Alioşa ” File de Jurnal ”

22/05/2020

Punctul pe ”I”/5.

Filed under: generale — Aliosa @ 9:11 am

Motto:

„Libertatea este dreptul de a le spune, oamenilor, ceea ce nu vor să audă !” ( George Orwell)
” În vremuri ale înșelătoriei universale, a spune adevărul, e un act revoluționar” ( George Orwell)

și de foarte mare CURAJ , adaug de la mine fără falsă modestie 🙂
ținând cont de faptul că, ADEVĂRUL  odată spus,
DERANJEAZĂ ,
SPERIE,
DOARE,
generează REACȚII și ACȚIUNI imprevizibile și periculoase din partea unora și altora ,
și nu în ultimul rând, PRIETENII virtuali de ALTĂDATĂ ,
dacă au CURAJ, ori te CRITICĂ pentru CURAJUL de a pune
Punctul pe ” I” ,
ori NU mai LASĂ nici o URMĂ a TRECERII lor pe postarea respectivă !!! 😦 😦 😦

Din punctul meu de vedere,
că să NU ȚII MINTE MINCIUNA spusă unuia sau altuia 😦
SPUNE tot TIMPUL ADEVĂRUL 🙂
iar CREIERUL va RĂSUFLA mai UȘURAT !!! 🙂 🙂 🙂

MOTTO:
” De la lume adunate , și tot la lume date” ( Anton Pan )

” O noua gafa a Guvernului Johannis:

Politia a fost mobilizata sa dea amenzi pentru nepurtarea maștilor, fără sa se îndeplinească cerința art. 13 din Legea 55/2020 și anume,
emiterea unui ordin al miniștrilor SĂNĂTĂȚII și INTERNELOR pentru obligativitatea purtării maștii.

Masca pe care OMS nu o recomanda celor sanatosi!
E a doua gafa a Guvernului Meu, care in perioada 15-18 mai a lasat Romania in vid legislativ,
punand sanatatea publica in pericol
SCRIS DE: RAZVAN SAVALIUC ,19 mai 2020 18:20

Nu trece o zi fara sa se faca dovada iresponsabilitatii Guvernului Iohannis, o adevarata calamitate pentru Romania. O calamitate incurajata de presedintele Klaus Iohannis, care de fiecare data da vina pe PSD, si niciodata nu-l critica pe premierul Ludovic Orban si pe ministrii catastrofa indiferent ce tampenii fac!

Incepand de luni 18 mai 2020, politistii au fost mobilizati cu mic cu mare sa-i vaneze pe romanii care nu poarta masti in spatii inchise, principalul instigator fiind chiar premierul Ludovic Orban, care a facut mare caz de nepurtarea mastilor de catre unii parlamentari din arcul majoritar, si a accentuat ca se vor da amenzi ca si in perioada starii de urgenta, chiar daca potrivit noilor reglementari cuantumul amenzilor este sensibil mai mic, respectiv amenda intre 500 lei si 2500 lei pentru fapta de a nu purta masca in spatii inchise.

Alarma lui Coarna

Dumitru Coarna, liderul Sindicatului National al Politistilor, a dezvaluit marti 19 mai, la postul Antena 3 ca politistii nu pot da inca amenzi pentru nepurtarea mastilor intrucat pana in prezent nu s-a respectat cerinta data de art. 13 din Legea 55 din 15 mai 2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Potrivit articolului 13:
“Pe durata starii de alerta, prin ordin comun al ministrului sanatatii si ministrului afacerilor interne se poate institui:
a) obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile publice inchise, spatiile comerciale, mijloacele de transport in comun si la locul de munca;” – (vezi facsimil)

Dumitru Coarna a semnalat faptul ca pana in prezent nu a fost emis un ordin comun al ministrilor Sanatatii si Internelor, astfel incat politistii nu pot aplica amenzi, ci doar sa dea avertismente.

Fata de dezvaluirile liderului sindicatului National al Politistilor, ne intrebam cand se va da ordinul comun, si mai ales cum va arata el daca se va emite si va fi dat publicitatii, intrucat recent Organizatia Mondiala a Sanatatii a postat pe site-ul sau oficial ca nu recomanda purtarea mastilor de catre persoanele sanatoase .
Sursa :
https://www.luju.ro/idiotii-o-noua-gafa-a-guvernului-iohannis-politia-a-fost-mobilizata-sa-dea-amenzi-pentru-nepurtarea-mastilor-fara-sa-se-indeplineasca-cerinta-art-13-din-legea-55-2020-si-anume-emiterea-unui-ordin-al-ministrilor-sanatatii-si-internelor-pentru-obligativitat

” NU PURTA MASCA DACA ESTI SANATOS!
https://www.luju.ro/nu-purta-masca-daca-esti-sanatos-organizatia-mondiala-a-sanatatii-recomanda-evitarea-mastilor-de-protectie-de-catre-persoanele-care-nu-sunt-bolnave-sau-nu-au-simptome-covid-19-purtarea-mastilor-de-catre-oamenii-sanatosi-poate-avea-urmari-precizarile-oms-s
– Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda evitarea mastilor de protectie de catre persoanele care nu sunt bolnave sau nu au simptome COVID-19. Purtarea mastilor de catre oamenii sanatosi poate avea urmari. Precizarile OMS sunt clare: „Daca nu aveti simptome, nu trebuie sa purtati masti… Purtarea mastii va poate da o falsa impresie de protectie si poate fi chiar o sursa de infectie atunci cand nu este folosita corect” (Video)
SCRIS DE: ELENA DUMITRACHE,19 mai 2020 19:13
Romanule, tu cel care cu strictete si simt de raspundere ai respectat toate masurile pe care Guvernul Orban te-a obligat sa le aplici, desi nu ti-au convenit, vezi ca acelasi Guvern care te-a bagat in arest la domiciliu si care acum te obliga sa porti masti si sa te lasi termoscanat la intrarea in magazine, nu iti spune tot adevarul: mastile pot provoca afectiuni persoanelor care le poarta, desi sunt sanatosi.

Organizatia Mondiala a Sanatatii – cea care a aruncat mapamondul in pandemia COVID-19 si a dat instructiuni clare statelor cotropite de noul coronavirus cum sa gestioneze situatia si ce masuri sa ia pentru prevenirea raspandirii virusului, aceeasi la care Guvernul Orban s-a uitat ca la soare si i-a aplicat intocmai cerintele – este astazi organizatia care spune natiunii sa o lase mai usor cu purtarea mastilor. Numai Guvernul o tine acum ca tuta pe mormant si obliga toata tara, de la mic la mare, sa poarte mastile de protectie, ignorand chiar recomandarile OMS.

OMS:
„Mastile ar trebui sa fie folosite doar de personalul medical, ingrijori sau de persoane care sunt bolave si au simptome de febra sau tuse”…………………………………………

Singurele persoane care au obligatia purtarii mastilor sunt cadrele medicale, ingrijitorii si persoanele infectate cu COVID-19. La randul lor, persoanelor sanatoase li se recomanda sa poarte mastile de protectie doar atunci cand intra in contact cu o persoana diagnosticata cu COVID-19. Tare, nu?

Precizarile OMS distrug practic toata crosetarea facuta pentru starea de alerta (alerta maxima, nu oricum – caci asa a definit-o premierul Ludovic Orban) prin care a fost impusa obligativitatea purtarii mastilor de care toti cetatenii tarii.

Intrebam legitim:
de ce acum Guvernul Orban nu tine cont de recomandarile OMS privitoare la purtarea mastilor si obliga populatia absurd sa le poarte, desi acestea prezinta riscul unor imbolnaviri a oamenilor sanatosi?

OMS le strica starea de alerta guvernantilor. Iohannis ameninta cu starea de urgenta

Am inteles toti ca Guvernul Orban nu a condus decat pe stari de urgenta si alerta, dar altfel nu se poate?
Basca, in tandem cu „Guvernul de urgenta si alerta”, Klaus Iohannis ne da senzatia ca vrea sa se consacre ca fiind presedintele care a tinut Romania in starea de urgenta pentru cea mai lunga perioada din istoria moderna a tarii. Sustinem aceasta in conditiile in care, marti, 19 mai 2020,

Iohannis, a iesit de la Palatul Cotroceni sa ne ameninte cu o noua stare de urgenta, solicitand autoritatilor sa isi asume un rol mai ferm, proactiv, varsandu-si supararea pe „iresonsabilii care raspandesc dezinformari si propaganda, tot soiul de teorii ale conspiratiei” si care contesta gravitatea virusului, mistificand evidenta si erodand autoritatea Statului:

„Cred ca nimeni nu-si mai doreste sa reintram in starea de urgenta, dar vom fi obligati sa luam din nou aceasta decizie in situatia in care ritmul de infectare si presiunea pe spitale vor creste semnificativ”………………………….

SCRASNILA VODA – Presedintele Klaus Iohannis a iesit din nou sa imprastie ura printre romani.
Werner ne-a amenintat iar cu arestul la domiciliu si s-a napustit asupra celor care nu recita partitura regimului: ”Iresponsabili care raspandesc dezinformari si propaga tot soiul de teorii ale conspiratiei”.
Obsesia PSD nu a lipsit.
Ridicol, Iohannis a acuzat “politrucii”, desi el insusi a recunoscut ca este un “politruc”

SCRIS DE: GEORGE TARATA |
19 mai 2020 18:04
https://www.luju.ro/scrasnila-voda-presedintele-klaus-iohannis-a-iesit-din-nou-sa-imprastie-ura-printre-romani-werner-ne-a-amenintat-iar-cu-arestul-la-domiciliu-si-s-a-napustit-asupra-celor-care-nu-recita-partitura-regimului-iresponsabili-care-raspandesc-dezinformari-si-prop

” Au înflorit MACII, iubito” 🙂

 

și ODATĂ cu EI , au ÎNFLORIT și AFACERILE sponsorilor PNL(PDL) !!! 😦 😦 😦

Ca urmare a amendamentului propus de OPOZIȚIE la HG nr.394/2020 ,
” GuWerner-5”
va furniza cu TITLUL GRATUIT câte 50 de măști pentru fiecare dintre cei peste 2.300.000 de persoane defavorizate, printre care se numără ASISTAȚII SOCIALI, oamenii străzilor
și pensionarii care au pensii mai mici de 704 de lei !!! 😦 🙂 😦
Ca urmare a acestui AMENDAMENT votat de OPOZIȚIA MAJORITARĂ
și NEVOTAT de cei de la guvernare ( PNL(PDL)&pmp( băsescu),
ministrul de finanțe Florin Cîțu , a fost NEVOIT să SUPLIMENTEZE bugetul Ministerului Sănătății
cu 230 de milioane de lei, ceea ce înseamnă că,
pentru FIECARE din cei 2.300.000 de POMANAGII,
din BUGETUL statului de ” duc pe APA SÂMBETEI” câte 100 de lei !!! 😦 😦 😦

Pentru DETRACTORII mei ,
le spun ceva ce prin CAPUL lor INFECTAT de CIUMA galben portocalie NU le poate TRECE  😦 🙂  😦 BANII pentru confecționarea MĂȘTILOR  în cauză, produse în FIRMELE ce-i SPONSORIZEAZĂ pe cei care azi conduc România, vor ÎNGROȘA buzunarele MAFIOȚILOR patroni de FIRME producătoare și importatoare

Felia interlopă din afacerea cu măști


iar persoanele care le vor PRIMI GRATUIT nu le vor FOLOSI 😦 🙂 😦
ci le VOR da la SCHIMB pentru BĂUTURĂ patronilor de CÂRCIUMI
care la rândul lor le vor VINDE la prețuri mai mari MAFIOȚILOR ………………….

Motto:
” De la lume adunate , și tot la lume date” ( Anton Pan )

”Pseudo-premierul României trăiește într-o lume paralelă și, din când în când, ne servește cu puseuri de delir”;
”Pentru că domnia sa iese după două luni şi jumătate de când Iohannis și colegii lui de partid ne-au băgat în carantină toată țara şi anunţă și domnia sa un fel de măsură economică sau socială: fonduri de 3 miliarde”.
”Vreau să-i spun în primul rând că cele 3 miliarde sunt mai puțini decât banii luați împrumut de domnul Cîțu azi
– 3.3 miliarde la o dobândă de 3 ori mai mare decât Polonia și de 10 ori mai mare decât Bulgaria – și apropo, noi nu am luat nimic până acum în două luni”.
”Acum, dacă au adus liberalii o coafeză secretar general la Ministerul Fondurilor Europene,
avem încredere că lucrurile se vor mișca extraordinar de bine
de acum înainte!” ;
”Domnia sa (Orban, N.R.) a simţit nevoia să fie un umil servant, să îl mai perie nițel pe umăr pe Iohannis” ;
”unul pseudo-președinte, altul pseudo-primi ministru, nu au nici un fel de respect pentru instituții fundamentale ale statului român”.
”Astăzi am văzut niște evaluări ale unor medici care NU sunt în Sistem
– sunt mai liberi la exprimare care spun ”domne, 4 decese?”;
” domne, sunt mult mai puțini decât la o gripă obișnuită” !!!
Sursa : discursul senatorului Titus Corlățean în plenul reunit al Parlamentului României ,
versus DEZBATEREA și VOTAREA H.G.n.394/2020.

Iar ca ” tacâmul să fie COMPLET și FĂCĂTURA cu TERMOSCANAREA la ORDINEA ZILEI

https://adevarul.ro/news/eveniment/adevarul-despre-scandalul-termoscanarii-kaufland-incident-regizat-scopul-crea-senzational-filmat-cameraman-profesionist-video-1_5ec6ba995163ec42710261f8/index.html?utm_source=widget&utm_medium=website&utm_campaign=topdesktop
IATĂ opinia unui MEDIC despre TERMOSCANAREA ordonată de oamenii ” GuWerner-5” prin secretarul de stat , Raed Arafat :

Preotul care l-a desființat printr-o scrisoare pe Raed Arafat: “Nu face parte dintre dumnezeii din medicină”. Cine este duhovnicul Nicolae Trușcă

Opinia unui medic despre termometriștii lui Arafat. Oana Bianca: „Este vorba de dictatură, bineînțeles!”

Chiar de-i PANDEMIE,

vă invit la mine-n VIE,

la o CAFEA și o  RĂCHIE

să le sorbim  cu BUCURIE ,

într-o mare VESELIE !!! 🙂 🙂 🙂

91b3ff960eb3965e30eb837426476494

Weekend fără TERMOSCANARE ! 🙂

Alioșa .

2 comentarii »

 1. un sereno fine settimana

  Comentariu de newwhitebear — 22/05/2020 @ 7:21 pm | Răspunde

 2. @ ALLLL !!!!!

  A) ” Nici o FAPTĂ bună , NU rămâne NESANCȚIONATĂ ” !!! 🙂 😦

  https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/vela-si-tataru-intampinati-de-dodon-in-republica-moldova-ajutorul-trimis-de-romania.html

  https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/premierul-republicii-moldova-romania-tara-cu-cea-mai-mare-coruptie-din-europa-cum-a-reactionat-mae.html

  B) COMUNICAREA din interiorul ” GuWerner-5” condus de drept de președintele PNL(PDL) Ludovic Orban ,
  dar de fapt de președintele României , Klaus WERNER Johannis ,
  Johannis spune UNA 😦 ,
  Orban spune ALTA 😦 😦
  iar ministrul sănătății, Nelu Tătaru , spune DEGEABA ce SPUNE 😦 😦 😦
  căci, premierul Ludovic Orban , DEZMINTE ” pas cu pas” toate spusele lui Tătaru !!!! 😦 😦 😦 😦
  În ORDINUL M.S.versus PURTAREA MĂȘTII în perioada stării de ALERTĂ , se spune :

  ” ……………..
  1.angajatul este singur în birou sau se află minim 2 m între persoanele din acel birou, cu condiţia aerisirii camerei, cel puţin la două ore şi se asigură dezinfecţia suprafeţelor;
  2.persoana suferă de boli care afectează capacitatea de oxigenare;
  3.persoana desfăşoară activitaţi fizice intense şi/sau în condiţii de muncă solicitante (temperaturi ridicate, umiditate crescuta, etc.);
  4.prezentatorii TV şi invitaţii acestora, cu condiţia respectării distanţei de 3 metri între persoane;
  5.vorbitorii în public cu condiţia respectării distanţei de 3 metri
  6.elevii/studenţii doar în timpul orelor de curs, dacă se respectă distanţarea corespunzătoare
  7.copiii cu vârsta mai mică de 5 ani” !!!:) 🙂 🙂
  Sursa :
  https://floteauto.ro/cele-7-exceptii-de-la-purtarea-mastii-de-protectie-ordinul-ms-mai/
  Din MOTIVE doar de consilierii săi securoido-sereiști , premierul Ludovic Orban s-a RĂZGÂNDIT 😦 😦 😦
  în privința celor 7 MĂSURI prevăzute de ministrul sănătății în ORDINUL pe care l-a dat și SEMNAT miercuri,20 MAI a.c.
  Din cauza lui Ludovic Orban ,ORDINUL M.S. Nelu Tătaru nu a mai fost PUBLICAT ” DEÎNDATĂ” 🙂 🙂 😦
  în Monitorul Oficial al României Partea I 😦 😦 😦
  și astfel ,de MIERCURI și până VINERI, 22 mai
  https://www.mediafax.ro/politic/ordinul-privind-obligativitatea-purtarii-mastilor-nu-a-fost-publicat-in-monitorul-oficial-nici-dupa-48-de-ore-tataru-este-in-lucru-19172202
  portul MĂȘTII era la LATITUDINEA românului și……..,
  ce-i mai GRAV , NESANCȚIONABIL legal !!! 😦 😦 😦

  C ) Europarlamentarul Rareș Bogdan, VICEPREȘEDINTE PNL(PDL) a pus ” DEGETUL pe RANĂ” și i-a ” tras-o ” ministrului muncii ,
  Violeta Alexandru PNL(PDL) versus VIZITA făcută în Germania ,
  unde,
  în ultimele trei luni au fost TRIMIȘI sub oblăduirea ” GuWerner-5” ZECI de MII de ROMÂNI la CULES de SPARANGHEL și NU NUMAI !!! 😦 😦 😦

  https://evz.ro/rares-bogdan-pune-degetul-pe-rana-violeta-alexandru-sa-nu-evite-adevaratele-probleme-ale-romanilor-din-germania.html

  Iar ca ” tacâmul să fie complet ” și AROGANȚA ca să nu spun NESIMȚIREA la VEDERE ,
  cu toate că în CONSTITUȚIA ROMÂNIEI se spune cu subiect și predicat că :
  ” NIMENI nu este mai PRESUS de LEGE” 🙂 🙂 🙂
  ministresa Violeta Alexandru, la ÎNTOARCEREA în ȚARĂ din vizita făcută la o FERMĂ nemțescă CONTAMINATĂ de COVID-19 😦 😦 😦
  unde s-a ÎMBRĂȚIȘAT pentru IMAGINE cu mulți ROMÂNI ce lucrau acolo,

  a REFUZAT să STEA 14 zile în IZOLARE la DOMICILIU

  cum prevăd chiar ORDONANȚELE MILITARE și HOTĂRÂRILE de GUVERN semnate chiar și de ea !!! 😦 😦 😦

  D ) Față de situația anterioară
  https://instnsp.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR0UIqLpFWyreIakKe6YKIB7fl-0F1-g5p1_uHeJSBBxmAbdTsrG7O-Ctn0#/5eced796595b4ee585bcdba03e30c127
  numărul DECESELOR din România din cauza COVID-19 după spusele celor din subordinea lui Ludovic Orban ,a AJUNS la 1166
  de persoane 😦 😦 😦

  cu toate că , în spațiul public circulă și alte OPINII versus MORȚII cauzați de COVID-19 !!! 😦 😦 😦

  ” ……… În ce privește numărul morților, în afara raportărilor absurde din spitale,
  o ordonanță a Guvernului publicată în Monitorul Oficial a stabilit că ORICINE MOARE în perioada de izolare sau de carantină
  să fie declarat deces Covid, fără niciun fel de autopsie.
  Și atunci cugetarea ironică, potrivit căreia în România NU se mai MOARE de boli de inimă și de cancer,
  ci doar de Covid, devine cât se poate de realistă.
  Chiar dacă ”victimele” Covid, în marea lor majoritate cu vârste foarte înaintate, sufereau
  de demență mixtă,
  atrofie cerebrala,
  boala Altzheimer,
  Boala Parkinson,
  dublu bypass cardiac,
  emfisem pulmonar,
  TBC,
  înfundare carotidă
  și, uneori, de toate la un loc”!!! 😦 😦 😦

  Sursa : https://www.national.ro/news/halucinant-cum-se-umfla-numarul-mortilor-de-covid-683253.html/#ixzz6NEfUcZFG

  Mai JOS, alte OPINII versus MORȚII din timpul pandemiei de CORONAVIRUS :

  https://www.national.ro/news/halucinant-cum-se-umfla-numarul-mortilor-de-covid-683253.html/#ixzz6KMwud9fv

  https://totcetrebuiesastii.com/ne-obliga-sa-declaram-ca-a-murit-de-coronavirus-nu-vom-face-asta-minicinosilor-toata-lumea-moare-de-corona-nimic-altceva-marurirea-unei-romance/

  https://www.mediafax.ro/social/anuntul-medicului-moldovan-secretat-de-stat-in-ministerul-sanatatii-nu-toti-pacientii-raportati
  -au-murit-efectiv-din-cauza-pneumoniei-cu-covid-19114992

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 23/05/2020 @ 8:31 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: