Alioşa ” File de Jurnal ”

11/01/2021

Ce nu știu românii despre ” profu online ” Alexandru Cumpănașu …………

Filed under: generale — Aliosa @ 3:24 am

Motto:

” PROSTUL nu e PROST destul, dacă nu e și FUDUL”. ( din vorbirea populară) .

” Diplomele lui Cumpanasu din Ucraina si Elvetia sunt semnate de aceeasi persoana: „Tampenie incredibila”

VICTOR GHEJA | 6 IANUARIE 2021messenger sharing button

Bloggerul Damiocheanul a descoperit ca diplomele pe care Alexandru Cumpanasu le flutura pentru a demonstra ca are studii academice sunt semnate in realitate de aceeasi persoana. Cumpanasu a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea unei universitati din Ucraina si o diploma de master

Academia Regala pentru Managementul Afacerilor din Elvetia.

„Alexandru Cumpanasu a terminat liceul. La Caracal. In 2019 a candidat la prezidentiale. Cum presa a devenit curioasa de CV-ul lui, omul a produs imediat o diploma.O s-o analizam pe rind, ca sa subliniem timpenia incredibila a omului, si obraznicia lui imensa, si toleranta statului roman, complet corupt, care prin ministerul educatiei ii livreaza acestui limbric mii de euro lunar pentru un ONG de educatie.

O sa incep, in analiza documentului de mai sus, cu exact ceea ce lipseste :

Sub Program secretary incepe o semnatura. E taiata in absolut toate imaginile facute publice de catre Alexandru Cumpanas, ceea ce inseamna ca a taiat-o inadins. Nu suficient de mult pentru un paleograf de meserie ca subsemnatul.

1. Semnatura incompleta

Diploma lui ucraineana e din 7 octombrie 2019, putin inainte de alegerile prezidentiale din Romania la care participa.

Pe 4 octombrie 2019 primise o alta diploma, de la ceva scoala de carton din Elvetia,

Hai sa luam semnatura de pe diploma elvetiana si sa o decupam :

E semnatura aceleiasi Derya Akinci Briand, despre care stim doar ca s-a nascut in Turcia in 1984, a venit in Elvetia prin casatorie in 2008, (la 24 de ani) si ii semna diploma de MBA a lui Alexandru Cumpanas in 2019, cind ea avea 35 de ani. Sa comparam semnaturile :

Cele doua diplome juxtapuse :

E semnatura aceleiasi persoane — nu identica, dar cu certitudine a aceleiasi persoane.

Turcoaica sigur n-avea cum fi si profesoara de drept la Zurich, si secretara la Kiev, dar OU Akademie din Elvetia era cumva infratita cu Universitatea Vernadski”, a scris Damiocheanul pe blog.

„Diploma ‘de doctor honoris causa’ a lui Alexandru Cumpanasu a fost neglijent falsificata de o persoana cu studii liceale”, concluzioneaza bloggerul.

In campania electorala pentru alegerile prezidentiale, Cumpanasu le-a cerut contracandidatilor si celor care l-au criticat ”sa respecte eticheta academica si sa mi se adreseze corespunzator studiilor: Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpanasu”.

”Am primit cea mai inalta distinctie pe care un candidat roman putea sa o primeasca din partea unei universitati: Titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Taurida National University din Ucraina pentru meritele avute in timpul invaziei Peninsulei Crimeea de catre Rusia! Aceasta distinctie este cel mai inalt grad academic ce poate fi primit de o persoana pentru merite aduse societatii!.

O sa-l rog pe Iohannis si restul candidatilor si istericilor pe care i-am lasat sa-mi faca reclama criticandu-ma sa respecte eticheta academica si sa mi se adreseze corespunzator studiilor:))): Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpanasu”, a scris atunci Cumpanasu pe Facebook.

”Nu este o diploma de licenta oarecare, pe care o fac toti prostii in Romania, la toate universitatile de doi lei. Foarte multi dintre cei care au terminat la Spiru Haret in Romania sunt niste prosti cu diploma. Avem atatia prosti cu diploma in administratia publica si in Romania… Eu cred ca un om care isi termina un executive master are o pregatire mai buna, in afara, decat unul care vine si spune saru’mana pe la decani si baga spaga la profesori.

Eu i-am calcat in picioare pe toti cei care au terminat Spiru Haret si care nu mai stiu sa scrie in limba romana si pe cei care in loc sa isi faca treaba acolo, la universitati, termina pe banda rulanta tot felul de universitati de doi bani”, a mai declarat Cumpanasu in campania electorala.

Sursa :

Dacă cele sus REPUBLICATE nu au fost pe deplin edificatoare versus profilul moral al fostului candidat la alegerile prezidențiale din toamna anului 2019 în plină dezbatere publică și juridică a dosarului ” CARACAL” ,

iată și alte OPINII despre Alexandru Cumpănașu :

https://www.mediafax.ro/social/contul-de-tiktok-al-lui-alexandru-cumpanasu-profu-online-unde-vorbeste-cu-adolescenti-in-atentia-politiei-capitalei-19852303

https://www.libertatea.ro/stiri/inregistrare-cum-vorbeste-profu-online-cumpanasu-cu-o-minora-de-14-ani-vreau-sa-stii-ca-te-iubesc-foarte-mult-tu-esti-sufletul-meu-3363716

Personajul sinistru de la Coaliția pentru Modernizarea României a fost detonat pentru ca presa și concetățenii cu spirit critic să întoarcă fața spre altceva.

Dacă rămîneau concentrați pe subiectul vaccinării anti-Covid 19, ar fi ieșit în evidență dezorganizarea cumplită, total amatoare, păstorită de căprarul de la Sibiu.

Așa, a fost detonat Alex Cumpănașu!

Şi peste el, au năvălit repede valurile scandalului din Congresul american.

Acolo, mulțimea a năvălit în așa zis-ul templu al democrației, iar la noi, sătui de adevăr, televiziunile au părăsit vaccinarea – un subiect care încinge toată țara- și s-au aruncat pe Alexandru Cumpănașu.

Capul lui Moțoc era necesar și capul lui Moțoc a fost dat pentru scoaterea lui Klaus Iohannis din înjurăturile populației.

Zisul Alex Cumpănașu este președintele reales în 2020 (pentru încă 4 ani) al unei ”Coaliții Naționale pentru Modernizarea României”.

Găsiți în Cotidianul.ro comunicatul CNMR, cu turma de vicepreședinti aleși la congresul din 2020. Este șocant să citești alături de Cumpănașu tot soiul de nume cu reznonanță din cultură, politică, armată, economie, diplomație, medicină etc. Unii pensionari, altii activi. Unii de-a dreptul respectabili, alții cîrpiți de soartă după eșecuri repetate.

CNMR a adunat un mănunchi de oameni dispuși să își pună numele la bătaie pentru o cauză nobilă, dar să nu facă mai nimic pentru ea.

Mi se pare mult prea suspectă nașterea acestei Coaliții. Şi anvergura ei, la fel. La un moment dat, CNMR selecta invitați pentru un work shop la Costinești și zeci de tineri se zbăteau să obțină o invitație. CNMR părea o anticameră a politicii, un spațiu civic de manifestare a unor personalități preocupate de modernizarea țării noastre.

Părea, dar n-a fost niciodată ceea ce zice numele ei. Şi nici nu va fi. Este vorba de o mare farsă civică jucată de oamenii din serviciile secrete românești.

Am mai scris de cîtea ori despre acest dubios personaj numit Cumpănașu. Duhnea de la o poștă a fals și agățat. Drumul său a început de la Ministerul de Interne, de pe vremea cînd titular la ”milițieni” era cultul în fălci și limbi străine, azi europarlamentarul Vasile Blaga.

De la Minsterul de Interne, Alexandru Cumpănașu a primit un spațiu de un etaj și bani cît zece asociații neguvernamentale. Din banii cheltuiți de Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, ONG-ul fondat și condus de Cumpănașu, se puteau finanța cheltuielile unui spital de dimensiuni medii.

Mai apoi, cu CNMR, Cumpănașu a devenit partener sau parte din organisme consultative pentru guvern sau ministere, inclusiv pentru fonduri europene. Cum? Toți cei care l-au susținut erau orbi? Atîția oameni n-au văzut cu cine au de-a face? N-au realizat că individul sună a gol și ei sunt cooptați într-o organizație de modernizare a țării? N-au observat că CNMR nu există și este condusă de unul care scapă caii și căruța în bălării de cîte ori trebuie să facă o cotitură? Cîți s-au prins și au demisionat pînă la izbucnirea scandalului din aceste zile? Cine vrea să parcurgă în amănunt toată cariera sinuoasă a birjarului de la CNMR n-are decît să-i tasteze pe Google numele și titulaturile celor două asociații pe care le-am menționat și se lămurește. Realizează imediat proporțiile contrafacerii, ale gonflării. Miroase imediat a operațiune de servicii.

Dacă sfertodoctul acesta ar fi fost o tipografie de bani, tot n-ar fi putut produce atîtea fonduri cîte a cheltuit. Prost a fost nu el că le-a luat. De condamnat și de tras la răspundere sunt cei care i-au dat, chiar dacă se numesc ministere, guvern sau SNSPA (cuib de rezerviști!)

Existența lui Alex Cumpănașu este un caz școală a modului în care serviciile secrete confecționează personaje și instituții inutile, bune la tocat bani, la diversiuni și la tot soiul de operațiuni dirijate și dubioase.

Cum au ajuns asociațiile lui Cumpănașu de la Interne la servciiile secrete, e greu de spus.

Nici Florian Coldea nu cred să-și mai aducă aminte, nu pentru c-ar fi vorba de un fapt minor, ci pentru că gonflarea lui Cumpănașu intră la etc-ul operațiuilor aberante derulate în regimul Băsescu-Maior-Coldea.

Alexandru Cumpănașu ar putea candida cu șanse serioase la titlul de mare șarlatan al tranziției.

A făcut de toate și a dus de nas cele mai felurite categorii profesionale și umane.

S-a umflat periculos de mult, a scăpat și hățurile, iar acum din favorit al bieților s-a transformat în ținta acestora.

Şi, dacă tot trebuie să scape de el, de ce nu l-ar folosi pe post de poveste care să acopere situația dezastruoasă din vaccinarea populației?

Adică să acopere bîlbele unei operațiuni în fruntea căreia Klaus Iohannis se instalase țanțoș ca un gînsac.

Credea că se alege cu glorie și admirație și s-a trezit numai cu fluierături și înjurături!”.

Sursa :

Alioșa .

13 comentarii »

 1. ALL !!! 😦 😦 😦
  Pentru astăzi, 11 ianuarie 2021 , postez doar două ȘTIRI ,
  una mai proastă ca alta :

  1) ANAF-ul condus de Mirela Călugăreanu care este și președintele Consiliului de Administrație al CEC Bank,
  ANAF aflat în subordinea directă a Ministerului de Finanțe din guvernului PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR (Florin Vasile Cîțu , PNL , )
  începând de astăzi 11 ianuarie , 2021 , ca urmare a OUG dată și ” GuWerer-5)
  va SPIONA ” pe repede înainte” și CONTURILE BANCARE ale ROMÂNILOR !!! 😦 😦 😦

  https://www.zf.ro/fiscalitate/de-luni-11-ianuarie-anaf-are-acces-la-conturile-din-banci-ale-19858574

  2) Pandemia de COVID-19 NU are CULOARE POLITICĂ și ” dă de pământ” cu cine-i ” mai slab de înger” !!! 😦 😦 😦

  https://www.mediafax.ro/coronavirus/coronavirus-10-ianuarie-situatia-pe-judete-in-bucuresti-sunt-825-de-cazuri-noi-lista-completa-19860083

  Alioșa !!! 😦 😦 😦

  Comentariu de Aliosa — 11/01/2021 @ 9:55 am | Răspunde

 2. Fiindcă tot zici de ANAF, nu ne spui și cine l-a ținut în brate și la hrănit (cum zicea Ilici), ani de zile (pe profu’)?

  Comentariu de Florin — 11/01/2021 @ 12:31 pm | Răspunde

  • Florine , sincer , mă așteptam la o așa ÎNTREBARE ! 😦
   Interesant de remarcat este faptul că la anterioarele postări de pe acest blog unde vorbeam în EXCLUSIVITATE cde Klaus WERNER Johannis , PNL(PDL) și NOUL membru PE-NE-LE , ministrul apărării, ” CIUCĂ al nostru” NU ai PUS nici o ÎNTREBARE 😦 😦 😦
   iar acum când am DEMASCAT caracterul murdar și ipocrizia lui Cumpănașu despre care sigur știai că a fost ținut în brațe și de PSD ,
   GATA, ți-ai zis , l-am PRINS pe ALIOȘA…………………………..
   NU m-ai prins pentru simplul fapt că nu sunt ” PE-SE-DIST” iar articolul postat pe
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/08/02/pensiile-militare-nu-sunt-pensii-speciale-continuare/
   în timpul când PSD era la cârma României , este DOVADA SUPREMĂ !!! 🙂 🙂 🙂
   Un ” PE-SE-DIST” nu și-ar fi PERMIS să PUBLICE ce-am PUBLICAT eu la LINK-ul sus postat , pricepi ” ombre” ???
   Aici prietene , NU este VORBA despre ” cine l-a ținut în brațe și la hrănit ” 😦 pe Alexandru Cumpănașu ,
   aici este vorba despre cu TOTUL ALTCEVA .
   este vorba de CARACTERUL OMULUI ,
   de IPOCRIZIA , IMPOSTURA , APUCĂTURILE, AROGANȚA și TUPEUL individului în cauză ! 😦
   După judecata ta , dacă

   este ” ținut în brațe ” de cancelarul german , înseamnă că Germania este vinovată ??? 🙂 😦 🙂
   ADEVĂRUL este că ,dacă nu aminteam de ANAF , care este în SUBORDINEA ministerului de finanțe condus de un PE-NE-LIST ,
   sunt sigur că nu ai fi lăsat nici un comentariu ! 😦
   Sincer, ÎNTREBAREA ta nu mă DERANJEAZĂ , ba dimpotrivă, mă BUCURĂ 🙂
   căci fără să vrei , mi-ai oferit posibilitatea să-ți reafirm opinia mea versus toți IMPOSTORII indiferent de culoarea lor politică ! 🙂
   ȘTIU l ce-ai gândit când ai întrebat ce-ai întrebat ! 🙂
   După tine , ca de altfel ca și după idolul tău , NEGOCIATORUL șef al formării ” pe repede înainte” a MONSTRUOASEI coaliții de guvernare , PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR condusă de penelistul Florin Vasile Cîțu ,care UNA a PROMIS în campaniile electorale pentru LOCALE și PARLAMENTARE ,
   și ALTA face acum 😦 😦 😦
   VINOVAT de cele făcute de Alexandru Cumpănașu ,
   este ………………………….
   ” PE-SE-DE” !!! 🙂 😦 🙂
   După mine , individul despre care vorbim a fost ” ȚINUT în BRAȚE ” nu numai de PSD la care te-ai gândit când ai pus întrebarea sus postată ,
   ci și de ALȚII de la PDL care acum e PNL iar ca să nu mai lungesc vorba ,INTRĂ pe site-ul de mai jos care-i PROpnl&johannis
   https://www.g4media.ro/straniul-caz-al-lui-alexandru-cumpanasu-crescut-cu-bani-de-la-stat-dati-de-psd-a-ajuns-sa-fie-seful-unui-fost-premier-si-al-rectorilor-de-mari-universitati-e-sustinut-de-politicieni-sindicalisti-s.html

   Comentariu de Aliosa — 11/01/2021 @ 10:19 pm | Răspunde

   • Aliosa, caracterul ăstuia este de rahat ca și al celor care l-au ținut în brațe, care l-au lăsat să-și facă mendrele. Pe Iohannis nu-l ține Merkel ci niște milioane de voturi. Nu-ți place, dar asta este.😁😁😁

    Comentariu de Florin — 11/01/2021 @ 10:38 pm | Răspunde

    • Florine, dragă Florine ,
     NU UITA că la MINE vraja ta NU ȚINE ! 🙂
     Dacă ai fi CITIT link-ul sus postat ,
     sigur ai fi observat ,
     că individul după tine de ” RAHAT” ,
     în brațe a fost” ținut și hrănit”
     și de un TRASEIST de partide acrit ,
     nimeni altul decât ACTUALUL ministru al EDUCAȚIEI ,
     proaspătul MEMBRU PE-NE-LE !!! 🙂 😦 🙂

     După mintea ta creatoare ,
     de ” RAHAT” a fi se pare ,
     și noul tău LIBERAL cu mult har ,
     ținut în brațe de Ludovic Orban circar !!! 🙂 🙂 🙂

     Iar ca lumea virtuală să vadă,
     că o iei ” pe repede înainte” pe arătură,
     ca doar pe tine să te creadă ,
     deși ai sufletul plin de ură ,
     EU nu am spus că Johannis
     ” este ținut în brațe de Merkel ” ……………………
     Florine , ” măi dragă” Florine ,
     – Pe când o ÎNTREBARE versus SCANDALUL mediatic dintre fostul PE-DE-LIST Emil Boc,
     actualul primar PE-NE-LIST al CLUJULUI
     și PARTENERUL de guvernare al PNL(PDL) ,
     useristul ministru al sănătății Vlad Voiculescu ????? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
     Florine, ” măi dragă” Florine ,și un elev de clasa a PATRA s-a PRINS că TU comentezi numai și numai acele POSTĂRI care în minta ta îți permit să faci tot felul de reflecții PUERILE și să PUI ÎNTREBĂRI ! OFF TOPIC” !!! 😦 🙂 😦
     Unde NU găsești VAD PROPICE ,
     ca să pui ÎNTREBĂRI tâmpite ,
     NU lași nici măcar un LIKE ,
     iar cei care NU mă CRED , să intre pe :
     https://ganduri286203063.wordpress.com/2021/01/11/scrisoarea-lui-vlahuta-catre-fiica-sa/comment-page-1/#comment-17241
     Și încă ceva , Florine :
     – Știindu-te OFTICOS din fire ,
     cu respect îți dau de știre 🙂
     că de vei folosi din nou cuvinte OFENSATOARE ,
     precum cei din Ferentari , după tine ” Bucale”
     îți voi TRIMITE comentariul la PLIMBARE !!! 🙂 🙂 🙂

     Comentariu de Aliosa — 12/01/2021 @ 9:11 am

    • @ ALLL !!!
     Comentariul semnatarului acestui LINK,
     ca urmare a faptului că a folosit un limbaj INDECENT și VULGAR ,
     ca să nu spun de OM al STRĂZII din cartierele rău famate ale BUCUREȘTILUI ,
     ” bucale” cum a spus chiar el mai sus 😦
     a fost TRIMIS la ” Lada de GUNOI a ISTORIEI ” !!! 🙂 🙂 🙂

     Comentariu de Florin — 12/01/2021 @ 10:42 am

    • Bună dimineața, Alioșa!😀
     Nici la mine nu ține vraja lui, dar lași omul să-și facă damblaua 😁💃
     Îți doresc o zi frumoasă!🤗😉🍵🕊️

     Comentariu de AureliaAlbAtros — 12/01/2021 @ 10:52 am

  • Bună seara, Aurelia ! 🙂
   Mă bucur că suntem pe aceeași parte a baricadei ! 🙂
   Eu îl las intenționat să-și ” facă DAMBLAUA” 🙂
   ca să înțeleagă toată lumea virtuală ce ajunge pe blogul meu ,
   că cel pe care nu-l mai ține balamaua ,
   devine periculos și fără frică de DUMNEZEU …………….
   O seară plăcută din toată inima îți doresc , Aurelia ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/01/2021 @ 6:55 pm | Răspunde

 3. Magnifico pavone che fa la ruota come molti politici.
  Sereno inizio di settimana

  Comentariu de newwhitebear — 11/01/2021 @ 5:05 pm | Răspunde

 4. ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  La mine NINGE liniștit

  În CASĂ duduie CENTRALA ,
  VÂNTUL s-a mai potolit ,
  Iar FULGII cad alandala ! 🙂

  TEMPERATURA a scăzut ,
  La aproape ZERO grade ,
  Câte un FULG rătăcit ,
  Cade pe spațiul verde ! 🙂

  STRADA mea-i ca și pustie ,
  Că OAMENII stau mai mult prin case ,
  De teama că groaznica PANDEMIE 😦
  https://www.mai.gov.ro/informare-covid-19-grupul-de-comunicare-strategica-11-ianuarie-ora-13.00/
  Îi va TRIMITE, unde nu vor să FIE !!! 😦 😦 😦

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 12/01/2021 @ 10:17 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: