Alioşa ” File de Jurnal ”

08/04/2021

ROMÂNII trebuie să ȘTIE ! Punctul pe ”I”/63.

Filed under: generale — Aliosa @ 8:18 pm

În loc de motto :

” TREZIȚI-VĂ ,români ,sau veți pieri ” !!! 😦 😦 😦

………………………………………” Când a început campania TV de propagandă pentru vaccinare la care au participat patru medici făcuți vedete de sistem

– Valeriu Gheorghiță,

Beatrice Mahler,

Mihai Craiu

și Adrian Marinescu -,

care mai transmiteau și informații false și periculoase pentru toți românii și anume că VACCINUL ESTE SIGUR și are FOARTE PUȚINE REACȚII ADEVERSE, ActiveNews a sesizat atât Consiliul Național al Audiovizualului cât și Colegiul Medicilor din România asupra ilegalității acesteia. Medicii respectivi își încălcau propriul statut cât și o lege a Ministerului Sănătății dovadă că până la urmă, de teamă pentru a nu fi acționați în instanță, campania s-a și întrerupt.

Recentul Apel semnat de peste 70 de medici români contra Dictaturii Covid ne confirmă la punctul 4 al documentului: „Încetați cu promovarea vaccinurilor anti-Covid. Legislațiile românească, dar și cea europeană, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi făcut sub constrângere sau presiune. Serurile utilizate în acest moment în România sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate în fază de testare până în 2023, iar administrarea lor în condițiile în care populația nu este informată corect și complet, reprezintă un malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor.”!!! 🙂 🙂 🙂

Continuarea pe :

https://www.activenews.ro/stiri/Cati-bani-a-primit-presedintele-Colegiului-Medicilor-de-la-Big-Pharma-inclusiv-producatori-de-vaccinuri-Covid.-De-ce-doctorul-Daniel-Coriu-autor-de-stiri-false-nu-i-poate-judeca-pe-cei-peste-70-de-medici-care-au-facut-Apelul-contra-Dictaturii-Covid-166144

” Iohannis i-a înfipt un cuțit în spate poporului român

Publicat la 4 aprilie 2021, 16:38 de Adrian PătrușcăIohannis i-a înfipt un cuțit în spate poporului românPandemia de COVID este camuflajul perfect. Jobenul cu fund dublu din care magicianul Globalini, cu iuțeală de mână și nebăgare de seamă, scoate, nu porumbei și iepurași, ci tot felul de lighioane scârboase.

Mămăliga care stă să explodeze din nou, după 31 de ani, este un eveniment excepțional. Însă vâlvătaia care s-a întins cu repeziciune în toată țara a făcut să treacă neobservat un alt eveniment, de o importanță planetară.

Pe 30 martie 2021, Angela Merkel, Emmanuel Macron și Boris Johnson au dat publicității o scrisoare deschisă adresată umanității, făcând apel la încheierea unui tratat global pentru sănătate.

Alături de cei trei corifei ai globalismului, semnează secretarul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Gebreyesus, președintele Consiliului European, Charles Michel și alți 22 de șefi de state, europeni sau de aiurea, entuziasmați de idee. Printre ei, Klaus Iohannis…

Documentul, publicat în ziare de mare tiraj precum Daily Telegraph, Le Monde, El Pais sau pe site-ul Consiliului European, este scris în același limbaj dramatic, alarmist, cu care guvernele și-au înspăimântat popoarele de un an încoace.

De altfel, scrisoarea începe evocând ravagiile făcute de cele două războaie mondiale, puse pe picior de egalitate cu coronavirusul:

„Pandemia de COVID-19 reprezintă cea mai mare provocare pentru comunitatea mondială, din anii 1940 încoace. Atunci, liderii politici au evaluat ravagiile provocate de cele două războaie mondiale și și-au unit forțele pentru a forma un sistem multilateral. Obiectivele lor erau clare: să unească țările, să elimine tentațiile izolaționiste și naționaliste (s.m.) și să facă față provocărilor pentru care o soluție comună nu era posibilă decât într-un spirit de solidaritate și de cooperare, cu alte cuvinte de pace, prosperitate, sănătate (s.m.) și securitate.”

(Remarcați cât de strident și fals sună cuvântul „sănătate” în enumerarea de mai sus, chiar și în contextul limbii de lemn diplomatice. Pare vârât cu ranga ideologică.)

Mesajul continuă apocaliptic, fără a dezvălui pe ce se bazează proorocia:

„Vor urma și alte pandemii și alte situații de urgență sanitară de mare amploare”.

Pentru a ajunge abrupt la ce îi macină pe globaliști:

„Nici un guvern, nici un organism multilateral nu poate, singur, să facă față acestei amenințări. Problema nu este de a ști dacă aceasta va avea loc, ci când.”

Și mărul otrăvit este scos pe masă:

„Împreună, vom fi mai bine pregătiți pentru a prevedea, preveni, depista, evalua și reacționa eficient la pandemii de o manieră coordonată. Pandemia de COVID-19 ne-a reamintit brutal și dureros că nimeni nu este în siguranță, până când toată lumea nu este în siguranță.”

Dacă afirmația că vor urma și alte pandemii mai grave este o preluare din profețiile lui Bill Gates, ultima frază pare inspirată din gândirea lui Klaus Schwab, fondatorul și președintele Forumului Economic Mondial, principalul promotor al Marii Resetări.

Cu câteva săptămâni în urmă, în cadrul unei dezbateri a Forumului de la Davos, având ca temă „capitalismul părților interesate”, Schwab afirma:

„Câtă vreme nu este toată lumea vaccinată, nimeni nu va fi în siguranță”.

Așadar, inițiatorii tratatului global pentru sănătate (inclusiv Klaus Iohannis) echivalează „siguranța” cu „vaccinarea”.

Concluzia logică este simplă: pentru ca toată lumea să fie în siguranță, vaccinarea trebuie să fie obligatorie!

De altfel, semnatarii manifestului afirmă fără înconjur: „Vaccinarea este un bine public mondial”.

Pentru a asigura acest „bine public” (fie și cu anasâna), cei 28 de globaliști (cu Iohannis) lansează ideea pactului sanitar:

„Considerăm că țările trebuie să lucreze împreună pentru încheierea unui nou tratat internațional privind pregătirea și răspunsul la pandemii.”

Tratatul ar urma să se bazeze pe principiile OMS, inspirându-se și din regulamentele de constituire ale „altor organisme importante”.

OMS este organzația care, de la începutul pandemiei, a acționat în complicitate cu China, țara în care virusul a apărut în mod misterios și a dispărut la fel de misterios, în timp ce în restul lumii continuă să facă ravagii.

„Principalul obiectiv al tratatului este de a favoriza o abordare unică, guvernamentală și socială…”, mai arată scrisoarea.

Principiul de bază al viitorului tratat va fi „o singură lume, o singură sănătate, care să includă sănătatea oamenilor, a animalelor și a planetei noastre”.

Nici un sector social nu va fi scutit de la acest hei-rup global.

„Pentru aceasta”, scriu cei 28 de globaliști (cu Iohannis), „vom lucra împreună cu șefii de state și de guverne din lumea întreagă și cu toate părțile interesate, inclusiv societatea civilă și sectorul privat.”

Să remarcăm noua aluzie străvezie la „capitalismul părților interesate”, al Marii Resetări, considerat forma de organizare economică a viitorului, când proprietatea privată urmează să dispară.

Să remarcăm și introducerea în această ciorbă ideologică, alături de sănătatea oamenilor, sănătatea animalelor și a planetei, în conformitate cu agenda verde a Marii Resetări.

Constatând că virusul de la Wuhan „a exploatat slăbiciunile și dezbinările noastre”, liderii semnatari consideră că este „responsabilitatea” lor de „a veghea ca lumea să tragă lecții din pandemia de COVID-19 și de „a folosi această oportunitate și a ne uni ca o comunitate globală, a cărei cooperare pașnică să se extindă dincolo de această criză”.

Cine le-a delegat responsabilitatea, și prin ce mijloace de consultare democratice, nu se precizează.

Scrisoarea către omenire a celor 28 de lideri (cu Iohannis) avertizează totuși că planul lor „va necesita timp și un angajament politic, financiar și social susținut de-a lungul a mulți ani”.

Propunerea tratatului global pentru sănătate urmează să fie discutată la summit-ul G7 din iunie, în Marea Britanie.

Marea Resetare a îmbrățișat de la început pandemia de COVID-19 ca pe o oportunitate de a schimba din temelii lumea și a crea o Nouă Ordine Mondială.

Klaus Schwab numea pandemia o „fereastră unică de oportunitate pentru a modela revenirea economică”, adăugând:

„Această inițiativă (Marea Resetare) va oferi toate perspectivele pentru a-i informa pe toți cei care determină starea viitoare a relațiilor mondiale, direcția economiilor naționale, prioritățile societăților, natura modelelor de afaceri și gestionarea unui bine mondial.”

Un alt adept al Marii Resetări, Prințul Charles, declara în iunie trecut:

„Avem o strălucită oportunitate să extragem ceva bun din această criză – undele sale de șoc fără precedent i-ar putea face pe oameni mai receptivi față de marile viziuni ale schimbării.”

Cu o lună înaintea lui, George Soros își freca și el palmele încântat:

„Suntem într-un moment revoluționar, în care putem realiza ceea ce părea de neconceput.”

Revenind la Schwab, acesta avertizează că schimbările produse vor fi atât de radicale încât COVID-ul va marca o nouă eră istorică, asemenea lui Hristos:

„Vor urma schimbări radicale cu asemenea consecințe încât unii experți vorbesc despre o eră «înainte de coronavirus» (IC) și de o eră «după coronavirus» (DC). Vom continua să fim surprinși deopotrivă de rapiditatea și de natura neașteptată a acestor schimbări – pe măsură ce se vor combina unele cu altele, ele vor genera consecințe de gradul doi, trei sau patru etc., provocând efecte în cascadă și nemaivăzute.”

Comentând legătura dintre Marea Resetare și tratatul sanitar global propus de cei 28 de lideri (cu Iohannis), realizatorul britanic de radio Richie Allen a comentat:

„Este înfricoșător. Timp de mulți ani am avut invitați scriitori, cercetători și universitari care ne-au avertizat că acest lucru se va întâmpla… Este sfârșitul jocului.”

Allen a explicat că un astfel de tratat ar duce la „concentrarea puterii în mâinile unei elite restrânse. Este ceea ce doresc globaliștii de zeci de ani.”

Inițiativa celor 28 (cu Iohannis) nu ar trebui să ne mire, așa cum cineva ajuns pe eșafod nu se mai miră când simte fierul rece pe grumaz.

Exacerbarea pandemiei de COVID a avut exact acest scop: să ducă omenirea condamnată într-un punct fără întoarcere. Să o pună cu capul pe butuc.

Tratatul global „pentru sănătatea oamenilor, a animalelor și a planetei” este instrumentul prin care ni se va băga pe gât Marea Resetare, pentru „binele public mondial”.

(Cine îndrăznește să se opună „binelui public mondial”?)

De mirare este însă prezența lui Klaus Iohannis printre semnatari. Între ei, poți găsi nume de globaliști notorii, precum Mark Rutte, premierul Olandei, Mario Draghi, premierul Italiei, dar și prezențe exotice precum cele ale lui J.V. Bainimarama, premierul Fidji, Paul Kagama, președintele Rwandei, Uhuru Kenyata, președintele Kenyei, Cyril Ramaphosa, președintele Africii de Sud sau Keith Rowley, premierul Trinidad Tobago.

Să mă ierte cetățenii acestor țări, dar liderii lor par să fie puși acolo pe post de „galerie”, de „figuranți”, pentru a pune în valoare vedetele de pe scenă!

Efectul acestei „figurații” este gravisim. Semnătura lui Iohannis are valoarea unui angajament național: România, în întregul ei, „inclusiv societatea civilă și sectorul privat”, este înjugată la căruța Marii Resetări.

Când i-a întrebat Klaus Iohannis pe români dacă vor așa ceva?

Când le-a explicat care sunt costurile, odată ce el însuși recunoaște în scrisoare că implementarea „va necesita timp și un angajament politic, financiar și social susținut de-a lungul a mulți ani”?

De mai multă vreme, se puteau vedea pe malurile Dâmboviței mugurii Marii Resetări:

•       închiderea minelor de cărbune (preferând să importăm cărbune inclusiv de la co-semnatara Merkel);

•       înstrăinarea bogățiilor solului și subsolului;

•       vânzarea tuturor activelor marilor companii aflate încă sub controlul statului (într-un demers de lichidare a proprietății naționale, înainte de abolirea celei private);

•      aducerea la sapă de lemn a producătorilor autohtoni,

•      înglodarea țării în datorii (a căror neachitare va duce la pierderea controlului economic al României în beneficiul multinaționalelor etc.).

Românii au ieșit în stradă, în toată țara, tocmai pentru că sunt nemulțumiți de supralicitarea și isterizarea pandemiei, o manevră pentru a li se restrânge drepturile și libertățile.

Tocmai pentru că s-au săturat să fie tratați ca niște aborigeni dintr-o colonie.

Tocmai pentru că nu acceptă ideile din scrisoarea de mai sus.

Prin semnătura lui Klaus Iohannis, țara noastră este aruncată, fără voia ei, pe post de carne de tun, în prima linie a Marii Resetări: un experiment criminal care urmărește să radă de pe fața pământului civilizația creștină occidentală punând în loc un gulag planetar.

Semnătura lui Klaus Iohannis este un cuțit înfipt în spatele poporului român.” !!! 😦 😦 😦

Sursa :

https://evz.ro/iohannis-i-a-infipt-un-cutit-in-spate-poporului-roman.html

Alioșa .

7 comentarii »

 1. @ ALLLLL !!!!!

  Ca să fiu în ton cu TITLUL ,musai trebuie să pun PUNCTUL pe ” I ” 🙂 🙂 🙂
  chiar dacă DELATORILOR mei , susținători ai celor de la guvernare și ai lui Klaus WERNER Johannis,
  NU o să le CONVINĂ ………………

  Fiecare cu ce-l doare !!!

  1) Pe COVID-19 îl doare-n cot de umilințele la care sunt supuși MORȚII de la ATI 😦 😦 😦

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-8-aprilie-2021-ora-13-00

  2) Pe JUDECĂTORII de la CSM îi doare-n cot că

  MILIOANE de ROMÂNI trăiesc cu SALARIUL minum,
  PENSIA minimă de ” râsu-plânsu” ,
  PUNCTUL de PENSIE a crescut cu doar 14 % față de 40% cât prevedea LEGEA în vigoare ,
  ALOCAȚIILE pentru cei peste 3,5 MILIOANE de COPII din ROMÂNIA au fost mărite doar cu 20% față de 100% cât prevede LEGEA în vigoare,
  FERMIERII n-au primit încă BANII pentru DESPĂGUBIRILE promise de guvernul PNL(PDL) înaintea ALEGERILOR PARLAMENTARE din 6 decembrie 2020,
  și că, în mai toate capitalele de JUDEȚ ale țării cu primari inclusiv de la PNL(PDL) și USR-PLUS zi de zi LUMEA PROTESREAZĂ de FOAME,
  iar ei, JUDECĂTORII de la Consiliul Superior al Magistraturii ( CSM) îi CER Ministerului Justiției ,
  u-se-ris-tul Stelian Ion ,
  să majoreze ”deîndată” salariile judecătorilor ca nu cumva să MOARĂ de FOAME !!! 😦 🙂 😦

  CONCRET :

  ” Președintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Bogdan Mateescu, cere Ministerului Justiției majorarea salariilor cu 25% pentru toți judecătorii de la curțile de apel,
  tribunale și judecătorii, ale căror indemnizații sunt mai mici față de cele ale magistraților de la instanța supremă, CSM sau Inspecția Judiciară.

  În 2017, indemnizația de încadrare brută pentru un judecător era de aproximativ 12.000 de lei pe lună.
  Este vorba despre salariul pentru un judecător de la judecătorie, cu o vechime de până în 3 ani.
  Un judecător cu grad de tribunal, cu o vechime între 5 și 10 ani, are o indemnizație în jurul valorii de 19.850,
  în timp ce un judecător de la curtea de apel cu o vechime între 6-10 ani are în jur de 20.800 de lei” .

  Sursa :
  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24721678-consiliul-superior-magistraturii-cere-ministerului-justitiei-majoreze-salariile-judecatorilor.htm

  3) Pentru cei/cele care mai CRED că în sânul coaliției de guvernare PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR , făcută pe ” repede înainte ” de președintele țării, Klaus WERNER Johannis 😦 😦 😦
  este ARMONIE și CONSENS politic , le sugerez să acceseze LINK-ul :

  https://adevarul.ro/news/politica/reforma-legiisalarizarii-loveste-opozitia-ministerelor-usr-1_606f193e5163ec4271bf39aa/index.html

  4) Cum miniștrii PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR din ” GuWERNERu” lui Johannis 😦
  gestionează COMUNICAREA despre ravagiile COVID-19 după cum le DICTEAZĂ interesele personale ,
  de grup, de partid sau formațiune politică 😦 😦 😦 postez mai jos în GHILIMELELE de rigoare ,
  OPINIA unui medic român și publicist,
  chiar dacă ,în guvernul condus de Dacian Julien Cioloș ( 2015-2017) a deținut funcția de vicepreședinte
  la Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale în guvernul Dacian Cioloș.

  ” Vlad Mixich, despre vaccinarea cu Astra Zeneca:

  Într-un fel, e ca la fotbal, penaltiurile sunt executate doar de către fotbaliștii care au suficient sânge rece, doar că aici nu e vorba de o minge, ci de sănătatea noastră.
  E decizia fiecărui individ, iar ce rog eu e să nu fie luată cu ochii în televizor.
  Nu cred că există un om întreg la minte care și-ar duce mașina la reparat la un moderator TV sau la unul dintre nenumăratele personaje care își dau cu părerea.
  Vorbiți cu medicul care are timp să vă asculte istoricul personal, este o decizie care se ia în funcție de acest istoric” !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 09/04/2021 @ 8:15 am | Răspunde

 2. Un sfarsit de saptamana binecuvantat ! 🙂

  Comentariu de lacrimaroua — 09/04/2021 @ 8:51 pm | Răspunde

 3. serena domenica

  Comentariu de newwhitebear — 11/04/2021 @ 12:16 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: