Alioşa ” File de Jurnal ”

13/02/2021

Să nu uiți române, să nu uiți ! Punctul pe ” I”/54.

Filed under: generale — Aliosa @ 9:29 am

În loc de motto :

Pentru ROMÂNII de pretutindeni, anul 2016 are TRIPLĂ SEMNIFICAȚIE și ca atare , NU trebuie UITAT NICIODATĂ !!! 🙂 🙂 🙂

Primul MOTIV pentru care ROMÂNII nu trebuie să UITE NICIODATĂ anul 2016 , este faptul că în acel NEFAST AN ” ROMÂNIA normală ” era condusă de un guvern de așa ziși TEHNOCRAȚI conduși de Dacian Julien Cioloș , omul STRĂINILOR de NEAM și ȚARĂ 😦 😦 😦

INSTALAT la Palatul Victoria de președintele României, Klaus WERNER Johannis instalați 😦 după ce i-a CERUT IMPERATIV la sfârșitul lunii OCTOMBRIE 2015 premierului PSD ,Victor Viorel Ponta , DEMISIA , ca urmare a INCENDIULUI de la CLUBUL PRIVAT de DISTRACȚII ” colectiv” soldat cu MORȚI și RĂNIȚI din cauze NEELUCIDATE nici până acum din motive doar de Johannis și serviciile lui secrete știute ……………………

https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/11/26/

https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/11/11/

Culmea IRONIEI , la 6 ( șase) ani de la acel NENOROCIT an 2016 rămas în ISTORIA guvernărilor POSTDECEMBRISTE ca ” guvernul ZERO” , ” România normală” și ” România educată” după capul președintelui Klaus WERNER Johannis , este condusă CULMEA IRONIEI 😦 chiar de cei din anul 2016 , adică cei din USR-ul lui Dan Barna și PLUS-ul lui Dacian Julien Cioloș ,împreună cu Florin Vasile Cîțu ,PNL(PDL) și Kelemen Hunor ,UDMR …………………………

Celelalte DOUĂ MOTIVE pentru care ROMÂNII nu trebuie să UITE NICIODATĂ anul 2016 se regăsesc în cele ce urmează a fi postate prin ” copy paste” de pe internetul plin cu de toate !!! 🙂 🙂 🙂

” Bun venit în Era lui Mucles!

Autor: Adrian Pătrușcă                    10 ianuarie 2021, 12:56

Anul 2016 a adus două lovituri de măciucă în moalele globalismului: Brexit și Trump. De patru ani a avut nevoie Sistemul pentru a-și reveni din năuceală și a-i pedepsi exemplar pe rebeli.

După un șir nesfârșit de trădări, Marea Britanie a ajuns din lac în puț. În afara UE, dar legată de mâini și de picioare. Nu libertate, ci surghiun.

Dependentă de mofturile CEDO, cu o cotă de imigrație uriașă, cu o Irlandă de Nord sub stăpânirea Bruxelles-ului, cu o Scoție a cărei populație cere azi într-o proporție fără precedent (58%) independența și realipirea la UE.

Pandemia completează tabloul dezastrului: Regatul Unit este astăzi țara cea mai zdrobită de dictatura COVID. Deși a fost prima din lume care a început vaccinarea și a impus restricții draconice. Tulpina și carantina.

Bomboana pe coliva Londrei o pune schimbarea politică de la Washington. Încă de la venirea sa la putere, Donald Trump a întins mâna britanicilor, propunându-le un parteneriat care să compenseze cu vârf și îndesat ruperea de UE. Atât Theresa May cât și Boris Johnson au refuzat.

Venirea la Casa Albă a globalistului Biden înseamnă izolarea economică a Londrei. Carantinarea ei. Virusul Brexit-16 trebuie oprit să se mai răspândească.

Cu o clasă politică trădătoare, care a făcut tot ce a putut pentru a înnăbuși și sancționa dorința de libertate a poporului, exprimată democratic, Marea Britanie se află astăzi în pragul unui colaps politic, economic, social și sanitar.

Lucru care l-a făcut pe Guy Verhofstadt, unul dintre apostolii globalismului, să rânjească sardonic la adresa britanicilor: „Oamenii au dreptul să își dorească și ce este foarte stupid”. După care a profețit că aceștia se vor întoarce pocăiți în UE: „La un moment dat, tinerele generații vor regăsi calea spre familia europeană”.

În aceeași zi în care a semnat acordul de Brexit cu Marea Britanie, Uniunea Europeană a parafat și un acord comercial uriaș cu China comunistă. Simbolistica este evidentă: însetați de libertate, britanicii nu doar că au fost răstigniți, dar li s-a dat să bea și oțet.

Peste ocean, americanii sunt obligați să bea cucută. Vina de a-l fi susținut pe Donald Trump și de a refuza să accepte colosala fraudă din 3 noiembrie se pedepsește cu anihilarea. Cu nimicirea. Socială, politică și uneori – vezi Ashli Babbit – fizică.

În America a început marea epurare. Platformele sociale închid, blochează și cenzurează zeci de mii de conturi, după bunul plac, într-un uragan represiv. Au închis inclusiv contul președintelui Statelor Unite, zis cel mai puternic om de pe planetă. În timpul ăsta, guvernul chinez, ayatollahul Khamenei, Nicolas Maduro sau Pornhub postează nestingheriți.

Michelle Obama, un angel radios al luminii progresiste, plusează, a cerut interzicerea permanentă a lui Donald Trump pe rețelele de socializare, poruncă executată la minut de Twitter:

„Acum este momentul pentru companiile din Silicon Valley să înceteze a mai permite un asemenea comportament monstruos și să meargă chiar mai departe decât au făcut-o deja, prin interzicerea permanentă a acestui om (Donald Trump) pe platformele lor și adoptarea unor măsuri care să împiedice tehnologiile lor să fie folosite de liderii țării pentru a alimenta insurecția.”

Violențele de la Capitoliu sunt aruncate în cârca lui Trump. Deși băieții ăia în negru, care se cățărau pe ziduri ca niște maimuțe și în fața cărora cordoanele de poliție s-au dat deoparte ceremonios, semănau al naibii de bine cu mardeiașii, spărgătorii de vitrine și demolatorii de statui din vară, încurajați de establishmentul Democrat și de presa care azi cere capul lui Trump.

Ca în Orwell, istoria este răsturnată, adevărul este întors pe dos ca o căptușeală.

Iată ce spune Michelle Obama:

„Protestele din vara aceasta ale Black Lives Matter au fost în proporție covârșitoare o mișcare pașnică – cele mai mari demonstrații din istoria țării, adunând împreună oameni din toate rasele și clasele și încurajând alte milioane să își reexamineze convingerile și comportamentul. Și totuși, în oraș după oraș, am văzut protestatari pașnici întâmpinați cu forță brutală. Am văzut țeste sparte și oameni arestați, polițiști croindu-și calea cu sprayurile lacrimogene prin demonstrațiile pașnice doar pentru o oportunitate de fotografie prezidențială.”

Potrivit Forbes, numai în primele două săptămâni de proteste „pașnice”, în vară, au fost uciși 19 oameni, s-au înregistrat pagube de miliarde de dolari și zeci de localități – inclusiv metropole ca Seattle, Chicago, Atlanta sau New York – au căzut pradă anarhiei.

De cele mai multe ori, oferta președintelui Trump de a trimite Garda Națională să restabilească ordinea a fost respinsă.

Pentru că Democrații și presa lor aveau nevoie de haos și criză pentru a pune mâna pe putere.

În iunie, realizatorul CNN, Chris Cuomo, îi scuza pe derbedeii Black Lives Matter și Antifa:

„Vă rog să-mi arătați unde scrie că protestatarii ar trebui să fie politicoși și pașnici. Pentru că vă pot demonstra că cetățenii indignați sunt cei care au făcut din această țară ceea ce este ea astăzi și au stat la originea fiecărei schimbări importante.”

Când a fost vorba de evenimentele de la Capitoliu, Cuomo s-a răzgândit:

„Trebuie să ne aducem aminte de cei care au ațâțat acest foc. Au hrănit cu minciuni și au împins oamenii exact spre ceea ce vedem acum.”

Associated Press scria în septembrie că trebuie evitat termenul „rebeliune” („riot”) în legătură cu protestele BLM și Antifa: „O rebeliune este o tulburare sălbatică sau violentă a păcii, implicând un grup de oameni. Termenul rebeliune sugerează haos necontrolat și infern.” Și propunea folosirea unui termen mai corect politic: „agitație”.

Agenția de presă a folosit într-adevăr vorbe molcome în relatările sale din vară: jafurile, incendiile, agresiunile au fost numite „tulburări”. Iar incendierea unei secții de poliție din Minneapolis a fost numită… ați ghicit: „agitație”.

Evident, relatând evenimentele de la Capitoliu, AP a folosit termenul „rebeliune”.

Don Lemon, coleg cu Cuomo la CNN, nu și-a ales cuvintele în legătură cu Donald Trump, după violențele din 6 ianuarie:

„Cândva, asta va fi tot ce își va aminti lumea de tine, că ai fost oribil, îngrozitor, cel mai rău președinte și că ai câștigat dintr-o întâmplare electorală, mințind oamenii. Ești o rușine totală, asta își vor aminti oamenii de tine.”

În privința vandalismelor BLM și Antifa, Lemon avea o viziune mult mai luminoasă:

„Țara noastră a fost creată în urma Petrecerii Ceaiului (Tea Party) de la Boston. Rebeliune.”

Protestele, explica el în vară, „sunt semne ale durerii și tristeții din această țară ale unor oameni care simt că nu au alternativă, altă opțiune”.

Asemenea exemple ar putea continua cu ghiotura. Ele dau măsura unei prese americane care a ajuns să rivalizeze cu Pravda sau Scânteia.

Această nesinchisită compromitere are o miză uriașă: diabolizarea moștenirii lui Trump și reducerea la tăcere a susținătorilor săi.

Televiziunea ABC News nu s-a sfiit să folosească termenul „epurare” în legătură cu simpatizanții lui Trump.

CNN a cerut închiderea Fox News, un canal care nu îi mai este demult prietenos lui Trump, dar nici suficient de maoist.

Iar Joe Biden a cerut crearea unui departament de supraveghere a extremismului ideologic, numindu-i pe autorii violențelor de la Capitoliu „teroriști naționali”. Un pretext de creare a unei securități, în cea mai bună tradiție kaghebistă, care să-i urmărească pe „trumpiști”.

Același Biden i-a asemănat pe senatorii Republicani Ted Cruz și Josh Hawley, doi susținători ai lui Trump, cu Joseph Goebbels, șeful propagandei naziste.

În cazul celui de-al doilea, editura Simon&Schuster, a anunțat că refuză să-i mai publice o carte, din cauza „rolului său” în „insurecția mortală” de la Capitoliu.

Într-un editorial la Fox News, Tucker Carlson a explicat ce se ascunde în spatele acestui val de represiune:

„Ceea ce s-a petrecut astăzi (6 ianuarie) va fi folosit de cei care preiau puterea pentru a justifica deposedarea voastră de drepturile cu care v-ați născut, ca americani.”

În mai puțin de un an de zile, lumea civilizată a fost distrusă de un atac fulgerător și brutal, sub pretextul unei epidemii bizare. 

Omul occidental a fost transformat într-un sclav, având doar două drepturi – și acelea, nu garantate, ci îngăduite: să muncească (de acasă) și să cumpere (de la supermarket).

Izolat la domiciliu, el seamănă cu un internat de la ATI, racordat la aparate: cu toate mișcările supravegheate, cu toate canalele de comunicație controlate, el supraviețuiește exclusiv prin mila Sistemului.

Ciumpăvită, maltratată, o singură brumă de libertate îi mai era cât de cât îngăduită: să vorbească.

Etapa a doua a Dictaturii COVID, inaugurată pe 6 ianuarie, va fi războiul împotriva libertății de exprimare. Oricine mai deschide gura pentru a crâcni contra Noii Ordini Mondiale va fi etichetat drept „trumpist”.

Adică, Biden dixit, „nazist”.

Și epurat fără milă ca „dușman al poporului”.

Masca neconformă și-a găsit în sfârșit menirea deplină de botniță. Bun venit în Era lui Mucles!” !!! 😦 😦 😦

Sursa :

https://evz.ro/bun-venit-in-era-lui-mucles.html/3

Alioșa .

5 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  1) Guvernul PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR își BATE JOC de TOȚI și TOATE !!! 😦 😦 😦

  Așa după cum spuneam și pe
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2021/02/11/
  și în comentariile postate acolo, ministrul justiției, useristul Ion Stelian , cu tot AVIZUL NEGATIV dat de CSM împotriva DESFIINȚAREA SIIJ ,
  IERI ,12 februarie , ” pe repede înainte” a TRIMIS guvernului din care și el face , propunerea de proiect legislativ pentru DESFIINȚAREA Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție , ca să- i SCAPE de RĂSPUNDERE pe procurorii și judecătorii ce au săvârșit ABUZURI , întocmit DOSARE PENALE și DAT SENTINȚE JUDECĂTOREȘTI adversarilor politici ai PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR ……………….

  https://www.bursa.ro/stelian-ion-3939am-trimis-guvernului-propunerea-de-proiect-legislativ-pentru-desfiintarea-siij3939-65511248

  2) COVID-19 merge ” mână-n mână ” cu ei !!! 😦 😦 😦
  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-12-februarie-2021-ora-13-00

  3) Numărul MORȚILOR din cauza INCENDIULUI de la Spitalul Matei Balș a ajuns la 20 ( DOUĂZECI) de persoane 😦 😦 😦
  iar justiția johannisto-penelisto-useriso-plusisto-udemeristă , NU a GĂSIT nici un VINOVAT !!! 😦 😦 😦

  4) Polițiștii AMENDEAZĂ octogenari pentru MASCA căzută de pe NAS 😦 ÎNCĂTUȘEAZĂ și AMENDEAZĂ vânzătoarele de GHIOCEI 😦 iar pe interlopii și petrecăreții pe ritm de manele ai celor de la putere la restaurante și care NU RESPECTĂ nici o REGULĂ versus ZĂDĂRNICIREA răspândirii CIVID-19,
  îi LASĂ să-și FACĂ de CAP !!! 😦 😦 😦

  5) Cu toate NENOROCIRILE sus postate 😦
  pe malul DUNĂRII bătrâne este o
  ” DIMINEAȚĂ însorită și binevenită ” 🙂 🙂 🙂

  iar noi vom pleca la PLIMBARE 🙂
  că afară-i încă SOARE 🙂 🙂 🙂
  spre disperarea unor persoane
  pline de ură și frustrare ,
  că le DEMASC idolii pe care ,
  i-au votat pe negândite ,
  și-acum , ” pe repede înainte”
  i-ar vrea scoși din a lor minte,
  pentru măsurile de austeritate ,
  luate la ceas de noapte ,
  ca drept răsplată că i-au votat ,
  anul trecut pe fond contaminat,
  de COVID-19 care ” pas cu pas ” a înaintat ,
  din palat în palat ,până la alegătorul din sat !!! 😦 😦 😦

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 13/02/2021 @ 9:46 am | Răspunde

 2. buon sabato sera

  Comentariu de newwhitebear — 13/02/2021 @ 10:15 pm | Răspunde

 3. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Cu drag aș angaja-o să-i depisteze pe cei trădători,
  și bonus mare i-aș da ” pe repede înainte”
  să-i SĂGETEZE ” deîndată” pe cei asupritori ,
  conform sloganului strămoșesc ” dinte pentru dinte” !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 14/02/2021 @ 9:48 am | Răspunde

 4. @ ALLL ! 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 14/02/2021 @ 11:17 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: