Alioşa ” File de Jurnal ”

01/04/2021

La Noi ca la Nimeni .( P.a 69-a).Românii trebuie să știe , chiar de sunt în plandemie .

Filed under: generale — Aliosa @ 8:13 am

În loc de motto :
1) Pe ministrul userit al sănătății, Vlad Vasile Voiculescu și pe vicepreședintele PNL(PDL) și ministru al muncii , Raluca Țurcan , polițiștii ministrului PNL(PDL) Lucian Bode , nu i-au AMENDAT ÎNCĂ pentru că NU au PURTAT masca de protecție pe figură în spații închise 😦 😦 😦
dar pe parlamentarii OPOZIȚIEI , participanți la proteste , i-au AMENDAT ” deîndată” 😦 🙂 😦 și nu cu câteva SUTE de lei , ci cu 15.000 de lei , printre ei aflându-se senatorul INDEPENDENT , Diana Șoșoacă și parlamentarii George Simion și Claudiu Târziu .

De unde se vede că în ” România educată” 😦 🙂 😦 de Johannis și guvernul lui , GESTIONATĂ ,

LEGEA este

” Pentru unii MUMĂ , pentru alții CIUMĂ ” !!! 😦 😦 😦

2) COVID-19 nu ține cont de nimeni și de nimic !!! 😦 😦 😦

https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-31-martie-2021-ora-13-00

3) Chiar dacă suntem în data de 1 APRILIE , Ziua PĂCĂLELILOR ,

imaginea de mai jos NU este o PĂCĂLEALĂ ! 😦

Portarul naționalei de fotbal seniori a fost ÎNGENUNCHIAT și la PROPIU și la FIGURAT !!! 😦 😦 😦

În meciul de aseară de la EREVAN din preliminariile CMF 2022,

ARMENIA-România , 3 ( TREI) la 2 ( doi) !!! 😦 😦 😦

Adio CALIFICARE la CMF 2022 !!! 😦 😦 😦

După, mine toți cei din conducerea LPF și FRF dar și stafful naționalei , ar trebui să DEMISIONEZE ” deîndată” ! 🙂

Și tot din vorbirea populară :

” Prost să fii, noroc să ai ” !!! 😦 🙂 😦

” Fără FOC , nu iese FUM” !!! 🙂 😦 🙂

SURSA fotografiilor de mai sus, INTERNETUL ! 🙂

Dosarul din liceu al premierului, TINUT LA SECRET!

Ordin pe unitate:

PROTEJATI-L pe Citu, sa nu afle romanii cat de slab la invatatura (ca sa nu zicem prost!) a fost in liceu.

Primul ministru Florin Vasile Citu, prin inspectorul general scolar de la Valcea, Mihaela Andreianu, face presiuni asupra directorului de la Colegiul Energetic Ramnicu Valcea pentru ca acesta sa nu furnizeze presei fisa matricola a fostului elev Citu…………………” .

Sursa citatului de mai sus :

În cele ce urmează , voi da REPUBLICARE prin ” copy paste” unui articol ce-i va SUPĂRA tare mult pe VOTANȚII premierului PNL(PDL)Florin Vasile Cîțu și pe protectorii săi !!! 🙂 🙂 🙂

Motto :

…” cine i-a dat banii lui Florin Cîțu pentru a studia la Grinnell College , la doar 20 de ani ? ”

” Școala lui Cîțu la Grinnell College, SUA, plătită de Isărescu!

Isărescu, ”mamă” sau ”ciumă” pentru Cîțu?
”Manole” se jura că i-a dat interzis la BNR

Cu toate acestea, deși majoritatea liderilor politici s-au dus pe fenta ”războiului total” dintre guvernatorul Băncii Naționale a României și premierul ”guvernului meu”, relația minuțios promovată a dușmăniei personale dintre cei doi demnitari ar putea fi una demnă de ”Radio Erevan”.

Astfel că în aceste zile se fac verificări contrainformative fără precedent cu privire la pista care i-a șocat până și pe inițiații sistemului! Și care ar da cel mai puțin așteptat răspuns la marea întrebare

cine i-a dat banii lui Florin Cîțu pentru a studia la Grinnell College, la doar 20 de ani?

Și după ce acesta nu reușise să intre la ASE? Mai ales că nici măcar actualul premier nu a făcut până acum un secret că provine dintr-o familie modestă, financiar vorbind… Însă informațiile intrate în posesia noastră îl indică drept binefăcător al junelui Cîțu pe nimeni altul decât Mugur Isărescu! Bineînțeles, ”bătrânul combinator” nebăgând mâna în propriul buzunar pentru a achita taxele de studiu ale lui Cîțu pe persoană fizică.

Aici a studiat Cîțu pentru 160.000 de dolari

Mult mai plauzibilă fiind varianta de lucru ca ”Manole” să fi folosit în acest sens fondurile operative ale unei structuri informative românești care încă reușea, în primii ani de după revoluție, să investească în astfel de ”copii” trimiși la studii peste hotare.

Fără bursă, pe bani! 40.000 dolari pe an!

Florin Cîțu a intrat la Liceul Energetic din Râmnicu Vâlcea în anul 1986.

Astfel că, după terminarea acestuia, rămâne o ”gaură” de doi ani în ceea ce privește educația actualului premier.

Cel care ar trebui poate să lămurească la un moment dat dacă a căzut sau nu doi ani la rând, în 1990 și 1991, la examenele de admitere de la Academia de Studii Economice.

Iată însă că o mână parcă ”nevăzută” îl ia de chica rebelă pe absolventul de liceu energetic Florin Cîțu în 1992 și îl aruncă tocmai peste Ocean…

Acesta ajungând direct student al Grinnell College, din Iowa, Statele Unite ale Americii.

Isar s-o fi întrebat de ce au eșuat toate încercările sale de a îl da jos pe Guvernator?

Acolo unde, mare atenție, nu a fost nici măcar bursier, așa cum sunt legendați cam toți liderii actualilor parteneri de guvernare de la USR – PLUS…

Iar dacă Florin Cîțu nu a fost beneficiarul unei burse de studii, atunci cineva trebuie totuși să îi fi plătit taxele de școlarizare. Care se ridicau la acea dată la 70.000 de dolari pentru un an.

Iar cu toate reducerile de care ar fi putut beneficia, un an de studiu la Grinnell College în perioada 1992 – 1996 tot costa minim 40.000 de dolari. Adică un total 160.000 de dolari. Bani pe care nu familia i-a achitat. Și atunci cine?

Vechile fonduri DIE

Serviciul de Informații Externe se înființa în zilele încă tulburi de la începutul lui februarie 1990. Numai că până la ”resetarea” fie și parțială a activității acestuia, structura a depins încă de vechile fonduri operative ale fostei DIE. Mai ales că acestea păreau la acea dată unele ”fără număr”. Dar și de vechea tactică în care DIE a excelat, cea de plantare a unor ”fantome” în chiar spatele liniilor inamice. Astfel că mai sunt încă generali în rezervă ai sistemului care nu uită cine și cui au plătit taxele de studii ale unor tineri colaboratori care urmau să fie apoi activați atunci când ”dinamica operativă” ar fi impus-o. Bineînțeles, aceasta este partea plină a paharului serviciilor secrete românești… Pentru că în prea multe cazuri mulți dintre cei care s-au perindat și încă sunt la conducerea statului român au fost racolați direct de către ”agenturili” străine. Iar rezultatele s-au văzut și încă se văd… Astfel că la un anume nivel al sistemului sunt încă ofițeri care chiar s-ar bucura să se confirme astfel de scenarii privind costisitoarea susținere logistică a unor viitori demnitari din fondurile fostei DIE. Chiar dacă între timp ”ofițerii racolatori” au ajuns să preia rețelele externe în dauna unui stat român aflat multă vreme în pragul imploziei. Ar fi practic ”răul cel mai mic” cu care ne-am putea confrunta.

Iar fiecare zi cu care Florin Cîțu nu își liniștește barem apropiații cu privire la cine i-a plătit studiile din SUA, atunci structurile contrainformative românești nu au cum să stea liniștite. Fiind vorba de chiar premierul României.

Și mai ales că ofițerii d e intelligence însărcinați cu misiunea de a desluși misterul școlarizării lui Cîțu din SUA, în perioada 1992 – 1996, parcă deja nu mai mușcă ”momeala” ce li s-a servit dimineața, prânz și seara.

L-a scăpat și de pușcărie!

Acum, întâmplător sau nu, la începutul anilor 1990 Mugur Isărescu era poate cam singurul care ar fi avut anvergura de a asigura școlarizarea peste hotare pentru tot felul de tineri.

Și care acum se regăsesc la vârful cam tuturor partidelor politice, instituțiilor cheie ale statului român sau chiar al unor servicii secrete. Mai ales că, la acea dată cel puțin, apropierea guvernatorului BNR de ”rămășițele” fostei DIE era legendată a fi una încă extrem de puternică. Astfel că, la o adică, nici nu mai contează modalitatea de plată a lui Florin Cîțu pentru Colegiul din Iowa. În schimb, mult mai ”proaspătă” le este în minte unora ”boacăna” făcută de acesta, alături de ”siamezul” Lucian Isar, pe când s-a jucat de-a ”cursul valutar” la fosta ING Bank.

Și cu toate că acesta a fost acuzat cu mânie financiară de ”atac speculativ asupra monedei naționale” de către chiar Banca Națională, Cîțu nu a  pățit în realitate nimic.

Veteranii SIE susținând că și de această dată actualul premier s-ar fi bucurat, fie și în ultima clipă, tot de clemența ”îngerului său păzitor” Mugur Isărescu. Cel care practic l-ar fi scăpat de pușcărie în 2008!

A mușcat mâna care l-a hrănit…

Drept urmare, imediat după numirea lui Florin Cîțu drept ministru de Finanțe, până și spre surprinderea propriilor colegi de partid, atacurile umilitoare ale lui Mugur Isărescu ar fi putut surprinde pe multă lume. Mai ales că acesta a avut grijă să îl facă cu ou și cu oțet pe Cîțu atât în fața președintelui Klaus Iohannis, cât și a fostului premier Ludovic Orban. După care, spre amuzamentul cohortei sale de zeci de consilieri provenind din rândurile serviciilor secrete, ”Manole” nu s-a sfiit să anunțe în gura mare că i-a dat ”interzis” lui Cîțu la BNR. Iar rezerviști din anturajul guvernatorului BNR au avut grijă să ”scurgă controlat” informații despre un Cîțu care ”a mușcat mâna care l-a hrănit” în tinerețe. Pentru a explica astfel aversiunea lui Isărescu față de ministrul Finanțelor.

… sau e ”acoperitul lui Manole”?

Numai că această variantă de lucru a început să se clatine tot mai serios după ce tocmai Florin Cîțu, cel aparent fără niciun spate politic mai de Doamne Ajută a tras marele loz câștigător al preluării conducerii Guvernului României! Ceea ce promovează în pole position varianta că, după o legendare ca la carte a aversiunii lui Isărescu față de Cîțu, premierul României să nu fie totuși decât ”acoperitul lui Manole”. Altfel fiind greu de explicat de ce guvernatorul BNR nu a încercat măcar să oprească această numire care l-a lăsat până și pe Ciucă cu gura deschisă.

Și uite cum,

cu cât mai repede va spune Cîțu cine i-a plătit cei patru ani petrecuți la Grinnell College,

cu atât nu își vor mai consuma structurile contrainformative resursele oricum limitate pe acest subiect cât se poate de delicat pentru securitatea națională.” !!! 😦 😦 😦

Sursa :

https://www.national.ro/dezvaluiri/scoala-lui-citu-la-grinell-college-sua-platita-de-isarescu-716714.html

Alioșa .

7 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  ” Cine UITĂ , nu MERITĂ” ( Nicolae Iorga) .

  Cine UITĂ , nu MERITĂ decât DISPREȚ , adaug de la MINE ! 🙂

  Astăzi , 1 APRILIE ,
  se împlinesc 80 de ani de la MASACRUL de la FÂNTÂNA ALBĂ ( Bucovina de Nord ) săvârșit cu sânge rece de către trupele sovietice asupra ROMÂNILOR care au cerut și primit aprobarea să se REPATRIEZE în ROMÂNIA ca urmare a ANEXĂRII cu japca la 23 august 1940 de către URSS a părții de nord a BUCOVINEI și ȚINUTULUI HERȚA , în urma Pactului Ribentrop-Molotov !!! 😦 😦 😦

  ” 80 de ani de la Masacrul de la Fântâna Albă, o crimă cu premeditare.

  Povestea cumplită a Masacrului de la Fântâna Albă a reprezentat un episod extrem de întunecat pentru istoria românilor și, totodată,
  un subiect despre care zeci de ani nu s-a putut vorbi din pricina cenzurii sovietice și a posibilelor repercusiuni politice
  pe care România socialistă a preferat să le evite.” ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  ” Masacrul de la Fântâna Albă, o crimă cu premeditare
  Românii știau că pentru germani și polonezi se deschiseseră granițele, aspect ce le-a dat curaj și care, coroborat cu zvonurile colportate de agitatorii sovietici, i-a făcut pe 1 aprilie 1941, într-o zi de Paşti, să se adune în număr mare și să își exprime în mod vădit dorința de repatriere.
  Astfel, localnici din satele Cupca, Pătrăuții de Sus și de Jos s-au adunat îmbrăcați în veșminte populare, purtând steaguri și cruci, pregătindu-se pentru drumul spre granița cu România.
  Această mulțime s-a întâlnit în comuna Suceveni cu alte mase de oameni, venite din Carapciu, Iordănești sau Ropcea.
  Astfel, bucovineni proveniți din 43 de localități ale Văii Siretului s-au adunat pentru a-și manifesta solemn dorința de repatriere.
  Aceștia au cântat pe parcursul întregului drum melodii patriotice și sperau să înduioșeze autoritățile sovietice
  prin numărul impresionant și atitudinea lor pașnică.
  Mulțimea s-a îndreptat spre Hliboca, unde se aflau autoritățile raionale și comandamentul unităților de grăniceri, precum și sediul NKVD din regiune.
  Mulți bucovineni veniseră cu cereri formulate în limba rusă, așa-numite „zaiave” pentru care localnicii plătiseră câte 10 ruble.
  Acestea trebuiau semnate de autoritățile sovietice pentru ca repatrierea românilor să capete un caracter legal.
  Mulțimea adunată în centrul orașului Hliboca, la Adâncata, își scanda doleanțele în speranța de a primi un răspuns oficial favorabil din partea autorităților.
  Ofițerii NKVD-ului le-au transmis acestora în cele din urmă că pot pleca spre graniță fără griji, dându-le de înțeles că nu vor fi opriți de grăniceri.
  Mulțimea începuse să exulte, însă în realitate, fusese trimisă pe un drum al morții, agitatori sovietici aflându-se printre ei și transmițând cu exactitate traseul pe care românii urmau să-l parcurgă în drumul lor spre libertate.
  Coloana românilor se întindea pe doi kilometri, iar aceștia erau ferm convinși că nu vor mai fi opriți de grăniceri, cântând,
  fluturând steaguri ale României și purtând icoane sau cruci de cetină.
  Drumul ducea printr-o zonă împădurită, iar la ieșirea din aceasta, în poiana Varniței, la Fântâna Albă (aprox. 3 km. de graniță), mulțimea s-a întâlnit cu o serie de grăniceri care le-a cerut românilor să se oprească.
  Cei peste 3000 de români au ignorat însă avertismentul și și-au continuat drumul,
  coloana fiind condusă inclusiv de un steag alb, ce sugera caracterul pașnic al manifestației.
  Din nefericire, grănicerii au deschis focul mitralierelor și au început să îi „secere” pe români.

  Masacrul a căpătat rapid proporții, mulți dintre cei care nu au căzut morți la pământ, fiind ulterior împușcați sau urmăriți de cavaleriști și spintecați cu săbiile.
  Unii s-au aruncat în Siret și au murit înecați, alții au fost vânați prin pădure cu bestialitate de către grăniceri.
  O parte din răniți, inclusiv femei sau copii, au fost legați de cozile cailor și aruncați chiar și de vii în cele cinci gropi comune săpate în prealabil
  – dovadă incontestabilă a faptului că masacrul fusese premeditat și executat cu sânge rece” !!! 😦 😦 😦

  Articolul original și integral se găsește pe :

  https://www.descopera.ro/istorie/19688409-80-de-ani-de-la-masacrul-de-la-fantana-alba-o-crima-cu-premeditare?utm_source=newsletter&utm_medium=li699_mi209151&utm_content=articol&utm_campaign=80+de+ani+de+la+Masacrul+de+la+Fantana+Alba%2C+o+crima+cu+premeditare&utm_term=li699_mi209151_s663069

  Alioșa ! ! ! 😦 😦 😦

  Comentariu de Aliosa — 01/04/2021 @ 9:42 am | Răspunde

 2. sereno fine settimana

  Comentariu de newwhitebear — 01/04/2021 @ 11:02 pm | Răspunde

 3. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  1) În timp ce premierul României, Florin Vasile Cîțu ,
  MINTE și DEZINFORMEAZĂ POPORUL cu TELEVIZORUL 😦 😦 😦
  – ” economia României este în formă de V ” , 🙂 😦 🙂
  – ” viața românilor este din ce în ce mai BUNĂ ” 🙂 😦 🙂
  lăsându-se condus din umbră de președintele României, Klaus WERNER Johannis ,
  fidel Partidului Popularilor Europeni și cancelarului german, Angela Merkel din al cărui cuvânt nu iese niciodată 😦 😦 😦
  premierii Ungariei, Poloniei și Italiei ,țări membre ale UE ca și România ,
  s-au întâlnit ieri, 1 APRILIE , chiar de ” Ziua PĂCĂLELILOR ” la Budapesta, unde au PUS BAZELE
  unei ALIANȚA CONSERVATOARE 🙂 🙂 🙂 fără a menționa însă, în această etapă, o reorganizare a grupurilor în Parlamentul European.

  Pentru persoanele virtuale care CRED în Klaus WERNER Johannis la fel de mult cum crede el în cancelarul german, Angela Merkel,
  cei trei CURAJOȘI premieri au în comun OPOZIȚIA față de Comisia Europeană cu privire la statul de drept şi respectarea dreptului la azil,
  dar şi neapartenența la Partidul Popularilor Europeni (PPE) la care locatarul de la Cotroceni a ADERAT din prima lui zi de mandat
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/

  2) Informațiile despre COVID-19 se comunică de către ” specialiștii” 🙂 din CNCS gestionat de premierul Florin Vasile Cîțu & Raed Arafat și Vlad Vasile Voiculescu după cum vor ” mușchii lor” , adică , INTERESELE lor !!! 😦 😦 😦
  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-1-aprilie-2021-ora-13-00

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 02/04/2021 @ 7:38 am | Răspunde

 4. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  De Ziua Mondială a CĂRȚII pentru COPII,
  mulțumiri autoarelor și autorilor de POEZII și POVESTIRI pentru COPII ! 🙂

  O mulțumire în plus din partea mea , pentru Doamna AURORA GEORGESCU la a cărei lansare de carte la Romexpo( București ),
  am avut onoarea să particip ca invitat și eu în urmă cu câțiva ani !!! 🙂 🙂 🙂
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/11/24/

  Pentru persoanele virtuale interesate de CĂRȚI pentru COPIII , NEPOȚII și STRĂNEPOȚII lor
  așa cum am făcut și eu pentru nepoțelul meu ANDREI
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2019/07/08/
  le sugerez să acceseze URL-ul :
  http://aurorageorgescu.ro/

  Pentru toate AUTOARELE și AUTORII de CĂRȚI pentru COPII ,
  o dedicație muzicală interpretată de o femeiușcă fenomenală !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 02/04/2021 @ 8:35 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: