Alioşa ” File de Jurnal ”

20/01/2021

Zodia VĂRSĂTORULUI ( 20 ianuarie-18 februarie) !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 8:22 am

Motto :

” O personalitate adevărată, normală, se dezvoltă neîntrerupt, din copilărie până în ultima zi a vieţii.” ( Ion Biberi) !!! 🙂 🙂 🙂

OMUL cât TRĂIEȘTE , învață ! 🙂

EU trăind, ÎNVĂȚ mereu 🙂 🙂

mai ales că-s născut în ” VĂRSĂTOR” !!! 🙂 🙂 🙂

https://aliosapopovici.wordpress.com/2020/02/10/12-februarie-1950-12-februarie-2020-o-viata-de-om/

Doamne, Domnișoare și Domni NĂSCUTE/ți în Zodia VĂRSĂTORULUI ( 20 ianuarie-18 februarie) și nu numai 🙂 🙂 🙂 care întâmplător sau voit , ați intrat în ” căsuța-mi virtuală” de la prima mea apariție virtuală pe WordPress.com/ !!! 🙂 🙂 🙂

https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/03/25/

În cele ce urmează , voi posta prin ” copy paste” FĂRĂ nici o ADĂUGIRE sau ELIMINARE de CUVINTE , un articol dedicat

” Zodiei VĂRSĂTORULUI ( 20 ianuarie-18 februarie )” 🙂 🙂 🙂

ZODIE în care , cu 71 de ani în urmă ,cu ajutorul lui DUMNEZEU tatăl și IISUS HRISTOS fiul , buna și gospodina mea MAMĂ m-a adus pe lume în 12 FEBRUARIE 1950 , într-o zi geroasă de DUMINICĂ , cu zăpada din curtea casei părintești de peste 1( un ) METRU înălțime și cu evlaviosul meu TATĂ aflat pe post de cântăreț neplătit la SLUJBA ce se desfășura la biserica din satul natal ,

DUMNEZEU să- odihnească în PACE și să-i țină mereu la Dreapta Lui !!! 🙂 🙂 🙂

” Marcată puternic de individualism, de originalitate, de libertate, de nonconformism,

zodia Vărsător,

o zodie masculină de aer, începe din 20 ianuarie şi se încheie pe 18 februarie. În zodiacul clasic european, care cuprinde în ciclul său 12 zodii, este a 11-a.

Este simbolul prieteniei şi al fraternităţii, întotdeauna nativii fiind dispuşi să dea o mână de ajutor – şi nu o fac numai din politeţe. Dominată de planetele Saturn şi Uranus, simbolizează priceperea şi înţelepciunea. Cunoscută ca fiind semnul geniului, numeroase celebrităţi ale lumii sunt născute în Vărsător sau au ascendent în această zodie.

Cei născuţi în această zodie au ca trăsătură dominantă dorinţa de schimbare, de modernitate, mergând până la excentricitate.

Animat de dorinţa apartenenţei la „valul social”, Vărsătorul îşi va forma, încă din copilărie, un univers în care normele de conduită sunt cele ale adevăratei independenţe şi ale exprimării libere a ceea ce gândeşte, considerând că ceea ce oamenii numesc principii nu sunt decât nişte constrângeri şi limitări, care-l opresc din evoluţie.

Vărsătorul

simte o nevoie acută de a-şi face prieteni cât mai mulţi şi nu suportă în niciun fel izolarea. El, însă, nu se va schimba pentru nimeni, trebuie să-l accepţi aşa cum este sau să renunţi la prietenia sa, potrivit http://www.eastrolog.ro. Este o persoană de încredere când face parte dintr-o echipă, dar nu îi place să se simtă forţat. Este încăpăţânat şi inflexibil în unele privinţe, dar poate lucra bine într-un grup mai mare. Este o persoană extrem de intuitivă, simte apropierea unui pericol şi dezvoltă o antipatie instinctivă pentru oricine ar putea să-i facă rău. Acest spirit de autoapărare şi conservare îi influenţează puternic caracterul.

Îşi pot alege o carieră sau un hobby în domenii precum chirurgie, cercetare, consultanţă financiară, asigurări, bursă, politică, servicii sociale, astrologie. Firea sa înţelegătoare îl apropie mult de suferinţele oamenilor, dedicându-se cât mai mult acestora, cu generozitate şi amabilitate.

Piatra mistică – ametistul, granatul, opalul
Metalul caracteristic – plumbul
Ziua norocoasă – miercuri
Numerele norocoase – 4 şi 8
Culoarea energizantă – indigo
Simţul cel mai dezvoltat – mirosul

Nativul din Vărsător

este predispus la boli ale inimii, ale spatelui, ale circulaţiei sanguine (în special varice). Este vulnerabil la schimbările de vreme. Are nevoie de o dietă bogată în magneziu, pentru a-şi susţine sistemul nervos şi inima (guvernată de Leu, opusul Vărsătorului, pe cercul zodiacal).

Alimente benefice

– fructe, ceaiuri din frunze şi fructe, carne de pasăre, carne din zona membrelor inferioare ale unor animale, crudităţi. Este indicat să consume multe legume, verdeaţă şi fructe şi să bea multă apă.

Bărbatul Vărsător

este nobil, original şi, de aceea, adesea de neînţeles. Nu suportă să fie limitat de regulile altora, de aceea încearcă mereu să reformeze şi să revoluţioneze societatea. Respinge pe oricine şi orice îi ameninţă independenţa. Loial în căsnicie, ceea ce contează pentru el este ca soţia să-i fie o adevărată prietenă. Sentimentele sale sunt sincere şi profunde, însă uneori îşi poate sufoca partenerul cu prea multă dragoste, dar mai ales gelozie. Norocos, idealist şi nu foarte practic, imprevizibil şi contradictoriu, generos şi plin de surprize, puţin ipohondru şi chinuit de cele mai diverse fobii, bărbatul Vărsător este o personalitate adesea fascinantă. Îşi iubeşte copiii, însă nu va deveni prea posesiv.

Femeia Vărsător

este inteligentă, independentă, plină de farmec, mereu în avangardă, îndreptată spre tot ceea ce este nou şi original. Este recunoscută imediat după îndemânarea cu care confecţionează anumite obiecte necesare unui cămin bine organizat. Drăguţă, amabilă şi darnică, este extrem de prietenoasă. Deşi îi place stabilitatea financiară, nu este genul de femeie care să facă economii. Ştie să se distreze şi este mai atrasă de compania bărbaţilor decât de cea a femeilor, potrivit http://www.venus.org.ro. Cu toate acestea, se căsătoreşte destul de târziu. Îşi creşte foarte bine copiii, acordându-le o mare libertate, înţelegere şi blândeţe.

Copiii născuţi

în Vărsător sunt liniştiţi şi dificili în acelaşi timp. Uneori par enigmatici, interiorizaţi, chiar excentrici. Nu sunt întotdeauna uşor de înţeles şi au tendinţa de a se izola de părinţi, neavând încredere în capacitatea adulţilor de a le înţelege gândurile iscoditoare şi permanent alertate de câte un lucru nou. Iubesc natura, animalele şi adoră jucăriile mecanice, după cum menţionează http://www.copilul.ro. Îşi doresc să ajungă exploratori pe tărâmuri necunoscute, arheologi, astrologi, de regulă în domenii de avangardă.

Compatibilitate cu alte zodii


Excelentă (100%) – Vărsător, Gemeni, Balanţă
Bună (80%) – Berbec, Săgetător
Delicată, riscantă (60%) – Taur, Scorpion
Dificilă, dar interesantă (50%) – Leu
Dificilă, cu datorii karmice (20%) – Fecioară, Rac
Nerecomandabil (10%) – Peşti, Capricorn

Personalităţi de la noi născute în zodia Vărsător:

Gheorghe I. Brătianu, Grigore Alexandrescu, Tudor Muşatescu, Romulus Vulcănescu, Gheorghe Şincai, Nicolae Quintescu, Petru Creţia, Dorina Chiriac, Dora D’Istria (pseudonimul literar al Elenei Ghica), Mircea Streinul, Camelia Dăscălescu, Grigore Vasiliu Birlic, Silviu Angelescu, Ştefan Iordache, Ion Luca Caragiale, Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Dan Negru, Mircea Badea, Magdalena Popescu, Ovidiu Ioaniţoaia, Mihai Leu, Gheorghe Hagi.

Personalităţi de pe mapamond născute în zodia Vărsător:

Frédéric-François Chopin, Christian Dior, Telly Savalas (Aristotelis Savalas), Benny Hill, Placido Domingo, Karina Lombard, Francis Bacon, Andrés Segovia, Nina Simone, Arthur Schopenhauer, James Russel Lowell, Luis Bunuel, Georg Friedrich Händel, Konstantin Aleksandrovici Fedin, Carlo Goldoni, Pierre Auguste Renoir, Bettino Craxi, Enrico Caruso, Elizabeth (Liz) Taylor, Harry Belafonte, Lord George Gordon Byron, Nastassja Kinski, Giovanni Lanfranco, Ronald Reagan, regina Beatrix a Olandei, prinţesa Caroline de Monaco, Boris Elţîn, W.A. Mozart, Virginia Woolf, Phil Collins, Shakira, Jennifer Aniston.

AGERPRES/(Documentare-Daniela Dumitrescu, editor: Doina Lecea, editor online: Adrian Dădârlat).

Sursa :

https://www.agerpres.ro/documentare/2018/01/20/documentar-zodia-varsatorului-20-ianuarie-18-februarie–40280

Pentru persoanele virtuale care NU sunt MULȚUMITE de cele prezentate de LINKUL de mai SUS 🙂 pot accesa

ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

În încheiere ,o nevinovată ÎNTREBARE :

 • Pe lângă personalitățile enumerate de AUTOR , ca fiind născute în VĂRSĂTOR ,Domniile Voastre puteți nominaliza și alte persoane , indiferent de statutul lor social ? 🙂
 • Mulțumesc anticipat !! 🙂 🙂
 • Cum ZIUA NOROCOASĂ pentru ” VĂRSĂTOR” este MIERCURI 🙂 iar acest POST a fost dat publicității într-o zi de MIERCURI , pe lângă urarea de MULT NOROC în toate persoanelor născute în zodia mea care vor ajunge pe aici 🙂 sper ca și POSTUL de față să aibă NOROC în toate !!! 🙂 🙂 🙂

Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

12 comentarii »

 1. @ ALLLLL !!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Stimate vizitatoare și stimați vizitatori :
  – Dacă nu vreți să COMENTAȚI despre zodia VĂRSĂTOR ,
  de ciudă EU nu o să MOR !!! 🙂 🙂 🙂
  Și dacă nici la ÎNTREBAREA din finalul postului de față ,
  nu doriți să-i dați viată ,
  poate vă va INTERESA ,
  ȘTIRILE ce mai jos le voi POSTA !!! 🙂 🙂 🙂

  1) ETAPA a DOUA de VACCINARE a ÎNCEPUT prost
  https://r3media.ro/norvegia-schimba-protocolul-de-vaccinare-dupa-ce-33-de-oameni-au-murit-imediat-dupa-imunizare/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=norvegia_schimba_protocolul_de_vaccinare_dupa_ce_33_de_oameni_au_murit_imediat_dupa_imunizare&utm_term=2021-01-19
  și se va termina și mai prost !!! 😦 😦 😦
  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-19-ianuarie-2021-ora-13-00
  Inițial, guvernul PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR a ANUNȚAT că în ETAPA a DOUA se vor VACCINA persoanele de peste 65 de ani și alți ” șmecheri”
  dar la această ORĂ , se VACCINEAZĂ ” pe REPEDE ÎNAINTE ” membrii guvernului lui Klaus WERNER Johannis 😦 😦 😦
  după care vor urma cei/cele din instituțiile statului precum :
  Avocatul Poporului, CCR, CES, BNR, Consiliul Legislativ, avocații, Curtea de conturi, Consiliul Concurenței,
  Administrația de Meteorologie, primării și alte categorii PRIVILEGIATE !!! 😦 😦 😦

  2) Curtea Constituțională a României ( CCR) din motive doar de cei nouă magistrați știute ,
  a AMÂNAT pentru 26 ianuarie 2021 SESIZAREA ……………….
  https://www.agerpres.ro/justitie/2021/01/19/ccr-discuta-sesizarile-aur-asupra-hotararii-parlamentului-privind-investirea-guvernului-citu–645280

  3) PĂDURILE României , nu sunt o PRIORITATE pentru Klaus WERNER Johannis și guvernul PBL(PDL)&USRPLUS&UDMR :
  https://www.agerpres.ro/economic-intern/2021/01/18/reprezentant-wwf-romania-isi-vinde-padurile-pe-un-volum-estimat-grosier-inainte-ca-arborii-sa-fie-doborati–645046

  4) Ca să ” spargă gura târgului ” , președintele României, Klaus WERNER Johannis , a fost IERI ,
  ” pe repede înainte” la Rom Expo ca să mai spună în fața camerelor de luat vederi încă odată ROMÂNILOR ,
  că PANDEMIA despre care în iarna anului 2020 când ROMÂNII plecau la CULES de SPARANGHEL în GERMANIA în STAREA de URGENȚĂ 😦 😦 😦
  spunea că este
  ” un FEL de GRIPĂ ușoară ” 😦 😦 😦 lucru care ulterior s-a dovedit o CRASĂ MANIPULARE 😦 căci omul voia ALEGERI ANTICIPATE !!! 😦 😦 😦

  În schimb , NU a scos nici o VORBULIȚĂ despre ” PUCIUL răzvrătiților ” din partidul său ,
  PNL(PDL) :
  https://adevarul.ro/news/politica/greii-fostului-pdl-audezumflat-puciul-razvratitilor-pnl-1_600712955163ec42711c0d2c/index.html
  și nici despre ” CIOLANIADA” 😦 😦 😦
  generată chiar de el prin NEGOCIEREA cu partidele PERDANTE ale ALEGERILOR PARLAMENTARE din 6 decembrie 2020 ,
  pentru a forma o majoritate parlamentară PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR , ca să aibă pe lângă ” guvernul lui ” 😦
  și ” PARLAMENTUL lui ” pentru a ȚINE
  ” PE-SE-DE în AFARA DECIZIILOR POLITICE” !!! 😦 😦 😦

  5) PROTESTELE românilor MINȚIȚI și PĂCĂLIȚI de propaganda PNL(PDL)&USRPLUS anul trecut în campania electorală pentru ALEGERILE PARLAMENTARE din 6 decembrie ,
  CONTINUĂ și astăzi în fața Ministerului de Finanțe și Ministerului de Justiție !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 20/01/2021 @ 10:59 am | Răspunde

 2. Great pictures, friend

  Comentariu de Leyla — 20/01/2021 @ 4:17 pm | Răspunde

  • Thank you very much for your appreciation, Leyla! 🙂
   A pleasant evening ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 20/01/2021 @ 9:03 pm | Răspunde

 3. serena serata

  Comentariu de newwhitebear — 20/01/2021 @ 5:59 pm | Răspunde

 4. @ ALLL !!!

  Cum ”VĂRSĂTORUL” iubește ADEVĂRUL 🙂 iar subsemnatul ” VĂRSĂTOR” este PENSIONAR militar 🙂
  mi se pare logic și firesc să vorbesc despre IPOCRIZIA ministrului PNL(PDL) al apărării , Nicolae Ciucă ,
  care UNA a PROMIS înaintea alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020 ,
  și ALTA a făcut după ce și-a ” văzut sacii în căruță” , senator PNL(PDL) !!! 😦 😦 😦

  ” Cum e TURCUL și PISTOLUL” adică , cum e Cîțu e și Ciucă !!! 😦 😦 😦

  În cele ce urmează , postez prin ” copy paste” de pe Trustul de Presă al MApN ,
  http://presamil.ro/
  următoarele :

  ” Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă,
  și locțiitorul șefului Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului (DRPCVP)
  , general de brigadă Valeriu Roșu, s-au întâlnit marți, 29 decembrie, la sediul MApN,
  cu președintele Forumului structurilor asociative ale personalului militar în rezervă și în retragere, colonelul (r) Marian Tudor,
  și cu generalul-locotenent (ret) Neculai Băhnăreanu, președintele Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere.

  Ministrul apărării naționale a discutat împreună cu cei doi reprezentanți ai pensionarilor militari situația la zi a principalelor subiecte care îi preocupă pe militarii în rezervă și retragere.
  Referitor la indexarea cuantumurilor pensiilor militare de stat cu rata medie anuală a inflației, cei prezenți au fost informați că la nivelul Guvernului României s-a hotărât amânarea aplicării acestor prevederi până la data de 1 septembrie 2021.
  În bugetul Ministerului Apărării Naționale vor fi prevăzute sumele necesare aplicării acestei indexări, decizia de amânare fiind motivată de constrângerile bugetare severe cauzate de gestionarea pandemiei de Covid-19.
  (Extras din comunicatul MApN, din 29 decembrie 2020, cu privire la întâlnirea ministrului apărării naționale cu reprezentanți ai militarilor în rezervă și retragere)

  Referitor la indexarea pensiilor militare, OUG nr. 226/2020 prevede, la art. VIII alin. (7), că, în anul 2021,
  pensiile militare de stat nu se indexează cu rata medie anuală a inflației,
  aşa cum este prevăzut în art. 59 alin. (1) din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificările și completările ulterioare.

  De la intrarea sa în vigoare, la 1 ianuarie 2016, Legea nr. 223/2015 a fost modificată şi completată prin 13 acte normative.
  În forma sa iniţială, art. 59 prevedea că pensiile militare de stat se indexează anual cu 100% din rata medie anuală a inflaţiei, la care se adaugă 50% din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat.

  De asemenea, se preciza şi modalitatea de aplicare în cazul în care unul din cei doi indicatori sau ambii are/au valoare negativă.
  În acelaşi articol, se dispunea că, începând cu anul 2021, cuantumul pensiilor militare de stat se indexează anual cu 100% din rata inflaţiei, la care se adaugă 45% din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut, realizate pe anul precedent, iar începând cu anul 2030, cuantumul pensiilor militare de stat se indexează anual cu 100% din rata inflaţiei realizată pe anul precedent.

  Prima modificare a articolului 59 a fost, în 2017, prin OUG nr. 59, astfel:
  Cuantumul pensiilor militare de stat se actualizează, din oficiu, în fiecare an, cu rata medie anuală a inflației, indicator definitiv, cunoscut la data de 1 ianuarie a fiecărui an în care se face actualizarea și comunicat de Institutul Național de Statistică.
  Dacă în urma actualizării rezultă un cuantum al pensiei mai mic, se păstrează cuantumul pensiei aflat în plată.

  În 2018, a fost modificat din nou, prin OUG nr. 114:
  Cuantumul pensiilor militare de stat aflate în plată la 31 decembrie a anului anterior se indexează, din oficiu, începând cu 1 ianuarie a anului în curs, cu ultima rată medie anuală a inflației, indicator definitiv, cunoscut la această dată și comunicat de Institutul Național de Statistică. Cuantumul pensiilor militare de stat nu se indexează dacă rata medie anuală a inflației înregistrează valori negative.

  Pensionarii militari se așteptau ca aceste prevederi să fie aplicate de la începutul anului 2021.

  Dar, la 31 decembrie, așteptarea s-a transformat în dezamăgire când au aflat că a fost publicată OUG nr. 226.

  Actul normativ dispune că, prin derogare de la art. 59 alin. (1) din Legea nr. 223/2015,
  în anul 2021 pensiile militare de stat stabilite în condițiile legii nu se indexează cu rata medie anuală a inflației.

  ” Nimeni nu se atinge de drepturile militarilor. Cel puțin, nu pe mandatul meu ” ( Nicolae-Ionel Ciucă, ministrul apărării naționalepe Facebook, 5 noiembrie 2020) .

  În ultimii 30 de ani, domeniul pensiilor militare de stat a fost reglementat prin mai multe acte normative.
  Pâna în aprilie 2001, s-au aplicat prevederile Decretului 214, intrat în vigoare la 1 iulie 1977.
  Acesta a fost abrogat prin Legea nr. 164/2001, ale cărei prevederi s-au aplicat pâna la 1 ianuarie 2011.
  La acea dată, a intrat în vigoare Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice,
  care cuprindea dispoziţii privind stabilirea şi recalcularea pensiilor cadrelor militare în rezervă şi retragere.
  La 1 ianuarie 2016, a intrat în vigoare Legea nr. 223/2015.
  Sursa :
  http://presamil.ro/neindexarea-pensiilor-militare/

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 20/01/2021 @ 8:55 pm | Răspunde

 5. Felicitări cu drag ! Un adevărat Român! 🍀🤗

  Comentariu de Ileana — 20/01/2021 @ 11:23 pm | Răspunde

  • Mulțumesc , Ileana !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu cea mai înaltă considerațiune ,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 21/01/2021 @ 7:54 am | Răspunde

 6. @ ALLL !!!

  1) COVID-19 își face de cap ” pas cu pas” !!! 😦 😦 😦

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-20-ianuarie-2021-ora-13-00

  2) Polițiștii activi și în rezervă(retragere) , pensionarii , ambulanțierii , lucrătorii de penitenciare , profesorii și nu numai ,
  PROTESTEAZĂ zi de zi în fața Palatului Cotroceni iar Klaus WERNER Johannis , stă ascuns după DRAPERIILE biroului 😦 😦 😦
  liderii PNL(PDL) &USRPLUS&UDMR se CEARTĂ pe CIOLANUL de ROS 😦 😦 😦
  iar premierul coaliției ANTIROMÂNEȘTI , Florin Vasile Cîțu , scoate pe GURĂ vrute și nevrute ,la un post minuscul de RADIO !!! 😦 😦 😦

  3) Fostul PDL-ist din gașca ” JAVREI ORDINARE ”
  http://www.cancan.ro/a-divortat-pentru-ioana-basescu-14738730
  Marian Zlotea , ulterior secretarul general al PNL-ului avid de GUVERNARE 😦
  pentru a-și numi în funcții publice lipitorii de afișe ELECTORALE
  https://recorder.ro/cum-se-comporta-cel-mai-puternic-partid-al-tarii-in-fata-unei-dezvaluiri-de-presa/
  a FUGIT din ROMÂNIA înainte de CONDAMNARE,
  că numai așa putea avea SCĂPARE
  de a face cei 8 ani și jumătate de ÎNCHISOARE
  dați după el la RECURS ca RĂZBUNARE ,
  pentru că nu a renuțat la o MONITORIZARE
  a alegerilor PARLAMENTARE ……………..

  https://inpolitics.ro/inca-un-condamnat-da-cu-flit-justitiei-liberalul-zlotea-a-fugit-din-tara_18447634.html

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 21/01/2021 @ 8:04 am | Răspunde

 7. @ ALLLLL !!!!!

  1 ) DETEST
  ipocrizia, demagogia, minciuna, aroganța, prostia , impostura, incultura, manipularea ,
  lașitatea , favoritismul, nepotismul , turnătoria ,reaua credință și nesimțirea !!! 😦 😦 😦

  La vremuri noi, oameni noi, dar VECHI !!! 😦 😦 😦
  Coaliția de guvernare PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR continuă SCHIMBAREA din funcții publice a vechilor șefi
  și ÎNLOCUIREA lor cu oamenii de-ai lor !!! 😦 😦 😦
  Cel mai recent dar și concludent exemplu de IPOCRIZIE și DEMAGOGIE cioloșisto-voiculistă
  este NUMIREA lui Adrian Gheorghe ,ca președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate !!! 😦 😦 😦
  Pentru cei din #rezist și susținătorii plusiștilor lui Voiculescu&Cioloș care au TULBURĂRI de MEMORIE 😦 🙂 😦
  le REAMINTESC faptul că, noul NUMIT la CASS , Adrian Gheorghe , este fostul COLEG de echipă al lui Vlad Voiculescu
  când acesta era ministru sănătății în ” guvernul ZERO” condus de Dacian Julien Cioloș !!! 😦 😦 😦
  iar pentru ceilalți precum unul ” nascutpelistaneagra” care spun în gând că ” bat câmpii ” ,
  postez SURSA IPOCRIZIEI și DEMAGOGIEI celor din alianța usr-plus :

  https://www.g4media.ro/adrian-gheorghe-numit-in-fruntea-casei-nationale-de-asigurari-de-sanatate-la-35-de-ani-acesta-detine-expertiza-in-finantarea-sanatatii-si-a-mai-facut-parte-din-echipa-lui-vlad-voiculescu-si-in-guve.html

  2) ADMIR CAII și tot ce ține de frumoasa lor prezență pe TERRA !!! 🙂 🙂 🙂

  3) Un sfârșit de săptămână plăcut tuturor persoanelor virtuale care au vizitat acest post lăsând în urma lor măcar o urmă ! 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 22/01/2021 @ 10:10 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: