Alioşa ” File de Jurnal ”

24/03/2021

De când USR-PLUS și UDMR au ajuns la GUVERNARE , sintagma” CORUPȚIA UCIDE” a murit …iar politrucii PNL(PDL) au amuțit .

Filed under: generale — Aliosa @ 9:37 am

Motto :

Sursa imaginilor de mai sus , internetul ! 🙂

” Dosarul STRICT SECRET al liceanului Cîțu
De către FLUX 24 – 22 martie ,20:48

La aceasta data pe rolul Tribunalului Valcea exista un dosar
(vezi aici: http://portal.just.ro/90/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9000000000102343&id_inst=90)
in care directorul Ziarului de Valcea, Tiberiu Pirnau, solicita Colegiului Energetic Ramnicu Valcea – foaia matricola a fostului elev Florin Vasile Citu.
In plangerea depusa la Tribunalul Valcea se mentioneaza:
Temeiul juridic al PLANGERII, cererii de chemare in judecata, este Legea 544/2001 privitoare la liberul acces la informatiile de interes public.
Solicit obligarea paratei Colegiul Energetic Ramnicu Valcea, sa imi furnizeze informatiile de interes public solicitate de subsemnatul, jurnalist, director al publicatiei Ziarul de Valcea, prin adresa nr. 3009/14.12.2020, la care mi s-a raspuns negativ, la data de 17.12.2020, într-o adresa semnată de Simion Mihaita Constantin, director al institutiei de invatamant. Documentele de interes public solicitate sunt următoarele: in conformitate cu prevederile Legii 544/2001 privitoare la accesul liber la informatiile de interes public, va rog sa imi furnizati o copie de pe foaia matricola a fostului elev Florin-Vasile Cîțu (absolvent in anul 1990), copia de pe dosarul fostului elev Florin-Vasile Cîțu. Documentele solicitate se încadrează în categoria informațiilor de interes public, din următoarele considerente: Mentionez ca exista un interes public si jurnalistic in legatura cu anumite informatii concludente din foaia matricola a lui Florin–Vasile Cîțu, persoana publica cu functii inalte in stat, PREMIERUL ROMANIEI. Consider ca, prin decizia directorului Colegiului Energetic Ramnicu Valcea, Simion Mihaita Constantin, de a nu furniza unui jurnalist informațiile de interes public solicitate în scris/în format electronic, dreptul meu la informații de interes public, conform legii, a fost lezat.
Imediat dupa depunerea plangerii de catre Ziarul de Valcea, PNL Valcea si-a mobilizat avocatii care au facut zid in fata premierului Citu pentru ca romanii sa nu afle ce note a avut in liceu…

Actualul premier Florin Cîțu a obtinut in anul 1988, la examenul de treapta la Liceul Energetic din Ramnicu Valcea, nota 4 si a fost nevoit sa studieze la… scoala profesionala! In acest moment au fost puse in functiune relatiile familiei Cîțu si directorul liceului din acea perioada, profesorul Ion Urea, l-a mutat din pix pe tanarul Cîțu la liceu! Dupa terminarea studiilor liceale, actualul ministru a dat examen la Academia de Studii Economice Bucuresti – fara succes, de vreo doua ori, dupa care s-a lasat pagubas intrand la o universitate privata Romano-Americana.
De la nota 4 in liceu, Cîțu a facut facultate si masterat în economie la Iowa State University (2002) și doctorand al aceleiași universități. Fost economist al Băncii Naționale a Noii Zeelande și în cadrul Băncii Europene de Investiții. Economist-șef în ING Bank (2006-2007) și șef al departamentului Piețe Financiare. Consultant și analist economic. Senator din 2016.În calitate de ministru de Finanțe, din 2019, Cîțu și-a asumat construirea bugetului pe un deficit bugetar de 3,6^, peste ținta de 3% asumată de România prin tratatele UE. S-a remarcat prin gestul de a fi tăiat din bugetul pe 2020 cea mai mare parte din bugetul PNDL 2 – programul de dezvoltare locală destinat primariilor.

https://evz.ro/primaria-targu-mures-promoveaza-autonomia-tinutului-secuiesc-iertam-dar-nu-uitam.html

” Primarul anticorupție de la Târgu Mureș, sfătuit de liberala penală a clanului Mailat

Postat la 22 martie 2021, 15:25 de PS News

Pe modelul lui Dominic Fritz de la Timișoara sau Nicușor Dan la București, în centrul Ardealului noua vedetă politică este Soos Zoltan, proaspătul primar de la Târgu Mureș.

Deși este etnic maghiar, Soos a refuzat să candideze din partea UDMR, a beneficiat de o campanie electorală profesionistă, de tip corporatist, unde culoarea dominantă a fost una neobișnuită, … roz-magenta.

“Târgu Mureș este unul dintre cele mai corupte orașe din România, cu foarte multe probleme, și se vede clar cum Târgu Mureș a rămas în urmă față de celelalte orașe din regiune… mesajul nostru a fost foarte simplu: un oraș transparent, fără corupție, cu posibilități și locuri de muncă pentru tineri”, a declarat primarul de la Târgu Mureș în ziua în care a fost ales.

Soos Zoltan, ”primarul anticorupție” din Târgu Mureș (Foto: sooszoltan.ro)

Și, totuși, Soos Zoltan, similar oarecum cu Nicușor Dan, nu este deloc un novice în politică, deși la prima vedere poate părea așa. Amândoi au fost în proximitatea politicii la vârf, iar Soos și Dan știu că declarațiile din campanie sunt doar pentru publicul larg. Când ajungi în funcție, însă, trebuie aplicată strategia “real politik”, adică să te adaptezi la situația din teren și să faci compromisuri.

Nicușor Dan a promovat deja diverse personaje lipsite de CV pentru funcții in primăria Capitalei și chiar și Dominic Fritz a numit un condamnat penal la regia de termoficare a Timișoarei. L-a demis după câteva zile, după revolta alegătorilor USR. La rândul său, primarul de la Târgu Mureș – independent, teoretic -, sta la mâna voturilor UDMR și PNL din Consilul Local.

La câteva săptămâni după alegeri, votanții lui Soos Zoltan au putut constata deja compromisurile pe care noul “primar anticorupție” le-a făcut deja: a numit-o în funcția de consilier principal pe Ionela Ciotlăuș, trimisă în judecată pentru fapte grave de corupție. Ciotlăuș provine din vechea garda politică a orașului Targu Mureș, a ocupat funcția de viceprimar PNL într-un mandat controversat alături de ex-primarul Dorin Florea, la rândul său cercetat penal în diverse dosare.

Ionela Ciotlăuș, trimisă în judecată de DNA pentru fapte de corupție, este consilierul principal al ”primarului anticorupție” Soos Zoltan (FOTO: zi-de-zi.ro)

Surse politice susțin că Ionela Ciotlăuș este primarul de facto al orașului Târgu Mureș și, deși Soos Zoltan îi cunoaște problemele penale, a decis fără să stea pe gânduri să o aducă în echipa de la primărie. Promisiunile anticorupție ale primarul Soos nu pot rivaliza cu influența pe care Ionela Ciotlăuș o avea și o are în continuare în mediul politic și financiar din Mureș.

Procurorii DNA au trimis-o în judecată pe Ionela Ciotlăuș într-un dosar de evaziune fiscală alături de Virgil Mailat, magnatul de la Bere Mureș, un controversat om de afaceri mureșean cu conexiuni în politică. Mailat a tras sforile în politica locală ani de zile. Nu întâmplător, fosta sa angajată, Ionela Ciotlăuș, a ajuns viceprimar al orașului Târgu Mureș din partea PNL.

Actuala sfetnică a “primarului anticorupție” a fost director economic al companiei APCOM Select SA, deținuta de familia Mailat. Ciotlăuș este acuzată că a facilitat și a săvârșit infracțiuni de evaziune fiscală, complicitate la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor și contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea, fără drept, a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat ori compensări datorate bugetului general consolidat. Prejudiciul în cauză este de aproximativ 300 de mii de euro.” !!! 😦 😦 😦

Sursa :

Ca DEMAGOGIA și IPOCRIZIA celor de la guvernare să fie și mai clară pentru toată lumea virtuală indiferent de aderența sau neaderența la vreun partid politic, formațiune politică sau ONG cu intenții curate sau necurate , aduc la cunoștință și următoarele :

 • Și tot după interesele NEOMARXIȘTILOR de la guvernarea României, în mare SECRET și feriți de OCHII LUMII , de 1 martie MĂRȚIȘOR ,
  firma turcească Eti Bakir , SINGURA participantă la TRUCATA LICITAȚIE organizată de oamenii lui Cîțu&Drulă, a primit CADOU drept MĂRȚIȘOR ,
  mina de CUPRU de la Moldomin 😦 😦 😦 în al cărui STERIL se găsesc METALE PREȚIOASE pe care turcii le vor PRIMI GRATIS !!! 😦 😦 😦
 • Culmea TUPEULUI șomerului o viață întreagă și omul de casă al președintelui României , Klaus WERNER Johannis
  pe numele său Ludovic Orban, președintele PNL(PDL)
  se GÂNDEȘTE deja să CANDIDEZE în 2024 la funcția de PREȘEDINTE al ROMÂNIEI !!! 😦 😦 😦

Dacă tot am început cu USR-PLUS ,ar fi incorect să nu termin tot cu USR-PLUS ! 🙂

Ca atare , spre a UNORA SUPĂRARE MARE , postez prin ” copy paste ” un articol care spune TOTUL despre NEOMARXIȘTII din USR-PLUS !!! 🙂 🙂 🙂

” O tara condusa prin santaj

Contele de Saint Germain 20/03/2021

 O tara condusa prin santaj

USR – PLUS este mai mult decât o maladie pasageră. Se prezintă tot mai insistent ca o erupţie de metastaze în expansiune. Eu unul încep să mă îngrozesc observând “excepţionalităţile” acestui relief cu excrescenţe ce se dilată funest de la o zi la alta.

O alianţă de sub 15% din 32% participare la parlamentarele din decembrie 2020 a ajuns să conducă ţara asta inertă cu o autoritate de majoritate absolută. De unde îi vine aceast forţă disproporţionată şi, mai ales, cum reuşeşte ea să paralizeze orice nevoie de rezistenţă a celor care încă mai pun preţ pe noţiunea de… vai cât de demodat sună… patriotism?

La început am luat în glumă profilul de demnitar pe care îl propunea USR – PLUS. Tineri fără nicio experienţă administrativă, fără nicio performanţă profesională, erau instalaţi în funcţii grele doar pentru că erau guralivi, impertinenţi şi înzestraţi cu un fanatism sectar în faţa căruia orice raţionalitate pălea.

Acum, însă, când văd cum se acumulează în jurul lor abuzurile tolerate şi obrăznicia în formele ei cele mai agresive, mă întreb exasperat:

CINE DRACU’ ÎI ŢINE PE ĂŞTIA ÎN SPATE? Cine îi mai poate opri din delirul lor teleghidat?

Într-o scurtă recapitulare:

 • Clotilde Armand câştigă primăria celui mai bogat sector din Bucureşti printr-o fraudă vizibilă din cosmos. Totul este muşamalizat;
 • Vlad Voiculescu tratează sănătatea din România ca pe o temă de cenaclu comunal unde tot ce contează este pălăvrăgeala stearpă. Nimic practic, nimic spre binele imediat al cetăţeanului. Doar blablauri mierose, abureli feisbucistice şi delegări de responsabilităţi. În jurul şi în jurisdicţia sa mor oameni nevinovaţi, dar el rămâne etern şi sec în funcţie, ca nişte moaşte nepreţuite sigilate în sacristia Vaticanului;
 • Claudiu Năsui zici că abia a trecut în treapta a II-a a unei şcoli pentru adolescenţi cu nevoi speciale. Pare năucit că i s-a introdus în programă istoria recentă a Securităţii şi se plânge de prea multă materie. Cu o cohortă de securişti la susţinere, întâi încearcă să fraudeze cu firme de gaşcă milioanele de euro din programul IMM Invest, apoi, sub presiunea evidenţelor acuzatorii, propune candid şi ritos, cu aere de justiţiar căzut într-o aripă din cuibul sfinţilor, resetarea escrocheriei. Zeii nu se pun în gips!
 • Cât despre Stelian Ion şi marota lui cu desfiinţarea SIIJ, nebunia escaladează galopant, capătând dimensiuni ce reclamă imperativ cămăşi de forţă. Dezbaterea problemei, acum două zile, în comisia juridică a Parlamentului, a oferit exact circul aşteptat, avându-l în prim plan pe preşedintele comisiei Mihai Badea, membru (cum altfel?) al… USR – PLUS! Păruiala generată de acesta a fost atât de deşănţată încât, conform Hotnews, “la o jumătate de oră de la începerea ședinței preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Corina Corbu, şi preşedintele CSM, Bogdan Mateescu, au părăsit nemulțumiți lucrările Comisiei juridice, învocând că “discuțiile sunt politizate“.

Cititorii mei vor zice că am făcut o fixaţie disproporţionată pe subiectul guvernării dezastruoase a USR – PLUS. Scriu şi tot scriu despre asta, ca şi cum alte subiecte n-ar mai exista.

Le dau dreptate! Da, exact aşa fac! Pentru că tot caut explicaţii şi nu găsesc alta mai bună decât una gravisimă pe care o să v-o expun imediat.

Tupeul reprezentanţilor USR – PLUS depăşeşte orice deviaţie personală. El nu mai poate fi pus pe seama unei simptomatologii de individ. Că unul e vindicativ, că altul e frustrat, că al treilea depinde prea mult de jointuri… La ei atitudinea asta vine dintr-o conştiinţă de grup infracţional impunisabil, din siguranţa că orice ar face au spatele asigurat. Că cineva extrem de puternic, mai puternic decât orice putere oficial declarată în România, îi susţine şi încurajează. Cine şi cum?

În căutarea explicaţiei trebuie plecat de la două întrebări fundamentale şi răspunsurile lor imediate: Care este cea mai puternică instituţie din România? SRI! Care este cel mai puternic personaj din România? Preşedintele Klaus Iohannis!

Acest tandem omnipotent nu a observat raptul scandalos de la Primăria sectorului 1? Nu a înţeles că Vlad Voiculescu este un impostor toxic pentru români şi că ultimul vlăstar al familiei Năsui a încercat cu IMM Invest un hold-up mai ceva decât devalizarea Bancorex?

Bineînţeles că SRI şi preşedintele Iohannis au observat şi au înţeles foarte bine toate cele de mai sus şi multe alte tâlhării ale USR – PLUS care încă nu au ajuns în presă. De ce bagă ei capul în nisip şi tolerează atâtea mizerii?

Pentru că altcineva, mai puternic decât ei, decide în locul lor! Acel cineva care a propulsat-o pe Clotilde Armand, care pompează influenţă în Vlăduţ şi Claudiu, care se foloseşte de Stelian Ion ca de un berbece pentru spargerea SIIJ. Dar cine să fie, cine să fie, cine să fie?

O lămurire neaşteptată a adus acestei întrebări limbuţia necontrolată şi deficitul de fosfor ale lui Dan Barna. Acesta a declarat nonşalant, după ultima întâlnire de la Cotroceni: “Președintele Iohannis ne-a cerut să-l susținem pe Vlad Voiculescu”. O declaraţie mult mai gravă decât prima impresie pe care o lasă. Pentru că îl trage făţiş pe Iohannis, şeful de facto al PNL, în tabăra USR – PLUS.

Şi aici vine revelaţia pe care mi-a produs-o această declaraţie: preşedintele Iohannis este şantajat. Să ţi se pună în gură o astfel de poziţionare scandaloasă şi tu să taci, indiferent dacă a fost adevărată sau nu, este un semn de enormă slăbiciune.

Dana Budeanu, una dintre puţinele voci publice care a semnalat, în stilul ei cu multe semne de exclamare, cât de scandaloasă este declaraţia lui Barna, pariază că totul ar fi o invenţie cap – coadă a barbologului şef de la USR. Eu cred, dimpotrivă, că poate exista un sâmbure de adevăr în spusele acestuia. În sensul că Iohannis, care a dovedit în mod repetat că nu prea are proprietatea termenilor pe care îi foloseşte în limba română, o fi scăpat un îndemn mobilizator la unitatea coaliţiei (gen “nu vă lăsaţi dezbinaţi de scandalul din jurul lui Vlad Voiculescu”…). Dar de aici şi până la propoziţia ticluită de Dan Barna pentru a fi servită presei, e o distanţă manipulatorie uriaşă, pe care aş numi-o a fricii şi a laşităţii preşedintelui Iohannis.

Cum de şi-a permis Dan Barna o astfel de aroganţă la adresa marelui orgolios de la Cotroceni şi cum de acesta a înghiţit-o fără să zică nici pâs, iată un subiect de serioasă îngrijorare privind psihicul celor doi.

Explicaţia mea e una singură: preşedintele Iohannis are nişte vulnerabilităţi personale majore pe care cei de la USR – PLUS, ajunşi la butoane importante, le-au descoperit şi documentat prin dovezi irefutabile. Foarte probabil şi cu ajutorul lui Macron şi al DGSE (principala agenţie de informaţii din Franţa) care au în România doi pioni importanţi (Clotilde Armand şi Dacian Cioloş) pe care trebuie să-i valorifice maximal până la prezidenţialele din 2024.

Şantajul este un nărav la fel de vechi ca preacurvia. O formă imorală, dar eficientă, de a rezolva probleme sensibile. Să nu ne iluzionăm că el ar ocoli politicul. Dimpotrivă! Aici şi-a găsit mediul cel mai favorabil marilor victorii. Şi acum, după toate semnele, performează la superlativ chiar pe malurile Dâmboviţei.

Cine-l are la mână pe preşedintele Iohannis conduce, practic, România.

Tăcerea domnului Iohannis în faţa ultimelor obrăznicii usereplusiste şi realitatea că această încropeală, USR – PLUS, reprezentând doar 5.7% din totalul românilor cu drept de vot, controlează dictatorial deciziile cruciale privind naţiunea, ne obligă să ne îngrozim:

trăim într-o ţară condusă prin şantaj!

Acesta este mesajul subliminal pe care muţenia laşă a preşedintelui Iohannis îl transmite românilor” !!! 😦 😦 😦

Sursa :

Alioșa .

10 comentarii »

 1. un bel mercoledì pomeriggio

  Comentariu de newwhitebear — 24/03/2021 @ 5:18 pm | Răspunde

 2. Imi permit sa mai adaug ceva, chiar daca nu este o completare, poate un fundal periculos al vietii noastre:

  Imi dau seama cat pot astepta premeditarile unor indivizi pentru a obtine ceva, fie si o mina de cupru…
  O saptamana linistita sa ai!

  Comentariu de Suzana — 24/03/2021 @ 10:31 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Suzana ! 🙂
   ADĂUGARE ta este BINEVENITĂ 🙂
   mai ales în această vreme când lumea ÎNNEBUNITĂ
   de PANDEMIA de oligarhia mondială financiară și globalistă ,
   mână în mână cu o gașcă de politicieni de putere și foame de BANI nestăpânită ,
   a fost scoasă la ÎNAINTARE ca să MANIPULEZE lumea de frică stăpânită !!! 😦 😦 😦
   Pentru a OBȚINE ce le-au CERUT cei care i-au AJUTAT să ajungă la PUTERE 😦
   unii indivizi fără scrupule și pic de maniere,
   sunt în stare să se SFÂȘIE între ei fără pic de nerușinare ,
   cum vei CONSTATA fără dubii din cea de jos POSTARE !!! 🙂 🙂 🙂

   Cum astăzi , 25 MARTIE , creștinii ortodocși din ROMÂNIA sărbătoresc ” Buna Vestire” 🙂 dă-mi voie să-ți dau de știre că marele Poet Român, Mihai EMINESCU a lăsat MOȘTENIRE românilor de pretutindeni CEA MAI FRUMOASĂ RUGĂCIUNE dedicată Maicii Domnului, IISUS HRISTOS ,
   evlavioasa și neprihănita MARIA !!! 🙂 🙂 🙂

   ” Rugăciune:
   de Mihai Eminescu .

   Craiasă alegându-te
   Îngenunchem rugându-te,
   Înalța-ne, ne mântuie
   Din valul ce ne bântuie;
   Fii scut de întărire
   Și zid de mântuire,
   Privirea-ți adorată
   Asupra-ne coboară,
   O, maică prea curată
   Și pururea fecioară, Marie!

   Noi, ce din mila sfântului
   Umbră facem pamântului,
   Rugămu-ne-ndurărilor
   Luceafărului mărilor;
   Ascultă-a noastre plângeri,
   Regină peste îngeri,
   Din neguri te arată,
   Lumină dulce clară,
   O, maică prea curată
   Și pururea fecioară, Marie” !!! 🙂 🙂 🙂
   Sursa RUGĂCIUNII :
   https://ro.wikisource.org/wiki/Rug%C4%83ciune_(Eminescu)

   O săptămână frumoasă ca și fidelitatea ta pentru modestul meu blog !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu deosebit respect și înaltă prețuire ,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 25/03/2021 @ 9:50 am | Răspunde

 3. @ ALLL !!!

  1) Ce-am prevăzut cu subiect și predicat în postarea anterioară
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2021/03/19/
  s-a ÎNTÂMPLAT ieri, 24 martie 2021 , în Camera Deputaților la ceas de seară !!! 😦 😦 😦

  Cu toate eforturile mediatice depuse de judecătoarele Gabriela Baltag şi Evelina Oprina, amândouă membre în Consiliul Superior al Magistraturii ( CSM) ,
  cu tot MESAJUL transmis de Domniile în SCRISOAREA adresată luni , 22 martie, tuturor parlamentarilor României, înaintea dezbaterii și votării în Camera Deputaților a proiectului de act normativ privind desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ).

  ”Sunteţi chemaţi să decideţi asupra păstrării şi, astfel, a întăririi independenţei celor care înfăptuiesc justiţia în România.
  Votul pe care-l veţi da va reprezenta nu doar o formă de respect faţă de cetăţenii care v-au acordat întreaga încredere,
  ci va constitui şi o declaraţie de credinţă faţă de ţară într-un moment ce poate fi unul al renaşterii conştiinţei sau, dimpotrivă, al pierzaniei.
  Nu puteţi accepta compromisuri, nu aveţi voie să faceţi niciun rabat de la principiile cărora le-aţi jurat credinţă şi pe care aveţi obligaţia morală
  de a le păstra nealterate în numele Adevărului, singurul ideal pe care-l slujim fiecare .
  Votând pentru desfiinţarea SIIJ, poporul român este condamnat să nu mai aibă o justiţie cu judecători
  peste care să nu se mai abată abuzurile. După ani nesfârşiţi de filaje, interceptări nelegale, ameninţări,
  intruziuni în viaţa personală, toate finalizate, cel mai adesea, cu dosare anulate definitiv de instanţele de judecată,
  prin înfiinţarea SIIJ, judecătorii au avut, în sfârşit, siguranţa că abuzurile la care au fost supuşi vor deveni istorie.
  Nu mai permiteţi ca justiţia să fie armă politică, nu acceptaţi să deveniţi părtaşi ai Răului ce se poate reinstala,
  nu refuzaţi să vedeţi Adevărul, nu adoptaţi cu uşurinţă decizii ce pot marca destine,
  nu mai îngăduiţi ca oameni nevinovaţi să suporte consecinţele unor hotărâri pripite, nu vă murdăriţi mâinile, dar mai ales conştiinţa,
  cu fapte ce vor fi greu de uitat în timp ” 🙂 🙂 🙂
  ieri, 24 martie , deputații PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR , majoritari fiind , au VOTAT desființarea SIIJ 😦 😦 😦
  DECIZIA finală urmând a se lua în SENATUL României săptămâna viitoare , for DECIZIONAL definitiv ! 😦
  Știind cât de porniți în a-și apăra pielea în viitorul apropiat sunt senatorii coaliției de guvernare PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR ,
  soarta SIIJ este ușor de ghicit …………………………….

  Pentru persoanele care nu au aflat încă , aşa cum a decis Curtea Constituţională,

  ”Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie are ca scop crearea unei structuri specializate,
  cu un obiect determinat de investigaţie şi constituie o garanţie legală a principiului independenţei justiţiei,
  asigurându-se protecţie adecvată a magistraţilor împotriva presiunilor exercitate asupra lor.
  Înfiinţarea SIIJ a fost apreciată şi de Comisia Europeană pentru Democraţie prin Drept (Comisia de la Veneţia).
  Funcţionând în mod efectiv cu un număr de doar 7 procurori, rezultatele obţinute de SIIJ reprezintă un procent de soluţionare a dosarelor mai eficient
  decât cel înregistrat de DNA, astfel că nu există niciun motiv temeinic pentru desfiinţarea acestei secţii”

  2) COVID-19 manipulează la propriu pacienții aflați în stare gravă la secțiile ATI din țară 😦
  și la figurat lumea virtuală prin mass media scisă și vorbită , după interesele neomarxiștilor de la putere :

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-24-martie-2021-ora-13-00

  3) Și dacă tot am vorbit despre COVID-19 , CONCLUZIA este una fără echivoc :
  victima COVIDULUI NU are culoare politică 🙂 🙂 🙂
  iar pe cine-i iese în cale , îl INFECTEAZĂ ” deîndată” ! 😦
  Fostul premier al lui Klaus WERNER Johannis din perioada nov.2015-ian.2017 ,Dacian Cioloș , actualmente șeful formațiunii PLUS aflată la guvernarea României împreună cu USR ( Dan Barna)
  a anunțat pe pagina lui de socializare de pe fb. , că a fost TESTAT POZITIV la Covid-19 și că va continua să muncească din IZOLARE ,
  dar nu oricum, ci ” …………………..,pe repede înainte” ca ROMÂNII să ia aminte ,
  că ” pe CINE nu-l lași să MOARĂ , nu te lasă să TRĂIEȘTI ” !!! 😦 😦 😦
  – De la cine s-o fi INFECTAT bietul om , de la contacții săi din ultimele zile , sau de la #rezist ce-i sunt apropiați ??? 😦 😦 😦

  4) Despre mizeria și abuzul de putere făcute de o consilieră URS versus subita grijă față de nerespectarea la un restaurant din TIMIȘOARA a măsurilor
  ANTI-Covid-19 impuse de prefectul userist al județului TIMIȘ , mi-e lehamite să spun ceva , așa că , dau cuvântul titratei domnișoare !!! 😦 😦 😦

  Pentru persoanele virtuale care NU au AFLAT încă despre ce este vorba ,
  postez LINKUL care poate lămuri și pe cei care se fac că NU PRICEP 😦 ilegalitățile comise ” pas cu pas” de către liderii locali ai USR-PLUS ,
  la care ,IPOCRIZIA, demagogia, MANIPULAREA , abuzul ,
  NEPOTISMUL, lichelismul, AROGANȚĂ, incultura , URA și ranchiuna sunt la ORDINEA ZILEI ! 😦

  https://adevarul.ro/locale/timisoara/consilierul-local-usr-uitat-achite-nota-plata-flamanzilor-trimisi-acoperire-restaurant-baut-gratis-cafea-ceai-bere-1_605afdf25163ec42713ebdcc/index.html?fbclid=IwAR0D5V2Pst3e4__R81RWXJcD6aY6qTyffLC1tRYfo6wIx_5u57_XBuk8Yt8

  5) HAOS total în administrarea BUCUREȘTIULUI gestionat ” pas cu pas” de Nicușor Dan susținut de PNL(PDL) &USR-PLUS !!! 😦 😦 😦
  Primarul Sectorului 5 zis ” Piedone” a spus și făcut UNA 😦
  https://www.sursazilei.ro/prefectura-decizia-primariei-sectorului-5-de-a-inchide-magazinele-si-alte-activitati-este-nelegala/
  iar prefectul Capitalei , useristul nu știu care , spune și face ALTA !!! 😦 🙂 😦

  6) Cu toate că ,peste 89 de ROMÂNI au DECEDAT după ce s-au VACCINAT de când ministru al sănătății este Vlad Vasile Voiculescu ( usr-plus) ministru care prin INFORMAȚIILE furnizate mass mediei versus MĂSLUIREA cifrelor despre COVID-19 din guvernarea PNL(PDL) , Ludovic Orban premier, Nelu Tătaru ministrul sănătății

  https://www.dcnews.ro/cifre-masluite-covid-19-ciolacu-comisie-de-ancheta-in-parlament-ma-astept-ca-transparentii-de-la-usr-sa-sustina_809840.html

  a provocat cel mai mare SCANDAL politic în coaliția de guvernare în general și în special între PNL(PDL) și USR-PLUS ,
  NU a LĂMURIT încă cauza EXACTĂ a celor peste 89 de DECESE după vaccinare !!! 😦 😦 😦

  https://www.activenews.ro/stiri/S-AU-VACCINAT-SI-TOT-AU-DECEDAT.-89-de-romani-au-murit-dupa-ce-s-au-vaccinat-si-infectat-cu-coronavirus-conform-Institutului-National-de-Sanatate-Publica.-Aproape-9000-au-avut-reactii-adverse-grave-dupa-vaccinare-165872

  7 ) Coaliția de guvernare PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR constituită ” pe repede înainte ” de președintele României ,
  Klaus WERNER Johannis 😦 😦 😦 a PRIMIT ieri, 24 martie , 2021 o LOVITURĂ greu de suportat de la CCR !!! 🙂 🙂 🙂
  Curtea Constituțională a României ( CCR) alcătuită din 3 JUDECĂTORI desemnați de președintele țării și 6 JUDECĂTORI desemnați de partidele politice parlamentare a decis, ieri 24 martie , că LEGEA prin care Guvernul Ludovic Orban desființa prin OUG adoptată la finalul anului 2019 Institutul Revoluției Române din Decembrie 1989 (IRR) este NECONSTITUȚIONALĂ !!! 🙂 🙂 🙂
  Așa că, cu toată frustrarea lui Joihannis&Orban &#reziștii lu” pește prăjit , ” rămâne ca la început” !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 25/03/2021 @ 10:00 am | Răspunde

 4. @ ALLL !!!

  1) De departe ȘTIREA numărul 1 a zilei de 26 MARTIE 2021 a fost furnizată de GREVA spontană a SINDICALIȘTILOR de la METROREX care a OPRIT circulația vagoanelor de metrou din BUCUREȘTIUL și așa SUFOCAT de CIRCULAȚIA de deasupra liniilor de metrou !!! 😦 😦 😦
  Pentru cei/cele care NU ȘTIU ÎNCĂ, BUCUREȘTI ,capitala europeană a ROMÂNIEI țară membră UE și NATO ,este pe PRIMUL LOC în economia TIMPULUI petrecut la SEMAFOARE și TRAFICUL infernal de zi cu zi !!! 😦 😦 😦

  Din cauza somației conducerii METROREX versus ELIBERAREA în decurs de o SĂPTĂMÂNĂ a spațiilor comerciale din toate stațiile METROULUI BUCUREȘTEAN , spații gestionate de SINDICALIȘTII METROREX , astăzi , 26 MARTIE ,
  CIRCULAȚIA subterană din capitala ROMÂNIEI , a fost OPRITĂ iar TRAFICUL în BUCUREȘTI dat peste cap !!! 😦 😦 😦
  SINDICALIȘTII de la METROREX s-au instalat încă de astă noapte pe LINIILE de metrou din Piața Unirii
  și AȘTEAPTĂ să li se SOLUȚIONEZE CERERILE !!! 😦 🙂 😦
  Din păcate , din cauza GREVEI SPONTANE justificate , au de SUFERIT bucureștenii de rând 😦 😦 😦
  și nu locatarii de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni care au la dispoziție MAȘINI ale statului însoțite de SPP-iști plătiți mai bine
  decât un PROFESOR universitar Doctor Docent sau MEDIC cu zeci de ani vechime și MII de VIEȚI OMENEȘTI salvate .

  https://evz.ro/greva-la-metrou-angajatii-au-blocat-liniile-iar-traficul-a-fost-blocat.html

  2) COVID-19 manipulează la propriu pacienții aflați în stare gravă la secțiile ATI din țară 😦
  și la figurat lumea virtuală prin mass media scisă și vorbită , după interesele neomarxiștilor de la putere :
  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-25-martie-2021-ora-13-00

  3) Despre RESTRICȚIILE guvernului PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR versus combaterea răspândirii COVID-19 în ȚARĂ în general
  și în BUCUREȘTI în special
  https://www.digi24.ro/stiri/document-noile-restrictii-adoptate-de-guvern-de-la-ce-ora-se-inchid-magazinele-si-cand-se-interzice-iesirea-din-casa-dupa-ora-2000-1474155
  las SPECIALIȘTII să vorbească :
  http://www.cuvantul-liber.ro/news/105843/61/Prof-dr-CONSTANTIN-CIUTACU-Clasa-politica-este-terminatorul-Romaniei-moderne-Fost-secretar-de-stat-director-la-Institutul-de-Economie-al-Academiei-Romane

  4) Despre JANDARMII prinși de patronul unei ferme ialomițene la FURAT PORUMB în octombrie 2020 ,
  ministrul Marcel Vela care era ” pas cu pas” și nu oricum , ci” cu OCHII pe INFRACTORI” 🙂 😦 🙂 NU a SCOS nici o VORBULIȚĂ !!! 😦 😦 😦
  https://stirileromanilor.ro/jandarmi-prinsi-la-furat-porumb-incarcau-sacii-chiar-in-masina-de-serviciu/

  Culmea FRĂȚIEI între structurile MAI , ieri 25 MARTIE 2021 , de ” Buna Vestire” ,
  JANDARMII minstrului de interne , Lucian Bode , fost PNL-ist , acum PNL-ist ,
  care nu au nici o legătură cu JANDARMII prinși la FURAT de PORUMB:) 🙂 🙂 i-au AMENDAT pe POLIȚIȘTII aceluiași ministru de interne , Lucian Bode ,
  pentru CURAJUL de a fi PROTESTAT de Ziua Poliției Române, în Piața Victoriei și în fața Ministerului de Interne.
  împotriva umilirii la care sunt supuși ” pas cu pas” de actuala guvernare PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR :

  https://www.g4media.ro/jandarmeria-anunta-ca-i-au-amendat-pe-politistii-protestatari-din-piata-victoriei-si-ministerul-de-interne-
  organizatorilor-le-au-fost-aplicate-doua-sanctiuni-in-valoare-totala-de-6000-de-lei-si-a-fos.html

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 26/03/2021 @ 9:09 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  1) Despre GREVA spontană a sindicaliștilor de la METROREX , ministrul economiei, useristul Cătălin Drulă ,
  a spus :

  -” Un grup mafiot a luat OSTATIC un ORAȘ întreg” !!! 😦 😦 😦

  Cu toate amenințările verbale ale ministrului de interne ,Lucian Bode , ministrului economiei Cătălin Drulă și premierului Flarin Vasile Cîțu ,
  GREVA spontană de la METROREX continuă și la ora aceasta dar sunt șanse ca în această seară să înceteze iar de mâine , circulația METROULUI bucureștean să revină la normal .
  Până atunci însă , ministrul economiei Cătălin Drulă a spus că deja a depus PLÂNGERE PENALĂ la DNA împotriva resonsabililor GREVEI spontane .

  2) Dacă presa plătită bine anul trecut de guvernul PNL(PDL) condus de Ludovic Orban RELATEAZĂ după cum îi dictează interesele felul cum a DECURS
  ” pas cu pas” GREVA spontană a sindicaliștilor de la METRREX ,
  cu totul altfel este TRATATĂ problema PANDEMIEI de CORONAVIRUS de către oamenii verticali și neimplicați politic !!! 🙂 🙂 🙂
  http://teopal.ro/index.php/2021/03/25/mizeriile-morale-ale-pandemiei/

  3) Șeful DSU , Raed Arafat ,secretar cde stat în MAI ,prins cu MINCIUNA !!! 🙂 😦 🙂

  https://r3media.ro/a-mintit-arafat-hotararea-de-guvern-emisa-pe-25-martie-privind-restrictiile-il-contrazice-pe-seful-dsu-circulatia-in-intervalul-2000-0200-este-valabila-nu-doar-pentru-catolici-ci-si-pentru-ortod/

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 26/03/2021 @ 6:30 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: