Alioşa ” File de Jurnal ”

15/12/2020

Președintele țării Klaus WERNER Johannis ,în loc să pună capăt CRIZEI POLITICE din ROMÂNIA ,o adâncește și mai rău , dar nu oricum, ci ” pas cu pas” și ” pe repede înainte” !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 7:53 am

În loc de motto:

” Cine UITĂ, nu MERITĂ” ( Nicolae Iorga) ! 🙂

” SASUL IAR NE-A FACUT DE RUSINE IN EUROPA – OSCE denunta prestatia neconstitutionala a presedintelui Klaus Iohannis din campanie: „S-a implicat uneori la limita granitei dintre goficiale si campanie, contrar standardelor internationale… A declarat ca PSD e responsabil pentru situatia COVID-19 in tara, a numit guvernul acestuia ‘corupt’ si ‘incompetent’ si a apelat la alegatori sa-i indeparteze de la putere… Documentul OSCE din 1995 stipuleaza o separare clara intre Stat si partide”

SCRIS DE: VALENTIN BUSUIOC |  | 7 decembrie 2020 19:28

Presedintele Klaus Iohannis (foto) a reusit pentru a nenumarata oara contraperformanta de a face Romania de rusine in strainatate.

De data aceasta, cei care i-au dat peste bot lui Werner sunt membrii Biroului pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului (BIDSO / ODIHR) din cadrul Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE).

Luni, 7 decembrie 2020, ODIHR (Office for Democratic Institutions and Human Rights) a facut un bilant al campaniei parlamentare din Romania, exprimandu-si nemultumirea fata de prestatia presedintelui Iohannis, care a incalcat Constitutia, prin partizanatul manifestat pentru Partidul National Liberal si mai ales prin nesocotirea rolului de mediator intre institutiile statului, la care tot Constitutia il obliga.

Redam criticile ODIHR la adresa presedintelui Klaus Iohannis (am pus notele de subsol intre paranteze; gasiti documentul intregal la final):

Campania electorala oficiala a inceput pe 6 noiembrie si s-a incheiat cu 24 de ore inainte de ziua scrutinului. Rata de infectare cu COVID-19 a crescut in noiembrie, in anumite municipalitati din tara instituindu-se carantina, reducand astfel si mai mult libertatea de miscare si afectand campania.

(In timpul campaniei electorale, din 41 de judete din tara, numarul localitatilor si judetelor aflate in carantina a variat de la 25 de localitati din 8 judete, la 13 localitati din 5 judete.)

Starea de alerta, introdusa de guvern in luna mai, a fost extinsa pe intreaga perioada a campaniei.

(Pe 14 noiembrie, guvernul a prelungit, pentru a saptea oara, starea de alerta cu inca 30 de zile. Starea de alerta impune o serie de restrictii asupra libertatilor de miscare si de adunare, impune respectarea anumitor masuri de precautie si permite autoritatilor sa implementeze si sa modifice restrictii intr-un timp scurt.)

Campania a fost una foarte linistita, din cauza unei legislatii restrictive cu privire la campania electorala, amplificata de limitarile sanitare legate de libertatea de miscare si adunarile in spatiile inchise sau deschise.

(Pe 3 noiembrie, un Ordin comun al Ministrului Sanatatii si al Ministrului Afacerilor Interne a limitat adunarile in scop electoral in spatii inchise la 20 de persoane, in spatii deschise la 50 de persoane, si activitatile de promovare electorala in strada la maxim 6 persoane.)

Legea nu permite amplasarea panourilor electorale, iar afisarea posterelor electorale, avand dimensiunea si formatul prestabilite, este permisa doar pe panourile instalate de autoritati. Unii candidati independnti siau exprimat ingrijorarea cu privire la aceste panouri electorale. Multi candidati au ales sa se promoveze inainte de perioada oficiala a campaniei electorale, in special in timpul strangerii semnaturilor pentru inregistrare. Pe parcursul campaniei electorale oficiale, candidatii au organizat actiuni de campanie de tipul ‘usa-in-usa’ si intalniri cu un numar redus de persoane, dar au raportat ca publicul a ezitat sa se implice.

Campania a fost mai dinamica in presa traditionala si pe retelele de socializare, majoritatea candidatilor apeland la Facebook si Instagram pentru a ajunge la alegatori, prin publicitate politica, pagini de internet, conturi pe retelele de socializare si evenimente online. Unele partide politice si-au exprimat ingrijorarea in intalnirile cu SEAM ODIHR cu privire la unele incercari de discreditare a lor prin continut online manipulat, prezentat ca stire.

Campania s-a concentrat initial pe aspecte legate de redresarea economica, mentinerea beneficiilor sociale sau anti-coruptie, dar inrautatirea situatiei sanitare a acaparat rapid dezbaterea, marcata de acuzatii de coruptie.

(Pe data de 14 noiembrie, un incendiu, care a avut loc in sectia ATI pentru pacientii cu COVID-19 a spitalului din Piatra Neamt, a omorat 11 oameni si a starnit un val de indignare publica cu privire la nerespectarea masurilor de protectie in caz de incendiu si starea generala a spitalelor. Membrii parlamentari s-au intrecut intre ei in a renunta la pensiile speciale, care sunt percepute in general ca un beneficiu nemeritat pentru clasa politica.)

Figurile politice cele mai proeminente s-au pozitionat diferit in ceea ce priveste gestionarea pandemiei, inchiderea scolilor si a pietelor, si deteriorarea continua a situatiei din spitale. Presedintele s-a implicat in campanie, criticand in mod frecvent Partidul Social Democrat si aparand Partidul National Liberal in declaratiile publice, in exercitarea prerogativelor sale pe perioda campaniei, uneori la limita granitei dintre atributiile sale oficiale si campanie, contrar standardelor internationale.

(In timpul conferintei de presa din data de 24 noiembrie, marcand primul an al domniei sale de presedinte, Presedintele a declarat ca PSD este responsabil pentru situatia COVID-19 in tara, a numit guvernul acestuia din mandatul parlamentar anterior ‘corupt’ si ‘incompetent’, si a apelat la alegatori sa ii indeparteze de la putere pe data de 6 decembrie, ceea ce a dus la depunerea de catre PSD a unei plangeri oficiale. Domnia sa a criticat din nou PSD-ul in timpul inaugurarii centurii Bacaului pe data de 2 decembrie, si in timpul sesiunii plenare a Consiliului Superior al Magistraturii pe data de 3 decembrie. Paragraful 5.4 al Documentului OSCE de la Copenhaga din 1995 stipuleaza ‘o separare clara intre Stat si partidele politice’.).

* Cititi aici intregul raport al ODIHR

CRIZA POLITICĂ majoră în care se găsește ROMÂNIA la ora actuală a fost GENERATĂ de președintele României, Klaus WERNER Johannis și de președintele PNL(PDL) , Ludovic Orban !!! 😦 😦 😦

 • Din cauza CATASTROFALEI guvernări PNL(PDL) în general și a ministrului de finanțe, Florin Cîțu , în special , în VIITORUL APROPIAT , românii vor avea mult de suferit :

Prezentul POST este CONTINUAREA postului ANTERIOR de pe

https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/12/09/

așa că , ai face bine dragă vizitatoare și stimate vizitator să treci mai întâi pe ACOLO dacă încă nu ai trecut , și-apoi să REVII AICI ! 🙂

În timp ce pandemia de CORONAVIRUS face RAVAGII în rândul ROMÂNILOR

https://www.mai.gov.ro/informare-covid-19-grupul-de-comunicare-strategica-14-decembrie-ora-13-00/

președintelui țării, Klaus WERNER Johannis RÂDE de TOȚI și TOATE , inclusiv de VOTUL alegătorilor români din 6 decembrie 2020 , care au votat ” PE-SE-DE” ……………………………………..

Ieri ,14 decembrie 2020 după consultările de la Palatul Cotroceni cu PSD, PNL(PDL) ,USR-PLUS, AUR și UDMR , președintele Klaus WERNER Johannis , ” GENERALUL ” după mintea președintelui PNL(PDL) , Ludovic Orban

-” Cine-i GENERALUL” ……………….

în loc să pună capăt CRIZEI POLITICE generate de neînțelegerile dintre PNL(PDL) și USR-PLUS legate de :

ce partid propune PREMIERUL

și ce partid va deține ȘEFIA Camerei Deputaților ,

în loc să DESEMNEZE la FINALUL CONSULTĂRILOR de ieri un PREMIER care să formeze ” deîndată” GUVERNUL României ,conform proverbului românesc, ” INTERESUL poartă FESUL” a anunțat cu gesturi teatrale organizarea unei a doua runde de consultări cu partidele parlamentare , asta ca să TRAGĂ de TIMP în vederea CONVOCĂRII noilor PARLAMENTARI s rezultați în urma alegerilor din 6 decembrie 2020, VALIDAREA lor, alegerea președinților celor două camere , adică alegerea lui Ludovic Orban ca președinte al Camerei Deputaților ca să-i PĂCĂLEASCĂ pe cei de la USR-PLUS ……………………………..și-apoi ,ÎMPĂRȚIREA ” ciolanului ” de ros pentru următorii 4 ani de guvernare comună , va fi la CHEREMUL celor PNL(PDL) !

Așa a gândit președintele PNL(PDL) Ludovic Orban sfătuit de CONSILIERII săi de la Palatul Victoria care, în loc să PLECE odată cu el , PRIMESC în continuare BANI de in banul public iar Virgil Guran ,este unul din ei …Pe bună dreptate fostul jurnalist Rareș Bogdan spunea în urmă cu câțiva ani :

” La lada de gunoi a istoriei cu ei” !!!

În mare taină , departe de liderii celorlalte partide cu care s-a CONSULTAT ieri , astăzi dimineață , AGENTUL ELECTORAL nr.1 al PNL(PDL) , locatarul de la Cotroceni , se va ÎNTÂLNI din NOU cu președintele PNL(PDL) ca să se pună de acord în privința FORMĂRII unei MAJORITĂȚI PARLAMENTARE formate din PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR și minoritățile naționale ( 17 DEPUTAȚI numiți, nu aleși ) ……………Ca să nu mai fiu ACUZAT de politrucii din umbră ai binomului Johannis&Orban , postez prin ” copy paste” fără nici o COMPLETARE următoarea postare :

” Consultările de la Cotroceni – un eșec al Marelui Coagulant Klaus Iohannis

15/12/2020 | ✎ Ion Cristoiu

Luni, 14 decembrie 2020, au avut loc, potrivit Constituției, consultările președintelui cu partidele parlamentare pentru stabilirea unui premier desemnat să facă noul Guvern, rezultat din alegerile din 6 decembrie 2020.

De regulă în postdecembrism, după prima rundă de consultări președintele iese în public și anunță premierul desemnat. După care semnează decretul prin care investește pe respectivul cu formarea noului Guvern. S-a întîmplat și se întîmplă așa, deoarece numele premierului e știut înainte de a se începe consultările. Din rezultatele alegerilor, din negocierile care au avut loc între partide.

În mandatul lui Klaus Iohannis o singură dată au fost două rînduri de consultări. În noiembrie 2015, după căderea Guvernului Ponta ca urmare a mișcărilor de stradă manipulate din umbră de chiar Klaus Iohannis. Guvernul Ponta a căzut pe 4 noiembrie 2016. Joi, 5 și vineri, 6 noiembrie 2015, a avut loc o primă rundă de consultări. Pe 6 noiembrie 2016, la finele primei runde Klaus Iohannis a declarat :

„O singură rundă de negocieri nu este suficientă fiindcă situaţia este specială. Nu este suficient un nume. A veni cu un nume este relativ simplu. Ceea ce vrem este să ne înţelegem asupra unei abordări, cum abordăm chestiunea. Sunt multe variante. S-a vehiculat varianta alegerilor anticipate, varianta unui prim-ministru politic, varianta unui prim-ministru nepolitic, aşa-zis tehnocrat. Concluzia mea din această primă rundă este că majoritatea liderilor politici sunt dispuşi să discute despre alegeri anticipate, să discute despre un Guvern tehnocrat. Aproape nimeni nu este dispus să discute despre un Guvern politic. Este o noutate. Trebuie în continuare discutate şi negociate. Indiferent în ce variantă vom merge, cu alegeri anticipate sau cu un Guvern tehnocrat, partidele trebuie să se înţeleagă asupra unui program minimal – bugetul, şcolile, spitalele. Vor trebui convenite cu partidele politice. Eu sunt optimist. Voi convoca o nouă rundă de consultări pentru începutul săptămânii viitoare şi este posibil ca la sfârşitul săptămânii viitoare să avem o concluzie cu care să pot veni în faţa publicului.”

Programarea unei noi runde de consultări ținea de comedia pe care o juca președintele după tragedia de la Colectiv. Despre prima rundă de consultări el spunea :

„Am terminat prima rundă de consultări şi nu spun consultări cu partidele, fiindcă de data aceasta consultările au avut un specific aparte. Ultimii participanţi i-am avut acum. Este vorba despre reprezentanţi din societatea civilă şi din piaţă. Mă voi referi la această ultimă întâlnire care mi s-a părut una foarte bună. Oameni care au venit cu idei foarte bune, concepte gândite, care pentru mine sunt în această etapă de un real folos. Voi prelua o bună parte din aceste idei şi le voi duce spre partidele politice. A fost evident în discuţie că aşteptările sunt multiple. Cu siguranţă, toate sunt îndreptăţite. În această etapă putem să constatăm că nu este nevoie de o simplă schimbare de Guvern, ci de o schimbare complexă în politica românească. Toţi aşteaptă să vină în faţă politiceni noi, care nu au de-a face cu corupţi, care nu au fost urmăriţi penal, care nu au făcut afaceri dubioase. Aceste lucruri au fost bine înţelese.”

Partidele au fost convocate a doua oară la Cotroceni sub motiv că acestora trebuie să li se prezinte concluziile întîlnirii cu societatea civilă. Nu era vorba, așadar, de un eșec de a desemna un premier (acesta se știa deja, era Dacian Cioloș) ci de nevoia lui Klaus Iohannis de a dovedi societății civile c-a înțeles mesajul demonstrațiilor și că-l va transmite partidelor politice. De altfel, a doua rundă de consultări a fost programată pentru luni, 9 și marți 10 noiembrie 2016, din simplul motiv că de vineri pînă luni, Klaus Iohannis mergea la Sibiu. Pe 15 noiemebrie 2016 Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Dacian Cioloș ca premier. Pe 17 noiemebrie 2016 Dacian Cioloș era investit.

După consultările de luni, 14 decembrie 2020, Klaus Iohannis a ținut o scurtă declarație prin care ne-a anunțat:

„Am avut astăzi o primă rundă de consultări cu formațiunile care vor fi reprezentate în noul Parlament, care se va constitui în urma alegerilor parlamentare.
Această primă rundă de consultări a dus la un schimb de opinii bun între reprezentanții acestor formațiuni și mine, însă pot să spun că astăzi nu sunt încă întrunite condițiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern.
Am primit astăzi chiar câteva propuneri, însă cred că este nevoie de cel puțin încă o rundă de consultări până când lucrurile se cristalizează.”

Presa miluită, presa care a ocolit prudentă orice adevăr menit a-l supăra pe Eu, Supremul de la Cotroceni, a trecut în grabă peste această declarație. A continuat să atace AUR în stilul bolșevic al anilor de tristă amintire. Cum căuta stalinismul să compromită un adversar? Făcîndu-l anticomunist? Nu. Făcându-l fascist, legionar! N-a zis Ion Iliescu în 13 iunie 1990 că asistăm la o lovitură de stat legionară? De unde și pînă unde AUR fascist? Putem spune orice despre acest partid, că e naționalist, că e bigot, că e împotriva purtării măștii, că e mai mult o stare de spirit decît un partid, dar că e fascist nu. Am avut un interviu pe cristoiuTv cu George Simion, în care l-am descusut atent pe tema legionarilor. Liderul AUR n-a făcut o clipă elogiul Mișcării legionare. Asta spre deosebire de Vadim Tudor. De altfel, AUR se revendică de la conservatorismul de tip polonez și de la cel de tip Donald Trump. Cît de inconștient să fii ca așa zis jurnalist încît să susții că în România lui 2020 a intrat în Parlament un partid fascist? N-a fost suficient că de la Binomul SRI- DNA încoace România are în lume imaginea unei țări corupte. Și tot prin strădania presei care acum se luptă să ne convingă că AUR e un partid fascist. Riscăm acum să apărem drept țara în care se înregistrează ascensiunea fascismului. Dacă ar fi fost presă independentă și nu dependentă de Cotroceni, ar fi semnalat că luni, 14 decembrie 2020, președintele Klaus Iohannis și-a recunoscut eșecul. Pe 4 decembrie 2020, cu două zile înainte de alegeri, el adresa națiunii următorul Mesaj:

„Mandatul pe care voi, dragi români, mi l-ați dat este de a construi România Normală și sunt decis să îl duc la îndeplinire. Dar România Normală poate deveni realitate doar dacă valorificăm votul din 6 decembrie. Urmează patru ani fără alte alegeri, avem deci o șansă istorică la o guvernare stabilă, care să pună în practică acele măsuri de reformă mereu amînate, dar esențiale pentru dezvoltare. Ca acest lucru să fie posibil, votul din 6 decembrie trebuie să conducă la constituirea unei majorități solide, capabile și dornice să lucreze în beneficiul românilor.

Voi conduce personal acest efort de coagulare a tuturor forțelor democratice și reformiste, care se angajează la progresul României. Totodată, 6 decembrie este ziua în care România poate în sfîrșit să se despartă definitiv de cei care au ținut-o în subdezvoltare și au încercat s-o deraieze de la parcursul său european și democratic. Pentru a intra într-o nouă etapă, de prosperitate și dezvoltare, România are nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi.
Dragi români, pe 6 decembrie vă aștept pe toți la vot!”

Președintele era atît de sigur de victoria zdrobitoare a Partidului Meu ( n-avea habar de Ploaia de la Waterloo!) încît se angaja solemn în fața națiunii că va conduce personal coagularea forțelor de Centru Dreapta care vor alcătui Parlamentul Meu. Ei, uite că forțele de Centru Dreapta nu s-au coagulat! Și nici semne că se vor coagula prea curînd nu dau. Dovada clară a eșecului:

Spre deosebire de 2015, președintele n-a anunțat cînd va avea loc o nouă rundă de consultări. Mai mult, domnia sa ia în calcul și posibilitatea de a avea loc mai multe runde de consultări. Se pare că președintele vrea să avem Guvern interimar pînă pe la jumătatea lui ianuarie. Sau, mai precis, pînă-l execută pe Ludovic Orban. Pînă atunci, domnia sa anunță convocarea noului Parlament pentru 21 decembrie 2020. Noul Parlament urmează să-și aleagă organele de conducere. La șefia Camerei concurează Dan Barna și Ludovic Orban. Sîmbătă și duminică s-au dus negocieri intense între USRPLUS și PNL pentru șefia Camerei. USRPLUS vrea postul pentru Dan Barna, susținînd că PNL are funcția de premier. Lăsat fără funcția de premier, Ludovic Orban vrea acest post pentru el. Prin urmare cele două partide au mers la Cotroceni cu propuneri proprii de premier. De aici eșecul consultărilor. Klaus Iohannis n-a precizat cînd va avea loc a doua rundă de consultări. Sigur e că ea nu poate avea loc pînă nu se încheie bătălia pentru șefia Camerei Deputaților. Fie prin negocieri între cele două partide, fie prin mergerea la votul Plenului. Dacă se merge în plen fiecare dintre cele două partide va apela la PSD. Și astfel vom trăi momentul în care atît USRPLUS, cît și PNL vor cerși ajutorul Ciumei Roșii.

Pînă atunci ne întrebăm:
Unde e Marele Coagulant Klaus Iohannis?”

Sursa :

Dacă în STAREA de URGENȚĂ din luna MARTIE 2020
” Compania Unifarm, societate cu capital detinut integral de statul roman si aflata sub autoritatea Ministerului Sanatatii,
a vandut institutiilor si autoritatilor statului roman, echipamente de protectie necesare luptei anti-COVID-19,
pe care le achizitionase de pe piata,in valoare de 8.054.737 euro.
De la jumatatea lunii martie 2020, din momentul intrarii Romaniei in stare de urgenta, si pana la 23 iunie 2020,
ziua inculparii de catre DNA a fostului director general al Unifarm, Adrian Ionel, in trei luni,
societatea condusa de acesta a facut 558 de contracte doar cu institutii de stat si numai prin vanzare directa,
in valoare totala de 7,6 milioane de euro………………………………………
http://www.orange.ro/info/sport/article/582433
în STAREA de ALERTĂ ,joi, 5 noiembrie 2020, seara, la ceas de maximă audiență, președintele României , Klaus WERNER Johannis , purtătorul de cuvânt și AGENTUL ELECTORAL șef al PNL(PDL)
anunța POPORUL ROMÂN că vor sosi ” în România pe repede înainte” , 3 ( trei) MILIOANE de TESTE RAPIDE și multe alte MATERIALE SANITARE trebuitoare în LUPTA cu COVID-19 :
https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24401845-vor-cumparate-3-milioane-teste-rapide-10-milioane-seringi-pentru-vaccinare-toate-achizitiile-echipamente-estimate-67-milioane-euro-oug.htm
Zilele treceau una după alta iar cele 3 MILIOANE de TESTE RAPIDE promise de Johannis cu o LUNĂ și o ZI înaintea ALEGERILOR PARLAMENTARE din 6 DECEMBRIE 2020
când SPERA ca PNL(PDL) , partidul său să câștige alegerile cu un PROCENT de peste 35 % , ca să-și vadă împlinit VISUL de a AVEA și ” parlamentul meu” 🙂 😦 🙂
NU MAI soseau în ROMÂNIA !!! 😦 😦 😦
Au trecut ALEGERILE PARLAMENTARE ,
Klaus WERNER Johannis și partidul lui, PNL(PDL) nu au obținut SCORUL PROPUS 🙂 🙂 🙂
cele 3 MILIOANE de TESTE RAPIDE promise de Johannis înainte de VOTARE 😦
s-au PIERDUT și ele în păienjenișul AFACERII unui personaj ILEGALITĂȚILOR supus !!! 😦 😦 😦

Și-atunci, mi se pare justă întrebarea :

– UNDE au ajuns cele 10 MILIARDE de EURO împrumutați de ministrul de finanțe Florin Cîțu în doar 10 ( zece ) luni de GUVERNARE ??? 😦 😦 😦

Când PNL(PDL) era în OPOZIȚIE , Ludovic Orban CRITICA PSD că numea în funcții publice oamenii PARTIDULUI …………………………

Când PNL(PDL) a ajuns la guvernare , președintele partidului și premier al României , ” pe repede înainte” a UITAT pentru ce îi CERTA pe cei din ” PE-SE-DE ” !!! 🙂 😦 🙂

 • ” DOAMNE , ocrotește-i pe ROMÂNI” ! 🙂

Alioșa .

15 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  Pentru ASTĂZI , în plină PANDEMIE 😦
  am onoarea să postez și o PARODIE :
  https://spotmedia.ro/stiri/opinii-si-analize/iohannis-ii-scrie-lui-dumnezeu-iar-acesta-il-ajuta-in-urma-unui-compromis-intre-rai-si-iad
  dar și două ȘTIRI bunăoară ,
  ce pe mulți rău o să-i DOARĂ !!! 🙂 🙂 🙂

  1) INCREDIBIL dar ADEVĂRAT ,
  COVID-19 omoară români ” pas cu pas” 😦
  https://www.mai.gov.ro/informare-covid-19-grupul-de-comunicare-strategica-15-decembrie-ora-13-00/
  DESEMNAREA de către Klaus WERNER Johannis a premierului e în impas 😦
  iar Curtea Constituțională a României ( CCR ) cu majoritate a VOTAT
  că IMPOZITAREA pensiilor SPECIALE cu 85 % este NECONSTITUȚIONALĂ 😦
  și ca atare , PENSIILE SPECIALE rămân în VIGOARE 😦
  în timp ce de FOAME multă LUME MOARE !!! 😦 😦 😦

  2) Programul Rabla Electrocasnice de mult timp anunțat de către reprezentații GuWerner 5” , Orban-3 ,
  ca o MARE REALIZARE 🙂 😦 🙂 NU FUNCȚIONEAZĂ 😦 😦 😦
  https://electrocasnice.afm.ro/
  deși l-am ACCESAT de vreo 4-5 ori !!! 😦 😦 😦

  Alioșa !!! 😦 😦 😦

  Comentariu de Aliosa — 15/12/2020 @ 2:09 pm | Răspunde

 2. @ ALLL !!! 🙂 😦 🙂

  ” De NOAPTEA minții” !!! 😦 🙂 😦

  1) Cele postate de mine pe
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/12/09/
  încep din păcate ,dar ” pas cu pas ” să se ADEVEREASCĂ ,
  iar TRĂDĂTORII de NEAM și ȚARĂ , ROMÂNIA crunt să LOVEASCĂ !!! 😦 😦 😦

  2) Președintele PNL(PDL) și fost premier ,Ludovic Orban, vrea din NOU funcția de PREMIER al ROMÂNIEI !!! 😦 🙂 😦

  Ludovic Orban le-a spus liberalilor în ședința de marți seară de la partid că,
  în discuțiile din weekend, liderul USR , Dan Barna , i-a propus varianta renunțării la Florin Cîțu și preluărea de către el a funcției de premier,
  și că, UDMR și-a exprimat acordul de principiu în acest sens, după cum spun ” SPECIALIȘTII ” în jurnalism .
  Puțin după aceea, copreședintele Alianței 2020 ( USR-PLUS) ,plusistul Dacian Cioloș, a postat pe pagina lui de pe fb. că
  „mesajul USR PLUS este simplu: am vorbit serios atunci când am spus că e nevoie de un nou început pentru Români”.

  3) BUGETUL pe anul 2021 nu poate fi ÎNTOCMIT ,
  Florin Cîțu se pare că va fi a DOUA oară UMILIT ,
  COVID-19 OMOARĂ sute de ROMÂNI zilnic și ” pas cu pas ” ,
  CONSULTĂRILE lui Johannis cu partidele de dreapta-centru sunt în IMPAS ,
  politrucii ” ciumei galben-portocalii” DEZINFORMEAZĂ lumea permanent ,
  dar cei/cele care vor să ȘTIE de unde vine NENOROCIREA ,sunt mereu la CURENT ,
  cu tot CIRCUL POLITIC generat ” papagalul ” de Ludovic Orban și Klaus WERNER Johannis cel INFLUENT
  https://www.cristoiublog.ro/klaus-iohannis-a-tinut-mortis-sa-aiba-loc-alegeri-pe-6-decembrie-2020-convins-ca-poporul-il-iubeste-si-nicolae-ceausescu-a-tinut-mortis-sa-aiba-loc-mitingul-din-21-decembrie-1989-convins-ca-poporul/

  „Bună ziua, dragi români! Jó napot kívánok, PSD!

  https://www.cristoiublog.ro/dupa-ce-a-acuzat-o-ca-vrea-sa-dea-ardealul-ungurilor-klaus-iohannis-o-invita-sa-faca-parte-din-guvernul-meu/

  în a ADÂNCI ” pas cu pas” CRIZA sanitară, economică și MORALĂ din ROMÂNIA ,
  în care pupincurismul, prostia, aroganța , trufia și MANIPULREA ,merg ” mână-n mână cu PANDEMIA !!! 😦 😦 😦
  https://www.mai.gov.ro/informare-covid-19-grupul-de-comunicare-strategica-15-decembrie-ora-13-00/

  4) ȘTIU că multe persoane virtuale care vor citi cele postate pe acest POST ,
  vor GÂNDI ” una și alta” ,
  NU vor COMENTA nimic din MOTIVE nespuse ,dar de MINE bănuite 🙂
  dar spre GHINIONUL lor , puțin îmi pasă ! 🙂
  NU sunt SINGURUL care GÂNDEȘTE așa cum GÎNDEȘTE despre binomul TOXIC și extrem de AGRESIV de la vârful puterii ,
  așa că, postez ca DOVADĂ SUPREMĂ și OPINIILE specialiștilor din JURNALISM :

  Klaus Iohannis, în criză de premier

  http://www.sroscas.ro/site/2020/12/15/iohannis-arunca-pisica-moarta-in-parlament/#more-104895

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 16/12/2020 @ 9:21 am | Răspunde

 3. ALLL !!! 😦 😦 😦

  Cu adâncă durere în suflet , anunț lumea virtuală care va ajunge pe aici ,
  că jurnalistul SIBIAN ,
  MARIUS ALBIN MARINESCU , redactorul șef al site-ului ” justițiarul.ro”
  coșmarul președintelui Klaus WERNER Johannis ,încă de pe vremea când locatarul de la Cotroceni ,
  era șeful Forumului Democrat al Germanilor din România ( FDGR ) și primarul Sibiului ,

  a trecut spre cele veșnice , DUMNEZEU să-L odihnească în PACE și să-L țină mereu la Dreapta Sa !!! 🙂 🙂 🙂

  Toate DETALIILE pe :

  https://r3media.ro/jurnalistul-marius-albin-marinescu-autorul-unor-dezvaluiri-importante-despre-klaus-iohannis-a-murit/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=alerta_jurnalistul_marius_albin_marinescu_autorul_unor_dezvaluiri_importante_despre_klaus_iohannis_a_murit&utm_term=2020-12-15

  Alioșa !!! 😦 😦 😦

  Comentariu de Aliosa — 16/12/2020 @ 8:10 pm | Răspunde

 4. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  INCREDIBIL dar ADEVĂRAT ,
  negocierile dintre PNL(PDL) și USR-PLUS iarăși s-au BLOCAT ,
  liderii celor două partide la figurat din NOU s-au ÎNCĂIERAT ,
  iar președintelui Klaus WERNER Johannis îi ARDE de PLANTAT
  puieți de arbori într-un județ de PNL(PDL) 100% CONTROLAT !!! 😦 😦 😦

  Cele două partide care au PIERDUT alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 în favoarea ” PE-SE-DE ” ,
  respectiv PNL(PDL)-ul lui Klaus WERNER Johannis
  și USR-PLUS-ul securiștilor și sereiștilor de ieri și de azi ,
  continuă și astăzi, 17 decembrie , la 11 zile după încheierea alegerilor din 6 decembrie 2020 și ce-i mai grav și mai grav ,
  în timp ce ȚARA este NEGUVERNATĂ 😦 😦 😦 iar COVID-19 face ” pas cu pas” tot mai multe VICTIME în rândul ROMÂNILOR
  https://www.mai.gov.ro/informare-covid-19-grupul-de-comunicare-strategica-16-decembrie-ora-13-00/
  NEGOCIERILE pentru formarea unei coaliții parlamentare și de guvernare pentru următorii patru ani,
  mai bine zis pentru ÎMPĂRȚIREA ciolanului de ros pentru următorii 4 ( PATRU) ani !!! 😦 😦 😦

  Încurajați AGENTUL lor ELECTORAL nr.1 , nimeni altul decât președintele României ,Klaus WERNER Johannis,
  care ieri, 16 decembrie CONTINUA campania electorală pentru PNL(PDL) și participa la plantarea de puieți de tot felul în județul Giurgiu crezând în MINTEA lui că ROMÂNII au UITAT de faptul că PROIECTUL Legii Pădurilor care INTERZICEA austriecilor de la o firmă cu care el era la curent SĂTAIE mai mult de 30 % din PĂDURILE României concesionate lor,
  LEGE votată în Parlament la inițiativa PSD în urmă cu ceva timp ,
  UITÂND că înainte de ALEGERILE PARLAMENTARE se PLÂNGEA că ” GuWernerul ” lui NU AVEA MAJORITATEA PARLAMENTARĂ și NU a dorit ca ALEGERILE PARLAMENTARE să fie AMÂNATE din cauza PANDEMIEI de COVID-19,
  ACUM , la 11 zile de la acele alegeri , CULMEA IPOCRIZIEI și DEMAGOGIEI , nu se mai GRĂBEȘTE deloc 😦 😦 😦 și dă exemple de state care au așteptat mult mai mult decât el !!! 😦 🙂 😦
  Pentru ” IUBIȚII mei DELATORI ” postez DOVADA ipocriziei și demagogiei președintelui României, Klaus WERNER Johannis :

  În timp ce Johannis ” ABUREA” jurnaliștii adunați prin noroaiele giurgiuvene ,
  baronii PNL(PDL) ,întruniți ” pe repede înainte ” de către Ludovic Orban ÎNGROZIT de faptul
  că ar PUTEA ajunge iar ȘOMER de STAT dar sigur consilier la firma de avocatură TRĂILĂ
  ( fostul soț al actualei deputate PEDELISTO-peneliste , Cristina TRĂILĂ 🙂

  ( VEZI foto de pe

  https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/12/09/

  PNL(PDL)-iștii au emis DOUĂ VARIANTE :
  1) Florin Vasile Cîţu premier şi Ludovic Orban preşedinte la Cameră
  2) Ludovic Orban premier şi Florin Vasile Cîţu preşedinte la Senat.
  Toate dedesubturile ÎMPĂRȚIRII ” ciolanului de ros” se găsesc pe :
  https://www.news.ro/politic-intern/mandatul-pnl-negociere-doua-variante-florin-citu-premier-ludovic-orban-presedinte-camera-orban-premier-citu-presedinte-senat-avertismentul-orban-partenerii-negociere-evitam-declansarea-unui-razboi-1922400316002020121919735575

  Conștienți de faptul că FĂRĂ ei președintele PNL(PDL) CIRCARUL nr 1 din TOATĂ ISTORIA postdecembristă a ROMÂNIEI ,Ludovic Orban,
  NU ARE NICI o ȘANSĂ de a fi VOTAT în PARLAMENT ca PREMIER , copreședinții USR-PLUS ” țin cu DINȚII de PRETENȚIILE lor ” și-au emis și ei TOT DOUĂ VARIANTE :
  1) Florin Vasile Cîţu să fie premier, PNL să aibă şefia Senatului, iar Dan Barna să fie preşedinte al Camerei Deputaţilor;
  2) Dacian Cioloş să fie premier, iar PNL să aibă conducerea ambelor Camere ale Parlamentului.

  Toate detaliile ÎMPĂRȚIRII ” ciolanului de ros” se găsesc pe :
  https://www.news.ro/politic-intern/usr-plus-ar-avea-doua-variante-citu-premier-pnl-sa-aiba-sefia-senatului-iar-barna-sefia-camerei-ciolos-premier-si-pnl-sa-aiba-conducerea-camerei-si-senatului-surse-1922402716362020122019735666

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 17/12/2020 @ 8:35 am | Răspunde

 5. Sereno giovedì sera

  Comentariu de newwhitebear — 17/12/2020 @ 11:05 pm | Răspunde

 6. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  ȘTIREA zilei de astăzi, 18 DECEMBRIE 2020 , ce trebuie REȚINUTĂ și
  ” întoarsă pe toate părțile” ( N.R. COMENTATĂ) 🙂 se găsește detaliată prin REPUBLICARE cu ” copy paste” șicu indicarea SURSEI pe :

  https://amintiriamintiri.wordpress.com/2020/12/17/s-a-facut-dreptate-in-dosarul-ferma-baneasa/

  unde am postat în urmă cu câteva minute comentariul :

  Așa după cum corect am intuit la sfârșitul postului , CONDAMNATUL la 3 ANI și 4 LUNI de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE ( după mine cam MICĂ PEDEAPSA) 😦 în dosarul ” Ferma Băneasa” pe numele său real Paul de Lambrino , ” prințul de TINICHEA” după unii jurnaliști , BĂNUIND că va fi CONDAMNAT , sau C=chiar INFORMAT de ” ACOPRIȚII din JUSTIȚIE” 😦 😦 😦 a ” SPĂLAT PUTINA” înainte ca ÎCCJ să pronunțe SENTINȚA definitivă și irevocabilă de condamnare și EXECUTARE IMEDIATĂ ………

  DOVADA cea mai sigură a fost făcută de soția CONDAMNATULUI , care ÎMBRĂCATĂ ca de CIRC , ” rânjea ” în fața porții casei și făcea pe spirituala cu jurnaliștii , precum odată Traian Băsescu care -i spunea soției sale :
  – Așa de AGRESIVĂ este ȚIGANCA asta ÎMPUȚITĂ , Mărie …………..
  în timp ce polițiștii care veniseră cu mai multe mașini și CĂTUȘE să-l ridice pe CONDAMNAT pentru a-l duce la PUȘCĂRIE , ” FLUIERAU a PAGUBĂ ” …………………….

  Aseară, când liderii PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR negociau ÎMPĂRȚIREA CIOLANULUI de ROS pentru următorii 4 ( PATRU) ani 😦 😦 😦 iar președintele României, Klaus WERNER Johannis CRĂPA de CIUDĂ că partidul său a fost UMILIT de ROMÂNI la alegerile PARLAMENTSARE din 6 DECEMBRIE 2020 CÂȘTIGATE de PE-SE-DE, toată mass media vorbită își dădea cu părerea versus LOCUL unde ar fi FUGIT ” prințul de TINICHEA” !!! 😦 😦 😦 precum au FUGIT înainte de a fi ” SĂLTAȚI” de mascați și alți CONDAMNAȚI la ÎNCHISOARE cu EXECUTARE precum Alina Bica, fiul șefului LPF, Iorgulescu și mulți alții ………………………..

  Unii jurnaliști spuneau că ar fi în Portugalia, alții că ar fi în Italia dar nici unul dintre ei NU a PUS PUNCTUL pe ” I” !!! 😦 😦 😦

  SIGUR este faptul că Paul Lambrino ,CONDAMNATUL la 3 ani și 4 luni de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE , va fi dat în URMĂRIRE INTERNAȚIONALĂ 🙂 🙂 🙂
  și va fi EXTRĂDAT în ROMÂNIA lui Klaus WERNER Johannis și a viitorului guvern PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR la……………………..
  ” PAȘTELE cailor” !!! 🙂 😦 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 18/12/2020 @ 8:08 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!
  Dacă tot n-am a RĂSPUNDE vreunui COMENTARIU 😦 versus cele spuse SUS ,
  am umblat hai-hui pe NET și-am găsit ceva ce musai trebuie SPUS :

  ” CINE SE SCUZA SE ACUZA

  TRECUTUL CATRE PREZENT SAU CAPITANUL DOGARU MIRCEA, ISTORIC MILITAR, CATRE LOCOTENENTUL DE INFANTERIE NICOLAE IONEL CIUCA

  Domnule locotenent,

  In Mesajul nr. 400/17.12.2020, abordati comemorativ, ca amator, evenimentele din Decembrie, inscrise in Constitutia Romaniei ca
  ”Revolutia din decembrie 1989” (Art. 1, Al. 3), si care, ”la 31 de ani”, cu tot bagajul de FAPTE SI IMPLICATII REALE, sunt de competenta mea, ca cercetator stiintific abilitat sa investigheze Trecutul!
  Cerebral, pe baza de izvoare certe, necontrafacute, si nu emotional!
  Pentru ca, dupa 31 de ani de manipulare in dauna intereselor nationale, romanii, in frunte cu cei ramasi ”cu rani deschise, lacrimi neuscate, suferinte nealinate”, vor si merita ADEVARUL! Or, ca prim sfat pe care imi ingadui sa vi-l dau, tinere domn, este acela de a accepta ca un recurs la Istorie si la Adevar, motivat emotional, in scop politicianist, nu va putea niciodata taia ”Nodul Gordian”.

  Vedeti dvs.,
  cercetarea istorica are regulile ei iar istoricul niste arme cumplite, in fata carora esueaza si cel mai diabolic plan politic
  – intrebari de tipul
  ”Cine?”,”De ce?”, ”In ce scop?”, ”Cum?” etc.
  Sunt de acord ca ”fiecare institutie” implicata in evenimente trebuie investigata, dar nu pentru perioada 16-22 decembrie 1989, pentru ca este neprofesionist sa afirmi ca Revolutia s-a terminat pe 22 Decembrie, la orele 12.10 ”trecute fix”, ci pentru perioada 16 decembrie 1989 – 8 decembrie 1991, ziua intrarii in vigoare a noii Constitutii.
  Pentru ca o revolutie se termina atunci cand un sistem juridic lamentabil este inlocuit cu altul, poate si mai lamentabil!
  Cat despre institutii, pana la cele romanesti – complice, de mana a saptea, ar trebui investigate cele direct implicate, care detin Adevarul:
  KGB, CIA, FBI, BND, MI-6, MOSSAD, AVO, KEOD etc.

  Cine erau cei peste 100.000 de ”turisti”, luptatori profesionisti, strecurati in Romania, la recunoastere de obiectiv si al caror ultim esalon ar fi parasit-o, dupa declaratiile lui Petre Roman, abia in decembrie 1990 (Cazul ”Air Antares”?)?

  Chiar apartineau 57.000 dintre ei exclusiv SPETZNATZ si OMON, potrivit declaratiei televizate a sefului contrainformatiilor militare de atunci?

  Cine au fost ”eroii” cazuti ”in revolutia din Romania” carora li s-a ridicat un monument in curtea unei unitati militare din Seghedin, cine au fost cei antrenati si instruiti la Debretin pe macheta Transilvaniei, cine sunt cei condusi de un transfug roman, ulterior activist civic, de-a lungul fostei frontiere romano-austro-ungare si ce armate NATO aveau si au in dotare asa-zisa munitie ”cu cap vidia”?

  Cine au fost ranitii lichidati/rapiti din spitalele Timisoarei pentru ca delirau in limba lui Petofi sau cei extrasi de la Bals, proveniti din cele 72 de masini LADA, spulberate de tunurile lt.col. Dumitru Cioflina si care aiurau in limba lui Puskin?

  Cine erau ”ziaristii fara frontiere” dusi de mine, cpt. Dogaru Mircea, de la Otopeni la Hotelul Flora si care, fara sa se cazeze, au plecat imediat, in seara zilei de 22 decembrie, sa ocupe pozitii in toate locurile din Capitala, in care avea sa se traga?

  Ce cauta, pe 19 decembrie 1989, lt.col. Vladimir Putin la Hotelul Athenee Palace si George Soros la brateta cu Silviu Brucan (Saul Brukner) la Universitate, in fata Facultatii de Istorie, pastorita atunci, in numele PCR, de regretata Zoe Petre si ”demitizatorul” Lucian Boia, pe atunci specialist in ”Programul PCR”?

  De ce tip erau cele 10 elicoptere ridicate ”de pe Dunare, de pe vase inscriptionate RSS Ucraina” (Gheorghe Trosca dixit)
  care si-au batut joc de noi la Alexeni, Boteni si Otopeni?

  Cui apartin sutele de cruci, fara nume, aparute atunci in cimitirele Patriei?

  Etc., etc., etc… Sunt intrebari ridicate in presa vremii si ramase fara raspuns.

  Numai dupa investigarea ”institutiilor” mentionate ne vom putea apropia de Adevar! Altfel, vom cauta acari Paun, batand apa in piua, prin restrangerea cercetarii doar la ”fiecare dintre actiunile personalului M.Ap.N. (De ce nu si ale Militiei si Directiilor Securitatii statului? – nn), soldate, in decembrie 1989, cu pierderi de vieti sau in urma carora au fost raniti oameni”. Pentru ca, altfel, excluzand decisiva implicatie externa si adevaratele personalitati cu ”rol determinant”, gen George Bush si Mihail Gorbaciov, vom oferi viitoarelor generatii de romani, imaginea unei armate de idioti care s-au impuscat singuri, intre ei (dar profesionist, intre ochi, pe sub casca), deoarece afirmati ca vorbiti ”in numele celor peste 1.000 de oameni cazuti din sete de libertate”, intre care ”cei aproximativ 275 (nu 275,2 ? – nn) de militari si salariati civili ai ministerului”!

  De acord, domnule locotenent,
  ca trebuie sa ne cerem iertare victimelor, militari si civili, dar nu pentru vina de de a-i fi ucis, ci pentru vina de a nu-i fi aparat! (se vede clar la ora actuala ca ARMATA nu este capabila sa se apere pe ea din cauza celor care o conduc prost!)Si de a fi lasat Tara pe mana profitorilor straini si a tradatorilor!

  Pentru ca, loviti si noi, profesionist, in stomac, in anii, 1985-1989, ai ”pregatirii de artilerie” a ”revolutiei spontane”, mai rau decat civili (fiindca nu aveam voie nici macar sa ne asezam la cozi, in uniforma), am fost suficient de naivi sa topaim in strada, alaturi de fratii nostri civili, strigand ”Libertate!” in timp ce Romania ni se scurgea printre degete!

  Iar eu, ca istoric militar, am avut o vina majora, pentru ca trebuia sa recurg la arma noastra secreta, intrebarea
  ”Cui prodest?”.

  Mi-e si frica sa ma intreb astazi, la 31 de ani, cui a folosit, pentru ca: 65% din pamantul tarii, cu ape cu tot, e proprietate straina; industria concurentiala ne-a fost facuta praf iar cea de astazi isi trimite, ca si comertul si bancile, profiturile, in strainatate;
  padurile noastre au luat tot drumul strainatatii,
  bogatiile subsolului si toate domeniile strategice sunt in mana strainilor, noi devenind simpli consumatori de mana a doua, platiti la subzistenta, obligati sa cumparam, inclusiv in domeniul militar, la pret de specula, gunoaiele altora si sa ne prefacem ca ne alegem ”democratic” liderii!

  Sa nu disperam, insa, pentru ca exista o ciclicitate in Istorie.
  Bunicii nostri au fost ostasi liberi ai Tarii, inrosind cu sangele lor, pentru Tara, harta Europei, intre Stalingrad si Viena.
  Parintii nostri au ajuns slugile ocupantului sovietic, dar s-au eliberat in, mod inteligent, in anii 1958-1968, cand au construit Armata, politia si serviciile nationale.
  Noi am fost, pana in deceniul trecut, ostasi liberi ai Tarii, pentru care am renuntat, prin juramant, la aproape toate drepturile omului si cetateanului.
  In ceea ce-i priveste pe urmasii nostri, insa…numai Istoria va putea sa-i defineasca pe cei ce-si lasa oasele, pentru mesaje despre ”freedom and democracy” pe niste coclauri pe unde numai stramosul nostru trac Alexandru Macedon si ostasii sai si le-au lasat!
  Dar ceea ce stim cu certitudine este ca nicaieri si niciodata un militar nu si-a cerut si nu-si cere scuze pentru executarea ordinului, a carui ignorare, in stare de razboi declarata, se pedepseste cu glontul.
  Politicienii, insa, adica cei vinovati si de starea respectiva si de aparitia ordinului…DA!
  Intr-o singura situatie, noi, militarii suntem moral, obligati, sa ne cerem iertare poporului…

  atunci cand nu ne-am facut datoria fata de Neam si Tara!

  Cu sau fara voia noastra!
  Ca mine si ca toti cei care v-am pastorit in urma cu trei decenii, ca dascali sau comandanti!

  Ca ultima observatie…
  Si noi si revolutionarii am fost batuti pe umar, ovationati, gadilati sub barba si laudati, pana cand am fost disponibilizati, noi, si trecuti in somaj, prin distrugerea industriei, civilii.
  Ne-au promis, prin legi organice, marea cu sarea, apoi, considerand ca ne-am bosorogit si unii si altii si nu mai suntem apti de riposta, ne-au retras, insultandu-ne si supunandu-ne oprobiului public, toate drepturile.
  Mai nou, ne-am trezit si cu COVID-19, aparut, parca, pentru ca generatia noastra sa paraseasca mai repede, ”pe cale naturala, sistemul”!

  Atentie, insa, ca Istoria se repeta, atunci cand aceleasi conditii se reintrunesc si aceleasi interese extern-interne isi dau mana!

  Honor et Patria! Vae victis!

  Dr. Mircea DOGARU, istoric militar,” !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa,
  OFIȚER ACTIV de COMANDĂ și STAT MAJOR cu gradul de MAIOR contemporan cu cei doi în DECEMBRIE 1989 🙂
  și care ,
  chiar dacă NU sunt MEMBRU al SCMD condus de Col Mircea Dogaru , SUNT de ACORD cu cele spuse de el mai SUS !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 18/12/2020 @ 8:32 pm | Răspunde

 8. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  Fiecare cu ambiția lui :

  COVID-19 cu ambiția lui de a UCIDE ” pas cu pas” românii GHINIONIȘTI ajunși la ATI 😦 😦 😦

  https://www.mai.gov.ro/informare-covid-19-grupul-de-comunicare-strategica-18-decembrie-ora-13-00/

  președintele României , Klaus WERNER Johannis cu ambiția de a fi ” pas cu pas” PURTĂTORUL de CUVÂNT al guvernului ( PNL(PDL) :

  ” Toate restricțiile în VIGOARE acum ,
  rămân în VIGOARE și de CRĂCIUN ” !!! 😦 😦 😦

  copreședintele USR, Dan Barna cu ambiția de a avea cât mai multe MINISTERE în viitoarea coaliție de guvernare PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR dar și șefia SENATULUI României !!! 😦 😦 😦

  președintele PNL(PDL) cu ambiția de a fi președintele Camerei Deputaților !!! 😦 😦 😦

  președintele UDMR, Kelemen Hunor , cu ambiția de a avea 2-3 ministere în viitoarea coaliție de guvernare PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR !!! 😦 😦 😦

  și politrucii PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR cu ambiția AGRESIVĂ de a MANIPULA mulțimea !!! 😦 😦 😦

  În CONCLUZIE :
  după discuția de astăzi dintre președintele României, Klaus WERNER Johannis și președintele PNL(PDL) ,Ludovic Orban ,
  liderii PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR ,
  au ajuns la o ÎNȚELEGERE în ceea ce privește ÎMPĂRȚIREA ” ciolanului de ros ” 🙂 😦 🙂 pentru următorii patru ani !!! 😦 😦 😦

  -” Ce-a fost mai greu, a trecut ” ( Dacian Julien Cioloș) ! 😦

  Premier al guvernul PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR , va fi liberalul Florin Vasile Cîțu ! 😦
  Guvernul PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR va avea 2 vicepremieri:
  – unul de la USR , sigur an Barna 😦
  – unul de UDMR, sigur Kelemen Hunor 😦 😦
  și 18 ministere 😦 😦
  cu DOUĂ mai MULTE decât ACTUALUL guvern PNL(PDL) !!! 😦 😦 😦
  Cele 18 ministere vor fi ÎMPĂRȚITE astfel:

  – 9 vor ministere vor fi conduse de reprezentanții PNL(PDL) ,
  – 6 de reprezentanții USR – PLUS și
  – 3 de reprezentanții UDMR” ! 😦

  Alianța 2020 ( USR-PLUS) va avea :
  – Ministerul Transporturilor,
  – Ministerul Justiției,
  – Ministerul Sănătății,
  – Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării,
  – Ministerul Economiei cu partea de antreprenoriat și IMM-uri ,

  UDMR va avea ministerele :
  – Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației,
  – Mediului, Apelor și Pădurilor ,
  – Sportului și Tineretului !!! 😦 😦 😦

  PNL(PDL) va avea :
  – Ministerul Apărării Naționale,
  – Ministerul de Externe,
  – Ministerul Educației,
  – Ministerul Energiei,
  – Ministerul Finanțelor Publice,
  – Ministerul de Interne,
  – Ministerul Agriculturii,
  – Ministerul Culturii,
  – Ministerul Muncii și Protecției sociale !!!:-( 😦 😦

  NEGOCIERILE încă NU s-au TERMINAT ! 😦
  S-ar putea ca BARONII LOCALI ai PNL(PDL) să NU fie de ACORD cu ÎMPĂRȚIREA sus făcută
  mai ales că Ministerul Justiției va fi condus de un
  ” #rezist ”
  ce are ca SLOGAN sintagma :
  ” Fără PENALI în FUNCȚII publice” 🙂 🙂 🙂
  iar la PNL(PDL) sunt destui care au dosare penale și pot pierde funcțiile , privilegiile și chiar LIBERTATEA !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 😦 😦 😦

  Comentariu de Aliosa — 18/12/2020 @ 9:57 pm | Răspunde

 9. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  Fiecare cu TREABA lui !!! 😦 🙂 😦

  1) COVID-19 cu INFECTAREA și UCIDEREA ROMÂNILOR !!! 😦 😦 😦

  https://www.mai.gov.ro/informare-covid-19-grupul-de-comunicare-strategica-19-decembrie-ora-13-00/

  2) Coaliția președintelui României, Klaus WERNDER Johannis , formată din PIERZĂTOARELE alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020 ,
  adică PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR ,cu ÎMPĂRȚIREA ciolanului de ros pentru următorii 4 ani de guvernare după capul lor !!! 😦 😦 😦

  https://romania.europalibera.org/a/cum-se-impart-banii-puterea-noul-guvern-surse-numele-propuse-ministere/31008737.html

  3) Poliția Română din subordinea ministrului de interne, Marcel Vela (PNL(PDL) ) cu DAREA în URMĂRIRE INTERNAȚIONALĂ a FUGARULUI Paul Lambrino , CONDAMNAT la 3 ( TRE) ani și 4 (PATRU) luni de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE !!! 🙂 🙂 🙂

  https://romania.europalibera.org/a/printul-paul-al-romaniei-dat-%C3%AEn-urmarire-internationala-/31007103.html

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 19/12/2020 @ 7:48 pm | Răspunde

 10. BONJOUR

  Que l’année nouvelle soit comme une caresse
  Illuminée par les sourires de ceux que vous aimez
  Que leur gentillesse vous couvre de tendresse
  Année de joie et de plaisirs chaque jour partagés

  Bisous Bernard

  Comentariu de bernard25 — 31/12/2020 @ 9:51 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: