Alioşa ” File de Jurnal ”

30/10/2020

Ce nu știu românii despre jurnalistul Cristian Tudor Popescu( CTP) ……

Filed under: generale — Aliosa @ 8:57 am

” GURA păcătosului ADEVĂR grăiește” !!! 🙂 😦 🙂

https://www.stiripesurse.ro/video-gafa-in-parlament-liderul-deputatilor-pnl-cu-ajutorul-bunului-dumnezeu-sa-avem-cat-mai-multe-victime_1521227.html?fbclid=IwAR3Bb0FykNnpOusyd90sl7u_yYH9fkouoeRQctm4Qs3DV2lixvOjSZDd0O8

Printre indivizii care au atacat mediatic BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ

vezi :

https://amintiriamintiri.wordpress.com/2020/10/30/fortele-raului-vor-raul-bisericii-ortodoxe-romane/

se numără și jurnalistul Cristian Tudor Popescu ( CTP)

…” ………………Pentru a prosti oamenii,

șarlatanul Daniel n-are nevoie de matematică, nici de logică – o dă direct, ca o strigătură pentru vitele ce le păstorește: ascultați ce vă spun, fiindcă a interzis pelerinajul la moaștele Sf. Dimitrie în octombrie 1989, comunismul a căzut peste câteva luni. Post hoc, ergo propter hoc – după, deci, din cauza. Carevasăzică, așa o să pățească acum și guvernul la alegerile din decembrie. „Dumnezeu nu se lasă batjocorit!”, a mai cuvântat pescarul de oameni cu prostovolul.” !!! 😦 😦 😦

https://republica.ro/satana-in-sutana?fbclid=IwAR3-bAdZWKJugNWWc0GVYJaeNFCuomn5XqKqP3sqtINLaPvzuLb7vqjnxGw

https://www.romaniatv.net/ctp-atac-la-adresa-patriarhului-daniel-cea-mai-mare-triste-e-a-preo-ilor-e-ca-nu-au-credinciosi-la-slujba-adica-nu-au-clienti_517959.html

despre care ROMÂNII onești, de bună credință și RELIGIE ORTODOXĂ , nu ȘTIU prea multe 😦 așa că,

le vin în ajutor cu REPUBLICAREA prin ” copy paste” a materialului ce urmează în ghilimelele de rigoare ! 🙂

Lecturare plăcută și …………….., fiecare CREDE ce VREA !!! 🙂 🙂 🙂

” Cristian Cristian Tudor Popescu –

biografia neromanțată, 10 iulie 2012|

Textele altora

Biografia romanțată…

Cristian Tudor Popescu s-a nascut la 1 octombrie 1956 la Bucuresti. A absolvit în anul 1981 Facultatea de Automatizări şi Calculatoare din Bucureşti, obtinand diploma de inginer. Din anul 1991 este angajat al cotidianului Adevarul ca redactor sef adjunct (1991-1996) si apoi ca
redactor sef (1996-2005). De asemenea, a fost redactor-sef al săptămanalului Adevarul literar şi artistic (1996-2000). In anul 2004 demisioneaza de la cotidianul Adevarul alaturi de alti 81 de
jurnalisti si, împreuna cu Mircea Dinescu, fondeaza ziarul Gandul.A avut numeroase aparitii in mass-media, indeosebi in cadrul unor incitante talk-show-uri, fiind invitat permanent la emisiunile televizate Cap si Pajura (social-politic), impreuna cu Emil Hurezeanu si CineTePrinde (în calitate de cinefil).In martie 2003, este ales presedinte al Clubului Roman de Presa, demisionand din această functie in noiembrie 2006, pe motivul „mercenarilor din presa româneasca”.In februarie 2007, Cristian Tudor Popescu, a candidat la aceasi functie pentru inca un an si a fost votat cu 113 voturi pentru, 16 împotriva şi 8 abţineri.

Sursa: Wikipedia 

  Biografia neromanțată : cea de fapt  REALĂ :


Popescu Cristian, născut la 1 octombrie 1956, în Bucureşti, fiul lui Tudor şi Victoria, inginer, divorţat (pentru a patra oară), domiciliat în str. Feroviarilor nr. 52, Bucureşti.

Când a venit la „Adevărul”, în ianuarie 1990, mult timp după ce zgâlţâiala din decembrie se terminase, Popescu Cristian a dormit nopţi la rând pe câteva mese de la secţia „scrisori”, aflată la mezanin. La vreo săptămână, binefăcătorul său (pe care avea să-l trădeze în scurt
timp), Darie Novăceanu, director al ziarului „Adevărul”, a făcut uz de influenţa lui la Petre Roman şi la primarul abia numit al Bucureştiului, spre a-i da lui Popescu un apartament în cartierul „Aviaţiei”.

Liniştit dinspre partea casei, Popescu şi-a luat un pseudonim, Cristian Tudor Popescu (CTP), şi a început să scrie la comanda lui Darie, în funcţie de interesele FSN-ului şi ale lui Petre Roman. Dar de ce nu avea casă? Simplu. Fiindcă fusese dat afară şi din locuinţă şi de la serviciu de către foştii săi colegi la Revoluţie din cauza comportamentului abuziv pe care şi-l permitea în calitate de „nepot” al lui Iulian Vlad, şeful Securităţii ceauşiste. Iar pseudonimul şi l-a luat spre a nu fi recunoscut de ei.

Popescu Cristian, pe numele său real, a lucrat la Întreprinderea de Prospecţiuni şi Foraje „Geofizica”, unitate controlată strict de Securitate, personal de Iulian Vlad, cu sediul în str. Caransebeş nr. 1 (aproape de Piaţa Chibrit) şi cu punctul de lucru unde era angajat Popescu în str. Coralilor nr. 4 (în Dămăroaia). Revoluţia l-a prins lucrând în directa subordonare a lui Adrian Vlad – fiul lui Iulian Vlad – care era directorul Centrului de Calcul Seismic de la „Geofizica”. De altfel, o vreme, CTP l-a angajat şi pe Adrian Vlad la „Adevărul”.

Darie Novăceanu şi-a făcut din Popescu omul bun la toate, punându-l să semneze toate mizeriile pe care el, în calitate de director, nu şi le permitea (în favoarea mineriadelor, împotriva lui Coposu etc.). Pe de altă parte, Novăceanu a încercat să-şi treacă „Adevărul” pe numele lui printr-o privatizare frauduloasă, luându-l tovarăş la parte pe, aţi ghicit, C.T. Popescu. Numai că redacţia a prins de veste şi l-a dat afară pe Darie Novăceanu. Popescu a rămas, şi încă pe funcţie, pentru că avea în această mârşăvie nedusă la capăt un mare merit: el l-a trădat pe Darie Novăceanu, în timpul şedinţei de „demascare” fulminantă.

CTP a rămas liniştit în redacţie ca redactor-şef adjunct, cu un salariu bunicel, dar nu prea mare până în ianuarie 1996. Atunci, după demisia altui adjunct, Dumitru Tinu s-a autonumit director, iar pe CTP l-a făcut redactor-şef, primul său sfetnic. Din acel moment, cei doi au început marile lor afaceri necinstite, avându-l ca mentor şi susţinător pe Fahti Taher. Arabul i-a ajutat pe cei doi să-şi facă vile la Breaza, iar pe Tinu să-şi construiască mai multe vile şi în
Bucureşti.

C.T. Popescu şi-a făcut şi un credit preferenţial la BCR, ilegal, pe care în scurt timp a fost nevoit să-l returneze înainte de termen, fiindcă povestea răsuflase în presă. Tot atunci şi-a vândut şi vila de la Breaza. Tunul vieţii, Popescu l-a dat tot pe mâna lui Taher, în decembrie 2002, când arabul i-a dat bani lui Tinu, 1,5 milioane de dolari (prin intermediul lui Hrebenciuc), ca să cumpere acţiunile ziarului „Adevărul” de la ceilalţi colegi ai lui şi să le strângă într-o singură mână – pe moment a lui Tinu. Toţi redactorii şi foştii redactori ai lui Tinu au fost păcăliţi cu câte un dolar, doi pe acţiune (în total 720.000 de acţiuni), dar lui CTP, Tinu i-a dat 625.000 de dolari! De ce? Fiindcă CTP a fost cel care i-a îndemnat pe ceilalţi să vândă, nespunând însă ce sumă fabuloasă a luat el!

La scurt timp, în ianuarie 2003, Dumitru Tinu a murit în împrejurările deja cunoscute. C.T. Popescu a influenţat ancheta cât a putut, spre a se ajunge la concluzia unui accident. Şi tot el, se spune, a avut acces la seiful în care Tinu îşi ţinea dolarii necheltuiţi pe acţiuni, de la Taher. Imediat a preluat funcţiile lui Tinu de preşedinte CRP şi de director la „Adevărul”, fixându-şi un salariu de 10.000 de euro. Împreună cu Anna Maria Tinu l-a scos de la moştenire pe fiul natural al celui ce-l făcuse „om”, Andrei Iucinu-Tinu.

Între timp, s-a pus pe făcut alţi bani, înşelând Fiscul şi pe propriii colegi, prin organizarea unor simpozioane cu diverse ministere de către „Adevărul” şi firmele lui căpuşă Tipo-Media şi Media Soft, care încasau toţi banii. Firmele aveau doar câte o cameră în spaţiul ziarului „Adevărul” la Casa Presei şi câţiva salariaţi, dar profitul lor era mai mare ca al ziarului. Popescu nu lua banii direct, ci prin câţiva interpuşi, în special pe numele amantei sale, Serinela Spătărelu, care încasa sute de mii de euro pe an, numai prin această învârteală. În plus, gaşca lui CTP iniţia mari tunuri de presă şi punea la cale şantaje de sute de mii de euro, aşa cum susţine bunăoară omul de afaceri Ioan Niculae (Tutunul Românesc).

În anul 2004, Anna Maria Tinu nu a mai suportat aceste hoţii şi l-a scos din funcţia de preşedinte al C.A. al ziarului „Adevărul”, astfel că Popescu, împreună cu ciracii săi, a înfiinţat ziarul „Gândul”, încercând să distrugă „Adevărul” – fără scupule, călcând pe cadavre – aşa cum procedase şi în cazul lui Darie Novăceanu sau în cazul fiului natural al lui Dumitru Tinu. La înfiinţarea noului cotidian, el a acoperit 35 la sută din capital, susţinând că banii îi are din acţiunile vândute lui Dumitru Tinu la „Adevărul” (suma de 650.000 de dolari, cum a declarat amanta oficială a lui Tinu, Emilia Iucinu).

Între timp, C.T. Popescu îşi cumpărase şi vila din Domenii, din strada Feroviarilor, ceea ce ar face interesantă o declaraţie de avere din partea lui.

După un an de zile, „Gândul” lui Popescu a dat semne de faliment (20.000 de exemplare, nici jumătate vândute) şi, în disperare de cauză, l-a vândut lui Sârbu, mai exact firmei americano-evreieşti care deţine grupul „Pro”. Apoi, principalul lui asociat, Mircea Dinescu, s-a retras din afacere, scriind un pamflet despre arghirofilia lui C.T. Popescu. Mulţi bani, gurul Popescu a luat de la Patriciu, căruia i-a făcut mari servicii blocând anchetele împotriva lui, ca şi de la S. O. Vântu, apărând frecvent la posturile acestuia. Cu un prilej când Popescu s-a dezis de Vântu, acesta a comentat sec: „mare om, mare caracter”. Într-adevăr!

Şeful gazetarilor din România, cel ce a rămas preşedintele CRP, după ce s-a răzgândit, urmând modele mai celebre, are o avere de invidiat, în ciuda sărăciei ostentative pe care o afişează. Acum este în topul gazetarilor pricopsiţi, cot la cot cu alte „caractere” de „calibrul”
lui. Rămâne de văzut cu ce se va alege. Şi nu doar în privinţa averii.In parte mai auzisem de caracterul lui. Ba, mi s-au si confirmat in timpul cand mai colaboram profesional  cu ziarul Adevarul. Nu vreau sa spun mai multe. Sa mai adaug la toate acestea inca si inca alte „frumoase” pareri si fapte despre profilul moral al lui si gastii de care se inconjurase. Chiriac a dat dovada caracterului , dar si averii facute din presa…Folosirea ei ca mijloc de santaj pentru as putea lua spaga prin firma sa, contracte cu statul. In speta, STS. Hai ca imi este scarba sa mai zic ceva. Habar nu aveti insa cat de multe mizerii au facut. Scopul: BANII. Cati mai multi. Pentru ei. Neamul lor. Amintiti-va de ce spunea Puzdrea prin ’96-2000. La ce santaj a fost supus pentru, oficial, contructia unui complex comercial langa Casa Presi Libere, cica fara autorizatie si pe o conducta de alimentare cu apa. Degeaba dovezi. Acte prezentate.  „Justitiarii”  isi doreau sumele prin conturi. Stiau ca are banii. Si….”Cerseau” si ei o buna parte. Legal. Prin firmele lor de publicitate care capusau ziarul Adevarul. El. Ursu. Chiriac.Lelia Munteanu.  Atacuri ce s-au domolit numai cand acesta a dat o parte din bani, pentru…reclama, si s-a facut, evident ales fiind, deputat, parca, PSD.Ce sa mai zic. Anticomunisti ferventi ce au urat comunismul pentru ca nu puteau sa fure cat doreau ei, ca nu erau nimic mai mult decat pregatirea lor profesionala, de multe ori precara, dar care le dadeau  dreptul sa fie om al muncii care traia din ce era in stare sa produca. Nu dau cu piatra, dar …prea multa emfaza, rautate si mizierie pentru un singur om „ce nu vede, nu aude si nu vorbeste” cand unul din gasca lui fura.In rest sa auzim de bine,Un scarbit de etica vremurilor in care traim, de amestecul culorilor sa fie acum portocaliu ce incepe sa dea spre verde crezand, si poate au dreptate, in prostia poporului Roman De cei ce fac „reforma” in tara noastra si vor acum, dupa ce au murdarit-o cu fecalele gandirii lor, s-o ecologizeze prin verdele naturii, prin „soarele ce rasare” le aparitia celei ce „iubeste B-ul”, de unde trebuie sa mergem „sa luam lumina”… Blasfemie. Este numele lor. Prezenta in fruntea tarii.Unde esti Doamne? Nu mai astepta, in buna Ta credinta, pentru a se indrepta. Sunt irecuperabili. Traind in cardasie cu satana. Du-i … si da-ne de sarbatori, izbavirea  noastra de cel rau!Pace si Lumina!M.N

Sursa :

Dacă cele sus REPUBLICATE , nu vă îndeamnă a COMENTA 😦 de veți accesa linkul

sigur veți COMENTA ceva !!! 🙂 🙂 🙂

Alioșa .

19 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  Dacă despre atacul mediatic asupra Bisericii Ortodoxe Române ,
  de către forțele RĂULUI , s-au spus multe în mass media românească și pe anumite site-uri de socializare :

  https://www.romaniatv.net/ctp-atac-la-adresa-patriarhului-daniel-cea-mai-mare-triste-e-a-preo-ilor-e-ca-nu-au-credinciosi-la-slujba-adica-nu-au-clienti_517959.html

  https://www.libertatea.ro/stiri/ctp-pentru-a-prosti-oamenii-sarlatanul-daniel-n-are-nevoie-de-matematica-nici-de-logica-3205638

  https://evz.ro/atentat-esuat-la-patriarhul-daniel-dialog-incendiar-mihai-gadea-dan-andronic.html

  https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ctp-declaratii-dure-la-adresa-bor-si-a-patriarhului-daniel-i-au-cantat-in-struna-lui-ceausescu.html

  https://www.capital.ro/o-armata-de-popi-tradatori-cristian-tudor-popescu-lanseaza-un-atac-furibund-la-adresa-bor-si-a-patriarhului-daniel.html

  https://adevarul.ro/news/eveniment/ctp-acid-patriarhul-daniel-i-au-cantat-struna-ceausescu-ultima-clipa-1_5f99ae815163ec42714dba5f/index.html

  https://amintiriamintiri.wordpress.com/2020/10/30/fortele-raului-vor-raul-bisericii-ortodoxe-romane/

  despre CONDAMNAREA la 5 ani de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE
  a fostului PREȘEDINTE al CAMEREI DEPUTAȚILOR ( 2012)
  și fostului VICEGUVERNATOR al BNR ,penelistul Bogdan Olteanu ,

  https://romania.europalibera.org/a/bogdan-olteanu-a-fost-condamnat-definitiv-la-5-ani-de-inchisoare/30918770.html

  POLITRUCII lui Johannkis&Orban , s-au făcut că PLOUĂ…………

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 30/10/2020 @ 9:02 am | Răspunde

 2. Rare ori mi-a fost dat sa ma apuce voma cand vad pe cineva! La CTP e „normal” si asta fara sa cunosc toate dedesubturile! Ma chiar gandeam ca Halep ( care nici ea nu mi-e simpatica) ar face bine daca s-ar distanta de pupatul in dos a lui CTP!

  Comentariu de ioansperling — 30/10/2020 @ 1:13 pm | Răspunde

  • Pe mine m-a apucat VOMA de CTP din perioada când , ca și tipa nominalizată de Domnia Ta ,
   individul îl PUPA ” pas cu pas ” pe Traian Băsescu de-ai înmuia de salivă nădragii marinarului…………………

   Comentariu de Aliosa — 31/10/2020 @ 9:32 am | Răspunde

 3. Multumim, Aliosa ! 🙂
  Foarte interesant … chiar nu stiam asemenea lucruri despre CTP , pentru care nu am avut niciodata vreo consideratie datorita comportamentului sau agresiv !
  Un sfarsit de saptamana binecuvantat ! 🙂

  Comentariu de lacrimaroua — 30/10/2020 @ 5:39 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Lăcrimioara ! 🙂
   Sincer , nu numai comportamentul lui agresiv mă ÎNGRIJOREAZĂ ,
   nu numai ATACUL nesimțit la adresa Bisericii Ortodoxe ROMÂNE mă ÎNTRISTEAZĂ ,
   ci și INDIFERENȚA românilor de religie ORTODOXĂ mă DERANJEAZĂ 😦 😦 😦
   iar lipsa COMENTARIILOR de atitudine la acest POST , DEMONSTREAZĂ ,
   că pe mulți ROMÂNI, din păcate , nu-i INTERESEAZĂ ,
   că RELIGIA strămoșilor lor , este ÎNTINATĂ ,
   de un individ cu mintea BALONATĂ ,
   plin de RĂUTATE și URĂ ,
   ce scoate ca TURBATUL pe a lui spurcată GURĂ ,
   VORBE grele la adresa Bisericii Ortodoxe Române ,
   ca odată , HOARDELE păgâne ,
   ce-au călcat pământul românesc spre a-l pângări la propriu și la figurat ,
   precum șacalul de foame și sete turbat !!! 😦 😦 😦
   Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT , Lăcrimioara ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 31/10/2020 @ 9:46 am | Răspunde

   • Dumnezeu, in marea lui dragoste … ne astepata sa ne intoarcem la el dar noi ce facem ???
    Cred ca este vremea sa NE DESTEPTAM !!!
    Multumesc Aliosa ! 🙂
    Un sfarsit de saptamana plin de binecuvantare iti doresc si eu !!! 🙂

    Comentariu de lacrimaroua — 31/10/2020 @ 5:20 pm | Răspunde

    • DUMNEZEU e milostiv și bun ,
     nu-l bagă în seamă pe rătăcitul nebun,
     EL va avea grijă ca supușii săi ,
     să nu mai stea ca niște mielușei ,
     ci să ridice CAPUL jos APLECAT 😦
     și să strige ca OMUL ofensat ,
     că NIMENI n-are dreptul să-i întineze CREDINȚA ,
     sau s-i înfrângă VOINȚA ,
     de a se RUGA în credința STRĂMOȘEASCĂ ,
     care-i de sorginte DUMNEZEIASCĂ !!! 🙂 🙂 🙂

     – ..” dar NOI ce facem” ?
     NOI, adică Domnia Ta și EU ,
     facem destule ca pe bunul DUMNEZEU ,
     să nu-L înjure orice nebun ,
     chiar de-i NEAM străin sau străbun .

     De-ar face toți ROMÂNII ce facem NOI ,
     ROMÂNII nu s-ar mai comporta precum turma de OI ,
     iar NEBUNII și STRĂINII de NEAM și ȚARĂ ,
     n-ar mai lua ” pas cu pas” ORTODOXIA la OCARĂ ,
     iar CREDINȚA noastră STRĂMOȘEASCĂ ,
     ar fi liantul care să UNEASCĂ ,
     ROMÂNII din LUMEA ÎNTREAGĂ
     iar NEBUNII ar fi nevoiți să ÎNȚELEAGĂ,
     că ” Nu mor CAII când vor CÂINII”
     iar ei vor ajunge de RÂSUL LUMII, CRETINII !!! 🙂 🙂 🙂

     O DUMINICĂ BINECUVÂNTATĂ , Lăcrimioara ! 🙂
     Cu stimă,
     Alioșa ! 🙂

     Comentariu de Aliosa — 01/11/2020 @ 7:47 am

    • Ai DREPTATE , Aliosa !
     Poate va veni vremea cand oamenii vor realiza ca ajutorul … de la Domnul, cel ce a facut cerul si pamantul !
     O seara binecuvantata !
     Pentru ca urmeaza o noua saptamana, iti doresc multa liniste sufleteasca si numai bine !!! 🙂

     Comentariu de lacrimaroua — 01/11/2020 @ 5:17 pm

   • Fie ca săptămâna din care deja au trecut două zile ,
    să fie mai bună decât cea trecută din toate punctele de vedere ! 🙂
    Alioșa ! 🙂

    Comentariu de Aliosa — 03/11/2020 @ 8:22 pm | Răspunde

 4. Sereno fine settimana

  Comentariu de newwhitebear — 30/10/2020 @ 11:07 pm | Răspunde

 5. @ ALLLLL !!!!! 😦 😦 😦 😦 😦

  A venit cu adevărat TOAMNA

  și-odată cu EA și CEAȚA friguroasă ,
  mi-e dor deja de VARA ,
  ce mi-a făcut VIAȚA frumoasă !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 01/11/2020 @ 8:32 am | Răspunde

 6. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  ȘTIU sigur că una LUME VIRTUALĂ
  ori mă ÎNJURĂ în GÂND ,
  ori NU comentează nici un RÂND ,
  dar sincer , puțin îmi PASĂ !!! 🙂 🙂 🙂

  GRAV este că epidemia de CORONAVIRUS face tot mai multe VICTIME pe zi ce trece 😦
  numărul DECESELOR din cauza COMORBIDITĂȚILOR sunt ÎNREGISTRATE ca DECESE cauzate de COVID-19 😦 😦
  numărul INFECTĂRILOR se mărește GALOPANT ,
  numărul de PATURI la ATI scade DEZARMANT ,
  iar președintelui PNL(PDL) Klaus WERNER Jpohannis îi ARDE de ALEGERI ANTICIPATE pe 6 DECEMBRIE 2020 😦
  nu pentru BINELE democrației care în ” România NORMALĂ” este CĂLCATĂ în PICIOARE de președintele țării ” pas cu pas” 😦
  ci pentru BINELE lui care vrea după ” guvernul meu” și ” parlamentul meu”
  și al PNL-ului care vrea să CÂȘTIGE alegerile parlamentare cu peste 50+1 % ,
  ca să poată face din PARLAMENTUL ROMÂNIEI,
  sluga HOȚIEI și a PANDEMIEI !!! 😦 😦 😦

  IATĂ și o altă OPINIE
  versus
  a lui Johannis grandomanie :

  ” Are loc in prezent o cursă contra-cronometru intre Iohannis si Covid.
  Iohannis a stabilit si linia de sosire – la 6 decembrie.
  Covid pare insă că fuge mai repede.
  Cu perspectiva unei rate de infectare zilnice de 10000 de persoane in decembrie,
  insistenta lui Iohannis de a tine alegerile atunci poate fi sinucigasă.
  Multi vor considera că singurul lucru care il interesează este obtinerea unui parlamen docil,
  precum este si guvernul Orban, si nu sănătatea sau chiar viata oamenilor.

  Conferintele de presă de la Cotroceni nu reusesc să aducă argumente serioase impotriva amanării alegerilor,
  mai ales in conditiile in care, in tot mai multe state europene, restrictiile devin din ce in ce mai dure.

  Ce părere aveti, alegerile parlamentare trebuie tinute in 6 decembrie
  – asa cum insistă Iohannis
  – sau trebuie amanate? ” !!! 🙂 🙂 🙂
  Sursa :

  https://adriannastase.ro/2020/10/31/cursa-contra-cronometru-intre-iohannis-si-covid/comment-page-1/?unapproved=225939&moderation-hash=e745115bb8f87b5c2060443907e3654f#comment-225939

  Iar ca ” tacâmul să fie complet”
  și făcătura penelisto-johannistă la vedere ,
  o CONSTATARE de OM neaservit ,
  îmi provoacă-n SOMN himere !!! 😦 😦 😦
  – Cum se face că în luna MARTIE 2020 când aveam 168 de cazuri de COVID în toată țara,
  președintele României,Klaus WERNER Johannis a DECRETAT STAREA DE URGENȚĂ,
  iar acum, când avem 235.586 de cazuri în total și 6.546 în ultimele 24 de ore,
  pentru că se apropie ” pas cu pas” ALEGERILE PARLAMENTARE
  ” care nu trebuie amânate” 😦 🙂 😦
  după spusele locatarului de la Cotroceni ,
  ”nu este nevoie de stare de urgență” 😦 😦 😦
  ci de ALEGERI PARLAMENTARE cu ORICE PREȚ,
  chiar cu prețul ca mulți ROMÂNI să MOARĂ !!! 😦 😦 😦

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 01/11/2020 @ 9:26 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!

  Astăzi nu o să mai postez NIMIC despre BÂLBELE , minciunile, IPOCRIZIILE și inepțiilor celor de la GUVERNARE ,
  astăzi voi posta doar o singură ȘTIRE ce vine de peste PRUTUL străbun , dar care ,
  DESPARTE Țara MAMĂ , ROMÂNIA MARE ,de FIICA ei răpită în urmă cu peste 75 de ani în urmă de hoardele sovietice COTROPITOARE !!! 🙂 😦 😦

  În urma alegerilor prezidențiale din Republica MOLDOVA încheiate aseară, 01 noiembrie 2020,
  conform primelor sondaje ,în cursa pentru funcția de PREȘEDINTE al Republicii Moldova , din TURUL DOI ,
  alegătorii vor avea de optat între
  PRO-RUSUL Igor Dodon ,președintele în exercițiu al R.Moldova care a obținut 35,5% din voturi,
  și Mia Sandu ,candidatul PRO-EUROPEAN care a obținut32,7% din sufragiile alegătorilor din țară și de peste hotare .

  Marea surpriză a alegerilor prezidențiale din R.Moldova , a fost primarul de Bălţi, controversatul Renato Usatîi, cu dublă cetățenie
  https://moldova.europalibera.org/a/renato-usat%C3%AEi-(partidul-nostru)-primul-lucru-c%C3%A2%C8%99tig%C4%83m-alegerile-preziden%C8%9Biale-doi-dizolv%C4%83m-parlamentul-/30888435.html
  RUSĂ și MOLDOVENEASCĂ ,
  omul URMĂRIT PENAL în Fedarația Rusă și care a obţinut circa 17% din voturi.
  Mai multe găsiți pe :

  https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2020/11/02/rezultatele-preliminare-ale-alegerilor-prezidentiale-din-r-moldova/
  Ca urmare ,
  fără supărare ,
  față de cei/cele care din întâmplare ,
  ajung pe-aici spre delectare 😦
  versus cele spuse mai sus ,
  am următoarele de SPUS :
  Până pe 15 noiembrie 2020 când va avea loc TURUL DOI ,
  se pot întâmpla MULTE din punct de vedere al discuțiilor între candidații
  de pe locul 1
  și locul 2 cu
  candidatul de pe locul 3 în special , și ceilalți în general .

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 02/11/2020 @ 8:04 am | Răspunde

 8. @ ALLLLL !!!!!

  Un link ce are mare legătură cu articolul de fond :

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1475313669524640&id=100011380636787&sfnsn=mo

  Trimis din Yahoo Mail pe Android

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 02/11/2020 @ 9:02 pm | Răspunde

 9. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  În plină ascensiune a PANDEMIEI de CORONAVIRUS ucigaș ,
  pentru astăzi, 3 NOIEMBRIE 2020 am selectat ca un veritabil CERCETAȘ 🙂
  doar DOUĂ ȘTIRI dar care pot SCHIMBA în BINE sau în RĂU ,lumea !!! 🙂 🙂 🙂
  1) În SUA, aliatul STRATEGIC NATO al României lui Klaus WERNER Johannis ,
  astăzi, 3 NOIEMBRIE se va da VOTUL FINAL pentru ALEGEREA președintelui american :
  https://spotmedia.ro/stiri/opinii-si-analize/biden-sau-trump-cea-mai-puternica-democratie-isi-alege-liderul-cine-are-cele-mai-multe-sanse-cand-vom-afla-invingatorul
  2) În Republica MOLDOVA , tot astăzi 3 NOIEMBRIE ,
  așa după cum LOGIC am precizat la comentariul de la nr.crt.7 🙂 🙂 🙂
  locul 1, MAIA SANDU se întâlnește
  cu locul 3 ,Renato Usatîi pentru DISCUȚII POLITICE
  versus PARCURSUL politic al Republicii Moldova de după 15 NOIEMBRIE , 2020,
  data desfășurării TURULUI II al alegerilor prezidențiale de peste PRUTUL străbun ! 🙂
  Locul 3 , Renato Usatîi , a dat de înțeles că este GATA să o SPRIJINE pe MAIA SANDU ,
  dacă EA va garanta că odată ce va câștiga PREȘEDINȚIA Republicii MOLDOVA ,
  va face tot posibilul pentru provocarea alegerilor parlamentare anticipate!!! 🙂 🙂 🙂

  – VOI, care VOIT sau ÎNTÂMPLĂTOR ajungeți să CITIȚI știrile sus postate ,
  ce părere AVEȚI versus cele de mine prezentate ? 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 03/11/2020 @ 8:39 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: