Alioşa ” File de Jurnal ”

28/04/2020

La Noi ca la Nimeni ( P.a 60-a) ! ” Mai bine mai târziu, decât nicioodată ” !!!

Filed under: republicate — Aliosa @ 9:27 am

Motto:
” În vremuri ale ÎNȘELĂTORIEI universale, a spune ADEVĂRUL, e un act revoluționar” ( George Orwell)
și de mare CURAJ, adaug eu ,persoană fizică de peste 65 de ani, PRIVAT de DREPTUL la LIBERA CIRCULAȚIE prevăzut în CONSTITUȚIA ROMÂNIEI ………..

În cele ce urmează, postez prin ” copy paste” în GHILIMELELE de rigoare ,
FĂRĂ nici o ADĂUGIRE sau ELIMINARE de cuvinte ,
un material care ar trebui CITIT și ANALIZAT de TOȚI ROMÂNII de BUNĂ CREDINȚĂ ! 🙂

 

 

 

 

 

” NU IESE FUM FARA FOC!
DISCRIMINAREA PE CRITERII DE VARSTA IN ROMANIA
-In atentia domnilor Klaus Werner IOHANNIS, Ludovic ORBAN, Nelu TATARU, Adrian STREINU CERCEL et comp-

Recurs la Istorie

De la inlaturarea Guvernului Dancila de vesela amintire, la 10 octombrie 2019, nu v-ati ocupat domnilor, cu sprijinul unei media ticalosita in obedienta sa,
decat de sabotarea cresterii pensiilor, fie civile, fie militare,
de promovarea ideii ca varsta de pensionare la romani, care sunt mai vigurosi decat nemtii, trebuie sa fie 70 ani, de indestularea cu functii a nulitatilor de partid (peste 5.300),
de sterpelirea banilor de la Sanatate (“Privatizarea Costache”),
de ajutorarea bancilor straine si multinationalelor, adica de satisfacerea intereselor marilor companii transnationale reprezentate de grupari ca “Franklin Templeton”,
sau, mai nou,
“Coalitia Pentru Dezvoltarea Romaniei”.

Si v-ati mai preocupat de privatizarea SMURD si alungarea lui Raed Arafat, astazi erou national,
de injumatatirea resturilor efectivelor militare si de politie, prin pensionari fortate,
si de desfiintarea ca structuri militare a jandarmilor si pompierilor, atat de necesari astazi,
in contextul
intoarcerii de la ciordeli, din strainatate, a alegatorilor dvs. bronzati si supercalificati!

Totul in scopul usurarii sarcinii celor care voiau sa desfiinteze Romania prin amplele manifestatii programate in Parlament si in strada ale “Proiectului Trianon”, ce trebuiau sa debuteze la 10 martie 2020.

Si inca vor dezmembrarea Romaniei, dovada aparitia astazi 23 aprilie 2020 intr-un interviu la BBC
a domnului Zoltan Kovacs, secretar de stat in guvernul de la Budapesta, pe fundalul hartii Ungariei Mari.

Toate ticalosiile de mai sus au fost acoperite propagandistic de campania Anticipatelor (pe care bunul Dumnezeu, dragutul si Covid-19 vi le-au transformat, in SINE DIE AMANATE).

Care “Anticipate” trebuiau sa restaureze tirania basista, rebotezata “iohannista”,
in toata splendoarea sa din anii 2009-2012!

Si aceasta in conditiile in care, anuntata inclusiv pe posturile noastre de televiziune inca de la 14 martie 2019, pandemia Covid-19 se declansa la Wuhan pe 27 noiembrie, precedata fiind de un experiment desfasurat tot acolo, cu 6 saptamani inainte, prin simularea sa de catre “Fundatia Bill si Melinda Gates” si “Forumul Economic Mondial” al lui George Soros (prin John Hopkins University).

Ati ignorat deliberat toate avertismentele Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), ea insasi o anexa a “Fundatiei Bill si Melinda Gates”, direct interesata in promovarea Isteriei COVID-19, pentru convingerea miliardelor de pamanteni ca este obligatoriu sa dea banul ca sa se vaccineze cu unul din cele “7 vaccinuri-candidat” aflate deja in testare la cele 7 fabrici ridicate special in acest scop de miliardarul dement si “filantrop”.

Ati mimat ingrijorarea, si, pentru ca era trendy, ati inventat, prin media servila,

jucandu-va de-a “uite masca, nu e masca”,

la 21 februarie 2020, primul caz de infectare cu SARS-COV-2 din Romania, luandu-l cu anasana pe pustiul Zgurescu Ionut Sergiu din Prigoria (Gorj) si chinuindu-i familia.

Si ati tinut-o langa cu “Anticipatele” si cu folosirea banilor din Sanatate,
nu prentru achizitii de antivirale si materiale de protectie, ci pentru ridicarea de arteziene si parcari cu plata, ca la Spitalul Liberal Judetean – Suceava!

Pana la 16 martie, cand valul ucigas care a dat peste cap Europa Occidentala si SUA, pe langa muncitorii romani onesti ramasi fara slujbe,

ne-a adus pachet acasa votantii dvs din clanurile specializate in ciordeli, Alba-Neagra, sau minore rapite si silite sa se prostitueze, pe care i-ati adus cu avioanele la Constanta si cazat la hotelul Flora din Mamaia , pe bani de la buget.

Cu ifose de vedete acestia si-au imbolnavit neamurile si au orchestrat primele asa-zise
“lupte de strada” impotriva instrumentelor autoritatii dvs.

Abia pe 16 martie ac, fara sa fi anuntat epidemia, ati proclamat direct,
la ordinul OMS, “pandemia”, si ati dat primul Decret Prezidential de instituire a starii de urgenta, urmat de valul de ordonante militare, fara cap si fara coada, date de voi, civilii.

Sub bagheta dvs, Romania a fost singura tara membra UE, alaturi de Lituania,

care a anulat drepturile omului, prin suspendarea Art. 15, cu Al. 1 din Constitutie.

Ati trecut la sufocarea firmelor romanesti, alimentand din rezerva de stat firmele straine.

Dupa transferarea aurului galben catre Banca Angliei (opera lui Isarescu), ati blocat revenirea lui in tara, initiata de Dragnea, si ati facilitat, in plus, instrainarea “aurului verde”- padurile si a “aurului cenusiu”-creierele, adica a specialistilor, cu si fara contract, spre Occident.

In replica, in cadrul “solidaritatii europene”, ati acceptat preluarea de deseuri toxice, pecetluindu-ne statutul de groapa de gunoi a Europei.

Ati promovat “somajul tehnic” si, caz unic in Europa si in lume, unde se mai practica discriminarea pe criterii rasiale, religioase, de sex etc., ati introdus, experimental,

DISCRIMINAREA PE CRITERII DE VARSTA!

Nu de la inceput, prin “ordonantele militare” nr. 1 (18 martie) si 2 (21 martie) ci prin Ordonanta Militara nr. 3, din 24 martie, care, in Art. 2 a decretat:

“Circulatia persoanelor care au implinit varsta de 65 de ani in afara locuintei/gospodariei este permisa numai in intervalul orar 11-13”, indiferent de motiv!(deoarece voteaza majoritar cu PSD!)

Si, asa, cei considerati cu o luna inainte lei-paralei apti de munca pana la 70 de ani,

au fost condamnati, fara vina, la arest la domiciliu pentru 30 de zile,
apoi,

de la 16 aprilie pentru inca 30, cu perspectiva de a li se prelungi pedeapsa cu inca 3,6, ori 33 de luni,

ca poate mor dracului, si ati scapat cu totul de pensii, nu numai de marirea lor.

Pentru ca, va citez din putul gandirii basiste, despre “parasirea pe cale naturala a sistemului”, daca avem astazi 518 decedati declarati de COVID -19, dupa doua luni de chin, numai rezervistii au murit in ultimii 11 ani cate 500-600 pe luna, fapt inregistrat ca “mari economii la bugetul de stat, fond pensii militare” (gl. Maria Lupu).

Oare cati pensionari civili au murit zilnic in aceeasi perioada, fara ajutorul lui COVID -19?

Varstnicii – oaia neagra a natiei

Introdusa de basisti, in scopul impartirii prin dezbinare, „ura” intre generatii a luat astazi forme inimaginabile.

Cu ajutorul ambuscatilor din media s-a indus spalatilor pe creier globalisti-comunisti ideea ca varstnicii ar fi “purtatorii virusului”.
E greu pentru acefali sa priceapa ca toata lumea se infecteaza la fel, indiferent de varsta, dar varstnicii, avand bolile “traiului bun” pe care l-au asigurat predecesorii dvs si dvs, odata infectati, sunt condamnati la moarte, alaturi de bolnavii cronici, indiferent de varsta.

Si nu vreti sa se consemneze faptul ca proportional, la categoria de varsta peste 65 ani, in mod paradoxal, ei furnizeaza astazi in Romania iohannista, procentual, cele mai putine victime, tocmai pentru ca sunt mai responsabili decat teribilistii care constituie carnea de tun a politicii dvs.

Ei sunt cei care au construit tot ceea ce voi distrugeti si au investit in voi, in speranta ca ajungeti oameni intregi la minte!

Ei sunt cei care au facut carte si meserii adevarate, prin concurenta reala, care s-au inchinat lui Dumnezeu si idealurilor nationale, nu banului, incat, ca sa-i poata manipula in decembrie 99, alde CIA, KGB, Mossad, AVO, MI6 etc. i-au lovit timp de 10 ani in stomac, prin intermediul tradatorilor interni, ca sa-i faca sa iasa in strada, dar de atunci nimeni nu i-a mai putut pacali!

Pentru ca, exceptie cei atinsi de dementa senila, toti isi amintesc circul mediatic din decembrie ‘89 – martie ‘90, comparabil cu cel de astazi. Atunci ne lichidau “teroristii”, astazi… “virusul”!

Diferenta este ca astazi ei inchid televizoarele si comunica intre ei direct sau online.

In plus “batraneii” sau “bunicii” dvs sunt cei care platesc primii, constiincios, taxele si impozitele (neplatite la justa valoare de banci si corporatii), ei muncesc, dupa puteri si astazi, ei sunt cei care voteaza real, stiind exact ce vor si care inteleg exact ce ni se intampla, si tot ei sunt cei care se intreaba de ce tot circul asta, cand in SUA au murit abia 40.000 de oameni de zisul “Coronavirus”, in timp ce anul trecut pe vremea asta murisera de gripa banala 55.000, iar acum 2 ani 80.000, si nimeni nu s-a mai excitat si nici OMS n-a declarat pandemie, iar in Franta au fost la fel, de peste doua ori mai multe decese (51.648) de gripa banala in martie 2018, si in martie 2016 (52.011), decat astazi, cand Macron a declarat pandemia.

De ce sunt periculosi varstnicii?

Pentru ca inteleg prea mult!
Si, cand nu inteleg, pun intrebari!

Spre exemplu de ce OMS a declarat, neprocedural, pandemia COVID-19, cand nu se ajunsese (si nici nu se va ajunge) la procentul de 1% din populatia mondiala?

Sunt periculosi pentru ca mai au un sistem de valori?

Pentru ca cer demnitate umana, dreptate sociala si nationala?

Pentru ca tin cu dintii de legislatia implementata cu un sfert de mileniu in urma, de inaintasii asasinilor de astazi, despre “Drepturile Omului si ale Cetateanului”?

Nu stiu dvs cum sunteti dar eu, pastisandu-i pe Creanga, atunci cand vad diversi trogloditi politici cum behaie in falset pe la televiziuni despre cum vor da ei pensii civilizate bietilor “batranei” si cum mor ei de grija fata de “bunicii” nostri simt ca imi vine sa vars ori sa pun mana pe par, de indignare.

Nu prentru ca m-as simti lezat, fiindca nu am nepoti si inca pot sa trag la fix cu toate tipurile de arme din dotarea infanteristului (Aviz amatorilor!)!

Dar ma revolta falsa grija manifestata, de exemplu, fata de bietul Andrei Paunescu si iubirea tineretii lui, Boby, care sunt bunici de la 31 de ani, daca n-au devenit cumva, intre timp, strabunici.

Si ma revolta nesimtirea constanta a slugilor dvs din media de a pune semnul egalitatii intre cei 2.209.000 de pensionari ai Romaniei si cei peste 3.300.000 de detinatori de ajutoare sociale pentru nemunca, rente viagere si indemnizatii de merit (politic) stabilite din burta si pe care nici dracu nu le-ar putea “recalcula” in baza formulei punctului de pensie.

Si ma mai revolta neintelegerea voita a faptului ca acesti oameni, pensionarii reali, constructorii de ieri ai Romaniei, nu-si vor decat dreptul legitim pentru contributia avuta la dezvoltarea tarii si respectul meritat pentru sacrificiile facute de o viata!

Dar in loc de respect si demnitate, primesc de la magarii pe care i-au crescut si educat, sub masca “grijii” de sanatatea lor – arestul la domiciliu si amenzi cat pensia lor pe un an sau doi, daca intarzie la farmacie in “invoirea” de la 11 la 13.

Drept care, in numele generatiilor insultate si nedreptatite ale Romaniei, va anunt ca vom deschide, ca Sindicat, in baza Art. 21, Al. 1 si 2 din Constitutia Romaniei, impotriva autorilor OM3 actiune in justitie, pe motiv de discriminare pe criteriul varstei si de…

Incalcarea flagranta a Constitutiei

Fara legatura cu drepturile cetatenesti suspendate, odata cu Art. 15, deci cu restrictionarile pe care le acceptam in respectul autoritatii de stat si al masurilor impuse de starea de urgenta, constatam ca, ilustrand “competenta” dvs, autorii Ordonantei Militare nr. 3 incalca, prin masurile discriminatorii luate impotriva personelor care au implinit 65 de ani, urmatoarele prevederi constitutionale ce nu pot fi anulate decat printr-um Referendum de modificare a Constitutiei:

· Art. 1 privind “Egalitatea in drepturi” care prevede ca “Cetatenii sunt egali in fata legii si a autoritarilor publice, fara discriminari”. Vedeti dvs vreo exceptie legata de varsta?;

· Art. 22 privind “Dreptul la viata si la integritate fizica si psihica” care prevede –
1) “Dreptul la viata precum si dreptul la integritate fizica si psihica ale persoanei sunt garantate”
2) “Nimeni nu poate fi supus torturii si nici vreunui fel de pedeapsa sau tratament inuman ori degradant”.

Oare cine te-a pacalit, domnule diriginte Iohannis ca ne aperi dreptul la viata “arestandu-ne la domiciliu” 22 de ore din 24 si supunandu-ne astfel degradarii fizice si psihice?

Chiar nu stiai ce spune despre “Libertatea Individuala” carticica aia pe care ne-ai jurat credinta, la – Art. 23? Al. 1 precizeaza: “Libertatea individuala si siguranta persoanei sunt inviolabile”
Al. 2 ca “Retinerea” unei persoane, in cazul nostru, retinerea la domiciliu, este permisa “numai in cazurile si cu procedurile prevazute de lege”, dar conform
Al. 3 “Retinerea nu poate depasi 24 de ore” ori tu ne retii deja de 768 de ore, in conditiile in care “Sanctiunea privativa de libertate nu poate fi decat de natura penala”;

· Art. 25 privind “Libera circulatie” care prevede la Al. 1 ca “Dreptul la libera circulatie in tara si in strainatate este garantat”;

· Art. 26 care, referitor la “Viata intima, familiala si privata” prevede la Al. 1 ca “Autoritatile publice respecta si ocrotesc viata familiala, intima si privata” iar la Al. 2 ca “Persoana fizica are dreptul sa dispuna de ea insasi, daca nu incalca drepturile si libertatile altora, ordinea publica, sau bunele moravuri” ca alegatorii dvs itineranti;

· Art. 31 privind “Dreptul la informatie”, care precizeaza ca “Dreptul persoanei de a avea access la orice informatie de interes public nu poate fi ingradit” (Al.1) si faptul ca “autoritatile publice potrivit competentelor ce le revin sunt delegate sa asigure informarea corecta a cetatenilor asupra treburilor publice si asupra problemelor de interes personal”.

Ne-ati informat oare corect despre pandemie, domnilor?
Sau nici dvs nu sunteti corect informati, pentru ca dezinformarea si manipularea, din interese obscure, ne guverneaza?

De Ziua Femeii, in anul de gratie 2020, noi, romanii, vorbeam inca de COVID-19, datorita dvs, ca despre “o simpla raceala”, cand in Franta se stia inca din 2005 ca planeta Pamant va fi lovita in 2020 de Pandemia Coronavirus!

A se vedea lucrarea lui Alexander Adler “Le rapport de la CIA.
Comment séra le monde en 2020”, aparuta la Paris in 2005, in Editura Robert Laffont.
Si culmea este ca “batraneii” astia periculosi stiau si stiu, in timp ce “marii” nostri politicieni inca bat campii.
Si mai cunosc “batraneii” planurile lui Bill Gates de transformare a tuturor pamantenilor in clienti obligatorii ai vaccinurilor sale nanocipate, eforturile lui si ale altora de reducere in stil nazist a populatiei prin genocidul “inutililor” (a se vedea pe siteul SCMD recentul nostru mesaj intitulat “Plaga lui Dumnezeu sau nebunia oamenilor? COVID-19 si romanii”).

Si pe buna dreptate s-au si ne-am gandit ca aberatiile dvs despre extragerea varstnicilor din case si instalarea in hoteluri a 3-5 milioane de persoane au drept scop grabirea sfarsitului acestora, inclusiv prin infectare.
Noi, insa, rezervistii, presupunem ca a fost doar un test pentru verificarea capacitatii de riposta, in situatia in care planul de mai sus ar fi pus in aplicare.

Testul genocidului varstnicilor

Punctul de pornire l-a constituit declaratia lui Michael Jay Rayan de la OMS, inteleasa prost dar luata ca ordin: “A venit timpul sa-i luam pe bolnavi din case”.
“Obositi” cum va stim, nu cumva ati citit gresit, domnilor, “batrani” in loc de “bolnavi”, ca tot cu “b” incepe?

Si asa au aparut “perlele tataresti”:
“A venit propunerea de la Comitetul Stiintific… s-a luat in discutie dar nu a fost cazul”.
Deci “solutia” exista, asa cum se lamenteaza astazi, prins cu ocaua mica, dl. Tataru (vezi emisunea de la RTV a dl-ui Victor Ciutacu din seara zilei de 20.04.2020), dar se face ca uita ca numai cu o saptamana inainte afirmase ferm ca erau de acord sa interneze in lagare, pardon in “hoteluri” peste 5 milioane de persoane in varsta sau bolnavi incurabili: “Ne-am gandit la diferite metode, poate ii ducem la un hotel cu tot confortul”.

La ce “hotel”… Birkenau sau Auschwitz?

Deci planul este real, asa cum o recunoaste declaratia prezidentiala din 21 aprilie:
“Astfel de planuri prost gandite si prost prezentate nu fac decat sa introduca panica in populatie”!

Nu panica, dle presedinte, ci URA!
Bine ca au fost concepute de niste prosti cum apreciati corect dvs si motivate de niste idioti ca, daca se aplicau va trezeati cu noi, rezervistii la poarta si auzeati in germana strigatul de lupta al SCMD:

“Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit”!

Iar d-ta domnule Orban ai vorbit in clar pe 20 aprilie de “centre speciale” anuntand ca “Vor fi modificari constitutionale. Vom legifera restrictii sociale”.

Esecul genocidului varstnicilor si bolnavilor cronici, programat in pripa si enuntat de prosti comunicatori, datorita protestelor si amenintarilor imediate, v-a facut sa dati inapoi domnilor si,

nerecunoscand in mod cinstit ordinele primite de la Bruxelles,

sa-l sacrificati pe post de tap ispasitor pe dl. Adrian Streinu Cercel.

Si ati dat-o la intors, agatandu-va de cuvintele tinerei corupte de 62 de ani, Ursula von der Leyen ca “este posibil ca persoanele in varsta sa fie izolate pana la sfarsitul anului”.
Adica nu incarcerare in lagar, ci perpetuarea izolarii la domiciliu.

Capra si varza sau Programul “Vacanta Mare”, de la Ursula la Cercel

Nici n-a apucat bine dna Ursula sa-si verse matreata inteligentei in ziarul “Bild”, ca d-ta domnule Orban, incurcand, ca de obicei, borcanele (Comisia Europeana cu OMS-ul) ne-ai tinut urmatorul speech mobilizator:

“OMS ne-a transmis ca e necesara pastrarea distantarii sociale cel putin pana in anul 2022.
Ne-a avertizat ca vor veni noi valuri de Coronavirus si trebuie sa facem pregatiri.
De aceea, imediat dupa eradicarea pandemiei actuale, vom legifera restrictii de libertati sociale mai intai pana la sfarsitul anului 2020.
(Si pe urma, pentru totdeanua, nu-i asa?
Adica veti arunca democratia la cos? – nn)
Vom pune in aplicare si recomandarea OMS de a segmenta populatia pe intervale de varsta si a izola persoanele in varsta si cele cu boli cronice, cel putin pana la aparitia vaccinului.
NU STIM DACA LE VOM IZOLA IN CASE SAU IN CENTRE SPECIALE (Gura pacatosului adevar graieste – nn)
Vom schimba legislatia si la locurile de munca pentru a nu se intersecta persoanele pe care le consideram vulnerabile cu cele mai putin vulnerabile.
Purtarea mastilor si a manusilor va deveni obligatorie cel putin pana la sfarsitul anului 2020 in mediul public. Va fi lege!

Pregatim si Legea Vaccinurilor, conform recomandarilor OMS (adica ale dementului de Bill Gates – nn) si se vor emite certificate anuale pentru toti cetatenii.
Nimic nu va mai fi ca inainte!”.
“Nimic” sau… NIMENI, d-le Orban, in sensul ca ne veti lichida, in cateva luni, pe toti, intre patru pereti?

Ceea ce nu ne-ai spus este ca, executand ordine externe, tapul ispasitor Adrian Streinu-Cercel s-a grabit inca din februarie sa comita “Programul” SF “Vacanta Mare”, de masuri care se vor lua pe “categorii de varsta” dupa 15 mai, in ceea ce ne priveste avand in vedere arestul la domiciliu al celor care au implinit 65 de ani, pana prin 2022.

Pai nu ti-e jena d-le Cercel, ca esti medic si ai depus un juramant?

Sau te tin astia de pulpana cu milionul de dolari obtinut de la 7 investitori straini de Fundatia ta?
Oricum, apreciem ca, in mod inteligent, voind sa impaci si capra si varza, ai consimtit sa ne lasi vreo 3 luni in propria casa dupa care ai anuntat ca nu exlcuzi, in ceea ce ne priveste o “relocare in case libere sau relocare institutionalizata”!

Asadar, pe 15 mai, pentru cobaiul romanesc “nu va exista o relaxare dintr-o data.
Va trebui sa continuam sa traim cu anumite restrictii!…
Masurile de relaxare vor fi graduale”, ne-a silabisit vocea prezidentiala.
“Vom gandi relaxarea pentru toate categoriile de varsta, fiecare in felul ei”, ne-a asigurat dl. ministru Nelu Tataru.
Si ce veti face, domnilor, daca eu, de exemplu nu voi accepta “relocarea” decat dupa ce-i vad relocati pe alde Trump, Regina Elisabeth cu printii Philip si Charles, Putin, Angela Merkel si Papa Francisc I, P.F. Daniel, Basescu, Isarescu si nevasta lui Macron?

Chiar credeti ca vor trage camarazii nostri in activitate, militari, jandarmi si politisti in noi, rezervistii, fostii lor sefi sau camarazi?

Mai bine ati invata ceva din patania bietului Milica Macron.
Ca trebuia nenorocitul sa anunte deja programul “Vacanta Mare”, varianta franceza, cu aplicare de la 11 mai 2020, dar i-au sarit in cap Academia Franceza, juristii, ca “nu se poate transforma in lege un fenomen statistic” (Didier Mous), invocand “principiul demnitatii persoanei umani” (Guillaume Drago), sau scriitorii si ziaristii care acuza “insuportabila privare de libertate” (Alain Murio).
Dar gurile rele spun ca a renuntat sa-si mai tina speech-ul nu de frica lor, ci a junei lui consoarte, care l-a altoit cu tigaia pana cand i-a revenit mintea la cap si a strigat
“Nu mai fac, maman!”.

Oare doamna Carmen ce parere are? Ca, deh, are bratul greu, antrenat la tenis!

In concluzie :

Domnilor, de ce nu mergeti dvs sa va faceti utili natiei acolo unde va pricepeti?

Ca, poate, aveti vreo treaba si noi va retinem!

Cat despre administrarea tarii, daca tot au fost chemati militarii sa salveze situatia administrand spitalele, tot ei pot asigura interimatul si la palatele Victoria si Cotroceni.

Macar cat dureaza pandemia, adica pana prind 2022!

Noi, cu masca pe figura, suntem, oricum, obisnuiti!
Si cu manusile de asemenea!
Mai ales cu alea cu un singur deget, pentru tragaci!

Si nu uitati ca “Frica este adevaratul virus!”.
Aceasta este lozinca actualei Revolutii americane impotriva Noii Ordini Mondiale.

Milioane de americani sunt astazi in strada, spre disperarea CNN-ului, pentru Trump, in California, Florida, Texas, Arizona, Colorado, Montana, Washington. Tennessee, Dakota de Nord si Illinois…
Este “Operatiunea Grid Lock Arizona” impotriva comunism-globalismului, a lui Gates si Soros.

Lui Trump nu-i e frica! Nici noua!

Cu respectul datorat functiilor dvs,
Am onoarea sa va salut,
Presedintele S.C.M.D.
Col.(r) dr. Mircea DOGARU .

P.S. De ce v-ati repus in functie conducerea veche, rapace si indolenta, daca nu criminala, a Spitalului Judetean Suceava? Pentru ca, apropo, nu “coruptia” ucide, ci prostia.
Mai ales in combinatie cu servilismul fata de straini si tradarea nationala! ” !!! 🙂 🙂 🙂
Sursa :
http://sindicatulcmd.blogspot.com/2020/04/nu-iese-fum-fara-foc-discriminarea-pe.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+SindicatulMilitarilor+(Sindicatul+Militarilor)&m=1

 • De parcă ar fi CITIT cele mai SUS POSTATE prin ” copy paste”
  dar strâns legate de PERSOANELE de peste 65 de ani , ” BĂTRÂNEII” după denumirea dată de președintele SCMD , și având în vederee faptul că
  PRIMA ORDONANȚĂ MILITARĂ a fost emisă …….
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/03/23?
  urmată de ORDONANȚELE militare 2 și 3 , apoi,
  de ORDONANȚA MILITARĂ nr.4 din 30 martie 2020
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/03/30/la-noi-ca-la-nimeni-p-a-55-a-din-ordonanta-militara-in-ordonanta-militarasi-tot-mai-rau-o-sa-ne-doara/
  iar ACUM, 28 APRILIE 2020 ,
  ajungându-se prin GRIJA domnului Klaus WERNER Johannis la …..
  ORDONANȚA MILITARĂ nr.10 din 27 aprilie 2020 din care ,
  voi puncta câteva opinii personale 🙂
  ÎNSOȚITE de DOVEZI grăitoare !!! 🙂 🙂 🙂
 • Ieri, 27 aprilie , pe la prânz, purtătorului de cuvânt al Guvernului Orban-5,
  președintele României,Klaus WERNER Johannis ,care , pentru a ” lua doar el CAIMACUL ”
  ședinței miniștrilor din lupta cu VÂRCOLACUL ,
  a ANUNȚAT citind de pe PROMPTER 🙂 😦 unele din prevederile Ordonanței Militare nr.10 din 27 aprilie 2020 ,pr, printre care , faptul că ANUL ȘCOLAR 2019/2020 se ÎNCHEIE la 15 IUNIE 2020 pentru toți preșcolarii, școlarii , liceenii și studenții ” adică ,pe REPEDE înainte” 🙂 😦 🙂
  cu excepția elevilor claselor terminale ,
  care urmează să susțină EXAMENELE de ABSOLVIRE și de ADMITERE la LICEU pentru elevii claselor a VIII-a 🙂
  și a liceenilor claselor a XII-a ,care urmează să susțină EXAMENUL de ADMITERE la FACULTĂȚI ………..

  Mi-e GROAZĂ să mă GÂNDESC la CALITATEA absolvenților claselor a VII-A , VIITORII LICEENI ,
  și la calitate VIITORILOR STUDENȚI din ANUL întâi ai FACULTĂȚILOR de stat, private, autorizate, neautorizate, ACREDITATE, NEACREDITATE , la DISTANȚĂ șamd…………….
 • Președintele României,Klaus WERNER Johannis ,
  de când cu PANDEMIA de CORONAVIRUS 😦 nu a SCOS nici o VORBULIȚĂ
  despre cei peste 1,7 MILIOANE de ROMÂNI aflați într-o mare SUFERINȚĂ 😦
  din cauza PENSIILOR de MIZERIE ( 702) lei ce-au fost PLAFONATE
  anul trecut de miniștrii guvernului său din PĂCATE !!! 😦 😦 😦

https://adevarul.ro/economie/bani/17-milioane-pensionari-abia-isi-duc-traiul-timp-privilegiatii-primesc-medie-11000-lei-1_5ea6c6325163ec42712d59fc/index.html

 • Nu a scos însă nici o VORBULIȚĂ despre CREȘTEREA galopantă a PREȚURILOR provocată de declarațiile IRESPONSABILE ale ministrului de finanțe , Florin Cîțu și nici despre NEASIGURAREA la timp a materialelor sanitare pentru PROTECȚIA CADRELOR MEDICALE din LUPTA cu COVID-19, NEPĂSARE care a DUS la INFECTAREA cu COVID-19 a peste 1000 de CADRE MEDICALE 😦 😦  la MOARTEA unora 😦 😦 😦
 • și nici despre AFACERILE camarilei penelisto-pedelisto-orbanniste versus COMERCIALIZAREA măștilor de protecție fabricate în România

  50.000 de măști de protecție, confiscate de pe Aeroportul din Sibiu: erau pregătite pentru export


  și nici despre ACHIZIȚIONAREA de către un ” butic” de familie interlopă

  Felia interlopă din afacerea cu măști


  a MĂȘTILOR de PROTECȚIE și vânzarea lor la SUPRAPREȚ fapt care a dus la UN PROFIT 12 MILIOANE de lei ” dintr-un foc ” …

 • și nici despre    UMILINȚELE la care sunt SUPUȘI culegătorii români de SPARANGHEL nemțesc     trimiși pe ” ȘESTACHE”  cu ACORDUL TACIT al autorităților locale și centrale guvernate de PNL(PDL)                                                                                                                                                                                                                  https://pressone.ro/conflict-la-o-ferma-germana-intre-unii-muncitori-romani-si-patron https://jurnalul.antena3.ro/stiri/observator/scandalul-sezonierilor-romani-rabufneste-in-politica-germaniei-iohannis-tace-843126.htmlhttp://teopal.ro/index.php/2020/04/25/file-din-jurnalul-unui-iresponsabil-2/
 • și nici despre minciunile ministrului de finanțe , Florin Cîțu, versus site-ul ministerului deschis pentru IMM-urile din România ca să acceseze FONDURI …………………..                                                                     
  https://www.mediafax.ro/economic/surpriza-de-proportii-site-ul-guvernamental-www-imminvest-ro-care-a-picat-azi-dimineata-a-fost-gazduit-de-amazon-19080435

  site care, ieri, pe timpul acesta , ÎNCĂ NU FUNCȚIONA !!! 😦 😦 😦

  VESTEA cât de cât bună pentru cei peste 1,7 MILIOANE de ROMÂNI umiliți de guvernarea PNL(PDL)prin PLAFONAREA PENSIEI MINIME ( 702) lei la nivelul anului trecut ,
  și a altor câteva SUTE de mii de PENSIONARI peste 65 de ANI 🙂 🙂 🙂
  este că , INFORMAT ” pas cu pas ” de consilierii și politrucii PNL(PDL) că partidul lui,
  PNL(PDL) este în CĂDERE LIBERĂ în SONDAJELE de opinii versus ” cu cine veți VOTA”
  și că ,PERSOANELE de peste 65 de ani PRIVATE de el și PNL(PDL)-știi săi
  NU îi vor mai VOTA la LOCALELE și PARLAMENTARELE din anul acesta 🙂 🙂 🙂
  le-a mai ACORDAT câteva ore de IEȘIT din CASĂ față de cele 2 ore de până acum DIMINEAȚA ( 11.00-13.00 ) și o ORĂ SEARA ( 20.00-21.00)

 • – De astăzi, INCLUSIV EU , voi PUTEA IEȘI din CASĂ
  dimineața, în intervalul orar 07.00-11.00  și
  seara, în intervalul orar 19.00-22.00
  dar……………………,
  TOT ca înainte , cu DECLARAȚIE pe PROPRIE RĂSPUNDERE semnată și datată și doar pentru ……………,
  –  DESCHIDE linkul și vei vedea pentru ce  :
  https://stirioficiale.ro/hotarari/ordonanta-militara-nr-10-din-27-04-2020

 

 

 

Din păcate, NUMĂRUL ordonanțelor militare se mărește ” pas cu pas” 😦  și odată cu ele, se mărește  și numărul DECESELOR din ROMÂNIA atribuite  de specialiștii ” guvernului meu-5” , Orban -3 , virusuluiucigaș, COVID-19 ,număr care a ajuns la 650 de persoane 😦 😦 😦 față de câte erau anterior :

https://instnsp.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR0UIqLpFWyreIakKe6YKIB7fl-0F1-g5p1_uHeJSBBxmAbdTsrG7O-Ctn0#/5eced796595b4ee585bcdba03e30c127

 

 

 

Cu deosebit

 

 

 

 

Alioșa .

5 comentarii »

 1. Bună ziua, Alioșa! 🙂
  O zi binecuvântată cu multă sănătate și bucurii!
  În ceea ce privește guvernarea… mai analizăm un pic! 🙂

  Comentariu de AureliaAlbAtros — 28/04/2020 @ 11:16 am | Răspunde

 2. Comentariu de AureliaAlbAtros — 28/04/2020 @ 11:19 am | Răspunde

 3. Buna ziua, Aliosa ! 🙂

  mizeriile de reprezentanti ai tarii – presedinte, premier, guvernantii ( partidului meu
  – am scris INTENTIONAT cu litere mici EXACT cum sunt si aceste personaje )
  AU PROFITAT si PROFITA de aceasta NEBUNIE INDUSA de forte oculte care conduc lumea din umbra ,
  DISTRUGAND cu buna stiinta aceata tara – cat a mai ramas din ea !!! 😡 😡 😡

  DAR : „nu mor caii cand vor cainii si nici caini cand vor stapanii” !!!

  Pace si bucurie in suflet !!!

  Comentariu de lacrimaroua — 28/04/2020 @ 12:10 pm | Răspunde

 4. Bonsoir mon Ami ALIOSA

  Rêve à des jours meilleurs , cela fait partie de notre vie

  Sourie , en pensant au bonheur

  Vie ces instants en écoutant parler ton cœur

  Ton ennuie s’effacera

  Ta vie reprendra des couleurs

  Dis toi que l’espoir ressemble à un fruit

  Si ce fruit est vert il n’a pas de saveur

  Ce fruit sera délicieux s’ il est mure , savoure le sur l’heure

  le Bonheur est à ce prix , pense à ces instants magiques

  Bonne journée ou soirée

  Bisous en toute Amitié

  Bernard

  Un petit bouquet de muguet qu’ il t’apporte bonheur au sein de ta demeure et partage le avec les tiens à l approche du 1 Mai

  Comentariu de bernard25 — 28/04/2020 @ 5:12 pm | Răspunde

 5. serena settimana

  Comentariu de newwhitebear — 28/04/2020 @ 6:22 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: