Alioşa ” File de Jurnal ”

08/10/2020

Citiți și luați aminte : COVD-19 poate fi COMBĂTUT !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 7:17 am

Motto :

” Mai bine mai TÂRZIU decât NICIODATĂ ” spune-o vorbă ROMÂNEASCĂ !

NOTA ce urmează a fi mai jos REPUBLICATĂ prin ” copy paste” a fost publicată de Universitatea Johns Hopkins încă de la începutul PANDEMIEI de CORONAVIRUS dar NU sunt SIGUR că a fost CUNOSCUTĂ integral și de persoanele virtuale care mi-au accesat blogul până la această oră ! 🙂

Având în vedere că INFECTAREA cu COVID-19 a ROMÂNILOR de după ALEGRILE LOCALE din 27 septembrie 2020 se apropie de cifra de 3000 de INFECTAȚI în 24 de ore – Situația la ZI se regăsește pe :

https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-7-octombrie-2020-ora-13-00

și luând în considerare faptul că :

 • prognozele despre cazurile de COVID-19 arată că ROMÂNIA se va CONFRUNTA încă de la începutul lunii DECEMBRIE cu vârful celui de-ai DOILEA VAL de PANDEMIEI iar CAPACITATEA spitalelor din ȚARĂ de a TRATA cazurile grave de COVID-19 va fi mult DEPĂȘITĂ față de numărul de paturi ATI existente 😦
 • iar după cum arată la ora actuală situația ,SALVAREA nu va veni de la ” GuWerner-5” ,Orban 3 ci de la FIECARE dintre NOI 🙂 și FAMILIILE NOASTRE 🙂 🙂 🙂

este bine să CITIȚI și să LUAȚI AMINTE :

* Virusul nu este un organism viu, ci o moleculă proteică (ADN) acoperită de un strat protector de lipide (grăsimi), care, atunci când este absorbit de celulele mucoasei oculare, nazale sau bucale, își schimbă codul genetic, (mutație) și se transformă în celule agresor și multiplicator.

* Întrucât virusul nu este un organism viu, ci o moleculă de proteine, acesta nu este ucis, ci se descompune de la sine. Timpul de dezintegrare depinde de temperatură, umiditate și tipul de material în care se află.

* Virusul este foarte fragil; singurul lucru care îl protejează este un strat subțire de grăsime. Acesta este motivul pentru care orice săpun sau detergent este cel mai bun remediu, deoarece spuma dizolva grăsimea (de aceea trebuie să frecați mâinile atât de mult: timp de 20 de secunde sau mai mult, pentru a face multă spumă). Prin dizolvarea stratului de grăsime, molecula de proteină se dispersează și se descompune singură.

* Căldura topește grăsimea; acesta este motivul pentru care este atât de bine să folosești apă peste 25 de grade Celsius pentru spălarea mâinilor, hainelor și a tot. În plus, apa caldă face mai multă spumă și asta o face și mai utilă.

* Alcoolul sau orice amestec cu alcool de peste 65% DIZOLVĂ ORICE GRĂSIME, în special stratul lipidic extern al virusului.

* Orice amestec cu 1 parte de înălbitor și 5 părți de apă dizolvă direct proteina, o descompune din interior.

* Apa oxigenată ajută mult după săpun, alcool și clor, deoarece peroxidul dizolvă proteina virusului, dar trebuie să o utilizați pură ceea ce afectează pielea.

* FĂRĂ SERVICII BACTERICIDE. Virusul nu este un organism viu ca bacteriile; nu se poate ucide ceea ce nu este viu cu antibiotice, dar își dezintegrează rapid structura cu tot ce s-a spus.

* Niciodată nu agitați/scuturați îmbrăcămintea, cearceafurile sau alte materiale folosite sau neutilizate. În timp ce este lipit pe o suprafață poroasă, este foarte inert și se dezintegrează doar între 3 ore (țesătură și suprafață poroasă), 4 ore (cupru, pentru că este natural antiseptic; și lemn, pentru că elimină toată umezeala și nu o lasă să se desprindă și se dezintegrează), 24 ore (carton), 42 ore (metal) și 72 ore (plastic). Dar dacă îl scuturați sau folosiți un pămătuf de curățare, moleculele de virus plutesc în aer până la 3 ore și pot fi inhalate cu ușurință.

* Moleculele de virus rămân foarte stabile la frig extern sau frig artificial precum aparatele de aer condiționat în case și mașini. De asemenea, au nevoie de umiditate pentru a rămâne stabile și, mai ales, întuneric. Prin urmare, mediile dezumidificate, uscate, calde și luminoase îl vor degrada mai repede.

* LUMINA UV pe orice obiect care o poate conține descompune proteina virusului. De exemplu, pentru dezinfectarea și reutilizarea unei măști este perfectă. Fiți atenți, de asemenea, lumina UV descompune colagenul (care este proteic) la nivelul pielii, provocând în cele din urmă riduri și cancer de piele.

* Virusul NU POATE trece prin pielea sănătoasă.

* Oțetul NU este util, deoarece nu descompune stratul protector de grăsime.

* NICI ȚUICA, PALINCA ȘI NICI VODKA, nu servesc. Cea mai puternică vodcă este 40% alcool și ai nevoie de 65%.

* LISTERINE! Este 65% alcool.

* Cu cât este mai limitat spațiul, cu atât mai multă concentrație a virusului poate exista. Cu cât este mai deschis sau ventilat natural, cu atât mai puțin.

* Toată această informație este foarte utilă, dar trebuie să vă spălați pe mâini înainte și după ce atingeți mucoasa, mâncarea, încuietorile, butoanele, comutatoarele, telecomanda, telefonul mobil, ceasurile, computerele, birourile, televizorul etc. precum și când folosiți baia.

* Trebuie să hidratați mâinile uscate de la atâta spălare, deoarece moleculele se pot ascunde în micro fisurile rezultate în pielea uscată. Cu cât crema este mai groasă, cu atât mai bine.

* De asemenea, asigură-te că ai unghiile cât se poate de scurte, astfel încât virusul să nu se ascundă acolo.

Cum arată autopsia oamenilor uciși de coronavirus: „Nu doar plămânii sunt afectați!” Ce se întâmplă în corpul uman

În urma efectuării a 29 de autopsii ale unor pacienți decedați din cauza coronavirusului, o echipă de cercetători chinezi a făcut publice concluziile la care s-a ajuns.

Seful echipei de cercetători, Wang Guiqiang, a prezentat rezultatele studiului în cadrul unei conferințe susținute la Beijing, potrivit agenției Xinhua, citată de DailyFinland, potrivit Mediafax.

Concluziile prezentate de medicul chinez sunt următoarele: noul coronavirus distruge sistemul imunitar și produce schimbări patologice severe în plămânii pacienților.

Coronavirusul duce și la apariția unor secreții în tuburile bronhiale, ceea ce îngreunează circulația oxigenului.

În urma autopsiilor, aceste organe au fost găsite în diferite stadii de deteriorare.

Mai mult, din cauza distrugerii sistemului imunitar, pacienții devin mai vulnerabili la alte infecții bacteorologice și fungice, infecții care agravează starea și pot duce chiar la deces.” !!! 🙂 🙂 🙂

Sursa :

În CONCLUZIE :

Indiferent ce SPUN și vor SPUNE politrucii PNL(PDL) despre faptul că în ultima vreme ROMÂNII MOR pe capete din cauza COVID-19 , un LUCRU RESTE CERT :

 • CAUZA deceselor se stabilește numai și numai după AUTOPSIA legală a cadavrului: https://www.facebook.com/watch/?v=986300981891175
 • EXPLOZIA infectărilor cu COVID-19 din ultimele zile are drept CAUZĂ ALEGERILE LOCALE din 27 septembrie 2020 pe care tandemul Johannis&Orban le-au vrut pe ” REPEDE ÎNAINTE” 😦 cum de fapt vor și ca ALEGERILE PARLAMENTARE să se desfășoare tot pe ” REPEDE ÎNAINTE” ca Johannis , după ” guvernul MEU” să aibă și PARLAMENTUL lui ……………….

În final , o ÎNTREBARE :

14 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  Dacă de COVID-19 nu vă pasă ,
  poate vă pasă de cele postate pe :

  https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/10/06/punctul-pe-i-35-despre-alegerile-locale-din-27-septembrie-2020-din-colonia-romania/

  https://www.secundatv.ro/picatura-chinezeasca/fara-nervi-despre-alegerile-locale-2020-din-bucuresti-a-fost-sau-n-a-fost-frauda-177818.html/

  https://www.secundatv.ro/picatura-chinezeasca/este-implicat-serviciul-secret-al-armatei-dgia-in-dezvaluirea-imaginilor-din-sediul-biroului-electoral-sector-1-177590.html/

  https://monitorulapararii.ro/guvernul-a-aprobat-carta-alba-a-apararii-buget-de-2-26-din-pib-pentru-2020-1-33593

  https://www.national.ro/dezvaluiri/ordin-de-la-cotroceni-inchideti-romania-de-pe-7-decembrie-697797.html?fbclid=IwAR0zClLn7onvX5UgkZgsqv4c8M0OiKMJKRkHoV7VZYLGSuJVAXyRt0Dxw_o

  https://spotmedia.ro/stiri/opinii-si-analize/manzul-dupa-iapa-primarul-pnl-al-capitalei

  https://www.art-emis.ro/analize/alegeri-locale-geopolitice

  https://evz.ro/cine-castiga-parlamentarele-basescu-stie-si-e-complet-neasteptat-cine-s-lipitorile.html

  https://evz.ro/s-au-facut-toate-calculele-ei-sunt-marii-profitori-ai-majorarii-pensiilor.html

  https://recorder.ro/video-partidul-iarta-orice-pacat-pnl-il-tine-in-brate-pe-primarul-care-a-facut-sex-cu-minore/

  https://www.capital.ro/alarmant-scenariu-rosu-de-covid-tot-mai-multe-scoli-pun-lacatul.html

  https://evz.ro/breaking-news-adio-alegeri-pe-6-decembrie-ccr-a-amorsat-bomba-tariceanu-o-detoneaza.html?utm_source=evz&utm_medium=recomandate

  https://evz.ro/scandal-urias-la-biroul-electoral-sector-1-frauda-au-intrat-cu-saci-de-voturi.html

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 08/10/2020 @ 8:03 am | Răspunde

 2. Bună dimineața, Alioșa! Mulțumim pentru recomandări! O zi binecuvântată!🙏👍🍵

  Comentariu de AureliaAlbAtros — 08/10/2020 @ 10:16 am | Răspunde

  • Bună seara, Aurelia ! 🙂
   Mulțumesc frumos pentru vizită , aprecieri și urare ! 🙂
   Mă așteptam să răspunzi și la ÎNTREBAREA din finalul postării ,dar ……,” n-a fost să fie ” ! 😦
   Seară binecuvântată și Domniei Tale , Aurelia ! 🙂
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 08/10/2020 @ 8:05 pm | Răspunde

   • Bună dimineața, Alioșa! 🙂
    Din punctul meu de vedere, nu contează ce cred eu sau alții ca mine, ei fac doar ce vor și mai ales, în urma votului, iese ce se vrea! Suntem prea mici să putem influența ceva! 😉 Acesta-i răspunsul pe care omis să-l postez! 🙂
    Îți doresc o zi de vineri frumoasă și un sfârșit de săptămână binecuvântat alături de familie și prieteni!

    Comentariu de AureliaAlbAtros — 09/10/2020 @ 6:40 am | Răspunde

    • Bună dimineața, Aurelia ! 🙂
     SINCER,
     știam că așa GÂNDEAI 🙂
     dar am dorit foarte mult ca cele GÂNDITE de Domnia Ta , să APARĂ și AICI ! 🙂
     Îți MULȚUMESC din TOATĂ INIMA pentru RĂSPUNSUL dat ,mai ales că și EU gândesc la FEL !!! 🙂 🙂 🙂
     Iar pentru superbele IMAGINI postate ,
     doar două cuvinte :
     – Sărut MÂNA !!! 🙂 🙂 🙂
     Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT, Aurelia ! 🙂
     Cu stimă,
     Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

     Comentariu de Aliosa — 09/10/2020 @ 7:11 am

    • Mulțumesc! 🙂

     Comentariu de AureliaAlbAtros — 09/10/2020 @ 7:23 am

    • Mă bucur că la prima oră a dimineții zilei de 9 octombrie 2020,
     pașii virtuali te-au călăuzit pe meleagurile DUNĂRII bătrâne
     unde TOAMNA deja a VENIT iar frunzele cărămizii precum frumoasele cadâne

     zboară lin dintr-un loc în altul ,
     acoperind pământul ,
     cu un strat gros precum aluatul,
     tava de teflon !!! 🙂 🙂 🙂
     Alioșa ! 🙂

     Comentariu de Aliosa — 09/10/2020 @ 7:45 am

 3. sereno giovedì pomeriggio

  Comentariu de newwhitebear — 08/10/2020 @ 5:34 pm | Răspunde

 4. @ ALLL !!!

  Președintele României, Klaus WERNER Johannis,
  AGENTUL ELECTORAL al PNL(PDL) a ținut pe 7 octombrie între orele 18.00-18.36 o conferință de presă la care a RĂSPUNS jurnaliștilor ca un veritabil POLITRUC pedelisto-penelist , dând VINA pentru GUVERNAREA CATASTROFALĂ a partidului ( PNL(PDL) și guvernului său,
  pe Partidul Social Democrat aflat în OPOZIȚIE încă din luna noiembrie 2019,
  subliniind de nenumărate ori că în perioada următoare trebuie să acționăm cu toții, „impreună” pentru a opri epidemia , dar………,
  fără PSD !!! 😦 🙂 😦
  În disperare de cauză , președintele Klaus WERNER Johannis încearcă să disocieze între PSD – care este „rău”, „toxic”, „nociv”, „conservator”
  – si votanții săi – care sunt VIITORUL României !!! 😦 😦 😦
  Încercarea lui Klaus WERNER Johannis care după ” GUVERNUL meu” vrea și „parlamentul meu „,
  „călcând peste cadavre”, fără a ține seama de nevoia de concertare politică inclusiv cu opoziția,
  va fi, cu siguranță sancționată la vot pe 6 DECEMBRIE 2020 când ,
  vor avea loc ALEGERILE PARLAMENTARE stabilite de ” GuWerner-5 ” , Orban-3 ,
  cu toate că este atributul PARLAMENTULUI de a STABILI data ALEGERILOR PARLAMENTARE 🙂 🙂 🙂
  și nu guvernul lui Johannis !!! 😦 😦 😦
  https://evz.ro/breaking-news-adio-alegeri-pe-6-decembrie-ccr-a-amorsat-bomba-tariceanu-o-detoneaza.html?utm_source=evz&utm_medium=recomandate
  După Klaus WERNER Johannis , alegerile parlamentare ” NU trebuie AMÂNATE sub nicio FORMĂ ” 😦 😦 😦
  chiar dacă INFECTAREA românilor cu COVID-19 crește zi de zi și ” pas cu pas” !!! 🙂 😦 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 08/10/2020 @ 8:13 pm | Răspunde

 5. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  Pentru astăzi, 9 OCTOMBRIE, anul de grație, 2020 , am REȚINUT spre DUREROASĂ ADUCERE AMINTE ,
  două ȘTIRI , una mai PROASTĂ ca alta !!! 😦 😦 😦
  – Prima ȘTIRE a venit aseară târziu, din ISLANDA unde fotbaliștii tricolori au PIERDUT șansa de a EVOLUA pe TEREN PROPRIU , pe ARENA NAȘIONALĂ din BUCUREȘTI și nu numai , în TURNEUL FINAL EURO-2020 😦 😦 😦
  fiind ÎNVINȘI de ” BĂTRÂNA ”dar EXPERIMENTATA națională islandeză în BARAJUL pentru un loc în SEMIFINALA EURO2021 ,
  cu scorul de 2-1 !!! 😦 😦 😦

  De unde se vede că proverbul românesc
  ” La OMUL sărac nici BOII nu TRAG”
  este dureros de ADEVĂRAT !!! 😦 😦 😦

  – A doua știre vine de la Palatul Victoria unde ,
  incredibil dar adevărat,
  pe premierul României , Ludovic Orban ,GURA pe dinainte l-a luat 😦
  spunând cu subiect și predicat 😦
  versus bolnavii infectați cu COVID- 19 că………….,
  ” la ATI nu poate INTRA oricine ” !!! 😦 😦 😦

  https://recorder.ro/sapte-medici-ati-vorbesc-despre-socul-valului-doi-toate-paturile-sunt-pline-vom-alege-cine-traieste-si-cine-moare/

  -Decât așa PREMIER, mai bine LIPSĂ !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 😦 😦 😦

  Comentariu de Aliosa — 09/10/2020 @ 7:16 am | Răspunde

 6. @ ALLL !!! 🙂 😦 🙂
  După POLITRUCII PNL(PDL) miile de DECESE din ultima vreme din
  ” România educată” 😦
  are drept CAUZĂ numai și numai COVID-19……………………
  IATĂ însă ce SPUN nePOLITRUCII PNL(PDL) versus CAUZA DECESELOR din
  ” România normală” !!! 😦 😦 😦

  Și IATĂ ce spune și o CURAJOASĂ DOAMNĂ AVOCAT despre POLITICA actualilor politicieni :

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 11/10/2020 @ 8:18 am | Răspunde

 7. @ ALLLLL !!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 11/10/2020 @ 10:49 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: