Alioşa ” File de Jurnal ”

01/12/2020

La Mulți Ani, ROMÂNIA ! La Mulți Ani, ROMÂNI!!

Filed under: generale — Aliosa @ 9:11 pm

În loc de motto:

A fost ODATĂ așa 🙂 🙂 🙂

acum ,de 1 DECEMBRIE, Ziua Națională a ROMÂNIEI

a fost cu totul ALTCEVA !!! 😦 😦 😦

Românii au fost ȚINUȚI în CASE vezi Doamne, din cauza PANDEMIEI 😦 😦 😦 iar președintele României, Klaus WERNER Johannis, în loc să invite la ARCUL de TRIUMF pe ROMÂNII cu DRAGOSTE de NEAM și ȚARĂ , adică pe URMAȘII românilor care prin JERFE imense de SÂNGE pe CÂMPURILE MARI de BĂTĂLIE în RĂZBOIUL pentru REÎNTREGIREA NEAMULUI și FĂURIREA la 1 DECEMBRIE 1918 a ROMÂNIEI MARI

Ziua cea mai mare a neamului românesc”.

Asa numea Eugen Lovinescu ziua de 1 Decembrie 1918, in care s-a realizat Marea Unire. Acest act istoric a fost rodul multor sute de ani de lupte si jertfe, al unei credinte neclintite in dreptatea neamului romanesc, care trebuia sa aiba propriul sau stat, in care sa traiasca, sa munceasca, sa creeze si sa-si implineasca aspiratiile.

Marea Unire s-a realizat la sfarsitul Primului Razboi Mondial, izbucnit in iulie 1914. Dupa doi ani de neutralitate, Romania a semnat o Conventie politica si o Conventie militara cu Antanta (Franta, Marea Britanie, Rusia si Italia) la 4-17 august 1916, prin care cele patru mari puteri recunosteau dreptul tarii noastre de a-si anexa teritoriile locuite de romani din Austro-Ungaria, adica Transilvania, Banatul si Crisana, Maramuresul si Bucovina. De asemenea, promiteau ajutor si cooperare militara impotriva inamicului comun.

Consiliul de Coroana, intrunit in Bucuresti la 14 august 1916 (pe stil vechi), a hotarat intrarea Romaniei in razboi alaturi de Antanta. Ion I. C. Bratianu, presedintele Consiliului de Ministri, avea sa precizeze: „Noi nu am intrat in razboi ca niste solicitatori nepoftiti. Noi am intrat in razboi ca niste aliati ceruti”. In Proclamatia catre tara, semnata de regele Ferdinand, se aprecia: „Astazi ne este dat noua sa intregim opera lor [a inaintasilor], inchegand pentru totdeauna ceea ce Mihai Viteazul a infaptuit numai pentru o clipa, unirea romanilor de pe cele doua parti ale Carpatilor”. La randul sau, N. Iorga scria: „Am intrat in acest razboi cu hotararea de a da tot ce avem in acest moment pentru a capata dreptul nostru intreg. Pentru atat, si pentru mai mult, nu”.

Armata romana si-a adus propria-i contributie la macinarea fortelor militare ale Puterilor Centrale, memorabile fiind marile batalii din vara anului 1917 de la Marasti, Marasesti si Oituz.

1918 a intrat in istorie ca Anul Marii Uniri.

Deciziile de Unire au fost rodul unor adunari reprezentative – cele mai largi si democratice din Europa acelor vremi.

La 27 martie, la Chisinau, a fost adoptata urmatoarea Declaratie.

In numele poporului Basarabiei, Sfatul Tarii declara:
Republica Democratica Moldoveneasca (Basarabia), in hotarele ei dintre Prut, Nistru, Dunare, Marea Neagra si vechile granite cu Austria, rupta de Rusia acum o suta si mai bine de ani din trupul vechii Moldove, in puterea dreptului istoric si a dreptului de neam, pe baza principiului ca noroadele singure sa-si hotarasca soarta lor, de azi inainte si pentru totdeauna se uneste cu mama ei Romania.

In ziua de 28 noiembrie, a fost votat la Cernauti documentul care prevedea:

Congresul General al Bucovinei, intrupand suprema putere a tarii si fiind investiti singuri cu puterea legiuitoare,
In numele suveranitatii nationale,
Hotaram:
Unirea neconditionata si pentru vecie a Bucovinei, in vechile ei hotare pana la Ceremus, Colacin, si Nistru, cu Regatul Romaniei.

Doua zile mai tarziu, era adoptata Rezolutia care incepea cu aceste cuvinte:

Adunarea Nationala a tuturor romanilor din Transilvania, Banat si Tara Ungureasca, adunati prin reprezentantii lor indreptatiti la Alba Iulia in ziua de 18 noiembrie – 1 decembrie 1918 decreteaza unirea acelor romani si a teritoriilor locuite de dansii cu Romania.

Subliniind semnificatia istorica a Marii Uniri, N. Iorga scria: „De aceea e nezguduita fapta Unirii pentru ca toti au voit-o, si mai ales acei care, din neam in neam, au muncit si au suferit pentru ca erau romani si pentru a ramanea romani”.

Eugen Lovinescu, in articolul din Adeverul, aprecia: „Generatia de astazi si-a facut datoria”, ducand la indeplinire visul lui Mihai Viteazul, a carui idee „a trait vie trei suite de ani in toate piepturile romanesti”.

Imagini pentru la multi ani ROMANIA

           Pentru vremurile noastre, rămân valabile și grăitoare vorbele marelui nostru  Mihai Viteazul , primul care a reușit să-i unească pe români în anul 1600, dar pentru scurt timp:

“Pentru a trăi o viață care ți-a fost dată ești dator să o meriți atât ca om cât și ca neam, în fiecare clipă.” 

„O viață avem români… și-o cinste! Deșteptați-vă că am dormit destul!” !!! 🙂 🙂 🙂

Profitând de MAREA SĂRBĂTOARE a ROMÂNILOR , Klaus WERNER Johannis , INCREDIBIL dar ADEVĂRAT ,chiar ÎNAINTE de alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, și-a chemat SUBORDONAȚII direcți din SERVICIILE SECRETE și nu numai

la Palatul Cotroceni la CEAS de SEARĂ , pentru a-i DECORA și ÎNAINTA în GRADUL de GENERAL cu UNA, DOUĂ, TREI sau PATRU stele , pentru ” merite deosebite ” …………………, care MERITE DEOSEBITE numai el și serviciile secrete le ȘTIU, nu-i așa, OAMENI BUNI ??? 😦 😦 😦

” Despescu și-a tras a patra stea pentru COVID!

A ”șmenuit” Lista lui Vela!

Bogdan Despescu nu mai are trei, are patru stele!

Profitând că ministrul de Interne se află angrenat pe ultima sută a campaniei electorale, secretarul de stat Bogdan Despescu și-a văzut visul cu ochii. Astfel că a reușit cu un exces de zel ce rămâne de verificat să își îndeplinească singur dorința sa arzătoare, pe care o dezvăluiam încă din 9 februarie, atunci când titram ” Despescu, a patra stea pentru coronavirus”! Numai că date fiind apele încă tulburi ale gestionării pandemiei la acel moment, de Ziua Poliției nu s-au mai făcut avansările pe care se baza Bogdan Despescu

Cel care iată însă că pe data 26 noiembrie a reușit o manevră prin care pur și simplu a ”șmenuit” lista inițială cu avansările din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, cu toate că aceasta apucase deja să fie în prealabil avizată de Marcel Vela. Și uite cum lista trimisă la Palatul Cotroceni pentru ca președintele Klaus Iohannis să semneze decretele prezidențiale în chiar aceste zile libere este deschisă de nimeni altul decât de Bogdan Despescu! Cel care astfel urmează să primească a patra stea de chestor, în plin ”platou” al pandemiei! Singura justificare posibilă pentru ”ploaia de stele” fiind că Bogdan Despescu o fi gestionat ”la excepțional” lupta cu COVID 19 și nu știm noi!

Avem lista chestorilor MAI!

Minoiu, Ionescu, Uzlău, Andruș, Lunescu, Dragnea, Glugă sunt doar câteva dintre numele trecute pe lista lui Despescu, cea care în cele din urmă a și fost trimisă către Administrația Prezidențială. Iar pe lista intrată în posesia noastră se regăsesc nume mai mult sau mai puțin cunoscute până și inițaților sistemului, în frunte cu chiar consăteanul și omul său de casă, directorul Direcției Generale de Management Resurse Umane. Promovare asumată cu toate că DNA a cercetat dosarul privind firma de familie prin care soția chestorului Valentin Minoiu ar vinde materiale sanitare la structurile Ministerului de Interne! Și cu toate eforturile șefului Corpului de control al ministrului, Tiberiu Gălățeanu, de a ”închide” dosarul care încurca planurile lui Despescu, uite că totuși o ”copie” s-ar putea să se mai fi păstrat prin altă parte! Dar și Marius Dragnea, șeful Direcției de Logistică din Poliția Română, prietenii știu foarte bine de ce ”Logistica e cu noi”! Urmează veteranul Rinu Lunescu, Liviu Uzlău de la IGJR, Eduard Ionescu de Direcția de Informare și Relații Publice, care de această dată i-a luat fața colegului Marius Tache, Cătălin Andruș cel împuternicit la ”focarul” de nemulțumiri de la Academia de Poliție sau șeful IPJ Constanța, Constantin Adrian Glugă, omul chestorului Liviu Vasilescu.

Atac raider la DIPI!

Cât mai înghite ministrul Vela aroganțele lui Despescu?

”Despescu îl face pe Vela ca să îi ia locul” titram încă din 12 iulie! Numai că pasivitatea ministrului de Interne s-ar putea acum să îl coste scump pe acesta. Mai ales că Marcel Vela trebuie să facă față și atacurilor colegului de partid, Ionel Dancă. Dar și ale lui Dragoș Tudorache, cel pentru care Dacian Cioloș insistă să revină în fruntea MAI, ca și condiție obligatorie pentru intrarea USR – PLUS la guvernare. Iar acum, după cum susțin sursele noastre, cu sprijinul puternicilor săi susținători pe axa Mihai Daraban – Nicolae Ionel Ciucă – Ion Oprișor, Bogdan Despescu ar putea forța trecerea la ”next level” al ambițiosului său plan. Pe care, culmea, îl pune în practică tocmai sub ochii neputincioși ai lui Marcel Vela. Și anume să se pensioneze, după modelul generalului Ciucă, pentru a putea reveni în Guvern ca și politician, dar chiar în fruntea MAI de data asta! Astfel că Bogdan Despescu tocmai ce a lansat un veritabil ”atac raider” împotriva Direcției de Informații și Protecție Internă, Tiberiu Gălățeanu având misiunea operativă de a se agăța de orice ar putea ajuta la ”destructurarea” definitivă a serviciului secret al Internelor. Pentru ca astfel să se pună bine și cu Dragoș Tudorache, dușmanul de moarte al ”Doi ș un sfert”, în cazul în care USR – PLUS ar primi totuși Internele. Dar încercarea de a pune în genunci DIPI ar putea fi forțată și de panica secretarului de stat cu privire la iminența ”detonării” unor scandaluri de pe ”plaiuri buzoiene”, dar și a unor controversate certificate medicale… Mai ales că astfel ar ”închide și cercul” fondurilor mai mult sau mai puțin operative… Pentru că nu trebuie uitat că tot Bogdan Despescu gestionează și repartizează și tot bugetul MAI pe Titlul 13 – Investiții, notele informative intrate în posesia noastră arătând foarte clar către cine a fost direcționat ”grosul banilor”. Plus că tot atsfel s-ar putea încerca și ascunderea crizei cumplite de după îndepărtarea ”creierului” Paul Zai, cel a cărui echipă reușise o fructuoasă gestionare și mai ales atragerea fondurilor europene. La fel cum mazilirea fostului director general Dan Trucă de către același Valentin Minoiu nu a făcut decât să adâncească și mai mult criza de specialiști cu care se confruntă MAI-ul” .

Sursa :

https://www.national.ro/dezvaluiri/despescu-si-a-tras-a-patra-stea-pentru-covid-a-smenuit-lista-lui-vela-703755.html

Iar ca ” tacâmul să fie complet” și ” pe repede înainte” la VEDERE chiar înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, când președintele României ,Klaus WERNER Johannis , vrea să aibă și ” PARLAMENTUL lui ” 😦 😦 😦 profitând de Ziua Națională a României, 1 DECEMBRIE , a AVANSAT în grad de GENERAL cu una, două și trei stele pe oamenii săi din serviciile secrete ………….

” Avem decretele de avansare la secret: 13 noi generali la SIE!

Nu a trecut decât o zi de când dezvăluiam ”strania coincidență” prin care președintele Klaus Iohannis acorda nu mai puțin de noi opt stele de generali pentru Serviciul de Telecomunicații Speciale care la rândul său tocmai anunța implementarea unei noi aplicații pentru alegerile de la 6 decembrie. Totul în cadrul unei operațiuni cel puțin controversate în plină pandemie, când românii cad unul câte unul pradă COVID-ului. Însă grija cea mare a președintelui Klaus Iohannis, pe lângă apelurile deja deșănțate de a se merge la vot cu orice risc, a fost să se pună încă o dată bine cu sistemul.

A ”plouat cu stele” peste agenții secreți

Astfel că șeful statului s-a așezat la birou și a semnat ”ca la xerox” nu mai puțin de 48 de decrete prezidențiale prin care acorda tot atâtea stele de chestori și generali pentru 1 Decembrie. Dintre care, așa după cum spuneam, opt doar pentru Serviciul de Telecomunicații Speciale care va asigura imparțialitatea alegerilor. Asta în timp ce civilii se chinuie încă neputincioși, zile întregi, ca să poată lua legătura cu Direcția de Sănătate Publică. DSP a cărei ”disponibilitate” recent evidențiată de către președintele Iohannis o fi ea una sublimă, dar lipsește cu desăvârșire. Numai că printre cei 48 de ”aleși” din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Protecție și Pază și mai ales Serviciul de Telecomunicații Speciale nu se numără și noii generali din cadrul altor structuri informative avansați la gradul de generali prin decrete prezidențiale la secret! Dar care iată însă că până la urmă au intrat totuși în posesia noastră, până și membri de la cel mai înalt nivel al sistemului fiind totuși siderați cum deși România nu se află, cel puțin oficial vorbind, angrenată în vreun război internațional pe viață și pe moarte, la Serviciul de Informații Externe tocmai ce au mai fost făcuți încă 13 generali! Nu mai puțin de 13!

Dacă Despescu are patru stele, de ce să nu aibă și Bălan trei?

Adică s-a atins astfel un nou record absolut al avansărilor la gradul de general, acordate prin decrete prezidențiale ținute la secret, pe timp de pace!

1.691 generali la 73.000 de militari!

Și uite cum, după cum arată ultimele calcule ale inițiaților sistemului, în anul de grație 2020, România a ajuns să aibă nu mai puțin de 1.691 de generali! În condițiile în care Armata Română dispune de doar 73.000 de militari activi! Și dacă este să scădem și gradele superioare din această ecuație cel puțin șocantă pentru un stat membru al Uniunii Europene și care nu se află în război aproape că vom ajunge să avem o paritate deplină între generali, chestori, colonei și militarii profesioniști! Cu toate că, într-adevăr, mai nou ”grosul” generalilor nu provine neapărat din rândurile Ministerului Apărării Naționale, ci de la alte ministere de forță sau servicii secrete! Acolo unde situația chiar că pare cu totul scăpată de sub control, mai ales dacă ne referim aici la Serviciul de Telecomunicații Speciale și, mai nou, Serviciul de Informații Externe.

Prea mulți generali! Prea multe stele!

Acum, normal că nici nu mai are rost să facem referire la alte timpuri, când ofițerii trebuiau să treacă prin războaie mondiale sau să fie răniți în urma unor fapte de vitejie pe câmpurile de luptă și tot nu îndrăzneau nici măcar să spere la primirea gradului de general.

Geme sistemul de generali și chestori

Sau chiar la ceea ce se întâmplă și în prezent în alte state membre ale Uniunii Europene sau ale Alianței Nord – Atlantice, acolo unde raportul generali – restul ofițerilor a rămas totuși unul extrem de echimibrat. Ceea ce și explică de altfel în bună măsură prestigiul de care se bucură un general în aceste țări. La noi însă, cu 1.691 de generali la 73.000 de militari, chiar că nu prea mai are rost să sperăm la păstrarea unei calități umane sau profesionale deosebită pentru toți aceștia. Cealaltă problemă fiind nu doar că avem prea mulți generali și chestori, dar și că aceștia au prea multe stele! Cel mai relevant exemplu fiind cel al chestorului cu patru stele Bogdan Despescu. Fără însă ca să poată cineva din Ministerul Afacerilor Interne să lege cele patru stele de cine știe ce fapte de arme cu adevărat deosebite! Și poate cel mult de scandaluri precum cel al polițistului pedofil sau cel al plagiatului.

Pupat Piața Independenței!

Desigur însă că ținând cont de afinitatea șefului statului pentru generalul de acum cu trei stele Ionel Sorin Bălan, pe care de altfel l-a și adus special de la Sibiu ca să îi predea conducerea Serviciului de Telecomunicații Speciale, situația de aici ar mai fi oarecum de înțeles. Pe lângă trecerea pe care Bălan, identificat mai nou drept ”omul președintelui” din sistem, o oarecare influență putând avea totuși și aplicația ”BLOCKCHAIN”, cea pe care STS-ul a terminat-o de implementat tocmai acum, în aceeași zi cu cele opt decrete semnate de Klaus Iohannis. Și cu doar câteva zile înainte de 6 decembrie… În schimb, cu totul altfel stă situația la Serviciul de Informații Externe. Mai ales că doar timorarea de ultimă oră a lui Daniel Motreanu a făcut ca acesta să nu fie numit noul șef al SIE și astfel Gabriel Vlase să rămână pe poziție în fruntea serviciului. Numai că, mai mult sau mai puțin surprinzător, iată că se pare că s-a ”pupat Piața Independenței” și aici… Altfel fiind greu de explicat de ce tocmai la SIE s-a înregistrat recordul absolut de avansări la gradul de general dintre toate celelalte servicii secrete…

https://www.national.ro/dezvaluiri/avem-decretele-de-avansare-la-secret-13-noi-generali-la-sie-704033.html

Alioșa .

5 comentarii »

 1. Comentariu de AureliaAlbAtros — 01/12/2020 @ 9:12 pm | Răspunde

  • La Mulți Ani, Aurelia !!! 🙂 🙂 🙂

   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/12/2020 @ 9:20 pm | Răspunde

 2. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Bună Dimineața, Lume Virtuală ! 🙂
  Dacă prin ABSURD aș fi PARLAMENTAR PSD iar politrucii liberalo-pedeliști precum ,Trăilă, Prișcă, Guran, Țurcan, Rareș Bogdan, Chițac, Vîlceanu, Stamule și toți ceilalți PNL(PDL)-iști ar vedea primul videoclip cu TITLUL scris în LIMBA RUSĂ

  sau l-ar asculta pe cel de mai jos

  redat ” pas cu pas” tot în LIMBA RUSĂ ,
  sigur ar țipa în COR precum ciorile când vine FURTUNA sau LUPII când atacă STÂNA
  că am SIMPATII RUSEȘTI și că doresc ROMÂNIA orientată spre RUSIA …..și NU spre OCCIDENT …………………………..
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 02/12/2020 @ 8:10 am | Răspunde

 3. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Navigând cu drag pe NET ,
  despre 1 DECEMBRIE , Ziua Națională a României,
  am găsit MESAJE berechet ,
  în ciuda unor și-a pandemiei ,
  dar dintre toate MESAJELE postate ,
  cel mai realist dintre toate ,
  a fost MESAJUL judecătoarei DANA GÎRBOVAN de la Curtea de Apel Cluj,
  președinte al Uniunii Naționale a Judecătorilor din România,
  care a postat pe pagina sa de Facebook de Ziua Națională a României,
  un cutremurător MESAJ pe care-l redau mai jos în întregime !!! 🙂 🙂 🙂

  ” Anul trecut, pe 1 decembrie 2019, spuneam că este important să recitim ce au spus părinții fondatori ai României Mari Unite.
  Vorbele lor sunt fundația și moștenirea noastră care, asemenea oricărei moșteniri, aduce nu doar drepturi, ci și obligații.
  În acest an mi-au rămas în minte cuvintele lui Ștefan Cicio-Pop, care, rememorând ziua Unirii, spunea:
  “Și cât de sfântă era ziua aceea, cum se îmbrățișau românii, cât de senină le era fața, cum au uitat fiecare de ce religie,
  de ce confesiune și cărei clase aparține!
  Se vedeau că sunt fiii aceluiași neam, care se înfățișau nu numai în haine frumoase, ci curățindu-și și sufletul,
  ca astfel lepădând toate patimile și toate urile, să intre în pământul făgăduinței.”(Fragment din discursul lui Stefan Cicio-Pop, rostit în Camera Deputaților la 1 decembrie 1932)
  Fețe senine, îmbrățișări, bucurie împărtășită, fără ură și patimă.
  De ce, unde și când s-a pierdut atât de mult din spiritul Marii Uniri?
  Anul acesta sărbătorim Unirea în pandemie, cu fețele acoperite, întunecate de frică.

  Nu pandemia, însă, ne-a furat spiritul Marii Uniri.
  Spiritul Marii Uniri s-a pierdut în fiecare zi în care am refuzat să cunoaștem istoria, să învățam din ea și să recunoaștem semnele pierderii libertății.
  Ștergerea memoriei, uitarea trecutului, ignoranța și autosuficiența dezbină mai mult ca orice boală, ca orice pandemie.
  Ignorarea propriei istorii creează cel mai fertil teren pentru propagandă și dezbinare, pentru uciderea libertății într-un mod atât de parșiv,încât nici măcar nu este sesizat.
  Am revăzut azi imagini de la primul an în care Marea Unire a fost sărbătorită în libertate după comunism.
  Imaginile sunt dureroase, dar lecția lor este esențială.
  In 1 decembrie 1990, seniorul Corneliu Coposu participa la festivitățile de la Alba Iulia.
  După 17 ani de temniță grea sub comuniști și o viață în care a fost hăituit de Securitate,
  Corneliu Coposu mergea la Alba Iulia să ducă în post-comunism mesajul despre libertate a unuia dintre părinții fondatori ai Marii Uniri, Iuliu Maniu.
  Huiduielile mulțimii au acoperit însă discursul lui Coposu, în care a spus ca “puterea tradiției a ținut aprinsă scânteia dragostei de neam și încrederea în destinul românesc”.
  “Am plătit amarnice tributuri, dar am fost convinși că un popor nu poate fi învins în lupta lui pentru libertate,”
  e fraza cu care se termină înregistrarea discursului lui Corneliu Coposu, în huiduielile mulțimii.
  Momentul este unul esențial, pentru ca nu reprezintă altceva decât o verigă din întregul lanț:
  după Marea Unire, făuritorii acesteia au fost aruncați în temnițe, memoria lor a fost ștearsă, libertatea și valorile ei au fost uitate.
  Fără memorie și cunoașterea rădăcinilor istorice, fără tradiție, mulțimile sunt ușor de manipulat, ignoranța fiind transformată în violență.
  Huiduielile din 1990 la adresa lui Corneliu Coposu le regăsim azi în diverse forme în spațiul public,
  atunci când se vorbește sau ar trebui să se vorbească despre libertate.
  Aceste huiduieli din spațiul public actual acoperă orice voce ce iese din șablonul prestabilit, din ceea ce diverse interese spun că ar fi adevărul și dreptatea, pentru a acoperi în umilință și ridicol pe cei ce îndrăznesc să gândească altfel.
  Exemplul înaintașilor noștri, însă, al generațiilor care au clădit cărămidă cu cărămidă conștiința națională,
  ne arată că în fața răului și a nedreptății nu poți sta tăcut.
  Părinții fondatori ai Marii Uniri de la 1918 au luptat pentru un “nou stat român”,
  în care drepturile și libertățile fiecărei persoane să fie respectate și garantate.
  Dacă părinții fondatori au luptat pentru o unire a teritoriilor, unirea în spirit a românilor trebuie să continue și azi.
  Urmând modelul înaintașilor, e imperativ să luptăm în fiecare zi pentru democrație, pentru demnitate umană,
  pentru drepturile și libertățile individuale, ale fiecăruia dintre noi și ale celui de lângă noi!

  „Mare este răspunderea noastră, care suntem păzitorii sfântului patrimoniu, dat nouă să-l păstram, să-l cinstim și să-l sporim!”,
  spunea Stefan Ciceo-Pop, iar îndemnul său este adresat fiecăruia dintre noi.
  E important, de aceea, să nu uităm responsabilitatea pe care o avem unii față de alții, măcar atunci când ne urăm unul altuia, o dată în an:
  “La mulți ani, România! La mulți ani, români ” !
  Sursa :
  https://www.facebook.com/dana.girbovan.5

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 03/12/2020 @ 7:43 pm | Răspunde

 4. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  ” Mai bine mai TÂRZIU, decât NICIODATĂ ” spune-o vorbă din popor ! 🙂

  https://condeiblog.wordpress.com/2018/12/01/la-multi-ani-romania/comment-page-1/#comment-2555

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 11/12/2020 @ 7:48 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: