Alioşa ” File de Jurnal ”

22/07/2020

Punctul pe ” I” /19. Ce NU li s-a SPUS românilor despre VIRUSUL ucigaș , COVID-19!!!

Filed under: generale — Aliosa @ 8:48 am
 • Pentru justificarea TITLULUI de mai sus ,

am doar un LINK de pus !!! 🙂 🙂 🙂

https://www.ziuanews.ro/stiri/ce-inseamna-un-test-rt-pcr-folosit-pentru-detectarea-coronavirusului-unde-e-de-fapt-inselatoria-si-ce-nu-vrea-oms-sa-stim-1490666

Motto:

 1.   ” Cei care UITĂ, nu MERITĂ” ( Nicolae Iorga)

ROMÂNII în GENERAL și politrucii și liderii  PNL(PDL) în SPECIAL , se pare că au UITAT că  actualul președinte al  României în lupta sa pentru ELIMINAREA PSD din VIAȚA POLITICĂ a ȚĂRII  încă din timpul campaniei electorale prezidențiale din anul 2014

https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/

a suferit un mare EȘEC !!! 🙂 🙂 🙂

3, 5 milioane de români așteaptă scuzele lui Iohannis


2.    ” Mai bine mai târziu decât niciodată” spune-o vorbă din popor ! 🙂

Postarea ce urmează mai jos a fi  REPUBLICATĂ prin ” copy paste” circulă pe INTERNET de multișor ,dar eu,  am aflat de ea abia astăzi cu totul întâmplător  și de aceea m-am grăbit s-o aduc și la cunoștința  persoanelor virtuale care mi-au vizitat anterior blogul de față lipsit complet de umor 😦 😦 😦 dar zic eu, folositor !!! 🙂 🙂 🙂

Dacă cei RESPONSABILI și foarte bine plătiți din BANUL public NU ȘTIU a spune decât :

 • – ”Coronavirusul este un fel de GRIPĂ UȘOARĂ” 😦 🙂 😦
  -” Stați în casă ” ,
  -” Spălați-vă pe mâini” ;
  -” Nu vă țineți de mână” ;
  – Nu vă îmbrățișati  rudele ” 😦 🙂 😦
  căci ALTFEL , veți fi CARANTINAȚI

 

 

 

 

 

 

 

iată mai jos și opinia unor OAMENI  de ȘTIINȚĂ despre  CORONAVIRUSUL  pătimaș dar ucigaș :

” COVID-19 :
Cum să eviți să te contaminezi
28 martie 2020 (R.C.)
Universitatea Johns Hopkins a trimis această notă detaliată privind evitarea contagiunii:

* Virusul nu este un organism viu, ci o moleculă proteică (ADN) acoperită de un strat protector de lipide (grăsimi), care, atunci când este absorbit de celulele mucoasei oculare, nazale sau bucale, își schimbă codul genetic, (mutație) și se transformă în celule agresor și multiplicator.

* Întrucât virusul nu este un organism viu, ci o moleculă de proteine, acesta nu este ucis, ci se descompune de la sine. Timpul de dezintegrare depinde de temperatură, umiditate și tipul de material în care se află.

* Virusul este foarte fragil; singurul lucru care îl protejează este un strat subțire de grăsime. Acesta este motivul pentru care orice săpun sau detergent este cel mai bun remediu, deoarece spuma dizolvă grăsimea (de aceea trebuie să frecați mâinile atât de mult: timp de 20 de secunde sau mai mult, pentru a face multă spumă). Prin dizolvarea stratului de grăsime, molecula de proteină se dispersează și se descompune singură.

* Căldura topește grăsimea; acesta este motivul pentru care este atât de bine să folosești apă peste 25 de grade Celsius pentru spălarea mâinilor, hainelor și a tot. În plus, apa caldă face mai multă spumă și asta o face și mai utilă.

* Alcoolul sau orice amestec cu alcool de peste 65% DIZOLVĂ ORICE GRĂSIME,
în special stratul lipidic extern al virusului.

* Orice amestec cu 1 parte de înălbitor și 5 părți de apă dizolvă direct proteina, o descompune din interior.

* Apa oxigenată ajută mult după săpun, alcool și clor, deoarece peroxidul dizolvă proteina virusului, dar trebuie să o utilizați pură ceea ce afectează pielea.

* FĂRĂ SERVICII BACTERICIDE. Virusul nu este un organism viu ca bacteriile; nu se poate ucide ceea ce nu este viu cu antibiotice, dar își dezintegrează rapid structura cu tot ce s-a spus.

* Niciodată nu agitați/scuturați îmbrăcămintea, cearceafurile sau alte materiale folosite sau neutilizate. În timp ce este lipit pe o suprafață poroasă, este foarte inert și se dezintegrează doar între 3 ore (țesătură și suprafață poroasă), 4 ore (cupru, pentru că este natural antiseptic; și lemn, pentru că elimină toată umezeala și nu o lasă să se desprindă și se dezintegrează), 24 ore (carton), 42 ore (metal) și 72 ore (plastic). Dar dacă îl scuturați sau folosiți un pămătuf de curățare, moleculele de virus plutesc în aer până la 3 ore și pot fi inhalate cu ușurință.

* Moleculele de virus rămân foarte stabile la frig extern sau frig artificial precum aparatele de aer condiționat în case și mașini. De asemenea, au nevoie de umiditate pentru a rămâne stabile și, mai ales, întuneric. Prin urmare, mediile dezumidificate, uscate, calde și luminoase îl vor degrada mai repede.

* LUMINA UV pe orice obiect care o poate conține descompune proteina virusului. De exemplu, pentru dezinfectarea și reutilizarea unei măști este perfectă. Fiți atenți, de asemenea, lumina UV descompune colagenul (care este proteic) la nivelul pielii, provocând în cele din urmă riduri și cancer de piele.

* Virusul NU POATE trece prin pielea sănătoasă.

* Oțetul NU este util, deoarece nu descompune stratul protector de grăsime.

* NICI ȚUICA, PALINCA ȘI NICI VODKA, nu servesc. Cea mai puternică vodcă este 40% alcool și ai nevoie de 65%.

* LISTERINE! Este 65% alcool.

* Cu cât este mai limitat spațiul, cu atât mai multă concentrație a virusului poate exista. Cu cât este mai deschis sau ventilat natural, cu atât mai puțin.

* Toată această informație este foarte utilă, dar trebuie să vă spălați pe mâini înainte și după ce atingeți mucoasa, mâncarea, încuietorile, butoanele, comutatoarele, telecomanda, telefonul mobil, ceasurile, computerele, birourile, televizorul etc. precum și când folosiți baia.

* Trebuie să hidratați mâinile uscate de la atâta spălare, deoarece moleculele se pot ascunde în micro fisurile rezultate în pielea uscată. Cu cât crema este mai groasă, cu atât mai bine.

* De asemenea, asigură-te că ai unghiile cât se poate de scurte,
astfel încât virusul să nu se ascundă acolo” !!! 🙂 🙂 🙂
Sursa :

COVID-19 Cum să eviți să te contaminezi

Cercetătorii britanici au susținut marți, 21 iulie 2020 în fața Parlamentului britanic că POPULAȚIA globului va trăi mulți ani cu pandemia provocată de noul coronavirus 😦 😦 😦
considerând improbabil ca un eventual VACCIN să elimine pentru totdeauna acest coronavirus !!! 😦 😦 😦

” Această infecţie nu va dispărea, acum este o infecţie endemică umană ”, a spus în timpul audierii parlamentare epidemiologul Jeremy Farra, care a cerut să se evite o stare de relaxare în timpul acestei veri, apreciind că acum ne aflăm într-o ” etapă crucială ” pentru prevenirea unui al doilea val epidemic.

” În realitate, chiar dacă vom avea un vaccin sau tratamente mai bune, umanitatea va continua să trăiască cu acest virus mulţi, mulţi ani”, a adăugat Jeremy Farra.

La rândul său, profesorul John Bell, de la Universitatea Oxford, a estimat că este puţin probabil ca noul coronavirus să fie eliminat vreodată, în pofida rezultatelor preliminare încurajatoare ale cercetărilor pentru găsirea unui vaccin la care participă şi această instituţie.

” Realitatea este că acest patogen este aici pentru totdeauna, nu pleacă nicăieri ”, a afirmat John Bell în faţa parlamentarilor britanici, estimând de asemenea că vor exista ierni cu o revenire a noului coronavirus.

Întrebat despre un vaccin, el a apreciat că, odată descoperit,
acesta nu va avea un efect pentru mult timp,
astfel că va fi nevoie de cicluri de vaccinare succesive.
Editor: Cristina Iancu
Sursa :
https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/oamenii-vor-continua-sa-traiasca-multi-ani-cu-pandemia-de-coronavirus-sustin-cercetatorii-din-marea-britanie-1341445

Spre cinstea lor 🙂
unii MEDICI și JURNALIȘTI români ,de bună credință 🙂
pun PUNCTUL pe ” I” 🙂 🙂 🙂
și vorbesc CONTRA CURENTULUI vicios păstorit de TRINOMUL care a SPERIAT România !!! 😦 😦 😦

https://www.luju.ro/raportarile-cu-mortii-de-covid-sar-in-aer-fostul-director-al-inml-medicul-vladimir-belis-se-indoieste-ca-toate-decesele-anuntate-de-autoritati-ca-fiind-provocate-de-coronavirus-au-aceasta-cauza-eu-pun-sub-semnul-intrebarii-categorisirea-ca-fiind-decese-ca?pdf

iar unii avocați fac ce-ar trebui să facă TOȚI ROMÂNII-români :
https://www.activenews.ro/stiri-politic/Gheorghe-Piperea-cere-Avocatului-Poporului-sa-sesizeze-CCR-pe-Legea-carantinarii-Caracterul-sau-OPRESIV-accentuat-si-de-cuvantul-LIBERARE-pentru-persoanele-suspecte-in-loc-de-termenul-corect-din-punct-de-vedere-medical-de-%E2%80%9Eexternare-162310

În CONCLUZIE :
Virusul ucigaș ” COVID-„9 ” EXISTĂ ,
se plimbă stingher peste tot în lume INFECTÂND fără nici o DISCRIMINARE pe toate persoanele care-i NEAGĂ EXISTENȚA și HIDOȘENIA !!! 😦 😦 😦

https://www.libertatea.ro/stiri/mai-multe-cazuri-de-covid-19-la-pro-tv-televiziunea-a-confirmat-imbolnavirile-colegii-nostri-urmeaza-cu-strictete-recomandarile-autoritatilor-3062422

petre-tutea (1)

Cu   deosebit  Vreau doar RESPECT !Alioșa .

10 comentarii »

 1. Virusu isi modifica structura asa ca vaccinul de azi nu mai e bun maine decat cu mare noroc! Trebuie un nou vacin pt varianta noua. Ca sa iasa pè piata un vaccin are nevoie de doi ani de studii! In astia doi ani sunt mii de alte variante ale virusului! In vaccin exista substante care pot produce boli mai grave decat gripa. Ca atare vaccinarea aduce prea multe daune in comparatie cu foloasele

  Comentariu de ioansperling — 22/07/2020 @ 9:08 am | Răspunde

 2. Normal ca acest coronavirus nu v-a disparea. Va trebui sa ne obișnuim cu el iar el se va diversifica si modifica ori de câte ori va fi nevoie pentru a supraviețui. Un vaccin va avea efect asupra unui tip de coronavirus dar nu pentru toate care vor apărea. Așa cum vaccinul antigripal are efect asupra virusurilor gripale A (H1N1), A (H3N2) si unul sau doua virusuri gripale B însa exista 4 tipuri de virusuri gripale A, B,C si D iar cele de tip A si B se împart în subtipuri, linii si tulpini.

  Comentariu de Magda Magdi — 22/07/2020 @ 11:21 pm | Răspunde

  • Ai DREPTATE ! 🙂
   Acest blestemat CORONAVIRUS nu v-a DISPĂREA așa ușor 😦 cum nici IPOCRIZIA politicienilor …………………….
   Mulțumesc pentru prețioasele INFORMAȚII ! 🙂
   Weekend plăcut ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 24/07/2020 @ 9:18 am | Răspunde

   • Un Sfârsit de saptamâna cât mai plăcut îți doresc si eu!

    Comentariu de Magda Magdi — 25/07/2020 @ 10:42 am | Răspunde

    • Mulțumesc frumos pentru contravizită și urarea făcută ! 🙂
     DUMINICĂ binecuvântată , Magda ! 🙂
     Alioșa ! 🙂

     Comentariu de Aliosa — 26/07/2020 @ 8:22 am

 3. @ ALLL !!!

  1) ȘTIRILE zilei de 23 iulie 2020 vin de BRUXELLEX
  și-l au ca protagonist pe purtătorul de cuvânt al PNL(PDL) ,
  lăudărosul Klaus WERNER Johannis ,
  care a CERUT insistent ROMÂNILOR încă de la începutul PANDEMIEI de CORONAVIRUS în ROMÂNIA
  să POARTE permanent în SPAȚII ÎNCHISE masca de protecție pe figură 🙂
  iar el ( VEZI IMAGINILE din LINK-urile de mai jos)

  https://www.libertatea.ro/opinii/klaus-smecherul-europei-pah-taxeaza-comportamentul-lui-iohannis-care-ii-cearta-pe-romani-ca-sunt-indisciplinati-dar-el-incalca-aceleasi-reguli-3072782

  și membrii ” GuWerner-5” , Orban-3 să le SFIDEZE ” pas cu pas” !!! 😦 😦 😦

  https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/07/14/punctul-pe-i-16-o-poza-face-cat-o-mie-de-cuvinte/

  2) Președintele României, Klaus WERNER Johannis ,
  a spus IERI, 22 iulie 2020 cu subiect și predicat că la summitul de la BRUXELLES ,
  4 zile și 4 nopți cu liderii UE s-a LUPTAT 🙂
  și pentru ROMÂNIA vreo 80 de MILIARDE de EURO a ADUNAT …….

  Imediat POLITRUCII pnl(pdl) -iști la toate televiziunile s-au afișat ,
  și tot cu subiect și predicat pe președintele Johannis l-au lăudat ,
  ca și cum datorită lui , UE ar fi ALOCAT
  cele aproape 80 de MILIARDE de EURO ………………

  Cu MANIPULAREA și IPOCRIZIA mereu în SÂNGE 😦
  politrucii ciumei galben-portocalii ,
  pe al lor președinte de țară îl plânge 😦
  că-i CONTESTAT și DEMASCAT și asta, rău îl frige !!! 🙂 🙂 🙂

  ROMÂNUL cu CAPUL de ciuma galben portocalie NEINFESTAT ,
  în LINK-ul de mai jos va vedea cu subiect și predicat ,
  că cele aproape 80 de MILIARDE de EURO de UE s-au ALOCAT
  NU pentru Johannis și camarila PNL(PDL) ce ROMÂNIA guvernează ,
  ci pentru PROIECTE de ȚARĂ ce următorii ANI vizează !!! 🙂 🙂 🙂

  https://romania.europalibera.org/a/cum-se-impart-miliardele-romaniei-de-la-ue-/30739664.html

  NOROC că ce NU a spus președintele Klaus WERNER Johannis
  și nici politrucii pedelisto&penelisto&johanniști ,
  despre BANII obținuți pe HÂRTIE de la UE ,
  SPUN alții :

  ” Reducerea fondurilor nerambursabile de la 21 mld euro la 12 mld euro,
  mărirea contribuţiei de la 12 mld de euro, la 17 mld,
  în zece ani, niciun ban din fondurile speciale pentru dezvoltare rurală,
  16,5 miliarde – împrumuturi de la UE,
  asta ne-a adus Iohannis de la Bruxelles.” !!! 😦 😦 😦
  Sursa:
  https://romanialibera.ro/opinii/planul-de-750-de-mld-euro-salvare-sau-smecherie-germana-828097
  Și alte OPINII :

  https://www.cotidianul.ro/breaking-news-ce-trebuia-sa-primeasca-romania-la-bruxelles-si-nu-a-obtinut/

  https://www.cotidianul.ro/fum-alb-la-bruxelles-dar-nu-tocmai-alb/

  3 ) ” Pentru unii MUMĂ, pentru alții CIUMĂ ” spune-o vorbă din popor ! 🙂

  PROCURORII sistemului ticăloșit sunt pentru PNL(PDL)-iști ” MUMĂ” 😦
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/07/08/
  iar pentru alții ” CIUMĂ” !!! 😦 😦 😦

  Parchetul General a decis CLASAREA dosarului care îl viza pe fostul comisar șef din Poliția Capitalei ,
  Nelu Lupu,
  dosar deschis după ce individul a mințit privind faptul că s-a întors din statul ISRAEL bântuit de CORONAVIRUSUL ucigaș 😦
  unde fusese în excursie cu o ” prietenă ” 🙂 🙂 🙂 în luna martie și a infectat mai multe persoane cu COVID-19 ,
  printre care SOȚIA, fiul , nora însărcinată în 3 luni , managerul spitalului și numeroase cadre medicale de la spitalul ” Prof. Dimitrie Gerota ” din București
  din subordinea MAI condus de PNL(PDL)istul Marcel Vela !!! 😦 😦 😦

  Toate detaliile se regăsesc pe :

  https://romania.europalibera.org/a/parchetul-general-a-clasat-dosarul-fostului-politist-care-a-infectat-spitalul-gerota-/30740757.html

  https://romania.europalibera.org/a/fostul-ofiter-m-a-i-internat-la-gerota-a-infectat-30-de-persoane-politistul-a-intrat-%C3%AEn-contact-cu-120-de-oameni/30490373.html

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 23/07/2020 @ 9:12 am | Răspunde

 4. un sereno fine settimana

  Comentariu de newwhitebear — 24/07/2020 @ 7:02 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: