Alioşa ” File de Jurnal ”

11/03/2021

La Noi ca la Nimeni ! P.a 66-a !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 8:14 am

Motto:

” Ce se naște din pisică , șoareci mănâncă” !!! 🙂 🙂 🙂

” Așchia nu sare departe de trunchi” !!! 😦 😦 😦

 • Cu toate eforturile președintelui României , Klaus WERNER Johannis de a-i determina pe liderii coaliției de guvernare , PNL(PDL)&uSR-PULS&UDMR , respectiv ,Ludovic Orban, Dan Barna , Dacian Julien Cioloș și Kelemen Hunor de a-și SPĂLA” pas cu pas ” rufele în FAMILIE ” 😦 😦 😦 , cei 4 ( patru) PIERDANȚI ale ALEGERILOR PARLAMENTARE din 6 decembrie 2020 , se ACUZĂ reciproc tot ” pas cu pas” spre disperarea locatarului de la Cotroceni !!! 🙂 🙂 🙂
 • Ca să nu mai dau ” apă la moară” ca pe unii capul rău să-i doară , fără alte comentarii , dau REPUBLICARE prin ” copy paste ” unui articol care justifică perfect PROVERBELE de mai sus ! 🙂

” Culmea imoralității. Tatăl lui Vlad Voiculescu a beneficiat de avantajele revoluționarilor anticomuniști când, de fapt, era securist

 EVZ.RO   /   OPINII   /   Publicat: Vineri, 05 martie 2021, 17:42   /   

Culmea imoralității. Tatăl lui Vlad Voiculescu a beneficiat de avantajele revoluționarilor anticomuniști când, de fapt, era securist

ARTICOLE RELAȚIONATE

ActiveNews publică în parteneriat cu EVZ următorul comentariu documentat al jurnalistei Sabina Popescu:
 Reciteam declarațiile ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, cu privire la oferirea de mărțisoare în școli. „Toate îmi sunt permise, nu toate îmi sunt de folos”, citase atunci Voiculescu din Biblie, spre a caracteriza situația amintită. Murdară atitudine a ministrului, dacă e să trecem în revistă felul în care și-a permis să calce peste cadavrele cetățenilor, în repetate rânduri, demonstrând caracterul imoral, necinstit pe care îl ascunde sub masca bunului creștin. Dar de ce să ne mire? Așchia nu sare prea departe de trunchi, nu-i așa? Tatăl ministrului Voiculescu probabil a atins culmea imoralității. Fac referire aici la avantajele revoluționarilor anticomuniști de care a beneficiat Vasile Voiculescu Iulian, în timp ce, de drept, era securistul comuniștilor. ADVERTISINGADVERTISEMENTOdată cu apariția în spațiul public a informațiilor referitoare la colaborarea tatălui ministrului Sănătății cu Securitatea, omul nou al victoriei Vlad Voiculescu s-a grăbit a se disculpa elaborând o dare de seamă, care probabil a înmuiat inimile credule și naive. Ce nu înțelege sau se preface că nu înțelege Voiculescu, și nu doar el, ci toți reformatorii puri și intransigenți, este faptul că gestul convinge, nu banalul argument. 

Precizările lui Vlad Voiculescu au venit după ce în spațiul public a apărut o decizie a Curții de Apel București din 2015, prin care Vasile Voiculescu Iulian, tatăl lui Vlad Voiculescu, a fost declarat colaborator al poliției politice comuniste, el semnând, începând cu 1978, mai multe angajamente cu Securitatea, și oferind informații despre colegii și cunoscuții care ascultau Radio Europa Liberă sau spuneau bancuri cu tentă politică.

”Taică-miu (un intelectual, un ministru, nu își permite să se exprime despre părintele său, public, decât făcând referire la „tatăl meu”, nu ”taică-miu”) nu e perfect și sigur a făcut greșeli (a fi delator sau denunțător nu reprezintă o greșeală oarecare, ci o greșeală care poate distruge destine; este cert faptul că a făcut poliție politică, deci nu a făcut delațiuni formale, inofensive). Nu vreau să comentez în niciun fel decizia respectivă (de ce să nu fie comentată? Dacă tatăl său a fost condamnat pe nedrept?!). Taică-miu a ieșit în stradă în 1989 (a fost în misiune și a fost implicat în diversiunea cu teroriștii care a condus la circa 3.000 de victime?și a avut un certificat de revoluționar (certificatul de revoluționar presupune: teren sau pământ gratuit la Snagov sau în alte zone privilegiate, spațiu comercial gratis în centrul capitalei și indemnizație de aproximativ 2.200 lei/lună net, timp de 24 de ani, până când a fost deconspirat. Nu a trebuit să restituie terenul, spațiul comercial și banii încasați timp de 24 de ani. De ce nu i-a restituit? Chiar dacă nu era obligat? Mi se pare culmea imoralității să profiți 24 de ani de beneficii fiindcă ai fi fost un revoluționar anticomunist, când tu ai fost, de fapt, un securist al regimului comunist…o prostie, dacă mă întrebați pe mine, dar asta e altă poveste – și nu îl mai are astăziNu comentez pentru că aș fi tentat să minimizez faptele – știindu-l pe taică-miu și știindu-i pe o bună parte dintre cei despre care se face vorbire acolo – și să pun lucrurile în contextul vieții tatălui meu, atât cât îl cunosc, cu bune și cu rele. Știu însă că tot în acele vremuri au fost mulți oameni care nu au acceptat să facă niciun compromis, niciodată. Oameni care au refuzat orice colaborare cu organele securității, indiferent de consecințe. Mă înclin în fața lor. Nu știu dacă eu aș fi avut această tărie în acele vremuri, deși sigur, mi-ar plăcea să cred că aș fi avut-o (alți cetățeni au avut-o; nu se consideră eroi, se consideră oameni normali)”, a mai scris Voiculescu pe Facebook.

Vlad Voiculescu sugerează că apariția în spațiul public a deciziei judecătorești prin care tatăl său a fost declarat colaborator al Securității are legătură cu implicarea sa în politică și cu intenția declarată de a candida la Primăria Capitalei. Când decizi să devii persoană publică, îți asumi și declari ce este în neregulă, nu te ascunzi după degete.

”Sunt deja câțiva ani de când greșeli sau păcate vechi ale unor membri ai familiei mele sunt scoase la suprafață și arătate lumii (Vasile Voiculescu Iulian nu este un oarecare membru al familiei sale, e chiar tatăl său; așchia nu sare departe de trunchila pachet câteodată cu mizerii și minciuni fără sfârșit. Toate din cauza mea și a implicării mele. Toate pentru a demonstra că „toți sunt/suntem la fel (tocmai că nu suntem toți la fel: sunt delatori care nu au avut beneficii de revoluționar; apropo de revoluție, o speculație (fără a avea susținerea vreunei dovezi): de unde știm dacă, în calitate de fost colaborator al Securității, tatăl lui Vlad Voiculescu nu a fost implicat în crimele din perioada 22-29 decembrie ’89, când s-au înregistrat aproape 1.000 de morți și peste 2.000 de rănițiși pentru a fi folosite ca intimidare. Ei, bine, nu. Nu suntem toți la fel. Vorbesc în numele meu (teoretic, e posibil ca tatăl său să fie sau să fi fost un demon, iar Vlad Voiculescu să fie un înger. Statistic, se întâmplă mai rarDe obicei, copiii moștenesc și calități și defecte ale părinților. Dar sunt și excepții. După cum se disculpă, nu pare a fi o excepție).”

Iulian Voiculescu a fost prima oară recrutat de Securitate în 1977 și a semnat un angajament cu numele de cod ”Victor”, iar a doua oară în 1980 când era profesor la Tîrgoviște și are dosarul de rețea numărul 231538. În prima perioadă avea ca misiune „supravegherea informativă a unor colegi semnalați cu diverse manifestări ostile”.

În perioada anilor 1980, Securitatea îl folosea pentru ”depistarea tinerilor de pe raza orașului cu preocupări de trecere frauduloasă a frontierei sau de rămânere ilegală în străinătate” și pentru „acoperirea informativă” a formației corale „Cântarea Brănișteană”, în care era membru și care a efectuat mai multe turnee în străinătate, se spune în hotărârea instanței. 

Potrivit sentinței pronunțate de Curtea de Apel București în 2015, tatăl lui Vlad Voiculescu, Vasile Voiculescu Iulian, a semnat un prim angajament cu Securitatea în 1978, pe când era student la Facultatea de învățământ Pedagogic Galați, ”pentru supravegherea informativă a unor colegi semnalați cu diverse manifestări ostile”. 

”Se mai constată că în anul 1981 pârâtul s-a transferat la școala generală din com. Brănești, fiind preluat în legătură de ofițerul care răspundea de această comună și folosit pentru acoperirea informativă în cadrul unității de învățământ și a formației corale ”Cântarea Brănișteană”, în care activa, formație ce a efectuat mai multe turnee peste graniță. Din 1985, titularul s-a angajat în cadrul Policlinicii Balneare Pucioasa, fiind folosit și în Problema SĂNĂTATE, apoi în Problema F.A. (FĂRĂ ANTECEDENTE), observându-se că în acest ultim dosar, există un nou angajament semnat de către titular, pen care acesta a preluat numele conspirativ Victor”, se mai arată în decizia Curții de Apel București.

A avut un alt dosar de rețea cu numărul 213019. Prin delațiunile sale, constată Curtea de Apel, Iulian Voiculescu a ”adus atingere drepturilor și libertăților fundamentale ale omului”, iar ca exemplu este una din persoanele despre au fost furnizate informații, ajunsă în atenția Securității, care i-a deschis dosar de urmărire informativă.

Citez din Sentința Curții de Apel București din 11 martie 2015: «Potrivit notei din data de 01.07.1982, pârâtul a relatat organelor de Securitate următoarele: ”într-o discuție pe care am avut-o în urmă cu circa o lună și jumătate cu un membru al formației corale Cântarea Brănișteană (…) am aflat că acesta a audiat emisiunile religioase transmise în zilele de Paști la postul de radio Europa Liberă. Acesta era impresionat de calitatea acestor emisiuni (dictatorul Ceaușescu și regimul comunist era făcute praf și pulbere la Radio Europa Liberă. Cine asculta Radio Europa Liberă însemna că era împotriva lui Ceaușescu și a regimului comunist, deci nu era demn de niciun fel de încredere, inclusiv de încrederea de a fi trimis în turneu în străinătate cu formația corală Cântarea Brănișteană, existând riscul ca acea persoană să rămână ilegal în străinătate, deci nu se recomanda ca acea persoană să primească viza favorabilă de la Securitate pentru a primi pașaportul pentru a pleca în străinătate), /…/ Urmează să reiau discuțiile cu acesta, pentru clarificarea acestor date și stabilirea poziției lui prezente, după începerea repetițiilor, când voi avea contact cu el (la clarificarea căror date se referea tatăl lui Voiculescu? La credința religioasă care era considerată de regimul comunist ca o formă de „misticism”, de negare a ateismului științific pe care se baza ideologia comunistă?)”.» 

Iată un alt fragment din Sentința Curții de Apel București referitoare la tatăl ministrului Voiculescu: «Potrivit notei din 26.01.1984, furnizată de către pârât Securității sub numele conspirativ ”VICTOR”, identificată în dosarul nr. I 325538, al cărui titular (numitul NJ, victima tatălui lui Voiculescu) a fost urmărit de Securitate pentru MANIFESTĂRI DEOSEBIT DE DUȘMĂNOASE LA ADRESA CONDUCERII DE PARTID ȘI DE STAT (prin conducerea de partid și de stat se înțelegea de fapt dictatorul Nicolae Ceaușescu) și pentru întreținerea de legături neoficiale cu cetățeni străini (conform legii de atunci, orice conversație cu un cetățean străin, chiar și una banală purtată pe stradă cu un turist care te întreba unde e Muzeul de Artă, trebuia raportată în scris la Circa de Miliție la care erai arondat), pârâtul a semnalat Securității următoarele aspecte: ”în urmă cu o săptămână, cu ocazia spectacolului omagial prilejuit de sărbătoarea Unirii Principatelor, la care a participat și corul din Brănești, la Târgoviște, am fost de față când numitul NJ a spus, printre alte glume, și un banc pe temă politică. Prin acest banc respectivul a ironizat unele persoane din conducerea de partid și de stat (în anii 80, foarte mulți oameni spuneau în cadru colegial sau familial bancuri în care Elena și Nicolae Ceaușescu erau de obicei ironizați pentru incultura lor, ambii neavând decât patru clase primare. Asemenea bancuri inofensive erau considerate manifestări deosebit de dușmănoase la adresa conducerii de partid și de stat. Menționez că, din informațiile mele, nu se făceau bancuri decât cu Ceaușescu și cu soția acestuia, Elena, „analfebeta” devenită „academician, doctor Honoris Causa, savant de renume mondial”. Evident, persoanele denunțate erau urmărite de Securitate și erau prejudiciate în diverse moduri.”»

”Curtea Constată că informațiile furnizate de pârât au vizat îngrădirea dreptului la viață privată, prevăzut la art. 17 din Pactul Internațional privind Drepturile Civile și Politice”.

Fiindcă „Nu poți să-ți iubești patria legat la ochi (Federico Garcia Lorca)”, aș îndrăzni să îi solicit domnului Vlad Voiculescu să regrete și să condamne public infracțiunile morale grave comise de tatăl său, Vasile Voiculescu Iulian, care a colaborat cu Securitatea sub numele de cod „Victor”, lucru adeverit în urma verificărilor din anul 2014 de către Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) la cererea Secretariatului pentru revoluționari, și care, potrivit Sentinței Curții de Apel București din 11 martie 2015, a fost un informator al Securității între anii 1977-1989 care a făcut deosebit de mult rău semenilor lui prin delațiunile sale.

I-aș mai solicita domnului Voiculescu, de asemenea, să-l convingă pe tatăl dumnealui să-și ceară public iertare față de victimele delațiunilor sale și, având în vedere faptul că din cauza răului făcut semenilor i s-a anulat certificatul de revoluționar, să dea înapoi statului român toți banii obținuți ca indemnizație de revoluționar (circa 2.000 lei/lună venit net) după revoluția-lovitură de stat din decembrie 1989 la a cărei reușită a contribuit, probabil involuntar. 

De asemenea, tatăl domnului Vlad Voiculescu ar putea să înapoieze statului român terenul obținut gratuit (lângă București; care este concret adresa (strada, numărul)? Probabil în valoare de zeci de mii de euro? De câți metri pătrați?), spațiul comercial obținut gratuit (în București? Unde, concret? Poate în valoare de peste o sută de mii de euro, de câți metri pătrați?).

Mă întreb – de ce actualul ministru al Sănătății nu a recurs la gestul potrivit înainte de 20 mai 2016, când a ocupat pentru prima dată funcția din prezent? Președintele PLUS București, Vlad Voiculescu, a scris despre calitatea de colaborator a tatălui său cu Securitatea comunistă, susținând că, pe vremea când era monitor de schi a dat declarații despre străini și subliniind că el dă socoteală în fața oricui doar despre faptele sale. Nu trebuie să dea socoteală pentru faptele reprobabile ale tatălui său, trebuie doar să le regrete și să le dezavueze. A avut timp șapte ani; de ce nu a făcut-o până acum? Alexandru Paleologu a declarat imediat după revoluție că, fiind deținut politic, a fost obligat să devină informator al Securității. 

Nu este primul scandal legat de fosta Securitate comunistă cu care este asociat PLUS, partidul condus de Dacian Cioloș, în alianță cu USR. În 2019, la scurt timp după lansarea formațiunii, istoricul Marius Oprea, care a scris constant despre fosta Securitate comunistă, l-a acuzat pe Dacian Cioloș, într-un text publicat pe data de 18 ianuarie, că și-a înregistrat partidul PLUS cu ajutorul casei de avocatură „Iordache & Partners”, fondată de Alexandru Iordache, despre care spune că a fost maior de Securitate și coordonatorul anchetei penale la care a fost supus în 1988, cu un an înainte de Revoluție.

Oprea a dezvăluit că secretarul general al partidului condus de Dacian Cioloș este fiul maiorului de Securitate, Adrian Alexandru Iordache, care este și managing partner la casa de avocatură a firmei, iar vicepreședinte al partidului PLUS este nora fostului securist.

EVZ Transilvania” .

Sursa :

https://www.activenews.ro/opinii/Culmea-imoralitatii.-Tatal-lui-Vlad-Voiculescu-a-beneficiat-de-avantajele-revolutionarilor-anticomunisti-cand-de-fapt-era-securist-165589

Pentru mai multe informații despre ministrul sănătății, cioloșistul Vlad Vasile Voiculescu ( PLUS) merită citit și ARTICOLUL publicat în urmă cu cu mai puțin de 2 ore :

Scandalul vaccinării, între fraudă și semnătura lui Vlad Voiculescu pentru speciali

https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-10-martie-2021-ora-13-00

Lipsa de COMUNICARE dintre premierul țării , Florin Vasile Cîțu și ministrul sănătății , Vlad Vasile Voiculescu a creat mari controverse în coaliția de guvernare PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR și nu numai

https://www.dcnews.ro/premierul-citu-sesizare-la-dna-dupa-incendiul-de-la-matei-bals_806780.html

și generează ” pas cu pas ” PROTESTE din partea românilor nemulțumiți de catastrofala și antiromâneasca actuală guvernare !!! 😦 😦 😦

https://www.activenews.ro/stiri/Avocatul-Gheorghe-Piperea-demasca-minciunile-Plandemiei-%E2%80%9EArafat-spune-ca-sunt-1093-de-pacienti-internati-la-ATI-Voiculescu-doar-221-Cine-minte-cine-intra-la-puscarie-165634

https://www.dw.com/en/covid-several-european-countries-halt-use-of-astrazeneca-vaccine/a-56835406

Iar în final de postare(republicare) ceva super tare !!! 🙂 🙂 🙂

Extemporale cu politicieni fugiți de la școală :

 1. Florin Cîțu a citit raportul Corpului de control ( al primului ministru – n.r) privind incendiul de la Matei Balș: 

Am aici o notă de informare. A funcționat fără autorizare la incendiu [cine? ce? Nota de informare? – n.m.], pereții nu erau rezistenți la foc, în interior nu sunt dispozitive de avertizare. O sesizare se face către DNA, e vorba despre asigurarea serviciilor de protecție la incendiu cu o firmă specializată. Mai este și existența în pavilioane a aparaturii electrice neautorizate. Am așteptat Ministerul Sănătății să vină cu propriile rapoarte, nu a venit încă, de aceea am făcut public raportul Corpului de Control. Mă aștept la măsuri. Știu că există, de la fostul ministru al Sănătății, un astfel de raport de măsuri, să vedem dacă sunt aplicate.”

 • Florin Cîțu face parte, categoric, dintre acei elevi care, vorba fostului fotbalist dinamovist Cornel Dinu, “au reusit sa fuga la timp de la scoala” !!! 🙂 😦 🙂

2. Cine știe cum e cu banii europeni, cunoaste.

 • Dan Barna:

„Miza sau provocarea este capacitatea noastră pe fiecare bucată de sector să generăm proiecte suficiente de consistente și de închegate (!) ca acești bani să poată fi cheltuiți. Nu vorbesc de corupție, de porcării. Alea au rolul lor (?! – n.m.), sunt marginale în realitate. Nu e o problemă. Problema este să poți să absorbi acești bani”.

 • Și președintele USR ,Dan Barna a fugit la timp de la școală !!! 🙂 😦 🙂

3. De ce s-a ajuns, din nou, la restricții :

 • Florin Cîțu explică:„

” Din păcate, s-a ajuns aici pentru că nu a fost respectate regulile și cred că nu au fost nici sancţionaţi cei care nu le respectă. E foarte important ca de fiecare dată când cineva nu respectă regulile să fie sancționați, dacă vrem să reducem rata infectărilor și să revenim la normal”.

 • Imaginile și citatele sus postate , de pe internet sunt adunate ! 🙂

Alioșa .

21 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  Credeam că ” Vine, vine , PRIMĂVARA”

  dar de unde ,
  NATURA încă este INDEPENDENTĂ și face ce ” vrea mușchii ei” ! ! ! 🙂 😦 🙂
  CAISUL plantat de mine în spatele blocului în 14 MARTIE 2003 în MEMORIA bunului meu TATĂ
  plecat la venerabila VÂRSTĂ de 94 de ANI în locuri doar de DUMNEZEU și EL știute ,
  după valul de CĂLDURĂ de la mijlocul lui ” FĂURAR”
  a ÎNFLORIT deja , dar acum , fulgii de nea depuși toată NOAPTEA pe FLORILE CAISULUI GRĂBIT ,
  vor curma ” pas cu pas” VIAȚA gingașelor FLORI 😦 😦 😦 și odată cu ele ,
  va MURI și SPERANȚA ca la VARĂ să VĂD caise coapte !!! 😦 😦 😦
  La ora când postez aceste cuvinte , pe malul DUNĂRII bătrâne ,
  ” Ninge iar……………” !!! 😦 😦 😦

  Alioșa ! 😦

  Comentariu de Aliosa — 11/03/2021 @ 8:33 am | Răspunde

 2. Vremea este cum este, vremurile sunt mai ciudate, ca daca citesc ceea ce tot postezi mi se face tarsa de tot! 😦

  Primavara insa sigur vine si gandeste-te ca totusi vor fi si caise prin pomisorul tau!

  Comentariu de Suzana — 11/03/2021 @ 7:45 pm | Răspunde

  • Bună seara , Suzana ! 🙂

   Despre VREME putem vorbi mult și bine , că VREMEA este mereu SCHIMBĂTOARE involuntar !!! 🙂 🙂 🙂
   Despre VREMURI însă , trebuie să VORBIM căci altfel,
   cei VREMELNIC la GUVERNARE fac ce vor și NUMAI și NUMAI pentru EI și CLIENTELA lor politică 😦 😦 😦
   bătându-și joc de ROMÂNUL de rând !!! 😦 😦 😦
   Îmi pare rău că ți se ” face târșă ” dacă CITEȘTI ” ce tot postez ” dar ……………………,
   dacă
   EU tac,
   TU taci,
   EL(ea) tace ,
   NOI tacem,
   VOI taceți,
   EI ( ele ) tac 😦 😦 😦
   IMOOSTORII de la guvernare prind CURAJ și mai mare
   și FURĂ ca HOȚII la drumul mare !!! 😦 😦 😦
   Dacă vei ajunge să CITEȘTI acest răspuns , ar fi mare păcat să nu
   citește și COMENTARIUL postat lla nr.crt.3 !!! 🙂 🙂 🙂
   Cât privește CAISUL meu , MULȚUMESC de ÎNCURAJARE 🙂
   dar după GERUL de aseară , toate FLORILE au ÎNGHEȚAT 😦 așa că …………….
   Mulțumesc pentru vizită și comentariu ! 🙂
   Seară binecuvântată, Suzana ! 🙂
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 11/03/2021 @ 8:47 pm | Răspunde

   • Nu stiu cum ai interpretat cuvantul meu, dar nu se referea la taceri ci pur si simplu ma intristeaza ceea ce se intampla in tara noastra. Asta era ideea! Uneori vreau sa scurtez textul si pare ca o dau in bara.
    Totusi copacii au energiile lor speciale si uneori ne surprind…

    Comentariu de Suzana — 11/03/2021 @ 9:17 pm | Răspunde

    • Bună dimineața, Suzana ! 🙂
     Sincer, am INTERPRETAT exact așa cum se ÎNȚELEGE ! 🙂
     …” ca daca citesc ceea ce tot postezi mi se face tarsa de tot! ” !!! 🙂 🙂 🙂
     Ideea este că LIMBA ROMÂNĂ este plină de CAPCANE 😦 și uneori, și NOI putem cădea în plasa capcanelor ! 😦
     IMPORTANT este faptul că DIALOGUL NOSTRU VIRTUAL CONTINUĂ 🙂 iar eu îți mulțumesc SINCER ! 🙂
     Legat de ultima frază , ai perfectă dreptate ! 🙂
     Să dea DUMNEZEU să mă surprindă plăcut și CAISUL meu ! 🙂

     Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT , Suzana !!! 🙂 🙂 🙂
     Cu stimă,
     Alioșa ! 🙂

     Comentariu de Aliosa — 12/03/2021 @ 6:30 am

 3. @ ALLL !!!

  1) Liderul USR , Dan Barna , cel care ÎNAINTEA alegerilor locale și parlamentare din anul 2020
  a avut ca SLOGANE de CAPMPANIE ELECTORALĂ sintagmele :
  ” CORUPȚIA ucide” 🙂 🙂 🙂
  și
  ” FĂRĂ penali în FUNCȚII publice” 🙂 😦 🙂

  tocmai a fost AUDIAT de procurorii ANTICORUPȚIE !!! 🙂 🙂 🙂

  https://ziarulunirea.ro/dan-barna-dupa-audierea-de-la-dlaf-sunt-foarte-multumit-ca-am-avut-ocazia-sa-clarific-698736/

  2) Ziua de 11 MARTIE ,

  RECORD la numărul de INTERNAȚI la ATI în stare GRAVĂ !!! 😦 😦 😦

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-11-martie-2021-ora-13-00

  și purtătoare de GHINION pentru ministrul sănătății, Vlad Vasile Voiculescu !!! 🙂 🙂 🙂

  Dacă și PURTĂTORUL de CUVÂNT al ministrului sănătății, BOGDAN OPREA , până mai ieri ” mâna dreaptă ” 🙂
  a lui Vlad Vasile Voiculescu a DEMISIONAT ” deândată” din cauza GAFELOR și BÂLBELOR ce există la SĂNĂTATE 😦
  atunci , situația este MULT mai GRAVĂ decât cea apărută până acum în mass media scrisă și vorbită !!! 😦 😦 😦

  Pentru ” TOMA NECREDINCIOSUL” care NU CREDE decât ce SPUN politrucii PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR și liderii lor ,
  indic URL-ul care spune cu subiect și predicat ,
  că BOGDAN OPREA , purtătorul de cuvânt și consiliera personală ,SÎNZIANA SUMBASACU a ministrului sănătății, Vlad Vasile Voiculescu ,
  au DEMISIONAT !!! 🙂 🙂 🙂

  https://www.stiripesurse.ro/dupa-bogdan-oprea-inca-o-consiliera-si-a-dat-demisia-din-echipa-lui-vlad-voiculescu_1687135.html

  După mine , pot DEMISIONA și ceilalți 20 de CONSILIERI
  https://www.dcmedical.ro/inistrul-vlad-voiculescu-are-22-de-consilieri-personali-si-onorifici-iata-cine-si-ce-sunt-acestia_626519.html
  că ” taie frunze la câini” și primesc o groază de bani pe degeaba 😦 😦 😦 în timp pentru mărirea SALARIULUI MINIM , aplicarea LEGII cu mărirea PUNCTULUI de PENSIE și dublarea ALOCAȚIILE copiilor , guvernul Johannis&Cîțu NU a avut BANI !!! 😦 😦 😦

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 11/03/2021 @ 8:55 pm | Răspunde

 4. sereno giovedì sera

  Comentariu de newwhitebear — 11/03/2021 @ 11:34 pm | Răspunde

 5. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 12/03/2021 @ 10:29 am | Răspunde

 6. @ ALLL !!!

  1) COVID-19 , nu glumește !!! 😦 😦 😦

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-12-martie-2021-ora-13-00

  2) Scandalul pe tema vaccinului AstraZeneca continuă !!! 😦 😦 😦
  Peste 9000 de ROMÂNI programați a se vaccina cu vaccinul AstraZeneca , din motive furnizate chiar de BÂLBELE și MINCIUNILE trioului Arafat&Voiculescu&Cîțu , au ANUNȚAT public că au RENUNȚAT a se mai VACCINA …………………..

  Ca să distragă atenția opiniei publice românești de la MORȚII rezultați în urma vaccinării cu vaccinul AstraZenea din lotul ABV 2856 ,
  premierul României , Florin Vasile Cîțu a spus ieri, 12 martie ,dimineața , în fața camerelor de luat vederi adunate în fața Palatului Victoria :

  ” În România, de un an de zile e o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia.
  Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public.
  Este o campanie împotriva măsurilor de distanțare.
  Și este o campanie împotriva vaccinării.
  Vă spun că, din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiuni ale unor TERORIȘTI
  pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a guvernului, care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor,
  este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date” !!! 🙂 😦 🙂

  Adică,
  ROMÂNUL care din punct de vedere medical are ALERGIE MORTALĂ la tot felul de SERURI INJECTABILE ,
  sau ROMÂNII cărora RELIGIA lor le INTERZICE injectarea în organism a unor seruri ,
  sunt după mintea premierului României ,Florin Vasile Cîțu ,

  TE-RO-RIȘTI !!! 😦 😦 😦

  3) După angajările unor persoane fără DIPLOMĂ de BAC , cu LICENȚE și MASTERATE cumpărate scoase la iveală de mass media scrisă și vorbită încă NEASERVITĂ puterii, de data aceasta , USR a propulsat în funcția de SUBPREFECT de IAȘI ,
  un individ care n NU a LUCRAT nici măcar o ZI în VIAȚĂ lui !!! 😦 🙂 😦

  https://www.dezvaluirea.ro/usr-a-pus-un-subprefect-care-n-a-muncit-o-zi-in-viata-lui
  -chichirau-e-foarte-bun/?fbclid=IwAR0aG0Q6pNZKhhPtRmAiEG1Ee9z-AlKciKZcKyUq-xXpOFKDeWwYNLorivY

  4) Un sfârșit de săptămână plăcut

  tuturor persoanelor virtuale care au vizitat acest POST !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 13/03/2021 @ 8:50 am | Răspunde

 7. Bun gasit!
  Un weekend placut ,cat de placut fiecare si-l face cum crede si stie … ca tot stam linistiti in casa.
  Vremea s-a uratit dupa primele ore ale diminetii insorite… dar astept primavara !.
  Despre politica celor care ne conduc..nu va scriu nimic fiindca nu ma mai uit la stiri,
  urmaresc cu totul altceva care sa imi abata gandurile si durerile pe alt fagas..
  Am citit aici si imi este suficient… ca sunt bine scrise,spuse,multumesc!
  Fac ce stiu de la tata,de la cei care i-au format… asa e , aschia nu sare departe de trunchi si nici sa ne mire !
  Sa fiti iubire si ziua cu frumos si bine alaturi de cei dragi!
  Daca ii aveti,imbratsisatii ca tare e greu singura !
  Multumim pentru urari,Aliosa!

  Comentariu de anitanna — 13/03/2021 @ 10:49 am | Răspunde

  • Bun REvenit , Anitanna ! 🙂

   Fiecare este LIBER să facă ce vrea ,
   să gândească ce vrea ,
   să spună ce vrea ,
   să se închine la ce vrea ,
   așa că , Domnia Ta și EU ca persoane INDEPENDENTE din punct de vedere politic ( adică fără partid )
   dar cu DUMNEZEU în INIUMĂ , SUFLET și MINTE !!!
   facem ce se vede ! 🙂
   Și EU fac ce știu de la venerabilul meu TATĂ plecat dintre cei VII la frumoasa vârstă de 94 de ani ,
   DUMNEZEU să-L ocrotească și să-L țină mereu la Dreapta SA 🙂 🙂 🙂
   adică , să CONDAM
   minciuna,
   ipocrizia,
   IMPOSTURA ,
   demagogia,
   HOȚIA ,
   oportunismul,
   egoismul,
   infatuarea,
   AROGANȚA ,
   lichelismul,
   pupincurismul,
   favoritismul,
   nepotismul,
   familiarismul
   și MANIPULAREA !!! 🙂 🙂 🙂

   Dacă vrei să te convingi , intră pe oricare post de-al meu ÎNCEPÂND cu PRIMUL meu POST
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/03/25/
   și până la cel de față și te vei CONVINGE !!! 🙂 🙂 🙂

   EU nu SCIU pentru a ” mă afla în treabă”
   EU scriu pentru ca ROMÂNII să se trezească ,
   căci altfel, nația ROMÂNEASCĂ ,
   va dispărea ” pas cu pas” de pe orbita cerească !!! 😦 😦 😦

   Bunul meu TATĂ a rămas VĂDUV din 1991 așa că, de la EL știu ce înseamnă SINGURĂTATEA !!! 😦 😦 😦
   Spre norocul meu , DUMNEZEU mi-a dat dezlegare ca în fiecare zi să-mi ÎMBRĂȚIȘEZ cu drag prima mea iubire !!! 🙂 🙂 🙂
   Și EU aștept PRIMĂVARA 🙂
   dar IARNA nu se dă BĂTUTĂ 😦

   DUMNEZEU să te ocrotească și îmbărbăteze zi de zi ! 🙂
   Cu respect,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 13/03/2021 @ 12:02 pm | Răspunde

 8. Sa stii ca trec mereu pe aici,citesc,dar nu am mai lasat comentarii…motivul cred ca il cunoasteti..
  Toate cele bune!
  Astept ca timpul sa aiba rabdare si cu mine…ori Cel de Sus sa ma ocroteasca!
  Sa auzim de bine !

  Comentariu de anitanna — 13/03/2021 @ 10:54 am | Răspunde

  • Să știi că multe persoane virtuale trec prin ” căsuța-mi virtuală” ( VEZI la LIKE) 🙂
   dar puține lasă și câte un COMENTARIU 😦 așa că,
   un LIKE dat ,este DOVADA supremă a accesării postului ! 🙂
   Să auzim de BINE 🙂
   dar de la cei care CONDUC astăzi ROMÂNIA , nu von AUZI decât de RĂU !!! 😦 😦 😦
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 13/03/2021 @ 12:06 pm | Răspunde

 9. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  1) COVID-19 face tot mai multe victime printre ROMÂNI !!! 😦 😦 😦

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-13-martie-2021-ora-13-00

  ” În intervalul 12.03.2021 (10:00) – 13.03.2021 (10:00) au fost raportate 79 de decese
  (39 bărbați și 40 femei),
  ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din
  Alba, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Constanța, Covasna,
  Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Ialomița, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț,
  Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui și București” !!! 😦 😦 😦

  Pentru curiozitatea DELATORILOR mei ,
  din județul MEU de mulți dintre ei HULIT 😦
  dar de DUMNEZEU ” pas cu pas” OCROTIT 🙂 🙂 🙂
  NU a DECEDAT nici o PERSOANĂ !!! 🙂 🙂 🙂

  2) Lipsa de comunicare între factorii de decizie (Florin Vasile Câțu& V.V.Voiculescu&RaedArafat&Valeriu Gheorghiță)
  versus situația EXACTĂ a INFECTĂRILOR și a PATURILOR din secțiile de ATI din ROMÂNIA
  coroborată cu BÂLBELE despre efectele secundare ale vaccinului AstraZeneca ,
  SPOREȘTE ” pas cu pas” NEÎNCREDEREA ROMÂNILOR în VACCINURI și VACCINARE !!! 🙂 😦 🙂

  Până la această oră, aproape 20.000 de români AU RENUNȚAT la a se VACCINA , deși erau PROGRAMAȚI ………………………..

  3) În final , în loc de uzuala urare ,
  supun spre răstălmăcire și ascultare
  o voce bărbătească de îmbărbătare !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 14/03/2021 @ 9:05 am | Răspunde

 10. @ ALLL !!!

  ” În vremuri ale ÎNȘELĂTORIEI universale , a spune ADEVĂRUL , e un act revoluționar” ( George Orwell) 🙂
  și de foarte mare CURAJ adaug de la MINE 🙂 🙂 🙂
  căci ADEVĂRUL spus foarte mult DERANJEAZĂ 😦
  iar JANDARMII lui Bode , mintenaș te ARESTEAZĂ !!! 😦 😦 😦

  O CURAJOASĂ Domnișoară ,
  face ce-ar trebui să facă toate MAMELE din ȚARĂ !!! 🙂 🙂 🙂

  https://www.dcnews.ro/oana-lovin-greva-foamei-la-primaria-condusa-de-clotilde-voi-sta-pana-ma-ia-salvarea-nu-vrea-individa-asta-sa-semneze_807461.html

  Pentru cei care NU au AFLAT încă ,Domnișoara despre care vorbii mai sus 🙂
  face GREVA FOAMEI nu pentru INTERESUL ei , ci pentru SALVAREA Spitalului de Copii ” Grigore Alexandrescu ”
  ajuns minge de ping-pong în mâna primarului USR-ist al Sectorului 1 București ,
  Clotide Armand, care și-a câștigat mandatul prin FRAUDAREA VOTURILOR :

  https://evz.ro/informatii-de-ultima-ora-in-scandalul-voturilor-din-sectorul-1.html

  https://evz.ro/afacerile-cu-bani-publici-ale-lui-clotilde-armand-sunt-legate-de-autostrada-transilvania.html

  ” Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”
  riscă să piardă o investiție de 75 de milioane de euro din partea Băncii Mondiale, după o mișcare făcută de Clotilde Armand.
  Mai exact, spitalul a fost transferat către Primăria Generală a Capitalei după o decizie luată de Armand” !!! 😦 😦 😦

  https://www.dcnews.ro/oana-lovin-a-doua-zi-de-greva-foamei-la-primaria-lui-clotilde-iubi-citu-e-mai-preocupat-de-teroristi-decat-de-spitale_807561.html

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 14/03/2021 @ 1:10 pm | Răspunde

 11. @ ALLL !!!

  1) COVID-19 sfidează pe toți și pe toate !!! 😦 😦 😦

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-14-martie-2021-ora-13-00

  2) Și dacă ” ramuri bat în geam și se cutremur plopii ” ,
  un nou CUTREMUR s-a iscat la Academia de Poliție de când noul RECTOR recent instalat ,
  a fost depistat de jurnalista EMILIA ȘERCAN că DOUĂ lucrări de DOCTORAT , ”pas cu pas ” le-a PLAGIAT !!! 😦 😦 😦

  David Nicolae Ungureanu, noul rector al Academiei de Poliție,
  a plagiat în cele două teze de doctorat care i-au adus, la interval de patru ani, un dublu titlu de doctor – în Științe militare și în Drept!!! 😦 😦 😦
  TEZA din 2013 este plagiată aproape în întregime 😦 😦 😦
  iar TEZA susținută în 2009 are nu mai puțin de 44 de pagini copiate din alte surse în doar prima jumătate a lucrării!!! 😦 😦 😦
  Cu toate că TEZA susținută de David Nicolae Ungureanu în 2013 la Academia de Poliție a făcut obiectul unor verificări interne cu softul antiplagiat de două ori, în 2016 și 2018,
  fiind identificată cu indici de similitudine mult peste pragurile de alertă stabilite de instituție , cei care trebuiau să VADĂ și să IA URGENT MĂSURI ,
  s-au făcut că NU VĂD și ca atare , PLAGIATORUL ȘEF , a rămas în continuare RECTORUL Academiei pe Poliție , din motive doar de ȘEFII lui știute !!! 😦 😦 😦
  Pentru DELATORII mei , INDIC și DOVADA jurnalistică care arată cu subiect și predicat că RECTORUL Academiei de Poliție, David Nicolae Ungureanu ,
  cele două TEZE de DOCTORAT , pe PLAGIAT le-a LUAT !!! 😦 😦 😦

  https://pressone.ro/urgia-la-academia-de-politie-xii-un-rector-doua-doctorate-doua-plagiate

  3) Urmare a invitării de către președintele României, Klaus WERNER Johannis a UDMR-ului alături de PNL(PDL)&USR-PLUS la guvernare 😦
  extremiștii maghiari din conducerea orașului românesc Târgu Mureș , și-au luat ” nasul la purtare” !!! 😦 😦 😦

  https://60m.ro/manifestatii-extremiste-de-ziua-ungariei-organizate-de-primaria-targu-mures/

  https://www.activenews.ro/cultura-istorie/15-martie-Ziua-Criminalilor-Maghiari-de-Pretutindeni.-Revolutia-de-la-1848-din-Ungaria-inseamna-amintirea-unei-crunte-perioade-de-teroare-pentru-romani.-Apelul-ignorat-al-Academiei-Pe-15-martie-1848-s-a-votat-unirea-Ungariei-cu-Transilvania-25985

  4) De astăzi , 15 MARTIE , 2021 , ROMÂNII din toată ȚARA ,
  NU mai au VOIE să iasă din CASĂ și să CIRCULE pe afară în intervalul nocturn 22.00 -00.05 ,
  decât în SITUAȚII de URGENȚĂ și NU numai
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/de-astazi-este-interzisa-circulatia-in-afara-locuintei-dupa-ora-2200-starea-de-alerta-a-fost-prelungita-1467759
  decât cu DECLARAȚIA pe propria răspundere ACTUALIZATĂ și la vedere !!! 😦 😦 😦

  Și uite așa , dar nu oricum, ci ”pas cu pas” pe măsura apropierii Sfintelui PAȘTI ORTODOX ( 2,3,4 MAI) ,
  ANTIORTODOCȘII aflați vremelnic la conducerea ROMÂNIEI ORTODOXE ,
  îngrădesc DREPTURILE și LIBERTĂȚILE ROMÂNILOR 😦 😦 😦
  astfel ca ,în NOAPTEA Sfintei ÎNVIERI a lui IISUS HRISTOS 🙂 🙂 🙂
  LUMINA ÎNVIRII să le fie adusă ACASĂ 😦 😦 😦
  de către polițiștii incompetenților de la conducerea MAI și a PLAGIATORILOR de TEZE de DOCTORATE !!! 😦 😦 😦

  5) Musai trebuie accesate și URL-urile :

  http://amintiriamintiri.wordpress.com/2021/03/15/

  https://60m.ro/video-deva-orban-huiduit-de-cetateni-ai-distrus-romania/

  https://60m.ro/ccitu-disperat-a-dat-50-de-milioane-de-euro-dar-presa-libera-l-a-facut-praf/

  https://60m.ro/un-pacient-vine-cu-acuze-grave-la-marius-nasta-intri-ca-la-abator/

  6) Doamne, ocrotește-i pe ROMÂNI !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 15/03/2021 @ 9:21 am | Răspunde

 12. @ ALLL !!!
  Dedic cântecul din videoclipul de mai jos ,
  BĂRBAȚILOR care au ÎNDEPLINIT SERVICIUL MILITAR !!! 🙂 🙂 🙂

  Bărbații care au SCĂPAT prin diferite tertipuri de ÎNDEPLINIREA SERVICIULUI MILITAR OBLIGATORIU ,
  îl pot ASCULTA și ei , dar NU-L vor ÎNȚELEGE niciodată !!! 😦 😦 😦

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 15/03/2021 @ 8:10 pm | Răspunde

 13. @ ALLL !!!

  Ieri.15 MARTIE ,
  scriitorul român( basarabean) NICOLAE DABIJA răpus de numai DUMNEZEU știe cu adevărat
  https://amintiriamintiri.wordpress.com/2021/03/12/s-a-stins-din-viata-scriitorul-si-publicistul-roman-academician-nicolae-dabija/#comments
  a fost condus cu ONORURI MILITARE pe ultimul său DRUM pe-acest PĂMÂNT

  în locuri doar de EL și DUMNEZEU știute !!! 🙂 🙂 🙂
  DUMNEZEU să-L ocrotească și să-L țină mereu la Dreapta Sa !!! 🙂 🙂 🙂

  1) COVID-19 sfidează pe toți și pe toate !!! 😦 😦 😦

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-15-martie-2021-ora-13-00

  2) Cu toate că 17 state din UE au SUSPENDAT vaccinarea cu vaccinul ASTRAZENECA care a produs efecte secundare foarte GRAVE
  și chiar MOARTEA unor OAMENI care au avut GHINIONUL să se vaccineze 😦 😦 😦 precum BĂRBATUL din Târgu Jiu ,
  ministrul sănătății , VVV și „ specialiștii” lui , au stabilit din MOTIVE doar de ei ȘTIUTE să NU SUSPENDE vaccinarea cu Astra Zeneca !!! 😦 😦 😦

  3) 4 ( patru) din polițiștii ȘPĂGARI de la Serviciul de Eliberare PERMISE de CONDUCERE din SUCEAVA
  unde președintle Consiliului Județean , fostul băsiso-pedelist , actualmente johannisto penelist , Gheorhghe Flutur ,
  a făcut și face LEGEA 😦 după interesul său
  https://www.stirisuceava.net/2020/03/dosar-penal-testare-internare-gheorghe-flutur.html

  după ce au fost ARESTAȚI pentru ELIBERAREA de PERMISE de CONDUCERE pe ȘPAGĂ ( a se citi foarte mulși EUROI) 😦

  https://www.stirisuceava.net/2021/03/cum-se-fraudau-examenele-auto-la.html

  https://www.stirisuceava.net/2021/03/eliberati-din-arest-politistii.html

  https://www.stirisuceava.net/2021/03/rasturnare-de-situatie-dna-interzis.html

  au fost CHEMAȚI ” deîndată” la MUNCĂ , adică ,la ELIBERAREA de PERMISE de CONDUCERE pe MOTIV de …..
  ” noaptea minții” – BLOCAREA dosarelor de eliberare a PERMISELOR de CONDUCERE !!! 😦 😦 😦

  4) Culmea GHINIONULUI , demagogiei , IPOCRIZIE și corupției din județul condus de oamenii lui Johannis&Orban&Cîțu ,
  a fost aruncată în eter de chiar prefectul județului Suceava , Iulian Cimpoeşu, PNL(PDL) ,
  care a declarat într-o conferinţă de presă că ………….
  ” DECIZIA de RECHEMARE la muncă a patru dintre angajaţii Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava ,
  puşi în libertate sub control judiciar, după ce fuseseră arestaţi în noiembrie 2020 în „dosarul şpăgilor”,
  s-a bazat pe binele cetăţeanului şi necesitatea deblocării acestui serviciu ” !!! 🙂 😦 🙂

  https://www.stirisuceava.net/2021/03/prefectul-sucevei-revenirea-la-munca.html

  …” s-a bazat pe BINELE cetățeanului …” ??? 🙂 😦 🙂
  – S-o creadă MUTU , că eu cred că s-a bazat pe BINELE lor , al ȘPĂGARILOR din județul Suceava ………………………….

  5) Și cum boala ȘPĂGILOR de la Serviciul de Eliberare PERMISE de CONDUCERE este CONTAGIOASĂ 😦 😦 😦
  o distinsă JURNALISTĂ ne-a INFORMAT 🙂 cu subiect și predicat
  că PLAGIATORII de TEZE de DOCTORAT
  de la Academia de Poliție au rămas fără TITLURILE de doctoranzi !!! 🙂 🙂 🙂

  https://pressone.ro/cnatdcu-ii-declara-plagiatori-pe-fostul-sef-dga-catalin-ionita-si-pe-actualul-sef-al-aep-constantin-mituletu-buica

  6) Iar în final de postare ,
  informez ROMÂNII de pretutindeni cu mare îngrijorare ,
  că BUCUREȘTENII vor avea de suferit tare ,
  în urma măsurilor ANTIBUCUREȘTENE luata ca atare ,
  de primarul general useristul Nicușor Dan ajuns la butoane 😦 😦 😦
  cu concursul TRĂDĂTORILOR de NEAM și ȚARĂ din PNL(PDL) și USR-PLUS ,
  care ” deîndată ” și fără pic de remușcare s-a PUS 😦 😦 😦
  pe SANCȚIONAREA bucureștenilor ” pas cu pas” 😦
  inclusiv pe BLOCAREA FINALIZĂRII lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului !!! 😦 😦 😦

  https://www.profit.ro/stiri/social/nicusor-dan-opreste-banii-pentru-catedrala-neamului-si-taie-stimulentele-pentru-familii-cu-25-de-ani-de-casnicie-si-biciclete-20064564?utm_source=Rss&utm_medium=Referral&utm_campaign=Cro

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 16/03/2021 @ 8:38 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: