Alioşa ” File de Jurnal ”

06/02/2021

”O nenorocire nu vine niciodată singură” ( P.a III-a) .

Filed under: generale — Aliosa @ 9:45 am

În loc de motto:

Dacă COVID-19 ” își face de cap” din primăvara anului 2020 😦 😦 😦

https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-5-februarie-2021-ora-13-00

miniștrii guvernului coaliției PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR încropită de președintelui României, Klaus WERNER Johannis ” pe repede înainte” ca să țină ” PE-SE-DE” în afara ” DECIZIILOR POLITICE” 😦 au adus în casa ROMÂNILOR , nenorocire după NENOROCIRE !!! 😦 😦 😦 😦

 • Prima NENOROCIRE 😦

https://aliosapopovici.wordpress.com/2021/01/29/

 • A II-a NENOROCIRE 😦 😦

https://aliosapopovici.wordpress.com//2021/02/01/

Legat de cea de-a II-a NENOROCIRE , numărul MORȚILOR de la Spitalul Matei Balș din BUCUREȘTI a ajuns la 14 persoane 😦 😦 😦 iar JUSTIȚIA lu” pește prăjit” NU a GĂSIT nici UN VINOVAT pentru INCENDIUL de la spitalul din subordinea ministerului sănătății …………………….

 • A III-a NENOROCIRE 😦 😦 😦

chiar NENOROCIREA produsă de ministrul USERIST al economiei , Năsui, al doilea din stânga , foto jos , cu ” GuWerner-5” !!! 😦 😦 😦

” EXCLUSIV!

Suspiciuni de fraudă la Ministerul Economiei cu granturile pentru IMM-uri! Cum obţineau consultanţii informaţii confidenţiale din platforma STS.

Ministrul Năsui se dă nevinovat:

„A existat acces la datele din platformă pentru parteneri externi Ministerului!”

EXCLUSIV! Suspiciuni de fraudă la Ministerul Economiei cu granturile pentru IMM-uri! Cum obţineau consultanţii informaţii confidenţiale din platforma STS. Ministrul Năsui se dă nevinovat: „A existat acces la datele din platformă pentru parteneri externi Ministerului!”

Mai mulţi consultanţi din Bucureşti care au sprijinit firmele să îşi realizeze proiectele în aşa fel încât să fie eligibile îşi luau informaţiile de la cei care aveau acces în platforma. Este vorba despre ministrul Claudiu Năsui şi Paul Ene, liderul USR Sector 4, au confirmat surse apropiate subiectului pentru România TV.

Suspiciuni de fraudă cu peste 500 MILIOANE de euro, bani europeni pentru IMM-uri. Dintre cele 531 de proiecte aprobate spre finanțare, 353 au fost depuse în ultimele două zile de la finalul perioadei de înscriere pentru regiunea Bucureşti-Ilfov. Este vorba despre cele mai multe cu punctaj maxim.Alte Articole

EXCLUSIV! Ministrul Năsui a minţit! STS îl contrazice pe USR-ist …

Ceea ce a generat suspiciuni a fost procentul de cofinanţare, considerat cel mai important criteriu de departajare – 50-60%. Pentru că a existat un număr mare de solicitaţi, au fost aplicate criterii de departajare. În aceste condiţii, au fost luate în considerare procentul de confinanţare, cifra de afaceri şi momentul înscrierii.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, ar fi beneficiat chiar de cont de administrator pe platforma gestionată de STS, la scurt timp după ce şi-a preluat mandatul, cu toate că directorii şi şefii de agenţii sunt în mod normal administratori.

foto: Dovada că ministrul Claudiu Năsui a avut acces la platforma STS

Ministerul Economiei, condus de Claudiu Năsui (USR), a făcut publice marţi listele firmelor care au aplicat pentru Măsura 3 – „Granturi pentru investiții acordate IMM-urilor”.

Nu mai puţin de 27.736 firme au aplicat, în speranţa că vor obţine până la 200.000 de euro, bani europeni. Conform procedurii, admiterea la finanţare s-a făcut în ordinea descrescătoare a punctajului obţinut la evaluarea planurilor de investiţii. În cazul punctajelor egale, departajarea s-a făcut în funcţie de procentul valoarea cifrei de afaceri, ordinea înscrierii în aplicaţie, precum şi procentul cofinanţării, mai exact suma pe care fiecare firmă este dispusă să o pună la dispoziţie pentru a obţine finanţarea europeană, după cum a anunţat Ministerul Economiei despre granturile acordate IMM-urilor.

Programul s-a lansat pe 4 decembrie 2020, ora 10.00, iar termenul final pentru înscrieri a fost 29 ianuarie 2021, ora 20.00. În schimb, pe 28 ianuarie, Ministerul Economiei a anunţat că va limita „accesul la datele aplicațiilor aferente Măsurii 3, pentru toate persoanele implicate în procesul de analiză și evaluare, până la finalizarea înscrierilor”.

Suspiciuni de fraudă cu peste 500 MILIOANE de euro, bani europeni pentru IMM-uri. Explicaţia ministrului Claudiu Năsui

Ministrul Claudiu Năsui a negat că a avut acces la platformă, însă a recunoscut că au existat „parteneri externi Ministerului, cum ar fi băncile partenere” care au putut să o acceseze.

„Ne așteptam să vină multe solicitări în ultima sută de metri pentru că măsura este bazată pe un punctaj și nu pe criteriul de primul venit primul servit. Foarte multe solicitări au punctaj maxim pentru că aplicanții puteau vedea în aplicație care le este punctajul. Astfel puteau să își regleze solicitările în așa fel încât să ajungă la punctajul maxim.

Singurele aplicații care pot trezi suspiciuni sunt aplicațiile venite pe ultima sută de metri cu procente de cofinanțare aproape de limita de cofinanțare dar deasupra liniei. Iar asta pentru că la punctaj egal diferența o făcea cofinanțarea. Nu am niciun indiciu că angajați ai ministerului ar fi dat vreo informație în exterior.

Ce am aflat, însă, este că a existat acces la datele din platformă inclusiv pentru parteneri externi ministerului, cum ar fi băncile partenere. Imediat ce am aflat lucrul acesta, am cerut oprirea accesului. Nu s-a putut face din minister, ci trebuia de la STS, care administrează platforma. În aceeași zi am dat și un comunicat de presă în care am făcut public toate acestea. De asemenea, în fiecare săptămână am anunțat statusul măsurilor 1, 2 și 3. Am luat toate măsurile de transparență și vom continua să facem la fel”, a declarat Claudiu Năsui, ministrul Economiei, pentru România TV.

Anchetă demarată de Guvern despre suspiciuni de fraudă cu peste 500 MILIOANE de euro, bani europeni pentru IMM-uri

Tot astăzi şi Hotnews a publicat un articol pe această temă, făcând dezvăluiri despre aceste suspiciuni de fraudă în care Claudiu Năsui i-a cerut premierului Florin Cîţu să declanşeze o anchetă în acest sens.

5 Evolutional Changes In Human Bodies That Are Happening Now00:00/01:06

De altfel, ministrul Năsui a anunţat că se dezice de orice suspiciuni de fraudă.

Cel mai mare buget a fost alocat regiunii Bucureşti – Ilfov, mai exact 347.173.994 de lei. Aici, nu mai puţin de 3.130 de IMM-uri au aplicat pentru a obţine banii europeni, însă doar 530 dintre acestea au îndeplinit criteriile pentru a obţine. Cea mai mare sumă a fost de 967. 900 de lei şi de ea vor beneficia nu mai puţin de 187 de firme. Printre beneficiari se numără firma Romcolor 2000, specializată în coloranți şi aditivi pentru mase plastice sau firma medicului Andrei Laslău.

De asemenea, celebrul artist Pepe a obţinut 268.000 de lei, bani europeni, prin schema de granturi. Din informaţiile făcute publice de Ministerul Economiei reiese că firma cântărețului, PEPE LATIN MUSIC SRL, a fost de acord să acopere o cofinanţare de 60% din sumă.

Platforma de înscriere pentru programul IMM-urilor este gestionată de STS, iar la aceasta a avut acces chiar ministrul Economiei, Claudiu Năsui, ca administrator. De altfel, la acest portal a avut acces şi şi Paul Ene, preşedintele USR Sector 4, fără să aibă vreo calitate oficială în cadrul Ministerului Economiei, au declarat surse sub protecția anonimatului pentru România TV.

Citeşte şi: Claudiu Năsui i-a cerut lui Cîţu detaşarea la Ministerul Economiei a unei persoane acuzate de colaborare cu Securitatea

Din documentele studiate de România TV reiese că nu mai puţin de 353 de firme s-au înregistrat pe platforma STS, în ultimele două zile, până la finalizarea înscrierilor. Pe 28 ianuarie, în penultima zi de înscrieri, s-au înscris nu mai puţin de 94 de firme.

De asemenea, 259 de firme, adică aproape 10% din cele acceptate, s-au înscris pentru a obţine granturi în ultima zi.

Suspiciuni de fraudă la Ministerul Economiei cu granturile pentru IMM-uri! Cum a fost alocat bugetul

Bugetul, fără componenta de contribuție proprie, alocat pe cele opt Regiuni de dezvoltare este:

a) Bugetul alocat pentru Regiunea București – Ilfov este în valoare totală de 347.173.994 lei;

b) Bugetul alocat pentru Regiunea Centru este în valoare totală de 271.883.528 lei;

c) Bugetul alocat pentru Regiunea Nord-Vest este în valoare totală de 281.916.856 lei;

Sursa :

CITEȘTE și :

https://www.romaniatv.net/doar-13-dintre-firmele-care-au-aplicat-banii-europeni-pentru-imm-uri-ar-putea-beneficia-de-fonduri-numai-in-bucuresti-peste-10-dintre-dosare-ridica-suspiciuni_5253758.

Alioșa !!! 😦 😦 😦

3 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  Alioșa ! 😦

  Comentariu de Aliosa — 06/02/2021 @ 10:02 am | Răspunde

 2. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Pentru persoanele virtuale
  care au avut CURAJUL să dea LIKE ,
  o DUMINICĂ pe CINSTE !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 07/02/2021 @ 8:52 am | Răspunde

 3. @ ALLL !!!

  ȘTIU că unora NU le PLACE ,
  dar n-am nimic a le FACE ,
  și ca urmare ,
  postez spre a lor DISPERARE 🙂
  ȘTIRI de moarte morală cauzatoare , ,.
  la adresa celor care ,
  sunt azi la GUVERNARE !!! 😦 😦 😦

  1) Raport CEDO : 64 de CONDAMNĂRI pentru România anul trecut !!!

  https://vedemjust.ro/cedo2020/

  2) COVID-19 își vede de traba lui :
  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-6-februarie-2021-ora-13-00

  3) ARȘII de la Spitalul Matei Balș redislocați la alte spitale , MOR unul după ALTUL , numărul lor ajungând la 14 persoane !!! 😦 😦 😦

  Ministru sănătății , Vlad Vasile Voiculescu și șeful DSU , Raed Arafat care după STINGEREA incendiului de la spitalul GROAZE ,
  au MINȚIT poporul cu TELEVIZORUL 😦 spunând AMÂNDOI că ” în afara celor 4 DECEDAȚI nu mai e NICIUNUL ”
  când în REALITATE ,într-o BAIE mai ERA un MORT CARBONIZAT 😦 😦 😦 😦 PRIMESC în continuare LEFURI mari de la STAT , adică de la NOI !!! 😦 😦 😦

  4) Consiliul Europei a săpus cu subiect și predicat că :
  ” VACCINAREA nu este OBLIGATORIE” 🙂 🙂 🙂 dar ai noștri IPOCRIȚI se fa că NU PRICEP ……………..

  https://vedemjust.ro/coe-vaccin/

  5) Și tot Consiliul Europei a INFORMAT națiunile UE versus REACȚIILE secundare ale VACCINURILOR

  https://vedemjust.ro/reactiecivicibals/
  dar ai noștri IPOCRIȚI responsabili din GuWerner -5 , N-AU SCOS nici o vorbă ………………

  6) În schimb , ai noștri guvernanți , din motive doar de ei știute , dar de mine bănuite 🙂
  cu toate că au fost multe efecte secundare DĂUNĂTOARE GRAV SĂNĂTĂȚII 😦 😦 😦
  NU VOR SĂ SPUNĂ NIMIC !!! 😦 😦 😦
  ” GHINIONUL” lor este că SUNT și JURNALIȘTI onești și care NU pot fi CUMPĂRAȚI ! 🙂

  https://r3media.ro/reactii-de-sufocare-dupa-vaccinul-anti-covid-sef-dsp-in-bihor-sunt-28-de-cazuri-de-acest-fel/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=francis_ford_coppola_despre_ortodoxie_constituie_de_fapt_crestinismul_original_si_cea_mai_frumoasa_expresie_a_crestinismului&utm_term=2021-02-07

  7) Iar ca ” tacâmul să fie complet ” și RĂSPUNSUL la ÎNTREBAREA :
  – De ce unii miniștri la depunerea JURĂMÂNTULUI de investire NU au JURAT cu MÂNA pe BIBLIE ??? 😦 😦 😦
  RĂSPUNSUL se poate DEDUCE după citirea celor din URL-ul de mai jos :
  https://r3media.ro/foto-atac-asupra-bisericii-ortodoxe-romane-din-ierusalim-comis-de-un-extremist-israelian/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=sua_joe_biden_deschide_larg_granitele_tarii_va_primi_125000_de_refugiati_de_8_ori_mai_multi_refugiati_decat_pe_vremea_lui_trump&utm_term=2021-02-06

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 07/02/2021 @ 10:05 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: