Alioşa ” File de Jurnal ”

12/10/2020

Punctul pe ” I”/36 ! Andrei Marga vs.obsesia lui Klaus WERNER Johannis pentru ELIMINAREA social- democraților din politica românească ………………..

Filed under: generale — Aliosa @ 9:37 am

În loc de motto :

https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/02/01/

” MARGA, ACUZATIE DEVASTATOARE:

IOHANNIS ARE TEZELE LUI HITLER DIN ”MEIN KAMPF”

10 octombrie 2020

Fostul ministru al Educației și al Externelor, rector al Babeș-Bolyai și laureat al premiului ”Herder”, filosoful Andrei Marga, dă azi publicității un fragment dintr-un volum în lucru în care afirmă, fără echivoc, că obsesia lui Klaus Iohannis pentru eliminarea social-democraților din politică este cea a lui Hitler, exprimată mai ales în Mein Kampf. Atacul lui Marga – important de subliniat – evreu de origine, vine, stranie coincidență, a doua zi după Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului 2020 în România.

”Unii ziariști au consemnat faptul că „președintele” are obsesia eliminării social-democrației. O și declară repetat, chiar dacă este la îndemână o altă întrebare: „președintele” ce a făcut în șase ani, căci vreo înfăptuire nu se poate constata?” scrie Marga în Cotidianul într-un articol intitulat ”Mein Kampful de la Cotroceni”.
”Am vrut să mă conving dacă obsesia este, într-adevăr, cum mulți miniștri, parlamentari, cetățeni au semnalat, adesea cu jenă, cea a lui Adolf Hitler. M-am întrebat, la rândul meu, onest: până acolo să fi ajuns stupiditatea?

”Contemporaneist fiind, am citit Mein Kampf, căci citesc diversele abordări ale lumii. Știu despre ce este vorba și din istoriografia perioadei, datorată lui Martin Broszat, Hans Mommsen, Andreas Hillgruber, Joachim Fest și altor istorici de calibru.
Nu sunt psd-ist, deși cunosc bine doctrina social-democrației. Nici nu este greu, cunosc liberalismul mai bine decât „liberalii” de azi! Eu consider că, cel puțin în România, se cer soluții cu mult mai integrative decât ale liberalismului actual și mai coerente decât ale social-democrației de azi. Și social-democrați și liberali m-au invitat în guvern, încât nu am resentimente.
Nu am prejudecăți și nu cred că cineva este urmașul lui Adolf Hitler. Dar, în situația de azi a țării în care trăim, când un „președinte” depășit de funcție și fără vreo realizare, reia, în orice chip, Mein Kampf, socotesc apărarea pluralismului și a democratizării drept datorie.

Să citim, însă, ce spune Adolf Hitler (Mein Kampf, Zentralverlag NSDAP, München, 1943). Și, desigur, „președintele”.

În paginile pe care le consacră social-democrației, Adolf Hitler se plânge că în anii săi „într-adevăr oamenii nu trăiesc unul cu altul, ci se apasă unul pe altul” (p.32). Evaluarea sa este că social-democrația „a condus lupta pentru vot universal și secret”, încât continuă scriind „această activitate a social-democrației nu mi-a fost nesimpatică” (p.39).

Adolf Hitler își declară insistent nemulțumirea față de poziția social-democrației în chestiunea etnicității (p.39) și, mai ales, iritarea față de audiența mare de care social-democrația se bucură în populație (p.43). El susține că, întrucât este condusă de evrei (p.64), social-democrația nu ar ține de poporul german (p.82). De aceea, vede în social-democrația organizată ca partid „o armată amenințătoare (bedrohlichen Heere)” (p.43), care exercită „o înșelare a poporului (Volksbetrug)” (p.40), o „terorizare spirituală (geistige Terrorisierung)”(p.44). Ea ar pune piedici formării burgheziei, care nu ar fi „nici moral, nici sufletește matură” încât să se poată susține singură (p.45). Social-democrația ar fi „ciumă (Pest)” (p.170). Führerul cerea „luptă fără scrupule (der Kampf rucksichtloser aufzunehmen) (p.192) cu social-democrația, după ce pretindea abandonarea „democrației pacifiste” (p.191) – echivalentă cu o distrugere a democrației.

Zice “președintele” în anii în curs altceva rău despre social-democrație? Oricine poate compara și își poate răspunde.

Cam la fel de necontrolat și căutând evident să înșele oamenii, „președintele” vorbește de „România captivă”, de „asalturile agresive al psd”, sugerează că acesta vrea să desființeze alegerile și promite că „războiul nu s-a încheiat”, precum și alte bazaconii. „Președintele” debitează iresponsabil toate acestea despre un partid care, place-nu place, a contribuit la România democratică în care trăim . A contribuit incomparabil mai mult decât el și adepții săi – a contribuit, desigur, la o democrație atât de permisivă, încât și nepregătiții ajung unde nu este cazul.

Cine are timp poate întocmi antologia inepțiilor „prezidențiale” privind „scoaterea din țară” a social-democrației și eliminarea ei „definitivă”. Mai recent (28 septembrie 2020), “președintele”, ce iese curent din limitele Constituției, dar se pretinde, mai mult decât comic, „al tuturor românilor”, declară: „Pentru ca România să se modernizeze, epoca psd trebuie să se încheie definitiv… Victoria de la locale trebuie confirmată la alegerile din decembrie, când majoritatea toxică ce a acaparat Parlamentul va putea fi oprită prin votul cetățenilor să mai producă daune ireparabile”. Câte fraze, atâtea aberații! Teama „președintelui” este aici, evident, ca nu cumva social-democrația să-și poată aplica legile prin care se măresc alocații, salarii, pensii!

Trec peste faptul că “președintele” nu știe nici măcar cum se elaborează o hotărâre de guvern. A fost grotesc când actualul “guvern al meu” emitea hotărâri neconstituționale, iar “președintele” ataca social-democrația că nu tace din gură! Nici Emil Bobu, simbol durabil al mărginirii decidenților, nu săvârșea asemenea confuzii!

Trec și peste faptul că “președintele” ignoră, precum în Mein Kampf, că modernizarea se ramifică – este tehnologică, infrastructurală, economică, instituțională, culturală. Printre componentele ei sunt, de pildă, negocierile. În mod exemplar, în Germania este punct cheie în programe, nu doar al social-democraților, ci și al creștin-democraților, de la Adenauer și Erhard încoace, vestitul “drept de codecizie (Mitbestimmungsrecht)”. Se știe de multă vreme că o modernizare fracturată are urmări nefaste.

„Președintele” a atacat cooperarea guvernului anterior cu “niște evrei”, în împrejurările recunoașterii Jerusalimului drept capitală a Israelului. Îți dai seama ușor că atacul nu era original.

“Toxic”, “ciuma roșie” și altele din vocabularul calic al “președintelui” sunt ale lui Goebbels. “Președintele” vrea și el să inducă în eroare oameni plini de grija zilei de mâine agitând fantome. Este drept, s-au cîștigat cu ani în urmă alegeri agitând “pericolul comunismului” – când acesta era mort demult. “Președintele” și ai săi îi dau acum cu “ciuma”. Curând vine la rând “pericolul asiatic”, căci pe Führer îl obsedau și “slavii”” mai scrie fostul înalt demnitar. (B.T.I.)

Sursa :

https://inpolitics.ro/marga-acuzatie-devastatoare-iohannis-are-tezele-lui-hitler-din-mein-kampf_18446813.html

Alioșa .

13 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  Pentru astăzi, 12 octombrie , 2020, supun spre dezbatere următoarele :

  https://luba.ro/ordonanta-tradarii-nationale-tunul-de-20-miliarde-euro/

  https://evz.ro/nicusor-dan-denunt-in-direct-a-dat-o-masina-ca-spaga-o-spune-acum-dupa-alegeri.html?utm_source=evz&utm_medium=recomandate

  Incredibil dar adevărat ,
  Elena Băsescu ,FIICA celui mai IPOCRIT fost om de stat

  ajunsă în mandatul lui Traian Băsescu , EURODEPUTAT ,
  vrea să candideze la ALEGERILE PARLAMENTARE pentru un mandat
  https://evz.ro/eba-revine-in-forta-in-politica-ar-putea-candida-la-alegerile-parlamentare.html?utm_source=evz&utm_medium=recomandate
  aducător de BANI NEMUNCIȚI de la STAT !!! 😦 😦 😦

  ” De RÂSU-PLÂNSU” :
  În COADA Europei în toate DOMENIILE !!! 😦 😦 😦
  NORVEGIA-România , 4-0 la FOTBAL seniori !!! 😦 😦 😦

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 12/10/2020 @ 10:11 am | Răspunde

 2. Passo velocemente per lasciarti un grande saluto. Ci sono poco, ma non mi sono dimenticata di te.
  Un abbraccio, Pat

  Comentariu de Patrizia M. — 12/10/2020 @ 2:54 pm | Răspunde

  • Grazie mille, Pat ! 🙂
   Sereno mercoledi ! 🙂
   Un abbraccio ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 14/10/2020 @ 10:06 am | Răspunde

 3. Sereno inizio di settimana

  Comentariu de newwhitebear — 12/10/2020 @ 6:22 pm | Răspunde

 4. TODO ES MENTIRA

  https://www.animalshealth.es/fileuploads/news/mesa-de-trabajo-1-dia-

  mundial-de-la-tuberculosis-la-enfermedad-mas-letal-director-de-la-oms-

  tedros-adhanom15850465681.jpg
  La Organización Mundial de la Salud finalmente ha confirmado lo que muchos

  expertos y estudios han estado diciendo durante meses: el coronavirus no es

  más mortal ni peligroso que la gripe estacional. Los altos mandos de la OMS

  hicieron este anuncio durante una sesión especial de la junta ejecutiva de

  34 miembros de la OMS el lunes 5 de octubre, pero nadie pareció entender

  realmente lo que los datos que divulgaron significan. De hecho, ellos

  mismos no parecían entenderlo completamente.

  En la sesión, el Dr. Michael Ryan, Jefe de Emergencias de la OMS, reveló

  que creen que aproximadamente el 10% de la población del mundo ha sido

  infectado con Sars-Cov-2. La Dra. Margaret Harris, portavoz de la OMS,

  confirmó más tarde la cifra, afirmando que se basaba en los resultados

  promedio de todos los estudios generales de seroprevalencia realizados en

  todo el mundo. Aunque la OMS intentara hacer ver que esto es algo malo y el

  Dr. Ryan incluso dijo que significa que “la gran mayoría del mundo sigue en

  riesgo”. – en realidad son buenas noticias. Y confirma, una vez más, que el

  virus no es tan mortal como todo el mundo predijo.

  Veamos por qué estas noticias no son para nada malas. La población mundial

  es de aproximadamente 7.800 millones de personas, si el 10% se ha

  infectado, es decir, 780 millones de casos. Entonces, si la cifra global de

  muertes atribuidas actualmente a las infecciones por Sars-Cov-2 es de

  1.061.539, la tasa de mortalidad por infección de covid-19 sería de

  aproximadamente 0,14%. Justo en línea con la gripe estacional y las

  predicciones de muchos expertos de todo el mundo. Esta cifra de letalidad

  del 0.14% es 24 veces MÁS BAJO que la “cifra provisional” de la OMS de 3.4%

  dada en marzo. Esta cifra se utilizó en los modelos que se utilizaron para

  justificar cierres y otras políticas draconianas. De hecho, dada la

  sobreinformación de supuestas muertes por Covid, es probable que la tasa de

  letalidad sea incluso inferior al 0,14% y podría mostrar que el Covid es

  mucho menos peligroso que la gripe.

  Comentariu de Maritza — 13/10/2020 @ 12:35 am | Răspunde

  • Bună dimineața, Maritza ! 🙂
   Mulțumesc frumos pentru comentariul sus postat ! 🙂
   Din RESPECT pentru Domnia Ta 🙂 și pentru distinsele DOAMNE și distinșii DOMNI care-mi vizitează blogul,
   postez în cele ce urmează traducerea după ” GOOGLE TRANSLATE” a comentariului sus postat ! 🙂

   ” TOTUL ESTE MINCIUNĂ

   https://www.animalshealth.es/fileuploads/news/mesa-de-trabajo-1-dia-

   Tuberculoza-la-nivel-mondial-cea-mai-mortala-boala-director-a-cine-tedros-adhanom15850465681.jpg

   Organizația Mondială a Sănătății a confirmat în cele din urmă ceea ce mulți

   experții și studiile spun de luni de zile: coronavirusul nu este

   mai mortal sau mai periculos decât gripa sezonieră. Cea mai bună aramă a OMS

   a făcut acest anunț în cadrul unei sesiuni speciale a comitetului executiv al

   34 de membri ai OMS luni 5 octombrie, dar nimeni nu părea să înțeleagă

   ceea ce înseamnă datele pe care le-au dezvăluit. De fapt ei

   Ei înșiși nu păreau să o înțeleagă pe deplin.

   În cadrul sesiunii, a dezvăluit dr. Michael Ryan, șeful de urgență al OMS

   care cred că aproximativ 10% din populația lumii a fost

   infectat cu Sars-Cov-2. Dr. Margaret Harris, purtător de cuvânt al OMS,

   ulterior a confirmat cifra, afirmând că se bazează pe rezultate

   media tuturor studiilor generale de seroprevalență efectuate în

   toata lumea. Deși OMS a încercat să facă să pară că acesta este un lucru rău și că

   Dr. Ryan chiar a spus că înseamnă că „marea majoritate a lumii este încă în

   risc”. – de fapt este o veste bună. Și confirmați, încă o dată, că

   virusul nu este la fel de mortal cum a prezis toată lumea.

   Să vedem de ce această veste nu este deloc rea. Populația mondială

   este de aproximativ 7,8 miliarde de oameni, dacă 10% au fost

   infectate, adică 780 milioane de cazuri. Deci, dacă figura globală a

   decesele atribuite în prezent infecțiilor cu Sars-Cov-2 este

   1.061.539, rata mortalității prin infecția cu covid-19 ar fi

   aproximativ 0,14%. Chiar în conformitate cu gripa sezonieră și

   predicții ale multor experți din întreaga lume. Această cifră de fatalitate

   0,14% este de 24 de ori mai scăzut decât „cifra provizorie” a OMS de 3,4%

   dat în martie. Această cifră a fost folosită la modelele obișnuite

   justifică închiderile și alte politici draconiene. De fapt, având în vedere

   suprainformarea presupuselor decese din Covid, este probabil ca rata de

   letalitatea este chiar mai mică de 0,14% și ar putea arăta că Covid este mult mai puțin periculoasă decât gripa” !!! 🙂 🙂 🙂
   Un sfârșit de săptămână pe pacul INIMII Domniei Tale , Maritza !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu deosebit respect,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 15/10/2020 @ 8:01 am | Răspunde

 5. @ ALLLLL !!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  ” Dacă VOI nu mă VREȚI , eu vă VREAU ……….” 🙂
  și voi POSTA cu sau fără VOIA voastră ,
  ȘTIIND că din varii MOTIVE nu veți COMENTA …………………..

  1) Pe al doilea meu BLOG , My Blog ,

  https://amintiriamintiri.wordpress.com/2020/10/13/tot-despre-individul-numit-de-presedintele-pnlpdl-si-premier-al-romaniei-ludovic-orban-intr-o-functie-importanta-fara-bac-diploma-de-bacalaureat/

  CONTINUĂ publicarea dovezilor despre IPOCRIZIA ipocritului de
  ” CINE nu sare ia CONDAMNARE” !!! 🙂 😦 🙂

  2) Pentru a arăta detractorilor mei că NEPOTISMUL și FAVORITISMUL în mintea lui Ludovic Orban este la ORDINEA ZILEI , fac trimitere la :

  https://www.digi24.ro/alegeri-parlamentare-2020/cum-imparte-ludovic-orban-locurile-eligibile-pe-listele-parlamentare-prioritari-apropiatii-sai-ministrii-si-traseistii-1383130

  3) Pentru PENSIONARII care au VOTAT la ALEGERILE LOCALE din 27 SEPTEMBRIE 2020 cu PNL(PDL) ,
  SĂNĂTATE cât CUPRINDE și ……………………,
  în loc de 40 % creștere a PUNCTULUI de PENSIE după LEGEA în VIGOARE:) 🙂 🙂
  vor PRIMI DREPT RĂSPLATĂ a VOTULUI LOR , doar 14 % 😦
  care de fapt ÎNSEAMNĂ o DIMINUARE cu 26 % a PUNCTULUI de PENSIE !!! 😦 😦 😦

  Din PĂCATE , vor SUFERI și PENSIONARII care NU au VOTAT cu PNL(PDL) !!! 😦 😦 😦

  Guvernul PNL(PDL) condus de Ludovic Orban , președintele PNL(PDL)
  și omul de serviciu al președintelui României, Klaus WERNER Johannis care ,după :
  ” guvernul meu” ,
  ” magistratul meu” ,
  ” primarul meu”
  la ALEGERILE PARLAMENTARE din 6 DECEMBRIE pe care le vrea desfășurate MUSAI 😦
  în PLINĂ CREȘTERE a INFECTĂRILOR cu COVID-19 ( MII de cazuri pe zi ) 😦 😦 😦
  și peste 50 de DECESE pe zi 😦 😦 😦
  VREA cu orice preș și…………………,

  ” parlamentul meu” ,

  astăzi, 13 OCTOMBRIE , zi cu ” GHINION” pentru Johannis&Orban&Alexandru&Cîțu ,
  va ATACA în SCRIS la Curtea Constituțională a României ( CCR)

  AMENDAMENTUL depus de PSD la proiectul de lege versus RECTIFICAREA bugetară adoptat de Parlament pe 22 septembrie 🙂 🙂 🙂
  AMENDAMENT care prevede CREȘTEREA PUNCTULUI de PENSIE tot cu 40% !!!

  https://www.news.ro/politic-intern/guvernul-va-sesiza-marti-ccr-in-legatura-cu-rectificarea-bugetara-adoptata-de-parlament-care-include-cresterea-pensiilor-cu-40-surse-1922405912582020101219511196

  4) Pentru persoanele virtuale de BUNĂ CREDINȚĂ care ajung până AICI 🙂
  o zi de MARȚI fără cele ” TREI CEASURI RELE” !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 13/10/2020 @ 9:42 am | Răspunde

 6. @ ALLLLL !!!!! 😦 😦 😦 😦 😦

  IPOCRIZIA și DEMAGOGIA
  ” pas la pas ”
  cu PANDEMIA !!! 😦 😦 😦

  0) În timp ce jandarmii lui Orban&Vela INTERZIC ROMÂNILOR fără BULETIN de IAȘI să intre în incinta Catedralei Metropolitane din IAȘI
  pentru a se ÎNCHINA la MOAȘTELE Cuvioasei PARASCHEVA ,
  președintele României, Klaus WERNER Johannis , AGENTUL ELECTORAL al PNL(PDL) ,
  va fi PREMIAT pentru SERVICII speciale ADUSE Republicii Federale a Germaniei 🙂 😦 🙂
  https://www.stiripesurse.ro/episodul-j-napot-k-v-nok-psd-nu-l-a-afectat-peklaus-iohannis-inca-o-distinctie-germana-pentru_1515393.html

  1) ROMÂNII se INFECTEAZĂ ” pas cu pas” cu COVID-19 și MOR pe capete ,
  cei de la INSP supun un procent al INFECTĂRILOR iar cei de la GCS altul ,
  iar în conferința de presă ținută aseară , Klaus WERNER Johannis ajuns președintele României în 2014
  deși avea destule DOSARE PENALE pe ROL la vremea respectivă
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/
  a dat VINA pe PSD inclusiv pentru RĂSPÂNDIREA CORONAVIRUSULUI ucigaș !!! 😦 😦 😦

  2) Camera Deputaților condusă de liderul PSD , Marcel Ciolacu ,în calitatea ei de FOR DECIZIONAL,
  ca să demonstreze lumii că LUCREAZĂ 😦 🙂 😦 a VOTAT cu 255 de voturi PENTRU ,
  PROIECTUL de LEGE
  pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul penal în vederea transmiterii unor directive ale Uniunii Europene !!! 🙂 🙂 🙂

  Este vorba despre un ACT NORMATIV care modifică CODUL PENAL versus CONFISCAREA EXTINSĂ asupra BUNURILOR dobândite
  de o persoană CONDAMNATĂ definitiv la ÎNCHISOARE cu EXECUTARE .

  “Sunt supuse confiscării şi alte bunuri decât cele prevăzute la art. 112, când faţă de o persoană se dispune condamnarea pentru o faptă susceptibilă
  să îi procure un folos material şi pentru care pedeapsa prevăzută de lege este închisoarea de 4 ani sau mai mare,
  instanţa îşi formează convingerea că bunurile respective provin din activităţi infracţionale.
  Convingerea instanţei se poate baza inclusiv pe disproporţia,dintre veniturile licite şi averea persoanei.”

  „Confiscarea extinsă se dispune asupra bunurilor dobândite de persoana condamnată într-o perioadă de 5 ani înainte şi, dacă este cazul,
  după momentul săvârşirii infracţiunii, până la data emiterii actului de sesizare a instanţei.
  Confiscarea extinsă poate fi dispusă şi asupra bunurilor transferate către terţi,
  dacă aceştia ştiau sau ar fi trebuit să ştie că scopul transferului a fost evitarea confiscării.”

  și despre un amendament la la articolul 249 din Codul de Procedură Penală versus CONFISCAREA specială și extinsă :

  “ În cazul bunurilor care pot face obiectul confiscării speciale sau al confiscării extinse,
  luarea de către procuror a măsurilor asigurătorii pentru a evita ascunderea, distrugerea,
  înstrăinarea sau sustragerea de la urmărire a acestor bunuri este obligatorie.”

  – De ce am afirmat mai sus ” ca să demonstreze lumii că LUCREAZĂ ” ??? 😦 🙂 😦
  Pentru că,
  LEGEA votată ce va fi trimisă președintelui țării spre PROMULGARE ,
  se REFERĂ expres doar la persoanele CONDAMNATE la 4 ani de ÎNCHISOARE și mai mult când ar fi trebuit să se REFERE la TOȚI CONDAMNAȚII ,
  indiferent de numărul ANILOR …
  Ca să ÎNȚELEAGĂ și cei/cele care se fac că NU ÎNȚELEG 🙂 😦 🙂

  CONDAMNAȚII la 3 ( TREI) ani , 11 LUNI și 28 de ZILE de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE ,

  RĂMÂN cu TOATĂ AVEREA 😦 😦 😦
  iar prin tot felul de tertipuri AVOCĂȚEȘTI pot fi ELIBERAȚI CONDIȚIONAT pe ” REPEDE ÎNAINTE”
  și-apoi,nu numai că RÂD de JUSTIȚIE și OAMENII ONEȘTI ,
  dar fac și PARANGHELII de SUTE de MII de EURO ……………………….

  3 ) Și tot ieri, 13 octombrie ,
  Camera Deputaților a adoptat, cu 158 voturi PENTRU , unul ÎMPOTRIVĂ și 77 de ABȚINERI ,
  PROIECTUL de LEGE pentru ACORDAREA unui stimulent de risc personalului din învățământ
  în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea noului coronavirus.

  Proiectul de lege are ca obiect de reglementare acordarea unui stimulent de risc cadrelor didactice,
  precum şi personalului didactic auxiliar şi personalului nedidactic din învăţământul preuniversitar şi universitar de stat,
  din învăţământul particular acreditat şi din unităţile de învăţământ preuniversitar înfiinţate în structura instituţiilor de învăţământ superior,
  în cuantum de 2.000 de lei lunar, respectiv de 1.500 de lei lunar, pe durata stării de ALERTĂ şi a stării de URGENȚĂ pentru implicarea
  şi expunerea în faţa riscului răspândirii SARS-CoV-2.

  Și uite așa,
  după CADRELE MEDICALE care PRIMESC deja 500 de EURO stimulent de risc ,
  acum se vrea să se ACORDE și CADRELOR DIDACTICE un STIMULENT de RISC …………..

  ATUNCI ,
  stimați PARLAMENTARI ce sunteți încă din PRIMA zi de mandat parlamentar în CAMPANIE ELECTORALĂ 😦 🙂 😦
  în spiritul DREPTĂȚII ar trebui să se ACORDE și CADRELOR MILITARE din MAI șa MAPN un STIMULENT de RISC ,
  că și ele SUNT în PRIMA LINIE în LUPTA cu COVID-19 ,nu-i așa ??? 🙂 🙂 🙂

  4 ) Aseară ,13 octombrie ,ministrul Sănătății , Nelu Tătaru și secretarul de stat Raed Arafat au anunțat :
  – prelungirea cu încă 30 de zile, începând din 15 octombrie , a STĂRII de ALERTĂ !!! 😦 😦 😦
  – impunerea progresivă a unor NOI RESTRICȚII în funcție de RATA INFECTĂRII cu COVID-19.
  RESTRICȚIILE se referă la :
  a) Evenimentele private precum nunți, botezuri, aniversări și mese festive în spațiile închise și deschise sunt interzise pe plan național ;
  b) Reducerea progresivă a activității restaurantelor, cafenelelor, teatrelor și cinematografelor, putându-se ajunge până la închiderea acestora în localitățile unde indicele de infectare trece de 3 la mia de locuitori
  c) În zonele în care incidența depășește 3 la mie purtarea măștii este obligatorie în toate spațiile deschise ” .

  5) Dacă în ziua de 14 OCTOMBRIE 2019
  INIMA îmi RÂDEA de BUCURIE 🙂 🙂 🙂

  astăzi, 14 OCTOMBRIE 2020 ,
  din cauza unor STRĂINI de NEAM și ȚARĂ
  https://www.activenews.ro/stiri/TARA-MILITIANULUI-SI-FELCERULUI-DE-SERVICIU.-Prin-interzicerea-dreptului-la-Credinta-Constitutia-si-Democratia-sunt-incalcate-grosolan-Economistul-clujean-Emil-Culda-pentru-ActiveNews-163114?utm_source=browser&utm_medium=push&utm_campaign=movalio
  care au declarat ” PERSONA NON GRATA” 😦 😦 😦
  pe ROMÂNUL ORTODOX care NU ARE BULETIN de IAȘI 😦 😦 😦
  interzicându-i să se ÎNCHINE la MOAȘTELE Cuvioasei PARASCHEVA

  https://www.activenews.ro/stiri/Cei-care-au-interzis-pelerinajul-de-Sf.-Parascheva-au-lovit-in-sentimentul-nostru-suprem-de-Unitate-Romaneasca-163104

  INIMA îmi PLÂNGE 😦
  SUFLETUL mi se FRÂNGE 😦 😦
  REVOLTA la maximum îmi AJUNGE 😦 😦 😦
  iar BUCURIA zile de AZI ” pas cu pas ” mi se STINGE !!! 😦 😦 😦 😦

  Iartă-mă Cuvioasă PARASCHEVA !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 14/10/2020 @ 9:41 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!

  Din ȘTIRILE apărute în data de 14 OCTOMBRIE 2020 înmass media scrisă și vorbită din ” România normală ” condusă de trinomul Johannis&Orban&Arafat ,
  am REȚINUT pentru persoanele virtuale ce ajung pe AICI , următoarele :

  1) Curtea Constituțională a României ( CCR) a publicat miercuri , 14 octombrie , 2020,
  în chiar zi de Sfântă Sărbătoare,
  când JANDARMII ministrului de interne Vela din ” GuWerner-5” , Orban-3 se LUPTAU la PROPRIU cu ROMÂNII din afara IAȘULUI care voiau să ajungă 🙂 🙂 🙂
  la RACLA cu MOAȘTELE Cuvioasei PARASCHEVA

  MOTIVAREA
  la decizia de respingere a sesizărilor președintelui României, Klaus WERNER Johannis și guvernului PNL(PDL) condus de Ludovic Orban,
  împotriva LEGII care oferă Parlamentului României DREPTUL de a stabili data ALEGERILOR PARLAMENTARE !!! 🙂 🙂 🙂

  Ca să nu mai lungesc vorba și să dau DETRACTORILOR mei motive de CALOMNIE și ACUZAȚII penibile ,
  Curtea Constituțională a României ( CCR) a DECIS că DATA alegerilor PARLAMENTARE este atributul PARLAMENTULUI și NU al Guvernului PNL(PDL)
  condus de binomul Johannis&Orban 😦 care, cu toate că numărul INFECTAȚILOR cu COVID-19 a trecut de 4000 pe zi 😦 😦 😦
  la ATI nu mai sunt LOCURI pentru bolnavii în stare foarte gravă 😦 😦 😦
  ȘCOLILE se ÎNCHID una după alta 😦 😦 😦
  sate, comune și orașe trec în ” SCENARIUL ROȘU” 😦 😦 😦 😦
  vrea CU ORICE PREȚ ca ALEGERILE PARLAMENTARE să AIBĂ LOC pe 6 DECEMBRIE 😦
  nu pentru BINELE democrației și al ROMÂNILOR , ci de FRICA SCĂDERII ” pas cu pas ” a PNL(PDL) în SONDAJE 🙂 🙂 🙂
  fapt GROAZNIC pentru președintele României, Klaus WERNER Johannis,
  care își vede deja SPULBERAT gândul de a AVEA după
  ” guvernul meu” ,
  ” magistratul meu” ,
  ” primarul meu”
  și ” PARLAMENTUL MEU”……….

  În CONCLUZIE , ca urmare a PUBLICĂRII MOTIVĂRII deciziei CCR , de LUNI,19 OCTOMBRIE 2020 ,
  în Parlamentul României, se va DEZBATE cu siguranță PROIECTUL legii amânării datei ALEGERILOR PARLAMENTARE 🙂 🙂 🙂
  stabilită NECONSTITUȚIONAL de ” GuWerner-5” , Orban-3 ,pentru data de 6 DECEMBRIE 2020 !!! 😦 😦 😦

  2) Spre deosebire de președintele României, Klaus WERNER Johannis
  care-și urmărește ” pas cu pas” INTERESUL personal încă din campania electorală din anul 2014
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/
  președintele FRANȚEI ,Emmanuel MACRON , a anunțat restricții de circulație nocturne (21:00 – 06:00) la Paris și în alte 8 metropole din Franța,
  asta însemnând că FRANȚA revine la STAREA de URGENȚĂ începând de sâmbătă, 17 octombrie 2020 .

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 15/10/2020 @ 7:23 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: