și de două zile aud numai asta, că PSD-ul nu vrea stabilitate pentru că s-a plâns la CCR.
Și mai învinuiesc unii CCR-ul acum, că… nu a vrut să propună pe nimeni ca premier și și de aici noi trebuie să înțelegem că același PSD nu vrea binele românilor.

Culmea este că și propaganda PSD merge pe aceeași linie și și aruncă pisica în curtea PNL care le-a dat guvernul jos și acuma nu vrea să guverneze.
Greșit, de fapt toți iar vrea să conducă, dar NIMENI NU VREA SĂ ÎȘI ASUME RĂSPUNDEREA GUVERNĂRII, mai ales în situația financiaro-epidemiologică de acum.
Toți sunt la fel de inconștienți și de lași, de incapabili și de hoți, de mincinoși și se folosesc și se vor folosi de acest virus pentru a se învinovăți.

Infectă clasă politică jalnică nație.

CîțuBank, o propunere de ne… onorat

Și culmea imposturii și a bătăii de joc TOT ASTĂZI, Iohannis, deși acum câteva zile ne anunța că va aștepta motivația CCR pentru a stabili ce face, s-a întors din drum și a trecut iute la o altă nominalizare,

dându-ni-l cadou pe CîțuBank,acest Veorica al PNL.

Credeam, când am văzut-o pe Vorica, că mai rău de atât nu se poate, dar încă odată s-a dovedit că doar Universul poate fi limitat, dar prostia nu.

Deci după Coronavirus ne-am procopsit și cu CîțuBank premier.
Nici nu știu care e mai păgubos, dar cred că virusul Corona va trece mai repede decât virusul Cîțu.
De ce l-a ales pe CîțuBank?
Aparent pentru a respecta decizia CCR, dar de fapt real, pentru același motiv pentru care voia să îl numească tot pe Mandolină.
Faptul că acum nimeni nu mai vorbește de anticipate este nu pentru că nu le mai vor, ci pentru că le-a dat-o CCR peste nas și le-a arătat că nu poți să vorbești de anticipate și să pretinzi că vrei stabilitate .

Acum se întoarce foia, Iohannis și Orban vorbesc despre stabilitate și dorința de a forma o majoritate, pentru că așa le-a cerut CCR, dar fac totul pentru a fi respins în Parlament.

Numirea lui Cîțu se înscrie așadar în aceeași politică demolatoare.

Păi cum să susții că vrei să formezi un guvern, cu un premier care a fost de două ori respins în comisii ca simplu ministru?

Trebuie să fi prost prost să crezi ca Iohannis acum vrea să aibă un guvern care să fie aprobat de parlament. Auzi ce spune Iohannis

”noi nu ne dorim să blocăm România, noi dorim să rezolvăm probleme românilor”.
Pe bune?
De asta a fost nominalizat cel mai slab, cel mai șters,
cel mai detestat și cel mai respins ministru al lui Orban ?

Țuțeeoooooooooooooooooooo, unde ești maică să îți vezi poporul?
Încerc să mi-l imaginez pe Cîțu negociind formarea unei majorități și nu reușesc,
deși mă laud cu o imaginație copioasă.
Omul acesta nu e în stare să negocieze nici o legătură de ceapă.
Iohannis a făcut o propunere de… neonorat.

La rândul lui, Ciolacu pretinde că luptă împotriva PNL,
dar ca vrea stabilitate și că nu propune un candidat pentru că vrea să lase PNL-ul să guverneze.
Păi dacă voia să lase PNL-ul să guverneze, de ce a depus moțiunea de cenzură, de ce a făcut jocul lui Iohannis? Cum la aceste întrebări nu poate da nimeni un răspuns logic și coerent care să fie și realist ș de bun simț, rezultă că a fost blat și ambele partide își bat joc de alegători,de români, de țară, fără nici cea mai mică jenă.
Practic este un concurs între cele două partide mari,care își bate mai mult joc de proprii alegători.
Din acest moment,

România a intrat în teatrul absurd total.

Culmea este că Iohannis dă vina pe PSD că a sesizat CCR pe tema renominalizării lui Orban, dar presa care nu a fost trasă de urechi, spune că de vină e CCR care a dat câștig de cauză PSD-ului.

Și unii și alții pun problema strâmb. Iohannis ar fi trebuit să îi învinuiască pe cei din PSD că au dat jos guvernul Orban, fără a veni cu o altă variantă și fără a-și asuma conducerea. Dar nu le poate reproșa asta, pentru că de fapt asta a fost înțelegerea lui cu Ciolacu. Presa ar trebui să învinuiască CCR nu că a decis- în mod corect- că nu poți pretinde că vrei stabilitate când declari că vrei anticipate, că scopul numirii unui premier este acela de a forma un guvern viabil și solid, care să guverneze, nu să cadă. Președintele nu poate să afirme în același timp că vrea și stabilitate și anticipate. Practic CCR l-a pus pe Iohannis să mintă, să spună una și să facă alta, iar presa ar fi trebuit să sesizeze acest aspect și să o amendeze. La rândul ei, CCR trebuia pe de o parte să judece cererea PSD, care se legase strict de nominalizarea lui Orban, nu de declarațiile lui Iohannis și să judece pe cerere, pe numirea lui Orban, nu pe interpretarea declarațiilor. Practic, deși fondul este corect, procedural CCR a greșit, judecând mai mult decât îi fusese sesizat. Asta trebuia să sesizeze media. Iar CCR dacă a mers până acolo încât a judecat neconcordanța dintre declarațiile lui Iohannis și trebuie să sesizeze și să constate încălcarea Constituției de către acesta tocmai prin nerespectarea spiritului prevederilor privind numirea premierului.

Dar acum toți pretind că respectă Constituția și legile țării, dar fac tot posibilul să își bată joc de ele și de români, și președintele, și PNL-ul și PSD-ul și CCR-UL.
Ciolacu spune acum că va asigura cvorumul pentru investirea guvernului, că de aia sunt aleși să voteze nu să chiulească, dar de fapt vor asigura prezența pentru a putea duce la îndeplinire planul lui Iohannis.”
Sursa :

O nenorocire nu vine niciodată singură

Din păcate, ” ROMÂNIA normală ”  😦 🙂 😦

a ajuns sa fie condusă la mișto de trinomul Johannis&Orban&Cîțu !!! 😦 😦 😦

De la coronavirus la prăbuşirea economică şi debandada politică

Ilie Șerbănescu: „UE pentru România este Satana în persoană”


Sunt incredibile batjocura si sfidarea la adresa romanilor ! 😦

Înainte de a se VOTA moțiunea de cenzură depusă de PNL(PDL) împotriva guvernului PSD , Orban și politrucii lui SE RUGAU  USR-PLUS, PMP, ProRomânia, Alde și UDMR ca să VITEZE alături de ei , iar ACUM , la ÎNVESTIREA ” guvernului meu-4” ( Câțu) se ROAGĂ ca să NU le VOTEZE  guvernul PNL(PDL)  !!! 😦 😦 😦

Singurele mutări în guvernul condus de noul premier desemnat, Florin Cîțu ,
sunt
la Ministerul Finanțelor unde l-a propus pe Lucian Heiuș 😦 😦 😦
și
Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației
unde l-a propus pe fostul PDL-ist, portavoce băsistă , actualmente PNL-ist, portavoce johannistă !!! 😦 😦 😦

Așadar, structura ” guvernului meu-4 ” ( Johannis&Cîțu), este următoarea:

Florin Cîţu – Prim-ministru
Raluca Turcan – Viceprim-ministru
Florin Roman, propunere – Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației
Marcel Vela – Ministru de Interne
Lucian Heiuş, propunere – Ministru de Finanţe
Bogdan Aurescu – Ministru de Externe
Nicolae Ciucă – Ministrul Apărării
Cătălin Predoiu – Ministrul Justiţiei
Violeta Alexandru – Ministrul Muncii
Victor Costache – Ministrul Sănătăţii
Monica Anisie – Ministerul Educaţiei
Marcel Boloş – Ministrul Fondurilor Europene
Virgil Popescu – Ministrul Economiei
Lucian Bode – Ministrul Transporturilor
Bogdan Gheorghiu – Ministrul Culturii
Ionuţ Stroe – Ministerul Tineretului şi Sportului.
Sursa :
https://webdesigndoru.wordpress.com/2020/02/28/numire-surpriza-la-ministerul-de-finante-pe-cine-a-ales-florin-citu-sa-se-ocupe-de-banii-romanilor/
Merită accesat și linkul :
https://webdesigndoru.wordpress.com/2020/03/01/noul-guvern-socheaza-ce-schimbari-se-vor-face-la-pensii/

Imaginați-va că în anul 2024 România nu va mai fi întreagă ( ferească DUMNEZEU) ,
pentru că numai asta justifică la greu cerbicia,
ambiția ci URA  unui șef de stat împotriva propriului POPOR !!! 😦 😦 😦
și   NU UITAȚI :

 • Ce va urma va fi modificarea CONSTITUȚIEI în sensul RĂU pentru ROMÂNUL de rând în general și pentru ROMÂNIA în special  ! 😦
  Avem exemplu în ISTORIA  hohenzollernilor,anului 1938 când ,
  – A fost promulgată noua Constituție a României elaborată de reputatul jurist al perioadei interbelice, Istrate Micescu, care a deschis calea regimului autoritar al lui Carol al II-lea !!! 😦 😦 😦
 • Si încă ceva :
 • CONSTITUȚIA României din 1938 se întemeia pe critica regimului de partide și pe doctrina corporatismului 😦  adică, ceea ce face acum TRINOMUL Klaus WERNER Johannis&Orban&Cîțu !!! 😦 😦 😦                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 În final, cu riscurile virtuale de rigoare , spun că VIRUSUL care ÎMBOLNĂVEȘTE ” România normală ” 😦 nu este ” COVID19”   ci……………………,
 • chiar președintele României, Klaus WERNER Johannis                                                                                                                                                                                          https://www.national.ro/news/iohannis-virusul-care-imbolnaveste-romania-679852.html/#ixzz6FBGxVGaw                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      cu DESEMNAREA lui Cîțu ca premier, o GLUMĂ proastă  mail                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                http://teopal.ro/index.php/2020/02/28/covid-19-un-clasic-model-de-manipulare-la-nivel-global/                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 – Cum mâine este 1 MARTIE, Ziua Mărțișorului ,urez din toată inima ,un sincer și călduros La Mulți Ani    1 martie sclipitor !     1 martie, înfloritor !https://youtu.be/ktISN3E-2oAdoamnelor și domnișoarelor vizitatoare fidele ale modestelor mele bloguri ! 🙂
  Virtual ,la ALEGERE, ofer câte un MĂRȚIȘOR-floare, pentru fiecare !!! 🙂 🙂 🙂
  1 martie1513780_1394371764210201_3313385761360278797_n69934601_1975545565879614_3416311175871201280_n8-martie-19DUMNEZEU să văBINECUVÂNTEZE !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Alioșa .

17 comentarii »

 1. @ ALLL !!!
  Bună dimineața, lume virtuală ! 🙂

  Cele ce urmează a fi spuse mai JOS , se REFERĂ în EXCLUSIVITATE la așa zisul

  ” prietenul ” virtual ce are la AVATAR un ” CAP de CÂINE”

  ” prieten ”, care din MOTIVE doar de el ȘTIUTE dar de MINE BĂNUITE 🙂
  m-a ACUZAT de n+1 ori că , în postările și republicările făcute ,
  -” mă las ghidat de antena 3 ” 😦
  acuzație mincinoasă, iresponsabilă și plină de URĂ și FRUSTRARE ! 😦
  Dacă ar fi avut MINTEA limpede și NU INFESTATĂ de doctrina galben-portocalie ,
  ar fi constatat că SURSELE mele de INSPIRAȚIE sunt diverse 🙂 🙂 🙂
  iar pe MINE mă INTERESEAZĂ ce spun acele surse despre UNA sau despre ALTA 🙂
  și NU cum ÎNGUST gândește INDIVIDUL frustrat și îndoctrinat ! 😦

  ÎN LINK-uri postate în ARTICOLUL de fond, NU se regăsește NICI UNUL care să-i CONFIRME acuzele TÂMPITE 😦
  ” mă las ghidat de antena 3 ” 😦 😦 😦

  https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/turcia-nu-va-mai-opri-refugiatii-sirieni-sa-ajunga-in-europa-dupa-uciderea-a-zeci-de-soldati-in-siria-1267512

  https://inpolitics.ro/am-avut-dreptate-iohannis-chiar-a-intrat-in-panica_18444705.html

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ue-cere-turciei-sa-si-respecte-angajamentele-in-materie-de-imigratie-dupa-anuntul-ca-refugiatii-sirieni-nu-vor-mai-fi-opriti-la-granit-1267897

  https://www.dw.com/ro/reuniune-extraordinar%C4%83-nato-dup%C4%83-escaladarea-situa%C5%A3iei-din-siria/a-52572751
  iar cele ce vor fi postate mai JOS pentru o IMAGINE și mai clară versus
  CORONAVIRUSUL UCIGAȘ și trinomul johannis&orban& cîțu
  sunt încă o altă DOVADĂ !!! 🙂 🙂 🙂

  https://www.cotidianul.ro/sunteti-mintiti-in-ceea-ce-priveste-starea-finantelor/

  https://adevarul.ro/news/eveniment/primul-caz-coronavirus-confirmat-romania-barbatul-ajuns-institutul-matei-bals-capitala-simte-1_5e5754d35163ec42717ccc23/index.html

  https://www.zf.ro/business-international/ce-se-intampla-daca-esti-infectat-cu-coronavirus-tot-ce-stim-pana-acum-despre-epidemia-de-gripa-din-china-18889837

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/citu-depune-in-parlament-lista-cabinetului-el-a-anuntat-si-numele-propus-pentru-finante-1267685

  E oficial. Șeful MAI riscă 7 ani de pușcărie

  Weekend plăcut persoanelor care au vizitat, comentat și dat LIKE articolului de pe
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/02/25/
  și care ,cu siguranță vor TRECE și pe AICI !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 29/02/2020 @ 9:09 am | Răspunde

 2. Bună dimineața, Alioșa! 🙂
  Complicate sunt căile Domnului?! …
  Cine le complică și mai rău ajunge în final să plătească, când crede că a scăpat… 😉
  Îți doresc o zi de sâmbătă binecuvântată și un sfârșit de săptămână binemeritat!

  Comentariu de AureliaAlbAtros — 29/02/2020 @ 9:22 am | Răspunde

  • Bună dimineața, Aurelia 🙂 de 1 MARTIE, ziua MĂRȚIȘORULUI ! 🙂

   Ieri, nu am reușit să-ți răspund la cele sus postate din lipsă de timp ! 😦
   Mai exact,ziua de ieri, 29 februarie, a fost dedicată nepoțelului ANDREI
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2019/11/29/
   care a venit împreună cu PĂRINȚII săi, la BUNICUȚE și BUNICI 🙂
   să le aducă MĂRȚIȘOARE 🙂
   și la rândul lui, să PRIMEASCĂ de la BUNICUȚE și BUNICI,
   MĂRȚIȘOARE de tot felul ! 🙂
   Pe lângă MĂRȚIȘORUL de pus în piept, eu și soția i-am făcut CADOU nepoțelului din clasa ” ZERO” 🙂
   un GLOB pământesc ROTATIV și LUMINAT la COMANDĂ și o sumă de DOLARI 🙂 🙂 🙂
   pentru că vrea ca peste câțiva anișori, să viziteze împreună cu părinții săi, NASA !!! 🙂 🙂 🙂
   Mulțumesc frumos pentru URĂRILE sus postate 🙂
   urări care sunt din toată INIMA mea returnate și triplate către Domnia Ta ! 🙂
   La Mulți Ani de MĂRȚIȘOR !!! 🙂 🙂 🙂

   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/03/2020 @ 8:12 am | Răspunde

   • Bună dimineața, Alioșa! 🙂

    Mulțumesc pentru urări! O duminică binecuvântată și o primăvară frumoasă!

    Comentariu de AureliaAlbAtros — 01/03/2020 @ 8:41 am | Răspunde

  • Bună seara, Aurelia ! 🙂
   Urarea ta a ajuns unde trebuia 🙂
   iar Cel la care a ajuns , în BUNĂTATEA lui nemăsurată ,
   mi-a făcut DUMINICA BINECUVÂNTATĂ !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu năzdrăvanul nostru de nepoțel ANDREI, am petrecut clipe minunate în Parcul central al municipiului de pe malul DUNĂRII bătrâne !!! 🙂 🙂 🙂
   Mulțumesc pentru FELICITAREA postată ! 🙂
   O seară de DUMINICĂ binecuvântată 🙂 și-apoi, o SĂPTĂMÂNĂ minunată, Aurelia ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/03/2020 @ 7:56 pm | Răspunde

   • Bună seara, Alioșa! 🙂
    Mă bucur că ai petrecut așa de frumos ziua de azi! Îți doresc o seară frumoasă și o noapte odihnitoare!

    Comentariu de AureliaAlbAtros — 01/03/2020 @ 10:47 pm | Răspunde

 3. Un felice fine settimana

  Comentariu de newwhitebear — 29/02/2020 @ 4:43 pm | Răspunde

 4. Am plăcerea să vin cu un mărțișor pentru toate domnițele din viața ta, Alioșa! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 01/03/2020 @ 9:50 am | Răspunde

  • Mulțumesc frumos Petru

   în numele tuturor Doamnelor și Domnișoarelor din VIAȚA MEA !!! 🙂 🙂 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/03/2020 @ 10:00 am | Răspunde

 5. Interesting post. Have a Great Day, friend

  Comentariu de Leyla — 01/03/2020 @ 6:12 pm | Răspunde

  • Welcome back to my blog, Leyla ! 🙂
   Your appreciation honors and stimulates me at the same time ! 🙂
   And you have an interesting and beautiful blog,
   and the reason for my visits to your virtual box is this one ! 🙂
   Have a nice evening and then, a wonderful week ! 🙂
   Regards,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/03/2020 @ 8:03 pm | Răspunde

 6. Comentariu de Beta — 02/03/2020 @ 11:51 am | Răspunde

  • Mulțumesc frumos, Anda, pentru cele sus postate ! 🙂
   O săptămână BINECUVÂNTATĂ ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 03/03/2020 @ 9:03 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: