Alioşa ” File de Jurnal ”

22/02/2021

ROMÂNII trebuie să ȘTIE ! Punctul pe ” I” /60.

Filed under: generale — Aliosa @ 12:49 pm

Motto:

” În vremuri ale ÎNȘELĂTORIEI universale , a spune ADEVĂRUL , e un ACT revoluționar” ( George Orwell) 🙂

și de mare CURAJ adaug de la mine 🙂

căci , poți păți ce-a pățit distinsul COLONEL Vasile Zărnescu !!! 😦 😦 😦

” Bătrânul colonel Vasile Zărnescu nu a tremurat, a tras primul! 

Mihnea Codrescu ,Incorect Politic ,Februarie 16, 2021

Bătrânul colonel Vasile Zărnescu nu a tremurat, ci a tras primul!

Trebuie să lămurim: cazul „Vasile Zărnescu“ este vital.

În primul rând, nu a fost condamnat pentru antisemitism și nici pentru contestarea vreunui holocaust.

Vasile Zărnescu a fost condamnat pentru că există o lege arbitrară, care îi pedepsește pe autohtoni atunci când aceștia se apropie prea mult de esența parazitară a jidanilor din țară. De altfel, cărțile incriminate sunt disponibile pe piață, nu au fost cenzurate și nu sunt interzise la vânzare prin decizia Justiției. De ce? Pentru că sunt inatacabile pe fond!

Prin urmare, un autor român a fost condamnat pentru că a scris și analizat, dintr-un unghi personal, ceea ce au scris și analizat alți autori înaintea lui. Este important să menționăm că autorii citați de Vasile Zărnescu sunt, în marea lor majoritate, jidani, iar aceștia nu au fost niciodată condamnați pentru analizele lor, nu au fost persecutați și nici nu au fost obligați să plătească amenzi pentru ele. Jidanului nu i se poate întoarce argumentul magic de antisemit, ceea ce obligă justiția să intre pe fondul unei afaceri fără temei științific, doar ca să calmeze elanul permanent, constatat împotriva creștinilor!

Și, totuși, sub acest aspect reducționist, complexitatea inedită a cazului Vasile Zărnescu nu este atinsă nici măcar marginal. Toți apărătorii dlui Zărnescu au căzut în capcana întinsă de sistem, asemenea unor amatori! Unii dintre ei, jurnaliști de renume, au mers până la a spune că dl colonel Zărnescu este prins într-o dinamică „obsesivă“! Le răspund că acest lucru este fals și arhi-fals! Nu cumva au înțeles greșit lupta pentru care Vasile Zărnescu a fost condamnat? Oare colonelul Zărnescu s-a luptat pentru „libertatea“ de a opina în sprijinul reabilitării regimului nazist și a lui Hitler? Nici vorbă, Vasile Zărnescu e mult mai realist decât cei care joacă în această divizie!

Dar să revenim asupra episodului de anul trecut, când am fost cenzurat la comandă politică, iar revistele care mi-au publicat materialele au fost date jos de pe rețelele de găzduire.

De ce am fost cenzurat de ANCOM, care este o unealtă de combatere a informației organice aflată în slujba guvernului?

Nu pentru o opinie, bineînțeles că nu, ci pentru că am transmis informații periculoase pentru buna desfășurare a aplicației de care depinde narațiunea mainstream legată de Covid-19. Nu mi-a fost contracarat dreptul la opinie, care nici măcar nu trebuie considerat un „drept“, fiind un act de opoziție politică, deoarece în spatele aplicației Covid-19 se desfășoară, sub ochii noștri, înmormântarea națiunilor, deci și a României.

Referitor la dreptul la opinie sau la libera exprimare, cum spun unii, situația este de-a dreptul jenantă! Să înțeleg că acei din rândurile noastre se plâng că nu pot exprima o opinie contrară cu privire la eradicarea României și a poporului român? Suntem chiar așa de cretini?

O să tai scurt concluzia și o să vă prezint cele două opțiuni rămase în acest sfârșit de etapă posibil istorică: 

ori ne vedem la balul libertății, cu toate riscurile anunțate, ori ne vedem la cimitirul neamurilor, cu toate riscurile anunțate!

Pentru că toate organizațiile jidănești din lume, împlântate în chiar inima națiunilor, se ocupă cu administrarea etapelor necesare proiectului „mesianic“ al Guvernului Mondial. Guvernele locale, simple filiale de prelucrare, sunt umplute cu proxeneți autohtoni, care distrug ultimele celule de viață rămase din gospodăria zisă națională. Trădătorii, așa cum îi numesc naivii, sunt proxeneți extremi de serioși și de fideli în exercitarea atribuțiilor de serviciu, doar că nu sunt în serviciul poporului… Însă toată această poveste nu ar fi fost posibilă dacă „trădarea“ nu ar fi fost susținută și la bază, de către masa populară.

Vasile Zărnescu nu a „opinat“ și nici nu s-a milogit la stăpânii României să ceară voie să-și apere țara, ci a tras primul o rafală împotriva dușmanilor, cu prețul libertății sale, arătând centralizarea și uniformitatea cu care aceștia controlează „jocul democratic“, îndemnându-i pe români la umilirea constantă cu care aceștia descarcă, de bună voie, clisma reziduală post-electorală care re-formează guvernul de ocupație din România de 31 de ani încoace!

Personal am mai spus-o și o susțin: dacă pierdem această luptă, o pierdem pe mâna noastră, însă nu alături de eroii neamului, ci alături de ucigașii copiilor noștri!

Ne aflăm în ultima etapă a proiectului mesianic administrat de coaliția internațională care se află în slujba celor care au respins mozaismul și profeții Vechiului Testament – Sinagoga Rebelă, Talmudică, înființată împotriva celor care l-au primit pe Mesia ‒, care anunțase cele ce aveau să vină peste secole: Buna-Vestire, Încarnarea, Patimile, Răstignirea și Învierea Domnului nostru Iisus Hristos; neputând fi vorba de „antisemitism“ în acțiunea noastră, ci de respectarea și păstrarea căii alese de Dumnezeu pentru oameni.

Lăsați deoparte „lupta“ desuetă pentru libertatea de opinie, nu ne întoarcem în timp, nu mai avem când și nici nu trebuie să ne coborâm la acest nivel. Începeți lupta reală, prin asumarea unui discurs frontal și a unor acțiuni în forță atât la nivel civic, cât și la nivel politic (așa cum face dna Diana Șoșoacă, deocamdată singură în această poziție), de opoziție radicală la etapa actuală de înscriere în cursul istoric urmărit de vrăjmașii tuturor creștinilor din Edoma (Europa), dar mai ales a celor de la Răsărit, care s-au păstrat cu sufletul curat. Avem încă destui ortodocși cât să ne țină în Calea Domnului, așadar să-i cinstim!

Vasile Zărnescu, alături de toată suflarea românească, este victima organizației criminale internaționale jidovești satanice, prin filiala locală „Elie Wiesel“ din România, care legiferează precum Lucifer împotriva oricărui oștean român aflat pe frontul Salvării Naționale!

Ce ne mai rămâne de făcut, camarazi, dacă nu chiar să ne asumăm realitatea? ” .

Sursa :

DEZVĂLUIRI: Preşedintele Klaus Iohannis a cerut public condamnarea domnului colonel Vasile Zărnescu

” Vasile Zarnescu 19 februarie 2021 la 11:19 am – Raspunde
Cîteva precizări necesare.
S.R.I. a fost înființat abia la 26 martie 1990 (cf. https://ro.wikipedia.org/wiki/Serviciul_Rom%C3%A2n_de_Informa%C8%9Bii ). A fost înființat în pripă, îndeosebi ca urmare a agresiunii internaționale materializată în evenimentele din 15 martie 1990, coordonată de Serviciul de spionaj al Ungariei. Așadar, abia după 11 zile, deși complotiștii retrovoluției din 21-22 decembrie 1989 trebuiau să asigure continuitatea apărării securității naționale încă din planul pregătirii loviturii de stat. Dar principalii complotiști erau alogeni – îndeosebi jidani, ca Silviu Brucan, Petre Roman –, sau agenți ai Serviciilor secrete sovietice, ca generalii pensionați Nicolae Militaru, Ion Șerb și alții, sau agenți multipli. În fruntea S.R.I. a fost pus dl Virgil Măgureanu – și el complotist, dar marginal, fiind un intelectual care avea doar rolul de a fățui grupul conspiratorilor, grup care, în mod cvasitotal, era compus din militari, ca generalii Athanasie Stănculescu, Iulian Vlad și alții. Dl Virgil Măgureanu fusese cîțiva ani analist la D.I.E., devenit acum S.I.E., și pentru că „știa cîte ceva” despre această activitate, a fost numit directorul S.R.I.-ului. Pînă în 26 martie 1990, conducerea complotiștilor, aglutinată în conducerea F.S.N.-ului, își culegea informațiile direct din stradă, căutînd să afle „ce se mai discuta în populație”! Evident, și dl Virgil Măgureanu era depășit de situație, căci S.R.I.-ul – care, natural, preluase fostele cadre ale Securității Odiosului și Sinistrei, dintre care cei mai inteligenți și mai informați de ceea ce va urma își dăduseră demisia urgent în acele zile, ca să li se piardă urma și rămînînd, deci, oarecum, balastul –, nu mai avea dimensiunea funcțională pentru o activitate eficientă. Pentru a se „drege busuiocul” cît de cît, S.R.I.-ul a fost „împănat” cu ofițeri din Armată.
Amintiți-vă, dacă ați aflat, deja, pînă acum, că șeful Serviciului de Spionaj Extern al Franței, legendarul conte Alexandre de Marenches, atenționase că este total inadecvat să se implanteze serviciul de spionaj cu cadre militare din Jandarmerie, de ex., deoarece jandarmii sunt instruiți și educați să aplice și să respecte legea! Deducem de aici că, vorba olteanului, ofițerii de (contra) spionaj „nu prea o respectă” fiindcă fac activități secrete.
Raționamentul este valabil și pentru cadrele aduse din Armată, care sunt și mai neinstruite în domeniul (contra)spionajului. Generalul Mircea Chelaru a fost adus din Armată pe același considerente: ca să întărească eficacitatea S.R.I.-ului. El a fost numit comandant al Diviziunii de contraspionaj a S.R.I.-ului – care el însuși este un serviciu de contraspionaj –, pe motiv că în Armată comandase un batalion de cercetare în teritoriul inamic. Dar, evident, este cu totul altceva decît să faci contraspionaj în teritoriul țării!!! De aceea, nu a fost ținut decît cîteva luni și a fost înapoiat Armatei, pe motiv de „nepotrivire de caracter” – cum de zice adesea în cazurile de divorț!
Deci, de ținut minte: generalul Mircea Chelaru nu a fost niciodată „șeful SRI în acele zile” și nici mai tîrziu; și „s-a aflat la fața locului în acele zile” în calitate de comandant al unei unități a Armatei, și nu a S.R.I.-ului! În 15 martie 1900 nici nu exista S.R.I.-ul. Despre alte aspecte ale articolului, altă dată! Mă grăbesc să merg la Judecătoria Sectorului 3, ca să depun apelul referitor la condamnarea mea abuzivă și ilegală, contra tuturor normelor procedurale ale anchetei penale!
Într-adevăr, dl prof. univ. dr. Ion Coja este un paratrăznet, dar e cazul ca trăznetul să cadă pe jidani!” !!! 🙂 🙂 🙂

 • Oare , câți oameni trebuie ca justiția să mai umilească , ca tot românul din ignoranță să se trezească ,și să spună răspicat , GATA, ne-am SĂTUTAT ! 🙂
 • Iar în final de REPUBLICARE ,o nevinovată și punctuală ÎNTREBARE :
 • – De ce i-a RECHEMAT în ȚARĂ președintele României , Klaus WERNER Johannis pe cei 23 ( DOUĂZECIȘITREI) de AMBASADORI ROMÂNI ??? 🙂 🙂 🙂
 • Să nu-mi spună vreun VIZITATOR CURAJOS că cei 23 de AMBASADORI au fost RECHEMAȚI în ȚARĂ de Klaus WERNER Johannis ca să fie FELICITAȚI ,că mă umflă râsul și m-apucă plânsul !!! 🙂 😦 🙂 După umila mea părere , președintele României, Klaus WERNER Johannis i-a RECHEMAT pe cei 23 de AMBASADORI de ” tip vechi” 🙂 😦 🙂 ca să-i ÎNLOCUIASCĂ cu ambasadori de ” tip nou” din anturajul vicepremierului Dan Barna 😦 😦 😦 și numai !!! 😦 🙂 😦

Alioșa .

4 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  Aș fi vrut să vin cu VEȘTI bune ,
  dar cum să vin, când ȚARA-i pe mâni nebune ,
  ce vor cu orice preț pe ROMÂNI să-i umilească 😦
  CREDINȚA strămoșească s-o batjocorească ,
  BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ s-o pângărească,
  și ROMÂNIA ” pas cu pas” s-o DEZMOȘTENEASCĂ !!! 😦 😦 😦

  Ca urmare , fără supărare pentru cei/cele care mai cred ÎNCĂ în coaliția lui Johannis de la guvernare ,
  postez doar câteva ȘTIRI ce-ar trebui să dea de gândit nu numai GUVERNANȚILOR
  ci și VOTANȚILOR PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR !!! 😦 😦 😦

  1 ) Actuala coaliție de guvernare PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR le-a ANULAT 😦 STUDENȚILOR călătoriile GRATUITE pe CFR 😦 date de PSD 🙂 dar PARLAMENTARILOR nu le-a ANULAT călătoriile GRATUITE pe CFR , cale AERULUI și calea APEI !!! 😦 😦 😦

  De unde se vede că ” Pentru unii MUMĂ , pentru alții CIUMĂ ” funcționează al dracului de bine în sânul coaliției lui Klaus WERNER Johannis !!! 😦 😦 😦

  2) MINERILOR nu le-au PLĂTIT sporurile și îndemnizațiile LEGALE din MARTIE 2020 😦 și nici SALARIILE pe luna IANUARIE 2021 😦
  dar PARLAMENTARILOR le achită la ZI toate SPORURILE și ÎNDEMNIZAȚIILE nesimțite !!! 😦 😦 😦
  Pentru achitarea SALARIULUI din ianuarie 2021 , guvernul Cîțu NU ARE BANI 😦 dar are BANI pentru DESCHIDEREA muzeului………..
  https://www.dcnews.ro/se-cere-interzicerea-muzeului-queer-in-romania-mesaj-catre-ministerul-culturii-opriti-finantarea_730571.html
  3) CIRC , scandal mediatic, DIVERSIUNI, minciuni și MANIPULĂRI la nivel înalt 😦 😦 😦
  dar și IEȘIREA în FAȚA camerelor de luat vederi a jurnaliștilor plătiți de ” sistemul ticăloșit”
  să creeze DIVERSIUNEA și INDUCEREA în EROARE a OPINIEI PUBLICE versus AFLAREA ADEVĂRULUI !!! 😦 😦 😦
  Nici nu s-au oprit urmările INCENDIULUI de la Spitalul Matei Balș din București în urma căruia au MURIT din cauza FLĂCĂRILOR care au cuprins la acea vreme pacienții INTUBAȚI la secția ATAI a spitalului ,
  22 de PACIENȚI cu ZILE , că ASEARĂ ,la Spitalul Marius Nasta , a IZBUCNIT un INCENDIU la un VENTILATOR din cauze încă NEELUCIDATE !!! 😦 😦 😦
  Ca și după INCENDIUL de la Spitalul Matei Balș , au ieșit în față aceeași oameni ai guvernului PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR care ,
  au MINȚIT din nou ” POPORUL cu TELEVIZORUL ” declarând cu subiect și predicat că NU a fost FLACĂRĂ 😦
  numai că, ” GHINION” , DECLARAȚIA managerului spitalului , i-a CONTRAZIS pe loc 🙂 afirmând că subordonații ei AU VĂZUT FLACĂRA ………………..
  Ca să nu mai lungesc vorba iar DETRACTORII mei să NU mă mai catalogheze în fel și chip ,
  sugerez ASCULTAREA și VIZIONAREA cu atenție a videoclipului :

  4 ) COVID-19 merge ” mână-n mână” cu DIVERSILUNILE ministrului sănătății !!! 😦 😦 😦

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-21-februarie-2021-ora-13-00

  5 ) După aprobarea BUGETULUI pe anul fiscal 2021
  Bugetul de stat pe 2021 a fost adoptat. Florin Cîțu, anunț de ultimă oră!
  ca să se facă că îi pasă de PARLAMENTUL țării , președintelui PNL(PDL) Ludovic Orban,l-a chemat la ORDIN pe Florin Vasile Cîțu ,
  premierul coaliției de guvernare PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR încropită ” pe repede înainte” de președintele României , Klaus WERNER Johannis , ca să țină în ” AFARA DECIZIILOR POLITICE PE-SE-DE ” câștigătorul de drept și de fapt al ALEGERILOR PARLAMENTARE din 6 DECEMBRIE 2020 , ca să-i spună în față că TREBUIE să MEARGĂ astăzi, 22 februarie, începând cu ora 17.00 ,
  în plenul Camerei Deputaților la „Ora prim-ministrului”, la solicitarea expresă și insistentă a grupului parlamentar al PSD,
  pe tema : „Bugetul tăierilor: moartea economică a României”.
  Sincer , nu aș vrea să fiu aproape de tribuna de unde va răspunde Florin Vasile Cîțu interpelărilor primite la foc automat de la OPOZIȚIE , căci, și de-aș purta chiar și TREI MĂȘTI una peste alta , tot ar trece prin ele vaporii plini de ură ai penelistului la adresa pesediștilor ………………………

  6 ) Dacă cineva se mai ÎNTRABĂ de ce vrea ministrul justiției, useristul Ion Stelian să DESFIINȚEZE SIIJ și să MODIFICE toate LEGILE JUSTIȚIEI ,
  răspunsul îl va găsi de va citi cele postate pe :
  https://www.bursa.ro/legile-justitiei-in-folosul-vanatorilor-de-pensii-speciale-01512245
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 22/02/2021 @ 12:53 pm | Răspunde

 2. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  ” Să-i dăm CEZARULUI ce-i al CEZARULUI ” 🙂 🙂 🙂

  și DEMAGOGILOR și IPOCRIȚILOR de la GUVERNAREA României , ce merită !!! 🙂 🙂 🙂

  1) Ieri , 22 februarie, în ședința Camerei Deputaților , premierul României , liberalul Florin Vasile Cîțu ,
  în loc să VORBEASCĂ despre BUGETUL de STAT pe anul 2021 ,

  Bugetul de stat pe 2021 a fost adoptat. Florin Cîțu, anunț de ultimă oră!


  a DAT VINA ca și șeful său de partid, Ludovic Orban, pe ” PE-SE-DE” care NU mai este le GUVERNAREA ROMÂNIEI din toamna anului 2019 ,
  adică, de 16 LUNI de ZILE !!! 😦 😦 😦

  2) Cu tot rânjetul răgușit al președintelui Camerei Deputaților și al PNL(PDL) , Ludovic Orban , după spusele unui deputat ce pusese punctul pe ” I” în discursul său vis-a-vis
  de DEMAGOGIA și IPOCRIZIA premierului liberal Florin Vasile Cîțu , chemat ieri ,22 februarie, începând cu ora 17.00 ,
  în plenul Camerei Deputaților la „Ora prim-ministrului” de către grupului parlamentar al PSD, pe tema :
  „Bugetul tăierilor: moartea economică a României” ,

  @ COVID-19 și-a văzut de treaba lui 😦 😦 😦
  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-22-februarie-2021-ora-13-00

  @@ MOARTEA de treaba ei , ducând în locuri doar de ea știute a 23-a PERSOANĂ ARSĂ mutată la un alt spital după INCEDIUL de la Spitalul Matei Balș 😦
  😦 😦 ministrul sănătății și șeful DSU continuă să DEZINFORMEZE lumea 😦 😦 😦 în loc să-și dea DEMISIA de ONOARE ……………….

  @@@ ar ministresa muncii, fosta PDL-istă , acum PNL-ista , țurcana , i-a păcălit pe MINERII de la LUPENI să părăsească SUBTERANUL minei de la LUPENI unde PROTESTAU de vreo 6 zile pentru NEPLATA SALARIULUI pe luna IANUARIE 2021 😦
  NEACHITAREA tichetelor de masă și a transportului la și de la locul de muncă restante precum și plata la zi a ajutorului de încălzire ,
  prevăzute în contractul de muncă cu CEH , societate aflată în subordinea Ministerului Energiei .

  CONCRET ,
  ieri, cei 80 de mineri de la Lupeni au încheiat protestele din subteran și au ieșit la suprafață după șase zile,
  după ce LIDERII lor de sindicat le-au adus la cunoștință prevederile din acordul referitor la plata drepturilor bănești restante ,
  încheiat cu ministresa muncii, DREPTURI care vor fi ACHITATE după spusele ministresei Raluca Țurcan ,până cel târziu 25 FEBRUARIE 2021 !!! 🙂 😦 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 23/02/2021 @ 9:00 am | Răspunde

 3. @ ALLL !!!

  DUMNEZEU ține cu cei oropsiți pe nedrept :

  https://www.incorectpolitic.com/rugaciune-pentru-vasile-zarnescu/

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 25/02/2021 @ 6:31 pm | Răspunde

 4. sereno giovedì sera

  Comentariu de newwhitebear — 25/02/2021 @ 10:04 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: