Alioşa ” File de Jurnal ”

09/02/2021

” România normală” + ” România educată” = România DEZBINATĂ , ÎNVRĂJBITĂ și în HAOS aruncată ! ( Punctul pe ” I” /53 .

Filed under: generale — Aliosa @ 7:22 am

În loc de motto :

” În vremuri ale ÎNȘELĂTORIEI universale , a spune ADEVĂRUL , e un ACT revoluționar” ( George Orwell) 🙂 și de foarte mare CURAJ adaug de la mine !!! 🙂 🙂 🙂

 • -De ce România DEZBINATĂ, ÎNVRĂJBITĂ și în HAOS aruncată ? 😦
 • Răspunsul la această logică și de bun simț ÎNTREBARE 🙂 este dat de ROMÂNII care PROTESTEAZĂ în toată ȚARA ,ZI de ZI și ” pas cu pas” !!!

Pentru mai multe exemple , RECOMAND accesarea link-urilor în care am vorbit despre NENOROCIREA care s-a abătut asupra ROMÂNIEI , odată cu venirea la putere a coaliției de guvernare , PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR , încropită pe ” repede înainte” de DEZBINATORUL și ÎNVRĂJBITORUL nr.1 al țării , președintele Klaus WERNER Johannis , din partidul său , PNL(PDL) și formațiunile politice PERDANTE ale ALEGERILOR PARLAMENTARE din 6 decembrie 2020 , și asta , numai și numai din URĂ împotriva PE-SE-DE” 😦 câștigătorul respectivelor alegeri ! 🙂

 • Iar ca ” tacâmul să fie complet” și bătaia de joc la adresa românilor la maximă vedere ,luați ACT doar de faptul că :
 • PANDEMIA de COVID-19 își face de cap ;

https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-8-februarie-2021-ora-13-00

 • guvernul PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR condus de Florin Vasile Cîțu ,fostul ministru al FINANȚELOR în guvernul liberal condus de Ludovic Orban, nu a prezentat nici până la această dată BUGETUL țării pe anul 2021 așa cum a promis ;

https://adevarul.ro/news/politica/competentii-pnl-candidati-problema-propun-liberalii-premierului-citu-1_602016625163ec4271ba5555/index.html

https://adevarul.ro/news/politica/un-usr-ist-subacoperire-fost-aghiotant-ministrului-grinda-intoarce-armele-pnl-liberalii-l-au-pus-patru-comitete-comisii-2020-1_601c32475163ec4271a09c00/index.html

 • PENSIILE au fost ” ÎNGHEȚATE” pentru anul 2021 !!! 😦 😦 😦
 • La ora aceasta , numărul MORȚILOR cauzați de INCENDIUL de la Spitalul Matei Balș din București,
  a AJUNS la 15 persoane iar VINOVAȚII nu-s încă stabiliți din motive doar președintele țării ,de miniștrii guvernului coaliției PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR și de șeful DSU știute ,

dar SIGUR sunt din membrii GuWerner-5 , ( foto jos) :

IERI, 8 februarie , peste 2,5 MILIOANE de ELEVI au ÎNCEPUT cursurile , dar cele 1,4 MILIOANE de teste rapide ANTICOVID-19 promise de ministrul sănătății, Vlad Vasile Voiculescu

pentru TESTAREA cadrelor didactice și ELEVILOR nu au ajuns încă în grădinițe, școli și licee !!!

„România normală” şi „România educată” ale schiorului ucid cu sînge rece

Maria Diana Popescu  07 Februarie 2021

Maria Diana Popescu

Să mai punem pe masă cîteva feluri de mîncare globalistă.

Poate ne săturăm odată şi-i vom lua de aripă pe aciuaţii în fruntea bucatelor naţionale.

Una dintre cele mai tragice ştiri ale ultimei perioade a fost incendiul de la „Matei Balş” – spital mult lăudat şi suprafinanţat.

La ca şi incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ se vrea îngropat prin deturnarea adevărului spre alte ţinte de vinovăţie, decît cele reale.

12 morţi, nicio demisie şi nicio răspundere.

Tragediile ultimului timp ne arată în ce constă falsele programe „România normală” şi „România educată” ale schiorului de la Cotroceni.

Căţărat pe muntele de cadavre, începînd cu „Colectiv”, şi în cazul „Matei Balş” a fluierat printre dinţi un scurt discurs copy/paste după cel al incendiului de la Piatra Neamţ, cerînd, de ochii presei, măsuri conţopistului Voiculescu, apoi a plecat să schieze la Păltiniş, de unde a declarat că este foarte mulţumit de pîrtie.

Care este acţiunea de răspuns al celui mai mare partid de opoziţie, cu privirile la dezastrul din timpul mandatului lui K.W.I., cu privire la nenorocirile ultimului an şi recentele drame? Păi, cel care scrie mesajele P.S.D.-ului pe Feisbuc a transmis o atenţionare cu adevărat înfricoşătoare: obişnuita lălăială a  lui Ciolacu – nişte bulgări de zăpadă aruncaţi în preşedintele-schior, mîndri că îi are la masă pe Rafila şi Cercel, controversatul medic, care pe timpul pandemiei a devenit mai bogat cu 1,1 miliarde de lei, dublîndu-şi averea. Ambii, şi alte cîteva mii de medici români, plătiţi cu bani grei de „Pfizer”, în ultimii ani.

Site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentelor aproape s-a blocat după ce o informaţie online s-a viralizat rapid: „Peste 3.000 de doctori români, sponsorizaţi de « Pfizer! »”,

era avertismentul însoţit de link-ul către sponsorizările primite de medici din România în 2019. „ActiveNews” a luat la puricat site-ul A.N.M. şi a descoperit că cifra este cu mult mai mare. 3.944 de cadre şi instituţii medicale au fost sponsorizate de „Pfizer” cu sume de milioane de lei numai în 2014, astfel, ca în 2020, să le facă jocul în programul pandemiei.

Şi la „Colectiv” şi la Piatra Neamţ şi la „Matei Balş” totul a fost gîndit în cele mai mici detalii.

Dacă dăm crezare „conspiraționiştilor” n-ar fi deloc întîmplător că „la locul faptei” (incendiului) era internată, alături de soţul ei, şi doamna Baltag, procurorul care l-a apostrofat pe cel mai mare schior al ţării.

Să fie cumva acest incendiu startul apusului sistemului sănătăţii de stat? Cumva „începe începutul” privatizării, cum afirma dezorientata filosoafă stolojenistă Raluca Turcan, cu privire la pensii?

Foarte des, cucoana iese, nu ca un cuc, ci ca o pupăză din ceas şi declară zilnic cu nonşalantă că a

 „început începutul calculării recalculărilor pensiilor, că face tot posibilul să indexeze pensiile cu indexarea inflaţiei, că se va orienta la nişte orientări ale legii pensiilor”, acestea fiind  cuvintele politrucii de tip păduche, o contabilă analfabetă, la fel ca Johannis, Cîţu, Voiculescu, Orban, Barna, Cioloş, Clotilde Armand, Nicuşor Dan, Alina Gorghiu, „creme de la creme”!,  Dumnezeu să-i ierte pe aceste slugi ale mondialiştilor!

Apropo de Alina Gorghiu!

Într-o postare pe o reţea de socializare s-a declarat fericită pentru că, citez,

 „vaccinarea  şi incendiul de la Matei Balş a unit coaliţia de guvernare” . Poftim dezacord şi incultură: cele două cazuri „a unit”. Potrivit exprimării sale, ar fi nevoie de cît mai mulţi morţi ca penelul lui Iohannis şi usereul, care se întrec în performanţe imbecile, corupţie şi incompetenţă, să poată guverna în unitate deplină.

Dacă în ţara noastră s-ar schimba din temelii legislaţia cu privire la banul public, dacă s-ar trece la deparazitarea instituţiilor statului de lichele, corupţi, interlopi, curve, nepoţi, fii, cumetri, curve, analfabeţi, ar fi  cu adevărat o reformă salvatoare a României.

De nu, vom rămîne aceiaşi sclavi, fără niciun drept la opinie, oprimaţi şi sărăciţi programatic, nişte executanţi lipsiţi de demnitate. Oricît de mulţi politicieni noi ar intra pe piaţă se vor lăsa manipulaţi de cercuri vicioase, se  vor lipi ca marca de scrisoare de ştatele de plată ale serviciilor secrete. Să vedem cît vor rezista avocata Şoşoacă şi liderul A.U.R.!

Clotilde Armand, altă specie din ograda cu maimuţe a guvernării, nici bine n-a luat în primire fotoliul de primar, că a şi trecut la implementarea unor măsuri draconice, cum ar fi tăierea fondurilor pentru patru mari spitale de importantă  naţională.

În scurt timp, sectorul 1 va fi un coş de gunoi al Bucureştiului. Spitale nu se vor construi nici în capitală nici în ţară. Doar nu vă închipuiţi că stăpînii de la Bruxelles ne lasă!

Gîndiţi-vă cîte milioane de oameni şi de euro pleacă şi vor pleca spre spitalele „uniunii”, în special ale Germaniei! Cum să piardă ei atîta sursă de bani, dacă noi am avea spitale?

Apropo de spitale şi de tratamente revoluţionare:

dacă pandalia şi cele două vaccinuri impuse nu au făcut planul morţilor impus de O.M.S., Comisia Europeană, la fel de grijulie cu programul de reducere a populaţiei, a prezentat miercuri, 3 februarie, un aşa-zis plan de patru miliarde de euro pentru combaterea cancerului, care, pe lîngă nişte măsuri şi texte fumate, se încheie apoteotic cu o dispoziţie clară:

 „pînă în 2030, cel puţin 90% din populaţia ţintă a U.E. de fete să fie vaccinată şi să se sporească în mod semnificativ gradul de vaccinare a băieţilor”. 

Bill Gates afirma (în urmă cu cîțiva ani – n.n.) că

lumea are astăzi 6,8 miliarde de oameni şi se îndreaptă spre aproximativ nouă miliarde. Dacă facem o treabă grozavă cu vaccinurile noi, serviciile medicale şi de control al reproducerii, am putea să scădem asta cu poate 10 sau 15 la sută”. 

Deci, care este scopul vaccinului de orice fel?

Reducerea populaţiei globului. Aşadar, mergeţi să vă vaccinaţi, nu mai faceţi degeaba umbră pe planetă! 

Să nu credeţi că tartorii care s-au vaccinat în faţa presei au primit vreun vaccin din noua generaţie! Poate nişte calciu, vitamina D sau vreun ser antiturbare, care să-i menţină ascultători şi devotaţi mondialismului devastator pentru cei de rînd.” !!! 🙂 🙂 🙂

Sursa :

https://www.art-emis.ro/editoriale/romania-normala-si-romania-educata-ale-schiorului-ucid-cu-singe-rece

 • Pentru persoanele virtuale care din varii motive au UITAT de ” telectualii ” din Grupul de Dialog Social ( GDS ), le reîmprospătez MEMORIA prin trimiterea la link-ul care PUNE PUNCTUL pe ” I” versus FRUSTRAREA și URA lor față de singura formațiune politică parlamentară , Alianța pentru Unirea Românilor ( AUR) care îi STRICĂ somnul noapte de noapte președintelui României, Klaus WERNER Johannis, partidului și guvernului său !!! 🙂 🙂 🙂 U

Alioșa .

2 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  1) COVID-19 a ” pus ochii ” pe PACIENȚII ARȘI în INCENDIUL de la Spitalul Matei Balș și REDISLOCAȚI la alte spitale !!! 🙂 🙂 🙂

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-9-februarie-2021-ora-13-00

  2) Dacă anul trecut în plină expansiune a PANDEMIEI de CORONAVIRUS și în rigorile STĂRII de URGENȚĂ instituită de președintele României Klaus WERNER Johannis ,PERSOANELE de peste 65 de ani AU FOST SUPUSE la tot felul de umilințe

  https://www.stiripesurse.ro/lectia-suprema-predata-de-presedintele-academiei-romane-unor-conducatori-ai-nostri-le-a-casunat-pe_1453265.html

  anul acesta ,
  noul ministru al sănătății, useristul Vlad Vasile Voiculescu i-a lăsat în voia SORȚII și a INCENDIULUI de la Spitalul Matei Balș ,
  pe PACIENȚII acelui spital ! 😦
  Dacă în ziua INCENDIULUI au MURIT după DECLARAȚIILE ministrului sănătății și ale șefului DSU au MURIT CARBONIZAȚI doar 4 ( patru) PACIENȚI 😦 😦 😦 când în realitate într-o BAIE a pavilionului respectiv mai era un MORT CARBONIZAT 😦 😦 😦
  la această ORĂ , numărul MORȚILOR redislocați la alte spitale din București a AJUNS la 17 PERSOANE 😦 😦 😦
  iar VINOVAȚI de MOARTEA lor , NU ESTE NIMENI DOVEDIT până acum !!! 😦 😦 😦

  3) Dacă USR combătea și critica ” pas cu pas” NEPOTISMUL și FAVORITISMUL promovat de PSD , iată ce fac ei ACUM !!! 😦 😦 😦
  https://www.stiripesurse.ro/din-rezerva-de-cadre-a-usr-avocatul-propus-judecator-la-ccr-la-doar-40-de-ani-a-fost-numit-secretar-de-stat-la-ministerul-justitiei_1635595.html
  – Dacă nici asta NU este IPOCRIZIE , atunci, COVID-19 nu e PANDEMIE !!! 😦 🙂 😦

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 09/02/2021 @ 9:02 pm | Răspunde

 2. serena serata

  Comentariu de newwhitebear — 10/02/2021 @ 9:45 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: